Kuvaaja Susanna Koivunen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kuvaaja Susanna Koivunen"

Transkriptio

1 Kuvaaja Susanna Koivunen

2 2 PYLKÖN ASIOINTIPISTE... 3 SAARIJÄRVEN KAUPUNKI, PYLKÖN ASIOINTIPISTE, POSTI JA KIRJASTO... 4 KESKEISIÄ AUKIOLOAIKOJA PYLKÖNMÄELLÄ KESÄLLÄ KIRJASTON, POSTIN JA ASIOINTIPISTEEN AUKIOLOAJAT... 6 SAARIJÄRVEN KAUPUNGINTALO SULJETTUNA PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN... 6 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN... 6 LÖYTÖELÄINTARHA TIEDOTTAA... 7 OSTOSVINKIT... 7 LOMALAISTEN TORIPÄIVÄ... 7 JÄRJESTÖPALAVERI... 7 KAUPUNGIN YLEISET UIMARANNAT PYLKÖNMÄELLÄ... 8 KOIRAT JA KISSAT... 8 SAARIJÄRVEN KOULULAITOKSEN TYÖ- JA LOMA-AJAT LUKUVUONNA PYLKÖNMÄEN TERVEYSASEMAN VASTAANOTOT...10 NIKKARIPAJAN KUULUMISIA...11 Kansalaisopiston työkausi Musiikkiopisto tiedottaa...12 PYLKÖNMÄEN KAPPELISEURAKUNTA TIEDOTTAA...13 Kuulumisia kirkonmäeltä...13 SEURAKUNNAN TAPAHTUMAKALENTERI KESÄ KANTTORIN NURKKA...15 TERVEHDYS DIAKONIATOIMISTOSTA...15 YRITTÄVÄN TERVEISET...17 ELÄKELIITON PYLKÖNMÄEN YHDISTYKSEN TULEVIA TAPAHTUMIA H TIEDOITTAA...18 HIERONTAKOTIPALVELU...18 PYLKÖNMÄEN RIISTANHOITOYHDISTYS...19 VALVONTAVUOROT PYSSYLÄN HIRVIRADALLA TOIMINTA-AIKATAULU KAUDELLE MLL TIEDOTTAA...21 KESÄKIRPPIS...22 MYYDÄÄN RIVITALOKAKSIO...22 KESÄGAALA...23 Pylkönmäen Mieskuoron uusi cd tulossa...24 TRAKTORIPALVELU MOISIO OY...25 TERVON PUUTARHAN...25 HELPMAN...26 SAARIJÄRVEN HELLUNTAISEURAKUNTAA...27 KIRMOT...28 KESÄTAPAHTUMIA PYLKÖNMÄELLÄ...29

3 3 PYLKÖN ASIOINTIPISTE Asiointipiste on kirjaston kanssa samoissa tiloissa. Asiointipiste on samalla myös yhteispalvelupiste. Yhteispalvelusopimukset on tehty Kelan, Verohallinnon, Työvoimatoimiston sekä Poliisin kanssa. Yhteispalveluna tarjottavat avustavat asiakaspalvelutehtävät Pylkönmäen yhteispalvelupisteessä: Keski-Suomen verotoimisto - verokortti verkossa palvelu - pientyönantajien maksupalvelujärjestelmä - Lomake.fi - esitäytettyyn veroilmoitukseen tehtävien korjausten palauttaminen sähköisesti - yritys- ja yhteisötietojärjestelmä Äänekosken Työ- ja elinkeinotoimisto - asiakkaiden opastaminen TE-toimiston sähköisten verkkopalvelujen käyttöön - avoimet työpaikat ja paikkavahti, työnhaku ja cv-netti, työnhakuinfo - työvoimakoulutukseen haku ja koulutusvahti, avo- ja urasuunnittelu, ammattinetti - yrittämisen tuki, työttömyysturva Kansaneläkelaitos Keski-Suomen vakuutuspiiri - esitteiden ja lomakkeiden jakelu -hakemusten vastaanotto, pois lukien kuntoutushakemukset, työeläkehakemukset, työeläke-järjestelmän kuntoutushakemukset sekä kuvallisen Kela-kortin tilaaminen - Kelan toimistopalvelulle vaihtoehtoisten palvelukanavien käyttöön opastaminen ja neuvonta (esim. Kelan yhteyskeskuksien palvelut, laskentaohjelmat, omien tietojen seuranta yms.) Keski-Suomen poliisilaitos - ajanvarauksen tekeminen poliisin lupa-asioissa - asiakkaiden informointi poliisin lupa-asioiden päätöksentekoprosessista - hakemuslomakkeiden jakaminen - hakemuksen täyttämiseen liittyvä neuvonta - hakemusasiakirjojen täydellisyyden tarkistaminen - valmiiden asiakirjojen ja lupien luovutus (ei tiedoksi annettavat päätökset) - henkilöllisyyden varmistaminen - hakemusten ja liitteiden vastaanottaminen Asiointipisteestä saatavana myös eri pankkien maksupalvelukuoria.

4 4 SAARIJÄRVEN KAUPUNKI, PYLKÖN ASIOINTIPISTE, POSTI JA KIRJASTO Avoinna ma, ke, pe klo 9-15 ja ti, to klo Osoite: Vilppulantie 11 A 1, PYLKÖNMÄKI Asiointipiste, myös postin palvelut (014) tai Asiointipiste fax (014) Asiakasneuvoja Susanna Koivunen (014) tai Rakennusinsinööri Hakanen Erkki (014) tai Rakennustarkastaja Juhani Sorri, perjantaisin (014) tai KIRJASTO Kirjastovirkailija Hillevi Leppämäki (014) PYLKÖNMÄEN ALAKOULU (014) Keittola TENAVATUPA TUPALA ILTARUSKO Vilkkilä Maija-Liisa SAARIKKA Terveydenhoitaja Kotka Kaija Perushoitaja Raitanen Riitta Kivimäki Lea NIKKARIPAJA Toimisto Entisöinti KIINTEISTÖNHOITAJA Rämänen Jukka VESILAITOS/VIEMÄRILAITOS Kotanen Pasi Viitanen Arvi MUITA TÄRKEITÄ NUMEROITA Nuohooja Javier Moreno Löytöeläintarha Tauno Konttinen Sammakkokangas Oy (014)

5 5 KESKEISIÄ AUKIOLOAIKOJA PYLKÖNMÄELLÄ KESÄLLÄ 2011 Pylkön asiointipiste/kirjasto ja posti Ma, ke, pe , Ti ja to Puh. (014) (asiointipiste) Puh. (014) (kirjasto) Palvelutalo Iltarusko Puh Henkilökunta paikalla ympäri vuorokauden Kauppa SALE Arkisin Veikkauksen palvelut La Puh Su (touko-elokuu) Seurakuntatoimisto maanantaisin klo Puh. (014) Pylkönmäen sivuapteekki Arkisin Puh. (014) Terveysasema Kotka Kaija Päivystys , Kotisairaanhoito Raitanen Riitta Nikkaripaja Ma Puh Ti Entisöinti puh Ke-Pe Ravintola Kipinä ti-to (02) Puh pe la su (02) ma suljettu KIRKONKYLÄN SIIVOUSTALKOOT Kirkonkylän siivoustalkoot maanantaina 6.6.klo 18. Toivotaan, että jokainen siivoaa talven jäljiltä oman tonttinsa alueen.

6 6 KIRJASTON, POSTIN JA ASIOINTIPISTEEN AUKIOLOAJAT Maanantai klo 9 15 Tiistai klo Keskiviikko klo 9 15 Torstai klo Perjantai klo 9 15 SAARIJÄRVEN KAUPUNGINTALO SULJETTUNA Kaupunginhallitus on päättänyt , että kaupunginvirasto pidetään suljettuna Päivystys- ja määräaikaistehtävät hoidetaan samoin kuin aikaisempina vuosina, jolloin virasto on ollut suljettuna. Puhelinvaihde on toiminnassa koko kesän ajan. PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN Pylkönpostissa voivat ilmoittaa myös yksityiset, yhdistykset ja yritykset. Ilmoitukset maksavat: - koko sivu 50 - puoli sivua 34 - ¼ sivua 17 Pylkönpostia voi käydä lukemassa myös netissä osoitteessa SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN Seuraava Pylkönposti ilmestyy , johon materiaalin on oltava viimeistään mennessä Pylkön asiointipisteessä. Materiaalin voi lähettää osoitteeseen Pylkönposti ilmestyy vuoden aikana neljä kertaa: helmikuussa, huhtikuussa, syyskuussa ja marraskuussa.

7 7 LÖYTÖELÄINTARHA TIEDOTTAA Tauno Konttiselle voi ilmoittaa Saarijärven kaupungin alueella tavatuista irtoeläimistä sekä tiedustella kadonneista eläimistä. Löytöeläintarhalta voi myös kysyä lemmikille hoitopaikkaa esimerkiksi lomamatkan ajaksi. Ps. Koiranomistajat merkitkää lemmikkinne kaulapantaan omistajan puhelinnumero selkeästi, näin vältymme turhilta maksuilta ja lemmikkinne löytää kotiinsa. Tauno Konttinen, Päivärinnantie 265, Mahlu puh OSTOSVINKIT Pylkön asiointipisteellä myynnissä: Hinta Pylkönmäen isännänviiri 40,00 Pylkönmäki-kirja 12,00 Veteraani-matrikkeli 15,00 Pylkönmäki-pinssi 2,00 LOMALAISTEN TORIPÄIVÄ Pylkönmäen Yrittävä keittää ja tarjoaa torilla kävijöille keittoa tiistaina klo välisenä aikana. Keittoraha vapaaehtoistyön tukemiseksi. Toripaikka 30 myyjä. Tervetuloa syömään ja tapaamaan tuttuja torille. Pylkönmäen Yrittävä JÄRJESTÖPALAVERI pidetään järjestöpalaveri yhteisöille Yrittävällä kello 18. Palaverissä kartoitetaan talven tapahtumat päällekkäisyyksien ehkäisemiseksi.

8 8 KAUPUNGIN YLEISET UIMARANNAT PYLKÖNMÄELLÄ Uimakauden lähestyessä uimisesta voi nauttia näillä yleisillä uimarannoilla Vihanti Rantatie 7 Kukko Tohtaanjärventie 30 Uimarannoilla on voimassa seuraavat järjestyssäännöt o Uimarannalla ei kukaan saa käyttäytymisellään häiritä yleistä järjestystä tai turvallisuutta. o Vaatteiden ja mattojen peseminen sekä huuhtominen ja kuivattaminen on yleisellä uimarannalla kielletty. o Ajoneuvojen peseminen yleisellä uimarannalla on kielletty. o Yleisellä uimarannalla kalastus on kielletty. o Koiraa ei saa tuoda eikä päästää uimaan yleiselle uimarannalle. o Uimarannalla sekä sen pukusuojissa ja käymälöissä on noudatettava siisteyttä. o Kaupunki ei vastaa uimarannan käyttäjien omaisuuden säilymisestä eikä korvaa heille mahdollisesti sattuvia tapaturmia tai muita vahinkoja. Toivomme, että sääntöjen noudattaminen auttaa säilyttämään uimarantojen viihtyvyyden kaikkien iloksi. Nautinnollisia uintiretkiä! KOIRAT JA KISSAT Koira on pidettävä taajamassa kytkettynä. Taajama on taajaan rakennettu alue, joka on lisäksi osoitettu liikennemerkein. Taajaman sisällä voi olla alueita, jotka eivät ole taajaan rakennettuja. Koiran ja kissan omistajien on pidettävä huolta siitä, ettei eläin pääse ollenkaan yleiselle uimarannalle, lasten leikkipaikalle, toriaikana torille, urheilukentälle tai yleiselle hiihtoladulle. Koiraa ja kissaa voi kytkettynä kuljettaa kuntoradalla. Koiran ulkoiluttajan on huolehdittava siitä, ettei koiran uloste jää ympäristöön hoidetulla alueella. Hoidettuja alueita lain mukaan ovat esimerkiksi alueet, joilla nurmikot on leikattu ja joilla on istutuksia tai joilla tiet ovat päällystettyjä.

9 9 SAARIJÄRVEN KOULULAITOKSEN TYÖ- JA LOMA-AJAT LUKUVUONNA Opettajien veso -päivä tiistaina ja keskiviikkona Syyslukukausi alkaa TORSTAINA elokuu 15 pv -syyskuu 22 pv -lokakuu 16 pv Syysloma (vko 42) marraskuu -joulukuu 22 pv 15 pv Itsenäisyyspäivä tiistaina Syyslukukausi päättyy TORSTAINA ( 90 työpäivää) Joululoma Loppiainen perjantaina Kevätlukukausi alkaa MAANANTAINA tammikuu -helmikuu 17 pv 18 pv Talviloma (vko 9) maaliskuu -huhtikuu 20 pv 19 pv Pääsiäinen toukokuu 21 pv Vapunpäivä tiistaina Helatorstai kesäkuu 2 pv Kevätlukukausi päättyy LAUANTAINA ( 97 työpäivää) LUKUVUODESSA YHTEENSÄ 187 TYÖPÄIVÄÄ Syyslukukausi 90 ja kevätlukukausi 97 työpäivää Kaikki muut lauantait ovat vapaapäiviä, paitsi kevätlukukauden päätöspäivä, lauantai Lisäksi itsenäisyyspäivä, loppiainen ja vappu ovat vapaapäiviä.

10 10 PYLKÖNMÄEN TERVEYSASEMAN VASTAANOTOT Keskustie 7 A Pylkönmäki ( telefax ) Lääkärin vastaanotot Saarijärven tai Karstulan terveyskeskuksessa - ajanvaraus Saarijärvi alue A- Lat alue Lau-Per alue Pie-Wal - Saarijärvi päivystys ajanvaraus Karstula Karstula päivystys Laboratorionäytteiden otto: ke ja pe klo Laboratorioaamuihin voi tulla poikkeuksia koulutusten jne vuoksi. Voit tiedustella asiaa nro / Kaija Sairaanhoitotoimenpiteet ja rokotukset, verenpaine- diabetes- ja astmavastaanotot sekä hoitotarvikejakelu : - ajanvarauksella /Kaija Kotka Neuvola-asiakkaat ajanvarauksella Kuntoneuvolan vastaanotto joka toinen keskiviikko ajanvarauksella: / Niina Friman Hammashoitola : ajanvaraus Kotisairaanhoito sopimuksen mukaan: /Riitta Raitanen Mielenterveystoimisto vastaanotto joka toinen maanantai ajanvarauksella /Heidi Lampinen Terveyskeskuspsykologi, perheneuvola sopimuksen mukaan. Kesällä on terveysasemalla sulku 4 viikkoa, seuraa lehdistä tai netistä. Pylkönmäen terveysaseman sulku

11 11 NIKKARIPAJAN KUULUMISIA Kirpputori / myymälä Kirpputorilla on myyntipaikkoja vielä kesäksi vapaana. Pöytien vuokra on edelleen 10, mutta, jos pöydän myynti kuukaudessa ylittää 40 perimme provisiota 10 %. Tilaustyöt Entisöinti osastolle voidaan kevääksikin vielä ottaa jonkin verran uusia tilauksia ja kesälomista huolimatta tuotantoa on koko kesän. Uusia tilauksia voidaan ottaa vastaan Raijan lomankin aikana. Tilaustöitä teemme tietenkin myös puu- ja tekstiiliosastoilla ja niihinkin otetaan tilauksia. Puutarhakalusteita Valmistamme edelleen puutarhakalusteita. Kuvia kalusteista löytyy nettisivuilta Puutarhakalusteiden hinnat ovat: Pöytäryhmä, jossa kiinteät penkit lepotuolia, penkki ja pöytä 302 Parvekemalli 150 Uutena mallinna olemme tehneet kokoontaitettavan pöydän ja penkin. Mallista ei ole kuvaa nettisivulla, mutta kuvan saa pyynnöstä esim. sähköpostilla, jos ei pääse paikanpäälle katsomaan. Kokoontaittumisesta huolimatta kalusteet ovat tukevat. Niiden hinnat ovat: pöytä 100 ja penkki 50. (Puutarhakalusteiden hinnat voivat muuttua kesällä, jos joudutaan tilaamaan uutta puutavaraa ja jos se on kalliimpaa kuin nykyinen erä.) Uudet nettisivut sivutkin toimivat vielä, mutta Visio- säätiöllä on uudet nettisivut tekeillä. Sivuille tulee myös kuvia tuotteistamme ja ne tulevat olemaan jatkossa ne sivut joille meidän tietoja päivitetään. Sivut löytyvät osoitteesta: Nikkaripajan löytää kohdasta työpajat. Aurinkoista kesää! Nikkaripaja avoinna ma, ke - pe 9-16, ti 9-17 Karstulantie Pylkönmäki toimisto/vastaava ohjaaja/ Sinikka Peltoaho entisöinti/ Raija Inkinen

12 12 Kansalaisopiston työkausi Toiveita uusiksi kursseiksi voi esittää kirjastosta ja kirjastoautosta saatavalla kurssitoivelomakkeella tai ottamalla suoraan yhteyttä kaupungintalon alakerrassa olevaan toimistoon. Uusia kursseja voi esittää toukokuun loppuun asti. Puskaradion markkinoinnilla ja omalla aktiivisuudella kukin voi myös itse vaikuttaa siihen, että uudet, toivotut kurssit toteutuvat. Kurssiohjelma jaetaan elokuussa 2011 jokaiseen talouteen Saarijärveläinen-lehden liitteenä. Ajankohtaista tietoa kansalaisopiston toiminnasta saa internetsivuiltamme Henkilökunta: Rehtori Timo Tikka Koulutussuunnittelija Hannu Liimatainen Musiikinopettaja Maria Svan Opistosihteeri Pirjo Pulkkinen , ma - ke klo 11-18, Eija Pyykkinen ke - to klo Opistosihteeri Pirjo Virnes , mus.op / kans.op. ma-pe Sähköpostit: Musiikkiopisto tiedottaa Ilmoittautuminen tanssiryhmiin ja soitinvalmennukseen ja musiikkileikkikouluun Tanssiryhmiin ja soitinvalmennukseen voi ilmoittautua puhelimitse (toimisto) tai (rehtori) 6.5. mennessä. Soitinvalmennusta tarjotaan ainakin pianon, viulun, sellon, harmonikan, kitaran ja rumpujen soitossa, muutkin soittimet mahdollisia. Soitinvalmennuspaikat täytetään ilmoittautumisten perusteella. Tanssin opetusta järjestetään Saarijärvellä ja Karstulassa. Musiikkileikkikouluryhmät muodostetaan syyslukukauden 2011 alkaessa. Musiikkileikkikouluun ilmoittautumisesta tiedotetaan elokuussa. Jatkamisilmoitukset Musiikin, tanssin ja soitinvalmennuksen oppilaiden tulee tehdä jatkamisilmoitus opiston toimistoon 6.5. mennessä. Jatkamisilmoituksen voi täyttää myös netissä

13 13 Pääsykokeet Kevään viimeinen pääsykoetilaisuus pidetään Musiikkiopistolla (Ilolantie 6) pe 6.5. Pääsykokeisiin ilmoittautuminen on päättynyt Tanssisatu Game Over Karstula, Laaksolan koulu pe klo 18 koululaisnäytöksiä Saarijärvi, Saarijärvi-Sali pe 6.5. klo 18 ja su 8.5. klo 16, lisäksi Kevätkonsertit Karstulan seurakuntatalo ma 9.5. klo 18 Saarijärven Vanha kansakoulu ke klo 18 PYLKÖNMÄEN KAPPELISEURAKUNTA TIEDOTTAA Kuulumisia kirkonmäeltä Suomessa kesä on luonnolle elon ja kasvun aikaa. Niin luonto kuin ihmisetkin saavat nauttia muutaman kuukauden ajan lämmöstä, auringosta ja valosta. Monelle kesä on myös virkistymisen levon ja lomailun aikaa. Pylkönmäellekin tulee paljon kesäasukkaita, monet tulevat viettämään kesää synnyinseudulleen, toiset taas ovat löytäneet Pylkönmäeltä rauhaisan lomanviettopaikan. Osalle kesä on työn aikaa. Varsinkin maa ja metsätaloudelle kesä on tärkeää aikaa. Toivottavasti kesä mahdollistaa levon ja vaihtelun kaikille. Varsinkin vanhusten ja liikuntarajoitteisten liikkuminen ja ulkoilu helpottuvat kesällä. Kynnys lähteä ihmisten ilmoille, ulkoilemaan, torille, kylälle, luontoon ja vaikkapa naapurin pihaan juttelemaan mataloituu. Toivotan lämpimästi kaikki tervetulleeksi myös seurakuntaan. Seurakunnassa toiminta kesäaikana painottuu kirkkoon ja jumalanpalveluksiin. Meillä on kaunis, kodikas ja arvokas kirkko. Kuorikosken ja Alvar Aallon luomus on jokakesäisen tervehdyskäynnin arvoinen. Kirkkoon saa tulla tutustumaan, hiljentymään ja rukoilemaan. Kirkko on paikka, jonne ihminen saa tulla kohtaamaan Jumalaa. Kirkossa voit kertoa taivaalliselle Isälle ilosi, huolesi ja murheesi. Minulla on ollut sellainen tapa, että elämän eri vaiheissa ja varsinkin suurten tapahtumien tai epävarmuuden aikana olen mennyt kirkkoon, istahtanut kirkon penkkiin ja jättänyt kohtaloni Jumalan käsiin. Ajattelen, että Jumala kuulee meitä kotona ja kaikkialla, missä sitten olemmekin. Samalla kuitenkin rohkenen ajatella, että Herran omassa seurakunnassa, huoneessa, temppelissä ja kirkossa Jumala on erityisen lähellä, varsinkin, silloin kun tarjolla on sanaa ja sakramenttia. Siksi messu alkaakin siunauksella ja tervehdyksellä, Herra olkoon teidän kanssanne. Jumalanpalvelukset ovat kesäaikana klo 13. Kirkko on avoinna hiljentymistä ja tutustumista varten päivittäin klo Hyvää kesää, Jumalan siunausta Jarmo Autonen, kappalainen

14 14 Pylkönmäen kappeliseurakunta Keskustie 42 A 1, PYLKÖNMÄKI Seurakuntatoimiston aukioloajat: maanantaisin klo (Maritan kesälomalla kiinni, kiinni olokaudesta ilmoitettu seurakunta talon ulko-ovessa). Saarijärven seurakunnan kirkkoherranvirasto palvelee ma pe klo 8-14, puh , os. Urheilutie 5, Saarijärvi. Pylkönmäen kappeliseurakunnan henkilökunta: Kappalainen Jarmo Autonen, puh Kanttori Margaret Vainio puh Diakoni Tuula Laitinen puh Toimistosihteeri Marita Kantalainen puh Seurakuntamestari Tuomo Moisio puh Seurakuntamestari sijainen Veli Siltasalmi puh Siivooja-emäntä Elina Peränen puh SEURAKUNNAN TAPAHTUMAKALENTERI KESÄ 2011 To 26.5 Kappeliseurakunnan kevätretki, tiedustelut ja ilmoittautumiset Tuulalle Su 29.5 klo 10 Saarijärven seurakunnan vapaaehtoistoimijoiden kirkkopyhä Pylkönmäellä; messu, keittolounas, kahvit ja juhla To 2.6 Helatorstain jumalanpalvelus Saarijärvellä La 4.6 klo 9.15 Koululaisjumalanpalvelus (kevätkirkko ja 7-luokalle lähtevien siunaus) Su 5.6 Jumalanpalvelus Saarijärvellä Su 12.6 klo 13 Messu, helluntaipäivä Su 19.6 klo 13 Sanajumalanpalvelus, Olavi Vuori La 25.6 klo 19 Juhannuspäivän iltamessu kirkossa, Olavi Vuori, 50 -vuotta sitten Pylkönmäellä rippikoulun käyneiden rippikoulumuistelot srk.talossa klo alkaen. Su 26.6 Jumalanpalvelus Saarijärven kirkossa Su 3.7 Jumalanpalvelus Saarijärven kirkossa Su 10.7 klo 13 Messu Su 17.7 klo 13 Sanajumalanpalvelus Su 24.7 klo 13 Messu Olavi Vuori Su 31.7 klo 13 Messu ja Sley:n Keski-Suomen piirin kesäkirkko, messun jälkeen kesäjuhla jatkuu Pääjärven rukoushuoneella klo. 15, Esa Hakkarainen, Petri Harju Su 7.8 Jumalanpalvelus Saarijärvellä Ti 11.8 klo 9.15 Koululaisjumalanpalvelus ja I luokkalaisten siunaus Su 14.8 klo 13 Messu Su 21.8 klo 13 Sanajumalanpalvelus Su 28.8 klo 13 Messu, lenkkikirkko, kirkkokahvit yhteistyössä Yrittävän kanssa (alustava varaus) kirkkokahvit Su 4.9 Jumalanpalvelus Saarijärvellä Lämpimästi tervetuloa

15 15 KANTTORIN NURKKA Kirkkokuoro ja Lapsikuoro valmistautuu Keski-Suomen musiikkijuhlaan, joka pidetään Karstulan kirkossa sunnuntaina klo 18. Keski-Suomen kirkkokuorojen ja lapsikuorojen lisäksi esiintyvät Kuokkalan Kehittyvät laulajat ja käsikello-orkesteri. Suosittelen tätä juhlakonserttia kaikille! Harvoin on näin paljon lauluenergiaa kuultavana samassa tilaisuudessa. Juhlassa saadaan esimakua ensi vuoden valtakunnallisesta Kirkon musiikkijuhlasta, joka pidetään Jyväskylässä Kesäkirkko pidetään sunnuntaisin klo 13 (poikkeus: juhannuspäivänä klo 19.) Jos on kesävieraiden tai paikkakuntalaisten joukossa laulajia tai soittajia, jotka haluaisivat tulla avustamaan jumalanpalveluksissa, ottakaa rohkeasti yhteyttä: Se on aina mieleenpainuva kokemus koko seurakunnalle. Antaessa saa! Kesän vinkki: Pysähdy päivittäin kuuntelemaan kesän kaunista luonnonsinfoniaa. Se on parasta luonnonlääkettä, joka tuottaa mielenrauhaa ja nöyrää kiitollisuutta: Siis kiitos, Herra taivaan, kun lahjas meille toit... V. 462: 3 Margaret TERVEHDYS DIAKONIATOIMISTOSTA Valo voittaa jälleen pimeyden, aika koittaa uuden keväimen Pitkän talven jälkeen näyttää vihdoin kevät tulevan kohisten juuri tällä hetkellä sataa silkkaa vettä ja lumet hupenevat vauhdilla. Pakkasten ja lumikinosten jälkeen on lupa odottaa auringon lämpöä ja kirkkaita kesäisiä päiviä toivottavasti niitä saamme! Joitakin kevään ja kesän tapahtumia, retkiä ja leirejä olen koonnut tähän. Edelleen ilmoitamme kirkollisia Viispiikkisessä ja Sampo-lehdessä sekä kotisivuilla Tervetuloa mukaan erilaisiin tapahtumiin. Riemullista, Taivaan Isän siunaamaa kesää toivottelee Laitisen Tuula, Pylykön diakoni, p , Diakoniatyön kevään ja kesän toimintaa: ke 4.5 klo Ikääntyvien yhdessäolon päivä seurakuntatalolla, yhteistyössä seurakunnat, paikallisjärjestöt ja Kimppa. ti 10.5 klo 11 Kehitysvammaisten kirkkopäivä Pylkönmäellä, mukana kehitysvammaistyön pastori Maarit Nuopponen. Tied. ja ilm. Tuula p ke 11.5 klo 10 Seurakuntakerhon kevätjuhla seurakuntatalolla ke 11.5 klo 9-15 Mielenterveysväen leiripäivä Mellikassa. Päivän hinta 12, sis. kyydin.ilm. Tuula p pe 13.5 klo 9-15 Päihdetyön kevätretkipäivä Kivijärven Koirasalmeen. Ilm. Tuula p

16 16 to 19.5 klo 10 Perhekerhon kevätjuhla kerhotilassa su klo 10 Näkövammaisten kirkkopyhä Jyväskylässä Huhtasuon kirkossa. Kyytimaksu 5, ruokailu omakustanteinen. Ilm.Tuula p ke 25.5 klo 9-15 Omaishoitajien ja hoidettavien leiripäivä Mellikassa. Kyytimaksu 5. Päivään tervetulleita myös ne omaistaan hoitavat, jotka eivät saa omaishoidon tukea. Ilm. Tuula p to 26.5 klo Seurakuntaretki Kokkolaan. Lähtö srk-talolta klo 8.30 ja paluu n Retken hinta n.35. Ilm. Tuula 20.5 mennessä p su 29.5 klo 10 Vapaaehtoistoimijoiden kirkkopyhä Pylkönmäellä. Tervetuloa kaikki eri tavoin vapaaehtoistoiminnassa mukana olevat. ke ja to klo 9-15 Kouluikäisten toimintapäivät, yhteistyökumppaneina MLL, 4H, Musiikinystävät, Yrittävä ja srk. Päivät tarjoavat toimintaa ja tekemistä aamupäivisin ja iltapäivisin, välillä lounas ja välipala. Osallistumismaksu 2 / päivä (sis. ruoan, välipalan ja askartelutarvikkeet) Ilm. Tuula 31.5 mennessä p Päivät toteutuvat, jos ilmoittautuneita väh. 10. ti ja ke Kehitysvammaisten leiri Mellikassa. Hinta 20, sis. kyydin ja to 25.8 Kehitysvammaisten päiväleiri Mellikassa 12, sis. kyydin. Tied. ja ilm. Tuula p ti 30.8 klo 9-15 Näköleiripäivä Mellikassa. Päivän hinta 12, sis. kyydin. Ilm. Tuula p ke 31.8 klo 9-15 Kuuloleiripäivä Mellikassa. Päivän hinta 12, sis. kyydin.ilm. Tuula p to 1.9 klo 9-15 Vanhemman väen leiripäivä Mellikassa. Päivän hinta 12, sis. kyydin. Ilm. Tuula p ti ja ke Mielenterveysväen leiri Mellikassa. Leirin hinta 20, sis. kyydin. Ilm. Tuula p ti-su Päihdetyön ruskaleiri Mellikassa. leirimaksu 25. Ilm. Tuula p ma-pe Ruskaretki Kuusamoon. Järjestäjinä diakoniatyö ja mielenterveystoimisto.hinta n. 200 (tarkentuu myöhemmin) Tied. ja ilm. Tarja Salminen p

17 17 YRITTÄVÄN TERVEISET Runsaslumisen talven jälkeen kesä lähestyy! Talvenaikana on tehty latuja, jäädytetty jäätä, pidetty hiihtokisoja, liikutettu lasta kolme kertaa viikossa liikuntahallilla. Kevään mittaan teemme vielä liikuntaretken ja sitten alamme suuntaamaan katseita kesään! Kesän tapahtumia Torstaina 7.7 klo Viispikkinen cup osakilpailu Lauantaina klo Pentin Olympialaiset Perjantaina klo Sakun Hölkkä Torikeittopäivänä 5.7 keiton keittelee Yrittävän talkooporukka. Lasten liikuntakerhoa suunnitellaan, samoin pesäpallokoulua. Jalkapalloilua monenikäisille. Suunnitelmissa myös kahvakuulaa ja zumpaa... Ajankohdista saa lisää tietoa lähempänä kesää Viispiikkisen ja Sampon seurapalstoilta ja Yrittävän nettisivuilta Liikunnallista kesän odotusta! ELÄKELIITON PYLKÖNMÄEN YHDISTYKSEN TULEVIA TAPAHTUMIA 1. Ke kello Ikääntyvienpäivä seurakuntatalolla 2. To kello 18. Toukosiunaus Anssi ja Leena Sirosella, Pyhämäentie Ti kelo 13. Yrittävällä Sokkotreffit ohjelmaa, keittoruoka, hinta yhteensä 10 euroa. Ilmoita Paula tai Risto , 1.6. mennessä. 4. Ti Retki Ränssin Kievariin. Ruokailu klo 17. ja klo 19 teatteriesitys Heikki Luoman kirjoittama Nuoruustango. Hinta jäsenille 36, muille 40. Lähtö Karstulan matkahuolto, Pylkönmäen St1 5. To Kirmot Yrittävällä, hoidetaan kahvitus, talkoo porukkaa tarvitaan. 6. Ti Jokilahdessa perinteinen kilpailupäivä Tule mukaan, yhdessä olo tuo vaihtelua ja virikkeitä. Älä anna toisten toteuttaa unelmiasi vaan toteuta ne itse.

18 18 4H TIEDOITTAA! - Kerhot ovat viimeisen kerran viikolla 20, jonka jälkeen kerhot jäävät kesälomalle. - 4H:lla on jälleen keväällä metalliromunkeräys. Aika ja paikat tarkentuvat pian ja ovat jo selvillä, kun tämä lehti ilmestyy. Keräyksestä tulee lisää infoa asiointipisteeseen sekä yhdistyksen kotisivuille - Keski-Suomen 4H-kilpailupäivä Iloa taidoista on 7.6. Ränssin kievarissa. Kilpailulajeina mm. luontopolku, mönkijäcup ja hevostaito. Kilpailut ovat 4h:n jäsenille. Tapahtumassa esiintymässä myös Pete Parkkonen. Tapahtumasta löytyy lisätietoja yhdistyksen kotisivuilta. - Viikolla 24 retket Särkänniemeen ja Powerparkkiin. - Heinäkuun alussa tulossa retki Korkeasaareen. Kaikkien asioiden tiimoilta voi ottaa yhteyttä ja kysellä lisää tai käydä katsomassa lisäinfoa yhdistyksen kotisivuilta. Saarijärven 4H-yhdistys löytyy myös facebookista! Aurinkoista kevättä kaikille! Anni Marttila tai HIERONTAKOTIPALVELU Rekisteröity hieroja Veli-Matti Valkeinen kiertää hieromassa maanantaisin Pylkönmäen alueella sopimuksen mukaan. *KOTIKÄYNNIT -niska-hartia 30 min -osahieronta 45 min -puolihieronta 60 min -kokohieronta 90 min *LAHJAKORTIT *KUPPAUS *HUVILAKÄYNNIT TOUKO-KESÄ-HEINÄKUU SOITA JA KOITA

19 19 PYLKÖNMÄEN RIISTANHOITOYHDISTYS VALVONTAVUOROT PYSSYLÄN HIRVIRADALLA 2011 Ti Pentti Pekkanen Reijo Heinäaho Ti Vesa Lehtomäki Kalevi Kulla Ti 5.7. Voitto Vilander Hannu Keisanen Ti Antti Vilkkilä Maija Vilkkilä Ti Jukka Huttunen Tuomo Rantala Ti Timo Leppämäki Yrjö Soidinmäki Ti 2.8. Hannu Ahlgren Tero Lehtomäki Ti 9.8. Jukka Kujala Timo Martens Ti Juha Länkinen Jaakko Tukia Ti Risto Kotka Seppo Kotka Ti Pasi Kotanen Juhani Lehtonen OHJEITA VALVOJILLE: -KUKIN VALVOJA HUOLEHTII SIJAISEN JOS ON ESTYNYT -AMPUMARADALLA OLEVA VALVOJA JOHTAA TOIMINTAA RADALLA -Tarkastaa että ampuja on suorittanut riistanhoitomaksu. -Perii ratamaksua 2 /ilta ja tarkastaa onko kausikorttilainen maksanut 10 kausikortin. -Saarijärveläiset on maksaneet ratamaksun hirviseurueittain, kukin seurue 3 /jäsen. -Vastaa siitä että ammunta suoritetaan turvallisesti. -Tarkastaa ampujan aseen ammunnan jälkeen, että se on tyhjä. -Vertaa illan jälkeen kassan ja huolehtii valvontatarvikkeet hyvissä ajoin seuraavalle valvojalle. -Jos havaitsee radalla jotain puutteita ilmoittaa niistä suoraan ratamestari Mauri Kauppiselle puh HALLITUS

20 20 TOIMINTA-AIKATAULU KAUDELLE Metsästäjätutkinnot Pyssylän ampumaradan majalla ke 18.5., Ke 10.8., Ke 31.8., Ke 7.9., Ke alkaen klo Metsästajätutkinnon koulutusosa Pyssylän ampumaradan majalla Teoriaosat Ase- ja ampumakoulutus to Pylkönmäki osallistuu ampumakoulutuksen järjestämiseen. 3. Ampumakokeet Pyssylässä La 6.8. klo RHY La klo SOIPA-ERÄ La 3.9. klo PAAJALA 4. Harjoitusammunnat Pyssylän hirviradalla Tiistaisin klo 18 21, alkaen Valvontavuoroista jaetaan erillinen luettelo Kausikortti 10 ja ilta 2 5. Harjoitusammunnat haulikkoradalla Maanantaisin ja torstaisin klo Ampumakilpailut Hirvenjuoksu ja kävely su 3.7. klo 13 SoiPan radalla Luodikkoammunta su 3.7. klo 15 SoiPan radalla Hirviammunta su klo 12 Pyssylän hirviradalla Metsästyshaulikkoammunta su klo 14 Pyssylän haulikkoradalla Hirviottelu Saarijärveä vastaan to 1.9. klo 18 Pyssylän ampumaradalla 7. Koulutus Hirvenmetsästäjille su 4.9. klo 12 SoiPan radalla, mukaan metsästysase ja viisi patruunaa. Tilaisuus jatkuu Yrittävällä klo 15 riistanhoitopiirin edustajan luennolla, joka on tarkoitettu kaikille hirvenmetsästäjille, sen jälkeen metsästyksenjohtajien kokous. Lasten luontopäivä pidetään syksyllä. 8. Yhteydet Puheenjohtaja Yrjö Soidinmäki puh Petoyhdysmies Pentti Pekkanen puh

21 21 MLL TIEDOTTAA Mll-tuotteita myynnissä. Kysy Viitasen Päiviltä tai kahvilasta. Muista kysyä MLL- jäsenetua jäsenkortilla Mll-tuotteista sekä seutukunnan eri liikkeistä - alennukset yleensä % Jäsenmaksu 15 / hlö. Liity jäseneksi TAPAHTUMIA: KEVÄTILOKERÄYS LA KLO 9-> KEVÄTILOTEMPAUS SALEN EDESSÄ: MUNKKEJA JA SIMAA MYYNNISSÄ, ILMAPALLOJA, KARKKEJA MLL-KAHVILA VANHAINTUEN KERHOHUONEELLA TI 3.5. JA TI KLO MLL VÄKI ON TUTUSTUMASSA VIRON LASTEKAITSELIITTOON TI KLO 9-13 TORIKAHVILAN AVAJAISET POLKUPYÖRÄKYPÄRIEN JAKO TULEVILLE 2. LUOKKALAISILLE LEIKKIKENTÄN SIIVOUSTALKOOT TOUKOKUUSSA KE 8.6. KLO LASTEN TOIMINTAPÄIVÄ LEIKKIKENTÄLLÄ (LETTUKESTIT, PELEJÄ, KÄDENTAITOJA) MLL VÄKI LIITTOKOKOUKSESSA OULUSSA TI 5.7. KLO MLL TARJOILEE LOMALAISTEN TORIKAHVIT TO VENETSIALAISET LEIKKIKENTÄLLÄ (leikkejä, lauluja, tarjoilua ym.) TI TORIKAHVILAN PÄÄTTÄJÄISET TULOSSA LA PAIKALLISYHDISTYKSEN 85-VUOTISTAPAHTUMA! LÄMMINTÄ KESÄÄ! toivottaa Mll:n väki

PYLKÖN ASIOINTIPISTEEN UUDISTUMINEN... 3 KIRJASTON JA ASIOINTIPISTEEN SUUNNITELLUT UUDET AUKIOLOAJAT 1.6.2010 ALKAEN... 4 HYVÄT PYLKÖNMÄKELÄISET...

PYLKÖN ASIOINTIPISTEEN UUDISTUMINEN... 3 KIRJASTON JA ASIOINTIPISTEEN SUUNNITELLUT UUDET AUKIOLOAJAT 1.6.2010 ALKAEN... 4 HYVÄT PYLKÖNMÄKELÄISET... 2 PYLKÖN ASIOINTIPISTEEN UUDISTUMINEN... 3 KIRJASTON JA ASIOINTIPISTEEN SUUNNITELLUT UUDET AUKIOLOAJAT 1.6.2010 ALKAEN... 4 HYVÄT PYLKÖNMÄKELÄISET... 4 PYLKÖN ÄÄNI... 4 SAARIJÄRVEN KAUPUNGINTALO SULJETTUNA

Lisätiedot

SAARIKKAA JA SIKAINFULENSSAA...3 PYLKÖN ASIOINTIPISTE...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...5 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN...5 KOTISEUTUAINEISTO

SAARIKKAA JA SIKAINFULENSSAA...3 PYLKÖN ASIOINTIPISTE...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...5 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN...5 KOTISEUTUAINEISTO 2 SAARIKKAA JA SIKAINFULENSSAA...3 PYLKÖN ASIOINTIPISTE...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...5 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN...5 KOTISEUTUAINEISTO TALTEEN!...5 LOMALAISTEN TORIPÄIVÄ...5 KAUPUNGIN YLEISET

Lisätiedot

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI, PYLKÖN ASIOINTIPISTE...3 ENSIMMÄINEN KUNTALIITOSVUOSI...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...4 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN

SAARIJÄRVEN KAUPUNKI, PYLKÖN ASIOINTIPISTE...3 ENSIMMÄINEN KUNTALIITOSVUOSI...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...4 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN Kuvaaja Timo Tuhkio 2 SAARIJÄRVEN KAUPUNKI, PYLKÖN ASIOINTIPISTE...3 ENSIMMÄINEN KUNTALIITOSVUOSI...4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...4 SEURAAVAN PYLKÖNPOSTIN ILMESTYMINEN...4 ARVAA JA VOITA...4 PYLKÖN

Lisätiedot

PYLKÖNPOSTI 4/2007 PYLKÖNPOSTI 4/2007 23.11.2007 1

PYLKÖNPOSTI 4/2007 PYLKÖNPOSTI 4/2007 23.11.2007 1 PYLKÖNPOSTI 4/2007 23.11.2007 1 PYLKÖNPOSTI KUVAAJA IIDA MOISIO 4/2007 PYLKÖNPOSTI 4/2007 23.11.2007 2 SISÄLLYSLUETTELO NUORISOTOIMEN KUULUMISIA...3 KESKUSHALLINTO TIEDOTTAA...4 KUNNANVIRASTON JOULUAIKA...4

Lisätiedot

PYLKÖNPOSTI. Kuvaaja Timo Tuhkio

PYLKÖNPOSTI. Kuvaaja Timo Tuhkio PYLKÖNPOSTI Kuvaaja Timo Tuhkio 1/2007 SISALLYSLUETTELO: KUNTALIITOSNEUVOTTELUT KÄYNNISTYVÄT...1 KESKUSHALLINTO TIEDOTTAA...3 EDUSKUNTAVAALIT 2007...3 PYLKÖNMÄEN KUNNAN PUHELINNUMEROT MUUTTUIVAT 1.12.2006...3

Lisätiedot

PYLKÖNMÄEN KUNTA Puh. 0400 265 611/VAIHDE www.pylkonmaki.fi sähköposti: pylkonmaenkunta@pylkonmaki.fi 43440 PYLKÖNMÄKI etunimi.sukunimi@pylkonmaki.

PYLKÖNMÄEN KUNTA Puh. 0400 265 611/VAIHDE www.pylkonmaki.fi sähköposti: pylkonmaenkunta@pylkonmaki.fi 43440 PYLKÖNMÄKI etunimi.sukunimi@pylkonmaki. Kuva: Iida Moisio PYLKÖNPOSTI 1/ 2008 25.2.2008 KUNNAN KUULUMISIA... 1 TALKOOHAASTE MEILLE KAIKILLE... 3 KESKUSHALLINTO TIEDOTTAA... 4 KUNNANTOIMISTON AUKIOLOAIKA ASIAKKAILLE... 4 PYLKÖNPOSTISSA ILMOITTAMINEN...

Lisätiedot

PYLKÖNMÄELLÄ OLLAAN AVOIMIA KEHITYKSELLE

PYLKÖNMÄELLÄ OLLAAN AVOIMIA KEHITYKSELLE P 5 1 0 2 4 1 0 2 e t i s e u l e v l a p n e ä ylkönm PYLKÖNMÄELLÄ OLLAAN AVOIMIA KEHITYKSELLE Pylkönmäen tunnus on mahtava maisema. Niin kuin vanhasta kuntavaakunastakin näkyy, kirkonkylä on korkealla

Lisätiedot

Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa. Pöytyä ylpeä suvestaan.

Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa. Pöytyä ylpeä suvestaan. Tiedotuslehti 2/2015 Pöytyä ylpeä suvestaan. Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa. TIEDOTUSLEHTI 2/2015 Sisällysluettelo KUNTA

Lisätiedot

Vesantolainen. Muista Kesäkohtaaminen s. 32. Jäitä hattuun s.4. Uusi Vesseli ja uusi päiväkoti s. 15-16

Vesantolainen. Muista Kesäkohtaaminen s. 32. Jäitä hattuun s.4. Uusi Vesseli ja uusi päiväkoti s. 15-16 Ventolainen Uusi Vesseli ja uusi päiväkoti s. 15-16 Jäitä hattuun s.4 Muista Kesäkohtaaminen s. 32 Ventolainen kevät 2014 Kunnanjohtajan terveiset Kevät tulee kohinalla lauhan, mutta vähälumisen talven

Lisätiedot

Toivakka Toimii. Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti 1/2006. YkkösOsoitteeton. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin

Toivakka Toimii. Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti 1/2006. YkkösOsoitteeton. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin YkkösOsoitteeton Toivakka Toimii Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti 1/2006 Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Offentligt meddelande, delas ut till alla hushåll Lähettäjä:

Lisätiedot

K U N T A T I E D O T E 12 / 19.11.2010

K U N T A T I E D O T E 12 / 19.11.2010 JULKINEN TIEDOTE K U N T A T I E D O T E 12 / 19.11.2010 Itsenäisyyden 93 vuotisjuhlatilaisuudet Siikalatvan kunnassa 6.12.2010 Kestilä: Klo 10:00 Kokoontuminen sankarihaudoille Kunniavartio, Siikalatvan

Lisätiedot

KUNTATIEDOTE. ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 3 / 27.5.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin

KUNTATIEDOTE. ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 3 / 27.5.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin KUNTATIEDOTE ISSN 0782-1719 Kivijärven kunnan kuntatiedote 3 / 27.5.2014. Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Sammakkokangas Oy tiedottaa AVOIMIEN OVIEN -päivä La 7.6.2014 klo 10 14 SAMMAKKOKANKAAN

Lisätiedot

Riitta Lonka. Satu Leppänen. kotipalveluyrittäjä satuleppanen.net Renko (Hämeenlinna) Juha Rehula. Mika Penttilä. Kaarina Suhonen.

Riitta Lonka. Satu Leppänen. kotipalveluyrittäjä satuleppanen.net Renko (Hämeenlinna) Juha Rehula. Mika Penttilä. Kaarina Suhonen. joh pai Lam mikavartiainen.com Asikkala osastohoitaja kaarinasuhonen.fi Lahti ministeri, sosionomi juharehula.fi Hollola miinapylkkanen.fi Sysmä mikapenttila.fi Forssa jaanapaavilainen.fi Hämeenlinna www.keskusta.fi

Lisätiedot

Toivakka. Toimii. Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti. Kuva: Jukka Hirvonen

Toivakka. Toimii. Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti. Kuva: Jukka Hirvonen Toivakka 2 2009 Toimii Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti Kuva: Jukka Hirvonen Toivakka Toimii Toivakka Toimii Toivakka Toimii Toivakka Toimii Toivakka Toim Toivakan kunta Puheenjohtajan

Lisätiedot

MARTTILA- TIEDOTE 1/2014

MARTTILA- TIEDOTE 1/2014 MARTTILA- TIEDOTE 1/2014 AURANMAAN YRITYSPALVELUT 1.1.2014 Auranmaan yrityspalvelut Auranmaan kuntien (Aura, Koski, Marttila, Oripää, Pöytyä ja Tarvasjoki) yhteinen yrityspalveluyksikkö aloitti toimintansa

Lisätiedot

K U N T A T I E D O T E 4/21.4.2011

K U N T A T I E D O T E 4/21.4.2011 JULKINEN TIEDOTE K U N T A T I E D O T E 4/21.4.2011 KANSALLINEN VETERAANIPÄIVÄ 27.4.2011 Viesti kulkee vetovastuu vaihtuu Sotiemme veteraaneille omistettua juhlapäivää vietetään vuosittain 27. päivänä

Lisätiedot

IK Itella Oyj Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Honkajoella. KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2012 Honkajoen kunta, Vuokrattavat rivitaloasunnot

IK Itella Oyj Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Honkajoella. KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2012 Honkajoen kunta, Vuokrattavat rivitaloasunnot KUNTATIEDOTE MAALISKUU 2012 Honkajoen kunta, Porhontie 5 38950 Honkajoki IK Itella Oyj Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Honkajoella ===========================================================================

Lisätiedot

K ESÄKUULUMISET P YHÄJOEN. Lukion neljännesvuosisata s. 3. Kesäteatteria Annalassa s. 6. Kesäkalenteri mukaan s. 12-13. Kirjaston lukuvinkkejä s.

K ESÄKUULUMISET P YHÄJOEN. Lukion neljännesvuosisata s. 3. Kesäteatteria Annalassa s. 6. Kesäkalenteri mukaan s. 12-13. Kirjaston lukuvinkkejä s. P YHÄJOEN K ESÄKUULUMISET 18.6.2011 VKO 24 Lukion neljännesvuosisata s. 3 Kesäteatteria Annalassa s. 6 Kesäkalenteri mukaan s. 12-13 Kirjaston lukuvinkkejä s. 17 Oulun seudun pyhäjokiset s.22 sivu 2 Pyhäjoen

Lisätiedot

Avustusta myönnetään enintään. 3) pelletti- tai muun puulämmitysjärjestelmän. Avustusta haetaan suoraan

Avustusta myönnetään enintään. 3) pelletti- tai muun puulämmitysjärjestelmän. Avustusta haetaan suoraan Kunnan ja seurakunnan tiedotuslehti helmikuu 2011 39. vuosikerta Korjausavustukset Vasara ja nauloja Korjaus- ja energia-avustukset 2011 Valtion asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) on julkistanut

Lisätiedot

johtaja Mika Rännäli oli säveltänyt kaimansa runoja ja kantaesitti ne baritoni Jorma Hynnisen kanssa jäähyväiskonsertissa,

johtaja Mika Rännäli oli säveltänyt kaimansa runoja ja kantaesitti ne baritoni Jorma Hynnisen kanssa jäähyväiskonsertissa, P YHÄJOEN KUULUMISET Keskiviikkona 29.10.2008 viikko 44 Tuulikannelten soidessa - Mika Jaakolan esikoisrunokokoelma Jaakolan katse on suunnttuna tulevaisuuteen uuden runokirjan myötä. Mika Jaakolan kirjoittama

Lisätiedot

TILITORI. TÄSSÄ LEHDESSÄ mm. Uuden Oulun juhlavuosi. Kuntoutuspalvelut. Ympäristövuosi. Kesäleirit. Veteraanijuhla.

TILITORI. TÄSSÄ LEHDESSÄ mm. Uuden Oulun juhlavuosi. Kuntoutuspalvelut. Ympäristövuosi. Kesäleirit. Veteraanijuhla. HAUKIPUTAAN KUNNAN TIEDOTUSLEHTI 2/2012 18.5.2012 Nro 87 1 JULKINEN TIEDOTE TÄSSÄ LEHDESSÄ mm. Uuden Oulun juhlavuosi Kuntoutuspalvelut Ympäristövuosi 2012 Kesäleirit Veteraanijuhla Puhdistusnäytelmä Kuva:

Lisätiedot

Terveisiä kunnantuvalta 2/2008

Terveisiä kunnantuvalta 2/2008 SAVITAIPALEEN KUNTA 6140 11 www.savitaipale.fi, kunta@savitaipale.fi Terveisiä kunnantuvalta 2/2008 Vaalikauden päättyessä Näin vaalikauden päättyessä on hyvä katsoa hieman taaksepäin ja miettiä menneitä

Lisätiedot

Kaiku. Kärsämäen kunta, kuukausijulkaisu 1 / 2015

Kaiku. Kärsämäen kunta, kuukausijulkaisu 1 / 2015 Kaiku Kärsämäen kunta, kuukausijulkaisu 1 / 2015 Kärsämäen kunta, Keskuskatu 14, 86710 Kärsämäki, puh. 044-445 6801, fax. 08 816 2800, www.karsamaki.fi Avoinna arkisin klo 9:00 15:00 Julkinen tiedote,

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 4/2012 30.3.2012 Julkinen tiedote. Jaetaan jokaiseen jakelupisteeseen. Aluetoimikunnat nointipaikka ja näyteikkuna. Osaajaportaalin tavoitteena on saada mahdollisimman

Lisätiedot

Toivakka. Toimii. Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti

Toivakka. Toimii. Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti Toivakka 2 2008 Toimii Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti Toivakka Toimii Toivakka Toimii Toivakka Toimii Toivakka Toimii Toivakka Toim Seurakunnat TOIVAKAN SEURA- KUNNAN KESÄ LASTEN

Lisätiedot

KASVUA JA TEKEMISEN MEININKIÄ LIMINGAN LUKIOSSA

KASVUA JA TEKEMISEN MEININKIÄ LIMINGAN LUKIOSSA Vuonna 1961 toimintansa aloittanut Limingan lukio laajenee syksystä 2015 alkaen kolmisarjaiseksi. Ensimmäisen vuosikurssin aloituspaikkoja on tarjolla 108 paikkaa. Näillä näkymin lukiossa aloittaa syksyllä

Lisätiedot

SAVONRANNAN SANOMAT Nro 1/2013. www.savonranta.fi

SAVONRANNAN SANOMAT Nro 1/2013. www.savonranta.fi SAVONRANNAN SANOMAT Nro 1/2013 www.savonranta.fi Avoimesti puolueellinen Savonrannan asukkaiden ja kesäasukkaiden äänenkannattaja jo vuodesta 1995 SAVONRANNAN APTEEKKI KOLMITÄHKÄNTIE 13, SAVONRANTA Puh.

Lisätiedot

Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa.

Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa. Tiedotuslehti 2/2014 Kuva Himolan teatterin näytelmästä Suurkulo ja Kustaa. Kaikki tarvittava ja fiksu palvelu oman kunnan yrityksiltä. Mitä ei ole, sitä ei tarvita. Katso lehden loppuosa. TIEDOTUSLEHTI

Lisätiedot

IK Itella Oyj Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Honkajoella. KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2013 Honkajoen kunta, Porhontie 5 38950 Honkajoki

IK Itella Oyj Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Honkajoella. KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2013 Honkajoen kunta, Porhontie 5 38950 Honkajoki KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2013 Honkajoen kunta, Porhontie 5 38950 Honkajoki IK Itella Oyj Julkinen tiedote, jaetaan kaikkiin talouksiin Honkajoella ===========================================================================

Lisätiedot

Toivakka. Toimii. Toivakka 100 vuotta. Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti. Ruuhimäen poikia pappilan portilla.

Toivakka. Toimii. Toivakka 100 vuotta. Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti. Ruuhimäen poikia pappilan portilla. Toivakka 2 2010 Toimii Toivakan kunnan, seurakuntien ja järjestöjen tiedotuslehti Toivakka 100 vuotta Ruuhimäen poikia pappilan portilla. Toivakka Toimii Toivakka Toimii Toivakka Toimii Toivakka Toimii

Lisätiedot