Toimintaperiaatteet Helsingin Luistinkiitäjät ry

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintaperiaatteet 2011-2015. Helsingin Luistinkiitäjät ry"

Transkriptio

1 Toimintaperiaatteet Helsingin Luistinkiitäjät ry

2 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 1 Esipuhe Helsingin Luistinkiitäjät ry:n visio Urheilulliset tavoitteet Taloustavoitteet Olosuhdetavoitteet Varusteita koskevat tavoitteet Kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen Tiedotus ja markkinointi Palkitsemiskäytännöt Organisaatio ja toimihenkilöt Liite 1. Kaudella tuloksen tehneet Luistinkiitäjien luistelijat Liite 2. Nuorten pelisäännöt Liite 3. Vastuuvalmentajat Liite 4. Pikaluistelukilpailujen järjestämisorganisaatio Liite 5. Pääkaupunkiseudulla toimivat luistelutuomarit ja lähettäjät Liite 6. Ohjeet nuorille pikaluisteluharrastuksen aloittamiseksi Liite 7. Ohjeet aikuisille pikaluisteluharrastuksen aloittamiseksi Liite 8. Tulostavoitteen saavuttaneet luistelijat... 27

3 2 Esipuhe Helsingin Luistinkiitäjät ry:n toimintaperiaatteet sisältää kuvauksen niistä keskeisistä periaatteista, joihin seuran toiminta perustuu. Asiakirja on laadittu osana Nuori Suomi ry:n Sinettiseurahanketta, ja sen tavoitteena on toimia ohjeena toiminnan kehittämiseksi ja seuran laadun parantamisessa. Seuralla on kunnianhimoiset tavoitteet hyvän urheilujärjestötoiminnan synnyttämiseksi. Tämä sisältää urheiluun, toiminnan eettisyyteen, olosuhteisiin ja organisoitumiseen liittyviä periaatteita ja tavoitteita. Pikaluistelun keskeisenä toiminnallisena ohjenuorana on omien rajojen ja ennätysten jatkuva parantamisen. Tämä ohjenuora on keskeinen periaate myös Helsingin Luistinkiitäjien toiminnassa. Helsinginssä 22. päivänä toukokuuta 2011 Helsingin Luistinkiitäjät ry:n johtokunta

4 3 1. Helsingin Luistinkiitäjät ry:n visio 2015 Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena on olla v Suomen paras pikaluisteluseura ja tunnustettu luistelukouluttaja pääkaupunkiseudulla. Seuran urheilijana on hyvä harrastaa luistelua.

5 4 2. Urheilulliset tavoitteet Menestystavoitteet Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena on olla Suomen paras pikaluisteluseura vuoteen 2015 mennessä. Hopealuistinfinaali. Luistinkiitäjillä on v Suomen parhaat Hopealuistin-ikäiset luistelijat ja Hopealuistinfinaalissa 30 luistelijaa. A- ja B-juniorit. Luistinkiitäjillä on v Suomen parhaat A- ja B-junioriluistelijat eli 5-7 juniori-ikäistä mitalistia ja puolet junioreiden MM-kisajoukkueesta sekä junioreiden SM-kisoissa 10 osanottajaa. Aikuiset. Vuonna 2015 Luistinkiitäjien luistelijat ottavat useita mitaleja miehissä ja naisissa sekä spinttereissä että yleisluistelijoissa. Arvokisaedustukset. Luistinkiitäjien tavoitteena on auttaa seuran luistelijoista Sotsin talviolympialaisiin 1-2 edustajaa, nuorten MM-kisoihin yhteensä 4-5 luistelijaa ja Viking Raceen/ikäkausimaaotteluun yhteensä noin 20 luistelijaa Master-luistelijat. Luistinkiitäjillä on aktiivinen master-luistelijoiden toiminta ja runsaasti vuosittain kilpailuihin osallistuvia luistelijoita. Seuran tavoitteena on nostaa vuosittain tuloksen pikaluistelussa luistelevien luistelijoiden määrä luistelijasta luistelijaan v mennessä. Vuonna tuloksen tehneiden luistelijoiden tiedot on liitteessä 1. Helsingin Luistinkiitäjät ry oli v Suomen neljänneksi paras pikaluisteluseura ja toiseksi paras Hopealuistinseura

6 5 Laadulliset tavoitteet Helsingin Luistinkiitäjillä on vuonna 2015 hyvin toimivat ammattimaisesti valmennetut valmennusryhmät kaikille ikä- ja tasoryhmille eli alle 11 v, 11-15v, v ja aikuisille sekä master-luistelijoille. Seuralla on urheilijoiden tukijärjestelmä, joka perustuu urheilijan uran rakentamiseen paikallisesti Helsingin seudulla. Luistinkiitäjät kehittää nuorisotoimintaansa Nuori Suomi ry:n sinettiseurojen ja Luisteluliiton urheilijan urapolku ohjeiden linjaamien suuntaviivojen mukaisesti: Alle 11 v: Hyvin järjestetty valmennustoiminta 4-6 kertaa viikossa yhdessä jääkiekkoseurojen kanssa niin, että pikaluistelujuniorit voivat harjoitella myös muita lajeja (jääkiekko, ringette, yleisurheilu, jalkapallo) v: Laadukkaasti järjestetty tehokas valmennus 4-6 kertaa viikossa niin, että Luistinkiitäjien harjoituksiin osallistuvista nuorista kehittyy hyviä urheilijoita ja teknisesti taitavia luistelijoita. Valmennukseen kuuluu yhteisiä leirejä ja ulkomaan harjoittelu- ja kilpailumatkoja v: Hyvin järjestetty valmennus yhdessä Mäkelänrinteen lukion kanssa niin, että Luistinkiitäjien nuorilla on hyvä valmennus, hyvät varusteet, säännöllinen leiritys nopeissa halliolotuhteissa ja taloudelliset edellytykset kehittyä kansallisesti ja kansainvälisesti menestyviksi luistelijoiksi. Seuran tavoitteena on auttaa myös muualta tulevia luistelijoita halutessaan siirtymään Helsinkiin ja Mäkelänrinteen lukioon. Aikuiset: Luistinkiitäjien tavoitteena on järjestää v aikuisille kilpaluistelijoille edellytykset hyvään päivittäisvalmennukseen Helsingin seudulla ja toimiva valmennus Luisteluliiton maajoukkuevalmentajien kanssa. Lisäksi seuran tavoitteena on luoda taloudellisia mahdollisuuksia seuran luistelijoiden kansalliselle ja kansainväliselle menestykselle. Master-luistelijat: Seuran tavoitteena on luoda toimiva harjoitus- ja kilpailujärjestelmä sekä hyvät harjoitusvuorot, jotka ovat myös master-luistelijoiden käytössä. Matkaluistelijat: Seura pyrkii luomaan hyvät puitteet tavoitteelliseen ja hauskaan matkaluisteluharrastukseen seuran jäävuoroilla Oulunkylässä ja kesävuoroilla Pirkkola rullaluisteluradalla.

7 6 Tulostavoitteet. Helsingin Luistinkiitäjät kannustaa jokaista luistelijaa parantamaan vuosittain omia tuloksiaan. Omien tulosten jatkuva parantaminen on keskeinen osa seuran kilpaurheilutoiminnan ideologiaa. Tämän kannustamiseksi seura asettaa luistelijoille tulostavoitteet ja palkitsee vuosittain tulostavoitteita saavuttaneita luistelijoita. Eettiset periaatteet. Seuran valmennusryhmiin otetaan jatkuvasti uusia luistelijoita, ja valmennus järjestetään niin, että osallistua voivat monentasoiset urheilijat. Tulostavoitejärjestelmä mahdollistaa eritasoisten urheilijoiden harjoittelmisen ja kilpailemisen yhdessä. Alle 16-vuotiaiden valmennusryhmillä on v laadittu pelisäännöt yhdessä nuorten kanssa (liite 2). Organisointi. Seuran valmennusryhmillä on kaikilla vastuuvalmentaja (v vastuuvalmentajat liitteessä 3). Seuran tavoitteena on, että seuran valmennuspäällikkö on päätoiminen tehtävä, jossa toimii ammattivalmentajatutkinnon suorittanut valmentaja. Seuralla on nimetty nuorisotoiminnasta vastaava johtokunnan jäsen.

8 7 Toiminnalliset tavoitteet Valmentajat ja ohjaajat. Helsingin Luistinkiitäjät ry:llä on vuonna 2015 yksi päätoiminen valmentaja (joko itsenäisesti tai yhteistyössä Luisteluliiton kanssa) ja 4-5 osa-aikaista valmentajaa. Seuralla on aktiivinen yhteistyö jääkiekkoseurojen kanssa. Toimintakauden tavoitteena on rekrytoida 1-2 uutta aktiivista valmentajaa uuden junioriryhmä ja/tai jääkiekkoilijoiden luisteluharjoittelun ohjaamiseen. Luistelijoiden määrä. Seuran tavoitteena on kaksinkertaistaa pikaluistelua harjoittelevien nuorten ja aikuisten luistelijoiden lukumäärä ja kasvattaa seuran luisteluvalmennukseen osallistuvien jääkiekkonuorten määrää. Alle 11 v: Luistinkiitäjien pikaluisteluharjoituksiin osallistuu 3-5 kertaa viikossa nuorta luistelijaa v.: Luistinkiitäjien pikaluisteluharjoituksiin osallistuu 4-6 kertaa viikossa 15 nuorta luistelijaa v.: Luistinkiitäjien pikaluisteluharjoituksiin osallistuu 5-9 kertaa viikossa 10 nuorta luistelijaa. Aikuiset: Luistinkiitäjien pikaluisteluharjoituksiin osallistuun 5-7 aikuista pikaluistelijaa. Luistinkiitäjien valmentajien jääkiekkoilijoille ja ringette-pelaajille pitämiin luisteluharjoituksiin osallistuu v säännöllisesti neljä tai viisi joukkuetta eli 100 nuorta jääkiekkoilijaa. Luistinkiitäjien luistelijoita ja valmentajia osallistuu kansainvälisille luisteluleireille. Ryhmäkuva talven leiristä Berliinissä.

9 8 3. Taloustavoitteet Taloushallinnon tavoitteena on nostaa seuran budjetti noin eurosta euroon vuoteen 2015 mennessä. Tähän pyritään pääsemällä seuraavilla toimenpiteillä: Jäsenmaksut. Tavoitteena on nostaa jäsenmäärä 230 jäsenestä jäseneen vuoteen 2015 mennessä. Kausimaksut. Tavoitteena on nostaa säännöllisesti kausimaksuja maksavien luistelijoiden määrä luistelijasta luistelijaan vuoteen 2015 mennessä. Tapahtumatuotot. Tavoitteena on järjestää 1-2 matkaluistelu/rullaluistelutapahtumaa vuodessa sekä nykyistä tehokkaampi yhteistyökumppanihankinta. Luisteluvalmennusyhteistyö jääkiekon ja ringetten kanssa. Tavoitteena on tehdä yhteistyötä jääkiekko- ja ringetteseurojen kanssa, ja varmistaa tällä tavalla tuottoja luistelukoulutuksesta. Keskusjärjestöjen ja kunnan tuki. Tavoitteena on saada Pikaluistelun Tuelta, Nuori Suomelta, Mäkelänrinteen lukiolta ja Helsingin kaupungilta osuus kustannuksiin vuosittain. Valmennusryhmien oma varainhankinta. Tavoitteena on kannustaa valmennusryhmiä omaan varainhankintaan. Urheilusta riippumaton varainhankinta. Tavoitteena on kehittää vuoteen 2015 mennessä oma luistelu-urheilusta riippumaton varainhankintakeino yhdessä Luisteluliiton kanssa v mennessä.

10 9 Seuran tavoitteena on tehostaa toimintaansa lisäämällä toiminnan ammattimaisuutta ja tehostamalla urheilijoiden tukemista seuraavilla toimilla: Valmentajien palkkaus. Yhden päätoimisen valmentajan ja osa-aikaisten valmentajien kustannuksiin käytetään nykyistä enemmn rahaa. Peruskulut. Toiminnan peruskulut (harjoitusvuorot, välineet) kasvavat jonkin verran. Jos olosuhteiden parantamishankkeet etenevät, jäävuoromaksut kasvavat merkittävästi. Markkinointi. Lajimarkkinointi (ilmoittelu, mediatuotanto, lajikokeilut) kasvavat. Valmennus- ja kilpailukulut. Urheilijoiden tukeminen (kilpailumatkat, harjoitusleirit) lisääntyy merkittävästi.

11 10 4. Olosuhdetavoitteet Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena on kehittää vuoteen 2015 mennessä luisteluurheilun olosuhteita seuraavasti: Halli tai puolikatettu rata. Helsingin seudulla on 2015 vireillä pikaluisteluun soveltuvan hallin tai vähintään puolikatetun radan toteuttaminen. Rullaluistelurata. Seura jatkaa Pirkkolan rullaluisteluradan kehittämistä yhdessä HTL:n kanssa parantamalla radan olosuhteita. Short track -vuorot. Seuralla on 1-2 short track vuoroa viikossa short track -luistimille yhdessä Helsingin tai sen lähialueen jäähallissa. Luistelukouluvuoro. Helsingin kaupungin kiellettyä luistelukoulutoiminnan pikaluisteluvuoroilla tavoitteena on järjestää 3-4 tunnin vuoroa jääkiekkoluistimilla tapahtuvaa lajitoimintaan viikossa. Oheisharjoittelukeskus. Seuralla on oheisharjoittelukeskuksena toimiva tila, jossa on erityisolosuhteet pikaluistelun oheisharjoittelun tekemiseen. Pitkän aikavälin tavoitteena on parantaa v jäävuorotilannetta niin, että seuran pikaluistelun harjoitusvuorot ovat pääosin klo välisenä aikana (kun v viikossa klo välisenä aikana on 2 h viikossa), ja jään laatu harjoitusvuoroille paranee olennaisesti nykyisestä jään laadusta.

12 11 5. Varusteita koskevat tavoitteet Seuran luistinvarasto. Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena on ylläpitää nuorille soveltuvaa luistinvarastoa hyväkuntoisia klaps-luistimia, ja kohtuullista määrää pikarullaluisteluun soveltuvia rullaluistimia. Tavoitteena on kasvattaa nykyistä noin 15 parin varastoa 30 pariin vuodessa v mennessä hankkimalla keskimäärin neljä paria úusia luistimia vuodessa. Tämä edellyttää vuokratuottojen lisäksi noin 1000 euron vuotuista investointia. Tila luistinvarastolle. Tavoitteena on saada kunnon tila luistimien säilytystä ja vuokrausta varten. Nykyinen v oleva varastotila Oulunkylässä ei riitä kasvavalle luistinvarastolle. Muiden luistintarvikkeiden saatavuus. Seuran tavoitteena on toimia yhteistyössä kaupallisten yrittäjien kanssa niin, että seuran luistelijoilla on käytettävissään kohtuuhintaan muita luisteluvarusteita. Nykyistä käytäntöä pienen seuran väreissä olevien kilpa-asujen varaston ylläpitämistä on tavoitteena jatkaa. Välinehuoltokoulutus. Seuran tavoitteena on järjestää kerran vuodessa koulutus välinehuollossa eli erityisesti luistinten terotuksessa.

13 12 6. Kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena v on järjestää vuosittain vuosittain pikaluistelun arvokilpailuja ja yksi massatapahtuma talvella (Kalevan Kierroksen luistelu) ja yksi massatapahtuma kesällä (Helsinki Roller Maraton). Kilpailutapahtumat ovat seuraavat: Clas Thunbergin muistokilpailut. Tavoitteena on rakentaa tapahtumasta kansallisesti merkittävä kilpailutapahtuma (Nuorisocupin ja Masterscupin osakilpailu) ja kansainvälinen kilpailutapahtuma, jos maailmancupista kehittyy erillinen B-kategoria. Junioreiden SM-kilpailut ja Hopealuistinfinaali. Tavoitteena on vuosittain järjestää yksi nuorten arvokisatapahtuma. Aikuisten SM-kisat. Tavoitteena on järjestää vuorovuosin Seinäjoen kanssa yleisluistelijoiden SM-kisa ja matkakohtaiset SM-kisat. Tiistaikisat. Tavoitteena on jatkaa kaikille avoimien kansallisten kilpailujen järjestämistä noin kymmenen kertaa vuodessa. Joulua edeltävää kilpailua kutsutaan tonttukisaksi ja maaliskuun tiistaikisa on samalla Helsingin piirin mestaruuskisa. Kilpailujen järjestämisorganisaatio. Kilpailut järjestetään HTL:n kanssa yhteistyössä. Tavoitteena on etukäteen ennen kauden alkua kerätä luettelo käytettävissä olevista toimitsijoista, ja palkita toimitsijatehtäviin osallistuneita. Toimitsijatehtävät on kuvattu liittessä 4. Tuomaritehtävät. Kilpailujen tuomaritehtävissä toimiminen edellyttää peruskoulutusta tehtäviin. Luistinkiiitäjien tavoitteena järjestää tuomarikoulutusta vähintään joka toinen vuosi, ja kannustaa osallistumaan Luisteluliiton järjestämiin vastaaviin koulutuksiin. Pääkaupunkiseudulla toimivat kansainväliset tuomarit v on liitteessä 5. Massatapahtumien järjestäminen. Luistinkiitäjien tavoitteena on järjestää yhdessä HTL:n kanssa kaksi massatapahtumaa vuosittain. Kalevan Kierroksen luistelu (400 osanottajaa) järjestetään Oulunkylässä tammi/helmikuussa. Helsinki Roller Maratonia ei ole järjestetty v jälkeen, mutta tavoitteena on aloittaa sen järjestäminen uudelleen viimeistään kesällä 2012 (osanottajatavoite 500 osanottajaa). Tavoitteena on investoida chip-pohjaisiin ajanottojärjestelmiin niin, että tapahtumien laatu paranee.

14 13 7. Tiedotus ja markkinointi Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena on tiedottaa aktiivisesti toiminnastaan käyttäen seuraavia toimintatapoja. Seuran internetsivut. Seuran internetsivuja käytetään toiminnan jatkuvaan tiedottamiseen. Sivujen sisältöä pyritään jatkuvasti kehittämään. Pirkkolan rullaluisteluradalla ja Helsinki roller Maratonilla on omat sivut Jutut tiedotusvälineissä. Seuran tavoitteena on toimia niin, että seuran toiminnasta ja sen urheilijoista on säännöllisesti juttuja pääkaupunkiseudun medioissa. Jäsenkirjeet. Seuran tavoitteena on lähettää seuran jäsenille 2-3 kertaa vuodessa jäsenkirje, johon sisällytetään Luistinkiitäjä moniste/lehti. Luistinkiitäjä sisältää kulloinkin ajankohtaista tietoa seuran toiminnasta jäsenille. Jakelu on v noin 250 kappaletta. Seuran ilmoitustaulu Oulunkylässä. Seuran tavoitteena on kertoa toimintansa pääasioista seuran ilmoitustaululla Oulunkylässä. Mediatuotanto. Seuran tavoitteena on v mennessä tuottaa seuran järjestämistä arvokisoista ja tapahtumista videokuvaa internetiin, ja selvittää yhteistyökumppaneita toiminnan käytännön järjestämiseen. Lehti-ilmoittelu ja mediamarkkinointi. Luistinkiitäjät käyttää valikoiden lehti-ilmoittelua osana kurssien ja tapahtumien markkinointia. Yhteiset asusteet. Seuralla on yhtenäiset kilpailuasut ja lämmittelyasut. Muiden asusteiden hankkimista selvitetään vuosittain (verryttelyasut, T-paidat).

15 14 8. Palkitsemiskäytännöt Helsingi Luistinkiitäjät ry palkitsee urheilijoitaan vuosittain kauden päätöstilaisuudessa. Palkitsemisiin kuuluu tulostavoitepalkinnot ja parhaiden luistelijoiden palkinnot, sekä muut kulloinkin päätettävät tunnustukset. Aktiiviset valmentajat saavat vuosittain tunnustuspalkinnot, ja tavoitteena on palkita myös aktiivisia toimitsijoita. Seuran tavoitteena on hakea seuratyöntekijöille Luisteluliiton ansiomerkkejä. Vuonna 2011 palkittiin tulostavoitteet saavuttaneet luistelijat (liite 8) luistelijapatsailla ja seuraavat toimitsijat ja valmentajat seuran viirillä: Kimmo Loponen, Toni Korelin ja Ilkka Rahnasto.

16 15 9. Organisaatio ja toimihenkilöt Helsingin Luistinkiitäjät ry:n organisaatiota on tavoitteena huomattavasti kehittää vastaamaan toiminnallisia tavoitteita. Organisaatiossa on ainakin seuraavat roolit: Puheenjohtaja. Henkilön tehtävänä on johtaa seuran organisaatiota ja toimia kokousten koollekutsujana. Nuorisovastaava. Henkilön tehtävänä on vastata nuorisotoiminnan organisaatiosta ja sen toiminnallisesta laadusta. Kilpailu- ja tapahtumavastaava. Henkilön tehtävänä on vastata kilpailu- ja tapahtumatoiminnan toimitsijaorganisaatiosta. Talousvastaava. Henkilön tehtävänä on vastata kirjanpidosta ja taloushallinnosta. Jäsenasioista vastaava. Henkilön tehtävänä on vastata jäsenrekisterista ja jäsenpostituksista. Tiedotus- ja markkinointivastaava. Henkilön tehtävä on vastata tiedotustoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Varustevastaava. Henkilö vastaa seuran varustevaraston ylläpidosta, kunnosta ja kehittämisestä. Seuran johtokunta päättää seuran toimintaan liittyvistä asioista. Tavoitteena on, että seuran johtokunta kokoontuu kuukausittain.

17 16 Liite 1. Kaudella tuloksen tehneet Luistinkiitäjien luistelijat Kauden parhaat tulokset kotimaassa Naiset 100 m 1 Treuthardt Laura Peltonen Miina Rahnasto Johanna Suomalainen Villiina Naiset 1500 m 1 Treuthardt Laura 2: Peltonen Miina 2: Rahnasto Johanna 2:55.64 Naiset 3000 m 1 Treuthardt Laura 5:52.59 Naiset 300 m 2 Rahnasto Johanna 6: Suomalainen Villiina Miehet 100 m Naiset 500 m 1 Puolakka Markus Rahnasto Tuomas Treuthardt Laura Peltonen Miina Rahnasto Johanna Suomalainen Villiina Naiset 1000 m 1 Treuthardt Laura Peltonen Miina Rahnasto Johanna Ahonen Lasse Lanza Andrea Lanza Guglielmo Rahnasto Ilkka Järvinen Janne Suomalainen Samuli Korelin Toni Töyrälä Heikki Nieminen Jesse Nguyen Noah Suomalainen Joona Hult Per 13.26

18 17 15 Numminen Antti Peltonen Onni Suomalainen Tuukka Partanen Aleksi Eskola Antero Mayer Leo Partanen Teemu Reilamo Veeti Kallio Kaj Anthoni Henrik Aarnio Elias Miehet 300 m 1 Lanza Andrea Lanza Guglielmo Suomalainen Joona Nieminen Jesse Peltonen Onni Nguyen Noah Eskola Antero Partanen Aleksi Suomalainen Tuukka Reilamo Veeti Partanen Teemu Miehet 500 m 1 Puolakka Markus Poutanen Mikko Puolakka Miro Poutanen Heikki Rahnasto Tuomas Ahonen Lasse Lanza Guglielmo Eskola Santeri Lanza Andrea Järvinen Janne Töyrälä Heikki Ojala Osmo Numminen Antti Suomalainen Samuli Suomalainen Joona Hult Per Eskola Antero Nieminen Jesse Ahonen Esko Nguyen Noah Virtanen Timo Mayer Leo Kallio Kaj Peltonen Onni 59.86

19 18 25 Suomalainen Tuukka Partanen Aleksi Partanen Teemu Vikman Kalevi Anthoni Henrik Anthoni Henrik 3:58.73 Miehet 1500 m 1 Poutanen Mikko 2: Poutanen Heikki 2: Rahnasto Tuomas 2:19.52 Miehet 1000 m 1 Puolakka Markus 1: Poutanen Mikko 1: Poutanen Heikki 1: Rahnasto Tuomas 1: Puolakka Miro 1: Ahonen Lasse 1: Eskola Santeri 1: Lanza Guglielmo 1: Lanza Andrea 1: Numminen Antti 1: Suomalainen Samuli 1: Töyrälä Heikki 1: Hult Per 1: Ahonen Lasse 2: Numminen Antti 2: Lanza Andrea 2: Lanza Guglielmo 2: Eskola Santeri 2: Töyrälä Heikki 2: Ahonen Esko 2: Hult Per 2: Eskola Antero 3: Mayer Leo 3: Vikman Kalevi 3: Kallio Kaj 3: Anthoni Henrik 6:13.92 Miehet 3000 m 14 Eskola Antero 1: Mayer Leo 1: Nieminen Jesse 2: Suomalainen Joona 2: Nguyen Noah 2: Kallio Kaj 2: Rahnasto Tuomas 4: Numminen Antti 5: Lanza Andrea 5: Lanza Guglielmo 5: Töyrälä Heikki 5:58.99

20 19 Miehet 5000 m Naiset 3000 m 1 Numminen Antti 9: Treuthardt Laura 5: Töyrälä Heikki 11:11.50 Miehet m Miehet 500 m 1 Vikman Kalevi 22: Puolakka Markus Poutanen Mikko Kauden parhaat tulokset ulkomailla Naiset 500 m 1 Treuthardt Laura Peltonen Miina Rahnasto Johanna Naiset 1000 m 1 Treuthardt Laura 1: Peltonen Miina 1: Rahnasto Johanna 1:42.80 Naiset 1500 m 1 Treuthardt Laura 2: Peltonen Miina 2: Rahnasto Johanna 2: Puolakka Miro Rahnasto Tuomas Ahonen Lasse Lanza Guglielmo Eskola Santeri Lanza Andrea Töyrälä Heikki Suomalainen Samuli Numminen Antti Eskola Antero Miehet 1000 m 1 Poutanen Mikko 1: Rahnasto Tuomas 1: Puolakka Miro 1: Ahonen Lasse 1:26.61

21 20 5 Lanza Guglielmo 1: Lanza Andrea 1: Töyrälä Heikki 1: Numminen Antti 1: Eskola Antero 1:46.52 Miehet 1500 m 6 Töyrälä Heikki 2: Lanza Andrea 2: Eskola Antero 2:58.86 Miehet 3000 m 1 Puolakka Miro 5: Lanza Guglielmo 5: Poutanen Mikko 2: Rahnasto Tuomas 2: Puolakka Miro 2: Ahonen Lasse 2:18.95 Miehet 5000 m 1 Töyrälä Heikki 10: Lanza Guglielmo 2:27.26

22 21 Liite 2. Nuorten pelisäännöt Ikäryhmän 7-12 vuotiaat pelisäännöt 1. Pitää kuunnella valmentajaa. 2. Kannustetaan toisia ja korostetan joukkuehenkeä. 3. Noudatetaan aikatauluja. 4. Ei tehdä vilppiä tai huijata. 5. Ei syödä karkkia ja juoda limsaa kilpailuissa. 6. Ei roskata tai rikota jäätä. Ikäryhmän vuotiaat pelisäännöt 1. Otetaan toiset huomioon ja tuetaan kaikkia. 2. Noudatetaan aikatauluja. 3. Keskitytään harjoituksiin ja annetaan kaikille harjoittelurauha. 4. Valmistaudutaan kilpailuihin ja suorituksiin huolella. 5. Pidetään huolta kavereista ja ohjataan heitä oikeaan suuntaan. (Pelisäännöt on nuorten itsensä laatimia Nuoris Suomi ohjeiden pohjalta Pajulahden seuraleirillä )

23 22 Liite 3. Vastuuvalmentajat 2011 Johtokunnan nuorisotoiminnasta vastaava Ilkka Rahnasto Nuorisotoiminnan vastuuvalmentaja Jason Andberg 7-12 vuotiaat Jason Andberg vuotiaat Jason Andberg, Timo Risku, Ilkka Rahnasto Aikuiset Markus ja Miro Puolakka Toni Korelin Esa Puolakka

24 23 Liite 4. Pikaluistelukilpailujen järjestämisorganisaatio Kilpailuorganisaatioon (valtakunnalliset kilpailut) tarvitaan yleensä henkeä. Kilpailujen johtaja Ylituomari (1) Lähettäjä Lähdön avustaja Kaarretuomarit (4) Etusuoran tuomari (1) Ajanottajat (4) Ajanoton sihteeri Sähköinen ajanotto (1-2) Tulospalvelu (1) Kuuluttaja Kierroslaskijat (2) Tehtävänä on varmistaa, että organisaatio on paikallaan Vastaa kilpailusääntöjen tulkinnasta Vastaa lähetyksestä Vastaa hihanauhojen jakamisesta Tarkkailevat ylituomarin apuna rata- ja radanvaihtorikkomuksia Tarkkailee etusuoran ratarikkoja Käsiajanotto Kirjaa käsiajanoton tulokset Vastaa sähköisestä ajanotosta Vastaa tuloksista ja parijärjestyksistä Vastaa kenttäkuulutuksesta Vastaavat jäjellä olevien kierrosten näyttämisestä luistelijolle Tiistaikilpailujen organisaation on vähintään seuraava: kuuluttaja, lähettäjät, ajanoton sihteeri, 2 ajanottajaa.

25 24 Liite 5. Pääkaupunkiseudulla toimivat luistelutuomarit ja lähettäjät 2011 ISU:n arvokisojen tuomarit ISU:n arvokisojen lähettäjät Ei yhtään pääkaupunkiseudulla asuvaa Ei yhtään pääkaupunkiseudulla Kansainvälisten kisojen tuomarit Raimo Punkkinen (HTL) Esa Puolakka Ilkka Rahnasto Kansainvälisten kisojen lähettäjät Esko Ahonen Jorma Rantanen (HTL)

26 25 Liite 6. Ohjeet nuorille pikaluisteluharrastuksen aloittamiseksi 2011 Näiden ohjeiden tarkoituksena on auttaa nuoria pikaluisteluharrastuksen aloittamisessa. Ohjeet nuorille. 1. Mukaan pääseminen. Seuran harjoitusryhmät ottavat jatkuvasti uusia luistelijoita. Ota yhteyttä rohkeasti vastuuvalmentajiin. Harjoituksia on 4-6 kertaa viikossa, jolloin pikaluisteluharjoituksissa voi käydä esimerkksi 2-3 kertaa viikossa ja jatkaa muita harrastuksia. 2. Luistimet. Seura vuokraa nuorille ensimmäiset luistimet. Koko kauden vuokra on ollut euroa. Omat uudet luistimet maksavat noin 400 euroa tai enemmän. 3. Muut välineet. Pikaluistelun voi aloittaa ihonmyötäisessä tuuliasussa. Ensimmäinen oma varustehankinta on yleensä kilpailuasua, joka maksaa noin euroa. Seuralla on varastossa kilpailuasuja, joita se myy nuorille omakustannushintaan. 4. Maksut. Nuorille pikaluistelijolle on seuraavat maksut (2011): Jäsenmaksu 20 euroa ja kuukausimaksu 25 euroa. Seura hankkii nuorille Luisteluliiton kilpailulisenssin. 5. Kilpailut. Kilpailuja on talvisin noin kymmenen kertaa tiistaisin klo 19 Oulunkylässä. Niihin voi osallistua ja yrittää parantaa aikoja. Nuorille on valtakunnallinen Nuorisocup-kilpailusarja, johon seuran luistelijat osallistuvat ja pääkisana epävirallinen SM-kisa Hopealuistinfinaali helmikuun puolivälissä.

27 26 Liite 7. Ohjeet aikuisille pikaluisteluharrastuksen aloittamiseksi 2011 Näiden ohjeiden tarkoituksena on auttaa aikuisia pikaluisteluharrastuksen aloittamisessa. Ohjeet aikuisille. 1. Harrastuksen aloittaminen. Paras tapa aloittaa luisteluharrastus on tulla Oulunkylään luistelemaan. Pikaluisteluvuorolla on yleensä illan viimeinen tunti varattu matka- ja retkiluistelijoille. Pikaluisteluvuoroilla pitää olla pikaluistimet tai retkiluistimet. Seura järjestää talvella myös tekniikkakursseja, joihin se myös vuokraa pikaluistimet (aikuisten kokoja on vain rajoitetusti). 2. Luistimet. Pikaluistimia ei yleensä myydä urheiluliikkeissä, vaan niitä tuovat maahan lajiin erikoistuneet maahantuojat. Luistinkiitäjät on tehnyt yhteistyötä helsinkiläisen maahantuojan EsaSportin kanssa. Luistimet tilataan yleensä ennen kauden alkua, Esasportilla on talvisaikaan rajoitettu varasto myyntiluistimia. 3. Muut välineet. Kilpaluistelun aloitettaessa kannattaa yleensä hankkia kilpailasu. Seura myy seuran omaa kilpailuasua omakustannushintaan ( euroa). Muiden varusteiden osalta seura tekee yhteistyötä T:mi Timo Riskun kanssa. 4. Maksut. Aikuisten jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa. Tekniikkakurssien kurssimaksu ilmoitetaan kurssin ilmoittautumisen yhteydessä. 5. Kilpailut. Aikuisille harrastajille järjestetään kilpailuja Oulunkylässä noin kymmenen kertaa vuodessa tiistaisin klo 19. Aikuisille (eli masterluistelijoille) on myös valtakunnallinen mastercup, mastersarjojen SM-kisat ja kansainvälisiä kisoja ympäri maailman. Kilpaileminen edellyttää Luisteluliiton kilpailulisenssin hankkimista.

28 27 Liite 8. Tulostavoitteen saavuttaneet luistelijat Ahonen Lasse Eskola Antero Eskola Santeri Hult Per Lanza Andrea Lanza Guglielmo Peltonen Miina Suomalainen Villiina Treuthardt Laura 25 Nguyen Noah Nieminen Jesse Numminen Antti Partanen Aleksi Partanen Teemu Peltonen Onni Poutanen Heikki Puolakka Markus Puolakka Miro Rahnasto Ilkka Rahnasto Tuomas Reilamo Veeti Suomalainen Joona Suomalainen Samuli Suomalainen Tuukka Töyrälä Heikki

HELSINGIN LUISTINKIITÄJÄT RY

HELSINGIN LUISTINKIITÄJÄT RY HELSINGIN LUISTINKIITÄJÄT RY Kausi 2014-2015 Hopealuistinfinaalin ja junioreiden SM-kisojen mitalistit Kotimaan tilastot 2014-15 HLK Suomi Sukunimi Etunimi Kauden paras Paikkakunta Miehet 100 m 1 2 Puolakka

Lisätiedot

Kotimaan tilastot Miehet 100 m

Kotimaan tilastot Miehet 100 m HLK Suomi Kauden paras Kotimaan tilastot 2012-13 18.3.2013 Miehet 100 m Sukunimi Etunimi Paikkakunta 1 2 Puolakka Markus 10,18 Helsinki 18.12.2012 2 3 Puolakka Miro 10,31 Helsinki 18.12.2012 3 7 Ahonen

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2013-14 18.3.2014 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2013-14 18.3.2014 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2013-14 18.3.2014 Miehet 100 m Sukunimi Etunimi Kauden paras Paikkakunta 1 2 Puolakka Miro 10,22 Helsinki 4.2.2014 2 8 Rahnasto Tuomas 10,79 Helsinki 4.2.2014 3 10 Eskola Antero 10,89

Lisätiedot

Helsinkiläisluistelijoiden kotimaan tilastot Miehet 100 m. Miehet 300 m. Kauden paras

Helsinkiläisluistelijoiden kotimaan tilastot Miehet 100 m. Miehet 300 m. Kauden paras Helsinkiläisluistelijoiden kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Puolakka Markus HLK 060585 10,30 Helsinki 19.12.06 2 Poutanen Mikko HLK 130489

Lisätiedot

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012

PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 8.11.2012 PORIN PYRINTÖ RY TOIMINTASUUNNITELMA s. 1/5 LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 Yleistä Hallinto Talous Luistelujaoston päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu.

Lisätiedot

500m. Clas Thunbergin muistokilpailut Juniori-, Nuoriso- ja Masters-cup'n osakilpailu. Helsingin Luistinkiitäjät ry.

500m. Clas Thunbergin muistokilpailut Juniori-, Nuoriso- ja Masters-cup'n osakilpailu. Helsingin Luistinkiitäjät ry. 500m 1. I 10 Miro Puolakka HLK AP 11 Lasse Ahonen HLK BP 2. I 13 Lauri Rossi uta BP 12 Tuomas Rahnasto HLK BP 3. I 14 Miina Peltonen HLK BT 15 Linda rvasto TuUl BT 4. I 18 Eemil-skar ras PoPy CP 17 Samuli

Lisätiedot

MASTEREIDEN SPRINTTI SM-2013 JUNIOREIDEN KEVÄTSPRINTTI. 100m. 500m. 1. I 67 EP Eetu Käsnänen HTL / / /

MASTEREIDEN SPRINTTI SM-2013 JUNIOREIDEN KEVÄTSPRINTTI. 100m. 500m. 1. I 67 EP Eetu Käsnänen HTL / / / JUNIREIDEN KEVÄTSPRINTTI Helsinki, ulunkylä 2.3.2013 100m 1. I 67 EP Eetu Käsnänen HTL 68 EP Max Kokko HLK 2. I 69 EP Teemu Partanen HLK 70 EP Leevi Hartikka HLK 3. I 71 ET Inka Koivisto HLK 73 FT Villiina

Lisätiedot

JUHANI JÄRVISEN MUISTOKILPAILUT PARIJÄRJESTYS. 500m. Helsingin Työväen Luistelijat. 1. I 47 AP Miro Puolakka HLK / / /

JUHANI JÄRVISEN MUISTOKILPAILUT PARIJÄRJESTYS. 500m. Helsingin Työväen Luistelijat. 1. I 47 AP Miro Puolakka HLK / / / 500m 1. I 47 AP Miro Puolakka HLK 46 AP Juho Vaittinen VaHa 2. I 54 PB Valle Viertola SU 3. I 52 PB Aatu Hautamäki SU 53 PB Tuomas Rahnasto HLK 4. I 64 CP Jaakko Hautamäki SU 68 CP Eemil-skari ras PoPy

Lisätiedot

Tulokset YLEISLUISTELIJOIDEN SM-KILPAILUT Helsingin Työväen Luistelijat ry. Helsingin Luistinkiitäjät ry.

Tulokset YLEISLUISTELIJOIDEN SM-KILPAILUT Helsingin Työväen Luistelijat ry. Helsingin Luistinkiitäjät ry. Tulokset Miehet 1.matka 2.matka 3.matka 4.matka Yhteispisteet Sija No Nimi Seura 500m sij. 5000m sij. pist. 1500m sij. pist. 10000m sij. pist. sij. ero 1. 25 Niko RÄSÄNEN OuTa 40,40 3 7.32,49 2 45,249

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010

KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA. vuodelle 2010 KANKAANPÄÄN UIMARIT TOIMINTASUUNNITELMA vuodelle 2010 1. TOIMINNAN LÄHTÖKOHTA Kankaanpään Uimarit ry:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa eri ikäryhmille uimaopetus, harrastus- ja kilpauintipalveluita.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1 (6) vuodelle Porin Pyrintö ry Luistelujaosto LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017

Toimintasuunnitelma 1 (6) vuodelle Porin Pyrintö ry Luistelujaosto LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Toimintasuunnitelma 1 (6) LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Yleistä Hallinto Talous n päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu. Lapsille tarjoamme perheluistelua

Lisätiedot

SEINÄJOEN URHEILIJAT LUISTELUJAOSTO www.su-luistelu.fi PIKALUISTELUKAUSI 2012 / 2013

SEINÄJOEN URHEILIJAT LUISTELUJAOSTO www.su-luistelu.fi PIKALUISTELUKAUSI 2012 / 2013 PIKALUISTELUKAUSI 2012 / 2013 TOIMINTASUUNNITELMA JAOSTON TOIMINNAN TAVOITTEET KILPAILUTOIMINTA VALMENNUS- JA NUORISOTOIMINTA VARAINHANKINTA TIEDOTUS- JA SUHDETOIMINTA TOIMINTASUUNNITELMA JAOSTON TOIMINNAN

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 LUISTELUJAOSTON VUODELLE 2009 Yleistä Hallinto Talous Luistelujaoston päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu. Lapsille tarjoamme perheluistelua vanhempiensa kanssa sekä perusluistelu-

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Nieminen Tuomas SU 160981 10,00 Seinäjoki 14.12.06 2 Kiiskinen Pertti OuTa 181073 10,30 Seinäjoki 14.12.06

Lisätiedot

Sija No Nimi Seura 500m 1500m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1500m pist. yhteispist.

Sija No Nimi Seura 500m 1500m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1500m pist. yhteispist. A Pojat 1. 10 Aatu HAUTAMÄKI SU 40,50 2.11,56 43,853 84,353 A Tytöt 1. 15 Miina PELTONEN HLK 46,09 1.34,38 47,190 93,280 2. 13 Susanna LEHTINIEMI SU 46,79 1.35,94 47,970 94,760 3. 14 Veera SARKANEN SU

Lisätiedot

Hallitus huolehtii valmentajien valinnasta ja palkkaamisesta puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan johdolla.

Hallitus huolehtii valmentajien valinnasta ja palkkaamisesta puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan johdolla. hallitus 9.12.2014 EsJt:n muodostelmaluistelun pelisäännöt Muodostelmaluistelun tavoitteet EsJt:n muodostelmaluistelun tavoitteena on tarjota luistelijoita kehittävää, laadukasta, pitkäjänteistä, määrätietoista

Lisätiedot

Clas Thunbergin muistokilpailut ja SM-kilpailut Parijärjestykset: 300m (250m rata) Helsingin Luistinkiitäjät ry.

Clas Thunbergin muistokilpailut ja SM-kilpailut Parijärjestykset: 300m (250m rata) Helsingin Luistinkiitäjät ry. 300m (250m rata) 1. I 44 Tuomas Koivisto HLK E pojat O 43 Pyry Kilpeläinen KENSU E pojat 2. I 48 Sampsa Santtila SU E pojat O 45 Rasmus Toivainen HLK E pojat 3. I 47 Joonatan Salin SU E pojat O 46 Urho

Lisätiedot

Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist.

Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. Sija No Nimi Seura 500m 1000m pist. yhteispist. A Pojat 1. 10 Valle Viertola SU 41,93 1.25,05 42,525 84,455 B Pojat 1. 12 Antero Eskola HLK 40,76 1.22,56 41,280 82,040 2. 14 Eemil-Oskar Oras PoPy 46,31 1.34,75 47,375 93,685 3. 11 Mikko Räsänen ML 54,42

Lisätiedot

egroup 2014 Valmennusryhmä-info

egroup 2014 Valmennusryhmä-info egroup 2014 Valmennusryhmä-info 12.12.2013 Kilpasuunnistajan polku Essussa egroup ja egrouph-valmennusryhmät vastaavat sarjoissa H/D 16-21 kilpasuunnistajana menestymään pyrkivien urheilijoiden valmennuksesta

Lisätiedot

Toimintakertomus 1 (10) v. 2012 Porin pyrintö ry

Toimintakertomus 1 (10) v. 2012 Porin pyrintö ry Toimintakertomus 1 (10) 1. Yleistä Luistelujaoston luistelijat ovat osallistuneet useisiin kilpailuihin ja leireihin kotimaassa ja ulkomailla. SM mitaleita on luisteltu mastereiden, aikuisten, junioreiden

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015

Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF Toimintasuunnitelma vuodelle 2015 1 (6) Sisällysluettelo 1 Harjoitustoiminta... 3 1.1 Kevätkausi... 3 1.2 Syyskausi... 3 2 Kilpailutoiminta ja siihen liittyvät

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 MIKKELIN JUDO RY TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 Toimintasuunnitelma 2009 Sivu 1 Sisällysluettelo 1. JÄRJESTÖTOIMINTA... 3 1.1 Hallinto... 3 1.1.1 Edustajat... 3 1.1.2 Aluetoiminta... 3 1.1.3 Huomionosoitukset...

Lisätiedot

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto

EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto EKS 07 perustamiskokous 29.1.2014 Läsnä: 13 vanhempaa Toni Jokela, seuran valmennuspäällikkö Harri Lammi, seuran toimisto Kaikki 07 syntyneet pelaajat ovat tervetulleita perustettavaan ikäluokkaan mukaan.

Lisätiedot

Syksy 2014 TERVETULOA!

Syksy 2014 TERVETULOA! Syksy 2014 TERVETULOA! Yleiskatsaus seuran toimintaan Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Vanhempien toimintamahdollisuudet Ajankohtaiset asiat Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen Vuonna

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

*Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja

*Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja Perustettu vuonna 1956 *Vuonna 2013 noin 1300 lapsi- ja aikuisharrastajaa. *Salon suurin seura; jalkapallo, taitoluistelu, salibandy ja koripallo. *Toimisto sijaitsee Salossa Helsingintiellä, seuran omistamissa

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2015 2016

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2015 2016 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2015 2016 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 2.4.2015 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

SM-kilpailut Tulokset

SM-kilpailut Tulokset 500m Miehet 1 41 Harri Levo OuTa 37,70 mt 2 38 Miro Puolakka HLK 37,85 mt 0,15 3 29 Verneri Kinnunen KENSU 39,42 mt 1,72 4 34 Juho-Jaakko Yli-Ilkka SU 40,29 2,59 5 26 Antero Eskola HLK 40,37 2,67 6 27

Lisätiedot

SEINÄJOEN URHEILIJAT LUISTELUJAOSTO www.su-luistelu.fi

SEINÄJOEN URHEILIJAT LUISTELUJAOSTO www.su-luistelu.fi PIKALUISTELUKAUSI 2007 / 2008 TOIMINTASUUNNITELMA JAOSTON TOIMINNAN TAVOITTEET KILPAILUTOIMINTA VALMENNUS- JA NUORISOTOIMINTA VARAINHANKINTA TIEDOTUS- JA SUHDETOIMINTA TOIMINTASUUNNITELMA JAOSTON TOIMINNAN

Lisätiedot

SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6. Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintasuunnitelma 2016

SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6. Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintasuunnitelma 2016 SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6 Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintasuunnitelma 2016 SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 2/6 Sisällysluettelo 1. VUODEN 2016 PÄÄTAVOITTEET...

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2009

Toimintasuunnitelma 2009 Toimintasuunnitelma 2009 2 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 1. Yleistä 2 2. Talous, tiedotus, tilastot ja kalenteri 4 3. Nuoriso- ja valmennustoimikunta 5 Kilpailu- ja koulutustoimikunta 5 Kouluttajat 5 4. Pm- ja

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2009-10 Päivitetty 27.3.2010 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2009-10 Päivitetty 27.3.2010 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2009-10 Päivitetty 27.3.2010 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Levo Harri OuTa 141290 10,36 Seinäjoki 13.3.2010 2 Andberg Jason HLK 030885 10,49

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016. JSK Squash ry

Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016. JSK Squash ry Toimintasuunnitelma 01.08.2015-31.07.2016 JSK Squash ry ver 29.9.2015 JSK:n - toimihenkilöt Johtokunta (+vastuualueet) Jack Westrén-Doll, puheenjohtaja talous jack.westren-doll@granlund.fi Raimo Yliranta,

Lisätiedot

PIKALUISTELUKAUSI 2014 / 2015

PIKALUISTELUKAUSI 2014 / 2015 PIKALUISTELUKAUSI 2014 / 2015 TOIMINTASUUNNITELMA SEURAN TOIMINNAN TAVOITTEET KILPAILUTOIMINTA VALMENNUS- JA NUORISOTOIMINTA VARAINHANKINTA TIEDOTUS- JA SUHDETOIMINTA Seuran toiminnan tavoitteet Tavoitteena

Lisätiedot

SPRINTTEREIDEN SM-KISA JA MATKAKOHTAISET SM-KISAT, to , Seinäjoki 400 m track Open air

SPRINTTEREIDEN SM-KISA JA MATKAKOHTAISET SM-KISAT, to , Seinäjoki 400 m track Open air Final Results 500 m Ladies Ranking after Distance 1 + 3 Category - L 1 20 RISKU Elina SU 42,56 (1) 42,64 (1) 85,200 2 6 HYTTINEN Saana SU 43,20 (2) 43,05 (2) 86,250 1,050 3 10 KUKKONEN Jenni OuTa 45,66

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 1/2 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2015 YLEISTÄ Lielahden Kipinä ry:n toiminta perustuu ihmisten omatoimisuuteen ja vapaehtoiseen osallistumiseen. Toiminta on jatkunut menestyksellisesti jo vuodesta 1929.

Lisätiedot

Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist. Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist. Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist.

Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist. Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist. Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist. 500m Miehet 35v. 1. 10 Vesa ISOVIITA PUV 0.42,59 2 500m Miehet 40v. 1. 13 Jari SÄRKELÄ OuTa 0.46,41 3 2. 14 Jarmo ROSSI OuTa 0.53,34 6,93 1 500m Miehet 45v. 1. 18 Esa PUOLAKKA HLK 0.41,70 7 2. 21 Markku

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto. Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous 11.4.2015 Sivu 1(6) MARATON CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: Rata- ja maratonjaoston kokous Laatija / tiedustelut: Pekka Tulonen 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Tapanilan Erä ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1(6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Vuosi 2012 tulee olemaan taloudellisesti haasteellinen toimintavuosi. Oletettavaa on, että Helsingin Kaupungin

Lisätiedot

NOSTETAAN RIMA KORKEAMMALLE. Seivästalli ry 2014 www.seivastalli.fi

NOSTETAAN RIMA KORKEAMMALLE. Seivästalli ry 2014 www.seivastalli.fi NOSTETAAN RIMA KORKEAMMALLE Seivästalli ry:n visio ja missio kehittää seiväshypyn valmennus- ja kilpailutoimintaa, suoritus- ja harjoituspaikkoja ja lajikulttuuria sekä vaalia perinteitä tarkoitustaan

Lisätiedot

Season Closing Race, to , Seinäjoki 400 m track Open air City of Seinäjoki

Season Closing Race, to , Seinäjoki 400 m track Open air City of Seinäjoki Final Results - 100 m Iso rata Naiset 1 13 KUKKONEN Jenni OuTa 10 I 0 11,84 59,200 2 38 LEHTINIEMI Susanna SU 10 O 0 12,33 61,650 2,450 3 9 KESKI-OPAS Kristiina SU 9 I 0 12,82 64,100 4,900 4 8 KESKI-OPAS

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2008-09 Päivitetty 18.3.2009 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2008-09 Päivitetty 18.3.2009 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2008-09 Päivitetty 18.3.2009 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Levo Harri OuTa 141290 10,42 Helsinki 27.1.2009 2 Andberg Jason HLK 030885 10,47

Lisätiedot

KymY Kymenlaakson Yleisurheilu ry

KymY Kymenlaakson Yleisurheilu ry KymY Kymenlaakson Yleisurheilu ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO VUODELLE 2014 Kymenlaakson Yleisurheilu ry keskittyy uudistetun yleisurheilustrategian painopisteiden mukaisesti alueen ja piirin kilpailujen

Lisätiedot

Toimintalinjauksen hyväksyi seuran johtokunta 29.4.2008.

Toimintalinjauksen hyväksyi seuran johtokunta 29.4.2008. Keravan Uimarit ry Seuran toimintalinja Keravan Uimaseuran toimintalinja perustuu Nuori Suomi ry:n Urheiluseuran Toimintalinja-ohjeeseen. Seuran toimintalinjan työsti työryhmä, johon kuuluivat puheenjohtaja

Lisätiedot

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi

Genuine Hockey Spirit Since Haukat G 2010 Kausi Genuine Hockey Spirit Since 1979 Haukat G 2010 Kausi 2017-2018 Haukat seurana Perustettu 1979 Valon Sinettiseura vuodesta 1997 (entinen Nuori Suomi) Lajeina jääkiekko ja ringette Lapsia ja nuoria lisenssipelaajia

Lisätiedot

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN

SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN SEURAN SINETTIKRITEERIEN ARVIOINTI TYÖSTÖPOHJA SEURAN KÄYTTÖÖN Ohessa osa-alueittain alueittain taulukot, joihin on jo täytetty riittävän tason kuvaus kaikista osa-alueista. Taulukon perässä ovat kysymykset,

Lisätiedot

Toimintakertomus (luonnos) 1 (13) v Porin pyrintö ry

Toimintakertomus (luonnos) 1 (13) v Porin pyrintö ry Toimintakertomus (luonnos) 1 (13) 1. Yleistä Luistelujaoston luistelijat ovat osallistuneet useisiin kilpailuihin ja leireihin kotimaassa ja ulkomailla. SM mitaleita on luisteltu aikuisten, junioreiden

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot.

Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. TIE HUIPULLE TIE HUIPULLE!!! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja toimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit

Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit Seuravalmennuksen kehittäminen / kriteerit Kriteerit jakautuvat peruskriteereihin ja laatukriteereihin. Peruskriteerit luovat seuran tavoite- ja tahtotilan, jotka toteutuvat laatukriteerien toimenpiteiden

Lisätiedot

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0

SINETTISEURAKRITEERIT. versio 3.0 SINETTISEURAKRITEERIT versio 3.0 Sinettikriteerien uudistaminen Työstetty työryhmällä: Henna Sivenius (hiihto), Maiju Kokkonen (taitoluistelu), Turkka Tervomaa (jääkiekko), Henri Alho (jalkapallo), Tiiu

Lisätiedot

OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA

OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA 2009-2011 SISÄLLYSLUETTELO Toimintalinjan runkosuunnitelma...3 Oushinkan Ry:n visio...3 Eettiset linjaukset...3 Seuratoiminnan tavoitteet 2009-2011...4 Käytännön toimintatapoja...5

Lisätiedot

SM-kilpailut Tulokset. Helsingin Työväen Luistelijat ry. Helsingin Luistinkiitäjät ry. 500m Miehet 1.osa 2.osa

SM-kilpailut Tulokset. Helsingin Työväen Luistelijat ry. Helsingin Luistinkiitäjät ry. 500m Miehet 1.osa 2.osa 500m Miehet 1.osa 2.osa yht.pisteet ero 1 30 Mika POUTALA HTL 36,50 37,04 73,54 2 44 Tuomas NIEMINEN SU 37,09 37,92 75,01 1,47 3 37 Risto ROSENDAHL HTU 38,15 37,77 75,92 2,38 4 52 Markus PUOLAKKA HLK 38,59

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2013 YLEISTÄ Seinäjoen Uimarit -58 ry toiminta ja harrastajamäärät ovat vakiintuneet viimeisten parin vuoden aikana. Jäsen määrä tällä hetkellä on 245 (350) henkilöä, koostuen

Lisätiedot

Ikäkausivalmennus ja Sanix-linja

Ikäkausivalmennus ja Sanix-linja 13.12.2015 Ikäkausivalmennus ja Sanix-linja Milja Hintsanen 2 Valmennusjärjestelmä Pyrkivän joukkueet ovat kautta aikojen olleet sarjojensa menestyneimpien joukkueiden joukossa Tämän säilyttämiseksi kevään

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma kaudelle 2012. Nokian Urheilijat, Yleisurheilujaosto 2012

Toimintasuunnitelma kaudelle 2012. Nokian Urheilijat, Yleisurheilujaosto 2012 Toimintasuunnitelma kaudelle 2012 Nokian Urheilijat, Yleisurheilujaosto 2012 Visio Yleisurheilun valioseura, joka tarjoaa Nokialaisille: Myönteisiä elämyksiä harrastuksesta huippu-urheiluun ympäri vuoden

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2011

TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2011 TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2011 YLEISTÄ Seinäjoen Uimarit -58 ry toiminta ja harrastajamäärä ovat vakiintuneet viimeisten parin vuoden aikana. Jäsen määrä tällä hetkellä on 350 henkilöä, koostuen seuran

Lisätiedot

SUOMALAISEN KEILAILUN STRATEGIA. Suomen Keilailuliitto ry.

SUOMALAISEN KEILAILUN STRATEGIA. Suomen Keilailuliitto ry. SUOMALAISEN KEILAILUN STRATEGIA ry. 6. SYYSKUUTA 2016 Suomalaisen keilailun strategia Tämän dokumentin sisältämässä strategiassa linjataan Suomen Keilailuliiton keskeiset valinnat vuoteen 2020 saakka.

Lisätiedot

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2010-2011 Hockey Club Nokia ry Rek.no. 196.155 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat - Seuran strategian linjaus 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015 1 Vaajakosken Kuohu ry Painijaosto Toimintasuunnitelma 2015 2 sivu Sisällysluettelo 2 1.0 Johdanto 3 1.1 Painijaoston jäsenet 2015, esitys johtokunnalle 3 2.0 Toiminta 4 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin

Lisätiedot

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015

Koivukylän Palloseura ry. B-juniorit. Toimintasuunnitelma kaudella 2015 Koivukylän Palloseura ry B-juniorit Toimintasuunnitelma kaudella 2015 01.12.2014 Suunnitelma koskee aikaväliä 1.11.2014 31.10.2015. Toimihenkilöt ja yhteystiedot Joukkueenjohtaja: Vastuuvalmentaja: Valmentaja:

Lisätiedot

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle Tulevan toimintakauden visio Jääkiekko vahvistaa edelleen paikkaansa paimiolaisessa harrastuskentässä kiinnostavana, innovatiivisena ja näkyvänä lajina. Johdanto

Lisätiedot

Variston Tennis VarTe. Toimintalinja 2013

Variston Tennis VarTe. Toimintalinja 2013 Variston Tennis VarTe Toimintalinja 2013 Sisällys 1. Yleistä toimintalinjasta 2. VarTen toiminnan visio 3. VarTen eettinen linja 4. Varten seuratoiminnan tavoitteet 5. Varten käytännön toimintaperiaatteet

Lisätiedot

Elokuun tiedote 2013. Porvoon Taitoluistelijat. Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Johtokunnan työnjako kaudella 2013 2014

Elokuun tiedote 2013. Porvoon Taitoluistelijat. Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Johtokunnan työnjako kaudella 2013 2014 Elokuun tiedote 2013 Porvoon Taitoluistelijat Harjoitukset jatkuvat Porvoossa 29.7. Tervetuloa jatkamaan luistelua uudelle kaudelle Porvooseen! Valmennusryhmien jääharjoitukset jatkuvat kesätauon jälkeen

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto Sivu 1(6) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Harri Sairiala 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo Yleistä...2 Kausi 2010 yhteenveto...2 Painopisteet toiminnan kehittämisessä kaudelle 2011...2 Tiedottaminen...2 Yhteistyökumppanit...3 Kilpailutoiminta...4

Lisätiedot

Seurakysely toimintavuodelta 2014

Seurakysely toimintavuodelta 2014 16.1.2015 9.18 Seurakysely toimintavuodelta 2014 Taustatiedot Seura Valitse vaihtoehto... Seuramme tiedot antoi Etunimi Sukunimi Sähköpostiosoite Matkapuhelin Vastaajan asema seurassa Puheenjohtaja Päätoiminen/osa-aikainen

Lisätiedot

Rullaluistelusarjoissa yhteensä 34 osallistujaa: 30 miestä, 4 naista

Rullaluistelusarjoissa yhteensä 34 osallistujaa: 30 miestä, 4 naista Äetsä Kunnon Helaventti Äetsä 21.05.2009 Rullaluistelusarjoissa yhteensä 34 osallistujaa: 30 miestä, 4 naista Kilpasarjat FIC:n 2. osakilpailu Kilpasarja, miehet (14 kilpailijaa) 1. Suihkonen Jani HTL,

Lisätiedot

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014

FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC SAARIJÄRVI RY:N TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2014 FC Saarijärvi ry FC Saarijärvi on 21.11.2000 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tarkoitus on antaa lapsille, nuorille ja aikuisille mahdollisuus

Lisätiedot

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 Hockey Club Nokia ry Rek.no. 196.155 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat - Seuran strategian linjaus 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen

Lisätiedot

Clas Thunbergin muistokilpailut Parijärjestykset: 300m (250m rata) Helsingin Luistinkiitäjät ry.

Clas Thunbergin muistokilpailut Parijärjestykset: 300m (250m rata) Helsingin Luistinkiitäjät ry. 300m (250m rata) 1. I 49 Tuukka SUMALAINEN HLK E pojat 48 Tudor PRISADA SU E pojat 2. I 47 Pyry KILPELÄINEN KENSU E pojat 50 Eetu KÄSNÄNEN HLK E pojat 3. I 55 Mila SIR SU E tytöt 51 Pinja KILPELÄINEN KENSU

Lisätiedot

Toimintakäsikirja on perehdyttämisasiakirja, jonka avulla uudet toimijat saavat tietoa jaoston toimintavoista ja heidät voidaan opastaa tehtäviinsä.

Toimintakäsikirja on perehdyttämisasiakirja, jonka avulla uudet toimijat saavat tietoa jaoston toimintavoista ja heidät voidaan opastaa tehtäviinsä. ÄHTÄRIN URHEILIJAT Yleisurheilu TOIMINTAKÄSIKIRJA Johdanto Ähtärin Urheilijat on vuonna 1920 perustettu urheilun yleisseura, johon kuuluu myös kyläosasto Ähtärinrannan Kisa. Ähtärin Urheilijoiden päälajit

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2.

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y.

TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. TOIMINTAKERTOMUS 01.06.2014 31.05.2015 1(4) TURUN SULKA R.Y. 1. JOHDANTO HALLINTO Johtokunnan jäsenet kaudella 2014 2015: Puheenjohtaja Joona Knuuti (Petri Hannula osan kautta) Ulkoiset yhteydet, yleinen

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2015 2016

Toimintasuunnitelma 2015 2016 1 (7) Toimintasuunnitelma 2015 2016 Hämeenlinnan Hiihtoseura ry. 2 (7) 1. YLEISTÄ Tämä toimintasuunnitelma kattaa Hämeenlinnan Hiihtoseura ry:n toiminnan ja tavoitteet kaudelle 1.5.2015-30.4.2016. Suunnitelmaa

Lisätiedot

Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa v Sen kotipaikkana ja toimintaalueena on Helsingin kaupunki.

Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa v Sen kotipaikkana ja toimintaalueena on Helsingin kaupunki. Alppilan Salamat ry TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 1. Toiminta-ajatus Alppilan Salamat on aloittanut toimintansa v.1959. Sen kotipaikkana ja toimintaalueena on Helsingin kaupunki. Alppilan Salamat pyrkii

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2013-14 Päivitetty 18.3.2014 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2013-14 Päivitetty 18.3.2014 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2013-14 Päivitetty 18.3.2014 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Levo Harri OuTa 141290 10,11 Helsinki 17.12.2013 2 Puolakka Miro HLK 060694 10,22

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

Kaudenaloitusinfo 2014-2015

Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Kaudenaloitusinfo 2014-2015 Valmennuspäällikkö Toni Taipale Valmennuksen johtaminen Salivuorojen jakaminen Leirit ja tapahtumat EBT:n henkilöstö Seurasihteeri Liisa Korkiakoski Tiedotus Laskutus MyClub

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

Toimintakertomus 1 (14) v. 2011 Porin pyrintö ry

Toimintakertomus 1 (14) v. 2011 Porin pyrintö ry Toimintakertomus 1 (14) 1. Yleistä Luistelujaoston luistelijat ovat osallistuneet useisiin kilpailuihin ja leireihin kotimaassa ja ulkomailla. SM mitaleita on luisteltu mastereiden, aikuisten, junioreiden

Lisätiedot

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori 30.10.2017 SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE 1.5.2018 30.4.2019 1. YLEISTÄ - Ollaan mukana alueellisen yläkoululeiritystoiminnan

Lisätiedot

Hockey Club Nokia ry TOIMINTASUUNNITELMA

Hockey Club Nokia ry TOIMINTASUUNNITELMA Hockey Club Nokia ry TOIMINTASUUNNITELMA 2008-2009 VUOSIKOKOUS 21.8.2008 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen 3. Sinettivelvoitteet

Lisätiedot

KAUSIKIRJE SYKSY 2015

KAUSIKIRJE SYKSY 2015 KAUSIKIRJE SYKSY 2015 Hei kaikki vanhemmat! Toivotamme kaikki vanhat ja uudet seuralaiset tervetulleiksi treenaamaan kanssamme myös ensi kautena. Tästä kirjeestä löydät tärkeitä tietoja syksyä koskien,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 1 1. Rajamäen Kehitys Ry:n toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta Rajamäen Kehitys Ry eli RaKe on perustettu 1924 ja on yksi suurimmista ja vanhimmista Nurmijärvellä

Lisätiedot

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 -

Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015 - Lentopallojaoston sinettiseurakriteerit ja yleiset toimintalinjat 2015-1 Yleiset sinettiseurakriteerit Seuralla on kirjallinen toimintalinja seuran toimintaperiaatteista ja -tavoista. Seura pitää huolta

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF Toimintasuunnitelma vuodelle 2017 1 (6) Sisällysluettelo 1 Harjoitustoiminta... 3 1.1 Kevätkausi... 3 1.2 Kesäkausi... 3 1.3 Syyskausi... 3 1.4 Yhteistyö... 3 2

Lisätiedot

Juniorityö petankkiseuroissa

Juniorityö petankkiseuroissa Petankkiseuratoiminta - Juniorityö 1 Juniorityö petankkiseuroissa Nämä rivit on kirjoitettu avuksi niille seuroille joiden piirissä mietitään juniorityön aloittamista tai kehittämistä. Ei ole olemassa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA ajalle

TOIMINTASUUNNITELMA ajalle TOIMINTASUUNNITELMA ajalle 1.7.2017 30.6.2018 SEURAN TAVOITTEET Helsingin Luistelijoiden strategian 2015-2018 mukaan seuran missio on luoda edellytykset taitoluistelun harraste- ja kilpailutoiminnalle

Lisätiedot

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 Kilpailutoiminta Liigajoukkueet Naisten ykkösjoukkueen tavoitteena on voittaa tänäkin keväänä kultaa. Sama tavoite on myös vuodelle 2010. Naisten II-joukkue pelaa ykkösdivisioonassa

Lisätiedot

Visio, missio, arvot ja strategia

Visio, missio, arvot ja strategia Visio, missio, arvot ja strategia Joensuun Kataja ry taitoluistelujaosto Arvot toiminnan perusta Visio tahtotila Jatkuva kehitys Missio tehtävä Strategia toimintamalli Arvot AVOIMUUS Asioista puhutaan

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Tikkurilan Taitoluisteluklubi

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Tikkurilan Taitoluisteluklubi Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Tikkurilan Taitoluisteluklubi 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana Ice Melody Ice Sympathy Ice melody Luistelukoulu/ Timantit Ice Sympathy Luistelukoulu

Lisätiedot

UIMASEUROJEN YHDISTYMISHANKE

UIMASEUROJEN YHDISTYMISHANKE UIMASEUROJEN YHDISTYMISHANKE YLEISTÄ SYNTYESSÄÄN UUSI SEURA OLISI SUOMEN KOLMEN SUURIMMAN UINTIURHEILUSEURAN JOUKOSSA Lisenssiuimarit (320 350), budjetti (n. 900 000) YHDISTYMISEN PERUSTEET Allastilan

Lisätiedot

- Taitoluisteluvalmentaja, jonka päätehtävänä on seuran yksinluistelijoiden valmennuksellisen toimintalinjan suunnitteleminen ja toteuttaminen.

- Taitoluisteluvalmentaja, jonka päätehtävänä on seuran yksinluistelijoiden valmennuksellisen toimintalinjan suunnitteleminen ja toteuttaminen. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2013-30.6.2014 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016

Stadin paras kasvattajaseura 2020. Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Stadin paras kasvattajaseura 2020 Toimintasuunnitelma vuosille 2014 2016 Toiminta-ajatus Jalkapalloa lähialueella, omalla tasolla ja itselle sopivassa joukkueessa Kustannukset ovat suhteessa harrastukseen

Lisätiedot