...sivu. 24. Valtionosuudet ja muu rahoitus vuonna Työkykyä ylläpitävä toiminta Hallintosäännön tarkistaminen...

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "...sivu. 24. Valtionosuudet ja muu rahoitus vuonna Työkykyä ylläpitävä toiminta Hallintosäännön tarkistaminen..."

Transkriptio

1 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus Käsiteltävät asiat...sivu 24. Valtionosuudet ja muu rahoitus vuonna Työkykyä ylläpitävä toiminta Hallintosäännön tarkistaminen Eksoten ja kuntien yhteinen strateginen palvelusopimus Kuntakohtainen palvelusopimus 2011 ja palvelusuunnitelma , Eksote ja Lemin kunta Vanhus- ja vammaisneuvoston kokoonpano Palvelujohtajan tehtävien hoito, eksote-työryhmän asettaminen Tulevaisuustoimikunnan tai työryhmän asettaminen Asuntotontin laajentaminen kirkonkylän asemakaava-alueella, Timo Kapiaisen ostotarjous Merkkipäiviä Lemin Lämpö Oy:n ja Lemin Vuokratalot Oy:n hallitusten kokoonpano...41

2 Viranomainen PÖYTÄKIRJA 2/2011 LEMIN KUNTA 28 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkitä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo, neuvotteluhuone Sinkko Eija puheenjohtaja Penttilä Arto varapuheenjohtaja Pietiläinen Risto jäsen Laitinen Sonja jäsen Tuomi Paula jäsen Tölski Jarmo jäsen Väisänen Kyösti jäsen Tapanainen Matti varajäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) Junnonen Juha kunnanvaltuuston puheenjohtaja Huuhilo Marjo " I varapuheenjohtaja Koivisto Juha " II varapuheenjohtaja Luukkanen Simo esittelijä, kunnanjohtaja Peutere Markku pöytäkirjanpitäjä Pitkänen Pentti kunnankamreeri LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Todettiin. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKATUSTAPA (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Arto Penttilä ja Matti Tapanainen. PÖYTÄKIRJAN ALLE- KIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme Eija Sinkko Tarkastusaika Lemillä Allekirjoitukset Arto Penttilä Markku Peutere Matti Tapanainen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Paikka ja pvm Lemillä Virka-asema Hallintojohtaja

3 Kunnanhallitus Valtionosuudet ja muu rahoitus vuonna 2011 Kunnanhallitus 24 Valtionvarainministeriö on tehnyt päätöksen kunnan peruspalvelujen valtionosuudesta ja päätöksen verotuloihin perustuvan valtionosuuksien tasauksen vahvistamisesta kunnille vuonna Valtionvarainministeriö on tehnyt päätöksen kuntien kotikuntakorvauksen perusosista vuodelle Opetusministeriö on tehnyt päätökset opetus- ja kulttuuritoimen käyttökustannuksiin vuonna 2011 myönnettävästä valtionosuudesta. Lisäksi opetusministeriö on vahvistanut aamu- ja iltapäivätoiminnan yksikköhinnan ja ohjaustuntien määrän sekä perusopetuksen yksikköhinnat vuodeksi Lemin kunnalle myönnetty valtionosuus ja muu rahoitus on 216 euroa pienempi kuin kunnan talousarvioon merkitty valtionosuus. Poikkeama syntyy seuraavista eristä: Sosiaali- ja terveydenhuollon valtionosuus on budjetoitua suurempi. Ero tulee yksikköhintojen muutoksista, uusista kertoimista ja työttömien määrän tarkistuksesta Valtionosuuksiin tehtävissä lisäyksissä ja vähennyksissä on pyöristyseroa +1 Opetus- ja kulttuuritoimen valtionosuuksiin sisältyvä asukastiheyskerroin on muuttunut asukasluvun muututtua: Kunnan omarahoitusosuus asukasta kohti peruspalvelujen valtionosuuteen on noussut: aamu- ja iltapäivätoiminnan tuntimäärä on budjetissa arvioitua korkeampi: Ylläpitäjäjärjestelmän omarahoitusosuus asukasta kohti on budjetoitua pienempi: kotikuntakorvausmenoissa ja -tuloissa on pieniä oppilasmäärämuutoksia, jotka kuitenkin olivat selvästi pelättyä pienempiä: Päätöksiin tyytymätön kunta voi kunnan peruspalvelujen valtionosuuslain 64 :n nojalla tehdä kolmen kuukauden kuluessa päätöksestä tiedon saatuaan kirjallisen oikaisuvaatimuksen valtionvarainministeriölle. Vertailu päätöksen ja kunnan talousarvion välillä on liitteenä. (valm. Pentti Pitkänen) Kunnanhallitus merkitsee valtionosuuspäätökset tiedoksi ja tyytyy päätöksiin. hyväksyttiin.

4 Kunnanhallitus Työkykyä ylläpitävä toiminta Kunnanhallitus 25 Kunnanhallitus on viime vuosina hyväksynyt ohjeellisena noudatettavaksi kunnan työkykyä ylläpitävän toiminnan suunnitelman. Suunnitelma on valmisteltu johtoryhmässä myös vuodelle Suunnitelmassa on otettu huomioon myös aiempia suunnitelmia varten saadut ehdotukset henkilöstöltä ja yhteistyötoimikunnalta. Myös työterveyshuolto on vaikuttanut suunnitelman sisältöön. Suunnitelma perustuu kunnanhallituksen käyttösuunnitelmaehdotuksen mukaiseen määrärahaan. Toiminnassa ovat mukana myös kunnalta alueen Eksoten yksikköjen työntekijät, joiden osallistumisen Eksote maksaa. Suunnitelmaa voidaan tarpeen mukaan muuttaa vuoden aikana. Suunnitelma vuodelle 2011 ja selvitys vuoden 2010 suunnitelman toteutumisesta on liitteenä. (valm. Pentti Pitkänen) Merkitään toteutumaselvitys tiedoksi sekä suunnitelma tiedoksi ja ohjeellisena noudatettavaksi. hyväksyttiin.

5 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Hallintosäännön tarkistaminen Kunnanhallitus 12 Hallintosäännön 48 ja 50 eivät eräiltä osin ole täysin sopusoinnussa keskenään. 48 :n 4 momentin mukaan osastopäällikkö päättää osastonsa työsopimussuhteisten työntekijöiden ottamisesta. 50 :n 1 momentin 3. kohdan mukaan osastopäällikkö voi kuitenkin myöntää työsopimussuhteiselle työlomaa enintään 3 kuukautta ja ottaa sijaisen enintään 3 kuukauden ajaksi. Virkasuhteisen henkilöstön osalta rajaus on paikallaan, mutta työsuhteisten osalta sen voisi poistaa, koska osastopäällikkö voi valita vakinaisen työsuhteisen työntekijän toistaiseksikin. Lisäksi on tarpeen täsmentää sitä, että sijaisen ottamisesta päättää aina eikä vain harkinnanvaraisissa tapauksissa virkavapauden tai työloman myöntävä viranomainen. Tällä perusteella esitetään 50 :ään alla olevat muutokset. Tekninen lautakunta on esittänyt, että hallintosäännön 48 :ää muutetaan niin, että tekninen lautakunta päättää rakennustarkastajan ja teknisen osaston kanslistin valinnasta. Tämän ehdotuksen pohjalta 48 :n 2 momenttia esitetään muutettavaksi niin, että kunnanhallitus päättäisi vain hallintojohtajan, kunnankamreerin ja keskusarkistonhoitajan valinnoista. Muut kunnanviraston viranhaltijat (maaseutusihteeri, rakennustarkastaja, vapaaaikasihteeri ja sivistysosaston kanslisti) valitsisi nykyisen 3 momentin nojalla se lautakunta, jonka alaiseksi viranhaltijat tulevat. Teknisen osaston kanslisti on vuoden 2011 alusta alkaen työsopimussuhteinen, joten hänen valinnastaan päättää teknisen osaston päällikkö. Osa-aikaeläkkeen myöntää nyt hallintosäännön 53 :n nojalla se, joka valitsee viranhaltijan tai ottaa työntekijän työsopimussuhteeseen. Määräys ei kuitenkaan ole osa-aikaeläkkeen tai muun osa-aikaisuuden osalta riittävän selvä, joten 53 :ään lisätään selventävä 3. momentti. (valm. Pentti Pitkänen) Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle, että kunnan hallintosääntöön tehdään seuraavat muutokset, jotka tulevat voimaan valtuuston pöytäkirjan tarkastuspäivästä alkaen: 48 Henkilöstövalinnat Valtuusto päättää kunnanjohtajan valinnasta Kunnanhallitus päättää hallintojohtajan, kunnankamreerin ja keskusarkistonhoitajan muun kunnanviraston virkasuhteisen henkilökunnan valinnasta kuultuaan asianomaista esimiestä. Lautakunta päättää alaistensa muiden viranhaltijoiden valinnoista, ellei hallintosäännön 23 :stä muuta johdu. Osastopäällikkö päättää osastonsa työsopimussuhteisten työntekijöiden ottamisesta.

6 Kunnanhallitus Kunnanhallitus Koeajan määräämisestä tai siitä sopimisesta ja koeajan pituudesta päättää se, joka ottaa palvelussuhteeseen. 50 Viranhaltijoiden r Ratkaisuvalta henkilöstöasioissa Kunnanjohtaja ja osastopäällikkö tai heidän määräämänsä ratkaisevat yksin alaisiaan koskevat seuraavat henkilöstöasiat: 1. myöntävät vuosiloman ja työloman; 2. myöntävät sellaisen virkavapauden ja työloman, jonka saamiseen viranhaltijalla ja työntekijällä on lainsäädännön tai virka- ja työehtosopimuksen nojalla ehdoton oikeus; 3. myöntävät harkinnanvaraisen virkavapauden ja työloman enintään 3 kuukautta kerrallaan, mikäli harkittavaksi ei tule virkavapauden tai työloman ajalta maksettavan palkan määrä; pitemmäksi ajaksi, enintään vuodeksi, virkavapaudesta päättää kunnanjohtaja osastopäällikön esityksestä. Yli vuoden virkavapauksista päättää kunnanhallitus tai asianomainen lautakunta; Sijaisen ottamisesta päättää virkavapauden tai työloman myöntävä viranomainen 4. mikäli harkittavaksi tulee virkavapauden tai työloman ajalta maksettava palkka, myöntää virkavapauden tai työloman aina osastopäällikkö ja osastopäällikölle ja kunnanjohtajalle kunnanhallitus; 5. antavat alaiselleen viranhaltijalle ja työntekijälle virkamatkamääräyksen; 6. määräävät tarvittaessa henkilöstön hätä-, lisä-, yli-, lauantai- ja sunnuntaityöhön sekä varallaoloon; sekä 7. terveydentilaa koskevien tietojen pyytämisestä ja terveydentilaa koskeviin tarkastuksiin ja tutkimuksiin määräämisestä; 8. sijaisen ottamisesta päättää aina virkavapauden tai työloman myöntävä viranomainen. 53 Palvelussuhteen päättyminen, osa-aikaistaminen ja lomauttaminen Palvelussuhteen päättymisestä ja lomauttamisesta päättää se, joka valitsee viranhaltijan tai ottaa työntekijän työsopimussuhteeseen. Viranhaltijan/työntekijän pyytäessä itse eroa eron myöntää osastopäällikkö, osastopäällikölle kunnanjohtaja ja kunnanjohtajalle kunnanhallitus. Osa-aikaeläkkeestä ja muusta osa-aikaistamisesta viranhaltijan/työntekijän sitä itse pyytäessä päättää osastopäällikkö, osastopäällikön osalta kunnanjohtaja ja kunnanjohtajan osalta kunnanhallitus. Asia jätettiin pöydälle lisävalmisteluja varten.

7 Kunnanhallitus Kunnanhallitus 26 Kunnanhallituksen edellisessä kokouksessa käydyn keskustelun perusteella 50 ja 53 on valmisteltu uudelleen sekä sisällön että esittämistavan osalta ja 48 esitetään lopulliseksi tarkoitetussa muodossa. (valm. Pentti Pitkänen) Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle, että kunnan hallintosäännön 48, 50 ja 53 muutetaan alla esitettävään muotoon. Muutokset tulevat voimaan valtuuston pöytäkirjan tarkastuspäivästä alkaen: 48 Henkilöstövalinnat Valtuusto päättää kunnanjohtajan valinnasta Kunnanhallitus päättää hallintojohtajan, kunnankamreerin ja keskusarkistonhoitajan valinnasta. Lautakunta päättää alaistensa muiden viranhaltijoiden valinnoista, ellei hallintosäännön 23 :stä muuta johdu. Osastopäällikkö päättää osastonsa työsopimussuhteisten työntekijöiden ottamisesta. Koeajan määräämisestä tai siitä sopimisesta ja koeajan pituudesta päättää se, joka ottaa palvelussuhteeseen. 50 Ratkaisuvalta henkilöstöasioissa Kunnanhallituksen puheenjohtaja, kunnanjohtaja ja osastopäällikkö tai heidän määräämänsä esimies ratkaisevat yksin alaisiaan koskevat seuraavat henkilöstöasiat: Päätöksen kohde Päätettävä asia Kunnanjohtaja Osastopäällikkö Muu viranhaltija Työntekijä Vuosiloma Harkinnanvarainen virkavapaus Lakisääteinen tai virkaehtosopimukseen perustuva virkavapaus Työloma Kunnanhallituksen puheenjohtaja Kunnanhallitus Kunnanhallituksen puheenjohtaja Kunnanjohtaja Osastopäällikkö Osastopäällikkö <1 v Kunnanjohtaja >1 v Kunnanhallitus Kunnanjohtaja < 3 kk Osastopäällikkö 3kk - 1v Kunnanjohtaja >1 v henkilön valinnut viranomainen Osastopäällikkö Virkamatkamääräys Kunnanjohtaja Osastopäällikkö Määräys hätä-, lisä-, yli-, lauantai- ja sunnuntaityöhön sekä varallaoloon Terveydentilaa koskevien tietojen pyytäminen ja terveydentilaa koskeviin tarkastuksiin määrääminen Kunnanhallituksen puheenjohtaja Osastopäällikkö Kunnanjohtaja Osastopäällikkö Osastopäällikkö Kunnanjohtaja Osastopäällikkö Osastopäällikkö

8 Kunnanhallitus Sijaisen ottamisesta päättää se, joka myöntää virkavapauden tai työloman. 53 Palvelussuhteen päättyminen,osa-aikaistaminen ja lomauttaminen Palvelussuhteen päättymisestä, osa-aikaistamisesta ja lomauttamisesta päättää se, joka valitsee viranhaltijan tai ottaa työntekijän työsopimussuhteeseen. hyväksyttiin.

9 Kunnanhallitus Eksoten ja kuntien yhteinen strateginen palvelusopimus Kunnanhallitus 27 Kuntakohtaisen palvelusopimuksen lisäksi kaikki Eksoten jäsenkunnat ja Eksote solmivat vielä kuntien yhteisen strategisen palvelusopimuksen. Kuntien yhteinen strateginen palvelusopimus perustuu perussopimukseen ja perustamissuunnitelmaan. Strategiseen palvelusopimukseen sisältyvät yleiset periaatteelliset seikat kuntien Eksotelle asettamista taloudellisista ja toiminnallisista tavoitteista. Sopimus solmitaan neljäksi vuodeksi kerrallaan ja se päivitetään vuosittain. Strategisessa palvelusopimuksessa määritellään mm. erilaiset palvelujen tuottamistavat, piirin kuntalaskutuksen perusteet, tutkimus ja kehittämistoiminta, arviointi ja seuranta sekä turvallisuusyhteistyö. Lisäksi sopimuksessa määritellään kuntakohtaisten sopimusmääräysten yhteiset ja yhdenmukaiset perusteet. Päivitetty sopimus sisältää muutoksia kohdassa 2.3. Piirin talous. Sopimuksessa on otettu huomioon kuntajohtajien neuvottelukunnassa sovitut pienet muutokset ja täsmennykset kustannusten kuntakohtaisiin kohdentamisperusteisiin. Kohdasta 3.1. on poistettu piirin käynnistyksen yhteydessä sovittu irtaimiston luovutus piirille, koska se on jo tapahtunut. Sopimuksen kohdan 2.5. mukaan piiri tuottaa ja raportoi kunnille keskeiset toiminnan tuloksellisuustiedot, joihin kunnat antavat palautteen. Vuoden 2010 aikana saatiin ensimmäiset kuntakohtaiset taloustiedot vasta joulukuussa. Toiminnallisia tietoja on saatu terveyspalveluista ja perhe- ja sosiaalipalveluista sovitulla tavalla, mutta vanhuspalveluista hyvin niukasti. Raportoinnin perusteella ei piirille vielä ole voitu palautetta antaa. Hallintosäännön 58 :n 25. kohdan mukaan kunnanhallitus hyväksyy sosiaali- ja terveyspiirin kanssa tehtävän vuosittaisen palvelusopimuksen, joka tuodaan valtuustolle tiedoksi. Piirin perussopimuksen sekä kuntien yhteisen strategisen palvelusopimuksen ja niihin tulevat muutokset hyväksyy valtuusto. Sopimus on liitteenä. (valm. Pentti Pitkänen). Kunnanhallitus ehdottaa kunnanvaltuustolle, että valtuusto hyväksyy Lemin kunnan puolesta liitteenä olevan kuntien yhteisen strategisen palvelusopimuksen

10 Kunnanhallitus Kunnanjohtajan esityksestä asia jätettiin pöydälle. Lääkäripalvelun turvaamiseksi Eksotea lähestytään seuraavan sisältöisellä kirjelmällä: Lemin kunnan ja Eksoten välisessä vuoden 2010 palvelusopimuksessa on avoterveydenhuolto määrätty lähipalveluksi palvelukortilla olevalla merkinnällä L. Vuoden 2011 palvelusopimusesityksessä, jonka Eksoten hallitus on hyväksynyt, on merkintä L, A. Merkintä tarkoitta sitä, että palvelut voidaan tuottaa lähipalveluna tai alueellisena palveluna. Tilanteessa, jossa lähipalvelujen toteuttaminen henkilöstöpulan tms. vuoksi vaikeutuu, on hyvä, että mahdollisuus alueellisiin palveluihin on olemassa. Merkinnän muuttaminen voidaan kuitenkin tulkita myös niin, että lääkäritilanne on saatavissa jossain läntisellä alueella. Avoterveydenhuollon palvelut tulee - keskitetysti hoidettua lääkäripäivystystä lukuun ottamatta - järjestää lähipalveluna. Jos merkintä L muutetaan merkinnäksi L,A, on samalla sovittava, että lähipalvelu on myös sopimuksen mukaan ensisijainen järjestämistapa. Kunnanhallitus päätti esittää Eksotelle, että Savitaipaleen terveysasemalta siirretään yksi virkalääkäri Lemin terveysasemalle. Strategisen palvelusopimuksen mukaan avoterveydenhuollon kustannusten jakoperuste on aluekohtaisten terveysasemien kustannukset asukasluvun suhteessa. Jotta myös palvelut toteutuisivat saman periaatteen mukaan, edellyttää se läntisen alueen lääkäripalvelujen jakamista nykytilanteessa niin, että jokaisessa kunnassa on vähintään yksi virkalääkäri.

11 Perusturvalautakunta Kunnanhallitus Kuntakohtainen palvelusopimus 2011 ja palvelusuunnitelma , Eksote ja Lemin kunta Perusturvalautakunta 27 Perusturvalautakunta käsitteli palvelusopimuksen valmistelua kokouksessaan ja päätti esittää painopistealueet entisessä laajuudessa ja painottaa erityisesti lääkärityövoiman turvaamista vastaanottotyössä ja vanhuspalveluissa. Perhe- ja sosiaalityön osalta esitettiin esimiestason työntekijän säilymistä Lemillä. Tulevan vuoden palvelusopimusneuvottelut aloitettiin ja niitä jatkettiin Neuvotteluja jatkettiin edelleen mm. tilakysymysten osalta ennen kuntalaisiltaa. Tässä neuvottelussa päästiin kuntaa tyydyttävään ratkaisuun terveysasemahankkeen laajuudesta. Syyskuun neuvottelusta laadittu muistio ja johtavan ylilääkärin Ritva Simpasen laatima esitys terveysaseman tilatarpeista ja toiminnan kehittymisestä on liitteenä nro 4. Kunnanhallitus käsitteli asiaa ja päätti yksimielisesti seuraavasta kannanotosta: "Kunnanhallitus ei hyväksy liitteenä olevan johtavan ylilääkärin Ritva Simpasen näkemyksiä Palolan terveysaseman tilatarpeista ja sellaisista toiminnallisista muutoksista, jotka toteutuessaan merkitsisivät nykyisinkin huonosti toimivien lääkäripalvelujen saatavuuden pysyvää heikkenemistä Lemillä." Tilojen osalta siis päästiin ratkaisuun, joka mahdollistaa palvelujen säilymisen Lemillä nykyisessä laajuudessa. Luonnos vuoden 2011 kuntakohtaiseksi palvelusopimukseksi ja palvelukorteiksi on liitteenä nro 5. (valm. Pentti Pitkänen) Perusturvalautakunta merkitsee sopimustilanteen tiedoksi. hyväksyttiin. Lautakunta keskusteli palvelusopimuksen sisällöstä, sen vaikutuksesta kunnan maksuosuuteen ja maksuosuuksien määräytymisperusteista. Kunnanhallitus 28 Hallintosäännön 58 :n 25. kohdan mukaan kunnanhallitus hyväksyy sosiaalija terveyspiirin kanssa tehtävän vuosittaisen palvelusopimuksen, joka tuodaan valtuustolle tiedoksi. Liitteenä on luonnos palvelusopimukseksi 2011 ja palvelusuunnitelmaksi liitteineen. Liitteinä sopimuksessa ovat nyt palvelualuekohtaiset palvelukortit. Vuokrasopimusta ja palvelukorttien liitteitä ei enää liitetä palvelusopimukseen. (valm. Pentti Pitkänen) Kunnanhallitus hyväksyy liitteenä olevan kuntakohtaisen palvelusopimuksen 2011 ja palvelusuunnitelman liitteineen ja saattaa sopimuksen myös kunnanvaltuustolle tiedoksi. Kunnanjohtajan esityksestä asia jätettiin pöydälle. Odotetaan Eksoten vastausta edellä olevan pykälän kohdalla esitettyyn kirjeeseen.

12 Perusturvalautakunta Kunnanhallitus Vanhus- ja vammaisneuvoston kokoonpano 2011 Perusturvalautakunta 21 ptj Vanhus- ja vammaisneuvosto on toiminut Lemillä vuodesta Neuvostoon on perusturvalautakunta nimennyt puheenjohtaja Paula Tuomen, perusturvajohtaja Hannele Partamiehen ja sihteeriksi sosiaalityöntekijä Kirsti Uusitalon. Perusturvalautakunnan toimikauden päättyessä vuoden 2010 lopussa vanhus- ja vammaisneuvostoa tulee täydentää kunnan edustajalla. Sosiaalityöntekijä Kirsti Uusitalo on siirtynyt Eksoten palvelukseen ja voi toimia Ekstoten edustajana vanhus- ja vammaisneuvostossa. Neuvosto tarvitsee sihteerin kunnan henkilöstöstä. Vanhus- ja vammaisneuvoston tehtävänä on pohtia ikäihmisten elinoloihin vaikuttavia asioita tänään ja tulevaisuudessa sekä toimia kuntalaisnäkökulman ja kolmannen sektorin edustajana. Neuvoston tehtävänä on erityisesti työskennellä lemiläisten yhteisön säilyttämiseksi kaikkien yhteisönä, ettei vanhuksia ja vammaisia nähdä muusta yhteisöstä erillisenä ryhmänä. Perusturvalautakunta ehdottaa kunnanhallitukselle että se nimeäisi vanhus- ja vammaisneuvostoon alkaen kunnan edustajat ja neuvostolle sihteerin. hyväksyttiin. Kunnanhallitus 29 Kunnanhallitus valitsee toimikaudekseen edustajansa vanhus- ja vammaisneuvostoon. Samalla esitetään asian luonteen vuoksi Eksotelle, että se valitsisi oman edustajansa Lemillä toimivasta henkilöstöstä, joka toimisi samalla sihteerinä. Kunnanhallitus valitsi edustajikseen Paula Tuomen ja Hannu Hakosen. Eksotelle esitetään, että se nimeäisi edustajakseen sosiaalityöntekijä Kirsti Uusitalon, joka toimisi neuvoston sihteerinä.

13 Perusturvalautakunta Kunnanhallitus Palvelujohtajan tehtävien hoito, eksote-työryhmän asettaminen Perusturvalautakunta 30 Kunnanhallitus on päättänyt, että kunnan palvelujohtajana toimii toistaiseksi kunnankamreeri Pentti Pitkänen oman toimensa ohella. Palvelujohtajan tehtäviin kuuluu mm. osallistuminen alueen palvelujohtajien tai vastaavien henkilöiden väliseen yhteistyöhön. Kyse on toiminnasta linkkinä kunnan ja Eksoten välillä ja siihen liittyvä kunnan edunvalvonta. Siihen ei kuulu yksittäisten kuntalaisten edunvalvonta. Palvelujohtaja kertoo kokouksessa tähänastisista vähäisistä kokemuksistaan palvelujohtajana. (valm. Pentti Pitkänen). Perusturvalautakunta merkitsee palvelujohtajan tehtävien hoidon tiedoksi. hyväksyttiin. Perusturvalautakunta päätti samalla esittää kunnanhallitukselle, että vuodesta 2011 alkaen perustetaan toimikunta palvelujohtajan tueksi Eksoten palvelujen seurantaa varten. Toimikunnan tehtäviin esitetään myös äitienpäivän kunniamerkkien hakeminen Lemin kunnan puolesta. Kunnanhallitus 30 Kunnanhallitus päättää asettaa työryhmän palvelujohtajan tueksi Eksoten palvelujen seurantaa varten (eksote-työryhmä) ja valitsee siihen 1-3 jäsentä Pentti Pitkäsen ja Simo Luukkasen lisäksi. Kokoonkutsujana ja sihteerinä toimii Pentti Pitkänen. hyväksyttiin. Kunnanhallitus nimesi yksimielisesti työryhmään seuraavat: Esittelijän esityksestä Simo Luukkanen, Pentti Pitkänen, Paula Tuomi, Kirsi Nummikoski, Hannu Hakonen ja Sonja Laitisen esityksestä Pekka Purtilo.

14 Kunnanhallitus Tulevaisuustoimikunnan tai työryhmän asettaminen Kunnanhallitus 31 Valtuutettu Juha koivisto on tehnyt aloitteen tulevaisuustoimikunnan perustamisesta. Liite Aloitteen mukaan toimikunnan tehtävänä on: olla strategiatyön apuväline löytää keskeiset tulevaisuuden teemat, joiden avulla Lemi säilyy elinvoimaisena sekä uusia mahdollisuuksia etsivänä ha hyödyntävänä kuntana löytää keinot, miten vahvuuksia voidaan käyttää hyväksi, miten heikkoudet muutetaan vahvuuksiksi miten tulevaisuuden mahdollisuuksia hyödynnetään ja miten uhat vältetään pitää yllä poliittista arvokeskustelua Lisäksi kunnan strategian valmistelussa on tullut esiin brändityöryhmä, jonka taustalla lienee ainakin osittain edellä mainittuja asioita. Kunnanhallitus on 40/2010 perustanut kaavoitustyöryhmän aluearkkitehdin tueksi vireillä oleviin kaavoitukseen ja maankäytön suunnitteluun liittyviin hankkeisiin. (Valm.mp) Kunnanhallitus päättää asettaa toimikaudekseen tulevaisuustyöryhmän, jonka päätehtävänä on ideoimalla tukea kunnan strategista suunnittelua ja vahvistaa kunnan vetovoimaa ja viihtyvyyttä. Kunnanhallitus valitsee työryhmän jäsenet sekä kokoonkutsujan. Työryhmä valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja sihteerin. Todetaan, että erillistä brändityöryhmää ei ole tarpeen perustaa ja että kaavoitustyöryhmä jatkaa toimintaansa. hyväksyttiin yksimielisesti. Keskusteltiin työryhmän mahdollisesta kokoonpanosta. Jäseniä ei vielä nimetty vaan asiaan palataan myöhemmin.

15 Kunnanhallitus Asuntotontin laajentaminen kirkonkylän asemakaava-alueella, Timo Kapiaisen ostotarjous Kunnanhallitus 32 Timo Kapiainen on tarjoutunut ostamaan jättämänsä hakemuksen perusteella joko n 370 m 2 :n tai 200 m 2 :n määräalan kunnan omistamasta tilasta 38:0 Juvolan kylässä. Hän omistaa viereisen tilan 7:161 (= rakennettu omakotitontti 1186 m 2 osoitteessa Pietantie 3). Määräala kuuluu nykyisen asemakaavan AP kortteliin 109, rakennustehokkuus 0,20. Asemakaavassa ei ole osoitettu tällä kohtaa ohjeellista tonttijakoa. Kunta on myynyt korttelista aiemmin 4 tonttia. Myymättä on Punaportinkadun ja Pietantien liittymäalueelta 610 m 2 :n alue. Aluearkkitehdin lausunnon ( ) mukaan kyseinen 610 m 2 :n alue ei sovellu enää myytäväksi itsenäisenä tonttina pienen kokonsa takia. Hän esittää määräalakaupan hyväksymistä hakijan esittämän vaihtoehdon A mukaisena huomioiden niin, että ostaja vastaa kiinteistökaupan kuluista (lohkominen, kaupanvahvistajan palkkio, varainsiirtovero, lainhuudatus) Loppuosa tilasta 38:0 (240 m 2 ) voidaan tulevassa kaavamuutoksessa muuttaa puistoalueeksi. (valm. mp) Kunnanhallitus toteaa, että kauppa voidaan tehdä aluearkkitehdin lausunnon mukaisesti ja samalla valtuuston hyväksymällä hintaperusteella kuin alkuperäinen tonttikin eli 3,36 /m 2. Perusteluna todetaan, että kauppa ei ole asemakaavan käyttötarkoituksen vastainen. hyväksyttiin.

16 Kunnanhallitus Merkkipäiviä 2011 Kunnanhallitus 33 Päätetään kuluvan vuoden merkkipäivien muistamisista. Käytiin läpi merkkipäiviä vuoden ensimmäiseltä puoliskolta. 34. Lemin Lämpö Oy:n ja Lemin Vuokratalot Oy:n hallitusten kokoonpano Kunnanhallitus 34 Kunnaninsinööri Jari Hyrkkänen pyytää lähettämässään kirjeessään eroa Lemin Lämpö Oy:n ja Lemin Vuokratalot Oy:n hallitustyöskentelystä työkiireisiinsä vedoten. Kunnanhallitus evästää molempien yhtiökokousten edustajia kokoonpanon täydentämiseksi. Merkittiin tässä vaiheessa tiedoksi.

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89

LEMIN KUNTA ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus Kunnanvaltuuston päätösten täytäntöönpano...89 ESITYSLISTA 6/2012 Kunnanhallitus 16.04.2012 Käsiteltävät asiat 66. Kunnanvaltuuston päätösten 10.4.2012 täytäntöönpano...89 67. Haagin yleissopimuksen mukainen kulttuuriomaisuuden luettelo...90 68.Kaavoituskatsaus

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 84 Tekninen lautakunta Nro 8/ 2011

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 84 Tekninen lautakunta Nro 8/ 2011 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 84 Tekninen lautakunta Nro 8/ 2011 KOKOUSAIKA Torstai 27.10.2011 klo 18.00-19.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Sisällysluettelo 47. Saapuneet kirjeet...88 48. Sivistyslautakunnan talousarvioehdotus vuodeksi 2013 ja talous- ja henkilöstösuunnitelmat vuosiksi 2013 2015...89 49. Lasten päivähoitomaksujen määrittäminen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Kuntayhtymän johtaja toimii yhtymähallituksen esittelijänä.

Kuntayhtymän johtaja toimii yhtymähallituksen esittelijänä. Yhtymähallitus 194 07.12.2011 Yhtymävaltuusto 12 14.12.2011 Hallintosäännön muutos YhtHall 194 7.12.2011 Johtotiimi 30.11.2011 Valmistelija: kuntayhtymän johtaja Kirsti Ylitalo-Katajisto puh: 040-7400

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 Tekninen lautakunta Nro 2/2015 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 1.4.2015 klo 17-18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 5.2.2015 klo 17-18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KAARINAN KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNNÖN MUKAINEN RATKAISUVALTA JA RATKAISUVALLAN SIIRROT

KAARINAN KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNNÖN MUKAINEN RATKAISUVALTA JA RATKAISUVALLAN SIIRROT KAARINAN KAUPUNGIN HALLINTOSÄÄNNÖN MUKAINEN RATKAISUVALTA JA RATKAISUVALLAN SIIRROT Päätösvalta Ratkaisuvalta Ratkaisuvalta siirretty 41 Viranhaltijoiden ratkaisuvalta henkilöstöasioissa 1. myöntävät vuosiloman

Lisätiedot

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS YLEISKIRJEEN 20/2003 LIITE 3 1 (5) HALLINTOSÄÄNTÖÖN SISÄLLYTETTÄVÄT HENKILÖSTÖASIOITA KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET

KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS YLEISKIRJEEN 20/2003 LIITE 3 1 (5) HALLINTOSÄÄNTÖÖN SISÄLLYTETTÄVÄT HENKILÖSTÖASIOITA KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET KUNNALLINEN TYÖMARKKINALAITOS YLEISKIRJEEN 20/2003 LIITE 3 1 (5) HALLINTOSÄÄNTÖÖN SISÄLLYTETTÄVÄT HENKILÖSTÖASIOITA KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET Kunnallisesta viranhaltijasta annetun lain ja kuntalain muuttamisesta

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010. Kunnanhallitus 63. 22.3.2010 klo 17.30-18.25. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2010. Kunnanhallitus 63. 22.3.2010 klo 17.30-18.25. Kunnanvirastotalo I, valtuustosali. Väisänen Kyösti PÖYTÄKIRJA 5/2010 Kunnanhallitus 63 22.3.2010 klo 17.30-18.25 Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Sinkko Eija Rummukainen Kari Koivisto Juha Laitinen Sonja Rings Mervi Tölski Jarmo Väisänen Kyösti Tuomi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kunnanhallitus 12.5.2014. 76. Kuukanniemen koulun korjauksen urakkatarjous ja lisärahoitus...80

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kunnanhallitus 12.5.2014. 76. Kuukanniemen koulun korjauksen urakkatarjous ja lisärahoitus...80 PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kunnanhallitus 12.5.2014 Asialista 76. Kuukanniemen koulun korjauksen urakkatarjous ja lisärahoitus...80 77. Lomautusten täytäntöönpano...82 78. Sivistysjohtaja Pirjo Piiroisen irtisanoutuminen...82

Lisätiedot

Ylöjärven kaupungin henkilöstösääntö

Ylöjärven kaupungin henkilöstösääntö 1 (6) Ylöjärven kaupunki Ylöjärven kaupungin henkilöstösääntö Voimaantulo 01.01.2015 Kaupunginvaltuusto hyväksynyt x.x.2014 1 Henkilöstösäännön soveltaminen Henkilöstösäännössä määrätään päätöksenteosta

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

89. Asuntotontin laajentaminen kirkonkylän asemakaava-alueella, Timo Kapiaisen ostotarjous...115

89. Asuntotontin laajentaminen kirkonkylän asemakaava-alueella, Timo Kapiaisen ostotarjous...115 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 2.5.2011 Käsiteltävät asiat 89. Asuntotontin laajentaminen kirkonkylän asemakaava-alueella, Timo Kapiaisen ostotarjous...115 90. Rakennusjärjestys; Lappeenrannan kaupungin lausuntopyyntö...116

Lisätiedot

LEMIN KUNTA ASIALISTA 1/2011 Kunnanvaltuusto 8.3.2011

LEMIN KUNTA ASIALISTA 1/2011 Kunnanvaltuusto 8.3.2011 ASIALISTA 1/2011 Kunnanvaltuusto 8.3.2011 Kokousaika 14.3.2011 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Käsiteltävät asiat 1. 2. 3. 4. 5. liite 6. 7. liite 8. liite 9. liite Kokouksen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 8/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 17.10.2013 klo 17 18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/ Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN. Taipale Kari Witas Oy X ELINKEINOLAUTAKUNTA 6/2013 39 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.9.2013 klo 10-10.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen

Lisätiedot

Sisällys. LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Poikkeamislupahakemus Teknisen toimen talousraportti

Sisällys. LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Poikkeamislupahakemus Teknisen toimen talousraportti LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta 30.5.2018 Sisällys Poikkeamislupahakemus... 21 Teknisen toimen talousraportti 18.5.2018... 23 Teknisen johtajan viranhaltijapäätökset ja viranhaltijapäätösten nähtävillä

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto. Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Sivu 17 (21) Valtuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 10.5.2017 kello 18.15-18.35 KOKOUSPAIKKA Lapunmäen koulu, kuvaamataito- ja käsityöluokka, B211 SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kunnanvaltuusto

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kunnanvaltuusto PÖYTÄKIRJA 2/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Ma 6.2.2012 klo 18.00 - Kokouspaikka Kunnanvirastotalo I, valtuustosali Käsiteltävät asiat 1. 2. 3. 4. liite 5. 6. Kokouksen avaus Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2015 Sivu 38 (45) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.6.2015 kello 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET valtuutettua LIITE A

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / KOKOUSAIKA kello PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 1 / 2017 KOKOUSAIKA 1.3.2017 kello 19.00-20.20 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali

PYHÄRANNAN KUNTA ESITYSLISTA 1 /2019 Sivu. Kunnanvaltuusto Kunnantalo, valtuustosali Kunnanvaltuusto 11.2.2019 1 Kokousaika Kokouspaikka Kutsutut 11.2.2019 klo 18.00- Kunnantalo, valtuustosali Puonti, Mervi Lisäksi 18 valtuutettua puheenjohtaja Muut osallistujat Hiitiö, Harri Haapala,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa

LEMIN KUNTA 1/ Tekninen lautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto I, valtuustosali. Tikka Raija Liisa 1/2010 1 Tekninen lautakunta Torstai 14.01.2010 klo 18.00-19.55 Kunnanvirasto I, valtuustosali Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen Sonja Buuri Riku

Lisätiedot

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

(x) (x) (x) (x) (x) (x) (x) Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 14/6.6.2011 250 Kokousaika 6.6.2011 klo 17.00 20.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina klo MULTIAN KUNTA 3/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama maanantaina 27.11.2017 klo 13.00 15.00 ASIAT 18 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 19 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 20 Työjärjestyksen

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA 1 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA KV 16.11.2009 1997/nro 4 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SOSIAALI- JA TERVEYSKESKUKSEN JOHTOSÄÄNTÖ Soveltamisala 1 Sosiaali- ja terveyslautakunnan alaisen sosiaali- ja terveyskeskuksen

Lisätiedot

VI TOIMIVALTA HENKILÖSTÖASIOISSA

VI TOIMIVALTA HENKILÖSTÖASIOISSA VI TOIMIVALTA HENKILÖSTÖASIOISSA 45 Henkilöstöpolitiikka ja henkilöstöjohtaminen Kunnan henkilöstöpolitiikka perustuu kunnanvaltuuston hyväksymään henkilöstöstrategiaan. Käytännön toteutuksesta ja seurannasta

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Sisällys

LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta Sisällys LEMIN KUNTA Tekninen lautakunta 4.1.2018 Sisällys Oikaisuvaatimus Juurela...2 Rakennustarkastajan virka / haastatteluryhmän valinta...3 LEMIN KUNTA Esityslista Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2018 KOKOUSAIKA

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA sivu ELINKEINOLAUTAKUNTA 4/2013 0. Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN KOKOUSAIKA Maanantai 22.4.2013 klo 12.00-13.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä kuka toimi puheenjohtajana Valtuustosali, kunnanvirasto JÄSEN Kinnunen Rauno pj. X Vasalampi Maija

Lisätiedot

100. Lomapalkkavelan käsittely Eksoten ja jäsenkuntien välillä...127. 101. Rantayleiskaavojen muutokset 2011...129

100. Lomapalkkavelan käsittely Eksoten ja jäsenkuntien välillä...127. 101. Rantayleiskaavojen muutokset 2011...129 PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 16.5.2011 Käsiteltävät asiat 100. Lomapalkkavelan käsittely Eksoten ja jäsenkuntien välillä...127 101. Rantayleiskaavojen muutokset 2011...129 102. Tietomaakunta ekarjala Oy:n

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 15 Tekninen lautakunta Nro 3/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 28.5.2015 klo 17-18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015. Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2015 Sivistyslautakunta 10.02.2015 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Tiistai 10.02.2015 klo 18.00 18.55 Kunnanviraston kokoushuone Pystykoski Tero

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 16.1.2014 klo 17-19 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA 1 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA KV 18.5.2009 1999/nro 1 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SIVISTYSTOIMEN KESKUKSEN JOHTOSÄÄNTÖ Soveltamisala 1 Sivistystoimen lautakunnan alaisen sivistystoimen keskuksen toimintaan

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2017 KOKOUSAIKA Torstaina 2.2.2017 klo 17 17.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (-) (x) (x) (x) (-) (x) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 5/2011 37 Kokousaika Keskiviikko 27.04.2011 klo 17.00 18.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kuntayhtymän johtaja toimii yhtymähallituksen esittelijänä.

Kuntayhtymän johtaja toimii yhtymähallituksen esittelijänä. Yhtymähallitus 194 07.12.2011 Yhtymävaltuusto 12 14.12.2011 Yhtymähallitus 70 11.04.2012 Hallintosäännön muutos YhtHall 194 7.12.2011 Johtotiimi 30.11.2011 Valmistelija: kuntayhtymän johtaja Kirsti Ylitalo-Katajisto

Lisätiedot

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA

VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA 1 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN SÄÄNTÖKOKOELMA KV 9.5.2005 1997/nro 7 VALKEAKOSKEN KAUPUNGIN LIIKUNTA- JA NUORISOKESKUKSEN JOHTOSÄÄNTÖ Soveltamisala 1 ' Liikunta- ja nuorisolautakunnan alaisen palvelukeskuksen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen

Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20. Vanhusten palvelukeskus. Jorma Lintunen Viranomainen No 2/ 2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Perusturvalautakunta Sivu 17 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 klo 16.00 17.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja

Riitta Voutila (x) kunnanhallituksen edustaja Markku Toikkanen (x) kunnanhallituksen puheenjohtaja Juha Urpilainen (-) kunnanjohtaja KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 3/2008 39 Kokousaika Perjantai 28.03.2008 klo 18.30 19.20 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Perjantai 7.11.2014 klo 15.00. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 4 / 2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Perjantai 7.11.2014 klo 15.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 14 15 16 17 sivu 18 18 19-20 21 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /

KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Kansalaisopiston johtokunta Nro 2 /4.4.2011 Kokousaika 4.4.2011 klo 15.00 17.05 Kokouspaikka Saapuvilla olleet enet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x = läsnä - = poissa Toholammin

Lisätiedot

Maanantai klo 18.00

Maanantai klo 18.00 REISJÄRVEN KUNTA Kasvatus ja koulutuslautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 /2018 KOKOUSAIKA Maanantai 17.9.2018 klo 18.00 Kisatien koulu Sivunro KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua

KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto. Konneveden kunnantalo, Konnevesisali. 6 varavaltuutettua KONNEVEDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 Sivu 26 (36) Valtuusto KOKOUSAIKA Tiistai 17.6.2014 kello 18.00 18.50 KOKOUSPAIKKA Konneveden kunnantalo, Konnevesisali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET 15 valtuutettua LIITE

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 14 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 4/2019 Kuntakehitysjaosto KOKOUSAIKA torstai 12.9.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten kunnanvirasto, Kirkkotie 176, hallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 5/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu 5/2017 86 KOKOUSAIKA Keskiviikko 21.06.2017 kello 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Äyräpääntie 2, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PERUSTURVAN TOIMIALAN JOHTOSÄÄNTÖ

PERUSTURVAN TOIMIALAN JOHTOSÄÄNTÖ KIRKKONUMMEN KUNTA PERUSTURVAN TOIMIALAN JOHTOSÄÄNTÖ Voimaan 1.2.2013 1 Sisällys 1 LUKU... 3 PERUSTURVAN TOIMIALA... 3 1 Lautakunnan tehtävät... 3 2 LUKU... 3 PERUSTURVALAUTAKUNTA JA JAOSTOT... 3 2 Lautakunnan

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 7/2010 74 Tekninen lautakunta. Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50. Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a.

LEMIN KUNTA 7/2010 74 Tekninen lautakunta. Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50. Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a. 7/2010 74 Tekninen lautakunta Torstai 02.09.2010 klo 18.00 19.50 Kotalahden leirikeskus, Kotalahdentie 136a Punkka Olavi Vesala Hannu Taipale Heikki Tikka Raija Liisa Penttilä Arto Rämä Maija Laitinen

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 29 Tekninen lautakunta Nro 4/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 14.8.2014 klo 17-17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 45 Tekninen lautakunta Nro 5/2013 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 19.6.2013 klo 17 18.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Kirkkonummen vanhusneuvoston toimintasäännön muuttaminen alkaen

Kirkkonummen vanhusneuvoston toimintasäännön muuttaminen alkaen Perusturvalautakunta 9 0.03.07 Kunnanhallitus 00 0.03.07 Vanhusneuvosto 4 09.05.07 Kunnanhallitus 80 5.05.07 Kirkkonummen vanhusneuvoston toimintasäännön muuttaminen.6.07 alkaen 786/00.0.0/06 Perusturvalautakunta

Lisätiedot

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/

KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/ KEITELEEN KUNTA ESITYSLISTA Nro Sivu Tekninen lautakunta 06/2017 25 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 25.10.2017 kello 17.30 KOKOUSPAIKKA Uuden virastotalon kokoushuone, Laituritie 1, 72600 Keitele SAAPUVILLA OLLEET

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 12/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 19.

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 12/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 19. Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 12/2016 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 21.6.2016 Kokoustiedot Aika Maanantaina 27.6.2016 kello 19.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Harjula, Harjukuja 5, Jämijärvi 154

Lisätiedot

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45. 2 Pöytäkirjantarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta KOLARIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2012 Kunnanvaltuusto Kokousaika Keskiviikko 11.1.2012 klo 17.00 Valtuuston kyselytunti klo 16.45 Kokouspaikka Valtuuston kokoushuone Käsiteltävät asiat nro Liite nro 1 Kokouksen

Lisätiedot

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello

Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä Kokoustiedot Aika Maanantaina kello Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU 19/2017 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä 05.12.2017 Kokoustiedot Aika Maanantaina 11.12.2017 kello 17.00 Käsiteltävät asiat Paikka Jämi Areena 279 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kirkkonummen vammaisneuvoston toimintasäännön muuttaminen alkaen

Kirkkonummen vammaisneuvoston toimintasäännön muuttaminen alkaen Perusturvalautakunta 9 0.03.07 Vammaisneuvosto 3 5.04.07 Kunnanhallitus 79 5.05.07 Kirkkonummen vammaisneuvoston toimintasäännön muuttaminen.6.07 alkaen 786/00.0.0/06 Perusturvalautakunta 0.03.07 9 Perusturvan

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo

Vanhusneuvoston kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona klo MULTIAN KUNTA 4/2017 PÖYTÄKIRJA n kokous Multian Palvelukeskus Poukama keskiviikkona 20.12.2017 klo 13.00 13.45 ASIAT 30 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 31 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 32

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Laitinen, Esko (varajäsen)

Laitinen, Esko (varajäsen) PORNAISTEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2018 Nuorisovaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 5.2.2018 kello 17.30-18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 12.00 15.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2014 Kunnanhallitus Asialista Talouden tasapainotusohjelma

LEMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA 14/2014 Kunnanhallitus Asialista Talouden tasapainotusohjelma PÖYTÄKIRJA 14/2014 Kunnanhallitus 22.09.2014 Asialista 129. Talouden tasapainotusohjelma 2015-2019...159 Viranomainen PÖYTÄKIRJA 14/2014 LEMIN KUNTA 158 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA 22.9.2014 klo 20.00-21.50

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 67

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 67 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 67 Tekninen lautakunta Nro 8/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 3.12.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 1/2012 Perusturvalautakunta Perusturvalautakunta 23.01.2012 KOKOUSAIKA 23.01.2012 klo 17.00-18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 1 ITSENÄISTYMISVAROJEN MÄÄRÄ 2 2 PERUSTURVATOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMA 2012 3

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015

-3, KH 15.9.2015 17:30. Nivalan kaupunki. Kaupunginhallitus 15.9.2015 -3, KH 15.9.2015 17:30 Nivalan kaupunki Kaupunginhallitus 15.9.2015 Esityslista 19/2015 -2, KH 15.9.2015 17:30 Kokousaika Tiistai 15.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen huone KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN:

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40

MERIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015. KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 PÖYTÄKIRJA KUNNANVALTUUSTO Nro 2 / 2015 KOKOUSAIKA 15.4.2015 kello 19.00-20.40 KOKOUSPAIKKA: LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kilpukan ruokala Jäsenet paikalla: Varajäsenet järjest.: paikalla: Alaranta Juhani

Lisätiedot