[ ÄLYKÄSTÄ SUUNNITTELUA ]

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "[ ÄLYKÄSTÄ SUUNNITTELUA ]"

Transkriptio

1 CITROËN C3

2

3 [ ÄLYKÄSTÄ SUUNNITTELUA ] Linjakas profiili, jäntevät muodot - Citroën C3 on ulkomuodoltaan jämäkän persoonallinen. Sen ilmettä korostavat monimuotoiset ajovalot LEDhuomiovaloin, sekä tietenkin keulan tuttu Citroën-tunnus. Älykkään suunnittelun ansiosta Citroën C3:ssa on käytännöllistä sisätilaa reilusti enemmän kuin ulkomitoista voisi päätellä. Laajoista lasipinnoista matkustamoon tulvii runsaasti luonnonvaloa. Kaikki tässä esitteessä kuvatut varusteet kuuluvat Citroën C3:n teknologiaan. Markkina-alueen ja varustetason mukaan ne voivat olla joko vakio- tai valinnaisvarusteita. Yksityiskohtaisemmat tiedot vakio- tai valinnaisvarusteista Suomen markkinoilla löydät osoitteesta

4

5 [ IHANTEELLINEN KAUPUNKIAJOSSA ] Kompaktit ulkomitat - pituus 3,94 m, leveys 1,71 m ja kääntöympyrä 10,2 m - tekevät Citroën C3:sta mainion kaupunkiauton.

6 [ HYVÄ HUOMIO ]

7

8 PANORAAMATUULILASI

9 [ POIKKEUKSELLINEN NÄKYVYYS ] Citroën C3:n ainutlaatuinen panoraamatuulilasi mahdollistaa ympäristön tarkkailun aivan uusin ulottuvuuksin - olipa sitten kyse maisemien ihailusta tai ajamiseen liittyvistä kohteista.

10 [ VAIVATONTA JA VIIHTYISÄÄ ] Citroën C3:n ohjaamo on paitsi laadukkaasti viimeistelty myös toiminnoiltaan luonteva. Hillityn tyylikkäät kromi- ja lakkapinnat antavat sisustukselle viimeistellyn ja hienostuneen ilmeen.

11

12

13 Citroën C3:n 7-tuumaiseen monitoiminäyttöön on yhdistetty emyway-navigointijärjestelmä, johon kuuluvat uusimman sukupolven satelliittinavigointi, lintuperspektiivinäyttö ja koko Euroopan karttatiedostot tallennettuna sisäiseen muistiin. Saman näyttöruudun kautta voit myös hallita matkapuhelintasi Bluetooth* -järjestelmän avulla ja hakea haluamaasi musiikkia omilta soittolistoiltasi. Kätevästi keskikonsoliin sijoitettuun USB-liitäntään voit kytkeä MP3-soittimesi tai USB-avaimesi. * Edellyttää yhteensopivaa matkapuhelinta.

14

15 [ PURETECH 110 : CO 2 -PÄÄSTÖ 107 g/km ] Oheisen koodin avulla voit katsoa Citroën C3 -esittelyvideon älypuhelimellasi.

16 Citroënin kehittämän e-hdi -teknologian ja Stop & Start -järjestelmän ansiosta Citroën C3:lla päästään erityisesti kaupunkiajossa hämmästyttävän alhaisiin kulutus- ja päästölukemiin tinkimättä yhtään suorituskyvystä tai ajonautinnosta.

17 [ CO 2 -PÄÄSTÖ ALKAEN 79 g/km ] Uudenaikaisen teknologiansa avulla Citroën C3 saavuttaa erinomaisen alhaisen päästötason tinkimättä vähääkään suorituskyvystä tai käyttömukavuudesta. Voimanlähteenä e-hdi 92 -dieselmoottori yhdistettynä kuusivaihteiseen ETG6-automaattivaihteistoon mahdollistaa hyvin pienet kulutus- ja CO 2 -päästölukemat. Vaihteisto toimii joko täysin automaattisesti tai haluttaessa käsivalintaisesti. Käsivalintaisesti vaihdettaessa ilmoittaa kojetaulun vaihtamisilmaisin kuljettajalle, milloin on oikea aika vaihtaa suuremmalle.

18 [ VALOA JA SUOJAA ] Citroën C3:n panoraamatuulilasi antaa näkyvyyttä ja miellyttävää päivänvaloa matkustamoon, mutta tuulilasin yläosan erikoistummennus suojaa matkustajia liialta auringonpaisteelta ja uteliailta katseilta.

19 [ HÄIKÄISYSUOJA ] Katon lasiosa voidaan tarvittaessa peittää. Tietenkin kuljettajalla ja etumatkustajalla on myös omat häikäisysuojansa kiinteän suojan lisäksi.

20

21 Citroën C3:n kojelauta mittaristoineen on muotoiltu silmää miellyttäväksi, samalla kuitenkin hyvin käytännölliseksi. Ohjauspyörä on persoonallisen näköinen, mutta sopii käteen kuin hansikas. Lipan alla varjossa olevat kolme pyöreää mittaria ovat luettavissa yhdellä silmäyksellä. Automaattisäätöisen ilmastoinnin pyöreä kromikehyksinen valitsin ja näyttö on sijoitettu hyvin kuljettajan ja etumatkustajan ulottuville. Kolmikanavaisessa hifi-järjestelmässä on oikean ja vasemman kaiuttimen lisäksi keski- ja bassokaiutin.

22 Vaikka Citroën C3 on ulkomitoiltaan kompakti, olisi epäreilua sanoa sitä pikkuautoksi. Sisätiloiltaan se on käytännöllinen ja mukaan mahtuu viisi aikuista viihtymään mukavasti pitkilläkin ajomatkoilla.

23

24

25 Citroën C3 on sisustettu laadukkailla materiaaleilla ja huolellisesti viimeistellyillä yksityiskohdilla. Sisätilat on suunniteltu palvelemaan jokapäiväistä autoilua mahdollisimman käytännöllisesti. Kuljettaja löytää kaikki hallintalaitteet luontevasti ja turhia kurottelematta. Poikkeuksellinen varuste on parfymointijärjestelmä, joka antaa tuuletusilman mukana miellyttävää tuoksua koko matkustamoon. Tiloiltaan Citroën C3 on monipuolisesti muunneltava. Tavaratila on auton ulkomittoihin nähden yllättävän kookas, 300-litrainen. Lisätilaa tavarankuljetukseen saadaan taittamalla takaistuin tai osa siitä kokoon (2/3 1/3). Kun takaistuimen selkänoja on käännetty alas, tulee tavaratilan kuormauspituudeksi 1,19 m. Irrotettu hattuhylly on helppo sijoittaa tavaratilan pohjalle. Eri puolilla matkustamoa on useita lokeroita pikkutavaroiden säilyttämistä varten.

26

27 Peruutustutka helpottaa pysäköintiä ja auton käsittelyä ahtaissa tiloissa. 2. Peruutuskamera näyttää auton takana olevan tilan mahdollisine esteineen kojelaudan näyttöruudussa. 3. Itsetummuva sisäpeili estää takana tulevien autojen valoja häikäisemästä kuljettajaa. Peiliä ei tarvitse erikseen kääntää yöasentoon Kuljettajan ovipaneeliin sijoitetuilla painikkeilla on helppo säätää ulkopeilit parhaaseen asentoon. Kuljettajan hallittavissa ovat myös kaikki neljä ikkunannostinta. Kojetaulussa oleva merkkivalo sekä varoitusääni huomauttavat, jos etuistuinten turvavyöt jätetään kiinnittämättä. Turvavöiden lisäksi kuljettajaa ja matkustajia suojaamassa on kuusi turvatyynyä: etuturvatyynyt ja sivuturvatyynyt edessä sekä yläturvaverhot suojaamassa sekä etu- että takamatkustajia. Citroën C3:ssa on täysi valikoima elektronisia ajamisen apuvälineitä. Vakiovarustukseen kuuluvat ABS-jarrut, elektroninen jarruvoiman jako, hätäjarrutustehostin sekä ESP-ajonhallintajärjestelmä, joka torjuu auton joutumista luistoon kaarreajossa ja etupyörien sutimista liukkaalla kelillä. 1

28 VARUSTEET, VANTEET, VÄRIT JA VERHOILUT Saatavissa lisävarusteena : 1.Puolikiinteä navigointijärjestelmä, joka sopii yhteen kaikkien nykyisten Garmin GPS -järjestelmien kanssa. Se kiinnitetään kojelautaan niin, että johdot jäävät piiloon. GPS 1 Tavaratilan suoja 2 Kromatut ulkopeilikotelot 3 2. Tavaratilan kaukalo suojaa verhoilua likaantumasta ja hankautumasta. Kaukalo sopii tavaratilaan tarkasti, se on vesitiivis ja valmistettu kestävästä ja helposti puhdistettavasta materiaalista. 3. Kromatut ulkopeilikotelot lisäävät Citroën C3:n tyylikkyyttä entisestään. 4. Kätevästi käden ulottuvilla - erillinen meikkipeili Erillinen peili Lastenistuin Kiddy Cruiserfi x Pro Polkupyöräteline 5. Lasten turvaistuin Kiddy Cruiserfix Pro on luotettava, mukava ja helppo kiinnittää takaistuimen Isofix-kiinnikkeisiin. V-muotoisen selkänojansa ansiosta istuin sopeutuu kehoon myös lapsen kasvaessa. Istuin on kevyt, vain 8 kg, ja sen materiaalit auttavat osaltaan vaimentamaan törmäysiskua. 6. Polkupyöräteline asennetaan auton katolle ilman työkaluja. Se antaa myös hyvän suojan varkauksia vastaan : polkupyörä lukitaan pyörätelineeseen ja pyöräteline kattokiskoihin. Koristekapseli Astérodéa 15 Koristekapseli Airfl ow 15 Kevytmetallivanne Valonga 16 Kevytmetallivanne Clover 17 musta Kevytmetallivanne Clover 17 valkoinen Kevytmetallivanne Squale 16 jälkiasenteinen Kevytmetallivanne Tuorla 15 jälkiasenteinen

29 Nahkaverhoilu Claudia, musta Kangasverhoilu Andorre, musta Kangasverhoilu Omni Crêpe, musta/harmaa Kangasverhoilu Fyber, musta/ruskea ERI VARUSTE- TASOJEN TÄRKEIMMÄT VARUSTEET CITROËN C3 ATTRACTION : ABS-jarrut, ESP-ajonhallinta, elektroninen jarruvoimanjako, hätäjarrutustehostin Etu- ja sivuturvatyynyt Kokoontaitettava takaistuin (2/3-1/3) Etupuskurissa korinvärinen keskilista Kauko-ohjattu keskuslukitus Ohjaustehostin Rengaspainevahti Koristekapseli 15 Astérodéa Renkaanpaikkaussarja Sähkötoimiset etusivuikkunat Ajotietokone Kuljettajan istuimen korkeussäätö Sähkösäätöiset ulkopeilit Ohjauspyörän korkeus- ja etäisyyssäätö. Kangasverhoilu Capcove, vaalea Gris Shark (H) Blanc Nacré (H) Karma (H) Gris Aluminium (M) Bleu Virtuel (M) CITROËN C3 CONFORT : ATTRACTION-VARUSTETASON LISÄKSI : Ilmastointi Korinväriset ulkopeilikotelot Koristekapseli 15 Airfl ow LED-huomiovalot edessä Kromilista etupuskurissa Yläturvaverhot edessä ja takana, kuljettajan ja etumatkustajan turvavyömuistutin Vakionopeudensäädin, nopeudenrajoitin Kromityyliset ovenkahvat CD MP3 radio, AUX-liitin. CITROËN C3 EXCLUSIVE : CONFORT-VARUSTETASON LISÄKSI : Keskikyynärnoja edessä Automaattisesti syttyvät ajovalot Kromityyliset koristelistat Automaattinen ilmastointi Automaattiset saattovalot Automaattiset tuulilasinpyyhkimet Kevytmetallivanne 16 Valonga Bluetooth* ja USB-liitin Peruutustutka, koria vasten taittuvat ulkopeilit, takasähköikkunat Zenith-panoraamatuulilasi Parfymointijärjestelmä Sumuvalot edessä Automaattisesti tummeneva sisätaustapeili Lisämatot edessä ja takana Nahkakehäinen ohjauspyörä kromikoristein Kromityylinen lista takaluukussa ja ikkunoiden alareunassa. Noir Perla Nera (H) Rouge Rubi (H) Bleu Encre (H) Blanc Banquise (P) Bleu Belle-Île (H) * Edellyttää yhteensopivaa matkapuhelinta. (M) : metalliväri (H) : helmiäisväri (P) : perusväri Metalli- ja helmiäisvärit ovat lisämaksullisia värejä.

30 TEKNOLOGIA TURVALLISUUDEN PALVELUKSESSA Parhaan turvallisuuden varmistamiseksi on Citroën C3:ssa hyödynnetty uusinta teknologiaa, esimerkiksi: ABS-jarrut : elektronisesti ohjattu järjestelmä, joka estää pyörien lukkiutumista jarrutuksissa. Kun pyörä ei lukkiudu, se jarruttaa tehokkaammin ja lisäksi auto säilyttää suuntavakautensa ja ohjattavuutensa. Hätäjarrutustehostin (AFU) : Järjestelmä antaa heti maksimipaineen, kun jarrupoljinta painetaan nopeasti. Näin saavutetaan mahdollisimman suuri jarrutusteho myös yllättävissä tilanteissa. Vetoluistonesto (ASR) : järjestelmä helpottaa liikkeellelähtöä ja kiihdytystä liukkaalla kelillä. Se torjuu etupyörien sutimista jarruttamalla luistamaan pyrkivää pyörää. Peruutuskamera : kytkeytyy automaattisesti, kun peruutusvaihde kytketään. Kameranäkymä tulee kojelaudan näyttöruutuun, jossa kaksi sinistä viivaa osoittavat auton vaatiman tilan peruutettaessa. Punainen linja puolestaan osoittaa takaluukun avaamiseen tarvittavan tilan, kun pysäköidään perä seinää päin. (emyway-navigointijärjestelmän yhteydessä). ESP-ajonhallinta : järjestelmä pyrkii pitämään auton kuljettajan tarkoittamalla ajolinjalla kaarteissa, väistöissä ja vastaavissa ajotilanteissa. Ajolinjan korjaamiseen se voi käyttää jarruja yksittäin ja/tai moottorin vääntömomentin alentamista. ETUSIJALLA YMPÄRISTÖ BlueHDi-moottorit BlueHDi on uusi dieselmoottorimallisto, joka edustaa huippuunsa vietyä teknologiaa ja täyttää Euro 6 -päästönormin vaatimukset eliminoimalla jopa 90 % typen oksideista (NOx) ja pienentämällä samalla polttonesteenkulutusta ja CO 2 -päästöjä. Citroënin valitsema tekninen ratkaisu on tähän mennessä markkinoiden tehokkain. SCRteknologia (Selective Catalytic Reduction), joka on sijoitettu pakoputkistoon hiukkassuodattimen etupuolelle, muuntaa AdBlue -lisäaineen avulla typpioksidisaasteet vedeksi ja typeksi, jotka ovat terveydelle vaarattomia. Citroën C3 -malliston BlueHDi 100 -moottorilla saavutetaan hämmästyttävän alhaiset kulutus- ja päästölukemat - kulutus 3,0 l/100 km ja CO 2 -päästö 79 g/km tinkimättä vähääkään suorituskyvystä. PureTech-moottorit PureTech-bensiinimoottorit hyödyntävät uusinta teknologiaa yhdistääkseen tehon ja taloudellisuuden. Tämä uusi moottorimallisto merkitsee huomattavaa edistysaskelta edelliseen moottorisukupolveen. Teho on kasvanut 15 % samalla kun polttonesteenkulutus ja CO 2 -päästöt ovat vähentyneet jopa 25 %. Citroën C3 -malliston PureTech 110 täyttää Euro 6 -päästönormin vaatimukset alhaisilla kulutus- ja päästölukemilla : polttonesteenkulutus 4,7 l/100 km ja CO 2 -päästöt 107g/km. PureTech-moottorien keveys parantaa osaltaan sekä suorituskykyä että auton ajettavuutta. Nopeudenrajoitin : kuljettaja voi asettaa nopeuden, jota ei halua ylittää. Rajanopeus voidaan kuitenkin milloin tahansa ylittää painamalla kaasupoljin pohjaan. Elektroninen jarruvoiman jako (REF) : ABS-anturien toimintaan perustuva järjestelmä säätelee takapyörille meneviä jarrupaineita sen mukaan, kuinka paljon kummankin takapyörän pitokyky sietää. Vakionopeudensäädin : säilyttää valitun ajonopeuden myös ala- ja ylämäissä kuljettajan tarvitsematta koskea kaasupolkimeen. Säädin lakkaa toimimasta, kun kuljettaja koskee jarru- tai kytkinpolkimeen, ja toiminta voidaan lopettaa myös katkaisimella milloin tahansa. Moottori POLTTONESTEENKULUTUS JA CO 2 -PÄÄSTÖT Kaupunki (l/100 km) Maantie (l/100 km) Yhdistetty (l/100 km) CO 2 -päästöt (g/km) VTi 68, 5-vaiht. (vannekoko 15 ) 5,1 3,8 4,3 99 VTi 68, 5-vaiht. (vannekoko 16 ) 5,2 4,0 4,4 102 VTi 82, 5-vaiht. (vannekoko 15 ) 5,5 3,9 4,5 104 VTi 82, 5-vaiht. (vannekoko 16 tai 17 ) 5,6 4,1 4,6 107 VTi 82 Stop & Start ETG (vannekoko 15 ) 4,5 3,9 4,1 95 VTi 82 Stop & Start ETG (vannekoko 16 ja 17 ) 5,2 3,9 4,3 99 PureTech 110, 5-vaiht. 5,9 4,0 4,7 107 MITAT VTi 120, 4-vaiht. automaatti 9,3 4,9 6,5 150 e-hdi 92 ETG6 Stop & Start (vannekoko 15 ) 3,4 4,1 3,6 95 BlueHDi 75, 5-vaiht. 4,2 3,0 3, / 1538 BlueHDi 100, 5-vaiht. 3,6 2,7 3, / / Citroën kehittää moottoreitaan jatkuvasti alentaakseen polttonesteenkulutusta ja CO 2 -päästöjä. Auton kulutus- ja päästöarvot voivat näin poiketa ylläolevan taulukon lukemista. Viimeisimmät tiedot löydät osoitteesta 30 FI

31 MUKAVAA MATKAA VARMOISSA KÄSISSÄ CITROËN-TAKUU Uusien Citroën-autojen takuu on kolme (3) vuotta tai km. Maalitakuu henkilöautoille on kolme (3) vuotta ja puhkiruostumattomuustakuu on 12 vuotta. CITROËN-HUOLENPITOSOPIMUS Voit ennakoida autosi ylläpitokulut vuosiksi eteenpäin solmimalla Huolenpitosopimuksen. Voit tehdä sopimuksen uuteen Citroënautoosi kolmeksi vuodeksi, jonka jälkeen sopimusta on mahdollista jatkaa. CITROËN-TIEPALVELU Citroënin tiepalvelu auttaa matkan keskeytyessä kaikkialla Euroopassa. Se palvelee 24 h vuorokaudessa ja on voimassa 36 kk uuden Citroën-auton rekisteröinnistä. Suomessa Citroën-autoilijaa palvelee maanlaajuinen verkosto, jonka ammattilaiset ovat palveluksessasi aina, kun tarvitset neuvoja tai tietoa. Lisätietoja Citroën-palveluista saat jälleenmyyjältäsi tai osoitteesta EU:n alueelle markkinoitujen Citroën-autojen varustetaso vaihtelee maittain. Tämän esitteen selitykset ja varustetiedot perustuvat tehtaan ennakkoilmoituksiin ja niihin voi tulla muutoksia ilman, että valmistaja tiedottaa niistä etukäteen. Kaikki tässä esitteessä kuvatut varusteet kuuluvat Citroën C3:n teknologiaan. Markkina-alueen ja varustetason mukaan ne voivat olla joko vakio- tai valinnaisvarusteita. Kun jokin varuste tai ominaisuus on auton valinnassa erityisen tärkeä, neuvomme varmistamaan sen valtuutetulta jälleenmyyjältä tai osoitteesta Pidätämme kaikki oikeudet teknisiin ja varustemuutoksiin. Painoteknisistä syistä autojen todelliset värit saattavat poiketa tämän esitteen värimalleista. Maahantuoja: AUTO-BON OY Mäkituvantie 3, Vantaa Puh (ks. puhelun hintatiedot internetosoitteestamme) 31 FI

32 Marraskuu 2014 Suunnittelu ja toteutus :

CITROËN C5 CROSSTOURER

CITROËN C5 CROSSTOURER CITROËN C5 CROSSTOURER URHEILULLINEN JA TYYLIKÄS FARMARI Citroën C5 CrossTourerissa yhdistyvät hämmästyttävällä tavalla urheilullisuus ja tyylikkyys. Ylimääräisiä tyylipisteitä tuovat pyöräpesien koristekaaret,

Lisätiedot

UUSI BERLINGO MULTISPACE

UUSI BERLINGO MULTISPACE UUSI BERLINGO MULTISPACE 2 MODERNI ILMEIKÄS MUOTOILU Uusi Citroën Berlingo Multispace on sympaattisen näköinen tilaihme, jonka ulkomuoto on uudistuneen keulan ansiosta entisestään vahvistunut. Uudelleen

Lisätiedot

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA

VAHVA ULKOMUODOLTAAN UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA CITROËN C4 ULKOMUODOLTAAN VAHVA UUSITUILLA VALOILLA LISÄÄ LUONNETTA Citroën C4:n vankka ulkomuoto antaa ensi silmäyksellä vaikutelman jämäkkyydestä ja laadusta. Sen keula uusittuine ajovaloineen on heti

Lisätiedot

Ilmeikäs keula, tilava tavaratila, isot ikkunapinnat, mukava matkustamo, rentouttavat istuimet, erinomainen ajoasento...katso älypuhelimellasi

Ilmeikäs keula, tilava tavaratila, isot ikkunapinnat, mukava matkustamo, rentouttavat istuimet, erinomainen ajoasento...katso älypuhelimellasi CITROËN C3 PICASSO CITROËN C3 PICASSO Citroën C3 Picasso on hämmästyttävä yhdistelmä yllätystä ja käytännöllisyyttä, rohkeaa tyylittelyä ja uutta ajattelua. Sen kohtuullisiin ulkomittoihin on saatu sovitetuksi

Lisätiedot

+++ CITROËN BERLINGO TÄYNNÄ UUSIA IDEOITA +++

+++ CITROËN BERLINGO TÄYNNÄ UUSIA IDEOITA +++ CITROËN BERLINGO +++ CITROËN BERLINGO TÄYNNÄ UUSIA IDEOITA +++ TEKNOLOGIAA Käytössäsi on Bluetooth* -järjestelmä sekä keskikojelautaan sijoitettu USBliitäntä. ONNISTUNUT YHDISTELMÄ MUKAVUUTTA JA TEKNOLOGIAA

Lisätiedot

CITROËNC1 MIKÄ TYYLI!

CITROËNC1 MIKÄ TYYLI! CITROËN C1 CITROËNC1 MIKÄ TYYLI! Kaupunkiliikenne on Citroën C1:n ominta aluetta. Se on suunniteltu, muotoiltu ja mitoitettu vilkkaita risteyksiä, kapeita porttikäytäviä ja ahtaita parkkiruutuja ajatellen.

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI

MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI CITROËN C8 MATKUSTA TYYLIKKÄÄSTI Citroën C8 kutsuu sinut ja koko perheesi mukavalle automatkalle. C8 on täysikokoinen tila-auto, joka tarjoaa muhkeat sisätilat mutta joka on yhtä vaivaton ajaa kuin mikä

Lisätiedot

NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA

NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA CITROËN C5 NAUTI ERILAISESTA AJOKOKEMUKSESTA Citroën C5 erottuu edukseen. Sen linjakas keula Citroën-tunnuksin samoin kuin LED-huomiovalot korostavat sen tyylikkyyttä ja antavat sille dynaamisen ilmeen.

Lisätiedot

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU

AVANTGARDISTINEN MUOTOILU NEW DS 5 SISÄLTÖ AVANTGARDISTINEN MUOTOILU S. 4 / HIENOSTUNEET YKSITYISKOHDAT S.14 TEKNOLOGIA S. 20 / DYNAAMINEN S. 26 / RUNSAASTI VALINNANVARAA S. 30 KÄYTÄNNÖLLISIÄ LISÄVARUSTEITA S. 34 / MUKAVAA MATKAA

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

UUSI CITROËN C1 1 FR

UUSI CITROËN C1 1 FR UUSI CITROËN C1 1FR AJA KAUPUNGISSA RENNOSTI, KETTERÄSTI JA VAIVATTOMASTI Uudella Citroën C1:llä kaupungissa ajaminen on helppoa. Se on ketterä ja pirteä kaupunkiajossa, mutta ei vierasta maanteitäkään.

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ

CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO : HYVÄÄ TYÖTÄ Perusteellisesti uudelleen suunniteltu Berlingo antaa jo ensi silmäyksellä varman mielikuvan yksilöllisestä, modernista ja vankasta tavara-autosta. Tunnusomainen

Lisätiedot

TERVETULOA DS- MAAILMAAN

TERVETULOA DS- MAAILMAAN DS 3 SISÄLTÖ TERVETULOA DS-MAAILMAAN KIEHTOVA HISTORIA POIKKEUKSELLINEN DS-MALLISTO TEKNOLOGIA JA EKOTEHOKKUUS DS 3 LUMOAA DS 3 VANGITSEE KATSEEN UUSI AINUTLAATUINEN ILME DYNAAMISUUS MUKAVUUS YKSILÖLLISYYS

Lisätiedot

ARKIAJOON JA VAPAA-AIKAAN

ARKIAJOON JA VAPAA-AIKAAN CITROËN C4 AIRCROSS ARKIAJOON JA VAPAA-AIKAAN Citroën C4 Aircross on onnistunut yhdistämään maasturin dynaamisen voiman ja perheauton mukavuuden, ihailtavan tyylin ja käytännöllisen tehokkuuden. Kun Citroën

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Citroën C3 UUSI ULKOMUOTO

Citroën C3 UUSI ULKOMUOTO CITROËN C3 Citroën C3 UUSI ULKOMUOTO Kun näet Citroën C3:n ensi kertaa, tulet hieraisemaan silmiäsi. Sen ulkomuoto on jotain sellaista, mitä et ole ennen nähnyt. Linjakas pro ili, dynaamiset muodot, ennennäkemätön

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET toukokuu 2015 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO TEKNISET TIEDOT TOUKOKUU 2015 MOOTTORI PureTech 130 e-thp 165 Automaatti BlueHDi

Lisätiedot

PERITTYÄ ELEGANSSIA. Uusi C4 voidaan varaustaa kääntyvillä xenonvaloilla. Ne valaisevat huomattavasti tehokkaammin

PERITTYÄ ELEGANSSIA. Uusi C4 voidaan varaustaa kääntyvillä xenonvaloilla. Ne valaisevat huomattavasti tehokkaammin UUSI CITROËN UUSI CITROËN C4 Toiset pitävät enemmän C4 Berlinestä, toiset C4 Coupésta. Yhtäkaikki, uudet C4-mallit ovat entistä houkuttelevampia, dynaamisempia ja linjakkaampia. C4 on sekä ulkonäöltään

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK

NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK NEW DS 4 & DS 4 CROSSBACK VAHVA JA HIENOSTUNUT Uusi DS 4 on dynaamisen linjakas 5-ovinen auto. Siinä tyylikkyys ja urheilullisuus yhdistyvät harvinaisen onnistuneesti. Sen hienostunut sisustus on viimeistelty

Lisätiedot

CITROËN BERLINGO ARKEEN JA VAPAA-AIKAAN

CITROËN BERLINGO ARKEEN JA VAPAA-AIKAAN CITROËN BERLINGO CITROËN BERLINGO ARKEEN JA VAPAA-AIKAAN Citroën Berlingo on modernin tyylikäs. Sen laaja, viisto tuulilasi ja Modutop -kattoikkuna tekevät koko matkustamon miellyttävän valoisaksi. Menevällä

Lisätiedot

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu ulkomitat

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu ulkomitat CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET elokuu 2017 ulkomitat CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT ELOKUU 2017 MOOTTORI PureTech 130 PureTech 130 BlueHDi 120 BlueHDi 100 Automaatti Automaatti Iskutilavuus cm

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

PerInteISeStI moderni

PerInteISeStI moderni CITROËN C3 PICASSO Luovaa muotoilua Jos uskoit nähneesi jo kaiken autoista, katsopa Citroën C3 Picassoa. Se herättää ihastusta, koska sen muotoilussa on uskallettu rikkoa rajoja totuttujen autoluokkien

Lisätiedot

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT JA VAKIVARUSTEET Tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT tammikuu 2011 MTTRI VTi 95 VTi 120 VTi 120 A THP 156 HDi 92 HDi 112 e-hdi 112 HDi 150 Sylinteriluku/venttilien lkm 4/16

Lisätiedot

SUORITUSKYKYÄ TARPEEN MUKAAN

SUORITUSKYKYÄ TARPEEN MUKAAN CITROËN C-CROSSER HIENOSTUNUTTA VOIMAA Tyylikäs ja yksilöllinen, vahva ja kestävä. Citroën C-Crosser ansaitsee monia vastakkaisiltakin vaikuttavia määrityksiä. Se on todella uudenlainen maasturi. Citroën

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO

CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO 2 ENJ NAUTI ILMAN KOMPROMISSEJAY Muotoilu, mukavuus ja muunneltavuus kaikki on suunniteltu tekemään matkastasi ainutlaatuisen miellyttävä. Kaikki tässä esitteessä

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit,

Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, Lada Priora Sedan 1,6 8-v (21701) standart (00) (010) turvalliset sisustusmateriaalit, 9 jarrutehostin, jäähdytetyt etujarrulevyt, sävypeilit, sähkösäätöiset ajovalot, kuljettajan turvatyyny, etuturvavöiden

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

MOOTTORI 68 82 82 ETG

MOOTTORI 68 82 82 ETG Peugeot 208 3 ja 5-ovinen Tekniset tiedot 3.9.2015 MOOTTORI VTi 68 VTi 82 VTi 82 ETG Aut. PureTech 110 PureTech 110 Aut. THP 208 Korimalli 3/5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 3-ovinen Iskutilavuus

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Linjakas tyyli 4SF 5 SF

Linjakas tyyli 4SF 5 SF CITROËN JUMPY Uusi ilme 2SF 3 SF Linjakas tyyli 4SF 5 SF Tehoa ja toimintaa 6SF 7 SF Hyvää matkaa Kuljettajan paikalla Citroën Jumpyyn on valinnaisvarusteena saatavissa peruutustutka. Aina, kun kytket

Lisätiedot

15X6 5 UUSI SUV CITROËN C5 AIRCROSS TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET MAALISKUU 2019

15X6 5 UUSI SUV CITROËN C5 AIRCROSS TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET MAALISKUU 2019 15X6 5 UUSI SUV CITROËN C5 AIRCROSS TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET MAALISKUU 2019 UUSI SUV CITROËN C5 AIRCROSS TEKNISET TIEDOT PureTech 130 PureTech 180 EAT8 Automaatti BlueHDi 130 BlueHDi 130 EAT8

Lisätiedot

TEKNOLOGIA PALVELUKSESSASI

TEKNOLOGIA PALVELUKSESSASI UUSI CITROËN C4 INSPIROIVA POSITIVE POWER KAIKKI LÄHELLÄ TEKNOLOGIA PALVELUKSESSASI Uuden Citroën C4:n pro ili on heti ensi silmäyksellä vankan ja vakaan näköinen. Sen tarkasti sovitetut korinosat ja kromikoristeet

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

UUSI C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO. Vakiovarusteet ja tekniset tiedot tammikuu 2017

UUSI C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO. Vakiovarusteet ja tekniset tiedot tammikuu 2017 UUSI C4 PICASSO JA GRAND C4 PICASSO Vakiovarusteet ja tekniset tiedot tammikuu 2017 Citroën C4 Picasso ja Grand C4 Picasso tekniset tiedot ja vakiovarusteet marraskuu 2016 CITROËN C4 PICASSO JA GRAND C4

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 27.08.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

PEUGEOT 2008. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

PEUGEOT 2008. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Suunnittelu : BD Network Tuotanto : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503552 144 503 Painettu EU:ssa Viite : 1F1506 Elokuu 2015CallSend SMSCall from mobileadd to SkypeYou ll need

Lisätiedot

Citroën Jumper. tavara-autolle ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksia. Edustavaa ulkoasua, ominaisuudet kertovat yrityksen

Citroën Jumper. tavara-autolle ensiarvoisen tärkeitä ominaisuuksia. Edustavaa ulkoasua, ominaisuudet kertovat yrityksen CITROËN JUMPER Citroën Jumper Ja yrityksesi imago. Tehokkuutta, kilpailukykyä, osaamista... Näitä ominaisuuksia kuljetusalan ammattilaiset vaativat sekä itseltään että työvälineeltään, tavaraautolta. Lisäksi

Lisätiedot

PEUGEOT 2008 TEKNISET TIEDOT 9/2017

PEUGEOT 2008 TEKNISET TIEDOT 9/2017 PEUGEOT 2008 TEKNISET TIEDOT 9/2017 MOOTTORI VTi 82 PureTech 110 BlueHDi 100 PureTech 110 Aut. Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1199 1199 1560 Sylinteriluku / venttiililuku 3/12 3/12

Lisätiedot

Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot 2008 Tekniset tiedot ja varusteet 1.9.2018 Peugeot 2008 tekniset tiedot PureTech 82 PureTech 110 EAT6-automaatti BlueHDi 100 Motion Active Allure Motion Active Allure Active Allure MOOTTORI Päästöluokka

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , ,

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , , Renault CAPTUR Euro 6 Suositushinnasto 22.10.2015 VERSIO ECO2 HV CO 2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVERO- TON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Suositushinnasto 16.6.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 116 117 6-v man 17 617,82

Lisätiedot

AUTOVEROTON HINTA VAIHTEISTO

AUTOVEROTON HINTA VAIHTEISTO Uusi Renault CAPTUR Ennakkomyyntihinnasto 22.6.2017 VERSIO HV CO2 G/KM EUYHDISTETTY L/100KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA AUTOVERO * KÄYTTÖETU VAPAA AUTOETU Captur TCe 90 Life 90 113 5,1 man 5v 15 887,66

Lisätiedot

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 VAN Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 VAN ETUVETO HINNASTO Autoveroton Arvioitu Kokonais- Tavaratila CO2 Kokonais- ohjehinta sis. alv autovero hinta Moottori

Lisätiedot

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv Kia ProCeed MY19 hinnasto 3.12.2018 Vaihteisto Suurin teho kw/ hv -päästö * Arvioitu autovero ** Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,0 T-GDI ISG 120hv SB EcoDynamics M6 88,3/ 120 136 22

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla

UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla LEHDISTÖTIEDOTE elokuu 2011 UUDISTUNUT PEUGEOT 308 -MALLISTO Uutta tekniikkaa, vähäpäästöisyyttä ja linjakkaan tyylikästä muotoilua viiden vuoden takuulla Uuden e-hdi mikrohybriditeknologian ja Stop &

Lisätiedot

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3

Opel Corsavan. Suurin tavaratilan pituus 1,26 m. Lukkiutumattomat ABS-jarrut. Suurin hyötykuorma jopa 475 kg. tilavuus 0,92 m 3 Opel Corsavan Opel Corsavan Opel Corsavan sopii raikkaan, urheilullisen ulkoasunsa ansiosta erinomaisesti imagotietoisen yrityksen käyttöön. Keulan muotoilu on dynaaminen, mutta käyttötarkoituksen mukaisella

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 08.02.2018 500 & 500C S4 HINNASTO Pvm 1.1.2018 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14 340 001505734

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 21.3.2019 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi

Uusi Honda Jazz. Honda Motor Europe Finland Hiomotie 6 B, 00380 HELSINKI Puhelin: 09-5868 010 www.honda.fi Uusi Honda Jazz Honda Motor Europe pidättää oikeuden varusteiden ja teknisten tietojen muutoksiin ennalta ilmoittamatta. Yksityiskohdat, värit, kuvaukset ja kuvat on tarkoitettu vain antamaan yleiskuva

Lisätiedot

Peugeot 208 Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot 208 Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot 208 Tekniset tiedot ja varusteet 1.11.2018 Peugeot 208 tekniset tiedot PureTech 82 PureTech 110 PureTech 110 EAT6-automaatti Active Signature Allure Signature Allure GT Line Signature Allure GT

Lisätiedot

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 2016 FCA Finland Oy FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 5.2.2016 Autoveroton Käyttövoima g/km* massa kg m 3 hinta (sis.alv CO2 Kokonais Tavaratila Malli 24%) 002909LG4 Ducato 2.0 Multijet 115 8m3 (H1L1)

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

15X6 5 CITROËN C3 AIRCROSS SUV TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET ELOKUU 2019

15X6 5 CITROËN C3 AIRCROSS SUV TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET ELOKUU 2019 15X6 5 CITROËN C3 AIRCROSS SUV TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET ELOKUU 2019 UUSI CITROËN C3 AIRCROSS SUV TEKNISET TIEDOT PureTech 110 PureTech 130 Automaatti BlueHDi 120 Automaatti VARUSTETASO Live Feel

Lisätiedot

HINNASTOT

HINNASTOT HINNASTOT 01.01.2018 500 & 500C HINNASTO Pvm 1.1.2018 Malli Käyttövoima 001500734 500 1.2 69hv Pop Start&Stop* Bensiini 99 405 255 12 595 001500934 500 1.2 69hv Lounge Start&Stop* Bensiini 99 435 285 14

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

2 3 4 5 6 7 8 9 Hätäaputoiminnolla* varustettu Ford SYNC Liikkuva toimisto Ford SYNC tarjoaa mahdollisuuden käyttää useimpia MP3-soittimia, Bluetooth -varustettuja puhelimia ja USB-asemia ääniohjauksella

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

2 6 7 8 9 10 12 112 13 14 17 18 19 20 4 5 8 9 21 4 1 3 5 6 7 2 24 26 28 29 30 31 Ulkovarusteet Trend Elektroninen ajovakauden hallintajärjestelmäø1 Muotoilu ja ulkovarusteita Elektroninen ajovakauden

Lisätiedot

UUSI NISSAN PULSAR. Euro5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot 22.06.2015 PULSAR

UUSI NISSAN PULSAR. Euro5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot 22.06.2015 PULSAR UUSI NISSAN PULSAR Euro5 Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot HINNAT Alla olevilla tuotteilla on rajoitettu saatavuus. Täysi tuotelistaus tuotteista löytyy Euro6 -asiakashinnastosta. Nämä

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 19.9.2018 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

UUSI PEUGEOT 3008. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima

UUSI PEUGEOT 3008. www.peugeot.fi. Jälleenmyyjän leima Suunnittelu : BD Network Toteutus : Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Painettu EU:ssa Viite Jälleenmyyjän leima UUSI PEUGEOT 3008 www.peugeot.fi ELÄ MYK- SIÄ UUSIA MUKSIA KOKE-

Lisätiedot

PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012

PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012 PEUGEOT BOXER TEKNISET TIEDOT 2/2012 MOOTTORI HDi 110 FAP HDi 130 FAP HDi 150 FAP HDi 180 FAP Iskutilavuus cm3 2198 2198 2198 2999 Sylinteriluku 4 4 4 4 Teho / r/min kw (hv) ECE 81(109) / 3500 96(129)

Lisätiedot

CO2 -päästö * (WLTP) CO2 1,6 GDI ISG: 184. Muut: ,53-840, , , ,34-616, , ,70

CO2 -päästö * (WLTP) CO2 1,6 GDI ISG: 184. Muut: ,53-840, , , ,34-616, , ,70 Kia Sportage MY19.5 hinnasto 29.1.2019 WLTP Etuvedot Malli Vaihteisto teho -päästö * (WLTP) Vapaa autoetu kw/ hv g/km /kk /kk 1,6 ISG Urban Active EcoDynamics M6 97/132 183 19 776,37 6 613,63 26 390,00

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. xdrive Edition.

Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Kampanjahinnasto. xdrive Edition. Voimassa alkaen 1.1.2016. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa Puh. 09 613 741 www.bmw.fi BMW 1-sarjan Hatchback. xdrive Edition 118d xdrive Edition 1U51 Diesel 1995 110

Lisätiedot

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN NV400 Combi Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.09.2017 14-09-2017 NV400 COMBI HINNASTO Hinta ilman Autoveroton Arvioitu Kokonais- Sivuovi CO2 Kokonais- veroja ohjehinta sis. alv autovero hinta

Lisätiedot

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä.

Hinnat sisältävät ALV:n 24 % Hintoihin lisätään paikkakuntakohtaiset toimituskulut. Tehdaslisävarusteet saattavat nostaa auton CO2-päästöjä. Kia Optima SW MY18 hinnasto 16.4.2019 Malli Vaihteisto Suurin teho (kw/hv) CO2 -päästö Autoveroton hinta alv 24% Arvioitu autovero Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,7 CRDi ISG EX M6

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

15X6 5 UUSI SUV CITROËN C3 AIRCROSS TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET MARRASKUU 2018

15X6 5 UUSI SUV CITROËN C3 AIRCROSS TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET MARRASKUU 2018 15X6 5 UUSI SUV CITROËN C3 AIRCROSS TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET MARRASKUU 2018 UUSI CITROËN C3 AIRCROSS SUV TEKNISET TIEDOT VARUSTETASO PureTech 82 PureTech 110 Live Feel Feel Shine PureTech 110

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit 14.9.2017 14.9.2017 NISSAN Alusta Single Cab Hinta ilman ALV Autoveroton Arvioitu Kokonais- Varuste- CO2 Kokonais- veroja 24 % ohjehinta sis.

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Peugeot 308 Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot 308 Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot 308 Tekniset tiedot ja varusteet 16.8.2019 20190816_Peugeot_308_tekniset_tiedot_WLTP.xlsx Peugeot 308 tekniset tiedot PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 EAT8-automaatti Access Active Style

Lisätiedot

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit

NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit NISSAN Alusta Single Cab Etuveto Hinnasto, varusteet ja värit Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähimmältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa on saattanut tapahtua muutoksia sen julkistamisen

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO Takaisinlaskettuihin NEDC-arvoihin perustuvat hinnat MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Duster SCe 115 4x2

Lisätiedot