Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 239 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 18.5.2009 klo 10.00-11.20 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Antti Katekeetta, puheenjohtaja Esko Härkönen, varapuheenjohtaja Rauna Guttorm Raimo Hekkanen Marjatta Kordelin Elle Kaaren Aikio Ilmari Tapiola Matti Valle, varajäsen Tarja Halonen, varajäsen Bertta Katekeetta, varajäsen Aslat Jon Länsman, varajäsen Ossi Pursiheimo, varajäsen Maritta Lukkari, varajäsen Samuel Paltto, varajäsen Viljo Pesonen, kunnanjohtaja, esittelijä Marja Stenberg, pöytäkirjanpitäjä Leena Aikio, tulkki Läsnä x x x x x Poissa x x x x LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 186 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) 187 Päätös: Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Päätös: Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Rauna Guttorm ja Marjatta Kordelin. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Esko Härkönen Marja Stenberg PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme Tarkastusaika Allekirjoitukset Rauna Guttorm Marjatta Kordelin PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Utsjoen kunnanvirasto Virka-asema

2 Utsjoen kunta 240 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kh 188 Ehdotus: hyväksyy kokouksen esityslistan mukaisen asioiden käsittelyjärjestyksen. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

3 Utsjoen kunta 241 Kaupanvahvistajan kiinteistönluovutusilmoitukset ja kunnan etuosto-oikeuden käyttäminen Kh 189 Kuntaan ovat tulleet seuraavat kaupanvahvistajan kiinteistönluovutusilmoitukset: Kaupanvahvistaja Luovuttaja/ Kohde luovutuksen saaja Tieva-Niittyvuopio Vuokko Utriainen Janne/ Utsjoki Huhtala Tarja ja Vesa Outakoski (koko kiinteistö) Boares Karigasnjarga RN:o 14:138 Ehdotus: merkitsee tiedoksi kaupanvahvistajien kiinteistönluovutusilmoitukset ja päättää, että kunta ei käytä etuostooikeutta kaupan kohteisiin. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin.

4 Utsjoen kunta 242 Kehittämis- ja elinkeinopäällikön viran täyttö Elink.ltk 28 Viran tai toimen kelpoisuusehdot voidaan määritellä joko johtosäännössä tai ne voidaan määritellä erikseen joko virkaa perustettaessa tai viranhakuilmoituksessa. Kehittämis- ja elinkeinopäällikön kelpoisuusehdot: Hakijalta edellytetään korkeakoulututkintoa. Kokemus yritysneuvonnasta ja hanketoiminnasta sekä saamen kielen taito katsotaan hakijalle erityiseksi ansioksi. Kunnallishallinnon tuntemus ja englannin kielen taito katsotaan hakijalle eduksi. Esitys: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle hyväksyttäväksi kehittämis- ja elinkeinopäällikön viran kelpoisuusehdot Päätös: Hyväksytty Kh 146 Ehdotus: 1. hyväksyy kelpoisuusehdot. 2. julistaa viran haettavaksi 24.4 mennessä. Ilmoitus julkaistaan Kuntalehdessä, Inarilaisessa, Lapin Kansassa ja työvoimahallinnon 3. valitsee haastateltavat 28.4 kokouksessaan. tekee esityksen valtuustolle siten, että virkavaali voidaan suorittaa valtuuston seuraavassa kokouksessa. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin Kh 165 Viran hakuaika on päättynyt Hakemukset ovat kokonaisuudessaan nähtävillä kokouksessa. Nimikirjanotteet / ansioluettelot lähetetään kunnanhallituksen jäsenille sähköpostilla suorittaa haastattelun seuraavassa kokouksessaan. Haastatteluun kunnanhallituksen lisäksi osallistuvat valtuuston puheenjohtaja, elinkeinoasiamies sekä elinkeinolautakunnan puheenjohtaja. Ehdotus: Annetaan kokouksessa. Päätös: Kunnanjohtaja Viljo Pesonen ilmoitti olevansa esteellinen asian käsittelyyn ja poistui kokouksesta. Merkittiin pöytäkirjaan, että asian valmistelijana ja esittelijänä toimii rehtori-sivistystoimenjohtaja Arja Alaraudanjoki../..

5 Utsjoen kunta 243 Kehittämis- ja elinkeinopäällikön viran täyttö./ Rehtori-sivistystoimenjohtajan ehdotus: kutsuu haastatteluun Sanna Länsmanin, Hanna-Leena Talvensaaren ja Erkki Kauppisen. Päätös: Esko Härkönen esitti, että haastatteluun kutsutaan Hanna-Leena Talvensaari ja Sanna Länsman. Elle Aikio kannatti Esko Härkösen esitystä. Ilmari Tapiola esitti, että kehittämis- ja elinkeinopäällikkö valitaan määräajaksi eli neljäksi vuodeksi. Esko Härkönen kannatti Ilmari Tapiolan esitystä. Raimo Hekkanen esitti, että haastatteluun kutsutaan lisäksi Mikko Friman. Marjatta Kordelin kannatti Raimo Hekkasen esitystä. päätti, että haastatteluun kutsutaan Hanna-Leena Talvensaari, Sanna Länsman ja Mikko Friman. päätti lisäksi, että virka täytetään määräaikaisena neljäksi vuodeksi. Kh 190 Mikäli viranhaltija otetaan määräajaksi, niin määräaikaisuudelle tulee olla laissa mainittu peruste. Viranhaltijalain 3 :n mukaan viranhaltija voidaan ottaa määräajaksi vain viranhaltijan omasta pyynnöstä tai jos määräajaksi ottamisesta on laissa erikseen säädetty taikka tehtävän luonne; sijaisuus, avoinna olevaan virkasuhteeseen kuuluvien tehtävien hoidon järjestäminen tai muu tähän rinnastettava kunnan toimintaan liittyvä määräaikaista virkasuhdetta edellyttävä seikka siitä vaatii. Tämän viran kohdalla määräaikaisuudelle ei ole laillisia perusteita. Valmistelija: rehtori-sivistystoimenjohtaja Rehtori-sivistystoimenjohtajan ehdotus: 1. päättää täyttää kehitys- ja elinkeinopäällikön viran toistaiseksi, koska määräaikaisuudelle ei ole perustetta. 2. haastattelee haastatteluun kutsutut hakijat. 3. tekee valtuustolle esityksen valittavasta henkilöstä. Päätös: Kunnanjohtaja Viljo Pesonen ilmoitti olevansa esteellinen asian käsittelyyn ja poistui kokouksesta. Todettiin, että asian valmistelijana ja esittelijänä toimiva rehtori-sivistystoimenjohtaja Arja Alaraudanjoki oli./..

6 Utsjoen kunta 244 Kehittämis- ja elinkeinopäällikön viran täyttö./ estynyt saapumaan kokoukseen. Myös kunnanjohtajan toinen sijainen sosiaalisihteeri Päivi Salminen oli estynyt saapumaan kokoukseen. Merkittiin pöytäkirjaan, että asia käsitellään puheenjohtajan selostuksen pohjalta. päätti täyttää kehittämis- ja elinkeinopäällikön viran toistaiseksi, koska viran määräaikaisuudelle ei ole perustetta. suoritti Sanna Länsmanin ja Hanna-Leena Talvensaaren haastattelun. Merkittiin pöytäkirjaan, että haastatteluun kutsuttu Mikko Friman ei saapunut paikalle. Puheenjohtaja totesi, että Sanna Länsman ei täytä virkaan vaadittavia kelpoisuusehtoja. Rauna Guttorm esitti, että virkaan valitaan Hanna-Leena Talvensaari. Marjatta Kordelin kannatti Rauna Guttormin esitystä. päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että kehittämisja elinkeinopäällikön virkaan valitaan Hanna-Leena Talvensaari. Toimeksi: valtuusto

7 Utsjoen kunta 245 Laajakaista joka kotiin-hanke Kh 191 Lapin liitto pyytää esitystä laajakaistaverkon rakentamisesta kunnan alueelle mennessä. Valtioneuvosto on joulukuussa 2008 tehnyt periaatepäätöksen, jonka tavoitteena on, että vuoden 2015 loppuun mennessä 100 Mbit/s laajakaistayhteydet olisivat enintään kahden kilometrin pituisella kiinteällä tai langattomalla tilaajayhteydellä saavutettavissa yli 99 % vakinaisista asunnoista sekä yritysten ja julkishallinnon organisaatioiden vakinaisista toimipaikoista. Taajamiin teleyritykset rakentavat nopeat yhteydet markkinaehtoisesti (95% väestöstä). Valtion tukea myönnetään viimeisen 5 % väestön kattamiseen. Kuituverkko tule suunnitella markkinaehtoisen alueen ulkopuolelle. Kuntia pyydetäänkin suunnittelemaan kartoitusvaiheessa mahdollisimman kattava valokuituverkko liityntäsolmuineen. Hankkeisiin, joita ei ole kartoitettu ja kuvattu, ei ole mahdollista saada valtioneuvoston periaatepäätöksen mukaista tukea. Liityntäsolmuja suunniteltaessa on huomioitava, että tavoitetason mukaan 100 Mbit/s mukainen liityntäsolmu on oltava tilaajan saatavilla enintään 2 km päässä. Tiheimmillään liityntäsolmuja on rakennettava neljän kilometrin välein. Kunkin liityntäsolmun osalta kerätään mahdollisimman kattavasti seuraavat tiedot - miten arvioitte alueen väestön kehittyvän tulevaisuudessa (muuttoliike) - väestö ja väestön ikäjakauma (Lapin liitto voi tuottaa 2007 väestötiedon pohjalta) - julkisen sektorin toimipaikkojen ja koulujen sijoittuminen - yritysten toimipaikkojen sijoittuminen - maatilatalouden yritysten, erityisesti karjatilojen sijoittuminen - matkailuelinkeinon toimipaikkojen sijoittuminen - ympärivuotisen loma-asutuksen sijoittuminen - kaavoitussuunnitelmat ja - muiden yhdyskuntatekniikan verkkojen rakentamissuunnitelmat Lisäksi voidaan esittää seuraavat tiedot: - etäopiskelu/etätyötarpeet - vanhusten tukijärjestelmät - nykyiset internet-kotitaloudet Kuntien esitysten pohjalta Lapin liitto arvioi rakennuskustannukset liityntäsolmujen määrän ja rakennettavien kuitukilometrien perusteella käyttäen viestintäviraston määrittelemiä referenssihintoja../..

8 Utsjoen kunta 246 Laajakaista joka kotiin-hanke./ Viestintäviraston kirjeen mukaan kaikkia alustavissa hankesuunnitelmissa esitettyjä hankkeita ei todennäköisesti tulla toteuttamaan, eivätkä kaikki näistä hankkeista todennäköisesti ainakaan kokonaisuudessaan tule saamaan laajakaistatukea. Niinpä hankkeet on pyydetty priorisoimaan. Kunnat voivat priorisoida halutessaan rakentamista jo tässä vaiheessa. Kuitenkin viimeistään syksyllä (elosyyskuun aikana) kuntia pyydetään priorisoimaan rakennettaviksi esitettävät alueet. Ehdotus: merkitsee tiedoksi valmistelun tämän hetkisen tilanteen. Päätös: Merkittiin tiedoksi.

9 Utsjoen kunta 247 Hakemus KOKO-ohjelmaan Kh 192 Työ- ja elinkeinoministeriö on avannut haun KOKO:on (alueellinen koheesio- ja kilpailukykyohjelma) ohjelmakaudeksi KOKO:n tavoitteena on parantaa kaikkien alueiden kilpailukykyä ja tasapainottaa aluekehitystä tukemalla alueiden sekä alueiden kehittämisen kannalta keskeisten toimijoiden vuorovaikutusta ja verkottumista. KOKO:on voivat hakeutua kaikki alueet, jotka muodostavat toiminnallis-strategisen kokonaisuuden. Luonnos hakemuksesta on toimitettava työ- ja elinkeinoministeriöön. Lopullinen hakemus KOKO:on tulee tehdä mennessä. Valtioneuvosto tekee KOKO:a ja nimettäviä alueita koskevan päätöksen syksyllä Ohjelman toteutus alkaa vuoden 2010 alussa. Pohjois-Lapin seutukunnan kunnat kuuluvat saamelaisalueeseen. Saamelaiskulttuurin vaikutus heijastuu lähes kaikkiin alueen toimintoihin. Ohjelmassa tulee mainita saamelaiskulttuurin merkitys alueen toimintoihin. esittää lausuntonaan, että kohtaan 1.2 tulee lisätä seuraavanlainen kappale: Ohjelmaa toteuttavat kunnat kuuluvat saamelaisalueeseen ja alueella asuu noin saamelaista. Saamelaiskulttuurin vaikutus ulottuu lähes kaikkiin toimintoihin. Saamelaiskulttuuri on alueelle vahvuus ja tavoitteena on kohottaa sitä myös kansallisen tason vahvuudeksi. Saamelaiskulttuurin ja siihen perinteisesti kuuluvien elinkeinojen huomioiminen sekä niiden vaikutus kehittämis- ja elinkeinotoimintaan ovat läpikäyvinä periaatteina etenkin matkailun ja luovien alojen toimintojen kehittämisessä. Ohjelmalla toteutettavat toimenpiteet tukevat saamelaiskulttuurin elinvoimaisuutta ja kehittymistä. Ehdotus: 1. hyväksyy edellä olevan kunnan lausunnoksi Pohjois- Lapin KOKO-ohjelmasta. 2. päättää osallistua Pohjois-Lapin KOKO-ohjelmaan ja sitoutuu ohjelman rahoitukseen Pohjois-Lapin alueyhteistyön kuntayhtymän perusrahoituksen kautta. 3. delegoi ohjelmaan hakemisen ja ohjelman hallinnoinnin Pohjois-Lapin alueyhteistyön kuntayhtymälle. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Tiedoksi: Pohjois-Lapin alueyhteistyön kuntayhtymä

10 Utsjoen kunta 248 Työsuojelupiirin tarkastukset Kh 193 Pohjois-Suomen Työsuojelupiiri teki työsuojelutarkastuksia Utsjoella Tarkastukset tehtiin teknisestä toimesta, Nuorgamin koulusta ja ryhmäperhepäivähoidosta, Utsjokisuun saamenkielisestä päivähoidosta, Utsjoen terveyskeskuksesta, avopalvelukeskuksesta ja avopalvelukeskuksen keittiöstä, Karigasniemen terveystalosta ja Karigasniemen koulusta. Tarkastetuissa kohteissa havaittiin joitain puutteita. Tarkastuskertomukset ovat oheismateriaalina. Lisäksi oheismateriaalina on Uudenmaan Työsuojelupiirin tarkastuskertomus: Tilaajan selvitysvelvollisuus ulkopuolista työvoimaa käytettäessä. Ehdotus: merkitsee tarkastuskertomukset tiedoksi. velvoittaa työsuojelupäällikköä valvomaan, että havaitut puutteet korjataan määräaikaan mennessä Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Toimeksi: työsuojelupäällikkö

11 Utsjoen kunta 249 Kirkonkylän vaalilautakunnan jäsenen nimeäminen Kh 194 on nimennyt jäsenet kunnan kolmen äänestysalueen vaalilautakuntiin sekä vaalitoimikuntaan. Kirkonkylän vaalilautakunnan jäsenet nimettiin seuraavasti: Puheenjohtaja Pentti Morottaja, varapuheenjohtaja Outi Kujala ja jäsenet Riitta-Liisa Valpola, Arto Ahlakorpi ja Niilo Heikki Aikio sekä varajäsenet Liisa Valle, Ossi Pursiheimo, Maarit K. Länsman, Juhani Harjunharja ja Maria Sofia Aikio. Pentti Morottaja on kirjallisesti ilmoittanut irtisanoutuvansa kirkonkylän vaalilautakunnan puheenjohtajan tehtävistä sekä vaalilautakunnan jäsenyydestä. Ehdotus: 1. myöntää Pentti Morottajalle eron kirkonkylän vaalilautakunnasta. 2. nimeää kirkonkylän vaalilautakunnalle puheenjohtajan. Päätös: myönsi eron Pentti Morottajalle kirkonkylän vaalilautakunnasta. Rauna Guttorm esitti, että kirkonkylän vaalilautakunnan puheenjohtajaksi nimetään Olavi Aikio. hyväksyi Rauna Guttormin esityksen yksimielisesti. Tiedoksi: Pentti Morottaja Olavi Aikio keskusvaalilautakunta

12 Utsjoen kunta 250 Nuorgamin vaalilautakunnan jäsenten nimeäminen Kh 195 on nimennyt jäsenet kunnan kolmen äänestysalueen vaalilautakuntiin sekä vaalitoimikuntaan. Nuorgamin vaalilautakunnan jäsenet nimettiin seuraavasti: Puheenjohtaja Matti Junttila, varapuheenjohtaja Vieno Länsman ja jäsenet Ola Eriksen, Soile Rikkonen ja Olavi Guttorm sekä varajäsenet Elli Aurala, Jaana Naapanki, Johannes I. Halonen, Lasse Johansen ja Pekka Länsman. Sekä Matti Junttila että Vieno Länsman ovat suullisesti ilmoittaneet olevansa esteellisiä toimimaan vaalilautakunnassa Ehdotus: nimeää Nuorgamin vaalilautakunnalle puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Päätös: Puheenjohtaja esitti, että Nuorgamin vaalilautakunnan puheenjohtajaksi nimetään Johannes I. Halonen. Marjatta Kordelin esitti, että Nuorgamin vaalilautakunnan varapuheenjohtajaksi nimetään Ola Eriksen. hyväksyi puheenjohtajan ja Marjatta Kordelinin esitykset yksimielisesti. Tiedoksi: nimetyt jäsenet keskusvaalilautakunta

13 Utsjoen kunta 251 Valtiovarainministeriön hallinnonalan kunniamerkkiesitykset Kh 196 Lapin lääninhallituksen hallinto-osasto on pyytänyt kaupungin- ja kunnanhallituksia toimittamaan valtiovarainministeriön hallinnonalaa koskevat kunniamerkkiesitykset. Ensisijaisena lähtökohtana ovat asianomaisen henkilön henkilökohtaiset ansiot, joiden tulee olla keskitason yläpuolella, ja jotka asianomainen on osoittanut omalla ammattialallaan tai huomattavissa yhteiskunnallisissa tehtävissä. Virka- ja palvelusvuodet eivät sinänsä ole kunniamerkin myöntämisen peruste. Edellytyksenä on lisäksi hyvämaineisuus ja halu ottaa kunniamerkki vastaan. Ylempää kunniamerkkiä voidaan esittää aikaisintaan seitsemän vuoden kuluttua edellisen kunniamerkin saamisesta. Tässä tapauksessa kunniamerkin saaminen edellyttää aina saajan virka-aseman, toimenkuvan tai työtehtävän muuttumista entistä vaativammaksi ja henkilön erityistä ansioituneisuutta uusissa tehtävissään. Erityisesti tulee kiinnittää huomiota kunniamerkkiehdotuksen perusteluihin, jotka ovat aikaisempina vuosina olleet osittain liian suppeat. Pitkä ja ansiokas valtion palvelu ei riitä perusteluksi. Lapin lääninhallituksen kiintiö on ritarimerkit 2, ansioristit 4 ja mitalit 10. Ehdotus: tekee yhden perustellun esityksen kunniamerkin saajaksi. Päätös: Rauna Guttorm esitti, että kunnanhallitus tekee esityksen kunniamerkistä Pertti Kujalalle. hyväksyi Rauna Guttormin esityksen yksimielisesti. Toimeksi: keskushallinto

14 Utsjoen kunta 252 Karigasniemen päiväkodin saamenkielisen lastentarhanopettajan viran täyttö Kh 197 Sosiaali- ja terveyspäällikkö Päivi Salminen hakee lupaa täyttää Karigasniemen päiväkodin saamenkielisen lastentarhanopettajan virka vakinaisesti Kirje on nähtävillä kokouksessa. Ehdotus: myöntää perusturvalautakunnalle luvan täyttää Karigasniemen päiväkodin saamenkielisen lastentarhanopettajan virka vakinaisesti lukien. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Tiedoksi: sosiaali- ja terveyspäällikkö Päivi Salminen

15 Utsjoen kunta 253 Hallintosäännön muutokset Kh 198 Hallintosääntöä on viimeksi päivitetty valtuustossa Sen jälkeen lautakuntien johtosääntöihin on tullut muutoksia. Hallintosääntö on tarpeellista päivittää ko. muutosten osalta. Liitteenä on korjattu hallintosääntö. Ehdotus: hyväksyy hallintosääntöön tehdyt muutokset ja esittää ne edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Toimeksi: valtuusto

16 Utsjoen kunta 254 Taloussäännön muutos Kh 199 Valtuusto antoi kunnanhallitukselle tehtäväksi valmistella taloussäännön muutoksen siten, että talousarvion valtuuston sitovuustaso olisi lautakuntataso nykyisen tehtävätason sijasta. Lautakuntien sisäiset talousarvion muutokset käsittelisi ko. lautakunta eikä niitä tarvitsisi tuoda valtuustolle käsiteltäväksi. Talousarvio on edelleen tarpeellista laatia tehtävätasolla, jonka myös valtuusto hyväksyy aiemman käytännön mukaisesti. Talousarvion muutoksista päättää lautakunta, sillä edellytyksellä että vuoden aikana tehtäväkohtaisten määrärahojen väliset siirrot eivät ylitä yhteensä 10 % lautakunnan kokonaismenoista eikä lautakunnan kokonaismeno ylity. Ehdotus: hyväksyy liitteenä olevan taloussäännön muutoksen ja esittää sen edelleen valtuustolle hyväksyttäväksi. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Toimeksi: valtuusto

17 Utsjoen kunta 255 Toimielimien päätökset Kh 200 Lautakuntien pöytäkirjat tulee toimittaa kunnanjohtajalle neljän päivän kuluessa pöytäkirjan tarkastamisesta. Kunnanhallituksella on otto-oikeus lautakuntien, oman jaostonsa sekä alaisensa johtokunnan ja viranhaltijan päätöksiin. Ottopäätöksen voi tehdä kunnanhallitus tai sen puheenjohtaja, kunnanjohtaja tai johtosäännössä määrätty viranhaltija. Otto-oikeutta on käytettävä viimeistään oikaisuvaatimusajan kuluessa. Käytännössä kunnanjohtaja käy lautakuntien päätökset läpi. Kunnanhallituksen ottaessa kantaa otto-oikeuden käyttämiseen merkitään sille toimitetut pöytäkirjat tiedoksi ja samalla päätetään, ettei otto-oikeutta käytetä pöytäkirjoihin sisältyvissä asioissa. Pöytäkirjojen jäljennöksiä ei liitetä kunnanhallituksen pöytäkirjaan, mutta niiden on oltava jäsenten käytettävissä kunnanhallituksen kokouksissa. Seuraavien toimielimien pöytäkirjat ovat nähtävillä kokouspaikalla: Perusturvalautakunta Ehdotus: merkitsee tiedoksi toimielimien tekemät päätökset ja toteaa, ettei KuntaL 51 :n mukaisesta otto-oikeutta ole käytetty. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Tiedoksi: hallintokunnat

18 Utsjoen kunta 256 Kirjastotoiminnan järjestäminen alkaen Sivltk 18 Utsjoen kunnan on tehtävä lopullinen päätöksensä myös kirjastotoiminnan järjestämisestä alkaen. Utsjoen kunnanvaltuusto teki joulukuussa 2006 päätöksen, että Utsjoen kunta ostaa kirjastotoimenjohtajan palvelut lukien Inarin kunnalta ja, että sivistystoimen toimistotyöntekijä on tarvittaessa käytettävissä myös kirjastossa. Sivistyslautakunta valitsi neuvottelutoimikunnan jatkamaan neuvotteluja palvelun vuosihinnasta Inarin kunnan kanssa. Inarin kunta tyrmäsi hintatarjouksen ja neuvottelut loppuivat siihen. Utsjoen kunta on kuitenkin kirjannut PARAS-hankkeen yhdeksi kuntien väliseksi yhteistyömahdollisuudeksi kirjastopalvelut. Utsjoen kunnalla on kolme vaihtoehtoa: 1) Utsjoen kunta neuvottelee kirjastotoimenjohtajan palvelujen ostamisesta Inarin kunnan kanssa. Pohjana neuvotteluille käytetään kevään 2007 aikana yhdessä Inarin kunnan kanssa tehtyä, liitteenä olevaa sopimusta. 2) Utsjoen kunta (sopimuskunta) neuvottelee yhteisestä kirjastosta (seutukirjasto) Inarin kunnan kanssa niin, että Inarin kunta toimisi isäntäkuntana. Kirjastoautosta käydään erilliset neuvottelut. Seuraavassa esimerkki siitä, miten seutukirjasto on järjestetty: Isäntäkunta vastaa kirjastotoiminnan järjestämisestä. Sopimuskirjastoilla on yhteinen hallinto, talous, henkilöstö, irtaimisto, aineistot, toiminnot. Henkilöstö siirtyy vanhoina työntekijöinä isäntäkunnan palvelukseen. Kirjastoauto ja tilat säilyvät sopimuskunnan omistuksessa, seutukirjasto saa ne vastikkeetta käyttöönsä. Hallinnollisesti seutukirjasto on osa isäntäkunnan sivistystoimea. Seutukirjastolle voidaan perustaa johtoryhmä, johon osallistuvat sopimuskunnan edustaja(t). Sopimuskunta maksaa seutukirjaston toiminnasta ja hallinnoista vuosittain sovittavan maksuosuuden, joka vahvistetaan sopimuskunnan valtuustossa. Maksuosuus sisältää palvelun tuottamisesta ao. kunnassa aiheutuvat todelliset kustannukset sekä hallinnon yleiskustannukset. Sopimuskunta neuvottelee vuosittain tai tarvittaessa seutukirjaston kanssa kirjastopalvelujen tasosta ja./..

19 Utsjoen kunta 257 Kirjastotoiminnan järjestäminen alkaen./ taloudesta. Sopimuskunta saa valtionosuuden entiseen tapaan. 3) kirjastotoiminta säilyy itsenäisenä toimintana. Tavoitteena on, että kuntien kirjastoissa tulee olla vähintään yksi henkilötyövuosi / alkavaa 1000 asukasta kohti. Ammattitaidon varmistamiseksi Kirjastoasetukseen (1078/1998) on otettu määräys, jonka mukaan kunnan (tai kuntien yhteisen) kirjastolaitoksen (tai vastaavan yhteisen hallinnon) kirjasto- ja tietopalveluista vastaavalta henkilöltä vaaditaan ylempi korkeakoulututkinto, johon sisältyy tai jonka lisäksi on suoritettu vähintään 35 opintoviikon (60 opintopisteen) laajuiset kirjasto- ja informaatioalan aineopinnot. Utsjoen kirjaston kohdalla tämä em. vaatimus ei tällä hetkellä toteudu. Muulla henkilökunnalla vähintään 2/3:lla tulee olla kirjastoalan koulutus, joka voi olla korkeakoulututkinto, opistotutkinto tai ammatillinen perustutkinto. Siihen tulee sisältyä vähintään 20 opintoviikon laajuiset kirjasto- ja informaatioalan aine- tai ammatilliset opinnot. Taloudellisin vaihtoehto on joko 1 tai 2. Mikäli kunta päättää järjestää kirjastotoimintaa omana toimintana, kirjastotoimenjohtajan virka on laitettava hakuun ja täytettävä osa-aikaisena, esim. maks. 50 %:na, alkaen. Ehdotus: Sivistyslautakunta esittää edelleen kunnanhallitukselle ja valtuustolle vaihtoehtoa 2 kirjastotoiminnan järjestämiseksi alkaen. Päätös: Puheenjohtaja ehdotti, että asia jätetään pöydälle lisäselvityksiä varten. Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. Sivltk 42 Lisävalmistelu: Pääkirjaston kustannukset olivat / ovat tp 2008 ta 2009 tulot menot netto Kirjastotoimenjohtajan vuosipalkka on v n sisältäen myös palkan sivukulut. Lisäksi kirjastotoimenjohtajalla syntyy matkakustannuksia n /vuosi sisältäen myös kirjastoauton kokousmatkat sekä elokuvatyön järjestämiseen liittyvät matkakustannukset../..

20 Utsjoen kunta 258 Kirjastotoiminnan järjestäminen alkaen./ ) Maaliskuun 2007 Inarin ja Utsjoen kuntien kirjastotoimenjohtajan palvelujen myyntisopimusehdotuksen mukaan Utsjoen kunta olisi maksanut Inarin kunnalle 10 % kirjastotoimenjohtajan kokonaispalkkauskustannuksista, matkustamisesta aiheutuvat kulut ja muut toimintokulut laskua vastaan. Kustannukset ovat yhteensä v n Lisäksi kirjastoon tarvitaan n. 30 % kirjastoapulainen vuosiloma- ja virkavapaus- yms. sijaiseksi nykyisen 100%:n kirjastovirkailijan lisäksi. Kustannukset ovat n vuodessa. Kulttuuri- ja elokuvatyö tulisi siirtää vapaa-aikasihteerin tehtäviksi. Tämä malli on n halvempi vaihtoehto kuin nykyinen. 2) Seutukirjaston kustannukset olisivat suurin piirtein samat kuin edellisessä, mutta toiminnaltaan parempi vaihtoehto. Isäntäkuntamallissa Utsjoen kunta maksaisi kirjaston kustannukset sellaisenaan Inarin kunnalle ja saa siitä kuitenkin normaalin valtionavustuksen. 3) Mikäli kunta päättää järjestää kirjastotoiminnan omana toimintana, kirjastotoimenjohtajan virka on laitettava hakuun ja täytettävä osaaikaisena, esim. maks. 50 %:na, alkaen kustannussäästöjen vuoksi. Mikäli virka täytetään 100 %:na, kustannukset nousevat vuosittain n. 5% tähän vuoteen verrattuna. Ehdotus: Sivistyslautakunta esittää edelleen kunnanhallitukselle ja valtuustolle, että Utsjoen kunta ryhtyy neuvottelemaan Inarin kunnan kanssa seutukirjastosta. Seutukirjasto aloittaisi toimintansa Päätös: Puheenjohtaja Kati Eriksen esitti ryhmän puolesta, että ehdotuksen 3 mukaan siten kirjastotoiminta omana toiminta ja kirjastotoimenjohtajan virka 100 %, josta 20% kuuluu kulttuurityön ja 10 % elokuvatyön järjestämiseksi. Perusteluksi ryhmä esittää seuraavaa: 1. säästö suhteessa kirjastopalvelujen laadun, kirjaston aukiolon ja saamenkielisen palvelun heikkenemiseen verrattuna on vähäinen, 2. halutaan kokemuksia kansalaisopiston ulkoistamisesta, 3. kulttuuri- ja elokuvatyötä ei voida siirtää vapaa-aikasihteerille ilman oleellista heikennystä liikunta- ja nuorisotyön palveluissa, 4. kunta on suunnittelemassa ja hakemassa rahoitusta Ailigasinstituuttiin, minkä osana kirjastopalveluiden merkitys korostuu, jos tiedetoimintaa kehitetään Utsjoella,./..

21 Utsjoen kunta 259 Kirjastotoiminnan järjestäminen alkaen./ %:n kirjastovirkailijan työlisäys ei ole selkeä, 6. yhdellä kirjastovirkailijalla ei ole resursseja hoitaa asiakaspalvelua ja muita tehtäviä ilman kirjaston aukioloaikojen oleellista vähentämistä, 7. edelleenkään mallissa 1 tai 2 ei olisi Utsjoen kirjastossa ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanutta kirjastovirkailijaa kuten Leivon selvityksen s. 12 velvoitetaan, 8. Kirjastoa tulisi palvelujen heikentämisen sijaan kehittää ja tutkia esim. hakemalla rahoitusta kulttuuri- ja elokuvatyön kehittämiseksi ja lisäämiseksi, 9. Kirjastoauto on hallinnollisesti kolmen kunnan alainen, hallinnon hajauttamista Inariin ei koeta tarpeelliseksi, 10. Kirjasto- ja kulttuuritoimi on säästänyt jo huomattavasti virkarakennemuutoksilla, kirjastotoimenjohtaja huolehtii entisen kulttuurisihteerin tehtävistä. Sivistyslautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että Utsjoen kunta järjestää kirjastotoiminnan omana toimintana edelleen lukien. Kati Eriksenin esitys hyväksyttiin yksimielisesti. Kh 201 Vuoden 2007 tilastokeskuksen tilaston perusteella kunnan kirjastotoimen nettomenot olivat 103 euroa asukasta kohden. Vastaavat menot esim. Enontekiöllä olivat 71 /as ja Inarissa 64 /as. Läänin keskiarvo oli 55 /as. Kunnanvaltuusto on hyväksynyt talouden tasapainottamissuunnitelman. Suunnitelma edellyttää kuntaa selvittämään kirjastotoimenjohdon hoitamisen seudullisesti tai yhdessä Inarin kunnan kanssa. Ehdotus: käynnistää neuvottelut Inarin kunnan kanssa seutukirjaston perustamisesta. Päätös: Marjatta Kordelin esitti, että kunnanhallitus hyväksyy sivistyslautakunnan esityksen, että Utsjoen kunta järjestää kirjastotoiminnan omana toimintanaan edelleen lukien. Rauna Guttorm, Aslat Jon Länsman ja Maritta Lukkari kannattivat Marjatta Kordelinin esitystä. päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että Utsjoen kunta järjestää kirjastotoiminnan omana toimintanaan edelleen lukien sivistyslautakunnan esityksen mukaisesti. Toimeksi: valtuusto

22 Utsjoen kunta 260 Kirjastoauton talousarvion muutos ja lisätalousarvio Sivltk 57 Va. kirjastotoimenjohtaja oli hakenut Opetusministeriöltä kirjastoauton kustannuksiin :n suuruista eristysavustusta vuodelle Haettu summa on merkitty myös valtuuston hyväksymään vuoden 2009 talousarvioon kirjastoauton toimintatuotoksi. Opetusministeriö on kuitenkin päätöksellään 78/623/ myöntänyt vain :n suuruisen erityisavustuksen vuoden 2009 kirjastoauton kustannuksiin. Näin ollen tuotoissa on tänä vuonna vajausta Ehdotus: Sivistyslautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle kirjastoauton talousarvion muutoksen, joka sisältää nettomenojen kasvun :lla Kirjastoauto TA 2009 muutos uusi summa Tuotot 3330 Muut tuet ja avustukset Toimintakulut pysyy ennallaan Toimintakate Päätös: Hyväksyttiin. Kh 202 Ehdotus: palauttaa asian sivistyslautakunnalle ja edellyttää, että lautakunta kattaa puuttuvan tulon sisäisillä siirroilla. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Tiedoksi: sivistyslautakunta

23 Utsjoen kunta 261 Koulunkäyntiavustajien toimien täyttölupa Sivltk 60 Utsjokisuun koululla tarvitaan vähintään 1 saamenkielinen koulunkäyntiavustaja, mahdollisesti 2. Lopullinen tarve selviää viikon 21 loppuun mennessä. Tällä hetkellä avustajia on 2. Toimia täytetään vain tarpeen mukaan kesäkuun lautakunnan kokouksessa. Tarpeen perusteena on ollut erityisopetukseen siirtopäätös sekä ryhmän koko ja oppilaiden heterogeenisyys. Avustajan tarpeesta lausuu myös koulun oppilashuoltotyöryhmä kokouksessaan to Lisävalmistelu: Koulunkäyntiavustajan koulutusvaatimuksena on koulunkäyntiavustajan tutkinto tai vastaava. Mikäli hakijalla ei ole toimeen kelpoisuutta, työnantaja voi sitouttaa hakijan oppisopimuskoulutukseen. Oppisopimuskoulutuksesta on mainittava haussa. Ehdotus: Sivistyslautakunta hakee kunnanhallituksen lupaa kahden (2) koulunkäyntiavustajan toimen täyttämiseen eli vajaan kolmen vuoden määräajaksi. Avustajan työaika on sama kuin avustettavan oppilaan työaika sekä lisäksi mahdollisesti iltapäiväkerhonohjausta. Muutosehdotus: Sivistyslautakunta hakee kunnanhallituksen lupaa kahden (2) koulunkäyntiavustajan toimen täyttämiseen eli vajaan kahden (2) vuoden määräajaksi. Perusteena on muuttuva, henkilökohtaisten avustajien tarve johtuen avustettavien oppilaiden tarpeista sekä opetusryhmistä ja niiden koosta. Avustajan työaika on sama kuin avustettavan oppilaan työaika + tarpeen ja harkinnan mukaan 0,5 h /päivä materiaalin valmistamiseen yms. sekä lisäksi mahdollisesti iltapäiväkerhonohjausta. Lisäksi mikäli hakijalla ei ole toimeen kelpoisuutta, työnantaja asettaa etusijalle hakijan, joka sitoutuu koulunkäyntiavustajan oppisopimuskoulutukseen kahdeksi vuodeksi. Päätös: Hyväksyttiin. Kh 203 Ehdotus: myöntää sivistyslautakunnalle koulunkäyntiavustajien toimien täyttöluvan lautakunnan muutosehdotuksen mukaisesti. Päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Tiedoksi: sivistyslautakunta

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Viranomainen Nro Sivu KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto 3 72 KOKOUSAIKA klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Läsnä Poissa (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 Keskusvaalilautakunta KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1 1 KOKOUSAIKA klo 16.00-16.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 187 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 6/2018 1 Kunnanhallitus Aika 07.05.2018 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 59 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 13/2011 1 Kunnanhallitus Aika 11.11.2011 klo 8:30-9:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 262 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 128 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 30.3.2010 klo 10.00-14.35 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 128 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 30.3.2010 klo 10.00-14.35 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 128 KOKOUSAIKA klo 10.00-14.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Esityslista 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 10/2018 1 Kunnanhallitus Aika 14.12.2018 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 159 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 17 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 18 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 19 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 20 Vastaavan sairaanhoitajan valinta

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 2/2018 1 Elinvoimalautakunta Aika 08.05.2018 klo 14:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2018 1 Kunnanhallitus Aika 18.06.2018 klo 10:00-11:10 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 94 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2014 1 Keskusvaalilautakunta Aika 09.04.2014 klo 10:00-10:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Viranomainen Nro Sivu KOKOUSPÖYTÄKIRJA Valtuusto 3 51 KOKOUSAIKA klo 12.00-13.50 KOKOUSPAIKKA Utsjoen kunnanvirasto, valtuuston istuntosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Läsnä Poissa (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 254 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 30.6.2010 klo 10.00-11.35 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 254 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 30.6.2010 klo 10.00-11.35 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 254 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2011 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 3/2011 1 Kunnanhallitus Aika 15.02.2011 klo 10:00-14:55 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 43 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 7/2017 1 Tekninen lautakunta Aika 27.10.2017 klo 10:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 93 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011

KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Käyttösuunnitelma vuodelle Sivistystoimen toimintakertomus 2011 KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2012 Sivistyslautakunta Aika Tiistai 21.02.2012 klo 17.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat nro Liite nro 10 3 Käyttösuunnitelma vuodelle 2012 11 4 Sivistystoimen

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2011 1 Valtuusto Aika 08.03.2011 klo 12:00-13:20 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 15 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1

Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1 Utsjoen kunta Esityslista 1/2019 1 uusto Aika 14.01.2019 klo 12:00 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 10 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 11 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 12 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 13 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 14

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14 366 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 15.9.2009 klo 10.00-11.30 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14 366 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 15.9.2009 klo 10.00-11.30 KOKOUSPAIKKA. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14 366 KOKOUSAIKA klo 10.00-11.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1

Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1 Utsjoen kunta Esityslista 8/2017 1 Sivistyslautakunta Aika 05.12.2017 klo 09:00 Paikka Valtuustosali Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 166 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 167 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 0 ASIALISTA Asiat 48 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 49 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 50 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen 51 Sosiaalilautakunnalle tiedoksi 52

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta 8/2012 77 8/2012 77 Kokousaika Torstai 28.06.2012 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanviraston valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) Jäsenet Henkilökohtaiset varajäsenet x

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2012 1 Valtuusto Aika 02.04.2012 klo 10:00-12:50 Paikka Kunnanvirasto, valtuuston istuntosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 4 2 Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

NRO 1/ Tarkastuslautakunnan kouluttautuminen ja käyttöön tilattava materiaali

NRO 1/ Tarkastuslautakunnan kouluttautuminen ja käyttöön tilattava materiaali Tarkastuslautakunta ASIALISTA NRO 1/2010 Kokousaika 16.2.2009 klo 9 14.30 Kokouspaikka Utsjoen kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Asialista ja asian pykälä: 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 5/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 03.09.2012 klo 9:00-9:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 21 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2012 1 Kunnanhallitus Aika 25.06.2012 klo 9:00-9:55 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 110 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 9/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 28.10.2012 klo 18:30-22:50 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 52 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.11.2013 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 8/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 15.12.2017 klo 13:00-13:40 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 10 / 2009 192 Kokousaika 23.03.2009 klo 17.00 17.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2015 1. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Keskusvaalilautakunta Aika 24.02.2015 klo 13:00-13:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 07.04.2017 klo 17:00-20:30 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 26 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 10/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 29.10.2012 klo 09:00-11:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 57 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta

PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta PADASJOEN KUNTA ESITYSLISTA 28.11.2018 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28. marraskuuta 2018 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) MUUT SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus SISÄLLYSLUETTELO 20 / 2018 Kunnanhallitus Kokousaika Maanantai 17.joulukuu 2018 klo 15.00 Kokouspaikka Kuntala, valtuustosali 156 Luvan myöntäminen kiinteistöhoitajan toimen täyttämiseen... 260 157 Työsuojelupäällikön

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 140 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 16.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.11.2008 klo 18.00 18.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013. Perusturvalautakunta. 10.4.2013 klo 17.00-17.35 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2013 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 10.4.2013 klo 17.00-17.35 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Kunnanhallitus. Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 5 / 2018 Aika Maanantai 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantaina 07.05.2018 klo 18.30-20.30 Kokoushuone 1 (khall) Nro 5 / 2018

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

6 hyväksyminen 48 Maastopyöräilyyn liittyvän kartta-aineiston liittäminen

6 hyväksyminen 48 Maastopyöräilyyn liittyvän kartta-aineiston liittäminen Utsjoen kunta Pöytäkirja 4/2012 1 Elinkeinolautakunta Aika 13.12.2012 klo 11:00-12:10 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 45

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Kröger Lasse, puheenjohtaja (x) Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (-) Piispanen Sanna (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2010 Kokousaika Maanantai klo 19.00 19.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 6/2018. Kisatien koulu. 43 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 6/2018. Kisatien koulu. 43 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta KOKOUSKUTSU/ASIALISTA 6/2018 KOKOUSAIKA Torstai 6.9.2018 klo 18.00-20.25 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia n:o Liite n:o Kisatien koulu Asia 43 Kokouksen

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 7/2015 Aika Pe 10.07.2015 klo 15.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Perjantaina 10.07.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 7/2015 ASIA LIITE 50 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 41 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 27.1.2010 klo 16.00-18.10 KOKOUSPAIKKA

Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 41 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 27.1.2010 klo 16.00-18.10 KOKOUSPAIKKA Viranomainen Nro Sivu Utsjoen kunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 41 KOKOUSAIKA klo 16.00-18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Henkilökohtaiset varajäsenet

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 10.04.2017 klo 12:00-14:25 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 36 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018

KOSKEN TL TARKASTUSLAUTAKUNTA /2018 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Keskiviikkona 30.5.2018 klo18.00-20.48 Kosken Tl kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Saapuvilla olleet jäsenet Läsnä Poissa Puheenjohtaja Marja Jalli Varapuheenjohtaja Pertti

Lisätiedot

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN.

MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. MULTIAN KUNNAN SIVISTYSLAUTAKUNNAN KOKOUS SINERVÄN KOULUKESKUKSESSA 03.06.2015 KLO 19.00 ALKAEN. ASIAT: 44 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 45 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 46 Luokanopettajan

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/ Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 11/2012 1 Keskusvaalilautakunta Aika 31.10.2012 klo 18:00-18:45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 62 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto, valtuustosali. Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (-) (x)

30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto, valtuustosali. Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 13/30.07.2012 203 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa 30.07.2012 klo 17.00 19.43 Kunnanvirasto,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Elinkeinolautakunta Aika 05.05.2014 klo 16:00-18:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Utsjoen kunta Pöytäkirja 12/2013 1

Utsjoen kunta Pöytäkirja 12/2013 1 Utsjoen kunta Pöytäkirja 12/2013 1 Kunnanhallitus Aika 14.11.2013 klo 11:00-11:30 Paikka Kunnanvirasto, valtuustosali Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 224 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 225 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus

Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus Viranomainen No 9/ 2013 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 79 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.11.2013 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

Laillisuus ja Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 7/2017 106 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 03.10.2017 klo 16:00-18:49 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen Eira puheenjohtaja Pekkala Aslak I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Sivistyslautakunta Nro KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 11 6.9.2018 131 Kokousaika Torstai 6.9.2018 klo 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta 3/2016 1. Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00. Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien kokoushuone Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2016 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Ti 19.4.2016 klo 17.30-18.00 Kunnanvirasto, hallituksen ja lautakuntien

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA. Sivistyslautakunta. Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo Kunnanhallituksen kokoushuone ESITYSLISTA Kokousnumero 2/2018 Aika Tiistai klo 17.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Henkilötiedot on poistettu Kuntalain 140.1 :n nojalla KOKOUSKUTSU 20.03.18 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 26/31.10.2011 446 Kokousaika 31.10.2011 klo 17:00 18:17 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010 Sivistyslautakunta 9.11.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 9.11.2010 klo 18.00-18.50 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Mattila Annika

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Esityslista 3/2019 1 Tekninen lautakunta Aika 14.06.2019 klo 10:00 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsiteltävät asiat Asia Otsikko Sivu 30 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.3.2011 klo 17.30 18.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto Sini

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sisällysluettelo 47. Saapuneet kirjeet...88 48. Sivistyslautakunnan talousarvioehdotus vuodeksi 2013 ja talous- ja henkilöstösuunnitelmat vuosiksi 2013 2015...89 49. Lasten päivähoitomaksujen määrittäminen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016. Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2016 Sivistyslautakunta 28.01.2016 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Torstai 28.01.2016 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Oksanen Annika

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015

TERVEYDENHUOLON KY. Tarkastuslautakunta 29.4.2015 TERVEYDENHUOLON KY. 1 Kokousaika Ke 29.4.2015 klo 14.00 16.54 Paikka Muonion kunnanvirasto, valtuustosali Jäsenet: Läsnä Varsinaiset jäsenet Varajäsenet Birgitta Eira. puheenjohtaja Anne-Mari Keimiöniemi,

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x)

Kinnulan kunta, valtuustosali. Jäsenet Häkkinen Kirsti, varapuheenjohtaja (x) Lehtonen Marja, esittelijä-sihteeri (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 Kokousaika Torstai klo 19.22 20.36 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kinnulan kunta, valtuustosali Jäsenet

Lisätiedot

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski

Aika: Torstai klo Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2. Pöytäkirjan tarkastajat Piia Haikola Jari Niskakoski REISJÄRVEN KUNTA Vapaa-aikalautakunta 1/2019 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai 10.01.2018 klo 16.30 17.30 Sivu 1-8 Paikka: Kunnantalo, kokoushuone 2 Läsnä: Parkkila Kimmo, puheenjohtaja Haikola Piia, jäsen Pesola

Lisätiedot