Kuvaaja Susanna Koivunen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuvaaja Susanna Koivunen"

Transkriptio

1 Kuvaaja Susanna Koivunen

2 2 PYLKÖN ASIOINTIPISTE... 3 SAARIJÄRVEN KAUPUNKI, PYLKÖN ASIOINTIPISTE, POSTI JA KIRJASTO... 4 KESKEISIÄ AUKIOLOAIKOJA PYLKÖNMÄELLÄ KESÄLLÄ KIRJASTON, POSTIN JA ASIOINTIPISTEEN AUKIOLOAJAT... 6 SAARIJÄRVEN KAUPUNGINTALO SULJETTUNA PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN... 6 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN... 6 LÖYTÖELÄINTARHA TIEDOTTAA... 7 OSTOSVINKIT... 7 LOMALAISTEN TORIPÄIVÄ... 7 JÄRJESTÖPALAVERI... 7 KAUPUNGIN YLEISET UIMARANNAT PYLKÖNMÄELLÄ... 8 KOIRAT JA KISSAT... 8 SAARIJÄRVEN KOULULAITOKSEN TYÖ- JA LOMA-AJAT LUKUVUONNA PYLKÖNMÄEN TERVEYSASEMAN VASTAANOTOT...10 NIKKARIPAJAN KUULUMISIA...11 Kansalaisopiston työkausi Musiikkiopisto tiedottaa...12 PYLKÖNMÄEN KAPPELISEURAKUNTA TIEDOTTAA...13 Kuulumisia kirkonmäeltä...13 SEURAKUNNAN TAPAHTUMAKALENTERI KESÄ KANTTORIN NURKKA...15 TERVEHDYS DIAKONIATOIMISTOSTA...15 YRITTÄVÄN TERVEISET...17 ELÄKELIITON PYLKÖNMÄEN YHDISTYKSEN TULEVIA TAPAHTUMIA H TIEDOITTAA...18 HIERONTAKOTIPALVELU...18 PYLKÖNMÄEN RIISTANHOITOYHDISTYS...19 VALVONTAVUOROT PYSSYLÄN HIRVIRADALLA TOIMINTA-AIKATAULU KAUDELLE MLL TIEDOTTAA...21 KESÄKIRPPIS...22 MYYDÄÄN RIVITALOKAKSIO...22 KESÄGAALA...23 Pylkönmäen Mieskuoron uusi cd tulossa...24 TRAKTORIPALVELU MOISIO OY...25 TERVON PUUTARHAN...25 HELPMAN...26 SAARIJÄRVEN HELLUNTAISEURAKUNTAA...27 KIRMOT...28 KESÄTAPAHTUMIA PYLKÖNMÄELLÄ...29

3 3 PYLKÖN ASIOINTIPISTE Asiointipiste on kirjaston kanssa samoissa tiloissa. Asiointipiste on samalla myös yhteispalvelupiste. Yhteispalvelusopimukset on tehty Kelan, Verohallinnon, Työvoimatoimiston sekä Poliisin kanssa. Yhteispalveluna tarjottavat avustavat asiakaspalvelutehtävät Pylkönmäen yhteispalvelupisteessä: Keski-Suomen verotoimisto - verokortti verkossa palvelu - pientyönantajien maksupalvelujärjestelmä - Lomake.fi - esitäytettyyn veroilmoitukseen tehtävien korjausten palauttaminen sähköisesti - yritys- ja yhteisötietojärjestelmä Äänekosken Työ- ja elinkeinotoimisto - asiakkaiden opastaminen TE-toimiston sähköisten verkkopalvelujen käyttöön - avoimet työpaikat ja paikkavahti, työnhaku ja cv-netti, työnhakuinfo - työvoimakoulutukseen haku ja koulutusvahti, avo- ja urasuunnittelu, ammattinetti - yrittämisen tuki, työttömyysturva Kansaneläkelaitos Keski-Suomen vakuutuspiiri - esitteiden ja lomakkeiden jakelu -hakemusten vastaanotto, pois lukien kuntoutushakemukset, työeläkehakemukset, työeläke-järjestelmän kuntoutushakemukset sekä kuvallisen Kela-kortin tilaaminen - Kelan toimistopalvelulle vaihtoehtoisten palvelukanavien käyttöön opastaminen ja neuvonta (esim. Kelan yhteyskeskuksien palvelut, laskentaohjelmat, omien tietojen seuranta yms.) Keski-Suomen poliisilaitos - ajanvarauksen tekeminen poliisin lupa-asioissa - asiakkaiden informointi poliisin lupa-asioiden päätöksentekoprosessista - hakemuslomakkeiden jakaminen - hakemuksen täyttämiseen liittyvä neuvonta - hakemusasiakirjojen täydellisyyden tarkistaminen - valmiiden asiakirjojen ja lupien luovutus (ei tiedoksi annettavat päätökset) - henkilöllisyyden varmistaminen - hakemusten ja liitteiden vastaanottaminen Asiointipisteestä saatavana myös eri pankkien maksupalvelukuoria.

4 4 SAARIJÄRVEN KAUPUNKI, PYLKÖN ASIOINTIPISTE, POSTI JA KIRJASTO Avoinna ma, ke, pe klo 9-15 ja ti, to klo Osoite: Vilppulantie 11 A 1, PYLKÖNMÄKI Asiointipiste, myös postin palvelut (014) tai Asiointipiste fax (014) Asiakasneuvoja Susanna Koivunen (014) tai Rakennusinsinööri Hakanen Erkki (014) tai Rakennustarkastaja Juhani Sorri, perjantaisin (014) tai KIRJASTO Kirjastovirkailija Hillevi Leppämäki (014) PYLKÖNMÄEN ALAKOULU (014) Keittola TENAVATUPA TUPALA ILTARUSKO Vilkkilä Maija-Liisa SAARIKKA Terveydenhoitaja Kotka Kaija Perushoitaja Raitanen Riitta Kivimäki Lea NIKKARIPAJA Toimisto Entisöinti KIINTEISTÖNHOITAJA Rämänen Jukka VESILAITOS/VIEMÄRILAITOS Kotanen Pasi Viitanen Arvi MUITA TÄRKEITÄ NUMEROITA Nuohooja Javier Moreno Löytöeläintarha Tauno Konttinen Sammakkokangas Oy (014)

5 5 KESKEISIÄ AUKIOLOAIKOJA PYLKÖNMÄELLÄ KESÄLLÄ 2011 Pylkön asiointipiste/kirjasto ja posti Ma, ke, pe , Ti ja to Puh. (014) (asiointipiste) Puh. (014) (kirjasto) Palvelutalo Iltarusko Puh Henkilökunta paikalla ympäri vuorokauden Kauppa SALE Arkisin Veikkauksen palvelut La Puh Su (touko-elokuu) Seurakuntatoimisto maanantaisin klo Puh. (014) Pylkönmäen sivuapteekki Arkisin Puh. (014) Terveysasema Kotka Kaija Päivystys , Kotisairaanhoito Raitanen Riitta Nikkaripaja Ma Puh Ti Entisöinti puh Ke-Pe Ravintola Kipinä ti-to (02) Puh pe la su (02) ma suljettu KIRKONKYLÄN SIIVOUSTALKOOT Kirkonkylän siivoustalkoot maanantaina 6.6.klo 18. Toivotaan, että jokainen siivoaa talven jäljiltä oman tonttinsa alueen.

6 6 KIRJASTON, POSTIN JA ASIOINTIPISTEEN AUKIOLOAJAT Maanantai klo 9 15 Tiistai klo Keskiviikko klo 9 15 Torstai klo Perjantai klo 9 15 SAARIJÄRVEN KAUPUNGINTALO SULJETTUNA Kaupunginhallitus on päättänyt , että kaupunginvirasto pidetään suljettuna Päivystys- ja määräaikaistehtävät hoidetaan samoin kuin aikaisempina vuosina, jolloin virasto on ollut suljettuna. Puhelinvaihde on toiminnassa koko kesän ajan. PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN Pylkönpostissa voivat ilmoittaa myös yksityiset, yhdistykset ja yritykset. Ilmoitukset maksavat: - koko sivu 50 - puoli sivua 34 - ¼ sivua 17 Pylkönpostia voi käydä lukemassa myös netissä osoitteessa SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN Seuraava Pylkönposti ilmestyy , johon materiaalin on oltava viimeistään mennessä Pylkön asiointipisteessä. Materiaalin voi lähettää osoitteeseen Pylkönposti ilmestyy vuoden aikana neljä kertaa: helmikuussa, huhtikuussa, syyskuussa ja marraskuussa.

7 7 LÖYTÖELÄINTARHA TIEDOTTAA Tauno Konttiselle voi ilmoittaa Saarijärven kaupungin alueella tavatuista irtoeläimistä sekä tiedustella kadonneista eläimistä. Löytöeläintarhalta voi myös kysyä lemmikille hoitopaikkaa esimerkiksi lomamatkan ajaksi. Ps. Koiranomistajat merkitkää lemmikkinne kaulapantaan omistajan puhelinnumero selkeästi, näin vältymme turhilta maksuilta ja lemmikkinne löytää kotiinsa. Tauno Konttinen, Päivärinnantie 265, Mahlu puh OSTOSVINKIT Pylkön asiointipisteellä myynnissä: Hinta Pylkönmäen isännänviiri 40,00 Pylkönmäki-kirja 12,00 Veteraani-matrikkeli 15,00 Pylkönmäki-pinssi 2,00 LOMALAISTEN TORIPÄIVÄ Pylkönmäen Yrittävä keittää ja tarjoaa torilla kävijöille keittoa tiistaina klo välisenä aikana. Keittoraha vapaaehtoistyön tukemiseksi. Toripaikka 30 myyjä. Tervetuloa syömään ja tapaamaan tuttuja torille. Pylkönmäen Yrittävä JÄRJESTÖPALAVERI pidetään järjestöpalaveri yhteisöille Yrittävällä kello 18. Palaverissä kartoitetaan talven tapahtumat päällekkäisyyksien ehkäisemiseksi.

8 8 KAUPUNGIN YLEISET UIMARANNAT PYLKÖNMÄELLÄ Uimakauden lähestyessä uimisesta voi nauttia näillä yleisillä uimarannoilla Vihanti Rantatie 7 Kukko Tohtaanjärventie 30 Uimarannoilla on voimassa seuraavat järjestyssäännöt o Uimarannalla ei kukaan saa käyttäytymisellään häiritä yleistä järjestystä tai turvallisuutta. o Vaatteiden ja mattojen peseminen sekä huuhtominen ja kuivattaminen on yleisellä uimarannalla kielletty. o Ajoneuvojen peseminen yleisellä uimarannalla on kielletty. o Yleisellä uimarannalla kalastus on kielletty. o Koiraa ei saa tuoda eikä päästää uimaan yleiselle uimarannalle. o Uimarannalla sekä sen pukusuojissa ja käymälöissä on noudatettava siisteyttä. o Kaupunki ei vastaa uimarannan käyttäjien omaisuuden säilymisestä eikä korvaa heille mahdollisesti sattuvia tapaturmia tai muita vahinkoja. Toivomme, että sääntöjen noudattaminen auttaa säilyttämään uimarantojen viihtyvyyden kaikkien iloksi. Nautinnollisia uintiretkiä! KOIRAT JA KISSAT Koira on pidettävä taajamassa kytkettynä. Taajama on taajaan rakennettu alue, joka on lisäksi osoitettu liikennemerkein. Taajaman sisällä voi olla alueita, jotka eivät ole taajaan rakennettuja. Koiran ja kissan omistajien on pidettävä huolta siitä, ettei eläin pääse ollenkaan yleiselle uimarannalle, lasten leikkipaikalle, toriaikana torille, urheilukentälle tai yleiselle hiihtoladulle. Koiraa ja kissaa voi kytkettynä kuljettaa kuntoradalla. Koiran ulkoiluttajan on huolehdittava siitä, ettei koiran uloste jää ympäristöön hoidetulla alueella. Hoidettuja alueita lain mukaan ovat esimerkiksi alueet, joilla nurmikot on leikattu ja joilla on istutuksia tai joilla tiet ovat päällystettyjä.

9 9 SAARIJÄRVEN KOULULAITOKSEN TYÖ- JA LOMA-AJAT LUKUVUONNA Opettajien veso -päivä tiistaina ja keskiviikkona Syyslukukausi alkaa TORSTAINA elokuu 15 pv -syyskuu 22 pv -lokakuu 16 pv Syysloma (vko 42) marraskuu -joulukuu 22 pv 15 pv Itsenäisyyspäivä tiistaina Syyslukukausi päättyy TORSTAINA ( 90 työpäivää) Joululoma Loppiainen perjantaina Kevätlukukausi alkaa MAANANTAINA tammikuu -helmikuu 17 pv 18 pv Talviloma (vko 9) maaliskuu -huhtikuu 20 pv 19 pv Pääsiäinen toukokuu 21 pv Vapunpäivä tiistaina Helatorstai kesäkuu 2 pv Kevätlukukausi päättyy LAUANTAINA ( 97 työpäivää) LUKUVUODESSA YHTEENSÄ 187 TYÖPÄIVÄÄ Syyslukukausi 90 ja kevätlukukausi 97 työpäivää Kaikki muut lauantait ovat vapaapäiviä, paitsi kevätlukukauden päätöspäivä, lauantai Lisäksi itsenäisyyspäivä, loppiainen ja vappu ovat vapaapäiviä.

10 10 PYLKÖNMÄEN TERVEYSASEMAN VASTAANOTOT Keskustie 7 A Pylkönmäki ( telefax ) Lääkärin vastaanotot Saarijärven tai Karstulan terveyskeskuksessa - ajanvaraus Saarijärvi alue A- Lat alue Lau-Per alue Pie-Wal - Saarijärvi päivystys ajanvaraus Karstula Karstula päivystys Laboratorionäytteiden otto: ke ja pe klo Laboratorioaamuihin voi tulla poikkeuksia koulutusten jne vuoksi. Voit tiedustella asiaa nro / Kaija Sairaanhoitotoimenpiteet ja rokotukset, verenpaine- diabetes- ja astmavastaanotot sekä hoitotarvikejakelu : - ajanvarauksella /Kaija Kotka Neuvola-asiakkaat ajanvarauksella Kuntoneuvolan vastaanotto joka toinen keskiviikko ajanvarauksella: / Niina Friman Hammashoitola : ajanvaraus Kotisairaanhoito sopimuksen mukaan: /Riitta Raitanen Mielenterveystoimisto vastaanotto joka toinen maanantai ajanvarauksella /Heidi Lampinen Terveyskeskuspsykologi, perheneuvola sopimuksen mukaan. Kesällä on terveysasemalla sulku 4 viikkoa, seuraa lehdistä tai netistä. Pylkönmäen terveysaseman sulku

11 11 NIKKARIPAJAN KUULUMISIA Kirpputori / myymälä Kirpputorilla on myyntipaikkoja vielä kesäksi vapaana. Pöytien vuokra on edelleen 10, mutta, jos pöydän myynti kuukaudessa ylittää 40 perimme provisiota 10 %. Tilaustyöt Entisöinti osastolle voidaan kevääksikin vielä ottaa jonkin verran uusia tilauksia ja kesälomista huolimatta tuotantoa on koko kesän. Uusia tilauksia voidaan ottaa vastaan Raijan lomankin aikana. Tilaustöitä teemme tietenkin myös puu- ja tekstiiliosastoilla ja niihinkin otetaan tilauksia. Puutarhakalusteita Valmistamme edelleen puutarhakalusteita. Kuvia kalusteista löytyy nettisivuilta Puutarhakalusteiden hinnat ovat: Pöytäryhmä, jossa kiinteät penkit lepotuolia, penkki ja pöytä 302 Parvekemalli 150 Uutena mallinna olemme tehneet kokoontaitettavan pöydän ja penkin. Mallista ei ole kuvaa nettisivulla, mutta kuvan saa pyynnöstä esim. sähköpostilla, jos ei pääse paikanpäälle katsomaan. Kokoontaittumisesta huolimatta kalusteet ovat tukevat. Niiden hinnat ovat: pöytä 100 ja penkki 50. (Puutarhakalusteiden hinnat voivat muuttua kesällä, jos joudutaan tilaamaan uutta puutavaraa ja jos se on kalliimpaa kuin nykyinen erä.) Uudet nettisivut sivutkin toimivat vielä, mutta Visio- säätiöllä on uudet nettisivut tekeillä. Sivuille tulee myös kuvia tuotteistamme ja ne tulevat olemaan jatkossa ne sivut joille meidän tietoja päivitetään. Sivut löytyvät osoitteesta: Nikkaripajan löytää kohdasta työpajat. Aurinkoista kesää! Nikkaripaja avoinna ma, ke - pe 9-16, ti 9-17 Karstulantie Pylkönmäki toimisto/vastaava ohjaaja/ Sinikka Peltoaho entisöinti/ Raija Inkinen

12 12 Kansalaisopiston työkausi Toiveita uusiksi kursseiksi voi esittää kirjastosta ja kirjastoautosta saatavalla kurssitoivelomakkeella tai ottamalla suoraan yhteyttä kaupungintalon alakerrassa olevaan toimistoon. Uusia kursseja voi esittää toukokuun loppuun asti. Puskaradion markkinoinnilla ja omalla aktiivisuudella kukin voi myös itse vaikuttaa siihen, että uudet, toivotut kurssit toteutuvat. Kurssiohjelma jaetaan elokuussa 2011 jokaiseen talouteen Saarijärveläinen-lehden liitteenä. Ajankohtaista tietoa kansalaisopiston toiminnasta saa internetsivuiltamme Henkilökunta: Rehtori Timo Tikka Koulutussuunnittelija Hannu Liimatainen Musiikinopettaja Maria Svan Opistosihteeri Pirjo Pulkkinen , ma - ke klo 11-18, Eija Pyykkinen ke - to klo Opistosihteeri Pirjo Virnes , mus.op / kans.op. ma-pe Sähköpostit: Musiikkiopisto tiedottaa Ilmoittautuminen tanssiryhmiin ja soitinvalmennukseen ja musiikkileikkikouluun Tanssiryhmiin ja soitinvalmennukseen voi ilmoittautua puhelimitse (toimisto) tai (rehtori) 6.5. mennessä. Soitinvalmennusta tarjotaan ainakin pianon, viulun, sellon, harmonikan, kitaran ja rumpujen soitossa, muutkin soittimet mahdollisia. Soitinvalmennuspaikat täytetään ilmoittautumisten perusteella. Tanssin opetusta järjestetään Saarijärvellä ja Karstulassa. Musiikkileikkikouluryhmät muodostetaan syyslukukauden 2011 alkaessa. Musiikkileikkikouluun ilmoittautumisesta tiedotetaan elokuussa. Jatkamisilmoitukset Musiikin, tanssin ja soitinvalmennuksen oppilaiden tulee tehdä jatkamisilmoitus opiston toimistoon 6.5. mennessä. Jatkamisilmoituksen voi täyttää myös netissä

13 13 Pääsykokeet Kevään viimeinen pääsykoetilaisuus pidetään Musiikkiopistolla (Ilolantie 6) pe 6.5. Pääsykokeisiin ilmoittautuminen on päättynyt Tanssisatu Game Over Karstula, Laaksolan koulu pe klo 18 koululaisnäytöksiä Saarijärvi, Saarijärvi-Sali pe 6.5. klo 18 ja su 8.5. klo 16, lisäksi Kevätkonsertit Karstulan seurakuntatalo ma 9.5. klo 18 Saarijärven Vanha kansakoulu ke klo 18 PYLKÖNMÄEN KAPPELISEURAKUNTA TIEDOTTAA Kuulumisia kirkonmäeltä Suomessa kesä on luonnolle elon ja kasvun aikaa. Niin luonto kuin ihmisetkin saavat nauttia muutaman kuukauden ajan lämmöstä, auringosta ja valosta. Monelle kesä on myös virkistymisen levon ja lomailun aikaa. Pylkönmäellekin tulee paljon kesäasukkaita, monet tulevat viettämään kesää synnyinseudulleen, toiset taas ovat löytäneet Pylkönmäeltä rauhaisan lomanviettopaikan. Osalle kesä on työn aikaa. Varsinkin maa ja metsätaloudelle kesä on tärkeää aikaa. Toivottavasti kesä mahdollistaa levon ja vaihtelun kaikille. Varsinkin vanhusten ja liikuntarajoitteisten liikkuminen ja ulkoilu helpottuvat kesällä. Kynnys lähteä ihmisten ilmoille, ulkoilemaan, torille, kylälle, luontoon ja vaikkapa naapurin pihaan juttelemaan mataloituu. Toivotan lämpimästi kaikki tervetulleeksi myös seurakuntaan. Seurakunnassa toiminta kesäaikana painottuu kirkkoon ja jumalanpalveluksiin. Meillä on kaunis, kodikas ja arvokas kirkko. Kuorikosken ja Alvar Aallon luomus on jokakesäisen tervehdyskäynnin arvoinen. Kirkkoon saa tulla tutustumaan, hiljentymään ja rukoilemaan. Kirkko on paikka, jonne ihminen saa tulla kohtaamaan Jumalaa. Kirkossa voit kertoa taivaalliselle Isälle ilosi, huolesi ja murheesi. Minulla on ollut sellainen tapa, että elämän eri vaiheissa ja varsinkin suurten tapahtumien tai epävarmuuden aikana olen mennyt kirkkoon, istahtanut kirkon penkkiin ja jättänyt kohtaloni Jumalan käsiin. Ajattelen, että Jumala kuulee meitä kotona ja kaikkialla, missä sitten olemmekin. Samalla kuitenkin rohkenen ajatella, että Herran omassa seurakunnassa, huoneessa, temppelissä ja kirkossa Jumala on erityisen lähellä, varsinkin, silloin kun tarjolla on sanaa ja sakramenttia. Siksi messu alkaakin siunauksella ja tervehdyksellä, Herra olkoon teidän kanssanne. Jumalanpalvelukset ovat kesäaikana klo 13. Kirkko on avoinna hiljentymistä ja tutustumista varten päivittäin klo Hyvää kesää, Jumalan siunausta Jarmo Autonen, kappalainen

14 14 Pylkönmäen kappeliseurakunta Keskustie 42 A 1, PYLKÖNMÄKI Seurakuntatoimiston aukioloajat: maanantaisin klo (Maritan kesälomalla kiinni, kiinni olokaudesta ilmoitettu seurakunta talon ulko-ovessa). Saarijärven seurakunnan kirkkoherranvirasto palvelee ma pe klo 8-14, puh , os. Urheilutie 5, Saarijärvi. Pylkönmäen kappeliseurakunnan henkilökunta: Kappalainen Jarmo Autonen, puh Kanttori Margaret Vainio puh Diakoni Tuula Laitinen puh Toimistosihteeri Marita Kantalainen puh Seurakuntamestari Tuomo Moisio puh Seurakuntamestari sijainen Veli Siltasalmi puh Siivooja-emäntä Elina Peränen puh SEURAKUNNAN TAPAHTUMAKALENTERI KESÄ 2011 To 26.5 Kappeliseurakunnan kevätretki, tiedustelut ja ilmoittautumiset Tuulalle Su 29.5 klo 10 Saarijärven seurakunnan vapaaehtoistoimijoiden kirkkopyhä Pylkönmäellä; messu, keittolounas, kahvit ja juhla To 2.6 Helatorstain jumalanpalvelus Saarijärvellä La 4.6 klo 9.15 Koululaisjumalanpalvelus (kevätkirkko ja 7-luokalle lähtevien siunaus) Su 5.6 Jumalanpalvelus Saarijärvellä Su 12.6 klo 13 Messu, helluntaipäivä Su 19.6 klo 13 Sanajumalanpalvelus, Olavi Vuori La 25.6 klo 19 Juhannuspäivän iltamessu kirkossa, Olavi Vuori, 50 -vuotta sitten Pylkönmäellä rippikoulun käyneiden rippikoulumuistelot srk.talossa klo alkaen. Su 26.6 Jumalanpalvelus Saarijärven kirkossa Su 3.7 Jumalanpalvelus Saarijärven kirkossa Su 10.7 klo 13 Messu Su 17.7 klo 13 Sanajumalanpalvelus Su 24.7 klo 13 Messu Olavi Vuori Su 31.7 klo 13 Messu ja Sley:n Keski-Suomen piirin kesäkirkko, messun jälkeen kesäjuhla jatkuu Pääjärven rukoushuoneella klo. 15, Esa Hakkarainen, Petri Harju Su 7.8 Jumalanpalvelus Saarijärvellä Ti 11.8 klo 9.15 Koululaisjumalanpalvelus ja I luokkalaisten siunaus Su 14.8 klo 13 Messu Su 21.8 klo 13 Sanajumalanpalvelus Su 28.8 klo 13 Messu, lenkkikirkko, kirkkokahvit yhteistyössä Yrittävän kanssa (alustava varaus) kirkkokahvit Su 4.9 Jumalanpalvelus Saarijärvellä Lämpimästi tervetuloa

15 15 KANTTORIN NURKKA Kirkkokuoro ja Lapsikuoro valmistautuu Keski-Suomen musiikkijuhlaan, joka pidetään Karstulan kirkossa sunnuntaina klo 18. Keski-Suomen kirkkokuorojen ja lapsikuorojen lisäksi esiintyvät Kuokkalan Kehittyvät laulajat ja käsikello-orkesteri. Suosittelen tätä juhlakonserttia kaikille! Harvoin on näin paljon lauluenergiaa kuultavana samassa tilaisuudessa. Juhlassa saadaan esimakua ensi vuoden valtakunnallisesta Kirkon musiikkijuhlasta, joka pidetään Jyväskylässä Kesäkirkko pidetään sunnuntaisin klo 13 (poikkeus: juhannuspäivänä klo 19.) Jos on kesävieraiden tai paikkakuntalaisten joukossa laulajia tai soittajia, jotka haluaisivat tulla avustamaan jumalanpalveluksissa, ottakaa rohkeasti yhteyttä: Se on aina mieleenpainuva kokemus koko seurakunnalle. Antaessa saa! Kesän vinkki: Pysähdy päivittäin kuuntelemaan kesän kaunista luonnonsinfoniaa. Se on parasta luonnonlääkettä, joka tuottaa mielenrauhaa ja nöyrää kiitollisuutta: Siis kiitos, Herra taivaan, kun lahjas meille toit... V. 462: 3 Margaret TERVEHDYS DIAKONIATOIMISTOSTA Valo voittaa jälleen pimeyden, aika koittaa uuden keväimen Pitkän talven jälkeen näyttää vihdoin kevät tulevan kohisten juuri tällä hetkellä sataa silkkaa vettä ja lumet hupenevat vauhdilla. Pakkasten ja lumikinosten jälkeen on lupa odottaa auringon lämpöä ja kirkkaita kesäisiä päiviä toivottavasti niitä saamme! Joitakin kevään ja kesän tapahtumia, retkiä ja leirejä olen koonnut tähän. Edelleen ilmoitamme kirkollisia Viispiikkisessä ja Sampo-lehdessä sekä kotisivuilla Tervetuloa mukaan erilaisiin tapahtumiin. Riemullista, Taivaan Isän siunaamaa kesää toivottelee Laitisen Tuula, Pylykön diakoni, p , Diakoniatyön kevään ja kesän toimintaa: ke 4.5 klo Ikääntyvien yhdessäolon päivä seurakuntatalolla, yhteistyössä seurakunnat, paikallisjärjestöt ja Kimppa. ti 10.5 klo 11 Kehitysvammaisten kirkkopäivä Pylkönmäellä, mukana kehitysvammaistyön pastori Maarit Nuopponen. Tied. ja ilm. Tuula p ke 11.5 klo 10 Seurakuntakerhon kevätjuhla seurakuntatalolla ke 11.5 klo 9-15 Mielenterveysväen leiripäivä Mellikassa. Päivän hinta 12, sis. kyydin.ilm. Tuula p pe 13.5 klo 9-15 Päihdetyön kevätretkipäivä Kivijärven Koirasalmeen. Ilm. Tuula p

16 16 to 19.5 klo 10 Perhekerhon kevätjuhla kerhotilassa su klo 10 Näkövammaisten kirkkopyhä Jyväskylässä Huhtasuon kirkossa. Kyytimaksu 5, ruokailu omakustanteinen. Ilm.Tuula p ke 25.5 klo 9-15 Omaishoitajien ja hoidettavien leiripäivä Mellikassa. Kyytimaksu 5. Päivään tervetulleita myös ne omaistaan hoitavat, jotka eivät saa omaishoidon tukea. Ilm. Tuula p to 26.5 klo Seurakuntaretki Kokkolaan. Lähtö srk-talolta klo 8.30 ja paluu n Retken hinta n.35. Ilm. Tuula 20.5 mennessä p su 29.5 klo 10 Vapaaehtoistoimijoiden kirkkopyhä Pylkönmäellä. Tervetuloa kaikki eri tavoin vapaaehtoistoiminnassa mukana olevat. ke ja to klo 9-15 Kouluikäisten toimintapäivät, yhteistyökumppaneina MLL, 4H, Musiikinystävät, Yrittävä ja srk. Päivät tarjoavat toimintaa ja tekemistä aamupäivisin ja iltapäivisin, välillä lounas ja välipala. Osallistumismaksu 2 / päivä (sis. ruoan, välipalan ja askartelutarvikkeet) Ilm. Tuula 31.5 mennessä p Päivät toteutuvat, jos ilmoittautuneita väh. 10. ti ja ke Kehitysvammaisten leiri Mellikassa. Hinta 20, sis. kyydin ja to 25.8 Kehitysvammaisten päiväleiri Mellikassa 12, sis. kyydin. Tied. ja ilm. Tuula p ti 30.8 klo 9-15 Näköleiripäivä Mellikassa. Päivän hinta 12, sis. kyydin. Ilm. Tuula p ke 31.8 klo 9-15 Kuuloleiripäivä Mellikassa. Päivän hinta 12, sis. kyydin.ilm. Tuula p to 1.9 klo 9-15 Vanhemman väen leiripäivä Mellikassa. Päivän hinta 12, sis. kyydin. Ilm. Tuula p ti ja ke Mielenterveysväen leiri Mellikassa. Leirin hinta 20, sis. kyydin. Ilm. Tuula p ti-su Päihdetyön ruskaleiri Mellikassa. leirimaksu 25. Ilm. Tuula p ma-pe Ruskaretki Kuusamoon. Järjestäjinä diakoniatyö ja mielenterveystoimisto.hinta n. 200 (tarkentuu myöhemmin) Tied. ja ilm. Tarja Salminen p

17 17 YRITTÄVÄN TERVEISET Runsaslumisen talven jälkeen kesä lähestyy! Talvenaikana on tehty latuja, jäädytetty jäätä, pidetty hiihtokisoja, liikutettu lasta kolme kertaa viikossa liikuntahallilla. Kevään mittaan teemme vielä liikuntaretken ja sitten alamme suuntaamaan katseita kesään! Kesän tapahtumia Torstaina 7.7 klo Viispikkinen cup osakilpailu Lauantaina klo Pentin Olympialaiset Perjantaina klo Sakun Hölkkä Torikeittopäivänä 5.7 keiton keittelee Yrittävän talkooporukka. Lasten liikuntakerhoa suunnitellaan, samoin pesäpallokoulua. Jalkapalloilua monenikäisille. Suunnitelmissa myös kahvakuulaa ja zumpaa... Ajankohdista saa lisää tietoa lähempänä kesää Viispiikkisen ja Sampon seurapalstoilta ja Yrittävän nettisivuilta Liikunnallista kesän odotusta! ELÄKELIITON PYLKÖNMÄEN YHDISTYKSEN TULEVIA TAPAHTUMIA 1. Ke kello Ikääntyvienpäivä seurakuntatalolla 2. To kello 18. Toukosiunaus Anssi ja Leena Sirosella, Pyhämäentie Ti kelo 13. Yrittävällä Sokkotreffit ohjelmaa, keittoruoka, hinta yhteensä 10 euroa. Ilmoita Paula tai Risto , 1.6. mennessä. 4. Ti Retki Ränssin Kievariin. Ruokailu klo 17. ja klo 19 teatteriesitys Heikki Luoman kirjoittama Nuoruustango. Hinta jäsenille 36, muille 40. Lähtö Karstulan matkahuolto, Pylkönmäen St1 5. To Kirmot Yrittävällä, hoidetaan kahvitus, talkoo porukkaa tarvitaan. 6. Ti Jokilahdessa perinteinen kilpailupäivä Tule mukaan, yhdessä olo tuo vaihtelua ja virikkeitä. Älä anna toisten toteuttaa unelmiasi vaan toteuta ne itse.

18 18 4H TIEDOITTAA! - Kerhot ovat viimeisen kerran viikolla 20, jonka jälkeen kerhot jäävät kesälomalle. - 4H:lla on jälleen keväällä metalliromunkeräys. Aika ja paikat tarkentuvat pian ja ovat jo selvillä, kun tämä lehti ilmestyy. Keräyksestä tulee lisää infoa asiointipisteeseen sekä yhdistyksen kotisivuille - Keski-Suomen 4H-kilpailupäivä Iloa taidoista on 7.6. Ränssin kievarissa. Kilpailulajeina mm. luontopolku, mönkijäcup ja hevostaito. Kilpailut ovat 4h:n jäsenille. Tapahtumassa esiintymässä myös Pete Parkkonen. Tapahtumasta löytyy lisätietoja yhdistyksen kotisivuilta. - Viikolla 24 retket Särkänniemeen ja Powerparkkiin. - Heinäkuun alussa tulossa retki Korkeasaareen. Kaikkien asioiden tiimoilta voi ottaa yhteyttä ja kysellä lisää tai käydä katsomassa lisäinfoa yhdistyksen kotisivuilta. Saarijärven 4H-yhdistys löytyy myös facebookista! Aurinkoista kevättä kaikille! Anni Marttila tai HIERONTAKOTIPALVELU Rekisteröity hieroja Veli-Matti Valkeinen kiertää hieromassa maanantaisin Pylkönmäen alueella sopimuksen mukaan. *KOTIKÄYNNIT -niska-hartia 30 min -osahieronta 45 min -puolihieronta 60 min -kokohieronta 90 min *LAHJAKORTIT *KUPPAUS *HUVILAKÄYNNIT TOUKO-KESÄ-HEINÄKUU SOITA JA KOITA

19 19 PYLKÖNMÄEN RIISTANHOITOYHDISTYS VALVONTAVUOROT PYSSYLÄN HIRVIRADALLA 2011 Ti Pentti Pekkanen Reijo Heinäaho Ti Vesa Lehtomäki Kalevi Kulla Ti 5.7. Voitto Vilander Hannu Keisanen Ti Antti Vilkkilä Maija Vilkkilä Ti Jukka Huttunen Tuomo Rantala Ti Timo Leppämäki Yrjö Soidinmäki Ti 2.8. Hannu Ahlgren Tero Lehtomäki Ti 9.8. Jukka Kujala Timo Martens Ti Juha Länkinen Jaakko Tukia Ti Risto Kotka Seppo Kotka Ti Pasi Kotanen Juhani Lehtonen OHJEITA VALVOJILLE: -KUKIN VALVOJA HUOLEHTII SIJAISEN JOS ON ESTYNYT -AMPUMARADALLA OLEVA VALVOJA JOHTAA TOIMINTAA RADALLA -Tarkastaa että ampuja on suorittanut riistanhoitomaksu. -Perii ratamaksua 2 /ilta ja tarkastaa onko kausikorttilainen maksanut 10 kausikortin. -Saarijärveläiset on maksaneet ratamaksun hirviseurueittain, kukin seurue 3 /jäsen. -Vastaa siitä että ammunta suoritetaan turvallisesti. -Tarkastaa ampujan aseen ammunnan jälkeen, että se on tyhjä. -Vertaa illan jälkeen kassan ja huolehtii valvontatarvikkeet hyvissä ajoin seuraavalle valvojalle. -Jos havaitsee radalla jotain puutteita ilmoittaa niistä suoraan ratamestari Mauri Kauppiselle puh HALLITUS

20 20 TOIMINTA-AIKATAULU KAUDELLE Metsästäjätutkinnot Pyssylän ampumaradan majalla ke 18.5., Ke 10.8., Ke 31.8., Ke 7.9., Ke alkaen klo Metsästajätutkinnon koulutusosa Pyssylän ampumaradan majalla Teoriaosat Ase- ja ampumakoulutus to Pylkönmäki osallistuu ampumakoulutuksen järjestämiseen. 3. Ampumakokeet Pyssylässä La 6.8. klo RHY La klo SOIPA-ERÄ La 3.9. klo PAAJALA 4. Harjoitusammunnat Pyssylän hirviradalla Tiistaisin klo 18 21, alkaen Valvontavuoroista jaetaan erillinen luettelo Kausikortti 10 ja ilta 2 5. Harjoitusammunnat haulikkoradalla Maanantaisin ja torstaisin klo Ampumakilpailut Hirvenjuoksu ja kävely su 3.7. klo 13 SoiPan radalla Luodikkoammunta su 3.7. klo 15 SoiPan radalla Hirviammunta su klo 12 Pyssylän hirviradalla Metsästyshaulikkoammunta su klo 14 Pyssylän haulikkoradalla Hirviottelu Saarijärveä vastaan to 1.9. klo 18 Pyssylän ampumaradalla 7. Koulutus Hirvenmetsästäjille su 4.9. klo 12 SoiPan radalla, mukaan metsästysase ja viisi patruunaa. Tilaisuus jatkuu Yrittävällä klo 15 riistanhoitopiirin edustajan luennolla, joka on tarkoitettu kaikille hirvenmetsästäjille, sen jälkeen metsästyksenjohtajien kokous. Lasten luontopäivä pidetään syksyllä. 8. Yhteydet Puheenjohtaja Yrjö Soidinmäki puh Petoyhdysmies Pentti Pekkanen puh

21 21 MLL TIEDOTTAA Mll-tuotteita myynnissä. Kysy Viitasen Päiviltä tai kahvilasta. Muista kysyä MLL- jäsenetua jäsenkortilla Mll-tuotteista sekä seutukunnan eri liikkeistä - alennukset yleensä % Jäsenmaksu 15 / hlö. Liity jäseneksi TAPAHTUMIA: KEVÄTILOKERÄYS LA KLO 9-> KEVÄTILOTEMPAUS SALEN EDESSÄ: MUNKKEJA JA SIMAA MYYNNISSÄ, ILMAPALLOJA, KARKKEJA MLL-KAHVILA VANHAINTUEN KERHOHUONEELLA TI 3.5. JA TI KLO MLL VÄKI ON TUTUSTUMASSA VIRON LASTEKAITSELIITTOON TI KLO 9-13 TORIKAHVILAN AVAJAISET POLKUPYÖRÄKYPÄRIEN JAKO TULEVILLE 2. LUOKKALAISILLE LEIKKIKENTÄN SIIVOUSTALKOOT TOUKOKUUSSA KE 8.6. KLO LASTEN TOIMINTAPÄIVÄ LEIKKIKENTÄLLÄ (LETTUKESTIT, PELEJÄ, KÄDENTAITOJA) MLL VÄKI LIITTOKOKOUKSESSA OULUSSA TI 5.7. KLO MLL TARJOILEE LOMALAISTEN TORIKAHVIT TO VENETSIALAISET LEIKKIKENTÄLLÄ (leikkejä, lauluja, tarjoilua ym.) TI TORIKAHVILAN PÄÄTTÄJÄISET TULOSSA LA PAIKALLISYHDISTYKSEN 85-VUOTISTAPAHTUMA! LÄMMINTÄ KESÄÄ! toivottaa Mll:n väki

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU

EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU EURAJOEN KULTTUURIKAVERI-PALVELU Kulttuurikaverin kanssa voit lähteä niin konserttiin kuin pesäpallo-otteluunkin! Eurajoen kulttuuritoimi Eurajoen sosiaalitoimi Kulttuurikaverin tilaaminen on helppoa:

Lisätiedot

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa

Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa Syksy 2014 Harjavallan seurakunnassa wwwwwwwww.harjavallanseurakunta.fi DIAKONIATYÖ Keskiviikkokerho parillisina keskiviikkoina klo 13 alkaen 70/75-vuotiaiden juhla su 12.10 alkaen messulla klo 10 Anna

Lisätiedot

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014

SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 1 SATEENKAARITALON JÄSENKIRJE 4/2014 Sateenkaaritalon tapahtumia syksyllä 2014 muun muassa: Kuva internetistä. Kuvaaja Teuvo Vehkalahti. BBQ-Elolystit 9.9. klo 10-14 Hietalahden Villassa Sieni- ja marjaretki

Lisätiedot

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 1 MAANANTAI 2 TIISTAI 3 KESKIVIIKKO 4 TORSTAI 5 PERJANTAI 6 Loppiainen LAUANTAI 7 SUNNUNTAI 8 1 TAMMIKUU 2017 VIIKKO 2 MAANANTAI 9 TIISTAI 10 KESKIVIIKKO 11 TORSTAI 12 PERJANTAI 13

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

lapset - nuoret perheet

lapset - nuoret perheet lapset - nuoret perheet Hyvinkään seurakunnassa syksy 2016 PERHEMESSUT 7.8. Hyvinkään kirkossa klo 18.00 (Tulevien 1 lk. siunaus) 4.9. Hyvinkään kirkossa klo 10.00 (Koululaisten iltakerhonohjaajien siunaaminen)

Lisätiedot

Riistaveden alueseurakunta

Riistaveden alueseurakunta Riistaveden alueseurakunta Kesä 2016 Toukokuu Su 1.5, klo 10, Rukouskirkko, Kirkko. Marjaana Mäkinen ja Riikka Tuura. To 5.5, klo 10, Helatorstain Messu, Kirkko. Viitakko 2-rippikoulun kirkkokäynti, Pystykahvit.

Lisätiedot

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen.

Syksyn hehku on lupaus tulevasta. Auringon kulta syksyn lehdissä kantaa talven yli kevääseen. Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2014 www.mikkelinkvtuki.fi Mikkelin seudun Kehitysvammaisten Tuki ry Jäsentiedote 2/2015 www.mikkelinkvtuki.fi Syksyn hehku on lupaus tulevasta.

Lisätiedot

Tapanilan kirkko. Kevät 2015

Tapanilan kirkko. Kevät 2015 Tapanilan kirkko Kevät 2015 Aikuisille Naisten jumppa maanantaisin klo 18 Kamarikuoro aloittaa ti 13.1 klo 18.30 Merja Wirkkala p. 09 2340 4495 Alfa-kurssi tiistaisin klo 18.30. 20.30 Alkaa 24.2. Tule

Lisätiedot

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä

Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä Näkövammaistyö Syksy 2015 Kesä 2016 1 Tervetuloa mukaan! Espoon seurakunnat järjestävät näkövammaisille monenlaisia kohtaamisen paikkoja. Tästä esitteestä löydät kaikki tiedot näkövammaisten syksyn 2015

Lisätiedot

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA

KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA JÄSENLEHTI 1/2013 KEVÄTKAUDEN TANSSIKURSSIOHJELMA Keski-Suomen Tanssin Ystävät KESTÄVÄT ry 1 KESKI-SUOMEN TANSSIN YSTÄVÄT KESTÄVÄT RY:N HALLITUS YLÄRIVI: Markku Kärkkäinen, jäsen, äänentoistolaitteet,

Lisätiedot

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi

LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016. Raahen nuorisotoimi LASTEN & NUORTEN KESÄTÖPINÄT 2016 Raahen nuorisotoimi Sisältö Sisältö: Nuorisotoimen tervehdys Nuorisotoimen tapahtumat Nuorisotilojen aukioloajat Kaupunginlahden liikennepuisto Järjestöjen tarjonta Nuorisotoimen

Lisätiedot

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1

TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 1 MAANANTAI 4 TIISTAI 5 KESKIVIIKKO 6 Loppiainen TORSTAI 7 PERJANTAI 8 LAUANTAI 9 SUNNUNTAI 10 Jussi Kiiskilä Valteri-koulu, Onerva 1 TAMMIKUU 2016 VIIKKO 2 MAANANTAI 11 TIISTAI 12

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2016. Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun kappelineuvosto 13.4.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 13.4.2016 klo 17.30 18.30 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

Tervetuloa lukioon. Aloitusinfoa

Tervetuloa lukioon. Aloitusinfoa Tervetuloa lukioon Aloitusinfoa Ryhmänohjaaja Päivi Franzon Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse: paivi.franzon@edukouvola.fi Koulupäivän aikana voit yrittää myös puhelimitse opettajainhuone: 020 615

Lisätiedot

PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016

PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016 PUISTOLAN SEURAKUNTAPIIRIN kevät 2016 Puistolan kirkko Tapulin seurakuntakoti PUISTOLAN KIRKKO Messut sunnuntaisin klo 10 17.1. 2.su.lopp. Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa. Esko M. Laine, Sofia Tuomenvirta,

Lisätiedot

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen

Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen PÄIVITETTY 2016 Hyvä Isokyröläinen! Perusterveydenhuollon palvelut Isonkyrön kunnan asukkaille tuottaa ja järjestää yhteistoimintasopimuksen perusteella Seinäjoen kaupunki. Tässä esitteessä kerrotaan järjestettävien

Lisätiedot

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ

Tiistai / Lempäälä. Keskiviikko / Lempäälä LEMPÄÄLÄ LEMPÄÄLÄ Tiistai / Lempäälä 0550106LV SUPERHEROES AND ANGRY BIRDS LEFFA JA PELIMUSIIKKIA 12.1.2016 10.5.2016 Tiistaisin Klo 16.30 17.15 Hääkivi Opettaja Mikko Kiiski 0530101LV MINIJOUSET 12.1.2016 10.5.2016

Lisätiedot

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty

TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty TOIMINTA- KALENTERI Päivitetty 10.11.2016 Tuolijumppa Olohuoneessa torstaisin klo 12.00-12.30 vapaaehtoisemme ohjauksessa ja jumpan jälkeen on kahvittelua, ei osall.maksua! Kuntosalivuorot Loimaalla Tuulensuun

Lisätiedot

Palveluopas senioreille LIITEOSIO

Palveluopas senioreille LIITEOSIO Palveluopas senioreille LIITEOSIO Pylkönmäki 2015 J Jalkahoitajan palveluita Seuraavilta yksityisiltä palveluntuottajilta voi ostaa jalkojenhoitopalveluita. Palveluntuottajalta kannattaa kysyä mahdollisuutta

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA KESÄ 2016

LAMMIN SEURAKUNTA KESÄ 2016 LAMMIN SEURAKUNTA KESÄ 2016 2 JUMALANPALVELUKSET Jumalanpalvelukset Lammin kirkossa joka sunnuntai klo 10 su 12.6. klo 10 su 19.6. klo 10 la 25.6. klo 10 su 26.6. klo 18 su 17.7. klo 10 su 31.7. klo 10

Lisätiedot

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI

TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI TUUSULAN SENIORIT RY:N TIEDOTE SENIORIT TALVI-KEVÄT 2016 TAPAHTUMAKALENTERI vko 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 7.1. 12.1. 21.1. 26.1. 4.2. 9.2. 18.2. 23.2. 3.3. 8.3. 16.3. 14.1. 28.1. 9. -10.2. 25.2. 10.3. 17.3.

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45

VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 Elokuu Viikko 32 Jakso 1 8 Maanantai 9 Tiistai 10 Keskiviikko 11 Torstai 12 Perjantai 13 Lauantai 9.30-10.45 11.25-12.40 ruokailut 4 VAASAN KIRKKO 9.00 RO 9.45 erillinen info erillinen info 12.50-14.05

Lisätiedot

2/2006. Koululehti. mikki-dvd:t. Kuva Juha Hyvärinen. Tässä lehdessä mm.:

2/2006. Koululehti. mikki-dvd:t. Kuva Juha Hyvärinen. Tässä lehdessä mm.: Koululehti 2/2006 Kuva Juha Hyvärinen Tässä lehdessä mm.: Käykää netissä antamassa palautetta Lomalle Topelius-projekti alkaa Uusia opettajia u mikki-dvd:t mikki-dvd:t Keskitalven terveisiä Eput ilmoitettiin

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE HELMIKUU 2010 SISÄLTÖ Kuntatiedotteista... 1 Valtuuston kokouskutsu... 1 112-päivä Pyhännällä... 2 Mitä haluaisit opiskella kansalaisopistossa... 2 Pyhännän rintamaveteraanien

Lisätiedot

3/2013 VEHMAA. KUNTATlEDOTE. Kunnanvirasto avoinna: Postiosoite:

3/2013 VEHMAA. KUNTATlEDOTE. Kunnanvirasto avoinna: Postiosoite: VEHMAA KUNTATlEDOTE 3/2013 Kunnanvirasto avoinna: Postiosoite: Saarikontie 8, 23200 Vinkkilä Ma, ti, ke klo 9.00-15.00 Kotisivujen osoite: To klo 9.00-17.00 www.vehmaa.fi Pe klo 9.00-14.00 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri ja uutisia kotisivuillamme: www.helsinginseurakunnat.fi/kannelmaki

Tapahtumakalenteri ja uutisia kotisivuillamme: www.helsinginseurakunnat.fi/kannelmaki 1 Sisällysluettelo Suvivirsi...3 Seurakunta verkossa.4 Tervetuloa kirkkoon jumalanpalvelukset.5 Retkiä, seuraa, soppaa.6 Konsertteja.8 Lasten kesäkurssit ja retki..12 Apua ja tukea elämään...12 Anna palautetta

Lisätiedot

Tervetuloa rippikouluun!

Tervetuloa rippikouluun! Tervetuloa rippikouluun! Pakilan seurakunnan rippikoulut 2015 Tervetuloa Pakilan seurakunnan rippikouluun! Ja onnittelut jo valmiiksi; täytät 15 vuotta vuonna 2015! Olet siis mitä parhaassa ripari-iässä.

Lisätiedot

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET

Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET Espoon seurakuntien NÄKÖVAMMAISET syksy 2012 1 Haluatko jutella? 3 Uudet ryhmät 4 Viikoittaiset 5 Tapahtumia 6 Vapaaehtoistyö 6 Opaspalaverit ja koulutukset 7 2 Espoon seurakuntien näkövammaistyö tarjoaa

Lisätiedot

Adventin- ja joulunaika

Adventin- ja joulunaika Adventin- ja joulunaika 2013 Kirkkonummen suomalainen seurakunta Hartaudet ja jumalanpalvelukset Su 1.12. klo 10 Hoosianna! 1. adventtisunnuntain messu Nuorisokuoro Merituuli Su 1.12. klo 18 Hoosianna!

Lisätiedot

Liikuntatoimi: Tiistaisin Maksuton jumppa varttuneille vanhalla koululla.

Liikuntatoimi: Tiistaisin Maksuton jumppa varttuneille vanhalla koululla. Pellon ikäihmisten palvelut Liikuntatoimi: Tiistaisin Maksuton jumppa varttuneille vanhalla koululla. Kansalaisopisto: Eri kursseja mm. Joogan senioriryhmä vanhalla koululla, sekä musiikillinen viriketoiminta

Lisätiedot

koulun nimi Valmistava opetus

koulun nimi Valmistava opetus ASIKKALAN KUNTA koulun nimi Valmistava opetus LUKUVUOSISUUNNITELMA (PA9 ) 2016-2017 YHTEYSTIEDOT Koulu Lähiosoite: Perusopetukseen valmistava opetus Tallukantie 1 Postinumero ja postitoimipaikka 17200

Lisätiedot

NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016

NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016 NUUKSION KOULU TIEDOTTAA Marras-joulukuussa 2016 Oma Malk (6.lk) NUUKSION KOULUSSA TAPAHTUU: Menemme Solvallaan vielä keskiviikkona 30.11. Vietämme koululla Hyvät käytöstavat -teemaviikkoa 16.-25.11. Harjoittelemme

Lisätiedot

SIILIT LUKUVUOSI 2010 2011

SIILIT LUKUVUOSI 2010 2011 SIILIT LUKUVUOSI 2010 2011 Tälle koko lukuvuodelle olemme suunnitelleet teemaksi MATKALLA Tutkimusmatkamme lähtee minusta itsestä ja laajenee käsittämään ainakin Suomen ja Pohjoismaat. Otamme toimintaamme

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin,

Kimmeltävien hankien ja huurteisen luonnon kauneutta kaikille! Terveisin, Turun Seudun Epilepsiayhdistys ry TOIMISTO AVOINNA: Vartiokuja 1 20700 TURKU tiistai keskiviikko 9:00 15:00 Puh. (02) 231 9632 torstai 9:00 17:00 e-mail: toimisto@tsey.fi Internetsivut: www.tsey.fi torstaikerhoiltaisin

Lisätiedot

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2014

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2014 HAULIKKOJAOSTO 2014 HAULIKKOJAOSTO Pj Marko Aalto 040 8217 707 Siht. + nettisivut Päivi Laine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rahastonhoit. Matti Kokkonen 040 5511 544 Ampumakoulut Matti Kokkonen 040

Lisätiedot

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa

Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö ja lapsiperheiden kotipalvelu Heinolassa Ehkäisevä perhetyö on kokonaisvaltaista kotiin annettavaa tukea vanhemmuuden ja arjen haasteisiin. Tukea voidaan tarjota mm. vanhemman jaksamiseen,

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta!

Toivotamme hyvää ja rauhaisaa joulunaikaa, ja laulun täyttämää tulevaa vuotta! Puheenjohtaja Sihteeri Taiteellinen johtaja Helena Toivanen Irma Pakarinen Rita Varonen Laulutalo, Kauppakatu 51 Laulutalo, Kauppakatu 51 Kilpisenkatu 14 a 13 80100 Joensuu 80100 Joensuu 40100 Jyväskylä

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja Lukuvuoden työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 23.09.2014 Sivu 1 / 1 3815/12.01.00/2014 177 Lukuvuoden 2015-2016 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Juha Nurmi, puh.

Lisätiedot

Kevätlukukausi to 7.1. la Talviloma ma su (vko 9) Pääsiäinen pe 2.4. ma

Kevätlukukausi to 7.1. la Talviloma ma su (vko 9) Pääsiäinen pe 2.4. ma 2 LUKUVUODEN 2009-10 AIKATAULUT TYÖAIKA Lukuvuosi ke 12..2009 la.6.2010 Syyslukukausi ke 12.. pe 1.12.2009 Syysloma ma 12.10 su 1.10.2009 Joululoma la 19.12.2009 ke 6.1.2010 Kevätlukukausi to.1. la.6.2010

Lisätiedot

Laukaan. seurakunta. tervetuloa 2017!

Laukaan. seurakunta. tervetuloa 2017! Laukaan seurakunta tervetuloa 2017! Rippikoulu on ajankohtainen asia sinulle, joka täytät 15 vuotta vuonna 2017. Tässä asiassa et ole yksin, joka vuosi n. 90 % laukaalaisista ikäisistäsi nuorista käy rippikoulun

Lisätiedot

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL

Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2011 108 Kokousaika Torstai 8.12.2011 klo 18-18.47 Kokouspaikka Koulukeskus, luokka 22, Lampitie 3, Koski TL Saapuvilla olleet jäsenet läsnä poissa Jalli Marja pj. :t 103-112

Lisätiedot

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30

LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Lestijärven kunta Lestintie 39 69440 Lestijärvi p. 06 8889111 JULKINEN TIEDOTE Jaetaan kaikkiin talouksiin LASKIAISRIEHA LESTIN KOULULLA su 14.2. klo 13.30-15.30 Myytävänä hernekeittoa (paikanpäällä ja

Lisätiedot

Keinupuistokeskuksen Syyskuu

Keinupuistokeskuksen Syyskuu Torstai 1.9. Koko päivän Keinupuistokeskuksen Syyskuu Tule tutustumaan Kanervan ryhmiin ja TOIVO -Mummusikaalin tekoon 10.15-11.00 Yhteislaulua, ravintolasalissa 10.00-12.00 Lähitorin fysioterapeutin vastaanotto

Lisätiedot

Suinulan Sanomat. Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa

Suinulan Sanomat. Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa Suinulan Sanomat Suinulan kyläyhdistys ry:n tiedotuslehti N:o 2/2015 Kalastusasiaa Aiemmin esillä ollut Kuorevesi-järven kalastusyhtymä on saanut lisää mukaantulijoita. Nyt ovat mukana Suinula, Kavala,

Lisätiedot

Oheismateriaali: sivistyslautakunnan päätös

Oheismateriaali: sivistyslautakunnan päätös Kunnanhallitus 385 21.11.2016 Kunnanhallitus 404 05.12.2016 Sivistyslautakunnan päätös 26.10.2016 81 (Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen työ- ja loma-ajat lukuvuonna 2017-2018),

Lisätiedot

t i e d o t t a a! MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 KIRJASTO TIEDOTTAA KUNNANVIRASTO SULJETTUNA LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Porissa 20.4.

t i e d o t t a a! MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 KIRJASTO TIEDOTTAA KUNNANVIRASTO SULJETTUNA LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Porissa 20.4. MÖKKIP MÖKKIPOSTI Toukokuu 2016 t i e d o t t a a! Palstamillimetrin hinta 1.1.2013 alkaen 0,99 (sis.alv 24%) LAITAKARIN KEHITTÄMISSUUNNITELMA Laitakarin alue tullaan kaavoittamaan. Tämä tarkoittaa sitä

Lisätiedot

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS

Syyskuu Velkuan Kummelissa tiistaisin NAANTALIN SEURAKUNTA LÄÄKÄRIN VASTAANOTTOPÄIVÄT NAANTALIN 4H-YHDISTYS Syyskuu 2016 NAANTALIN SEURAKUNTA Syksyn toimintaa Velkualla Messu kirkossa su 11.9. klo 16.30. Risto Räty ja Tiina Lustig Kummelissa: Ehtoollishartaus ke 14.9. ja 12.10. klo 17. Marja Saantola ja Reini

Lisätiedot

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015

Rimmin Räpylä. Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Rimmin Räpylä Rimmilän kyläyhdistyksen tiedotuslehti 2/2015 Puheenjohtajan palsta Vireä kyläyhdistyksemme on toiminut jo yli 13 vuotta ja aina vaan tekemistä riittää. Vappuna on yhteisiä menoja, äitienpäivän

Lisätiedot

Jäsenkirje / Kevät 2016

Jäsenkirje / Kevät 2016 Jäsenkirje / Kevät 2016 Hei MLL Kaarinan jäsen! Kiitos, että kuulut paikallisyhdistykseemme. Uusi jäsenyyskausi on startattu käyntiin osittain uudella hallituksella. Uusien ja vanhojen jäsenten yhteystiedot

Lisätiedot

HAUHON SEURAKUNTA. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10

HAUHON SEURAKUNTA. JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 HAUHON SEURAKUNTA SYKSY 2016 JUMALANPALVELUKSET Hauhon kirkossa sunnuntaisin klo 10 11.9. Messu, liturgia Tapani Vanhanen, saarna Katja Verho, kanttori Taina Kujanen. 18.9. Messu, metsästäjien kirkkopyhä,

Lisätiedot

Herttoniemen seurakunta nuorisotyö. läpyskä. kevät 2016. lapyska hertsikansrk

Herttoniemen seurakunta nuorisotyö. läpyskä. kevät 2016. lapyska hertsikansrk Herttoniemen seurakunta nuorisotyö läpyskä kevät 2016 lapyska hertsikansrk Horjuuko uskosi? Moni asia ei olekaan niin kuin olet luullut sen olevan. Kun tapaat uuden tuttavuuden, ensikohtaaminen määrittää

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info

www.saalem.net Lähetit Dorfstrasse 10, A 3142 Weissenkirchen, Austria puh. 43-2784-2055, e-mail: riku@missio.info ruut@missio.info Toimisto: Avoinna ke - to klo 10 12, puh. 6822 233 Työntekijät: Jukka Nieminen, pastori, puh. 0400 920 363 s-posti: jukka.nieminen@saalem.net Jukka talvilomalla 16. 24.2. Reijo Vierula, pastori, puh. 045

Lisätiedot

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi

NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi Tammikuu 2016 NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUT Maija Puolakanaho etunimi.sukunimi@naantali.fi puh 0400 638 398 SAARISTOMARSSI Jo perinteeksi muodostunut saaristomarssi järjestetään lauantaista sunnuntaihin

Lisätiedot

Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Joutsan seudun Parkinsson-kerho

Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Joutsan seudun Parkinsson-kerho PÖYTÄKIRJA Vanhus- ja vammaisneuvosto Aika 26.6.2015 klo: 13.00 14.40 Paikka Palvelukeskus Jousi, Myllytie 14 19650 Joutsa Läsnä: Liisa Temisevä puh.joht. Eläkeliitto Leivonmäen yhd. Tapio Lankia Taisto

Lisätiedot

Omatoiminen tehtävävihko

Omatoiminen tehtävävihko Rippikoulu 2014 Ilomantsin ev.lut. seurakunta Omatoiminen tehtävävihko Nimi Rippikouluryhmä palautettava viimeistään 30.4.2014 Rippikoulusi alkaa nyt eikä vasta kesällä leirijaksolle tullessasi. Omatoimiset

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 80. Nuorisovaltuusto 22.09.2015 Sivu 1 / 1. 80 Koulujen lukuvuoden 2016 17 työ- ja loma-ajat. Nuorisovaltuuston lausunto

Espoon kaupunki Pöytäkirja 80. Nuorisovaltuusto 22.09.2015 Sivu 1 / 1. 80 Koulujen lukuvuoden 2016 17 työ- ja loma-ajat. Nuorisovaltuuston lausunto Nuorisovaltuusto 22.09.2015 Sivu 1 / 1 80 Koulujen lukuvuoden 2016 17 työ- ja loma-ajat. Nuorisovaltuuston lausunto Selostus Juha Nurmi tulee pyytämään lausuntoa nuorisovaltuustolta, koskien koulujen työ-

Lisätiedot

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät.

Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Sillä seudulla oli paimenia yöllä ulkona vartioimassa laumaansa. Yhtäkkiä heidän edessään seisoi Herran enkeli, ja Herran kirkkaus ympäröi heidät. Pelko valtasi paimenet, mutta enkeli sanoi heille: Älkää

Lisätiedot

Ojakkalan koulu Koulutiedote Lukuvuosi 2014-2015

Ojakkalan koulu Koulutiedote Lukuvuosi 2014-2015 Ojakkalan koulu Koulutiedote Lukuvuosi 2014-2015 Koulun alkaessa Vuodet eivät ole veljiä keskenään! Kun viime kouluvuosi polkaistiin käyntiin tutuilla opettajilla ja muulla henkilökunnalla, niin tämä vuosi

Lisätiedot

Kallion musiikkikoulu 2014-2015

Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Kallion musiikkikoulu 2014-2015 Opetusta kaiken ikäisille ja tasoisille aloittelijoista edistyneisiin soittajiin. Kallion musiikkikoulu Kallion bändikoulu Musiikkileikkikoulu Pikkukarhu Kallion musiikkikoulu,

Lisätiedot

Vartiokylän seurakunnan kevät 2015

Vartiokylän seurakunnan kevät 2015 Vartiokylän seurakunnan kevät 2015 TERVEISIÄ VARTIOKYLÄN SEURAKUNNASTA: Palvelemme sinua elämäsi monenlaisissa tilanteissa. Ota yhteyttä ja tule mukaan toimintaan! Kirkkoherranvirastomme palvelee osoitteessa

Lisätiedot

Tikkurilan seurakunta Vantaan seurakunnat

Tikkurilan seurakunta Vantaan seurakunnat AIKA TEHDÄ HYVÄÄ! VAPAAEHTOISTOIMINTA TIKKURILAN SEURAKUNNASSA Tikkurilan seurakunta Vantaan seurakunnat Onko sinulla aikaa tehdä HYVÄÄ? Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan! Vapaaehtoistyö on vapaaehtoista

Lisätiedot

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2016

HAULIKKOJAOSTO HARJOITUSAJAT HAULIKKOJAOSTO 2016 HAULIKKOJAOSTO 2016 HAULIKKOJAOSTO Pj Risto Väyrynen 040 5166 045 Siht. + nettisivut Päivi Laine 040 8472 411 paiv.lain@gmail.com Rah.hoit./Amp.koulu Matti Kokkonen 040 5511 544 Ratavastaava Markku Kokkonen

Lisätiedot

RATAVARAUKSET 2015 Pesämäen Moottoriurheilukeskus // www.pesamaki.fi puh. 050 366 3603 / Sami Vainionpää, sami.vainionpaa@pesamaki.

RATAVARAUKSET 2015 Pesämäen Moottoriurheilukeskus // www.pesamaki.fi puh. 050 366 3603 / Sami Vainionpää, sami.vainionpaa@pesamaki. Huhtikuu vko 14 1-5.4 puh. 0500 724 205 / Nina Vainionpää, nina.vainionpaa@pesamaki.fi 1.huhti 2.huhti 3.huhti 4.huhti 5.huhti Pitkäperjantai Pääsiäispäivä Huhtikuu vko 15 6.-12.4 6.huhti 7.huhti 8.huhti

Lisätiedot

SUUPOHJAN AMMATTI-INSTITUUTTI VERKKOLEHTI , vk 33

SUUPOHJAN AMMATTI-INSTITUUTTI VERKKOLEHTI , vk 33 SUUPOHJAN AMMATTIINSTITUUTTI INSTITUUTTIA KOSKEVAT ASIAT ma 12.8.2013 Syyslukukauden yhteinen aloitus ammattioppilaitoksella klo 8.00. Opettajien kokous klo 10.00. Yhteinen lounas klo 11.30, sen jälkeen

Lisätiedot

Kesäpirtti Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, Ylöjärvi

Kesäpirtti Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, Ylöjärvi Kesäpirtti 2014 Tampereen työväenopiston opiskelijat ry Kesäpirtti, Kesäpirtintie 48, 33480 Ylöjärvi www.tto-opiskelijat.fi/kesapirtti 044 3491 030 Ravintola avoinna 31.5. - 31.8.2014 Arkisin 16.00 17.00

Lisätiedot

Kuusamon evankelis-luterilaisen seurakunnan seurakuntalaisuuskysely

Kuusamon evankelis-luterilaisen seurakunnan seurakuntalaisuuskysely Kuusamon evankelis-luterilaisen seurakunnan seurakuntalaisuuskysely Kysely on tarkoitettu kaikille seurakuntalaisille. Tavoitteena on kartoittaa vastaajien tietämystä ja ajatuksia Kuusamon ev.lut. seurakunnan

Lisätiedot

STUDIO KUUTIO. Valokuvaajien koulutus- ja kokeilustudio Oulussa

STUDIO KUUTIO. Valokuvaajien koulutus- ja kokeilustudio Oulussa STUDIO KUUTIO RY KURSSIT TYÖPAJAT SYYSKAUSI 2009 Elokuu - Joulukuu STUDIO KUUTIO Valokuvaajien koulutus- ja kokeilustudio Oulussa Studio Kuutio on oululaisten ammatti- ja harrastajavalokuvaajien yhdessä

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso

JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso JÄSENTIEDOTE 1/2015 salonseudunrauhanturvaajat@gmail.com http://koti.mbnet.fi/kuso PUHEENJOHTAJAN TERVEHDYS Hyvät Rauhanturvaajat, Taas on vuosi vaihtunut. Yhdistys piti syyskokouksensa ilman suurempia

Lisätiedot

Uusi Vuosi Helmikuu. La klo Uudenvuoden vastaanottokahvit urheilukentällä. Järj. Kaatamon kyläyhdistys ry

Uusi Vuosi Helmikuu. La klo Uudenvuoden vastaanottokahvit urheilukentällä. Järj. Kaatamon kyläyhdistys ry Uusi Vuosi 2009 La 31.12. klo 22.30 Uudenvuoden vastaanottokahvit urheilukentällä. Helmikuu Su 1.2.klo 14.00-16.00 Tämän runon ja laulun haluaisin kuulla. Liperin. Vapaa pääsy. Järj. Runo- ja laulumaailma

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011

KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011. KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011 30.3.2011 29 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 3/2011 KOKOUSAIKA keskiviikkona 30. päivänä maaliskuuta 2011 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Huttunen Erkki Huuskonen Tuula Kaitila-Juntunen

Lisätiedot

Tikkurilan seurakunnassa

Tikkurilan seurakunnassa Aika tehdä hyvää! V a paaehtoistoi minta Tikkurilan seurakunnassa Onko sinulla aikaa tehdä HYVÄÄ? Tule mukaan vapaaehtoistoimintaan! Vapaaehtoistyö on vapaaehtoista seurakuntalaisten työtä, joka antaa

Lisätiedot

Kalkkisten koulu 2015 2016

Kalkkisten koulu 2015 2016 Lukuvuosisuunnitelma Kalkkisten koulu 2015 2016 yhteystiedot koulu Lähiosoite Kenttätie 5 Postinumero 17240 Postitoimipaikka Kalkkinen Puhelin 03 7671008 Sähköposti kalkkistenkoulu@asikkala.fi Kanslia

Lisätiedot

KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO. Perusopetus

KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO. Perusopetus 1 KIRKKONUMMEN MUSIIKKIOPISTO Kirkkonummen musiikkiopisto on kaksikielinen kunnallinen musiikkioppilaitos, joka antaa opetusta kirkkonummelaisille ja siuntiolaisille lapsille ja nuorille. Musiikkiopistossa

Lisätiedot

Jaguars Spirit Athletes ry

Jaguars Spirit Athletes ry Jaguars Spirit Athletes ry JAGUARS!S!P!I!R!I!T!!!!A!T!H!L!E!T!E!S Jäsentiedote 4/2015 Syystervehdys kaikille jäsenillemme! Syyskauden startin myötä olemme saaneet seuraamme jälleen paljon uusia jäseniä.

Lisätiedot

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14

kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 kevät 2016 Kuva: Anna Rytkönen Vuoden tunnus: Kaikki, minkä teette, tehkää rakastavin mielin! 1. Kor. 16:14 Tervehdys Turun NNKY jäsen Taas saimme käyntiin uuden toimintavuoden. Tämä vuosi on juhlavuotemme.

Lisätiedot

IKÄIHMISTEN KULTTUURIVUOSIKELLO Tapahtumakalenteri 1.1. 31.3.2014 Eurajoki

IKÄIHMISTEN KULTTUURIVUOSIKELLO Tapahtumakalenteri 1.1. 31.3.2014 Eurajoki MIKÄ ON IKÄIHMISTEN KULTTUURIVUOSIKELLO? Kaikille avoin tapahtumakalenteri. Tiedot kalenteriin voi välittää hankekoordinaattorille. Kalenteriin voi jokainen suunnitella toimintaa! Kalenteri kuuluu osana

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Haminanseudun Oloneuvokset ry:ssä alkaa toiminnassa viideskymmenesensimmäinen vuosi. Toimintamme on hyvin monipuolista niin, että kaikilla

Lisätiedot

Seniorineuvola sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta

Seniorineuvola sairaanhoitajan vastaanotto ilman ajanvarausta Yhdessä vireä arki Keinupuistokeskuksen Tammikuu 11.1. Foxet orkesteri tanssittaa 13.1. klo 13.30 Airin bingo 13.1. klo 14.30 Ehtoollishartaus 18.1. 12.30 Savityöpaja uusi ryhmä alkaa!! Ilmoittaudu Ninnille

Lisätiedot

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU

TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU TEKSTIVIESTI SÄHKÖPOSTI KUTSU a) TEKSTIVIESTIN KIRJOITTAMINEN Hei Minna! (Hei!) (Kiitos viestistä(si).) Asia lyhyesti Terveisin Minna / T. Minna / Terveisin Minna Aho (MUISTA LÄHETTÄJÄ!!!) Kirjoita tähän

Lisätiedot

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa TOIMINTAOHJELMA 30.5.-5.6.2016 Maanantaina 30.5. RUOKASALISSA KANSAINVÄLINEN VIIKKO! klo 10.00 ULKOIL UA klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN

Lisätiedot

Espoon yhteispalvelupisteet 2012

Espoon yhteispalvelupisteet 2012 Espoon yhteispalvelupisteet 2012 Yhteispalvelupisteet (7 kpl) Leppävaara (61 400 asukasta) Espoon keskus (43 500 asukasta) Kalajärvi (10 800 asukasta) Espoonlahti (50 900 asukasta) Matinkylä (34 500 asukasta)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali

LEMIN KUNTA 1/ Sivistyslautakunta klo Kunnanvirasto 1, valtuustosali 1/2010 1 Sivistyslautakunta 26.1.2010 klo 18.00 18.50 Kunnanvirasto 1, valtuustosali Risto Pietiläinen Mervi Rings Jari Heikka Hannu Hakonen Tarja Kohonen Ari Alaoutinen Raija Liisa Tikka puheenjohtaja

Lisätiedot

Villa Jukolan virkistystoimintasuunnitelma 2015 2016 (vrs. 4.11.2015) TERVETULOA HOIVAKOTI VILLA JUKOLAAN!

Villa Jukolan virkistystoimintasuunnitelma 2015 2016 (vrs. 4.11.2015) TERVETULOA HOIVAKOTI VILLA JUKOLAAN! Villa Jukolan virkistystoimintasuunnitelma 2015 2016 (vrs. 4.11.2015) Villa Jukolan henkilökunta huolehtii viriketoimintapäivien tilajärjestelyistä, sovittujen tarjoilujen hankinnoista ja asukkaiden juhlakuntoon

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 197. 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa

Espoon kaupunki Pöytäkirja 197. 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa 25.09.2013 Sivu 1 / 1 4015/12.01.00/2012 197 Lukuvuoden 2014-2015 työ- ja loma-ajat suomenkielisessä perusopetuksessa, esiopetuksessa ja lukiokoulutuksessa Valmistelijat / lisätiedot: Marjo Tuoriniemi,

Lisätiedot

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta

Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Kesäleirit 2016 Järvenpään seurakunta Hei kotiväki! Kesä on tulossa ja sen mukana Järvenpään seurakunnan kesäleirit. Tervetuloa mukaan! Leireillä oppii paljon uusia asioita ja tapaa uusia ja vanhoja kavereita

Lisätiedot

Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt!

Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt! Omaishoitajat ja Läheiset -Liitto ry Kunta- ja seurakunta -kirje 1 (5) Tervehdys Omaishoitajat ja Läheiset -Liitosta, hyvät omaishoidon yhteyshenkilöt! Tässä kirjeessä kerrotaan ajankohtaista tietoa omaishoidon

Lisätiedot

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205

toimisto 017 261 2348 gsm 050 537 5857 gsm 0440 576 205 Toimintakalenteri Lokakuu-Marraskuu 2012 Vuoden teema: YHTEYS Seurakunnan posti- ja käyntiosoite Toimisto avoinna Kemilänrinne 3 tiistaisin ja torstaisin 70340 Kuopio klo 10-12 Pastori, seurakunnan johtaja

Lisätiedot

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto

TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016. Suomen Uimaliitto TIEDOTE 1 ROLLO-UINNIT 10.-12.6.2016 ROLLO-LEIRI 13.-15.6.2016 Suomen Uimaliitto 2 Tervehdys Tampereelta! Tätä kirjoittaessani joulukuun alkupuolella vesisateen ropistessa ikkunaan täällä Mansessa nääs

Lisätiedot

TIKKAKOSKEN ALUESEURAKUNTA KESÄÄ JA SYKSYÄ 2015

TIKKAKOSKEN ALUESEURAKUNTA KESÄÄ JA SYKSYÄ 2015 48/ Liite TIKKAKOSKEN ALUESEURAKUNTA KESÄÄ JA SYKSYÄ 2015 KESÄKUU VIIKKO 23 1.-12.6. PÄIVÄRIPPIKOULU, RISTO, MIKKO, (SIRPA) 1.-2. 6. LASTEN PÄIVÄLEIRI 1 SARPATTI 3.-4.6. LASTEN PÄIVÄLEIRI 2 SARPATTI KE

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2010 Valtuuston kokouskutsu... 1 Kuulutus Leiviskänkankaan kaavasta... 1 Jätevesiasiaa... 2 Vanhustenviikko 3.-10.10.2010... 2 Hiljaiset taiteilijat Siikalatvalla ja Pyhännällä.. 2 Kirjaston aukioloajat...

Lisätiedot

Kouvolan seurakunta Lapset ja perheet

Kouvolan seurakunta Lapset ja perheet Kouvolan seurakunta Lapset ja perheet Kevät 2016 Sisällysluettelo Lapsityönjohtajan tervehdys 3 Perhekerhot 4 Avoinkerho Musaperhekerho Päiväkerho 5 Musiikkitoimintaa 6 Musapäiväkerho Lapsikuoro Koululaisten

Lisätiedot

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016

ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 ISONKYRÖN LAPSIPERHEIDEN TOIMINTAKALENTERI, KESÄKUU 2016 6.6. maanantai 7.6. tiistai 8.6. keskiviikko 9.6. torstai 10.6. perjantai Seurakunnan Kesäkerhot arkisin ma-pe 6.6.-17.6. Pappilassa Pienten Isojen

Lisätiedot

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE

TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE TAMMIKUUN 2017 KUUKAUSITIEDOTE Lupaus laadusta SalPa taitoluistelu on Sinettiseura Valmennuksen terveiset Luistelijat muistakaa täyttää harjoituspäiväkirjaa, aina silmuista ylöspäin. Uuden vuoden jälkeen

Lisätiedot