Vuoden maukkain joululahja

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Vuoden maukkain joululahja"

Transkriptio

1 Vuoden maukkain joululahja Karins Ruokalahjasta

2 Anna meidän luoda maukas ratkaisu! Kyllä vain, joulu on taas täällä. Jo 17. vuonna peräkkäin meillä on ilo esitellä uusi, tuore valikoima Ruokalahjoja, joilla voit ilahduttaa työntekijöitäsi ja asiakkaitasi. Valitse lahja, jota kaikki arvostavat - ruokalahja täynnä tarkoin valikoituja herkkuja, joita kukaan ei voi vastustaa. Kaikki ruokalahjamme sisältävät laadukkaimpia herkkuja niin ruotsalaisilta kuin muunmaalaisiltakin valmistajilta. Savustettuja makkaroita, fileetuotteita ruotsalaisesta lihasta Per i Vikeniltä ja Heberleinsilta. Espanjalaisia ja italialaisia leikkeitä, hyviä juustoja Euroopan eri kolkista hyvillä lisukkeilla, tryffelisuklaata, ranskalaisia voipikkuleipiä, rapeita juustonaksuja ja paljon, paljon muuta. Herkut on pakattu kauniisti kauniisiin lahjapakkauksiin tai koreihin, jotka sopivat hyvin sisältöönsä. Ensivaikutelma lahjaa luovutettaessa on täsmälleen yhtä tärkeä kuin maukas sisältökin. Ruokalahjat on koottu menyiksi, joita täydennetään salaatilla, leivällä ja sopivalla juomalla - sitten onkin enää jäljellä vain nauttiminen. Ruokalahjan saaja osaa arvostaa sen helppoutta. Monen laatikon mukana tulee tarjoiluvinkkejä ja ehdotelmia. Lahjatoimitukset Meiltä on helppo ostaa. Sinun tarvitsee vain täyttää tilauslomake. Sen jälkeen pakkaamme lahjan ja lähetämme sen valitsemanasi aikana antamaasi osoitteeseen. Ruokalahjamme toimitetaan kylmäkuljetuksella ovelta ovelle haluttuna toimituspäivänä kaikkialle maahan. Kaikki toimituksemme ovat valvottuja. 17 vuoden kokemuksen perusteella tiedämme olevamme hyviä logistiikassa! Jotta toimitus voidaan varmistaa tehokkaasti, tarvitsemme lisäksi lähetyksen vastaanottajan nimen ja puhelinnumeron (mieluiten matkapuhelin). Muista, että Ruokalahjamme ovat tuoretavaraa, jotka täytyy säilyttää viileässä! Erityistilauksesta voimme koota Ruokalahjan, jota ei tarvitse säilyttää viileässä. Toimitukset tapahtuvat viikoilla 49, 50 ja 51. Jos haluat toimituksen tätä aiemmin, ota meihin yhteyttä hyvissä ajoin. Teemme kaikkemme asiakkaidemme tyytyväisyyden eteen! Muuta huomioon otettavaa Jos haluatte mukaan joulukortin. Joulukortit tulee toimittaa meille viimeistään viikolla 47. Jos asiakkaanne haluavat yksilöidyn Ruokalahjan, autamme mielellämme sen kokoamisessa. Meillä on erittäin laaja tuotevalikoima käytössämme, joten lähes kaikki on mahdollista. Maksuehto on 20 päivää netto. Faksaa, lähetä sähköpostilla tai soita tilauksesi, niin me huolehdimme kaikesta!

3 Uusi joulupöytä Tuotenumero: 1525 Kaikki, mitä maukkaaseen joulupöytään kuuluu. Vanhanajansavustettua makkaraa, kylmäsavustettua siivukinkkua ja hyvää maalaispateeta cornichoneilla. Fantastinen gubbröra eli anjovismunasekoitus ja perinteinen Klädesholmenin sinappisilli. Maukasta englantilaista whiskycheddaria ja laadukas sinihomejuusto kuuluvat tietenkin mukaan. Vhiskycheddar kannattaa nauttia huoneenlämpöisenä, koska silloin sen todellinen maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Hyvän aterian kruunaa mukaan pakattu kolumbialainen kahvi, josta voi nauttia rapeiden ranskalaisten voipikkuleipien sekä suussa sulavan tryffelisuklaan kera. Vikenring, savustettua makkaraa Kylmäsavustettua siivukinkkua Maalaispatéeta Sinappi Gubbröra-anjovis-munasekoitusta Sinappisilliä Englantilaista whiskycheddaria Sinihomejuustoa Kolumbialaista kahvia Tryffelisuklaata Ranskalaisia voipikkuleipiä 350 g 250 g 180 g 280 g 57 g 175 g 120 g Kaikki on pakattu kauniisti lahjalaatikkoon, joka on valmis luovutettavaksi lahjan vastaanottajalle.

4 Liha- ja leikkelevalikoima Tuotenumero: 1530 Kori täynnä hyviä savustettuja makkaroita ruotsalaisilta valmistajilta. Valmistukseen on käytetty ruotsalaista laatulihaa. Vikenring ja valikoima olutmakkaroita Per i Vikeniltä, makuelämyksiä Heberleinsilta jne. Kylmäsavustettua siivukinkkua, cornichoneja ja pehmeän pyöreää dijonsinappia, joka sopii erinomaisesti yhteen savustettujen tuotteiden kanssa. Olemme lisäksi pakanneet mukaan savustetun makkarajuuston sekä piparjuurta sisältävän tuorejuuston. Kaikki valmiina tarjoiltavaksi ja nautittavaksi kylmän juoman kera. Kylmäsavustettua siivukinkkua Vikenring Per i Vikeniltä noin 350 g Rackabajsare, savustettu makkara noin 180 g Kolme eri olutmakkaraa Dijoninsinappia Prosciutto 80 g Dallas salaatti Tuorejuusto piparjuuri 125 g Tuotteet on pakattu pieneen koriin ja hienoon lahjalaatikkoon. Maukkaita juustoja pakattuna hienoon pieneen pärekoriin ja lahjalaatikkoon. Cantadou-tuorejuustoa, maukasta sinihomejuustoa ja voimakkaanmakuista englantilaista whiskycheddaria - siinä joitakin esimerkkejä mukana tulevista juustoista. Lisäksi mukana on fantastisen ihanaa marmeladia. Marmeladi on kiinteässä muodossa, mutta maistuu pehmeältä. Marmeladi korostaa hyvän juuston makua. Juustokori Tuotenumero 1511 Cantadou, tuorejuustoa valkosipulilla ja yrteillä 125 g Camembert 250 g Portsalut, punakylkijuusto Sinihomejuusto Gorgonzola Whiskycheddar Marmeladi 240 g Tuotteet pakataan pieneen koriin ja lahjalaatikkoon. Ruokalahjan mukana tulee pieni juustokoulu.

5 Gourmetlaatikko Tuotenumero: 1520 Maukas ateria, joka koostuu tuoreista munista ja Ranskan Alsacesta peräisin olevasta durumvehnästä valmistetusta pastasta. Italialaisia leikkeitä, siivutettua Prosciuttoa, jota on ilmakuivattu noin 10 kuukauden ajan ja maukasta salamia. Lisäksi pestorossoa, joka on valmistettu aurinkokuivatuista tomaateista, cashew-pähkinöitä, granapadanojuustoa ja yrttejä. Fantastisen hyvä vaihtoehto vihreälle basilikapestolle. Sopii erinomaisesti salaattiin. Olemme lisäksi pakanneet mukaan hyvän ja tasapainoisen Gorgonzolan, josta voi nauttia ruuan yhteydessä tai sen jälkeen. Tai mikset valmistaisi vaippapa kermaista juustokastiketta. Paneroitu camembert sopii pikkupurtavaksi tai vaikkapa jälkiruuaksi. Jälkiruuaksi mukana on laadukasta lakkahilloa. Hyvän aterian viimeistelee italialainen Tiramisu, mantelivoipikkuleivät ja palanen 75-prosenttista kaakaosuklaata ja kupillinen hyvää kahvia. Tuoreista munista ja durumvehnästä valmistettu pasta Prosciutto Italialainen salami Pestorosso Gorgonzola Balsamiviinietikka Paneroitu Camembert Tiramisu, italialainen jälkiruoka Mantelivoipikkuleivät Suklaanpala 75 % Kolumbialainen kahvi 250 g 80 g 180 g 135 g 250 ml 220 g 2x85 g 60 g 40 g 57 g Tuotteet pakataan lahjakoriin. Mukana tulee tarjoiluehdotus.

6 Joulujuustolaatikko Tuotenumero 1510 Glenphilly whiskycheddar Tuotenumero: 1505 Aito englantilainen whiskycheddar-juusto. Whiskyllä maustettu cheddar, jota on varastoitu niin pitkään, että se saa aidon whiskycheddarin maun. Joulun juustot hienossa lahjalaatikossa. Aito englantilainen whiskycheddar-juusto. Whiskyllä maustettu cheddar, jota on varastoitu niin pitkään, että se saa aidon whiskycheddarin maun. Englantilaista stiltonia hienossa keraamisessa ruukussa, joka on valmis pantavaksi esille suoraan joulupöytään. Ja lopuksi perinteinen, punainen pyöreä jouluedam, jota ilman joulu ei tuntuisi joululta. Whiskycheddar Stilton ruukussa Jouluedam 850 g Cheddarlusikka mukaan (niin kauan kuin varastoa riittää) Juustot pakataan kauniiseen lahjapakkaukseen puulastujen kera. Whiskycheddar 900 g. Cheddarlusikka tulee mukana. Juusto on pakattu puulastujen kera lahjapakkaukseen.

7 Uusi joulukori Tuotenumero: 1560 KAIKKI, MITÄ MAUKKAASEEN JOULUPÖYTÄÄN KUULUU. Vanhanajan savustettua makkaraa, kylmäsavustettua siivukinkkua ja hyvää maalaispateeta cornichoneilla. Fantastinen gubbröra eli anjovis- munasekoitus ja perinteinen Klädesholmenin sinappisilli. Maukasta englantilaista whiskycheddaria ja laadukas sinihomejuusto kuuluvat tietenkin mukaan. Vhiskycheddar kannattaa nauttia huoneenlämpöisenä, koska silloin sen todellinen maku pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Hyvän aterian kruunaa mukaan pakattu aromikas kolumbialainen kahvi, josta voi nauttia rapeiden ranskalaisten voipikkuleipien sekä suussa sulavan tryffelisuklaan kera. Vikenring, savustettua makkaraa Kylmäsavustettua siivukinkkua Maalaispatéeta Sinappi Gubbröra-anjovis-munasekoitusta Sinappisilliä Englantilaista whiskycheddaria Sinihomejuustoa Kolumbialaista kahvia Tryffelisuklaata Ranskalaisia voipikkuleipiä 350 g 250 g 180 g 280 g 57 g 175 g 60 g Kaikki on pakattu kankaalla verhoiltuun kantokoriin ja kauniiseen lahjapakkaukseen, joka on valmis annettavaksi lahjan saajalle.

8 Pubijuhlat Tuotenumero: 1540 Pikkupurtavaa hyvien ystävien seurassa nautittavaksi. Sekalaisia savustettuja makkaroita Per i Vikeniltä ja Heberleinsilta, ruotsalaista laatulihaa, olutmakkaroita ja muita makkaroita. Maukas gubbröra eli muna-anjovissekoitus, juustonaksuja ja juuressipsejä. Kaikki valmista nautittavaksi mukavassa seurassa kylmän juoman kera. Kolmipakkaus olutmakkaroita, Starke Per Rackabajsare Heberleinare Krouvarinmakkara Gubbröra, Falkeskog Juustonaksuja Juustokuutioita, Skrattande kon 180 g 300 g 180 g 85 g 125 g

9 Luksusluokan juustotarjotin Tuotenumero: 1515 Täydellinen juustotarjotin, jossa kaikki mitä juuston ystävä voi tarvita. Aloita nauttimalla miedoista juustoista, kuten Barakkavalkohomejuustosta ja Cantadou-tuorejuustosta. Nauti sitten lopuksi hieman voimakkaammasta Roquefort-sinihomejuustosta ja Getcamembertista. Cantadou ja Gorgonzola sopivat myös erinomaisesti ruuanlaittoon. Laatikossa on mukana reseptejä ja vihjeitä. Juustojen kyytipojaksi olemme pakanneet laatikkoon fantastista marmeladia ja rapeita Mini Lingue -keksejä. Marmeladi korostaa hyvän juuston makua. Sitä ilman on vaikea olla, kun sitä on kerran päässyt kokeilemaan. Valmistettu espanjalaisista omenoista. Mini Lingue on italialainen käsityötuote, jossa ei ole käytetty säilöntäaineita tai väriaineita. Käytä juustokekseiä, canapeissä tai sellaisinaan. Tuorejuusto valkosipulilla Valkohomejuusto, Barakka Roquefort Gorgonzola Pähkinäjuusto, jossa kokonaisia pähkinöitä Vuohen camembert Keksit Marmeladi 125 g 160 g 240 g Juustot pakataan upeaan lahjalaatikkoon yhdessä erikoismuotoillun upean juustoveitsen kanssa. Ruokalahjan mukana tulee ehdotus-/reseptilehtinen.

10 Luksuskori Kestävä kantokori täynnä herkkuja. Kokonainen ruotsalainen fileepala/lapa, joka on lämminsavustettu ja siivutettu ohueksi. Lisäksi tuoretta salaattia ja kastiketta, jossa on käytetty 5 vuotta vanhaa balsamiviinietikkaa ja dijoninsinappia. Antipasto yhdessä laadukkaan Prosciutto di parman kanssa sekä pieni, maukas salami, jossa tasapainoinen valkosipulinmaku. Käsintehty leveä nauha Pestorossolla, joka on valmistettu aurinkokuivatuista tomaateista, oliiviöljystä, cashew-pähkinöistä, Grana padano -juustosta ja yrteistä. Maukas juustotarjotin, jossa englantilaista whiskycheddaria ja voimakasta sinihomejuustoa. Valkohomejuustoa ja tuorejuustoa. Mini Linguessa ja marmeladilla, joka korostaa hyvien juustojen makua. Mini Lingue on italialainen käsityötuote, jossa ei ole käytetty säilöntäaineita tai väriaineita. Käytä juustokekseiä, canapeissä tai sellaisinaan. Aterian kruunaavat ranskalaiset voileipäkeksit ja maukas suklaa. Vincotto on jalostettu rypälemehu, joka on maustettu säilöntäaineettomalla viikunalla. Käytä fantastista Vincottoa pateen ja juuston maunkohottajana sekä kastikkeiden ja patojen mausteena. Maukasta ateriaa!

11 Luksuskori Tuotenumero: Suuri Luksuskori Tuotenumero: Lämminsavustettu lapa noin 400 g Prosciutto di Parma Valkosipulisalami Maalaispatee 5 vuotta vanhaa balsamiviinietikkaa 250 ml Papardelle, käsintehtyä nauhapastaa 250 g Pestorosso 135 g Dijoninsinappia Whiskycheddaria 400 g Roquefort Cantadou-piparjuuri 125 g Marmeladi 240 g Mini lingue, rapeita keksejä Ranskalaisia voikeksejä 120 g Suklaa Crisp 175 g Kaikki on pakattu kauniisti kankaalla verhoiltuun kantokoriin ja sellofaaniin. Korissa on mukana vihjeitä ja vinkkejä, reseptejä ja viinivinkkejä. Lämminsavustettu ruotsalainen fileepala noin 400 g Prosciutto di Parma Valkosipulisalami Maalaispatee Viikuna vincotto, säilötty rypälemehu 25 ml 5 vuotta vanhaa balsamiviinietikkaa 250 ml Papardelle, käsintehtyä nauhapastaa 250 g Pestorosso 135 g Dijoninsinappia Whiskycheddaria 400 g Valkohomejuustoa 250 g Stiltonia ruukussa Cantadou-piparjuuri 125 g Marmeladi 240 g Mini lingue, rapeita keksejä Ranskalaisia voikeksejä 120 g Suklaa 250 g Kaikki on pakattu kauniisti kankaalla verhoiltuun kantokoriin ja sellofaaniin. Korissa on mukana vihjeitä ja vinkkejä, reseptejä ja viinivinkkejä.

12 Tuima talven on pakkanen, tähdet kiiluvat yöhön, kansa kartanon hiljaisen nukkuu aamuun ja työhön. Verkkaan laskee jo kiekko kuun, lunta täynnä on oksat puun, kattojen päällä on lunta. Tonttu ei vaan saa unta. Viktor Rydberg (suomennos Valter Juva) Ja täällä Helsingborgissa meitä on monta tonttua, jotka joutuvat valvomaan myöhään näin joulun alusaikaan. Pakkaamme ja lähetämme kaikki tilauksenne niin, että ne ovat varmasti ajoissa perillä jouluksi. Toivotamme loistavan riemukasta joulua!

Nutrix on täynnä ravintotiedettä. Siellä lasketaan kaloreita, rasvoja, hiilareita ja vaikka mitä. Osa Nutrixin asukkaista jaksaa perehtyä viralliseen

Nutrix on täynnä ravintotiedettä. Siellä lasketaan kaloreita, rasvoja, hiilareita ja vaikka mitä. Osa Nutrixin asukkaista jaksaa perehtyä viralliseen 1 Nutrix on täynnä ravintotiedettä. Siellä lasketaan kaloreita, rasvoja, hiilareita ja vaikka mitä. Osa Nutrixin asukkaista jaksaa perehtyä viralliseen ravinto-oppiin yrittäen epätoivoisesti kontrolloida

Lisätiedot

Ravinto ja liikunta tasapainoon!

Ravinto ja liikunta tasapainoon! Tee viisaita valintoja! Syö kasviksia, hedelmiä ja marjoja useita kertoja päivässä Syö täysjyväleipää ja -puuroa Käytä leivälle kasvirasvalevitettä ja suosi kasviöljyjä Syö kalaa ainakin kahdesti viikossa

Lisätiedot

2009/10. LUOVA VOIMA huolenpitoa & ajatusta. mutkat tekevät tiestä elämän

2009/10. LUOVA VOIMA huolenpitoa & ajatusta. mutkat tekevät tiestä elämän 00/0 LUOVA VOIMA huolenpitoa & ajatusta mutkat tekevät tiestä elämän Kuva: Anja Callius sydämellisesti tervetuloa Luova Voimaan! - ajatusta & huolenpitoa, inspiraatiota parempaan maailmaan - Juoksetko?

Lisätiedot

Elä sitä, mitä jo olet!

Elä sitä, mitä jo olet! ! Co-Creating meaningful futures. Mikko Paloranta mikko.paloranta@mirrorlearning.com 040 585 0022 Elä sitä, mitä jo olet!... 1 1.1. Lukijalle... 4 2. Luomme oman todellisuutemme... 5 2.1. Minä ja todellisuuteni...

Lisätiedot

10 Vuotta. -Ammattilaisen asialla! Tuoteluettelo HoReCa-pakasteet. Voimassa alkaen syyskuu 2014. www.mondofresco.com CMYK 0/0/95/3 CMYK 0/0/70/5 CMYK

10 Vuotta. -Ammattilaisen asialla! Tuoteluettelo HoReCa-pakasteet. Voimassa alkaen syyskuu 2014. www.mondofresco.com CMYK 0/0/95/3 CMYK 0/0/70/5 CMYK 10 Vuotta -Ammattilaisen asialla! CMYK 0/0/95/3 CMYK 0/0/70/5 CMYK 0/0/30/5 CMYK 0/0/50/3 Tuoteluettelo HoReCa-pakasteet Voimassa alkaen syyskuu 2014 www.mondofresco.com Sivu 2 Mondo Fresco viettää juhlavuotta!

Lisätiedot

Barista. Parhaat kahvintaitajat palkittu s. 3. Sundmansilla kahvi kruunaa aterian s. 8. Juha Tapion keikoilla kuluu kahvia. s. 10

Barista. Parhaat kahvintaitajat palkittu s. 3. Sundmansilla kahvi kruunaa aterian s. 8. Juha Tapion keikoilla kuluu kahvia. s. 10 Barista KAHVIN AMMATTILAISILLE 1 2014 Parhaat kahvintaitajat palkittu s. 3 Sundmansilla kahvi kruunaa aterian s. 8 Juha Tapion keikoilla kuluu kahvia. s. 10 Pääkirjoitus Sisällys 3 Parasta kahvia saa Turusta

Lisätiedot

IOP:n antia Jouluinen inssitarina Syyskokouksen jälkitunnelmia Testiryhmä: Viiden euron illallinen

IOP:n antia Jouluinen inssitarina Syyskokouksen jälkitunnelmia Testiryhmä: Viiden euron illallinen 3 10 IOP:n antia Jouluinen inssitarina Syyskokouksen jälkitunnelmia Testiryhmä: Viiden euron illallinen 1 Sisällysluettelo Pääkirjoitus 3 Puheenjohtajan terveiset 4 Puuhanurkka 5 Mikä ihmeen UIO? 7 Testiryhmä:

Lisätiedot

TEHTÄVÄ ROOMASSA. Rooma on maailman ihanimpia ruokakaupunkeja,

TEHTÄVÄ ROOMASSA. Rooma on maailman ihanimpia ruokakaupunkeja, TEHTÄVÄ ROOMASSA Rooma on maailman ihanimpia ruokakaupunkeja, mutta hyvän aterian löytäminen ei ole ihan simppeli juttu. Lähdimme etsimään kaupungin parasta ruokaa. Viinibaarista voi saada loistavaa ruokaa.

Lisätiedot

RAKENNETAAN PUUSTA NIKSIN JA NIKKARIN KANSSA 1 RAKENNETAAN PUUSTA NIKSIN JA NIKKARIN KANSSA

RAKENNETAAN PUUSTA NIKSIN JA NIKKARIN KANSSA 1 RAKENNETAAN PUUSTA NIKSIN JA NIKKARIN KANSSA RAKENNETAAN PUUSTA NIKSIN JA NIKKARIN KANSSA Moi! Puun käyttäminen on hyväksi luonnolle Me olemme Niksi ja Nikkari ja meidän mielestä on mahtavaa rakennella asioita puusta. Yleensä tiedämme täsmälleen,

Lisätiedot

Yhteistyö on voimaa! Yhteistyö on voimaa. Sisällys. Sivu 1/30 Virikemateriaalia lastenkirjaan Yhteistyö on voimaa!

Yhteistyö on voimaa! Yhteistyö on voimaa. Sisällys. Sivu 1/30 Virikemateriaalia lastenkirjaan Yhteistyö on voimaa! Sivu 1/30 Virikemateriaalia lastenkirjaan Yhteistyö on voimaa! Yhteistyö on voimaa! Sisällys 2 Esipuhe 3 Kirja minusta! 9 Hengittäminen vahvistaa! 11 Näytä minulle, miten sinä voit! 13 Roolileikkiä eläinhahmoilla

Lisätiedot

Viestintämateriaali Hävikkiviikko 2015

Viestintämateriaali Hävikkiviikko 2015 Viestintämateriaali Hävikkiviikko 2015 Kuluttajaliiton valtakunnallista Hävikkiviikkoa vietetään kolmatta kertaa viikolla 37 eli 7.-13.9.2015. Kiitos panoksestanne kampanjaan, jonka avulla voimme yhdessä

Lisätiedot

Caffè innovazione I E D B Y I F C E R T I T A L I A N T A S T E R S

Caffè innovazione I E D B Y I F C E R T I T A L I A N T A S T E R S FI Caffè innovazione C E R T I F I E D B Y I T A L I A N T A S T E R S TERVETULOA SAECO! Onnea uudesta ensiluokkaisesta Saeco-laitteestasi. Kahvihetki on tärkeä osa elämän yhteisiä hetkiä läheisten ja

Lisätiedot

Ruokalistalla HYVÄT TAVAT. www.tapasankari.fi

Ruokalistalla HYVÄT TAVAT. www.tapasankari.fi Ruokalistalla HYVÄT TAVAT www.tapasankari.fi HURMAA hyvällä käytöksellä Pitelet käsissäsi Ruokalistalla hyvät tavat -kirjasta, joka on oppaasi hyvien pöytätapojen maailmaan. Yhdessä syöminen on mukavaa

Lisätiedot

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta

Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta OSTOLASKUJEN KÄSITTELYN AUTOMATISOINTI PARHAAT KÄYTÄNNÖT READSOFTIN SÄHKÖISEN LASKUTUKSEN RATKAISUN AVULLA Toimii kaikille laskuille tyypistä tai muodosta riippumatta ON-BOARDING TOOL INCLUDED R E A D

Lisätiedot

Vanhinta ei unohdeta. opas romanivanhusten omaishoidosta. Suomen Romaniyhdistys ry

Vanhinta ei unohdeta. opas romanivanhusten omaishoidosta. Suomen Romaniyhdistys ry Vanhinta ei unohdeta opas romanivanhusten omaishoidosta Suomen Romaniyhdistys ry Vanhinta ei unohdeta opas romanivanhusten omaishoidosta Suomen Romaniyhdistys ry Lämpimät kiitokset kaikille Vanhat-projektin

Lisätiedot

Kylässä oli ihanaa elää. Koskettava selviytymistarina. Kai Lomma 35 vuotta lapsi kylän johtajana

Kylässä oli ihanaa elää. Koskettava selviytymistarina. Kai Lomma 35 vuotta lapsi kylän johtajana 1 2015 Kylässä oli ihanaa elää Koskettava selviytymistarina Kai Lomma 35 vuotta lapsi kylän johtajana Testamenttilahjoittaja Miksi halusin testamentata SOS-Lapsikylälle? Pääkirjoitus Sisältö 2 PÄÄKIRJOITUS

Lisätiedot

Mika Lamminpää. Eila ja Ossi. Suomen kielen alkeisoppikirja

Mika Lamminpää. Eila ja Ossi. Suomen kielen alkeisoppikirja Mika Lamminpää Eila ja Ossi Suomen kielen alkeisoppikirja 1 Becoming More Visible -projektin kehittämiskumppanuuden muodostivat: Kajaanin, Tampereen, Turun ja Vaasan vastaanottokeskukset, Kansalais- ja

Lisätiedot

Saimaanharjun yhtenäiskoulun. oma lehti

Saimaanharjun yhtenäiskoulun. oma lehti Sisällysluettelo: s.3 Pääkirjoitus s.4 Uusia toimittajia? s.4 Matkailuviikko s.5 Ystävänpäiväviikko s.6 Jan Ruhe s. 7-8 Sirkuskoulu Saimaanharjun yhtenäiskoulun s.9-10 Puhelinkysely s. 11-13 Peliarvostelu:

Lisätiedot

Kirjallisuuden vaihto hankintatapana

Kirjallisuuden vaihto hankintatapana Tieteellisen kirjallisuuden vaihtokeskus - Georg Strien Kirjallisuuden vaihto hankintatapana Tieteellisen kirjallisuuden vaihdolla on pitkä perinne, vanhimmat viitteet löytyvät vuodesta 1694 Ranskasta.

Lisätiedot

Suunnittelen omaa elämääni

Suunnittelen omaa elämääni Suunnittelen omaa elämääni Mitä tämä vihko sisältää? 1. Mitä elämänsuunnittelu tarkoittaa? 5 2. Miten valmistaudun oman elämäni suunnitteluun? 7 3. Mitä asioita minun on otettava huomioon oman elämäni

Lisätiedot

3/05. Wuorikautiset. Wappu 05 Spesiaali. Mukana myös: huikaiseva Lukijalahja! Waroitus! Ei huono(n)näköisille!

3/05. Wuorikautiset. Wappu 05 Spesiaali. Mukana myös: huikaiseva Lukijalahja! Waroitus! Ei huono(n)näköisille! 3/05 Wuorikautiset Wappu 05 Spesiaali Mukana myös: huikaiseva Lukijalahja! Waroitus! Ei huono(n)näköisille! 2 Wuorikautiset 3/05 Pääkirjoitus: Jumankauta nyt on WAPPU, nyt JuHLiTAAN nyt NAUTITAAN. Kesä

Lisätiedot

Pohjolan lapset Nuorilla on väliä!

Pohjolan lapset Nuorilla on väliä! Pohjolan lapset Nuorilla on väliä! Pohjoismainen hyvinvointikeskus Ideavihko Varhainen tuki perheille -projektin tulokset 1 Pohjolan lapset Nuorilla on väliä! Julkaisija: Pohjoismainen hyvinvointikeskus

Lisätiedot

Sänky ei ole vain huonekalu, se on paikka; turvasatama jossa vietät kolmasosan elämästäsi uneksien ja virkistyen. Elämänlaatusi riippuu lukemattomin

Sänky ei ole vain huonekalu, se on paikka; turvasatama jossa vietät kolmasosan elämästäsi uneksien ja virkistyen. Elämänlaatusi riippuu lukemattomin Sänky ei ole vain huonekalu, se on paikka; turvasatama jossa vietät kolmasosan elämästäsi uneksien ja virkistyen. Elämänlaatusi riippuu lukemattomin tavoin siitä miten hyvin nukut ja millaiselta sänky

Lisätiedot

Höyrypään käsikirja. Sähkötupakka opas. versio 1.06, marraskuu 2013 Copyright e-savuke.com hoyrypaan.kasikirja@e-savuke.com. Höyrypään käsikirja 1/38

Höyrypään käsikirja. Sähkötupakka opas. versio 1.06, marraskuu 2013 Copyright e-savuke.com hoyrypaan.kasikirja@e-savuke.com. Höyrypään käsikirja 1/38 Höyrypään käsikirja 1/38 Höyrypään käsikirja Sähkötupakka opas versio 1.06, marraskuu 2013 Copyright e-savuke.com hoyrypaan.kasikirja@e-savuke.com Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän julkaisun tai sen osan

Lisätiedot

Mitä haluaisit tehdä kerhossa? Lapsen kuulemisen menetelmiä

Mitä haluaisit tehdä kerhossa? Lapsen kuulemisen menetelmiä Mitä haluaisit tehdä kerhossa? Lapsen kuulemisen menetelmiä Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin valtakunnallinen kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeutta hyvään ja turvalliseen lapsuuteen.

Lisätiedot

Yritys Hyvä VOITTAJAKIRJOITUKSET JA -RYHMÄTYÖT

Yritys Hyvä VOITTAJAKIRJOITUKSET JA -RYHMÄTYÖT Yritys Hyvä 2015 VOITTAJAKIRJOITUKSET JA -RYHMÄTYÖT YRITYS HYVÄ 2015 voittajakirjoitukset ja -ryhmätyöt Toimitus ja taitto Annika Jokinen, Kehittämiskeskus Opinkirjo Kirjoitusten luonnehdinnat Anne Helttunen,

Lisätiedot

A TO ITO NU N NNAU UNNA U U NI UNI TULIPESÄN TULIPESÄN P ERIKLAASISTA PERIKLAASIST

A TO ITO NU N NNAU UNNA U U NI UNI TULIPESÄN TULIPESÄN P ERIKLAASISTA PERIKLAASIST AITO NUNNAUUNI TULIPESÄN PERIKLAASISTA SE TUNNETAAN 2009 2010 AITO NUNNAUUNI TULIPESÄN PERIKLAASISTA* SE TUNNETAAN Periklaasi on ollut tulipesän pinnassa vuolukiviuunien lämpöominaisuuksien tuottaja, mahdollistaja

Lisätiedot

EDUNVALVOJA SE ON MINUA VARTEN

EDUNVALVOJA SE ON MINUA VARTEN EDUNVALVOJA SE ON MINUA VARTEN Lasten ja edunvalvojien kokemuksia edunvalvojasta lastensuojelussa ja rikosprosessissa Toimittaneet Milja Laakso, Paula Marjomaa ja Kaisi Peltoniemi EDUNVALVOJA SE ON MINUA

Lisätiedot

Maksasairaus ja ruokavalio

Maksasairaus ja ruokavalio Maksasairaus ja ruokavalio Maksalla on monia ravitsemukseen liittyviä tehtäviä. Maksasairauteen sairastuneen on tärkeää huolehtia monipuolisesta ruokavaliosta hyvän ravitsemustilan ja sopivan painon säilyttämiseksi.

Lisätiedot

Virma 3/2012. Virike ry:n ja Mielenmajan jäsenlehti. Kuva: Pyry

Virma 3/2012. Virike ry:n ja Mielenmajan jäsenlehti. Kuva: Pyry 3/2012 Virma Virike ry:n ja Mielenmajan jäsenlehti Kuva: Pyry VIRIKKEEN JA MIELENMAJAN YHTEYSTIEDOT SISÄLLYS Mielenmajan yhteystiedot...2 Pääkirjoitus..3 Ajatuksia SOSTEn päiviltä.......4 Näppärät näpit....

Lisätiedot