EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 1.9.2014"

Transkriptio

1 NRO 6/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto KOKOUSTIEDOT AIKA Maanantai klo PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta Raimo Kiviranta Mikko Kylämarttila Hilkka Lammila Tapani Nurmi Veikko Paavilainen Hannu Ranne Auli Saarinen Tuula Tuuppa Riikka Vahanen Veera Viilto Tero POISSA Jalava Taina MUUT SAAPUVILLA OLLEET Juhola Seppo, kirkkovaltuuston puheenjohtaja Töykkälä Outi, pöytäkirjanpitäjä ASIAT ALLEKIRJOITUKSET Jukka Kemppainen puheenjohtaja Outi Töykkälä pöytäkirjanpitäjä N TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Eurassa Hannu Paavilainen Auli Ranne ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVILLÄ Seurakunnan taloustoimistossa klo 9-14 kirkkoherra Jukka Kemppainen Pöytäkirjan nähtävillä olosta ilmoitettu kirkkoherranviraston ilmoitustaululla ennen nähtävillä oloa, todistaa Euran kirkkoherranvirastossa Jukka Kemppainen, puheenjohtaja

2 KOKOUSKUTSU Sivu 2 Kirkkoneuvosto 6/2014 KOKOUSAIKA Maanantaina klo 18.00, kahvitus KOKOUSPAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali Käsiteltävät asiat Asia no Liite no Asia 111 KOKOUKSEN AVAUS 112 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 113 N TARKASTUS 114 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN KOLEHTISUUNNITELMA DIAKONIAMERKKI 117 ISADORA REUNAN VIRKAVAPAUS 118 MÄÄRÄAIKAISEN SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN PERUSTAMINEN 119 KOHDENTAMATTOMIEN LÄHETYSVAROJEN JAKOPROSENTTIEN MÄÄRÄÄMINEN KEHITYSVAMMAISTYÖN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 SEKÄ TALOUSARVIO VUODELLE 2014 JA TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA VUOSILLE SUOSITUSSOPIMUS TOIMITUSPALKKIOISTA SUOSITUKSET SAIRAANHOIDON JÄRJESTÄMISESTÄ, SUOJAVAATETUKSESTA JA TYÖPAIKKARUOKAILUN JÄRJESTÄMISESTÄ SEURAKUNNASSA TALOUSARVION TOTEUTUMINEN TALOUSARVIO-OHJEET VUODELLE HINNERJOEN KIRKKOPIIRIN PIIRINEUVOSTON NRO 2/ HONKILAHDEN KIRKKOPIIRIN PIIRINEUVOSTON NRO 2/ LÄHETYSTYÖN VASTUURYHMÄN NRO 2/ IT-ALUEEN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN NRO 1/ LASKU ASBESTITYÖSTÄ KIUKAISTEN KIRKON VESIKATON UUDELLEEN MAALAUKSEN TAKUUTARKASTUS 131 KAUTTUAN SEURAKUNTAKODIN ALAPARKKIPAIKAN LIITTYMÄT 132 VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET 133 ILMOITUSASIAT 134 MYYNTITAPPIOKSI KIRJAAMINEN 135 OIKAISUVAATIMUSOHJEET JAVALITUSOSOITUS 136 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Pöytäkirjan nähtävillä pito Seurakunnan taloustoimistossa klo 9-14 Kirkkoneuvoston puheenjohtaja Jukka Kemppainen

3 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu KOKOUKSEN AVAUS Puheenjohtaja julistaa kirkkoneuvoston kokouksen avatuksi. Puheenjohtaja julisti kirkkoneuvoston kokouksen avatuksi. 112 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokouskutsut on lähetetty kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaisesti. Kokouskutsut on postitettu Kokouksen asialuettelo on lähetetty myös kirkkovaltuuston jäsenille. Suoritetaan nimenhuuto ja todetaan läsnäolijat. Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Suoritettiin nimenhuuto ja todettiin läsnäolijat. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. 113 N TARKASTUS Kirkkoneuvoston ohjesäännön mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjan tarkastajaa. Pöytäkirjan tarkastajiksi valitaan Hannu Paavilainen ja Auli Ranne. Pöytäkirjan tarkastajat toimivat tarvittaessa myös ääntenlaskijoina. 114 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Hyväksytään kokouksen työjärjestys esityslistan mukaisena. Kokouksen työjärjestys hyväksyttiin esityslistan mukaisena. Lisäksi päätettiin yksimielisesti ottaa käsittelyyn Mikko Kivirannan ilmoittama tiedotusasia.

4 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu KOLEHTISUUNNITELMA Kirkkoneuvosto vahvistaa kolehtisuunnitelman seurakunnassa niiden päiväjumalanpalveluskohteiden suhteen, joita ei kirkkohallitus eikä tuomiokapituli ole ennakkoon määrännyt (KJ 2:8, 1.mom., KL 22 1.mom:n kohta 9). LIITE 1 Kirkkoherra: Kirkkoneuvosto päättää 1) vahvistaa liitteen mukaisen kolehtisuunnitelman ajalle ja 2) antaa kirkkoherralle luvan poiketa kolehtisuunnitelmasta perustellusta syystä. 116 DIAKONIAMERKKI Kehitysvammaistyön pastori Heikki Mäkelä on tehnyt Euran seurakunnalle ehdotuksen diakoniamerkin myöntämisestä Raila Rosendahlille. Seurakunnan diakoniatyöntekijät puoltavat tätä diakoniamerkin myöntämistä. Liitteenä Heikki Mäkelältä tullut ehdotus. LIITE 2 Kirkkoherra: Kirkkoneuvosto myöntää Raila Rosendahlille diakoniamerkin. 117 ISADORA REUNAN VIRKAVAPAUS Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli on päätöksellään ( , N:o 172) myöntänyt pastori Isadora Reunalle virkavapautta Euran seurakunnan seurakuntapastorin (I) virasta ajalle Päätöksessä todetaan samalla, että hänelle aiemmin myönnetty osittainen virkavapaus päättyy Kirkkoherra: Kirkkoneuvosto 1) katsoo tuomiokapitulin päätöksen saatetuksi tietoon ja 2) päättää, ettei virkavapauden ajaksi oteta sijaista. Työtehtävät jaetaan muiden pappien kesken.

5 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu MÄÄRÄAIKAISEN SEURAKUNTAPASTORIN VIRAN PERUSTAMINEN Seurakunnassa on tällä hetkellä määräaikainen seurakuntapastorin (III) virka, jota on hoitanut Jani Laaksonen. Kirkkovaltuusto perusti viran ajalle Kun seurakunnan seurakuntapastorin (I) virkavapaan ajaksi ei oteta sijaista ja toisaalta seurakuntarakenteen selkiytyminen näyttää kestävän, on Euran seurakunnassa hyvä perustaa edelleen määräaikainen seurakuntapastorin virka ajalle Seurakunnan talous antaa myös mahdollisuuden määräaikaisen viran perustamiseksi. Määräaikaisen seurakuntapastorin tehtäväkohtainen palkka on vaativuusryhmän 601 mukainen. Tuomiokapituliin lähetetään ilmoitus viran perustamisesta kirkkovaltuuston päätettyä asiasta. Kirkkoherra: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että 1) kirkkovaltuusto perustaa Euran seurakuntaan määräaikaisen seurakuntapastorin (III) viran ajalle viran tehtäväkohtainen palkka on vaativuusryhmän 601 mukainen, ja 2) Turun arkkihiippakunnan tuomiokapituli antaa viranhoitomääräyksen pastori Jani Laaksoselle. 119 KOHDENTAMATTOMIEN LÄHETYSVAROJEN JAKOPROSENTTIEN MÄÄRÄÄMINEN Lähetyksen vastuuryhmä on kokouksessaan käsitellyt kohdentamattomien lähetysvarojen jakoprosentteja. Muistio kokouksesta on asialistan liitteenä. Kaikki yhteistyökumppanit (lähetysjärjestöt) ovat sitoutuneet noudattamaan kirkon lähetystyön periaatteita. Lähetyspiirit voivat edelleen kohdentaa omia tulojaan omiksi kokemiinsa kohteisiin (esim. srk:n eri nimikkokohteet ja nimikkolähetit). Kirkkoherra: Kirkkoneuvosto päättää, että vuonna 2014 kohdentamattomat lähetysvarat jaetaan seuraavasti: SLS 32%, SLEY 12%, SPS 3%, SEKL 33%, ELK 10%, SANSA 10%.

6 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu KEHITYSVAMMAISTYÖN TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2013 SEKÄ TALOUSARVIO VUODELLE 2014 JA TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA VUOSILLE Esityslistan liitteenä ovat Satakunnan seurakuntien kehitysvammaistyön toimintakertomus ja tilipäätöstiedot vuodelta 2013 sekä vuoden 2014 talousarvio ja vuosien toiminta- ja taloussuunnitelma. Kyseessä on Satakunnan seurakuntien sopimusten perusteella yhteisesti kustannettu toiminta, joka hallinnollisesti on Ulvilan seurakunnan alaista. Ulvilan seurakunnan kirkkoneuvosto on hyväksynyt toimintakertomuksen Liitteessä on myös laskelmat sopijaseurakuntien lopullisista maksuosuuksista vuodelta 2013 sekä ennakkomaksut vuodelle LIITE 3 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi Satakunnan seurakuntien kehitysvammaistyön toimintakertomus ja tilinpäätöstiedot vuodelta 2013 sekä talousarvio vuodelle 2014 ja toiminta- ja taloussuunnitelma vuosille Kirkkoneuvoston tietoon saatetaan myös laskelmat sopijaseurakuntien lopullisista maksuosuuksista vuodelta 2013 sekä ennakkomaksut vuodelle 2014.

7 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu SUOSITUSSOPIMUS TOIMITUSPALKKIOISTA Kirkon työmarkkinalaitos sekä Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestä JUKO ry. ja Kirkon alat ry suosittavat, että seurakunnat maksavat toimituspalkkioita papeille ja kanttoreille esityslistan liitteenä olevan suositussopimuksen mukaisesti. LIITE 4 Kirkkovaltuusto päättää toimituspalkkioiden suuruudesta hyväksyessään suositussopimuksen. Papin tehtäviä koskevia palkkioita sovelletaan KJ 5 luvun mukaiseen pappisvirkaan vihittyyn. Kanttorin tehtäviä hoitavan on oltava kelpoinen vähintään piispainkokouksen antaman päätöksen mukaiseen muuta piispainkokouksen hyväksymää tutkintoa edellyttävään kanttorinvirkaan. Tätä sopimusta ei sovelleta toimituksen tai tehtävän suorittajaan, jolla ei ole edellä määriteltyä kelpoisuutta. Sellaisia toimituksen tai tehtävän suorittajia varten seurakunta vahvistaa tämän sopimuksen yhteydessä palkkiot, jotka ovat sopimuksen palkkioita alempia. Suositussopimuksen liitteiden euromäärät ovat samat kuin edellisessä sopimuksessa. Tekstiosaan sisältyy muutos. Suosituksen 2 :n 2 momentin mukaan toimituspalkkiota voidaan tietyissä tilanteissa maksaa myös seurakunnan omalle henkilöstölle. Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy suositussopimuksen toimituspalkkioista, ja koska tämä suositussopimus ei koske sanottua alemman kelpoisuuden omaavia toimituksen suorittajia, määrää heidän palkkionsa 10 % alle tämän suosituksen mukaisten palkkioiden. Suositussopimus tulee voimaan Euran seurakunnassa SUOSITUKSET SAIRAANHOIDON JÄRJESTÄMISESTÄ, SUOJAVAATETUKSESTA JA TYÖPAIKKARUOKAILUN JÄRJESTÄMISESTÄ SEURAKUNNASSA Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen voimaantullessa tulivat voimaan myös sopimukseen sisältyvät uudistetut suositukset (KirVESTES liitteet ja liite 19). Suositusten uudistetut tekstit eivät sisällä materiaalisia muutoksia lukuun ottamatta suositusta toimituspalkkioista (liite 19). Kirkon työmarkkinalaitos suosittaa kuitenkin, että seurakunnat tekisivät päätöksen KirVESTES mukaisten suositustekstien käyttöönotosta. LIITTEET 5-7 Kirkkoneuvosto päättää esittää kirkkovaltuustolle, että se hyväksyy suosituksen sairaanhoidon järjestämisestä seurakunnassa liitteen 5 mukaisena, suosituksen suojavaatetuksesta seurakunnassa liitteen 6 mukaisena, ja suosituksen työpaikkaruokailun järjestämisestä seurakunnassa liitteen 7 mukaisena.

8 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu TALOUSARVION TOTEUTUMINEN Kirkkoneuvoston jäsenille jaetaan ennen kokousta talousarvion toteutuminen asti. Talousarvion toteutuminen sisältää tuloslaskelman, käyttötalousosan toteutumavertailun, investointien toteutumavertailun sekä rahoituslaskelman. LIITE 8 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi talousarvion toteutuminen asti. 124 TALOUSARVIO-OHJEET VUODELLE 2015 Kirkkoneuvosto antaa vuosittain viranhaltijoille ja vastuuryhmille ohjeita seuraavan vuoden talousarvion valmisteluun. Heikkojen talousnäkymien ja yleisen epävarmuuden vallitessa lähtökohtana on, ettei työalojen toimintamäärärahoihin tehdä korotuksia. Esityslistan liitteenä on talouspäällikön laatima esitys talousarvio-ohjeiksi vuodelle LIITE 9 Kirkkoneuvosto hyväksyy talousarvio-ohjeet vuodelle 2015 liitteen 9 mukaisina. Kirkkoneuvosto antaa ohjeet myös vuokrien ja hautaustoimeen liittyvien maksujen mahdollisesta korottamisesta. Hyväksyttiin yksimielisesti talouspäällikön laatimat talousarvio-ohjeet vuodelle LIITE 9.

9 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu HINNERJOEN KIRKKOPIIRIN PIIRINEUVOSTON NRO 2/2014 Hinnerjoen kirkkopiirin piirineuvoston pidetyn kokouksen pöytäkirja nro 2/2014 on esityslistan liitteenä. Piirineuvoston kokous pidettiin Harjunummen kappelissa. LIITE 10 Kirkkoneuvoston tietoon saatetaan Hinnerjoen kirkkopiirin piirineuvoston pidetyn kokouksen pöytäkirja nro 2/ HONKILAHDEN KIRKKOPIIRIN PIIRINEUVOSTON NRO 2/2014 Honkilahden kirkkopiirin piirineuvoston pidetyn kokouksen pöytäkirja nro 2/2014 on esityslistan liitteenä. Piirineuvoston kokous pidettiin Honkilahden seurakuntakodilla. LIITE 11 Kirkkoneuvoston tietoon saatetaan Honkilahden kirkkopiirin piirineuvoston pöytäkirja nro 2/ LÄHETYSTYÖN VASTUURYHMÄN NRO 2/2014 Lähetystyön vastuuryhmän pidetyn kokouksen pöytäkirja nro 2/2014 on esityslistan liitteenä. Vastuuryhmän kokous pidettiin Kiukaisten seurakuntakodilla. LIITE 12 Kirkkoneuvoston tietoon saatetaan lähetystyön vastuuryhmän pöytäkirja nro 2/2014.

10 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu IT-ALUEEN JOHTOKUNNAN KOKOUKSEN NRO 1/2014 Esityslistan liitteenä on Turun arkkihiippakunnan IT-alueen johtokunnan kokouksen pöytäkirja nro 1/2014. Johtokunnan kokous on pidetty Huittisten seurakuntakeskuksessa. LIITE 13 Merkitään kirkkoneuvoston tietoon saatetuksi IT-alueen johtokunnan kokouksen pöytäkirja nro 1/ LASKU ASBESTITYÖSTÄ Euran seurakunta on saanut Janle om. Jani Lehtonen -nimiseltä yritykseltä päivätyn laskun, suuruudeltaan 7799,60 euroa. Lasku koskee Kiukaisten seurakuntakodin putkien läpivientien porausta asbestityönä ja putkiston puhdistusta Poraukset ja puhdistukset liittyvät Kiukaisten seurakuntakodin käyttövesi- ja lämpöjohtojen uusimisurakkaan. Seurakunnalla oli sopimus LVI-Helin Oy:n kanssa urakasta. Jani Lehtonen toteaa, että raportti jäi kirjoittamatta, eikä siitä ole lähetetty laskua. Laskutuksen viivästys johtuu masennuksesta. Putkiurakoitsijalle (LVI-Helin Oy) lähetettiin siltä osalta lasku, mikä kuului heidän putkiurakkaan, jos työn olisi voinut suorittaa putkimies. Rakennuttajan velvollisuuksiin kuuluu varmistaa, ettei purettavissa rakenteissa ole asbestia tai huolehtia, että purkutyö tehdään asbestipurkutyönä. LVI-Tekniikka A.Koskinen Oy laati aikoinaan urakan LVI-työselityksen. Työselityksen yleistä osiossa todetaan: Vanhat laitteistot ja putkistot puretaan putkiurakoitsijan toimesta (laitteistot ja putkistot eivät sisällä asbestia). Reikienporaukset (puu- ja betonirakenne) tekee putkiurakoitsija. LVI-Tekniikka A. Koskinen Oy:n Ari Koskinen on antanut kirjallisen lausunnon: Kiukaisten seurakuntakodin lämpö- ja vesijohtolinjojen seinään tulevien reikien merkkauksen yhteydessä todettiin seinälevyjen sisältävän asbestia (lujalevy). Reikien poraukset jouduttiin tekemään asbestityönä ja teettämään asbestinpurkuluvun omaavalla yrityksellä. Kohteesta ei ollut laadittu asbestinkartoitusta. Kiinteistö-, metsä- ja hautausmaatoimen vastuuryhmän kokousmuistiossa on asiasta seuraavanlainen merkintä: Kiukaisten seurakuntakodilla teetetään seinärakenteiden asbestikartoitus. Asbestityöt kestävät noin 3-4 päivää ja ne suoritetaan viikolla 40. Asbestitöistä johtuvat lisäkustannukset lämpö- ja vesijohtotöihin ovat noin euroa. Kirkkoneuvosto keskustelee asiasta ja päättää, onko lasku maksukelpoinen. Kirkkoneuvosto keskusteli asiasta, ja päätti jättää asian pöydälle. Asiasta pyydetään lisäselvitystä.

11 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu KIUKAISTEN KIRKON VESIKATON UUDELLEEN MAALAUKSEN TAKUUTARKASTUS Esityslistan liitteenä on pöytäkirja Kiukaisten kirkon vesikaton uudelleen maalauksen takuutarkastuksesta Takuutarkastuksessa sovittiin, että vakuudet voidaan palauttaa, kun valvoja on osaltaan hyväksynyt korjaustoimenpiteet suoritetuiksi. LIITE 14 Kirkkoneuvoston tietoon saatetaan ja hyväksytään pöytäkirja Kiukaisten kirkon vesikaton uudelleen maalauksen takuutarkastuksesta KAUTTUAN SEURAKUNTAKODIN ALAPARKKIPAIKAN LIITTYMÄT Kiinteistö-, metsä- ja hautausmaatoimen vastuuryhmä esittää kirkkoneuvostolle, että se tekisi kunnanhallitukselle anomuksen kahdesta liittymästä Kauttuan seurakuntakodin alaparkkipaikalle. Seurakuntapuutarhuri Antero Ryhti selvittää asiaa kokoukseen mennessä. Kirkkoneuvosto pyytää sekä lapsi- ja perhetyön että kasvatustyön vastuuryhmiltä mielipidettä Kauttuan seurakuntakodin alaparkkipaikan uudistamisesta. Toni Tupala piirtää vaihtoehdot, jossa toisessa on kaksi liittymää, ja toisessa on levennetty nykyistä liittymää.

12 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu VIRANHALTIJAPÄÄTÖKSET Kirkkoneuvosto merkitsee tietoon saatetuksi seuraavat viranhaltijapäätökset. Kirkkoneuvosto ei käytä siirto-oikeuttaan. 1. Kirkkoherran viranhaltijapäätökset: 12/2014: turvallisuusvastuut kesän matkoilla ja leireillä 13/2014: seurakunnan osallistuminen arkkipiispan muotokuvan kustannuksiin 14/2014: vapautukset rippikoulumaksuista 15/2014: vuosilomien siirrot (sairauslomien vuoksi) 16/2014: tiekirkon (Eura) ovien sulkeminen tiekirkkopäivinä klo /2014: ehtoollisen jaossa avustamiseen luvan antaminen (kesätyöntekijät) 18/2014: vuosiloman antaminen 19/2014: vuosiloman antaminen 20/2014: vuosiloman antaminen 21/2014: vuosiloman siirto 22/2014: palkaton virkavapaa (kaksi päivää) 2. Talouspäällikön viranhaltijapäätökset: 8/2014: pakastekaapin hankkiminen Mannilan kesäkodille 9/2014: 12 kuukauden määräaikaistili, pääoma ,57 euroa, avattu Euran Nordeaan ajalle Korko kiinteä 1,2 %. 10/2014: 12 kuukauden määräaikaistili, pääoma euroa, avattu Huittisten Säästöpankkiin ajalle Korko kiinteä 1,38 %. 11/2014: palkaton virkavapaa (kaksi päivää) 12/2014: Honkilahden ja Hinnerjoen kirkon suntion sijaisuuden hoito /2014: Honkilahden ja Hinnerjoen kirkon suntion sijaisuuden hoito /2014: 12 kuukauden määräaikaistili, pääoma euroa, avattu Huittisten Säästöpankkiin ajalle Korko kiinteä 1,2 %. 3. Vastaavan lastenohjaajan tekemät päätökset: 8/2014: Sijaisen ottaminen koululaisten iltapäiväkerhoon /2014: Sijaisen ottaminen koululaisten aamupäiväkerhoon Seurakuntapuutarhurin viranhaltijapäätös: 3/2014: Kausityöntekijät, ryhmä 3

13 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu ILMOITUSASIAT Kirkkoherra: Kirkkoneuvoston tietoon saatetaan seuraavat asiat: 1. Sunnuntai on Viron ystävyysseurakunnan, Rannamoisan, sunnuntai. Rannamoisasta tulee noin kymmenen seurakuntalaisen ryhmä. Euran kirkossa klo 10 messussa saarna kirkkoherra Aarre Kimmel ja samoin klo 18 sanajumalanpalveluksessa Kiukaisten kirkossa. Mannilassa alkaa klo 14 ystävyysseurakuntatilaisuus, johon kutsutaan kaikkia luottamushenkilöitä, vapaaehtoisia, vastuunkantajia ja kaikkia seurakuntalaisia. 2. Väestötietoja Euran seurakunnasta ajalla : seurakuntaan liittyi 17 henkilöä, 6 miestä ja 11 naista seurakunnasta erosi 29 henkilöä, 19 miestä ja 10 naista 3. Kirkkohallituksen täysistunto on (94 ) vahvistanut Euran seurakunnan kirkkovaltuuston tekemän päätöksen 6, jossa valtuusto hyväksyi Hinnerjoen kirkon pääportaan korjaussuunnitelmat ottaen huomioon Museoviraston lausunnon edellyttämät suunnitelman tarkennukset. 4. Seurakunta on tehnyt Turvatiimin kanssa sopimuksen hälytysvalvonnasta. Sopimus on voimassa lähtien. 5. Seurakunnan keväällä lahjoittamat stipendit on saanut Euran yhteiskoulun oppilas Tia-Maria Hallikas, Kiukaisten yhteiskoulun oppilas Fanni Knihti ja Euran lukion ylioppilas Paavo Poskiparta. 6. Kirkkoneuvoston seuraavat kokoukset pidetään ja Kirkkovaltuuston seuraavat kokoukset pidetään ja Kanttori Janne Silvola on ollut isyysvapaalla , josta palkallista

14 Kirkkoneuvosto 6/ Tark. Sivu MYYNTITAPPIOKSI KIRJAAMINEN Seurakunnalla on erääntyneitä saatavia yhteensä 958,88. Saatavat koostuvat vuokra- ja hautauslaskuista 719,88; päiväkerhomaksuista 30,- sekä virkatodistuslaskuista 209,-. Saatavat ovat edelleen perinnässä. Kirkkoneuvosto hyväksyy, että 958,88 euroa kirjataan myyntitappioiksi. 135 MIKKO KIVIRANNAN TIEDOTUSASIA Kirkkoneuvoston jäsen Mikko Kiviranta kertoi Hinnerjoen kirkon ulkopuolen maalaus- ja korjaustyön tilanteesta. Urakka-aikaa on jäljellä viisi viikkoa, ja maalaus on alkamassa, jos olosuhteet sen sallivat OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Puheenjohtaja antoi oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoituksen liitettäväksi pöytäkirjaan KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN Puheenjohtaja päätti kirkkoneuvoston kokouksen klo

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 5.7.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 5.7.2017 Keskiviikko klo 17.00 17.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 NRO 7/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.8.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.8.2015 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2018 Kirkkovaltuusto 28.2.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.2.2018 klo 18.30 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Kirkkovaltuusto 27.5.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.5.2015 klo 18.30 19.35 PAIKKA Mannilan kesäkoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 2/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 4.3.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 4.3.2015 Keskiviikko klo 18 19.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2011. Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 NRO 4/2011 Kirkkoneuvosto 28.3.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.3.2011 Maanantai klo 18 20.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo Kerola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 1/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 3.2.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 3.2.2016 Keskiviikko klo 18.00 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2019 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.7.2019 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.7.2019 Tiistai klo 18.00 19.57 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Isotalo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2013. Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1. AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 NRO 2/ 2013 Kirkkovaltuusto 10.4.2013 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.4.2013 Keskiviikko klo 18.30 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013 NRO 8/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.12.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 2.12.2013 Maanantaina klo 18 18.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3 / 2010. Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1. AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 NRO 3 / 2010 Kirkkovaltuusto 12.7.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.7.2010 Maanantai klo 17.30 17.52 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

pöytäkirjanpitäjä pöytäkirjanpitäjä 150

pöytäkirjanpitäjä pöytäkirjanpitäjä 150 NRO 7/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 3.10.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 3.10.2018 Keskiviikko klo 18.00 19.10 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 1/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 11.1.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 11.1.2017 Keskiviikko klo 18.00 20.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2011. Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2011. Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1 NRO 9/2011 Kirkkoneuvosto 6.9.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 6.9.2011 Tiistai klo 18 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 NRO 4/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 18.5.2016 Keskiviikko klo 18.00 18.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.6.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.6.2015 NRO 6/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.6.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.6.2015 Keskiviikko klo 18 19.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2011. AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2011. AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55 NRO 11/2011 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 21.11.2011 KOKOUSTIEDOT AIKA 21.11.2011 Maanantai klo 18.00 21.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/ 2012. Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1. AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 NRO 2/ 2012 Kirkkovaltuusto 13.2.2012 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.2.2012 Keskiviikko klo 19.48 20.23 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2012 NRO 3/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.5.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 2.5.2012 Keskiviikko klo 18 19.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Kiviranta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 8/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 21.9.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 21.9.2016 Keskiviikko klo 19.35 20.50 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 8/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 18.10.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 18.10.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 5/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 14.6.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 14.6.2018 Torstai klo 19.00 20.42 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 NRO 1/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 28.1.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.1.2015 Keskiviikko klo 18 19.30 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.10.2013

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2013. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.10.2013 NRO 6/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.10.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 9.10.2013 Keskiviikkona klo 18 20.10 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2008. AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2008. AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40 NRO 10/2008 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.12.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.12.2008 Maanantai 18.00 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Einola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2 / 2009. Kirkkovaltuusto 4.3.2009 Sivu 1. AIKA 4.3.2009 keskiviikkona klo 18.30 20.17

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2 / 2009. Kirkkovaltuusto 4.3.2009 Sivu 1. AIKA 4.3.2009 keskiviikkona klo 18.30 20.17 NRO 2 / 2009 Kirkkovaltuusto 4.3.2009 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 4.3.2009 keskiviikkona klo 18.30 20.17 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2012 NRO 6/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.9.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.9.2012 Maanantai klo 18 19.25 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Jalonen Sanna, varajäsen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2016 Kirkkovaltuusto 13.4.2016 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.4.2016 klo 18.30 19.26 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Hinkkanen Pirkko, varajäsen Isotalo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2010

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2010 NRO 8/2010 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 22.9.2010 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.9.2010 Keskiviikko klo 17 18.22 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Järviö Markku, puheenjohtaja Haapanen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 6/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 17.8.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 17.8.2016 Keskiviikko klo 18.00 19.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2008. AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2008. AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01 NRO 6 / 2008 Sivu 1 Kirkkovaltuusto 10.12.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.12.2008 keskiviikkona klo 18.30 21.01 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2013

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2013 NRO 1/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.1.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 9.1.2013 Keskiviikko klo 18.00 19.16 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 9/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 8.11.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 8.11.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.53 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2009 NRO 5/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 5.5.2009 KOKOUSTIEDOT AIKA 5.5.2009 Tiistai 17 18.17 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen Marketta Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 4/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.5.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.5.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.07 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 12/2011. AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 12/2011. AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31 NRO 12/2011 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 27.12.2011 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.12.2011 Maanantai klo 18.00 20.31 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2009 NRO 3/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 26.3.2009 KOKOUSTIEDOT AIKA 26.3.2009 Torstai 18.15 20.45 PAIKKA Kiukaisten seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen Marketta Jalonen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014 NRO 3/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 12.3.2014 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.3.2014 Keskiviikko klo 18 20.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 29.1.2013 klo 18.30 19.20 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2015. Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2015. Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1 NRO 5/2015 Kirkkovaltuusto 26.11.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 26.11.2015 klo 18.30 19.53 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2011. Kirkkoneuvosto 6.6.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6/2011. Kirkkoneuvosto 6.6.2011 Sivu 1 NRO 6/2011 Kirkkoneuvosto 6.6.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 6.6.2011 Maanantai klo 18 20.25 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2016. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 3/2016 Kirkkovaltuusto 12.10.2016 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.10.2016 klo 18.45 19.46 PAIKKA Euran seurakuntakeskus SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Hinkkanen Pirkko, varajäsen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 1/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 4. päivä tammikuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 16.3.2016

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 16.3.2016 NRO 2/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 16.3.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 16.3.2016 Keskiviikko klo 18.00 19.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 9/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 2.11.2016 _ KOKOUSTIEDOT AIKA 2.11.2016 Keskiviikko klo 18.00 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2017 Kirkkovaltuusto 19.4.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 19.4.2017 klo 18.30 19.41 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Ala-Hakula Vesa, varajäsen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2012 NRO 4/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.5.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.5.2012 Keskiviikko klo 18 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4 / 2010. Kirkkovaltuusto 22.9.2010 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4 / 2010. Kirkkovaltuusto 22.9.2010 Sivu 1 NRO 4 / 2010 Kirkkovaltuusto 22.9.2010 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.9.2010 Keskiviikko klo 19 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Koivunen Simo, puheenjohtaja Haapanen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2010

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2010 NRO 11/2010 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 29.12.2010 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.12.2010 Keskiviikko klo 18 18.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Järviö Markku, puheenjohtaja Jalonen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.10.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 9/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.10.2015 NRO 9/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.10.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 7.10.2015 Keskiviikko klo 18.00 19.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 17.11.2014

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 17.11.2014 NRO 8/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 17.11.2014 KOKOUSTIEDOT AIKA 17.11.2014 Maanantai klo 18 20.22 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2016 Kirkkoneuvosto Aika 14.6.2016 klo 17.30-18.22 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja Lehtonen Riitta jäsen Heikkinen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 6 / 2009 NRO 6 / 2009 Kirkkovaltuusto 29.10.2009 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.10.2009 Torstai klo 17.30 19.55 PAIKKA Honkilahden seurakuntakoti SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Sulonen Ritva, puheenjohtaja Koivunen Simo,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2008. AIKA 9.6.2008 keskiviikko kello 18 19.30

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 5/2008. AIKA 9.6.2008 keskiviikko kello 18 19.30 NRO 5/2008 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 9.6.2008 KOKOUSTIEDOT AIKA 9.6.2008 keskiviikko kello 18 19.30 PAIKKA Honkilahden seurakuntakodilla SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen Marketta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 4/2017 Kirkkovaltuusto 29.11.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 29.11.2017 klo 18.50 20.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Heinonen Jaana, varajäsen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 4/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 30.5.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 30.5.2018 Keskiviikko klo 18.00 19.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 2/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 15.2.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 15.2.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.05 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 1/2018 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.1.2018 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.1.2018 Keskiviikko klo 18.00 19.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 7/2016 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.9.2016 KOKOUSTIEDOT AIKA 7.9.2016 Keskiviikko klo 18.00 19.20 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2017. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2017 Kirkkovaltuusto 25.1.2017 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 25.1.2017 klo 18.30 19.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika keskiviikko 25.10.2017 klo 18-20.05 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja, poissa Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Veikko Tuominen. Muut läsnäolijat Seija Suokunnas sihteeri Sanna Kuitunen, Taina Kujanen, Eeva-Maria Pyykkönen Kokousaika torstai 21.2.2019 klo 18-20.15 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen varapuheenjohtaja Ville Honkasaari, poistui klo 19.32, 16 Ida Maula Tiia

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2011. Kirkkoneuvosto 4.7.2011 Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2011. Kirkkoneuvosto 4.7.2011 Sivu 1 NRO 7/2011 Kirkkoneuvosto 4.7.2011 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 4.7.2011 Maanantai klo 18 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola Seppo

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.9.2015

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 8/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.9.2015 NRO 8/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 7.9.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 7.9.2015 Maanantai klo 18.00 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2013. AIKA 24.4.2013 Keskiviikko klo 18.00 19.00

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2013. AIKA 24.4.2013 Keskiviikko klo 18.00 19.00 NRO 3/2013 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 24.4.2013 KOKOUSTIEDOT AIKA 24.4.2013 Keskiviikko klo 18.00 19.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Jalava

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 3/2015 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 25.3.2015 KOKOUSTIEDOT AIKA 25.3.2015 Keskiviikko klo 18 19.55 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 10/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 10/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 13.12.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 13.12.2017 Keskiviikko klo 18.00 19.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 5/2016 Kirkkovaltuusto 30.11.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Keskiviikko 30. päivä marraskuuta 2016, klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkoneuvosto 18.02.2008 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 03.03.2008 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantai klo 18.30 20.16 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Petri Jurkka

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 1/2015. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 1/2015 Kirkkovaltuusto 14.1.2015 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 14.1.2015 klo 18.30 19.45 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Kirkkoneuvosto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 1/2013 1 Aika tiistai 15.1.2013 klo 18.00 19.47 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen

Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Pirkko Nurminen. Veikko Tuominen Kokousaika torstai 27.10.2016 klo 18-19.25 Kokouspaikka Hauhon pappila Läsnä Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa Jouni Lehtonen Pirkko Nurminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1

Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 Myrskylän seurakunta/ kirkkoneuvosto Pöytäkirja 8-2012 1 MYRSKYLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 8-2012 Kirkkoneuvosto Aika: MA 26.11.2012 KLO 16.30 Paikka: Seurakuntakoti Jäsenet: Antola Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto. 19 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 22.3.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2019. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 2/2019 Kirkkovaltuusto 27.2.2019 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 27.2.2019 klo 18.00 19.02 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Koivunen Simo, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 Kirkkoneuvosto Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo jäsen Aika 12.4.2016 klo 17.30 18.10 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja ( 50-56, 58-60) Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja (pj 57) Lehtonen Riitta

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.2.2014

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 2/2014. Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.2.2014 NRO 2/2014 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 10.2.2014 KOKOUSTIEDOT AIKA 10.2.2014 Maanantai klo 18 20.00 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Paassilta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna

Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna YHTEINEN KIRKKONEUVOSTO Sivu 1 Kokousaika Keskiviikkona 22.2.2017 kello 18.00 Kokouspaikka Vanajan seurakuntakoti, Vanajanraitti 5, Hämeenlinna Läsnä Timo Kalaja puheenjohtaja Käsitellyt asiat 16 - - Allekirjoitukset

Lisätiedot

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen

TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto. 11 Pöytäkirjantarkastajien nimeäminen ja pöytäkirjan nähtävillä pitäminen TAMMELAN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika 15.2.2018 klo 17.00 Kokouspaikka Kirkkoherranvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 11 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 4/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 4/2018 Kirkkovaltuusto 28.11.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 28.11.2018 klo 18.00 19.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Paavilainen Hannu,

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2012

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 7/2012 NRO 7/2012 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 22.10.2012 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.10.2012 Maanantai klo 18 19.50 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Juhola

Lisätiedot

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11)

NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) NIVALAN SEURAKUNTA Kokouspöytäkirja 9/2014 Kirkkoneuvosto 1 (11) KOKOUSAIKA Maanantaina 27.10.2014 klo 18.00-19.05 (Kahvitus klo 17:45 alkaen) KOKOUSPAIKKA Seurakuntakoti, Pieni sali SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 29 Kirkkoneuvosto 3/2015 23.04.2015 29 26 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 23.04.2015 26 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 22.10.2009

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 11/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 22.10.2009 NRO 11/2009 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 22.10.2009 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.10.2009 Torstai 18 20.35 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Haapanen Marketta

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 4/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA keskiviikkona 22. päivä kesäkuuta 2016 klo 18.00 alkaen tarjoilua klo 17.30 18.00 Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 42 Kokouksen avaus 43 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto NRO 3/2017 Sivu 1 Kirkkoneuvosto 22.3.2017 KOKOUSTIEDOT AIKA 22.3.2017 Keskiviikko klo 18.40 20.15 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, pieni sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kemppainen Jukka, puheenjohtaja Koivunen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 11.10.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 113 - Kokouksen avaus 114 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 115

Lisätiedot

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1

EURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA NRO 3/2018. Kirkkovaltuusto Sivu 1 NRO 3/2018 Kirkkovaltuusto 12.9.2018 Sivu 1 KOKOUSTIEDOT AIKA 12.9.2018 klo 18.00 18.40 PAIKKA Euran seurakuntakeskus, iso sali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Juhola Seppo, puheenjohtaja Elovaara Riitta Heinonen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 4/2015 Kirkkovaltuusto torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo alkaen tarjoilua 03.12.2015 39 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA torstaina 3. päivänä joulukuuta 2015 klo 19.00 alkaen tarjoilua 18.30 19.00 SEURAKUNTATALO JÄSENET Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot