Helsinki, Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Helsinki, 14.2.2009 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega"

Transkriptio

1 Helsinki, Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Viime jäsenkirjeen jälkeen tapasimme Suomettaren 162. syntymäpäivänä viestinnällisessä keskustelutilaisuudessa päätoimittajan asemasta. Paikalla oli jäseniämmme ja ystäviämme noin 120 henkeä eli ennätyksellisen paljon. Myös jälkikeskustelu noutopöydän äärellä oli vilkasta. Tilaisuutta on pidetty antoisana. Tulevaan toimintaan vaikuttaa hieman globaali talouskriisi. Oman osakesalkkumme pörssiarvo on alentunut tuntuvasti, samoin virkistystoimintaamme tukeneen Onni V. Tuiskun säätiön omistamien rahastojen arvo. Katastrofista ei toki ole kysymys; osinkoja on luvassa tänäkin vuonna. Emme ole sitä paitsi koskaan tuijottaneet laskennallisiin pörssikursseihin, vaan olemme korostaneet osinkotuottoa ja kirjanneet omaisuutemme hankintahintaan. Johtokuntamme varautuu silti osinkotuottojen selvään alentumiseen. Osanottomaksuja ja kuluja on tarkistettava tämän mukaisesti. Jo pari vuotta sitten vuosikokous valtuutti nostamaan jäsenmaksua, päätös on syytä toteuttaa nyt. Jäsenmaksu kattaa edelleen ennen muuta postitus-, kotisivu- ja muut hallintokustannukset; maksun saa taloudellisesti "takaisin" yhteen ainoaan tilaisuuteen osallistumalla. Tuiskun säätiö päättää avustuksistaan vasta huhtikuussa, joten eräät päätökset ovat alustavia. Toiminnan ydin jatkuu kuitenkin sutjakasti. Etenkin ankeina aikoina on varmaan mukava tavata kollegoita. Seuraavassa tietoja tulevasta ohjelmastamme. Mediahistorian harrastuspiiri ti klo 17 Mediahistorian harrastuspiirissä käsiteltiin viimeksi Jyrki Pietilän väitöskirjaa Kirjoitus, juttu, tekstielementti suomalaisen journalismin juttutyyppien kehityksestä Teosta saa tieteellisten julkaisukanavien kautta, mutta liitto voi tilata kiinnostuneille sitä yhteisesti. Tilaukset Jukka Reinikaiselle, yhteystiedot alla. 779-sivuisen kirjan ohella hintaan sisältyvät tietenkin lähetyskulut, mutta Jukka voinee tuoda tilatun teoksen myös sopivaan liiton tilaisuuteen. Harrastuspiiri kokoontuu seuraavan kerran tiistaina, 14. huhtikuuta kello 17 Iltalehdessä, Aleksi 9. Esillä ovat nyt pääkirjoitukset, kolumnit ja muut kantaa ottavat kirjoitukset. Jyrki Haikonen on luvannut pohjustaa keskustelua.

2 Tervetuloa piiriin! Osanotosta pyydetään ilmoittamaan Jyrki Vesikansalle, yhteystiedot alla. Kulttuurimatka Tallinnaan la-su Kuten aiemmin jo kerrottiin, kevään kulttuurimatka suuntautuu Tallinnaan. Ohjelma on pääpiirteissään seuraava: Lauantai 18. huhtikuuta Kokoontuminen Helsingin Länsiterminaaliin (bussi 15 A vie Elielinaukiolta) Nousu laivaan (MS Star), meriaamiainen (Star buffet) Tulo Tallinnaan, bussilla Tallink City hotelliin. 13 Ajankohtaisia katsauksia Viron asioihin hotellissa. 16 Päivällinen hotellin `a la carte-ravintolassa Giuseppe Verdin Naamiohuvit Estonia-teatterissa. Väliajalla kuohuviiniä. Sunnuntai 19. huhtikuuta Aamiainen hotellissa, matkalaukut pakataan. Kiinnostuneille käynti Miehitysmuseossa ja siellä keskustelua "historian hallinnasta" Virossa. Mahdollinen lounas omatoimisesti Bussi lähtee matkatavaroineen hotellista Opastettu tutustuminen Kumu-taidemuseoon Tulo bussilla satamaan Laiva lähtee, päivällinen Buffet Toskanassa Laiva saapuu Helsingin Länsisatamaan. Ilmoittautuminen matkalle tapahtuu maksamalla osanottomaksu (jäsenet kahden hengen huoneessa 180 euroa, seuralainen 230 euroa, yhden hengen huoneessa 230 ja 280 euroa) liiton tilille Nordea viimeistään Lisätietoihin merkintä Tallinna sekä maksajan nimi, jos tili on esim. yrityksen nimissä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään maksamisjärjestyksessä. Tämä koskee myös aiemmin alustavasti ilmoittautuneita. Lisäksi laivan matkustajaluetteloa varten on ilmoitettava osallistujien nimet, syntymäajat ja kotiosoite hyvissä ajoin Tuula Virtaselle (tuula.sakke@luukku.com, Rauhankatu 6 A 23, Hki, puh ). Lähde keväiselle matkalle Suomenlahden yli! Vuosikokous ti 5.5. klo 17 Nykypäivässä Liiton vuosikokous pidetään tiistaina 5. toukokuuta. Tutustumme ensin kello Nykypäivän toimitukseen (os. Runeberginkatu 5 B, Helsinki) päätoimittaja Margit Haran opastukselta. Sieltä jatkamme sopivaan paikkaan, jossa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat ja keskustellaan poliittisen median tulevaisuudesta. Nautimme myös yhdessä

3 iltapalan. Tarkempia tietoja on myöhemmin liiton kotisivuilla ja seuraavassa jäsenkirjeessä. Tilaisuuteen voi kuitenkin ilmoittautua jo nyt Jyrki Vesikansalle. Tarjoilun takia ennakkoilmoittautuminen on erittäin suotava. Matka Tornion ja Kemin Lappiin to la Alustava tiedustelu kertoi kohtalaisesta kiinnostuksesta perehtyä valoisassa kesässä Peräpohjolaan. Myös siltä kannalta, että on kulunut 200 vuotta rajan vetämisestä Tornionjokeen. (Sekä sitä edeltäneestä suomalaisten rykmenttien surkeudesta talvella hätämajoituksessa Torniossa.) Tutustuisimme kuitenkin monipuolisesti seudun elämänmenoon. Retki alkaa torstaina, aamusella Rovaniemeltä, jossa tutustumme mm. Arktikumiin ja Kampsuherran valtakuntaan sekä yövymme Pohjanhovissa. Perjantaina vierailemme Ruotsin puolella Pajalassa, jossa ovat asuneet niin Lars Levi Laestadius kuin matkamme vetäjä Eero Sauri. Täällä myös yövymme. Lauantaina matkaamme kuulun Kattilakosken kautta Haaparantaan, Tornioon ja Kemiin. Varsinaisen matkan alustava hinta on kahden hengen huoneissa 390 euroa, yhden hengen huoneen lisämaksu on 50 euroa. Hintaa sisältyy majoitus, perusateriat, pääsyliput, opastus ja matka tilausbussilla. Matkat ohjelman lähtö- ja päätepisteeseen/stä jokainen ratkaisee tavallaan. Helsingistä voi lähteä illalla Tampereen kautta makuuvaunulla Rovaniemelle (hinta kahden hengen hytissä lehdistöalennuksella 83 euroa) ja palata Kemistä illalla samalla tavalla (74 euroa). Lentomatka on myös mahdollinen aamulla Rovaniemelle ja la illalla Oulusta. Ilmoittautumiset su mennessä Jyrki Vesikansalle. Matka toteutetaan, jos riittävä joukko muodostuu. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot matkasta. Tiedusteluihin vastaa Eero Sauri (eero.sauri@mbnet.fi, puh tai Pajalassa eero.sauri@telia.com ja ja ). Matka Siperiaan to ma Matka Siperian portille Jekaterinburgiin on herättänyt ilahduttavasti kiinnostusta. Tilanne Venäjällä on kehittynyt kai entistäkin vivahteikkaammaksi, joten kannattaa vilkaista, miten maa makaa Pietarin ja Moskovan ulkopuolella. Ohjelma on tässä vaiheessa seuraava (paikallista aikaa): Torstai 27. elokuuta 22 Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla Finnairin suora lento Jekaterinburgiin (3 h). Perjantai, 28. elokuuta Saapuminen Jekaterinburgiin. Majoittuminen, huoneet valmiina, samoin Park Inn-hotellin aamiainen.

4 08-12 Lepoaikaa. 12 Kevyt lounas hotellissa Kiertoajelu kaupungissa. Tapaamisia venäläisten ja suomalaisten asiantuntijoiden kanssa. (Kaupungissa mm. Finnpron edustaja.) Illallinen, jossa mahdollisesti kiintoisa vieras. Lauantai, 29. elokuuta Aamiainen hotellissa (samoin muina päivinä) Retki ympäristöön mm. Nikolai II:n perheen murhapaikalle rakennettuun kirkkoon Lounas kaupungissa. Iltaohjelmaa (lisämaksusta, selviää myöhemmin). Sunnuntai, 30. elokuuta Lähtö koko päivän maaseuturetkelle mm Nizhnjaja Sinjakhihan kylämuseoon. Retken aikana lounas kuulun pitokokin Nina Petrovnan hoivissa. Maanantaina 31. elokuuta Aamupala hotellissa Lähtö lentokentälle, Finnairin lento, perillä Helsingissä klo Alustava hinta on kahden hengen huoneessa jäseniltä euroa ja seuralaiselta euroa. Yhden hengen huoneesta 145 euron lisämaksu. Lopulliseen hintaan vaikuttaa niin ruplan kurssikehitys kuin Tuiskun säätiön tukiratkaisu. Hintaan sisältyvät: viisumi yms. (65 euroa), matkat ja majoitus, ohjelmaan merkityt ateriat ruokajuomineen, pääsyliput ja venäjää taitavan suomalaisen oppaan sekä paikallisoppaiden palvelut. Ilmoittautuminen Jyrki Vesikansalle mieluiten mennessä. Jo ilmoittautuneille lähetetään erikseen vahvistuspyyntö ja lisätietoja ohjelmasta. Vastuullinen matkanjärjestäjä MatkaSeniorit lähettää ilmoittautuneille laskun, jossa ennakkoja loppuerät. Maailmantilanteen epävarmuuden takia liitto on myös pohtinut varasuunnitelmaa, jos Siperian-matka sattuisi kaatumaan esim. Finnairin reittien karsimiseen. Lisätietoja tästä lähetetään tarvittaessa. Syyskesän matka on joka tapauksessa jo liiton suosittuja perinteitä. Aatteellisten journalistijärjestöjen Pietarin-matka Aatteelliset journalistijärjestöt ovat valmistelleet Yleisen Lehtimiesliiton vetäminä yhteistä matkaa Pietariin ottamaan selvää sananvapauden tilasta Venäjällä. Ohjelmassa on mm. koko päivän seminaari aiheesta asiantuntevine alustajineen. Alustavasti matka tehdään tilausbussilla to 23.- su Hinta ilman aterioita on noin 200 euroa. Mahdollisesti matka saatetaan kuitenkin lykätä alkusyksyyn. Lisätietoja Jyrki Vesikansalta, jolle voi myös ilmoittautua.

5 Tarkempia tietoja julkaistaan liiton kotisivuilla, sähköpostiviesteinä ja seuraavassa jäsenkirjeessä. Liiton, Uuden Suomettaren ja Tuiskun säätiön apurahat Liitto voi tukea jäsentensä jatkokoulutus-, tutkimus- ja julkaisuhankkeita. Hakemukset pyydetään lähettämään Pentti Oslamolle mennessä. Tällöin on mainittava henkilötiedot, osoite ja pankkiyhteys. Onni V. Tuiskun säätiön virkistysapurahat toimittajille ja lehtitalojen toimihenkilöille on julistettu haettaviksi. Säätiön hallitukselle osoitetut hakemukset on lähetettävä mennessä osoitteella Onni V. Tuiskun säätiö, Sami Sykkö, Helsingin Sanomat, PL 80, Helsinki. Hakemuksessa on mainittava henkilötiedot, osoite ja pankkiyhteys, jäsenyys liitossamme, aiemmin Tuiskun säätiöltä ja liitolta saadut apurahat sekä haetun apurahan käyttötarkoitus. Hakemuslomake on lähiaikoina myös säätiön uusilla kotisivulla. Asiasta ilmoitetaan lisäksi Journalistissa. Uuden Suomettaren säätiön apurahat opiskelu- ja tutkimushankkeisiin ovat haettavina helmikuun kuluessa. Lisätietoja molemmista säätiöistä saa Pentti Oslamolta. Jäsenmaksu Liiton johtokunta on siis käyttänyt valtuutusta nostaa liiton jäsenmaksu 15 euroon. Ohessa tämän mukainen maksulomake. Jos vuosikokous toisin päättää, ylimääräinen erä palautetaan. Olisi kiva, jos seuraisit hyvää perinnettämme maksaa maksut ajoissa! Liiton jäsenkortit Liiton jäsenkortit on havaittu käyttökelpoisiksi; pieniä ongelmia alennuspelissä on poistettu. Kortilla saa alennuksia mm. monilta kustantajilta ja Viking Linelta. Tarkemmat tiedot korttiin liittyvästä jaetaan sen tilaajille. Kortista kiinnostunut lähettäköön passikuvansa, nimensä siinä muodossa kuin sen korttiin haluaa sekä postiosoitteensa os. Jukka Reinikainen, Omnipress Oy, Hämeentie 13 B, Helsinki tai sähköisesti os. Sähköisen kuvan tulisi olla.jpg-muodossa. Myös selkeä paperikuva käy. Kortin hinta 10 euroa maksetaan etukäteen eli korttia tilattaessa liiton pankkitilille Nordea Pankkisiirron liitetietoihin maininta jäsenkortti (ja oma nimi, jos maksaa esim. yrityksen tililtä). Vain maksetut tilaukset lähetetään eteenpäin. Kortit hankitaan sopivissa erissä. Sähköpostiosoitteet, kirjat ja jäsenmaksut Liiton kotisivuilta löytää mm. jäsenkirjeen sekä lomakkeen jäsenhakemusta varten. Kerro tästä liitostamme kiinnostuneille kollegoille. Jäsenhakemukseen on liitettävä kahden nykyisen jäsenen suositus, mutta emme ole salaseura.

6 Sähköpostiosoitteita toivotaan edelleen lähetettävän sihteerillemme. Jäsenkirje saapuu nopeammin sähköisesti. Sähköpostilla välitetään myös "väliaikatietoja" tapahtumista ja muista asioista. Muista kertoa myös osoitteen muuttumisesta! Juhlakirjaamme Suomenmielinen, kansanvaltainen saa edelleen Pentti Oslamolta. Häneltä saa myös Eero Saurin tutkimusta Suomen Klondykeen vai Pohjolan punaiseen nyrkkiin? Molemmat teokset maksavat 20 euroa ja lähetyskulut. Talvisin terveisin Jyrki Vesikansa Jukka Reinikainen Pentti Oslamo puheenjohtaja sihteeri rahastonhoitaja P P , P pentti.oslamo @omnipress.fi Iltatähti 5, Os. Lokitie 43 A 3, Koivuviita 12 F Helsinki Espoo Espoo

Helsinki, 1.2.2011. Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry. (www.sanomalehtimiesliitto.fi) Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega

Helsinki, 1.2.2011. Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry. (www.sanomalehtimiesliitto.fi) Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Helsinki, 1.2.2011 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry (www.sanomalehtimiesliitto.fi) Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Viime jäsenkirjeen jälkeen on tapahtunut yhtä ja toista. Viestinnälliseen keskustelutilaisuuteen

Lisätiedot

Viestinnälliseen keskustelutilaisuuteen Suomettaren. 161. "syntymäpäivänä" 14.1. osallistui 120 liittomme

Viestinnälliseen keskustelutilaisuuteen Suomettaren. 161. syntymäpäivänä 14.1. osallistui 120 liittomme Helsinki, 28.1.2008 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry Kotisivut www.sanomalehtimiesliitto.fi Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Viestinnälliseen keskustelutilaisuuteen Suomettaren 161. "syntymäpäivänä"

Lisätiedot

Viime jäsenkirjeen jälkeen on tapahtunut yhtä ja toista. Tallinnan-matkalla 18.-19.4.2009 professori-kolumnisti Rein

Viime jäsenkirjeen jälkeen on tapahtunut yhtä ja toista. Tallinnan-matkalla 18.-19.4.2009 professori-kolumnisti Rein Helsinki, 8.12.2009 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry (www.sanomalehtimiesliitto.fi) Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Viime jäsenkirjeen jälkeen on tapahtunut yhtä ja toista. Tallinnan-matkalla

Lisätiedot

Helsinki, 4.2.2010. Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry. (www.sanomalehtimiesliitto.fi) Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega

Helsinki, 4.2.2010. Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry. (www.sanomalehtimiesliitto.fi) Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Helsinki, 4.2.2010 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry (www.sanomalehtimiesliitto.fi) Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Viime jäsenkirjeen jälkeen on tapahtunut yhtä ja toista. Viestinnälliseen keskustelutilaisuuteen

Lisätiedot

Helsinki, 5.12.2013 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega

Helsinki, 5.12.2013 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Helsinki, 5.12.2013 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Liiton toiminnassa on takana alkukesän Pietarin-matka, alkusyksyn vierailu Säkylässä

Lisätiedot

Helsinki, 27.1.2015 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry0 www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega

Helsinki, 27.1.2015 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry0 www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Helsinki, 27.1.2015 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry0 www.sanomalehtimiesliitto.fi Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Liiton perinteinen viestinnällinen keskustelutilaisuus 12. tammikuuta onnistui

Lisätiedot

Helsinki, 8.4.2008. Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry. Kotisivut www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega

Helsinki, 8.4.2008. Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry. Kotisivut www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Helsinki, 8.4.2008 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry Kotisivut www.sanomalehtimiesliitto.fi Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Liiton toiminta alkuvuodesta on ollut vilkasta, vaikkemme korostakaan

Lisätiedot

Helsinki, 26.11.2011 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega

Helsinki, 26.11.2011 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Helsinki, 26.11.2011 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Viime jäsenkirjeen jälkeen on lähetetty useitakin jäsenviestejä liiton sähköpostilistalle

Lisätiedot

Suomalaisen Sanomalehtimiesliiton jäsenille. Hyvä kollega

Suomalaisen Sanomalehtimiesliiton jäsenille. Hyvä kollega 6.3.2017 Suomalaisen Sanomalehtimiesliiton jäsenille Hyvä kollega Mediapiirissä 1.3. Sakari Siltala alusti kiintoisasti Suomen Kuvalehden vaiheista, keskusteluun osallistui kolmisen kymmentä jäsentämme.

Lisätiedot

KESKI-SUOMEN METSÄNHOITAJAT RY. Matka Kannakselle ja Pietariin -metsäasiaa, kulttuuria, nähtävyyksiä

KESKI-SUOMEN METSÄNHOITAJAT RY. Matka Kannakselle ja Pietariin -metsäasiaa, kulttuuria, nähtävyyksiä KESKI-SUOMEN METSÄNHOITAJAT RY Matka Kannakselle ja Pietariin -metsäasiaa, kulttuuria, nähtävyyksiä Keski-Suomen metsänhoitajat ry suunnittelee kolmipäiväistä matkaa Kannaksen ja Pietarin suuntaan syksyllä,

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki Tukholma -risteily...2 1.2. Turku Tukholma -miniristeily...4 1.3. Helsinki Tallinna...5 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2011 Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki Tukholma -risteily...2 1.2. Turku Tukholma -miniristeily...4 1.3. Helsinki Tallinna...5 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park Inn by Radisson Meriton

Lisätiedot

edelleen ohjelmia ja käsikirjoituksia viihteen historiasta.

edelleen ohjelmia ja käsikirjoituksia viihteen historiasta. Helsinki, 3.6.2013. Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Suomalaisen Sanomalehtimiesliiton vuosikokous pidettiin Alma Median Alma-talossa

Lisätiedot

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU

SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa PÄIVITETTY AIKATAULU 1/6 SATL:n 83. Liittokokous Tallinnassa 17.-18.3.2018 PÄIVITETTY AIKATAULU 2/6 Ohjelmat ja hinnasto LIITTOKOKOUS Majoitus Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel, Tallinna 17.-18.3.2018 Park

Lisätiedot

Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010

Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010 Liiton ja seurojen jäsenedut Hinnasto 2010 Sivu 1 (12) SISÄLLYSLUETTELO 1. URHEILURYHMÄT REITTIMATKOILLA... 2 1.1. Helsinki-Tukholma... 2 1.2. Turku-Tukholma... 3 1.3. Helsinki/Turku Maarianhamina/Långnäs...

Lisätiedot

Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010

Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010 Keskusjärjestön ja sen yhdistysten jäsenedut HINNASTO 2010 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 1 (14) 1. KALASTUSRYHMÄT REITTIMATKOILLA... 2 1.1. Helsinki Tukholma... 2 1.2. Turku Tukholma... 3 1.3. Helsinki/Turku Maarianhamina/Långnäs...

Lisätiedot

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN

KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN KEVÄTMATKA SYMPAATTISEEN LJUBLJANAAN 22. 25.04.2020 Kevään ryhmämatkamme suuntautuu Slovenian pääkaupunkiin, sympaattiseen Ljubljanaan. Lähde mukaan kokemaan uusi, upea ja raikas kaupunkikohde, sen historia

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2010 Sivu 1 (8) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...4 1.3.1. Päiväristeily...

Lisätiedot

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous

19. 20.3.2016. Hotelli Petäys, Hämeenlinna. A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous A - K i l t o j e n L i i t t o r y : n v a l t a k u n n a l l i s e t Kevätpäivät ja -kokous 19. 20.3.2016 A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 19. 20.3.2016 Hotelli Petäyksessä Hämeenlinnassa.

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN... Kuva: www.kiteenmatikaiset.fi TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu YHTEENVETO VUOSIKOKOUKSESTA JA SUKUSEURAN 15- VUOTISJUHLASTA...2 KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN MATKA TALLINNAAN...3 KAHVITILAISUUS JA

Lisätiedot

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia

Saapuminen Tukholmaan, josta jatketaan välittömästi kohti Kalmaria ja Öölantia Sunnuntai 11.6.2017 klo 16.30 klo 20.55 Lähtö Nurmijärven kirkon parkkipaikalta kohti Turkua Lähtee m/s Viking Grace kohti Maarianhaminaa ja Tukholmaa Maanantai 12.6.2017 klo 6.30 klo 13.00 klo 16.00 klo

Lisätiedot

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008

SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007. Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007. Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 SEKAKUOROLIITTO RY 17.12.2007 Helsinki JÄSENKIRJE 5 / 2007 Sekakuoropäivät Helsingissä 8. 9.3.2008 Sekakuoroliitto järjestää perinteiset Sekakuoropäivät ensi maaliskuussa Helsingissä. Tapahtuma alkaa lauantaina

Lisätiedot

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2012

SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2012 SOPIMUSASIAKKAAN HINNASTO 2012 Sivu 1 (8) SISÄLLYSLUETTELO JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT... 2 1. Helsinki Tukholma -risteily... 2 2. Turku Tukholma -miniristeily... 4 3. Helsinki Tallinna... 6 3.3. Päiväristeily...

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 24.-30.3.2019 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...

1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna... Sivu 1 (7) SISÄLLYSLUETTELO 1. JÄSEN-/HENKILÖKUNTAEDUT...2 1.1. Helsinki-Tukholma -risteily...2 1.2. Turku-Tukholma -miniristeily...3 1.3. Helsinki-Tallinna...4 1.3.1. Päiväristeily... 4 1.3.2. Miniristeily...

Lisätiedot

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) ,

JÄSENKIRJE 1/2017. Rauman MTY Friski Tuult ry. Eteläkatu 7 A 4-5, Rauma puh. (02) , JÄSENKIRJE 1/2017 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5, 26100 Rauma puh. (02) 821 1065, www.friskituult.fi, friski@friskituult.fi Sisällys Sääntömääräinen Kevätkokous... 2 Kirpputori matka Poriin

Lisätiedot

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6

Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Budapestin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Budapest. Miksi valita tämä matka: Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Budapestin kaupunkiloma, 4pv Budapest on yksi Keski-Euroopan aurinkoisimmista kaupungeista. Monien mielestä kevätkausi Budapestissä on kauneinta aikaa, kun kaupunki herää talven jälkeen

Lisätiedot

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013

Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Ostosmatka Keskisen kyläkauppaan Tuuriin La 23.2.2013 Lähtöpaikat: Lapinlahti Siilinjärvi Kuopio Hinta: 32 / henkilö (edellyttää 30 lähtijää) Sitovat ilmoittautumiset 9.2 mennessä: Jaana Neuvonen p.044-5640

Lisätiedot

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3

TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 1/6,Kuva: http://www.maija.palvelee.fi/ TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu VUOSIKOKOUS JA SUKUSEURAN 15-VUOTISJUHLA 9.7.2016...2 VUOSIKOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS...3 SUKUSEURAN KOTISIVUISTA MIELENKIINTOISET

Lisätiedot

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen !

Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen ! Tervetuloa Nuuksioon Eva ja Sven Stenholmin jälkeläisten sukukokoukseen 11.8.2018! Vajaat kaksi vuotta sitten Pihlavan paloasemalla sovittiin, että Kari Salminen ja Pauno Hellsten järjestävät seuraavan

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE

Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE Suomi-Portugali -yhdistyksen KEVÄTMATKA AZOREILLE 21.-28.3.2020 Suomi-Portugali yhdistyksen jäsenmatka Vastuullinen matkanjärjestäjä: SUBLU TOUR PORTUGAL (www.sublutour.com/fi) - Nazaré, Portugali Ryhmän

Lisätiedot

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt

Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 1 Hyvä Klubin jäsen Klubin viikkokirje on ilmestynyt 19.1.2018 http://www.klubi.biz/viikkokirje.html VALOKUVANÄYTTELY Suomen juhlavuoden 2017 kunniaksi. Valokuvauskilpailun satoa esillä neljän sarjan voittajatyöt

Lisätiedot

Kaipaako vertaistuutoritoimintanne vetoapua; Vai onko teillä draivia vaikka muille jakaa? VETURI I

Kaipaako vertaistuutoritoimintanne vetoapua; Vai onko teillä draivia vaikka muille jakaa? VETURI I Kaipaako vertaistuutoritoimintanne vetoapua; Vai onko teillä draivia vaikka muille jakaa? VETURI I Vertaistuutoritapaaminen Kouvolassa 24.-25.4.2004 Vetoapua ja verkottumista VETURI I on Oped-Exo -hankkeen

Lisätiedot

Matkareitti leireillä

Matkareitti leireillä Matkareitti leireillä Disclaimer: esitys sisältää tahatonta tuotesijoittelua. Jyväskylän seurakunta ei hyödy tuotesijoittelusta mitenkään eikä markkinoi esityksessä näkyvien yritysten tuotteita tai palveluja.

Lisätiedot

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc)

Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tampere 2019 Para Dance Sport International Competition (IPC) & Suomi Open 2019 Wheelchair Dance Competition (non-ipc) Tällä lomakkeella tilataan pääsyliput, majoitus, kuljetukset ja ateriat Tampere 2019

Lisätiedot

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka?

Formulamatka Unkariin. Esittely. Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Hungaroring. Budapest. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 6 Esittely Formulamatkalle Unkarin Hungaroringille! Lähde jännitämään suomalaisten menestystä Hungaroringin radalle! Tällä matkalla pääset seuraamaan harjoituksia, aika-ajoja sekä tietenkin itse

Lisätiedot

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY

SAIMAAN LAIVAMATKAT OY KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT LUOSTARIRISTEILYT HOTELLIRISTEILY RISTEILYT SINISELLÄ SAIMAALLA KAHDEN PÄIVÄN RISTEILYT Lähtö Kuopiosta (ti, to, la) tai Savonlinnasta (ma, ke, pe) klo 9.00. Risteily Heinäveden reittiä pitkin neljän sulkukanavan ja kahden avokanavan kautta

Lisätiedot

Matka SFC :n suviseuroihin

Matka SFC :n suviseuroihin "Tämä on minun rakas Poikani, kuulkaa häntä!" Mark. 9:7 Matka SFC :n suviseuroihin Bussi - ja laivamatka Tukholmaan 30.5. - 3.6.2019 Täydenpalvelun hinta 425,00 & Ilmoittadu : Mirja : 0407635528 mirja.hanninen@hyvame.fi

Lisätiedot

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen.

Tiedotteen lopussa on jäsenmaksupankkisiirtolomake. ATENEUM KUTSUU Suomen taiteen tarina-näyttelyyn La klo 13-14, kahvitus tämän jälkeen. JÄSENKIRJE 1/2018 Muista jäsenmaksu Hyvä Me haapavetiset ry:n jäsen Alkanut vuosi 2018 on yhdistyksen 38. toimintavuosi. Vuosikokous pidettiin 13.3.2018 Sirkka ja Seppo Larun kotona Espoon Vallikalliossa.

Lisätiedot

MESTARIT. Vuosikokous. Lokakuun kuukausikokous. klo 19.00. Tervetuloa! Jäsenlehti n:o 6-2015. SENIORIMESTARIT 15.9.2015 ks. sivu 3

MESTARIT. Vuosikokous. Lokakuun kuukausikokous. klo 19.00. Tervetuloa! Jäsenlehti n:o 6-2015. SENIORIMESTARIT 15.9.2015 ks. sivu 3 MESTARIT Hämeenlinnan Rakennusmestarit ja insinöörit AMK Jäsenlehti n:o 6-2015 Lokakuun kuukausikokous Keskiviikkona 7.10.2015 klo 18.00 Vuosikokous klo 19.00 Kokouspaikka: Sokos Hotelli Vaakuna Possentie

Lisätiedot

11:50 Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentokentällä T2. 12:00 Lentoliikenne Yhdysvaltoihin, Finnairin viestintäjohtaja Arja Suominen

11:50 Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentokentällä T2. 12:00 Lentoliikenne Yhdysvaltoihin, Finnairin viestintäjohtaja Arja Suominen Ohjelma: TORSTAI 21.8. 11:50 Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentokentällä T2 12:00 Lentoliikenne Yhdysvaltoihin, Finnairin viestintäjohtaja Arja Suominen 12:30 Tutustuminen Finnairin uuteen Premium-loungeen

Lisätiedot

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella!

Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Kehitysvammaisten tukiliitto ry:n liittokokous 2013, Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa Tampereella! Toimitamme tällä kirjeellä teille liittokokouskutsun, tarvittavat asiakirjat ja tiedot

Lisätiedot

Piristen sukuseura ry Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa

Piristen sukuseura ry   Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa Piristen sukuseura ry www.pirinen.suvut.fi Jäsenkirje 1/2018, Savonlinnassa 23.03.2018 Hyvät Piristen suvun jäsenet. Tässä kirjeessä on puheenjohtajan tervehdys, sukuseuran kesän 2018 ilmoittautumis tiedot,

Lisätiedot

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6

Kylpyläloma Haapsalu, 8 pv. Esittely. Kylpyläloma Haapsalu. Haapsalu. Miksi valita Haapsalu kylpyläloma? Sivu 1 / 6 Sivu 1 / 6 Esittely Kylpyläloma Haapsalu Se on ihanteelinen lomakohde perheille ja pariskunnille, jotka nauttivat picniceistä, kävelystä, kylpylöistä ja mutakylvyistä, purjehtimisesta ja uimisesta. Kylpylöistä

Lisätiedot

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla

Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla Kasvun tukeminen Pohjoismainen TA-konferenssi Ahvenanmaalla 17.-19.4.2015 Järjestäjänä FinTA ry (Suomen transaktioanalyysiyhdistys) Hotelli Arkipelag Maarianhamina, Ahvenanmaa Kasvun tukeminen Kutsumme

Lisätiedot

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI MARATONJAOSTO Jäsentiedote 2/2015 (J.Hautala) MATKAT KARHU-VIESTI 11.4.2015 Miesjoukkue on ilmoitettu juoksuun jaoston toimesta mutta saataisiinko mukaan myös naisjoukkue?. Lisätietoa löytyy osoitteesta

Lisätiedot

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta

Kiltauutiset 1/2014. Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kiltauutiset 1/2014 Kaartin Jääkärirykmentin Kilta Kaartin Jääkärirykmentin Kilta KUTSU Paikka: Perinnetalo/ Jääkärisali Aika: 26.4.2014 klo 11:00 alkaen Tilaisuuden kesto noin tunnin Esityslista Kaartin

Lisätiedot

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015

Rauman MTY Friski Tuult ry. Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Jäsenkirje 5/2015 Rauman MTY Friski Tuult ry Eteläkatu 7 A 4-5 26100 Rauma puh (02) 821 1065 www.friskituult.fi friski@friskituult.fi RAUMAN MTY FRISKI TUULT RY 1 Sisällys Yhdistyksen

Lisätiedot

Hyvinkään-Riihimäen aikuiskouluttajien seminaarimatka Tarttoon 13.-14.6.2015

Hyvinkään-Riihimäen aikuiskouluttajien seminaarimatka Tarttoon 13.-14.6.2015 Hyvinkään-Riihimäen aikuiskouluttajien seminaarimatka Tarttoon 13.-14.6.2015 Aikataulu 13.6.2015 Ohjelma 7:30-8:00 Kokoontuminen Länsiterminaalissa Helsingissä, lippujen jako 8:30 Laiva lähtee satamasta

Lisätiedot

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS

RYHMÄVARAUSVAHVISTUS Grankulla Ifk FIN-02700 KAUNIAINEN Matkanjohtaja: Kuka? + puhelinnumero? Viite: Robert Nyström Kiitos tilauksestanne! Pyydämme teitä ystävällisesti tarkistamaan, että varausvahvistus on tilauksenne mukainen

Lisätiedot

Matkareitti leireillä

Matkareitti leireillä Matkareitti leireillä Disclaimer: esitys sisältää tahatonta tuotesijoittelua. Jyväskylän seurakunta ei hyödy tuotesijoittelusta mitenkään eikä markkinoi esityksessä näkyvien yritysten tuotteita tai palveluja.

Lisätiedot

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa

Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut Hämeenlinnassa Koululiikuntaliiton yleisurheilumestaruuskilpailut 15. 16.9.2018 Hämeenlinnassa Kilpailukutsu Osallistumisoikeus Osallistumisoikeus on kaikilla peruskoulujen, lukioiden ja ammatillisten koulujen vakituisilla

Lisätiedot

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007

Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Hyvä Pasman sukuseuran jäsen! Jäsenkirje 2007 Sukuseura valmistautuu vireään kesään 2007, jolloin järjestetään 6. sukujuhlat 30.6. 1.7. Kolarin Nuottavaarassa sekä julkaistaan uusi, täydennetty ja korjattu

Lisätiedot

40-VUOTISJUHLA- RAHAHUUTOKAUPPA

40-VUOTISJUHLA- RAHAHUUTOKAUPPA HNY UUTISET 1/2011 28. VUOSIKERTA 40-VUOTISJUHLA- RAHAHUUTOKAUPPA 55 559 HUUTOKAUPPA 16.03.2011 SUOMEN FILATELISTISEURAN KERHOHUONEISTO LÖNNROTINKATU 32 B, HELSINKI KOHTEET NÄHTÄVÄNÄ KLO 16.30 HUUTOKAUPPA

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2017 Tietoa yhdistyksille Tämän puheenjohtajille ja sihteereille lähtevän Tieto yhdistyksille -kirjeen liitteenä ohessa: Liittokokouskutsu,

Lisätiedot

TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv)

TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv) TERVETULOA MUKAAN! Luonnontuotteiden jatkojalostajien opintomatkalle Sveitsiin 17.- 22.8.2014 (6 pv) Matkan järjestäjänä toimii Kainuun ammattiopiston hallinnoima KantriKoulutus 2 hanke. Opintomatka liittyy

Lisätiedot

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv

Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Kolmården eläinpuisto/ Turusta Silja Line 3pv Reitti: - Karstula-Äänekoski-Jyväskylä-Jämsä Lähtö: ma 17.7. Pohjoismaiden suosituin eläinpuisto Kolmården safaripuistoineen on jännittävä kesälomakohde koko

Lisätiedot

Pohjois-Viro 16. 19.5.2013.

Pohjois-Viro 16. 19.5.2013. Pohjois-Viro 16. 19.5.2013. Torstai 16.5. klo 6.30 lähtö Lahdesta, kuljetuksista vastaan tuttu Reissu-Ruoti ja luottokuskimme Jukka Ruoti klo 9.15 laiva lähtee. Matkalla meribrunssi (kuuluu matkan hintaan)

Lisätiedot

MATKAOHJELMA 1 (5) Itäkatu 1-5 D HELSINKI KÄSITYÖMATKA VIROON. Maanantai

MATKAOHJELMA 1 (5) Itäkatu 1-5 D HELSINKI KÄSITYÖMATKA VIROON. Maanantai MATKAOHJELMA 1 (5) KÄSITYÖMATKA VIROON Maanantai 4.6.2012 06:30 Lähtöselvitys Helsingin Länsiterminaalissa 07:30 Lähtö Tallink M/S Star -aluksella 09:30 Saapuminen Tallinnaan Vastassa suomenkielinen opas

Lisätiedot

3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Lisätään kohtaan muut asiat: Janna-Susannan terveiset lautakuntaseminaarista. Muistutus verokortista.

3. TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Lisätään kohtaan muut asiat: Janna-Susannan terveiset lautakuntaseminaarista. Muistutus verokortista. Riihimäen kaupunki Pöytäkirja Kulttuuri- ja vapaa-aikakeskus Nuorisovaltuusto 10.2.2014 NUORISOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantai 10.2.2014 kello 18.20-19.20 Paikka Nuorisokeskus Monari, Uudenmaankatu 1

Lisätiedot

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009

Ilmailuinsinöörien kerho perjantai, 12. kesäkuuta 2009. Jäsenkirje 1/2009 Jäsenkirje 1/2009 Vuosi 2009 on ehtinyt jo kesän kynnykselle. Ilmailuinsinöörien kerho lähestyy teitä nyt toimikauden ensimmäisellä jäsenkirjeellä, jossa esitellään tämän vuoden johtokunta, kartoitetaan

Lisätiedot

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen

Alkusarja 9 vrk. LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen Alkusarja 9 vrk LENTOPALLON MM 2014 Viralliset fanimatkat Puolan Katowiceen VIRALLISET FANIMATKAT 2 WWW.AIKAMATKAT.FI BUSSIMATKA KATOWICEEN 31.8. 8.9.2014 9 KULJETUS: LAUTTA + BUSSI HINTAAN SISÄLTYY LAUTTAMATKAT

Lisätiedot

Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015

Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015 Maidontuottajien ammattimatka USA, Wisconsin, 1.10 8.10.2015 Vuoden 2015 World Dairy Expo ammattimatka lähestyy. Matkan pituus on kahdeksan päivää. Ohjelman mukaan matkaan sisältyy yhteensä 8 tilavierailu,

Lisätiedot

Kappale kauneinta Suomea

Kappale kauneinta Suomea Kappale kauneinta Suomea Kapeat mutkaiset vesistöt, saaristoiset järvenselät ja vanhat kanavat tekevät Heinäveden reitistä ainutlaatuisen elämyksen, joka kaikkien pitäisi ainakin kerran elämässään kokea.

Lisätiedot

Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin. Pori International Swimming Classic

Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin. Pori International Swimming Classic Porin Uimaseura kutsuu seurasi ensimmäisiin PISC -kisoihin Pori International Swimming Classic 25.-26.5.2019 Porin uimaseura kutsuu liittosi tai seurasi ensimmäiseen Pori International Swimming Classic

Lisätiedot

Viro Nuorten matka Iisalmen rovastikunta

Viro Nuorten matka Iisalmen rovastikunta Viro 24.-28.5.2017 Nuorten matka Iisalmen rovastikunta VIRO 2017 Huomioitavia asioita Ohjelma Lähtijät Retkimaksu Vakuutus, Passi, Henkilökortti Matkustaminen Yllätyksiin varautuminen Lääkitys, tiedot,

Lisätiedot

Tervetuloa Stadiin! Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry. 80 Vuotta. SATL:n Kesäpäivät Helsingissä 8. 10.6.2012 Ohjeet, ohjelmat ja hinnasto

Tervetuloa Stadiin! Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry. 80 Vuotta. SATL:n Kesäpäivät Helsingissä 8. 10.6.2012 Ohjeet, ohjelmat ja hinnasto Tervetuloa Stadiin! Helsingin Autoteknillinen Yhdistys ry. 80 Vuotta SATL:n Kesäpäivät Helsingissä 8. 10.6.2012 Ohjeet, ohjelmat ja hinnasto SATL Kesäpäivät ja HATY 80 -vuotisjuhlan ohje Kesäpäivähinnoittelu

Lisätiedot

2008 CSIT:n painin mestaruuskilpailut Kilpailu- ja leirikutsu

2008 CSIT:n painin mestaruuskilpailut Kilpailu- ja leirikutsu Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry 2008 CSIT:n painin mestaruuskilpailut Kilpailu- ja leirikutsu Saapumispäivä 27.6.2008 Poistumispäivä 1.7.2008 Lääkärintarkastus 27.6. klo 16.00 20.00 Punnitus 27.6.

Lisätiedot

Juhlaseminaari. Lars G Nordström. Maria Lohela. Björn Wahlroos. Mikael Damberg. Risto Artjoki. Lennart Evrell. Carl Haglund.

Juhlaseminaari. Lars G Nordström. Maria Lohela. Björn Wahlroos. Mikael Damberg. Risto Artjoki. Lennart Evrell. Carl Haglund. Juhlaseminaari Kuva: Jyri.Laitinen.fi Kuva: Kristian Pohl/Regeringskansliet Lars G Nordström Björn Wahlroos Mikael Damberg Kuva: Jussi Virtanen Risto Artjoki Maria Lohela Catharina Stackelberg Carl Haglund

Lisätiedot

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous

A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous A - Kiltojen Liitto ry:n valtakunnalliset Kevätpäivät ja -kokous 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskus, Silokalliontie 160, Kullaa A-Kiltojen Liitto ry:n kevätpäiviä vietetään 1. 2.4.2017 Silokallion kurssikeskuksessa

Lisätiedot

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin!

Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016. Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Tervetuloa Avioparikurssille 5.-7.8.2016 Hartolan Kuningaskuntaan, Ekon historialliseen kartanoon ja Linna-hotelliin! Parempi avioliitto ry järjestää Avioparikurssin Itä-Hämeen opistossa Tainionvirran

Lisätiedot

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015

Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 Kulinaarinen luomuviinimatka Etelä-Tiroliin & Veronaan 19.09. - 26.09.2015 1. Päivä: Lento (Kuopio) - Helsinki München: Willkommen in Deutschland! Ajamme Münchenistä Baijerin läpi, Innsbruckin ohi, henkeäsalpaavan

Lisätiedot

Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa.

Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa. Pienoispistoolikilpailu 7.10.2014 Kilpailukutsu. Pienoispistoolin tarkkuussarjojen 20 ls. kilpailu pidetään 7.10.2014. Kello 18:00 alkaen Järjestäjänä TiRuk. Tervetuloa. Eestin II avoimet SRA-mestaruuskilpailut

Lisätiedot

KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5. suljettu perjantaina 6.5. suljettu

KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5. suljettu perjantaina 6.5. suljettu 1 Hyvä Klubin jäsen, Klubin viikkokirje 29.4.2016 kahdelle viikolle on ilmestynyt http://www.klubi.biz/viikkokirje.html. KLUBIN AUKIOLOAJOISTA tänään, perjantaina 29.4. suljetaan klo 15.00 torstaina 5.5.

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2016 Tampereella Tietoa yhdistyksille Hyvä jäsenyhdistys ja tukipiiri, tapaamme toukokuussa

Lisätiedot

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä

Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Kulttuurimatka Krakovaan 4 päivää 3 yötä Vietä pitkä viikonloppu kesäisessä Krakovassa Finnairin suorilla lennoilla Helsingistä! Krakovan värikäs historia ja eloisa nykypäivä, hyvin säilynyt UNESCO:n maailmanperintökohteisiin

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU NAISTEN NYRKKEILYN SM-KILPAILUT 2013

KILPAILUKUTSU NAISTEN NYRKKEILYN SM-KILPAILUT 2013 KILPAILUKUTSU NAISTEN NYRKKEILYN SM-KILPAILUT 2013 Aika 9.-10.3.2013 Paikka Lyseonpuiston Lukio, Ruokasenkatu 18, Rovaniemi Aikataulu Lauantai 9.3.2013: klo 08.30 10.00 Ottelijat, Tuomarit ilmoittautuminen

Lisätiedot

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto.

Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Esittely. Viking Line päiväristeily Tallinnaan. Miksi päiväristeilylle? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Viking Line päiväristeily Tallinnaan Matka sisältää päiväristeilyn Päiväristeily alkaa aamupäivällä, jolloin voit nauttia lounaan Bistro Buffetissa. Päivässä ehtii vaikka mitä! Merimatka

Lisätiedot

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki

Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki Lounais-Hämeen Retki ry:n kevätretki 25.5 28.5.2017 Jänedan Kartano Vierastalo/majoitus Torstai 25.5.2017 5:15 Kultela 5:30 Someron tori 6:00 Forssan retkipysäkki Laivalippujen jako menomatkalla/ haetaan

Lisätiedot

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto.

Europa viihderisteily Tallinnaan. Esittely. Europan viihderisteily Tallinnaan. Miksi Europan viihderisteily? Matkustaminen. Matkan kesto. Sivu 1 / 6 Esittely Europan viihderisteily Tallinnaan Lähdöt päivittäin klo 18.30 Helsingistä. Matka sisältää Helsinki - Tallinna - Helsinki risteilyn valitussa hyttiluokassa. Alkuviikosta Europan 22h

Lisätiedot

Valtakunnalliset SAK-päivät Jyväskylän Paviljonki 3. 4.10.2015 Lutakonaukio 12

Valtakunnalliset SAK-päivät Jyväskylän Paviljonki 3. 4.10.2015 Lutakonaukio 12 Ohjelma 8.6.2015 Valtakunnalliset SAK-päivät Jyväskylän Paviljonki 3. 4.10.2015 Lutakonaukio 12 Perjantai 2.10.2015 12.00 18.00 SAK Nuorten seminaari, Sokos hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35 17.00 Jyväskylän

Lisätiedot

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Esittely. Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv. Kohdetietoa. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Reykjavikin kaupunkiloma, 4pv Huikeiden vastakohtien Islanti on kuumien lähteiden, jäätiköiden, tulivuorien ja mahtavien putousten maa. Islannista löytyy niin satojen vuosien historiaa

Lisätiedot

Hyvät ammattisisaret ja -veljet

Hyvät ammattisisaret ja -veljet Puheenjohtajan palsta Hyvät ammattisisaret ja -veljet Yhdistystoiminta alkaa jälleen kesätauon jälkeen. Monille jäsenille taukoa ei paljoa tullut, kun asuntomessujen neuvontapisteellä oli koko messujen

Lisätiedot

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1

ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLOT 2014 KOTKASSA ROLLO-INFO 1 ROLLO-UINNIT 13. - 15.6.2014 ROLLO-LEIRI 13. - 18.6.2014 SEURATIEDOTE TOIMITETAAN SEURAN ROLLO-YHTEYSHENKILÖLLE Sivu 1 / 7 ROLLO-LEIRIN YHTEYSTIEDOT ja ROLLO-KISOJEN YHTEYSTIEDOT

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä

KILPAILUKUTSU. Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut Jyväskylässä KILPAILUKUTSU Taitouinnin Kuvio- ja Highlight mestaruuskilpailut 8. 10.12.2017 Jyväskylässä JÄRJESTÄVÄ SEURA Swimming Jyväskylä ry PAIKKA Vesiliikuntakeskus Aalto Alvari, Pitkäkatu 2, 40700 Jyväskylä SÄÄNNÖT

Lisätiedot

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7

Pariisi kaupunkiloma 3-4 pv. Esittely. Pariisi 3-4pv. Kohdetietoa. Pariisi. Miksi valita tämä matka? Sivu 1 / 7 Sivu 1 / 7 Esittely Pariisi 3-4pv Romanttisuudestaan tunnettu Pariisi on ennen kaikkea kaupunkilomailijan kohde. Nähtävää ja koettavaa riittää jokaiselle ja kaupunki tarjoaa aina jotain uutta. Kohdetietoa

Lisätiedot

8:30 10:00 Moottoritekniikan uusin kehitys ja keinot päästöjen hillitsemiseksi, tekniikan tohtori Juhani Laurikko

8:30 10:00 Moottoritekniikan uusin kehitys ja keinot päästöjen hillitsemiseksi, tekniikan tohtori Juhani Laurikko Perjantai 13.03.2009 Ympäristöystävällinen autotekniikka koulutuspäivä: Koulutuskeskus Salpaus Auditorio, Vipusenkatu 5 A, 15230 Lahti Kurssin hinta SATL:n jäsenille 150 euroa ja muille 180 euroa (alv

Lisätiedot

KESÄRETRIITTI 2012 JOOGA & CHI KUNG TIETOISUUS, SYDÄN JA VAHVAT JUURET ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS. (Loppi n.

KESÄRETRIITTI 2012 JOOGA & CHI KUNG TIETOISUUS, SYDÄN JA VAHVAT JUURET ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS. (Loppi n. KESÄRETRIITTI 2012 JOOGA & CHI KUNG TIETOISUUS, SYDÄN JA VAHVAT JUURET ABHAYALOKA BUDDHALAINEN RETRIITTIKESKUS (Loppi n.70km Helsingistä) TO-SU 28.6.-1.7.2012 RETRIITIN TEEMAT JA HARJOITUKSET TORSTAI on

Lisätiedot

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018

Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Kehitysvammaisten Tukiliitto ry:n liittokokous 2018 Tietoa yhdistyksille Tämän puheenjohtajille ja sihteereille lähtevän Tietoa yhdistyksille -kirjeen liitteenä ohessa ovat liittokokouskutsu

Lisätiedot

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä

Valtakunnalliset Viestimiespäivät Vekaranjärvellä KYMEN VIESTIKILTA RY KUTSU 1(5) Kouvola 04.06.2017 Valtakunnalliset Viestimiespäivät 12. 13.08. 2017 Vekaranjärvellä Meillä on ilo toivottaa teidät tervetulleiksi viettämään kanssamme Valtakunnallisia

Lisätiedot

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta

Hotelli Seashells Resort**** Qawra Coast Road, Qawra, SPB 1902, Malta Kevätretki Maltalle 23 27.4.2017 Matkalla nähdään pääsaaren lisäksi Gozon vihreämpää luontoa ja tutustutaan monipuolisesti historiaan ja nähtävyyksiin. Saaren etelä-osan retkellä nähdään mm. Zurrieq laakso

Lisätiedot

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ

RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN , 3 PÄIVÄÄ www.matkarasti.fi RUSKAMATKA NELJÄN KANSAN MAISEMIIN 13.-15.9.2019, 3 PÄIVÄÄ Ruskamatkamme suuntaa Varangin vuonolle; Pykeijaan ja Kirkkoniemeen. Perehdymme oppaan johdolla alueen historiaan ja nykypäivään,

Lisätiedot

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen.

Aloitamme illan luennolla Kodin ja asuinalueen turvallisuus, jonka tulee pitämään Espoon poliisilaitokselta Elina Hännikäinen. TIEDOTE 1/2008 KEVÄTKOKOUSKUTSU Laaksolahden huvilayhdistys ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään maanantaina 31.3.2008 klo 18.30 Laaksolahden monitoimitalossa (Lähdepurontie 2). Kokouksessa käsitellään

Lisätiedot

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita

Viron pääkaupunki Tallinna sijaitsee Pohjois-Euroopassa Itämeren rannalla. Tallinnassa on asukkaita Sivu 1 / 7 Esittely Hotellimatka Tallinna / Viking Line Tallinnan hotellimatkallamme ehdit tutustua nähtävyyksiin, shoppailla, nauttia kulttuurista ja hemmotella itseäsi. Lukuisat kansainväliset ravintolat

Lisätiedot

Leirin ohjaajina toimivat:

Leirin ohjaajina toimivat: Taekwondo Kouvola ry kutsuu kaikki Sim UU -perheen seurat leirille Kouvolaan 19-21.5.2017. Leirin teemana on Taekwondoa Suomalaisen taekwondoperheen voimin. Leiri on avoin kaikille vyöarvoille ja harjoituksia

Lisätiedot

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN!

TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! TAMPEREEN NAVIGAATIOSEURA R.Y. 1/2019 SISÄLTÄÄ VUOSIKOKOUSKUTSUN! 2 PÄÄKIRJOITUS Kommodori Heimo Valtonen Joulu on vietetty ja vuosi vaihdettu. Hyvää alkanutta vuotta kaikille! Vielä on kuitenkin aikaa

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y..

JÄSENTIEDOTE 2015 Sukuseura Kiteen Matikaiset r.y.. Kuva: YLE Etelä-Karjala TIEDOTTEESSA KÄSITELTÄVÄT AIHEET sivu KITEEN SUKUSEUROJEN YHTEINEN KYLPYLÄVIIKONLOPPU...2 SYKSYN KAHVITILAISUUDELLE JATKOA PÄÄKAUPUNKISEUDULLA...3 JUHLAVUOSI 2016...4 MUUTTUNEISTA

Lisätiedot

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa

Majoituspakettihinta (sis. täysihoidon) alkaen /vuorokausi/henkilö on: * Lounaalla ja iltaruokailussa suomalaista kotiruokatyyppistä ruokaa SPORTTIPAKETTI Hinnat voimassa 10.1. 23.12.2014 Henkilömäärä/ryhmän koko vähintään 11 henkeä Majoitus tulopäivänä klo 15.00 jälkeen kylpyläosaston vapaa käyttöoikeus kuntosalin vapaa käyttöoikeus runsaat

Lisätiedot