Atlas Copco. Lauhteen käsittely. OSC & OSD Öljyn-/vedenerotinsarjat

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Atlas Copco. Lauhteen käsittely. OSC & OSD Öljyn-/vedenerotinsarjat"

Transkriptio

1 Atlas Copco Lauhteen käsittely OSC & OSD Öljyn-/vedenerotinsarjat

2 Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa asiakkaan liiketoimintaan sopivat erittäin tehokkaat ja laadukkaat paineilmaratkaisut. Käytössäsi on laaja tuotevalikoimamme, kun haluat räätälöidä juuri tarpeisiisi sopivan paineilmajärjestelmän, olipa kyse sitten paineilman luonnista tai käyttöpaikkaratkaisuista. Kaikki Atlas Copcon tuotteet on suunniteltu toimimaan saumattomasti yhdessä, jotta varmistetaan täydellinen luotettavuus ja energiatehokkuus. Tämän ansiosta Atlas Copco voi huolehtia kaikista paineilmatarpeistasi ja taata parhaan mahdollisen laadun. Koska Atlas Copco on edustettuna yli 150 maassa, voimme tarjota vertaansa vailla olevaa palvelua, jotta paineilmajärjestelmäsi suorituskyky pysyy toimivana ja paranee entisestään. 100 vuoden johtoaseman turvin Atlas Copcon paineilmatuotteet tarjoavat parhaan mahdollisen laadun ja tehokkuuden. Tavoitteenamme on olla First in Mind First in Choice. Tämän vuoksi Atlas Copco on sitoutunut jatkuvaan innovointiin ja pyrkii aina täyttämään ja ylittämään asiakkaan tarpeet. Teemme jatkuvaa yhteistyötä asiakkaan kanssa, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa sopivan paineilmaratkaisun. Atlas Copco: Asiakkaan tarpeisiin mukautetut laadukkaat paineilmaratkaisut, jotka perustuvat innovointiin, vuorovaikutukseen ja sitoutumiseen.

3 Lauhteen käsittely kunnioita ympäristöä ja säästä kustannuksia Kunnioita ympäristöä Vaikka prosessi olisikin tehokas, kompressori tuottaa väistämättömästi muutakin kuin paineilmaa. Sivutuotteena syntyy muun muassa runsaasti lauhdetta, joka on emulgoituneen öljyn ja veden seos. Se on erittäin haitallista ympäristölle. Vain käsittelemällä tämän lauhteen oikealla tavalla varmistamme, että siitä ei ole haittaa ympäristölle. Puhdas ja kustannustehokas ratkaisu Jos lauhde käsitellään oikealla tavalla, siitä ei aiheudu ongelmia. Atlas Copcon lauhde-erotinsarja erottaa öljyn tehokkaasti vedestä. Haitaton vesi voidaan poistaa, ja öljy voidaan hävittää ympäristölle ystävällisellä tavalla. Vuosien kokemuksen ansiosta Atlas Copcolla on juuri taitotieto, joka tarvitaan määriteltäessä tarpeet tarkasti ja tarjottaessa juuri oikeat laitteet laajasta ilmankäsittelyn tuotevalikoimastamme. Ainutlaatuinen OSD on komperessoriin täysin integroitu lauhteenkäsittelypaketti, joka pienentää asennuskustannuksia ja yksinkertaistaa järjestelmää. Puhdas vesi poistuu kompressorin tyhjennysventtiilien kautta ja erotettu öljy kerätään reilun kokoiseen öljyastiaan. Uusi patentoitu OSC-teknologia tarjoaa käyttäjille monia uusia etuja. Nämä vapaasti seisovat yksiköt, joissa on monivaiheinen öljyn pidättävä suodatus, pystyvät erottelemaan kaikentyyppiset lauhteet eri teknologioilla toteutetuista kompressoreista ja ovat erittäin suorituskykyisiä, luotettavia ja helppohoitoisia.

4 OSD ainutlaatuinen, huipputehokas integroitu paketti OSD on täydellinen lauhteenhallintajärjestelmä integroituna GA-kompressoriin. Tämä ainutlaatuinen yksikkö poistaa öljyn purkautuvasta lauhteesta ja samalla myös huolet ympäristön saastuttamisesta ja tiukkojen ympäristömääräysten rikkomisesta. Öljy ja vesi erotetaan emulsion hajaantumisprosessilla ja painovoimaisella separoinnilla. Pienen pieniä öljypisaroita sisältävä lauhde tulee saostussuodattimeen, joka pidättää suuren osan öljystä. Sen jälkeen osittain käsitelty seos kulkee vesisäiliöön, jossa ominaispainojen eron takia loppuöljy erottuu vedestä. Öljy nousee pintaan ja virtaa öljynpoiston kautta öljyastiaan samalla kun puhdas vesi poistuu yksikköön liitetyn purkausputken kautta. Valvonta ja kunnossapito ovat mahdollisimman helppoja. Kun tulopaine, joka näkyy selvästi mittarissa, saavuttaa arvon 2 bar, on aika vaihtaa helposti käsiksi päästävä suodatinpatruuna. Tämä tapahtuu yleensä kerran vuodessa. GA 22 + FF ja integroitu OSD Integroidun ratkaisun etuja: Vesi ulos Öljy ulos Öljyastia Huipputehokas erotus lauhteen poisto ilman huolia (10 mg/l) Suorituskyky on riippumaton suodattimen iästä Ei tarvitse asennusta, säästät aikaa ja rahaa Öljy +vesi Öljyn ja veden emulsio Öljyn ja veden seos Öljyvesi Ei vaadi lattia-alaa, tilaa säästyy ja sijoittaminen on helppoa Minimaalinen kunnossapidon tarve alentaa käyttökustannuksia Yksinkertainen, nopea ja siisti suodatinpatruunan vaihto Suodatin Erinomaisen erotuskykynsä ansiosta, 10 mg:n öljyjäännös lauhdelitraa kohti, OSD tarjoaa erinomaisen tehokkuuden yhdistettynä minimoituun asennukseen ja erittäin pieniin käyttökustannuksiin.

5 OSC edistyksellistä teknologiaa kaikille paineilman lauhteille Uudessa ja kattavassa Atlas Copcon OSC-sarjassa käytetään patentoitua teknologiaa erottamaan kaikentyyppiset paineilman lauhteet. Moniportainen erotusprosessi, jossa käytetään sekä kelluvia öljyn pidättäviä suodattimia että aktiivihiiltä, varmistaa poikkeuksellisen suorituskyvyn, suodattimen pitkän ja ennalta tiedetyn käyttöiän sekä ongelmattoman toiminnan. 1 Seisovan tai pilaantuneen veden poisjäänti eliminoi mahdolliset terveysriskit ja vähentää siivoustarvetta. 2 Yksikön toiminta ei perustu painovoimaiseen erotukseen ja siksi se ei ole arka tärinälle, iskuille tai loiskumiselle. Sen ansiosta suorituskyky on sekä parempi että vakaampi, eikä elektronisia häviöttömiä lauhteenpoistoja tarvitse käyttää ennen konetta. Vaimennin 9 3 Purkautuva lauhde sisältää niin vähän jäännösöljyä, että se voidaan johtaa viemäriin ympäristöä vahingoittamatta ja tiukkoja ympäristömääräyksiä rikkomatta. Paisuntakammio 8 6 Tilavuudeltaan suuret kammiot pienentävät vuotoriskiä, jos yksikkö sattuu tukkeentumaan tai jos tulovirtaus yhtäkkiä kasvaa voimakkaasti Järjestelmä perustuu enemmän suodatukseen kuin painovoimaiseen erotukseen tai ylisyöksyerotukseen, eli öljyn ominaispaino ei enää ole avaintekijä Synteettisiä öljyjä sisältävien lauhteiden takia ei tarvitse alentaa suoritusarvoja. Tämä tarkoittaa, että oikean mallin valitseminen on helpompaa ja pienikokoisempi yksikkö pienentää investointikuluja. 1 Aktiivihiilirakeet 7 Suodatukseen käytetty öljyn pidättävä suodatinaine varmistaa vakaan ja luotettavan toiminnan, pidentää aktiivihiilen käyttöikää ja pystyy lisäkäsittelyllä eliminoimaan kaikki bakteerit. 8 Yksinkertainen ja vankka rakenne mahdollistaa helpon asennuksen ilman erikoisrakenteita sekä nopean, helpon ja siistin suodattimen vaihdon. 9 Huoltoilmaisin havaitsee tarkasti milloin suodatin pitää Tämän tärkeimpiä etuja ovat: vaihtaa ja poistaa erikoistestien tarpeen. Öljynkeruupulloa ei tarvita, joten järjestelmän mahdollinen toimintahäiriö ei pääse pilaamaan aikaisemmin puhdistettua lauhdetta. Eri öljylaatuja sisältävän lauhteen puhdistaminen on helppoa. Moniglykolilauhde pystytään erottamaan, vaikkakin yksikön suoritusarvoja pitää alentaa suodattimen käyttöiän säilyttämiseksi. Useimmat lauhde-emulsiot voidaan erottaa.

6 OSC parhaan teknologian edut Täydellinen luotettavuus yksinkertaisella kokonaisuudella Helpota elämääsi alkuperäisillä OSChuoltotarvikesarjoilla B A Suorituskyvyn varmistamiseksi ja huoltovälien maksimoimiseksi kannattaa käyttää erityisiä OSC-huoltotarvikesarjoja. Kukin sarja on suunniteltu tekemään elämä mahdollisimman helpoksi ja mutkattomaksi, ja ne sisältävät kaiken nopeaan, siistiin ja ongelmattomaan elementin vaihtoon tarvittavan Yhden vuoden käyttöön tarvittavien kelluvien öljyn pidättävien aktiivihiilipussien lisäksi sarja sisältää täyden valikoiman muita komponentteja varmistamaan helpon suodattimen vaihdon: sarjan ämpäreitä vesitiiviine kansineen, joihin vanhat pussit pannaan suoraan vaihtamisen jälkeen kaksi sarjaa tulovaimentimia ja kaksi höyryn diffuusorisuodatinta; riittävästi vuoden normaaliin käyttöön 1 Lauhde saapuu vaimentimien läpi ja tulee paineettomaksi paisuntakammiossa. kaksi paria käsineitä ja kahdet muovihaalarit suojaamaan huoltajaa öljyroiskeilta 2 Emulgoitunut öljy-vesiseos siirtyy sitten torniin A ja imeytyy öljyn pidättävän valkoisen suodattimen läpi. Suodatin imee itseensä öljyn, mutta ei vettä. Atlas Copco tarjoaa lisäksi täyden valikoiman varaosia jokaista yksikköä varten sekä joukon lisätarvikkeita moniyksikköasennuksia ja ääriolosuhteissa toimintaa varten. 3 Öljyhakuinen suodatin kelluu veden pinnalla ja imee pinnalta itseensä mahdollisen jäännösöljyn. Öljyn aiheuttama painon lisäys saa suodattimen kyllästyessä sen vajoamaan syvemmälle, ja tällä varmistetaan, että puhdas suodatusaine on aina kosketuksissa veden pintaan. Tornin A päällä oleva ilmaisinpuikko kertoo suodattimen tilanteen; kun suodatuskyky loppuu, puikko uppoaa. Suodatin pitää vaihtaa juuri ennen kuin se uppoaa kokonaan. Huomattavasti puhtaampi lauhde virtaa tornista A torniin B. 5 Torni B sisältää pussillisen aktiivihiilirakeita (pussiin pakattuina), jotka imevät itseensä lauhteessa mahdollisesti olevan jäännösöljyn. 6 Puhdas lauhde poistuu tornista B eikä sisällä juuri lainkaan öljyä, joten lauhde voidaan hävittää helposti ja turvallisesti. Varustepaketit kaikkiin tarpeisiin Seuraavat varusteet ovat saatavilla, ja ne voidaan asentaa asennuspaikalla: Kylmän ympäristön sarja käsittää tornien lämmityksen ja lämpöeristyksen Jakotukki helpottamaan useiden lauhdelinjojen liittämistä samaan yksikköön Antiseptiset kelluvat öljynpidätyssuodattimet kaikkien lauhteessa olevien bakteerien eliminointiin Elektroniset hälytysanturit lauhteen ylivuodon ja suodattimen vaihtotarpeen ilmaisuun

7 Tekniset tiedot OSD Kompressorin maksimikapasiteetti Paino Öljymäärä poistovedessä Öljyastian tilavuus Malli l/s kg naulaa mg öljyä/l l OSD OSD < 10 2 OSD OSC Laitteistossa kompressoreita, ilmasäiliöitä, kuivaimia ja suodattimia Laitteistossa vain kompressoreita, ilmasäiliöitä ja suodattimia Kapasiteetti perustuu kompressorin käyntiin paineella 7 bar(e) / 100 psig 12 tuntia vuorokaudessa, ja kaikki lauhde kompressorista, ilmasäiliöstä, suodattimista ja jäähdytyskuivaimesta on johdettu yksikköön. Kapasiteetti perustuu kompressorin käyntiin paineella 7 bar(e) / 100 psig 12 tuntia vuorokaudessa, ja kaikki lauhde kompressorista, ilmasäiliöstä ja suodattimista on johdettu yksikköön. Kylmä ilmasto Lauhkea ilmasto Kuuma ilmasto Malli l/s cfm l/s cfm l/s cfm OSC OSC OSC OSC OSC OSC OSC OSC Kylmä ilmasto Lauhkea ilmasto Kuuma ilmasto Malli l/s cfm l/s cfm l/s cfm OSC OSC OSC OSC OSC OSC OSC OSC Huomautukset 1) Kaikki kapasiteetit on laskettu lähdön öljymäärällä 15 mg/l. 2) Yllä olevan taulukon ilmasto-olosuhteet on määritelty seuraavasti: Kylmä ilmasto: ympäristön lämpötila 15 C suhteellinen kosteus 60 % Lauhkea ilmasto: ympäristön lämpötila 25 C suhteellinen kosteus 60 % Kuuma ilmasto: ympäristön lämpötila 35 C suhteellinen kosteus 70 %3) Jos lauhde sisältää moniglykoleja, kunkin yksikön kapasiteetti tulisi puolittaa. Käyttötunnit Kerro OSC:n FAD-kapasiteetti vastaavalla korjauskertoimella eri käyttötuntimäärille: Käyttötunnit/päivä Korjauskerroin 1,5 1,2 1 0,86 0,75 0,67 0,6 0,55 0,5 Erotuskyky Jos lähdön öljymääränä käytetään arvoa 10 mg/l, eikä arvoa 15 mg/l, kerro yksikön kapasiteetti kertoimella 2/3. Mitat Paino Liitännät (BSP/NPT) A B C Tulo Lähtö Malli mm tuumaa mm tuumaa mm tuumaa kg naulaa tuumaa tuumaa OSC x 1/2 1 x 1/2 OSC x 1/2 1 x 1/2 OSC x 1/2 1 x 3/ OSC x 3/ 1 x 3/ OSC x 3/ 1 x 3/ OSC x 3/ 1 x 3/ OSC x 3/ 1 x 3/ OSC x 1 1 x 3/ A C B

8 Atlas Copcon First in Mind First in Choice -ratkaisu kaikentyyppisiin paineilmatarpeisiin ja muut yhtiön tuotteet ja palvelut lisäävät asiakkaiden liiketoiminnan tehokkuutta ja kannattavuutta. Atlas Copcon toiminnan tavoitteena on jatkuva innovointi, jonka käyttövoimana ovat luotettavuutta ja tehokkuutta koskevat asiakkaiden tarpeet. Teemme jatkuvaa yhteistyötä asiakkaan kanssa, ja olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaalle juuri hänen tarpeisiinsa sopivan laadukkaan paineilmaratkaisun. Älä koskaan hengitä paineilmaa, ennen kuin se on puhdistettu paikallisen lainsäädännön ja säädösten mukaisesti Painettu Belgiassa muutokset mahdollisia ilman etukäteisilmoitusta.

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Atlas Copco. Jälkijäähdyttimet, vedenerottimet ja lauhteenpoistojärjestelmät HD 4-96 & TD 8-650, WSD & WD 80/EWD

Atlas Copco. Jälkijäähdyttimet, vedenerottimet ja lauhteenpoistojärjestelmät HD 4-96 & TD 8-650, WSD & WD 80/EWD Atlas Copco Jälkijäähdyttimet, vedenerottimet ja lauhteenpoistojärjestelmät HD -96 & TD 8-650, WSD 25-750 & WD 80/EWD 50-1500 Sarja tehokkaita jälkijäähdyttimiä ja vedenerottimia, jotka ovat yhteensopivia

Lisätiedot

Atlas Copco Jäähdytyskuivaimet. FD 5-4000 6 4000 l/s / 12 8480 cfm

Atlas Copco Jäähdytyskuivaimet. FD 5-4000 6 4000 l/s / 12 8480 cfm Atlas Copco Jäähdytyskuivaimet FD 5-4000 6 4000 l/s / 12 8480 cfm Taitoa ja vastuuta kokonaisvaltaisesti Atlas Copcon kompressorit tuottavat luotettavasti ja taloudellisesti ensiluokkaista paineilmaa.

Lisätiedot

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22

JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 JÄÄHDYTYSKUIVAIMET FX 1 22 ILMANKÄSITTELYLAITTEISTO ON TÄRKEÄ INVESTOINTI ATLAS COPCON LAATUILMA ON ÄLYKÄS VALINTA TARVITSET LAADUKASTA ILMAA ATLAS COPCO FX: KUIVAA ILMAA LUOTETTAVASTI Paineilma voi sisältää

Lisätiedot

Atlas Copco Paineilmasuodattimet. DD/DDp/PD/PDp/QD sarja ja korkeapainemallit OIKEA SUODATIN SINUN SOVELLUKSEESI

Atlas Copco Paineilmasuodattimet. DD/DDp/PD/PDp/QD sarja ja korkeapainemallit OIKEA SUODATIN SINUN SOVELLUKSEESI Atlas Copco Paineilmasuodattimet DD/DDp/PD/PDp/QD sarja ja korkeapainemallit OIKEA SUODATIN SINUN SOVELLUKSEESI Miksi laatuilmaa? Heikkolaatuisen ilman korkeat kustannukset Kun meitä ympäröivää ilmaa puristetaan

Lisätiedot

Atlas Copco Adsorptiokuivaimet. MD 50-2500 88 2500 l/s / 185 5297 cfm

Atlas Copco Adsorptiokuivaimet. MD 50-2500 88 2500 l/s / 185 5297 cfm Atlas Copco Adsorptiokuivaimet MD 5-25 88 25 l/s / 185 5297 cfm Taitoa ja vastuuta kokonaisvaltaisesti Atlas Copcon kompressorit tuottavat luotettavasti ja taloudellisesti ensiluokkaista paineilmaa. Laajasta

Lisätiedot

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS

SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS SPIRALAIR -KOMPRESSORIT K1-4 K6-8 COMBI KS1-4 KS6 5 MULTI PUHTAUS HILJAISUUS KYLMÄ KS / T Integroitu kuivain PUHTAUS PUHDASTA ILMAA Ilmaa puhtaimmassa muodossaan Teollisen prosessin tehokkuus ja tuotteiden

Lisätiedot

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv)

AUTOMAN. Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AUTOMAN Mäntäkompressorit (0,75 8,1 kw / 1 11 hv) AH-SUORAVETOSARJA: PIENI, NÄPPÄRÄ JA ÖLJYTÖN AH-sarjan öljyttömät kompressorit on suunniteltu moniin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Niiden kunnossapitotarve

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohjeen käännös SEPREMIUM 30. Kompressorilauhteiden öljynerotusyksikkö 04/13

Asennus- ja käyttöohjeen käännös SEPREMIUM 30. Kompressorilauhteiden öljynerotusyksikkö 04/13 Asennus- ja käyttöohjeen käännös SEPREMIUM 30 Kompressorilauhteiden öljynerotusyksikkö 04/13 TOIMINTA SEPREMIUM sarjan öljynerotusyksiköllä puhdistetaan paineilmajärjestelmän öljyä sisältäviä lauhteita

Lisätiedot

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz

ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz ESN 160-250 Ruuvikompressorit 160-250 kw 50 Hz Raskaansarjan ammattilainen Paras valinta paineilman tuoton optimointiin ESN -sarjan ruuvikompressori on malliesimerkki nykyaikaisesta ruuvikompressorista.

Lisätiedot

H & HC Kompressorin lämmöllä elvyttävät kuivaimet

H & HC Kompressorin lämmöllä elvyttävät kuivaimet H & HC Kompressorin lämmöllä elvyttävät kuivaimet 00 00 Ingersoll Randin ilman laatua parantavia ratkaisuja Esittely: Kompressorien puristuslämmöllä elvyttävät kuivaimet ovat kaksoistorniperiaatteella

Lisätiedot

T30 11/14 Bar. Mäntäkompressorit

T30 11/14 Bar. Mäntäkompressorit T30 11/14 Bar Mäntäkompressorit Ingersoll Rand T30 on ollut luokkansa ykkönen ensiesittelystään vuonna 1929 lähtien. Se on omaa luokkaansa niin luotettavuudeltaan, tehokkuudeltaan, kestävyydeltään ja joustavuudeltaan

Lisätiedot

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm

www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm www.almig.de RUUVIKOMPRESSORIT Ilman tuotto : 0.39 3.24 m 3 /min 13 120 acfm 2 MEILTÄ LÖYTYY TUOTE LÄHES KAIKKIIN TARPEISIIN ALMiG Kompressoren GmbH Nimi, joka takaa huipputeknologian paineilmaalalla.

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU ELEMENTS. 100% hyöty, 100% lveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme teille parhaimman palvelun toiveitteinne mukaisesti, IVECO on kehittänyt Elements-ohjelman. Tämä ohjelma sisältää

Lisätiedot

ESM 7 22-sarjan. ruuvikompressorit

ESM 7 22-sarjan. ruuvikompressorit ESM 7 22-sarjan ruuvikompressorit Ehdotonta luotettavuutta Paineilman käyttäjät tarvitsevat luotettavan, taloudellisen ja monipuolisesti varustellun kompressorin, joka vaatii vähän lattiatilaa. Gardner

Lisätiedot

DF1 ja DF2 äänenvaimentimet Asennus- ja huolto-ohje

DF1 ja DF2 äänenvaimentimet Asennus- ja huolto-ohje 1550650/3 IM-P155-07 ST Issue 3 ja äänenvaimentimet Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus 4. Käyttöönotto 5. Toiminta 6. Huolto 7. Varaosat IM-P155-07 ST

Lisätiedot

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto

Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Lauhteenkäsittely AQUAMAT-sarja

Lauhteenkäsittely AQUAMAT-sarja Lauhteenkäsittely Kompressoreille, joiden tuotto on enintään 100 m³/min Kustannukset alas! Lauhteen käsittely kannattaa Tiukentuvien ympäristömääräysten vuoksi kompressoriasemilta peräisin olevan käsittelemättömän

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella

Huipputehokas imuri HEPA 14-suodatuksella Huipputehokas imuri 14-suodatuksella Nykyisin havaittavana kehityksenä on allergioiden yleistyminen ja olemmekin keskittyneet tarjoamaan siihen ratkaisuja. llä voidaan imeä likainen ilma imuriin ja erinomaisen

Lisätiedot

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

18757:302001893 NESTEIDEN KÄSITTELY MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT IVB 5 & 7 ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN IVB 5 & 7 Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä. Putki ja suuttimet voidaan säilyttää koneen päällä

Lisätiedot

ÖLJYTIIVISTETYT RUUVIKOMPRESSORIT GX 2 7 EP G 7-15 EL

ÖLJYTIIVISTETYT RUUVIKOMPRESSORIT GX 2 7 EP G 7-15 EL ÖLJYTIIVISTETYT RUUVIKOMPRESSORIT UUSI G-SARJA Uusimmassa G-sarjassa on vakiona Atlas Copcon tehokas ruuvielementti ja -mallissa pitkälle kehitetty elektroninen ohjain se tekee kaiken tarvittavan ja enemmänkin.

Lisätiedot

sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin

sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin sdsfsf Tuotteemme ammattikeittiöiden astianpesukoneisiin 1 Hyödyt: Paremmat pesutulokset Säästöjä astianpesukoneen huollossa Taloudellinen Minimaalinen pesu- ja huuhteluaineen kulutus Tuotevalikoima kaikille

Lisätiedot

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE

Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE Lämpöputkilämmönsiirtimet HPHE LÄMMÖNTALTEENOTTO Lämmöntalteenotto kuumista usein likaisista ja pölyisistä kaasuista tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden energiansäästöön ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen

Lisätiedot

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00

FILTERMAX. Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin. No. 4215.71/00 R Moduulisuodatin kohdepoistojärjestelmiin No. 425.7/ 2 FilterMax puhtaampi ympäristö työskennellä ja elää! En halua vapaa-aikana hengittää niitä käryjä ja hiukkasia jotka puhallamme yhteiseen ympäristöömme!

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

Maalämpö DAIKIN ALTHERMA -MAALÄMPÖPUMPPU LÄMMITYS JA KUUMA KÄYTTÖVESI ESITE

Maalämpö DAIKIN ALTHERMA -MAALÄMPÖPUMPPU LÄMMITYS JA KUUMA KÄYTTÖVESI ESITE Maalämpö DAIKIN ALTHERMA -MAALÄMPÖPUMPPU LÄMMITYS JA KUUMA KÄYTTÖVESI ESITE Maalämpöp Kylmilläkin alueilla talvella maaperän lämpö on melko tasaisesti noin 10 º C yli 15 metrin syvyydellä. Tämä lämpö on

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat puhtaan juoma- ja käyttöveden merestä tai järvestä. Laite on suunniteltu kestämään jatkuvaa ammattikäyttöä. Puhtaan juoma- ja käyttöveden tuotto merestä 150 litraa/t;

Lisätiedot

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN

GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN GEBERIT-URINAALIJÄRJESTELMÄT SOPII KAIKKIIN TARPEISIIN KAIKKI HYÖDYT YHDESTÄ LÄHTEESTÄ Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki - järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

Kemira DesinFix. Innovatiivista veden desinfiointia

Kemira DesinFix. Innovatiivista veden desinfiointia Kemira DesinFix Innovatiivista veden desinfiointia Kemira - kemian alan huippuosaamista, tuotteita ja vedenkäsittelyteknologiaa maailmanlaajuisesti Vuoteen 2050 mennessä maapallon väestö kasvaa arviolta

Lisätiedot

Automaattiset suodattimet

Automaattiset suodattimet Automaattiset suodattimet Automaattiset suodattimet ViFlow on tehnyt yksinmyyntisopimuksen saksalaisen Krone Filter yrityksen kanssa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Krone Filter on maailmanlaajuisesti

Lisätiedot

Paineilmasäiliöt Tilavuus l

Paineilmasäiliöt Tilavuus l Paineilmasäiliöt Tilavuus 90 10.000 l www.kaeser.com Paineilmasäiliö Ei huolta vuodoista! Kaikki yhdeltä toimittajalta Varastoina ja puskureina toimivilla paineilmasäiliöillä on tärkeä tehtävä paineilmajärjestelmässä:

Lisätiedot

Atlas Copco Öljytiivistetyt ruuvikompressorit

Atlas Copco Öljytiivistetyt ruuvikompressorit Atlas Copco Öljytiivistetyt ruuvikompressorit GA 30 + -90/GA 37-90 VSD 30 90 kw / 40 125 hv GA30-90VSD leaflet_a4_lores.indd 1 3.11.2009 10:27:51 Älykäs ja joustava huippuluokan ratkaisu Ainutlaatuisen

Lisätiedot

MIKSI PAINEILMA KANNATTAA KUIVATA?

MIKSI PAINEILMA KANNATTAA KUIVATA? Jäähdytyskuivaimet MIKSI PAINEILMA KANNATTAA KUIVATA? Paineilma on tunnetusti yksi tärkeimpiä nykyaikaisen prosessin aputoiminnoista. Kuitenkin useissa tapauksissa paineilman laatuun ei kiinnitetä riittävästi

Lisätiedot

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö

Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Pöytämallinen biojätteen vähennysyksikkö Laadukas ja tukeva ruostumattomasta teräksestä valmistettu biojätteen vähennysyksikkö. Laitteessa on yhdistettynä jätemylly ja vedenpoistoyksikkö teräksisessä tiskipöydässä.

Lisätiedot

HYGIENIAKASETTI TARJOAA KOLMINKERTAISEN INNOVAATION

HYGIENIAKASETTI TARJOAA KOLMINKERTAISEN INNOVAATION FI UCS/HM-F7 UCS/HM-F7 HYGIENIAKASETTI TARJOAA KOLMINKERTAISEN INNOVAATION Olemme aina investoineet ilmanlaatuun ja huomasimme, että pelkkä hyvä ilmasuodatus ei aina riitä. Sairaalat, klinikat, hoitohuoneet,

Lisätiedot

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä.

Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Uudella vedenpuhdistuslaitteella valmistat raikkaan juomaveden mökillä, saaressa tai veneessä. Puhtaan juomaveden tuotto merestä 25 litraa/tunti, ja järvestä sekä kaivosta 50 litraa/tunti. 72 x 28 x 29

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS. Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS. Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION MAKING MODERN LIVING POSSIBLE R404A/R507 R134a R407C OPTYMA PLUS Hiljainen koneikko Danfossilta REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION OPTYMA PLUS Koneikko alhaisia äänitasoja ja nopeaa asennusta ajatellen

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

Täydellinen valvonta. Jäähdytysjärjestelmän on siten kyettävä kommunikoimaan erilaisten ohjausjärjestelmien kanssa.

Täydellinen valvonta. Jäähdytysjärjestelmän on siten kyettävä kommunikoimaan erilaisten ohjausjärjestelmien kanssa. Täydellinen valvonta ATK-konesalit ovat monimutkaisia ympäristöjä: Tarjoamalla täydellisiä integroiduista elementeistä koostuvia ratkaisuja taataan yhteensopivuus ja strateginen säätöjärjestelmän integrointi.

Lisätiedot

Laadukkaat Laadukkaat paineilmaratkaisut People. Passion. Performance. paineilmaratkaisut

Laadukkaat Laadukkaat paineilmaratkaisut People. Passion. Performance. paineilmaratkaisut Laadukkaat paineilmaratkaisut Laadukkaat People. paineilmaratkaisut Passion. Performance. People. Passion. Performance. Paranna liiketoimintasi tuottavuutta, laatua ja tehokkuutta. Laadukkailla paineilmaratkaisuilla

Lisätiedot

Putken korjaus ja huolto

Putken korjaus ja huolto Putken korjaus ja huolto Laaja valikoima samalta toimittajalta. Ainutlaatuisen kestävät rakenteet. Nopeaa ja luotettavaa suorituskykyä. Tyyppi Mallien määrä Sivu Koepainepumput 2 9.2 Putkenjäädyttimet

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU W W W. I V E C O. c o m AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS. 100 % hyöty, 100 % Iveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme

Lisätiedot

Ruuvikompressorit. 2,2 11 kw. Energiaa ja Perinteitä

Ruuvikompressorit. 2,2 11 kw. Energiaa ja Perinteitä Ruuvikompressorit 2,2 11 kw Energiaa ja Perinteitä Tapaa Uusi Työkaverisi! BALMA loi pienikokoisen ruuvikompressorimalliston jossa on erittäin alhainen äänitaso. BALMA kompressorit ovat erittäin kompaktin

Lisätiedot

Energiansäästöratkaisut

Energiansäästöratkaisut Energiansäästöratkaisut Paljonko haluat säästää? Sinä valitset Lämpöykkönen toteuttaa. Lämpöykkönen energiansäästön edelläkävijä Yläpohjan eriste 20% säästöä. Ilmalämpöpumppu 30% säästöä. Maalämpöpumppu

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

LRA yksiköt. Juotoskäryille. Puhdas ilma. Tehokas tuotanto OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

LRA yksiköt. Juotoskäryille. Puhdas ilma. Tehokas tuotanto OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. LRA yksiköt Juotoskäryille 1.3.2017 Puhdas ilma. Tehokas tuotanto. 1 LRA -yksiköt juotoskäryille Työntekijät saattavat altistua mm. elektroniikkateollisuudessa suurelle määrälle haitallista juotoskäryä,

Lisätiedot

ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE ( )

ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE ( ) 1(4) WATMAN - VEDENSUODATTIMET ASENNUS JA KÄYTTÖOHJE (07-03-2008) ARSEENINPOISTOSUODATIN...AsB 20 (patruuna) YLEISTÄ 1. ASENNUS 2. SUODATTIMEN KÄYTTÖÖNOTTO 3. HUOLTO Paikka suodattimenne erikoistiedoille

Lisätiedot

Verkkoliitäntäjohdot. Huomautuksia virtalähteestä FIN-2

Verkkoliitäntäjohdot. Huomautuksia virtalähteestä FIN-2 Järjestelmän suunnittelu Kunnollinen järjestelmän suunnittelu on paras tapa maksimoida vahvistimen suorituskykyä. Suunnittelemalla asennuksen huolellisesti voit välttää tilanteita, joissa järjestelmäsi

Lisätiedot

Ilmansuodatus. Kehitystä Luotettavuutta Tehokkuutta

Ilmansuodatus. Kehitystä Luotettavuutta Tehokkuutta Ilmansuodatus Kehitystä Luotettavuutta Tehokkuutta Sinä, yrityksesi ja ympäristömme Ingersoll Rand Ingersoll Randin seuraavan sukupolven paineilmasuodattimissa on uusi elementin vaihto-osoitin (ERI). Se

Lisätiedot

Energiatehokkaaseen rakentamiseen. Uponor Combi Port ja Aqua Port

Energiatehokkaaseen rakentamiseen. Uponor Combi Port ja Aqua Port Energiatehokkaaseen rakentamiseen Uponor Combi Port ja Aqua Port Uuden sukupolven lämpimän käyttöveden valmistus ja lämmönjako Rakennukset muodostavat vähintään 40 % globaalista energiankulutuksesta ja

Lisätiedot

Puhelin: +358 (0) Faksi: +358 (0) FlowExperts Oy Myyrmäentie 2 A 2 FIN VANTAA

Puhelin: +358 (0) Faksi: +358 (0) FlowExperts Oy Myyrmäentie 2 A 2 FIN VANTAA Maahantuonti ja myynti: FlowExperts Oy Myyrmäentie 2 A 2 FIN-01600 VANTAA Puhelin: +358 (0)20 792 0630 Faksi: +358 (0)9 454 4434 www.flowexperts.fi sales@flowexperts.fi Itseimevätpumput Vapaasti virtaavan

Lisätiedot

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa.

Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Nauti lämmöstä ja säästä kustannuksissa. UUDET living by Danfoss -termostaatit. Harppaus kohti laadukkaampaa asumista. Asenna ja unohda Uudet living by Danfoss termostaatit

Lisätiedot

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen.

Energiatehokas ja ympäristöystävällinen. VALMISTA PUHDAS JUOMA- JA KÄYTTÖVETESI OMASTA RANNASTA Energiatehokas ja ympäristöystävällinen. SolarRO MINI 150 Automaattinen ja säätövapaa. Puhtaan juomaveden tuotto järvi-, joki-, tai kaivovedestä 150

Lisätiedot

Geberit urinaalijärjestelmät. Sopii kaikkiin tarpeisiin.

Geberit urinaalijärjestelmät. Sopii kaikkiin tarpeisiin. Geberit urinaalijärjestelmät Sopii kaikkiin tarpeisiin. Kaikki hyödyt yhdestä lähteestä. Joustavuus on Geberit-urinaalijärjestelmän tavaramerkki järjestelmä on täydellinen ratkaisu kaikkiin tarpeisiin

Lisätiedot

MJB. M-L-XL letkusuodatin

MJB. M-L-XL letkusuodatin MJB M-L-XL letkusuodatin MJB-M, MJB-L ja MJB-XL Letkusuodatin MJB letkusuodattimet soveltuvat kaasujen puhdistamiseen partikkeleista miltei missä tahansa teollisuuden prosessissa. Suodatinmallit sisältävät

Lisätiedot

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi

Numatic WV-570, WVD-570-2. Numatic, WV-470. Koivupuistontie 16, 01510 VANTAA puh. 020-758 9690 www.kopadi.fi kopadi@kopadi.fi Numatic, WV-470 Erinomainen, tehokas imuri veden imurointiin. Vakiovarusteena alumiiniputkisarja. Alumiiniputket ovat ruostumattomat ja teräsputkia kevyemmät. Tritex suodatinta käytettäessä myöskin pöly

Lisätiedot

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ

YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO. CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ TEOLLISUUSNOSTURIT YDINVOIMALANOSTURIT SATAMANOSTURIT RASKAAT HAARUKKATRUKIT KUNNOSSAPITO TYÖSTÖKONEHUOLTO TYÖPISTENOSTURIT CLX-ketjunostin INNOVATIIVISTA KUORMANKÄSITTELYÄ Konecranes CLX-ketjunostin UUDISTA

Lisätiedot

ACD yksiköt. Kaasumaisille aineille. Puhdas ilma. Tehokas tuotanto OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

ACD yksiköt. Kaasumaisille aineille. Puhdas ilma. Tehokas tuotanto OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. ACD yksiköt Kaasumaisille aineille 3.3.2017 Puhdas ilma. Tehokas tuotanto. OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex.fi 1 ACD -yksiköt ACD -yksiköt kaasumaisille aineille Monilla

Lisätiedot

Asennus- ja käyttöohje

Asennus- ja käyttöohje SE - 140 SE - 200 SE - 250 SE - 300 SE - 400 Käyttövesivaraaja Asennus- ja käyttöohje Varoitus! Vesisäiliö on varustettu magnesiumanodilla joka suojaa korroosiota vastaan. Anodin kuluminen on tarkastettava

Lisätiedot

...ILMAN KOMPROMISSEJA!

...ILMAN KOMPROMISSEJA! ...ILMAN KOMPROMISSEJA! MODUULIRAKENNE Kentällä laajennettavissa yksittäisillä venttiilipaikoilla Venttiilimäärä valittavissa aina 16 paikkaan asti Saatavana laadukkaita lisätarvikkeita Kaksi eri kokoa

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

Omavoimaiset säätimet on suunniteltu integroitaviksi suoraan lämmönsiirtimeen. Niiden avulla lämmönsiirrin säätää käyttöveden lämmitystä.

Omavoimaiset säätimet on suunniteltu integroitaviksi suoraan lämmönsiirtimeen. Niiden avulla lämmönsiirrin säätää käyttöveden lämmitystä. Tekninen esite Lämmönsiirtimen omavoimaiset säätimet (PN16) PM2+P Suhteellinen virtaussäädin, jossa sisäänrakennettu p -säädin (NS) PTC2+P Virtauksen mukaan toimiva lämpötilansäädin, jossa sisäänrakennettu

Lisätiedot

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin

LF suodatin. Liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta työpisteisiin Liikuteltava suodatinyksikkö 18.10..2017 Joustavuutta työpisteisiin OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex@ourex.fi ourex.fi 1 LF liikuteltava suodatinyksikkö Joustavuutta

Lisätiedot

Puhdasta ilmaa työtilaan

Puhdasta ilmaa työtilaan Motor Protector Reset Motor Protector Reset FILTERCART -suodattimet Puhdasta ilmaa työtilaan Original Siirrettävä, tehokas ja kestävä suodatin hitsauskäryille. Carbon Siirrettävä ja tehokas suodatinyksikkö

Lisätiedot

VARISCO itseimevät jätepumput ST-R

VARISCO itseimevät jätepumput ST-R VARISCO itseimevät jätepumput ST-R Varisco ST-R -sarjan pumput ovat itseimeviä kierrätyspumppuja ja soveltuvat suuria kiintoaineita sisältävien lietteiden pumppaamiseen. Pumput asennetaan pumpattavan nesteen

Lisätiedot

VB14 ja VB21 alipainesuojat Asennus- ja huolto-ohje

VB14 ja VB21 alipainesuojat Asennus- ja huolto-ohje 0190150/1 IM-P019-05 ST Issue 1 VB14 ja VB21 alipainesuojat Asennus- ja huolto-ohje 1. Turvallisuusohjeet 2. Yleinen tuoteinformaatio 3. Asennus VB14 4. Käyttöönotto 5. Toiminta 6. Huolto VB21 7. Varaosat

Lisätiedot

PESUKONEEN JA LINGON ASENNUS

PESUKONEEN JA LINGON ASENNUS PESUKONEEN JA LINGON ASENNUS Vaatehoitotila kuuluu tärkeänä osana kiinteistöön. Laitteet ja varusteet on määriteltävä ja sijoitettava tilaan siten, että niiden käyttö on mahdollisimman helppoa ja esteetöntä.

Lisätiedot

Miksi Vaillant? Koska. on lämpöä tulevaisuudessa. Koska tarjoamme ympäristöystävällistä teknologiaa jopa 10 vuoden takuulla.

Miksi Vaillant? Koska. on lämpöä tulevaisuudessa. Koska tarjoamme ympäristöystävällistä teknologiaa jopa 10 vuoden takuulla. Maalämpöjärjestelmät 17 k Miksi Vaillant? Koska tarjoae ympäristöystävällistä teknologiaa jopa vuoden takuulla. geotherm plus geotherm exclusiv geotherm Koska on lämpöä tulevaisuudessa. Lämpöjärjestelmät

Lisätiedot

KOTELOIDUT RUUVIKOMPRESSORIT HP 5,5 7, Varusteina SÄILIÖ ESISUODIN ILMANKUIVAIN PÄÄSUODIN JA ELEKTRONINEN LAUHTEENPOISTO

KOTELOIDUT RUUVIKOMPRESSORIT HP 5,5 7, Varusteina SÄILIÖ ESISUODIN ILMANKUIVAIN PÄÄSUODIN JA ELEKTRONINEN LAUHTEENPOISTO KOTELOIDUT RUUVIKOMPRESSORIT HP 5,5 7,5 10 15 Varusteina SÄILIÖ ESISUODIN ILMANKUIVAIN PÄÄSUODIN JA ELEKTRONINEN LAUHTEENPOISTO 7 6 5 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 KOTELOITU VT-RUUVIYKSIKKÖ SÄHKÖMOOTTORI

Lisätiedot

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys

Pata, kaasu, epäsuora lämmitys Edistyksellisen teknologian ja korkean suorituskyvyn ansiosta 900 XP laitesarja soveltuu erinomaisesti ravintoloille sekä isommille laitoskeittiöille, jotka tarvitsevat tehokkuutta ja korkeaa tuottavuutta.

Lisätiedot

WVM -adsorptiokuiv aimet paineilmalle

WVM -adsorptiokuiv aimet paineilmalle WVM -adsorptiokuiv uivaime aimet paineilmalle Tasainen kuivaustulos ja säädettava kastepiste. Ei paineilman kulutusta Uusi patentoitu WVM - adsorptiokuivain edustaa kuivaintekniikan viimeisintä kehitystä.

Lisätiedot

Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä.

Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä. Puhdas juoma- ja talousvesi helposti suoraan merestä tai järvestä. 1 Uutta puhdasta vettä joka päivä Puhdasta juomavettä helposti ja ekologisesti. Ei säätämistä, automaattinen toiminta. SolarRO MINI 300

Lisätiedot

Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti.

Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti. VALMISTA OMA RAIKAS JUOMAVESI JÄRVESTÄ, JOESTA TAI MERESTÄ Ei enää vesiongelmia saaressa tai haja-asutusalueella. Puhdasta juomavettä helposti ja ympäristöystävällisesti. SolarRO MINI 150 Automaattinen

Lisätiedot

ACF/ACF-T/ACF-V. syklonisuodatin. Erittäin tehokas syklonisuodatin OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

ACF/ACF-T/ACF-V. syklonisuodatin. Erittäin tehokas syklonisuodatin OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. ACF/ACF-T/ACF-V syklonisuodatin 13.9.2017 Erittäin tehokas syklonisuodatin OUREX OY Mäkirinteentie 3, 36220 Kangasala Puh. (03) 212 8000 ourex.fi 1 ACF suodatinyksiköt Suuremmille pölymäärille Suodatinyksikön

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS. Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS Tehokkaaseen puhdistukseen Miksi vesipohjainen pesumenetelmä? Nopeuden ja tehokkuuden vaatimukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset ovat johtaneet siihen,

Lisätiedot

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia

Pölynimurit. Nopeaa ja tehokasta imurointia Pölynimurit Nopeaa ja tehokasta imurointia Ammattitason pölynimuri päivittäiseen käyttöön Hienot ominaisuudet tekevät Kärcher pölynimurista ammattilaisen suosikin: Siinä on matala äänitaso, helppo liikuteltavuus

Lisätiedot

Siirrettävät ilmastointilaitteet

Siirrettävät ilmastointilaitteet Siirrettävät ilmastointilaitteet luovat kotiin ja työpaikoille helposti ja nopeasti miellyttävän ja raikkaan sisäilman. Jäähdyttäessään sisäilmaa ne poistavat samalla ilmasta liiallisen kosteuden sekä

Lisätiedot

Liike ja voima. Kappaleiden välisiä vuorovaikutuksia ja niistä aiheutuvia liikeilmiöitä

Liike ja voima. Kappaleiden välisiä vuorovaikutuksia ja niistä aiheutuvia liikeilmiöitä Liike ja voima Kappaleiden välisiä vuorovaikutuksia ja niistä aiheutuvia liikeilmiöitä Tasainen liike Nopeus on fysiikan suure, joka kuvaa kuinka pitkän matkan kappale kulkee tietyssä ajassa. Nopeus voidaan

Lisätiedot

Your reliable partner. Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto. Vacumat Eco

Your reliable partner. Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto. Vacumat Eco Your reliable partner Nopea, hiljainen ja erittäin taloudellinen ilmanpoisto Vacumat Eco tehokas joka tavalla Veden laatu vaikuttaa tehokkuuteen Veden laatu vaikuttaa jäähdytys- ja lämmitysjärjestelmien

Lisätiedot

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla

Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Teollisuus- ja myymälävalaistus TrueForce LED HPI UUSI! Kätevin tapa korvata HPI-, SON- tai HPLlamput LED-lampuilla Kustannustehokas LED-lamppuvaihtoehto syväsäteilijöihin teollisuus- ja myymälävalaistuksessa

Lisätiedot

ESM 30 132-sarjan. ruuvikompressorit. Think Smarter. Think Gardner Denver.

ESM 30 132-sarjan. ruuvikompressorit. Think Smarter. Think Gardner Denver. ESM 30 132-sarjan ruuvikompressorit Think Smarter. Think Gardner Denver. Ratkaisu tuottavuuden maksimoimiseen Gardner Denverin ESM 30 132 sarjan ruuvikompressori toimii luotettavasti ja taloudellisesti

Lisätiedot

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS

YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET C-800SS...C-2600SS YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET CSS...CSS Tehokkaaseen puhdistukseen YKSIVAIHEISET OSIENPESUKONEET MIKSI VESIPOHJAINEN PESUMENETELMÄ? Nopeuden ja tehokkuuden vaatim ukset sekä tiukkenevat ympäristömääräykset

Lisätiedot

TASKI swingo 1255 perustiedot

TASKI swingo 1255 perustiedot TASKI swingo 1255 B UUTUUSTIEDOTE TASKI swingo 1255 Maaliskuu 2010 Pekka Kokko TASKI swingo 1255 perustiedot 1.1 Koneen profiili: Teoreettinen suoritusteho* : Työleveys Säiliötilavuus, puhdas/likavesi

Lisätiedot

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet

Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisassa ELMA-messuilla käytössä olevat Whirlpoolin kodinkoneet Ruokavisan näytöskeittiössä olevissa Whirlpoolin kodinkoneissa yhdistyvät huippuluokan teknologia ja energiatehokkuus, joilla minimoidaan

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä

HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja ohuet liimasaumat. Älykästä Reunalistoitusta PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä Glu Jet PATENTOITU JÄRJESTELMÄ Ä PATENTOITU Älykästä Reunalistoitusta Ohjelman valitseminen nappia painamalla. Vaihtoehto: täysautomaattinen viivakoodilla. HOLZ-HER Glu Jet Järjestelmä Näkymättömät ja

Lisätiedot

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN.

UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA. work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. UUSI PENSASLEIKKURIOHJELMA work. don t play. PENSAAT OJENNUKSEEN. PARASTA LAATUA PENSAILLE. Metabo-pensasleikkurit asettavat standardit. Näin tekee myös uusi mallistomme. Uudet pensasleikkurimme vakuuttavat

Lisätiedot

VALMISTA RAIKAS JUOMAVETESI PAIKALLISESTI OMASTA RANNASTA. Ekologinen valinta. Toimii pelkällä aurinkoenergialla, jos sähköä ei ole.

VALMISTA RAIKAS JUOMAVETESI PAIKALLISESTI OMASTA RANNASTA. Ekologinen valinta. Toimii pelkällä aurinkoenergialla, jos sähköä ei ole. VALMISTA RAIKAS JUOMAVETESI PAIKALLISESTI OMASTA RANNASTA Ekologinen valinta. Toimii pelkällä aurinkoenergialla, jos sähköä ei ole. SolarRO MINI 50 Helppokäyttöinen ja energiatehokas. Puhtaan juomaveden

Lisätiedot

Q-2000 kaasupesuri. Pystymallinen kaasupesuri laboratorioon OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex.

Q-2000 kaasupesuri. Pystymallinen kaasupesuri laboratorioon OUREX OY Mäkirinteentie 3, Kangasala Puh. (03) ourex. 19.3.2019 Pystymallinen kaasupesuri laboratorioon 1 Toimintaperiaate Höyrypesuri puhdistaa ja neutraloi saastuneen ilman. Puhdistus ja neutralointi tapahtuu märkäprosessissa, Quimipol kaasupesurin käyttämä

Lisätiedot

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän

Repijäuppopumppu. Paineviemärijärjestelmän sydän Repijäuppopumppu Paineviemärijärjestelmän sydän Parhaimmillaan paineen alla Kun korkeuserot ja välimatkat estävät viettoviemärin käytön, jää vain yksi kustannustehokas ja joustava ratkaisu jäljelle. Jopa

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND

Movair AF 170. Käyttöohje. Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Movair AF 170 Käyttöohje Korvent Oy Vanha Nurmijärventie 116 01730 VANTAA FINLAND Sisällysluettelo Yleistä... 3 Varoitus!... 3 Laitteen käyttö ja suodattimien vaihto... 4 Alipaineistajan käyttö... 4 Suodattimien

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT. Suoraohjatut magneettiventtiilit

TEKNISET TIEDOT. Suoraohjatut magneettiventtiilit Yhdenmukainen laatu, hyvä hinta-laatusuhde ja laaja tuotevalikoima täyttävät kaikki loppukäyttäjän vaatimukset. Valmistusmateriaalien tarkka valinta vähentää jälkimagnetismin minimiin ja estää venttiilin

Lisätiedot

Maidon jäähdytys VMS -lypsyjärjestelmässä

Maidon jäähdytys VMS -lypsyjärjestelmässä Maidon jäähdytys VMS -lypsyjärjestelmässä Ainutlaatuinen DeLaval VMS jäähdytysjärjestelmä Automaattilypsy on tuonut jäähdytystekniikalle uusia vaatimuksia, koska maitoa tulee tilasäiliöön epäsäännöllisin

Lisätiedot

ADSORPTIOILMANKUIVAIMET. BD + -, CD + - ja CD-sarjat

ADSORPTIOILMANKUIVAIMET. BD + -, CD + - ja CD-sarjat ADSORPTIOILMANKUIVAIMET BD + -, CD + - ja CD-sarjat ILMANKÄSITTELYLAITTEISTO ON TÄRKEÄ INVESTOINTI TARVITSET LAADUKASTA ILMAA Paineilma voi sisältää öljyä, kiinteitä hiukkasia ja vesihöyryä. Yhdessä niistä

Lisätiedot

TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA

TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA TIETOA SCANIAN SUODATTIMISTA Scanian suodattimet on kehitetty ja testattu perusteellisesti yhteensopiviksi muiden Scania-osien kanssa, ja ne täyttävät tiukat toimintaa ja laatua sekä huoltoa ja luotettavuutta

Lisätiedot

ECOMATION. environment in mind ECOMATION - TUOTTEITA JA RATKAISUJA NYKYAIKAISILLE KULLANKAIVAJILLE. Recycling Technologies

ECOMATION. environment in mind ECOMATION - TUOTTEITA JA RATKAISUJA NYKYAIKAISILLE KULLANKAIVAJILLE. Recycling Technologies ECOMATION environment in mind Recycling Technologies ECOMATION - TUOTTEITA JA RATKAISUJA NYKYAIKAISILLE KULLANKAIVAJILLE YRITYS Ecomation Oy suunnittelee ja toimittaa asiakkailleen koneita, laitteistoja,

Lisätiedot