TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT"

Transkriptio

1 TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT INFLUENSSAROKOTUKSET Kuka hyvänsä voi sairastua influenssaan. Rokotus on paras tapa suojautua influenssalta ja sen jälkitaudeilta. Influenssa voi edetä keuhkokuumeeksi. Influenssavirukset myös vaurioittavat limakalvoja siten, että bakteerit pääsevät aiheuttamaan jälkitauteja mm. korvatulehdusta, keuhkoputkentulehdusta ja poskionteloiden tulehdusta. Kun ei sairastu influenssaan, ei myöskään voi levittää sitä muihin ihmisiin. Rokotuksen antama suoja muodostuu noin kahdessa viikossa. Suurin osa rokotteen ottaneista välttyy influenssalta. Jos influenssan kuitenkin saa, tauti on rokotetulla yleensä lievempi ja toipuminen nopeampaa. Rokotteen ottaminen kannattaa siis joka tapauksessa. Influenssarokotteen saavat maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle influenssarokotuksesta on merkittävää hyötyä: raskaana olevat kaikki 65 vuotta täyttäneet kaikki 6 35 kuukauden ikäiset lapset (ajanvarauksella p ) sairautensa tai hoitonsa vuoksi riskiryhmiin kuuluvat eli henkilöt, joilla on jokin perussairaus, kuten krooninen sydän- tai keuhkosairaus, diabetes tai munuaisen vajaatoiminta, ja heidän lähipiirinsä varusmiespalvelukseen astuvat miehet ja vapaaehtoiseen asepalvelukseen astuvat naiset sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstö. Mikäli et saa maksutonta rokotetta, voit pyytää influenssarokotereseptin soittamalla terveyskeskukseen. Lisätietoja rokotuksista antaa terveydenhoitaja p Rokotusajat ilman ajanvarausta: ke klo pe klo 9-13 ma klo 9-13 ke klo pe klo 9-13 Tässä numerossa: Influenssarokotukset Hoitotakuu ja reseptin uusinta, sote-uudistus Rakennusvalvonta tiedottaa Talvikunnossapito Reitistöjen hoito, InBody-mittaukset Luukulla Pelivuorot ja Luukku, rahastosääntöuudistus Facebook-koulutus, tukiperhekoulutus Ilmoituksia Kuntatiedote ilmestyy joka kuukauden 15. päivä Aineisto toimitetaan viimeistään kuukauden 5. päivä mennessä osoitteeseen: tiedote@hailuoto.fi Hinnasto: A4-sivu 90 1/2-sivua 60 1/4-sivua 40 1/8-sivua 24

2 Sivu 2 HOITOTAKUUN TOTEUTUMINEN HAILUODOSSA Terveyspalvelut, ajankohta Lääkärille kiireettömissä asioissa pääsee neljän viikon sisällä. Hoitajan vastaanotolle pääsee kiireettömissä asioissa 2-3 päivän kuluessa. Hoidon tarpeen arviointiin pääsee viimeistään seuraavana arkipäivänä. Kiireellisissä asioissa vastaanotolle pääsee virka aikana päivittäin. Virka-ajan ulkopuolella päivystykselliset vastaanotot ovat OYS yhteispäivystyksessä. Suun terveydenhuolto, ajankohta Hammastarkastukseen hammaslääkärille pääsee 6 kk sisällä, suuhygienistin vastaanotolle 6 viikon sisällä, akuuttihoito on järjestetty päivittäin. Hammaslääkärin vastaanotolle kiireettömissä asioissa pääsee 8 viikon sisällä. Hammashoitola suljettu henkilökunnan koulutuksen vuoksi. Reseptien uusinta Terveyskeskuksen joulusulun vuoksi reseptien uusimispyynnöt tulisi tehdä 9.12 mennessä. Uusimispyynnön voi tehdä Kanta sivuilla ( terveyskeskukseen soittamalla tai käymällä terveyskeskuksessa. Infotilaisuus sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamisesta Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistamista valmistellaan Pohjois-Pohjanmaalla PoPSTer-hankkeessa. Uudistuksen on tarkoitus tulla voimaan Työn etenemisestä järjestetään kaikkiin kuntiin esittelytilaisuus. Hailuodossa tilaisuus järjestetään tiistaina klo Hankkeessa on selvitystyöryhmä, jonka jäsenistä Leena Pimperi-Koivisto ja Anu Vuorinen tulevat Hailuodon tilaisuuteen. Kuntakierros järjestetään valtuuston kokouksen yhteyteen ja paikalle kutsutaan luottamushenkilöitä, kuntalaisia, järjestöjen ja vanhusneuvoston edustajia. Tervetuloa info- ja kuulemistilaisuuteen sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamisesta! AA-HAI -RYHMÄ JÄÄ TAUOLLE AA-HAI -ryhmä on toistakseksi tauolla alkaen. Ryhmä kokoontuu tarvittaessa. AA:n päivystävä puhelinnumero: , Sorsasaari, Oulu.

3 Sivu 3 RAKENNUSVALVONTA TIEDOTTAA Rakentamisilmoitukset henkilöasiakkaat Kotitalouksien on lähtien pitänyt ilmoittaa Verohallinnolle tiedot kaikista ostamistaan rakennusluvan alaisista töistä. Tiedot on aina annettava verottajalle ennen rakennustarkastajan tekemää loppukatselmusta. Jos rakennus otetaan käyttöön ennen varsinaista loppukatselmusta, tiedot täytyy antaa myös ennen käyttöönottotarkastusta. Rakentamisilmoitus vain rakennusluvan alaisista töistä Ilmoita tiedot ainoastaan rakennuslupaa edellyttävästä rakentamistyöstä. Toimenpide- tai purkamisluvan alaisista töistä ei siis tarvitse ilmoittaa. Rakennusluvan myöntää kunnan rakennusvalvontaviranomainen. Lisätietoja rakennusluvan alaisista töistä saat kunnasta. Jos toimit rakentajana yhdessä toisen henkilön kanssa, esimerkiksi yhdessä puolisosi kanssa, rakennuskohteesta riittää yksi ilmoitus. Tietojen ilmoittamisessa ei ole euromääräistä alarajaa. Kotitalouden on ilmoitettava verottajalle euromäärältään vähäisistäkin töistä, jos ne edellyttävät rakennuslupaa. Ilmoita tiedot rakentamistyöstä Anna rakentamisilmoitus, jos rakentamistyötä tehdään jälkeen. Rakennusluvan myöntämispäivämäärällä ei ole merkitystä. Tehdyistä töistä on ilmoitettava työn suorittajat ja suoritukset. Kun olet ilmoittanut tiedot, saat Verohallinnolta todistuksen tietojen toimittamisesta. Todistus lähetetään ilman erillistä pyyntöä. Ilmoita tiedot hyvissä ajoin, jotta ehdit saada todistuksen ennen loppukatselmusta. Esitä todistus rakennusvalvontaviranomaiselle loppukatselmuksessa. Rakennustarkastaja ilmoittaa Verohallintoon, jos todistusta ei ole esitetty. Velvollisuuden rikkomisesta voidaan määrätä laiminlyöntimaksu. Ilmoitusta varten tarvitset seuraavat tiedot: - nimi ja henkilötunnus - rakennuskohteen tiedot (esimerkiksi kiinteistötunnus tai asunto-osakeyhtiön Y-tunnus) - työn suorittaneen yrityksen nimi ja Y-tunnus - itse palkkaamasi työntekijän nimi ja henkilötunnus - maksamasi suoritukset yrityksille tai palkat työntekijöillesi - työn aloitus- ja lopetuspäivämäärä Hartiapankkirakentamisena tai talkootyönä tehtyä osuutta ei tarvitse ilmoittaa Jos rakennustyö on tehty kokonaan hartiapankkirakentamisena tai talkootyönä, ilmoita rakennuskohteen tiedot ja tieto siitä, ettei maksettuja suorituksia ole. Talkootyöntekijöiden nimiä ei tarvitse ilmoittaa. Jos rakennustyö on tehty kokonaan ennen , mutta loppukatselmus vasta sen jälkeen Ilmoita verottajalle vain rakennuskohteen tiedot. Jos rakentamistyötä on tehty sekä ennen heinäkuun alkua että sen jälkeen, annetaan rakentamisilmoitus vain niiden töiden osalta, jotka on tehty jälkeen.

4 Sivu 4 Käytä verkkolomaketta: Täytä rakentamisilmoitus Suomi.fi-palvelussa. Verkkolomake ohjaa tietojen täyttämisessä. Kirjaudu palveluun henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla tai sirullisella henkilökortilla. Voit myös antaa ilmoituksen tulostettavalla paperilomakkeella. Lähde: Verohallinto 2014 TIEDOTE TALVIKUNNOSSAPIDOSTA TIEKUNNILLE JA -OSAKKAILLE Tiekunnat ja tieosakkaat huolehtivat omalta osaltaan piha- ja yksityisteiden kunnosta. Vastuu piha- ja yksityisteiden kunnossapidosta on tiekunnilla ja tieosakkailla. Kunta organisoi yksityis- ja pihateiden talvikunnossapidon palvelutaso-ohjeen mukaisesti talvikaudella , mikäli kunnanvaltuusto myöntää kunnossapitoon määrärahan. Talvikauden jälkeen kunta voi niin päättäessään luopua yksityis- ja pihateiden talvikunnossapidosta, jolloin hoitovastuu jää kokonaisuudessaan tiekunnille ja/tai -osakkaille. Piha- ja yksityisteiden on linkouksen kannalta oltava sellaisessa kunnossa, että linkous voidaan urakoitsijan toimesta esteettä sekä ympäristöä (pihapiirit, rakennukset, koneet, laitteet) että kunnossapitokalustoa (puusto ja oksat, tien laatu) vaarantamatta hoitaa. Käytännössä tällä tarkoitetaan mm. aurausviitoituksen oikea-aikaista asentamista sekä tien eri rakennekerrosten oikeaoppista rakentamista ja kunnossapitoa (esim. kulutuskerroksen riittävyys ja sen oikea raekoko, tien talvikunnostus, lumiaitojen asennus). Myöskään puustoa ja oksia ei saa olla liian lähellä tiealueen reunaa. Lingottavan tieuran leveyden tulee olla vähintään 3 metriä tien pinnassa sekä myös 3 metrin korkeudella. Aurausviitoituksella osoitetaan tien leveys niin, ettei tietä aurattaessa tai lingottaessa synny liikennettä vaarantavia ns. yliaurauksia eivätkä tien reunassa mahdollisesti olevat esteet aiheuta vaaraa talvikunnossapidolle. Aurausviitat pystytetään syksyllä sen jälkeen, kun tie on lanattu tai höylätty talvikuntoon, kuitenkin ennen maan jäätymistä. Tiekunnat/-osakkaat asentavat aurausviitat. Urakoitsija voi palvelutaso-ohjeen nojalla jättää linkoamatta tieosuuden, joka ei täytä ohjeen mukaisia vaatimuksia. Huom! Niiden kuntalaisten, joiden tulee päästä työmatkalle aikaisin aamusta, tulee tarvittaessa ilmoittaa tarpeestaan alueensa urakoitsijalle. Tekninen lautakunta on päivittänyt palvelutaso-ohjetta Palvelutaso-ohje kokonaisuudessaan on luettavissa kunnan kotisivuilla osoitteessa ja ymparisto/tiet ja satamat/ teiden talvikunnossapito.

5 Sivu 5 TALVIKUNNOSSAPIDON PIIRIIN ILMOITTAUTUMINEN Hailuodon kunta organisoi talvikunnossapidon (linkouksen) talvikaudella veloituksetta niille yksityisteille ja pihateille, joiden varressa on vakituista asutusta. Talvikunnossapidon organisointi edellyttää sitä, että: - kunta saa riittävästi tarjouksia lingottavista alueista - kunnanvaltuusto hyväksyy palvelulle määrärahan sekä sitä - että kiinteistön talvikunnossapidon tarve on ilmoitettu kunnan tekniseen toimeen. Vakituisen asumisen kiinteistön on oltava virallisen rakennusrekisterin mukaisesti asuinrakennus, lomarakennuksessa vakituisesti asuminen ei oikeuta kunnan organisoimaan talvikunnossapitoon. Mikäli yksi kiinteistönomistaja omistaa useampia kiinteistöjä joilla on asuinrakennuksia, talvikunnossapito koskee ainoastaan niitä asuinrakennuksia, joissa asutaan vakituisesti. Uusien kuntalaisten (myös vuokralla asuvat) tulee ilmoittautua talvikunnossapidon piiriin. Kunnan vuokra-asuntojen asukkaiden ei tarvitse ilmoittautua palvelun piiriin. Niiden kiinteistöjen jotka jo kuuluvat talvikunnossapidon piiriin ei tarvitse ilmoittautua, jos muutoksia asumisessa ei ole tapahtunut. Kiinteistöjen tiedot ja kuntalaisuudet on tarkistettu teknisessä toimessa marraskuussa Ilmoittautuminen tehdään tekniseen toimeen marraskuun 2016 loppuun mennessä. Teknisestä toimesta voi myös tarvittaessa tarkistaa olemassa olevat viralliset kiinteistötiedot. Hailuodon kunta Tekniset palvelut Hilkka Junttila hilkka.junttila@hailuoto.fi Veteraanien perinteinen jouluateria Ravintola Ailastossa torstaina klo Tervetuloa veteraanit, veteraanien lesket, sotaorvot sekä kannattajajäsenet. Kannattajajäseniltä peritään ateriasta 10 euroa. Sitovat ilmoittautumiset Sallille puh ma mennessä. Tervetuloa! Johtokunta

6 Sivu 6 TARJOUSPYYNTÖ REITISTÖJEN HOIDOSTA Hailuodon kunta pyytää tarjousta taukopaikkojen, lintutornien ja retkeilyreitistöjen hoidosta vuosina Taukopaikkoja ovat Vasken, Ulkokarvon, Maasyvänlahden ja Sunijärven taukotuvat sekä Hannuksenlammen laavu. Lintutornit sijaitsevat Kutukarilla, Viinikanlahdella, Syökarinlahdella ja Maasyvänlahdella. Pitkospuureittejä on Kirkkosalmella, Syökarissa ja Marjaniemessä. Tarjouksen tulee sisältää yllä mainittujen paikkojen ja merkittyjen reittien kokonaisvaltainen hoito ja huolto. Hoito- ja huoltotehtäviin kuuluvat mm: - jätehuolto - roska-astioiden ja kuivakäymälöiden tyhjennys - yleinen siisteys - polttopuiden teko ja toimitus kunnan puista - polttopuita voi tehdä valmiiksi kunnan halkovarastoon - nuotiopaikkojen hoito - kaivonrenkaat kunnan varastosta - reitistöjen raivaus ja kunnossapito sekä reittimerkkien korjaus tarvittaessa - rakennusten ja rakenteiden kunnossapito ja huolto - tarvittaessa matkailijoiden opastus Tarjouksessa tulee olla erittely hoito- ja huoltotehtäviin käytettävästä kalustosta sekä reitistöjen kunnossapidosta jatkossa vastaavan yhteyshenkilön tiedot. Kirjallinen tarjous (kokonaishinta) tulee jättää Hailuodon kunnantoimistoon pe klo 16:00 mennessä, kuoreen merkintä RETKEILYREITISTÖT Kunta pidättää itsellään oikeuden hylätä kaikki tarjoukset. Kehonkoostumusmittaukset Luukulla Luukulla on taas mahdollista mittauttaa oma kehonkoostumus joulukuuta. Käytössämme olevalla InBody -mittarilla selvitetään lihas- ja rasvakudoksen, sekä haitallisen viskeraalirasvan määrää; miten eri kudokset jakautuvat kehossa ja se antaa hyvän kuvan elimistön ravitsemus- ja aineenvaihduntatilasta. Kurkkaa Hailuodon kunnan nettisivuilta kuvaus mittauksen suorittamisesta ja siitä, miten kannattaa valmistautua luotettavimman tuloksen saamiseksi! Kehonkoostumusmittausajat ilman ajanvarausta: Torstaina ja Perjantaina ja Lauantaina ajanvarauksella. Ajan voit varata joko yksin tai ryhmänä, varaa aika: hanna.simila@hailuoto.fi Tervetuloa!

7 Sivu 7 YLEISET PELIVUOROT Maanantaisin naisten sähly lentopallo Tiistaisin senioreitten boccia miesten sähly sulkapallo Keskiviikkoisin futsal Torstaisin lentopallo sulkapallo Perjantaisin kävelysähly Lauantaisin miesten sähly naisten sähly LUUKKU AUKI Pe La Ke Pe La Pe La Ke Pe La Pe La Rahastosääntöuudistus Hailuodon kunnanvaltuusto on kokouksessaan hyväksynyt uuden rahastosäännön, jolla yhdistetään seuraavien rahastojen säännöt: - Eino Sipilä ja Helvi Hakulinen-Sipilän stipendirahaston sääntö - Sisko Saranivan museorahaston sääntö - J.L. Suomelan julkaisurahaston sääntö ja - Aino ja Matti Hällin kulttuurirahaston säännöt Uudessa säännössä todetaan mm. seuraavaa: Rahaston nimi on Hailuodon kunnan yhdistetty kulttuuri- ja hyvinvointirahasto, ja sen tarkoituksena on tukea kunnan museotoimintaa, myöntää stipendejä opiskelijoille sekä myöntää avustuksia kulttuurillista, sosiaalista ja terveydellistä hyvinvointia edistävään työhön. Avustuksia voidaan myöntää kirjallisen hakemuksen perusteella kerran vuodessa.avustuspäätöstä ei voi ketjuttaa. Avustuksia hakevien henkilöiden tai yhteisöjen kotipaikan on oltava Hailuoto. Vuoden 2016 avustusten hakuaika on Hakemukset osoitetaan kunnan sivistyslautakunnalle (Luovontie 176, Hailuoto), kuoreen merkintä avustushakemus yhdistetylle kulttuurija hyvinvointirahastolle. Uusi sääntö löytyy kokonaisuudessaan kunnan verkkosivuilta,

8 Sivu 8 HYÖTY IRTI FACEBOOKISTA tervetuloa ylläpitäjien koulutukseen! Ylläpidätkö yrityksesi tai yhteisösi Facebook-sivuja? Tule kuuntelemaan parhaat vinkit sivun ylläpitoon ja saa paras hyöty irti työstäsi. Facebook-sivujen ylläpitäjille järjestetään maksuton koulutus kunnantalolla Luotosalissa klo 18 alkaen. Osallistujan tulisi ottaa mukaan oma kannettava tietokone. Koulutuksessa käydään läpi Facebook-sivun toiminnallisuuksia, tutustutaan erilaisiin julkaisutyyppeihin sekä pohditaan, millaista on hyvä sisältö. Koulutuksessa käydään myös läpi Facebookin eri kuvakokoja sekä kokeillaan ilmaista verkossa toimivaa kuvankäsittelyohjelmaa kuvien muokkaukseen. Koulutus soveltuu sekä aloittelijoille että edistyneemmille käyttäjille. Osallistujalla ei tarvitse olla jo valmista sivua ylläpidettävänä, vaan koulutuksessa voidaan myös luoda uusi sivu. Ilmoittaudu Hyöty irti Facebookista -koulutukseen klo 16 mennessä osoitteeseen eeva.ojala@hailuoto.fi tai puh ! Kerro ilmoittautuessasi nimesi, yhteystietosi sekä yritys, yhdistys tai muu toimija, jonka Facebook-sivua joko jo ylläpidät tai aloitat ylläpitämään. Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita tulee vähintään viisi. Mikäli ilmoittautuneita tulee yli 15, osallistujat jaetaan useampaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kiinnostusta löytyy, voidaan järjestää myös jatkokoulutus, jossa käydään läpi esimerkiksi Facebook-mainonnan periaatteita tai muiden some-kanavien toimintaa. Jos olet kiinnostunut ainoastaan jatkokoulutusmahdollisuudesta, laitathan siitäkin viestin! Tervetuloa! TUKIPERHEKOULUTUS Tukiperheitä tarvitaan, kun vanhempien voimavarat ja jaksaminen ovat syystä tai toisesta uhattuina ja tukiverkosto on ohut. Lapset ovat tuki-perheessä sovitusti esimerkiksi yksi viikonloppu kuukaudessa. Haluatko tukiperheeksi? Nyt sinulla on mahdollisuus saada siihen koulutusta. Tukiperhekoulutus lauantaina Limingassa Tiedustelut ja ilmoittautumiset: sosiaalityöntekijä Päivi Salmela, Limingan kunta, puh: , paivi.salmela@liminka.fi. Yhteistyössä Oulun seudun kuntien (Kempele, Liminka, Lumijoki, Hailuoto, Tyrnävä ja Muhos) kanssa.

9 Sivu 9 Lämpimästi tervetuloa Osuuskunta Yrttiajan tuotteiden esittely- ja myyntitapahtuma lauantaina klo , Vaskentie 30, Hailuoto, taukotuvan vieressä Merisuolasaippuaa, yrttimausteita ja -teetä, Väinönputkivoimajauhetta, marmeladia ja paljon muuta itselle tai joulupukin konttiin. Tuotteet puhtaista raaka-aineista ilman lisäaineita. Osallistujien kesken tuotearvonta Ilmoittauduthan viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa. Terveisin Aira Kurikka, , aira@villivoima.fi Joululeivonnaisten myyjäiset Sinisen Pyörän Kievarilla la klo Kakkuja, leipää, torttuja.. Tilaukset mennessä p Saarenkartanossa perinteinen Puurojuhla perjantaina klo Yhteislaulua ja muuta mukavaa ohjelmaa Tervetuloa! t. Saarenkartanon ja kotihoidon väki

10 Sivu 10 Luovon Martat ry järjestää PERINTEISEN JOULUPUODIN Koulun liikuntahallissa sekä Aito Helmi-salissa su klo Myynnissä paikallisia käsitöitä ja joululeivonnaisia, arpajaisia ym ym. Luovon Martoilla tuttuun tapaan joulupuuroa sekä torttukahvit. Myyntipöytävaraukset (10e) alkaen Anja Haapalalta Luovon Martat ry ENSIAPUKOULUTUS HAILUODOSSA SPR Hailuodon osasto järjestää Ea I kurssin tammikuun 2017 aikana, jos osallistujia vähintään 10 henkeä. Koulutus on osallistujille ilmainen. Ilmoita halukkuutesi osallistua koulutukseen marraskuun 30. päivään mennessä tekstiviestillä puh tai s-postilla: anna-liisa.piekkola@pp1.inet.fi. SPR Hailuodon osasto

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT 13.12.2017 ARA myöntää tukia asumisneuvojatoimintaan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus (ARA) myöntää vuonna 2018 yhteensä 0,9 miljoonan euron edestä avustuksia asumisneuvojatoimintaan,

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT 13.4.2017 Yhdistetystä kulttuuri- ja hyvinvointirahastosta avustuksia haettavana Avustuksia voidaan hakea kulttuurillista, sosiaalista ja terveydellistä hyvinvointia edistävään

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT 12.10.2018 Tässä numerossa: Influenssarokotukset 2 Maatuvanjätteen vastaanotto 3 Tarjouspyyntö reitistöjen hoidosta 5 Hailuodon kirjasto tiedottaa 6 Vapaa-aikatoimi tiedottaa

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT 11.10.2017 HIRVENMETSÄSTYSKAUSI ALKAA LAUANTAINA 14.10. NOUDATATHAN VAROVAISUUTTA LIIKENTEESSÄ! Tässä numerossa: Tarjouspyyntö talvikunnossapidosta 2 Yksityistien ja maantien

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT Numero 11/2013 HAILUODON KUNTA 15.11.2013 Tekninen toimi tiedottaa TALVIKUNNOSSAPIDON PIIRIIN ILMOITTAUTUMINEN Hailuodon kunta linkoaa toistaiseksi veloituksetta ne yksityistiet

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT Numero 1/2015 HAILUODON KUNTA 15.1.2015 Rakennusvalvonta tiedottaa Rakennusvuonna 2014 omakotirakentaminen Hailuodossa pysyi suunnilleen edellisvuoden tasolla. Lupamäärin mitattuna

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT Numero 11/2015 HAILUODON KUNTA 15.11.2015 Hailuodon tekninen toimi tiedottaa TALVIKUNNOSSAPIDON PIIRIIN ILMOITTAUTUMINEN Hailuodon kunta organisoi talvikunnossapidon (linkouksen)

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT Numero 11/2014 HAILUODON KUNTA 15.11.2014 Terveyskeskus ja hammashoitola tiedottavat Terveyskeskus ja hammashoitola suljettuna 22.12.2014 6.1.2015. (Perusturvalautakunnan päätös

Lisätiedot

Rakentamiseen liittyvä kuukausittainen tiedonantomenettely

Rakentamiseen liittyvä kuukausittainen tiedonantomenettely Rakentamiseen liittyvä kuukausittainen tiedonantomenettely Verohallinto Kuka, mitä, miten ja milloin? Ketä menettely koskee? Asunto-osakeyhtiöitä, kuntia, yhdistyksiä, valtiota sekä kaikkia yrityksiä toimialasta

Lisätiedot

H A I L U O D O N K U N T A

H A I L U O D O N K U N T A T I E D O T E N R O 1 1 / 2 0 1 0 H A I L U O D O N K U N T A T I E D O T U K S E T J A T A P A H T U M A T 1 5. 1 1. 2 0 1 0 T Ä S S Ä N U M E R O S S A : P A L V E L U T A S O - O H J E L I N K O U S

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT Numero 12/2014 HAILUODON KUNTA 15.12.2014 Terveyskeskus ja hammashoitola tiedottavat Terveyskeskus ja hammashoitola suljettuna 22.12.2014 6.1.2015. (Perusturvalautakunnan päätös

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT 14.6.2016 Kunnanvirasto on suljettuna 4.-24.7.2016 välisen ajan. Nuorisotila Luukku jää kesätauolle Luukku on tauolla juhannuksesta heinäkuun loppuun. Luukun aukioloajoista ilmoitellaan

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMI TIEDOTTAA. Hailuodon kunta, vapaa-aikatoimi, Luovontie 176 90480 Hailuoto

VAPAA-AIKATOIMI TIEDOTTAA. Hailuodon kunta, vapaa-aikatoimi, Luovontie 176 90480 Hailuoto NRO 12 15.11.2011 TÄSSÄ NUMEROSSA VAPAA-AIKATOIMI 1 TIEDOTTAA 4H TIEDOTTAA 1 HAILUODON 2 MATKAILUELINKEINON KEHITTÄMISHANKE KÄYNNISTYY TARJOUSPYYNTÖ 4 TALVIKUNNOSSA- 4 PITOTARJOUKSET VUODELLE 2012 PALVELUTASO-OHJE

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MARRASKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MARRASKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE MARRASKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Seuraava kuntatiedote... 1 Lamujoki Ojalankylä Kyläyhdistys tiedottaa... 1 Perinteinen joululauluilta... 1 Tarjouspyyntö siivouksesta...

Lisätiedot

Entistä Parempi korjausrakentamisilta. 27.5.2014 Ilari Rautanen Ekokumppanit Oy

Entistä Parempi korjausrakentamisilta. 27.5.2014 Ilari Rautanen Ekokumppanit Oy Entistä Parempi korjausrakentamisilta 27.5.2014 Ilari Rautanen Ekokumppanit Oy Uusia tuulia määräyksissä Rakentamiseen liittyvä tiedonantovelvollisuus verottajalle Rakennusvalvontojen yhdistyminen Lupapiste.fi

Lisätiedot

Rakentamiseen liittyvä kuukausittainen tiedonantomenettely. Veroinfo isännöitsijöille Sari Wulff, Verohallinto

Rakentamiseen liittyvä kuukausittainen tiedonantomenettely. Veroinfo isännöitsijöille Sari Wulff, Verohallinto Rakentamiseen liittyvä kuukausittainen tiedonantomenettely Veroinfo isännöitsijöille Sari Wulff, Verohallinto Kuka, mitä, miten ja milloin? Ketä menettely koskee? Asunto-osakeyhtiöitä, kuntia, yhdistyksiä,

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT 17.1.2019 Elenia Säävarma rakennuskohde Rakennamme säävarmaa sähköverkkoa sähkönjakelun varmuuden parantamiseksi Hailuodon kylän alueella. Työ on alkanut maastosuunnittelulla

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT 17.10.2019 TIEDOTE MAANOMISTAJILLE JA TIELLÄ LIIKKUJILLE Kevään lentolaskennan perusteella arvioituna Hailuodon hirvikanta on edelleen runsas. Hirvimäärä on tänäkin vuonna kevään

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT HAILUODON KUNTA 15.9.2013 LÄMPIMÄSTI TERVETULOA KUNTALAISET MYYMÄÄN TUOTTEITANNE JA VIIHTYMÄÄN HAILUODON SIIKAMARKKINOILLE! Markkinoilla mukana mm. laulava-kokki Mikko Tapio sekä

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 11/2015

KAUPUNKITIEDOTE 11/2015 KAUPUNKITIEDOTE 11/2015 Itsenäisyyspäivän su 6.12. juhlatilaisuudet klo 10.00 klo 11.00- Messu kirkossa Kunnianosoitus ja seppeleenlasku sankarihaudalla Juhlakahvit seurakuntatalolla klo 12.00 Itsenäisyyspäivän

Lisätiedot

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito

AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito Tarjouspyyntö 1 (5) 8.9.2017 AURAN KUNTA Kaavateiden ja piha-alueiden talvikunnossapito 2017 2019 Tarjouspyyntö 1 Yleistä 2 Hankinnan kuvaus Auran kunta pyytää tarjoustanne kaavateiden ja piha-alueiden

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011

PYHÄNNÄN KUNNAN KUNTATIEDOTE KESÄKUU 2011 SISÄLTÖ Valtuuston kokous. 1 Löydetty silmälasit. 1 Kirpputoritapahtuma.. 1 Sosiaali ja terveyspiiri Helmen kesätiedote. 1 5 Sivistysosasto tiedottaa.. 5 Kirjasto avoinna 1.6. 31.8.2011. 6 Taidenäyttely..

Lisätiedot

Rakennusalan tiedonantovelvollisuus

Rakennusalan tiedonantovelvollisuus Rakennusalan tiedonantovelvollisuus Päätoteuttajan nimeäminen Työntekijätietojen kuukausittaista tiedonantovelvollisuutta ei ole yksityishenkilön omaan käyttöön rakennuttamassa kohteessa, mikäli työmaalle

Lisätiedot

102-LOMAKE UUDISTUVA MENETTELY

102-LOMAKE UUDISTUVA MENETTELY 102-LOMAKE UUDISTUVA MENETTELY Sisällysluettelo: Uudistamisen taustaa Uudistamisen päämäärät Uudistuva menettely / vuosi 2015 Uudistuva menettely 2016 Tietojen ilmoittaminen verkkolomakkeella Ilmoittamisvelvollisuus

Lisätiedot

Oripään kunnan talvikunnossapito

Oripään kunnan talvikunnossapito ORIPÄÄN KUNTA Oripään kunnan talvikunnossapito 2018 2021 Tarjouspyyntö Sisällysluettelo 1 Yleistä... 2 2 Hankinnan kuvaus... 2 3 Vähimmäisvaatimukset... 2 4 Tarjous... 3 4.1 Tarjouksen antaminen... 3 4.2

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi PERHEKESKUS METSOLA HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan on helppo

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT Numero 2/2014 HAILUODON KUNTA 14.2.2014 Korjaus-, energia ja terveyshaitta-avustukset vuonna 2014 Vuoden 2014 valtion talousarviossa on hyväksytty kuntien myöntämien korjaus-

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA

TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA 26.08.2005 TARJOUSPYYNTÖ TEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDOSTA Ristijärven kunnan Tie- ja kiinteistönhoitotoimi pyytää tarjousta teiden ja alueiden talvikunnossapidosta talvikaudelle 2005 2006. Talvikunnossapito

Lisätiedot

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS

Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi. KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS Avoimien palveluiden kokonaisuus lapsiperheiden tueksi KUKKANIEMEN PERHEKESKUS HAAPAJÄRVI ja REISJÄRVEN PERHEKESKUS 1.9.2016 PERUSPALVELUKUNTAYHTYMÄ SELÄNTEEN PERHEKESKUSMALLI Visio: Perhekeskustoimintaan

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut Kesä 2019 Uimahallin aukiolot ja tapahtumat Uimahalli ja kuntosali Toukokuun poikkeusaukiolot ti 30.4. suljetaan klo 18.00 1.5. VAPPU suljettu ke 29.5. suljetaan klo

Lisätiedot

Muutoksia rakentamisilmoituksiin. marraskuu 2019

Muutoksia rakentamisilmoituksiin. marraskuu 2019 Muutoksia rakentamisilmoituksiin marraskuu 2019 Yritysasiakas: mikä muuttuu Rakentamisilmoitusten sisältö muuttuu marraskuusta 2019 alkaen Annettavien tietojen määrä vähenee Tarkemmat tietuekohtaiset kuvaukset

Lisätiedot

YKSITYISTIEN AVUSTUSHAKEMUS

YKSITYISTIEN AVUSTUSHAKEMUS Vastaanottomerkinnät Hakemus saapunut Vastaanottaja YKSITYISTIEN AVUSTUSHAKEMUS VUODELLE Tien osoitejärjestelmä nimi Tien pituus (m) Tien asuttupituus(m) Tietä koskevat tiedot Tien liikenne ja niiden osuudet

Lisätiedot

RAKENTAMISEEN LIITTYVÄ TIEDONANTOVELVOLLISUUS

RAKENTAMISEEN LIITTYVÄ TIEDONANTOVELVOLLISUUS RAKENTAMISEEN LIITTYVÄ TIEDONANTOVELVOLLISUUS Taloyhtiö 2014 Päälakimies, VT Jenni Hupli Kiinteistöliitto Mistä on kysymys? Talousrikollisuuden torjuntaan uusi lisäkeino Verotusmenettelylain (18.12.1995/1558)

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNGIN TERVEYDENHUOLLON PALVELUT

KEMIN KAUPUNGIN TERVEYDENHUOLLON PALVELUT KEMIN KAUPUNGIN TERVEYDENHUOLLON PALVELUT Esitteen kuvat Tiina Laukkanen 2 KEMIN KAUPUNGIN TERVEYDENHUOLLON PALVELUT KEMIN KAUPUNGIN VASTAANOTTOPALVELUT LÄÄKÄRIEN JA SAIRAANHOITAJIEN VASTAANOTOT Avoinna

Lisätiedot

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA

Tarjouspyyntö TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA Tarjouspyyntö KINNULAN KUNTA 07.08.2015 Tekninen toimi TARJOUSPYYNTÖ KATUJEN JA KEVYENLIIKENTEEN VÄYLIEN TALVIHOIDOSTA SILKKIPERÄNTIEN, KESKUSTIEN JA JÄÄJOENTIEN OSALTA 1 Yleistä Kinnulan kunta pyytää

Lisätiedot

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016

Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Hyvää kesää toivottaa; Vapaaaikatoimi Pyhäjoen LASTEN- JA NUORTEN KESÄLOMATIEDOTE 2016 Ohjattua leikkikenttätoimintaa 6.-30.06.2016 Kielosaari klo 13-16, Vanhatie 73 Saaren koulu klo 10-13, Koulutie 9

Lisätiedot

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT

TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT TIEDOTUKSET JA TAPAHTUMAT VAPAA-AIKATOIMI TIEDOTTAA Syyslomapuuhaa Maanantaina 9.00-12.00 alle kouluikäisten lasten perheliikunta-aamu liikuntahallilla. 14.10.2016 Tiistaina 13.00-15.00 kouluikäisten vapaa

Lisätiedot

Rakennuspaikka DÅVITS, Brakeudden 37, JORVAS. Rakennettu kerrosala 157 m²

Rakennuspaikka DÅVITS, Brakeudden 37, JORVAS. Rakennettu kerrosala 157 m² Rakennus- ja ympäristölautakunta 105 09.06.2015 Rakennuslupa 15-64-A, Dåvits 410-1-81 / Oikaisuvaatimus 15-12-OIK 490/10.03.00.02/2015 Rakennus- ja ympäristölautakunta 105 Asia Rakennuslupa Hakemus on

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA KUNTATIEDOTE 2/2014

KONNEVEDEN KUNTA KUNTATIEDOTE 2/2014 KONNEVEDEN KUNTA KUNTATIEDOTE 2/2014 Jorma Ursin Metsien ja vesien pitäjä TIEDOTE TOIMINNASTA AJALLE 30.6. 3.8.2014 Keski-Suomen seututerveyskeskuksen TERVEYSASEMIEN TOIMINTAA KESKITETÄÄN ajalla 30.6.-3.8.2014

Lisätiedot

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi

Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi OSTOLIIKENTEEN TARJOUSPYYNTÖ KOULULAISKULJETUS Ostaja Kosken Tl kunta, Härkätie 5, 31500 Koski Tl Yhteyshenkilö: Sanna Salo, email: sanna.salo@koski.fi Sopimuskausi lukuvuosi 2015-2016 alkaen 21.9.2015

Lisätiedot

Mitä kysyjille vastaisin?

Mitä kysyjille vastaisin? Myytinmurtajan arkipäivää Janne Laine Alueellinen sh-päivä 30.11.2016 Influenssarokotteen saavat maksutta ne, joiden terveydelle influenssa aiheuttaa oleellisen uhan tai joiden terveydelle influenssarokotuksesta

Lisätiedot

Rakentamisen uudet velvoitteet. Rakennuttajapäivät 2015 Ylitarkastaja Pirkko Vuori

Rakentamisen uudet velvoitteet. Rakennuttajapäivät 2015 Ylitarkastaja Pirkko Vuori Rakentamisen uudet velvoitteet Rakennuttajapäivät 2015 Ylitarkastaja Pirkko Vuori Käsiteltävät aiheet 1. Taustaa 2. Rakentamista koskeva tiedonantovelvollisuus Tilaajan velvollisuudet / urakkatiedot Päätoteuttajan

Lisätiedot

Tervetuloa lukioon. Aloitusinfoa

Tervetuloa lukioon. Aloitusinfoa Tervetuloa lukioon Aloitusinfoa Ryhmänohjaaja Päivi Franzon Tavoitat minut parhaiten sähköpostitse: paivi.franzon@edukouvola.fi Koulupäivän aikana voit yrittää myös puhelimitse opettajainhuone: 020 615

Lisätiedot

Tervetuloa! 14.1.2016

Tervetuloa! 14.1.2016 Tervetuloa! 14.1.2016 Viranomaisvalvonta rakentamisessa Maankäyttö- ja rakennuslaki 124 Kunnan rakennusvalvontaviranomaisen tehtävänä on yleisen edun kannalta valvoa rakennustoimintaa sekä osaltaan huolehtia,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ PUUKAUPASTA

TARJOUSPYYNTÖ PUUKAUPASTA Tarjouspyyntö 11.10.2016 1 (3) TARJOUSPYYNTÖ PUUKAUPASTA Metsänhakkuusopimukset Laukaan kunta pyytää tarjoustanne pystykaupalla myytävästä puustosta. Erilliset tarjoukset pyydetään seuraavista kohteista:

Lisätiedot

Remontin toteutus ja valvonta. 4.1 Omatoiminen remontti vs. urakoitsijan palkkaaminen

Remontin toteutus ja valvonta. 4.1 Omatoiminen remontti vs. urakoitsijan palkkaaminen 4 Remontin toteutus ja valvonta 4.1 Omatoiminen remontti vs. urakoitsijan palkkaaminen Osakas voi tehdä suunnittelemansa remontin itse tai palkata ulkopuolisen urakoitsijan sitä tekemään. Jos taitoa ja

Lisätiedot

Seniorit. Liikuntatarjotin. Työikäiset. Syksy , kevät (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin alkaen klo 8.

Seniorit. Liikuntatarjotin. Työikäiset. Syksy , kevät (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin alkaen klo 8. Liikuntatarjotin Työikäiset Seniorit Syksy 3.9. 14.12.2018, kevät 7.1. 10.5.2019 (ei vko 43, 10) Ilmoittautumiset ryhmiin 27.8.2018 alkaen klo 8.00 Liikuntatarjotin 2 Seniorit, tiedustelut liikunta-asioissa:

Lisätiedot

Ajankohtaista veronumerolainsäädännöstä ja harmaasta taloudesta. Talonrakennusteollisuus ry Ville Wartiovaara

Ajankohtaista veronumerolainsäädännöstä ja harmaasta taloudesta. Talonrakennusteollisuus ry Ville Wartiovaara Ajankohtaista veronumerolainsäädännöstä ja harmaasta taloudesta Talonrakennusteollisuus ry Ville Wartiovaara Ilmoitusvelvolliset tilaaja, päätoteuttaja ja työnantaja - Verotusmenettelylaki Rakentamispalvelujen

Lisätiedot

Yhdistyksen toiminnan esittely

Yhdistyksen toiminnan esittely Yhdistyksen toiminnan esittely Oulun Seudun yhden Vanhemman Perheet ry on valtakunnallisen Yhden Vanhemman Perheiden liitto ry:n jäsenyhdistys joka toimii Oulun seudulla, pitäen sisällään seuraavat kunnat

Lisätiedot

VUODEN 2015 TULOVEROPROSENTIT JA KIINTEISTÖVEROPROSENTIT. ORSI-Ilmoitukset@vero.fi

VUODEN 2015 TULOVEROPROSENTIT JA KIINTEISTÖVEROPROSENTIT. ORSI-Ilmoitukset@vero.fi VEROHALLINTO PL 325 00052 VERO 24.10.2014 Suomen Kuntaliitto Toinen Linja 14 Diaarinumero 00530 HELSINKI A7/31000/2014 VUODEN 2015 TULOVEROPROSENTIT JA KIINTEISTÖVEROPROSENTIT Verohallinto pyytää huomioimaan,

Lisätiedot

Poimintoja kesän ohjelmasta:

Poimintoja kesän ohjelmasta: Tammelan lähitori Itsenäisyydenkatu 21 B, 1.krs 33500 Tampere Tammelan lähitorin palveluohjaajat: Puh. 050 3379004, lahitori@apukolmio.fi, apukolmio.fi/tammelan-lahitori Perheiden talo: www.tampere.fi/perheidentalo

Lisätiedot

Kysely sähköisten palveluiden käytöstä Pudasjärvellä

Kysely sähköisten palveluiden käytöstä Pudasjärvellä Raportti 1 (13) Kysely sähköisten palveluiden käytöstä Pudasjärvellä Vastaajien perustiedot Kyselyn tarkoituksena oli selvittää, miten pudasjärveläiset käyttävät sähköisiä palveluita ja mitä palveluita

Lisätiedot

Terveysasemien toimistot ovat avoinna normaalisti klo 8.00-15.00. Yhteystiedot liitteessä 1.

Terveysasemien toimistot ovat avoinna normaalisti klo 8.00-15.00. Yhteystiedot liitteessä 1. TERVEYSKESKUKSEN TOIMINTA KESÄLLÄ 2008 Hämeenlinnan kaupungissa, Hauholla, Parolassa, Kalvolassa ja Rengossa terveysasemat ovat auki koko kesän. Pappilanniemen terveysasema on suljettu 23.6.- 3.8.2008.

Lisätiedot

Info Yt-neuvottelujen seurauksena irtisanotuille. Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto

Info Yt-neuvottelujen seurauksena irtisanotuille. Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto Info Yt-neuvottelujen seurauksena irtisanotuille Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto 1 31.3.2015 Johdanto Tämä info on tarkoitettu tuotannollisista ja taloudellisista syistä irtisanotuille työntekijöille

Lisätiedot

HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle

HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle SIEVIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Sivu 1 toimitettu 04.05.2018 Tekninen lautakunta Aika: 09.05.2018 kello 16.00 Paikka: Kunnantalo, kh:n huone HOX! Ennen kokousta klo 15:00 kokoontuminen Pajulan työmaalle

Lisätiedot

Muutoksia rakentamisilmoituksiin. marraskuu 2019

Muutoksia rakentamisilmoituksiin. marraskuu 2019 Muutoksia rakentamisilmoituksiin marraskuu 2019 Muutokset lyhyesti yritysasiakkaille Rakentamisilmoitusten sisältö muuttuu 11/2019 alkaen Annettavien tietojen määrä vähenee Mm. osoitetietoja kysytään vähemmän

Lisätiedot

PALVELUALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ / TEKNISET PALVELUT

PALVELUALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ / TEKNISET PALVELUT PALVELUALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ / TEKNISET PALVELUT Hyväksytty Kv 10.12.2008 80 Voimaantulo 1.1.2009 1 LUKU HALLINTO-ORGANISAATIO 1 Luottamushenkilöorganisaatio Teknisen palvelualueen luottamushenkilöorganisaatio

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Toteutuminen

Tekninen lautakunta Toteutuminen Tekninen lautakunta Toteutuminen 31.4.2016 Teknisen lautakunnan päävastuualueet valtuuston sitovuustasolla on Tekninen lautakunta. Lautakunnan sitovuustalolla ovat: yhdyskuntatekniikka, kiinteistötoimi

Lisätiedot

Rakentamisen tiedonantovelvollisuus

Rakentamisen tiedonantovelvollisuus Rakentamisen tiedonantovelvollisuus Kuka, mitä ja miten? Ketä menettely koskee? Yrityksiä toimialasta riippumatta, kuntia, asunto-osakeyhtiöitä, yhdistyksiä sekä valtiota, jotka rakentavat tai rakennuttavat

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI 13.2.2012 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ 2(6) Satamapaviljongin vuokraus sekä vierassatamapalveluiden järjestäminen Lutakossa 2012-2014 Tarjouspyynnön kohde vuokraa Lutakon satamassa olevan

Lisätiedot

Pietarsaaren sosiaali- ja terveysviraston sähköiset palvelut ikääntyneille 10.3.2015

Pietarsaaren sosiaali- ja terveysviraston sähköiset palvelut ikääntyneille 10.3.2015 Pietarsaaren sosiaali- ja terveysviraston sähköiset palvelut ikääntyneille 10.3.2015 Portaali www.sote.pietarsaari.fi Asiakas- ja potilasopas Päivystys Alueet Kohderyhmät Eri palvelut Ajankohtaista Pikalinkit

Lisätiedot

Influenssa A(H1N1) -toimintaohjeita

Influenssa A(H1N1) -toimintaohjeita 1 (5) Influenssa A(H1N1) -toimintaohjeita 1. KUINKA TOIMIT, JOS EPÄILET SAIRASTUNEESI H1N1-INFLUENSSAAN? Jos epäilet sairastuneesi A(H1N1)-influenssaan, ÄLÄ MENE SAIRAANA TYÖHÖN, älä mene suoraan työterveyshuollon/

Lisätiedot

Uudelle opiskelijalle Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö

Uudelle opiskelijalle Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö Uudelle opiskelijalle Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö 2016 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö YTHS on opiskeluterveydenhuollon asiantuntija, joka tarjoaa opiskeluterveydenhuollon palveluja sekä toimii

Lisätiedot

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA

HIRVENLIHAHUUTOKAUPPA Halsuan kuntatiedote vko 46 / 2018 Seuraavaan ilmoitukset to 22.11.2018 klo 12 mennessä osoitteella kuntatiedote@halsua.fi ilmoitushinta 6,15 /cm ja 92,25 /sivu sis. alv 24 % (hinnat koskevat A4-kokoista

Lisätiedot

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa

klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN PORINAPIIRI Lossikuja 3:n hissiaulassa TOIMINTAOHJELMA 30.5.-5.6.2016 Maanantaina 30.5. RUOKASALISSA KANSAINVÄLINEN VIIKKO! klo 10.00 ULKOIL UA klo 12.30 OHJATTU LIHASVOIMAHARJOITTELU Kuntosali, Lossikuja 3 klo 14.00 FANNI- JA JALMARIKODIN

Lisätiedot

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015

TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TAATALAKESKUKSEN KUUKAUSIOHJELMA LOKAKUU 1.-31.10.2015 TERVETULOA MUKAAN! Taatalakeskus Sulkavuorenkatu 6 Tiedustelut p.050 438 4319 tai katharina.hau@tvpy.fi ESITTELYSSÄ LOKAKUUN RYHMIÄ: YMPÄRISTÖTAIDE-

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE TOUKOKUU 2016 Sisältö: Valtuuston kokous... 1 Kunnantalon sulkupäivät... 1 Kaavan voimaantulokuulutus... 1 Löytöeläimet... 1 Päivähoidon kesä... 2 Taidenäyttely... 2 Tarjouspyyntö

Lisätiedot

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI!

KAIKKI KANNUSTAMAAN KUPS MITALILLE, BANZAI! JÄSENKIRJE LOKAKUU 2017 KuPS juniorit myös Facebookissa TYKKÄÄ www.facebook.com/juniorikups KuPS Veikkausliigajoukkueella mahdollisuus mitaleille. KuPS:n viimeinen kotiottelu Savon Sanomat Areenalla pelataan

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1/5 JOUTSAN KUNNAN KATUJEN ASFALTOINTI 2015 Pyydämme tarjoustanne Joutsan kunnan katujen asfaltoinneista kaudelle 2015 oheisen tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Hankintamenettely ja hankinnasta

Lisätiedot

Terveyspalvelut. Yhteiskunnalliset l uennot Momentti /sk

Terveyspalvelut. Yhteiskunnalliset l uennot Momentti /sk Terveyspalvelut Yhteiskunnalliset l uennot Momentti /sk Sisältö 1. Suomen terveydenhuolto 2. Terveys 3. Terveyskeskus 4. Keskussairaala 5. Eksote (Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri) 6. Hoitoon hakeutuminen

Lisätiedot

Suunnitellut muutokset rakentamisilmoituksiin Verohallinto

Suunnitellut muutokset rakentamisilmoituksiin Verohallinto Suunnitellut muutokset rakentamisilmoituksiin Verohallinto Taustaa Rakentamista koskeva tiedonantovelvollisuus Harmaan talouden torjuntaan liittyvä uudistus Voimaan 1.7.2014 alkaen Jatkoa veronumeromenettelylle

Lisätiedot

Kivipuron hyvinvointipalvelut. Kevät 2017

Kivipuron hyvinvointipalvelut. Kevät 2017 Kivipuron hyvinvointipalvelut Kevät 2017 fysioterapia toimintaterapia kuntoutusjaksot jalkahoito hieronta hemmottelupäivä liikuntaryhmät harrasteryhmät asiantuntijaluennot Liikuntaryhmät Kivipurossa LIIKUNTARYHMÄT

Lisätiedot

Tieavustushakemus Lappeenrannan kaupungille v. 2015

Tieavustushakemus Lappeenrannan kaupungille v. 2015 Tieavustushakemus Lappeenrannan kaupungille v. 2015 Tiekunnan/tien nimi Tiekunnan/tien _ pankkitiedot pankki/konttori tilinumero (täytetään vain jos muuttunut) Tien sijainti Esitetään erillisellä karttaliitteellä,

Lisätiedot

HAMMASHOITOLAN JOULU - JA VUODENVAIHDETIEDOTE

HAMMASHOITOLAN JOULU - JA VUODENVAIHDETIEDOTE NRO 13 15.12.2011 TÄSSÄ NUMEROSSA HAMMASHOITOLAN 1 JOULU- JA VUODENVAIHDE TERVEYSKESKUS 1 TIEDOTTAA TIEKUNNAT 2 JA -OSAKKAAT REITISTÖT 2 TEKNISEN TOIMEN 2 JÄRJESTÄMÄ VANHUSVÄES- TÖN PIHOJEN TALVIKUNNOS-

Lisätiedot

Kela OT 15. Muutosilmoitus Opintotuki. 1. Hakijan tiedot Henkilötunnus. 270896-123A Matti Meikäläinen. 00000 Helsinki Puhelinnumero

Kela OT 15. Muutosilmoitus Opintotuki. 1. Hakijan tiedot Henkilötunnus. 270896-123A Matti Meikäläinen. 00000 Helsinki Puhelinnumero Kela Muutosilmoitus Opintotuki OT 15 Voit tehdä tämän ilmoituksen ja lähettää sen liitteet myös verkossa /asiointi Lisätietoja /opiskelijat Voit kysyä lisää opiskelijan tukien palvelunumerosta 020 692

Lisätiedot

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU:

TOIMISTO: HALLITUS: JÄSENMAKSU: JÄSENKIRJE 2/2010 Pohjois-Pohjanmaan epilepsiayhdistys ry Isokatu 47, 90100 Oulu, 4 krs. Puh. 044 287 1136 pp.epilepsia@luukku.com http://epilepsia.fi/pohjois_pohjanmaa TOIMISTO: Yhdistyksen toimisto sijaitsee

Lisätiedot

Muutoksia varainsiirtoverotukseen

Muutoksia varainsiirtoverotukseen Muutoksia varainsiirtoverotukseen 1.11.2019 Muutokset lyhyesti Varainsiirtoveron ilmoittaminen ja maksaminen muuttuu 1.11.2019 alkaen Varainsiirtoveron prosentit ja veron laskeminen säilyvät ennallaan

Lisätiedot

Valvonta ja pakkokeinot. Turun alueen rakennustarkastajat ry:n koulutus / Hallintojohtaja Harri Lehtinen / Turun kristillinen opisto 5.9.

Valvonta ja pakkokeinot. Turun alueen rakennustarkastajat ry:n koulutus / Hallintojohtaja Harri Lehtinen / Turun kristillinen opisto 5.9. Valvonta ja pakkokeinot Turun alueen rakennustarkastajat ry:n koulutus / Hallintojohtaja Harri Lehtinen / Turun kristillinen opisto 5.9.2017 MRL 24 luku Pakkokeinot ja seuraamukset Rakennustyön keskeyttäminen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä

Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1 Tarjouspyyntö asiointiliikenteen henkilökuljetusten järjestämisestä 1. Hankintayksikkö Rautjärven kunta Kunnanhallitus 56800 Simpele Yhteyshenkilö ja lisätietoja talouspäällikkö Paula Hinkkanen puh.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Tarjouspyyntöasiakirjat on ladattavissa Inarin kunnan www-sivuilta osoitteesta:

TARJOUSPYYNTÖ. Tarjouspyyntöasiakirjat on ladattavissa Inarin kunnan www-sivuilta osoitteesta: INARIN KUNTA TARJOUSPYYNTÖ Inarin kunta, tekninen osasto Piiskuntie 2 99800 IVALO Puh: 016-687111 Fax: 016-662 628 5.3.2018 Laitureista ja laituritarvikkeista Inarin kunta pyytää Teiltä tarjoustanne käyttövalmiista

Lisätiedot

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015

Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Lähitori Kuusela tapahtumat marraskuussa 2015 Viikko 45 (2.11.-8.11.) Ma 2.11. - Klo 9-14 Kädentaitopaja (0. krs). Mahdollisuus tehdä erilaisia tekstiilitöitä ja kädentaitoja oman mielen mukaan. Materiaalimaksu.

Lisätiedot

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016

PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 1 PYHÄNNÄN KUNTATIEDOTE LOKAKUU 2016 Sisältö: Seuraava kuntatiedote... 1 Valtuuston kokous... 1 Viemärilaitoksen päivystys... 1 Avoin luento/ Pääasia muistista... 1 MTK-Pyhäntä tiedottaa... 1 Eläkeliitto

Lisätiedot

Sisällys. Tiejaosto 2/2017

Sisällys. Tiejaosto 2/2017 REISJÄRVEN KUNTA Tiejaosto 2/2017 KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Aika: keskiviikkona 27.9.2017 klo 14.00-14.55 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 3 Läsnä: Keijo Lakanen, puheenjohtaja Johannes Mattila, jäsen Minna

Lisätiedot

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ

LOIMAAN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ PURKU-URAKKAAN Hanke numero 004500 Tilaaja Loimaan kaupungin tekninen lautakunta / rakennuttamispalvelut pyytää urakkatarjoustanne alla mainitusta kohteesta liitteenä olevien asiakirjojen mukaisesti. Tarjous

Lisätiedot

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä

Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015. VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Omakotirakennuspaikkojen tarjouskilpailu syksy 2015 VESIJÄRVI 2 kaava-alueen kaksi rakennuspaikkaa tarjousmenettelyllä Siilinjärven kunta Konserni- ja maankäyttöpalvelut 1.10.2015 Sisältö 1. Yleistä...

Lisätiedot

KAUPUNKITIEDOTE 10/2017

KAUPUNKITIEDOTE 10/2017 KAUPUNKITIEDOTE 10/2017 ELOKUVAT 16.11.2017 KANNUS kaupungintalon valtuustosali TUNTEMATON SOTILAS klo 14.00 ja 18.00 Lippu 15 Ikäraja: -K-16/13 TERVETULOA Soiten Ennakoivat avopalvelut käynnistävät ikääntyvien

Lisätiedot

+ + A. HENKILÖLLISYYTEEN JA KANSALAISUUSASEMAAN VAIKUTTAVAT TIEDOT KAN_6_240518PP +

+ + A. HENKILÖLLISYYTEEN JA KANSALAISUUSASEMAAN VAIKUTTAVAT TIEDOT KAN_6_240518PP + KAN_6 1 *1219901* KANSALAISUUSILMOITUS; NUORI HENKILÖ Tämä ilmoituslomake on tarkoitettu Suomen kansalaisuuden hakemiseksi sinulle 18-22 -vuotias, jota ei ole tuomittu vapausrangaistukseen ja joka - olet

Lisätiedot

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi.

LÄÄKÄRIN VASTAANOTTO TIEDOTTAA! Torstaina 20.11.14 lääkärin vastaanotto suljettu klo 11.00 16.00 henkilökunnan koulutuksen vuoksi. KOKKOLAN KAUPUNKI TIEDOTTAA Lohtajalainen Lohtajan aluetoimiston tiedotuslehti 21/2014 16.11.2014 Kokkolan kaupungin Lohtajan aluetoimisto os. Lokaniituntie 1, 68230 Lohtaja Avoinna ma pe, klo 9 11 ja

Lisätiedot

ILMOITA JOUKKUE SARJAAN

ILMOITA JOUKKUE SARJAAN ILMOITA JOUKKUE SARJAAN Klikkaa sivulle http://fba.baskethotel.com/login/ Valitse etusivulta a) Sarjaan ilmoittautuminen, jos olet kokonaan uusi yhteyshenkilö b) Kirjaudu, jos olit yhteyshenkilö jo edellisellä

Lisätiedot

Kurssimaksun voi maksaa myös Tyky-kuntosetelillä. Tykykuntosetelillä maksettaessa kurssimaksu maksetaan kansalaisopiston toimistoon.

Kurssimaksun voi maksaa myös Tyky-kuntosetelillä. Tykykuntosetelillä maksettaessa kurssimaksu maksetaan kansalaisopiston toimistoon. TYÖKAUSI 2015-2016 syyslukukausi 14.9.-22.11.2015 kevätlukukausi 11.1.-15.4.2016 hiihtoloma 7.-11.3.2016 kevätnäyttely huhti-toukokuu konsertti/kevätjuhla huhti-toukokuu Yksittäisiä kursseja voidaan järjestää

Lisätiedot

KAN_6 1 + + A. HENKILÖLLISYYTEEN JA KANSALAISUUSASEMAAN VAIKUTTAVAT TIEDOT KAN_6_100214PP +

KAN_6 1 + + A. HENKILÖLLISYYTEEN JA KANSALAISUUSASEMAAN VAIKUTTAVAT TIEDOT KAN_6_100214PP + KAN_6 1 *1219901* KANSALAISUUSILMOITUS; NUORI HENKILÖ Tämä ilmoituslomake on tarkoitettu Suomen kansalaisuuden hakemiseksi sinulle 18-22 -vuotias, jota ei ole tuomittu vapausrangaistukseen ja joka - olet

Lisätiedot

YO-INFO K2018 ilmoittautuminen ja aikataulut. rehtori MIKA STRÖMBERG Imatran yhteislukio

YO-INFO K2018 ilmoittautuminen ja aikataulut. rehtori MIKA STRÖMBERG Imatran yhteislukio YO-INFO K2018 ilmoittautuminen ja aikataulut rehtori MIKA STRÖMBERG Imatran yhteislukio KEVÄT 2018? LUKION PÄÄTTÖTODISTUS AMMATILLINEN PERUSTUTKINTO YLIOPPILASTODISTUS LUKION PÄÄTTÖTODISTUS Lukio-opinnot

Lisätiedot

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B

KERHOT TIISTAI: MAANANTAI: KOKKIKERHO luokkalaisille tiistaisin klo Temppeliaukion kirkon kerhotilat, Temppelikatu 16 B Töölön seurakunta KERHOT MAANANTAI: KOKKIKERHO 1.-4. luokkalaisille maanantaisin klo. 16.00-17.30 Töölön kirkko, Topeliuksenkatu 4 Kerhossa opetellaan leipomaan ja kokkailemaan erilaisia herkkuja. Kerhomaksu

Lisätiedot

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

1 Kokouksen avaus, laillisuus ja päätösvaltaisuus Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 4/13 Aika 10.4.2013 klo 17.30 Paikka Urheilukentän huoltorakennus Osallistujat Niina Kivinen (pj), Marke Paavola (si), Katri Paavola, Ari Kankkonen, Ari Pekkarinen, Pekka Nikula, Heli Sorvisto, Marjo Salminen,

Lisätiedot

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 46/2013 vp. Hallituksen esitys eduskunnalle laeiksi verotusmenettelystä. muuttamisesta. Asia. Päätös. Valiokuntakäsittely

Laki. EDUSKUNNAN VASTAUS 46/2013 vp. Hallituksen esitys eduskunnalle laeiksi verotusmenettelystä. muuttamisesta. Asia. Päätös. Valiokuntakäsittely EDUSKUNNAN VASTAUS 46/2013 vp Hallituksen esitys eduskunnalle laeiksi verotusmenettelystä annetun lain ja työturvallisuuslain muuttamisesta Asia Hallitus on vuoden 2012 valtiopäivillä antanut eduskunnalle

Lisätiedot

PäUiäM^ PARASTA AIKAA.

PäUiäM^ PARASTA AIKAA. PäUiäM^ 6.3.2015 Pälkäneen kunta Tekninen lautakunta TEKNISEN OSASTON JA VESIHUOLTOLAITOKSEN KONETYÖT Pälkäneen kunnan tekninen lautakunta (=tilaaja) pyytää tarjouksia kunnallisteknisiin rakennus-ja kunnossapitotöihin

Lisätiedot

YKSITYISTEIDEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSIEN MYÖNTÄMISPERUSTEET MUHOKSEN KUNNASSA

YKSITYISTEIDEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSIEN MYÖNTÄMISPERUSTEET MUHOKSEN KUNNASSA Muhoksen kunta AVUSTUSSÄÄNTÖ Tekniset palvelut PL 39 91501 Muhos Hannu Leskelä, puh 044-4970313 14.1.2019 YKSITYISTEIDEN KUNNOSSAPITOAVUSTUKSIEN MYÖNTÄMISPERUSTEET MUHOKSEN KUNNASSA Muhoksen kunnan yksityisteiden

Lisätiedot

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA

JUNNUJAOSTON UUDEN KAUDEN AVAJAISJUHLAN AJANKOHTA TIEDOTTEEN SISÄLTÖ - Junnujaoston uuden kauden avajaisjuhlan ajankohta - Muutoksia ohjattuihin harjoituksiin - Harjoitusten perumisesta ja kahden tunnin varoajasta - Ilmoittautuminen harjoituksiin - SMM

Lisätiedot