KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1(10) KIRKKONEUVOSTO

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1(10) KIRKKONEUVOSTO"

Transkriptio

1 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 1(10) Aika: Tiistaina kello Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Marketta Heikkilä varapuheenjohtaja Raimo Alakumpula Heikki Erkinheimo Teemu Hakala poistui kokouksesta klo :n 75 käsittelyn jälkeen Ritva Heinonen Petri Hietamäki Mauno Kari Heikki Korkealaakso Hanna-Liisa Malmi varajäsen (Erkkilä) Kirsi Niemi Martti Puronvarsi varajäsen (Bäckman-Vatanen) Inkeri Saari saapui kokoukseen klo :n 75 esittelyn aikana Paula Takala Sanna Hede kirkkovaltuuston puheenjohtaja, kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Raija Alestalo talousjohtaja, sihteeri Poissa: Kristiina Bäckman-Vatanen, jäsen Leena Erkkilä, jäsen Asiat: ALKUHARTAUS, KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Veisattiin virsi 125. Kirkkoherra piti alkuhartauden Roomalaiskirjeen 8. luvusta. Puheenjohtaja avasi kokouksen. Suoritettiin nimenhuuto.

2 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 2(10) 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoneuvoston kutsuu koolle puheenjohtaja kirkkoneuvoston päättämällä tavalla. Kirkkoneuvostoon kuuluu puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan lisäksi yksitoista jäsentä ja se on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on saapuvilla (KL 7 luku 4 ). Tämän kokouksen kutsu/esityslista on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille ja kirkkovaltuuston puheenjohtajille Puheenjohtaja totesi kokouksen laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. 73 ESITYSLISTAN HYVÄKSYMINEN KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEKSI Puheenjohtajan päätösesitys: Esityslista hyväksytään työjärjestykseksi. Kirkkoneuvosto päätti, että esityslistan pykälä 77 käsitellään ensimmäisenä. Kohdassa muut asiat käsitellään Kauhavan kirkon siivooja-vahtimestarin eroanomus, joka on toimitettu seurakunnalle esityslistan postituksen jälkeen. Muilta osin esityslista hyväksyttiin työjärjestykseksi. 74 PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS, NÄHTÄVILLÄ PITÄMINEN JA SIITÄ ILMOITTAMINEN Toimielimen kokouksesta on pidettävä pöytäkirjaa, jonka puheenjohtaja allekirjoittaa ja sihteeri varmentaa. (KJ 7 luku 6 ). Kirkkoneuvoston ohjesäännön 9 :n 3 luvun mukaan pöytäkirjan tarkastaa kaksi kokouksen valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa tai, jos kokous niin päättää, kirkkoneuvosto kokouksessaan. Jos pöytäkirjantarkastajat ja puheenjohtaja eivät ole yksimielisiä pöytäkirjan sisällöstä, kirkkoneuvosto tarkastaa pöytäkirjan seuraavassa kokouksessaan. Pöytäkirjan tarkastajina olisivat käytetyn aakkosjärjestyksen mukaan jäsenet Petri Hietamäki ja Mauno Kari.

3 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 3(10) Pöytäkirja tarkastetaan Kauhavan seurakunnan taloustoimistossa torstaina klo Kirkkolain 25 luvun 3 :n mukaan kirkkoneuvoston päätökset on saatettava seurakunnan jäsenille yleisesti tiedoksi panemalla päätökset tai ilmoitus niistä julki ilmoitustaululle, ellei niitä kirkkolain tai järjestyksen mukaan ole pidettävä salassa. Pöytäkirja tai päätös on pidettävä yleisesti nähtävänä vähintään oikaisuvaatimuksen tai valituksen tekemiselle varatun ajan. Tämän kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään nähtävänä Kauhavan seurakunnan taloustoimistossa sekä jäljennös Alahärmän, Kortesjärven ja Ylihärmän kappeleissa välisenä aikana klo Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Mauno Kari ja Heikki Korkealaakso. 75 KOKOPÄIVÄISEN KERHOTOIMINNAN JÄRJESTÄMINEN KESÄLLÄ Päätösesittely kirkkoherra Jyrki Jormakka ja talousjohtaja Raija Alestalo Kirkkovaltuusto on antanut viranhaltijoille tehtäväksi selvittää kokopäiväisen kerhotoiminnan järjestämistä koko seurakunnassa. Selvityksen tekeminen Kysynnän kartoittaminen toteutettiin jakamalla kerhomahdollisuudesta tiedote koulujen ja kerhojen kautta asianosaiselle ikäluokalle. Kyselyn jakelu toteutuu hyvällä peitolla. Lopputuloksena olivat seuraavat ilmoittautuneiden määrät: Alahärmä 12, Kauhava 12, Kortesjärvi 3 ja Ylihärmä 5. Vanhempien ja koulujen kanssa asioineet vastaavat lastenohjaajat arvioivat ilmoittautuneiden lukumäärän olevan alakanttiin. Kyselyyn vastattiin varovasti, vaikka sitoutumattomuuden viestiä koetettiin pitää esillä ja tarvekartoitusta korostaa. Kustannusarvio Kustannuslaskelmat ilmenevät liitteestä 1. Laskelman laadinnassa on korostettu kustannustehokkainta tapaa toteuttaa toiminnan laajennus. Toiminnallisesti tämä merkitsee sitä, että pitkä kesäkerho järjestettäisiin Alahärmässä ja Kauhavalla. Kerholaiset kuljetettaisiin Ylihärmän ja Kortesjärven seurakuntataloilta näihin paikkoihin. Suhteessa pelkkiin kesäkerhoihin, lisäryhmän järjestäminen pitkän kerhon toteuttamiseksi myös Kauhavalla, Kortesjärvellä ja Ylihärmässä merkitsisi lisäkustannuksia 7352 euroa. Summassa on huomioitu osallistumismaksujen tuotot. Jos toimintaa muutettaisiin siten, että kesäkuussa olisi vain normaali kesäkerho, syntyisi säästöä euroa. Päätös vähentäisi muutamilla

4 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 4(10) viikoilla lastenohjaajien vuosityöaikaa lapsityössä. Käytännössä kaikille lastenohjaajille on tarjolla korvaavaa työtä lomautusten asemasta. Toiminnallinen arviointi Kesäkerhotoiminta on käynnistynyt Alahärmässä kesällä 2008 seurakuntaliitoksen ollessa jo ovella. Ensimmäinen koko päivän kerho aloitettiin samassa yhteydessä. Normaalikestoiset kesäkerhot päätettiin laajentaa koskemaan koko seurakuntaa vuonna Lapsilla on mahdollisuus osallistua kerhotoimintaan kouluvuoden ajan. Lisäksi kesäkerhot tarjoavat vielä omaa ohjelmaansa alkukesään. Yhdeksän kuukautta vuodesta lapsille on tarjolla säännöllistä toimintaa. Suhteessa muuhun seurakunnan säännölliseen toimintaan kausi on pitkä. Lapsen hengellisen kasvatustyön kannalta nykyiset osallistumismahdollisuudet ovat kattavat. Kerhon osapäiväisyydellä tai kokopäiväisyydellä tuskin voidaan nähdä merkittävää eroa seurakunnan perustehtävän toteuttamisen kannalta. Perheiden palaute Laajentamisselvityksen taustalla on perheiden palaute. Kokopäiväisen kerhotoiminnan tarjonta on nähty oikeudenmukaisuuskysymyksenä. Palaute on kertonut useiden vanhempien hahmottavan pitkän kerhon kunnallisen päivähoidon vaihtoehtona. Vanhemmat kertovat, että esikoulun ja alaluokkien jälkeisinä kesinä ilmenee osassa perheitä tarvetta lapsen hoitoon. Edes osittain peräkkäin järjestellyt vanhempien kesälomat eivät riitä kattamaan koulun pitkää kesälomaa. Kunnallinen päivähoito puolestaan maksaa kesäkuulle useissa tapauksissa noin 200 enemmän kuukaudessa. Päätösvaihtoehdot Kristillisen varhaiskasvatuksen tai seurakunnan tehtävän toteuttamisen kannalta kerhojen järjestämistä on vaikea nähdä kovin merkittävänä päätöksenä. Asia on saanut kirkkovaltuustossa painoarvoaan huomattavasti suuremman huomion. Siitä on tullut periaatteellinen kysymys, jossa punnitaan puheenvuorojen perusteella kappelien vapaata oikeutta järjestää toimintansa itsenäisesti. Samalla toisessa vaakakupissa on huomioitavana toiminnan arvojohtamisen haasteena kysymys oikeudenmukaisuudesta. Valmistelussa asian ratkaisemiseksi, huomio on kiinnitetty lähinnä asian sisältökysymyksiin. Vaihtoehto 1 järjestetään kaikkialle vuonna 2014 Tasapuolisuuden arvon ja oikeudenmukaisuuden vajeen voi korvata parhaiten järjestämällä osallistumismahdollisuuden kaikkialla. Toiminnallisesti tai seurakunnan tehtävän kannalta tämä ei tuo mitään uutta lisäarvoa. Lisäkustannusarvio nyt ilmoittautuneille osallistujamäärille on Jos muutamien osallistujien määrä Kortesjärvellä tai Ylihärmässä kasvaa, saatetaan tarvita myös kolmas ryhmä. Sen minimikustannus on laskelmasta arvioitavissa 5000 ylittäväksi.

5 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 5(10) Tämän vaihtoehdon valitseminen on suhteutettava seurakunnan taloudelliseen tilanteeseen. Käytännössä vaihtoehdon valitseminen merkitsee vastaavan kuluerän säästötavoitetta muualta. Lähtökohtaisesti säästön tulisi löytyä kasvatustyön alalta. Kirkkoneuvoston on syytä kohdentaa säästö yksilöidysti ja suoraan toiminnan- ja talouden suunnitteluohjeisiin vaikuttamalla. Tästä asiasta on vaikea tehdä valmista esitystä, koska leikkaus on pienehköissä määrärahoissa huomattavan suuri. Vaihtoehto 2 Pitkien kesäkerhojen järjestäminen päättyy 2014 Vaihtoehdon toteutuminen tukee seurakuntalaisten tasapuolista kohtelua. Samalla se leikkaa toimintaa Alahärmän kappelissa. Vaikka muutoksen sisältö on vuoden 2012 aikana suoritettuihin toimenpiteisiin nähden vähäinen, uudelleen leikkaamisella samassa kohteessa on kielteistä ja tunteita kuormittavaa vaikutusta. Muutoksen vaikuttavuus seurakunnan toimintaan osallistujien elämänkaarta ajatellen tuskin muodostuu kovin suureksi. Pitkällä kerholla on ilmeinen rinnastettavuus päivähoitoon osallistuvien lasten vanhempien mielessä. Seurakunnan tehtävän toteuttamiseen samana aikana järjestettävä kesäkerho riittänee hyvin. Taloudellisessa mielessä pitkien kerhojen järjestämättä jättäminen koko seurakunnassa tuo euron laskennallisen säästön. Työntekijöille päätös merkitsee vuositasolla lisää korvaavaa työtä lapsityön asemasta. Vaihtoehto 3 Jatketaan entiseen tapaan Eräs vaihtoehto asian rauhalliseksi ratkaisuksi olisi valaa tulevaisuus viime vuosien toiminnassa omaksuttuun muottiin. Tällöin hyväksyttäisiin tasapuolisuudessa pientä kipua ja todettaisiin alueellisen itsemääräämisoikeuden olevan tätä tärkeämpi periaate. Vaihtoehdon houkutuksena on sen näennäinen yksinkertaisuus. Tarkemmassa arvioinnissa ratkaisulla hyväksyttäisiin kaksi periaatteellista suurta asiaa. Toisaalta se, että kappelien välillä voi olla tuntuvia toiminnallisia resurssieroja ja toisaalta, se, että seurakuntaliitoksen alla tehdyt toiminnan laajennuspäätökset hyväksyttäisiin kauaskantoisina ratkaisuina. Molemmat periaatteet ovat pitkällä tähtäimellä vaikeasti hallittavia ja aiheuttavat haasteita. Puheenjohtajan päätösesitys: Esitän, että kirkkoneuvosto päättää 1. esittää kirkkovaltuustolle kokopäiväisten kesäkerhojen lakkauttamista Alahärmässä päätösvaihtoehdon 2 mukaisesti toimintavuonna sisällyttää toiminta- ja taloussuunnitelman ohjeisiin vuodelle 2014 erillisen kiellon esittää toimintamuodon toteuttamista. Pitkän keskustelun jälkeen Martti Puronvarsi teki Marketta Heikkilän kannat-

6 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 6(10) tamana vastaesityksen, jonka mukaan toimintaa jatketaan entiseen tapaan. Keskustelun jatkuttua puheenjohtaja muutti päätösesityksensä seuraavaksi: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että kirkkoneuvosto vie vuoden 2014 toiminta- ja talousarvion laadintaohjeisiin valtuuston tekemän seuraavan päätöksen: 1. Kolme viikkoa kestävä 4-tuntinen kesäkerho järjestetään Kauhavan seurakunnan alue- ja kappeliseurakuntien alueilla. 2. Kerhoihin otetaan mukaan nelivuotiaista syksyllä kakkosluokalle menevien ikäisiin asti. 3. Mikäli ryhmäkoot sallivat, mukaan otetaan myös toisen luokan käyneitä oppilaita. 4. Jokaiselta kesäkerholaiselta peritään osallistumismaksu 60,- kolmen viikon kerhojaksolta. 5. Ruokailu tapahtuu omin eväin. Koska oli tehty kannatettu vastaesitys, puheenjohtaja totesi, että suoritetaan äänestys. Puheenjohtaja teki äänestysesityksen. Sen mukaan ne, jotka kannattavat esittelijän esitystä, äänestävät jaa ja ne, jotka kannattava vastaesitystä äänestävät ei. Äänestysesitys hyväksyttiin. Äänestys suoritettiin käden nostolla ja tuloksena oli 9 jaa -ääntä ja 4 ei -ääntä, joten päätökseksi tuli äänin 9/4 esittelijän esitys. (LIITE 2) Kirkkoneuvoston jäsen Inkeri Saari saapui kokoukseen klo tämän pykälän esittelyn aikana. Kirkkoneuvoston jäsen Teemu Hakala poistui kokouksesta klo tämän pykälän käsittelyn jälkeen. Lisätietoja antaa kirkkoherra Jyrki Jormakka puh. (06) , KAUHAVAN SEURAKUNNAN TILI- JA VASTUUVAPAUDEN MYÖNTÄMINEN VUODEN 2012 TILEISTÄ JA HALLINNOSTA Talousjohtaja Raija Alestalon valmistelu Kauhavan seurakunnan taloussäännön 28 :n mukaan tilintarkastuskertomus on laadittava toukokuun loppuun mennessä. Tilintarkastaja suoritti tilintarkastuksen, josta on annettu tilintarkastuskertomus (LIITE 3). Tilintarkastuskertomuksessa esitetään vastuuvapauden myöntämistä seurakunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille tilivelvollisille tilivuodelta Talousjohtajan päätösesitys:

7 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 7(10) Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se merkitsee saaneensa tiedoksi tilintarkastuskertomuksen ja myöntää vastuuvapauden seurakunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille tilivelvollisille tilivuodelta Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen. Lisätietoja antaa talousjohtaja Raija Alestalo, puh , ESITYS KAUHAVAN SEURAKUNNAN TULOVEROPROSENTIN MÄÄRÄÄ- MISESTÄ VUODELLE 2014 Talousjohtaja Raija Alestalon valmistelu KL:n 15 luvun 2 :n mukaan Seurakunnan jäsenten tulee osallistua niiden varojen hankkimiseen, joita tarvitaan 1 :ssä mainittuihin menoihin (seurakunnan tehtävien toteuttaminen sekä maksut kirkon keskusrahastolle). Kirkkovaltuusto vahvistaa tuloveroprosentin. Tuloveroprosentti vahvistetaan lähimpään 0.05 prosenttiyksikköön. Seurakuntien on ilmoitettava seuraavan vuoden kirkollisveroprosentti verohallitukselle edeltävän vuoden marraskuun 17. päivään mennessä (VerotusMenL 91 a ). Kauhavan seurakunnan tuloveroprosentti on jo pitkään ollut 1,75 %. Kirkkovaltuusto on vuoden 2012 joulukuussa hyväksynyt vuosien toiminta- ja taloussuunnitelman, joka rakentui 1,75 tuloveroprosentille. Verojen etumaksutilityksiä vuodelle 2013 on huhtikuun loppuun mennessä kertynyt yhteensä ,80, joista kirkollisverotulojen osuus on ,90 ja yhteisöverotulojen osuus ,90. Kokonaisverokertymä on laskenut 3,1 % edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Ansioverotulot ovat laskeneet 3,21 % ja yhteisöverotuotot 1,08 %. VERTAILU VEROKERTYMISTÄ Kirkollisverot Yhteisöverot Yht , , , , , ,86 Ero edell.v , , , , , ,74 Ero edell.v , , , , , ,81 Ero edell.v , , ,07

8 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 8(10) , , ,86 Ero edell.v ,17-785, ,95 Oheisena vuoden 2014 tuloslaskelmaraami sekä yli-/alijäämävertailu. (LIITE 4) Talousarvioraami on laadittu edellisvuoden tilinpäätöstietojen ja kuluvan vuoden talousarviolukujen pohjalta. Henkilöstökulujen nousuksi on arvioitu 1,5 %:n korotus. Talouden tasapainottamistoimenpiteitä tullaan jatkamaan seurakunnan tekemän säästöohjelmapäätöksen mukaisesti. Talousjohtajan päätösesitys: Kirkkoneuvosto esittää kirkkovaltuustolle, että se vahvistaa vuodelle 2014 seurakunnan tuloveroprosentiksi 1,75 %. Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen. Lisätietoja antaa talousjohtaja Raija Alestalo, puh , HENKILÖSTÖASIA 79 HENKILÖSTÖASIA 80 TARPEETTOMIEN PANKKITILIEN LOPETUS MUUT ASIAT

9 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2013 9(10) 81 HENKILÖSTÖASIA 82 ALOITTEET Aloitteita ei ollut. 83 TALOUSJOHTAJAN PÄÄTÖKSET Mahdollista siirtämistä varten talousjohtaja ilmoittaa kirkkoneuvoston ohjesäännön 4 luvun 12 :n nojalla tehneensä seuraavat viranhaltijapäätökset. Päätökset ovat nähtävänä kokouksessa. Talousjohtajan päätösluettelo: 9 /2013 Virkavapaus ja sijaisen valinta (LIITE 8) Puheenjohtajan päätösesitys: Kirkkoneuvosto merkitsee talousjohtajan tekemät päätökset tiedoksi. Kirkkoneuvosto hyväksyi yksimielisesti päätösesityksen. 84 TIEDOTUSASIAT Yhteistyötoimikunnan pöytäkirja 1/2013 (LIITE 9) 85 KOKOUKSEN PÄÄTÖS SEKÄ OIKAISUVAATIMUSOHJE JA VALITUS- OSOITUS Puheenjohtajan päätösesitys: Puheenjohtaja päättää kokouksen.

10 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (10) Muutoksenhaku ohessa. (LIITE 10) Puheenjohtaja päätti kokouksen kello Kokouksen puolesta Jyrki Jormakka Jyrki Jormakka puheenjohtaja Raija Alestalo Raija Alestalo sihteeri Pöytäkirja on tarkastettu ja hyväksytty. Kauhavalla Mauno Kari Mauno Kari Heikki Korkealaakso Heikki Korkealaakso Pöytäkirjan nähtävillä pitäminen Nähtävänä oloa koskeva kuulutus on ollut Kauhavan kirkkoherranviraston sekä Alahärmän, Kortesjärven ja Ylihärmän seurakuntatoimistojen ilmoitustaululla virastojen aukioloaikoina Pöytäkirja on ollut yleisesti nähtävänä Kauhavan seurakunnan taloustoimistossa sekä jäljennös Alahärmän, Kortesjärven ja Ylihärmän seurakuntatoimistoissa toimiston ja seurakuntatoimistojen aukioloaikoina.

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (8) KIRKKONEUVOSTO

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (8) KIRKKONEUVOSTO KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 25.04.2017 kello 18.00 19.25 Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Alatalkkari Anna-Maija

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 1(8) KIRKKONEUVOSTO

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 1(8) KIRKKONEUVOSTO KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2012 1(8) Aika: Tiistaina 15.05.2012 kello 18.00-20.36. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone. Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja, sihteeri 84 Raimo Alakumpula

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1(10) KIRKKONEUVOSTO 24.04.2012

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1(10) KIRKKONEUVOSTO 24.04.2012 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2012 1(10) Aika: Tiistaina 24.04.2012 kello 18.00.-19.45. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone. Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Heikki Korkealaakso varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (6) KIRKKONEUVOSTO kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (6) KIRKKONEUVOSTO kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2017 1 (6) Aika: Tiistaina 29.08.2017 kello 17.00 20.10 Paikka: Ylihärmän seurakuntatalo Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Korkealaakso Heikki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (7) KIRKKONEUVOSTO

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ (7) KIRKKONEUVOSTO KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1 (7) Aika: Tiistaina 27.03.2018 kello 18.00 20.25 Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Korkealaakso Heikki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1(9) KIRKKONEUVOSTO 22.01.2013

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1(9) KIRKKONEUVOSTO 22.01.2013 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2013 1(9) Aika: Tiistaina 22.1.2013 kello 18.00 19.42. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Marketta Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 26.

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 26. KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12013 1(9) Aika: Ke 9.1.2013 klo 19.00 20.25. Ryhmäkeskustelut alkaen klo 18.00 Paikka: Pysäkki, Kortesjärven kappeliseurakunta Läsnä: Alakumpula Raimo Bäckman-Vatanen Kristiina

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 26.

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 26. KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12017 1(9) Aika: Ti 31.01.2017 klo 19.00 20.05 Paikka: Läsnä: Kauhavan kirkon alasali Aaramaa Simo Annala Marja-Liisa Erkinheimo Heikki Erkkilä Leena Hakala Teemu Heikkilä

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 27.

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 27. KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22015 1(11) Aika: Ti 12.05.2015 klo 19.00 21.20 Paikka: Läsnä: Kauhavan seurakuntakoti Aaramaa Simo Alatalkkari Anna-Maija Annala Marja-Liisa Erkinheimo Heikki Erkkilä Leena

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (9) KIRKKONEUVOSTO kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ (9) KIRKKONEUVOSTO kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 (9) Aika: Tiistaina 14.08.2018 kello 18.00 19.45 Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Korkealaakso Heikki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja

Ulla Pirilä, kirkkovaltuuston vpj. Antti Viita, talousjohtaja, sihteeri. Matti Koivuluoma, kirkkovaltuuston puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 1/2015 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Keskiviikko klo 17-18.35 Paikka: Virastotalon kokoushuone Läsnä: Kari Mantere, pj Matti Antila Eija Harmanen Henry Hautala Heli Kurikka Heikki Lintala Maija-Liisa

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu Sanni-Maiju Kantoniemi Pirkko Koiramäki ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 7/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Sunnuntai klo 19.00-19.50 Paikka: Seurakuntakeskuksen kahvio Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi Sanni-Maiju

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30)

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Kirkkovaltuusto Aika: klo (kokouskahvit alk. klo 18.30) Aika: klo 19.00 (kokouskahvit alk. klo 18.30) 20.45. Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: Seppo Parkkila puheenjohtaja Harri Henttinen pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 31/5. 2016

Lisätiedot

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen

VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1. jäsen jäsen VESILAHDEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 Aika: 20.5.2013 klo 17.30-18.00 Paikka: Seurakuntatalo Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kesola Anneli Luukkaala

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1(9) KIRKKOVALTUUSTO Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 21

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2018 1(9) KIRKKOVALTUUSTO Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 21 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22018 1(9) Aika: Ti 11.12.2018 klo 19.00 21.35 Paikka: Läsnä: Kauhavan seurakuntakodilla, Kirkkotie 3 b Aaramaa Simo Alatalkkari Anna-Maija Annala Marja-Liisa Erkkilä Leena

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Nina Alanen ja Risto Holma. Taina Tuohimaa puheenjohtaja KIRKKONEUVOSTO 8/2018 1 (5) Aika Keskiviikko 19.9.2018 klo 18 18.16 Paikka Seurakuntakeskus, Arkki Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina Holma Risto Itämetsä Risto Nummela Aulis

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1(12) KIRKKONEUVOSTO 23.04.2013

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1(12) KIRKKONEUVOSTO 23.04.2013 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 1(12) Aika: Tiistaina 23.04.2013 kello 18.00 19.15. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Marketta Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2017 Kirkkoneuvosto 46-55 Aika Tiistai 4.4.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen Minna

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (9) KIRKKONEUVOSTO kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/ (9) KIRKKONEUVOSTO kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 (9) Aika: Maanantai 17.09.2018 kello 18.00 19.55 Paikka: Kauhavan kirkon alasali Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Korkealaakso Heikki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä. Aira Pöllänen Marjo Ruokolainen MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 5 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.20 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto

KÄRSÄMÄEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Asia Sivu. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 25.1.2017 1 3 1 KOKOUKSEN AVAUS JA ALKUHARTAUS Kärsämäen seurakunnan kirkkovaltuuston työjärjestyksen mukaan kirkkovaltuuston kokouksen alussa pidetään alkuhartaus. Puheenjohtaja avaa kokouksen.

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 76 Aika: 27.8.2015 klo 19 20.50 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Marttila Raija Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne

Lisätiedot

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu

ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu ÄHTÄRIN SEURAKUNTA KIRKKONEUVOSTO 3/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai klo 17.15-18.40 Paikka: Kirkkoherranviraston kokoushuone Läsnä: Kalle Peltokangas, pj Pirkko Ahola Ulla Akonniemi Hannu Hautoniemi

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 29.9.2016 klo 17.30 18.12 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Seurakuntatalo Teuvo Ervasti, varajäsen Irmeli Juntunen Antti Koistinen

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1(9) KIRKKOVALTUUSTO Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 21.

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 1(9) KIRKKOVALTUUSTO Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 21. KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22017 1(9) Aika: Ti 16.05.2017 klo 19.00 20.50 Paikka: Läsnä: Kauhavan seurakuntakoti Aaramaa Simo Alatalkkari Anna-Maija Annala Marja-Liisa Erkkilä Leena Heikkilä Marketta

Lisätiedot

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen

puheenjohtaja, kirkkoherra jäsen jäsen puheenjohtaja varajäsen jäsen jäsen jäsen varajäsen jäsen Aika: 11.10.2012 klo 21-21.30 Paikka: Seurakuntatalossa Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Eronen Heikki Sokk Margus Luukkaala Liisa Marttila Raija Savitaipale

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1(9) KIRKKONEUVOSTO

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1(9) KIRKKONEUVOSTO KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2013 1(9) Aika: Tiistaina 4.6.2013 kello 18.00 19.26. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Marketta Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 19.00 20.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Raimo Hoffren Pauli

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (7)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ (7) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 4/ 1 (7) 13.11. n kokous Aika Maanatai 13.11. klo 19.00 20.29 Paikka Seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstaina 19.1.2017 klo 18.00 18.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Seurakuntatalo Taisto Kokko Kyösti Kuisma Hannele Perttunen Anja Pinoniemi Pasi Pistemaa Tuovi Sipola Poissa olleet

Lisätiedot

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5)

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5) PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.01.2017 1/2017 1 (5) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika perjantaina 20.1.2017 klo 18.00 19.12 Paikka seurakuntakodilla Läsnä Petri Laitinen kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ (6) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 6/ 1 (6) 28.12. n kokous Aika Torstai 28.12. klo 19.18 20.22 Paikka Pappila, Valtakatu 13, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 / (5) KIRKKONEUVOSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2 /2015 1 (5) KOKOUSAIKA 10.2.2015 klo 17-18.15 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 4/2008 KIRKKOVALTUUSTO 8.10.2008 1 ( 5 ) 1 ( 5 ) Aika Keskiviikko klo 19.00 19.50 Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Mari Kantola Pekka Koivisto Markku Kontinen Päivi

Lisätiedot

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen

Anna-Mari Karppinen Puheenjohtaja Nelli Kauppi Läsnä Elsi Kemppainen Samuli Kolehmainen TYRNÄVÄN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON ESITTELYLISTA-PÖYTÄKIRJA 3/2019 Kokousaika torstai 25.4.2019 klo 18.00 Kokouspaikka talo Veli-Matti Hietikko Henna-Leena Isokääntä Anita Junttila Anna-Mari Karppinen

Lisätiedot

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen

jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen jäsen Aika: 28.1.2016 klo 18.15 20.00 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Maria-Anne Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA ASIKKALAN SEURAKUNTA KN 05/2018 Kokousaika tiistai 15.5.2018 klo 16.30 Kokouspaikka Maijan kammari, Rusthollintie 4 Läsnä Breilin, Oskar varapj., Anttila, Raimo varajäsen, Koivunen Timo Kuituniemi, Riitta,

Lisätiedot

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016

KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (5) Limingan seurakunta Pappilantie 6, 91900 Liminka KIRKKOVALTUUSTO PÖYTÄKIRJA 4/2016 KOKOUSAIKA: 29.11.2016 ALKAMISAIKA: klo 18.00 PÄÄTTYMISAIKA: klo 19.52 KOKOUSPAIKKA: seurakuntatalo Heiskari Helli

Lisätiedot

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl

Kokousaika: Torstaina klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl MARTINKOSKEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Kokousaika: Torstaina 6.6.2019 klo 18 Kokouspaikka: Seurakuntatalon kahvihuone, Maijankuja 6, Koski Tl Läsnä Hacklin Outi x puheenjohtaja Harstinen Pirjo - varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1

Kirkkovaltuusto N:o 1/2017 Sivu 1 N:o 1/2017 Sivu 1 Aika: 18.1.2017 klo 19 19.35 Paikka: Seurakuntatalo Saapuvilla olleet Jäsenet Hintsala Kirsti Ikäläinen Kirsi Laukkanen Esko Laukkanen Jari poissa, ei varajäsentä Leskinen Antero Muhos

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 08/ Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 Paikka Läsnä Seurakuntatalo Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Loukonen Terttu Moisala Taina Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru poistui paikalta

Lisätiedot

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto

UTAJÄRVEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019 Kirkkovaltuusto Kokousaika Torstai 10.1.2019 klo 18.00 19.11 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Poissa olleet jäsenet Seurakuntatalo Raili Karvonen Tarja Kinnunen Antti Koistinen Pirjo Leinonen Asko Merilä (paikalla

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O

A S I A L U E T T E L O IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 1 (7) A S I A L U E T T E L O 32. Kokouksen avaus 33. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 34. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 35. Ääntenlaskijoiden valinta 36.

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 8/ 2017 Kirkkoneuvosto 78-86 Aika Keskiviikko 5.7.2017 kello 16.00 18.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Rossi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 12/ 2017 Kirkkoneuvosto 118-131 Aika Tiistai 24.10.2017 kello 16.00 17.15 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen, poissa Husso Leena jäsen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Torstai 14.6.2018 klo 18.00 18.55 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja.

PÖYTÄKIRJA Aika Keskiviikko klo 17:03-17:38 Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja. KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (7) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17:03-17:38 Paikka Seurakuntakeskus Saapuvilla olleet Reinikainen Kimmo puheenjohtaja Alanen Nina varapuheenjohtaja Itämetsä Risto Järvinen Kaija

Lisätiedot

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (6) KOKOUSAIKA 19.5.2015 klo 17 18.20 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalon alasali JÄSENET Tolonen Mikko kirkkoherra, puheenjohtaja Puhakka Ulla Maija, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 3/ 2017 Kirkkoneuvosto 24-34 Aika Torstai 28.2.2017 kello 16.00 17.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (8)

Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ (8) Kannuksen seurakunta Pöytäkirja 3/ 1 (8) 13.10. n kokous Aika torstai 13.10. klo 19.00 20.16 Paikka seurakuntatalo, Valtakatu 20, Kannus Läsnä Pajukoski Teija, puheenjohtaja Niemikorpi Antero, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87.

Asiat: Liitteet: 1/ 82, 1-2/ 83, 1/ 84, 1-5/ 86, 1/ 87. 107 Aika: 15.10.2015 klo 18.15-19.25 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Luukas Mari-Anne Sorva Valto

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6

AURAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2014 4.9.2014 Kirkkoneuvosto 1/6 1/6 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Paikka Torstai klo 18.00 Virastotalo LÄSNÄ Äärelä Torsti, pj Hafrén Leena Holppi Hanna- Maria Ääri Anna- Liisa Mäki Kaija Pajula Heikki Toivonen Ari Sahla Taru Laakso Arvo

Lisätiedot

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto

SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Kirkkovaltuusto SOMERON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 129 Kirkkovaltuusto Aika: 18.1.2017 klo 18.00 18.45 Paikka: Someron seurakuntakeskus, sali 2 Läsnä: Eino Pauli Haho Eevi vara Kankare Tarja Kujansuu Antti Känkänen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013

LAPUAN TUOMIOKIRKKOSEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 05/2013 Kirkkoneuvosto 23.04.2013 46 KOKOUSAIKA Tiistaina 23.4.2013 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, tornisali Läsnä jäsenet: Lemettinen Maiju Haukkala Pentti Hietala Heikki Kangasluoma Pentti Koskiahde Markku Kuntsi

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1(11) KIRKKONEUVOSTO 28.08.2012

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1(11) KIRKKONEUVOSTO 28.08.2012 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2012 1(11) Aika: Tiistaina 28.08.2012 kello 18.00-19.45 Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone. Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Heikki Korkealaakso varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 7/ 2017 Kirkkoneuvosto 68-77 Aika Tiistai 30.5.2017 kello 16.00 17.10 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 18.01.2017 1 KOKOUSAIKA 18.01.2017 kello 18.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Forssan seurakuntatalo OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Poissa Caven Heidi Haavisto Veikko Heikkilä Timo Hämäläinen Jari Kallionpää

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 25.04.2018 klo 18.30 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Hulmi Merja Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti Launto-Tiuttu

Lisätiedot

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo

PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017. AIKA keskiviikkona PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2017 AIKA keskiviikkona 25.1.2017 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Arvola Lassi Auranen Harri Hutko Sinikka Kallio Reino Kanervo

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2016 Kirkkoneuvosto 41-51 Aika tiistaina 27.4.2016 kello 16.00 17.00 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 4/ Aika Torstai 16.11.2017 klo 18.10 19.18 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus, toimitushuone Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti

Lisätiedot

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79. Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone Ranuan seurakunta Pöytäkirja KN 10/2018 nettiversio 79 Pappilantie 11 D 1 97700 RANUA 4.12.2018 KIRKKONEUVOSTO Aika maanantai 3.12.2018 klo 18.00 Paikka Ranuan seurakuntatalo, Pappilantie 11 A 1, kokoushuone

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012

Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Aika: 10.5.2012 klo 19.00 20.50 Paikka: Seurakuntatalo Allekirjoitukset: puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastus: Vesilahti 14/5. 2012 Vesilahti 14/5. 2012 Heikki Eronen Maria Forsman Vesilahden

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ 2017 Kirkkoneuvosto 35-45 Aika Tiistai 21.3.2017 kello 16.00 17.05 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Minna Rossi

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 2/ 2017 Kirkkoneuvosto 14-23 Aika Torstai 19.1.2017 kello 16.00 16.55 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja Eeva Arja jäsen Husso Leena jäsen Kytölä Reijo

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO KIRKKONEUVOSTO KOKOUSAIKA 14.12.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Pappilan neuvotteluhuone, Savilahdentie 18 C ASIALUETTELO ASIA LIITE N:O N:O 123 - Kokouksen avaus 124 - Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi.

2 KOKOUKSEN AVAUS JA NIMENHUUTO Harri Kaukinen avasi kokouksen ja suoritti nimenhuudon, jossa todettiin yllämainitut läsnä oleviksi. PÖYTYÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/2015 AIKA keskiviikkona 14.1.2015 klo 19 PAIKKA Pöytyän seurakuntatalo LÄSNÄ jäsenet Ali-Rontti Ilkka Auranen Harri Hutko Sinikka Järvelä Jari Kallio Reino

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Keskiviikkona 01.11.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Köyliön seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Eskola Petri Huitu Pertti Hulmi Merja Kankare Tarja Karilainen Leena Krusberg Mauri Kytövuori

Lisätiedot

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja

PELLON SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm /2016. Gammelin Pertti. Muut osallistujat Huhanantti Riitta kv varapuheenjohtaja LISTA N:o Kirkkoneuvosto Pvm 21.03.2016 3/2016 PÖYTÄKIRJA Sivu Pvm 21.03.2016 1 Aika Maanantaina 21.03.2016 klo 16 16.25 Jäsenet Pelkonen Mikko puheenjohtaja Kitkiöjoki Erkki kn varapuheenjohtaja Gammelin

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(12) KIRKKOVALTUUSTO

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1(12) KIRKKOVALTUUSTO KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12018 1(12) Aika: Ti 22.05.2018 klo 19.00 21.43 Paikka: Läsnä: Kauhavan seurakuntakoti Aaramaa Simo Alatalkkari Anna-Maija Annala Marja-Liisa Erkinheimo Heikki Erkkilä Leena

Lisätiedot

Pöytäkirja Esityslista 1/2017

Pöytäkirja Esityslista 1/2017 1 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 1/2017 Aika: keskiviikko 25.1.2017 klo 18.00 18.20 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat:

Lisätiedot

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä

Talola Pirkko. Pentti Lemettinen 1-6 Jaana Holma 7-11 Anne Marjamäki puheenjohtaja puheenjohtaja pöytäkirjanpitäjä 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2017 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Annala Tarja Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Holma Jaana Ikola Simo Jänikselä Leena Kallio

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/

KIRKKONEUVOSTO KOKOUSPÖYTÄKIRJA No 10/ ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA Aika 16.11.2011 klo 17.00 Kahvitarjoilu klo 16.30-17.00 Paikka Taloustoimiston kokoustila, Sontulantie 1, 37800 Toijala Päätöksentekijät Lindström Sari, puheenjohtaja Ahlfors Sirpa

Lisätiedot

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja

4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO. Tiistaina klo Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, Lohja 4/2018 LOHJAN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTO Tiistaina 27.11.2018 klo 18.30 Mäntynummen seurakuntatalo Mäntynummentie 17, 08500 Lohja K O K O U S K U T S U Lohjan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään

Lisätiedot

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät

Kokouspäivämäärä. Kirkkoneuvosto Aika: klo Osallistujat Päätöksen tekijät 33 Aika: 2.3.2017 klo 19 20.40 Paikka: Pappila Osallistujat Päätöksen tekijät Henttinen Harri Ali-Löytty Lahja Bergius Panu Forsman Maria Kankainen Markku Kesola Anneli Da Conceicao Sari Sorva Valto Vaasvainio

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat

1 (7) Kirkkovaltuusto 2/2017 Pöytäkirja Käsiteltävät asiat 1 (7) Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2 Nimenhuuto ja kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Työjärjestyksen hyväksyminen 4 ntarkastajien valitseminen 5 Luottamushenkilön ero 6

Lisätiedot

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto

Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/ Kirkkovaltuusto Luumäen seurakunta PÖYTÄKIRJA 4/2013 14 Aika tiistai 10.12.2013 klo 18.30 19.56 Paikka Seurakuntakeskus, Taavetti Käsiteltävät asiat 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA

PÖYTÄKIRJA ON TARKASTETTU KIRKKOHERRANVIRASTOSSA KIRKKOVALTUUSTO 1/2019 Sivu 1 PÖYTÄKIRJA Aika: Torstai kello 18.00-20.02 Paikka: Seurakuntakeskuksen kellosali Läsnä: Aspila-Renkola Kaija Hannuksela Juho Hautala Henry Hautala Jarkko Hautamäki Eero-Pekka

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 23.

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 23. KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 22019 1(11) Aika: Ti 21.05.2019 klo 19.00 20.55 Paikka: Läsnä: Kauhavan seurakuntakoti, Kirkkotie 3b Aaramaa Simo Alatalkkari Anna-Maija Annala Marja-Liisa Erkinheimo Heikki

Lisätiedot

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello

Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello SAVONLINNAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KOKOUSKUTSU Savonlinnan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään seurakuntakeskuksen pikkusalissa, Kirkkokatu 17, tiistaina 15. tammikuuta 2019 kello 18.00. Kokouksen

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6

Kirkkoneuvosto (9) Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Kirkkoneuvosto 18.5.2016 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona 18.5.2016 klo 16.30-17.40 Paikka Uudenkaupungin seurakuntakeskus Kirjasto, Koulukatu 6 Ennen varsinaista kokousta, klo 16 alkaen

Lisätiedot

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56

Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63. Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Suonenjoen seurakunta PÖYTÄKIRJA 5/ 2016 Kirkkoneuvosto 52-63 Aika tiistaina 24.5.2016 kello 16.30 17.30 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Haapanen Ismo puheenjohtaja, sihteeri 52-56 Husso Leena jäsen Kytölä

Lisätiedot

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo

Puronvarsi-Syrjälä Tuula. Poissa: Lahtinen Helena, Luoma Riitta, Nyrhilä Jaakko, Panula Aaro, Rajala Lasse, Ylitalo Teppo 1 KOKOUSAIKA Tiistaina 29.1.2013 klo 19.00 19.30 KOKOUSPAIKKA Keskustan seurakuntatalo, alasali Läsnä: Äystö Leena, pj Hakola Anni Haukkala Pentti Hietala Heikki Joutsiniemi Juha Kangasluoma Pentti Kontola

Lisätiedot

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 1(8) KIRKKONEUVOSTO 25.07.2013

KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 1(8) KIRKKONEUVOSTO 25.07.2013 KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2013 1(8) Aika: Torstaina 25.07.2013 kello 19.00 20.12. Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Läsnä: Jyrki Jormakka kirkkoherra, puheenjohtaja Marketta Heikkilä varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 24.

Kirkkovaltuuston 27 jäsenestä varajäsenet mukaan lukien oli paikalla 24. KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 12014 1(17) Aika: Ti 20.05.2014 klo 19.00 21.47 Paikka: Läsnä: Kauhavan seurakuntakoti Alakumpula Raimo Erkinheimo Heikki Erkkilä Leena Hede Sanna Heikkilä Marketta Heinonen

Lisätiedot

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri

MUUT LÄSNÄOLLEET Outi Leino, kirkkovaltuuston pj Ari Vilén, kirkkovaltuuston vpj. Susanna Nieminen, vt. talouspäällikkö, sihteeri 1/8 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS 1/2018 Aika Torstai 15.02.2018 klo 18:00 Paikka Auran seurakuntatalon kahvio LÄSNÄ Torsti Äärelä, pj Leena Hafrén, vpj Jarmo Arvola Timo Isotalo Kaija Mäki, saapui 5 :n käsittelyn

Lisätiedot

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA

AKAAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ 3/2013 PÖYTÄKIRJA 1 KOKOUSAIKA 15.12.2014 kello 18.00 19.35 Kahvitarjoilu kello 17.15-18.00, valokuvaus 17.40 Kokouksen alussa rakennusinsinööri Hannu Järvinen esittelee Toijalan siunauskappelin kuntoarvioraportit ja korjaussuunnitelman

Lisätiedot

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016

Salon seurakunnan kirkkovaltuusto. Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Salon seurakunnan kirkkovaltuusto Pöytäkirja Esityslista 2/2016 Aika: 9.2.2016 klo 19.00 19.30 Paikka: Salon seurakunta, Seurakuntatalo, Juhlasali, Kirkkokatu 6, 24100 Salo Osallistujat: Jäsenet Läsnä

Lisätiedot

A S I A L U E T T E L O:

A S I A L U E T T E L O: IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (8) A S I A L U E T T E L O: 48. Kokouksen avaus 49. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 50. Pöytäkirjan tarkastajien valinta 51. Ääntenlaskijoiden valinta 52.

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/

SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) KIRKKONEUVOSTO 4/ SYSMÄN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1 ( 9 ) Aika Keskiviikko 23.4.2014 klo 10.00 Paikka Olavin toimintakeskus, Kokoustila Katiska, Uotintie 7 Läsnä Petri Virkkunen vs. kirkkoherra, puheenjohtaja, poissa 39-40

Lisätiedot