TAMPEREEN TEATTERI. Asiakaslehti 1/2010. Puukko-Mackie JUKKA LEISTI. Herra Peachum LARI HALME. Kolmen pennin ooppera

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TAMPEREEN TEATTERI. Asiakaslehti 1/2010. Puukko-Mackie JUKKA LEISTI. Herra Peachum LARI HALME. Kolmen pennin ooppera"

Transkriptio

1 TAMPEREEN TEATTERI Asiakaslehti 1/2010 Puukko-Mackie JUKKA LEISTI Herra Peachum LARI HALME Kolmen pennin ooppera

2 Viestikapula

3 Tampereen Teatterissa on parhaillaan menossa johtajan vaihdos. Heikki Vihinen siirtyy vapaaksi taiteilijaksi virallisesti elokuun alusta, ja tilalle tulee Reino Bragge Jyväskylän kaupunginteatterista. Kuten johtajanvaihdoksissa aina, siirtymäkauden ohjelmistossa näkyy kahden johtajan kädenjälki. Samaan aikaan kun vanhat suosikit vielä jatkavat ohjelmistossa, uusi johtaja jo miettii ja suunnittelee uutta ohjelmistoa. Tampereen Teatteri on hieno, yli sadan vuoden perinteet omaava, kunniakas suomalainen teatteri. Se on keskeinen osa laajaa tamperelaista teatterikirjoa. Tampereen Teatteri tunnetaan yhtä hyvin klassikoista, komedioista kuin uutta luotaavasta nykydraamastakin. Kun teatterissa johtaja vaihtuu, tulee sen myötä aina jotain muutoksia haluttiin niin tai ei. Nähdään ehkä uusia, ennen näkemättömiä tekijöitä, ohjelmistossa saatetaan painottaa asioita hiukan toisin. Heikki Vihinen teatterinjohtaja asti vaihtuu Suurelle yleisölle vaihdos tuskin on kovin merkittävä asia. Yleisölle tärkeää on, että puhutteleva, viihdyttävä, koskettava ja vaikuttava teatteri saa jatkua. Teatteri, jonka parissa voi joskus itkeä ja joskus nauraa. Teatteri, joka ei jätä välinpitämättömäksi ja tylsistyneeksi, vaan vetoaa ja vaikuttaa yhtä hyvin tunteeseen kuin järkeen. Yleisö saa nähdä näyttämöillämme osaavaa ja mieliin jäävää näyttelijäntyötä. Siinä ne peruspilarit, joiden varaan on hyvä rakentaa. Teatterimakuja on monia ja kaikkia on mahdotonta miellyttää ainakaan kaikilla esityksillä. Tampereen Teatteri on suuri teatteri, jonka ohjelmistoon mahtuu monenlaisia esityksiä monenlaisten taiteilijoiden tekemänä. Se on mielestämme rikkaus, jota pitää vaalia nyt ja vastaisuudessakin. Reino Bragge teatterinjohtaja alkaen Sisältö Kolmen pennin ooppera Särkelä itte Popcorn Päällystakki Viimeinen sikari Mielipuolen päiväkirja Seela Sella seisaallaan Tänä iltana Taneli Mäkelä Sotahevonen Puhdistus Kyllä tästä selvitään Alivuokralainen Grace ja Glorie Väliaikatarjoilu Ryhmäruokailu Kivi Keskustorin kartta Katsomokartat Katsojainfo Lipputiedot ja hinnat

4 HEIKKI KINNUNEN Tiikeri-Brown RITVA JALONEN Rouva Peachum Suomennos Liisa Ryömä Ohjaus Mikko Viherjuuri Kapellimestari Jyrki Niemi Koreografia Aku Ahjolinna Lavastus Marjatta Kuivasto Puvut Maiju Veijalainen Valosuunnittelu Raimo Salmi Äänisuunnittelu J-P Järvinen MARJUT SARIOLA Kapakka-Jenny Rooleissa Puukko-Mackie Jukka Leisti Polly Natalil Lintala Herra Peachum Lari Halme Rouva Peachum Ritva Jalonen Ylipoliisipäällikkö Brown Heikki Kinnunen Lucy Elina Salovaara Kapakka-Jenny Marjut Sariola Huorat Mari Posti, Kirsimarja Järvinen, Inkeri Mertanen, Aliisa Pulkkinen, Jannastiina Hakala Puukko-Mackien kopla Kake Aunesneva, Tuija Ernamo, Markku Eskelinen, Arttu Ratinen, Pete Koskinen, Ilpo Hakala Ensi-ilta päänäyttämöllä Esityspäiviä mm. ke 8.9. klo 19/pe klo 19/pe klo 19/la klo 19/ke klo 19/la klo 19/to klo 19/la klo 19/ti klo 19/to klo 19/ pe klo 19/la klo 13/ti klo 19/ke klo 19. Muutokset mahdollisia.

5 LARI HALME Herra Peachum JUKKA LEISTI Puukko-Mackie Kiihkeä, häpeämätön ja paheellinen PENNIN Bertolt Brecht Kurt Weill 3OOPPERA Kolmen pennin oopperan tarina Puukko-Mackiestä ja hänen nuoresta Polly-morsiamestaan sijoittuu Lontoon alamaailmaan, jossa kerjäläiset, poliisit, huorat ja rosvot käyvät armotonta taistelua rahasta ja rakkaudesta. Ensiesitys Berliinin kuohuvalla 20-luvulla muutti kerralla käsitykset siitä, mitä kaikkea musiikkiteatteri voi olla. Kolmen pennin oopperallaan Bertolt Brecht ja Kurt Weill synnyttivät nykyaikaisen musikaalin pian koko maailma lauloi sen katkeransuloisia melodioita ja Puukko-Mackien balladista tehtiin satoja levytyksiä.

6 Ilmari Turja SÄRKELÄ Ohjaus Tommi Auvinen Lavastus Marjatta Kuivasto Puvut Mari Pajula Valosuunnittelu Sami Räty Äänisuunnittelu J-P Järvinen Rooleissa Heikki Nousiainen, Markku Eskelinen, Ritva Jalonen, Natalil Lintala, Esa Latva-Äijö, Mikko Hänninen, Kake Aunesneva, Kirsimarja Järvinen, Aliisa Pulkkinen, Aaro Wickmann Ensi-ilta päänäyttämöllä. ITTE Julius Särkelä haluaa päättää kaikesta kaiken. Suu on messingillä, kun asiat rullaavat niin kuin mies mielii ja sanoo. Mutta annas olla, jos joku on Särkelän tahtoa vastaan. Tai haluaa häneltä jotakin, kuten kyläläiset, jotka tahtoisivat flyygelin lainaksi uuden sillan vihkiäisiin. Särkelä itte kuuluu Suomen suosituimpiin ja esitetyimpiin komedioihin. Tommi Auvisen ohjaamana luvassa on ajaton tulkinta Ilmari Turjan luomasta sympaattisesta jörrikästä, kateellisesta, itsepäisestä ja salaa epävarmasta tiilitehtaanomistajasta. Mutta kuten aina, oikeista naruista nykimällä kesyyntyy pahinkin jumpittaja ja vastarannan kiiski. Esityspäiviä mm. la klo ja 19/ke klo 19/ pe klo 19/la klo 13/la klo 19/ ti klo 19/to klo 19/pe klo 19/ la klo ja 19. Muutokset mahdollisia.

7 Julius Särkelän saappaissa Jussi-palkittu Heikki Nousiainen Komedia

8 ACTION-KOMEDIA

9 Väkivaltainen ja moraaliton - Fun as hell! K15 Bruce Delamitri on Oscarilla palkittu elokuvaohjaaja, joka tekee väkivallasta taidetta. Hän tappaa tyylillä stunttien ja tehosteiden räiskeessä. Wayne ja Scout ovat Amerikan etsityimpiä sarjamurhaajia. Heille tappaminen on realityä, ja armottomasta tuntemattomien lahtaamisesta kaksikko saa suurimmat kicksinsä. Oscar-juhlien jälkimainingeissa, kesken esileikin, nämä kolme tappamisen ammattilaista kohtaavat. Räjähdysherkkään tilanteeseen ajautuvat tahtomattaan myös tuottaja, playboy-pimu sekä tuleva ex-vaimo ja tytär. Mutta onko kohtalokas ilta ja sitä seuraavat tapahtumat elokuvaohjaajan syytä? Yllyttääkö Bruce tappamaan? Ben Elton Suomennos ja ohjaus Snoopi Siren Lavastus Eira Lähteinen Puvut Maarit Kalmakurki Valosuunnittelu Mika Hiltunen Äänisuunnittelu Simo Savisaari Rooleissa Ville Majamaa, Esa Latva-Äijö, Minka Kuustonen, Risto Korhonen, Niina Koponen, Saana Hyvärinen, Hilla Ruoppila Ensi-ilta Frenckell-näyttämöllä Esityspäiviä mm. to 2.9. klo 19/ke 8.9. klo 19/ pe klo 19/ti klo 19/to klo 19/ pe klo 19/pe klo 19/ti klo 19/ to klo 19/la klo 19/ti klo 19/ to klo 19/pe klo 19/la klo ja 19/ke klo 19/to klo 19. Muutokset mahdollisia.

10 Komedia työelämän huononemisesta Esityspäiviä mm. la klo 19/ke klo 19/pe klo 19/ la klo 13/ke klo 19/pe klo 19/ la klo ja 19/ti klo 19/ke klo 19/ to klo 19/pe klo 19/la klo ja 19. Muutokset mahdollisia.

11 Helsingin olympialaisten kanssa kilpaa Tampereelle syntynyt Akaki Akakijevitš (Tom Lindholm) on vaatimaton ja hiljainen mies, joka on syntynyt pankkivirkailijaksi. Hän saa kokea työelämän muutokset ja pankkimaailman myllerrykset. Hän käy läpi osuuskassat ja roskapankit, IT-buumin ja Sahara-rahastot, talouskasvut ja romahdukset, mutta rakkaudesta ja onnesta uneksii vain hiljaa. Kunnes eräänä päivänä vakuuttuu ajatuksesta, että uusi päällystakki voi muuttaa koko hänen elämänsä. Päällystakki on viihdyttävän vapaa tulkinta Nikolai Gogolin samannimisestä novellista. Pikakelauksella ja yli 50 hahmon, virtuoosimaisen näyttelijäntyön ja yllätyksellisten teatteriasetelmien voimin se halkoo läpi Suomen historian 1950-luvulta aina tähän päivään. Se ohjaa kohtalokkaalle seikkailulle läpi muuttuneen suomalaisen työelämän sekä kansainvälisen talouden yhä absurdimmiksi käyvien käänteiden. Näytelmä kantaesitettiin keväällä 2009 Ryhmäteatterissa, ja siitä tuli heti yleisö- ja arvostelumenestys. Ohjaus Mikko Kanninen Lavastus Kimmo Siren Puvut Jaana Aro Valosuunnittelu Tuomas Vartola Äänisuunnittelu Simo Savisaari Rooleissa Tom Lindholm, Arttu Ratinen, Ville Majamaa, Pete Koskinen, Elina Salovaara, Jannastiina Hakala Ensi-ilta Frenckell-näyttämöllä Esa Leskinen Sami Keski-Vähälä TULOSSA Koko perheen satu Selma Lagerlöf: PEUKALOISEN RETKET Ohjaus John Blondell (USA) Ensi-ilta Frenckell-näyttämöllä Bulevardikomedia Marc Camoletti: LENTÄVÄT MORSIAMET Ohjaus Mikko Viherjuuri Ensi-ilta päänäyttämöllä Musiikkikomedia Tony Roper: PESULAN LIKAT Ohjaus Tommi Auvinen Ensi-ilta Frenckell-näyttämöllä Liput syksyn viimeisiin uutuusnäytelmiin tulevat myyntiin loppusyksystä

12 Näytelmähelmi jatkaa ohjelmistossa syksyllä! VIIMEINEN SIKARI Kirjoittanut ja ohjannut Bengt Ahlfors Lavastus Marjatta Kuivasto Puvut Jaana Aro Rooleissa Esko Roine, Seela Sella, Heikki Kinnunen, Mari Turunen Kesto 2 h Suloisesti ja suolaisesti elämältä maistuva näytelmä. Komedia, joka yllättäen taipuu draamaksi - vai onko se farssi? Se kertoo yhdestä toukokuisesta päivästä, salaisista nautinnoista, kaipuusta ja intohimosta. Aurinko paistaa pikkukaupungin yllä, on idyllistä, mutta ennen kuin päivä on ohi, on katastrofi lähempänä kuin koskaan ennen. Esitykset päänäyttämöllä Keväällä: ke 7.4. klo 19/to 8.4. klo 19/to klo 19/la klo 19/pe klo 19/la klo 13/ke klo 19/to klo 19/pe 7.5. klo 19/ la 8.5. klo 13/pe klo 19/la klo ja 19. Syksyllä mm.: pe 3.9. klo 19/la 4.9. klo 19/ti klo 19/pe klo 19/ la klo 13/to klo 19/pe klo 19/ti klo 19/ ke klo ja 19/pe klo 19/la klo 13/ ke klo 19/la klo 19/to klo 19/pe klo 19. Muutokset mahdollisia.

13 Martti Suosalon bravuuri! Kuvat: Johnny KorkmanVIERAILUT MIELIPUOLEN PÄIVÄKIRJA Kirjoittanut Nikolai Gogol Suomennos Anton Nikkilä Ohjaus Kari Paukkunen Visualisointi Martti Aiha Valosuunnittelu Mikki Kunttu Pukusuunnittelu Marja Uusitalo Esittää Martti Suosalo Kesto 1 h 30 min (sis. väliajan) Tarmo Mannin esittämästä legendaarisesta Gogolin Mielipuolen päiväkirjasta on jo 30 vuotta. Ani harvasta näyttelijästä on ollut astumaan samoihin saappaisiin. Martti Suosalo on niitä harvoja. Gogolin klassikkotarinassa tragiikka ja komiikka risteytyvät harvinaisen koskettavasti. Tarina luo kirkkaan kuvan ihmismielen järkkymisestä ja todellisuudentajun katoamisesta. Eli siitä, miten ihminen menettää elämänhallinnan ja syrjäytyy. Gogolin klassikko on siirretty tähän päivään, meidän aikaamme. Tulkinta on hyvin minimalistinen, mutta se avautuu suuriin visioihin. Näyttelijä tarvitsee vain muutaman eleen, viattomasti ilmaan heitetyn ajatuksen ja suuren annoksen karismaa. Suosalo kuvaa sanoilla niin, että katsoja voi nähdä edessään paikat, koirat, morsiamet kosijoineen ja viraston ällistyneet kollegat. Kun hän narisuttaa Kaspian meressä kenkiään, näyttämö soi. HELSINGIN SANOMAT, Kirsikka Moring Esitykset päänäyttämöllä: su klo 16 ja 19/ su klo 16 ja 19/ma klo 19. Tikahduttavan hauska SEELA SELLA SEISAALLAAN Kirjoittanut Leena Tamminen Ohjaus Kari Paukkunen Esittää Seela Sella Muusikko Tarja Hakonen, tuuba Kesto noin 1 h (ei väliaikaa) Seela Sellan esittämä kiukkuinen vanha nainen antaa kyytiä ihan kaikelle: vanhojen ihmisten väheksynnälle, nuorten palvonnalle, julkkisten latteuksille, turhanpäiväisille elämisen ja sisustamisen ohjeille sekä taiteilijoille, jotka viihtyvät aivan liian hyvin vallanpitäjien sylissä. Kun kerrankin on lupa sanoa, niin sanotaan sitten reippaasti! Sellan komediennen taidot pääsevät loistamaan koko laajalla rekisterillään. Suvereenisti hän ottaa yleisönsä myös harvemmin kuullulla laulutaidollaan ja aivan uskomattomalla eroottisella latauksella. HELSINGIN SANOMAT, Lauri Meri Esitykset Frenckell-näyttämöllä: ti klo 19 (lm.)/to 6.5. klo 19/ ke klo 19/ke klo 19/ la klo 19. TÄNÄ ILTANA TANELI MÄKELÄ Säestää Teatteriorkesteri kapellimestarinaan Jyrki Niemi Konsertit päääyttämöllä: su klo 16/ ma klo 19

14 Sofi Oksasen vaikuttava draama Viron lähihistoriasta Heikki-hevonen hurmaa Tampereella HELSINGIN SANOMAT, Lauri Meri esitykset! VIIMEISET Pidä kiirettä, että ehdit nähdä ohjelmistosta poistuvat näytelmäsuosikit! PUHDISTUS Kirjoittanut Sofi Oksanen Ohjaus Mikko Viherjuuri Lavastus Marjatta Kuivasto Puvut Maiju Veijalainen Rooleissa Tuija Vuolle, Suvi-Sini Peltola, Piia Soikkeli, Esa Latva-Äijö, Ville Majamaa, Heikki Nousiainen, Mikko Rantaniva Kesto 2 h 35 min Sofi Oksasen menestysnäytelmä on raju ja puhutteleva tarina epätoivoisesta rakkaudesta, petoksesta, syyllisyydestä, häpeästä ja sovituksesta. Koskettavasti kirjailija avaa Viron vaiettua historiaa antaen samalla äänen kaikille sodan, väkivallan ja sorron uhreille. Esitykset Frenckell-näyttämöllä: ke 7.4. klo 19/to 8.4. klo 19/to klo 19/ la klo 19/ti klo 19/pe klo 19/ la klo 13/pe 7.5. klo 19/la 8.5. klo ja 19/pe klo 19/la klo ja 19. SOTAHEVONEN Perustuu Arto Paasilinnan romaaniin Dramatisointi Tommi Auvinen ja Janne Auvinen Ohjaus Tommi Auvinen Lavastus Erkki Saarainen Puvut Mari Pajula Hevosen suunnittelu ja toteutus Hannu Räisä Rooleissa Mikko Rantaniva, Tatu Siivonen, Tom Lindholm, Hanna Gibson, Jannastiina Hakala, Ritva Jalonen, Mari Turunen, Heikki Hela, Pete Koskinen, Ville Majamaa, Pancho Pääkkönen Hevosta käsittelevät nukkenäyttelijät Hannu Räisä/Henrika Nieminen, Markku Tuulenkari ja Aleksi Isomäki. Kesto 2 h 30 min Arto Paasilinnan romaaniin perustuva hersyvä ja humaani komedia kahden desantin seikkailuista. Esitykset päänäyttämöllä: pe 9.4. klo 19/la klo 13/ ke klo 19/ke klo 19/to klo 19/ ke 5.5. klo 19/ke klo 19.

15 Komedia tästä päivästä 300 esitystä! Lämmin ja koskettava draama KYLLÄ TÄSTÄ SELVITÄÄN ALIVUOKRA- LAINEN Kirjoittanut Neil Simon Suomennos, sovitus ja ohjaus Mikko Viherjuuri Lavastus Marjatta Kuivasto Puvut Maiju Veijalainen Rooleissa Arttu Ratinen, Elina Salovaara, Marjut Sariola, Inkeri Mertanen, Aliisa Pulkkinen, Kake Aunesneva Kesto 2 t 5 min Hirtehisen hauska ja lempeä komedia tämän päivän Suomesta. Esitykset Frenckell-näyttämöllä: pe 9.4. klo 19/la klo 13/ ke klo 19/ke klo 19/ to klo 19. Kirjoittanut Timo Kahilainen ja Heikki Vihinen Ohjaus Heikki Vihinen Lavastus Timo Kahilainen ja Marjatta Kuivasto Puvut Maiju Veijalainen Rooleissa Heikki Kinnunen, Kake Aunesneva, Heikki Hela/Mikko Rantaniva, Jukka Leisti, Ritva Jalonen, Ilpo Hakala/Ville Majamaa, Tuija Ernamo, Pete Koskinen ja Arttu Ratinen Kesto 2 h 10 min Tampereen Teatterin koko historian suosituin farssi lopettaa seitsemän menestysvuoden jälkeen. Täydet salit ja yleisön riehakas palaute on innostanut näyttelijöitä ilta illan perään esityksiä kertyessä huimat 300! Esitykset päänäyttämöllä: la klo 19/ pe klo 19/la klo 13/la klo 19/ pe klo 19/la 8.5. klo 19/ke klo 19/ to klo 19/pe klo 19/ la klo ja 19. GRACE JA GLORIE Kirjoittanut Tom Ziegler Suomennos Terttu Savola Ohjaus Tommi Auvinen Lavastus Erkki Saarainen Puvut Mari Pajula Valo- ja äänisuunnittelu Janne Auvinen Rooleissa Eila Roine ja Teija Auvinen Kesto 2 t 5 min Yhdeksänkymppinen maalaisrouva odottaa jo lähestyvää kuolemaansa, kun saa vieraakseen vapaaehtoisen saattohoitajan. Grace ja Glorie onkin oikea teatterin ystävän herkkupala. Niin hienosti tehtyä, koskettavaa, liikuttavaa, mutta myös hauskaa esitystä näkee todella harvoin. Siinä on kaikki kohdallaan... SUOMENMAA, Katariina Fleming Esitykset Frenckell-näyttämöllä: la klo 19/ pe klo 19/la klo 13/la klo 19.

16 Tilaa väliaikatarjoilu etukäteen Teatterin kahviotilat niin päänäyttämöllä kuin Frenckellissäkin ovat avoinna tuntia ennen esityksen alkua sekä väliajalla. Tarjoilun voit tilata ennakkoon ilman varausmaksua: (03) , ma pe tai netistä Yritysten ja ryhmien ruokailu herkullisesti ja joustavasti teatterin tiloissa Tampereen Teatterin Palvelu ja Tampereen Teatterin Naisyhdistys palvelevat myös ryhmäruokailijoita. Etukäteisvarauksesta tarjolla on useita erilaisia menuvaihtoehtoja ennen tai jälkeen esityksen. Minimiryhmäkoko on 10 henkilöä. Salaattipöytä 15 /hlö Keitto 15 /hlö Välimerellinen pöytä 18 /hlö Texmex 18 /hlö Porsaanfilee kermaperunoilla 22 /hlö Varaukset: emäntä Tarja Salminen (03) , ma-pe

17 Teatteriväen virallinen jatkopaikka! Piipahda pikaisesti tai viivähdä ajan kanssa. Kaupungin aurinkoisin kesäterassi! KIVI Avoinna ti-to 16-24, pe 16-01, la Kesällä pidennetyt aukioloajat Teatteritalo, Keskustori 2 Puutarhakatu Kauppakatu Aleksis Kiven katu Satakunnankatu Frenckell-näyttämö KESKUSTORI Päänäyttämö Kivi Hämeenkatu Lippumyymälä LAHJAKORTTI Arvostettu ja vaivaton lahjaidea! Lahjakortit Tampereen Teatteriin myy lippumyymälä Lipari sekä Lippupisteet kautta maan.

18 Päänäyttämö Harmaalla merkityt paikat näköesteen vuoksi puoleen hintaan.

19 Aulapalvelut Vaatteiden säilytys on maksutonta. Päänäyttämön aulassa on myynnissä teatterin oheistuotteita. Vahtimestarit myyvät käsiohjelmia. KÄYNTIOSOITTEET: Päänäyttämö, Keskustori 2, Tampere Frenckell-näyttämö, Frenckellinaukio 2, Tampere Teatterikahvila Kivi, Keskustori 2, Tampere Frenckell-näyttämö Pyörätuolipaikat Päänäyttämöllä ja Frenckellnäyttämöllä on kaksi pyörätuolipaikkaa. Molemmilta näyttämöiltä löytyy myös inva-wc. Asiakkaan tulee mainita pyörätuolista lippuvarauksen yhteydessä. Vahtimestarit ohjaavat liikuntaesteiset paikoilleen. Huomioitavaa: Päänäyttämön pyörätuolihissin kantavuus on enintään 225 kg. Lapsiasiakkaat Pyydämme varmistamaan etukäteen näytelmän sopivuuden lapsikatsojille. Induktiosilmukka Kuulolaitteita käyttäville tarkoitettu silmukkavahvistin toimii päänäyttämöllä permannon riveillä 1-8. Force majeure Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Tällöin asiakkaalle palautetaan lipun hinta pääsylippua vastaan tai lippu vaihdetaan toiseen esitykseen. Liput tulee vaihtaa kahden kuukauden kuluessa. Teatteri ei korvaa muita kuluja. Teatteri pidättää oikeuden miehityksen muutoksiin ilman etukäteisinformaatiota. Pukuvuokraus Tampereen Teatterista voit vuokrata pukuja ja asusteita häihin, naamiaisiin, vanhojenpäiviin tai vaikkapa polttareihin. Tiedustelut ja ajanvaraukset: Heli Roininen

20 LIPPUMYYMÄLÄ LIPARI Teatteritalo, Hämeenkatu 14 B, Tampere (03) ma la (sunnuntaiesityspäivinä poikkeukselliset aukioloajat) YKSITTÄISLIPUT Varatut liput tulee lunastaa tai vahvistaa viimeistään viikkoa ennen esitystä. Lunastettuja lippuja ei osteta takaisin. YRITYS- JA RYHMÄMYYNTI Keskustori 2, Tampere (03) ma pe 9 16 Teitä palvelevat Liisa Riikonen, Kirsi Mäkinen ja Miska Sorvali. RYHMÄALENNUKSET Peruslipun hinnasta 2 alennus vähintään 30 hengen ryhmälle ja 4 alennus vähintään 100 hengen ryhmälle. Ryhmänvetäjä saa ilmaisen lipun. Ryhmäalennukset eivät koske lauantai- ja sunnuntaiesityksiä, eivätkä jo alennettuja lippuja (eläkeläis-, opiskelija-, lapsi- ja kampanja-alennukset). Ryhmätilaukset tulee varmistaa kuukautta ennen esitystä. Yritys- ja ryhmälippujen postitus- ja käsittelykulut 4 /lähetys. LIPPUPISTE Puh joka päivä Puhelun hinta 1,75 /min+pvm. Liput voi lunastaa Lippupisteen toimipaikoista kautta maan. Myyntipisteet perivät myyntipalkkiota 1,50 /lippu. PRINTTILIPPU Teatterilipun voi ostaa ja tulostaa itse Lippupisteen verkkokaupasta osoitteessa Liput maksetaan verkkopankissa. Toimitusmaksu on 1,50 /lippu. Myynti sulkeutuu kaksi tuntia ennen esitystä. LIPPUJEN Opiskelijat HINNAT Peruslippu Eläkel. lapset varusmiehet Alivuokralainen Grace ja Glorie Kolmen pennin ooppera Kyllä tästä selvitään Popcorn Puhdistus Päällystakki Sotahevonen Särkelä itte Viimeinen sikari Vierailuesitykset Seela Sella seisaallaan Mielipuolen päiväkirja Tänä iltana Taneli Mäkelä Huom! Lauantai-iltoina ja sunnuntaiesityksissä kaikki liput ovat perushintaisia. Muutokset mahdollisia. TAMPEREEN TEATTERI VAIHDE (03) TIEDOTUS (03) tiedottaja Sanna Huhtala ESITETILAUKSET (03) OSOITTEENMUUTOKSET PALAUTE Ruusuja ja risuja Tampereen Teatteri Tampereen Teatterin kevät/syksy Painopaikka Eräsalon Kirjapaino. Toimitussihteeri Sanna Huhtala. Graafinen suunnittelu Petra Alanen.

Anja Pohjola / IHM...

Anja Pohjola / IHM... Anja Pohjola / IHM... draama Kari Hotakaisen verratonta kielellistä komiikkaa ja havainnointia IHMISEN OSA Perustuu Kari Hotakaisen samannimiseen romaaniin Sovitus Raila Leppäkoski Ohjaus Marika Vapaavuori

Lisätiedot

Economy PP Finlande 125733 Itella Posti Oy Itella Green

Economy PP Finlande 125733 Itella Posti Oy Itella Green Economy PP Finlande 125733 Itella Posti Oy Itella Green Teatterin syksy 2012 Ohjaus Juha Hurme (vier.) Lavastus ja puvut Liisa Ikonen Valo- ja äänisuunnittelu Tuukka Toijanniemi (vier.) Koreografia Saara

Lisätiedot

Hämeenlinnan TEATTERI. Syksy 2010. - Oliko Niskavuori kaiken tämän arvoinen?

Hämeenlinnan TEATTERI. Syksy 2010. - Oliko Niskavuori kaiken tämän arvoinen? Hämeenlinnan TEATTERI Syksy 2010 - Oliko Niskavuori kaiken tämän arvoinen? Ovet auki uusille elämyksille Tulevalla näytäntökaudella Hämeenlinnan teatteri hyppää kokonaan uuteen aikakauteen. Milloinkaan

Lisätiedot

www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015

www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015 www.varkaudenteatteri.fi SYYS-JOULUKUU 2015 Hyvä katsoja, Teatteri on kohtaamista. Teatteria ei ole olemassa ilman kahta asiaa: näyttelijää ja katsojaa - sinua. Teatteri syntyy näiden kahden kohtaamisesta.

Lisätiedot

Vaasan kaupungin teatteri. Vaasan kaupunginteatterin tiedotuslehti 2/2003

Vaasan kaupungin teatteri. Vaasan kaupunginteatterin tiedotuslehti 2/2003 Vaasan kaupungin teatteri alokiila Vaasan kaupunginteatterin tiedotuslehti 2/2003 Vaasassa 20.8.2003 Elävä lehti Taide on uimavyö elämän virrassa! Piirros yllä: Rembertus Reinhold, Vaasan kaupunginteatterin

Lisätiedot

Aaltoja! JUNE BINNIE. LENTÄMISEN IHME Jyväskylän museoissa maaliskuusta alkaen. & JYVÄSKYLÄ SINFONIA Kalastavan kissan kadulla

Aaltoja! JUNE BINNIE. LENTÄMISEN IHME Jyväskylän museoissa maaliskuusta alkaen. & JYVÄSKYLÄ SINFONIA Kalastavan kissan kadulla JYVÄSKYLÄN KULTTUURITALVI JA -KEVÄT 2009 JYVÄSKYLÄN KAUPUNGINTEATTERI JYVÄSKYLÄ SINFONIA JYVÄSKYLÄN MUSEOT JYVÄSKYLÄ PAVILJONKI SINFONIA KAUPUNGINTEATTERI JYVÄSKYLÄN KESÄ MUSEOT KULTTUURIPALVELUT AALTOALVARI

Lisätiedot

TAMMI-TOUKOKUU 2014. www.varkaudenteatteri.fi

TAMMI-TOUKOKUU 2014. www.varkaudenteatteri.fi TAMMI-TOUKOKUU 2014 www.varkaudenteatteri.fi Peräänantamatonta sisua Varkauden Teatterin ohjelmistolehti TUOMAS PARKKINEN Se on tekijöiltään vaatinut paljon työtä, joskin samalla tuonut runsaasti työnilon

Lisätiedot

Vaasan kaupungin teatteri. Vaasan kaupunginteatterin tiedotuslehti 2/2004

Vaasan kaupungin teatteri. Vaasan kaupunginteatterin tiedotuslehti 2/2004 Vaasan kaupungin teatteri alokiila Vaasan kaupunginteatterin tiedotuslehti 2/2004 Vaasassa 18.8.2004 2 Unta vai rakkautta? Piirros yllä: Rembertus Reinhold, Vaasan kaupunginteatterin ikioma teatterikummitus,

Lisätiedot

TAMMI-TOUKOKUU 2014. www.varkaudenteatteri.fi

TAMMI-TOUKOKUU 2014. www.varkaudenteatteri.fi TAMMI-TOUKOKUU 2014 www.varkaudenteatteri.fi Peräänantamatonta sisua Varkauden Teatterin ohjelmistolehti TUOMAS PARKKINEN Se on tekijöiltään vaatinut paljon työtä, joskin samalla tuonut runsaasti työnilon

Lisätiedot

ISÄ. Otra Vez! käynnistää Sinfonian kevään. Suomalaisen opetuksen historiaa Jyväskylän lyseon museossa

ISÄ. Otra Vez! käynnistää Sinfonian kevään. Suomalaisen opetuksen historiaa Jyväskylän lyseon museossa MUSEOT AALTOALVARI & WELLAMO NUORISOPALVELUT KIRJASTO KULTTUURIPALVELUT SINFONIA KAUPUNGINTEATTERI JYVÄSKYLÄN KULTTUURIKEVÄT TAMMIKUU TOUKOKUU 2010 Kulttuuritoimijat yhteisellä asialla: LUPA OLLA ISÄ VIMMAA

Lisätiedot

Forssan, Loimaan ja Someron seutujen kesäteatterien yhteinen lehti. 5. numero. Kesä 2015.

Forssan, Loimaan ja Someron seutujen kesäteatterien yhteinen lehti. 5. numero. Kesä 2015. Forssan, Loimaan ja Someron seutujen kesäteatterien yhteinen lehti. 5. numero. Kesä 2015. 2015 Alastaro 41 210 213 Kertunmäen kesäteatteri: Ronja Ryövärintytär 26.6. - 5.7. ORIPÄÄ 9 LOIMAA Ypäjän Musiikkiteatteri:

Lisätiedot

L a h d e n k u l t t u u r i s y k s y 2 0 0 7

L a h d e n k u l t t u u r i s y k s y 2 0 0 7 K a u p u n g i n t e a t t e r i K a u p u n g i n o r k e s t e r i S i b e l i u s t a l o K u l t t u u r i t o i m i M u s e o t L i i k u n t a p a l v e l u t S i v i s t y s t o i m i a l a L a

Lisätiedot

2 Pääohjelma. 5 Katuteatteria 6 Ohjelmateltta 7 Muu ohjelmisto 8 Tunnista tuntiin 10 Encorebaana 11 OFF Tampere 14 Tapahtumien yö 6.8.

2 Pääohjelma. 5 Katuteatteria 6 Ohjelmateltta 7 Muu ohjelmisto 8 Tunnista tuntiin 10 Encorebaana 11 OFF Tampere 14 Tapahtumien yö 6.8. ILMOITUSLIITE Teatterikesän avajaiset TIISTAINA 4.8. KLO 12.00 13.00 VANHAN KIRJASTOTALON PUISTON LAVA TERVETULOA TEATTERIKESÄÄN! Toiminnanjohtaja Hanna Rosendahl TANSSITEATTERI MD: RAFAEL-DUETTO Suvi

Lisätiedot

TUULIAJOLLA SUOMIROCK-MUSIKAALI

TUULIAJOLLA SUOMIROCK-MUSIKAALI SYKSY-TALVI 2014 PALATSITEATTERI.FI Ihan TUULIAJOLLA SUOMIROCK-MUSIKAALI www.facebook.com/ palatsiteatteri TAMPERE HÄMEENKATU 30 Syyskaudella pe- ja la- iltaisin esityksen jälkeen disco. Voit bilettää

Lisätiedot

Vaasan kaupunginteatterin tiedotuslehti 2/2005

Vaasan kaupunginteatterin tiedotuslehti 2/2005 Vaasan kaupunginteatterin tiedotuslehti 2/2005 Vaasassa 16.8.2005 Vaasan kaupunginteatterin tiedotuslehti 2/2005 8. vuosikerta Julkaisija Vaasan kaupunginteatteri Päätoimittaja Markus Packalén Toimitussihteeri

Lisätiedot

Kevät-kesä 2013. musikaali. Kesän uutuus. Abba-Dancing Queen. Yleisö- ja arvostelumenestys. Moulin Rouge. palatsiteatteri.fi

Kevät-kesä 2013. musikaali. Kesän uutuus. Abba-Dancing Queen. Yleisö- ja arvostelumenestys. Moulin Rouge. palatsiteatteri.fi Kevät-kesä 2013 remu&hurriganes musikaali Kesän uutuus Abba-Dancing Queen palatsiteatteri.fi Yleisö- ja arvostelumenestys Moulin Rouge 1 Musiikkiteatteri Palatsin viides toimintavuosi on käynnistynyt vauhdikkaasti.

Lisätiedot

1 2010 Matkailu 1 2010 1

1 2010 Matkailu 1 2010 1 1 2010 Matkailu 1 2010 1 Kaupunkilomaa campinghengessä Rastilan 4-tähden leirintäalue on avoinna vuoden jokaisena päivänä. Nykyaikainen, tasokas ja perheystävällinen leirintäalue sijaitsee metromatkan

Lisätiedot

Nyt tarvitaan sammakkoa

Nyt tarvitaan sammakkoa Julkinen tiedote NURMIJÄRVI N U R M I J Ä R V E N K U N T A T I E D O T T A A 2 2015 Kolmessa polvessa töissä Nurmijärven kunnalla sivu 15 Kulttuuria syksyyn sivut 4 10 Lähde liikkeelle sivut 18 21 Nyt

Lisätiedot

Nro 1 / 2014. Ooppera & Baletti. Baletinjohtaja vie tanssia kansalle. Maailman paras ooppera. Lepakko ilahduttaa syksyllä

Nro 1 / 2014. Ooppera & Baletti. Baletinjohtaja vie tanssia kansalle. Maailman paras ooppera. Lepakko ilahduttaa syksyllä Nro 1 / 2014 Ooppera & Baletti Baletinjohtaja vie tanssia kansalle Maailman paras ooppera Lepakko ilahduttaa syksyllä Suomen Kansallisoopperan ja Kansallisbaletin asiakaslehti 21. vuosikerta Suomen Kansallisoopperan

Lisätiedot

Joulukuu 2008. Suomen Radio- ja TV-selostajat ry Finlands Radio- och TV-reportrar rf The association of finnish radioand TV-Commentators rf JA T V

Joulukuu 2008. Suomen Radio- ja TV-selostajat ry Finlands Radio- och TV-reportrar rf The association of finnish radioand TV-Commentators rf JA T V Joulukuu 2008 Suomen Radio- ja TV-selostajat ry Finlands Radio- och TV-reportrar rf The association of finnish radioand TV-Commentators rf SUOM EN RADIO- JA T V -S ELOSTA JAT TEBOILIN MAKSUAIKAKORTTIALENNUKSET

Lisätiedot

AITIOPAIKKA. - Ohjelmistolehti syksy 2007 -

AITIOPAIKKA. - Ohjelmistolehti syksy 2007 - AITIOPAIKKA - Ohjelmistolehti syksy 2007 - Aleksanterin teatterin pääsisäänkäynti Albertinkadun puolella näyttää vielä hiljaiselta. Esitykseen on pari tuntia aikaa. Bulevardin puoleisen henkilökunnan sisäänkäynnin

Lisätiedot

Pamina 003 ry:n jäsenlehti 2/ 2012 www.pamina003.fi

Pamina 003 ry:n jäsenlehti 2/ 2012 www.pamina003.fi Pamina 003 ry:n jäsenlehti 2/ 2012 www.pamina003.fi 3 Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituskunta Iso-Lähteenmäki Lauri, päätoimittaja Isotalo Piia Juntunen Johanna

Lisätiedot

merkonomi ipad-arvonta! Kaikki 15.6. mennessä kalenterivuoden 2015 SMYL-jäsenmaksunsa maksaneet osallistuvat arvontaan, jossa palkintona

merkonomi ipad-arvonta! Kaikki 15.6. mennessä kalenterivuoden 2015 SMYL-jäsenmaksunsa maksaneet osallistuvat arvontaan, jossa palkintona News 2 merkonomi 2015 SMYL ry:n jäsenlehti Lii ipad-arvonta! Eh ty jä d ipa it vie sen e din lä arv muk ksi N on taa aan YT! n. Kaikki 15.6. mennessä kalenterivuoden 2015 SMYL-jäsenmaksunsa maksaneet osallistuvat

Lisätiedot

KOKOUSKUTSU SYYSKOKOUS

KOKOUSKUTSU SYYSKOKOUS Sisältö 2. Sisältö ja syyskokouskutsu 3. Puheenjohtajalta 4. 10. Tulevia tilaisuuksia 11. Talousasiaa ja muutoksia kerhoissa 12. Käskyjä tähän aikaan 4. 13. 14. Kerhot esittäytyvät 15. 17. Tamperelaista

Lisätiedot

Paloasemalle löytyi hyvä paikka

Paloasemalle löytyi hyvä paikka PARTOLA, Pirkkala Kenkätie 4, puh. 266 4041 Av. ma-la 11-21, su 12-21 ETUSETELI PIZZA TROPI- CANA Tarjous voimassa 28.2.2010 asti. Tarjous ei koske kotiinkuljetusta. Kotiinkuljetus JOKA PÄIVÄ! 4 90 7,40

Lisätiedot

nro 3 31.8.2012 52. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry:n jäsenlehti Krakovassa s. 10-12! www.helmeri.fi

nro 3 31.8.2012 52. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry:n jäsenlehti Krakovassa s. 10-12! www.helmeri.fi nro 3 31.8.2012 52. vuosikerta Helsingin Merkonomit ry:n jäsenlehti Krakovassa s. 10-12! www.helmeri.fi nro 3 31.8.2012 ISSN 1236-2514 Aikakauslehtien Liiton jäsenlehti Sisällysluettelo Pääkirjoitus...

Lisätiedot

scifi laskeutui maahan

scifi laskeutui maahan 410654-0706 pal.vko 2008-04 numero 6 / 2007 irtonumero 6,90 35. vuosikerta scifi laskeutui maahan Toni Jerrman Roy A nder sson Bruce Spr ingsteen Eeva-Liisa M a nner Teem a Science fiction Scifi on aikuistunut

Lisätiedot

Toimistomme on auki vuonna 2015: 12.1. 12.5. ja 17.8. 8.12.

Toimistomme on auki vuonna 2015: 12.1. 12.5. ja 17.8. 8.12. Sisältö 2. Sisältö ja toimiston aukioloajat 3. Puheenjohtajalta 4. - 6. Tulevia tilaisuuksia 7. Hallitus ja toimijat 8. Talousasiaa 9. Senioripiirin kuulumisia 10. Onnellisen ihmisen tunnusmerkkejä 11.

Lisätiedot

Riemukas farssi. Ensi-ilta 23.1.2014 Suuri näyttämö. Ensi-ilta 23.1.2014 Suurella näyttämöllä

Riemukas farssi. Ensi-ilta 23.1.2014 Suuri näyttämö. Ensi-ilta 23.1.2014 Suurella näyttämöllä Ensi-ilta 23.1.2014 Suuri näyttämö Riemukas farssi Ensi-ilta 23.1.2014 Suurella näyttämöllä Kun ruoan hinta on noussut pilviin ja Antonian ja Margheritan perheissä tulot samaa vauhtia pienentyneet, saattaa

Lisätiedot

Irtonumero 9,20 39. vuosikerta. Numero 2 / 2011. Demokratia. Susanna Kuparinen Pariisin kommuuni Esko Seppänen Kenen kulttuuripääkaupunki?

Irtonumero 9,20 39. vuosikerta. Numero 2 / 2011. Demokratia. Susanna Kuparinen Pariisin kommuuni Esko Seppänen Kenen kulttuuripääkaupunki? Numero 2 / 2011 Irtonumero 9,20 39. vuosikerta Demokratia Susanna Kuparinen Pariisin kommuuni Esko Seppänen Kenen kulttuuripääkaupunki? Rehellisesti vasemmalla PIRKKO KOTILA TOImITTAjA uusimaa Valoa ja

Lisätiedot