ILMAILUTIEDOTUS ASIAKASKYSELY ILMAILUTIEDOTUSPALVELUN (AIS) JULKAISUISTA JA INTERNET-PALVELUSTA LVO-I

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ILMAILUTIEDOTUS ASIAKASKYSELY ILMAILUTIEDOTUSPALVELUN (AIS) JULKAISUISTA JA INTERNET-PALVELUSTA LVO-I"

Transkriptio

1 ILMAILUTIEDOTUS ASIAKASKYSELY ILMAILUTIEDOTUSPALVELUN (AIS) JULKAISUISTA JA INTERNET-PALVELUSTA 2009 LVO-I Yhteenveto Ilmailutiedotusyksikön asiakkaille suunnatun asiakaskyselyn tuloksista

2 Sivu 2 / 20 Ilmailutiedotuspalvelun (AIS) julkaisuja ja Internet-palvelua koskeva asiakaskysely YLEISTÄ Ilmailutiedotusyksikkö (AIS) järjesti asiakaskyselyn , jossa kysyttiin asiakkailta mielipiteitä Ilmailutiedotuspalvelun (AIS) julkaisuista, Internet-palvelusta ( ja AIS- Uutiskirjeestä. Samalla pyydettiin esittämään parannusehdotuksia. Ilmailutiedotusyksikön toimintaa ohjaa mm. ISO 9001:2008 mukainen sertifioitu laadunhallintajärjestelmä. Yhtenä ISO-standardin periaatteena on toiminnan jatkuva parantaminen, jonka toimivina työvälineinä ovat asiakastyytyväisyyden kartoittaminen ja saadun palautteen analysointi. Kysely toteutettiin web-pohjaisella kyselylomakkeella osoitteessa ja kyselyyn vastattiin nimettöminä. Vastauksia saatiin 196 henkilöltä. Halutessaan vastaajat saivat osallistua arvontaan, jossa palkintona oli AIS-tuotepaketteja. Palkinnot on toimitettu voittajille. Kiitos kaikille AIS-asiakaskyselyyn vastanneille! Kyselyssä esitettiin 27 kysymystä, jotka oli jaoteltu seuraaviin osioihin: 1. KÄYTTÄJÄPROFIILI 5 kysymystä 2. AIS.FI SIVUT JA JULKAISU 9 kysymystä 3. AIS.FI SIVUJEN KÄYTETTÄVYYS JA ULKOASU 6 kysymystä 4. e AIP:N KÄYTETTÄVYYS JA ULKOASU 4 kysymystä 5. VFR SUOMI / FINLAND OPPAAN KÄYTETTÄVYYS JA ULKOASU 3 kysymystä. Esimerkki kysymyksestä: 23. eaip:n ulkoasu on Erinomainen Hyvä Tyydyttävä Huono 24. Ole hyvä ja kerro parannusehdotuksesi! Asiakastyytyväisyyskyselyn vastauksia on käsitelty tässä raportissa seuraavasti: kohta 2: Analyysi kysymysten tuloksista ja parannusehdotuksia pääpiirteittäin kohta 3: Listaus huomioista ja parannusehdotuksista sekä toimenpiteistä kohta 4: Yhteenveto

3 Sivu 3 / ANALYYSI 1. KÄYTTÄJÄPROFIILI Kysymys 1. Ikärakenne Suurin osa vastaajista sijoittui ikäryhmään vuotta. Kysymys 2. Asuinpaikka Yli puolet vastaajista asui Etelä-Suomen läänissä. Suomen ulkopuolelta kyselyyn vastattiin myös Ruotsista ja Norjasta.

4 Sivu 4 / 20 Kysymys 3. Työskentelen seuraavalla toimialalla Suurin osa vastaajista ei työskentele ilmailun parissa. Sivustomme on heille tuttu ainoastaan harrastusten kautta, joka selviää kysymyksestä 4. Toiseksi eniten vastaajat työskentelivät muulla ilmailuun liittyvällä toimialalla kuten tutkimus- ja kehitystehtävät, koulutusorganisaatio, harrasteilmailu, huolto ja konsultointi. Kysymys 4. Olen (voit valita useamman vaihtoehdon) Useimmat vastaajat olivat moottorilentäjiä. Toiseksi yleisin ryhmä oli harraste-, purje- ja ultrakevytlentäjät.

5 Sivu 5 / 20 Kysymys 5. Käyttämäni tuotteet (voit valita useamman vaihtoehdon) Suurin osa ilmoittaa käyttävänsä Internet-palveluja ja VFR-karttoja. AIP CD:n käyttäjien osuus sen sijaan on pieni. 2. AIS.FI SIVUT JA JULKAISUT Kysymys 6. Käytän AIS ( sivustoa Suurin osa vastaajista (54 %) käyttää ais.fi -sivustoa muutaman kerran viikossa ja päivittäisiä käyttäjiä on 15 % vastaajista.

6 Sivu 6 / 20 Kysymys 7. Käytän eaip:tä Internetissä Internet-eAIP:n käyttö jakautuu melko tasaisesti vaihtoehtojen välillä. Kysymys 8. Käytän AIP supplementteja Internetissä Suurin osa vastaajista käyttää ko. palvelua muutaman kerran viikossa ja saman verran on myös satunnaisia käyttäjiä.

7 Sivu 7 / 20 Kysymys 9. Käytän AIC-julkaisuja Internetissä Vastaajat käyvät katsomassa AIC-julkaisuja Internetissä satunnaisesti tai muutaman kerran viikossa. Kysymys 10. Käytän VFR Suomi / Finland -opasta Internetissä VFR-opasta käytetään kevään ja syksyn välisenä aikana, jolloin VFR-liikenne on vilkkainta. Melkein yhtä moni vastaaja käyttää VFR-opasta aktiivisesti myös ympäri vuoden.

8 Sivu 8 / 20 Kysymys 11. Käyn lukemassa ais.fi -sivujen uutisia ais.fi sivujen uutisia käydään lukemassa vain satunnaisesti. Palvelu ei ole ilmeisesti vielä tavoittanut suurinta osaa vastaajista. Kysymys 12. Käyn lukemassa korjaukset ANC-karttoihin Yli puolet vastaajista käy lukemassa korjauksia ANC-karttoihin satunnaisesti (54 %) tai kerran kuussa (29 %).

9 Sivu 9 / 20 Kysymys 13. Osa AIS-julkaisuista julkaistaan sekä suomeksi että englanniksi. Tarpeeni suomenkielisille julkaisuille Yli puolet vastaajista tarvitsee myös suomenkielisiä julkaisuja. Kysymys 14. Jos koet tarvitsevasi suomenkielisiä julkaisuja, olisitko valmis maksamaan niistä lisämaksua? Vain 9,9 % vastaajista olisi kuitenkin valmis maksamaan lisämaksua suomenkielisistä julkaisuista

10 Sivu 10 / AIS.FI - SIVUJEN KÄYTETTÄVYYS JA ULKOASU Kysymys 15. Sähköisistä AIS-julkaisuista ais.fi -sivustolla annettu esittelytieto ja käyttöohjeet ovat ais.fi sivuilla oleva esittelytieto koetaan hyväksi tai ainakin riittäväksi (93,7 %), mutta myös parannettavaa löytyy. Kysymys 16. Käyttöliittymä (ais.fi) Suurin osa vastaajista on tyytyväisiä ais.fi-sivun käyttöliittymään. 20,7 % katsoi, että käyttöliittymää on parannettava.

11 Sivu 11 / 20 Kysymys 17. Sivurakenteen loogisuus (ais.fi) Sivurakenteen loogisuuden kokee 67,4 % vastaajista hyväksi ja 32,6 % tyydyttäväksi. Kysymys 18. Navigointi ja linkitykset (ais.fi) ais.fi- sivun navigointi ja linkitykset koetaan toimiviksi; 64,6 % vastaajista kokee sivuilla liikkumisen helpoksi. 35,4 % vastaajan mielestä navigoinnissa olisi parantamisen varaa.

12 Sivu 12 / 20 Kysymys 19. Ulkoasu (ais.fi) Suurin osa vastaajista (79 %) kokee ais.fi -sivuston ulkoasun hyväksi tai erinomaiseksi. 21 % vastaajista haluaisi parannusta ulkoasuun. Kysymys 20. Ole hyvä ja kerro parannusehdotuksesi! (ais.fi) 43 vastaajaa esitti parannusehdotuksia. Oheisena parannusehdotukset pääpiirteittäin: ais.fi etusivulle takaisin suora painike bulletinpalveluun, ettei tarvitse notam-sivun kautta kierrellä ja kaarrella AIP-karttasivuilta ei pääse kartan avattuaan takaisin kentän karttojen valikkoon vaan joutuu uudestaan valitsemaan lentoaseman, jotta pääsee karttalistaukseen takaisin. Enemmän hakutoimintoja Kehittäkää kunnon reitinsuunnittelutyökalu joka annetun reitin perusteella hakee relevantit notamit, säät ja muu lennonvalmistelutieto. Eli kaikki tarvittavat tiedot yhdellä haulla. Mielestäni sivusto on sellaisenaan tarpeeksi yksinkertainen ja toimiva

13 Sivu 13 / CD eaip Kysymys 21. CD -eaip:n käyttöliittymä ja käytettävyys Kysymys 22. Internet -eaip:n käyttöliittymä ja käytettävyys Vastaajien mielipiteet eaip:n käytettävyydestä eroavat riippuen siitä, onko kyse CD-eAIP:stä vai Internetissä olevasta eaip:stä. Koska kyseessä on täysin identtinen tuote, on mielenkiintoista huomata, että 68 % vastaajista kokee CD-eAIP:n käytön helpoksi ja 32 % mielestä käytettävyyttä tulisi parantaa. Kun taas 82 % vastaajista koki Internet eaip:n käytön helpoksi ja ainoastaan 18 % vastaajista haluaisi parannusta.

14 Sivu 14 / 20 Kysymys 23. eaip:n ulkoasu on Yli 80 % vastaajista on sitä mieltä, että eaip:n ulkoasu on aiheeseen sopiva. 17 % vastaajista haluaisi uudistusta ulkoasuun. Kysymys 24. Ole hyvä ja kerro parannusehdotuksesi! (eaip) Parannusehdotuksia saatiin 13 kappaletta. Oheisena parannusehdotukset pääpiirteittäin: Käyttöliittymä on hieman vanhanaikainen ja kaipaisi uudistusta Tärkeää on, että ulkoasu (sisällöstä puhumattakaan) on täysin yhtenevä kaikkia julkaisukanavia pitkin, kaikilla kielillä ja kaikille kohderyhmille PDF-sisällysluetteloon voisi tehdä vielä tehokkaammin kirjanmerkkilinkitykset, että etsittävä asia olisi mahdollista löytää nopeammin. Tai jotenkin saada haku-toiminto koskemaan koko AIP:tä. Freimit vaikeuttavat selaamista

15 Sivu 15 / VFR SUOMI Kysymys 25. VFR Suomi / Finland -oppaan käyttöliittymä ja käytettävyys on Kysymys 26. VFR Suomi / Finland -oppaan ulkoasu on Yli 80 % vastaajista kokee VFR-oppaan käytön helpoksi ja ulkoasun sopivan yksinkertaiseksi. 17 % vastaajista ei ole tyytyväinen oppaaseen. Vastaajat toivoivat ajantasaisuutta ja enemmän tietoa lentopaikoista.

16 Sivu 16 / 20 Kysymys 27. Ole hyvä ja kerro parannusehdotuksesi! (VFR-opas) 22 vastaajaa esitti parannusehdotuksia. Oheisena parannusehdotukset pääpiirteittäin: Pohjakartat ovat kelvottomia. Mikä tahansa kunnollinen korkeuskäyrin varustettu maastokartta pohjaksi ja yhteinäisessä ja sopivassa mittakaavassa. Paremmat lähestymis- ja paikallisohjeet korpikentille Oppaasta tulisi tiedottaa enemmän. En usko että riittävän suuri osa harrastajista tietää sen olemassaolosta 6. UUTISKIRJE Kysymys 28. AIS julkaisee sähköistä AIS-uutiskirjettä. Uutiskirje on uusi ilmainen palvelu, jonka avulla tilaaja saa nopeasti tiedon julkaisujen päivittymisistä ja ajankohtaisista asioista. Oletko kiinnostunut tilaamaan uutiskirjeen? Suurin osa vastaajista on jo AIS-uutiskirjeen tilaajia ja 32 % vastaajista on kiinnostuneita tilaamaan ko. palvelun.

17 Sivu 17 / PAPERINEN JULKAISU Kysymys 29. Tilaatko paperijulkaisujamme? Jos tilaat, niin mitä? Miksi et ole siirtynyt sähköisiin julkaisuihin? Kysymykseen saimme 30 vastausta. Paperiversiota pidettiin parhaimpana koulutuksissa, työtehtävissä ja kerhotoiminnassa. Paperijulkaisun tilaamista perusteltiin seuraavasti: AIP muutospalveluineen sisältäen AIC tiedotteet. Organisaationa (SIO) tarvitsemme myös paperijulkaisuja muutaman kappaleen backuppina netille ja toisaalta osalle henkilöstöstä paperi on helpompilukuinen ja selattavampi Tilaan AIP:ta. Saan paperisesta tilauksesta helpoimmalla tavalla paperiset VAC- ja LDG-kartat (myös ADC) lentolaukkuuni. Eli valmiiksi painettuina ja väreissä Kyllä. On hyvä olla molemmat. On joskus helpompi antaa paperi lentäjälle, kuin päästää tietokoneelle. Kysymys 30. Muu palaute: Vastaajista 27 henkilöä esitti muuta palautetta. Oheisena palautteita pääpiirteittäin: ANC 1: myös pdf:ksi Älkää ihmeessä laittako tätä palvelua maksulliseksi, nyt kun vihdoin on saatu oikeasti ilmailijoiden saataville ilmailutiedotteet aikaisemman kankean ja vaikeasti saatavien paperimappien sijaan. Se olisi pahin karhunpalvelus mitä Finnavia voi tehdä Suomen ilmailulle. Kannatta ottaa järki käteen ja mielummin karsia byrokratiaa kuin keksiä keinoja rahoittaa sitä. Ei kuulu AIS-palveluihin, mutta sääsivuille olisi mukava saada säätietojen lyhenteet ja tulkintaohjeet, ettei aina tarvitse kaivaa säähaitaria esiin. Haitari voisi olla myös netissä. Kehitys tällä saralla on mennyt kovaa vauhtia eteenpäin. Mikäli jotakin kautta saataisiin vielä lentosuunnitelman teko nettiin mahdolliseksi ja vaivattomasti, alettaisiin olla hyvällä tolalla. Lentoturvallisuusaspektikin sillä epäilemättä olisi VFR-Karttojen materiaali on kelvotonta. Kartat eivät kestä ilman päälystystä tosikäytössä montaa lentoa. Kartat on painettu liian paksulle/kovalle paperille josta seuraa kartan murtuminen taitoskohdasta erittäin nopeasti. Toivoisin, että karttaa tehtäessä mietittäisiin myös sen käyttötilanteita. Hyvä esimerkki oikeasta materiaalista löytyy esimerkiksi Jeppesen Vfr sekä Ifr kartoista. Riittävän ohut materiaali takaa käytettävyyden ja kartan kestämisen lentokäytössä Hyvä palvelu Internetissä. Helppo käyttää vaikka kotikoneelta AIS-uutiskirje hyvä juttu. Internet palvelu, jossa pelkästään tietyt lentopaikat valitsemalla saisi ko. kentiltä notamit/säät niputettuna juuri vain näiltä valituilta kentiltä. Tällainen olisi varsin hyödyllinen palvelu. Ulkomaisilla internet sivuilla tällaisia löytyy ja sinne saa myös suomen kenttiä valittua, mutta siellä yleensä notamit ovat puutteellisia ja ne joutuu kuitenkin katsomaan AIS:n kautta bulletiineista

18 Sivu 18 / LISTAUS HUOMIOISTA JA PARANNUSEHDOTUKSISTA SEKÄ TOIMENPITEISTÄ 3.1. Yleisiä huomioita Kyselyn ajankohta ei ollut paras mahdollinen, koska VFR-lentotoiminta ei ole talvella yhtä aktiivista kuin kesäaikana. Ikäjakauma painottui vuotiaisiin, mikä kertonee aktiivisimmista harrastusvuosista. Paikkakuntajakaumassa korostui selvästi Etelä-Suomen lääni. Olisimme toki toivoneet vastauksia enemmän myös muualta Suomesta. Kysymysten asettelu ja jaottelu oli hyvä. Osioiden ais.fi, eaip ja VFR SUOMI / FINLAND päätteeksi oli mahdollisuus kertoa parannusehdotuksia. Parannusehdotuksia saatiin ais.fi osioon 44 kappaletta, eaip-osioon 13 kappaletta ja VFR SUOMI / FINLAND -osioon 21 kappaletta Parannusehdotuksia ja toimenpiteitä AIS.FI eaip Sivuston käytettävyyteen ja selkeyteen tulisi kiinnittää vastaajien mielestä enemmän huomiota. Sivuston ulkoasua ei ole mahdollista muuttaa, sillä se on yhteinen kaikilla Finavian sivuilla. Sivuston rakennetta sen sijaan on muutettu loogisemmaksi asiakaskyselyn jälkeen. Toivottiin, että Bulletin-palveluun pääsisi suoraan ais.fi -sivulta. Linkki Bulletin palveluun lisättiin ais.fi -etusivulle välittömästi. eaip:hen ja VFR-oppaaseen toivottiin hakutoimintoa. ais.fi -sivuilla on hakutoiminto, joka hakee myös eaip:n ja VFR-oppaan sisältä annetuilla parametreillä. Haku ei toimi aivan kuten haluaisimme, sillä sivun ylälaidassa olevaan hakukenttään kirjoitettaessa hakutuloksia ei saada. Ensin tulee klikata suurennuslasia ja tämän jälkeen kirjoittaa hakusana sivun keskellä olevaan hakukenttään. Tällä tavoin haettaessa saadaan hakutuloksia myös muista ais.fi-sivuston palveluista. Vastaajat eivät pitäneet siitä, että karttasivuilta ei pääse kartan avattuaan takaisin kentän karttojen valikkoon vaan joutuu uudestaan valitsemaan lentoaseman, jotta pääsee karttalistaukseen takaisin. Tällainen ominaisuus on frame-rakenteen aiheuttama, ja se esiintyy myös Eurocontrolin virallisessa eaip-ympäristössä. Osa vastaajista koki eaip:n käyttöliittymän hankalaksi ja vanhanaikaiseksi. Harkitsemme Eurocontrolin mukaisen eaip:n käyttöönottoa, jolloin koko eaip tulisi uudistumaan. Käyttöönoton mahdollisuutta tutkitaan ja mahdollista aikataulua suunnitellaan parhaillaan. PDF-tiedostoihin toivottiin lisättäväksi kirjanmerkit helpottamaan sisällön nopeampaa löytymistä. Kirjanmerkit ovat jo käytössä ENR 3.3 -osassa, muiden osalta toteutusta tutkitaan ja tullaan toteuttamaan alkaen AD-osasta.

19 Sivu 19 / 20 VFR SUOMI / FINLAND VFR Suomi / Finland oppaan tietojen ajantasaisuudessa oli huomautettavaa. AIS julkaisee vain lentoaseman pitäjän toimittamaa tietoa (Ilmailumääräys AGA M3-4) ja siksi lentoaseman pitäjän tulee huolehtia siitä, että lentoasemaa koskevat tiedot vastaavat todellista tilannetta. VFR-karttojen materiaali koettiin huonoksi. Karttoja saa nykyään painettuna erilaisille materiaaleille. ANC 1: kartoista toivottiin nettiversiota. Karttojen myynnin ja jakelun hoitaa Karttakeskus Oy. Tutkimme yhdessä Karttakeskus Oy:n kanssa mahdollisuutta tehdä myös elektronisia karttoja. Osa parannusehdotuksista koski lennonneuvontapalveluja. Parannusehdotuksista keskustellaan yhdessä ko. yksikön kanssa.

20 Sivu 20 / YHTEENVETO Asiakkaille suunnatut kyselyt on todettu hyviksi ja käyttökelpoisiksi Ilmailutiedotusyksikön toiminnan jatkuvan parantamisen kannalta. Nyt saatu palaute ja mielipiteet Ilmailutiedotuspalvelun (AIS) julkaisuista ja Internetpalvelusta antavat kokonaiskuvan tarvittavasta kehitystyöstä. Seuraavan kyselyn ajankohta ja kohderyhmät tulee harkita tarkkaan, jotta edelleenkin saisimme parannusehdotuksia ja pystyisimme kehittämään tuotteitamme asiakastyytyväisyyden takaamiseksi. Saimme erinomaisia parannusehdotuksia, joista osa on jo toteutettu ja osa toteutetaan myöhemmin. Kiitämme kaikkia vastaajia saamastamme arvokkaasta palautteesta ja toivomme jatkuvaa palautetta ja parannusehdotuksia Ilmailutiedotuspalvelun (AIS) julkaisuihin ja Internet-palveluihin yksikkömme sähköpostiosoitteeseen ais@finavia.fi.

5.2.2014. Lennonneuvontapalvelut. Asiakaskysely 2013. Internet -palvelut. efpl NOTAM Bulletinit sääbriefaus

5.2.2014. Lennonneuvontapalvelut. Asiakaskysely 2013. Internet -palvelut. efpl NOTAM Bulletinit sääbriefaus 5.2.214 1 (11) Lennonneuvontapalvelut Asiakaskysely 213 Internet -palvelut efpl NOTAM Bulletinit sääbriefaus Yhteenveto 28.3.-3.4.213 Lennonneuvontapalvelut yksikön asiakkaille suunnatun asiakaskyselyn

Lisätiedot

LENNONVALMISTELU JA SEN HAASTEET

LENNONVALMISTELU JA SEN HAASTEET LENNONVALMISTELU JA SEN HAASTEET Tuomas Gröndahl Lennonvalmistelu pähkinänkuoressa säätarkastelu Onko lento sään puolesta mahdollista toteuttaa? Täyttyvätkö viranomaisen asettamat suunnitteluminimit? Täyttyvätkö

Lisätiedot

Suomen Lastenhoitoalan Liiton jäsenlehden lukijatutkimus. Sofia Aiello, Ellinoora Brotkin, Pete Maltamo, Jenni Rantala, Susanna Rathore & Riina Salo

Suomen Lastenhoitoalan Liiton jäsenlehden lukijatutkimus. Sofia Aiello, Ellinoora Brotkin, Pete Maltamo, Jenni Rantala, Susanna Rathore & Riina Salo Suomen Lastenhoitoalan Liiton jäsenlehden lukijatutkimus Sofia Aiello, Ellinoora Brotkin, Pete Maltamo, Jenni Rantala, Susanna Rathore & Riina Salo Esityksen sisältö Taustatiedot Tavoite Tutkimuksen toteutus

Lisätiedot

Radio autossa -tutkimus

Radio autossa -tutkimus Radio autossa -tutkimus kasettisoitin 1968 ensimmäinen autoradio 1932 mp3-soitin 2002 fm-autoradio 1952 CD-soitin 1983 vakiovaruste Suomessa 1990-luvulla Uuden auton ostajien ikä % yli 60 vuotta 51-60

Lisätiedot

Kyselyn tuloksia. Kysely Europassin käyttäjille

Kyselyn tuloksia. Kysely Europassin käyttäjille Kysely Europassin käyttäjille Kyselyn tuloksia Kyselyllä haluttiin tietoa Europass-fi nettisivustolla kävijöistä: siitä, miten vastaajat käyttävät Europassia, mitä mieltä he ovat Europassista ja Europassin

Lisätiedot

Uutiskirjeiden palautekyselyn rapotti 2014

Uutiskirjeiden palautekyselyn rapotti 2014 Uutiskirjeiden palautekyselyn rapotti 2014, Uutisia maailmalta sekä Kirjaston ja tietopalvelun uutisia L A S T E N S U O J E L U N K E S K U S L I I T T O C E N T R A L F Ö R B U N D E T F Ö R B A R N

Lisätiedot

Raportti Tapahtumia kaikille! -oppaasta tehdystä kyselystä

Raportti Tapahtumia kaikille! -oppaasta tehdystä kyselystä Raportti Tapahtumia kaikille! -oppaasta tehdystä kyselystä Kulttuuria kaikille -palvelu 4.1.2017 2 / 6 Johdanto Tapahtumia kaikille! Opas saavutettavan kulttuurifestivaalin järjestämiseen on Kulttuuria

Lisätiedot

Selvitys Joensuun lentosaavutettavuudesta

Selvitys Joensuun lentosaavutettavuudesta Selvitys Joensuun lentosaavutettavuudesta 2 JOHDANTO JA YHTEENVETO Korkeatasoinen ja toimiva lentoliikenne on merkittävä osa alueiden kilpailukykyä. Tämän vuoksi Pohjois- Karjalan maakuntaliitto osallistuu

Lisätiedot

ProCountorin asiakastyytyväisyyskysely 2009

ProCountorin asiakastyytyväisyyskysely 2009 Sivu 1(9) ProCountorin asiakastyytyväisyyskysely 2009 Asiakkaat tyytyväisiä palveluun ProCountorin vuosittaiseen asiakastyytyväisyyskyselyyn vastasi tänä vuonna ennätykselliset 561 vastaajaa (179 vastaajaa

Lisätiedot

Kiipulan ammattiopisto. Liiketalous ja tietojenkäsittely. Erja Saarinen

Kiipulan ammattiopisto. Liiketalous ja tietojenkäsittely. Erja Saarinen Kiipulan ammattiopisto Liiketalous ja tietojenkäsittely Erja Saarinen 2 Sisällysluettelo 1. Johdanto... 3 2. Hyvät internetsivut... 3 3. Kuvien koko... 4 4. Sivujen lataus... 4 5. Sivukartta... 5 6. Sisältö...

Lisätiedot

ProCountor-asiakastyytyväisyyskysely, syksy 2008

ProCountor-asiakastyytyväisyyskysely, syksy 2008 Sivu 1(8) ProCountor-asiakastyytyväisyyskysely, syksy 2008 ProCountor tutki syyskuun alussa asiakkaittensa tyytyväisyyttä ProCountor-ohjelmistoon sekä Helpdesk-palveluun. Asiakaskyselyyn vastasi 179 käyttäjää.

Lisätiedot

Relaxion Oy:n asiakaskysely vastaukset ja kommentit - Kyselyn laati ja toteutti: Toimitusjohtaja Samu Kaukoranta

Relaxion Oy:n asiakaskysely vastaukset ja kommentit - Kyselyn laati ja toteutti: Toimitusjohtaja Samu Kaukoranta Relaxion Oy:n asiakaskysely 2019 - vastaukset ja kommentit - Kyselyn laati ja toteutti: Toimitusjohtaja Samu Kaukoranta Toteutus ja vastaajien profiili Relaxionissa oli vuoden 2018 aikana yhteensä 3615

Lisätiedot

Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto

Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto Puskaputtaajat seurakyselyn yhteenveto Summary1/2 59 vastausta (vastanneista naisia 8 ja miehiä 51) Kysely oli avoinna 2 viikkoa (11.2. 25.2.2015) 78% vastanneista kuului ikäryhmään 18-39 49% vastanneista

Lisätiedot

TOENPERÄN KIRJASTON ASIAKASKYSELYN TULOKSET Paperikyselyn tulokset

TOENPERÄN KIRJASTON ASIAKASKYSELYN TULOKSET Paperikyselyn tulokset TOENPERÄN KIRJASTON ASIAKASKYSELYN TULOKSET Paperikyselyn tulokset Asiakaskysely toteutettiin ajalla 2..27 29..27 kaikissa Toenperän toimipisteissä. Kyselyyn pystyi vastaamaan verkossa tai paperisena versiona

Lisätiedot

Kysely Lukkarin ylläpitäjille

Kysely Lukkarin ylläpitäjille Kysely Lukkarin ylläpitäjille 1. Miten tyytyväinen olet Lukkariin? Anna Lukkarille yleisarvosana. Vastaajien määrä: 285 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Yhteensä Huono 4 7 17 17 19 32 78 76 32 3 Erinomaine 285 6,65

Lisätiedot

Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä.

Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä. Tule mukaan! Mukaan.fi on oma verkkopalvelu juuri sinulle, joka olet kiinnostunut erityistä tukea käyttävien lasten, nuorten ja aikuisten elämästä. Tämän helppokäyttöisen netin kohtaamis- ja keskustelupaikan

Lisätiedot

Välipalautejärjestelmän suunnittelu ja toteutus Teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisalalla

Välipalautejärjestelmän suunnittelu ja toteutus Teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisalalla Lumen 1/2017 ARTIKKELI Välipalautejärjestelmän suunnittelu ja toteutus Teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisalalla Päivi Honka, FM, tuntiopettaja, Teollisuuden ja luonnonvarojen osaamisala, Lapin ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Ruoka-apukysely Kemi ja Rovaniemi Marianne Hietaranta

Ruoka-apukysely Kemi ja Rovaniemi Marianne Hietaranta Ruoka-apukysely Kemi ja Rovaniemi 2018 Marianne Hietaranta Ruoka-apukyselyn tarkoitus ja vastaajat Mitä haluttiin tutkia? Keitä ruoka-avussa käy? Millaisia ovat näiden ihmisten kokemukset omasta terveydestä

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala Julkinen Paavo Nisula Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYS Johdanto... 3 Palautteiden tiivistelmä... 4 5. Mitä mieltä olet

Lisätiedot

Henkilökohtaisen avun keskus HENKKA

Henkilökohtaisen avun keskus HENKKA Henkilökohtaisen avun keskus HENKKA Asiakastyytyväisyyskysely henkilökohtaisille avustajille 2017 Taustatietoa Asiakastyytyväisyyskysely henkilökohtaisille avustajille toteutettiin Webropolkyselynä marraskuussa

Lisätiedot

Doodle helppoa aikatauluttamista

Doodle helppoa aikatauluttamista Doodle helppoa aikatauluttamista Kuinka käytän Doodlea? -vaiheittainen opas käyttöön ja aikataulukyselyn luomiseen http://www.doodle.com/ Doodle on ohjelma joka auttaa sinua aikatauluttamaan kokouksia

Lisätiedot

E-kirja on helposti saatavilla, kun tietää, mistä hakee. (mies, yli 55-v.)

E-kirja on helposti saatavilla, kun tietää, mistä hakee. (mies, yli 55-v.) E-kirja on helposti saatavilla, kun tietää, mistä hakee. (mies, yli 55-v.) SeAMK:n Kirjasto- ja tietopalvelun opiskelijoiden syyskuussa 2010 tekemän E-kirjakyselyn tuloksia TAUSTATIETOJA Kyselytutkimus

Lisätiedot

Webstatus - Vivas.fi. Vivas.fi 08.11.12

Webstatus - Vivas.fi. Vivas.fi 08.11.12 Vivas.fi 08.11.12 Tietoa kyselystä Kysely lukuina Kysely oli sivustolla: 09.10.2012-30.10.2012 Kysely suoritettiin 09.10. 30.10.2012 pop-up kyselynä www.vivas.fi - sivuston käyttöominaisuuksien tasosta.

Lisätiedot

Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta.

Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta. Nuoria Somettaa Kyselyyn vastasi 55, iältään 8-20-vuotiasta, nuorta. Vastaajien ikävuosien keskiarvo on 14 vuotta. Vastaajien ikäjakauma 16 16 16 16 16 17 17 17 17 17 17 17 18 18 19 20 20 10 10 10 11 11

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja.

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja. JUPINAVIIKOT 2017 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Luonnonvara-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimi- eikä tunnistetietoja Veera Heinonen Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO...

Lisätiedot

Pikaopas. The New Black. Kesäkuu 2014. Datscha Pikaopas The New Black (25.6.2014) 1 (14)

Pikaopas. The New Black. Kesäkuu 2014. Datscha Pikaopas The New Black (25.6.2014) 1 (14) Pikaopas The New Black Kesäkuu 2014 Datscha Pikaopas The New Black (25.6.2014) 1 (14) Taustatieto Tämä dokumentti on luotu helpottamaan uuden Datscha version käyttämistä. Uusi versio julkaistaan 27. kesäkuuta

Lisätiedot

Käyttöohje Työturvallisuuskeskus RASSI Riskien arviointi sähköaloille Sisällys Yleistä Liitynnät Sovellusympäristö

Käyttöohje Työturvallisuuskeskus RASSI Riskien arviointi sähköaloille Sisällys Yleistä Liitynnät Sovellusympäristö Käyttöohje 1 (7) RASSI Riskien arviointi sähköaloille Sisällys Yleistä...1 Liitynnät...1 Sovellusympäristö...1 Rassin käyttö...2 Riskien arviointi...3 Riskitarkastelu, vaaraluettelon teko...4 Riskitarkastelu,

Lisätiedot

Päivähoidon asiakastyytyväisyyskyselyn vastaukset 2015

Päivähoidon asiakastyytyväisyyskyselyn vastaukset 2015 Päivähoidon asiakastyytyväisyyskyselyn vastaukset 15 Kiitoksia vastanneille! Käymme työntekijöiden kanssa tulokset lävitse ja parannamme sitä kautta lapsen päiväkotielämän arkea. Asiakastyytyväisyyskyselyn

Lisätiedot

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 2016 Degerby skola

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 2016 Degerby skola Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi 0 toteutti perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan seurantakyselyn lapsille ja huoltajille huhtikuussa 0. Vuoden 0 seurantaan liittyvä kysely

Lisätiedot

Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015

Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015 1 (8) Nurmeksen kaupungin www-sivujen käyttäjäkysely 2015 1. Kuinka usein käyt kaupunkimme www-sivuilla? 2. Mitä kautta päädyit verkkosivuillemme? 2 (8) Avoimet vastaukset: Toisella sivulla sijaitsevan

Lisätiedot

Google Sites: sivun muokkaaminen (esim. tekstin, kuvien, linkkien, tiedostojen, videoiden ym. lisääminen)

Google Sites: sivun muokkaaminen (esim. tekstin, kuvien, linkkien, tiedostojen, videoiden ym. lisääminen) Google Sites: sivun muokkaaminen (esim. tekstin, kuvien, linkkien, tiedostojen, videoiden ym. lisääminen) 1. Valitse sivu, jolle haluat lisätä sisältöä tai jota haluat muutoin muokata, ja klikkaa sitä.

Lisätiedot

Mikä on facebook? Rekisteröityminen

Mikä on facebook? Rekisteröityminen Mikä on facebook? Facebook on Internetissä toimiva sosiaalinen palvelu, jonka tarkoituksena on yhdistää ystäviä, työ ja opiskelu kavereita ja tuttuja. Ihmiset käyttävät facebookkia ollakseen yhteydessä

Lisätiedot

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ

PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ VOIKUKKIA 2015 PALAUTEKYSELY RYHMÄN PÄÄTYTTYÄ Hei hyvä vanhempi! Kiitos osallistumisestasi vanhempien VOIKUKKIA-vertaistukiryhmään. Haluaisimme tietää millaisia tunnelmia ja ajatuksia vertaistukiryhmäkokemus

Lisätiedot

Ystävällistä, selkeää ja ihmisläheistä asiakaspalvelua kehiin. Asiakaspalvelukysely 2012. Jyväskylän kaupunki Uusi asiakaspalvelumalli

Ystävällistä, selkeää ja ihmisläheistä asiakaspalvelua kehiin. Asiakaspalvelukysely 2012. Jyväskylän kaupunki Uusi asiakaspalvelumalli Ystävällistä, selkeää ja ihmisläheistä asiakaspalvelua kehiin Asiakaspalvelukysely 2012 Jyväskylän kaupunki Uusi asiakaspalvelumalli Osallistu kyselyyn ja vaikuta Jyväskylän kaupungin asiakaspalvelun kehittämiseen!

Lisätiedot

Kuka on arvokas? Liite: EE2015_kuka on arvokas_tulosteet.pdf tulosta oppilaiden lomakkeet tehtäviin 1 ja 2.

Kuka on arvokas? Liite: EE2015_kuka on arvokas_tulosteet.pdf tulosta oppilaiden lomakkeet tehtäviin 1 ja 2. Kuka on arvokas? Jotta voisimme ymmärtää muiden arvon, on meidän ymmärrettävä myös oma arvomme. Jos ei pidä itseään arvokkaana on vaikea myös oppia arvostamaan muita ihmisiä, lähellä tai kaukana olevia.

Lisätiedot

CADDIES asukaskyselyn tulokset

CADDIES asukaskyselyn tulokset CADDIES asukaskyselyn tulokset Kysely toteutettiin 27.4.-17.5.2009 Kyselyyn vastattiin Internet-pohjaisella lomakkeella osoitteessa http://kaupunginosat.net/asukaskysely tai paperilomakkeella Arabianrannan,

Lisätiedot

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry. August-kodin asukkaiden omaisten palvelutyytyväisyys 2019

Halikon vanhustenkotiyhdistys ry. August-kodin asukkaiden omaisten palvelutyytyväisyys 2019 August-kodin asukkaiden omaisten palvelutyytyväisyys 019 SISÄLTÖ 1 TYYTYVÄISYYSKYSELYN SUORITTAMINEN AUGUST-KODIN ASUKKAIDEN OMAISTEN TYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET.1 Fyysiset ja aineelliset olosuhteet..

Lisätiedot

ASIAKASTYYTYVÄISYYS- KYSELY kevät 2018 YPÄJÄ

ASIAKASTYYTYVÄISYYS- KYSELY kevät 2018 YPÄJÄ ASIAKASTYYTYVÄISYYS- KYSELY kevät 2018 YPÄJÄ VARHAISKASVATUS VASTAUSPROSENTIT Määräaikaan mennessä asiakkaista 48,81 % vastasi kyselyyn Esiopetus20 % Päiväkoti 30% Perhepäivähoito 63%. PERHEIDEN JA PÄIVÄKODIN

Lisätiedot

Metsäpirtin multa. Asiakastyytyväisyyskysely 2015

Metsäpirtin multa. Asiakastyytyväisyyskysely 2015 Metsäpirtin multa Asiakastyytyväisyyskysely 2015 Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä Samkommunen Helsingforsregionens miljötjänster Helsinki Region Environmental Services Authority 2 Helsingin

Lisätiedot

Asiakaskysely 2011. Olemme toimineet FINASin kanssa yhteistyössä. KAIKKI VASTAAJAT Vastaajia yhteensä: 182 (61%) Sähköpostikutsujen määrä: 298

Asiakaskysely 2011. Olemme toimineet FINASin kanssa yhteistyössä. KAIKKI VASTAAJAT Vastaajia yhteensä: 182 (61%) Sähköpostikutsujen määrä: 298 Asiakaskysely 2011 FINAS-akkreditointipalvelun asiakastyytyväisyyskysely toteutettiin marras-joulukuussa 2011. Kysely lähetettiin sähköisenä kaikille FINASin asiakkaille. Kyselyyn saatiin yhteensä 182

Lisätiedot

Lisäksi vastaajat saivat antaa vapaamuotoisesti muutos- ja kehitysehdotuksia ja muuta palautetta SOS-lapsikylille ja SOS-Lapsikylän nuorisokodille.

Lisäksi vastaajat saivat antaa vapaamuotoisesti muutos- ja kehitysehdotuksia ja muuta palautetta SOS-lapsikylille ja SOS-Lapsikylän nuorisokodille. 27.3.2014 YHTEENVETO ASIAKASPALAUTTEESTA SOS-Lapsikyliin ja nuorisokotiin sijoitettujen läheiset 1. Kyselyn taustaa Kirjallinen palautekysely SOS-lapsikyliin ja SOS-Lapsikylän nuorisokotiin sijoitettujen

Lisätiedot

Kansalaiskyselyn tulokset

Kansalaiskyselyn tulokset ASSI-hanke - Asiakaslähtöisten omahoitoa ja etähoitoa tukevien sähköisten palvelujen ja palveluprosessien käyttöönoton innovaatiot perusterveydenhuollossa, 1.10.2012 31.12.2014 Kansalaiskyselyn tulokset

Lisätiedot

Tekn.ltk 26.11.2013 ASIA NRO 9 Asiakastyytyväisyyskysely syksy 2013

Tekn.ltk 26.11.2013 ASIA NRO 9 Asiakastyytyväisyyskysely syksy 2013 Tekn.ltk.11.13 ASIA NRO 9 Asiakastyytyväisyyskysely syksy 13 Kysely toteutettiin lähinnä nettikyselynä, paperiversio oli jaettu kunnan viraston toimipisteisiin. Vastauksia tuli netin kautta 9 kpl ja kaksi

Lisätiedot

Suomi.fi: Asiointi ja lomakkeet osion käyttöliittymämallien käyttäjätestaus. Testaustulosten esittely

Suomi.fi: Asiointi ja lomakkeet osion käyttöliittymämallien käyttäjätestaus. Testaustulosten esittely 1 Suomi.fi: Asiointi ja lomakkeet osion käyttöliittymämallien käyttäjätestaus Testaustulosten esittely 14.1.2009 Paula Hupponen ja Tino Rossi / Steerco Oy 2 Esityksen sisältö Käyttäjätestauksen toteutus

Lisätiedot

Quality Agent Internet-kysely

Quality Agent Internet-kysely Nopea, nykyaikainen ja edullinen tapa hankkia asiakaspalautetta e000403_1 Internet-kyselyt valitulle kohderyhmälle Asiakastyytyväisyyden selvittämiseksi saat meiltä osuvat ratkaisut syvällisestä asiakastyytyväisyyden

Lisätiedot

Infopankin kävijäkysely 2014 - tulokset

Infopankin kävijäkysely 2014 - tulokset Infopankin kävijäkysely 2014 - tulokset Suomi sinun kielelläsi - Finland in your language www.infopankki.fi Mitä tutkittiin? Ketä Infopankin käyttäjät ovat ja miten he löytävät Infopankin? Palveleeko sivuston

Lisätiedot

Kyselyn perusteella voidaan todeta Aurinkoisen asiakkaiden oleva pääosin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja kohteluun Aurinkoisessa.

Kyselyn perusteella voidaan todeta Aurinkoisen asiakkaiden oleva pääosin tyytyväisiä saamaansa palveluun ja kohteluun Aurinkoisessa. ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET Vuoden 2017 asiakastyytyväisyyskysely tehtiin lokakuussa ja siihen vastasi yhteensä 51 asiakasta. Aurinkoisen asiakkaista suurin osa on mielenterveyskuntoutujia, itsenäistymisvaiheessa

Lisätiedot

Useasti Kysyttyä ja Vastattua

Useasti Kysyttyä ja Vastattua 1. Miksen ostaisi tykkääjiä, seuraajia tai katsojia? Sinun ei kannata ostaa palveluitamme mikäli koet että rahasi kuuluvat oikeastaan kilpailijoidesi taskuun. 2. Miksi ostaisin tykkääjiä, seuraajia tai

Lisätiedot

Kysely kuntosuunnistajille

Kysely kuntosuunnistajille Kokonaisvastaajamäärä: 13 Kysely kuntosuunnistajille 1. Vastaajan sukupuoli Kysymykseen vastanneet: 13 (ka: 1,5) (1.1) Mies 53,8% 7 (1.2) Nainen 6 2. Vastaajan ikä Kysymykseen vastanneet: 13 (ka: 4,6)

Lisätiedot

Mitä Visma Severan toimintoja haluaisit käyttää puhelimella?

Mitä Visma Severan toimintoja haluaisit käyttää puhelimella? Mitä Visma Severan toimintoja haluaisit käyttää puhelimella? Severa Mobile -kyselyn tulokset Alkusanat Iso kiitos kaikille kyselyyn vastanneille! Saimme 389 vastausta, joka on kattava otos asiantuntija-

Lisätiedot

Tilitoimistokysely 2013

Tilitoimistokysely 2013 Kysely tilitoimistojen asiakastyytyväisyysseurannasta Tutkimus- ja Analysointikeskus TAK Oy www. info@ +358 45 137 5099 SISÄLLYSLUETTELO TUTKIMUKSEN ESITTELY... 2 Miten asiakastyytyväisyyttä on seurattu?...

Lisätiedot

RAPORTTI 25.2.2011 SUORITETUISTA KÄYTETTÄVYYSTESTEISTÄ Luuppi-projekti

RAPORTTI 25.2.2011 SUORITETUISTA KÄYTETTÄVYYSTESTEISTÄ Luuppi-projekti RAPORTTI 25.2.2011 SUORITETUISTA KÄYTETTÄVYYSTESTEISTÄ Luuppi-projekti Saila Oldén 1. JOHDANTO Tässä raportissa kuvataan perjantaina 25.2.2011 Luuppi-projektin tiimoilta suoritettujen käytettävyystestien

Lisätiedot

Kuinka tasa-arvoinen ruotsinsuomalainen nainen/mies on kotona?

Kuinka tasa-arvoinen ruotsinsuomalainen nainen/mies on kotona? Kuinka tasa-arvoinen ruotsinsuomalainen nainen/mies on kotona? Kyselyä koskevia ohjeita Lähettäjä. Tämän kyselyn tekevät Ruotsinsuomalaisten Keskusliitto ja Ruotsinsuomalaisten Naisten Foorumi. Rahoittajana

Lisätiedot

Rotaryklubin jäsenkysely 20

Rotaryklubin jäsenkysely 20 Rotaryklubin jäsenkyselylomake Päiväys: 3.6.2010/REk Ryhmä: Jäsenyys Rotaryklubin jäsenkysely 20 Tämän jäsenkyselyn tarkoituksena on kartoittaa klubimme jäsenten mielipiteitä ja näkemyksiä koskien klubimme

Lisätiedot

Kysely sähköisten palveluiden käytöstä Pudasjärvellä

Kysely sähköisten palveluiden käytöstä Pudasjärvellä Raportti 1 (13) Kysely sähköisten palveluiden käytöstä Pudasjärvellä Vastaajien perustiedot Kyselyn tarkoituksena oli selvittää, miten pudasjärveläiset käyttävät sähköisiä palveluita ja mitä palveluita

Lisätiedot

Nuorten käsityksiä palveluista ja niiden järjestämisestä, toimintatavoista ja tiedottamisesta

Nuorten käsityksiä palveluista ja niiden järjestämisestä, toimintatavoista ja tiedottamisesta Nuorten käsityksiä palveluista ja niiden järjestämisestä, toimintatavoista ja tiedottamisesta SUUNNITELMATYÖN TILANNEKATSAUS 03.05.07/ Mari Mikkola Lasten ja nuorten psykososiaalisten erityispalveluiden

Lisätiedot

Kaikkia uutisia ei todellakaan tule luettua, mutta jos otsikko antaa kipinää vaikkapa autopuolen sopimuksista, niin luen silloin koko uutisen...

Kaikkia uutisia ei todellakaan tule luettua, mutta jos otsikko antaa kipinää vaikkapa autopuolen sopimuksista, niin luen silloin koko uutisen... 1) Luetko uutiskirjettä? 1. aina 66,3 % 2. useimmiten 28,2 % 3. joskus 3,9 % 4. harvemmin 1 % 5. en juuri koskaan 0,6% 2) Miten tarkoin luet läpi uutiskirjeen artikkelit? 1. Luen aina kaikki uutiset 19,4

Lisätiedot

Mitä mieltä mynämäkeläiset ovat?

Mitä mieltä mynämäkeläiset ovat? Kimppakyytikyselyn tulokset 1/6 Mynämäen kimppakyytipalvelu Mitä mieltä mynämäkeläiset ovat? Kuntalaisille kevään 2010 aikana tehtyyn kyselyyn saatiin 86 vastausta. Uskotko, että tulet joskus etsimään

Lisätiedot

VANHUSNEUVOSTON TUNNETTAVUUS. Kyselyn tulokset

VANHUSNEUVOSTON TUNNETTAVUUS. Kyselyn tulokset VANHUSNEUVOSTON TUNNETTAVUUS Kyselyn tulokset Tampereen ammattikorkeakoulu Raportti Lokakuu 215 Sosionomikoulutus 2 SISÄLLYS 1 JOHDANTO... 3 2 AINEISTONHANKINTA... 4 3 TULOKSET... 5 3.1 Tulokset graafisesti...

Lisätiedot

Keravan karttapalvelun käyttöohje

Keravan karttapalvelun käyttöohje Keravan karttapalvelun käyttöohje Sisällys (klikkaa otsikkoa mennäksesi suoraan haluamaasi kappaleeseen) Keravan karttapalvelun käytön aloittaminen... 2 Liikkuminen kartalla... 2 Karttatasojen näyttäminen

Lisätiedot

Valtaosa 67% viljelijöistä on jatkamassa ennallaan. Toiminnan laajentamista suunnittelee 16% viljelijöistä.

Valtaosa 67% viljelijöistä on jatkamassa ennallaan. Toiminnan laajentamista suunnittelee 16% viljelijöistä. MTK TERVO-VESANTO JÄSENKYSELY 2009 Yleistä kyselyn toteutuksesta MTK Tervo-Vesanto ry:n jäsenkysely toteutettiin 12.4.-5.5.2009 välisenä aikana. Kysely oli internet-kysely. Kyselystä tiedotettiin jäseniä

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014

JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 JUPINAVIIKOT KEVÄT 2014 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Matkailu- ja ravitsemisala Julkinen Niina Lampi Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYS Johdanto... 3 Palautteiden tiivistelmä... 4 5. Mitä mieltä olet

Lisätiedot

SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA

SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA SELVITYS PRO GRADUJEN KÄYTÖSTÄ TAIDEKIRJASTOSSA Tapani Takalo Lapin korkeakoulukirjasto, yliopisto, taide 17.11.2011 1. Johdanto Lapin yliopiston taidekirjastossa on selvitetty taidekirjaston kokoelmiin

Lisätiedot

Kysely Kaikukortin haltijoille

Kysely Kaikukortin haltijoille 1 Kysely Kaikukortin haltijoille Hyvä Kaikukortin haltija! Kaikukortti-toimintaa on kokeiltu Lappeenrannassa nyt 1.6.2017 lähtien. Tämän kyselyn tavoitteena on saada tietoa siitä, miten käyttökelpoisena

Lisätiedot

Tulokset kyselystä Käypä hoito -potilasversioiden kehittämiseksi

Tulokset kyselystä Käypä hoito -potilasversioiden kehittämiseksi Tulokset kyselystä -potilasversioiden kehittämiseksi Tiina Tala, Mari Honkanen, Kirsi Tarnanen, Raija Sipilä 30.9.2015 Suomalainen Lääkäriseura Duodecim Sisältö 1 Kyselyn tavoite... 3 2 Kyselyn vastaajat...

Lisätiedot

Aseta kaupunginosanne identiteetin kannalta annetut vaihtoehdot tärkeysjärjestykseen 26 % 0 % 10 % 20 % 30 % 40 % 50 % 60 %

Aseta kaupunginosanne identiteetin kannalta annetut vaihtoehdot tärkeysjärjestykseen 26 % 0 % 10 % 20 % 30 % 40 % 50 % 60 % Kaupunginosakyselyn vastaukset: Kyselyjä lähetettiin 74 kpl ja vastauksia saatiin 44 kpl. Kyselyn vastausprosentiksi muodostui 59%. Kyselyt lähetettiin Tampereen asukas- ja omakotiyhdistysten puheenjohtajille.

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti ICT-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja. Tero Björkman. Opiskelijakunta JAMKO

JUPINAVIIKOT Ohjausta ja opetusta koskeva raportti ICT-ala. Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja. Tero Björkman. Opiskelijakunta JAMKO JUPINAVIIKOT 2017 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti ICT-ala Julkinen Raportti ei sisällä nimitietoja Tero Björkman Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO SISÄLLYSLUETTELO... 2 Johdanto... 3 Palautteiden

Lisätiedot

Liminka. Asukaskyselyn tulokset Kevät 2019

Liminka. Asukaskyselyn tulokset Kevät 2019 Liminka Asukaskyselyn tulokset Kevät 2019 Alkusanat Tämä esitys on laadittu tulosten esittelyä varten. Tässä esityksessä tuloksista esitetään pääkohdat, sekä asiantuntijan kommentit. Virallinen tulosraportti

Lisätiedot

Asiakaskysely. Porin kaupunginkirjasto Satakunnan maakuntakirjasto

Asiakaskysely. Porin kaupunginkirjasto Satakunnan maakuntakirjasto 2010 Asiakaskysely Porin kaupunginkirjasto Satakunnan maakuntakirjasto 1. Kyselyn toteutus ja osallistujat Porin kaupunginkirjasto tekee joka vuosi asiakaskyselyn, jolla mitataan kirjastopalvelujen laatua

Lisätiedot

24.5.2011 TIETOHALLINNON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET - VUOSI 2011

24.5.2011 TIETOHALLINNON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET - VUOSI 2011 Muistio 1(9) TIETOHALLINNON ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET - VUOSI 2011 1. Johdanto Metropoliassa järjestettiin keväällä 2011 Metropolian tietohallinnon palveluista asiakaskysely. Kysely osoitettiin

Lisätiedot

Aamu -ja iltapäivätoiminnan lasten kyselyn tuloksia lv. 2011-2012

Aamu -ja iltapäivätoiminnan lasten kyselyn tuloksia lv. 2011-2012 Aamu -ja iltapäivätoiminnan lasten kyselyn tuloksia lv. 11-12 Lasten kyselyn saivat huoltajien kyselyn yhteydessä 4 lasta, joista palautui 25. Vastausprosentti muodostui siten 62,5%. Lasten kysely muodostui

Lisätiedot

Uudistetun Janettiedonhakupalvelun

Uudistetun Janettiedonhakupalvelun Uudistetun Janettiedonhakupalvelun kehittäminen Jyväskylän ammattikorkeakoulun kirjasto 17.3.15 Anne Pajunen YMP13S1 Uudistettu Janet-tiedonhakupalvelu Uudistettu Janet-tiedonhakupalvelu tarjoaa hakumahdollisuuden

Lisätiedot

Lentoon! -seminaari Stina Andersson-Jalkanen

Lentoon! -seminaari Stina Andersson-Jalkanen Lentoon! -seminaari 28.10.2017 Stina Andersson-Jalkanen 3 ANS Finland yhtiönä AIR NAVIGATION SERVICES FINLAND = ANS FINLAND Lennonvarmistus eriytettiin Finaviasta omaksi yhtiökseen (kv.kehitys, kustannusten

Lisätiedot

Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi kevät 2018

Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi kevät 2018 Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminnan laadun arviointi kevät 208 Merituulen koulun aamu- ja iltapäivätoiminnassa toteutettiin oma laadunarviointikysely toimintaan osallistuneille lapsille toukokuussa

Lisätiedot

Malmin lentoasema. Tilastot toiminnasta Finavia/Trafi. http://malmiairport.fi/ https://www.facebook.com/groups/malmi airport

Malmin lentoasema. Tilastot toiminnasta Finavia/Trafi. http://malmiairport.fi/ https://www.facebook.com/groups/malmi airport Malmin lentoasema Tilastot toiminnasta Finavia/Trafi http://malmiairport.fi/ https://www.facebook.com/groups/malmi airport Sisältö Malmin lentotoiminta Jakauma eri toimijoiden kesken Valtion ja Patrian

Lisätiedot

YHTENÄINEN EUROMAKSUALUE. Yrityksien siirtyminen yhtenäiseen euromaksualueeseen

YHTENÄINEN EUROMAKSUALUE. Yrityksien siirtyminen yhtenäiseen euromaksualueeseen YHTENÄINEN EUROMAKSUALUE Yrityksien siirtyminen yhtenäiseen euromaksualueeseen 1 Taustamuuttujat Enemmistö vastaajista muodostui pienemmistä yrityksistä ja yksinyrittäjistä. Vastaajista suurin ryhmä koostuu

Lisätiedot

Osallistujan palautelomake

Osallistujan palautelomake Kokonaisvastaajamäärä: 45 Osallistujan palautelomake 1. Ikäni Kysymykseen vastanneet: 42 (ka: 4,9) (1.1) Alle 7 v 9,5% 4 (1.2) 7 v 14,3% 6 (1.3) 8 v 9,5% 4 (1.4) 9 v 9,5% 4 (1.5) 10 v 14,3% 6 (1.6) 11

Lisätiedot

Kirjastoautopalvelujen asiakaskysely Yhteenveto yhteisöasiakkaiden kyselystä

Kirjastoautopalvelujen asiakaskysely Yhteenveto yhteisöasiakkaiden kyselystä Kirjastoautopalvelujen asiakaskysely 2012 Yhteenveto yhteisöasiakkaiden kyselystä Sisältö 1 Kirjastoautopalvelujen asiakaskyselyn toteutus...2 2 Kirjastopalveluiden käyttö...3 2.1 Kirjastoautossa ja pää-

Lisätiedot

Aamu- ja iltapäivätoiminnan arviointi Merituulen koulu

Aamu- ja iltapäivätoiminnan arviointi Merituulen koulu Aamu- ja iltapäivätoiminnan arviointi Merituulen koulu Inkoon kunta toteutti perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminnan seurantakyselyn lapsille ja huoltajille toukokuussa 0. Vuoden 0 seurantaan liittyvä

Lisätiedot

Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 13.9.2012 Seinäjoki

Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 13.9.2012 Seinäjoki Valmistu töihin! Opiskelijakyselyn tulokset 13.9.2012 Seinäjoki 1 Kyselyn toteuttaminen Valmistu töihin! -Seinäjoen raportissa käsitellään sekä Tamperelaisten että Seinäjokelaisten nuorten vastauksia.

Lisätiedot

Asiakaskyselyn tuloksia

Asiakaskyselyn tuloksia Asiakaskyselyn tuloksia Ratamo-kirjastojen (,, ja ) sekä Lopen kirjaston yhteinen asiakaskysely Tässä raportissa tarkastellaan 5.-8..0 järjestetyn asiakaskyselyn tuloksia n kirjaston näkökannalta. Jakaumat

Lisätiedot

Vertaistoiminnan ja vertaistoimintaoppaan palautekysely

Vertaistoiminnan ja vertaistoimintaoppaan palautekysely Vertaistoiminnan ja vertaistoimintaoppaan palautekysely Raportti Heidi Oinonen Pohjois-Karjalan Sosiaaliturvayhdistys ry osallisuushanke Salli Toukokuu 2013 Vertaistoiminnan ja vertaistoimintaoppaan palautekyselyn

Lisätiedot

Asiakaskysely 2014 Kanavagolf Vääksy Oy 25.11.2014

Asiakaskysely 2014 Kanavagolf Vääksy Oy 25.11.2014 Asiakaskysely 2014 Kanavagolf Vääksy Oy 1 Yhteenveto Kanavagolf Vääksy Oy:n asiakaskysely järjestettiin sähköisenä kyselynä 29.10.- 9.11.2014 välisenä aikana. Kyselyyn saatiin määräaikaan mennessä 103

Lisätiedot

Sukupuoli ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET

Sukupuoli ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET ASIAKASTYYTYVÄISYYSKYSELYN TULOKSET Aurinkoisen asiakastyytyväisyyskysely tehtiin syyskuussa 2016. Kysely oli suunnattu kaikille Aurinkoisen asiakkaille; yhteisökodissa ja tukiasunnossa asuville sekä päiväasiakkaille.

Lisätiedot

JUPINAVIIKOT 2015. Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala. Julkinen raportti. Niina Lampi & Juha Salmi. Opiskelijakunta JAMKO

JUPINAVIIKOT 2015. Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala. Julkinen raportti. Niina Lampi & Juha Salmi. Opiskelijakunta JAMKO JUPINAVIIKOT 2015 Ohjausta ja opetusta koskeva raportti Sosiaali- ja terveysala Julkinen raportti Niina Lampi & Juha Salmi Opiskelijakunta JAMKO SISÄLLYSLUETTELO 10TUSISÄLLYSLUETTELOU10T... 2 10TUJohdantoU10T...

Lisätiedot

Vanhemmuuden ja parisuhteen tuki sekä eroauttaminen Etelä- Savossa

Vanhemmuuden ja parisuhteen tuki sekä eroauttaminen Etelä- Savossa Vanhemmuuden ja parisuhteen tuki sekä eroauttaminen Etelä- Savossa XAMK:n kyselykartoitus perheille LAPE-koordinaattori, Kyselyn taustaa Toteutettu LAPE Etelä-Savon muutosohjelman osatoteutuksena syksyllä

Lisätiedot

Paikallissijakyselyyn vastattiin innokkaasti

Paikallissijakyselyyn vastattiin innokkaasti Paikallissijakyselyyn vastattiin innokkaasti 1 Kielitoimiston kysely suomen kielen paikallissijojen käytöstä saavutti suuren suosion netinkäyttäjien keskuudessa. Kyselyssä sai valita lauseisiin sopivia

Lisätiedot

Kansallisen elektronisen kirjaston käyttäjäkysely ammattikorkeakouluille 2007

Kansallisen elektronisen kirjaston käyttäjäkysely ammattikorkeakouluille 2007 Kansallisen elektronisen kirjaston käyttäjäkysely ammattikorkeakouluille 2007 Tutkimuksen tarkoitus Tällä kyselyllä kartoitetaan elektronisten aineistojen käyttöä ammattikorkeakouluissa. Kyselyn tuloksia

Lisätiedot

Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki

Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki Hyvinvointikysely 2017 Yläkoulu ja toinen aste Joensuun kaupunki Tulkintaohjeita Tässä raportissa käytetty seuraavia värikoodeja: - Suorat jakaumat (kaikki vastaajat), keskiarvot 1,0 2,99 Heikko taso 3,0

Lisätiedot

RAKSAN KESÄTYÖKYSELY 2010

RAKSAN KESÄTYÖKYSELY 2010 1 RAKSAN KESÄTYÖKYSELY 2010 20 kysymystä sisältänyt kysely toteutettiin sähköisesti 2.12.2009 12.1.2010 Tieto kyselystä lähetettiin sähköpostitse TARAKI:n jäsenille ja sitä mainostettiin koko TTY:n sähköisessä

Lisätiedot

Oppimisvaikeudet pohjoismaisilla työpaikoilla kyselyn tuloksia

Oppimisvaikeudet pohjoismaisilla työpaikoilla kyselyn tuloksia Oppimisvaikeudet pohjoismaisilla työpaikoilla kyselyn tuloksia Tutkija Jouni Puumalainen 20.01.2015 27.1.2015 1 Selvityksen toteuttaminen - Sähköinen kysely - Neljässä maassa: Suomi, Norja, Ruotsi, Islanti

Lisätiedot

eportfolion käyttöliittymä Perusportfolio (syyslukukausi 2014)

eportfolion käyttöliittymä Perusportfolio (syyslukukausi 2014) eportfolion käyttöliittymä Perusportfolio (syyslukukausi 2014) eportfolioon kirjaudutaan edu.hel.fi-tunnuksilla, samoilla joilla sähköpostiin. Etusivulla on heti aluksi ohjevideo sekä käyttöohjeet opiskelijalle

Lisätiedot

Asiakas ja tavoite. Tekninen toteutus

Asiakas ja tavoite. Tekninen toteutus Asiakas ja tavoite Heikieli on vuonna 2015 perustettu yhden hengen asiantuntijayritys, joka tarjoaa käännös- ja oikolukupalveluita englannista ja saksasta suomeksi. Freelance-kääntäjiä on Suomessa paljon,

Lisätiedot

YHTEENVETO 1/3. Vakka-Suomen seudun liikenneturvallisuussuunnitelma. Koulukyselyn tulokset 29.9.2014

YHTEENVETO 1/3. Vakka-Suomen seudun liikenneturvallisuussuunnitelma. Koulukyselyn tulokset 29.9.2014 Vakka-Suomen seudun liikenneturvallisuussuunnitelma Koulukyselyn tulokset 29.9.2014 YHTEENVETO 1/3 Koulukysely suoritettiin 1. 19.9.2014 ja kysely onnistui erinomaisesti. Vastausmäärä oli 1299 kpl, mikä

Lisätiedot

Google Forms / Anna Haapalainen. Google Forms Googlen lomake-työkalu

Google Forms / Anna Haapalainen. Google Forms Googlen lomake-työkalu Google Forms Googlen lomake-työkalu Google Forms / Anna Haapalainen Googlen lomaketyökalulla on helppoa tehdä sähköisiä kyselyitä, tehtäviä tai kokeita. Voidaksesi luoda Googlen lomakkeita, sinulla tulee

Lisätiedot

KANSALAISKIOSKI Käyttöohje

KANSALAISKIOSKI Käyttöohje KANSALAISKIOSKI Käyttöohje Suomen Mediatoimisto Käyttöohje 2(7) Sisällysluettelo Sisällysluettelo 1.Miten esitän kysymyksen kansalaiskioskissa?...3 2.Mitä ovat kysymyksen esittämisen lisävalinnat?...5

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/ (5) Ympäristölautakunta Ytp/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/ (5) Ympäristölautakunta Ytp/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 18/2012 1 (5) 363 Asiakastyytyväisyyskysely Helsingin yliopiston yliopistollisen eläinsairaalan palveluista 2012 HEL 2012-016051 T 00 01 01 Päätös päätti merkitä tiedoksi

Lisätiedot

Ilmatilaloukkaukset Suomessa

Ilmatilaloukkaukset Suomessa Ilmatilaloukkaukset Suomessa Tämä esitys ei korvaa mitään asiaan liittyvää virallista informaatiota tai ohjeistusta. 28.11.2012 VALVOTTUUN ILMATILAAN lentäminen ilman selvitystä. Viimeaikainen kehitys

Lisätiedot

Vaikeavammaisten päivätoiminta

Vaikeavammaisten päivätoiminta Vaikeavammaisten päivätoiminta Kysely vaikeavammaisten päivätoiminnasta toteutettiin helmikuussa 08. Sosiaalityöntekijät valitsivat asiakkaistaan henkilöt, joille kyselyt postitettiin. Kyselyjä postitettiin

Lisätiedot