Suomen Naturistiklubi ry syystiedote

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Suomen Naturistiklubi ry syystiedote 10.9.2012"

Transkriptio

1 Suomen Naturistiklubi ry syystiedote Hei kaikki Suomen Naturistiklubi ry:n jäsenet ja yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet. Kesä oli aika sateinen ja kokonaisuudessaan hieman kolea, joten parempiakin naturistikesiä on kyllä nähty. Toivottavasti olette kuitenkin hieman päässeet nauttimaan siitä kaikkein ihanimmasta olotilasta eli alasti olemisesta yksin tai muiden seurassa luonnon keskellä, kun tuuli ja aurinko hyväilee kehoa. Nyt kuitenkin sellainen alkaa olemaan väkisin taakse jäänyttä aikaa, vaikka intiaanikesästä vielä puhutaankin, joten on aika miettiä syyskauden ohjelmaa. Naturist Holidays in Europe kirja Yhdistyksellä on myynnissä myös englanninkielistä Naturist Holidays in Europe kirjaa jäsenhintaan 15 euroa (ei-jäsenille 25 euroa). Kirjan voi tilata suoraan kotiin ennakkomaksulla tai postiennakolla. Ennakkomaksu: Tilatun kirjan hinta postikuluineen maksetaan etukäteen yhdistyksen tilille. Muista ehdottomasti laittaa maksun yhteyteen viestitietoihin oma nimesi ja osoitteesi postinumeroineen. Lähetämme kirjan sinulle pulleassa kirjekuoressa, kun olemme saaneet maksun. Maksa posti- ja käsittelykuluina kirjan normaalien, yllämainittujen myyntihintojen lisäksi yhteensä 7 euroa. Täten kirjan hinta jäsenille on 22 euroa ja ulkopuolisille 32 euroa / kirja. Yhdistyksen tilinumero on FI (BIC-koodi: DABAFIHH). Postiennakko: Voimme lähettää tilatut kirjat myös postiennakolla. Silloin edellä mainittuihin maksuihin lisätään vielä postiennakkolähetyksen maksu, joka on 3,90 euroa / lähetys (eli hinta on jäsenille yhteensä 25,90 euroa ja ulkopuolisille 35,90 euroa / kirja). Tilaa kirja postiennakolla lähettämällä tilauspyyntö osoitteeseen tai soittamalla Muista mainita oma nimesi ja osoitteesi postinumeroineen.

2 Inkoon naturistiranta Ensi kesää silmällä pitäen kerrottakoon, että Suomessa on uusi virallinen naturistiranta Inkoossa, Kopparnäsin alueella: Kopparnäs on Uudenmaan Virkistysalueyhdistyksen hallinnoima ulkoilualue Inkoossa. Yhdistys on hyväksynyt alueen eräiden rannanosien käyttämisen naturistiseen rantaelämään. Parhaiten naturistien käyttöön sopii ulkoilualueen kaakkoiskulmassa oleva hiukan eristynyt Klobbacka niemi, sillä suuret joukot suosivat pysäköintipaikkoja lähempänä olevia rantoja. Maastoltaan paikka on edustavaa kallioista ulkosaaristoa, missä avautuu näkymä äärettömälle ulkomerelle. Uimaan meno onnistuu, mutta kivien takia vain tarkoin valituista kohdista. Ranta sopii enemmän aikuisten rauhalliseen kuin lasten vilkkaaseen kesäpäivän viettoon. Lisätiedot: Kopparnäsiin pääsee Hanko-Helsinki -tieltä Degerbyn kirkon kohdalta Inkoossa (45 km Helsingistä), missä ruskeapohjainen matkailuopaste ohjaa alueelle. Oikean pysäköintipaikan löytää ajamalla oheisen kartan mukaan Kopparnäsintietä pitkin ja kääntymällä lopuksi Klobbackantielle, matkaa isolta tieltä on seitsemisen kilometriä. Pysäköintipaikka on 50 m ennen ajon keskeyttävää puomia, mistä alkaen on käveltävä. Hakukoneisiin ja navigaattoriin voit laittaa osoitteen Klobbackantie 26, Inkoo tai koordinaatit Kävely pysäköintipaikalta naturistien käyttöön soveltuville rannoille kestää minuuttia vauhdista ja kohteen etäisyydestä riippuen. Reitti rannoille jatkuu tietä pitkin puomin ohi ja kääntyy parin sadan metrin päässä hienoille kallioselänteille, missä etenemisuran erottaa kallion jäljistä. Ensimmäisellä kerralla kannattaa ottaa oheinen kartta mukaan. Karttaan on merkitty kaksi aluetta, joista voi valita mieleisemmän. Klobbackan lounaskärjessä oleva alue sopii parhaiten keskipäivään, kun aurinko paistaa eteläiseltä taivaalta ja ulkomeri kimmeltää. Iltavisiiteillä kannattaa jäädä lähemmäs autopaikkaa. Siellä ilta-aurinko heijastuu voimakkaasti veden pinnasta, kun alla oleva kallio hehkuu päiväistä lämpöä. Päiväsaikaan tällä jälkimmäisellä alueella saattaa olla muutakin väkeä, mutta ei liiaksi. Muista pitää alue siistinä ja siivoa muidenkin mahdollisesti alueelle jättämät roskat pois, jotta saamme jatkossakin nauttia luonnon rauhasta alasti.

3 Vasen kuva: Naturistien suosimat alueet ovat kuvan alalaidassa Klobbacka niemen lounais- ja länsikulmassa. Lounaiskulma sopii keskipäiviin ja länsialue iltoihin. Oikea kuva: Saapuminen Inkooseen tapahtuu Helsingistä päin Länsi-väylää pitkin. Muualta Suomesta tulevat saapuvat Inkooseen joko luontevasti seuraten ensin Kehä III länsipäähän ja kääntyen sitten kohti Lohjaa, Tammisaarta ja Hankoa. Samoin luonteva reitti voi olla saapua alueelle Lohjalta Lohja - Siuntio - Degerby -tietä pitkin. Hanko - Helsinki -tieltä (Länsiväylä) lähtee Degerbyn kirkon läheltä tie kohti Kopparnäsiä ja Klobbackan aluetta.

4 Naturistitapahtumat syyskaudella 2012 SNC: La klo 15 alkaen. Kesäkauden päättäjäiset Liedon aseman lähellä Nautelassa, sotaveteraanien korsun lähellä savusaunassa ja lammen rannalla osoitteessa Vintalantie 521, Lieto. SNC: La klo Illanvietto Turussa, Hepokullan uimahallissa osoitteessa Jahtilähteenkatu 6, Turku. Käytössä allasosasto ja takkahuone keittiöineen. Suomen Naturistiliitto ry: Sunnuntai klo 18:00-20:30. Vantaalla, Martinlaakson uimahallissa kaikille naturisteille tarkoitettu uintitilaisuus. Osallistumismaksu 8 euroa yksinäisiltä, ja pariskunnat pääsevät sisään kaksi yhden hinnalla. SNC: La klo Illanvietto Turussa, Hepokullan uimahallissa osoitteessa Jahtilähteenkatu 6, Turku. Käytössä allasosasto ja takkahuone keittiöineen. Tilaisuuden aikana pidetään myös yhdistyksen syyskokous klo 19. SNC: La klo Illanvietto Turussa, Hepokullan uimahallissa osoitteessa Jahtilähteenkatu 6, Turku. Käytössä allasosasto ja takkahuone keittiöineen. SNC: La klo 15 lähtien. Yhdistyksen Pikkujoulut Maarian Mahdin Majalla Turussa. Tilaisuuden ohjelma, hinta, ilmoittautuminen yms selviää tarkemmin lähempänä tilaisuutta. Helsingissä vuosia käyttämämme Liikuntamyllyn sauna-allasosasto on toistaiseksi remontissa ja remontin aikataulu on täysin avoinna. Olemme etsineet kerholle uutta kokoontumispaikkaa Helsingin alueella. Läpi on käyty noin 50 paikkaa, myös usean jäsenen avustuksella, löytämättä kuitenkaan riittävän hyvällä paikalla olevaa kohtuuhintaista, meille sopivaa paikkaa. Jos tiedät sopivan kokoisen, kohtuuhintaisen tilan, joka voisi soveltua käyttöömme (allasosastollinen tila, saunatila tms. yhteiseen ajanviettoon sopiva miellyttävä tila), niin lähetä vinkkiä yhdistyksen hallitukselle joko sähköpostitse tai soittamalla yhdistyksen numeroihin tai Tällä hetkellä Helsingin tapaamiset ovat jäähyllä, kunnes uusi paikka löytyy tai Liikuntamyllyn pukuhuoneremontti valmistuu. Yhdistyksen normaalien sisäuintitilaisuuksien osallistumismaksut ovat seuraavat: Yhdistyksen kannatusjäsenet ja varsinaiset jäsenet: Yli 18-vuotiaat aikuiset 12 eur / henkilö Työttömät työvoimatoimiston työnhakijat, äitiys/vanhempainlomalla olevat ja päätoimiset opiskelijat puoleen hintaan eli 6 eur / henkilö Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi vanhempien seurassa. Maksa tilaisuuden osallistumismaksu mielellään käteisenä yhdistyksen tilaisuuksissa. Voit myös maksaa sen etukäteen yhdistyksen tilille Sampo Pankki: FI (BIC-koodi: DABAFIHH). Muista, että maksu näkyy usein toisen pankin tilillä vasta kahden pankkipäivän päästä.

5 Yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet naturistit ovat aina tervetulleita mukaan tilaisuuksiin. Etukäteisilmoittautuminen ei ole pakollista yhdistyksen normaaleissa tilaisuuksissa (pikkujouluissa on myös jäsenillä ilmoittautumispakko). Yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneiden osallistumismaksut ovat seuraavat: Yli 18-vuotiaat aikuiset 15 eur / henkilö Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi vanhempien seurassa. Maksa tilaisuuden osallistumismaksu käteisenä yhdistyksen tilaisuudessa. Yhdistyksen tilaisuuksien osallistumismaksuja ei voi maksaa tilaisuuden aikana pankkikortilla tai muulla korttimaksutavalla. Jäsenkokouksen kokouskutsu 2 / 2012 Suomen Naturistiklubi ry:n jäsenkokous (kokous 02/2012) pidetään lauantaina klo Turussa, Hepokullan uimahallin saunakabinetissa, osoitteessa Jahtilähteenkatu 6, Turku. Esityslistalla on sääntöjen määräämät asiat sekä mm. seuraavat asiat: Yhdistyksen tapaamispaikat ja toiminta. Tilaisuus pidetään yhdistyksen normaalin jäsentapaamisen yhteydessä, joka on samassa paikassa klo Jos haluat osallistua koko tilaisuuteen, niin maksa normaali osallistumismaksu. Jos joku yhdistyksen jäsenmaksun maksanut jäsen haluaa osallistua vain kokoukseen, niin hän voi osallistua siihen ilmaiseksi tulemalla paikalle klo 18:50 ja poistumalla paikalta välittömästi kokouksen jälkeen. Tällöin hän ei saa hyödyntää jäsentapaamiseen kuuluvaa tarjoilua ja sauna-allasosaston käyttöä. Turussa Suomen Naturistiklubi ry:n hallituksen puolesta Juha Jonsson puheenjohtaja

6 Yhdistyksen yhteystiedot Yhdistyksen suomenkielinen nimi Suomen Naturistiklubi ry (SNC ry) Yhdistyksen ruotsinkielinen nimi Finlands Naturistklubb ra Yhdistyksen englanninkielinen nimi Naturist Club of Finland Kotisivu: Sähköposti: Suomen Naturistiklubi ry (SNC ry), PL 354, FI Turku, Postiosoite FINLAND Puhelinnumero: (ei tekstiviestejä, kiitos) Pääkaupunkiseudun paikallisinfo: (ei tekstiviestejä, kiitos) Tilinumero: Sampo Pankki: FI (BIC-koodi: DABAFIHH) Yhdistysrekisterinumero: Y-tunnus: Jäsenmaksu / kalenterivuosi 15 euroa (BONUS: Syys-joulukuussa maksettu uuden jäsenen jäsenmaksu on voimassa seuraavan kalenterivuoden loppuun asti!)

JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE Suomen noutajakoirajärjestö ry

JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE Suomen noutajakoirajärjestö ry 1 JÄSENREKISTERIN KÄYTTÖOHJE Suomen noutajakoirajärjestö ry Päivitetty SISÄLLYS Jäsenmaksujen asettamisesta... 3 Jäsentyypit... 3 Suomen noutajakoirajärjestön maksuosuudet... 4 Esimerkkitapaus 1... 4 Esimerkkitapaus

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 28.5.2012 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Jyväskylän Versot ry:n omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle.

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA MERITUULEN TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 01.12.2014 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Merituulen omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle. Olemme keränneet tähän

Lisätiedot

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 1/2010

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 1/2010 Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 1/2010 Kavtsi Tunturiladun kahdeksas kerho Retkeilyä vuodesta 1972 Tunturikerho Kavtsi Jäsenmäärä 2010 600 jäsentä Jäsenmaksut vuonna 2010 ovat: Yksilöjäsen 32,00 euroa

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Nousiainen, Paimio,

Lisätiedot

https://www. Yhdistyksen toimisto Toinen linja 3 2.krs 00530 Helsinki 2/2014 www.os240.jhlyhdistys.fi Meidät löytää myös Facebookissa

https://www. Yhdistyksen toimisto Toinen linja 3 2.krs 00530 Helsinki 2/2014 www.os240.jhlyhdistys.fi Meidät löytää myös Facebookissa 240- kymppinen https://www. 2/2014 Yhdistyksen toimisto Toinen linja 3 2.krs 00530 Helsinki www.os240.jhlyhdistys.fi Meidät löytää myös Facebookissa HALLITUS JA TOIMIHENKILÖT 2014-2015 Puheenjohtaja Carita

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 4 / 2014

Jäsenlehti nro 4 / 2014 Jäsenlehti nro 4 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 2 / 2014

Jäsenlehti nro 2 / 2014 Jäsenlehti nro 2 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 3 / 2014

Jäsenlehti nro 3 / 2014 Jäsenlehti nro 3 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 23.8.2009 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Jyväskylän Versot ry:n omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle.

Lisätiedot

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 4/2012

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 4/2012 Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 4/01 Kavtsi Tunturiladun kahdeksas kerho Retkeilyä vuodesta 197 Tunturikerho Kavtsi Jäsenmäärä 575 jäsentä Jäsenmaksut vuonna 013 ovat: Yksilöjäsen 38,00 euroa Perhejäsenmaksu

Lisätiedot

Jäsenlehti 2011 nro: 1

Jäsenlehti 2011 nro: 1 Jäsenlehti 2011 nro: 1 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, geokätköily, hiihto, keppijumppa, lentopallo, luontouinti, maastorullaluistelu,

Lisätiedot

PAMINA 003 RY:N TOIMISTO

PAMINA 003 RY:N TOIMISTO Pamina 003 ry:n jäsenlehti 2/ 2014 www.pamina003.fi PAMINAVINKKI Julkaisija PAM palvelualan Pirkanmaan ammattiosasto Pamina 003 ry Toimituksen osoite Aleksis Kiven katu 18 B, 33210 Tampere Toimituskunta

Lisätiedot

Alkkari. Lämpimät kiitokset yhteisiä palvelutehtäviä suorittaneille!

Alkkari. Lämpimät kiitokset yhteisiä palvelutehtäviä suorittaneille! 1 Alkkari Kesäkuu 2006 Lämpimät kiitokset yhteisiä palvelutehtäviä suorittaneille! 2 Sisällysluettelo: Hyvä muistaa ja tietää 2 AAL-yhtenäisyyskokous -- mikä se onkaan? 3 Mistä yhtenäisyyspalaverissa puhuttiin?

Lisätiedot

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti Retkeilyä vuodesta 1972 2/2005 Tunturikerho Kavtsi Jäsenmäärä 2005 580 jäsentä Kuluvan vuoden 2005 jäsenmaksut ovat: Ensimmäinen perheenjäsen 28 euroa Perhejäsenmaksu 45

Lisätiedot

Jäsenlehti. Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry:n. No: 1 Helmikuu 2012. Ammattiliitto Pro:n Lahden seudulla toimiva kokoomayhdistys

Jäsenlehti. Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry:n. No: 1 Helmikuu 2012. Ammattiliitto Pro:n Lahden seudulla toimiva kokoomayhdistys Lahden Seudun Toimihenkilöt Pro ry:n Jäsenlehti No: 1 Helmikuu 2012 LAHDEN SEUDUN TOIMIHENKILÖT PRO ry Ammattiliitto Pro:n Lahden seudulla toimiva kokoomayhdistys Puheenjohtajan Palsta Uusivuosi ja uudet

Lisätiedot

VESIPOSTI nro 3/2006 syyskuu

VESIPOSTI nro 3/2006 syyskuu VESIPOSTI nro 3/2006 syyskuu Puheenjohtajan tajunnanvirtaa Lyhyesti sanoen tilanne on tämä: P1-kurssia ei pidetä, ainakaan syksyllä. Se johtuu lähinnä siitä, että seuran vaihteeksi liian pitkäaikainen

Lisätiedot

RAISION RINKKA RY JÄSENTIEDOTE 2-2015

RAISION RINKKA RY JÄSENTIEDOTE 2-2015 RAISION RINKKA RY JÄSENTIEDOTE 2-2015 1 RAISION RINKKA RY LIIKUNNAN PUOLESTA JO VUODESTA 1979 Raision Rinkka r.y.:n johtokunta ja muut toimihenkilöt vuonna 2015 Puheenjohtaja Mirkka Karikoski Meriläntie

Lisätiedot

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE

AVUSTAJAKESKUS TIEDOTE AVUSTAJAKESKUS - yhteistyötä yli rajojen Aura, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Kaarina, Kokemäki, Köyliö, Laitila, Lieto, Loimaa, Luvia, Masku, Merikarvia, Mynämäki, Naantali, Nakkila, Pori, Pöytyä, Raisio,

Lisätiedot

Häkkisten Sukuseura Ry

Häkkisten Sukuseura Ry Häkkisten Sukuseura Ry Jäsenlehti 2014 Puheenjohtajan Tervehdys Hyvät sukulaiset U usi vuosi on vaihtunut ja se tarkoittaa kolmatta sukukokousta Tervonsalmessa heinäkuussa. Teille jokaisella on varmasti

Lisätiedot

1 2/2012. KENGÄN koputuksia PIENI- JA ISOKENKÄISET RY SMÅ OCH STORA SKOR RF TALL & SMALL ASSOCIATION NA EUROOPPATREFFIT 2012 FINLAND

1 2/2012. KENGÄN koputuksia PIENI- JA ISOKENKÄISET RY SMÅ OCH STORA SKOR RF TALL & SMALL ASSOCIATION NA EUROOPPATREFFIT 2012 FINLAND KENGÄN koputuksia 1 2/2012 PIENI- JA ISOKENKÄISET RY SMÅ OCH STORA SKOR RF TALL & SMALL ASSOCIATION NA EUROOPPATREFFIT 2012 FINLAND Tampere 10. 17.6.2012 Saajan tilinumero Mottagarens kontonummer IBAN

Lisätiedot

BirdLifen paikallistoimintamalli

BirdLifen paikallistoimintamalli BirdLifen paikallistoimintamalli ohjeita paikalliseen lintuharrastustoimintaan alueellisen lintuyhdistyksen sisällä Käyttöohje: Jos dokumentti näyttää pitkältä, lue aluksi sisällysluettelo ja kappaleet

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 4 / 2013

Jäsenlehti nro 4 / 2013 Jäsenlehti nro 4 / 2013 2 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, melonta, geokätköily, hiihto, keppijumppa, lentopallo, luontouinti,

Lisätiedot

Suomen Vyöhyketerapeutit ry

Suomen Vyöhyketerapeutit ry TÄSSÄ SIGNAALISSA Sivu 1. Puheenjohtajan tervehdys ja Johtokunnan esittely 1 2. Feng Shui referaatti Hyvänolon päiviltä 3 3. Kutsu Hyvänolon Päiville 19.-20.4 5 4. Kutsu Hauhon kesäpäiville 23.-24.8 6

Lisätiedot

250 Tampere. 4/2013 Iloista joulua ja aktiivista uutta vuotta JHL 250 Tampere -lehden lukijoille

250 Tampere. 4/2013 Iloista joulua ja aktiivista uutta vuotta JHL 250 Tampere -lehden lukijoille 250 Tampere 4/2013 Iloista joulua ja aktiivista uutta vuotta JHL 250 Tampere -lehden lukijoille Lehden aikataulu JHL 250 Tampere nro 1/2014 ilmestyy viikolla 8-9 Tee lehteen juttu! Tai anna vinkki aiheesta,

Lisätiedot

Tuontikoira. kasvattajahaastattelusarja alkaa. Pomarkun mäyräkoiraleiri tulee taas - ilmoittaudu mukaan!

Tuontikoira. kasvattajahaastattelusarja alkaa. Pomarkun mäyräkoiraleiri tulee taas - ilmoittaudu mukaan! 1 / 2007 Helsingin Seudun Mäyräkoirakerho ry:n tiedote Bulletin för Helsingfors Nejdens Taxklubb Tuontikoira Pomarkun mäyräkoiraleiri tulee taas - ilmoittaudu mukaan! kasvattajahaastattelusarja alkaa TOIMITUS

Lisätiedot

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 4/2010 Kavtsi Tunturiladun kahdeksas kerho Retkeilyä vuodesta 1972 Tunturikerho Kavtsi Jäsenlehti Väärti Lehti ilmestyy neljästi vuodessa. Painos 600 kpl. Taitto: Jaakko

Lisätiedot

Vihreä jäsenhankintaopas. Taru Anttonen Emma Kolu

Vihreä jäsenhankintaopas. Taru Anttonen Emma Kolu Vihreä jäsenhankintaopas Taru Anttonen Emma Kolu Sisällys Saatteeksi 3 Jäsenhankinta osaksi yhdistyksen perustoimintaa 4 Muistuta jäsenmaksun maksamisesta 4 Miksi liittyä puolueeseen? Kirkasta yhdistyksen

Lisätiedot

33. Hengen ja Tiedon messut

33. Hengen ja Tiedon messut 33. Hengen ja Tiedon messut 10.-11.10.2015 Helsingin Suomalaisella Yhteiskoululla lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00-18.00 Messuteema: Yliluonnollista onko sitä? Hengen ja Tiedon messut pidetään Helsingin

Lisätiedot

JÄSENTIEDOTE 1 / 2014

JÄSENTIEDOTE 1 / 2014 JÄSENTIEDOTE 1 / 2014 Nurmijärven Latu ry Nurmijärven Latu ry on vuonna 1982 perustettu Suomen Latu ry:n alainen paikallisyhdistys. Toimimme luonnossa tapahtuvan kunto-, virkistys ja terveysliikunnan sekä

Lisätiedot