Viikko 40, kokous

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Viikko 40, kokous 7.10.2010"

Transkriptio

1 Jäsentiedote 2 Lokakuu joulukuu 2010

2 Viikko 40, kokous Vuosikokous Lempäälän Rotaryklubi ry:n vuosikokouspöytäkirja. Kokous pidettiin Lempäälän Ehtookodossa klo Läsnä oli 25 jäsentä. 1 Avauksen suoritti klubin presidentti Asko Lepola. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin presidentti Asko Lepola ja sihteeriksi Jouko Konsala. 2 3 Todettiin, että paikalla on 25 jäsentä, mikä on yli puolet kokonaisjäsenmäärästä. Kokous on päätösvaltainen. Asialista käsittelyssä päätettiin vaihtaa asialistan kohdat 12 ja 13. Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Pekka Ketonen ja Juha Eskola Edellisen kauden presidentti Pekka Mäenpää esitteli toimintakertomuksen kaudelta Se hyväksyttiin yksimielisesti. 7 Antti Haapamäki esitteli tilinpäätöksen kaudelta Tuloslaskelma päätyy 1101,41 euroa voitolliseksi. Taseen loppusumma on 23624,18 euroa Tilintarkastaja Seppo Nieminen luki tilintarkastuskertomuksen. Päätettiin vahvistaa tilinpäätös Päätettiin myöntää tili- ja vastuuvapaus hallitukselle ja rahastonhoitajalle. Tilintarkastajiksi valittiin Pasi Alho ja Pekka Ketonen, varalle Matti Nuotio ja Juha Eskola Jäsenmaksuksi vuodelle päätettiin entinen 200 euroa, joka peritään kahdessa erässä. Liittymismaksua ei peritä.

3 13 Hyväksyttiin talousarvio vuodelle Liitteenä Päätettiin pitää Kuokkalankosken Markkinat Todettiin, että hallitus keskustelee sijoitustilin tilanteesta. Merkittiin tiedoksi, että Jaakko Nurmesniemi on lahjoittanut kirjan "Sanalla ja siveltimellä" lahjoitettavaksi kuvernööri Timo Hänniselle. Viikko 41, kokous Kuvernöörin vierailu Ennen viikkokokousta oli piirikuvernööri Timo Hännisen ja apulaiskuvernööri Ilkka Hietaniemen tutustuminen klubin komiteoiden ja hallituksen suunnitelmiin. Varsinaiseen viikkokokoukseen osallistui kuvernöörin ja apulaiskuvernöörin lisäksi 4 rouvaa, vaihto-oppilas Jon ja 17 veljeä. Kuvernööri Timo Hänninen piti alustuksen, jossa hän käsitteli mm. pitkän ajan tähtäimen suunnitelman tekemistä jäsenhankintaan. Klubien keski-ikä on piirissä 60.4 vuotta. Vain hankkimalla uusia jäseniä voidaan ylläpitää klubien elinvoimaa. Lisäksi hän käsitteli polion hävittämistilannetta ja nuorisovaihdon tilannetta. Jokainen perhe on vastuussa vaihto-oppilaiden sijoittamisesta ja viihtymisestä paikkakunnalla. Viikko 42, kokous Seurakunnan ajankohtaista Kokoukseen osallistui vierailijana ja esityksen pitäjänä Lempäälän seurakunnan taloudellisen jaoston puheenjohtaja ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Timo Viitanen. Veljiä oli paikalla 16. Timo Viitanen kertoi Lempäälän seurakunnan kiinteistöasioista ja menossa olevista hankkeista. Vanhan Pappilan saneeraus alkaa vuoden 2011 aikana. Tarkoitus on tehdä juhlakäyttöön sopivat tilat perinteiseen rakennukseen. Toinen mittava hanke on suunnittelun alla. Sääksjärven seurakuntakeskuksen perusteellinen korjaus alkaa vuoden 2012 aikana. Myös muuta korjausrakentamista on monissa kohteissa. Seurakuntien jäsenmäärä on alentunut viime aikoina huolestuttavasti. Lempäälän seurakuntakaan ei ole säästynyt menossa olevalta jäsenkadolta. Toisaalta täällä kuntaan muuttaa paljon väkeä ja seurakuntakin saa uusia jäseniä. Verotulokertymästä ollaan kuitenkin huolestuneita. Lempäälän seurakunnan talous on vahvalla pohjalla edellisten vuosien jälkeen. Suurten investointien rahoitus on olemassa ja ne voidaan vaikeista ajoista huolimatta tehdä.

4 Viikko 43, kokous Turvapalveluasiaa, luokite- esitelmä Juha Eskola Paikalla oli 1 rouva ja 22 veljeä. Juha Eskola kertoi Lempäälän Turvapalvelu Oy:stä. Yritys on perustettu v Tällä hetkellä toiminta-alueena on mm. Kylmäkosken, Viialan, Lempäälän, Urjalan, Vesilahden, ja Pirkkalan kunnat sekä Tampereen, Valkeakosken, Akaan, Ylöjärven ja Nokian kaupungit. Asennustoimintaa on koko Suomen alueella. Tuotteet ja palvelut ovat: murtohälyttimet, videovalvontakamerat, kulunvalvontajärjestelmät sekä hälytys- ja vartiointipalvelut. Palveluun kuuluvat kokonaisvaltaiset turvallisuusratkaisut. Yritys suunnittelee, asentaa ja huoltaa laitteet. Hallituksen kokous Hallituksen kokouspöytäkirjan lyhennelmä: Lempäälän Rotaryklubi ry:n hallitus pöytäkirja Presidentti Asko Lepola avasi kokouksen. 2. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 3. Pöytäkirja hallituksen kokouksesta hyväksyttiin. 4. Kuokkalankosken Markkinat pidetään Sihteeri on yhteydessä Jorma Lehtiseen ja pyytää varmistamaan tangokuninkaallisen saannin markkinoille entiseen tapaan. Hyväksyttiin Pirkka-Hämeen Jätkäperinne ry:n tarjous esiintymisestä markkinoilla kahteen otteeseen klo ja Samalla luovutaan koskenlaskunäytöksestä ja pyritään saamaan sen tilalle esim. koskikellujien omaa ohjelmaa. Pirkka-Hämeen Jätkäperinteen tarjous liitteenä. 5. Sijoitustilistä käytiin keskustelua ja päätettiin jatkaa sitä entiseen tapaan OP:ssä. 6. Rotaryansiomerkin anominen siirretään vuoden 2011 syksyyn ja mahdollinen merkin luovutus tähdätään klubin 40. vuotisjuhlaan. 7. Apulaiskuvernööriehdotuksesta käytiin keskustelua. Ehdotetaan Aarno Torikkaa kyseiseen tehtävään. Hän on tehtävään sopiva ja kyvykäs. 8. Eero Piipposen kyselyyn PHF-merkin saajaksi ehdotetaan edellisen kauden presidentti Pekka Mäenpäätä. Keskusteltiin Piipposen esittämistä perusteista ja todettiin, että sihteeri kokoaa esityksen perusteluineen. 9. Joulukirkko on keskiviikkona Presidentti ja sihteeri laativat kutsun IC-klubeille Toijalaan ja Lempäälään. Ohjelmaa suunnittelevat Pekka ja Heini Mäenpää. Tarjoilun järjestämisvastuun hoitavat Birgit Lepola ja Pirkko Konsala. 10. Pikkujoulujuhla on Seppo Nieminen ja ohjelmakomitea suunnittelevat ohjelmaa ja kutsua. Rouvia pyydetään järjestämään jotain ohjelmaa. Seppo Nieminen toivoo tietoa asiasta kokonaisuuden järjestelyä varten. Kustannus henkilöä kohti on n. 40 euroa. Presidentti neuvottelee hinnan ja reitin Ari Arvelan kanssa. 11. Vaihto-oppilaan läksiäiset ovat Ne pidetään avec-tilaisuutena normaalikokouksen yhteydessä. Jorma Kunnas hankkii muistolahjan klubilta ja kutsuu paikalle vaihtoperheiden edustajat. Puheenvuoroja pyydetään Jonilta, perheiltä ja nuorisovaihtotiimiltä. 12. Hallituksen seuraava kokous pidetään viikkokokouksen jälkeen.

5 Viikko 44, yritysvierailu Robit Rocktools Oy Yritys sijaitsee Lempäälässä Sääksjärvellä, missä se valmistaa poraukseen tarvittavia laitteita. Toimitusjohtaja Jussi Rautiainen esitteli tuotantolaitosta ja markkinointia. Yritys on Lempäälän merkittävin vientiyritys. Se vie tuotteita lähes 60 maahan eri puolilla maapalloa. Markkinointihenkilökunta on kansainvälistä eri kielten ja kulttuurien taitajaa. Veljiä oli paikalla 16 ja vaihto-oppilas Jon. Viikko 45, kokous Rakentaminen tänään Paikalla oli rouvia 1, vaihto-oppilas Jon, veljiä 21 sekä 1 paikkaus. Erkki Hagman esitteli yrityksensä Tampereen Monirakennus Oy:n. Se on perustettu 1991 ja siinä on 3 osakasta. Liikevaihto kasvoi 4 miljoonaan euroon vuodessa. Vuonna 2008 tehtiin omistusjärjestelyjä. Erkki Hagman omistaa 60 %, Janne Korja 20 % ja Nils Hagman 20 %. Muutto Lempäälään oli samana vuonna. Tavoitteena on liikevaihdon kasvu 12 miljoonaan euroon vuoden 2010 aikana. Työntekijöitä on toimihenkilöitä konttorilla 5 6, työnjohtoa työmailla 7 ja työntekijöitä n. 40. Markkinat ovat kilpailtuja ja epäterve kilpailu on yleistä. Viimeisten 2 vuoden aikana ala on notkahtanut. Harmaa talous alalla on ongelma. Viikko 45, teatterimatka Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen Lahden teatterimatkaan osallistui 13 rotaryperhettä. Viikko 47, kokous Vaihto-oppilaan läksiäiset Läksiäistilaisuuteen osallistui 10 rouvaa, vaihto-oppilas Jon Holm, vaihtoperheet Hagman, Kyrkkö, Ojala ja Mäenpää sekä 19 veljeä. Aluksi katsottiin video, jonka Jorma Lehtinen oli kuvannut Veli-Matti Lehikoisen purjeveneellä tehdyltä matkalta Naantali n saaristossa. Jonin kanssa tehty matka oli ollut Jon sai videon muistoksi Suomesta. Lehikoiset antoivat Jonille taulun, joka oli kuvattu matkan aikana. Presidentti Asko Lepola kiitti vaihtoperheitä Jonin majoituksesta ja huolenpidosta. Nuorisovaihtoasiamies Jorma Kunnas muisteli Jonin vaiheita vuoden aikana ja antoi muistolahjan klubilta. Samalla hän muisti Jonia syntymäpäivälahjalla. Jon esitti Suomen kielellä ottamiaan kuvia matkoistaan ja vaihtoperheistään. Hän esitti kiitokset nuorisovaihtoasiamiehelle, vaihtoperheille ja klubille. Presidentti luovutti viirin vietäväksi Jonin lähettäneelle klubille Uuteen-Seelantiin.

6 Viikko 48, pikkujoulu Pikkujoulu Sastamalan Kärppälän Haapaniemessä Juhlaa vietettiin 34 hengen voimin Haapaniemen joulupöydän antimista nauttien. Sastamalasta kuultiin paikallisen oppaan Eija Vaaterin kertomana. Laulua, köörin esityksiä, Esan runoa sekä tanssia kuului ohjelmaa. Joulupukki vieraili ja kaikille oli lahjat. Ari Arvelan varmassa kyydissä päästiin aamupuolella kotiin. Viikko 49, kokous Vaalikokous Paikalla oli vieraana Rainer Hirvonen Akaan Rotaryklubista ja 26 veljeä. Kokouksen aluksi presidentti Asko Lepola onnitteli klubin puolesta Pasi Alhoa olleen merkkipäivän johdosta. Kalevi Kankaalan tekemä taulu lahjoitettiin Pasille muistoksi ja kiitoksena monista klubin hyväksi tehdyistä palveluksista. Rainer Hirvonen käytti puheenvuoron ja toivoi yhteistyön lisäystä naapuriklubien kesken. Vaalikokouspöytäkirja: Lempäälän Rotaryklubi ry:n vaalikokouspöytäkirja. Kokous pidettiin Lempäälän Ehtookodossa klo Läsnä oli 26 jäsentä. 1 Avauksen suoritti klubin presidentti Asko Lepola. 2 Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin presidentti Asko Lepola ja sihteeriksi Jouko Konsala. 3 Todettiin, että paikalla on 26 jäsentä, mikä on yli puolet kokonaisjäsenmäärästä. Kokous on päätösvaltainen. 4 Päätettiin yksimielisesti, että hallitukseen toimintakaudeksi valitaan 12 jäsentä. 5 Hallitus ja muut toimihenkilöt ovat: presidentti Antti Mäkinen varapresidentti Veli-Matti Lehikoinen edellisen kauden presidentti Asko Lepola 1.sihteeri Pekka Mäenpää 2. sihteeri Teijo Kyrkkö rahastonhoitaja Antti Haapamäki 1.klubimestari Esa Seppälä 2.klubimestari Juha Eskola, ei hallituksen jäsen nuorisovaihtoasiamies Jorma Kunnas rotarysäätiöasiamies Aarno Torikka, ei hallituksen jäsen

7 ohjelmatoimikunnan pj. suhdetoimintakomitean pj. jäsenyyskomitean pj. rotaryasiantuntija Seppo Nieminen Jorma Lehtinen Veikko Viljanen Yrjö Lehtonen Lisäksi päätettiin, että jos Veli-Matti Lehikoinen joutuu kauden aikana toimimaan presidenttinä, hänen henkilökohtaisena varahenkilönään toimii Kari Hemminki. 6 Päätettiin, että eri komiteoiden puheenjohtajat ovat: klubihallintokomitea jäsenyyskomitea tulevien sukupolvien komitea rotarysäätiökomitea ohjelmakomitea suhdetoimintakomitea/markkinat Pekka Mäenpää ja Teijo Kyrkkö Veikko Viljanen Jorma Kunnas Aarno Torikka Seppo Nieminen Jorma Lehtinen Päätettiin, että puheenjohtajat valitsevat itsenäisesti 1 2 jäsentä komiteoihinsa. Hallitus Hallituksen kokouspöytäkirjan lyhennelmä: Lempäälän Rotaryklubi ry:n hallituksen kokouspöytäkirja Presidentti Asko Lepola avasi kokouksen. 2. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 3. Hyväksyttiin hallituksen kokouksen pöytäkirja Kuokkalankosken Markkinoiden tilannekatsaus: tangokuninkaallinen on varattu, kustannus 2200 euroa tukkilaisperinneryhmä on varmentanut tulonsa, kustannus ohjelmasta riippuen euroa/ 2 esiintymiskertaa, liite selvitetään edelleen maamoottorin ja moottorisahataiteilijan saantia ohjelmiin 5. Päätettiin avata uusi Op Henkivakuutuksen sijoitusvakuutus, johon erääntynyt vakuutustuotteemme sijoitetaan. Edellinen vastaava erääntyi , pääomaltaan Puolet vakuutussäästön sisällöstä päätettiin sijoittaa korkosidonnaiseen osaan ja toinen puoli maailmanlaajuisesti hajautettuihin rahastoihin. Veli-Matti Lehikoinen valtuutettiin rahastonhoitajan kanssa seuraamaan kehitystä. Puolen vuoden välein he raportoivat klubin hallitukselle. Rahastonhoitaja allekirjoittaa sijoitussopimuksen. 6. Merkittiin tiedoksi, että sihteeri on tehnyt hallituksen päätöksen mukaan apulaiskuvernööriehdotuksen piirille. AG:ksi ehdotetaan Aarno Torikkaa. 7. Edellisessä hallituksen kokouksessa käsiteltiin Eero Piipposen kyselyä vuoden klubin toiminnassa ansioituneesta henkilöstä. Sihteeri on tehnyt perustelut Pekka Mäenpään ansioista (liite). Eero Piipponen on vastannut, että hänet tullaan palkitsemaan piirin toimesta. 8. Suomen Rotaryn koulutustilaisuuteen miten kehitämme rotaryn imagoa osallistuu Veikko Viljanen. Tilaisuus on Tampereella klo Valtakunnalliseen rotarysäätiöseminaariin Tampereella klo osallistuu Aarno Torikka. 10. PETS ja Piirineuvottelu ovat Jyväskylässä. Antti Mäkinen hoitaa, että tilaisuuteen osallistutaan. 11. Piirikonferenssi ja Piirikokous ovat Nastolassa. Klubin kustannuksella osallistuvat presidentti avec ja sihteeri avec. Myös uusin jäsen avec, jos ovat kiinnostuneita, osallistuu klubin kustannuksella.

8 12. Päätettiin ehdottaa piirimme edustajaksi RI:n Sääntövaltuuskunnan (Council on Legistation, COL) kokoukseen Markku Kalliomäkeä. 13. Merkittiin tiedoksi, että klubimme on mukana Kenellä Suomen parhaat klubin nettisivut -kilpailussa. 14. Suomen Rotaryn julkaisutoimikunnan toiveen mukaan lähetetään pienet jutut hyviksi todetuista klubin menestystarinoista SR:n nettisivuille. Kuokkalankosken Markkinat -jutun tekee Jorma Lehtinen Vuoden Palvelija -jutun tekee Veikko Viljanen Joulukirkko ja Pääsiäistapahtuma -jutun tekee Pekka Mäenpää 15. Joulukirkko on keskiviikkona klo Lempäälän kirkossa. Ohjelmaa suorittavat mm. Mikko Oikarinen, Heini ja Pekka Mäenpää, Matti Kurikka ja Inga Sulin. 16. Hyväksyttiin vapautusanomus, Pekka Niinimäki Jotta vältyttäisiin tarpeettomilta verkkomaksuilta, on klubin Kotisivut.com Internet-palvelimilla sijainneet verkkosivut lakkautettu. Uusi verkkotunnus on: ja se sijaitsee Optinet Oy:n palvelimilla. Viestintävirasto myöntää.fi-päätteiset tunnukset ja pitää niistä rekisteriä. Tämä tunnus on myönnetty hakemuksen mukaisesti viideksi vuodeksi eli sen viimeinen voimassaolopäivä on Ilmoitus siitä on liitteenä. 18. Jorma Kunnas tai Kari Hemminki avec osallistuu nuorisovaihdon innostuspäiville Helsingissä Jorma Kunnas hoitaa asiaa. 19. Päätettiin aloittaa palveluprojekti, jossa Lempäälän ja Vesilahden seurakunnille tarjotaan hautajaisapua arkunkannossa, jos vainajalla ei ole tarkoitukseen henkilöitä. Pekka Mäenpää koordinoi hanketta ja kartoittaa asiaan lupautuvat henkilöt klubista. 20. Merkittiin tiedoksi, että pikkujouluarpajaisten tuotto oli 115 euroa. 21. Hallituksen seuraava kokous pidetään viikkokokouksen jälkeen. Viikko 51, joulukirkko Joulukirkko Lempäälän kirkossa pidimme joulukirkkotapahtuman. Siihen osallistui n. 80 henkilöä. Joulukirkko on perinteen mukainen IC-tapahtuma, jonka järjestämme vuorovuosin Lempäälän ja Vesilahden kirkoissa. Mukana ovat meidän lisäksi Lempäälä Havas, Akaa ja Toijala Akaa klubit. Kirkossa kirkkoherra Mikko Oikarinen puhui joulun merkityksestä. Matti Kurikka soitti viulua ja Pekka Mäenpää säesti musiikkiesitykset. Seurakuntatalossa rouvat tarjosivat kahvit. Ohjelmassa oli joululauluja, viulunsoittoa ja yllätyksenä Inga Sulinin lauluesityksiä. Illan juontotehtävät hoiti Veli-Matti Lehikoinen. Klubien presidentit esittivät tervehdyksensä. Presidentti Asko Lepolan tervehdys: Tervetuloa myös minun puolestani tähän jo perinteenä olevaan joulukirkkotapahtumaan. Olemme vuorovuosin täällä Lempäälän kirkossa ja Vesilahden kirkossa. Tämä on rotarykalenterissamme inter city tilaisuutena, johon osallistuvat naapuriklubimme Lempäälä Havas, Akaa ja Toijala Akaa. Perinteeseen kuuluu, että pääsiäistapahtumaa vietetään vuorostaan Akaassa. Olemme edenneet rotaryvuodessa jo lähes puoliväliin ja meillä omassa klubissamme on ollut paljon tapahtumia ja aika on kulunut nopeasti. Kiirettä on riittänyt mutta voi sanoa, että jäsenet ovat olleet aktiivisia ja hoitaneet omat tehtävänsä itsenäisesti ja hyvin. Varmaan muissa klubeissa on sama tilanne.

9 Meille kaikille on tavallista kiireinen arkielämä ja rotaritoiminta on osa siitä. Lähestyvän joulun valmistelu aiheuttaa lisääntyvää kiirettä. Tuntuu siltä, että kiire lisääntyy aina vaan. Joulukirkkotilaisuus on vuosittain omiaan herättämään meitä. Meitä muistutetaan joulun lähestymisestä ja mikä on tärkeintä joulun sanomassa. Meidän on aika syytä rauhoittua ja pohtia mikä on elämässä tärkeää. Ei varmaan loputon kiire ja kaupallisuus. Lämmin kiitos teille kaikille tämän juhlan ohjelman suorittajille. Teidän sanojenne, ajatusten ja esitystenne avulla meidän on helpompi muistaa joulun merkitys. Kiitos myös rotarirouville, jotka ovat laittaneet meille tämän illan tarjoilut! Lopuksi haluan vielä lukea tunnetusta joululaulusta pienen säkeen muistutukseksi meille kaikille: Joulumaa on muutakin kuin tunturi ja lunta Joulumaa on ihmismielen rauhan valtakunta. Eikä sinne matka silloin kovin kauan kestä. Joulumaa jos jokaiselta löytyy sydämestä. Vaimoni Birgitin kanssa haluan toivottaa kaikille Rauhaisaa Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta! Viikko 51, ei kokousta Viikko 52, ei kokousta Toivotamme kaikille rotariperheille - Hyvää Uutta Vuotta! Presidentti Asko ja Birgit Sihteeri Jouko ja Pirkko

Ilmajoen rotaryklubin toimintakertomus

Ilmajoen rotaryklubin toimintakertomus Ilmajoen rotaryklubin toimintakertomus 2009-2010 Hyvät veljet ja kälyt Kulunut Rotaryvuosi oli klubimme 53. toimintavuosi. Se on siis eräs maakuntamme vanhimpia klubeja. Näin ollen minulla oli mieluisa

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI. JÄSENTIEDOTE 4 Tammi-helmikuu 2010

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI. JÄSENTIEDOTE 4 Tammi-helmikuu 2010 LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI JÄSENTIEDOTE 4 Tammi-helmikuu 2010 LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI Viikkokokoukset 25. kokous 7.1.2010 Valokuvia vuosien varrelta Kokouksessa oli mukana 18 veljeä ja 5 ladya ja vierailevana

Lisätiedot

H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB. SELOSTE N:o 2 2012-2013 ISSN 0781-4151

H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB. SELOSTE N:o 2 2012-2013 ISSN 0781-4151 H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB SELOSTE N:o 2 2012-2013 ISSN 0781-4151 Seloste 2012-2013 N:o 2 joulukuu 2012 HALSTARI Sisällys Presidentin palsta... 3 Kullervo-sinfonia... 6 Apuraha

Lisätiedot

Toimintakertomus. Vuosi 2012-2013. Rotary International piiri 1390 ry PIIRIN TOIMINTA KUVERNÖÖRIN TOIMINTA

Toimintakertomus. Vuosi 2012-2013. Rotary International piiri 1390 ry PIIRIN TOIMINTA KUVERNÖÖRIN TOIMINTA Toimintakertomus Vuosi 2012-2013 Piirineuvosto hyväksytty 28.9.2013 Rotary International piiri 1390 ry Onnistumisia Kokovuotisia nuorisovaihtoja oli 28. Kansainväliset 16 nuorta viihtyivät Forest Nature

Lisätiedot

Lions club oulu / raatti. 50 vuotta 1965-2015. Charter Night, Tervahovi Oulu 20.11.1965

Lions club oulu / raatti. 50 vuotta 1965-2015. Charter Night, Tervahovi Oulu 20.11.1965 Lions club oulu / raatti 50 vuotta 1965-2015 Charter Night, Tervahovi Oulu 20.11.1965 1 Lukijalle Voitto Juutinen. Viidenkymmenen vuoden aikana on ehditty pitää noin 450 hallituksen ja saman verran klubikokouksia.

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS

THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS THE INTERNATIONAL ASSOCIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-E Suomi District 107- Finland Piirikuvernööri 2011 2012 District Governor Päivi Ihamäki, puoliso lion Tero Vaali Lions Club Virrat/ Tarjanne Puutteentie

Lisätiedot

Kiikartorn ROTARYKLUBIEN TIEDOTUS- LEHTI. Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma Hauenguan

Kiikartorn ROTARYKLUBIEN TIEDOTUS- LEHTI. Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma Hauenguan 1 Kiikartorn ROTARYKLUBIEN TIEDOTUS- LEHTI Maaliskuu 2005 Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma Hauenguan 2 Aluekuvernööri Aluekuvernöörin palsta Aluegovernor Jukka Karenius Kevät on jo hyvässä tulossa,

Lisätiedot

Lohjan Rotaryklubi - Lojo Rotaryklubb 50 vuotta

Lohjan Rotaryklubi - Lojo Rotaryklubb 50 vuotta Lohjan Rotaryklubi - Lojo Rotaryklubb 50 vuotta Perustettu 30.5.1949 ja hyväksytty Rl:n jäseneksi 21.6.1949 r' ) TOIMITUSKUNTA Teuvo Moisio vastaavana Erkki Alhonen, Lauri Leskinen ja Jaakko Mäkelä Julkaisija:

Lisätiedot

Nro 3/2010 syyskuu. syyskuu syyskuu

Nro 3/2010 syyskuu. syyskuu syyskuu 1886 perustettu 1886 imme retken Pyhän Olavin kirkkoon. Nähtävänä oli mm. taidetta; kuvassa -Hellman Keväällä ihailee taiteilija, teimme retken KTM, Pyhän mv, Osmo Olavin Rauhalan kirkkoon. maalausta.

Lisätiedot

H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB. SELOSTE N:o 2 2013-2014 ISSN 0781-4151

H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB. SELOSTE N:o 2 2013-2014 ISSN 0781-4151 H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB SELOSTE N:o 2 2013-2014 ISSN 0781-4151 Joulusta päivä kääntyy isännän puolelle, juhannuksesta rengin puolelle. Seloste 2013-2014 N:o 2 2013 Tammikuu

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN ROTARYKLUBI TOIMINTAVUOSI 2004-2005 VIIKKOKOKOUSMUISTIOT PRESIDENTTI MATTI IIVANAINEN HEINÄKUU 2005

NURMIJÄRVEN ROTARYKLUBI TOIMINTAVUOSI 2004-2005 VIIKKOKOKOUSMUISTIOT PRESIDENTTI MATTI IIVANAINEN HEINÄKUU 2005 NURMIJÄRVEN ROTARYKLUBI TOIMINTAVUOSI 2004-2005 PRESIDENTTI MATTI IIVANAINEN VIIKKOKOKOUSMUISTIOT HEINÄKUU 2005 KOLME ENSIMMÄISTÄ VIIKKOKOKOUSTA KORVATTIIN KESÄTAPAHTUMILLA KLUBIKOKOUS 27.7.2005 Presidentti

Lisätiedot

Viikkokokous 31.1.2001

Viikkokokous 31.1.2001 Viikkokokous 31.1.2001 http://www.kolumbus.fi/rotary.nurmijarvi/ Käsi kädessä hyvät Rotarit! Näin otsikoi edellisessä, viisi vuotta sitten julkaistussa Nurmijärven Rotary 1971-1996 -historiikissa Inner

Lisätiedot

LINKKI KARHUNPÄÄN ROTARYKLUBI

LINKKI KARHUNPÄÄN ROTARYKLUBI LINKKI KARHUNPÄÄN ROTARYKLUBI LINKKI Tiedotteeseen on pyritty ottamaan merkittävät tapahtumat ja muutokset klubitoiminnassa sekä edelliseltä toimintavuodelta että alkaneen toimintavuoden alusta. Porin

Lisätiedot

Julkaisija: SUOMEN LIONS-LIITON 107 E PIIRI 1 / 2014. Kuvittele, että jokainen lion pyytäisi yhtä henkilöä liittymään klubiin..

Julkaisija: SUOMEN LIONS-LIITON 107 E PIIRI 1 / 2014. Kuvittele, että jokainen lion pyytäisi yhtä henkilöä liittymään klubiin.. Julkaisija: SUOMEN LIONS-LIITON 107 E 1 / 2014 Kuvittele, että jokainen lion pyytäisi yhtä henkilöä liittymään klubiin.. HYVÄN OLON HAASTE! 12 kk ja 24 kk jäsenyys alk. 64 /kk ELIXIA maksaa hyväntekeväisyyteen

Lisätiedot

05.06.2008 Kokouksen aluksi veli presidentti luovutti rotaryvuoden muistolahjat sihteeri Antti Hakaselle ja nuorisovaihtoasiamies Jari Mäelle

05.06.2008 Kokouksen aluksi veli presidentti luovutti rotaryvuoden muistolahjat sihteeri Antti Hakaselle ja nuorisovaihtoasiamies Jari Mäelle 26.06.2008 Vaihtokokous Alajoen idyllissä Jussin Jokisaunoilla, samassa yhteydessä pidettiin myös rotaryolympialaisten karsinnat. Kesävaihdossa olevat Lotta Laine Sardiniasta ja Marianne Mäki Arkansasista

Lisätiedot

Lapuan Rotaryklubin historiikki vuosilta 2000-2010

Lapuan Rotaryklubin historiikki vuosilta 2000-2010 Martti Viitala...12.03.2011 Lapuan Rotaryklubin historiikki vuosilta 2000-2010 Yleistä Lapuan Rotaryklubilla on täyttynyt kuudeskymmenes toimintavuosi. Klubi julkaisi viisikymmentä vuotta täytettyään historiikin,

Lisätiedot

Kiikartorn. Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma-Hauenguan. Rotaryklubien

Kiikartorn. Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma-Hauenguan. Rotaryklubien Kiikartorn Eura Eurajoki Rauma Raumanmeri Rauma-Hauenguan Rotaryklubien tiedotuslehti jouluna 2004 2 Aluekuvernöörin palsta AG Jukka Karenius Valmistautuessamme suuren juhlan, joulun viettoon, on hyvä

Lisätiedot

ROTARY INTERNATIONAL

ROTARY INTERNATIONAL 1 (12) ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 1390 FINLAND 31.01.2011/ki Piirin toimintasuunnitelma 2011-2012 1 Rotaryvuoden tavoitteet, teema ja painopisteet Rotaryn tavoitteet on kuvattu Rotary Internationalin

Lisätiedot

ROTARY INTERNATIONAL

ROTARY INTERNATIONAL 1 ROTARY INTERNATIONAL DISTRICT 1390 FINLAND 08.11.2009/TH Piirin 1390 toimintasuunnitelma 2010-2011 1 Rotaryvuoden 2010 2011 teema ja painopisteet Rotary Internationalin presidentin Ray Klinginsmithin

Lisätiedot

TOIMINTA- KERTOMUS TAMPEREEN KIRJATYÖNTEKIJÄIN YHDISTYS RY. TOIMINTAVUODELTA 2014. Sadaskahdeskymmeneskolmas toimintavuosi

TOIMINTA- KERTOMUS TAMPEREEN KIRJATYÖNTEKIJÄIN YHDISTYS RY. TOIMINTAVUODELTA 2014. Sadaskahdeskymmeneskolmas toimintavuosi TOIMINTA- KERTOMUS TAMPEREEN KIRJATYÖNTEKIJÄIN YHDISTYS RY. TOIMINTAVUODELTA 2014 Sadaskahdeskymmeneskolmas toimintavuosi Tammerprint Oy 2015 ALKUSANAT Vuosi 2014 oli Tampereen Kirjatyöntekijäin yhdistyksen

Lisätiedot

H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB. SELOSTE N:o 2 2006-2007 ISSN 0781-4151

H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB. SELOSTE N:o 2 2006-2007 ISSN 0781-4151 H A L S T A R I LOHJAN ROTARYKLUBI LOJO ROTARYKLUBB SELOSTE N:o 2 2006-2007 ISSN 0781-4151 HALSTARI Seloste 2006-2007 N:o 2 tammikuu 2007 Sisältö Sivu 3 Presidentin palsta 5 Uutta pankkitoimintaa Lohjalla

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN ROTARYKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS 2008-2009

HÄMEENLINNAN ROTARYKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS 2008-2009 HÄMEENLINNAN ROTARYKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS 2008-2009 Presidentin katsaus 2 Rotarivuosi oli Hämeenlinnan Rotaryklubin 70- vuotisjuhlavuosi. Vuosijuhlaa vietettiin yhdessä kummiklubimme, Vanajaveden Rotaryklubin

Lisätiedot

ILMAJOEN ROTARYKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS

ILMAJOEN ROTARYKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS ILMAJOEN ROTARYKLUBIN TOIMINTAKERTOMUS 2006 2007 Ilmajoen rotaryklubi 2006 2007 Hallitus Tilintarkastajat Presidentti Erkki Haapamäki Varsinaiset tilintarkastajat 1. varapesidenntti Timo Tuomikoski Arvo

Lisätiedot

Lionspiirin 107-A piirilehti 2015. Viesti Torontosta: Jalopeura maailman paras. Kiitos veteraanit! Terveisiä päämajasta

Lionspiirin 107-A piirilehti 2015. Viesti Torontosta: Jalopeura maailman paras. Kiitos veteraanit! Terveisiä päämajasta Lionspiirin 107-A piirilehti 2015 Viesti Torontosta: Jalopeura maailman paras Kiitos veteraanit! Terveisiä päämajasta Pääkirjoitus Suomen Leijona - kansainvälinen Lion Tämänvuotinen teemamme STRENGTHEN

Lisätiedot

lokakuu 5/2013 Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi LIONS QUEST E L ÄMISENTAITOJA

lokakuu 5/2013 Suomen Lions-liitto ry www.lions.fi LIONS QUEST E L ÄMISENTAITOJA Suomen Lions-liitto ry LIONS QUEST www.lions.fi E L ÄMISENTAITOJA lokakuu 5/2013 Haemme juhlatoimikunnan puheenjohtajaa Lions Clubs International (LCI) aloittaa 100-vuotisjuhlien suunnittelun. Juhlallisuudet

Lisätiedot

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta LC Palokka Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Sivu 2 / 32 1. Yleistä LC Palokka saavutti 30-vuoden iän vuonna 2008. Kyseessä oli siis klubin juhlavuosi, jolloin järjestettiin useita tapahtumia. Merkittävimpiä

Lisätiedot

Viikkoselosteyhteenvedot 2008-2009: Sihteeri Jussi Uusimäki:

Viikkoselosteyhteenvedot 2008-2009: Sihteeri Jussi Uusimäki: Viikkoselosteyhteenvedot 2008-2009: Sihteeri Jussi Uusimäki: 25.06.2009 Alajoelle Jussin Jokisaunoille vaihtokokoukseen ja olympiakarsintoihin! Piti mennä pyörillä, ja jotkut menivätkin. Uuvuttava helle,

Lisätiedot

Paljon on vettä virrannut

Paljon on vettä virrannut Paljon on vettä virrannut 50 vuotta LC Keminmaa 2009 1 Lions Club Keminmaa Juhlapaikka Pohjanrannan tila on paitsi ravintola myös hotelli, tanssipaikka ja leirintäalue. Lisäksi tilan 15 000 marjapensasta

Lisätiedot

Ristiinan Rotaryklubi ry:n säännöt

Ristiinan Rotaryklubi ry:n säännöt (Hyväksytty Patentti-ja rekisterihallituksessa 23.9.2010) Ristiinan Rotaryklubi ry:n säännöt 1. YLEISTÄ...2 1.1 KLUBIN NIMI JA SIJAINTIPAIKKAKUNTA...2 1.2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU...2 1.3 JÄSENYYS

Lisätiedot

Aktiivitili: 460010-297220 Hallintoitili: 460010-297238 LC-Iisalmi OSANOTTO 2012-2013 Syys Loka Marras Joulu Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä

Aktiivitili: 460010-297220 Hallintoitili: 460010-297238 LC-Iisalmi OSANOTTO 2012-2013 Syys Loka Marras Joulu Tammi Helmi Maalis Huhti Touko Kesä HALLITUS TOIMINTAVUONNA 2012/2013 Presidentti: Veli Matti Pulkka Rahastonhoitaja: Jouko Koivunen 1.Varapresidentti: Pertti Halonen Klubimestari: Sakari Kinnunen 2.Varapresidentti: Seppo Toppinen Nuorisoasiamies:

Lisätiedot