Huomaa uusi SOLkansi!

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Huomaa uusi SOLkansi!"

Transkriptio

1 Oy Kotkan Kirjapaino Ab:n Huomaa uusi SOLkansi!

2 Onko sinulla lehdessäsi erityisiä esille nostettavia asioita? Haluatko huomiota? Tämä on SOLKANSI, joka toimii erinomaisena huomionherättäjänä, kampanja-alustana ja tärkeiden asioiden esittelypaikkana. Aihe saa varmasti huomiota ja näkyy heti ensimmäisenä, jopa ennen lehden avaamista! Olkaa hyvä, mielikuvitus juoksemaan ja käyttäkää hyväksenne! Yhteystiedot Myyntipalvelut Kalliotie TUUSULA Puh. (09) Faksi (09) Tuotanto-, hallinto- ja myyntipalvelut Tikkupolku HAMINA Puh. (05) Faksi (05) aineistot:

3 Oy Kotkan Kirjapaino Ab:n asiakaslehti Helmikuu 2007 Oy Kotkan Kirjapaino Ab muuttaa ja muuttuu SOLVER palveluiksi kevään kuluessa Innovointi yhdistää kustantajaa ja kirjapainoa Keskiaukeamalla kesälomalista Ole hyvä! Muistathan naistenpäivän 8.3.! Katso takasivun uusi kamppis!

4 Pääkirjoitus Hyvää alkanutta vuotta! Pöytä on katettu Helmikuu 2007 Mauri Reinilä Kutsumme avoimesti kaikkia rakentamaan kanssamme omaan käyttöönsä soveltuvaa palvelutuotantoa. Olemme aloittaneet uuden tehtaan rakentamisen. Tuotanto on tarkoitettu työkalupakiksi, mikä rakentuu tarpeen mukaan ja pystyy joustavasti reagoimaan yhä yksilöllisempään tehtävään. Halu olla hyödyksi on Solver palveluiden kantava ajatus. Sopimustuotanto tuntuu omalta ja se on usein jo kiinteä osa erilaisten toimijoiden päivittäisiä prosesseja. Meillä on yhteiset tavoitteet ja päämäärät, joissa haluamme onnistua. Tarjoamme palveluamme käyttöön myös alan muille toimijoille. Solver palveluiden unelmatehdas koostuu asioista, joita olemme keränneet ja keräämme yhä ympäriltämme. Sopimustuotanto ajatuksena on tullut yhä tärkeämmäksi, kun rakennamme yhteistyötä nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa. Haasteita on löytynyt kaiken kokoisista ja erilaisista toimijoista. Ikkuna aukeaa, kun olemme molemmat valmiit kysymään, kyseenalaistamaan ja etsimään uusia ratkaisuja. Joskus olemme jo kaukaa tuttuja ja toisinaan tutustumme ensimmäistä kertaa. Päätämme tehdä vanhoja asioita uudella tavalla ja / tai synnyttää aivan uusia mahdollisuuksia. Halu luoda uusia mahdollisuuksia ja olla hyödyksi on tehnyt työelämämme yhä mielekkäämmäksi. Palvelut kattavat laajasti koko printtiviestinnän ja julkaisutoiminnan kenttää. Logistiikka on tärkeä osa julkaisujen ja viestinnän kustannusrakenteesta. Logistiikka alkaa jo julkaisun, viestin ja ylipää- tään minkä tahansa painetun tuotteen luomisesta. Alusta asti on mukana useita taho- ja, jotka vaikuttavat ilmeen, sisällön, muodon, muutosten ja eri kohderyhmien mukaan. Prosessi jatkuu erilaisina toimintaketjuina, esimerkiksi koejulkaisu, ennakkopainos, koepostitus, versioinnit, korjaukset sisältöön/ilmeeseen. Tuotettavat määrät on oltava joustavia sekä täsmällisiä kohteen ja tarpeen mukaisia. Yhä lyhentyvillä tuotteiden elinkaarilla ei kannattaisi viestiä, julkaista tai tuottaa mitään varastoon. Uskon, että löydämme yhteisiä kiinnostavia haasteita nykyaikaisen työkalupakin rakentamisesta. Haluamme tarjota käyttöönne tuotannon, mikä palvelee yhä joustavammin ja synnyttää uusia mahdollisuuksia kehittyvässä ympäristössämme. Tervetuloa rakentamaan yhdessä jotakin uutta!

5 Asiakkaan näkökulma Helmikuu 2007 Innovointi yhdistää kustantajaa ja kirjapainoa Kustannusosakeyhtiö Finn Lectura on erikoistunut aikuiskoulutuksen oppimateriaalien kustantamiseen. Jo yli 20 vuotta alalla toimineen Yliopistonlehtorien liiton kustantamon perustana on huomattava asiantuntijaverkosto ja laaja asiakaskunta. Teksti Vilja Perttola, Finn Lectura Ammattikorkeakoulujen, yliopistojen sekä kansalaisja työväenopistojen tarpeisiin suunnatut oppimateriaalit ovat tärkein tuoteryhmämme. Asiakkainamme on myös yhä useammin yrityksiä. Pienenä kustantamona Finn Lectura pystyy toteuttamaan joustavasti pienienkin kohderyhmien tarpeita palvelevia tuotteita, kertoo Finn Lecturan toimitusjohtaja Mika Perttola. Harvinaisten kielten kysyntä kasvaa Kysytyimpiä kieliä ovat ranska, espanja sekä suomi toisena kielenä, eli maahanmuuttajakoulutus. Harvinaisten kielten suosio on vauhdittanut kasvuaan viime aikoina huomattavasti. Erityisesti japanin ja kiinan kielet kiinnostavat ihmisiä yhä enemmän. ca-messuilla tammikuussa Yhteistyö laajeni nopeasti kirjojen painamisesta markkinoinnin tehostamiseen. Muun muassa viimevuotisen 20-vuotisjuhlakampanjan painatukset ja suorapostitukset toteutettiin Solver palveluiden avulla. Painotalo on ollut vahvasti mukana myös uusien tuotteiden innovoinnissa ja sen myötä uusien asiakasryhmien tavoittelussa. Ajatus jatkuvasta oppimisesta kannustaa sekä kustantajaa että kirjapainoa yhteistyöhön. Tavatessani Maurin tiedän jo ennalta, että olen tapaamisen jälkeen uusia ideoita rikkaampi, sanoo Perttola. Tällä hetkellä Finn Lecturan oppimateriaalitarjonta kattaa jo yli 20 eri kieltä. Uusina kielinä kustannusohjelmaan tulevat tänä vuonna arabia ja swahili. Yhteistyö poikii ideoita tuotekehitykseen Finn Lectura tutustui Solver palveluiden toimintaan Edu-

6 Helmikuu 2007 Lehdistötiedote Oy Kotkan Kirjapaino Ab muuttaa ja muuttuu SOLVER palveluiksi Oy Kotkan Kirjapaino Ab on hankkinut omistukseensa tuo tantotilat Anjalankosken viestintäkeskuksesta. Viestintä keskuksesta hankittu tila mahdollistaa toiminnan laajen tamisen ja palauttaa rakennuksen nimensä mukaiseen tarkoitukseen. Samassa yhteydessä yhtiön nimi muutetaan paremmin vastaamaan tämän päivän pal velutarjontaa, uusi nimi on SOLVER palvelut Oy. Uuden tuotannon rakentaminen alkaa kuluvan talven aikana. SOLVER palvelut, Oy Kotkan Kirjapaino Ab työllistää tällä hetkellä 17 henkilöä. Haminan tuotannon ja asiakaspalvelun lisäksi SOLVER palveluilla on myyntikonttori Tuusulassa. Yritys on perustettu vuonna 1960 Kotkassa ja se on tullut valtakunnallisesti tunnetuksi Kotkaset-tuotemerkistään, jonka alla on valmistettu kerroslomakkeita 1970-luvulta lähtien. Vuonna 1995 yritys investoi ensimmäiseen digitaaliseen painolinjaansa. SOLVER palvelut lanseerattiin tuotemerkkinä kuvaamaan mahdollisuuksia tuottaa asiakkaille palvelukokonaisuuksia ja logistisia ratkaisuja. Nykyään SOLVER palvelut rakentaa asiakkailleen nykyaikaisia tuotantoratkaisuja viestintään ja julkaisutoimintaan. Palveluja tarjotaan sopimustuotantona myös alan muille toimijoille. Viestintäkeskuksessa toimivien muiden yritysten kanssa pyritään myös löytämään yhteistyömahdollisuuksia. SOLVER palveluiden tavoitteena on jatkaa kasvua investoimalla uusimpaan digitaaliseen tekniikkaan. Toimintaa kehitetään tavoitteena Suomen kärkiosaaminen ja kansainvälinen toiminta. Tavoitteena on tarjota jatkossa yhä joustavampia sekä kokonaisvaltaisempia ratkaisuja nykyisille ja uusille asiakkaille.

7 Helmikuu 2007 Muutoksia organisaatiossa Olemme vahvistaneet asiakaspalveluamme vastaamaan paremmin asiakaskuntamme muuttuviin ja kehittyviin haasteisiin. Kirjapainon päällikkönä toiminut Minna Rasimus siirtyi myyntijohtajaksi, hän vastaa myyntipalveluryhmässä myös tarjouslaskennasta. Tällä järjestelyllä vahvistetaan myyntipalveluiden yhä kokonaisvaltaisempaa osaamista ja yhä joustavampaa toimintaa asiakkaiden suuntaan. Ryhmän muut jäsenet ovat edelleen myyntipäällikkö Lauri Reinilä ja toimitusjohtaja Mauri Reinilä. Samassa yhteydessä on vahvistettu myynnin tukea, jossa jo monille asiakkaillemme tutuksi tullut Päivi Salojärvi jatkaa nimikkeellä yhteyspäällikkö. Päivin rooli painottuu asiakaspalvelussa työkulun varmistamiseen sisältäen puhelinpalvelun, aineistojen vastaanoton ja vedoskäsittelyn eri vaiheet. Myyntipalvelun tavoitat puhelimella seuraavasti: Lauri Reinilä (09) ja Mauri Reinilä (09) ja Minna Rasimus (05) ja Päivi Salojärvi (05) Sähköpostiosoitteet menevät: Lasten asialla Perinteisesti jätimme joulumuistamiset vähemmälle ja luovutimme 1000 euroa Kymenlaakson keskussairaalan lastenosastolle. Osastonhoitaja Ritva Suni, sylissään pieni potilas Sanni Tuovinen ottamassa vastaan lahjoitusta talouspäällikkö Anne Puontilta. Myös Annen tekemät Muumi-aiheiset tyynyt vaihtoivat samalla kotia. Viimeinen joulunajan aloitus Tikkupolulla Vietimme jo perinteeksi muodostunutta joulujuhlaa perjantaina Joulupuuro, tortut ja glögi maistuivat jouluisilta, vaikka puuronkeittäjä olikin unohtanut kanelin kotiin. Juhlassa meitä viihdytti laululla ja soitolla Salla Aurén ja sotilaspastori Vesa Aurénin johdolla rauhoituimme joulun viettoon kukin taholleen joulumieli ja joululahjat kainaloissa. Suuri kiitos vielä Sallalle ja Vesalle, toivottavasti saamme edelleen ensi jouluna heidät vieraaksemme, vaikka matka hiukan piteneekin.

8 Hyvää kevättä! Naistenpäivän kunniaksi olemme uudistaneet kevätkampanjamme. Kun tilaat SOLVER palvelujen tuotteita välisenä aikana vähintään 1500 eurolla (alv 0 %), saat Delicard Cookshop -lahjakortin itsellesi. Lahjakortin tuotteilla voit hemmotella itseäsi tai ystävääsi. Kun olet tehnyt tilauksesi myyntipalvelun kanssa, käy kotisivuillamme Kampanja-osiossa täyttämässä osoitetiedot lahjakorttia varten. Lahjakortti toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen kampanja-ajan umpeuduttua. Etu on voimassa saakka, sen jälkeen tulleet lahjakorttitilaukset joudumme valitettavasti hylkäämään. Yhteystiedot Myyntipalvelut Tuotanto-, hallinto- ja myyntipalvelut Kalliotie 2, Tikkupolku 3, TUUSULA HAMINA Puh. (09) Puh. (05) Faksi (09) Faksi (05) aineistot:

Vaikuttavuuden ytimessä. Erilaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä tarvitaan. Opittua tulee toistaa ja pitää yllä

Vaikuttavuuden ytimessä. Erilaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä tarvitaan. Opittua tulee toistaa ja pitää yllä astories1/14 Pekka Pohjakallio, 925 Design: Luovuutta ei pidä rajoittaa Punavuoren kulmille Hanne Paila, Rastor: Erilaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä tarvitaan Leila Kostiainen, STTK:n pääsihteeri:

Lisätiedot

Kauppakamari. -lehti. Satakunnan. Satakuntalaisen talouselämän ykköslehti! 8 10 22 Tieverkon peruskunnostus pahasti myöhässä

Kauppakamari. -lehti. Satakunnan. Satakuntalaisen talouselämän ykköslehti! 8 10 22 Tieverkon peruskunnostus pahasti myöhässä Satakunnan 1 2014 Kauppakamari -lehti 6 Pöytä on katettu, kelpaako tarjonta vieläkään? 8 10 22 Tieverkon peruskunnostus pahasti myöhässä Mainoseurot uusjaossa Luontoisedut osa palkkaa Satakuntalaisen talouselämän

Lisätiedot

Duo. www.rtkpalvelu.fi

Duo. www.rtkpalvelu.fi Duo 2 www.rtkpalvelu.fi 2009 RTK-PALVELU OY ja TECHNOPOLIS OYJ: Laatu tulee työn tuloksena s. 4 RTK-PALVELU MAAJOUKKUEEN yhteistyökumppaniksi s. 20 SADAN MILJOONAN metsästys s. 22 1 RTK-PALVELU 2 2009

Lisätiedot

Mann Lines panostaa Turkuun. Öljyntorjunnassa varautuminen on valttia. Suomalainen teräs matkaa maailmalle Turun kautta

Mann Lines panostaa Turkuun. Öljyntorjunnassa varautuminen on valttia. Suomalainen teräs matkaa maailmalle Turun kautta Mann Lines panostaa Turkuun Öljyntorjunnassa varautuminen on valttia Suomalainen teräs matkaa maailmalle Turun kautta Aboard 1/2015 16 Viime vuonna silliä tuotiin Orklan toimesta Suomeen noin puolen miljoonan

Lisätiedot

Työelämätaidot Tarja Surakka & Tomi Rantamäki

Työelämätaidot Tarja Surakka & Tomi Rantamäki o s a a Miten toimit työmarkkinoilla tiedä Millaisessa maailmassa työyhteisöt toimivat Miten toimit osana työyhteisöä Miten työyhteisöt toimivat Miten toimit töissä Mikä sinulle on tärkeää Työelämätaidot

Lisätiedot

tärkein asia investointien

tärkein asia investointien 9 viennin IMuSSA Profile Vehiclen liikevaihdosta 65 70 prosenttia tulee viennistä. 11 MentoroInnILLA yritys tutuksi Bisnesenkeli panostaa yrityksen nopeaan arvonnousuun. KESÄKUU NRO 2 2012 tärkein asia

Lisätiedot

Palvelujen tuotteistamisesta kilpailuetua

Palvelujen tuotteistamisesta kilpailuetua Palvelujen tuotteistamisesta kilpailuetua Opas yrityksille Elina Jaakkola, Markus Orava, Virpi Varjonen Palvelujen tuotteistamisesta kilpailuetua Opas yrityksille Elina Jaakkola Markus Orava Virpi Varjonen

Lisätiedot

Saa mitä haluat -valmennus

Saa mitä haluat -valmennus Saa mitä haluat -valmennus Valmennuksen jälkeen Huom! Katso ensin harjoituksiin liittyvä video ja tee sitten vasta tämän materiaalin tehtävät. Varaa tähän aikaa itsellesi vähintään puoli tuntia. Suosittelen

Lisätiedot

Opas koulujen ja yritysten yhteistyöhön

Opas koulujen ja yritysten yhteistyöhön Opas koulujen ja yritysten yhteistyöhön Miksi yhteistyötä? 1. Suomi tarvitsee nuorensa nopeammin hyvään työelämään 2. Nuorella tulee olla paremmat mahdollisuudet tehdä koulutus- ja uravalintansa tietoon

Lisätiedot

SOSIAALISEN MEDIAN KÄYTTÖ SUOMEN TEATTERIT RY:N JÄSENTEATTEREISSA

SOSIAALISEN MEDIAN KÄYTTÖ SUOMEN TEATTERIT RY:N JÄSENTEATTEREISSA Sara Häkkinen SOSIAALISEN MEDIAN KÄYTTÖ SUOMEN TEATTERIT RY:N JÄSENTEATTEREISSA Opinnäytetyö Kulttuurituotannon koulutusohjelma Huhtikuu 2015 KUVAILULEHTI Opinnäytetyön päivämäärä 31.3.2015 Tekijä(t) Sara

Lisätiedot

Haluamme kertoa yrityksestä, joka on liikkeessä. Päämäärämme on Cargotec, joka palvelee asiakkaitaan entistä paremmin yhtenä yhtiönä.

Haluamme kertoa yrityksestä, joka on liikkeessä. Päämäärämme on Cargotec, joka palvelee asiakkaitaan entistä paremmin yhtenä yhtiönä. Haluamme kertoa yrityksestä, joka on liikkeessä. Päämäärämme on Cargotec, joka palvelee asiakkaitaan entistä paremmin yhtenä yhtiönä. Hyppää mukaan, niin kerromme, miten tavoitteeseen päästään. Vuosikertomus

Lisätiedot

REALPROJEKTI OY:N ASIAKASLEHTI PARTNERIT

REALPROJEKTI OY:N ASIAKASLEHTI PARTNERIT UUDET NETTISIVUT OVAT NYT AUKI! REALPROJEKTI OY:N ASIAKASLEHTI ELOKUU/2011 PARTNERIT UUSI REALPROJEKTI Markku. Uudet tuulet, kokeneet osaajat Toimitusjohtaja Markku Hietala kuuluu neljän partnerin muodostamaan

Lisätiedot

SKVL:n syystiedote 2012

SKVL:n syystiedote 2012 SKVL:n syystiedote 2012 Syksy 2012 1 Sisältö Toimitusjohtajan palsta... 4 Ensi tunnelmat laatuvalmennuksesta valmentajana... 6 Nappaa laatujärjestelmän hyödyt käyttöösi... 8 Asuntoportaalien kuopus Jokakoti.fi

Lisätiedot

Eilakaislan yhteysviesti 1/2010. Eilakaislan ja Suomen Sokerin yhteistyö on tiivistä

Eilakaislan yhteysviesti 1/2010. Eilakaislan ja Suomen Sokerin yhteistyö on tiivistä Eilakaislan yhteysviesti 1/2010 Eilakaislan ja Suomen Sokerin yhteistyö on tiivistä Tässä numerossa s. 12-13 3 Pääkirjoitus Pääkirjoitus 4-7 Suomen Sokerin ja Eilakaislan yhteistyö on hedelmällistä. 8-9

Lisätiedot

Keravan Yrittäjien tiedotuslehti 3/2013. Yrityskauppa kannattaa hyvin s. 4 5. Keravan kaupunki satsaa elinkeinopuoleen. s. 10 11

Keravan Yrittäjien tiedotuslehti 3/2013. Yrityskauppa kannattaa hyvin s. 4 5. Keravan kaupunki satsaa elinkeinopuoleen. s. 10 11 Keravan Yrittäjien tiedotuslehti 3/2013 Yrityskauppa kannattaa valmistella hyvin s. 4 5 Keravan kaupunki satsaa elinkeinopuoleen s. 10 11 Kirjanpito- ja veroasiat Sähköiset taloushallintopalvelut Palkanlaskentapalvelut

Lisätiedot

Aktiivinen kansalaisuus ja avoimet oppimisympäristöt tulevaisuudessa

Aktiivinen kansalaisuus ja avoimet oppimisympäristöt tulevaisuudessa Kirsi Saloniemi Aktiivinen kansalaisuus ja avoimet oppimisympäristöt tulevaisuudessa Aktiivi-hankkeen ennakointiraportti Kemi-Tornion ammattikorkeakoulun julkaisuja Sarja B. Raportit ja selvitykset 3/2011

Lisätiedot

Mahdollisuuksien Metropolia Osaaminen esiin yhdessä kirjoittamalla Työelämässä tarvitaan eri alojen välistä ymmärrystä

Mahdollisuuksien Metropolia Osaaminen esiin yhdessä kirjoittamalla Työelämässä tarvitaan eri alojen välistä ymmärrystä Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia Asiakaslehti kevät 2008 Mahdollisuuksien Metropolia Osaaminen esiin yhdessä kirjoittamalla Työelämässä tarvitaan eri alojen välistä ymmärrystä Kevät 2008 Teema: Stadiasta

Lisätiedot

OPINNÄYTETYÖ JAAKKO KURTTI 2012 FACEBOOK YRITYKSEN VERKOSTOITUMISEN VÄLINEENÄ TIETOJENKÄSITTELYN KOULUTUSOHJELMA

OPINNÄYTETYÖ JAAKKO KURTTI 2012 FACEBOOK YRITYKSEN VERKOSTOITUMISEN VÄLINEENÄ TIETOJENKÄSITTELYN KOULUTUSOHJELMA OPINNÄYTETYÖ JAAKKO KURTTI 2012 FACEBOOK YRITYKSEN VERKOSTOITUMISEN VÄLINEENÄ TIETOJENKÄSITTELYN KOULUTUSOHJELMA ROVANIEMEN AMMATTIKORKEAKOULU LUONNONTIETEIDEN ALA Tietojenkäsittely Opinnäytetyö FACEBOOK

Lisätiedot

MITÄ TAPAHTUU HUOMENNA?

MITÄ TAPAHTUU HUOMENNA? MITÄ TAPAHTUU HUOMENNA? [ TYÖNANTAJUUDELLE ] VÄITEKIRJA-SARJA mitä tapahtuu huomenna? [ TYÖNANTAJUUDELLE ] KIRJOITTAJAT Maria Vesanen & Emma Varis KUVITUS JA TAITTO Lea-Maija Laitinen KUSTANTAJA Strateginen

Lisätiedot

Tasapaino voi muuttua tulevaisuuden turmioksi. Projektiviestinnän johtaminen on tutkakatveessa. Epävarmuus hallintaan projektiliiketoiminnassa

Tasapaino voi muuttua tulevaisuuden turmioksi. Projektiviestinnän johtaminen on tutkakatveessa. Epävarmuus hallintaan projektiliiketoiminnassa 2/2011 TASAPAINO 6 Tasapaino voi muuttua tulevaisuuden turmioksi 12 Hengailu voi pelastaa projektin 18 Projektiviestinnän johtaminen on tutkakatveessa 28 Ota laatuäly käyttöön 46 Epävarmuus hallintaan

Lisätiedot

Nuorten vaikuttamisopas

Nuorten vaikuttamisopas Nuorten vaikuttamisopas Me voimme vaikuttaa! Nuorten vaikuttamisopas Julkaissut Suomen Verkkodemokratiaseura ry Julkaistu Creative Commons Nimeä-Epäkaupallinen-Jaa samoin 1.0 Suomi -lisenssillä (CC BY-NC-SA

Lisätiedot

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti Valmennuksen ydin on

tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti Valmennuksen ydin on ILMOITUSLIITE tämä julkaisu on mediaplanetin tuottama teemalehti ILMOITUSLIITE Huhtikuu 2008 TALENT MANAGEMENT Miksi kaikki ei voi sujua kuin tanssi? - Tommy Tabermann SIVU 11 Rekrytointi osana talent

Lisätiedot

Nostaen & Taittaen. Logistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri. Hörmann tähtää huipulle yhä laajemmalla tuotevalikoimalla

Nostaen & Taittaen. Logistiikkakeskus toimii vuorokauden ympäri. Hörmann tähtää huipulle yhä laajemmalla tuotevalikoimalla Nostaen & Taittaen 1 2003 Nostaen & Taittaen on Mesvac Oy:n asiakaslehti 2 Mesvac purjehtii menestyksen 4 myötätuulessa. Autotalo Laakkonen Espoon ovissa kevätruuhkaa 5 Logistiikkakeskus toimii vuorokauden

Lisätiedot

Prizz.Uutiset. Prizztech Oy:n ja Satakunnan osaamiskeskusohjelman tiedotuslehti. VEDESTÄ kansainvälistä liiketoimintaa. KOKO onnistui Porin seudulla

Prizz.Uutiset. Prizztech Oy:n ja Satakunnan osaamiskeskusohjelman tiedotuslehti. VEDESTÄ kansainvälistä liiketoimintaa. KOKO onnistui Porin seudulla Prizz.Uutiset Prizztech Oy:n ja Satakunnan osaamiskeskusohjelman tiedotuslehti 1 / 2012 VEDESTÄ kansainvälistä liiketoimintaa KOKO onnistui Porin seudulla YRITYSPALVELU ENTER OSAKSI PRIZZTECHIÄ Tässä lehdessä

Lisätiedot

Mika Saranpää ja TUNNE5-työryhmä. Osaamisen tunnistaminen työkirja ammattikorkeakouluille

Mika Saranpää ja TUNNE5-työryhmä. Osaamisen tunnistaminen työkirja ammattikorkeakouluille Mika Saranpää ja TUNNE5-työryhmä Osaamisen tunnistaminen työkirja ammattikorkeakouluille 3 kirjoittajat ja HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulu Teos on suojattu tekijänoikeuslailla (404/61). Teoksen valokopiointi

Lisätiedot

Verkkomarkkinointiopas. Verkkomarkkinointiopas. Pohjoiskarjalaisille pienyrityksille. Toni Haatainen Mika Heikura

Verkkomarkkinointiopas. Verkkomarkkinointiopas. Pohjoiskarjalaisille pienyrityksille. Toni Haatainen Mika Heikura Verkkomarkkinointiopas Verkkomarkkinointiopas Pohjoiskarjalaisille pienyrityksille Toni Haatainen Mika Heikura Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulu Liiketalouden koulutusohjelma Joulukuu 2011 Sisällysluettelo

Lisätiedot

Elä sitä, mitä jo olet!

Elä sitä, mitä jo olet! ! Co-Creating meaningful futures. Mikko Paloranta mikko.paloranta@mirrorlearning.com 040 585 0022 Elä sitä, mitä jo olet!... 1 1.1. Lukijalle... 4 2. Luomme oman todellisuutemme... 5 2.1. Minä ja todellisuuteni...

Lisätiedot

OPAS TOIMINNAN KEHITTÄJÄLLE. Onnistunut vapaaehtoistoiminta

OPAS TOIMINNAN KEHITTÄJÄLLE. Onnistunut vapaaehtoistoiminta OPAS TOIMINNAN KEHITTÄJÄLLE Onnistunut vapaaehtoistoiminta OPAS TOIMINNAN KEHITTÄJÄLLE Onnistunut vapaaehtoistoiminta Sisältö Lukijalle... 5 1 Ennen kuin vapaaehtoinen saapuu... 7 1.1. Koko yhteisö toimintaa

Lisätiedot

Kiinteistö VIESTI. KATARIINA LAAKSONEN Velvoitepysäköintiin on löydettävä kohtuullinen ja järkevä ratkaisu. www.kiinteistoliitto.

Kiinteistö VIESTI. KATARIINA LAAKSONEN Velvoitepysäköintiin on löydettävä kohtuullinen ja järkevä ratkaisu. www.kiinteistoliitto. Kiinteistö Tammikuu 1/2014 VIESTI MIKKO VIRKAMäKI Taloyhtiöiden alueellinen yhteistyö olisi hieno asia sivu 5 KATARIINA LAAKSONEN Velvoitepysäköintiin on löydettävä kohtuullinen ja järkevä ratkaisu. sivut

Lisätiedot