Toimintaperiaatteet Helsingin Luistinkiitäjät ry

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintaperiaatteet 2011-2015. Helsingin Luistinkiitäjät ry"

Transkriptio

1 Toimintaperiaatteet Helsingin Luistinkiitäjät ry

2 1 Sisällysluettelo Sisällysluettelo... 1 Esipuhe Helsingin Luistinkiitäjät ry:n visio Urheilulliset tavoitteet Taloustavoitteet Olosuhdetavoitteet Varusteita koskevat tavoitteet Kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen Tiedotus ja markkinointi Palkitsemiskäytännöt Organisaatio ja toimihenkilöt Liite 1. Kaudella tuloksen tehneet Luistinkiitäjien luistelijat Liite 2. Nuorten pelisäännöt Liite 3. Vastuuvalmentajat Liite 4. Pikaluistelukilpailujen järjestämisorganisaatio Liite 5. Pääkaupunkiseudulla toimivat luistelutuomarit ja lähettäjät Liite 6. Ohjeet nuorille pikaluisteluharrastuksen aloittamiseksi Liite 7. Ohjeet aikuisille pikaluisteluharrastuksen aloittamiseksi Liite 8. Tulostavoitteen saavuttaneet luistelijat... 27

3 2 Esipuhe Helsingin Luistinkiitäjät ry:n toimintaperiaatteet sisältää kuvauksen niistä keskeisistä periaatteista, joihin seuran toiminta perustuu. Asiakirja on laadittu osana Nuori Suomi ry:n Sinettiseurahanketta, ja sen tavoitteena on toimia ohjeena toiminnan kehittämiseksi ja seuran laadun parantamisessa. Seuralla on kunnianhimoiset tavoitteet hyvän urheilujärjestötoiminnan synnyttämiseksi. Tämä sisältää urheiluun, toiminnan eettisyyteen, olosuhteisiin ja organisoitumiseen liittyviä periaatteita ja tavoitteita. Pikaluistelun keskeisenä toiminnallisena ohjenuorana on omien rajojen ja ennätysten jatkuva parantamisen. Tämä ohjenuora on keskeinen periaate myös Helsingin Luistinkiitäjien toiminnassa. Helsinginssä 22. päivänä toukokuuta 2011 Helsingin Luistinkiitäjät ry:n johtokunta

4 3 1. Helsingin Luistinkiitäjät ry:n visio 2015 Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena on olla v Suomen paras pikaluisteluseura ja tunnustettu luistelukouluttaja pääkaupunkiseudulla. Seuran urheilijana on hyvä harrastaa luistelua.

5 4 2. Urheilulliset tavoitteet Menestystavoitteet Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena on olla Suomen paras pikaluisteluseura vuoteen 2015 mennessä. Hopealuistinfinaali. Luistinkiitäjillä on v Suomen parhaat Hopealuistin-ikäiset luistelijat ja Hopealuistinfinaalissa 30 luistelijaa. A- ja B-juniorit. Luistinkiitäjillä on v Suomen parhaat A- ja B-junioriluistelijat eli 5-7 juniori-ikäistä mitalistia ja puolet junioreiden MM-kisajoukkueesta sekä junioreiden SM-kisoissa 10 osanottajaa. Aikuiset. Vuonna 2015 Luistinkiitäjien luistelijat ottavat useita mitaleja miehissä ja naisissa sekä spinttereissä että yleisluistelijoissa. Arvokisaedustukset. Luistinkiitäjien tavoitteena on auttaa seuran luistelijoista Sotsin talviolympialaisiin 1-2 edustajaa, nuorten MM-kisoihin yhteensä 4-5 luistelijaa ja Viking Raceen/ikäkausimaaotteluun yhteensä noin 20 luistelijaa Master-luistelijat. Luistinkiitäjillä on aktiivinen master-luistelijoiden toiminta ja runsaasti vuosittain kilpailuihin osallistuvia luistelijoita. Seuran tavoitteena on nostaa vuosittain tuloksen pikaluistelussa luistelevien luistelijoiden määrä luistelijasta luistelijaan v mennessä. Vuonna tuloksen tehneiden luistelijoiden tiedot on liitteessä 1. Helsingin Luistinkiitäjät ry oli v Suomen neljänneksi paras pikaluisteluseura ja toiseksi paras Hopealuistinseura

6 5 Laadulliset tavoitteet Helsingin Luistinkiitäjillä on vuonna 2015 hyvin toimivat ammattimaisesti valmennetut valmennusryhmät kaikille ikä- ja tasoryhmille eli alle 11 v, 11-15v, v ja aikuisille sekä master-luistelijoille. Seuralla on urheilijoiden tukijärjestelmä, joka perustuu urheilijan uran rakentamiseen paikallisesti Helsingin seudulla. Luistinkiitäjät kehittää nuorisotoimintaansa Nuori Suomi ry:n sinettiseurojen ja Luisteluliiton urheilijan urapolku ohjeiden linjaamien suuntaviivojen mukaisesti: Alle 11 v: Hyvin järjestetty valmennustoiminta 4-6 kertaa viikossa yhdessä jääkiekkoseurojen kanssa niin, että pikaluistelujuniorit voivat harjoitella myös muita lajeja (jääkiekko, ringette, yleisurheilu, jalkapallo) v: Laadukkaasti järjestetty tehokas valmennus 4-6 kertaa viikossa niin, että Luistinkiitäjien harjoituksiin osallistuvista nuorista kehittyy hyviä urheilijoita ja teknisesti taitavia luistelijoita. Valmennukseen kuuluu yhteisiä leirejä ja ulkomaan harjoittelu- ja kilpailumatkoja v: Hyvin järjestetty valmennus yhdessä Mäkelänrinteen lukion kanssa niin, että Luistinkiitäjien nuorilla on hyvä valmennus, hyvät varusteet, säännöllinen leiritys nopeissa halliolotuhteissa ja taloudelliset edellytykset kehittyä kansallisesti ja kansainvälisesti menestyviksi luistelijoiksi. Seuran tavoitteena on auttaa myös muualta tulevia luistelijoita halutessaan siirtymään Helsinkiin ja Mäkelänrinteen lukioon. Aikuiset: Luistinkiitäjien tavoitteena on järjestää v aikuisille kilpaluistelijoille edellytykset hyvään päivittäisvalmennukseen Helsingin seudulla ja toimiva valmennus Luisteluliiton maajoukkuevalmentajien kanssa. Lisäksi seuran tavoitteena on luoda taloudellisia mahdollisuuksia seuran luistelijoiden kansalliselle ja kansainväliselle menestykselle. Master-luistelijat: Seuran tavoitteena on luoda toimiva harjoitus- ja kilpailujärjestelmä sekä hyvät harjoitusvuorot, jotka ovat myös master-luistelijoiden käytössä. Matkaluistelijat: Seura pyrkii luomaan hyvät puitteet tavoitteelliseen ja hauskaan matkaluisteluharrastukseen seuran jäävuoroilla Oulunkylässä ja kesävuoroilla Pirkkola rullaluisteluradalla.

7 6 Tulostavoitteet. Helsingin Luistinkiitäjät kannustaa jokaista luistelijaa parantamaan vuosittain omia tuloksiaan. Omien tulosten jatkuva parantaminen on keskeinen osa seuran kilpaurheilutoiminnan ideologiaa. Tämän kannustamiseksi seura asettaa luistelijoille tulostavoitteet ja palkitsee vuosittain tulostavoitteita saavuttaneita luistelijoita. Eettiset periaatteet. Seuran valmennusryhmiin otetaan jatkuvasti uusia luistelijoita, ja valmennus järjestetään niin, että osallistua voivat monentasoiset urheilijat. Tulostavoitejärjestelmä mahdollistaa eritasoisten urheilijoiden harjoittelmisen ja kilpailemisen yhdessä. Alle 16-vuotiaiden valmennusryhmillä on v laadittu pelisäännöt yhdessä nuorten kanssa (liite 2). Organisointi. Seuran valmennusryhmillä on kaikilla vastuuvalmentaja (v vastuuvalmentajat liitteessä 3). Seuran tavoitteena on, että seuran valmennuspäällikkö on päätoiminen tehtävä, jossa toimii ammattivalmentajatutkinnon suorittanut valmentaja. Seuralla on nimetty nuorisotoiminnasta vastaava johtokunnan jäsen.

8 7 Toiminnalliset tavoitteet Valmentajat ja ohjaajat. Helsingin Luistinkiitäjät ry:llä on vuonna 2015 yksi päätoiminen valmentaja (joko itsenäisesti tai yhteistyössä Luisteluliiton kanssa) ja 4-5 osa-aikaista valmentajaa. Seuralla on aktiivinen yhteistyö jääkiekkoseurojen kanssa. Toimintakauden tavoitteena on rekrytoida 1-2 uutta aktiivista valmentajaa uuden junioriryhmä ja/tai jääkiekkoilijoiden luisteluharjoittelun ohjaamiseen. Luistelijoiden määrä. Seuran tavoitteena on kaksinkertaistaa pikaluistelua harjoittelevien nuorten ja aikuisten luistelijoiden lukumäärä ja kasvattaa seuran luisteluvalmennukseen osallistuvien jääkiekkonuorten määrää. Alle 11 v: Luistinkiitäjien pikaluisteluharjoituksiin osallistuu 3-5 kertaa viikossa nuorta luistelijaa v.: Luistinkiitäjien pikaluisteluharjoituksiin osallistuu 4-6 kertaa viikossa 15 nuorta luistelijaa v.: Luistinkiitäjien pikaluisteluharjoituksiin osallistuu 5-9 kertaa viikossa 10 nuorta luistelijaa. Aikuiset: Luistinkiitäjien pikaluisteluharjoituksiin osallistuun 5-7 aikuista pikaluistelijaa. Luistinkiitäjien valmentajien jääkiekkoilijoille ja ringette-pelaajille pitämiin luisteluharjoituksiin osallistuu v säännöllisesti neljä tai viisi joukkuetta eli 100 nuorta jääkiekkoilijaa. Luistinkiitäjien luistelijoita ja valmentajia osallistuu kansainvälisille luisteluleireille. Ryhmäkuva talven leiristä Berliinissä.

9 8 3. Taloustavoitteet Taloushallinnon tavoitteena on nostaa seuran budjetti noin eurosta euroon vuoteen 2015 mennessä. Tähän pyritään pääsemällä seuraavilla toimenpiteillä: Jäsenmaksut. Tavoitteena on nostaa jäsenmäärä 230 jäsenestä jäseneen vuoteen 2015 mennessä. Kausimaksut. Tavoitteena on nostaa säännöllisesti kausimaksuja maksavien luistelijoiden määrä luistelijasta luistelijaan vuoteen 2015 mennessä. Tapahtumatuotot. Tavoitteena on järjestää 1-2 matkaluistelu/rullaluistelutapahtumaa vuodessa sekä nykyistä tehokkaampi yhteistyökumppanihankinta. Luisteluvalmennusyhteistyö jääkiekon ja ringetten kanssa. Tavoitteena on tehdä yhteistyötä jääkiekko- ja ringetteseurojen kanssa, ja varmistaa tällä tavalla tuottoja luistelukoulutuksesta. Keskusjärjestöjen ja kunnan tuki. Tavoitteena on saada Pikaluistelun Tuelta, Nuori Suomelta, Mäkelänrinteen lukiolta ja Helsingin kaupungilta osuus kustannuksiin vuosittain. Valmennusryhmien oma varainhankinta. Tavoitteena on kannustaa valmennusryhmiä omaan varainhankintaan. Urheilusta riippumaton varainhankinta. Tavoitteena on kehittää vuoteen 2015 mennessä oma luistelu-urheilusta riippumaton varainhankintakeino yhdessä Luisteluliiton kanssa v mennessä.

10 9 Seuran tavoitteena on tehostaa toimintaansa lisäämällä toiminnan ammattimaisuutta ja tehostamalla urheilijoiden tukemista seuraavilla toimilla: Valmentajien palkkaus. Yhden päätoimisen valmentajan ja osa-aikaisten valmentajien kustannuksiin käytetään nykyistä enemmn rahaa. Peruskulut. Toiminnan peruskulut (harjoitusvuorot, välineet) kasvavat jonkin verran. Jos olosuhteiden parantamishankkeet etenevät, jäävuoromaksut kasvavat merkittävästi. Markkinointi. Lajimarkkinointi (ilmoittelu, mediatuotanto, lajikokeilut) kasvavat. Valmennus- ja kilpailukulut. Urheilijoiden tukeminen (kilpailumatkat, harjoitusleirit) lisääntyy merkittävästi.

11 10 4. Olosuhdetavoitteet Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena on kehittää vuoteen 2015 mennessä luisteluurheilun olosuhteita seuraavasti: Halli tai puolikatettu rata. Helsingin seudulla on 2015 vireillä pikaluisteluun soveltuvan hallin tai vähintään puolikatetun radan toteuttaminen. Rullaluistelurata. Seura jatkaa Pirkkolan rullaluisteluradan kehittämistä yhdessä HTL:n kanssa parantamalla radan olosuhteita. Short track -vuorot. Seuralla on 1-2 short track vuoroa viikossa short track -luistimille yhdessä Helsingin tai sen lähialueen jäähallissa. Luistelukouluvuoro. Helsingin kaupungin kiellettyä luistelukoulutoiminnan pikaluisteluvuoroilla tavoitteena on järjestää 3-4 tunnin vuoroa jääkiekkoluistimilla tapahtuvaa lajitoimintaan viikossa. Oheisharjoittelukeskus. Seuralla on oheisharjoittelukeskuksena toimiva tila, jossa on erityisolosuhteet pikaluistelun oheisharjoittelun tekemiseen. Pitkän aikavälin tavoitteena on parantaa v jäävuorotilannetta niin, että seuran pikaluistelun harjoitusvuorot ovat pääosin klo välisenä aikana (kun v viikossa klo välisenä aikana on 2 h viikossa), ja jään laatu harjoitusvuoroille paranee olennaisesti nykyisestä jään laadusta.

12 11 5. Varusteita koskevat tavoitteet Seuran luistinvarasto. Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena on ylläpitää nuorille soveltuvaa luistinvarastoa hyväkuntoisia klaps-luistimia, ja kohtuullista määrää pikarullaluisteluun soveltuvia rullaluistimia. Tavoitteena on kasvattaa nykyistä noin 15 parin varastoa 30 pariin vuodessa v mennessä hankkimalla keskimäärin neljä paria úusia luistimia vuodessa. Tämä edellyttää vuokratuottojen lisäksi noin 1000 euron vuotuista investointia. Tila luistinvarastolle. Tavoitteena on saada kunnon tila luistimien säilytystä ja vuokrausta varten. Nykyinen v oleva varastotila Oulunkylässä ei riitä kasvavalle luistinvarastolle. Muiden luistintarvikkeiden saatavuus. Seuran tavoitteena on toimia yhteistyössä kaupallisten yrittäjien kanssa niin, että seuran luistelijoilla on käytettävissään kohtuuhintaan muita luisteluvarusteita. Nykyistä käytäntöä pienen seuran väreissä olevien kilpa-asujen varaston ylläpitämistä on tavoitteena jatkaa. Välinehuoltokoulutus. Seuran tavoitteena on järjestää kerran vuodessa koulutus välinehuollossa eli erityisesti luistinten terotuksessa.

13 12 6. Kilpailujen ja tapahtumien järjestäminen Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena v on järjestää vuosittain vuosittain pikaluistelun arvokilpailuja ja yksi massatapahtuma talvella (Kalevan Kierroksen luistelu) ja yksi massatapahtuma kesällä (Helsinki Roller Maraton). Kilpailutapahtumat ovat seuraavat: Clas Thunbergin muistokilpailut. Tavoitteena on rakentaa tapahtumasta kansallisesti merkittävä kilpailutapahtuma (Nuorisocupin ja Masterscupin osakilpailu) ja kansainvälinen kilpailutapahtuma, jos maailmancupista kehittyy erillinen B-kategoria. Junioreiden SM-kilpailut ja Hopealuistinfinaali. Tavoitteena on vuosittain järjestää yksi nuorten arvokisatapahtuma. Aikuisten SM-kisat. Tavoitteena on järjestää vuorovuosin Seinäjoen kanssa yleisluistelijoiden SM-kisa ja matkakohtaiset SM-kisat. Tiistaikisat. Tavoitteena on jatkaa kaikille avoimien kansallisten kilpailujen järjestämistä noin kymmenen kertaa vuodessa. Joulua edeltävää kilpailua kutsutaan tonttukisaksi ja maaliskuun tiistaikisa on samalla Helsingin piirin mestaruuskisa. Kilpailujen järjestämisorganisaatio. Kilpailut järjestetään HTL:n kanssa yhteistyössä. Tavoitteena on etukäteen ennen kauden alkua kerätä luettelo käytettävissä olevista toimitsijoista, ja palkita toimitsijatehtäviin osallistuneita. Toimitsijatehtävät on kuvattu liittessä 4. Tuomaritehtävät. Kilpailujen tuomaritehtävissä toimiminen edellyttää peruskoulutusta tehtäviin. Luistinkiiitäjien tavoitteena järjestää tuomarikoulutusta vähintään joka toinen vuosi, ja kannustaa osallistumaan Luisteluliiton järjestämiin vastaaviin koulutuksiin. Pääkaupunkiseudulla toimivat kansainväliset tuomarit v on liitteessä 5. Massatapahtumien järjestäminen. Luistinkiitäjien tavoitteena on järjestää yhdessä HTL:n kanssa kaksi massatapahtumaa vuosittain. Kalevan Kierroksen luistelu (400 osanottajaa) järjestetään Oulunkylässä tammi/helmikuussa. Helsinki Roller Maratonia ei ole järjestetty v jälkeen, mutta tavoitteena on aloittaa sen järjestäminen uudelleen viimeistään kesällä 2012 (osanottajatavoite 500 osanottajaa). Tavoitteena on investoida chip-pohjaisiin ajanottojärjestelmiin niin, että tapahtumien laatu paranee.

14 13 7. Tiedotus ja markkinointi Helsingin Luistinkiitäjät ry:n tavoitteena on tiedottaa aktiivisesti toiminnastaan käyttäen seuraavia toimintatapoja. Seuran internetsivut. Seuran internetsivuja käytetään toiminnan jatkuvaan tiedottamiseen. Sivujen sisältöä pyritään jatkuvasti kehittämään. Pirkkolan rullaluisteluradalla ja Helsinki roller Maratonilla on omat sivut Jutut tiedotusvälineissä. Seuran tavoitteena on toimia niin, että seuran toiminnasta ja sen urheilijoista on säännöllisesti juttuja pääkaupunkiseudun medioissa. Jäsenkirjeet. Seuran tavoitteena on lähettää seuran jäsenille 2-3 kertaa vuodessa jäsenkirje, johon sisällytetään Luistinkiitäjä moniste/lehti. Luistinkiitäjä sisältää kulloinkin ajankohtaista tietoa seuran toiminnasta jäsenille. Jakelu on v noin 250 kappaletta. Seuran ilmoitustaulu Oulunkylässä. Seuran tavoitteena on kertoa toimintansa pääasioista seuran ilmoitustaululla Oulunkylässä. Mediatuotanto. Seuran tavoitteena on v mennessä tuottaa seuran järjestämistä arvokisoista ja tapahtumista videokuvaa internetiin, ja selvittää yhteistyökumppaneita toiminnan käytännön järjestämiseen. Lehti-ilmoittelu ja mediamarkkinointi. Luistinkiitäjät käyttää valikoiden lehti-ilmoittelua osana kurssien ja tapahtumien markkinointia. Yhteiset asusteet. Seuralla on yhtenäiset kilpailuasut ja lämmittelyasut. Muiden asusteiden hankkimista selvitetään vuosittain (verryttelyasut, T-paidat).

15 14 8. Palkitsemiskäytännöt Helsingi Luistinkiitäjät ry palkitsee urheilijoitaan vuosittain kauden päätöstilaisuudessa. Palkitsemisiin kuuluu tulostavoitepalkinnot ja parhaiden luistelijoiden palkinnot, sekä muut kulloinkin päätettävät tunnustukset. Aktiiviset valmentajat saavat vuosittain tunnustuspalkinnot, ja tavoitteena on palkita myös aktiivisia toimitsijoita. Seuran tavoitteena on hakea seuratyöntekijöille Luisteluliiton ansiomerkkejä. Vuonna 2011 palkittiin tulostavoitteet saavuttaneet luistelijat (liite 8) luistelijapatsailla ja seuraavat toimitsijat ja valmentajat seuran viirillä: Kimmo Loponen, Toni Korelin ja Ilkka Rahnasto.

16 15 9. Organisaatio ja toimihenkilöt Helsingin Luistinkiitäjät ry:n organisaatiota on tavoitteena huomattavasti kehittää vastaamaan toiminnallisia tavoitteita. Organisaatiossa on ainakin seuraavat roolit: Puheenjohtaja. Henkilön tehtävänä on johtaa seuran organisaatiota ja toimia kokousten koollekutsujana. Nuorisovastaava. Henkilön tehtävänä on vastata nuorisotoiminnan organisaatiosta ja sen toiminnallisesta laadusta. Kilpailu- ja tapahtumavastaava. Henkilön tehtävänä on vastata kilpailu- ja tapahtumatoiminnan toimitsijaorganisaatiosta. Talousvastaava. Henkilön tehtävänä on vastata kirjanpidosta ja taloushallinnosta. Jäsenasioista vastaava. Henkilön tehtävänä on vastata jäsenrekisterista ja jäsenpostituksista. Tiedotus- ja markkinointivastaava. Henkilön tehtävä on vastata tiedotustoiminnan suunnittelusta ja toteutuksesta. Varustevastaava. Henkilö vastaa seuran varustevaraston ylläpidosta, kunnosta ja kehittämisestä. Seuran johtokunta päättää seuran toimintaan liittyvistä asioista. Tavoitteena on, että seuran johtokunta kokoontuu kuukausittain.

17 16 Liite 1. Kaudella tuloksen tehneet Luistinkiitäjien luistelijat Kauden parhaat tulokset kotimaassa Naiset 100 m 1 Treuthardt Laura Peltonen Miina Rahnasto Johanna Suomalainen Villiina Naiset 1500 m 1 Treuthardt Laura 2: Peltonen Miina 2: Rahnasto Johanna 2:55.64 Naiset 3000 m 1 Treuthardt Laura 5:52.59 Naiset 300 m 2 Rahnasto Johanna 6: Suomalainen Villiina Miehet 100 m Naiset 500 m 1 Puolakka Markus Rahnasto Tuomas Treuthardt Laura Peltonen Miina Rahnasto Johanna Suomalainen Villiina Naiset 1000 m 1 Treuthardt Laura Peltonen Miina Rahnasto Johanna Ahonen Lasse Lanza Andrea Lanza Guglielmo Rahnasto Ilkka Järvinen Janne Suomalainen Samuli Korelin Toni Töyrälä Heikki Nieminen Jesse Nguyen Noah Suomalainen Joona Hult Per 13.26

18 17 15 Numminen Antti Peltonen Onni Suomalainen Tuukka Partanen Aleksi Eskola Antero Mayer Leo Partanen Teemu Reilamo Veeti Kallio Kaj Anthoni Henrik Aarnio Elias Miehet 300 m 1 Lanza Andrea Lanza Guglielmo Suomalainen Joona Nieminen Jesse Peltonen Onni Nguyen Noah Eskola Antero Partanen Aleksi Suomalainen Tuukka Reilamo Veeti Partanen Teemu Miehet 500 m 1 Puolakka Markus Poutanen Mikko Puolakka Miro Poutanen Heikki Rahnasto Tuomas Ahonen Lasse Lanza Guglielmo Eskola Santeri Lanza Andrea Järvinen Janne Töyrälä Heikki Ojala Osmo Numminen Antti Suomalainen Samuli Suomalainen Joona Hult Per Eskola Antero Nieminen Jesse Ahonen Esko Nguyen Noah Virtanen Timo Mayer Leo Kallio Kaj Peltonen Onni 59.86

19 18 25 Suomalainen Tuukka Partanen Aleksi Partanen Teemu Vikman Kalevi Anthoni Henrik Anthoni Henrik 3:58.73 Miehet 1500 m 1 Poutanen Mikko 2: Poutanen Heikki 2: Rahnasto Tuomas 2:19.52 Miehet 1000 m 1 Puolakka Markus 1: Poutanen Mikko 1: Poutanen Heikki 1: Rahnasto Tuomas 1: Puolakka Miro 1: Ahonen Lasse 1: Eskola Santeri 1: Lanza Guglielmo 1: Lanza Andrea 1: Numminen Antti 1: Suomalainen Samuli 1: Töyrälä Heikki 1: Hult Per 1: Ahonen Lasse 2: Numminen Antti 2: Lanza Andrea 2: Lanza Guglielmo 2: Eskola Santeri 2: Töyrälä Heikki 2: Ahonen Esko 2: Hult Per 2: Eskola Antero 3: Mayer Leo 3: Vikman Kalevi 3: Kallio Kaj 3: Anthoni Henrik 6:13.92 Miehet 3000 m 14 Eskola Antero 1: Mayer Leo 1: Nieminen Jesse 2: Suomalainen Joona 2: Nguyen Noah 2: Kallio Kaj 2: Rahnasto Tuomas 4: Numminen Antti 5: Lanza Andrea 5: Lanza Guglielmo 5: Töyrälä Heikki 5:58.99

20 19 Miehet 5000 m Naiset 3000 m 1 Numminen Antti 9: Treuthardt Laura 5: Töyrälä Heikki 11:11.50 Miehet m Miehet 500 m 1 Vikman Kalevi 22: Puolakka Markus Poutanen Mikko Kauden parhaat tulokset ulkomailla Naiset 500 m 1 Treuthardt Laura Peltonen Miina Rahnasto Johanna Naiset 1000 m 1 Treuthardt Laura 1: Peltonen Miina 1: Rahnasto Johanna 1:42.80 Naiset 1500 m 1 Treuthardt Laura 2: Peltonen Miina 2: Rahnasto Johanna 2: Puolakka Miro Rahnasto Tuomas Ahonen Lasse Lanza Guglielmo Eskola Santeri Lanza Andrea Töyrälä Heikki Suomalainen Samuli Numminen Antti Eskola Antero Miehet 1000 m 1 Poutanen Mikko 1: Rahnasto Tuomas 1: Puolakka Miro 1: Ahonen Lasse 1:26.61

21 20 5 Lanza Guglielmo 1: Lanza Andrea 1: Töyrälä Heikki 1: Numminen Antti 1: Eskola Antero 1:46.52 Miehet 1500 m 6 Töyrälä Heikki 2: Lanza Andrea 2: Eskola Antero 2:58.86 Miehet 3000 m 1 Puolakka Miro 5: Lanza Guglielmo 5: Poutanen Mikko 2: Rahnasto Tuomas 2: Puolakka Miro 2: Ahonen Lasse 2:18.95 Miehet 5000 m 1 Töyrälä Heikki 10: Lanza Guglielmo 2:27.26

22 21 Liite 2. Nuorten pelisäännöt Ikäryhmän 7-12 vuotiaat pelisäännöt 1. Pitää kuunnella valmentajaa. 2. Kannustetaan toisia ja korostetan joukkuehenkeä. 3. Noudatetaan aikatauluja. 4. Ei tehdä vilppiä tai huijata. 5. Ei syödä karkkia ja juoda limsaa kilpailuissa. 6. Ei roskata tai rikota jäätä. Ikäryhmän vuotiaat pelisäännöt 1. Otetaan toiset huomioon ja tuetaan kaikkia. 2. Noudatetaan aikatauluja. 3. Keskitytään harjoituksiin ja annetaan kaikille harjoittelurauha. 4. Valmistaudutaan kilpailuihin ja suorituksiin huolella. 5. Pidetään huolta kavereista ja ohjataan heitä oikeaan suuntaan. (Pelisäännöt on nuorten itsensä laatimia Nuoris Suomi ohjeiden pohjalta Pajulahden seuraleirillä )

23 22 Liite 3. Vastuuvalmentajat 2011 Johtokunnan nuorisotoiminnasta vastaava Ilkka Rahnasto Nuorisotoiminnan vastuuvalmentaja Jason Andberg 7-12 vuotiaat Jason Andberg vuotiaat Jason Andberg, Timo Risku, Ilkka Rahnasto Aikuiset Markus ja Miro Puolakka Toni Korelin Esa Puolakka

24 23 Liite 4. Pikaluistelukilpailujen järjestämisorganisaatio Kilpailuorganisaatioon (valtakunnalliset kilpailut) tarvitaan yleensä henkeä. Kilpailujen johtaja Ylituomari (1) Lähettäjä Lähdön avustaja Kaarretuomarit (4) Etusuoran tuomari (1) Ajanottajat (4) Ajanoton sihteeri Sähköinen ajanotto (1-2) Tulospalvelu (1) Kuuluttaja Kierroslaskijat (2) Tehtävänä on varmistaa, että organisaatio on paikallaan Vastaa kilpailusääntöjen tulkinnasta Vastaa lähetyksestä Vastaa hihanauhojen jakamisesta Tarkkailevat ylituomarin apuna rata- ja radanvaihtorikkomuksia Tarkkailee etusuoran ratarikkoja Käsiajanotto Kirjaa käsiajanoton tulokset Vastaa sähköisestä ajanotosta Vastaa tuloksista ja parijärjestyksistä Vastaa kenttäkuulutuksesta Vastaavat jäjellä olevien kierrosten näyttämisestä luistelijolle Tiistaikilpailujen organisaation on vähintään seuraava: kuuluttaja, lähettäjät, ajanoton sihteeri, 2 ajanottajaa.

25 24 Liite 5. Pääkaupunkiseudulla toimivat luistelutuomarit ja lähettäjät 2011 ISU:n arvokisojen tuomarit ISU:n arvokisojen lähettäjät Ei yhtään pääkaupunkiseudulla asuvaa Ei yhtään pääkaupunkiseudulla Kansainvälisten kisojen tuomarit Raimo Punkkinen (HTL) Esa Puolakka Ilkka Rahnasto Kansainvälisten kisojen lähettäjät Esko Ahonen Jorma Rantanen (HTL)

26 25 Liite 6. Ohjeet nuorille pikaluisteluharrastuksen aloittamiseksi 2011 Näiden ohjeiden tarkoituksena on auttaa nuoria pikaluisteluharrastuksen aloittamisessa. Ohjeet nuorille. 1. Mukaan pääseminen. Seuran harjoitusryhmät ottavat jatkuvasti uusia luistelijoita. Ota yhteyttä rohkeasti vastuuvalmentajiin. Harjoituksia on 4-6 kertaa viikossa, jolloin pikaluisteluharjoituksissa voi käydä esimerkksi 2-3 kertaa viikossa ja jatkaa muita harrastuksia. 2. Luistimet. Seura vuokraa nuorille ensimmäiset luistimet. Koko kauden vuokra on ollut euroa. Omat uudet luistimet maksavat noin 400 euroa tai enemmän. 3. Muut välineet. Pikaluistelun voi aloittaa ihonmyötäisessä tuuliasussa. Ensimmäinen oma varustehankinta on yleensä kilpailuasua, joka maksaa noin euroa. Seuralla on varastossa kilpailuasuja, joita se myy nuorille omakustannushintaan. 4. Maksut. Nuorille pikaluistelijolle on seuraavat maksut (2011): Jäsenmaksu 20 euroa ja kuukausimaksu 25 euroa. Seura hankkii nuorille Luisteluliiton kilpailulisenssin. 5. Kilpailut. Kilpailuja on talvisin noin kymmenen kertaa tiistaisin klo 19 Oulunkylässä. Niihin voi osallistua ja yrittää parantaa aikoja. Nuorille on valtakunnallinen Nuorisocup-kilpailusarja, johon seuran luistelijat osallistuvat ja pääkisana epävirallinen SM-kisa Hopealuistinfinaali helmikuun puolivälissä.

27 26 Liite 7. Ohjeet aikuisille pikaluisteluharrastuksen aloittamiseksi 2011 Näiden ohjeiden tarkoituksena on auttaa aikuisia pikaluisteluharrastuksen aloittamisessa. Ohjeet aikuisille. 1. Harrastuksen aloittaminen. Paras tapa aloittaa luisteluharrastus on tulla Oulunkylään luistelemaan. Pikaluisteluvuorolla on yleensä illan viimeinen tunti varattu matka- ja retkiluistelijoille. Pikaluisteluvuoroilla pitää olla pikaluistimet tai retkiluistimet. Seura järjestää talvella myös tekniikkakursseja, joihin se myös vuokraa pikaluistimet (aikuisten kokoja on vain rajoitetusti). 2. Luistimet. Pikaluistimia ei yleensä myydä urheiluliikkeissä, vaan niitä tuovat maahan lajiin erikoistuneet maahantuojat. Luistinkiitäjät on tehnyt yhteistyötä helsinkiläisen maahantuojan EsaSportin kanssa. Luistimet tilataan yleensä ennen kauden alkua, Esasportilla on talvisaikaan rajoitettu varasto myyntiluistimia. 3. Muut välineet. Kilpaluistelun aloitettaessa kannattaa yleensä hankkia kilpailasu. Seura myy seuran omaa kilpailuasua omakustannushintaan ( euroa). Muiden varusteiden osalta seura tekee yhteistyötä T:mi Timo Riskun kanssa. 4. Maksut. Aikuisten jäsenmaksu on 30 euroa vuodessa. Tekniikkakurssien kurssimaksu ilmoitetaan kurssin ilmoittautumisen yhteydessä. 5. Kilpailut. Aikuisille harrastajille järjestetään kilpailuja Oulunkylässä noin kymmenen kertaa vuodessa tiistaisin klo 19. Aikuisille (eli masterluistelijoille) on myös valtakunnallinen mastercup, mastersarjojen SM-kisat ja kansainvälisiä kisoja ympäri maailman. Kilpaileminen edellyttää Luisteluliiton kilpailulisenssin hankkimista.

28 27 Liite 8. Tulostavoitteen saavuttaneet luistelijat Ahonen Lasse Eskola Antero Eskola Santeri Hult Per Lanza Andrea Lanza Guglielmo Peltonen Miina Suomalainen Villiina Treuthardt Laura 25 Nguyen Noah Nieminen Jesse Numminen Antti Partanen Aleksi Partanen Teemu Peltonen Onni Poutanen Heikki Puolakka Markus Puolakka Miro Rahnasto Ilkka Rahnasto Tuomas Reilamo Veeti Suomalainen Joona Suomalainen Samuli Suomalainen Tuukka Töyrälä Heikki

MASTEREIDEN SPRINTTI SM-2013 JUNIOREIDEN KEVÄTSPRINTTI. 100m. 500m. 1. I 67 EP Eetu Käsnänen HTL / / /

MASTEREIDEN SPRINTTI SM-2013 JUNIOREIDEN KEVÄTSPRINTTI. 100m. 500m. 1. I 67 EP Eetu Käsnänen HTL / / / JUNIREIDEN KEVÄTSPRINTTI Helsinki, ulunkylä 2.3.2013 100m 1. I 67 EP Eetu Käsnänen HTL 68 EP Max Kokko HLK 2. I 69 EP Teemu Partanen HLK 70 EP Leevi Hartikka HLK 3. I 71 ET Inka Koivisto HLK 73 FT Villiina

Lisätiedot

JUHANI JÄRVISEN MUISTOKILPAILUT PARIJÄRJESTYS. 500m. Helsingin Työväen Luistelijat. 1. I 47 AP Miro Puolakka HLK / / /

JUHANI JÄRVISEN MUISTOKILPAILUT PARIJÄRJESTYS. 500m. Helsingin Työväen Luistelijat. 1. I 47 AP Miro Puolakka HLK / / / 500m 1. I 47 AP Miro Puolakka HLK 46 AP Juho Vaittinen VaHa 2. I 54 PB Valle Viertola SU 3. I 52 PB Aatu Hautamäki SU 53 PB Tuomas Rahnasto HLK 4. I 64 CP Jaakko Hautamäki SU 68 CP Eemil-skari ras PoPy

Lisätiedot

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017

TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 TIKKURILAN TAITOLUISTELU- KLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO KAUDELLE 2016 2017 Tikkurilan Taitoluisteluklubi ry 12.4.2016 2 TIKKURILAN TAITOLUISTELUKLUBI RY TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1 (6) vuodelle Porin Pyrintö ry Luistelujaosto LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017

Toimintasuunnitelma 1 (6) vuodelle Porin Pyrintö ry Luistelujaosto LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Toimintasuunnitelma 1 (6) LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2017 Yleistä Hallinto Talous n päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu. Lapsille tarjoamme perheluistelua

Lisätiedot

LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009

LUISTELUJAOSTON TOIMINTASUUNNITELMA VUODELLE 2009 LUISTELUJAOSTON VUODELLE 2009 Yleistä Hallinto Talous Luistelujaoston päälajit ovat pikaluistelu ja Short track eli kaukalopikaluistelu. Lapsille tarjoamme perheluistelua vanhempiensa kanssa sekä perusluistelu-

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2006-07 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Nieminen Tuomas SU 160981 10,00 Seinäjoki 14.12.06 2 Kiiskinen Pertti OuTa 181073 10,30 Seinäjoki 14.12.06

Lisätiedot

egroup 2014 Valmennusryhmä-info

egroup 2014 Valmennusryhmä-info egroup 2014 Valmennusryhmä-info 12.12.2013 Kilpasuunnistajan polku Essussa egroup ja egrouph-valmennusryhmät vastaavat sarjoissa H/D 16-21 kilpasuunnistajana menestymään pyrkivien urheilijoiden valmennuksesta

Lisätiedot

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE

TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE 01.04.2009 LAIHIAN LUJA LENTOPALLOJAOSTO TIETOPAKETTI UUSILLE JA VANHOILLE PELAAJILLE, VALMENTAJILLE SEKÄ LASTEN VANHEMMILLE Tämän kirjan omistaa : Joukkueeni : Valmentaja : Valmentaja puhelinnumero: Joukkueen

Lisätiedot

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma

Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo. Toiminta- ja taloussuunnitelma Nummelan Palloseura ry NuPS Jalkapallo 2007 Nummelan Palloseura ry 28.11.2006 1 (9) SISÄLLYSLUETTELO 1. ESIPUHE... 2 2. TOIMINTAMALLI... 3 2.1. TOIMINTA-ALUE JA SIDOSRYHMÄT...3 2.2. SEURAN SÄÄNTÖMÄÄRÄISET

Lisätiedot

SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6. Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintasuunnitelma 2016

SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6. Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintasuunnitelma 2016 SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 1/6 Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintasuunnitelma 2016 SUOMEN SAAPPAANHEITTOLIITTO RY TOIMINTASUUNNITELMA 2/6 Sisällysluettelo 1. VUODEN 2016 PÄÄTAVOITTEET...

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 09.11.2015 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2016_ 1.Yleistä Vuoden 2016 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, järjestää hyviä kilpailuja,

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä

Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Tapanilan Erä ry Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 1(6) Toimintasuunnitelma vuodelle 2012 Yleistä Vuosi 2012 tulee olemaan taloudellisesti haasteellinen toimintavuosi. Oletettavaa on, että Helsingin Kaupungin

Lisätiedot

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2010-2011 Hockey Club Nokia ry Rek.no. 196.155 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat - Seuran strategian linjaus 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen

Lisätiedot

Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist. Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist. Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist.

Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist. Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist. Sija No Nimi Seura aika ero (s) pist. 500m Miehet 35v. 1. 10 Vesa ISOVIITA PUV 0.42,59 2 500m Miehet 40v. 1. 13 Jari SÄRKELÄ OuTa 0.46,41 3 2. 14 Jarmo ROSSI OuTa 0.53,34 6,93 1 500m Miehet 45v. 1. 18 Esa PUOLAKKA HLK 0.41,70 7 2. 21 Markku

Lisätiedot

Ikäkausivalmennus ja Sanix-linja

Ikäkausivalmennus ja Sanix-linja 13.12.2015 Ikäkausivalmennus ja Sanix-linja Milja Hintsanen 2 Valmennusjärjestelmä Pyrkivän joukkueet ovat kautta aikojen olleet sarjojensa menestyneimpien joukkueiden joukossa Tämän säilyttämiseksi kevään

Lisätiedot

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010

HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 HC NOKIA TOIMINTASUUNNITELMA 2009-2010 Hockey Club Nokia ry Rek.no. 196.155 SISÄLLYSLUETTELO: 1. Seuran hallintoon ja talouteen liittyvät asiat - Seuran strategian linjaus 2. Seuratoiminnan laadun kehittäminen

Lisätiedot

SUOMALAISEN KEILAILUN STRATEGIA. Suomen Keilailuliitto ry.

SUOMALAISEN KEILAILUN STRATEGIA. Suomen Keilailuliitto ry. SUOMALAISEN KEILAILUN STRATEGIA ry. 6. SYYSKUUTA 2016 Suomalaisen keilailun strategia Tämän dokumentin sisältämässä strategiassa linjataan Suomen Keilailuliiton keskeiset valinnat vuoteen 2020 saakka.

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010

Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 Toimintasuunnitelma 1.5.2009-30.4.2010 1 (6) Toimintasuunnitelma kaudelle 1.5.2009 30.4.2010 Seurassa toimii kauden aikana juniorijoukkueita kahdessatoissa eri ikäluokassa G- junioreista A-junioreihin.

Lisätiedot

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015

Vaajakosken Kuohu ry. Painijaosto. Toimintasuunnitelma 2015 1 Vaajakosken Kuohu ry Painijaosto Toimintasuunnitelma 2015 2 sivu Sisällysluettelo 2 1.0 Johdanto 3 1.1 Painijaoston jäsenet 2015, esitys johtokunnalle 3 2.0 Toiminta 4 2.1 Harrastustoiminta ryhmittäin

Lisätiedot

OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA

OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA OUSHINKAN RY TOIMINTALINJA 2009-2011 SISÄLLYSLUETTELO Toimintalinjan runkosuunnitelma...3 Oushinkan Ry:n visio...3 Eettiset linjaukset...3 Seuratoiminnan tavoitteet 2009-2011...4 Käytännön toimintatapoja...5

Lisätiedot

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2.

NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013. 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö. 2. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2012-30.6.2013 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Viestintäsuunnitelma

Viestintäsuunnitelma VIESTINTÄSUUNITELMA 1(10) Viestintäsuunnitelma Tervarit Juniorit ry VIESTINTÄSUUNITELMA 2(10) Sisällys 1. Johdanto 2. Tervarit Juniorit 3. Arvot 4. Viestinnän kohteet ja tavoitteet 5. Tervarit Juniorit

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016. Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 Rajamäen Kehitys Ry Toimintasuunnitelma 2016 1 1. Rajamäen Kehitys Ry:n toiminnan tarkoitus ja visio tulevasta Rajamäen Kehitys Ry eli RaKe on perustettu 1924 ja on yksi suurimmista ja vanhimmista Nurmijärvellä

Lisätiedot

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017

Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle 2017 Jääkiekkojaoston toimintasuunnitelma vuodelle Tulevan toimintakauden visio Jääkiekko vahvistaa edelleen paikkaansa paimiolaisessa harrastuskentässä kiinnostavana, innovatiivisena ja näkyvänä lajina. Johdanto

Lisätiedot

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013

HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 PL 33 13101 HÄMEENLINNA 04.11.2013 HÄMEENLINNAN AMPUMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 1.Yleistä Vuoden 2014 tärkeimpinä toiminnallisina asioina on saada eri jaokset toimimaan itsenäisesti, kultahippufinaalin onnistunut

Lisätiedot

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto

ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015. Sport Club Vantaa ry Tapanilan Erä ry Voimistelujaosto ELITE INFOTILAISUUS 12.5.2015 INFOTILAISUUS 1. ELITE YHTEISTYÖ 2. MIKÄ ELITE ON? 3. ELITE TIIMI 4. ELITE VALMENNUS 5. ELITE TOIMINTA 6. URHEILIJASOPIMUS 6. HAKU ELITEEN TOIMINTA ON VASTA ALUILLAAN ENSIMMÄINEN

Lisätiedot

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo

DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo DHTornarit ry toimintasuunnitelma kaudelle 2011 Sisällysluettelo Yleistä...2 Kausi 2010 yhteenveto...2 Painopisteet toiminnan kehittämisessä kaudelle 2011...2 Tiedottaminen...2 Yhteistyökumppanit...3 Kilpailutoiminta...4

Lisätiedot

Toimintakertomus (luonnos) 1 (13) v Porin pyrintö ry

Toimintakertomus (luonnos) 1 (13) v Porin pyrintö ry Toimintakertomus (luonnos) 1 (13) 1. Yleistä Luistelujaoston luistelijat ovat osallistuneet useisiin kilpailuihin ja leireihin kotimaassa ja ulkomailla. SM mitaleita on luisteltu aikuisten, junioreiden

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa T09-10 vanhempainilta 8.1.2017 T09-10 vanhempainilta Asialista Lyhyt seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Viestinnän käytännöt Maksut Toimihenkilöt FC REIPAS Iloa

Lisätiedot

Visio, missio, arvot ja strategia

Visio, missio, arvot ja strategia Visio, missio, arvot ja strategia Joensuun Kataja ry taitoluistelujaosto Arvot toiminnan perusta Visio tahtotila Jatkuva kehitys Missio tehtävä Strategia toimintamalli Arvot AVOIMUUS Asioista puhutaan

Lisätiedot

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit

Uudistuneet. Sinettiseurakriteerit Uudistuneet O Sinettiseurakriteerit Uudistetut Sinettiseurakriteerit pohjautuvat O Lasten ja nuorten urheilusta tehtyihin selvityksiin. O Selvitykset valmistuivat yhteistyössä Kilpa- ja huippu-urheilun

Lisätiedot

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Tikkurilan Taitoluisteluklubi

Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille - Tikkurilan Taitoluisteluklubi Toiminnan arviointikysely lasten vanhemmille Tikkurilan Taitoluisteluklubi 1. Joukkue / ryhmä, jossa lapsi on mukana Ice Melody Ice Sympathy Ice melody Luistelukoulu/ Timantit Ice Sympathy Luistelukoulu

Lisätiedot

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista:

Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Sulkasato Iisalmi Jäsentiedote 1 /2017 Tervehdys kaikille sulkapallon harrastajille! Vuoden alkuun tiivistelmää kevätkauden 2017 keskeisimmistä asioista: Pelivuorot: Sulkasadon pelivuorot pelataan Kirkonsalmen

Lisätiedot

RAISION NUORISOKIEKKO RY:N TOIMINTALINJA

RAISION NUORISOKIEKKO RY:N TOIMINTALINJA TOIMINTALINJA 1(8) RAISION NUORISOKIEKKO RY:N TOIMINTALINJA 1. Yleistä 2. Visio Raision Nuorisokiekko ry:n toimintalinja on kirjattu tässä asiakirjassa. Toimintalinjan tarkoituksena on kuvata selkeästi

Lisätiedot

Season Closing Race, to , Seinäjoki 400 m track Open air City of Seinäjoki

Season Closing Race, to , Seinäjoki 400 m track Open air City of Seinäjoki Final Results - 100 m Iso rata Naiset 1 13 KUKKONEN Jenni OuTa 10 I 0 11,84 59,200 2 38 LEHTINIEMI Susanna SU 10 O 0 12,33 61,650 2,450 3 9 KESKI-OPAS Kristiina SU 9 I 0 12,82 64,100 4,900 4 8 KESKI-OPAS

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Porvoon Miekkailijat Borgå Fäktare PM-BF Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 1 (6) Sisällysluettelo 1 Harjoitustoiminta... 3 1.1 Kevätkausi... 3 1.2 Kesäkausi... 3 1.3 Syyskausi... 3 1.4 Yhteistyö... 3 2

Lisätiedot

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja

Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi , ja Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja Seuran strategia on rakennettu toimintakausiksi 2016-2017, 2017-2018 ja 2018-2019 Strategian peruspilarit ovat seuran visio, perusarvot ja strategiset painopisteet Strategian osana on määritelty myös seuran

Lisätiedot

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto

Suomen Melonta- ja Soutuliitto Ratajaosto Sivu 1(6) MELONNAN SUOMEN CUP SÄÄNNÖT 2015 Säännöt hyväksytty: n kokous Laatija / tiedustelut: Harri Sairiala 1 YLEISTÄ Näissä säännöissä määrätään Suomen melonta- ja soutuliiton alaisissa rata- ja maratonmelontakilpailuissa

Lisätiedot

Seurakehitys SJAL:ssa. Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat

Seurakehitys SJAL:ssa. Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat Seurakehitys SJAL:ssa Kokemuksia oman seuran analyysista ja tulevaisuuden suunnitelmat Sisältö SJAL:n seurakehitysohjelmasta Kokemuksia oman seuran analyysista Artemis Laatujärjestelmä seuroille? SJAL:n

Lisätiedot

Juniorityö petankkiseuroissa

Juniorityö petankkiseuroissa Petankkiseuratoiminta - Juniorityö 1 Juniorityö petankkiseuroissa Nämä rivit on kirjoitettu avuksi niille seuroille joiden piirissä mietitään juniorityön aloittamista tai kehittämistä. Ei ole olemassa

Lisätiedot

EKS EKS-10 Joukkueen Perustamiskokous Laaksolahden neuvottelutilat

EKS EKS-10 Joukkueen Perustamiskokous Laaksolahden neuvottelutilat EKS 2010 EKS-10 Joukkueen Perustamiskokous 14.12.2016 Laaksolahden neuvottelutilat KOKOUKSEN ESITYSLISTA 1. Kokouksen avaus 2. Kokouksen järjestäytyminen 3. Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

SM-kilpailut Tulokset. Helsingin Työväen Luistelijat ry. Helsingin Luistinkiitäjät ry. 500m Miehet 1.osa 2.osa

SM-kilpailut Tulokset. Helsingin Työväen Luistelijat ry. Helsingin Luistinkiitäjät ry. 500m Miehet 1.osa 2.osa 500m Miehet 1.osa 2.osa yht.pisteet ero 1 30 Mika POUTALA HTL 36,50 37,04 73,54 2 44 Tuomas NIEMINEN SU 37,09 37,92 75,01 1,47 3 37 Risto ROSENDAHL HTU 38,15 37,77 75,92 2,38 4 52 Markus PUOLAKKA HLK 38,59

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA NJS A NJS A TOIMINTASUUNNITELMA Elisa Sormunen / Pasi Vuori

TOIMINTASUUNNITELMA NJS A NJS A TOIMINTASUUNNITELMA Elisa Sormunen / Pasi Vuori NJS A TOIMINTASUUNNITELMA 1.11.2015 31.10.2016 NJS A- joukkue toimii Nurmijärven Jalkapalloseura ry:n (NJS) alaisuudessa. NJS A joukkueessa pelaa kaudella 2015-2016, 1996,-97, -98 syntyneet pojat sekä

Lisätiedot

Kotimaan tilastot 2008-09 Päivitetty 18.3.2009 Miehet 100 m

Kotimaan tilastot 2008-09 Päivitetty 18.3.2009 Miehet 100 m Kotimaan tilastot 2008-09 Päivitetty 18.3.2009 Miehet 100 m Kauden paras Sukunimi Etunimi Seura Synt.aika Paikkakunta 1 Levo Harri OuTa 141290 10,42 Helsinki 27.1.2009 2 Andberg Jason HLK 030885 10,47

Lisätiedot

JPS P Vanhempainilta klo 18.00

JPS P Vanhempainilta klo 18.00 JPS P11 2016-17 Vanhempainilta 6.10.2016 klo 18.00 JPS-Juniorit toimintaohje (luonnos) Seuran toimintaohje luettavissa ja kommentoitavissa; http://goo.gl/x8fhn2 Joukkue Pelaajia n. 20 (tilanne 6.10.2016).

Lisätiedot

Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015

Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015 Janakkalan Janan D-tytöt 2014-2015 Sisällysluettelo 1. D-tyttöjen missio, visio ja arvot 2. D-tyttöjen toiminnan linjaukset ja tavoitteet 3. Joukkueen kasvatuskeinot 4. Reilu peli 5. Joukkueen johtohenkilöiden

Lisätiedot

Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Jousiammuntaseura Robin Hood ry TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Hyväksytty syyskokouksessa 21.11.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1. JOHDANTO... 2 2. TÄRKEIMMÄT TAVOITTEET 2016... 2 3. NUORISO- JA HARRASTETOIMINTA... 2

Lisätiedot

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016

Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Toiminta- ja taloussuunnitelma vuosi 2016 Pyhtään Naisvoimistelijat ry 2 TOIMINTA- JA TALOUSSUUNNITELMA 2016 Sisällysluettelo 1. YLEISTÄ... 3 2. SEURAN TOIMINTATAVOITTEET... 3 3. TOIMINNAN KESKEISET HAASTEET...

Lisätiedot

INVICTUS TAEKWONDOURHEILIJOIDEN SEURAAVA ASKEL

INVICTUS TAEKWONDOURHEILIJOIDEN SEURAAVA ASKEL INVICTUS TAEKWONDOURHEILIJOIDEN SEURAAVA ASKEL Esitys Taekwondourheilijoiden kevätpäivässä 3/6/13 INVICTUS 2 TU11:n IDEA Taekwondourheilijat 2011 ry on taekwondoseura, joka tarjoaa huippuluokan taekwondo-opetusta

Lisätiedot

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS

LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS LIEDON KUNTA Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta HAKEMUS LIIKUNTATOIMEN PERUSAVUSTUSHAKEMUS 1. HAKIJA Seura/yhdistys Lähiosoite Postitoimipaikka Pankki ja tilin n:ro Kotipaikka Rekisteröimisvuosi Yhdistysrekisterinumero

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015

TEKNINEN OPAS. Skoda maantiecupin 5. osakilpailu. Revisio 1.0 8.7.2015 1 TEKNINEN OPAS Skoda maantiecupin 5. osakilpailu Revisio 1.0 8.7.2015 2 SISÄLLYSLUETTELO: KILPAILUORGANISAATIO... 3 KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ... 3 KILPAILUN TOIMIHENKILÖT... 3 TUOMARINEUVOSTO... 3 KILPAILUN

Lisätiedot

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma

Kuntotapahtumat 7 x Keski-Uusimaa Rastit, 1853 (1827) suoritusta keskimäärin 265 osallistujaa / tapahtuma 30.12.2009 1(5) TVV SUUNNISTUS TOIMINTAKERTOMUS 2009 TVV jatkoi TVV2010 projektia, jonka tavoitteena on nostaa seura nuorisosuunnistuksen kärkiseurojen joukkoon Suomessa. Seuran nuoret menestyivät parhaiten

Lisätiedot

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori 4.10.2017 SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE 1.5.2016 30.4.2017 1. YLEISTÄ - yhteistyötä kehitetään Jämi Keskuksen kanssa alue-

Lisätiedot

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016

ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 Toivalan Urheilijat ry ToU Tytöt 05-06 TOIMINTASUUNNITELMA VUOSI 2016 PVM: 10.1.2016 1. Joukkueen toimihenkilöt: Valmentajat: Suvi Kankkunen Puh. 050 381 2105, kankkunens@gmail.com Erika Hyttinen Puh.

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010

TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2010 Imatran Tennis Ry http://www.imatrantennis.net. TOIMINTASUUNNITELMA 2010 Vuosi 2010 tuo tullessaan tennisharrastajille merkittävän

Lisätiedot

Ringettepelaajan tie huipulle!

Ringettepelaajan tie huipulle! Ringettepelaajan tie huipulle! Tässä esitteessä on tarkoitus kuvata Suomen Ringetteliiton huippu-urheilun toiminnan periaatteet, tavoitteet ja perustoimintamuodot. Maajoukkueajattelu Ringeten maajoukkuetoiminta

Lisätiedot

Nuorten maajoukkueohjelma

Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelma Nuorten maajoukkueohjelman tavoitteet Tuottaa mahdollisimman monta pelaajaa aikuismaajoukkueisiin vähintään 3 pelaajaa/ikäluokka 3 kansainvälisen tason huippua/vuosikymmen Kilpailla

Lisätiedot

ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET

ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET ILVES RINGETTE - TEHTÄVÄKUVAUKSET 1. Ringettejaoston johtoryhmä... 2 Ringettejaoston puheenjohtaja... 3 Valmennuspäällikkö... 3 Sihteeri... 4 Varustepäällikkö... 4 Kilpailusihteeri... 4 Tiedottaja... 4

Lisätiedot

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009

TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 TAMPEREEN SQUASHKERHO RY. 14.1.2009 Kilpailutoiminta Liigajoukkueet Naisten ykkösjoukkueen tavoitteena on voittaa tänäkin keväänä kultaa. Sama tavoite on myös vuodelle 2010. Naisten II-joukkue pelaa ykkösdivisioonassa

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2014

TOIMINTASUUNNITELMA 2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014 MIKKELIN JUDO RY 1. JÄRJESTÖTOIMINTA Yhdistyksen tarkoituksena on kehittää jäsentensä judotaitoa sekä toimia judon tunnetuksi tekemiseksi ja sen harrastuksen levittämiseksi. Tarkoituksensa

Lisätiedot

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017

Me yhdessä Ehdotus syyskokoukselle Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Me yhdessä 2017 Ehdotus syyskokoukselle 29.10.2016 Toimintasuunnitelma ja talousarvio 2017 Liittomme * 86 jäsenyhdistystä * Jäsenyhdistyksissä on n. 10 työntekijää * Liitolla on 5 työntekijää * 9 aluetta

Lisätiedot

- Taitoluisteluvalmentaja, jonka päätehtävänä on seuran yksinluistelijoiden valmennuksellisen toimintalinjan suunnitteleminen ja toteuttaminen.

- Taitoluisteluvalmentaja, jonka päätehtävänä on seuran yksinluistelijoiden valmennuksellisen toimintalinjan suunnitteleminen ja toteuttaminen. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2013-30.6.2014 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL

Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi. Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Lapsesta nuoreksi ja aikuiseksi suunnistajaksi Ohjauksesta valmennukseen Suunnistajanpolku S-JKL Suunta Jyväskylä ry. suunnistuksen erikoisseura Jyväskylässä Periaatteita ovat: - suunnistusseura, joka

Lisätiedot

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE

VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE VIHREÄ-TOIMINTA LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 LINJAUS KAUDELLE 2016-2017 Jatketaan vuonna 2012 aloitettua työtä lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen kehittämisen parissa Toimintamme päivittyy SUNDAY LEAGUE

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2007

Toimintasuunnitelma vuodelle 2007 1 Keravan Naisvoimistelijat KNV ry 17.10.2006 Johtokunta Toimintasuunnitelma vuodelle 2007 1. Toiminta-ajatus Keravan Naisvoimistelijat KNV ry:n tarkoituksena on tarjota kuntalaisille liikuntaharrastus

Lisätiedot

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto.

Organisaatio 2014 16.1.2014 2. Toimisto Arkisto. Supporterit Nimityskomitea. GBK johtokunta. Edustusjalkapallo jaosto. PR-jaosto. 16.1.2014 1 Organisaatio 2014 GBK johtokunta Toimisto Arkisto Supporterit Nimityskomitea Edustusjalkapallo jaosto Juniorijaosto Talousjaosto Kokkola Cup jaosto PR-jaosto Miehet GBK I, II, Tigers, III,

Lisätiedot

SEURATIEDOTE NRO 2 / 2012, 2.3.2012. Pohjois-Savon Yleisurheilu ry Haapaniemenkatu 10 70100 Kuopio www.psy.sporttisaitti.com.

SEURATIEDOTE NRO 2 / 2012, 2.3.2012. Pohjois-Savon Yleisurheilu ry Haapaniemenkatu 10 70100 Kuopio www.psy.sporttisaitti.com. SEURATIEDOTE NRO 2 / 2012, 2.3.2012 Pohjois-Savon Yleisurheilu ry Haapaniemenkatu 10 70100 Kuopio www.psy.sporttisaitti.com Puheenjohtajalta Marko Ahtiainen puheenjohtaja p. 044 3044626 marko.ahtiainen@pohjois-savonliikunta.fi

Lisätiedot

KUOPION UIMASEURA RY

KUOPION UIMASEURA RY Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 KUOPION UIMASEURA RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.9.2007-31.8.2008 Hyväksytty vuosikokouksessa 28.11.2007 Kuopion Uimaseura ry vuosikokous 2007 2 TOIMINNAN TAVOITTEET Seuran

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma 2016

Toimintasuunnitelma 2016 Hallinto Jukka Pohja/17.11.2015 Toimintasuunnitelma 2016 Kokoontuminen Aluejaoston kokouksia pyritään pitämään 4 kertaa. Jaosto harkitsee pidettäväksi joka toinen kuukausi puhelinkokouksen. Sektorit Sektorien

Lisätiedot

Vanhempaininfo kaudesta

Vanhempaininfo kaudesta Vanhempaininfo kaudesta 2016-2017 VISIO 2016-2017 KJT Haukat Nollakakkoset tunnetaan alueella vetovoimaisena ja korkealaatuisena jääkiekon joukkueorganisaationa omissa emoseuroissaan. Joukkueella on kolme

Lisätiedot

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja

OLS Jalkapallo. OLS Kaupunkisarja OLS Jalkapallo OLS Kaupunkisarja OLS Kaupunkisarjassa lapsi pääsee aloittamaan jalkapalloharrastuksen lähellä kotia. Muut harrastukset vs. OLS Kaupunkisarja Kaupunkisarjatoiminnan lisäksi lapsilla pitää

Lisätiedot

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE

SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE SATAKUNNAN HIIHTO RY SUUNNITELMA Liisankatu 11 Pori 30.10.2016 SATAKUNNAN HIIHTO RY:N TOIMINTASUUNNITELMA TOIMINTAKAUDELLE 1.5.2017 30.4.2018 1. YLEISTÄ - Kehitetään yhteistyötä alueellisen yläkoululeiritystoiminnan

Lisätiedot

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta

POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta POSION KUNTA TOIMINTA-AVUSTUSANOMUS 2015 Vapaa-aikatoimi / liikunta Avustusten hakuaika päättyy 31.03.2015 klo 16.00. Posion kunta, hyvinvointilautakunta, Kirkkotie 1, 97900 POSIO. Myöhästyneitä hakemuksia

Lisätiedot

Vanhempainilta

Vanhempainilta Vanhempainilta 14.9.2016 Illan ohjelma Yleisiä asioita ja ajankohtaista Harjoitteluun liittyviä asioita Pelisäännöt Yleisiä asioita! Kilpailuiden laskutuksessa on siirrytty tuomarikulujen luistelijakohtaiseen

Lisätiedot

Vanhempainilta 3.5.2016

Vanhempainilta 3.5.2016 Vanhempainilta 3.5.2016 Perustettu 2006 Palloliiton Grassroots-palkinto Vuoden 2014 harraste- ja kasvattajaseura FC Kangasalan kausimaksut ovat mahdollisimman alhaiset Talkootyö Toiminta kasvaa Etenkin

Lisätiedot

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006

NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 NAANTALIN LÖYLYN YLEISURHEILUJAOSTON TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2006 Yleisurheilujaoston kokoonpano puheenjohtaja varapuheenjohtaja jäsenet -Kari Löyttymäki -Karri Packalen -Jouko Huppunen -Jari Rand -Sanna

Lisätiedot

VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN

VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN VUODEN 2016 ORIMATTILAN MENESTYNEIDEN URHEILIJOIDEN JA JOUKKUEIDEN PALKITSEMINEN Kaupunki palkitsee vuosittain ansioituneet urheilijat ja joukkueet. Urheiluseuroja on pyydetty toimittamaan esitykset perusteluineen

Lisätiedot

Seuran ylimpänä päättävänä elimenä toimivat vuosikokoukset. Syyskokous pidetään torstaina 20.10.2011, kevätkokouksen ajankohta päätetään myöhemmin.

Seuran ylimpänä päättävänä elimenä toimivat vuosikokoukset. Syyskokous pidetään torstaina 20.10.2011, kevätkokouksen ajankohta päätetään myöhemmin. NURMIJÄRVEN TAITOLUISTELIJAT RY TOIMINTASUUNNITELMA 1.7.2011-30.6.2012 1. Toiminnan tarkoitus ja toimintaympäristö Nurmijärven Taitoluistelijat ry on Nurmijärven kunnan alueella, erityisesti Klaukkalan

Lisätiedot

Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys

Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys Mynämäen kunnanjohtajan tervehdys URHEILUKESKUKSEN MAASTOSSA PYÖRÄILLÄÄN Lauantaina 18.7.2015 maastopyöräilyn XCE SM- kilpailut tarjoavat jännittäviä ja mielenkiintoisia hetkiä Mynämäen Urheilukeskuksen

Lisätiedot

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011

Suomen Saappaanheittoliitto ry. Toimintakertomus 2011 SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 1(6) Suomen Saappaanheittoliitto ry Toimintakertomus 2011 Versio 1.0H Toiminnanjohtaja Eeva Isokorpi SUOMEN TOIMINTAKERTOMUS 2011 2(6) Sisällysluettelo 1 KILPAILUT... 3 1.1

Lisätiedot

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012

HooGee Tiikerit 2004. Vanhempainilta 11.4. 2012 HooGee Tiikerit 2004 Vanhempainilta 11.4. 2012 Kevään toiminta Treenejä: Tiistaisin Myntinsyrjässä ja Niittykummussa huhtikuun loppuun La 10-11 Matinkylän uudella tekonurmella Toukokuun alusta to klo 17/17.30-18.30

Lisätiedot

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle

Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle Mäntsälän Jää-Tiikerit ry:n toimintasuunnitelma kaudelle 2016-2017 1. Mäntsälän Jää-Tiikerit Ry Mäntsälän Jää-Tiikereiden tavoitteena on edistää jääurheilua ja tarjota hyvät mahdollisuudet jääurheilun

Lisätiedot

Joensuun Kataja Yleisurheilun lajiryhmät Vanhempaininfo

Joensuun Kataja Yleisurheilun lajiryhmät Vanhempaininfo Joensuun Kataja Yleisurheilun lajiryhmät Vanhempaininfo 29.9.2014 Kataja-yu Seuran esittely Toiminnanjohtaja: Tomi Pyylampi - Vastuu, talous Valmennuspäällikkö: Anssi Vänskä - Valmennustoiminta + kilpailut

Lisätiedot

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA

Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA Ulvilan Voimistelu ja Liikunta ry TOIMINTALINJA 2016-2017 UVL:n organisaatio Ohjaajat ja Valmentajat Valmentajatiimi Jumppakummit Nuorisoklubi Kilta Johtokunta UVL:n toiminta Nuorten liikunta Lasten harrastajaryhmät

Lisätiedot

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016

Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 NAANTALIN 4H-YHDISTYS Sivu 1 (5) Toimintasuunnitelma vuodelle 2016 Sisällysluettelo Toiminnan painopistealueet...2 Toiminnalliset avaintavoitteet...2 Ryhmätoiminta...2 Nuorten kurssit ja koulutukset...2

Lisätiedot

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell.

Toimintakaudelle tilintarkastajaksi valittiin Seija Lindell. Porin Taitoluistelu ry VUOSIKERTOMUS sivu 1 VUOSIKERTOMUS 1.1.2011 31.12.2011 Porin Taitoluistelu ry:n virallinen rekisteröintipäivä on 1.4.2000. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja lisätä taitoluistelun

Lisätiedot

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA

YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA YHDISTELMÄ LEMPÄÄLÄN KUNNAN URHEILUSTIPENDIEN JA HUOMI- ONOSOITUSTEN SAAJISTA VUODEN 2007 URHEILUSAAVUTUKSISTA LEMPÄÄLÄN KUNNAN PARHAINA PALKITTAVAT Vuoden miesurheilija TEEMU ROININEN 600 painonnosto

Lisätiedot

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa

Sääntöseminaari 2016 Tuomarin urapolku. Tervetuloa Tuomarin urapolku Tervetuloa Tuomarin urapolku KTR:n ja tuomariklubin yhteisprojekti Tarkoituksena kuvata tuomarin polun eri mahdollisuuksia ja avata eri vaiheet sekä lisätä läpinäkyvyyttä Julkaistu netissä

Lisätiedot

FAM 20 vuotta - kauden avaus

FAM 20 vuotta - kauden avaus FAM 20 vuotta - kauden avaus FinnishAlpine MastersCup 2014 o Kalpalinna 18.-19.1.2014 P (FIS) + P (FIS) o Påminne 25.1.2014 P + P o Himos 1.-2.2.2014 SP + SP (SM) o Riihivuori 8.-9.2.2014 SP + SP o Tahko

Lisätiedot

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE

POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE POHJOIS-KYMEN LIIKUNTAYHDISTYS ry POKLI UUSIEN PELAAJIEN JA VANHEMPIEN TOIMINTA- JA PEREHDYTYSTIEDOTE 1 Sisältö 1 Yhdistyksen johto ja hallitus... 3 2 Toimisto ja toimihenkilöt... 3 3 Toiminnan tavoite...

Lisätiedot

Syksy 2016 TERVETULOA!

Syksy 2016 TERVETULOA! Syksy 2016 TERVETULOA! Yleiskatsaus seuran toimintaan Vanhempien toimintamahdollisuudet Junioritoiminnan esittely ja toimintatavat Ajankohtaiset asiat Yleisurheilua ajassa perinteitä kunnioittaen Vuonna

Lisätiedot

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt:

7 29.01.2015. Määräaikaan 9.1. 2015 klo 15.00 mennessä esityksen palkittavista urheilijoista tekivät seuraavat urheiluseurat tai yksityishenkilöt: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta 7 29.01.2015 LIEKSALAISTEN URHEILIJOIDEN JA URHEILUSEUROJEN PALKITSEMINEN KUVLA 7 Liikuntasihteeri: Kulttuuri- ja vapaa-ajanlautakunta palkitsee vuosittain kansainvälisesti

Lisätiedot

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA

ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA ELANNON ISKU - Vantaa ry TOIMINTASUUNNITELMA JA TALOUSARVIO 2007 TAPAHTUMIA VUODEN 2007 AIKANA Kirjan ja ruusun päivä 8.5. Elannon Isku - Vantaan kevätnäytös 15.5. Suomen Voimistelupäivät 8.-10.6. Svolin

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2013

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2013 Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2013 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Aluesarja toiminta 3 2. Ringettekoulut 3 3. Lajinlevitys 4 4. Päätöstapahtumat ja taitokisat

Lisätiedot

KILPARYHMÄ 9-19 VUOTIAILLE

KILPARYHMÄ 9-19 VUOTIAILLE KILPARYHMÄ 9-19 VUOTIAILLE TAMMELAN URHEILUKENTÄLLÄ Tiistaisin ja torstaina 24.5 alkaen klo 17.30-19.00 Ilmoittautuminen joka kerralla klo 17.25 valmentajalle HUOM! omatoiminen alkuverkka ennen ilmoittautumista!

Lisätiedot

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08.

1. Kokouksen avaaminen Kokouksen puheenjohtajana toimiva hallituksen puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:08. Esityslista Robin Hood ry Hallituksen kokous 5/2015 Aika: 29.9.2015 kello 18 Paikka: Tuulimäen väestönsuoja, Itätuulenkuja 9, Espoo Läsnä: Jaakko Setälä Anne Lantee Jukka Karvonen Seppo Hätönen Jarkko

Lisätiedot

Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) Peijarintie 5 a Jämijärvi Vaaleankeltaiset alueet vapaa-aikasihteeri täyttää

Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) Peijarintie 5 a Jämijärvi Vaaleankeltaiset alueet vapaa-aikasihteeri täyttää Jämijärven kunta JÄRJESTÖJEN AVUSTUSHAKEMUS (1/7) Peijarintie a HAKIJA: Tällä pohjavärillä olevat tiedot, saa laittaa näkyviin kunnan tiedotteisiin (kotisivut, harrasteoppaat ) Liikunta Nuoriso Kulttuuri

Lisätiedot

Keilaklubi Courun Colaajat ry Toimintasuunnitelma kaudelle

Keilaklubi Courun Colaajat ry Toimintasuunnitelma kaudelle 1 Keilaklubi Courun Colaajat ry Toimintasuunnitelma kaudelle 2008-2009 1 Yleistä Keilaklubi Courun Colaajat ry on keilailuharrastuksen ja keilailun kilpailutoiminnan ylläpitämiseen ja kehittämiseen erikoistunut

Lisätiedot

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016

Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 Alue Etelä-Suomi TOIMINTASUUNNITELMA 2016 2 SISÄLLYSLUETTELO YLEISTÄ 3 PAINOPISTEET NUORISOLIIKUNNAN TOIMIALALLA 3 1. Aluesarjatoiminta 3 2. Ringettekoulut 4 3. Lajinlevitys 4 4. Päätöstapahtumat 4 5.

Lisätiedot

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015

FC REIPAS. Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 FC REIPAS Iloa Innostumista Intohimoa P09 vanhempainilta 25.11.2015 P09 vanhempainilta Asialista Seuraesittely Kauden toimintasuunnitelma Maksut Toimihenkilöt Viestinnän käytännöt FC REIPAS Iloa, Innostumista,

Lisätiedot