Helsinki, Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Helsinki, 14.2.2009 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega"

Transkriptio

1 Helsinki, Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Viime jäsenkirjeen jälkeen tapasimme Suomettaren 162. syntymäpäivänä viestinnällisessä keskustelutilaisuudessa päätoimittajan asemasta. Paikalla oli jäseniämmme ja ystäviämme noin 120 henkeä eli ennätyksellisen paljon. Myös jälkikeskustelu noutopöydän äärellä oli vilkasta. Tilaisuutta on pidetty antoisana. Tulevaan toimintaan vaikuttaa hieman globaali talouskriisi. Oman osakesalkkumme pörssiarvo on alentunut tuntuvasti, samoin virkistystoimintaamme tukeneen Onni V. Tuiskun säätiön omistamien rahastojen arvo. Katastrofista ei toki ole kysymys; osinkoja on luvassa tänäkin vuonna. Emme ole sitä paitsi koskaan tuijottaneet laskennallisiin pörssikursseihin, vaan olemme korostaneet osinkotuottoa ja kirjanneet omaisuutemme hankintahintaan. Johtokuntamme varautuu silti osinkotuottojen selvään alentumiseen. Osanottomaksuja ja kuluja on tarkistettava tämän mukaisesti. Jo pari vuotta sitten vuosikokous valtuutti nostamaan jäsenmaksua, päätös on syytä toteuttaa nyt. Jäsenmaksu kattaa edelleen ennen muuta postitus-, kotisivu- ja muut hallintokustannukset; maksun saa taloudellisesti "takaisin" yhteen ainoaan tilaisuuteen osallistumalla. Tuiskun säätiö päättää avustuksistaan vasta huhtikuussa, joten eräät päätökset ovat alustavia. Toiminnan ydin jatkuu kuitenkin sutjakasti. Etenkin ankeina aikoina on varmaan mukava tavata kollegoita. Seuraavassa tietoja tulevasta ohjelmastamme. Mediahistorian harrastuspiiri ti klo 17 Mediahistorian harrastuspiirissä käsiteltiin viimeksi Jyrki Pietilän väitöskirjaa Kirjoitus, juttu, tekstielementti suomalaisen journalismin juttutyyppien kehityksestä Teosta saa tieteellisten julkaisukanavien kautta, mutta liitto voi tilata kiinnostuneille sitä yhteisesti. Tilaukset Jukka Reinikaiselle, yhteystiedot alla. 779-sivuisen kirjan ohella hintaan sisältyvät tietenkin lähetyskulut, mutta Jukka voinee tuoda tilatun teoksen myös sopivaan liiton tilaisuuteen. Harrastuspiiri kokoontuu seuraavan kerran tiistaina, 14. huhtikuuta kello 17 Iltalehdessä, Aleksi 9. Esillä ovat nyt pääkirjoitukset, kolumnit ja muut kantaa ottavat kirjoitukset. Jyrki Haikonen on luvannut pohjustaa keskustelua.

2 Tervetuloa piiriin! Osanotosta pyydetään ilmoittamaan Jyrki Vesikansalle, yhteystiedot alla. Kulttuurimatka Tallinnaan la-su Kuten aiemmin jo kerrottiin, kevään kulttuurimatka suuntautuu Tallinnaan. Ohjelma on pääpiirteissään seuraava: Lauantai 18. huhtikuuta Kokoontuminen Helsingin Länsiterminaaliin (bussi 15 A vie Elielinaukiolta) Nousu laivaan (MS Star), meriaamiainen (Star buffet) Tulo Tallinnaan, bussilla Tallink City hotelliin. 13 Ajankohtaisia katsauksia Viron asioihin hotellissa. 16 Päivällinen hotellin `a la carte-ravintolassa Giuseppe Verdin Naamiohuvit Estonia-teatterissa. Väliajalla kuohuviiniä. Sunnuntai 19. huhtikuuta Aamiainen hotellissa, matkalaukut pakataan. Kiinnostuneille käynti Miehitysmuseossa ja siellä keskustelua "historian hallinnasta" Virossa. Mahdollinen lounas omatoimisesti Bussi lähtee matkatavaroineen hotellista Opastettu tutustuminen Kumu-taidemuseoon Tulo bussilla satamaan Laiva lähtee, päivällinen Buffet Toskanassa Laiva saapuu Helsingin Länsisatamaan. Ilmoittautuminen matkalle tapahtuu maksamalla osanottomaksu (jäsenet kahden hengen huoneessa 180 euroa, seuralainen 230 euroa, yhden hengen huoneessa 230 ja 280 euroa) liiton tilille Nordea viimeistään Lisätietoihin merkintä Tallinna sekä maksajan nimi, jos tili on esim. yrityksen nimissä. Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään maksamisjärjestyksessä. Tämä koskee myös aiemmin alustavasti ilmoittautuneita. Lisäksi laivan matkustajaluetteloa varten on ilmoitettava osallistujien nimet, syntymäajat ja kotiosoite hyvissä ajoin Tuula Virtaselle Rauhankatu 6 A 23, Hki, puh ). Lähde keväiselle matkalle Suomenlahden yli! Vuosikokous ti 5.5. klo 17 Nykypäivässä Liiton vuosikokous pidetään tiistaina 5. toukokuuta. Tutustumme ensin kello Nykypäivän toimitukseen (os. Runeberginkatu 5 B, Helsinki) päätoimittaja Margit Haran opastukselta. Sieltä jatkamme sopivaan paikkaan, jossa käsitellään sääntömääräiset vuosikokousasiat ja keskustellaan poliittisen median tulevaisuudesta. Nautimme myös yhdessä

3 iltapalan. Tarkempia tietoja on myöhemmin liiton kotisivuilla ja seuraavassa jäsenkirjeessä. Tilaisuuteen voi kuitenkin ilmoittautua jo nyt Jyrki Vesikansalle. Tarjoilun takia ennakkoilmoittautuminen on erittäin suotava. Matka Tornion ja Kemin Lappiin to la Alustava tiedustelu kertoi kohtalaisesta kiinnostuksesta perehtyä valoisassa kesässä Peräpohjolaan. Myös siltä kannalta, että on kulunut 200 vuotta rajan vetämisestä Tornionjokeen. (Sekä sitä edeltäneestä suomalaisten rykmenttien surkeudesta talvella hätämajoituksessa Torniossa.) Tutustuisimme kuitenkin monipuolisesti seudun elämänmenoon. Retki alkaa torstaina, aamusella Rovaniemeltä, jossa tutustumme mm. Arktikumiin ja Kampsuherran valtakuntaan sekä yövymme Pohjanhovissa. Perjantaina vierailemme Ruotsin puolella Pajalassa, jossa ovat asuneet niin Lars Levi Laestadius kuin matkamme vetäjä Eero Sauri. Täällä myös yövymme. Lauantaina matkaamme kuulun Kattilakosken kautta Haaparantaan, Tornioon ja Kemiin. Varsinaisen matkan alustava hinta on kahden hengen huoneissa 390 euroa, yhden hengen huoneen lisämaksu on 50 euroa. Hintaa sisältyy majoitus, perusateriat, pääsyliput, opastus ja matka tilausbussilla. Matkat ohjelman lähtö- ja päätepisteeseen/stä jokainen ratkaisee tavallaan. Helsingistä voi lähteä illalla Tampereen kautta makuuvaunulla Rovaniemelle (hinta kahden hengen hytissä lehdistöalennuksella 83 euroa) ja palata Kemistä illalla samalla tavalla (74 euroa). Lentomatka on myös mahdollinen aamulla Rovaniemelle ja la illalla Oulusta. Ilmoittautumiset su mennessä Jyrki Vesikansalle. Matka toteutetaan, jos riittävä joukko muodostuu. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat tiedot matkasta. Tiedusteluihin vastaa Eero Sauri puh tai Pajalassa ja ja ). Matka Siperiaan to ma Matka Siperian portille Jekaterinburgiin on herättänyt ilahduttavasti kiinnostusta. Tilanne Venäjällä on kehittynyt kai entistäkin vivahteikkaammaksi, joten kannattaa vilkaista, miten maa makaa Pietarin ja Moskovan ulkopuolella. Ohjelma on tässä vaiheessa seuraava (paikallista aikaa): Torstai 27. elokuuta 22 Kokoontuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalla Finnairin suora lento Jekaterinburgiin (3 h). Perjantai, 28. elokuuta Saapuminen Jekaterinburgiin. Majoittuminen, huoneet valmiina, samoin Park Inn-hotellin aamiainen.

4 08-12 Lepoaikaa. 12 Kevyt lounas hotellissa Kiertoajelu kaupungissa. Tapaamisia venäläisten ja suomalaisten asiantuntijoiden kanssa. (Kaupungissa mm. Finnpron edustaja.) Illallinen, jossa mahdollisesti kiintoisa vieras. Lauantai, 29. elokuuta Aamiainen hotellissa (samoin muina päivinä) Retki ympäristöön mm. Nikolai II:n perheen murhapaikalle rakennettuun kirkkoon Lounas kaupungissa. Iltaohjelmaa (lisämaksusta, selviää myöhemmin). Sunnuntai, 30. elokuuta Lähtö koko päivän maaseuturetkelle mm Nizhnjaja Sinjakhihan kylämuseoon. Retken aikana lounas kuulun pitokokin Nina Petrovnan hoivissa. Maanantaina 31. elokuuta Aamupala hotellissa Lähtö lentokentälle, Finnairin lento, perillä Helsingissä klo Alustava hinta on kahden hengen huoneessa jäseniltä euroa ja seuralaiselta euroa. Yhden hengen huoneesta 145 euron lisämaksu. Lopulliseen hintaan vaikuttaa niin ruplan kurssikehitys kuin Tuiskun säätiön tukiratkaisu. Hintaan sisältyvät: viisumi yms. (65 euroa), matkat ja majoitus, ohjelmaan merkityt ateriat ruokajuomineen, pääsyliput ja venäjää taitavan suomalaisen oppaan sekä paikallisoppaiden palvelut. Ilmoittautuminen Jyrki Vesikansalle mieluiten mennessä. Jo ilmoittautuneille lähetetään erikseen vahvistuspyyntö ja lisätietoja ohjelmasta. Vastuullinen matkanjärjestäjä MatkaSeniorit lähettää ilmoittautuneille laskun, jossa ennakkoja loppuerät. Maailmantilanteen epävarmuuden takia liitto on myös pohtinut varasuunnitelmaa, jos Siperian-matka sattuisi kaatumaan esim. Finnairin reittien karsimiseen. Lisätietoja tästä lähetetään tarvittaessa. Syyskesän matka on joka tapauksessa jo liiton suosittuja perinteitä. Aatteellisten journalistijärjestöjen Pietarin-matka Aatteelliset journalistijärjestöt ovat valmistelleet Yleisen Lehtimiesliiton vetäminä yhteistä matkaa Pietariin ottamaan selvää sananvapauden tilasta Venäjällä. Ohjelmassa on mm. koko päivän seminaari aiheesta asiantuntevine alustajineen. Alustavasti matka tehdään tilausbussilla to 23.- su Hinta ilman aterioita on noin 200 euroa. Mahdollisesti matka saatetaan kuitenkin lykätä alkusyksyyn. Lisätietoja Jyrki Vesikansalta, jolle voi myös ilmoittautua.

5 Tarkempia tietoja julkaistaan liiton kotisivuilla, sähköpostiviesteinä ja seuraavassa jäsenkirjeessä. Liiton, Uuden Suomettaren ja Tuiskun säätiön apurahat Liitto voi tukea jäsentensä jatkokoulutus-, tutkimus- ja julkaisuhankkeita. Hakemukset pyydetään lähettämään Pentti Oslamolle mennessä. Tällöin on mainittava henkilötiedot, osoite ja pankkiyhteys. Onni V. Tuiskun säätiön virkistysapurahat toimittajille ja lehtitalojen toimihenkilöille on julistettu haettaviksi. Säätiön hallitukselle osoitetut hakemukset on lähetettävä mennessä osoitteella Onni V. Tuiskun säätiö, Sami Sykkö, Helsingin Sanomat, PL 80, Helsinki. Hakemuksessa on mainittava henkilötiedot, osoite ja pankkiyhteys, jäsenyys liitossamme, aiemmin Tuiskun säätiöltä ja liitolta saadut apurahat sekä haetun apurahan käyttötarkoitus. Hakemuslomake on lähiaikoina myös säätiön uusilla kotisivulla. Asiasta ilmoitetaan lisäksi Journalistissa. Uuden Suomettaren säätiön apurahat opiskelu- ja tutkimushankkeisiin ovat haettavina helmikuun kuluessa. Lisätietoja molemmista säätiöistä saa Pentti Oslamolta. Jäsenmaksu Liiton johtokunta on siis käyttänyt valtuutusta nostaa liiton jäsenmaksu 15 euroon. Ohessa tämän mukainen maksulomake. Jos vuosikokous toisin päättää, ylimääräinen erä palautetaan. Olisi kiva, jos seuraisit hyvää perinnettämme maksaa maksut ajoissa! Liiton jäsenkortit Liiton jäsenkortit on havaittu käyttökelpoisiksi; pieniä ongelmia alennuspelissä on poistettu. Kortilla saa alennuksia mm. monilta kustantajilta ja Viking Linelta. Tarkemmat tiedot korttiin liittyvästä jaetaan sen tilaajille. Kortista kiinnostunut lähettäköön passikuvansa, nimensä siinä muodossa kuin sen korttiin haluaa sekä postiosoitteensa os. Jukka Reinikainen, Omnipress Oy, Hämeentie 13 B, Helsinki tai sähköisesti os. Sähköisen kuvan tulisi olla.jpg-muodossa. Myös selkeä paperikuva käy. Kortin hinta 10 euroa maksetaan etukäteen eli korttia tilattaessa liiton pankkitilille Nordea Pankkisiirron liitetietoihin maininta jäsenkortti (ja oma nimi, jos maksaa esim. yrityksen tililtä). Vain maksetut tilaukset lähetetään eteenpäin. Kortit hankitaan sopivissa erissä. Sähköpostiosoitteet, kirjat ja jäsenmaksut Liiton kotisivuilta löytää mm. jäsenkirjeen sekä lomakkeen jäsenhakemusta varten. Kerro tästä liitostamme kiinnostuneille kollegoille. Jäsenhakemukseen on liitettävä kahden nykyisen jäsenen suositus, mutta emme ole salaseura.

6 Sähköpostiosoitteita toivotaan edelleen lähetettävän sihteerillemme. Jäsenkirje saapuu nopeammin sähköisesti. Sähköpostilla välitetään myös "väliaikatietoja" tapahtumista ja muista asioista. Muista kertoa myös osoitteen muuttumisesta! Juhlakirjaamme Suomenmielinen, kansanvaltainen saa edelleen Pentti Oslamolta. Häneltä saa myös Eero Saurin tutkimusta Suomen Klondykeen vai Pohjolan punaiseen nyrkkiin? Molemmat teokset maksavat 20 euroa ja lähetyskulut. Talvisin terveisin Jyrki Vesikansa Jukka Reinikainen Pentti Oslamo puheenjohtaja sihteeri rahastonhoitaja P P , P pentti.oslamo @omnipress.fi Iltatähti 5, Os. Lokitie 43 A 3, Koivuviita 12 F Helsinki Espoo Espoo

Viestinnälliseen keskustelutilaisuuteen Suomettaren. 161. "syntymäpäivänä" 14.1. osallistui 120 liittomme

Viestinnälliseen keskustelutilaisuuteen Suomettaren. 161. syntymäpäivänä 14.1. osallistui 120 liittomme Helsinki, 28.1.2008 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry Kotisivut www.sanomalehtimiesliitto.fi Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Viestinnälliseen keskustelutilaisuuteen Suomettaren 161. "syntymäpäivänä"

Lisätiedot

Helsinki, 27.1.2015 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry0 www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega

Helsinki, 27.1.2015 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry0 www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Helsinki, 27.1.2015 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry0 www.sanomalehtimiesliitto.fi Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Liiton perinteinen viestinnällinen keskustelutilaisuus 12. tammikuuta onnistui

Lisätiedot

Helsinki, 5.12.2013 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega

Helsinki, 5.12.2013 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Helsinki, 5.12.2013 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry www.sanomalehtimiesliitto.fi Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Liiton toiminnassa on takana alkukesän Pietarin-matka, alkusyksyn vierailu Säkylässä

Lisätiedot

Helsinki, 8.4.2008. Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry. Kotisivut www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega

Helsinki, 8.4.2008. Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry. Kotisivut www.sanomalehtimiesliitto.fi. Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Helsinki, 8.4.2008 Suomalainen Sanomalehtimiesliitto ry Kotisivut www.sanomalehtimiesliitto.fi Arvoisa liittomme jäsen, hyvä kollega Liiton toiminta alkuvuodesta on ollut vilkasta, vaikkemme korostakaan

Lisätiedot

Sukuseuran 60-vuotisjuhla sunnuntaina 14.4.2013

Sukuseuran 60-vuotisjuhla sunnuntaina 14.4.2013 IKÄVALKO-SUVUN SUKUSEURA RY JÄSENTIEDOTE 1/2013 16.3.2013 Hyvä sukuseuran jäsen, Tässä jäsenkirjeessä on tietoja - sukuseuran 60-vuotisjuhlasta 14.4.2013 - kesämatkasta suvun syntyjuurille Antreaan ym.

Lisätiedot

ARTTU 1/2013 Espoo Art ry:n jäsenlehti

ARTTU 1/2013 Espoo Art ry:n jäsenlehti Espoo Art ry:n jäsenlehti MINOTAURUKSIA JA RAUSKUJA Espoo Artin vuosikokous on pidetty, kiitos teille jotka pääsitte paikalle. Uuden hallituksen ja valon aika on alkanut, uutisten mukaan aurinko on piileskellyt

Lisätiedot

Hämeenlinnan Seudun Kainuulaiset

Hämeenlinnan Seudun Kainuulaiset Hämeenlinnan Seudun Kainuulaiset Jäsentiedote 1/2010 27.1.2010 Puheenjohtajan tervehdys Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta ja vuosikymmentä! Talvinen keli vie vahvasti vuotta eteenpäin. Uusi vuosikymmen

Lisätiedot

TIEDOTUS 1/ 2006 25.2.2005

TIEDOTUS 1/ 2006 25.2.2005 SISÄLTÖ: Puheenjohtajan mietteet KEVÄTKOKOUS 17.3.06 KUTSU Matkailusta 2006 Tapahtumia 2006 Vieraskynä Aki Härkönen Jussin palsta Hallituksen 2006 yhteystiedot VR Säähkkötteekkni isseett --STY rryy TIEDOTUS

Lisätiedot

Vaittisten tiedote 2009/1

Vaittisten tiedote 2009/1 1 Vaittisten tiedote 2009/1 2 Vaittiset Viipuriin ja Karjalan kannakselle Sukuseura järjestää viime vuosikokouksen päätöksen mukaisesti retken Viipuriin ja Karjalan kannakselle 7-9.7.2009, jos mukaan löytyy

Lisätiedot

Turun Seutukunnan Toimihenkilöt TU ry. JÄSENTIEDOTE 1/2010

Turun Seutukunnan Toimihenkilöt TU ry. JÄSENTIEDOTE 1/2010 Turun Seutukunnan Toimihenkilöt TU ry. JÄSENTIEDOTE 1/2010 Puheenjohtajan palsta Hyvää huomenta tutut ja tuntemattomat ystävät! Huominen on tänään ja joka päivä tästäkin eteenpäin! Uusi vuosi on aina vanhan

Lisätiedot

Toimisto on suljettuna 26.3.2010-5.4.2010. Yhteystiedot: Aukioloajat: Ma 9 12 ja 13 16 Ke 9 12 ja 13 16 To 9 12 ja 13 17. Aleksis Kiven katu 18 B

Toimisto on suljettuna 26.3.2010-5.4.2010. Yhteystiedot: Aukioloajat: Ma 9 12 ja 13 16 Ke 9 12 ja 13 16 To 9 12 ja 13 17. Aleksis Kiven katu 18 B Pamina 003 ry:n jäsenlehti 1 / 2010 www.pamina003.fi Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituskunta Hintikka Anna Iso-Lähteenmäki Lauri Juntunen Johanna Koskinen Sinikka,

Lisätiedot

*************************************** *************************************** Sirkka-Liisa (Kikka) Lindholm. Puheenjohtajan palsta

*************************************** *************************************** Sirkka-Liisa (Kikka) Lindholm. Puheenjohtajan palsta *************************************** *************************************** Puheenjohtajan palsta Vuosi 2012 on alullaan ja samoin meidän toimintavuotemme. Alkanut vuosi tuo tullessaan yhdistyksessämme

Lisätiedot

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI

KAUHAJOEN KARHU RY 17.02.2015 PL 7 PL 76 61801 KAUHAJOKI MARATONJAOSTO Jäsentiedote 2/2015 (J.Hautala) MATKAT KARHU-VIESTI 11.4.2015 Miesjoukkue on ilmoitettu juoksuun jaoston toimesta mutta saataisiinko mukaan myös naisjoukkue?. Lisätietoa löytyy osoitteesta

Lisätiedot

Rakennusmestarit ja -insinöörit 1 15

Rakennusmestarit ja -insinöörit 1 15 JÄSENLEHTI H E LSI NG I N Rakennusmestarit ja -insinöörit 1 15 Rakennusmateriaalit KIERTOON Tammikuun Mestari-illan aiheena TIETOMALLINTAMINEN Tervetuloa! HRI1501_IV ja I kannet.indd 1 11.12.2014 12:32:57

Lisätiedot

Rakennusmestarit ja -insinöörit 5 09

Rakennusmestarit ja -insinöörit 5 09 JÄSENLEHTI HELSINGIN Rakennusmestarit ja -insinöörit 5 09 RKL:n Kesäpäivät Helsingissä 5.-7. kesäkuuta SISÄLTÖ 5 09 Puheenjohtajan palsta..................................3 Kutsu Toukokuun Mestari-iltaan...........................3

Lisätiedot

Oulun seutu 2/2014. Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry

Oulun seutu 2/2014. Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry Oulun seutu 2/2014 Ammattiliitto Pro Oulun Seudun Toimihenkilöt Pro ry Päätoimittajan palsta Niin se aika vierähtää lehteä tehdessä, ettei meinaa vauhdissa aina perässä pysyä. Vuosi sitten aloitin Pro

Lisätiedot

Rakennusmestarit ja -insinöörit 4 12

Rakennusmestarit ja -insinöörit 4 12 JÄSENLEHTI HELSIN GIN Rakennusmestarit ja -insinöörit 4 12 Kulttuuristipendimatkalla Egyptissä Sisältää yhdistyksen TOIMINTAKERTOMUKSEN 2011 SISÄLTÖ 4 12 Helsingin Rakennusmestarit ja -insinöörit AMK ry:n

Lisätiedot

TIEDOTUS 2/ 2006 3.5.2006

TIEDOTUS 2/ 2006 3.5.2006 SISÄLTÖ: Puheenjohtajan mietteet, sivu 1 Puheenjohtajan muistutus, sivu 1 Matkailusta 2006, sivu 2 Laidunkauden avajaiset, sivu 3 Tapahtumia 2006, sivu 3 Kevätkokous ja toimintakertomus, sivut 3-6 Jussin

Lisätiedot

nro 2 30.3.2007 47. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry:n jäsenlehti Iloista Pääsiäistä! www.helsinginmerkonomit.fi

nro 2 30.3.2007 47. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry:n jäsenlehti Iloista Pääsiäistä! www.helsinginmerkonomit.fi nro 2 30.3.2007 47. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry:n jäsenlehti Iloista Pääsiäistä! www.helsinginmerkonomit.fi nro 2 30.3.2007 ISSN 1236-2514 Sisällysluettelo Pääkirjoitus... 3 Aarikka Oy... 4 Teatterimatkalla

Lisätiedot

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 1/2010

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 1/2010 Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 1/2010 Kavtsi Tunturiladun kahdeksas kerho Retkeilyä vuodesta 1972 Tunturikerho Kavtsi Jäsenmäärä 2010 600 jäsentä Jäsenmaksut vuonna 2010 ovat: Yksilöjäsen 32,00 euroa

Lisätiedot

Vuosikokouksemme pidetään tiistaina 10.3. klo 17.00 Kansallisteatterin toisen kerroksen lämpiössä.

Vuosikokouksemme pidetään tiistaina 10.3. klo 17.00 Kansallisteatterin toisen kerroksen lämpiössä. Mariinski-teatterin ystävät Suomessa ry Sihteeri: Antti Tulenheimo, puh. 050-329 3091, sähköposti :sihteeri@mariinskinystavat.fi Toimisto: c/o Sterla Oy, Pähkinärinteentie 41, 01710 VANTAA Puheenjohtaja:

Lisätiedot

www.hsso.fi TOIMINTAKALENTERI Tammi-heinäkuu 2012

www.hsso.fi TOIMINTAKALENTERI Tammi-heinäkuu 2012 www.hsso.fi TOIMINTAKALENTERI Tammi-heinäkuu 2012 Valkolehdokki Valokuva: Jorma Saarinen Siellä yhdessä on niin mukavaa... Kulttuuripitoiset retket ovat hyvin suunniteltuja, antoisia ja edullisia Kuukausitapaamisissa

Lisätiedot

VR Sähkötekniset -STY ry TIEDOTUS 2/ 2007 25.4.2007

VR Sähkötekniset -STY ry TIEDOTUS 2/ 2007 25.4.2007 SISÄLTÖ: Puheenjohtajan mietteet, sivut 1-3 Tapahtumia 2007, sivu 3 Vuosikokous, sivut 3-4 Laidunkauden avajaiset, sivu 5 Opintomatka, sivut 5-6 Jussin palsta, sivut 7-8 Hallituksen yhteystiedot, sivu

Lisätiedot

Rakennusmestarit ja -insinöörit 3 13

Rakennusmestarit ja -insinöörit 3 13 JÄSENLEHTI HELSIN GIN Rakennusmestarit ja -insinöörit 3 13 Maaliskuun Mestari-illassa tärkeää CE-merkintäasiaa TULE KUUNTELEMAAN JA KYSYMÄÄN! SISÄLTÖ 3 13 Kutsu Maaliskuun Mestari-iltaan 3 Koulutustilaisuus:

Lisätiedot

Gogol! Reviisori. Seurassamme 1/2009. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenlehti

Gogol! Reviisori. Seurassamme 1/2009. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenlehti 1/2009 Suomi-Venäjä-Seuran jäsenlehti Seurassamme Reviisori Gogol! Uusi kaksi vuotta voimassa oleva jäsenkorttimme kunnioittaa Nikolai Gogolin (1809-1852) kirjailijantyötä. Gogolin syntymästä tulee tänä

Lisätiedot

PAMINA 003 RY:N TOIMISTO

PAMINA 003 RY:N TOIMISTO Pamina 003 ry:n jäsenlehti 2/ 2014 www.pamina003.fi PAMINAVINKKI Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituksen osoite Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere Toimituskunta

Lisätiedot

Jäsenhankintakampanja 2009 4/2008. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenlehti

Jäsenhankintakampanja 2009 4/2008. Suomi-Venäjä-Seuran jäsenlehti 4/2008 Suomi-Venäjä-Seuran jäsenlehti Jäsenhankintakampanja 2009 Osallistu Suomi-Venäjä-Seuran jäsenhankintakampanjaan, voit voittaa hienoja palkintoja! Joulukuun alussa käynnistyvän jäsenhankintakampanjan

Lisätiedot

20 Uumulaiset kesämatkalla Virossa

20 Uumulaiset kesämatkalla Virossa Uumunen 3/2007 1 2 Uumunen 3/2007 Synttärilahjaksi elinsiirto 15 10 24 08 Lastenklinikka K3-osasto 20 Uumulaiset kesämatkalla Virossa Malminkartanon ja Souran dialyysiasemien tulevaisuus? 3/2007 Uudenmaan

Lisätiedot

PYLKÖNPOSTI. Kuvaaja Timo Tuhkio

PYLKÖNPOSTI. Kuvaaja Timo Tuhkio PYLKÖNPOSTI Kuvaaja Timo Tuhkio 1/2007 SISALLYSLUETTELO: KUNTALIITOSNEUVOTTELUT KÄYNNISTYVÄT...1 KESKUSHALLINTO TIEDOTTAA...3 EDUSKUNTAVAALIT 2007...3 PYLKÖNMÄEN KUNNAN PUHELINNUMEROT MUUTTUIVAT 1.12.2006...3

Lisätiedot

- PYLKKÄSTEN SUKUSEURA RY

- PYLKKÄSTEN SUKUSEURA RY PYLKKÖSTEN - PYLKKÄSTEN SUKUSEURA RY JUHLAKOKOUS 10 VUOTTA 3.8.2013 KITEEN PAJARINHOVISSA MUISTOJEN KARJALA -MATKA VENÄJÄLLE 4.- 5.8.2013 Juhlakokous 10 vuotta la 3.8.2013 Kiteen PajarinHovissa alkaen

Lisätiedot