RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 (10)"

Transkriptio

1 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 4 / 2015 Aika torstai kello Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja Lauri Laukkanen Inka Lähteenmäki Leena Martikainen Risto Nikkonen Vesa Parantainen poistui kello 17.42, 70 aikana Anita Ruusuranta Ilkka Saarinen Helena Sukari Pyry Winter Muut osallistujat Hannele Lehto-Laurila kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja, poistui klo 17.23, 66 jälkeen Kari Haakana talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä Poissa Heikki Arikka kirkkovaltuuston puheenjohtaja 58 KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja avasi kokouksen. 59 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Ehdotus: Kokous todetaan laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 60 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA Ehdotus: Valitaan pöytäkirjantarkastajiksi Vesa Parantainen ja Anita Ruusuranta. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Helena Sukari ja Pyry Winter.

2 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10) 61 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Ehdotus: Hyväksytään esityslista työjärjestykseksi. 62 MAANKÄYTTÖSOPIMUKSEN JA KIINTEISTÖN LUOVUTUSKIRJAN HYVÄKSYMINEN RAISION KAUPUNGIN KANSSA [KV] Pappilanmäen asemakaava- ja asemakaavan muutosehdotus (Ak 1:24) ovat olleet nähtävillä Raision kaupungin taholta. Asemakaavaehdotukseen sisältyy osa Raision seurakunnan omistamasta kiinteistöstä Pappila, jonka alueelle asemakaavaehdotuksessa on osoitettu kaikkiaan kaksi uutta asuinkerrostaloa nykyisen olemassa olevan kerrostalon lisäksi. Uutta rakennusoikeutta on seurakunnan alueelle osoitettu yhteensä 4614 k-m2. Raision kaupungin kanssa on neuvoteltu liitteenä oleva maankäyttösopimus ja kiinteistön luovutuskirja. Maankäyttösopimuksessa sovitaan mm. maankäyttömaksusta sekä yleisten alueiden luovuttamisesta. Sopimukseen sisältyy myös rakentamisvelvoite, joka on sidottu alueen asemakaavan lainvoimaisuuteen. Maankäyttömaksua seurakunta suorittaa yhteensä ,00. Lisäksi seurakunta luovuttaa kaupungille pienen määräalan kaavan mukaista katualuetta ja vastaavasti kaupunki luovuttaa seurakunnalle pienen alueen kaavan mukaista tonttialuetta. Vaihdossa Raision kaupunki saa välirahaa ,00. Maankäyttösopimuksen laatimisen yhteydessä on osapuolten kesken laadittu kaksi erillistä kiinteistön kauppakirjaan, joista toisessa Raision kaupunki luovuttaisi Raision seurakunnalle kiinteistön , joka muodostaa osan nyt asemakaavalla Ak 1:24 Pappilanmäki kaavoitettavasta asuinkorttelista, ja toisessa Raision seurakunta luovuttaisi Raision kaupungille kaksi määräalaa kiinteistöstä , joista toinen on pieni alue asemakaavan mukaista puistoaluetta ja toinen 10,9 ha suuruinen metsäalue kaupungin pohjoisosassa. Kauppakirjat käsitellään omana pykälänä. Maankäyttösopimus ja kiinteistön luovutuskirja tulee allekirjoittaa ennen Pappilanmäen asemakaavan ja asemakaavan muutoksen (Ak 1:24) käsittelyä Raision kaupunginvaltuustossa. Maankäyttösopimus ja kiinteistön luovutuskirja toteutuu sillä edellytyksellä, että Raision kaupunginvaltuusto hyväksyy em. Pappilamäen asemakaavan. Lapsivaikutukset (KJ 23:3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia. Ehdotus [KH]: Kirkkoneuvosto: 1. esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto hyväksyy liitteenä olevan maankäyttösopimuksen ja kiinteistön luovutuskirjan sekä alistaa em. sopimuksen Kirkkohallituksen vahvistettavaksi.

3 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10) 2. oikeuttaa kirkkoherran ja talousjohtajan allekirjoittamaan maankäyttösopimuksen ja kiinteistön luovutuskirjan. Talousjohtaja valtuutetaan tekemään tarvittaessa maankäyttösopimukseen ja kiinteistön luovutuskirjaan vähäisiä teknisluontoisia muutoksia. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta valmistelu Lisätiedot: Talousjohtaja 63 KIINTEISTÖJEN KAUPPAKIRJOJEN HYVÄKSYMINEN RAISION KAUPUNGIN KANSSA [KV] Vireillä oleva Pappilanmäen asemakaava- ja asemakaavan muutosehdotus (Ak 1:24) käsittää sekä Raision seurakunnan että kaupungin omistamaa aluetta ja ne muodostavat yhdessä kaavan mukaisen kerrostalokorttelin. Asemakaavan toteuttamiseksi ja, jotta kaavaalueen toteuttaminen hoituisi yhtenäisesti, on asemakaavan laatimisen yhteydessä neuvoteltu kaupungin omistaman kiinteistön myymisestä seurakunnalle. Myytävälle kiinteistölle on asemakaavassa osoitettu asuinkerrostalon rakennusoikeutta 2789 k-m2. Käydyissä neuvotteluissa on päädytty hintaan 184 e/k-m2. Kaavaan sisältyviä seurakunnan maita koskien on laadittu Raision seurakunnan ja kaupungin kesken allekirjoitettava maankäyttösopimus ja kiinteistön luovutuskirja, joka on käsitelty omana pykälänä. Seurakunnan omistuksessa on pohjoisten alueiden osayleiskaava-alueella sijaitseva, noin 10,9 ha:n suuruinen maa-alue. Maa-alue on osayleiskaavassa osoitettu osittain työpaikkaalueeksi ja osittain matkailupalveluiden reservialueeksi. Maa-aluetta ympäröivät alueet ovat pääosin kaupungin omistuksessa. Osayleiskaava-alueen suunnitelmallisen kehittämisen edistämiseksi olisi tärkeää mahdollisimman pitkälle yhtenäistää maanomistusta rakentamattomilla alueilla. Kaupunki onkin ilmaissut seurakunnalle kiinnostuksensa ostaa kyseinen maa-alue. Alue on ns. raakamaata ja neuvotteluissa on päädytty hintaan 3,21 e/m2 puustoineen. Hinta vastaa vastaavanlaisen raakamaan hintaa alueella. Ostettava maaalue on määräala kiinteistöä, johon kuuluu myös pieni kaistale asemakaavassa olevaa Keskuspuiston puistoaluetta. Tämä pieni määräala on myös sisällytetty kauppaan. Edellä mainittuihin maa-alueisiin liittyen on osapuolten kesken laadittu kaksi erillistä kiinteistön luovutuskirjaa, joista toisessa Raision kaupunki luovuttaa Raision seurakunnalle kiinteistön , joka muodostaa osan nyt asemakaavalla Ak 1:24 Pappilanmäki kaavoitettavasta asuinkorttelista. Kauppahinta on ,00. Toisessa Raision kaupunki ostaa Raision seurakunnalta kaksi määräalaa kiinteistöstä , joista toinen on pieni alue asemakaavan mukaista puistoaluetta ja toinen noin 10,9 ha suuruinen metsäalue kaupungin pohjoisosassa, kokonaiskauppahinta on ,00. Kiinteistöjen kauppakirjat toteutuvat sillä edellytyksellä, että Raision kaupunginvaltuusto hyväksyy em. Pappilamäen asemakaavan. Lapsivaikutukset (KJ 23:3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia.

4 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10) Ehdotus [KH]: Kirkkoneuvosto: 1. esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto hyväksyy liitteenä olevat kiinteistöjen kauppakirjat ja alistaa Raision kaupungille myytävän maa-alan kiinteistön kauppakirjan Kirkkohallituksen vahvistettavaksi. 2. oikeuttaa kirkkoherran ja talousjohtajan allekirjoittamaan kiinteistöjen kauppakirjat. Talousjohtaja valtuutetaan tekemään tarvittaessa kiinteistöjen kauppakirjoihin vähäisiä teknisluontoisia muutoksia. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta valmistelu Lisätiedot: Talousjohtaja 64 YHTEISTYÖSOPIMUKSEN JA ESISOPIMUS MAANVUOKRASOPIMUKSEN HYVÄKSYMI- SESTÄ HARTELA OY:N OMASTA PUOLESTA JA PERUSTETTAVIEN YHTIÖIDEN LU- KUUN [KV] Vireillä oleva Pappilanmäen asemakaava- ja asemakaavan muutosehdotus (Ak 1:24) käsittää sekä Raision seurakunnan että kaupungin omistamaa aluetta ja ne muodostavat yhdessä kaavan mukaisen kerrostalokorttelin. Raision kaupunki on käynnistänyt Pappilanmäen alueen asemakaavan muuttamisen. Kaava on tullut vireille kaavoituskatsauksessa Osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä asemakaavaluonnosaineisto ovat olleet Raision kaupungin teknisen lautakunnan käsittelyssä Pappilanmäen asemakaava- ja asemakaavan muutosehdotus (Ak 1:24) on ollut nähtävillä välisen. Raision kaupungin kaupunginvaltuusto on hyväksynyt kokouksessaan kaavamuutokseen liittyvän maankäyttösopimuksen ja 29 kiinteistön kauppakirjan, jossa Raision kaupunki myy kiinteistön Raision seurakunnalle. Raision seurakunnan kirkkovaltuusto käsittelee em. sopimukset omina pykälinä kirkkovaltuuston kokouksessa. Raision seurakunta, Raision kaupunki ja Hartela Oy ovat käyneet neuvotteluja em. kerrostalokorttelin rakentamisesta. Osapuolten tavoitteena on toteuttaa huolellisen kaavoituksen keinoin statukseltaan viihtyisä, houkutteleva ja korkeatasoinen sekä monipuolinen asumisen korttelialue Pappilamäkeen. Hartela Oy:n kanssa allekirjoitettavassa yhteistyösopimuksessa Raision seurakunnan tehtävänä on mm. osallistua harkintansa mukaan, ja ilman kustannusvastuuta muista kuin omista kustannuksistaan, hankkeen toteuttamisen edellyttämän kaavoitusprosessin suunnitelmien ja valmisteluaineiston tekeminen. Myötävaikuttaa hankkeen toteutumiseen ja maanvuokrasopimuksen tekemiseen sekä tontin hankinta Raision kaupungilta. Hartela Oy:n tehtävänä on mm. laatia hankkeesta kehityssuunnitelma, toimia hankkeessa perustajaurakoitsijana, toimia kaavoitusvaiheessa seurakunnan ohella osallisena, esittää lopulliset rakennussuunnitelmat seurakunnalle, toimia rakentamisvaiheessa suunnittelunohjaajana, myötävaikuttaa hankkeen toteutumiseen ja maanvuokrasopimuksien teke-

5 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10) miseen. Hartela Oy vastaa Raision seurakunnan ja Raision kaupungin välillä laaditun maankäyttösopimuksen maa-alueeseen kohdistuvista taloudellisista ja muista velvoitteista sekä Raision kaupungin ja Raision seurakunnan välisessä kiinteistökauppakirjassa sovituista rakentamisvelvoitteista. Hartela Oy vastaa kustannuksellaan vuokra-alueella sijaitsevien rakennusten (päiväkoti ja Kirkkoväärtinkujan liikesiipi) purkamisesta. Mahdollisen kaukolämpöputken siirrosta vastaa Raision kaupunki ja vanhan kaukolämpöputken purkamisesta vastaa Hartela Oy. Raision seurakunta vuokranantajana ja Hartela Oy perustettavien yhtiöiden lukuun vuokramiehenä tekevät kolme erillistä tonttikohtaista 60 vuoden pituista maanvuokrasopimusta. Yhteistyösopimuksessa ja maanvuokrasopimuksissa on huomioitu Kiinteistö Oy Kirkkoväärtinkuja 1 osallistuminen yhteiskäyttöalueiden ja autopaikkojen rakentamis- ja ylläpitokustannuksiin sekä oikeuden käyttää Pappilanmäen alueelle muodostuvien kiinteistöjen yhteiskäytössä olevia alueita. Yhteistyösopimus ja esisopimus maanvuokrasopimuksista toteutuu sillä edellytyksellä, että Raision kaupunginvaltuusto hyväksyy em. Pappilamäen asemakaavan. Lapsivaikutukset (KJ 23:3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia. Ehdotus [KH]: Kirkkoneuvosto: 1. esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto hyväksyy liitteenä olevan yhteistyösopimuksen ja esisopimuksen maanvuokrasopimuksista ja alistaa em. sopimukset Turun Arkkihiippakunnan vahvistettavaksi. 2. oikeuttaa kirkkoherran ja talousjohtajan allekirjoittamaan yhteistyösopimuksen ja myöhemmin maanvuokrasopimuksen / -sopimukset, kun yhteistyösopimuksen edellytykset ovat täyttyneet. Talousjohtaja valtuutetaan tekemään tarvittaessa sopimuksiin vähäisiä teknisluontoisia muutoksia. Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta valmistelu Lisätiedot: Talousjohtaja 65 VIRANHALTIJOIDEN JA TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖAIKAJÄRJESTELYT Kirkon virka- ja työehtosopimuksen (KirVESTES) mukaan työaika on määritelty seuraavilla tehtäväalueilla: a) toimistotyö, b) kirkonpalvelutyö (suntiot, vahtimestarit, kiinteistöt, hautausmaa) ja c) hengellisessä työssä olevat työsopimussuhteiset työntekijät (lastenohjaajat ja eräät kesätyöntekijät). Hengellisen toiminnan viranhaltijoiden työ on työajatonta. KirVESTES:n muuttuneiden työaikasäädösten myötä Raision seurakunnassa ollaan alkaen ottamassa käyttöön uusia käytäntöjä.

6 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10) Työajan suunnittelu ja seuranta. Raision seurakunnassa on vuodesta 1999 alkaen työaikaa seurattu sähköisesti ns. Esmikko - järjestelmällä. Kirjaukset tehdään sisäänkäyntien tuntumassa olevia laitteita käyttäen. Järjestelmä on monin tavoin vanhentunut. Raision seurakunnassa otettiin alkaen käyttöön uusi toiminnan suunnittelu- ja varausjärjestelmä Katrina. Sen parhaita ominaisuuksia ovat etäkäyttömahdollisuus ja oman kalenterin käyttö älypuhelimella. Katrinaan on nyt hankittu työaikamoduli. Sen avulla työajallisten työntekijöiden työaika suunnitellaan, työntekijät kirjaavat päivittäisen työhön tulon ja työstä lähdön älypuhelimella, ja työaikatiedot (työajan toteutumalaskelma) siirtyy suoraan palkanlaskijan käyttöön. Jaksotyöaika. Raision seurakunnan työajalliset viranhaltijat ja työntekijät noudattavat KirVESTES:n mukaista jaksotyöaikaa. Jakson pituus suntioilla ja vahtimestareilla on yksi (1) viikko, muilla neljä (4) viikkoa; yhteisessä suunnittelussa nämä jaksojen pituudet on todettu mielekkäiksi. Ao. viranhaltijoille annetaan tämän mukaiset viranhoitomääräykset ja työntekijöille tehdään työsopimukset. Liukuman käyttö. KirVESTES sisältää liukumaa koskevat sopimukset. Raision seurakunnassa liukumat ovat olleet käytössä jo yli 10 vuotta ja järjestelmä on osoittautunut joustavaksi ja toimivaksi. Eräitä liukumien rajoja on paikallaan täsmentää ja tarkentaa. Kirkkoherra ja talousjohtaja päättävät liukumarajoista ja liukumien käytöstä. Yhteistoimintamenettely. Asia on käsitelty Yhteistyötoimikunnassa, jolla ei ole järjestelyyn huomauttamista. Lapsivaikutukset (KJ 23: 3 ): Tällä päätöksellä ei ole lapsivaikutuksia. Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto hyväksyy edellä esitetyt työaikajärjestelyihin liittyvät periaatteet. Muutoksenhaku: Päätöksestä voi tehdä oikaisuvaatimuksen kirkkoneuvostolle. Lisätiedot: Kirkkoherra 66 RAISION SEURAKUNNAN SEURAKUNTATOIMISTON AUKIOLOAJAT Raision seurakunnan seurakuntatoimiston (kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto) aukioloajat ovat jo pitkään olleet seuraavat: ma & to & pe 9:00 15:30, ti 9:00 17:00 ja ke 9:00 13:00. Asiointien määrä seurakuntatoimistossa on laskenut viime vuosien aikana. Samalla mobiilivaihteeseen siirtyminen on ohjannut puhelut suurelta osin suoraan tavoiteltaville työntekijöille ilman vaihteen välitystä. Esim. jäsenkirjanpidossa tapahtuneiden muutosten myötä seurakuntatoimiston työntekijämäärä on vuosien varrella vähentynyt. Kaiken sanotun seurauksena seurakuntatoimiston aukioloaikoja on nyt perusteltua muuttaa. Tavoitteena on, että asiakaspalvelu ei muutoksen seurauksena heikkene, mutta työn tekeminen tehostuu eräiltä osin samalla kun työaikajärjestelyissä jousto lisääntyy. Järjestelyt

7 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10) eivät muuta viranhaltijoiden / työntekijöiden määrää eikä heidän työaikaansa (7 tuntia 15 min päivässä). Seurakuntatoimiston henkilökunnan kanssa käydyissä neuvotteluissa seurakuntatoimiston uusiksi aukioloajoiksi esitetään lukien: ma & to 9:00 15:00, ti 9:00 17:00, ke & pe 9: Kesäaikana ( ) seurakuntatoimisto on suljettu perjantaipäivinä. Puhelinkeskus on avoinna ma & to & pe 9:00 15:00, ti 9:00 17:00 ja ke 9:00 13:00. Uutena palveluna ollaan kehittämässä ajanvarauspalvelua, jolloin asiointi voi tapahtua muuna aikana kuin em. aukioloaikoina, kuitenkin ma pe 9:00 15:30 välisenä aikana. Ajanvarauksen voisi tehdä seurakunnan nettisivuilla; tämän mahdollistavat työn alla olevat uudet nettisivut, jotka valmistunevat kuluvan kevään aikana. Yhteistoimintamenettely. Asia on käsitelty Yhteistyötoimikunnassa, jolla ei ole järjestelyyn huomauttamista. Lapsivaikutukset (KJ 23:3 ): Asialla ei ole lapsivaikutuksia. Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto päättää, että Raision seurakunnan seurakuntatoimisto on avoinna lukien ma & to 9:00 15:00, ti 9:00 17:00, ke & pe 9: Kesäaikana ( ) toimisto on suljettu perjantaipäivinä. Puhelinvaihde on avoinna ma & to & pe 9:00 15:00, ti 9:00 17:00 ja ke 9:00 13:00. Muutoksenhaku: Päätöksestä voi tehdä oikaisuvaatimuksen kirkkoneuvostolle. Lisätiedot: Kirkkoherra 67 KIRKKONEUVOSTON ALAISET TYÖRYHMÄT LIITE 4 Raision seurakunnassa on jo pitkään toiminut muutama työryhmä. Kun kirkkoneuvoston ohjesääntöä muutettiin siten, että kirkkoneuvoston jaostojen lakkauttaminen toteutui lukien, asiasta käydyissä keskusteluissa päädyttiin siihen, että seurakuntaan perustetaan jo aikaisemmin toimineiden työryhmien lisäksi uusia ryhmiä. Asiaa on nyt valmisteltu kirkkoherran, talousjohtajan ja toiminnan työalajohtajien toimesta. Valmistelussa on päädytty esittämään, että työryhmät perustetaan liitteessä esitetyllä tavalla. Jos kirkkoneuvosto nyt hyväksyy esitetyn työryhmärakenteen, kirkkovaltuuston jäsenet / valtuustoryhmät voivat aloittaa keskinäiset keskustelut työryhmiin tulevista jäsenistä. Tavoitteeksi voidaan asettaa, että kirkkoneuvosto vahvistaa työryhmien kokoonpanot kesäkuun 2015 kokouksessaan. Tällöin työryhmät voivat aloittaa toimintansa syyskaudella 2015 eli alkaen.

8 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10) Lapsivaikutukset (KJ 23: 3 ): Työryhmiin valittavat luottamushenkilöt ovat vaalikelpoisia seurakunnan luottamuselimiin ja siten täysi-ikäisiä. Seurakuntatyön kaikilla sektoreilla vaikutukset lapsiin ja lasten osallistumismahdollisuudet seurakuntatyöhön tulee ottaa huomioon. Yhtenä työryhmänä perustetaan kristillisen kasvatuksen työryhmä, jonka yhtenä erityisenä tehtävänä on lapsivaikutusten arviointiin liittyvät kysymykset ja lapsivaikutusten arvioinnin kehittäminen Raision seurakunnassa. Tämän vuoksi työryhmien asettaminen arvioidaan lapsivaikutusten kannalta myönteiseksi ratkaisuksi. Ehdotus [PR]: Kirkkoneuvosto 1) hyväksyy työryhmien asettamisen liitteessä esitetyllä tavalla; 2) päättää, että asiassa edetään edellä esitetyllä tavalla siten, että työryhmien jäsenet nimetään kirkkoneuvoston kesäkuun 2015 kokouksessa. Muutoksenhaku: Päätöksestä voi tehdä oikaisuvaatimuksen kirkkoneuvostolle. Lisätiedot: Kirkkoherra 68 RAISION SEURAKUNNAN KOKOUSPALKKIOPÄÄTÖKSEN TÄYDENTÄMINEN [KV] Kirkkovaltuusto hyväksyi kokouksessaan Raision seurakunnan luottamushenkilöiden kokouspalkkiot valtuustokaudelle Kirkkoneuvoston asettamien työryhmien jäsenten kokouspalkkiot päätettiin tällöin jättää avoimeksi siten, että niistä päätetään vuoden 2015 puolella. Kirkkoneuvosto voinee nyt esittää kirkkovaltuustolle, että työryhmien muille kuin viranhaltijajäsenille maksetaan samansuuruinen kokouspalkkio kuin kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston jäsenille. Päätös koskee seurakunnan viranhaltijoita / työntekijöitä lukuun ottamatta työryhmien kaikkia nimettyjä jäseniä. Viranhaltijoiden ja työntekijöiden kokouspalkkiot määritellään kirkon virka- ja työehtosopimuksessa (KirVESTES). Kirkkovaltuuston päätettäväksi esitetään, että tehtyyn kokouspalkkioita koskevaan päätökseen lisätään rivi: - kirkkoneuvoston asettamat työryhmät: sama kuin kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston kokouspalkkio. Lapsivaikutukset (KJ 23: 3 ): Lapsivaikutusten kannalta merkitystä on sillä, millaisia työryhmiä asetetaan. Tätä vaikutusta on arvioitu päätettäessä ryhmistä. Ryhmien jäsenille maksettavalla kokouspalkkiolla ei arvioida olevan lapsivaikutuksia. Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkovaltuusto lisää hyväksyttyyn vuosien kokouspalkkioita koskevaan päätökseen rivin: - kirkkoneuvoston asettamat työryhmät: sama kuin kirkkovaltuuston ja kirkkoneuvoston kokouspalkkio.

9 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10) Muutoksenhaku: Ei muutoksenhakuoikeutta - valmistelu Lisätiedot: Talousjohtaja 69 TALOUSARVION 2. PÄÄLUOKAN MÄÄRÄRAHASIIRTOJA Seurakunnan kuluvan vuoden talousarvion tehtäväalueella 207 (tili ) on jo useamman vuoden käytännön mukaisesti euron määräraha, jota kirkkoneuvoston päätöksen mukaan voidaan käyttää vuoden mittaan esille tuleviin uusiin tarpeisiin. Useimpina vuosina osa määrärahasta on siirretty diakonia-avustuksiin, erittäinkin diakonian joulumuistamisiin, muu osa eri vuosina vaihtuviin tarpeisiin. Kirkkoneuvosto päätti helmikuun 2015 kokouksessaan lähetystyön määrärahan myöntämisestä Jerusalemin luterilaiselle kirkolle (ELCJHL). Kuluvana vuonna se merkitsee 5000 euron lisäämistä lähetystyön talousarviomäärärahaan, joka nyt voidaan toteuttaa sisäisenä siirtona tililtä lähetystyön talousarviomäärärahaan tilille Edellä mainitun siirron jälkeen diakoniatyön avustuksiin siirrettäväksi jää 5000 euroa. Lapsivaikutukset (KJ 23: 3 ): Päätöksellä on välillisiä lapsivaikutuksia / diakoniaavustusten lisääntynyt määräraha. Ehdotus [PRlo]: Kirkkoneuvosto päättää seuraavasta 2. luokan määrärahasiirrosta: T siirretään euroa tililtä tilille (diakonia-avustukset) T siirretään euroa tililtä tilille (lähetystyö). Muutoksenhaku: Päätöksestä voi tehdä oikaisuvaatimuksen kirkkoneuvostolle. Lisätiedot: Kirkkoherra Tiedoksi: Diakoniatyö / Leena Nieminen, srk-toimisto / kirjanpito. 70 TIEDOKSI TULEVAT ASIAT Kirkkohallituksen yleiskirjeet 2015: 9 Kansallinen veteraanipäivä Kirkkoherran päätösluettelopäätökset, nrot / 2015 Muut asiat: - Seurakuntasalin, kappelin ja kahvion parketin uusiminen on tilattu T:mi Mikko Kurikalta. - Mainio-Vireen avoimet ovet - Tasalan Anttilan vuokrasopimukset - Tasalan Kamarin suunnittelu alkaa

10 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (10) 71 MUUT ASIAT Muita asioita ei ollut. 72 VALITUSOSOITUKSEN ANTAMINEN Puheenjohtaja antoi KL:n 24 luvun 3 :n mukaisen valitusosoituksen, joka liitettiin pöytäkirjaan. 73 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kokouksen kello Pertti Ruotsalo puheenjohtaja Kari Haakana pöytäkirjanpitäjä Olemme tarkastaneet pöytäkirjan ja todenneet sen vastaavan kokouksen kulkua. Raisiossa Raisiossa Helena Sukari Pyry Winter Pöytäkirja on ollut nähtävillä Raision seurakuntatoimistossa Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ 2016 1(5) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2016 Aika Tiistaina 9.2.2016 kello 18.00-19.40 Paikka Seurakuntatalo Läsnä Nisunen Jasmin Annika Aaltosen varajäsen Alanen

Lisätiedot

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen.

Kirkkovaltuutettu Raimo Sulonen avasi kokouksen. 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2015 Aika Keskiviikkona 7.1.2015 kello 18.00-19.54 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Allen Pipsa Arikka Heikki Vanto Jukka Haavisto

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (7)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/ (7) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2017 1 (7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 7/2017 Aika keskiviikko 23.8.2017 kello 16.30 17.26 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (7) talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ (7) talousjohtaja, pöytäkirjanpitäjä RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 (7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1 / 2016 Aika keskiviikko 27.1.2016 kello 16:30 17:34 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / (7) Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 / 2019 1(7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS 1/2019 Aika Keskiviikko 9.1.2019 kello 18.00 19.08 Paikka Seurakuntatalo Aaltonen Annika Alanen Hannele Anttila Hannele

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2016 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 24.5.2016 klo 17.30 PAIKKA: Kirkonkulman sali 2. krs, Kirkkotie 6 Liite Asia 103 KOKOUKSEN AVAUS... 125 104 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS...

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 5 / 2017 Aika keskiviikko 17.5.2017 kello 17:00-18:37 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9)

Kotka-Kymin seurakunta Pöytäkirja 7/2017 Kirkkoneuvosto 1 (9) Kirkkoneuvosto 1 (9) Aika: Keskiviikko 27.9.2017 kello 16.30-17.38 Paikka: Kotkan seurakuntakeskus, kokoushuone 1 Läsnä: Kaisa Rönkä puheenjohtaja Seppo Eerola jäsen Onni Hämäläinen Jukka Lemmetyinen Ville

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS

KIRKKONEUVOSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston 20.09.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.09.2016-27.10.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 6 / 2018 Aika keskiviikko 22.8.2018 kello 16.30 17.47 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 24.4.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 44 - Kokouksen avaus 45 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 46 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 1 (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 1 (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10 / 2014 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 10 / 2014 Aika keskiviikko 17.12.2014 kello 18-19.19 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 13.2.2018 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat 1

Lisätiedot

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna

Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna KIINTEISTÖ- JA HAUTAUSTOIMEN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika Tiistai 24.10.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Kiinteistötoimisto, Verhonkatu 25-27, Hämeenlinna Läsnä Antti Hieta puheenjohtaja Käsitellyt asiat

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Torstai klo 18.00 19.40 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015 29 26 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 23.04.2015 26 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 10.5.2016 klo 18.05 20.20 Paikka Lankaniemen leirikeskus Läsnä Poissa Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina.

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2018 Tark: Seurakuntaneuvosto. Torstai klo kahvit. Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. 57 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Paikka: Torstai 20.12.2018 klo 17.30 kahvit Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2, Kaarina. Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja Ainasoja, Merja varapuheenjohtaja Andersson,

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 11.8.2016 klo 18.30-20.15 Pykälät 28-39 Osanottajat kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen Outi Tukia-Takala

Lisätiedot

Esityslista. Kokouksen alussa Vesa Kastari MHY:ltä esittelee Kurun alueen metsäsuunnitelmaa.

Esityslista. Kokouksen alussa Vesa Kastari MHY:ltä esittelee Kurun alueen metsäsuunnitelmaa. KIRKKONEUVOSTO 6/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 12.10.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Kokouksen alussa Vesa Kastari MHY:ltä esittelee Kurun alueen metsäsuunnitelmaa. Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA torstai 26.5.2016 klo 18.00 20.03 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 15.8.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappila, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 64 - Kokouksen avaus 65 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 66 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 Kirkkoneuvosto sivut KOKOUSAIKA klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2015 sivut 65-69 KOKOUSAIKA klo 18.30 18.55 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Vihannin seurakuntatalo, Onnelantie, VIHANTI Matala Tuomo Havia Risto

Lisätiedot

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi

HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTO Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, Hankasalmi HANKASALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 Sivu 1 / 7 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikko 29.8.2018 klo 18.00 18.27 Paikka Kirkonkylän seurakuntatalo, Pappilantie 4, 41520 Hankasalmi Osallistujat Gustafsson

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17: Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 7/2016 1 (6) Aika Keskiviikko 2.11.2016 klo 17:01-18.34 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 6 / 2017 Aika keskiviikko 14.6.2017 kello 16:00-17:10 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 Kirkkoneuvosto 13.05.2015 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2015 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.00 Paikka: Lamminniemen kappeli Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen Esa

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Tiistaina klo 19.30 19.43 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa Kautonen

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna. Anniina Iivonen Taisto Jantunen Jorma Lundström. Markku Salmisaari YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Tiistai 12.2.1.2015 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Heikki Kilpeläinen varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 31.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 100 - Kokouksen avaus 101 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 Tark: Seurakuntaneuvosto 12 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko 27.2.2019 klo 18.00 Paikka: Poikluoman seurakuntakoti Läsnä: Lehtonen, Mirkka puheenjohtaja Andersson, Jari Erkkilä, Raimo Gustafsson, Irja Kouki, Ville

Lisätiedot

Pietarinpolun tonttien hinnoittelun ja luovutusehtojen hyväksyminen

Pietarinpolun tonttien hinnoittelun ja luovutusehtojen hyväksyminen TEKNINEN LAUTAKUNTA 127 20.11.2014 KAUPUNGINHALLITUS 471 01.12.2014 KAUPUNGINVALTUUSTO 157 08.12.2014 Pietarinpolun tonttien hinnoittelun ja luovutusehtojen hyväksyminen 1836/10.1000.100002/2014 TELA 127

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 6 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 11.10.2017 klo 17-18.15 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Huostila Anja, jäsen Huostila Mari, jäsen Kanerva Esa, varajäsen

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (7)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (7) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 (7) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 3 / 2017 Aika keskiviikko 29.3.2017 kello 16.30-17.55 Paikka Seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 16.5.2017 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (12)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (12) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2015 1 (12) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 9 / 2015 Aika keskiviikko 18.11.2015 klo 16:30 17:31 Paikka Raision seurakuntatalo, kokoushuone Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 kappelineuvosto 15.4.2015 Sivu 19 Kokousaika: Keskiviikko 15.4.2015 klo 16.30 18.50 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Lamberg Jani, puheenjohtaja Hannonen Tapani, vara puh.joht.

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1.

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Kokouskutsu ja Esityslista 1/2015 Sivu 1 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Kokouspäivä 12.1. Sivu 1 Seurakuntaneuvoston kokous pidetään 12.1.2014 Lapinlahden seurakuntatalossa. Ennen kokousta klo 18-19 on uuden seurakuntaneuvoston perehdytystilaisuus, jossa kirkkoherran johdolla käsitellään seurakuntaneuvoston

Lisätiedot

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018

Tyrnävän seurakuntatalo. Kirkkovaltuusto Esityslista/pöytäkirja 5/ / TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON PÖYTÄKIRJA 5/2018 Kokousaika torstai 29.11.2018 klo 18.00 19.58 Kokouspaikka Tyrnävän seurakuntatalo Varalla Airi Olsby talouspäällikkö kirkkoherra Veli-Matti Hietikko

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Aika Torstai 28.2.2017 kello 16.00 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra

Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Aika: Torstai 13.10.2016 klo 18.00, Kahvi klo 17.30 Paikka: Seurakuntakodin kerhohuone Jäsenet: Anna-Kaisa Hautala puheenjohtaja, kirkkoherra Lea Honkanen Anita Kamppi Leena Koivula Tellervo Kuusiranta,varapuheenjohtaja

Lisätiedot

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 (8)

RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 (8) RAISION SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2015 1 (8) PÖYTÄKIRJA / KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 6 / 2015 Aika keskiviikko 10.6.2015 kello 16.00-16.57 Paikka Seurakuntatalo, rippikoulusali Jäsenet Pertti Ruotsalo puheenjohtaja

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Maanantai klo Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.11.2017 klo 17.30 18.02 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Raision kaupunki y-tunnus 0204428-5 Pl 100, 21201 Raisio jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki

Raision kaupunki y-tunnus 0204428-5 Pl 100, 21201 Raisio jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki 1(6) KIINTEISTÖN LUOVUTUSKIRJA JA MAANKÄYTTÖSOPIMUS 1. Sopijapuolet Raision kaupunki y-tunnus 0204428-5 Pl 100, 21201 Raisio jäljempänä tässä sopimuksessa Kaupunki ja 2. Sopimusalue Raision seurakunta

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 10/2010 Kirkkoneuvosto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010 Kirkkoneuvosto 30.9.2010 91 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 10/2010 KOKOUSAIKA torstai 30. päivänä syyskuuta 2010 klo 10.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET Seurakuntatalo, takasali Sari Heiskanen Markku Huttunen Tuula Kauppinen,

Lisätiedot

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2

TAIPALEEN SEURAKUNNAN JÄRJESTELYTOIMIKUNTA. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 TAIPALEEN SEURAKUNNAN KOKOUSAIKA 9.1.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Savitaipaleen seurakuntatalo, Nikkarintie 2 MUUTETTU ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 142 - Kokouksen avaus 143 - Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014. Lakkapää Tarja Pakisjärvi Maija-Liisa jäsen. Raappana Tauno jäsen LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 19.02.2014 1/2014 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 19.02.2014 1 Aika Keskiviikkona 19.02.2014 klo 16.00 17.30 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 7.8.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 89 - Kokouksen avaus 90 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkoneuvosto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka: Särkiranta, Koskenseläntie 199 Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Henkilökoh. varajäsen Läsnä Karjalainen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 12. 2.2013 Kirkkoneuvosto 1/5 1/5 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Tiistai 12.2.2013 klo 18.00 Paikka Läsnä Auran seurakunnan virastotalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Kalmi Pekka Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Lindholm Minna

Lisätiedot

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto

IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ (6) Kirkkoneuvosto IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2017 1 (6) A S I A L U E T T E L O: 55. Kokouksen avaus 56. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 57. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 58. Ääntenlaskijoiden valinta 59.

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 30.4.2013 N:o 5/2014 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 25.4.2013 Sivu 51 Kokousaika Tiistai 30.4.2013 kello 16.30 17.05 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina Kallio Marja Kuokkanen Margit Lehto Ari

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 13.9.2018 klo 19-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen, poissa

Lisätiedot

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri

Seurakuntaneuvoston saapuville määräämät viranhaltijat: Arja Toivanen, sihteeri Esityslista/Pöytäkirja 1/2019 Lapinlahden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous Aika: maanantai 7.1.2019 klo 18 18.59 ja luottamushenkilöiden PEREHDYTTÄMISKOULUTUS n. klo 19-20 Paikka:

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 25.7.2013 N:o 7/2013 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 22.7.2013 Sivu 66 Kokousaika Torstai 25.7.2013 klo 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kuokkanen

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 3.10.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 88 - Kokouksen avaus 89 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 90 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 9.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 1 - Kokouksen avaus 2 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla

taloustoimistossa, Kirkkokatu 8 A ajalla Esityslista/pöytäkirja 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Osallistujat: jäsenet Keskiviikko 11.1.2017 klo 18 18.50 Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8, 74700 Kiuruvesi Ahponen Pentti

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto MAANINKA PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Ti klo 18.30 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 13.4.2018 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 41 - Kokouksen avaus 42 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 6/2015 Aika: 2.9.2015 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.2.2018 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 10 - Kokouksen avaus 11 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto

JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto JÄRVENPÄÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kirkkoneuvosto AIKA: Tiistai 19.3.2013 klo 17.45 17.51 PAIKKA: Loutin kerhotalo (alakerta), Harjutie 2 Liite Asia 87 KOKOUKSEN AVAUS 116 88 LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2009 Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 10.12.2009 39 KOKOUSPÖYTÄKIRJAN NUMERO 4/2009 KOKOUSAIKA torstaina 10. päivänä joulukuuta 2009 kello 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET VARAJÄSENET POISSA Seurakuntatalo Markku Haataja Markku Huttunen Eino Piippo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 28 - Kokouksen avaus 29 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 5.9.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 77 - Kokouksen avaus 78 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 79 - Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 20.11.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen Järvenpää

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA k:nro 7/2019 Kirkkoneuvosto 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 11.06.2019 klo 18.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asiat: 88 KOKOUKSEN AVAUS 89 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 90 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 48

SAVONLINNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kerimäen kappeliseurakunnan kappelineuvosto Sivu 48 kappelineuvosto 9.11.2015 Sivu 48 Kokousaika: Maanantai 9.11.2015 klo 16.00 18.00 Kokouspaikka: Kerimäen seurakuntakoti Saapuvilla olleet jäsenet: Muut saapuvilla olleet: Poissa: Loikkanen Toivo, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18:27 Paikka: Seurakuntatalo Läsnä: Valtuutetut: läsnä poissa Auvinen Marketta Huhtinen Kaija Karjalainen Esa

Lisätiedot

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1

LAMMIN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 21.1.2015 klo 17-18.20 Kokouspaikka Läsnä Seurakuntatalon kokoushuone Ulvinen Heli, kirkkoherra, puheenjohtaja Hanhimäki Sampo, jäsen Huostila Anja, jäsen Huostila Mari,

Lisätiedot

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016

JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 JOUTSAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Kokousaika 14.12.2016 klo 18.00 Kokouspaikka Joutsan seurakuntakoti Käsiteltävät asiat 27 Kokouksen avaus 28 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 29 Pöytäkirjantarkastajat

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen!

Tyrnävän seurakunta Kirkkoneuvosto Esittelylista/pöytäkirja 3/ Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, torstaina 22.2.2018 klo 19.30 tai heti, kun kirkkovaltuuston kokous on päättynyt talossa. Tervetuloa!

Lisätiedot