Viikko 40, kokous

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Viikko 40, kokous 7.10.2010"

Transkriptio

1 Jäsentiedote 2 Lokakuu joulukuu 2010

2 Viikko 40, kokous Vuosikokous Lempäälän Rotaryklubi ry:n vuosikokouspöytäkirja. Kokous pidettiin Lempäälän Ehtookodossa klo Läsnä oli 25 jäsentä. 1 Avauksen suoritti klubin presidentti Asko Lepola. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin presidentti Asko Lepola ja sihteeriksi Jouko Konsala. 2 3 Todettiin, että paikalla on 25 jäsentä, mikä on yli puolet kokonaisjäsenmäärästä. Kokous on päätösvaltainen. Asialista käsittelyssä päätettiin vaihtaa asialistan kohdat 12 ja 13. Pöytäkirjan tarkistajiksi valittiin Pekka Ketonen ja Juha Eskola Edellisen kauden presidentti Pekka Mäenpää esitteli toimintakertomuksen kaudelta Se hyväksyttiin yksimielisesti. 7 Antti Haapamäki esitteli tilinpäätöksen kaudelta Tuloslaskelma päätyy 1101,41 euroa voitolliseksi. Taseen loppusumma on 23624,18 euroa Tilintarkastaja Seppo Nieminen luki tilintarkastuskertomuksen. Päätettiin vahvistaa tilinpäätös Päätettiin myöntää tili- ja vastuuvapaus hallitukselle ja rahastonhoitajalle. Tilintarkastajiksi valittiin Pasi Alho ja Pekka Ketonen, varalle Matti Nuotio ja Juha Eskola Jäsenmaksuksi vuodelle päätettiin entinen 200 euroa, joka peritään kahdessa erässä. Liittymismaksua ei peritä.

3 13 Hyväksyttiin talousarvio vuodelle Liitteenä Päätettiin pitää Kuokkalankosken Markkinat Todettiin, että hallitus keskustelee sijoitustilin tilanteesta. Merkittiin tiedoksi, että Jaakko Nurmesniemi on lahjoittanut kirjan "Sanalla ja siveltimellä" lahjoitettavaksi kuvernööri Timo Hänniselle. Viikko 41, kokous Kuvernöörin vierailu Ennen viikkokokousta oli piirikuvernööri Timo Hännisen ja apulaiskuvernööri Ilkka Hietaniemen tutustuminen klubin komiteoiden ja hallituksen suunnitelmiin. Varsinaiseen viikkokokoukseen osallistui kuvernöörin ja apulaiskuvernöörin lisäksi 4 rouvaa, vaihto-oppilas Jon ja 17 veljeä. Kuvernööri Timo Hänninen piti alustuksen, jossa hän käsitteli mm. pitkän ajan tähtäimen suunnitelman tekemistä jäsenhankintaan. Klubien keski-ikä on piirissä 60.4 vuotta. Vain hankkimalla uusia jäseniä voidaan ylläpitää klubien elinvoimaa. Lisäksi hän käsitteli polion hävittämistilannetta ja nuorisovaihdon tilannetta. Jokainen perhe on vastuussa vaihto-oppilaiden sijoittamisesta ja viihtymisestä paikkakunnalla. Viikko 42, kokous Seurakunnan ajankohtaista Kokoukseen osallistui vierailijana ja esityksen pitäjänä Lempäälän seurakunnan taloudellisen jaoston puheenjohtaja ja kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Timo Viitanen. Veljiä oli paikalla 16. Timo Viitanen kertoi Lempäälän seurakunnan kiinteistöasioista ja menossa olevista hankkeista. Vanhan Pappilan saneeraus alkaa vuoden 2011 aikana. Tarkoitus on tehdä juhlakäyttöön sopivat tilat perinteiseen rakennukseen. Toinen mittava hanke on suunnittelun alla. Sääksjärven seurakuntakeskuksen perusteellinen korjaus alkaa vuoden 2012 aikana. Myös muuta korjausrakentamista on monissa kohteissa. Seurakuntien jäsenmäärä on alentunut viime aikoina huolestuttavasti. Lempäälän seurakuntakaan ei ole säästynyt menossa olevalta jäsenkadolta. Toisaalta täällä kuntaan muuttaa paljon väkeä ja seurakuntakin saa uusia jäseniä. Verotulokertymästä ollaan kuitenkin huolestuneita. Lempäälän seurakunnan talous on vahvalla pohjalla edellisten vuosien jälkeen. Suurten investointien rahoitus on olemassa ja ne voidaan vaikeista ajoista huolimatta tehdä.

4 Viikko 43, kokous Turvapalveluasiaa, luokite- esitelmä Juha Eskola Paikalla oli 1 rouva ja 22 veljeä. Juha Eskola kertoi Lempäälän Turvapalvelu Oy:stä. Yritys on perustettu v Tällä hetkellä toiminta-alueena on mm. Kylmäkosken, Viialan, Lempäälän, Urjalan, Vesilahden, ja Pirkkalan kunnat sekä Tampereen, Valkeakosken, Akaan, Ylöjärven ja Nokian kaupungit. Asennustoimintaa on koko Suomen alueella. Tuotteet ja palvelut ovat: murtohälyttimet, videovalvontakamerat, kulunvalvontajärjestelmät sekä hälytys- ja vartiointipalvelut. Palveluun kuuluvat kokonaisvaltaiset turvallisuusratkaisut. Yritys suunnittelee, asentaa ja huoltaa laitteet. Hallituksen kokous Hallituksen kokouspöytäkirjan lyhennelmä: Lempäälän Rotaryklubi ry:n hallitus pöytäkirja Presidentti Asko Lepola avasi kokouksen. 2. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 3. Pöytäkirja hallituksen kokouksesta hyväksyttiin. 4. Kuokkalankosken Markkinat pidetään Sihteeri on yhteydessä Jorma Lehtiseen ja pyytää varmistamaan tangokuninkaallisen saannin markkinoille entiseen tapaan. Hyväksyttiin Pirkka-Hämeen Jätkäperinne ry:n tarjous esiintymisestä markkinoilla kahteen otteeseen klo ja Samalla luovutaan koskenlaskunäytöksestä ja pyritään saamaan sen tilalle esim. koskikellujien omaa ohjelmaa. Pirkka-Hämeen Jätkäperinteen tarjous liitteenä. 5. Sijoitustilistä käytiin keskustelua ja päätettiin jatkaa sitä entiseen tapaan OP:ssä. 6. Rotaryansiomerkin anominen siirretään vuoden 2011 syksyyn ja mahdollinen merkin luovutus tähdätään klubin 40. vuotisjuhlaan. 7. Apulaiskuvernööriehdotuksesta käytiin keskustelua. Ehdotetaan Aarno Torikkaa kyseiseen tehtävään. Hän on tehtävään sopiva ja kyvykäs. 8. Eero Piipposen kyselyyn PHF-merkin saajaksi ehdotetaan edellisen kauden presidentti Pekka Mäenpäätä. Keskusteltiin Piipposen esittämistä perusteista ja todettiin, että sihteeri kokoaa esityksen perusteluineen. 9. Joulukirkko on keskiviikkona Presidentti ja sihteeri laativat kutsun IC-klubeille Toijalaan ja Lempäälään. Ohjelmaa suunnittelevat Pekka ja Heini Mäenpää. Tarjoilun järjestämisvastuun hoitavat Birgit Lepola ja Pirkko Konsala. 10. Pikkujoulujuhla on Seppo Nieminen ja ohjelmakomitea suunnittelevat ohjelmaa ja kutsua. Rouvia pyydetään järjestämään jotain ohjelmaa. Seppo Nieminen toivoo tietoa asiasta kokonaisuuden järjestelyä varten. Kustannus henkilöä kohti on n. 40 euroa. Presidentti neuvottelee hinnan ja reitin Ari Arvelan kanssa. 11. Vaihto-oppilaan läksiäiset ovat Ne pidetään avec-tilaisuutena normaalikokouksen yhteydessä. Jorma Kunnas hankkii muistolahjan klubilta ja kutsuu paikalle vaihtoperheiden edustajat. Puheenvuoroja pyydetään Jonilta, perheiltä ja nuorisovaihtotiimiltä. 12. Hallituksen seuraava kokous pidetään viikkokokouksen jälkeen.

5 Viikko 44, yritysvierailu Robit Rocktools Oy Yritys sijaitsee Lempäälässä Sääksjärvellä, missä se valmistaa poraukseen tarvittavia laitteita. Toimitusjohtaja Jussi Rautiainen esitteli tuotantolaitosta ja markkinointia. Yritys on Lempäälän merkittävin vientiyritys. Se vie tuotteita lähes 60 maahan eri puolilla maapalloa. Markkinointihenkilökunta on kansainvälistä eri kielten ja kulttuurien taitajaa. Veljiä oli paikalla 16 ja vaihto-oppilas Jon. Viikko 45, kokous Rakentaminen tänään Paikalla oli rouvia 1, vaihto-oppilas Jon, veljiä 21 sekä 1 paikkaus. Erkki Hagman esitteli yrityksensä Tampereen Monirakennus Oy:n. Se on perustettu 1991 ja siinä on 3 osakasta. Liikevaihto kasvoi 4 miljoonaan euroon vuodessa. Vuonna 2008 tehtiin omistusjärjestelyjä. Erkki Hagman omistaa 60 %, Janne Korja 20 % ja Nils Hagman 20 %. Muutto Lempäälään oli samana vuonna. Tavoitteena on liikevaihdon kasvu 12 miljoonaan euroon vuoden 2010 aikana. Työntekijöitä on toimihenkilöitä konttorilla 5 6, työnjohtoa työmailla 7 ja työntekijöitä n. 40. Markkinat ovat kilpailtuja ja epäterve kilpailu on yleistä. Viimeisten 2 vuoden aikana ala on notkahtanut. Harmaa talous alalla on ongelma. Viikko 45, teatterimatka Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen Lahden teatterimatkaan osallistui 13 rotaryperhettä. Viikko 47, kokous Vaihto-oppilaan läksiäiset Läksiäistilaisuuteen osallistui 10 rouvaa, vaihto-oppilas Jon Holm, vaihtoperheet Hagman, Kyrkkö, Ojala ja Mäenpää sekä 19 veljeä. Aluksi katsottiin video, jonka Jorma Lehtinen oli kuvannut Veli-Matti Lehikoisen purjeveneellä tehdyltä matkalta Naantali n saaristossa. Jonin kanssa tehty matka oli ollut Jon sai videon muistoksi Suomesta. Lehikoiset antoivat Jonille taulun, joka oli kuvattu matkan aikana. Presidentti Asko Lepola kiitti vaihtoperheitä Jonin majoituksesta ja huolenpidosta. Nuorisovaihtoasiamies Jorma Kunnas muisteli Jonin vaiheita vuoden aikana ja antoi muistolahjan klubilta. Samalla hän muisti Jonia syntymäpäivälahjalla. Jon esitti Suomen kielellä ottamiaan kuvia matkoistaan ja vaihtoperheistään. Hän esitti kiitokset nuorisovaihtoasiamiehelle, vaihtoperheille ja klubille. Presidentti luovutti viirin vietäväksi Jonin lähettäneelle klubille Uuteen-Seelantiin.

6 Viikko 48, pikkujoulu Pikkujoulu Sastamalan Kärppälän Haapaniemessä Juhlaa vietettiin 34 hengen voimin Haapaniemen joulupöydän antimista nauttien. Sastamalasta kuultiin paikallisen oppaan Eija Vaaterin kertomana. Laulua, köörin esityksiä, Esan runoa sekä tanssia kuului ohjelmaa. Joulupukki vieraili ja kaikille oli lahjat. Ari Arvelan varmassa kyydissä päästiin aamupuolella kotiin. Viikko 49, kokous Vaalikokous Paikalla oli vieraana Rainer Hirvonen Akaan Rotaryklubista ja 26 veljeä. Kokouksen aluksi presidentti Asko Lepola onnitteli klubin puolesta Pasi Alhoa olleen merkkipäivän johdosta. Kalevi Kankaalan tekemä taulu lahjoitettiin Pasille muistoksi ja kiitoksena monista klubin hyväksi tehdyistä palveluksista. Rainer Hirvonen käytti puheenvuoron ja toivoi yhteistyön lisäystä naapuriklubien kesken. Vaalikokouspöytäkirja: Lempäälän Rotaryklubi ry:n vaalikokouspöytäkirja. Kokous pidettiin Lempäälän Ehtookodossa klo Läsnä oli 26 jäsentä. 1 Avauksen suoritti klubin presidentti Asko Lepola. 2 Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin presidentti Asko Lepola ja sihteeriksi Jouko Konsala. 3 Todettiin, että paikalla on 26 jäsentä, mikä on yli puolet kokonaisjäsenmäärästä. Kokous on päätösvaltainen. 4 Päätettiin yksimielisesti, että hallitukseen toimintakaudeksi valitaan 12 jäsentä. 5 Hallitus ja muut toimihenkilöt ovat: presidentti Antti Mäkinen varapresidentti Veli-Matti Lehikoinen edellisen kauden presidentti Asko Lepola 1.sihteeri Pekka Mäenpää 2. sihteeri Teijo Kyrkkö rahastonhoitaja Antti Haapamäki 1.klubimestari Esa Seppälä 2.klubimestari Juha Eskola, ei hallituksen jäsen nuorisovaihtoasiamies Jorma Kunnas rotarysäätiöasiamies Aarno Torikka, ei hallituksen jäsen

7 ohjelmatoimikunnan pj. suhdetoimintakomitean pj. jäsenyyskomitean pj. rotaryasiantuntija Seppo Nieminen Jorma Lehtinen Veikko Viljanen Yrjö Lehtonen Lisäksi päätettiin, että jos Veli-Matti Lehikoinen joutuu kauden aikana toimimaan presidenttinä, hänen henkilökohtaisena varahenkilönään toimii Kari Hemminki. 6 Päätettiin, että eri komiteoiden puheenjohtajat ovat: klubihallintokomitea jäsenyyskomitea tulevien sukupolvien komitea rotarysäätiökomitea ohjelmakomitea suhdetoimintakomitea/markkinat Pekka Mäenpää ja Teijo Kyrkkö Veikko Viljanen Jorma Kunnas Aarno Torikka Seppo Nieminen Jorma Lehtinen Päätettiin, että puheenjohtajat valitsevat itsenäisesti 1 2 jäsentä komiteoihinsa. Hallitus Hallituksen kokouspöytäkirjan lyhennelmä: Lempäälän Rotaryklubi ry:n hallituksen kokouspöytäkirja Presidentti Asko Lepola avasi kokouksen. 2. Kokous todettiin päätösvaltaiseksi. 3. Hyväksyttiin hallituksen kokouksen pöytäkirja Kuokkalankosken Markkinoiden tilannekatsaus: tangokuninkaallinen on varattu, kustannus 2200 euroa tukkilaisperinneryhmä on varmentanut tulonsa, kustannus ohjelmasta riippuen euroa/ 2 esiintymiskertaa, liite selvitetään edelleen maamoottorin ja moottorisahataiteilijan saantia ohjelmiin 5. Päätettiin avata uusi Op Henkivakuutuksen sijoitusvakuutus, johon erääntynyt vakuutustuotteemme sijoitetaan. Edellinen vastaava erääntyi , pääomaltaan Puolet vakuutussäästön sisällöstä päätettiin sijoittaa korkosidonnaiseen osaan ja toinen puoli maailmanlaajuisesti hajautettuihin rahastoihin. Veli-Matti Lehikoinen valtuutettiin rahastonhoitajan kanssa seuraamaan kehitystä. Puolen vuoden välein he raportoivat klubin hallitukselle. Rahastonhoitaja allekirjoittaa sijoitussopimuksen. 6. Merkittiin tiedoksi, että sihteeri on tehnyt hallituksen päätöksen mukaan apulaiskuvernööriehdotuksen piirille. AG:ksi ehdotetaan Aarno Torikkaa. 7. Edellisessä hallituksen kokouksessa käsiteltiin Eero Piipposen kyselyä vuoden klubin toiminnassa ansioituneesta henkilöstä. Sihteeri on tehnyt perustelut Pekka Mäenpään ansioista (liite). Eero Piipponen on vastannut, että hänet tullaan palkitsemaan piirin toimesta. 8. Suomen Rotaryn koulutustilaisuuteen miten kehitämme rotaryn imagoa osallistuu Veikko Viljanen. Tilaisuus on Tampereella klo Valtakunnalliseen rotarysäätiöseminaariin Tampereella klo osallistuu Aarno Torikka. 10. PETS ja Piirineuvottelu ovat Jyväskylässä. Antti Mäkinen hoitaa, että tilaisuuteen osallistutaan. 11. Piirikonferenssi ja Piirikokous ovat Nastolassa. Klubin kustannuksella osallistuvat presidentti avec ja sihteeri avec. Myös uusin jäsen avec, jos ovat kiinnostuneita, osallistuu klubin kustannuksella.

8 12. Päätettiin ehdottaa piirimme edustajaksi RI:n Sääntövaltuuskunnan (Council on Legistation, COL) kokoukseen Markku Kalliomäkeä. 13. Merkittiin tiedoksi, että klubimme on mukana Kenellä Suomen parhaat klubin nettisivut -kilpailussa. 14. Suomen Rotaryn julkaisutoimikunnan toiveen mukaan lähetetään pienet jutut hyviksi todetuista klubin menestystarinoista SR:n nettisivuille. Kuokkalankosken Markkinat -jutun tekee Jorma Lehtinen Vuoden Palvelija -jutun tekee Veikko Viljanen Joulukirkko ja Pääsiäistapahtuma -jutun tekee Pekka Mäenpää 15. Joulukirkko on keskiviikkona klo Lempäälän kirkossa. Ohjelmaa suorittavat mm. Mikko Oikarinen, Heini ja Pekka Mäenpää, Matti Kurikka ja Inga Sulin. 16. Hyväksyttiin vapautusanomus, Pekka Niinimäki Jotta vältyttäisiin tarpeettomilta verkkomaksuilta, on klubin Kotisivut.com Internet-palvelimilla sijainneet verkkosivut lakkautettu. Uusi verkkotunnus on: ja se sijaitsee Optinet Oy:n palvelimilla. Viestintävirasto myöntää.fi-päätteiset tunnukset ja pitää niistä rekisteriä. Tämä tunnus on myönnetty hakemuksen mukaisesti viideksi vuodeksi eli sen viimeinen voimassaolopäivä on Ilmoitus siitä on liitteenä. 18. Jorma Kunnas tai Kari Hemminki avec osallistuu nuorisovaihdon innostuspäiville Helsingissä Jorma Kunnas hoitaa asiaa. 19. Päätettiin aloittaa palveluprojekti, jossa Lempäälän ja Vesilahden seurakunnille tarjotaan hautajaisapua arkunkannossa, jos vainajalla ei ole tarkoitukseen henkilöitä. Pekka Mäenpää koordinoi hanketta ja kartoittaa asiaan lupautuvat henkilöt klubista. 20. Merkittiin tiedoksi, että pikkujouluarpajaisten tuotto oli 115 euroa. 21. Hallituksen seuraava kokous pidetään viikkokokouksen jälkeen. Viikko 51, joulukirkko Joulukirkko Lempäälän kirkossa pidimme joulukirkkotapahtuman. Siihen osallistui n. 80 henkilöä. Joulukirkko on perinteen mukainen IC-tapahtuma, jonka järjestämme vuorovuosin Lempäälän ja Vesilahden kirkoissa. Mukana ovat meidän lisäksi Lempäälä Havas, Akaa ja Toijala Akaa klubit. Kirkossa kirkkoherra Mikko Oikarinen puhui joulun merkityksestä. Matti Kurikka soitti viulua ja Pekka Mäenpää säesti musiikkiesitykset. Seurakuntatalossa rouvat tarjosivat kahvit. Ohjelmassa oli joululauluja, viulunsoittoa ja yllätyksenä Inga Sulinin lauluesityksiä. Illan juontotehtävät hoiti Veli-Matti Lehikoinen. Klubien presidentit esittivät tervehdyksensä. Presidentti Asko Lepolan tervehdys: Tervetuloa myös minun puolestani tähän jo perinteenä olevaan joulukirkkotapahtumaan. Olemme vuorovuosin täällä Lempäälän kirkossa ja Vesilahden kirkossa. Tämä on rotarykalenterissamme inter city tilaisuutena, johon osallistuvat naapuriklubimme Lempäälä Havas, Akaa ja Toijala Akaa. Perinteeseen kuuluu, että pääsiäistapahtumaa vietetään vuorostaan Akaassa. Olemme edenneet rotaryvuodessa jo lähes puoliväliin ja meillä omassa klubissamme on ollut paljon tapahtumia ja aika on kulunut nopeasti. Kiirettä on riittänyt mutta voi sanoa, että jäsenet ovat olleet aktiivisia ja hoitaneet omat tehtävänsä itsenäisesti ja hyvin. Varmaan muissa klubeissa on sama tilanne.

9 Meille kaikille on tavallista kiireinen arkielämä ja rotaritoiminta on osa siitä. Lähestyvän joulun valmistelu aiheuttaa lisääntyvää kiirettä. Tuntuu siltä, että kiire lisääntyy aina vaan. Joulukirkkotilaisuus on vuosittain omiaan herättämään meitä. Meitä muistutetaan joulun lähestymisestä ja mikä on tärkeintä joulun sanomassa. Meidän on aika syytä rauhoittua ja pohtia mikä on elämässä tärkeää. Ei varmaan loputon kiire ja kaupallisuus. Lämmin kiitos teille kaikille tämän juhlan ohjelman suorittajille. Teidän sanojenne, ajatusten ja esitystenne avulla meidän on helpompi muistaa joulun merkitys. Kiitos myös rotarirouville, jotka ovat laittaneet meille tämän illan tarjoilut! Lopuksi haluan vielä lukea tunnetusta joululaulusta pienen säkeen muistutukseksi meille kaikille: Joulumaa on muutakin kuin tunturi ja lunta Joulumaa on ihmismielen rauhan valtakunta. Eikä sinne matka silloin kovin kauan kestä. Joulumaa jos jokaiselta löytyy sydämestä. Vaimoni Birgitin kanssa haluan toivottaa kaikille Rauhaisaa Joulua ja Hyvää Uutta Vuotta! Viikko 51, ei kokousta Viikko 52, ei kokousta Toivotamme kaikille rotariperheille - Hyvää Uutta Vuotta! Presidentti Asko ja Birgit Sihteeri Jouko ja Pirkko

TOIMINTAKERTOMUS 2010 2011

TOIMINTAKERTOMUS 2010 2011 TOIMINTAKERTOMUS 2010 2011 KUNNIAJÄSENET Aune Piippo, Raimo Helminen, Veikko Kivelä, Martti Pakkanen, Martti Siren ja Jukka- Pekka Toivonen HALLITUS Presidentti Asko Lepola past presidentti Pekka Mäenpää

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI JÄSENTIEDOTE Heinäkuu 2014 Heinäkuun läsnäoloprosentti 69,92 03.07. Ei kokousta 10.07. Kevätkokous o Alkaneen kauden ohjelma ja talousarvio 18.07. pe Kuokkalankosken markkinoiden

Lisätiedot

Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubin toimintasuunnitelma kaudelle

Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubin toimintasuunnitelma kaudelle Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubin toimintasuunnitelma kaudelle 2019-2020 Lappeenranta-Saimaa Rotaryklubi Yhteystiedot Lappeenrannan Upseerikerho Upseeritie 2 53850 Lappeenranta Rotaryklubi Lappeenranta

Lisätiedot

Raision Rotaryklubin TOIMINTASUUNNITELMA 2011-2012. GSM 0500 540032 erkki.haavisto@utu.fi

Raision Rotaryklubin TOIMINTASUUNNITELMA 2011-2012. GSM 0500 540032 erkki.haavisto@utu.fi Raision Rotaryklubin TOIMINTASUUNNITELMA 2011-2012 4.1 Raision Rotaryklubin organisaatio 4.1.1 Hallitus Puheenjohtaja Presidentti Erkki Haavisto GSM 0500 540032 erkki.haavisto@utu.fi Jäsenet Pastpresidentti

Lisätiedot

PRESIDENTIN VUODEN KIERTO

PRESIDENTIN VUODEN KIERTO PRESIDENTIN VUODEN KIERTO V e s a M a r t i k k a l a A s s i s t a n t G o v e r n o r P E T S 1 6. 3. 2 0 1 3 L a p p e e n r a n t a Presidenttikautta edeltävä syksy Perehdy matrikkeliin: rotaryn tavoite,

Lisätiedot

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Kauden kansainvälinen teema Kauden kansainvälinen teema oli Kuuntele sydäntäsi auttaaksesi muita RI presidenttinä toimi Kalyan Banerjee. Kokemäen rotaryklubilla oli

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015 2016

Toimintasuunnitelma 2015 2016 Kemin Rotaryklubi ry Toimintasuunnitelma 2015 2016 RI:n presidentti K. R. (Ravi) Ravindran: Ole lahja maailmalle Klubin hallitus ja komiteat 2015-2016 Klubin hallitus presidentti Mikko Henriksson varapresidentti

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI JÄSENTIEDOTE Syyskuu 2014 Syyskuun läsnäoloprosentti 82,95 to 04.09. Klubikokous o Markku Kalliomäki, ystävyyttä yli rajojen / saksal. ystävyysklubin vierailu 02.10. to 11.09. Järjestelyt

Lisätiedot

Laihian Rotaryklubin hallituksena ja toimihenkilöinä toimivat seuraavat henkilöt: Osmo Säntti, Olli Hietala, Varatilintarkastaja: Kari Koskenranta

Laihian Rotaryklubin hallituksena ja toimihenkilöinä toimivat seuraavat henkilöt: Osmo Säntti, Olli Hietala, Varatilintarkastaja: Kari Koskenranta 7.12.2007 / Olavi Vähämäki 1 LAIHIAN ROTARYKLUBI Vuosikertomus v. 2006-2007 Hallitus ja komiteat Laihian Rotaryklubin hallituksena ja toimihenkilöinä toimivat seuraavat henkilöt: Presidentti Past Presidentti

Lisätiedot

Kauniainen Grankulla Rotary Club

Kauniainen Grankulla Rotary Club Kauniainen Grankulla Rotary Club Toimintasuunnitelma Rotaryvuosi 2008-2009 Juha Pulkkinen Toteuta unelmasi Förverkliga drömmen Make Dreams Real Yleistä Toiminta jatkuu noudattaen klubissa hyviksi koettuja

Lisätiedot

ROTARYVUODEN SUNNITTELU. Päivämäärä: 17.03.2012

ROTARYVUODEN SUNNITTELU. Päivämäärä: 17.03.2012 ROTARYVUODEN SUNNITTELU Esittäjä: OLAVI MIETTINEN Päivämäärä: 17.03.2012 Esityksen tavoite: Tulevat presidentit, -sihteerit ja komiteat Innostaa sekä lisätä valmiuksia: Suunnitella klubin hallinto ja toiminta

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

6. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi tili- ja vastuuvapauden hallitukselle ja muille tilivelvollisille.

6. Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi tili- ja vastuuvapauden hallitukselle ja muille tilivelvollisille. Yhdistyksen vuosikokouksen pöytäkirja 8.2.2002 1. Hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen klo 17.05. 2. Vuosikokouksen puheenjohtajaksi valittiin Timo Pohjolainen, sihteeriksi Leena Niemistö, pöytäkirjantarkastajiksi

Lisätiedot

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5

Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Aika 1.9.2015 kello 18.30 Paikka Tallinnan risteily, Baltic Queen- laivan kokoustila kansi 5 Läsnä Liitteessä 6 mainitut 43 henkilöä 1. Kokouksen avaus

Lisätiedot

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1.

Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry. Yhdistyksen vuosikokous. Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden nimiluettelo on pöytäkirjan liitteenä 1. 1 Järvenpään Yhteiskoulun ja Lukion Seniorit ry Pöytäkirja Yhdistyksen vuosikokous Aika 13.10.2012 klo 12.00 12.25 Paikka Järvenpään lukio, Lukionkatu 1, Järvenpää Läsnä 14 yhdistyksen jäsentä, joiden

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

Lempäälän Rotaryklubi

Lempäälän Rotaryklubi Lempäälän Rotaryklubi Toimintakausikertomus 2014 2015 Klubin presidentti Klubin sihteeri Piirin 1390 kuvernööri Piirin 1390 apulaiskuvernööri RI:n presidentti Markku Hyväri Veikko Viljanen Matti Poikolainen

Lisätiedot

Talousarvio kaudelle 2011 2011 Talousarviota ei esitelty. Se lähetetään sähköpostitse klubien sihteereille ja puheenjohtajille jälkikäteen.

Talousarvio kaudelle 2011 2011 Talousarviota ei esitelty. Se lähetetään sähköpostitse klubien sihteereille ja puheenjohtajille jälkikäteen. INNER WHEEL SUOMI-FINLAND PIIRI 139 SYYSPIIRIKOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA AIKA: 22.10.2011 klo 16.45 PAIKKA: Kokoushotelli Gustavelund, Kirkkotie 36, 04310 Tuusula ASIALISTA: 1. Kokouksen avaus Piiripuheenjohtaja

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

KLUBIJOHTOSUUNNITELMA

KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2014-2017 2 Klubijohtosuunnitelma 2014-2017 Käsitellään klubineuvottelussa 27.7.2015 Johdanto... 3 1. Käyttöönotto... 3 2. Klubijohtosuunnitelman kuvaus... 3 3. Toimihenkilöt ja toimielimet... 3 3.1. Klubin

Lisätiedot

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi.

Hyväksyttiin kokoukselle jaettu työjärjestys noudatettavaksi. KOTILAISTEN SUKUSEURA R.Y. PÖYTÄKIRJA VUOSISUKUKOKOUS 2013 Aika Lauantai 15.6.2013 kello 14.00 16.15 Paikka Kokoushotelli Gustavelund Kirkkotie 36, 01430 Tuusula Osanottajat Läsnäololuettelo liitteenä,

Lisätiedot

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen

Aika: keskiviikko klo Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Petri Puukki Timo Räsänen Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2015 Aika: keskiviikko 11.11.2015 klo 17.58-19.03 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä.

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n Vuosikokous 12.3.2008 Kiimingin Reposelässä. KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus. - kokouksen avauksen suoritti Timo Tiiro 2. Valitaan kokouksen puheenjohtaja,

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2015 15 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistaina 19.5.2015 klo 18-19.20 Paikka Bäckman Läsnä Haaga Taru Haapakoski Paula, poissa Hannula Sirpa Hautala Jukka Herranen-Somero

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2013 Aika: 11.1.2013 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Tea Lassinaro Marjo

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2010 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 19.9.2010 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen

jäsenet: pj Petri Puukki Minna Bergström Matti Järvinen Esko Kulmala Eila Polojärvi kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 3 / 2014 Aika: keskiviikko 19.3.2014 klo 17.34-19.22 Paikka: Lähetyskoti, Alinenkatu 11 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Petri Puukki Minna

Lisätiedot

JOHTOSUUNNITELMASTA TOIMINTASUUNNITELMAAN

JOHTOSUUNNITELMASTA TOIMINTASUUNNITELMAAN JOHTOSUUNNITELMASTA TOIMINTASUUNNITELMAAN Esittäjä: OLAVI MIETTINEN Päivämäärä 19.03.2011 Esityksen tavoite: Tulevat presidentit, -sihteerit ja komiteat Innostaa sekä lisätä valmiuksia: Suunnitella klubin

Lisätiedot

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 1/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO

TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 1/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO TÖÖLÖN SEURAKUNNAN PÖYTÄKIRJA 1/2012 SEURAKUNTANEUVOSTO Aika: 13.2.2012 kello 19.00-21.15 Paikka: Seurakuntakoti, Runeberginkatu 39 Läsnä: Naukkarinen Auvo, puheenjohtaja Ahokas Lari Eerola Liisa Kainulainen

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTASUUNNITELMA 2018-2019 Vesa Martikkala Governor 2018-2019 Sisällys PIIRINEUVOSTO/PIIRIHALLITUS... 3 PIIRIN STRATEGISET TAVOITTEET... 3 PIIRIN TOIMINNAN AIKATAULU VUONNA 2018-2019... 4 Kokoukset...

Lisätiedot

Palveluprojektit- ja nuorisovaihtokomitean suunnitelma

Palveluprojektit- ja nuorisovaihtokomitean suunnitelma MYNÄMÄEN ROTARYKLUBI KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2015-2016 Service above self Palvelu itsekkyyden edelle Ole lahja maailmalle Be a gift to the world KLUBIN KEVÄTKOKOUS 28.4.2015 Sisältö Klubin säännöt Klubin

Lisätiedot

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio

Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Scuba do ry VUOSIKOKOUS 2012 Aika: 13.1.2012 klo 18.00 Paikka: Tampere, Joukahaisenkatu 7, Tampereen uintikeskuksen kahvio Läsnä: Ari Immonen Petri Immonen Jussi Sila Annaleena Sila Veli-Matti Viitala

Lisätiedot

Ole lahja maailmalle. Rotary Internationaalin Presidentti 2015-2016 K.R.Ravindran

Ole lahja maailmalle. Rotary Internationaalin Presidentti 2015-2016 K.R.Ravindran Ole lahja maailmalle Rotary Internationaalin Presidentti 2015-2016 K.R.Ravindran Pre-PETS / Post-PETS käsiteltyjä asioita: Vuosikello: mitä presidentin, sihteerin ja rahastonhoitajan pitää tehdä tiettyinä

Lisätiedot

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone

SUOMUSSALMEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1. Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone KIRKKONEUVOSTO 6.5.2014 1 Aika tiistai 6.5.2014 klo 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Ämmänsaaren seurakuntakeskus, kokoushuone n:o sivu n:o 33 4 TILINPÄÄTÖS 2013 34 4 ÄMMÄNSAAREN SEURAKUNTAKESKUKSEN SISÄILMAONGLEMA

Lisätiedot

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 18.3.2015 klo 18

Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 18.3.2015 klo 18 Arvoisa kirkkoneuvoston jäsen! Tyrnävän seurakunnan kirkkoneuvoston kokous pidetään, jos Jumala suo, keskiviikkona 18.3.2015 klo 18 Tyrnävän seurakuntatalon takkahuoneessa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.45.

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014

KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014 Suunnitelma 1 (5) KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014 1 Sisältö Klubijohtosuunnitelman 2013-2014 sisältö: Klubin säännöt Klubin strategiset tavoitteet Klubin vuosikello (Liite 1) Klubin toimintasuunnitelma

Lisätiedot

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

2. Todettiin kokous laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. KASKELAN OMAKOTIYHDISTYS RY VUOSIKOKOUS AIKA Tiistai 21.5.2013 klo 18.30 PAIKKA LÄSNÄ Skomarsin torppa, Hakunila Markku Loikkanen (pj) Sirkka Luukkanen Marjukka Kallio Markku Kallio Reino Raijos Sirkku

Lisätiedot

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2013

KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2013 KUNTARAHOITUS OYJ PÖYTÄKIRJA 1 / 2013 26.3.2013 KUNTARAHOITUS OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS Aika: 26.3.2013 klo 14 Paikka: Läsnä: Kuntarahoitus Oyj:n toimitilat, Jaakonkatu 3 A, 00100 Helsinki Kokouksessa

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 5/2016 Kirkkoneuvosto 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN VALINTA Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 12.04.2016, klo 17.45-19.00 Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 48 KOKOUKSEN AVAUS 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 50 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Kirkkoneuvosto (7) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6. Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit. Kirkkoneuvosto 30.11.2016 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 30.11.2016 klo 16.30 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen kahvit.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma

Toimintasuunnitelma Toimintasuunnitelma 2017 2018 Klubin hallitus ja komiteat 2017-2018 Klubin hallitus presidentti varapresidentti past presidentti tuleva presidentti 1. sihteeri 2. sihteeri rahastonhoitaja nuorisovaihtoasiamies

Lisätiedot

Kemin rotaryklubi ry Toimintasuunnitelma RI:n presidentti John F. Germ; Rotary palvelee yhteiskuntaa

Kemin rotaryklubi ry Toimintasuunnitelma RI:n presidentti John F. Germ; Rotary palvelee yhteiskuntaa Kemin rotaryklubi ry Toimintasuunnitelma 2016 2017 RI:n presidentti John F. Germ; Rotary palvelee yhteiskuntaa Klubin hallitus ja komiteat 2016 20177 Klubin hallitus presidentti Leena Jokinen varapresidentti

Lisätiedot

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 KLUBIN NIMI... 2 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU... 2 3 HALLITUS... 2 4 PRESIDENTTI... 2 5 VARAPRESIDENTTI... 3 6 SIHTEERI... 3

Lisätiedot

SEPÄNHAAN ROTARYKLUBI, VUOSIKERTOMUS 2014-2015

SEPÄNHAAN ROTARYKLUBI, VUOSIKERTOMUS 2014-2015 6.9.2015 1/41 SEPÄNHAAN ROTARYKLUBI, VUOSIKERTOMUS 2014-2015 1. Hallitus ja komiteat (1.7.2014 30.6.2015) Presidentti 2014 2015 Leino Kimmo Tuleva presidentti 2015 2016 Kaunisto Jari Tuleva presidentti

Lisätiedot

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj.

ORIVEDEN SEURAKUNTA KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015. LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. KIINTEISTÖ JOHTOKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 SIVU 01/2015 AIKA Keskiviikkona 30. syyskuuta 2015 klo 12 14.15 PAIKKA Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Orivesi LÄSNÄ AAKULA Kari kirkkoneuvoston varapj. HAIKKA

Lisätiedot

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4

Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous /4 Rantapohja-alueen hirvikoirayhdistys ry:n vuosikokous 2012 1/4 Virpiniemen ylämaja 90810 Kiviniemi 27.3.2012 klo 18.00. Pöytäkirja 1. Kokouksen avaus. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo: 18.34 Ennen kokouksen

Lisätiedot

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kappelineuvosto

MIEHIKKÄLÄN KAPPELISEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kappelineuvosto 1 KAPPELINEUVOSTON KOKOUS AIKA maanantai 30.1.2017 klo 18.30 20.30 PAIKKA Seurakuntakoti, Pappilankuja 3 läsnä/poissa OSALLISTUJAT Astola, Matti kappalainen, puheenjohtaja (x) Kaitainen, Markku kappelineuvoston

Lisätiedot

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh.

Lapinjärven suomalainen seurakunta PÖYTÄKIRJA 6/2007 Seurakuntaneuvosto 13.11.2007 Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. Lapinjärventie 24 A 07800 Lapinjärvi Puh. 530720 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS 6/2007 Aika: tiistaina 13.11.2007 klo 18.00 19.55 Paikka: Virastotalo (ent.suom.pappila), Kirkonkylä ASIALISTA 67 KOKOUKSEN AVAUS

Lisätiedot

Paikka Lahti Vesijärven Auto Oy Myyntimiehentie 2 Aika 31.5.2011 klo 13.00

Paikka Lahti Vesijärven Auto Oy Myyntimiehentie 2 Aika 31.5.2011 klo 13.00 KAUPAN ESIMIESVETERAANIT RY VUOSIKOKOUS Pöytäkirja Paikka Lahti Vesijärven Auto Oy Myyntimiehentie 2 Aika 31.5.2011 klo 13.00 Läsnä Osanottaja listassa mainitut henkilöt Ennen varsinaisen kokouksen alkua

Lisätiedot

Kaikki toimintamme perustuu aitoon rotaryhenkeen, jonka ytimessä ovat neljän kysymyksen koe ja mottomme Palvelumieli itsekkyyden edelle.

Kaikki toimintamme perustuu aitoon rotaryhenkeen, jonka ytimessä ovat neljän kysymyksen koe ja mottomme Palvelumieli itsekkyyden edelle. ROTARYPIIRI 00 Toiminta rotaryvuonna 200 20 n rotaryvuoden teemana on RIP Ray Klinginsmithin teema Rakentaa yhteiskuntaa, yhdistää maanosia tai vapaasti muokaten Rotary toimii lähellä ja kaukana n toimintaa

Lisätiedot

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta.

YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA. 4 Hyväksytään kokouksen työjärjestys Työjärjestys hyväksyttiin muutoksitta. F.C. Barcelona Fan Club Finland n:o 1426 www.fcbarcelonafinland.com PÖYTÄKIRJA VUOSIKOKOUS 2011 1(3) YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUKSEN 28.9.2011 PÖYTÄKIRJA 1 Kokouksen avaus Jari Pekkola toivotti jäsenet tervetulleeksi

Lisätiedot

pre-pets 2016 MÄNTSÄLÄ KAUNIAINEN HELSINKI

pre-pets 2016 MÄNTSÄLÄ KAUNIAINEN HELSINKI pre-pets 2016 MÄNTSÄLÄ 10.2.2016 KAUNIAINEN 16.2.2016 HELSINKI 18.2.2016 Rotaryklubin vuosikello 2016 TITLE 2 ROTARYKLUBIN VUOSIKELLO Vitjojen vaihto kesäkuu Kesätauko max 3 peräkk. kokousta RI:n klubilasku

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkoneuvosto 12.4.2018 1 (7) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina 12.4.2018 klo 16:30 16:40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Läsnä Esa Mierlahti puheenjohtaja Lasse Virtanen

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 3/2017 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 1. päivä maaliskuuta klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali 35 Kokouksen avaus 36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

MYNÄMÄEN ROTARYKLUBI TEEMA Palveluprojektit- ja nuorisovaihtokomitean suunnitelma

MYNÄMÄEN ROTARYKLUBI TEEMA Palveluprojektit- ja nuorisovaihtokomitean suunnitelma MYNÄMÄEN ROTARYKLUBI TEEMA 2016-2017 KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2016-2017 ROTARY PALVELEE IHMISKUNTAA - ROTARY SERVING HUMANITY KLUBIN KEVÄTKOKOUS 17.5.2016 Sisältö Klubin säännöt Klubin strategiset tavoitteet

Lisätiedot

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf

Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/ Finlands Kommunförbund rf Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja 1/2013 1 Kokoustiedot Aika Torstai 2.5.2013 klo 13.30 14.41 Paikka Kuntatalo, iso luentosali ja neuvotteluhuoneet Toinen linja 14, Helsinki Suomen Kuntaliitto ry Pöytäkirja

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10)

JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/ (10) JÄMSÄN SEURAKUNTA Esityslista/pöytäkirja 3/2018 1 (10) Aika Keskiviikko 14.3.2018 klo 17.00 19.30 Paikka Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KOKOUKSEN ASIALISTA 24 Kokouksen avaus 3 25 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010

ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 Ala-Ounasjoen Erästäjät PÖYTÄKIRJA Johtokunta Rovaniemi 17.2.2010 ALA OUNASJOEN ERÄSTÄJIEN VUOSIKOKOUS 2010 AIKA 17.2.2010 klo 18.00 PAIKKA Toimitalo, Erästäjänpolku OSALLISTUJAT Seuran jäseniä 25 liitteenä

Lisätiedot

V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi , klo 18.00

V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi , klo 18.00 Tarinagolf Oy V A R S I N A I N E N Y H T I Ö K O K O U S Tarinan Klubi, Siilinjärvi 13.5.2019, klo 18.00 Läsnä: Ääniluettelon mukaisesti 5 osakkeenomistajaa edustaen: 98 A osaketta ja 1960 ääntä 0 B osaketta

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 02/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 24.03.2015, klo 18.00 18.16 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 12 KOKOUKSEN AVAUS 13 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 14 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

PrePETS 2015. Rotarypiiri 1430. Koulutuskomitea Presidenttien koulutus

PrePETS 2015. Rotarypiiri 1430. Koulutuskomitea Presidenttien koulutus PrePETS 2015 Rotarypiiri 1430 Koulutuskomitea Presidenttien koulutus Haasteita Haasteita Perehdy ja kouluttaudu - Tutustu klubin johtamiseen osallistumalla jo kuluvana rotarivuonna hallituksen ja klubin

Lisätiedot

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen.

Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja. Liisa Ilonen-Teivonen. Kokousaika: tiistai 8.9.2015 klo 18-20 Kokouspaikka: Hauhon Pappila Läsnä: Tapani Vanhanen puheenjohtaja Mari Rantio varapuheenjohtaja Liisa Ilonen-Teivonen Tapio Innamaa, poissa Jouni Lehtonen Pirkko

Lisätiedot

VIRTAIN ROTARYKLUBIN SÄÄNNÖT

VIRTAIN ROTARYKLUBIN SÄÄNNÖT VIRTAIN ROTARYKLUBIN SÄÄNNÖT VIRTAIN ROTARYKLUBIN SÄÄNNÖT Yleistä 1 Nimi ja sijaintipaikkakunta 3 2 Jäsenyys Rotary Internationalissa 3 3 Säännöt ja Rotaryklubin järjestysmuoto 3 4 Toimintavuosi 3 Jäsenyys

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 12/ Vesilahti 12/ VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: klo 19.00-20.10 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Maria Forsman puheenjohtaja ( 4 asti) Eija Nurmi pöytäkirjanpitäjä Seppo Parkkila puheenjohtaja ( 4 alkaen)

Lisätiedot

PrePETS 2015. Rotarypiiri 1430. Koulutuskomitea Sihteerien koulutus

PrePETS 2015. Rotarypiiri 1430. Koulutuskomitea Sihteerien koulutus PrePETS 2015 Rotarypiiri 1430 Koulutuskomitea Sihteerien koulutus Sihteeri on klubin avainhenkilö Olet ykkössihteerinä klubin presidentin lähin tuki ja koko klubin tietolähde Klubissa voi olla useampia

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto

Kirkkovaltuusto KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2016 Sivu 1 Kirkkovaltuusto ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Kokousaika: Tiistai 11.5.2016

Lisätiedot

Reino Ojala Sirpa Köppä

Reino Ojala Sirpa Köppä Aika: 18.4.2007 klo 9:07 9:44 Paikka: Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymä Finlaysonin alue, Media 54 rakennus 2 krs. Satakunnankatu 18 A Päätöksentekijät: Ojala Reino puheenjohtaja Kivistö Anneli 4 8

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/ YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 11 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 15.6.2016 klo 18 Paikka Kokoushuone Bäckman Läsnä Arhio Kaija, poissa Haaga Taru Haapakoski Paula Hannula Sirpa

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI. JÄSENTIEDOTE 6 Touko-kesäkuu 2010

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI. JÄSENTIEDOTE 6 Touko-kesäkuu 2010 LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI JÄSENTIEDOTE 6 Touko-kesäkuu 2010 LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI 42. VIIKKOKOKOUS 6.5.2010 Ehtookoto Paikalla oli 15 veljeä Aiheena GSE-ryhmän vierailu Viikon kysymys oli : Mitä lyhenne RFE

Lisätiedot

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone

JÄMSÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 KIRKKONEUVOSTO 1 (12) klo Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KIRKKONEUVOSTO 1 (12) KOKOUSTIEDOT Aika 15.3.2017 klo 17.00-18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Jämsän seurakuntakeskuksen takkahuone KN 38 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 39 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 PIIRIN NIMI... 2 2 PIIRIKOKOUS... 2 3 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN EHDOLLE ASETTAMINEN... 2 4 PIIRIHALLITUKSEN JÄSENTEN VAALIT...

Lisätiedot

LAUKAAN KUNTA Pöytäkirja 1/2014 vammaisneuvosto

LAUKAAN KUNTA Pöytäkirja 1/2014 vammaisneuvosto KOKOUSAIKA 15.1.2014, klo. 13:05-15:30 KOKOUSPAIKKA Kuntalan sauna, Laukaantie 14, 41340 Laukaa SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Varsinaiset jäsenet: Jan Hänninen (puheenjohtaja) Helka Lahtinen (varapuheenjohtaja)

Lisätiedot

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1.

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto ja puoliso Silja Distriktsguvernör, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto och maka Silja Lions

Lisätiedot

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä.

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä. 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2010-2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 28.08.2010 klo 09.30 15.15 Paikka: Hotelli Julie, Valimontie 3, 80710 LEHMO Läsnä: 25 jäsentä, 1 vieras, Liite

Lisätiedot

TITLE KOULUTUKSEN AGENDA JA TAVOITTEET. Presidentti/sihteeri/rahastonhoitaja - tehtävät Jäsenrekisteri Maksut Raportoinnit Kalenteri

TITLE KOULUTUKSEN AGENDA JA TAVOITTEET. Presidentti/sihteeri/rahastonhoitaja - tehtävät Jäsenrekisteri Maksut Raportoinnit Kalenteri TITLE Pre/Past -PETS 2017 KOULUTUKSEN AGENDA JA TAVOITTEET Presidentti/sihteeri/rahastonhoitaja - tehtävät Jäsenrekisteri Maksut Raportoinnit Kalenteri 1 Presidentti / sihteeri / rahastonhoitaja Tärkeitä

Lisätiedot

Klubihallinto Corporate Governance Hyvä hallintotapa

Klubihallinto Corporate Governance Hyvä hallintotapa Klubihallinto Corporate Governance Hyvä hallintotapa 2013 / MKa 1 Klubihallinto Asianmukaisesti hoidettu klubihallinto on perusta ja edellytys sujuvalle toiminnalle Kun hallinto on kunnossa voi keskittyä

Lisätiedot

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta

Kokousaika Maanantai klo 15:00 Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta ENONTEKIÖN KEHITYS OY HALLITUKSEN KOKOUS 016 Kokousaika Maanantai 22.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Enontekiön Kehitys Oy:n neuvotteluhuone, Virastotalo, Hetta Kutsutut jäsenet Varajäsen Hautamäki, Helinä

Lisätiedot

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013

PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 Kirkkoneuvosto 24.04.2013 PUUMALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Keskiviikko klo 18.00 18.55 Paikka: Seurakuntatalo Läsnäolo: Jäsenet: Läsnä Poissa Hämäläinen Sari Kantola Pentti Karjalainen Esa Markkanen

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 03/2015 Kirkkovaltuusto. Kokousaika Tiistai , klo Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Kirkkovaltuusto Kokousaika Tiistai 26.5.2015, klo 18.00 20.06 Kokouspaikka LEMPOISTEN SEURAKUNTATALO Käsiteltävät asiat 19 KOKOUKSEN AVAUS 20 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 21 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa

2 Kokouksen järjestäytyminen, valitaan kokouksen puheenjohtaja, kokouksen sihteeri, 2 pöytäkirjantarkastajaa, 2 ääntenlaskijaa LAPIN KULLANKAIVAJAIN LIITTO RY PÖYTÄKIRJA 1 (5) VUOSIKOKOUS 2010 Aika: lauantai 27.3.2010 klo 14.00-16.12 Paikka: Siidan auditorio, Inari Läsnä: 52 jäsentä (liite 1) 1 Kokouksen avaus ja läsnäolevien

Lisätiedot

Rotarypiiri 1430 AG koulutus Joensuu Osmo Siira

Rotarypiiri 1430 AG koulutus Joensuu Osmo Siira Rotarypiiri 1430 AG koulutus Joensuu 06.05.2017 Osmo Siira Kuvernöörin odotuksia Piirin laajennetun johtoryhmän jäsen AG osallistuu alueensa ja alueensa klubien edustajana piirin johtamiseen piirin toiminnan,

Lisätiedot

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019

Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Hallituksen järjestäytymiskokous 1 / 2019 Aika klo 17.30-19.30 Paikka Pohjantähti, pääkonttori Keinusaarentie 2, 13200 Hml Läsnä Jäsenet: Hannula Kari, puheenjohtaja Heikkilä Sanna Hirvonen Juha Kärkäs

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (11) KIRKKOVALTUUSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, Korkeemäenkatu 8

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ (11) KIRKKOVALTUUSTO Kokous Keskiviikko klo Seurakuntakeskus, Korkeemäenkatu 8 NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1 (11) KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.6.2014 klo 18.00-18.50 Paikka Seurakuntakeskus, Korkeemäenkatu 8 KÄSITELTÄVÄT ASIAT KV 26 KOKOUKSEN AVAUS 4 KV 27 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI JÄSENTIEDOTE 2 Syyskuu lokakuu 2009 Viikkokokoukset 9. kokous 3.9.2009 Mitä kuuluu? Arkkitehtiylioppilas Katja Kivimäki Katja oli Lempäälän rotaryklubin vaihto-oppilas 2001 2002 Australiassa

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 06/ 2014 Kirkkoneuvosto Kokousaika: Tiistai 19.08.2014, klo 17.30 18.45 Kokouspaikka: Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 65 KOKOUKSEN AVAUS 66 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 67 PÖYTÄKIRJANTARKISTAJIEN

Lisätiedot

Lisätään jäsenten määrää rekrytoimalla erityisesti niiltä ammattialoilta joista puuttuu edustus klubissa.

Lisätään jäsenten määrää rekrytoimalla erityisesti niiltä ammattialoilta joista puuttuu edustus klubissa. MYNÄMÄEN ROTARYKLUBI KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2014-2015 Sisältö Service above self Palvelu itsekkyyden edelle Klubin säännöt Klubin vuosikello (liite 1) Klubin strategiset tavoitteet 2014-2017 Klubin toimintasuunnitelma

Lisätiedot

1 / 3. KLUBIJOHTOSUUNNITELMA Karhunpään rotaryklubi

1 / 3. KLUBIJOHTOSUUNNITELMA Karhunpään rotaryklubi KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2011 2012 Karhunpään rotaryklubi 1. Sisältö Klubijohtosuunnitelma 2011 2012 sisältää seuraavat osiot: Klubin säännöt Klubin vuosikello (Liite 1) Klubin strategiset tavoitteet 2011

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15)

LEMPÄÄLÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA k:nro 2/2015 Kirkkoneuvosto. Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kirkkoneuvosto Kokousaika Tiistai 31.3.2015 kello 17.30 - ( kahvit kello 17.15) Kokouspaikka Lempoisten seurakuntatalo Käsiteltävät asia 14 KOKOUKSEN AVAUS 15 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 16

Lisätiedot

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous

Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Iin seudun riistanhoitoyhdistys PÖYTÄKIRJA Pokholmintie 30 95100 KUIVANIEMI Puh 0400-936 333 Email ii@rhy.riista.fi 23.2.2016 Iin seudun Rhy:n Vuosikokous Aika: 23.2.2016 klo 18.00-20:15 Paikka: Läsnä:

Lisätiedot

ROTARYKLUBIN PRESIDENTIN TEHTÄVÄT

ROTARYKLUBIN PRESIDENTIN TEHTÄVÄT ROTARYKLUBIN PRESIDENTIN TEHTÄVÄT Esittäjä DG Timo Hänninen Päivämäärä 19.03.2011 Klubin presidentin opaskirja Tämä diasarja perustuu Rotaryklubin presidentin opaskirjaan 222-FI (111), jossa on lähtökohtana

Lisätiedot

KLUUVIN ROTARYKLUBI Toimintakertomus 2008-2009 GLOETS ROTARYKLUBB

KLUUVIN ROTARYKLUBI Toimintakertomus 2008-2009 GLOETS ROTARYKLUBB KLUUVIN ROTARYKLUBI Toimintakertomus 2008-2009 GLOETS ROTARYKLUBB Helsinki Heinäkuu 2009 RI:n Presidentti Don Kurn Lee Governor Heimo Nummela 1 Hallitus Past presidentti Martti Marvola Presidentti Georg-Olof

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI TOIMINTAKERTOMUS 2009-2010

LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI TOIMINTAKERTOMUS 2009-2010 LEMPÄÄLÄN ROTARYKLUBI TOIMINTAKERTOMUS 2009-2010 Rotaryvuoden teema: ARS LONGA VITA BREVIS KUNNIAJÄSENET Aune Piippo, Veikko Kivelä, Martti Pakkanen, Raimo Helminen, Martti Siren ja Juho Lintusaari HALLITUS

Lisätiedot

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu

OUTOKUMMUN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 2/2010 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 8 KOKOUSAIKA Tiistai kello 17.30-19.10 KOKOUSPAIKKA Outokummun seurakunnan seurakuntasali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kaapo Björklund, puheenjohtaja Anneli Hintikka Pekka Laakkonen

Lisätiedot

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 10/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9

Pöytäkirja Sivu. Kirkkoneuvosto N:o 10/2018. Kokousaika: Keskiviikko klo Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Kirkkoneuvosto 20.6.2018 72 Kokousaika: Keskiviikko 20.6.2018 klo 18.00 18.50 N:o 10/2018 Paikka: Pappila, Huhdintie 9 Käsitellyt asiat: 78-84 Puheenjohtaja: Varapuheenjohtaja: Hannu Bogdanoff Jorma Kivilä

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 10 Kirkkovaltuusto 2/ 10 9 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 3.4.2017 9 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot