E420. Akselilinjaus. Perustason mittaus- ja linjausjärjestelmä pyöriville koneille. Langattomat yksiköt. Pika-aloitus. 40 min. kierros.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "E420. Akselilinjaus. Perustason mittaus- ja linjausjärjestelmä pyöriville koneille. Langattomat yksiköt. Pika-aloitus. 40 min. kierros."

Transkriptio

1 E420 Langattomat yksiköt Pika-aloitus 40 min. kierros Suuri värinäyttö Akselilinjaus Perustason mittaus- ja linjausjärjestelmä pyöriville koneille

2 VAATIMUKSET NOUSIVAT PERUSTASON JÄRJESTELMISSÄ! Asetimme uudet standardit Easy-Laser E420 asettaa uudet standardit perustason laserjärjestelmille akselilinjauksessa. Langattomat mittausyksiköt, suuri 5,7 värinäyttö sekä IP65 -mukainen, kovaa kulutusta kestävä suunnittelu ovat ominaisuuksia, joita normaalisti löytäisi vain kalliista erikoisjärjestelmistä. Yksinkertaisesti sanottuna, Easy-Laser E420 täyttää kaikki perustason vaatimukset ja paljon enemmän. Nauti langattoman mittauksen helppoudesta! VOIT MITATA JA LINJATA: Vaakasuorat koneet Vaakasuoraan asennetut koneet koostuvat usein pumpusta ja moottorista, mutta voivat myös sisältää muunlaisia osia kuten vaihdelaatikoita ja kompressoreita. Riippumatta konetyypistä, se on helppo mitata ja linjata Easy-Laser E420:lla. EASY-LASER E420 OMINAISUUDET Helppokäyttöinen Kompaktit mittausyksiköt soveltuvat lähes kaikkiin koneisiin Kaikki yksiköt ovat langattomia (sisäänrakennettu Bluetooth teknologia ja integroidut uudelleenladattavat akut) Suuri 5,7 tuuman värinäyttö Ohjelmissa sekä symbolit että tekstit = helppo ymmärtää TruePSD teknologia rajattomalla tarkkuudella Kaksois-PSD, kaksoislasersäteet ja kaksoisinklinometrit mahdollistavat erittäin tarkan ja virheettömän tulostarkkuuden. 3 vuoden takuu antaa varmuutta. Nopea tuki ja palvelu. Tarvittaessa 48 tunnin pikahuolto. Pienet käyttö- ja kunnossapitokustannukset koko käyttöiän ajan. Esimerkiksi kalibrointi, lisävarusteet jne. Pystysuoraan ja laipalla kiinnitetyt koneet Tällä ohjelmalla linjataan pystysuoraan ja laipalla kiinnitettyjä koneita kuten pumppuja, moottoreita, vaihdelaatikoita. Näyttää keskiösiirtymän, kulmavirheen sekä säätölevyjen arvot joka pultissa. 3 vuoden takuu TRUE PSD TECHNOLOGY WIRELESS Bluetooth TECHNOLOGY Arvot digitaalinen mittakello Arvot ohjelmaa voidaan käyttää esimerkiksi kun halutaan mitata kuten mittakellolla, tarkistaa laakerinvälykset tai akselin kuormitus. Tämä kaikki onnistuu järjestelmän perusvarustuksella ja normaaliasennuksella! Easy-Laseria käytetään pumppujen ja moottorien linjauksessa useilla teollisuudenaloilla, erilaisissa asennuksissa. Oikein asennetut ja linjatut koneet ovat pitkän käyttöiän ja energiankulutuksen minimoinnin edellytys. Easy-Laseria käytetään monenlaisissa tuuliturbiinien vaihteistojen ja generaattoreiden linjauksessa. Erikoiskiinnikkeitä linjaukseen on saatavilla kun roottorit ovat lukittu, tämä tekee linjauksesta turvallisemman.

3 NÄIN SE TOIMII Helppokäyttöinen Linjauksen on oltava helppoa! Se on mittausjärjestelmämme taustalla oleva perusfilosofia. Mittauslaitteiston yksinkertainen asennus ja helppokäyttöisyys tekee Easy-Laser 420:sta helppokäyttöisen, käyttäjäystävällisen ja helposti ymmärrettävän. Oikealla puolella voit nähdä vaakasuoran koneen mittaustoimenpiteet. Helppokäyttöinen = nopeat tulokset Asenna laite nopeasti esiasennetuilla antureilla. Löydä koneen mittaustulokset helposti viivakoodinlukijalla* Aloita mittaus mistä kohdasta vaan, sen jälkeen käännä vähintään 20 seuraavaan asentoon. Tarkkaa aloituskohtaa ei tarvitse määrittää. Säädä kone sekä vaaka- että pystysuorassa live-asennossa. A C D E B 1. Syötä mittausyksiköiden ja koneen jalkojen väliset etäisyydet. Jos syötät kytkimen halkaisijan, saat tuloksen myös välyksenä / painumana. A. Tietokenttä neuvoo sinua mittauksessa askel askeleelta. B. Voit myös mitata koneita, joissa kolme jalkaparia. 2. Lue mittausarvot kolmessa asennossa, joiden väli on vähintään 20. C. Mittausyksiköt näkyvät näytössä ja toimivat elektronisena maalitauluna lasersäteelle. D. Mittausyksiköiden asento näytetään. E. 20 -merkintä. 3. Live-näyttöarvoja käytetään koneen säätöön. Selvyyden vuoksi säätö näytetään sekä graafisesti että numeerisesti. Vaaka- ja pystysuunnat näytetään samanaikaisesti.. Säätölevyarvot sekä vaakasuorat säätöarvot. Keskiösiirtymä- ja kulma-arvot ovat värilliset, jotta tuloksen voi tulkita nopeammin: Punainen = toleranssialueen ulkopuolella, vihreä = toleranssialueella. 4. Dokumentoi mittaustulokset. Lisätietoa seuraavalla sivulla. Viivakoodinlukija Viivakoodinlukijaa käytetään konetietojen syöttämiseen ennen mittausta. Ensimmäisen mittauksen jälkeen liimaa viivakooditarra koneeseen. Kun kone tarkistetaan seuraavan kerran, kaikki mitat, kompensointi- ja toleranssiarvot voidaan lukea viivakoodista. Yksinkertaista ja tarkkaa! (*Viivakoodinlukija on lisävaruste)

4 ÄLYTOIMINNOT Aloita mittaus mistä asennosta hyvänsä! DOKUMENTOINTI EASYTURN EasyTurn -toiminnolla voit aloittaa mittauksen mistä kohtaa hyvänsä. Rekisteröi mittausarvo pyörittämällä mittausyksiköitä kumpaan suuntaan tahansa kolmessa asennossa, joiden väli on vähintään 20. Mittaus on suoritettu! Joustavan jalan tarkistus Aloita linjaus suorittamalla joustavan jalan tarkistus varmistaaksesi, että kone lepää tasaisesti kaikilla jaloillaan. Ohjelma näyttää mikä / mitkä jalat tulee säätää. Tämä on välttämätöntä luotettavan mittaustuloksen saamiseksi. Lämpölaajenemisen kompensointi Yleensä koneet laajenevat huomattavasti lämmetessään kylmästä käyttölämpötilaan. Lämpölaajenemisen kompensointitoiminnon ansiosta mittausjärjestelmä pystyy laskemaan oikeat säätölevyjen ja säätöjen arvot. 1. min Valmis! Tallennus sisäiseen muistiin Voit tallentaa kaikki mittaustulokset näyttöyksikön sisäiseen muistiin. Tallennus USB-muistiin Voit helposti tallentaa halutut mittaustulokset USB-muistitikulle. Näin voit viedä ne tietokoneellesi raporttien tulostusta varten ja jättää mittausjärjestelmän paikalleen. Tulosta tiedot Lisävarusteena on saatavana myös tulostin, joka kytketään suoraan laitteeseen. EASYLINK EasyLink database-ohjelman avulla voit tallentaa ja järjestellä mittaustuloksia tietokoneellasi. Luo raportteja tekstin ja kuvien kanssa ja päivitä tiedot kunnossapitojärjestelmääsi. Toleranssitarkistus Mittaustulosta voidaan verrata ennalta määriteltyihin toleranssitaulukoihin tai itse määriteltyihin arvoihin. Tällä tavalla voit nähdä heti, onko linjaus hyväksytyllä toleranssialueella. Tämä tarkoittaa, että linjausajat lyhenevät huomattavasti. Mittausarvon suodatin Tarkka elektroninen suodatintoiminto, jota käyttämällä saadaan luotettava mittaustulos jopa hyvin heikoissa mittausolosuhteissa kuten ilmapyörteissä tai muiden koneiden värinöissä. LIVE 360 Tämä toiminto sallii koneiden livesäädön, mittausyksiköiden ollessa millä hyvänsä kohdalla. Toiminto on erittäin hyödyllinen silloin, kun on ulkoisia esteitä. Useat jalkaparit Ohjelmisto sopii monenlaisille koneille mukaan lukien kaksi jalkaparia, kolme jalkaparia, jalkapari ennen kytkintä jne.

5 JÄRJESTELMÄN OSAT A B C Näyttöyksikkö Näyttöyksikössä on ohut, helposti käsiteltävä kumipäällysteinen pinta. Suurikokoiset, erillään olevat painikkeet sekä selkeät kuvat suuressa värinäytössä opastavat käyttäjän sujuvasti mittausprosessin läpi. Veden- ja pölynkestävä (IP65). Kielen valinta Voit valita kielen. Suomi, englanti, saksa, ranska, espanja, portugali, ruotsi, venäjä, hollanti, korea sekä kiina ovat saatavilla. Toiminnot Kestävä kumipäällysteinen pinta, IP65 Suuri 5,7 värinäyttö Kielen valinta ja symbolit Opastusohjelma Viivakoodinlukija -tuki Laaja sisäinen muisti Käyttäjäprofiilit henkilökohtaisilla asetuksilla Integroitu laskin Muunnostyökalu pituusyksiköille USB-liitäntä A. Akun tilan voi tarkastaa käynnistämättä järjestelmää. B. Suuri, helppolukuinen 5,7 värinäyttö C. Poistumisnappi D E G D. Kestävä kumipäällysteinen pinta E. Latauslaitteen liitin. USB A G. Olkahihnan kiinnike Huomaa: Kuvasta puuttuvat pöly- ja roiskesuojat liittimille. Mittausyksiköt Mittausyksiköissä on suuri ilmaisinpinta (TruePSD) joka mahdollistaa mittauksen 3 metriin saakka. Reilunkokoinen ja tukeva rakenne alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä takaa vakaat mittausarvot ja luotettavan linjauksen parhaalla tarkkuudella vaativimmissakin ympäristöissä. Mittausyksiköt ovat vesi- ja pölytiiviitä luokan IP65 mukaisesti. Aina langaton yhteys Mittausyksiköt ovat yhteydessä näyttöyksikköön täysin langattomasti, tämä mahdollistaa liikkumisen koneen ympärillä pelkän näyttöyksikön kanssa. Lataus Ladattaessa kiinnitetään molemmat mittausyksiköt näyttöyksikköön mukana tulevalla jakokaapelilla. Tällä tavalla voi myös tarpeen vaatiessa antaa virtaa yksiköille mittauksen aikana. Toiminnot Kompaktit yksiköt sisäänrakennetulla Bluetooth teknologialla. Integroitu ladattava akku. TruePSD -teknologia rajoittamattomalla tarkkuudella. Suuri 20mm ilmaisinpinta. Kaksoislasersäteet ja kaksois-psd:t. Kummankin yksikön elektronisten kaltevuusmittareiden ansiosta järjestelmä tietää täsmälleen, miten yksiköt on sijoitettu. Tämä tekee myös kytkemättömien akseleiden mittauksesta helpompaa. Esiasennetut anturit nopeuttavat asennusta Elektroniset maalitaulut. Näet näytöstä, mihin lasersäde osuu. Tukeva alumiinirakenne, IP65. Kompaktit yksiköt, helppo asentaa myös pienissä tiloissa. Akun tilan symboli. A B C D TRUE PSD TECHNOLOGY A. Tankojen korkeus on mm. Tarvittaessa niitä voi jatkaa teoriassa loputtomasti lisävarustetangoilla. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. B. Laseraukko C. Led -ilmaisin D. PSD (20mm) E. Tukeva alumiinirakenne. On / Off nappi G. Liitin latauskaapelille H. Esiasennetut yksiköt / kiinnikkeet E G H

6 TEKNISET TIEDOT Pidennä takuuaikaa kahdesta kolmeen vuoteen rekisteröimällä järjestelmäsi internetissä. TAKUU 3 VUOTTA Järjestelmä Suhteellinen kosteus 10 95% Paino (täydellinen järjestelmä) 6,3 kg Kantolaukku L x K x S: 500x415x170 mm Mittausyksikkö M / S Ilmaisimen tyyppi TruePSD 20 mm Langaton yhteys Luokan I langaton Bluetooth -tekniikka Toiminta-aika >4 h Resoluutio 0,001 mm Mittavirhe ±1% +1 numero Toimintasäde Jopa 3 m Laserin tyyppi Diodilaser Lasersäteen aallonpituus nm Laserluokka Luokka II Laserin lähtöteho <1 mw Elektroninen kallistusmittari 0,1 resoluutio Lämpöanturit C Suojausluokka IP 65 Lämpötila-alue C Kotelon materiaali Eloksoitu alumiini, ABS-muovit Kotelon materiaali L x K x S: 69,0x61,5x41,5 mm Paino 176 g Järjestelmän sisältö 1 Mittausyksikkö M 1 Mittausyksikkö S 1 Näyttöyksikkö 2 Ketjukiinnittimet ketjuineen 2 Jatkoketjut 4 Tangot 120mm 4 Tangot 60mm 1 Mittanauha 3m 1 Latauslaite ( V AC) 1 DC jakokaapeli latausta varten 1 DC USB-adapterilla latausta varten 1 Pikaohje 1 USB-muisti, käyttöohje ja EasyLink PC-ohjelmisto 1 Dokumentaatio - CD 1 Kantolaukku Easy-Laser -järjestelmä E420 akseli, Osanro Näyttöyksikkö Näytön tyyppi / koko VGA 5,7 värinäyttö, taustavalaistu LED Näytön resoluutio 0,001 mm / 0,05 thou Sisäinen akku (kiinteä) Kestävä Li-Ion, ladattava Toiminta-aika Noin 30 tuntia normaalikäytössä Lämpötila-alue C Liitännät USB A, laturi Langaton tiedonsiirto Luokan I langaton Bluetooth -tekniikka Sisäinen muisti >2000 mittausta tallennettavissa Aputoiminnot Laskin, yksikkömuunnin Suojausluokka IP 65 Suojausluokka PC/ABS, TPE Dimensions L x K x S: 250x175x63 mm Paino 910 g Kaapelit Latauskaapeli (jakokaapeli) Pituus 1 m Kiinnittimet yms. Ketjukiinnittimet Tangot EasyLink -ohjelma Järjestelmän vaatimukset OPTIONAL BRACKETS ETC. A Tyyppi: V-kiinnitin ketjulle, leveys 18mm. Akselin halkaisijat mm Materiaali: Eloksoitu alumiini Pituus: 120mm, 60mm (voidaan jatkaa) Materiaali: Ruostumaton teräs Windows XP, Vista, 7. Tiedonsiirtoa varten Excel 2003 tai uudempi asennettuna PC:lle. A. Magneettijalka. Osanro B. Magneettikiinnitin. Osanro C. Ohut ketjukiinnitin. Osanro D. Liukukiinnitin. Osanro E. Välikiinnitin. Osanro Jatkoketjut. Osanro B C D E G G. Jatkotangot: Pituus 30mm (1x), osanro Pituus 60mm (4x), osanro Pituus 120mm (8x), osanro Pituus 240mm (4x), osanro H. Viivakoodinlukija, osanro H Easy-Laser -järjestelmän valmistaja on Damalini AB, Alfagatan 6, SE Mölndal, Ruotsi Puhelin +46 (0) , aksi +46 (0) , sähköposti: info@damalini.se, Damalini AB. Pidätämme oikeuden muutoksiin ilman ennakkoilmoitusta. Easy-Laser on rekisteröity tavaramerkki, jonka omistaa Damalini AB. Muut tavaramerkit kuuluvat niiden tekijänoikeuden haltijoille. Tämä tuote on seuraavien standardien mukainen: EN , 21 CR and Tämä laite sisältää CC ID: PVH0925, IC: 5325A ISO9001 SERTIIOITU Rev1

E420 Akselilinjaus Perustason mittaus- ja linjausjärjestelmä pyöriville koneille E420

E420 Akselilinjaus Perustason mittaus- ja linjausjärjestelmä pyöriville koneille E420 www.easylaser.com E420 Akselilinjaus Perustason mittaus- ja linjausjärjestelmä pyöriville koneille E420 VAATIMUKSET NOUSIVAT PERUSTASON JÄRJESTELMISSÄ! ASETIMME UUDET STANDARDIT Easy-Laser E420 asettaa

Lisätiedot

AKSELILINJAUS. Kompakti koko! Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä

AKSELILINJAUS. Kompakti koko! Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä LAAJENNETTAVA PIKA-ALOITUS 40 MIN. KIERTO Sisäiset Langattomat yksiköt Kompakti koko! Voi asentaa useimpiin konetyyppeihin myös ahtaissa tiloissa. AKSELILINJAUS Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus-

Lisätiedot

VIIVAKOODIN SYÖTTÖ PIKA-ALOITUS LAAJENNETTAVA 40 MIN. KIERTO AKSELILINJAUS. Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä

VIIVAKOODIN SYÖTTÖ PIKA-ALOITUS LAAJENNETTAVA 40 MIN. KIERTO AKSELILINJAUS. Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä LAAJENNETTAVA PIKA-ALOITUS 2 2 40 MIN. KIERTO VIIVAKOODIN SYÖTTÖ AKSELILINJAUS Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä YKSINKERTAISESTI TEHOKAS! OPTIMOIDUT TOIMINTAOLOSUHTEET

Lisätiedot

PIKA-ALOITUS VIIVAKOODIN SYÖTTÖ LAAJENNETTAVA 40 MIN. KIERTO AKSELILINJAUS. Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä

PIKA-ALOITUS VIIVAKOODIN SYÖTTÖ LAAJENNETTAVA 40 MIN. KIERTO AKSELILINJAUS. Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä LAAJENNETTAVA PIKA-ALOITUS 40 MIN. KIERTO VIIVAKOODIN SYÖTTÖ AKSELILINJAUS Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä YKSINKERTAISESTI TEHOKAS! Optimoidut toimintaolosuhteet Easy-Laser

Lisätiedot

AKSELILINJAUS. Kompakti koko! Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä

AKSELILINJAUS. Kompakti koko! Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä LAAJENNETTAVA PIKA-ALOITUS 40 MIN. KIERTO SISÄISET LANGATTOMAT YKSIKÖT Kompakti koko! Voi asentaa useimpiin konetyyppeihin myös ahtaissa tiloissa. AKSELILINJAUS Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus-

Lisätiedot

E540 Akselilinjaus Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä E540

E540 Akselilinjaus Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä E540 www.easylaser.com E540 Akselilinjaus Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä E540 YKSINKERTAISESTI TEHOKAS! OPTIMOIDUT TOIMINTAOLOSUHTEET Easy-Laser E540 on tarkka ja tehokas

Lisätiedot

PIKA-ALOITUS 40 MIN. KIERTO SYÖTTÖ AKSELILINJAUS. Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä

PIKA-ALOITUS 40 MIN. KIERTO SYÖTTÖ AKSELILINJAUS. Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä LAAJENNETTAVA PIKA-ALOITUS 40 MIN. KIERTO VIIVAKOODIN SYÖTTÖ AKSELILINJAUS Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä TARKKUUSVALINTA on myös turvallinen valinta! PITKÄ KOKEMUS Easy-Laser

Lisätiedot

PIKA-ALOITUS 40 MIN. KIERTO SYÖTTÖ THE TOTAL ALIGNMENT SOLUTION AKSELILINJAUS. Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä

PIKA-ALOITUS 40 MIN. KIERTO SYÖTTÖ THE TOTAL ALIGNMENT SOLUTION AKSELILINJAUS. Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä LAAJENNETTAVA PIKA-ALOITUS 40 MIN. KIERTO VIIVAKOODIN SYÖTTÖ TM THE TOTAL ALIGNMENT SOLUTION AKSELILINJAUS Pyörivien koneiden ammattimainen mittaus- ja kohdistusjärjestelmä TARKKUUSVALINTA on myös turvallinen

Lisätiedot

E710 / E720. Koneen linjaus ja asennus THE TOTAL ALIGNMENT SOLUTION. E710 / E720

E710 / E720. Koneen linjaus ja asennus THE TOTAL ALIGNMENT SOLUTION.   E710 / E720 www.easylaser.com E710 / E720 Koneen linjaus ja asennus Akselin laserlinjausjärjestelmä kaikkiin koneen asennuksen tärkeisiin vaiheisiin. TM THE TOTAL ALIGNMENT SOLUTION E710 / E720 TARKKUUSVALINTA on

Lisätiedot

Akselilinjaus IP66 IP67. EASY-LASER GENERATION XT Itsenäisen mittaamisen aika on nyt! Käytä ios- tai Android-laitetta näyttöyksikkönä.

Akselilinjaus IP66 IP67. EASY-LASER GENERATION XT Itsenäisen mittaamisen aika on nyt! Käytä ios- tai Android-laitetta näyttöyksikkönä. www.easylaser.com XT440 EASY-LASER GENERATION XT Itsenäisen mittaamisen aika on nyt! Käytä ios- tai Android-laitetta näyttöyksikkönä. Akselilinjaus IP66 IP67 ITSENÄISTÄ MITTAAMISTA EASY-LASER GENERATION

Lisätiedot

XT440 Akselilinjaus IP66 IP67

XT440 Akselilinjaus IP66 IP67 www.easylaser.com XT440 Akselilinjaus IP66 IP67 ITSENÄISTÄ MITTAAMISTA EASY-LASER GENERATION XT Easy-Laser XT440 on Generation XTlinjausjärjestelmien ensimmäinen tulokas, joka perustuu uuteen monen alustan

Lisätiedot

E970 E975 TELAN LINJAUS. Telojen yhdensuuntainen mittaus ja linjaus PIKA-ALOITUS 3 VUODEN TAKUU ERITTÄIN TARKKA LAAJENNETTAVA

E970 E975 TELAN LINJAUS. Telojen yhdensuuntainen mittaus ja linjaus PIKA-ALOITUS 3 VUODEN TAKUU ERITTÄIN TARKKA LAAJENNETTAVA E970 E975 LJENNETTV PIK-LOITUS 2 2 2 3 ERITTÄIN TRKK 3 VUODEN TKUU TELN LINJUS Telojen yhdensuuntainen mittaus ja linjaus TELOJEN LINJUS HELPOSTI HELPPO J LUOTETTV Easy-Laser linjausjärjestelmä tekee telojen

Lisätiedot

XT660 Akselin linjausjärjestelmä kaikkiin koneen asennuksen tärkeisiin vaiheisiin. Akselilinjaus IP66 IP67

XT660 Akselin linjausjärjestelmä kaikkiin koneen asennuksen tärkeisiin vaiheisiin. Akselilinjaus IP66 IP67 www.easylaser.com XT660 Akselin linjausjärjestelmä kaikkiin koneen asennuksen tärkeisiin vaiheisiin. Akselilinjaus IP66 IP67 ITSENÄISTÄ MITTAAMISTA EASY-LASER GENERATION XT Easy-Laser XT660 on Generation

Lisätiedot

D550 AKSELILINJAUS. Linjaustöihin räjähdysvaarallisissa ympäristöissä (ATEX / Ex) Takuu 4 vuotta

D550 AKSELILINJAUS. Linjaustöihin räjähdysvaarallisissa ympäristöissä (ATEX / Ex) Takuu 4 vuotta D550 AKSELILINJAUS Linjaustöihin räjähdysvaarallisissa ympäristöissä (ATEX / Ex) Takuu 4 vuotta Vaikeaan ympäristöön Easy-Laser Extreme on yksi markkinoiden kestävimmistä ja vahvimmista mittausja linjausjärjestelmistä

Lisätiedot

E940 TYÖSTÖKONEJÄRJESTELMÄT. Lasermittaus- ja linjausjärjestelmä työstökoneille ERITTÄIN TARKKA 3 VUODEN TAKUU

E940 TYÖSTÖKONEJÄRJESTELMÄT. Lasermittaus- ja linjausjärjestelmä työstökoneille ERITTÄIN TARKKA 3 VUODEN TAKUU E940 LJENNETTV PIK-LOITUS 2 2 2 3 ERITTÄIN TRKK 3 VUODEN TKUU TYÖSTÖKONEJÄRJESTELMÄT Lasermittaus- ja linjausjärjestelmä työstökoneille TÄYDELLINEN HLLINT LDUKS J TRKK Kun työn on oltava laadukasta ja

Lisätiedot

XT660 Akselin linjausjärjestelmä kaikkiin koneen asennuksen tärkeisiin vaiheisiin. Akselilinjaus IP66 IP67

XT660 Akselin linjausjärjestelmä kaikkiin koneen asennuksen tärkeisiin vaiheisiin. Akselilinjaus IP66 IP67 www.easylaser.com XT660 Akselin linjausjärjestelmä kaikkiin koneen asennuksen tärkeisiin vaiheisiin. Akselilinjaus IP66 IP67 ITSENÄISTÄ MITTAAMISTA EASY-LASER GENERATION XT Easy-Laser XT660 on Generation

Lisätiedot

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114

AquaPro IP 54. Laser 635 nm. auto man man DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 FI 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 Laser 635 nm IP 54 auto man man AquaPro DE 02 GB 09 NL 16 DK 23 FR 30 ES 37 IT 44 PL 51 58 PT 65 SE 72 NO 79 TR 86 RU 93 UA 100 CZ 107 EE 114 LV 121 LT 128 RO 135 BG 142 GR 149 58 Lue käyttöohje kokonaan.

Lisätiedot

XT770 Tunne koneesi kaikista kulmista. Akselilinjaus IP66 IP67

XT770 Tunne koneesi kaikista kulmista. Akselilinjaus IP66 IP67 www.easylaser.com XT770 Tunne koneesi kaikista kulmista. Akselilinjaus IP66 IP67 ITSENÄISTÄ MITTAAMISTA EASY-LASER GENERATION XT Easy-Laser XT770 on tehokkain Generation XT -akselilinjausjärjestelmistämme.

Lisätiedot

XT550 Räjähdysvaarallisiin tiloihin soveltuva Akselilinjaus IP66 IP67

XT550 Räjähdysvaarallisiin tiloihin soveltuva Akselilinjaus IP66 IP67 www.easylaser.com XT550 Räjähdysvaarallisiin tiloihin soveltuva Akselilinjaus IP66 IP67 HELPPOA KOHDISTUSTA HORISONTAALINEN OHJELMA Käyttöliittymä on intuitiivinen ja ohjaa sinut mittausprosessin läpi.

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 1. JOHDANTO 1.1. Turvallisuus Lue tämä käyttöopas huolellisesti läpi ja noudata sen sisältämiä ohjeita. Muuten mittarin käyttö voi olla vaarallista käyttäjälle ja mittari voi vahingoittua.

Lisätiedot

Laser FLS 90. Käyttöohje

Laser FLS 90. Käyttöohje Laser FLS 90 fi Käyttöohje L SE R R DI TIO N DO NO T ST R E IN TO BE M L SE R CL S S 2 5 1 2 4 3 3 6 7 B1 B2 1 C1 C2 C3 S1 =S2 = 90 C4 S1 90 S2 D1 D2 D3 D4 D5 D6 E1 S=10m 32 10 E2 C L 1 B E3 L 2 D C L

Lisätiedot

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille

1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille 1-vaiheinen kaksoismuunnostekniikan online UPS laite PowerValue 11 RT 1 10 kva kriittisille kuormille Sähkönsyötön varmentaminen ei koskaan ole ollut helpompaa. Pienissä ja keskisuurissa yrityksissä tiedon

Lisätiedot

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional

FlyMarker PRO merkintälaite. Mark like a Professional FlyMarker PRO merkintälaite Mark like a Professional Mark like a Professional FlyMarker PRO Mobile Kannettavan FlyMarker PRO merkintälaitteen avulla suurten, raskaiden ja vaikeasti liikuteltavien kappaleiden

Lisätiedot

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser

Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper 100/200 Maailman monipuolisin putkilaser Leica Piper Luotettavaa suorituskykyä maan päällä, putkissa ja kaivoissa Leica Geosystemsin Piper-putkilasersarjaan voi luottaa joka tilanteessa Putkessa

Lisätiedot

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera

Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HOCHAUFLÖSENDER TOUCHSCREEN UUTTA KOSKETUS- NÄYTTÖ Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera teräväpiirtoa tarkastuksiin Technik nach Maß Made in Germany Wöhler VIS 700 HD tarkastuskamera HD-kosketusnäyttö ja

Lisätiedot

OUM6410C4037 3-pisteohjattu venttiilimoottori 24 VAC

OUM6410C4037 3-pisteohjattu venttiilimoottori 24 VAC OUM6410C4037 3-pisteohjattu venttiilimoottori 24 VAC TUOTETIEDOT YLEISTÄ OUM6410C venttiilimoottori soveltuu hitaiden säätöprosessien ohjaamiseen, esim. lämmityspiirien säätöön. Venttiilimoottori ei tarvitse

Lisätiedot

Laser LAX 300 G. Käyttöohje

Laser LAX 300 G. Käyttöohje Laser LAX 300 G fi Käyttöohje A1 4 3 2a 1a 2b 8 4 5 9 1b 6 7 A2 A3 11 10 A4 A5 A6 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 A7 L1 ± 0,3 mm/m ± 23/64 L2 ± 1/4 ± 0,2 mm/m B1 B2 90 C1 C2 C3 C4 X1 X2 X3 5m 5m S = 5m X X S =

Lisätiedot

XRS sauvalukija emerkeille

XRS sauvalukija emerkeille XRS sauvalukija emerkeille Sisältö - Tru-Test XRS sauvalukija - Tuotetiedot - Avainominaisuudet: Visuaalisen korvanumeron näyttö - Avainominaisuudet : Tiedon syöttö/keruu eläimille - Avainominaisuudet

Lisätiedot

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT

NOPEUSNÄYTÖT LIIKENNETILASTOT NOPEUSNÄYTÖT JA LIIKENNETILASTOT EVOLIS SOLUTION Maahantuonti ja myynti: Tapio Sorjonen Oy, Saviniemenkatu 23 49200 Hamina ELAN CITE, JOHTAVA EUROOPPALAINEN NOPEUSNÄYTTÖIHIN ERIKOISTUNUT YRITYS Vuodesta

Lisätiedot

Käyttöohje. Wireless

Käyttöohje. Wireless Käyttöohje Wireless Pakkauksen sisältö 4 1. Unimouse 2. Langaton vastaanotin 3. USB 2.0 -kaapeliadapteri 4. Latauskaapeli 5. Käyttöopas 2 3 5 1 /1 Unimousen toiminnot Taaksepäin-painike Vieritysrulla/-painike

Lisätiedot

Käyttöohje. Wireless

Käyttöohje. Wireless Käyttöohje Wireless Pakkauksen sisältö 4 Unimousen toiminnot 1. Unimouse 2. Langaton vastaanotin 3. USB 2.0 -kaapeliadapteri 4. Latauskaapeli 5. Käyttöopas 2 3 Vieritysrulla/-painike Taaksepäin-painike

Lisätiedot

Quha Zono. Käyttöohje

Quha Zono. Käyttöohje Quha Zono Käyttöohje 2 Virtakytkin/ merkkivalo USB-portti Kiinnitysura Tervetuloa käyttämään Quha Zono -hiiriohjainta! Tämä käyttöohje kertoo tuotteen ominaisuuksista ja opastaa laitteen käyttöön. Lue

Lisätiedot

SmashBass. Langattomat kuulokkeet

SmashBass. Langattomat kuulokkeet SmashBass Langattomat kuulokkeet FI Käyttöohje- SmashBass beta Langattomat kuulokkeet Tuotteen turvallinen käsittely Lue nämä ohjeet ennen käyttöä! 1. Pidä kuulokkeet ja niiden mukana tulevat varusteet

Lisätiedot

SPS ZOOM 300. 3D Laserkeilain

SPS ZOOM 300. 3D Laserkeilain SPS ZOOM 300 3D Laserkeilain SPS ZOOM 300 3D Laserkeilain 3D laserkeilain on laite joka mittaa ja kerää tarkkaa tietoa ympäristön kohteista. Mitattuja pistepilviä voidaan sen jälkeen käyttää suunnittelussa

Lisätiedot

Käyttöohje. Wireless

Käyttöohje. Wireless Käyttöohje Wireless Pakkauksen sisältö 4 1. Unimouse 2. Langaton vastaanotin 3. USB 2.0 -kaapeliadapteri 4. Latauskaapeli 5. Käyttöopas 2 3 5 1 /1 Unimousen toiminnot Vieritysrulla/-painike Vasen painike

Lisätiedot

SWISS Technology by Leica Geosystems. Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu

SWISS Technology by Leica Geosystems. Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Täydellinen linjaustyökalu Yksinkertaisesti täydellinen kaikissa vaiheissa! Leica LINO L2:n avulla kaikki on linjassa Optiikan laatu vaikuttaa merkittävästi

Lisätiedot

50 meter wireless phone line. User Manual

50 meter wireless phone line. User Manual 50 meter wireless phone line User Manual 50 meter wireless phone line Käyttöopas kytke ja käytä -asennus HYVÄ ASIAKAS Kiitos, että olet hankkinut Wireless Phone Jack -puhelimen ja/tai lisälaajennusyksikön.

Lisätiedot

Contour Mouse Wireless käyttöohje. /1 Contour Mouse Wireless käyttöohje

Contour Mouse Wireless käyttöohje. /1 Contour Mouse Wireless käyttöohje Käyttöohje 4 Pakkauksen sisältö 1. Contour Mouse 2. Langaton vastaanotin 3. USB 2.0 -kaapeliadapteri 4. USB/Micro-USB-kaapeli 5. Käyttöohje 2 3 Yläosan toiminnot Oikea painike 5 5 Contour Mouse Keskipainike

Lisätiedot

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER

DistanceMaster One. Laser 650 nm SPEED SHUTTER DistanceMaster One 36 Laser 650 nm SPEED SHUTTER Laser 02 2 x Typ AAA / LR03 1,5V / Alkaline DistanceMaster One x x y = m 2 y z x y x y z = m 3 03 ! Lue käyttöohje kokonaan. Lue myös lisälehti Takuu- ja

Lisätiedot

TIEHÖYLÄN TERÄN KALTEVUUDEN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄ GRADER WATCHMAN. Käyttöohjeet

TIEHÖYLÄN TERÄN KALTEVUUDEN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄ GRADER WATCHMAN. Käyttöohjeet TIEHÖYLÄN TERÄN KALTEVUUDEN SÄÄTÖJÄRJESTELMÄ GRADER WATCHMAN Käyttöohjeet 2 Sisällysluettelo sivu 1. Käyttötarkoitus 3 2. Terän kaltevuuden säätöjärjestelmän rakenne 4 3. Tekniset tiedot 4 4 Tiehöylän

Lisätiedot

SLM - Lineaarinen rakohajotin SLM. Lineaarinen rakohajotin

SLM - Lineaarinen rakohajotin SLM. Lineaarinen rakohajotin SLM Lineaarinen rakohajotin Tuloilmalaitteen vaaka- tai pystysuuntainen ilmasuihku, sopii myös poistoilmalle. Asennettavissa kattoon tai seinään. Voidaan asentaa seinästä seinään jatkuvana nauhana. Säädettävä

Lisätiedot

SA011102S SA011104S SA011108S. MP3-soitin

SA011102S SA011104S SA011108S. MP3-soitin SA011102S SA011104S SA011108S MP3-soitin Vanhan tuotteen ja siihen sisältyvän akun hävittäminen Kaikki tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu laadukkaista materiaaleista ja komponenteista, jotka

Lisätiedot

FLUKE. Visuaalinen. Erikoistarjouksia kaikista Fluken asennustestereistä. Fluke VT04 -infrapunalämpömittari. The Most Trusted Tools in the World.

FLUKE. Visuaalinen. Erikoistarjouksia kaikista Fluken asennustestereistä. Fluke VT04 -infrapunalämpömittari. The Most Trusted Tools in the World. Kevät 2014 FLUKE Specials Visuaalinen Fluke VT04 infrapunalämpömittari Erikoistarjouksia kaikista Fluken asennustestereistä The Most Trusted Tools in the World. Lämpötilaratkaisut: sopivat työhösi, taskuusi

Lisätiedot

OPTALIGN smart RS. Todellista tarkkuutta akselien linjaukseen

OPTALIGN smart RS. Todellista tarkkuutta akselien linjaukseen OPTALIGN smart RS Todellista tarkkuutta akselien linjaukseen Vuosikymmenien kokemus akselien tarkkuuslinjauksesta Laserlinjauksen keksineellä PRÜFTECHNIK Alignment Systemsillä on vuosikymmenien kokemus

Lisätiedot

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje TIMCO X10 1000w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje LUE TÄMÄ OHJE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ JA NOUDATA OHJEITA TARKASTI! TIMCO moottorinlämmitin on suunniteltu moottoriajoneuvojen moottorin

Lisätiedot

E710. KÄSIKIRJA Suomi. 05-0500 Revisio 7.0 Järjestelmäversio 6.0

E710. KÄSIKIRJA Suomi. 05-0500 Revisio 7.0 Järjestelmäversio 6.0 E710 KÄSIKIRJA Suomi 05-0500 Revisio 7.0 Järjestelmäversio 6.0 SISÄLTÖ JOHDANTO 1 Turvallisuusohjeet 3 Huolto ja kalibrointi 3 Mittausjärjestelmän kanssa matkustaminen 4 NÄYTTÖYKSIKKÖ 5 Navigointipainikkeet

Lisätiedot

WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle

WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle WehoFloor RF LCD 868MHz & laajennusmoduuli 4 tai 6 kanavalle KÄYTTÖOHJE WehoFloor RF LCD langaton kytkentäyksikkö (6 kanavalle) & laajennusmoduuli (4 tai 6 kanavalle) 868 MHz 2-6 1. KÄYTTÖOHJE WFHC langaton

Lisätiedot

F75E ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA

F75E ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA ALKUPERÄINEN OHJEKIRJA 2 KÄYTTÖ SWEPAC F75E Koneella tiivistetään soraa ja hiekkaa pienissä rakennustöissä, kuten valmistaessa alustaa betonikiville tai puutarhojen kivilaatoille. Koneen kompakti muotoilu

Lisätiedot

Sääasema Probyte JUNIOR

Sääasema Probyte JUNIOR Sääasema Probyte JUNIOR JUNIOR sääanturi COM1 12VDC RS-232 signaali PC W9x Excel-tiedosto PROBYTE JUNIOR sääanturin toimintaperiaate Yleistä Probyte SÄÄASEMA JUNIOR1 on sään mittaukseen tarkoitettu ulkoanturi,

Lisätiedot

Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval

Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260. langaton käsimittari. Nokeval Pikaohje Ohjelmistoversio V2.2 24.6.2009 KMR260 langaton käsimittari Nokeval Yleiskuvaus KMR260 on helppokäyttöinen käsilämpömittari vaativiin olosuhteisiin. Laite on koteloitu kestävään roiskevesisuojattuun

Lisätiedot

Receiver REC 150. Käyttöohje

Receiver REC 150. Käyttöohje Receiver fi Käyttöohje Käyttöohje STABILA on helppokäyttöinen vastaanotin pyörivien laserien nopeaan käsittelemiseen.receiver in avulla voidaan ottaa vastaan rotaatiolaserien lasersäteet vaikka ne eivät

Lisätiedot

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet

HP Roar Plus -kaiutin. Muut ominaisuudet HP Roar Plus -kaiutin Muut ominaisuudet Copyright 2014 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Microsoft, Windows ja Windows Vista ovat Microsoft-konsernin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

Lisätiedot

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems

Leica LINO TM L2. Täydellinen linjaustyökalu. SWISS Technology by Leica Geosystems Leica LINO TM L2 Täydellinen linjaustyökalu SWISS Technology by Leica Geosystems 959290_fi_Lino-Folder.indd 1 2.4.2007 13:54:19 Uhr Yksinkertaisesti täydellinen kaikissa vaiheissa! Leica LINO L2:n avulla

Lisätiedot

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308

Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 Oxix L I U E N N E E N H A P E N M I T T A R I BROCHURE FI 5.40 OXIX BROCHURE 1308 O P T I N E N A N T U R I M I N I M A A L I S E L L A H U O LTOTA R P E E L L A Oxix-happilähetin on ainutlaatuinen liuenneen

Lisätiedot

TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE

TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE TSI DP-CALC 5815 KÄYTTÖOHJE DP-CALC 5815 käyttöohje 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Mittarin perusvarusteet.. 3 2 Käyttöönotto. 3 Virransyöttö.. 3 Paristojen ja akkujen asennus... 3 3 Mittarin käyttö... 3 Näppäintoiminnot...

Lisätiedot

Tekninen tuote-esite. Tekniset tiedot. Turvallisuusohjeet

Tekninen tuote-esite. Tekniset tiedot. Turvallisuusohjeet ekninen tuote-esite NRQ4A oimilaite ja 3 tie säätöpalloventtiileille Vääntömomentti: 8 Nm Nimellisjännite AC/DC: 4 V Ohjaus: auki-kiinni oiminta-aika 9 s ekniset tiedot urvallisuusohjeet Sähköiset tiedot

Lisätiedot

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95

Verenpainemittarit. Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Verenpainemittarit Ranne- verenpainemittari, harmaa. 22,95 Tarkka verenpaineen mittaus ranteesta. Näytön kohteet: systolinen, diastolinen, pulssi, päivämäärä, aika Rytmihäiriöilmoitus Muistipaikkoja 60/henkilö,

Lisätiedot

Dimense Kinos - järjestelmän käyttöohje

Dimense Kinos - järjestelmän käyttöohje Dimense Kinos - järjestelmän käyttöohje Järjestelmän asentaminen Kinos-mittalaite sijoitetaan hallin päätyyn tukevalle seinätelineelle huomioiden laitteen suurehko paino, joka on noin 40 kg. Mittalaitteen

Lisätiedot

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi

Jäähdytysturva Oy Koivukummuntie 4 01510 Vantaa puh. +358 (0)20 754 5235 info@jaahdytysturva.fi www.jaahdytysturva.fi Testo 106-T1:ssä on erittäin nopea ja tarkka NTC-anturi yhdistettynä ohueen mittauskärkeen joka ei jätä jälkiä. Testo 106-T1 soveltuu erinomaisesti elintarvikkeiden lämpötilojen mittaukseen esimerkiksi

Lisätiedot

WISE Measure. Mittausyksikkö Swegonin WISE-sisäilmastojärjestelmään LYHYESTI

WISE Measure. Mittausyksikkö Swegonin WISE-sisäilmastojärjestelmään LYHYESTI Mittausyksikkö Swegonin WISE-sisäilmastojärjestelmään LYHYESTI Ilmavirran mittaus Langaton tiedonsiirto. Integroidut anturit Versiot: Pyöreä liitäntä: Ø100-630 mm Suorakaiteinen liitäntä: 0x0-1600x700

Lisätiedot

Receiver REC 220 Line

Receiver REC 220 Line Receiver fi Käyttöohje Käyttöohje STABILA on helppokäyttöinen vastaanotin laserlinjojen nopeaan mittaamiseen. Receiver n avulla voidaan vastaanottaa vain STABILA linjalaserlaitteiden lähettämiä pulssilasersäteitä.

Lisätiedot

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman MP3 Manager Software for Sony Network Walkman Käyttöohje WALKMAN on Sony Corporationin kuulokestereotuotteisiin liittyvä rekisteröity tavaramerkki. on Sony Corporationin tavaramerkki. NW- E55/75 2004 Sony

Lisätiedot

E540. KÄSIKIRJA Suomi Revision 3.5 System version 10.0

E540. KÄSIKIRJA Suomi Revision 3.5 System version 10.0 E540 KÄSIKIRJA Suomi 05-0722 Revision 3.5 System version 10.0 SISÄLTÖ JOHDANTO 1 Turvallisuusohjeet 3 Huolto ja kalibrointi 3 Mittausjärjestelmän kanssa matkustaminen 4 NÄYTTÖYKSIKKÖ 5 Näyttöyksikön nollaus

Lisätiedot

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas

ILMASTOINTI Texa Konfort 780R Bi-Gas 32 220 9865 Texa Konfort 780R Bi Gas on täysautomaattinen ilmastointijärjestelmän huoltolaite sekä R134a että R1234yf kaasuille. Laitteessa on kaksi erillistä järjestelmää samoissa kuorissa. Koko huoltotapahtuma

Lisätiedot

testo 460 Käyttöohje

testo 460 Käyttöohje testo 460 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 460 Pikaohje testo 460 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Sensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset Laite sammutettuna >

Lisätiedot

Pinces AC/DC-virtapihti ampèremetriques pour courant AC

Pinces AC/DC-virtapihti ampèremetriques pour courant AC MH-SARJA MH60-virtapihti on suunniteltu mittaamaan DC ja AC-virtoja jopa 1 MHz:n kaistanleveydellä, käyttäen kaksoislineaarista Hall-ilmiötä/ Muuntajateknologiaa. Pihti sisältää ladattavan NiMh-akun, jonka

Lisätiedot

TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE

TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE TSI VELOCICALC 9515 KÄYTTÖOHJE Velocicalc 9515 käyttöohje 2 SISÄLLYSLUETTELO 1 Mittarin perusvarusteet.. 3 2 Käyttöönotto. 3 Virransyöttö.. 3 Paristojen asennus... 3 Teleskooppianturin käyttö... 3 3 Mittarin

Lisätiedot

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot.

SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. SeekTech SR-20 Paikannin Kevyt mutta silti lujarakenteinen vastaanotin, joka antaa kaikki nopean ja tarkan paikannuksen tarvitsemat tiedot. Helppokäyttöinen Kohdejohto ja suuntanuolet tunnistavat nopeasti

Lisätiedot

Turvasaranakytkin SHS3

Turvasaranakytkin SHS3 Turva Turvarajakytkimet Turvasaranakytkimet Turvasaranakytkin SHS3 Turvallinen, erittäin vaikea ohittaa Koskettimet: vakiona 2 NC+1 NO tai 2 NC Kytkentäpiste säädettävissä 0-270 Toiminta Bernstein SHS3-turvasaranakytkimessä

Lisätiedot

MoveSole StepLab. Mobiili liikkumisen mittausjärjestelmä

MoveSole StepLab. Mobiili liikkumisen mittausjärjestelmä MoveSole StepLab Mobiili liikkumisen mittausjärjestelmä Liikkumista mittaava mobiili mittausjärjestelmä MoveSole StepLab koostuu langattomasti toisissaan yhteydessä olevista MoveSole-mittauspohjallisista

Lisätiedot

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA

MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MINITV POCKET43 MINI DV VIDEOKAMERA MAAILMAN PIENIN VIDEOKAMERA PIKAOHJE Copyright 2009 Bat. Power Oy www.batpower.fi Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään Versio 1.0 JOHDANTO Kiitos kun ostit MiniDV MD80

Lisätiedot

2/3D ELEKTRONINEN MITTAUS. Auton elektroninen. 2/3D-mittalaite. Technology from FINLAND MEASURING SYSTEMS

2/3D ELEKTRONINEN MITTAUS. Auton elektroninen. 2/3D-mittalaite. Technology from FINLAND MEASURING SYSTEMS 2/3D ELEKTRONINEN MITTAUS Auton elektroninen 2/3D-mittalaite Technology from FINLAND MEASURING SYSTEMS 2/3D ELEKTRONINEN MITTAUS Auton elektroninen 2/3D-mittalaite Autorobot Finland Oy on kehittänyt auton

Lisätiedot

geodyna 6800 optima tasapainottamisen uusi standardi

geodyna 6800 optima tasapainottamisen uusi standardi geodyna 6800 optima tasapainottamisen uusi standardi Täysautomaattinen tasapainotuskone 3 D-laserteknologialla Mikä on GEODYNA 6800 OPTIMA geodyna 6800 optima on täysautomaattinen pyörän tasapainotuskone

Lisätiedot

Maailman helppokäyttöisin akkulaturi

Maailman helppokäyttöisin akkulaturi Maailman helppokäyttöisin akkulaturi -akkulaturilla saat helposti täyteenladatun akun. Sinun tarvitsee vain kytkeä akkulaturi sähköverkkoon, liittää helppokäyttöiset liittimet akkuun ja painaa virtapainiketta.

Lisätiedot

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa:

Potilasopas. Tämän oppaan omistaa: Potilasopas Tämän oppaan omistaa: Icare HOME (Malli: TA022) POTILASOPAS TA022-035 FI-3.1 3 Johdanto Tämä opas sisältää Icare HOME -tonometrin käyttöohjeet. Lue ohjeet huolellisesti, ennen kuin alat käyttää

Lisätiedot

Maha Eurosystem jarrulaskentaohjelman asennusohje versio 7.20.026

Maha Eurosystem jarrulaskentaohjelman asennusohje versio 7.20.026 2012 Tecalemit Oy Seppo Koskivuori Maha Eurosystem jarrulaskentaohjelman asennusohje versio 7.20.026 Vaatimukset: - tietokone (PC), jossa vapaa USB portti - käyttöjärjestelmä Windows XP, Vista tai Windows

Lisätiedot

TIETOA MITTAUKSESTA TYÖPERÄINEN ASTMA

TIETOA MITTAUKSESTA TYÖPERÄINEN ASTMA TIETOA MITTAUKSESTA TYÖPERÄINEN ASTMA Olet saanut käyttöösi Vitalograph Lung Monitor BT mittalaitteen (kuva oikealla). Laitteella mitataan keuhkojen toimintakykyä ja puhelimesi lähettää mittauksen jälkeen

Lisätiedot

Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari

Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari Pienjännitekojeet ODIN-kWh-mittari Esite ODIN 1 FI 02_01 1SCC480001C1801 ODIN-mittari Sisältö Yleiskuvaus...3 OD4165,suoraan kytketty 3-vaihemittari(enintään 65 A)...4 OD4110,virtamuuntajaan kytketty 3-vaihemittari...5

Lisätiedot

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät

RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät RIDGID SeeSnake Videotarkastusjärjestelmät 1½" - 8" (40-200 mm) putket 200' (61 m) asti 2" - 12" (50-300 mm) putket 325' (99 m) asti Kuulaohjain Mutterinavain RIDGIDin SeeSnake-videotarkastusjärjestelmät

Lisätiedot

group I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13

group I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13 I.VIEW LINE KAIVUKONEEN KAIVUSYVYYSJÄRJESTELMÄ edizione/edition 07-13 I.VIEW LINE: PUNNITUS I.VIEW LINE: KAIVU Cobo-3B6 ymmärtää että tämän päivän avainsanat koneohjauksessa ovat JOUSTAVUUS ja KUSTANNUSTEHOKKUUS.

Lisätiedot

Asennus- ja huolto-ohjeen käännös

Asennus- ja huolto-ohjeen käännös 0-40 / 0-80 BAR 0-600 / 0-1200 PSI Asennus- ja huolto-ohjeen käännös 1 10-2015 TURVALLINEN JA OIKEA KÄYTTÖ Laitteen turvallinen ja luotettava käyttö edellyttää näiden ohjeiden tarkkaa noudattamista. Ohjeiden

Lisätiedot

Esite VT 210. Mittaa: lämpö, kosteus, LIITÄNNÄT VT 210 M. VT210 + SMT 900 anturi (teleskooppinen monitoimianturi: ilmannopeus, suhteellinen kosteus,

Esite VT 210. Mittaa: lämpö, kosteus, LIITÄNNÄT VT 210 M. VT210 + SMT 900 anturi (teleskooppinen monitoimianturi: ilmannopeus, suhteellinen kosteus, Esite Paine / Lämpötila / Kosteus / Ilmannopeus / Ilmamäärä / Äänitaso Lämpö-kosteus anemometri Mittaa: lämpö, kosteus, 2 lämpötilamittausta Pt100 (-200 +600 C) ilmannopeus (mallista riippuen) Jopa 6 mittaustulosta

Lisätiedot

TIDOMAT smartone - etälukija MIFARE

TIDOMAT smartone - etälukija MIFARE TIDOMAT smartone - etälukija MIFARE SO-3393 (Mifare ) Tyylikkäästi muotoiltu etälukija taustavalaistulla kosketusnäppäimistöllä. MIFARE tyyppisille etälukutunnistimille. Vihreä, keltainen tai punainen

Lisätiedot

vívo Aktiivisuusrannekkeet

vívo Aktiivisuusrannekkeet vívo Aktiivisuusrannekkeet Aktiivisuusranneke Voit parantaa kuntoasi monipuolisesti Garmin-laitteiden avulla. Aktiivisuusrannekkeemme kehottaa sinua liikkumaan ja auttaa muuttamaan elintapojasi terveellisemmiksi.

Lisätiedot

FIN. Käyttöohje. Laitteen osat

FIN. Käyttöohje. Laitteen osat FIN Käyttöohje STABILA REC 300 Digital on helppokäyttöinen vastaanotin pyörivien laserien nopeaan käsittelemiseen.receiver REC 300 Digital in avulla voidaan ottaa vastaan rotaatiolaserien lasersäteet vaikka

Lisätiedot

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet

MINPak Monitori VIANMÄÄRITYS, TARKASTUS JA PAIKANNUS. Ominaisuudet. Ominaisuudet MINPak Monitori Litiumioniakku 5 tunnin jatkuva käyttö ennen uudelleenlatausta. Painikekäyttöliittymä Helppo LED-valojen, lähettimen, näyttöasetusten ja järjestelmän on/ off-toimintojen käyttö. Integroitu

Lisätiedot

Turvallisuutta kotiin ABB-Welcome

Turvallisuutta kotiin ABB-Welcome Turvallisuutta kotiin ABB-Welcome ABB-Welcome Omakotitalon ovipuhelinjärjestelmä Nykymaailmassa on hyvä tietää kenelle ovensa avaa. Laadukkaalla videotunnistuksella voidaan varmistaa kodin turvallisuus.

Lisätiedot

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho

Keskuspölynimurit - Puhdas ilma, alhainen äänitaso, huippuimuteho 150/250/LCD Jotta keskuspölynimurin asennus olisi mahdollisimman helppoa, All-in-1 paketit on suunniteltu vastaamaan normaalin asennuksen tarpeita. Toki voit myös ostaa kaikki osat erikseen. Nilfisk Supreme

Lisätiedot

RollerMouse Free3 Wireless

RollerMouse Free3 Wireless RollerMouse Free3 Wireless Käyttöohje Free3_Wireless_User_Guide_FI.indd 1 06/06/2017 11.47 Pakkauksen sisältö 1. RollerMouse Free3 Wireless 2. Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa 3. Kaksi pitkää näppäimistön

Lisätiedot

AC-Radiaalituuletin. kommandiittiyhtiö toimipaikka Mulfingen Käräjäoikeus Stuttgart HRA

AC-Radiaalituuletin. kommandiittiyhtiö toimipaikka Mulfingen Käräjäoikeus Stuttgart HRA ebm-papst Mulfingen GmbH & Co. KG Bachmühle D- Mulfingen Phone + - Fax + - info@de.ebmpapst.com www.ebmpapst.com kommandiittiyhtiö toimipaikka Mulfingen Käräjäoikeus Stuttgart HRA täydentävä Elektrobau

Lisätiedot

RollerMouse Free3 Wireless. Käyttöohje

RollerMouse Free3 Wireless. Käyttöohje RollerMouse Free3 Wireless Käyttöohje Pakkauksen sisältö 1. RollerMouse Free3 Wireless 2. Kaksi lyhyttä näppäimistön säätöpalaa 3. Kaksi pitkää näppäimistön säätöpalaa 4. Langaton vastaanotin 5. USB 2.0

Lisätiedot

FI.LPINST.101104 ASENNUSOHJE GOLD LP. Asiakirjan alkuperäiskieli on ruotsi. Oikeus muutoksiin pidätetään. www.swegon.fi 1

FI.LPINST.101104 ASENNUSOHJE GOLD LP. Asiakirjan alkuperäiskieli on ruotsi. Oikeus muutoksiin pidätetään. www.swegon.fi 1 ASENNUSOHJE GOLD LP Asiakirjan alkuperäiskieli on ruotsi Oikeus muutoksiin pidätetään. www.swegon.fi 1 1. ASENNUS 1.4 Koneen asennus 1.1 Yleistä Henkilöstön on tutustuttava näihin ohjeisiin ennen koneelle

Lisätiedot

testo 831 Käyttöohje

testo 831 Käyttöohje testo 831 Käyttöohje FIN 2 1. Yleistä 1. Yleistä Lue käyttöohje huolellisesti läpi ennen laitteen käyttöönottoa. Säilytä käyttöohje myöhempää käyttöä varten. 2. Tuotekuvaus Näyttö Infrapuna- Sensori, Laserosoitin

Lisätiedot

Parasta ammunnanharjoitteluun

Parasta ammunnanharjoitteluun Parasta ammunnanharjoitteluun Edut Objektiivinen suorituskykyanalyysi Tarkka mittaus Kompakti, kevyt ja helppokäyttöinen Yleiskiinnike useimpiin urheiluaseisiin Helppo kohdistus Todellinen ammuntaetäisyys

Lisätiedot

TARRATULOSTIN. Laadukkaat kestävät tarramateriaalit

TARRATULOSTIN. Laadukkaat kestävät tarramateriaalit 1. Tulosta tarrat nopeasti ja vaivattomasti Bradyn BMP 21 tulostimella. Tulostin tunnistaa käyttämäsi tarratyypin, lisää tekstit ja tarvittaessa symbolit ja tee johdin- ja kaapelitarrat, rasiatarrat, paneelin

Lisätiedot

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link SCM Simple Communication Module Asennusohje. Danfoss Heating Solutions

MAKING MODERN LIVING POSSIBLE. Danfoss Link SCM Simple Communication Module Asennusohje. Danfoss Heating Solutions MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Simple Communication Module Asennusohje Danfoss Heating Solutions Sisällysluettelo Johdanto.... 29 Asennus.... 29 Kiinnitys.... 29 Johdotus... 30 Laitteen lisääminen.... 30

Lisätiedot

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto:

Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Apple iphone 4 puhelimen käyttöönotto: Ennen vanhan puhelimesi käytöstä poistoa, pidäthän huolen, että olet synkronisoinut yhteystietosi Exchange palvelimelle! iphone 4 yhdellä silmäyksellä Purettuasi

Lisätiedot

Asennusopas. DEVIreg 610. Elektroninen termostaatti.

Asennusopas. DEVIreg 610. Elektroninen termostaatti. Asennusopas DEVIreg 610 Elektroninen termostaatti www.devi.com Sisällysluettelo 1 Johdanto................. 3 1.1 Tekniset tiedot.......... 4 1.2 Turvaohjeet............ 5 2 Asennusohjeet.............

Lisätiedot

Bluetooth-paritus. Käyttöopas

Bluetooth-paritus. Käyttöopas Bluetooth-paritus Käyttöopas Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Microsoft, Windows ja Windows Vista ovat Microsoft Corporationin Yhdysvalloissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Bluetooth on

Lisätiedot

testo 610 Käyttöohje

testo 610 Käyttöohje testo 610 Käyttöohje FIN 2 Pikaohje testo 610 Pikaohje testo 610 1 Suojakansi: käyttöasento 2 Kosteus- ja lämpötilasensori 3 Näyttö 4 Toimintonäppäimet 5 Paristokotelo (laitteen takana) Perusasetukset

Lisätiedot