VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y."

Transkriptio

1 VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (10) TOIMINTAKERTOMUS KANNATTAJAYHTIÖT VUONNA 2015 AIG Europe Limited Arek Oy Colemont Elo Eläketurvakeskus Etera Fennia-ryhmä Finanssialan keskusliitto Finanssi- ja vakuutuskoulutus FINVA FINE Vakuutus- ja rahoitusneuvonta (kokeilujäsen) Fleming Folksam (ent. Aktia Vahinkovakuutus Oy) Garantia Oy If Vakuutus Oy Ilmarinen Koulutusrahasto Lentävä Raha Oy LähiTapiola Etelärannikko LähiTapiola Kaakkois-Suomi LähiTapiola-ryhmä Mandatum Life Oy Marsh Oy Mela Porasto Retro Oy SP-Henkivakuutus Oy Tapaturmavakuutuslaitosten liitto TELK Muutoksenhakulautakunta Työttömyysvakuutusrahasto TVR Vakuutuskeskus Valion eläkekassa Varma työeläkevakuutusyhtiö Veritas Eläkevakuutus Verus Nordica Oy Vuorinen J Oy

2 2 (10) HALLINTO Hallitus Toiminnantarkastajat Syyskokouksessa, joka pidettiin FK:ssa, valittiin seuran hallitukseen vuodelle 2015 seuraavat jäsenet: Puheenjohtaja Timo Tuominen, FK Varapuh.johtaja Juha Koskinen, Elo Hanna Sorsa, If Mirella Karola, Etera Jyrki Koskinen, LähiTapiola Henna Kihniä, Varma Tuomas Hakkarainen, Elo Merja Luukkonen, Ilmarinen Hallitus valitsi rahastonhoitajaksi Tuomas Hakkaraisen ja sihteeriksi Mirella Karolan. Hallitus kokoontui toimintakautensa aikana 8 kertaa. Toiminnantarkastajiksi vuodelle 2015 valittiin syyskokouksessa seuraavat henkilöt: Varsinaiset toiminnantarkastajat: Björn von Veh Markku Wessman Henkilökohtaiset varamiehet: Pekka Sipilä Annika von Schoultz, If Vahinkovakuutus Oy JÄSENMAKSU TALOUS Vuoden 2015 jäsenmaksu oli: Pääkaupunkiseutu 2,50 e/hlö Muu Suomi 2,20 e/hlö Seuran kevätkokouksessa jaetaan tilinpäätösmateriaali vuodelta 2015 ja toiminnantarkastajien lausunto.

3 3 (10) VIESTINTÄ BEACH VOLLEY Henna Kihniä, Varma Seuran viestintää on hoidettu internet-sivulla sekä sähköpostilla. Sisällöntuotannon vastuu on seuran hallituksella ja lajivetäjillä. Vufilaiset pelasivat Beach Volleyta vuonna 2015 maanantain kahden kentän vakiovuorolla ja keskiviikon yhden kentän vuorolla Salmisaaren liikuntakeskuksessa. Vuoroilla on vakioporukat (kaikkiaan n. 20 pelaajaa) jotka maksavat omavastuuosuuden kenttävuokrista. Tarvittaessa vuorolle on otettu mukaan myös lisäpelaajia kertamaksulla. Vuoroille on riittänyt porukkaa hyvin. Helmikuussa järjestettiin beach volley -kurssi johon osallistui sekä vanhoja harrastajia että uusia lajista kiinnostuneita. Beach Volleyn mestaruusturnaus pelattiin Kisakalliossa PM-kisojen yhteydessä. Kisaan osallistui kuusi paria, joista voiton vei If. CURLING Merja Luukkonen, Ilmarinen GOLF lajivetäjää etsitään Curling-mestaruus käytiin neljän joukkueen kesken Kaksinkertaisen alkusarjan jälkeen finaalissa olivat vastakkain AREK ja ELO 1, pronssipelissä kohtasivat ELO 2 ja ETK. Turnauksen voittaja ja vuoden 2015 curling-mestari on Arek, 2. ELO 1, 3. ELO 2, 4. ETK. Kaudella 2015 myytiin entiseen tapaan pelilippuja Hyvinkää golfiin. Kisakalliossa kisattiin sekä Suomi-Tanska ottelussa että Vufin mestaruudesta Vakuutus- ja finanssialan PM-kisat järjestettiin tänä vuonna Suomessa Lohjan Kisakalliossa Samassa yhteydessä pelattiin myös Vufin golfmestaruudesta vuodelle Pm-kilpailu oli tänä vuonna supistunut Suomi-Tanska maaotteluksi. Suomen golfjoukkueessa pelasivat Petri Ahokas, Milla Hallanoro, Hanna Kanervo, Kalle Kuusisto ja Matti Laitinen. Kiitos joukkueelle hienosta ottelusta ja voitosta! Suomi voitti Tanskan ylivoimaisesti. Kummankin joukkueen huonoin lyöntitulos jätettiin ulkopuolelle laskettaessa joukkueen yhteislyöntimäärää. Suomen 2 päivän yhteislyöntitulos oli 639 ja Tanskan 701 lyöntiä. Parhaat yksilösuoritukset kuuluvat Petri Ahokkaalle (72 ja 74) sekä Milla Hallanorolle (75 ja 77), mutta mainitsemisen arvoinen on myös Kalle Kuusiston hieno tulos 79 lyöntiä perjantailta. Kisa saatiin pelata aurinkoisessa säässä ja St Laurence golfin kummatkin kentät olivat loistavassa kunnossa.

4 4 (10) HIIHTO Mikko Jakovlev, Elo JALKAPALLO/miehet Jani Myllyniemi, Arek JALKAPALLO/naiset Kirsi Ojasalo, If Samassa yhteydessä kisattiin myös Vufin mestaruudesta. Vuoden 2015 mestarit ovat em. Petri Ahokas ja Milla Hallanoro. Miesten osalta lyöntipelisarjan toinen oli Juha-Matti Hyttinen 81 lyönnillä ja Kalle Kuusisto yhden lyönnin päässä kolmantena. Naisten sarjan kakkonen jäi tällä kertaa voittajasta kauas taakse, Saija Mäenpäälle lyöntejä kertyi yhteensä 90 ja kolmanneksi tulleelle Hanna Kanervolle 92. Pistebogey-kisassa voiton vei Kalle Kuusisto 36 pisteellä, toiseksi tässä sarjassa tuli Petri Ahokas 35 pisteellä ja kolmanneksi Pertti Pelkonen samalla pistemäärällä. Vuoden 2015 hiihdon mestaruushiihdot peruuntuivat lumenpuutteen vuoksi. Vufin sarja pelattiin tänä vuonna osallistumalla UPI:n sarjaan. Sarjassa oli kaksi lohkoa (11 ja 12 joukkuetta), ja Vufin 6 joukkuetta pelasivat samassa lohkossa. Sarja pelattiin yksinkertaisena, eli Vufin lohkon jokaiselle joukkueelle tuli yhteensä 10 ottelua. Mestaruuden voitti Elon ja Fennian yhdistelmäjoukkue (sijoitus sarjassa oli 3.), toiseksi tuli Mandatum Life (sijoitus sarjassa oli 4.) ja pronssille LähiTapiola (sijoitus sarjassa oli 6.). Muut joukkueet sarjassa olivat IF (sijoitus sarjassa oli 8.), Ilmarinen (sijoitus sarjassa oli 9.) ja TVR (sijoitus sarjassa oli 10.). Sarjassa pelattiin myös lohkojen kesken puolivälierät, josta pystyi etenemään välieriin ja siitä vielä finaaliin, mutta ikävä kyllä sekä Elon ja Fennian yhdistelmäjoukkue, että Mandatum Life putosivat puolivälierissä. Tulokset: Jalkapallo oli Kisakalliossa oteltujen PM-kisojen laji. Tänä vuonna jalkapalloon osallistuivat Suomen lisäksi Tanska ja haastajana edellisvuoden Vufin mestari LähiTapiola. Suomi jatkoi voittojen tiellä ja kukisti finaalissa LähiTapiolan, ja näin ollen Tanska jätettiin kolmanneksi. Naiset pelaavat jalkapalloa yhdellä yhteisellä VUFI:n joukkueella, joka on koottu eri yhtiöiden pelaajista. Joukkue osallistui kesällä SPL:n Helsingin piirin Harrasteliigan Naisten 7v7 Kolmossarjaan. Pelit pelattiin pääosin Mustikkamaalla, Helsingissä toukokuun ja kesäkuun puolenvälin aikana sekä elokuun ja syyskuun alun aikana. Otteluita oli noin kerran viikossa. Hyvää peliä pelattiin, vaikka jäätiin lohkossa kuudenneksi. Menestys ei kuitenkaan ole ollut tärkeintä, vaan mukava liikunta ja hyvä joukkuehenki. Naisilla oli myös PM-kisojen yhteydessä kaksi futis- ja salibandyharrastajista koottua Vufi Open joukkuetta, joiden kesken pelattiin futis ja sählyottelut. Näin saatiin myös naisjoukkueita näkymään kisatapahtumassa.

5 5 (10) KEILAILU Petri Kuossari, Fennia Pohjoismaiset kisat 2015 Vakuutus- ja finanssialan Pohjoismaiset urheilukisat järjestettiin Suomessa Kisapaikkana oli Lohjan Kisakallio ja keilailu pelattiin Lohjan keilahallissa. PM-kisojen yhteydessä järjestettiin lauantaina Vufi Open -kisat, jonka yhteydessä ratkottiin Vufin mestaruudet vuodelle Suomi-Tanska maaottelu pelattiin 6 hengen joukkueilla, joissa naisia ja miehiä oli molempia kolme. Suomi voitti pelatun maaottelun Mestaruuskilpailut 2015 (VUFI-open) Keilailun vuotuiset mestaruuskilpailut pidettiin Lohjan keilahallissa PM-kisojen yhteydessä Kilpailuihin osallistui 14 keilaajaa, joista naisia oli viisi ja miehiä yhdeksän. Tulokset: Naiset 1. Heiniemi Mirja (LähiTapiola) 2. Uosukainen Minna (LähiTapiola) 3. Iisakkala Arja (Varma) Miehet 1. Ari Punkari (Varma) 2. Kiuru Mika (LähiTapiola) 3. Petri Kuossari (Fennia) Lisäksi pelattiin parina joukkuekilpailu, johon osallistui yhteensä seitsemän joukkuetta. Tulokset: 1. Varma (Punkari Ari & Iisakkala Arja) 2. LähiTapiola (Heiniemi Mirja & Uosukainen Minna) 3. LähiTapiola (Kiuru Mika & Hilli Juha) KUNTOILU/KUNTOLIIKUNTA Jyrki Koskinen, LähiTapiola Vufi oli mukana tukemassa vufilaisten osallistumista Länsiväyläjuoksuun. Tapahtuma pysyi edelleen suosittuna vuflaisten keskuudessa. Vufilaiset osallistuivat HelsinkiCity Runiin ja Helsinki City Maratoniin ja keräsivät näistä kuntoliikuntapisteitä yhtiöilleen. Vuonna 2015 Vufilla oli lentopallon pelivuorot Kisahallissa ja Westendinpuiston koululla ja sekasählyvuoro Töölön Urheilutalolla. Sekasählyvuoro lakkautettiin syksyllä 2015 kävijämäärän vähyyden vuoksi. Syyskuussa järjestettiin Minigolf-Mölkkyturnaus.

6 6 (10) LENTOPALLO Juha Koskinen, Elo Kuntolentopalloiluvuorot pyörivät torstaisin Kisahallilla ja Espoon Westendin koululla. Joulukuussa pelatun Vufin mestaruuskilpailun voitti Elo. MAASTOJUOKSU Jan Lindström, LähiTapiola Vufin mestaruuskilpailut maastojuoksussa järjestettiin vuonna 2015 PM-kisojen yhteydessä Kisakalliossa. Miesten kisan voitti LähiTapiolan Ilari Ahokas ajalla ja naisten kisa voitti Varman Suvi Dufva ajalla Matka oli 5 km. Pohjoismaisissa kisoissa kilpailtiin maastojuoksun osalta kahdessa lajissa: maastojuoksuviesti 5 x 1,7 km, siten että joukkueessa oli 3 miestä ja 2 naista. Osuudet oli jaettu siten, että juoksujärjestys oli mies, nainen, mies, nainen, mies. Suomi voitti viestin ajalla Tanska oli toinen ajalla Suomen joukkueessa juoksi Juha Helander, Päivi Laurila, Jan Lindström, Suvi Dufva ja Ilari Ahokas. henkilökohtainen matka, 5 km. Miesten sarjassa Ilari Ahokas ja Jan Lindström otti kilpailussa kaksoisvoiton ajoilla ja Naisten sarjassa voiton vei Suvi Dufva ajalla Suomi voitti kisat pisteillä 25. Tanskan pistemäärä oli 13. PÖYTÄTENNIS Tom Kraemer, LähiTapiola Maaliskuussa 2015 järjestettiin katsastuskilpailu/harjoitustilaisuus PM-kisaan Espoon Tuulimäessä. Pelaajien lukumäärän mukaan pelataan joko 3-4 hengen lohkoissa tai eestikaaviolla. Tapahtumaan osallistui 5 naispelaajaa ja 5 miespelaajaa. Kyseessä oli ensimmäinen katsastusilta ja kilpailussa ratkaistiin paremmuus pelaamalla kaikki kaikkia vastaan. Tulokset: NK: 1. Henna Kihniä, Varma 2. Jaana Kontio, Varma 3. Mirella Karola, Etera 4. Annika Lönnqvist, LähiTapiola 5. Hanna Sorsa IF. MK: 1. Kalervo Järvi, IF 2. Severi Kosonen, Varma 3. Olli Hänninen, Varma 4. Risto Kajanne, Etera 5. Juha Koskinen Elo. Huhtikuussa 2015 pelattiin miespelaajien toinen PM-kisojen katsastus / harjoituskisa TUPI:n kilpailujen yhteydessä Alfa liikuntakeskuksessa Turussa. Katsastusluokat miesten kaksinpelit ja miesten nelinpelit. Tapahtumaan osallistui 4 VUFI:n miespelaajaa. Tulokset: MK: 1. Janne Vuorinen, LähiTapiola 2. Tom Kraemer, LähiTapiola 3. Kalervo Järvi, IF 4. Ismo Selkälä, IF.

7 7 (10) MN: 1. Janne Vuorinen ja Tom Kraemer, LähiTapiola 2. Ismo Selkälä ja Kalervo Järvi, IF. Kesäkuussa 2015 pöytätenniksen henkilökohtaiset mestaruudet ratkaistiin PM-kisojen yhteydessä Kisakalliossa. VUFI:n mestaruudet ratkaistiin sarjasijoitusten perusteella. Tulokset luokittain: NK: 1. Henna Kihniä, 2. Mirella Karola, 3. Hanna Sorsa & Katja Ritola NN: 1. Mirella Karola & Henna Kihniä SN: 1. Mirella Karola & Tom Kraemer MK: 1. Jouni Flemming, 2. JanneVuorinen, 3. Tom Kraemer, 4. Kalervo Järvi, 5. Ismo Selkälä. MN: 1. Jouni Flemming & JanneVuorinen, 2. Ismo Selkälä & Kalervo Järvi, 3. Antti Nikkanen & Tom Kraemer Vakuutus- ja finanssialan pohjoismaiset urheilukilpailut järjestettiin tänä vuonna Suomessa. Kisapaikkana Lohjan Kisakallio pe ja la Perjantaina pelattiin maaottelu Suomi-Tanska ja lauantaina kaikille avoin VUFI open. Tulokset: Perjantaina pelatussa maaottelussa Tanska voitti Suomen 9-8 Lauantaina pelattiin VUFI open: NK: Connie Nevilla Henna Kihniä Marianne Due & Mirella Karola Hanna Sorsa & Katja Ritola MK: Jouni Flemming Janne Vuorinen Peder Silleborg & Jan Lynge Jensen Steen Roslund & Tom Kraemer Jan Amdi & Kalervo Järvi Ismo Selkälä NN: Connie Neville & Marianne Due Mirella Karola & Henna Kihniä MN: Peder Silleborg & Jan Lynge Jensen Jouni Flemming & Janne Vuorinen Steen Roslund & Jan Amdi

8 8 (10) Ismo Selkälä & Kalervo Järvi Tom Kraemer & Antti Nikkinen SN: Connie Neville & Peder Silleborg Mirella Karola & Tom Kraemer Marianne Due & Jan Lynge Jensen Annika Lönnqvist & Ismo Selkälä Syyskuussa 2015 pelattiin VUFI:n joukkuemestaruuskilpailut TUPI:n kisojen yhteydessä Turussa, Alfa liikuntakeskuksessa. Kisoissa parhaiten sijoittuvat vufilaiset ovat vuoden 2015 mestareita. Mestaruuden voitti Jouni Flemming / Tom Kraemer LähiTapiolasta ja toiseksi sijoittui Kalervo Järvi / Ismo Selkälä IF:stä. SALIBANDY/MIEHET Teppo Woods, LähiTapiola SALIBANDY/NAISET Mirella Karola, Etera SULKAPALLO Jenni Mäkinen, Elo Miesten salibandysarjaa pelataan osana UPIn sarjaa syksystä 2015 lähtien. Vakuutusyhtiöistä mukaan lähti Mandatum. Keväällä olimme UPIn sarjassa viimeisiä. Sarjassa oli kolme osallistujajoukkuetta ja se pelattiin kolminkertaisena. Syksyllä sarjaan ilmoittautumisen osalta oli epäselvyyksiä, joten syksyllä joukkue ei ollut mukana sarjassa. Naisilla oli myös PM-kisojen yhteydessä kaksi futis- ja salibandyharrastajista koottua Vufi Open joukkuetta, joiden kesken pelattiin futis ja sählyottelut. Näin saatiin myös naisjoukkueita näkymään kisatapahtumassa. Sulkapallovuoroja oli maaliskuussa tiistaisin Forever Matinkylässä. Lisäksi PM-karsinta oli ja pelattiin myös Vufi Open Kisakalliossa. Vufin mestarit ovat naisten kaksinpelissä Jaana Kontio, Varma ja miesten kaksinpelissä Mikael Forsten, Aktia. PM-kisoissa Tanska voitti Suomen tuloksin 5 0. Lauantain Vufi Open nelinpeleissä järjestys oli seuraava: Final results: 1. Anette Bowadt Nielsen/Kian Petersen 2 2. Jaana Kontio/Mikael Forsten 1 3. Jenni Mäkinen/Björn von Veh 0

9 9 (10) SUUNNISTUS Tuomas Hakkarainen, Elo Laskutettuja kuntosuunnistussuorituksia aiempina vuosina myydyillä kuntosuunnistuslipuilla oli vuoden aikana 7 kpl. Suurin osa yhtiöistä on siirtynyt käyttämään Liikuntaseteleitä, tämän vuoksi kuntorasteille osallistujia ei enää tilastoida. Suunnistuksessa kilpailtiin Pohjoismaisissa mestaruuskisoissa Tanskaa vastaan viesti ja henkilökohtaiset matkat. Kokonaiskilpailun voittajaksi selviytyi Suomi. TENNIS JA MAILAPELIT Sauli Suuntala, Vakuutuskeskus YLEISURHEILU Juha Helander Alkuvuonna pelattiin Vufin kaksinpelimestaruuksista. Miehissä voiton vei Pasi Mustonen Ilmarisesta ja naisissa Jenni Mäkinen Elosta. Kesällä PM-kisojen yhteydessä pelatussa Vufi Openissa kilpailtiin Vufin sekanelinpelimestaruudesta ja voiton veivät Visa Riihimäki ja Nina Schalin Verus Nordicasta. Mailapeliturnaus pelattiin Myllypurossa Osallistujia oli kymmenen. Voittaja oli Anders Kähkönen If:stä. Vufin yleisurheilun kilpailutoimintaan kuuluivat puolimaratonin, maratonin ja muiden yulajien mestaruuskisat. Puolimaratonin mestaruuskisat järjestettiin toukokuussa HelsinkiCityRunin yhteydessä ja maratonin mestaruuskisat elokuussa Helsinki City Marathonin yhteydessä. Entiseen tapaan osallistumista tapahtumiin ei tuettu taloudellisesti. Vufilaisia pyydettiin ilmoittamaan osallistumisestaan em. tapahtumiin. Lisäksi tapahtumien yhteydessä annettu työpaikka otettiin huomioon osallistumislistoja laadittaessa. Puolimaratoniin osallistujia löytyi 95 ja täysmaratoniin 16 vufilaista. Muiden yu-lajien mestaruuskisat järjestettiin Leppävaarassa Upin kisojen yhteydessä. Lajisuorituksia saatiin 16 vufilaiselta urheilijalta, joka on hieman vähemmän kuin parhaina vuosina. Upin yu-kisojen yhteydessä järjestettiin Cooperin testi, johon osallistui 3 vufilaista juoksijaa. JUHLAT JA PALKINNOT Jälkijoulut pidettiin Elossa. Kokonaiskilpailun parhaana palkittiin vuodelta 2014 LähiTapiola. Juhlissa jaettiin myös tunnustus- ja ansiomerkkejä. Kultainen ansiomerkki Jan Lindström LähiTapiola Pronssiset ansiomerkit Ismo Selkälä If

10 10 (10) Jaana Kontio Varma Petri Ahokas If Vuoden 2015 kokonaiskilpailun voittajan ratkaiseminen on vielä kesken. MUU KOTIMAINEN TOIMINTA Arpajaisia ei järjestetty vuonna Arpajaisten järjestämisestä päätettiin luopua kokouksessa yhteyshenkilöille tehdyn kyselyn perusteella. POHJOISMAINEN TOIMINTA Tänä vuonna järjestettiin pohjoismaiset kisat Suomessa. Kisapaikkana Lohjan Kisakallio pe ja la Kisojen yhteydessä järjestettiin myös Vufi Open, jossa ratkottiin useiden lajien osalta Vufi mestaruudet. PM-kisojen suomalaisia osallistujia oli 53 ja tanskalaisia 46. Vufi openiin osallistui 57 henkeä. PM-kisojen lajit olivat: golf, jalkapallo miehet, keilailu, maastojuoksu, pöytätennis, sulkapallo, suunnistus Lisäksi Vufi Openin lajeina oli: beach volley, golf, naisten sekajoukkueet jalkapallo ja salibandy, keilailu, maastojuoksu, pöytätennis, sulkapallo, tennis Seuraavien pohjoismaisten kisojen järjestelyvastuu on Tanskalla vuonna 2018.

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y.

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (8) TOIMINTAKERTOMUS 2014 16.3.2015 KANNATTAJAYHTIÖT VUONNA 2014 AIG Europe Limited Arek Oy Colemont Elo Eläketurvakeskus Etera Fennia-ryhmä Finanssialan

Lisätiedot

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y.

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (7) TOIMINTAKERTOMUS 2016 14.3.2017 KANNATTAJAYHTIÖT VUONNA 2016 AIG Europe Ltd Alandia Arek Oy Colemont Elo Eläketurvakeskus Etera Fennia-ryhmä Finanssialan

Lisätiedot

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y.

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (7) TOIMINTAKERTOMUS 2013 24.2.2014 KANNATTAJAYHTIÖT VUONNA 2013 AIG Finland S.A./Chartis Arek Oy Eläketurvakeskus Etera Fennia-ryhmä Finanssialan keskusliitto

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Toimintasuunnitelma 2016 VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI r.y. 17.11.2015 2 (7) Sisällysluettelo 2 Talous ja hallinto 3 Toiminnan periaate 3 Jäsenkunta 4 Viestintä 4 Kuntoilu 5 Urheilulajit

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma 2018 Toimintasuunnitelma 2018 VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI r.y. 21.11.2017 2 (7) Sisällysluettelo 2 Talous ja hallinto 3 Toiminnan periaate 3 Jäsenkunta 4 Viestintä 4 Kuntoilu 5 Urheilulajit

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2014

Toimintasuunnitelma 2014 Toimintasuunnitelma 2014 VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI r.y. 26.11.2013 2 (8) Sisällysluettelo 2 Talous ja hallinto 3 Toiminnan periaate 3 Jäsenkunta 4 Viestintä 5 Kuntoilu 5 Urheilulajit

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2013

Toimintasuunnitelma 2013 Toimintasuunnitelma 2013 VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI r.y. 26.11.2012 2 (7) Sisällysluettelo 2 Talous ja hallinto 3 Toiminnan periaate 3 Jäsenkunta 4 Viestintä 5 Kuntoilu 5 Urheilulajit

Lisätiedot

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y.

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (7) TOIMINTAKERTOMUS 2011 5.3.2012 KANNATTAJAYHTIÖT VUONNA 2011 Aktia Henkivakuutus Aktia Vahinkovakuutus Arek Chartis Europe S.A. Eläke-Fennia Eläketurvakeskus

Lisätiedot

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y.

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (7) TOIMINTAKERTOMUS 2010 11.3.2011 KANNATTAJAYHTIÖT VUONNA 2010 Aktia Henkivakuutus Aktia Vahinkovakuutus Arek Chartis Europe S.A. Eläke-Fennia Eläketurvakeskus

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2010

Toimintasuunnitelma 2010 Toimintasuunnitelma 2010 VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI r.y. 9.11.2009 2 (8) Sisällysluettelo 2 Talous ja hallinto 3 Toiminnan periaate 3 Jäsenkunta 4 Viestintä 5 Kuntoilu 5 Urheilulajit 6-7

Lisätiedot

1 (8) KANNATTAJAYHTIÖT JA JÄSENET VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 2008 15.3.2009

1 (8) KANNATTAJAYHTIÖT JA JÄSENET VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 2008 15.3.2009 VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (8) TOIMINTAKERTOMUS 2008 15.3.2009 KANNATTAJAYHTIÖT JA JÄSENET Seuran jäsenmäärä (arvio) on vuoden 2008 lopulla 7 847 hlöä yhteensä 34 yhtiöstä: AIG

Lisätiedot

VUFI KIERTOPALKINTOJEN TILANNE. Beach Volley (ei kaiverrusta) Curling. Golf. Hiihto. Jalkapallo 2016 ELO 2015 IF 2014 FK

VUFI KIERTOPALKINTOJEN TILANNE. Beach Volley (ei kaiverrusta) Curling. Golf. Hiihto. Jalkapallo 2016 ELO 2015 IF 2014 FK VUFI KIERTOPALKINTOJEN TILANNE Beach Volley (ei kaiverrusta) 2016 ELO 2014 FK Curling Golf 2016 ELO 2015 Arek 2014 ELO 2013 ETK 2011 Varma 2009 Ilmarinen 2016 2014 Vakuutuskeskus 2013 Vakuutuskeskus 2012

Lisätiedot

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y.

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (8) TOIMINTAKERTOMUS 2009 22.3.2010 KANNATTAJAYHTIÖT JA JÄSENET Seuran jäsenyhtiöitä vuoden 2010 alussa ovat: AIG Finland S.A Aktia Henkivakuutus Oy Aktia

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2012

Toimintasuunnitelma 2012 Toimintasuunnitelma 2012 VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI r.y. 17.11.2011 2 (8) Sisällysluettelo 2 Talous ja hallinto 3 Toiminnan periaate 3 Jäsenkunta 4 Viestintä 5 Kuntoilu 5 Urheilulajit

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2011

Toimintasuunnitelma 2011 Toimintasuunnitelma 2011 VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI r.y. 7.12.2010 2 (8) Sisällysluettelo 2 Talous ja hallinto 3 Toiminnan periaate 3 Jäsenkunta 4 Viestintä 5 Kuntoilu 5 Urheilulajit 5-8

Lisätiedot

VUFI:n pöytätennismestarit

VUFI:n pöytätennismestarit VUFI:n pöytätennismestarit 1974-2013 Kausi Mestari Joukkueet 2013 Lähitapiola 2 2004-2012 Ei pelattu 2003-2004 Tapiola 2 2002-2003 Tapiola 4 2001-2002 Tapiola 4 2000-2001 Tapiola 5 1999-2000 Ilmarinen

Lisätiedot

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 2005 17.3.

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 2005 17.3. VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (9) TOIMINTAKERTOMUS 2005 17.3. KANNATTAJAYHTIÖT JA JÄSENET Seuraan kuului vuoden 2005 alussa 29 kannattajayhtiötä. Jäseniä oli yhtiöittäin seuraavasti:

Lisätiedot

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. TOIMINTAKERTOMUS

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. TOIMINTAKERTOMUS VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (9) TOIMINTAKERTOMUS 2007 16.4. KANNATTAJAYHTIÖT JA JÄSENET Seuran jäsenmäärä (arvio) on vuoden 2007 lopulla 7 538 henkilöä yhteensä 33 yhtiöstä: AIG

Lisätiedot

VUFI:n pöytätennismestarit

VUFI:n pöytätennismestarit VUFI:n pöytätennismestarit 1974-2007 Kausi Mestari Joukkueet 2005-2006 Ei pelattu 2004-2005 Ei pelattu 2003-2004 Tapiola 2 2002-2003 Tapiola 4 2001-2002 Tapiola 4 2000-2001 Tapiola 5 1999-2000 Ilmarinen

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Viestintä. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2015-2016 Yleistä Kausi 2015-2016 oli seuran 25. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin ja ystävyysotteluita pelattiin useita.

Lisätiedot

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 2006 16.4.

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 2006 16.4. VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (10) TOIMINTAKERTOMUS 2006 16.4. KANNATTAJAYHTIÖT JA JÄSENET Seuran jäsenmäärä (arvio) on vuoden 2006 lopulla 7 581 henkilöä yhteensä 31 yhtiöstä: AIG

Lisätiedot

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 2004 17.3.

VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 2004 17.3. VAKUUTUS- JA FINANSSIALAN URHEILUSEURA VUFI R.Y. 1 (9) TOIMINTAKERTOMUS 2004 17.3. KANNATTAJAYHTIÖT JA JÄSENET Seuraan kuului vuoden 2004 lopussa 30 kannattajayhtiötä. iä oli yhtiöittäin seuraavasti: AIG

Lisätiedot

UPI:N YLEISURHEILUN MESTARUUSKISAT KLO

UPI:N YLEISURHEILUN MESTARUUSKISAT KLO UPI:N YLEISURHEILUN MESTARUUSKISAT 19.08.2009 KLO 17.30, Eläintarhan urheilukenttä Miehet yleinen Keihäs 1 Rahunen Toni M TKP Tieto 50,07 3 Ojanen Markku M Varma 42,89 4 Haataja Ahti M Lähivakuutus 40,99

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset 1 VUOSIKERTOMUS 2011-2012 Yleistä Kausi 2011-2012 oli seuran 21. toimikausi. Kulunutta kautta väritti City Bowlersin 20-vuotisen taipaleen juhlistaminen. Keilakausi starttasi uuden logon lanseeraamisella

Lisätiedot

Naisten mitalistit: Mia Tarvainen (vas.), Maiju Marjamäki, Sari Virta, Marja Valkeavuori, Anna Hirvonen, Jenni Tikkanen (kuva: Kirsi Valkeavuori)

Naisten mitalistit: Mia Tarvainen (vas.), Maiju Marjamäki, Sari Virta, Marja Valkeavuori, Anna Hirvonen, Jenni Tikkanen (kuva: Kirsi Valkeavuori) ENNAKKOSUOSIKIT PITIVÄT PINTANSA ISTUMALENTOPALLON BEACH VOLLEYN SM-KISOISSA Ennakkosuosikit Eero Penttinen ja Antti Kärnä pokkasivat istumalentopallon beach volleyn kultaiset mitalit miesten sarjassa.

Lisätiedot

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015

VUOSIKOKOUSMATERIAALI. Kevätkokous 2015 Espoo Ringside Golf ERG ry Nurmikartanontie 5 02920 Espoo VUOSIKOKOUSMATERIAALI Kevätkokous 2015 26.4.2015 Espoo Ringside Golf klubitalo, osoitteessa Nurmikartanontie 5, 02920 Espoo Sisältää: Kokouskutsu

Lisätiedot

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset

Tiia-Liisa Aavisto, synt. 23.1.1995, karate EM 3. joukkueottelu naiset SM 1 ottelu naiset kevyt -60 kg SM 1. kata naiset Vapaa-ajan lautakunta 46 18.12.2013 Liikuntatoimen stipendit vuodelta 2013 687/12.01.06/2013 Vapaa-ajan lautakunta 46 Valmistelija: vapaa-aikatoimenjohtaja Seppo Virta, puh. 014 2675 720 Laukaan kunta

Lisätiedot

VUFI Maastojuoksutulokset 2003 13.10.2003

VUFI Maastojuoksutulokset 2003 13.10.2003 VUFI Maastojuoksutulokset 2003 13.10.2003 MAASTOJUOKSU LYHYET MATKAT 6.5.2003 PALOHEINÄSSÄ Miehet Yleinen 5,6 km 1. Jari Partanen Tieto-Tapiola 20.38,0 Miehet 40 vuotta 5,6 km 1. Reijo Niemi Pohjolan Systeemipalvelu

Lisätiedot

LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN RINGETEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2019 2020 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2019-2020. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa.

Lisätiedot

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu

VUOSIKERTOMUS Yleistä. Seuran hallinto. Seuran kokoukset. Harjoittelu 1 VUOSIKERTOMUS 2013-2014 Yleistä Kausi 2013-2014 oli seuran 23. toimikausi. City Bowlers osallistui sekä HBL:n alaisiin kilpailusarjoihin että valtakunnansarjoihin. Seuran yhteistä harjoitusvuoroa jatkettiin

Lisätiedot

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla

Kisauutisia vuodelta Syyshallit Kupittaalla Kisauutisia vuodelta 2013 Syyshallit Kupittaalla Sunnuntaina 17.11. käytiin syyshallit Kupittaan hallissa. Vankkaa edusti ainoastaan Maria Vähätupa (s. 2001). Maria kisasi vanhempien sarjassa (T15 kuulassa

Lisätiedot

Otteluohjelma perjantai

Otteluohjelma perjantai Otteluohjelma perjantai 29.9.2017 1.kenttä 2.kenttä 3.kenttä 16.30 Luoma/Järvensivu Puro/Muilu 16.30 Hakuli/Eklund Paakkunainen/Ahtee 16.30 Ahlroos/Tannerkoski Saunamäki/Väinölä 17.30 Visakova/Lilja (2)

Lisätiedot

päivitetty :15 HUOM. KAIKKI AJAT PÄIVÄN ENSIMMÄISTÄ OTTELUA LUKUUNOTTAMATTA OVAT ARVIOITUJA OTTELUN ALKAMISAIKOJA

päivitetty :15 HUOM. KAIKKI AJAT PÄIVÄN ENSIMMÄISTÄ OTTELUA LUKUUNOTTAMATTA OVAT ARVIOITUJA OTTELUN ALKAMISAIKOJA PADEL SM 05 päivitetty 9.8.05 9:5 HUOM. KAIKKI AJAT PÄIVÄN ENSIMMÄISTÄ OTTELUA LUKUUNOTTAMATTA OVAT ARVIOITUJA OTTELUN ALKAMISAIKOJA Otteluiden voitosta pistettä. Tasapisteissä lasketaan ensin voitetut

Lisätiedot

Hangon Bridgeviikko 2010

Hangon Bridgeviikko 2010 kilpailuselosteet: Hangon Bridgeviikko 2010 Hanko Cup (24. 25.7.) Kilpailussa pelataan neljä erillistä (kaksi lauantaina ja kaksi sunnuntaina) 22 jaon osakilpailua joiden yhteistulos ratkaisee v. 2010

Lisätiedot

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005

Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 Hallituksen esitys liittokokoukselle sääntömuutoksiksi Käsitelty hallituksen kokouksessa 13.4.2005 3.3.3.7 Kilpailujen arvontaa vastaan tehtävä vastalause voidaan esittää suullisesti ylituomarille, jonka

Lisätiedot

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI

XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI XXXVI KULTAVASKOOLI TURNAUS 28-30.6.2013 ROVANIEMI Tervetuloa Napapiirille yöttömään yöhön Suomen vanhimpaan lentopalloturnaukseen. Yhteystiedot Turnauksen johtaja Mikko Vikström 0400-432 498 Kilpailupäällikkö

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2018 2019 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2018-2019. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa. Naisten

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös

Turun Seudun Pool ry. Tilinpäätös Turun Seudun Pool ry Tilinpäätös 1.6.2015 31.5.2016 Sisällys Sisällysluettelo...2 Toimintakertomus...3 Vuosikertomus...5 Taseet...7 Tilinpäätöksen allekirjoitukset...8 Toimintakertomus 2015-2016 YLEISTÄ

Lisätiedot

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012

NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 NAISTEN JA MIESTEN SUOMEN CUP 2012 Tässä kirjeessä on infoa Suomen Cupista 2012. Suomen Cupin finaalit pelataan 29.- 30.9. Cupiin voivat osallistua Palloliiton jäsenseurojen aikuisten joukkueet, jotka

Lisätiedot

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013

AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA 25.-26.5.2013 AY SPORTTIFESTARIT MERELLISESSÄ KOTKASSA Lajivalikoimassa: 25.-26.5.2013 jalkapallo, petanque, shakki, tennis, maastojuoksu, yleisurheilu, golf ja köydenvetoa Oheistapahtumia: Meriristeily, Iltatapahtuma

Lisätiedot

Turun Senioriurheilijat ry

Turun Senioriurheilijat ry TOIMINTAKERTOMUS 2007 1 Yleistä Vuosia elämään.. ja elämää vuosiin! Turun Senioriurheilijat urheiluseura perustettiin 10 päivänä joulukuuta 2004 Kupittaan Urheiluhallissa kahdeksan henkilön toimesta. Seuran

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2016 2017 Naisten SM sarja Ajalla 1.10.2016 25.2.2017 pelataan 8 joukkueen nelinkertainen sarja (28 ottelua/joukkue). Sarjassa sijalle 8 sijoittunut joukkue putoaa

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan!

Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Tervetuloa mukaan Silverin Palmuliigaan! Palmuliiga starttaa helmi-maaliskuun vaihteessa, ja pelit etenevät oheisen otteluohjelman mukaan! Joukkueet on jaettu alkukilpailussa kahteen kuuden joukkueen lohkoon.

Lisätiedot

KISAKANGAS BEACH OTTELUOHJELMA MIEHET A-SARJA

KISAKANGAS BEACH OTTELUOHJELMA MIEHET A-SARJA KISAKANGAS BEACH OTTELUOHJELMA 31.7.2010 MIEHET A-SARJA JOUKKUEET (Lohko 1) VE VEP HEP ERO 1 Pekka Liuska/Jani Järvinen A 3 56 42 14 2 Petri Nurro/Sami Stenius B 2 51 52-1 3 Palyerit (Kari Kirstinä/Tommi

Lisätiedot

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA. Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi.

ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA. Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi. ESPOON ILMAILUKERHO RY. HALLITUKSEN KERTOMUS VUODEN 2011 TOIMINNASTA Yleistä Vuosi oli kerhon 49. toimintavuosi. Hallitus kokoontui vuoden aikana 5 kertaa. Kerhon hallitus vuonna 2011: Lasse Virtanen,

Lisätiedot

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA LEMPÄÄLÄN KUNNAN PARHAINA PALKITTAVAT Vuoden miesurheilija TEEMU ROININEN 600 painonnosto

Lisätiedot

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella

klo Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit. - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella 14.6.2018 klo 18.00 Sotkamon Jymy Alajärven Ankkurit - Viimeinen miesten Superpesispeli nyky Hippoksella Hippos on ollut monen menestyneen joukkueen kotikenttä Suomen Mestaruudet 1982 Jyväskylän Kiri 1984

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

Visalaisten yleisurheilutuloksia vuodelta 2006 Maantiejuoksut, hölkät ja maastojuoksut Tammikuu 14.1.2006 Aktia Cup III osakilpailu M40 10 km 1. Esa Katajamäki 35.28 M50 10 km 2. Matti Lavonen 36.28 Helmikuu

Lisätiedot

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä

Ylivieskan Kuula r.y. Toimintakertomus vuodelta Yleistä Toimintakertomus vuodelta 2015 Yleistä Ylivieskan Kuula, vuonna 1909 perustettu yleisseura. Urheiluseuran toiminta on vilkasta ja valtakunnallisesti tunnustettua. Toiminta painottui eri jaostojen järjestämiin

Lisätiedot

INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT

INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT INDOOR-HOCKEY 2017/2018 SARJAT PELATTAVAT SARJAT 1. Miesten SM 2. Naisten SM 3. I divisioona 4. U21 SM 5. U15 SM 6. U12 Hokkiliiga 8. Ikämiesten SM Miesten SM-sarja Joukkueet valitaan sarjaan hakemusten

Lisätiedot

ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015

ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015 ALIUPSEERILIITTO RY MESTARUUSKILPAILUJEN SÄÄNNÖT 26.1.2015 1. YLEISET SÄÄNNÖT... 2 1.1.MESTARUUSKILPAILUT... 2 1.2. OSALLISTUMISOIKEUS... 2 1.3. KILPAILUAJAN JA PAIKAN MÄÄRÄYTYMINEN... 2 1.4. MESTARUUSKILPAILUJEN

Lisätiedot

Turun Seudun Pool ry HALLITUSOHJELMA

Turun Seudun Pool ry HALLITUSOHJELMA Turun Seudun Pool ry HALLITUSOHJELMA kausi 2015-2016 Julkaisija: Turun seudun pool ry Johdanto Biljardiliiga Turun seudulle avoin biljardiliigakausi aloitetaan taas syksyllä. Biljardiliigan järjestäjänä

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

2M -FIRMALIIGA, LOPPUTULOKSET

2M -FIRMALIIGA, LOPPUTULOKSET 2M -FIRMALIIGA, LOPPUTULOKSET O V T H P erät keilat 1 Orion 12 9 3 0 30 37-11 14451 2 VTT 12 9 1 2 28 35-13 14329 3 GTK 12 8 2 2 26 33-15 14146 4 Aleksanterin teatteri 12 6 1 5 19 25-23 13728 5 Espoo 1

Lisätiedot

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS LIEDON KUNTA Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta HAKEMUS LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki ja tilin n:ro Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Yhdistysrekisterinumero

Lisätiedot

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA

LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA LIITON ALAINEN KILPAILUTOIMINTA KAUDELLA 2017 2018 Liiton alaisten ringettesarjojen kilpailutoiminnan kuvaus kaudella 2017-2018. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin tarvittaessa. Naisten

Lisätiedot

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017

MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti. Petri Ahokas 05/2017 MID Tour Reikäpelin SM 2017 Kilpailuformaatti Petri Ahokas 05/2017 MID Reikäpelin SM 2017: kilpailuformaatti Mukaan 64 miestä, 16 naista Pelataan 4 pelaajan lohkoissa, 3x9 reiän ottelut Voitetusta ottelusta

Lisätiedot

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015

TURUN JYRYN TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2015 TURUN JYRYN Seuran toimintaa kehitetään koko ajan. Haluamme tarjota laadukasta ja virikkeellistä toimintaa liikunnasta kiinnostuneille. Seuraamme puhaltavat uudet tuulet, jos seuratoiminnan kehittämistukea

Lisätiedot

Otteluohjelma perjantai

Otteluohjelma perjantai Otteluohjelma perjantai 24.11.2017 1.kenttä 2.kenttä 16.30 Urmas/Harima (1) Salmi/Väinölä 16.30 Jukarainen/Hyökyvaara (2) Willberg/Loiske 17.30 Visakova/Järvinen Salmi/Väinölä 17.30 Saunamäki/Jokela Willberg/Loiske

Lisätiedot

Suomen Invalidien Urheiluliitto r.y. The Finnish Association of Sports for the Disabled SARJARAPORTTI The report of series 22 /

Suomen Invalidien Urheiluliitto r.y. The Finnish Association of Sports for the Disabled SARJARAPORTTI The report of series 22 / SARJARAPORTTI The report of series 22 / 2008-2009 19.4.2009 Miesten SM-sarja 2008-2009 Runkosarjan ottelut ja tulokset Päivä Pelipaikka Ottelut Tulos Eräpisteet Pist.yht. 8.11.2008 Jämsässä: 1 JoLePa -

Lisätiedot

Reikäpelimestaruuskilpailut

Reikäpelimestaruuskilpailut Reikäpelimestaruuskilpailut 4-5.8.2018 Kilpailuinfo Reikäpelien kilpailuformaatti Mukaan maksimissaan 32 miestä, 16 naista tasoitusjärjestyksellä Ensimmäinen kierros pelataan 4 pelaajan lohkoissa 3x6 reiän

Lisätiedot

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013

Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Kesäkisasäännöt Hyväksytty hallituksen kokouksessa 27.11.2013 Järjestelyt Kesäkisoihin ilmoittaudutaan paikan päällä riittävän hyvissä ajoin ennen kutakin lajia. Kisoja järjestävä siirtolapuutarha järjestää

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2012 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

1.1 Sarjakilpailu on Suomen Sulkapalloliiton (SSuL) sanktioima jäsenseurojen joukkueiden välinen kilpailu.

1.1 Sarjakilpailu on Suomen Sulkapalloliiton (SSuL) sanktioima jäsenseurojen joukkueiden välinen kilpailu. SARJAKILPAILUSÄÄNNÖT (SM ja I div) SSuL:n hallituksen hyväksymät 17.8.2016 1. Yleistä 1.1 Sarjakilpailu on Suomen Sulkapalloliiton (SSuL) sanktioima jäsenseurojen joukkueiden välinen kilpailu. 1.2 Sarjakilpailu

Lisätiedot

Sarjakutsu Uppopallo

Sarjakutsu Uppopallo Sarjakutsu Uppopallo 2018 2019 Kuluvan vuoden ja kevään 2019 aikana tullaan suomessa pelaamaan uppopalloa kolmella sarjatasolla. Täten kutsummekin Sukeltajaliiton & uppopallovaliokunnan puolesta joukkueita

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA No

ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA No 9.4.2016 19:12 Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2015-2016 THE FINAL SERIES REPORT

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien opas

Joukkueenjohtajien opas Joukkueenjohtajien opas Tervetuloa Palokan Riennon joukkueenjohtajaksi! Tässä oppaassa käsitellään lyhyesti joukkueenjohtajien vastuita ja velvollisuuksia ja heille sekä joukkueelle kuuluvia tehtäviä.

Lisätiedot

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI

POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 1 POHJANKORVEN RÄIME KAUSI 2005 RÄIMEEN MENESTYSPUTKI JATKUI 2 Räimeen kisat: 14.05 I Duppeli: 1. Markku Valve, Gunnar Wallin 2. Sirpa Korkeamäki, Kari Korkeamäki 3. Pasi Karvola, Jarmo Räty 4. Ilkka Laitinen,

Lisätiedot

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia

Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A Nokia Larry Gregorwich Ristikatu 2-4 A 1 37100 Nokia larry.g@suomi24.fi Hei Hyvät Henkilöstöyhdistykset, Olemme järjestämässä toisia Sairaaloiden välisiä Curlingin SM-kisoja huhtikuussa 2008. Tällä kerralla

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING VOLLEYBALL FOR THE PERIOD

ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING VOLLEYBALL FOR THE PERIOD Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU ISTUMALENTOPALLON LOPULLINEN SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2012-2013 THE FINAL SERIES REPORT OF SITTING

Lisätiedot

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010 Liikunnan vapaaehtois- tai kansalaistoimintaan osallistuminen Liikunnan vapaaehtois- tai kansalaistoimintaan osallistuminen 19-65-vuotiaiden keskuudessa % Lkm. 1997-1998 14 435.000 2001-2002 16 509.000

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Miehet - M1 M2 M3 M4 M5 M6 Voitot Pisteet M

Miehet - M1 M2 M3 M4 M5 M6 Voitot Pisteet M SM-turnaus I 27.-29.11.1998 palattiin Vierumäellä ensimmäinen SM-sarjan osaturnaus. Alla on sarjataulukot turnauksen peleistä, sekä pistetilanne ensimmäisen viikonlopun jälkeen. Miehet saavat pisteitä

Lisätiedot

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT. Sampo Isku-Volley

LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT. Sampo Isku-Volley LENTOPALLON SM-LIIGA MIEHET PUDOTUSPELIT 2009-2010 VÄLIERÄT Pielaveden Tampereen, välierien ottelut 1. ottelu: SU 28.3. 17:00 Pielavesi 2. ottelu: MA 29.3. 18:30 Pielavesi 3. ottelu: KE 31.3. 18:30 Tampere

Lisätiedot

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016 RHY:n kilpailu JUUKA, 15.03.2014 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 50v Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 101 Petrovaaran Metsästysseura 288 (24:09) 244 (-5m/-23m)

Lisätiedot

YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT

YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT YLIVIESKAN KEILAILULIITON MESTARUUSKILPAILUT Kilpailut järjestetään toimintavuosittain. Osallistumisoikeus on liiton jäsenseurojen rekisteröimillä keilaajilla. Kilpailujen järjestämisessä noudatetaan tässä

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SM-BEACH VOLLEYN KILPAILUSÄÄNNÖT 2012

ISTUMALENTOPALLON SM-BEACH VOLLEYN KILPAILUSÄÄNNÖT 2012 Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry/lentopallojaosto ISTUMALENTOPALLON SM-BEACH VOLLEYN KILPAILUSÄÄNNÖT 2012 YLEISET MÄÄRÄYKSET 1. Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry:n lentopallojaosto järjestää

Lisätiedot

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros KU Kumura. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29)

Kausi 2018/ kierros Vapaa kierros KU Kumura. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Kausi 2018/2019 MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Ace Pelkonen Aki Puh. 0409004274 2. Efes Heiskari Petteri Puh. 0407738477 3. HiisiBalls Öhman Seppo Puh. 0505728300 4. KU Kumura Honkonen Kari Puh. 0405907557 5.

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Myllypuro La NurTS vs Efes 1-5 (22-31)

Kausi 2018/2019. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Myllypuro La NurTS vs Efes 1-5 (22-31) Kausi 2018/2019 MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Ace Pelkonen Aki Puh. 0409004274 2. Efes Heiskari Petteri Puh. 0407738477 3. HiisiBalls Öhman Seppo Puh. 0505728300 4. KU Kumura Honkonen Kari Puh. 0405907557 5.

Lisätiedot

Ajon vauhdikas ja vaihteleva kesäkausi 2014 on takana. Kesään kuului uimista, yleisurheilua, jalkapalloa ja ulkolentopalloa.

Ajon vauhdikas ja vaihteleva kesäkausi 2014 on takana. Kesään kuului uimista, yleisurheilua, jalkapalloa ja ulkolentopalloa. Ajo tuksia Ajon vauhdikas ja vaihteleva kesäkausi 2014 on takana. Kesään kuului uimista, yleisurheilua, jalkapalloa ja ulkolentopalloa. Ajon kesäretki tehtiin kesäkuun alussa Kouvolan ja Mäntyharjun kuntien

Lisätiedot

KILPAILUPÖYTÄKIRJA Kilpailu: Klassisen voimanoston 23. Helsingin aluemestaruus

KILPAILUPÖYTÄKIRJA Kilpailu: Klassisen voimanoston 23. Helsingin aluemestaruus KILPAILUPÖYTÄKIRJA Kilpailu: Klassisen voimanoston 23. Helsingin aluemestaruus www.tikkurilankajastus.fi/pss Järjestäjä: PSS Sihteeri: Juhani Kärkkäinen sivu 1/6 Naiset: 1 3 57 55,60 Katja Lariola / 82

Lisätiedot

Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS. Keilakausi 2015/ toimintavuosi

Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS. Keilakausi 2015/ toimintavuosi Keilaseura Kamut TOIMINTAKERTOMUS Keilakausi 2015/2016 46. toimintavuosi Tämä toimintakertomus sisältää keskeisimmät seuran tapahtumat keilakaudelta, lisättynä tulososiolla, sekä muutamalla kuvalla höystettynä.

Lisätiedot

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015

Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Toimintakertomus 2015 Pieksämäen Tsemppi 82 Lentopalloseura JOHDANTO Toimintavuoden 2015 syksyllä käynnistyi Lentopalloseura Pieksämäen Tsemppi 82:n 34. toimintakausi. Se tietää sitä,

Lisätiedot

REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0

REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 en versiot: Versio Pvm Muuttaja / Muutos 1.0 1.5.2004 RRu / luotu 4.5.2004 RRu / Muutokset 2.0 18.5.2015 RRu / JymyGolf versio Sisälysluettelo 1 JYMYGOLF REIKÄPELI... 2

Lisätiedot

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry

Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Suomen Vammaisurheilu ja liikunta VAU ry Finnish Sports Association of Persons with Disabilities VAU 30.3.2015 11:04 ISTUMALENTOPALLON SARJARAPORTTI PELIKAUDELTA 2014-2015 THE SERIES REPORT OF SITTING

Lisätiedot

Espoon Urheilijat ry Judojaos

Espoon Urheilijat ry Judojaos Espoon Urheilijat ry Judojaos Toimintakertomus 2014 1 Sisällysluettelo 1 HALLINTO... 3 1.1 YHDISTYKSEN KOKOUKSET... 3 1.2 HALLITUS... 3 1.3 JUDON TOIMIJAT... 3 1.4 JÄSENISTÖ... 3 2 SEURAN TOIMINTA... 4

Lisätiedot

TORNA GOLF REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0

TORNA GOLF REIKÄPELIN PELIOHJEET Versio 2.0 TORNA GOLF REIKÄPELIN PELIOHJEET en versiot: Versio Pvm Muuttaja / Muutos 1.0 1.5.2004 RRu / luotu 1.1 4.5.2004 RRu / Tuomaritoimikunnan tarkastama versio 1.2 27.4.2005 RRu / Muutettu mm. tasoitustenlaskentaa

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, SKAL 0,5 km (v) 1. Petra Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat ry 6.20 Lapset alle 8, SKAL 0,5 km (v) 1. Jukka Rautio Oulun Kuorma-autoilijat ry 3.08 2. Jenni Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat

Lisätiedot

Kausi 2018/2019. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Myllypuro La NurTS vs Efes 1-5 (22-31)

Kausi 2018/2019. Myllypuro La Myrsky vs HiisiBalls 2,5-3,5 (27-29) Myllypuro La NurTS vs Efes 1-5 (22-31) Kausi 2018/2019 MIEHET MESTARUUSSARJA 1. Ace Pelkonen Aki Puh. 0409004274 2. Efes Heiskari Petteri Puh. 0407738477 3. HiisiBalls Öhman Seppo Puh. 0505728300 4. KU Kumura Honkonen Kari Puh. 0405907557 5.

Lisätiedot

Sangen maltillisesti aloitti Veljmiesten viisimiehinen joukkue kauden 2016/17 seuraottelusarjan Varkauden Keilahallissa paikallisen

Sangen maltillisesti aloitti Veljmiesten viisimiehinen joukkue kauden 2016/17 seuraottelusarjan Varkauden Keilahallissa paikallisen 7.12.2016 Käytiin Rauhalahdessa perinteeksi muodostunut seuraottelu Varkauden WBT kanssa. Tällä kertaa Veljmiehet oli tyly isäntä ja korjasi reilun n 600 pisteen voiton lukemin 9594-8914.Samalla WPT:n

Lisätiedot

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti

EPS G Joukkueen Infotilaisuus Espoonlahti EPS G 2012 Joukkueen Infotilaisuus 31.1.2019 Espoonlahti Infotilaisuuden asialista 1. Kokouksen avaus 2. Seuran ja seurayhteisön esittely 3. Joukkuetoiminnan esittely 4. 2012 Joukkueen toiminnan esittely

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

Tiedote 1/ elokuuta Keilakausi alkaa - Wjuhuu!

Tiedote 1/ elokuuta Keilakausi alkaa - Wjuhuu! Keilakausi alkaa - Wjuhuu! Monenlaista säätä on tänä kesänä saatu kokea. toivottavasti omat suunnitelmasi ovat onnistuneet, säistä huolimatta. Helteiden helpottaessa on aika suunnata ajatukset tulevaan

Lisätiedot

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015

ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 ISTUMALENTOPALLON SUOMEN CUP 2015 Homenokka-turnauksessa Istumalentopallon Suomen Cupia on pelattu vuodesta 1985 TULOKSET ry 31. SUOMEN CUP Jyväskylässä 26.-27.9.2015 L O P P U T U L O K S E T NAISTEN

Lisätiedot

Peliohje 20.4.2011 1(6)

Peliohje 20.4.2011 1(6) 1. Rakentaja Cup, reikäpeli 2 1.1. Yleistä reikäpelistä 2 1.2. Arvonta ja pelaajien sijoittaminen ottelukaavioon 2 1.3. Tasoitukset ja tiit 3 1.4. Pelikentät ja kustannukset 3 1.5. Tuomaritoiminta 4 1.6.

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT

LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT LEMPÄÄLÄN MESTARUUSKILPAILUT Kuljun, Lempoisten ja Sääksjärven liikuntahalleilla la-su 24.-25.3.2018 Sarjat: Miehet kaksinpeli Miehet nelinpeli Naiset kaksinpeli Naiset nelinpeli Miehet 60 kaksinpeli Pojat

Lisätiedot

XXVIII Keimola Lentis Otteluohjelmat

XXVIII Keimola Lentis Otteluohjelmat XXVIII Keimola Lentis 6.1.2018 - Otteluohjelmat Miesten B-sarja Joukkueet on jaettu neljään alkulohkoon, joissa pelataan yksinkertaiset sarjat. Lohkojen voittajat pelaavat keskenään sijoista 1-4, kakkoset

Lisätiedot

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010

Kansallinen LIIKUNTATUTKIMUS 2009-2010 TUTKIMUS 2009-2010 Miten suomalaiset 19-65-vuotiaat liikkuvat, mitä lajeja he harrastavat, missä he liikkuvat? Liikunnan harrastuskertojen määrä Liikunnan ja kuntoilun luonne Suomalaisten jakaantuminen

Lisätiedot

INDOOR-SARJAT

INDOOR-SARJAT INDOOR-SARJAT 2018-2019 30.9.2018 PELATTAVAT SARJAT 1. Naisten SM 2. Miesten SM 3. Naisten I divisioona 4. Miesten I divisioona 5. U16 SM 6. U13 Hokkiliiga 7. U11 turnaukset 8. Ikämiesten SM Naisten SM-sarja

Lisätiedot