Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 211

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 211"

Transkriptio

1 KARIJOEN KUNTA KUNNANHALLITUS KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 210 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 211 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen. 212 Ilmoitusasiat Suupohjan Seutuverkko Oy:n lainan takausehtojen muutoksen hyväksyminen. 214 Liikelaitoskuntayhtymän talouden kuukausiseuranta/ heinäkuu Gramex:n ja kuntien välisen esityskorvauksen uudistaminen koskien äänitemusiikin julkista esittämistä 216 Kela:n päätös työterveyshuollon kustannusten korvaamisesta vuodelta Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma vuosille Lausunto Kristiinankaupungin sivistysjohtajan viran hakijoista Rajamäenkylän tuulivoimaosayleiskaava. 220 Muut asiat , 68 Kokouksen päättäminen. PÖYTÄKIRJAN Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty NÄHTÄVÄNÄPITO valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä Karijoen kunnanvirastossa PUHEENJOHTAJA Merk. Timo Hautaviita Jenni Rankaviita Kunnanhallituksen puheenjohtaja Hallintosihteeri JULKIPANOTODISTUS Tämä kokouskutsu on julkipantu julkisten kuulutusten ilmoitustaululle Todistaa: Ilmoitustaulun hoitaja Viljo Kurvinen, kunnanjohtaja

2 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN. Kunnanhallituksen kokoonpano v : varsinainen jäsen henkilökohtainen varajäsen Timo Hautaviita, pj Helena Parkkamäki Soile Luoma Salla-Maaria Yliviitala Erkki Viitikko, II-vpj Laura Rinne Terhi Röksä Petri Ahola Mirja Peräsaari Mikko Savolainen Seppo Tienhaara Jarmo Ohriluoma Marjo Ylikärppä Markku Leppinen Veli-Matti Niemelä, I-vpj Anne Niemelä. Kunnanvaltuuston puheenjohtajat: - puheenjohtaja Arja Harjunpää, - I-varapuheenjohtaja Jukka Kohtala, - II-varapuheenjohtaja Jaakko Järvenpää. : Merkitään, että poissa olivat Soile Luoma ja Terhi Röksä. Kokous yksimielisesti katsottiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

3 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALITSEMINEN. Ehdotus: päättää valita keskuudestaan kaksi pöytäkirjan tarkastajaa (vuorossa Erkki Viitikko ja Terhi Röksä). : Tämän pöytäkirjan tarkastajiksi yksimielisesti valittiin Mirja Peräsaari ja Veli-Matti Niemelä.

4 ILMOITUSASIAT. Ehdotus: päättää merkitä tiedoksi seuraavat päätökset ja päättää tyytyä niihin: - Teuvan kunnanhallituksen Selvitys sote-palveluiden tuottamisesta yhteistyössä Kuusiokuntien yhteistoiminta-alueen ja yksityisen toimijan kanssa, työryhmän nimeäminen. - Llky johtokunta, Akuuttiosaston paikkaluvun pienentäminen ajalle Suupohjan koulutuskuntayhtymä, hallituksen kokouksen esityslista. - Suupohjan Elinkeinotoimen kuntayhtymä, yhtymähallituksen kokouksen pöytäkirjan jäljennös. - Aluehallintovirasto Äitienpäiväkunniamerkit : Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin.

5 117 Kunnanvaltuusto Khall SUUPOHJAN SEUTUVERKKO OY:N LAINANTAKAUSEHTOJEN MUUTOKSEN HYVÄKSYMINEN. Suupohjan Seutuverkko Oy on saapuneella kirjeellä pyytänyt takaajilta suostumusta perustamislainan lainaehtojen muuttamiselle. Perustamislainan (laina nro ) alkuperäinen pääoma on ollut Suupohjan Seutuverkko Oy:n perustajakunnat (Isojoki, Jurva, Karijoki, Kauhajoki ja Teuva) ovat antaneet lainan vakuudeksi omavelkaisen takauksen. 96 No 05/2013 No 2/2013 Karijoen kunnan suhteellinen osuus velkojen takauksista on sama kuin kaupungin osuus verkon perustamisinvestoinnista eli 8,4 %. Luoton myöntäjä on EteläPohjanmaan Osuuspankki. Laina-aika on 20 vuotta ja korkosidonnaisuus 6 kk euribor + marginaali 0,22 % yksikköä p.a. Suupohjan Seutuverkko Oy:n on tarkoitus muuttaa ko. lainan markkinakorkosidonnaisuus määräaikaiseen (10 v) kiinteään korkoon. Uusi korko on alkaen 1,58 % p.a. + marginaali 0,22 %. Muita lainan ehtoja ei muuteta. Takausvastuun määrään korkosidonnaisuuden muutoksella ei ole vaikutusta. Lainan maksuaikaa on jäljellä nykyisellä maksuohjelmalla kaksitoista vuotta. Suupohjan Seutuverkko Oy:n pyyntö lainan korkosidonnaisuudenmuuttamisesta, korkotarjous ja kuntien takaustilanne / on esityslistan liitteenä no 25.

6 118 Kunnanvaltuusto Kvalt No 05/2013 No 2/2013 Ehdotus: päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että Suupohjan Seutuverkko Oy:lle myönnetään lupa lainan korkosidonnaisuuden muuttamiseen esitetyn mukaisesti. : Merkitään, että Erkki Viitikko katsoi itsensä esteelliseksi ja poistui pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi kokouksesta. Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin Kunnanvaltuusto: Liite no 6/Kunnanvaltuusto Kunnanvaltuusto yksimielisesti hyväksyi kunnanhallituksen ehdotuksen Khall 213 Valmistelija/Lisätiedot: Viljo Kurvinen p sähköposti: etunimi.sukunimi@karijoki.fi Sunet / Suupohjan Seutuverkko Oy on anonut lupaa takaajilta muuttaa lainan korkosidonnaisuutta luoton marginaalin osalta luotonantajan kanssa sovitun neuvottelutuloksen mukaisesti. Kunnan osittain takaaman lainan lopullinen korko on sidottu kiinteäksi seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi.

7 Rahoituksen ehtojen mukaan rahoittajalla on mahdollisuus tarkistaa luoton marginaalia kymmenen vuoden päästä rahoituksen myöntämisestä eli vuonna Nykyinen luoton marginaali on ollut 0,22 prosenttiyksikköä. Sunet / Suupohjan Seutuverkko Oy:n ja luotonantajan välillä käytyjen neuvottelujen tuloksena uudeksi marginaaliksi on sovittu 0,250 % seuraavan viiden vuoden ajaksi. Tämän jälkeen rahoittajalla on oikeus jälleen tarkistaa marginaalia. Takaajan suostumuspyyntö ja velkakirjan liite ovat esityslistan liitteenä no 63. Ehdotus: esittää valtuustolle, että se hyväksyy Suupohjan Seutuverkko Oy:n luoton korkosidonnaisuuden muuttamisen velkakirjan liitteen mukaisesti ja vahvistaa, että kunnan / 24 antama erityistakaus on voimassa entisin ehdoin. : Merkitään, että Erkki Viitikko katsoi itsensä esteelliseksi ja poistui pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi kokouksesta. Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin.

8 LIIKELAITOSKUNTAYHTYMÄN TALOUDEN KUUKAUSISEURANTA / HEINÄKUU 2015 Johtokunta : Valmistelija / lisätiedot: taloussuunnittelija Anne Alavillamo, puh etunimi.sukunimi@llky.fi Johtokunta 94 Palvelusopimuksen mukaan liikelaitoskuntayhtymä raportoi yhteistoimintalautakunnalle palvelutilauksen ja talouden toteutumisesta kuukausittain. Palvelusopimuksessa talousarvion sitovuustasoksi on määritetty jäsenyhteisön kokonaistilauksen määrä. Suoritearviot ja tuotehinnat eivät ole sitovia. Tuloslaskelman toteutuma Talouden tasaisella toteutumalla olisi toteutuma heinäkuun lopussa 58,33 %. Kirjanpidon toteutuma heinäkuulta kunnan tuloslaskelmakaavan mukaisesti osoittaa euron alijäämää seuraavasti: Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Tuloslaskelma Myyntituotot Maksutuotot Tuet ja avustukset Muut toimintatuotot TOIMINTATUOTOT Henkilöstökulut Palvelujen ostot Aineet, tarvikkeet ja tavarat Avustukset Muut toimintakulut TOIMINTAMENOT TOIMINTAKATE Rahoitustuotot ja kulut VUOSIKATE Poistot ja arvonalentumiset TILIKAUDEN YLI- / ALIJÄÄMÄ TA TA+muutos Toteutuma 07 / Tilanne Poikkeama Tot. % 57,3 % 59,8 % 40,2 % 50,6 % 57,3 % 59,0 % 58,4 % 56,5 % 61,4 % 58,8 % 58,7 % -472,8 % -100,0 % -473,4 % 69,4 % -100,0 %

9 121 Esityslistan lisätietona on toteutumavertailu saakka. Alijäämää selittää oman toiminnan osalta henkilöstökulujen ylitys n Touko- ja kesäkuun aikana tapahtunut n ylitys on kaventunut ja suunnitelluilla säästötoimenpiteillä ja taseen lomapalkkavelkakertymän tarkistuksella tavoitellaan koko vuoden osalta talousarviossa pysymistä. Palvelujen ostoissa erikoissairaanhoidon ylitys on n ja muiden asiakaspalvelujen ostojen (esim. lastensuojelun laitos- ja avohuoltopalvelut) ylitys on n Avustukset (esim. henkilökohtainen apu) ovat ylittyneet n Lisäksi toimintatuottoja (esim. avustuksia) ei ole kertynyt samassa suhteessa toimintakustannusten kanssa ja poistot ovat ylittyneet. Palvelualueittain alijäämää selittävät erikoissairaanhoidon ylitys noin , sosiaalipalveluiden ylitys noin ja sisäisen tukipalvelun ylitys noin Palvelualueiden toimintakatteet ovat seuraavat: PALVELUALUEIDEN TOIMINTAKATTEET Sosiaalipalvelut Hoidon ja hoivan palvelut Erikoissairaanhoito Ympäristöpalvelut Sisäinen tukipalvelu Yhteensä Talousarvio Toteutuma 01-07/ Poikkeama Tot. % 63,2 % 58,3 % 61,8 % 53,6 % 58,1 % ,8 % Jäsenkuntien maksuosuudet Kirjanpidon toteutumatietojen pohjalta on laadittu tuotteistuslaskelma huomioiden seuraavat toteutumaa ja ennustetta tarkentavat toimenpiteet: - Työterveyshuollossa on alkuvuonna laskutettu yleismaksuja yhteensä euroa. Tuotteistuslaskelmassa yleismaksutulo jaetaan tasaisesti jokaiselle kuukaudelle ja huomioidaan toteutumakuukausien osuus. - Henkilöstöasioiden kustannuspaikalle on tuotteistuslaskelmassa lisätty talousarvioon perustuen /kk Kelan korvausta työntekijöiden työterveyshuollon kustannuksiin.

10 Valtiokonttorin sotainvalideja koskevat ennakot on jaettu toiminnoille vuoden 2014 tilityksen ja palveluasumisen todellisen toteutuman pohjalta. Ennakko jaetaan Omaishoidon sotainvalidit -tuotteella jäsenkunnille vuoden 2014 tilityksen mukaisella % -jaolla. Velkaneuvonnan, Palvelukeskus Trilla/Kolmas Ovi -projektien ja Adelante projektin avustuksista on ennakoitu toteutumakuukausien osuus saatavasta rahoitusavustuksesta talousarvioon tai toteutumaan perustuen. Teuvan kotihoidon laskutus heinäkuulta puuttuu toteutumasta laskuttajan kesälomasta johtuen, joten maksutuotot on arvioitu tuotteistuslaskelmaan alkuvuoden toteutuman pohjalta. Tehtyjen tarkennusten jälkeen tuotteistuslaskelma heinäkuulta osoittaa euroa alijäämää ja palvelualueittain ja jäsenkunnittain toteutuma on seuraava: LLKY:n oma toiminta: Tuotteistuslaskelman toteutuma 07/2015 Maksuosuudet Isojoki Karijoki Kauhajoki Teuva Yhteensä Tuotteistuslaskelman toteutuma 07/2015 Maksuosuudet Isojoki Karijoki Kauhajoki Teuva Yhteensä Erikoissairaanhoito: Tuotteistuslaskelman toteutuma 07/2015 Maksuosuudet Isojoki Karijoki Kauhajoki Teuva Yhteensä Sosiaalipalvelut ja velkaneuvonta yhteensä TA / 2015 Tot.% ,3 % ,5 % ,0 % ,3 % ,8 % TA TA Ympäristöpalvelut yhteensä 07 / 2015 Tot.% ,4 % ,0 % ,6 % ,8 % ,2 % Ylitys Ylitys Erikoissairaanhoito yhteensä 07 / 2015 Tot.% ,2 % ,3 % ,4 % ,0 % ,8 % TA TA Ylitys Hoidon ja hoivan palvelut yhteensä 07 / 2015 Tot.% ,9 % ,8 % ,5 % ,8 % ,8 % LLKY:n oma toiminta yhteensä 07 / 2015 Tot.% ,3 % ,8 % ,0 % ,1 % ,9 % Ylitys Ylitys

11 123 LLKY:n toiminta yhteensä: Tuotteistuslaskelman toteutuma 07/2015 Maksuosuudet TA 2015 Isojoki Karijoki Kauhajoki Teuva Yhteensä LLKY:n palvelut yhteensä 07 / 2015 Tot.% ,5 % ,5 % ,8 % ,1 % ,5 % Ylitys % 0,2 % 0,2 % 3,5 % 0,7 % 2,2 % LLKY:n oma toiminta: - Sosiaalipalveluiden ylitys on kohdistuen pääosin Kauhajoelle ja Teuvalle. Lasten/nuorten laitoshuollon ja avohuollon kustannuksissa ylitys on Kauhajoen osalta n , Teuvan osalta n Palvelukeskus Trillan pajojen osalta Kauhajoelle on kertynyt ylitystä n ja työmarkkinatuen kuntaosuuksissa n Luppokodon osalta on kertynyt ylitystä Kauhajoelle n ja Teuvalle n Mäntyrinteen osalta on kertynyt ylitystä Isojoelle n Henkilökohtaisen avun ylitys on Kauhajoen osalta n ja Teuvan osalta n Hoidon ja hoivan palveluissa ylitys on Vastaanottopalveluiden osalta ylitykset ovat Isojoelle n , Karijoelle n , Kauhajoelle n ja Teuvalle n Suun terveydenhuollon ylitys on Kauhajoelle n Akuuttiosaston käytöstä on syntynyt ylitystä Isojoelle ja Teuvalle n , mutta vastaavasti Kuntoutusosaston käyttö on Teuvan osalta alittunut n Karijoelle ylitystä tuovat Saliininkodin kuluylitys n sekä kuntoutusosaston ja palveluasumisen lisäkäyttö. Kauhajoen ja Teuvan osalta ylityksiä kattavat suurelta osin alitukset palveluasumisessa, kotihoidossa ja yöpartiotoiminnassa. - Ympäristöpalveluissa on alitusta Oman toiminnan ylitys on yhteensä

12 124 Erikoissairaanhoito: - Erikoissairaanhoidon toteutuma näyttää ylitystä Kauhajoelle n ja Isojoelle n Kustannukset ovat alittuneet Karijoelle n ja Teuvalle n Erikoissairaanhoidon ylitys on yhteensä LLKY yhteensä ja kuntakohtainen toteutuma: LLKY:n toiminnan alijäämä jakautuu jäsenkunnittain - Isojoki ylitystä , selittyy erikoissairaanhoidon ylittymisellä. - Karijoki ylitystä 8 577, selittyy oman toiminnan ylityksellä, jonka erikoissairaanhoidon alitus lähes kattaa. - Kauhajoki ylitystä , selittyy pääosin erikoissairaanhoidon ylityksellä, mutta myös sosiaalipalvelut ovat ylittyneet huomattavasti. - Teuva ylitystä , selittyy pääosin sosiaalipalveluiden ylityksellä, jota erikoissairaanhoidon alitus kattaa osittain. Talouden toteutumaraportti kertoo lisäksi toteutuneet suoritemäärät ja tuotehinnat. Ennuste koko vuoden toteutumasta perustuu osavuosiraportissa 1/2015 palvelualueiden antamiin ennusteisiin ja muutoin tasaisen toteutuman olettamaan. Esityslistan lisätietona on talouden toteutumaraportti tilanteessa Kokouksessa on kutsuttuna asiantuntijana läsnä taloussuunnittelija Anne Alavillamo. Johtajan ehdotus: Johtokunta merkitsee tiedoksi heinäkuun 2015 talouden toteutuman ja päättää saattaa sen yhteistoimintalautakunnalle tiedoksi. Käsittely: Taloussuunnittelija Anne Alavillamo oli kutsuttuna asiantuntijana läsnä tämän asian käsittelyn ajan. Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelun jälkeen

13 125 Khall 214 Toteutumaraportti lähetetään esityslistan liitteenä. Ehdotus: päättää merkitä llky:n heinäkuun/2015 talouden toteutumaraportin tiedokseen. : Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin.

14 GRAMEX:N JA KUNTIEN VÄLISEN ESITYSKORVAUKSEN UUDISTAMINEN KOSKIEN ÄÄNITEMUSIIKIN JULKISTA ESITTÄMISTÄ. Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh sähköposti: karijoki.fi Gramex uudistaa kuntien kanssa voimassa olevan Esityskorvaussopimuksen äänitemusiikin julkisesta esittämisestä. Uusi kuntasopimus astuu voimaan vuoden 2016 alusta alkaen. Uudistuksesta ja kuntasopimuksen sisällöstä on neuvoteltu Kuntaliiton kanssa, joka suosittelee sopimuksen päivittämistä. Kuntaliitto on toimittanut kunnille asiasta yleiskirjeen. Karijoen kunnan osalta väestömäärään perustuva korvaus on 0,089 /asukas eli 125 /vuosi. Gramex -sopimusluonnos on esityslistan liitteenä no 64 Ehdotus: päättää hyväksyä Gramex ry:n ja Karijoen kunnan välisen tekijänoikeussopimuksen liitteen no 64 mukaisesti. : Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin.

15 KELA:N PÄÄTÖS TYÖTERVEYSHUOLLON KUSTANNUSTEN KORVAAMISESTA VUODELTA Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh sähköposti: karijoki.fi Päätös Työnterveyshuollon kustannukset korvausluokassa I vuodelta 2014 olivat 6.356:38 euroa. Kela on hyväksynyt 6.356:38 euroa. Korvausta on maksettu 3.813:83 euroa. Kustannuksista korvataan korvausluokassa I 60 %. Ehdotus: päättää tyytyä Kelan em. päätökseen ja merkitsee päätöksen tiedoksi. : Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin.

16 LASTEN JA NUORTEN HYVINVOINTISUUNNITELMA VUOSILLE Dnro D/248/ /2015 Johtokunta : Valmistelija/lisätiedot: johtava sosiaalityöntekijä Paula Uusi-Hakala, puh , sähköposti etunimi.sukunimi@llky.fi Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymän ja kuntien yhteinen lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma on laadittu vuosille LLKY:n johtokunta ja kuntien valtuustot ovat hyväksyneet suunnitelman vuonna Vuonna 2014 nimettiin LLKY:n ja kuntien yhteinen monialainen lapsiperheiden johtoryhmä, johon kuuluu lapsiperhepalvelujen johtavia viranhaltijoita. Johtoryhmän tehtäväksi tuli mm. lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman päivittäminen. Johtoryhmä päätti, että suunnitelma tehdään vuosien suunnitelman pohjalta vuosille Aiempaa suunnitelmaa on lyhennetty ja päivitettyyn suunnitelmaan on laitettu tekstiosaan tiedot vain niistä asioista, jotka ovat edellisen suunnitelma jälkeen muuttuneet. Johtoryhmän laatima Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma vuosille on esityslistan lisätietona. Johtajan ehdotus: Johtokunta hyväksyy osaltaan lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman Suunnitelma lähetetään käsiteltäväksi yhteistoimintalautakunnalle ja Isojoen, Karijoen ja Teuvan kunnanhallituksille ja Kauhajoen kaupunginhallitukselle.

17 129 Khall 217 Johtokunnan päätös: Ehdotus hyväksyttiin yksimielisesti keskustelun jälkeen. Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma on pöytäkirjan erillisenä liitteenä 1 / johtokunta (Dnro D/248/ /2015) Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh sähköposti: etunimi.sukunimi@ karijoki.fi Lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma on on liitteenä no 65. Suunnitelma on lasten, nuorten ja lapsiperheiden poikkihallinnollisen johtoryhmän työkalu ja palvelee kuntien hyvinvointikertomusten laadintaa. Ehdotus: päättää hyväksyä lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman vuosille Suunnitelma lähetetään hallintokunnille mahdollisia toimenpiteitä varten. : Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin.

18 LAUSUNTO KRISTIINANKAUPUNGIN SIVISTYSJOHTAJAN VIRAN HAKIJOISTA. Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh sähköposti: karijoki.fi Sivistysjohtajan virka on ollut uudelleen haettavana. Hakuaika päättyi Virkaa on hakenut yhdeksän henkilöä. Haastatteluryhmä on haastatellut näistä kolmea hakijaa: Englund Greger, Lahtinen Isabella ja Mikkonen Carita. Kristiinankaupunki pyytää hakijoista Karijoen kunnan lausuntoa. Ehdotus: Ehdotus kokouksessa. : Haastatteluryhmän ehdotukseen viitaten Karijoen kunnanhallitus esittää, että puolletaan Greger Englundin valintaa sivistysjohtajan virkaan.

19 RAJAMÄENKYLÄN TUULIVOIMAOSAYLEISKAAVA. Aikaisemmat käsittelyt: - Khall Khall Khall OX2 Wind Finland Oy suunnittelee tuulivoimapuiston rakentamista Karijoen ja Isojoen Hirviharjun Oivarin alueelle, noin 19 km Kristiinankaupungin keskustasta itään. Alue sijaitsee seututeiden 664 ja 687 itäpuolella ja Riitaluhdantien/Rajamäentien etelä-/länsipuolella. Kaava-alueiden kokonaispinta-ala on 9734 ha. Kaavaalueiden sijainti ja alustava rajaus on esitetty seuraavissa kartoissa. Kaava-alueiden sijainti:

20 132 Kaava-alueiden rajaus ja voimaloiden numerointi: Rajamäenkylän tuulivoimapuisto koostuu kahdesta erillisestä osayleiskaavasta, joista toinen laaditaan Isojoen kuntaan ja toinen Karijoen kuntaan. Suunnitteilla on 83 tuulivoimalaa. Voimaloista 66 on Isojoen puolella ja 17 Karijoen puolella.

21 133 Kaavojen tarkoitus Osayleiskaavojen tarkoituksena on mahdollistaa tuulivoimaloiden rakentaminen Hirviharjun Oivarin alueelle. Kaavojen tarkoituksena on maankäytön ohjaaminen ja alueelle sijoittuvien toimintojen yhteensovittaminen. Kaava laaditaan riittävän yksityiskohtaisena rakentamista suoraan ohjaavana maankäyttö- ja rakennuslain 77 a tarkoittamana tuulivoimaosayleiskaavana. Osayleiskaavojen sisältö Rajamäenkylän tuulivoimaosayleiskaavat on laadittu maankäyttö- ja rakennuslain 77 a :n tarkoittamina oikeusvaikutteisina yleiskaavoina. Osayleiskaavoja voidaan käyttää yleiskaavojen mukaisten tuulivoimaloiden rakennusluvan myöntämisen perusteena tuulivoimaloiden alueilla (tv-alueet). Kaavoissa on osoitettu muun muassa tuulivoimaloiden alueet, kaava-alueen tiestö ja sähkönsiirto, luonnon ja maiseman kannalta arvokkaat alueet sekä muu maankäyttö. Osayleiskaavojen toteuttaminen OX2 Finland Oy kehittää alueelle enintään 83 tuulivoimalasta muodostuvan kokonaisuuden. Tuulivoimalat voidaan toteuttaa suoraan yleiskaavojen perusteella haettavilla rakennusluvilla. Sähkönsiirtoreitti Tuulivoimalat yhdistetään rakennettavaa syöttöjohtoa pitkin olemassa olevaan sähköverkkoon. Tuulivoimapuistojen sisäinen sähkönsiirto voimalaitoksilta sähköasemalle toteutetaan 36 kv maakaapeleilla, jotka asennetaan pääsääntöisesti rakennettavien tai olemassa olevien teiden yhteyteen.

22 134 Laitoskohtaiset muuntajat sijoitetaan voimalatyypistä riippuen tornin sisälle tai konehuoneeseen tai vaihtoehtoisesti tornin viereen erilliseen muuntamokoppiin. Puiston sisäiseen verkkoon rakennetaan tarvittava määrä suurempia muuntajia, josta sähkö johdetaan pääverkostoon. Sähkötekniset ratkaisut sovitaan yhteistyössä paikallisen verkon omistajan kanssa. Tuulivoiman tuottaja tekee jakeluverkon haltijan kanssa sopimuksen sähköverkkoon liittymisestä ja sähkönsiirrosta. Neuvottelut ovat kaavojen laatimisvaiheessa käynnissä ja tarkemmat suunnitelmat liittymisestä ja mm. sähköaseman rakentamisesta ovat tekeillä. Liittyminen toteutetaan hyödyntäen mahdollisuuksien mukaan olemassa olevia johtolinjoja, jotta luonnonympäristöön kajotaan mahdollisimman vähän. Ilmajohdon aiheuttamia haitallisia vaikutuksia voidaan lieventää maakaapelilla. Alla on esitetty tämänhetkinen suunnitelma sähkönsiirtolinjan ja sähköaseman paikasta.

23 135 Alustava suunnitelma sähkönsiirrosta. Isojoen kaava-alueen lounaisosaan rakennetaan uusi sähköasema, josta sähkö siirretään 110 kv ilmajohtoa pitkin rakennettavalle Arkkukallion sähköasemalle. Johtolinja kulkee suunnitellulta sähköasemalta etelään, kiertää Vanhankylän ja kääntyy kohti länttä/lounasta Kärjenkosken suuntaan. Tuotettava sähkö siirretään olemassa olevaan sähköverkkoon (Fingridin Kristinestad Ulvila 400 kv:n voimalinja).

24 136 Voimajohtopylväät rakennetaan tyypillisesti harustettuina. Pylväsmateriaalina käytetään sinkittyä terästä. Voimajohtopylväinä käytetään myös paikoin niin kutsuttuja vapaasti seisovia pylväitä, joista harukset puuttuvat (ns. peltopylväs). Pylvästyyppi vähentää maanviljelylle aiheutuvia haittoja. Tässä selostuksessa on esitetty sähkönsiirron ensisijainen vaihtoehto. OX2 on tietoinen myös muista mahdollisuuksista kytkeä hanke sähköverkkoon. Verkkokytkennän toteuttamistapa on riippuvainen seudulle toteutettavien tuulivoimahankkeiden kokonaisuudesta. Suunnitelma liitynnästä sähköverkkoon tarkentuu suunnittelun edetessä. Kaavaluonnos

25 137 Rajamäenkylän tuulivoimaosayleiskaavaluonnoksen liiteasiakirjat, liite no 66. Rajamäenkylä/KAAVAKARTTA_luonnos_ pdf Rajamäenkylä/Rajamenkyln_kaavaluonnos_selostus_ pdf Rajamäenkylä/Liite_1_OAS.pdf Rajamäenkylä/Liite_2_1_Melumallinnus.pdf Rajamäenkylä/Liite_2_2_Melumallinnus_yhteisvaikutukset.pdf Rajamäenkylä/Liite_3_1_Vlkemallinnus.pdf Rajamäenkylä/Liite_3_2_Vlkemallinnus_yhteisvaikutukset.pdf Rajamäenkylä/Liite_4_1_Layout_optimointi.pdf Rajamäenkylä/Liite_5_Nkyvyysalueanalyysi.pdf Rajamäenkylä/Liite_6_Kuvasovitteet.pdf Rajamäenkylä/Liite_7_1_LinnustoselvitysAVOIN_AINEISTO.pdf Rajamäenkylä/Liite_8_1_Melu_A3_hankealue.pdf Rajamäenkylä/Liite_8_2_Melu_A3_yhteisvaikutukset.pdf Rajamäenkylä/Liite_8_3_Valke_A3_hankealue.pdf Rajamäenkylä/Liite_8_4_Valke_A3_yhteisvaikutukset.pdf Valmistelija/lisätiedot: kunnanjohtaja Viljo Kurvinen, puh sähköposti: karijoki.fi Ehdotus: päättää asettaa Rajamäenkylän tuulivoimaosayleiskaavaluonnoksen kaava-asiakirjat julkisesti nähtäville väliseksi ajaksi. Pyytää lausunnot seuraavilta: - Karijoen kunnan hallintokunnat - Valvontalautakunta - Tekninen lautakunta - Kunnan vesi- ja viemärilaitos - Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä - Etelä-Pohjanmaan pelastuslaitos

26 138 - Kristiinankaupunki - Teuvan kunta - Kauhajoen kaupunki - Isojoen kunta - Etelä-Pohjanmaan Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ELY - Etelä-Pohjanmaan liitto - Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo - Pohjanmaan museo - Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintokeskus AVI - Liikenteen turvallisuusvirasto TraFi - Liikennevirasto - Puolustusvoimat - Metsähallitus - Fingrid Oyj - Finavia Oyj - Fortum Oyj - Anvia Oy - Etelä-Pohjanmaan Alueverkko Oy - Metsänhoitoyhdistys Isojoki Karijoki - Metsästysseurat (Isojoki, Karijoki) - Isojoen-Karijoen riistanhoitoyhdistys - Pohjanmaan riistanhoitopiiri - Karijoen yrittäjät ry - Maataloustuottajien Karijoen yhdistys (Karijoki) - Myllyviidan Maa- ja kotitalousseura (Karijoki) - Alakylän Maa- ja kotitalousseura (Karijoki) - Ohriluoman kyläseura (Karijoki) - Itäinen Maa- ja kotitalousseura (Karijoki) - Kankalon Pvy (Karijoki) - Karijoen kalastuskunta (Karijoki) - Oy Hartwall Ab (Karijoki)

27 139 - Huhtalan-Joonaksen vesiosuuskunta (Karijoki) - Kyläseurat - Pienviljelijäyhdistykset - Vesiosuuskunnat - Muut mahdolliset yritykset ja yhteisöt - Caruna Oy - Suupohjan lintutieteellinen yhdistys - Suupohjan ympäristöseura - TeliaSonera Finland Oyj - Elisa Oyj - DNA Oy - Ukkoverkot Oy - Digita Oy - Suomen Erillisverkot Oy - Ilmatieteenlaitos - Metsäkeskus - Viestintävirasto - Hirviharjun tie - Eineettömänluoman metsätie - Rajamäentie - Villurin metsätie - Ohriluoman tie - Ohriluoman mäkitie Ilmoittaa Rajamäenkylän tuulivoimaosayleiskaavaluonnoksen nähtävillä olosta kunnan ilmoitustaululla, sanomalehdessä Suupohjan Sanomat ja Mahdolliset lausunnot on toimitettava Karijoen kunnanhallitukselle viimeistään virka-aikana. Osoite: Karijoen kunnanhallitus, Kristiinantie 3, Karijoki, s.posti kunta@karijoki.fi

28 140 : Merkitään, että Timo Hautaviita, Erkki Viitikko, Marjo Ylikärppä ja Seppo Tienhaara katsoivat itsensä esteellisiksi ja poistuivat pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Merkitään, että varajäsenet Helena Parkkamäki, Laura Rinne ja Petri Ahola olivat läsnä pykälän käsittelyn ja päätöksenteon ajan. Tämän pykälän puheenjohtajana toimi Veli-Matti Niemelä. Tämän pykälän ajaksi pöytäkirjantarkastajaksi valittiin Laura Rinne. Ehdotus yksimielisesti hyväksyttiin.

29 MUUT ASIAT. Kiinteistö Oy Karijoen Kartanon edustaja on tiedustellut kunnan halukkuutta vuokrata ent. meijerikiinteistön tilat. Tilat ovat Vivaldon käytössä huonekalujen näyttelytiloina. Kiinteistö sijaitsee Karijoen keskustassa, osoite Kristiinantie 16. Rakennus- ja huoneistorekisterin mukaan rakennuksen kerrosala on 500 m², kerrosluku 2. Ehdotus: Keskustellaan asiasta. : Julistettuaan keskustelun päättyneeksi puheenjohtaja totesi kunnanhallituksen yksimielisesti todenneen, ettei kunnalla ole entisen meijerikiinteistön tiloille käyttöä.

30 KOKOUKSEN PÄÄTTÄMINEN. Kokous katsottiin päättyneeksi klo 20:20. Merkitään, että matkakorvausliite on pöytäkirjan liitteenä no 67. Valitusosoitus: Valitusosoitus on liitteenä no 68.

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2013 61 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2013 KOKOUSAIKA 26.06.2013 klo 18.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 192 193 194 61 195 62,63

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2013

KUNNANHALLITUS No 17/2013 138 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2013 KOKOUSAIKA 30.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 244 245 246 247 83 248 249 84,85

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 08/2017

KUNNANHALLITUS No 08/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 08/2017 KOKOUSAIKA 09.05.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 106 107 108 109 31 110 32

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2014 KOKOUSAIKA 17.06.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 92 93 94 95 96 97 46 98 99

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 18/2017

KUNNANHALLITUS No 18/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 18/2017 KOKOUSAIKA 13.11.2017 valtuuston kokouksen jälkeen KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 249 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 08/2016

KUNNANHALLITUS No 08/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 08/2016 KOKOUSAIKA 30.05.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 86 87 88 89 90 91 92 93 94

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2013 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2013 KOKOUSAIKA 21.03.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 100 101 102 103 104 105 106

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2014 KOKOUSAIKA 23.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 154 155 156 157 158 159 160

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 4/2018

KUNNANHALLITUS No 4/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 4/2018 KOKOUSAIKA 22.2.2018 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 35 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 14/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2015 KOKOUSAIKA 10.09.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 188 189 190 191 192 56 193

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10 Kokouksen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 06/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2015 KOKOUSAIKA 17.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 100 101 102 103 26, 27 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 16/2016

KUNNANHALLITUS No 16/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 16/2016 KOKOUSAIKA 24.11.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 174 175 176 177 178 179 180

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2016 KOKOUSAIKA 07.03.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 2 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2014. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2014 KOKOUSAIKA 06.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 1 8 2 9 10

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 13/2017

KUNNANHALLITUS No 13/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2017 KOKOUSAIKA 28.8.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 188 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 07/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 07/2015 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 07/2015 KOKOUSAIKA 23.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 104 105 106 107 108 109

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 10/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 10/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 10/2015 KOKOUSAIKA 04.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 142 143 144 145 146 147 148

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 11/2016

KUNNANHALLITUS No 11/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 11/2016 KOKOUSAIKA 18.08.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 119 120 121 122 123 49 124

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 18/2015

KUNNANHALLITUS No 18/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 18/2015 KOKOUSAIKA 25.11.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 238 239 240 241 73 242 243

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 2/2018

KUNNANHALLITUS No 2/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 2/2018 KOKOUSAIKA 22.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 13 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 03/2016

KUNNANHALLITUS No 03/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 03/2016 KOKOUSAIKA 11.02.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 25 26 27 28 29 30 11 31 12

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 158 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 6/2014

KUNNANVALTUUSTO No 6/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 6/2014 KOKOUSAIKA 18.12.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 45 46 47 1 48 2 49 50 Kokouksen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 08/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 08/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 08/2015 KOKOUSAIKA 07.05.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 115 116 117 118 31 119 32

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 20/2013

KUNNANHALLITUS No 20/2013 190 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 20/2013 KOKOUSAIKA 09.10.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 277 278 279 280 93 281 94 282 94a

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 KOKOUSAIKA 29.04.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 24 25 26 1 27 2 28 3 29

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 06/2016

KUNNANHALLITUS No 06/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2016 KOKOUSAIKA 11.04.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 64 65 66 67 68 69 70 71 28

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013

KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 07/2013 KOKOUSAIKA 19.12.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 63 64 65 1 66 2 67 68 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 13/2017

KUNNANHALLITUS No 13/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2017 KOKOUSAIKA 28.8.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 188 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 5/2018

KUNNANHALLITUS No 5/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 5/2018 KOKOUSAIKA 12.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 44 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 02/2012

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 02/2012 18 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 02/2012 KOKOUSAIKA 16.02.2012 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 12 13 14 15 16 17 18 19

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 5/2018

KUNNANHALLITUS No 5/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 5/2018 KOKOUSAIKA 12.2.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 44 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2015

KUNNANVALTUUSTO No 2/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2015 KOKOUSAIKA 18.05.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 11 12 13 1 14 2 15 3 16 4

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 38 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 12/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 12/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 12/2015 KOKOUSAIKA 08.07.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 161 162 163 164 48 165 49

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2017 KOKOUSAIKA 04.04.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 10 11 1 12 2 13 14 15 3

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9

KUNNANVALTUUSTO No 2/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2017 KOKOUSAIKA 04.04.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 10 11 1 12 2 13 14 15 3

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013

KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 69 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2013 KOKOUSAIKA 29.04.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 24 25 26 1 27 2 28 3 29

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2013 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2013 KOKOUSAIKA 08.05.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 137 138 139 140 141 40 142

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 02/2016

KUNNANHALLITUS No 02/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 02/2016 KOKOUSAIKA 28.01.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 14 15 16 17 18 19 20 21 22

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 5/2014

KUNNANVALTUUSTO No 5/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 5/2014 KOKOUSAIKA 13.11.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 37 38 39 40 1 41 42 43 44

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 10/2016

KUNNANHALLITUS No 10/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 10/2016 KOKOUSAIKA 07.07.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 106 107 108 109 45 110 111

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 15/2016

KUNNANHALLITUS No 15/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 15/2016 KOKOUSAIKA 07.11.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 163 164 165 166 167 64 168

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 05/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 05/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 05/2014 KOKOUSAIKA 24.03.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 50 51 52 53 54 25 55 26, 27

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 16/2013

KUNNANHALLITUS No 16/2013 115 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 16/2013 KOKOUSAIKA 22.08.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 230 231 232 233 75 234 76 235 77

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 15/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 15/2013 99 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 15/2013 KOKOUSAIKA 08.08.2013 klo 20.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 218 219 220 221 70 222

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 12/2016

KUNNANHALLITUS No 12/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 12/2016 KOKOUSAIKA 08.09.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 128 129 130 131 52 132 53

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 3/2018

KUNNANHALLITUS No 3/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 3/2018 KOKOUSAIKA 1.2.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015

KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 3/2015 KOKOUSAIKA 30.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 19 20 21 1,2 22 3 23 4 24

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 16/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 16/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 16/2014 KOKOUSAIKA 20.11.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 174 175 176 177 178 179 180

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 1/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANVALTUUSTO No 1/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 1/2017 KOKOUSAIKA 30.01.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 1 6 7 8 Kokouksen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2017

KUNNANHALLITUS No 17/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2017 KOKOUSAIKA 09.11.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 335 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kunnanvirasto. Ahti Malm Tanja Kaunisto Soile Luoma Marko Peräsaari Seppo Tienhaara. Poissa: Jami Mylläri Helena Parkkamäki.

Kunnanvirasto. Ahti Malm Tanja Kaunisto Soile Luoma Marko Peräsaari Seppo Tienhaara. Poissa: Jami Mylläri Helena Parkkamäki. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2019 Karijoen kunta, tekninen toimi Sivu 1 Kokousaika Tiistai 9.4.2019 klo 17.00 18.30 Kokouspaikka Lautakunnan kokoonpano Kunnanvirasto Saapuvilla olleet: Ahti Malm

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 18/2016

KUNNANHALLITUS No 18/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 18/2016 KOKOUSAIKA 19.12.2016 klo 19.30-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 194 195 196 197 198 80 199

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 14/2017

KUNNANHALLITUS No 14/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2017 KOKOUSAIKA 21.9.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 197 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 3/2018

KUNNANHALLITUS No 3/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 3/2018 KOKOUSAIKA 1.2.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2012

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 09/2012 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 09/2012 KOKOUSAIKA 11.06.2012 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 105 106 107 108 37 109 38

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2014 KOKOUSAIKA 06.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 142 143 144 145 62 146 63

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 5/2015

KUNNANVALTUUSTO No 5/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 5/2015 KOKOUSAIKA 17.12.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 37 38 39 1 40 2 41 3 42 4

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 Kunnanhallitus

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 Kunnanhallitus KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 10/2018 Kunnanhallitus ASIALUETTELO 30.5.2018 101 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 163 102 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen. 164 103 Ilmoitusasiat.

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 5/2015

KUNNANVALTUUSTO No 5/2015 79 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 5/2015 KOKOUSAIKA 17.12.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 37 38 39 1 40 2 41 3 42

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 4/2015

KUNNANVALTUUSTO No 4/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 4/2015 KOKOUSAIKA 04.11.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 26 27 28 29 1 30 2 31 32 33

Lisätiedot

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51

Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Kokousaika 16.9.2015 klo 18.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto 50 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 51 Pöytäkirjantarkastajien valinta 52 Esityslistan

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 11/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 11/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 11/2015 KOKOUSAIKA 16.06.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 151 152 153 154 45 155 156

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 04/2012

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 04/2012 50 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 04/2012 KOKOUSAIKA 22.03.2012 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 37 38 39 40 41 13 42 43

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 13/2016

KUNNANHALLITUS No 13/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2016 KOKOUSAIKA 06.10.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 137 138 139 140 141 142 143

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 07/2016

KUNNANHALLITUS No 07/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 07/2016 KOKOUSAIKA 10.05.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 74 75 76 77 78 32 79 33 80

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2016

KUNNANHALLITUS No 17/2016 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2016 KOKOUSAIKA 08.12.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 185 186 187 188 75 189 76

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT

KUNNANVALTUUSTO 3/2015. KOKOUSAIKA Torstai klo KÄSITELTÄVÄT ASIAT KUNNANVALTUUSTO 3/2015 KOKOUSAIKA Torstai 27.8.2015 klo 18.30 KOKOUSKUTSU KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT 19 20 21 22 23 24 Kunnanvirasto Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 2/2018

KUNNANHALLITUS No 2/2018 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 2/2018 KOKOUSAIKA 22.1.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 13 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kunnanhallitus 14.4.2014 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 137 Kokousaika 14.4.2014 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 86 87 88 89 90 91 92 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 03/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 03/2013 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 03/2013 KOKOUSAIKA 31.01.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 32 33 34 35 36 37 38 39 40

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 05/2013

KUNNANVALTUUSTO No 05/2013 118 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 05/2013 KOKOUSAIKA 11.11.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 44 45 46 1 47 2 48 49

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 15/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 15/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 15/2015 KOKOUSAIKA 28.09.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 201 202 203 204 60 205 206

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 14/2017

KUNNANHALLITUS No 14/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 14/2017 KOKOUSAIKA 21.9.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 197 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015

LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kunnanhallitus 25.5.2015 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 233 Kokousaika 25.5.2015 klo 17.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 141 142 143 144 145 146 147 148 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 02/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 02/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 02/2015 KOKOUSAIKA 22.01.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 18 19 20 21 22 23 24 25 26

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 05/2013

KUNNANVALTUUSTO No 05/2013 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 05/2013 KOKOUSAIKA 11.11.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 44 45 46 1 47 2 48 49 3

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 05/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 05/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 05/2015 KOKOUSAIKA 09.04.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 87 88 89 90 91 21 92 22 93

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 10/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 10/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 10/2014 KOKOUSAIKA 10.07.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 102 103 104 105 49 106 50

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 11/2018 Kunnanhallitus

KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 11/2018 Kunnanhallitus KARIJOEN KUNTA Asialuettelo No 11/2018 ASIALUETTELO 11.6.2018 113 n 9.4.2018 kokouksen päätöksien laillisuuden tutkiminen ja päätös täytäntöönpanosta. 179 114 Sopimukset Lauhanvuori-Hämeenkangas Geopark

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 11/2013

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 11/2013 11 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 11/2013 KOKOUSAIKA 03.06.2013 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 164 165 166 167 168 169

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9

KUNNANVALTUUSTO No 2/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2016 KOKOUSAIKA 29.06.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 10 11 1 12 2 13 3,4 14 5

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 01/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1

KUNNANHALLITUS No 01/2017. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 01/2017 KOKOUSAIKA 23.01.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 1 2 3 4 5 6 7 8 1 9 10 11

Lisätiedot

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00

Kunnanvirastossa 5.10.2015 klo 9.00-15.00 LUVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä 80 Kokousaika 29.9.2015 klo 17.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat 69 70 71 72 73 74 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Tämä kokouskutsu on julkaistu julkisessa tietoverkossa

Tämä kokouskutsu on julkaistu julkisessa tietoverkossa Vapaa-aikalautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 23.10.2017 klo 19.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 Vapaa-aikalautakunnan kokouksen avaus

Lisätiedot

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja

Kokousaika klo Riihikosken terveysasema, taloustoimisto. Osallistujat. Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero Maasalo Merja Yhtymähallitus 9.3.2016 21 Kokousaika 9.3.2016 klo 17.00 18.45 Kokouspaikka Riihikosken terveysasema, taloustoimisto Osallistujat Päätöksentekijät Autio Markku Kaurila Matti Lindgren Hilkka Pöllänen Eero

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 03/2017

KUNNANHALLITUS No 03/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 03/2017 KOKOUSAIKA 20.02.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 38 39 40 41 42 43 8 44 45

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 15/2014

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 15/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 15/2014 KOKOUSAIKA 05.11.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 163 164 165 166 167 168 169

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 17/2017

KUNNANHALLITUS No 17/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 17/2017 KOKOUSAIKA 09.11.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asian no Liite no 236 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

KUNNANHALLITUS No 06/2017

KUNNANHALLITUS No 06/2017 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 06/2017 KOKOUSAIKA 06.04.2017 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 79 80 81 82 21 83 22 84 85

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 4/2014

KUNNANVALTUUSTO No 4/2014 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 4/2014 KOKOUSAIKA 13.10.2014 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 27 28 29 30 1 31 2 32 3 33

Lisätiedot

KUNNANVALTUUSTO No 2/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9

KUNNANVALTUUSTO No 2/2016. KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANVALTUUSTO No 2/2016 KOKOUSAIKA 29.06.2016 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 9 10 11 1 12 2 13 3,4 14 5

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja 3/2016 Kirkkovaltuusto 30.5.2016 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA maanantaina 30. päivänä toukokuuta 2016 klo 19.00 kahvitarjoilu 18.30 19.00 KOKOUSPAIKKA JÄSENET SEURAKUNTATALO Aho-Repo Päivi Haataja Markku Honkanen Viljo Huttunen

Lisätiedot

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2015

KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU. KUNNANHALLITUS No 13/2015 KARIJOEN KUNTA KOKOUSKUTSU KUNNANHALLITUS No 13/2015 KOKOUSAIKA 20.08.2015 klo 19.00-. KOKOUSPAIKKA Karijoen kunnanvirasto, valtuustosali. KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia no Liite no 175 176 177 178 52 179 180

Lisätiedot

Resurssivaliokunta Resurssivaliokunta Kunnanhallitus Valtuusto

Resurssivaliokunta Resurssivaliokunta Kunnanhallitus Valtuusto Resurssivaliokunta 7 19.09.2016 Resurssivaliokunta 3 04.10.2016 Kunnanhallitus 279 10.10.2016 Valtuusto 77 07.11.2016 LAINAEHTOJEN MUUTTAMINEN / KIINTEISTÖ OY KEMPELEENKARTANO 1307/02.05.06/2016 RESVK

Lisätiedot