KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Nurmon seurakuntakodin ilmoitustaululla neljäntoista päivän ajan lukien.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KÄSITELTÄVÄT ASIAT. Nurmon seurakuntakodin ilmoitustaululla neljäntoista päivän ajan lukien."

Transkriptio

1 ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 2 / 2015 KOKOUSAIKA klo 18 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 16 Työjärjestyksen vahvistaminen kokoukselle 17 Työalakatsaus 18 Nurmon kappeliseurakunnan toimintakertomukset Vastuuryhmien perustaminen 20 Kappalaisen viran täyttäminen 21 Lapsiasiahenkilön valinta 22 Jäsenen valinta Hietamäki-toimikuntaan 23 Edustajien valinta Hyllykallion Palvelutalo Oy:n hallitukseen 24 Osallistujat Kirkkopäiville 25 Edustajan valinta rippikoulutyön toimikuntaan 26 Edustajien nimeäminen eräisiin yhtiö- ja vuosikokouksiin 27 Muut mahdolliset esille tulevat asiat 28 Ilmoitusasiat 29 Kokouksen päättäminen Nurmon seurakuntakodin ilmoitustaululla neljäntoista päivän ajan lukien. PETRI YLI-SOINI Kappelineuvoston puheenjohtaja

2 PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA klo KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti LÄSNÄOLLEET JÄSENET Alapiha Tuija, saapui klo Hyyppä Jenni, poistui klo Jaskari Jari Juusola-Vänskä Miia, vs. johtava kappalainen Keski-Luoma Aira, varajäsen Kalliovalkama Elina Mäkinen Alpo, poistui klo Prusti Hanne Saari Markku, poistui klo Uusi-Pohjola Mervi Yli-Soini Petri, puheenjohtaja MUUT LÄSNÄOLLEET Juurakko Jussi, kirkkoneuvoston edustaja Lehto Leena, seurakuntasihteeri Salo Jukka, kirkkoherra ASIAT Puheenjohtaja Sihteeri Pöytäkirjan tarkastus Nurmon kappeliseurakunnan seurakuntatoimistolla Jari Jaskari Elina Kalliovalkama

3 13 Kokouksen avaus Johtava kappalainen piti alkuhartauden. Puheenjohtaja avasi kokouksen klo Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kokous todettiin laillisesti koolle kutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. Kappelineuvoston jäsenistä oli poissa Jaakko Tiittanen. Paikalla oli hänen varajäsenensä Aira Keski-Luoma. 15 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Tarkastusvuorossa olivat Jari Jaskari ja Elina Kalliovalkama. 16 Työjärjestyksen vahvistaminen kokoukselle Työjärjestykseksi vahvistettiin esityslistan mukainen järjestys siten, että pykäläksi 25 lisättiin Edustajan valinta rippikoulutyön toimikuntaan ja pykäläksi 26 Edustajien nimeäminen eräisiin yhtiö- ja vuosikokouksiin. 17 Työalakatsaus Jatketaan edellisessä kokouksessa aloitettua työalojen esittelykierrosta. Paikalla ovat musiikkityön sekä nuoriso- ja varhaisnuorisotyön viranhaltijat kertomassa työalan tämänhetkisestä tilanteesta ja esittelemässä omalta osaltaan viime vuoden toimintakertomuksen. Vs. johtavan kappalaisen esitys: Kappelineuvosto kuulee esillä olevien työalojen esittelyt ja toimintakertomukset ja käy niistä keskustelun. Kappeliseurakunnan musiikkityöstä kertoi kanttori Kristiina Ylinen. Vastaava nuorisotyöntekijä Harri Saarinen esitteli varhaisnuoriso- ja nuorisotyötä. Kappelineuvosto kyseli ja keskusteli viranhaltijoiden kanssa esillä olleista työaloista.

4 18 Nurmon kappeliseurakunnan toimintakertomukset 2014 Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoneuvoston on laadittava kultakin kalenterivuodelta toimintakertomus seurakunnan hallinnosta, taloudesta ja toiminnasta. Toimintakertomuksessa on esitettävä selvitys toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Kappelineuvoston tehtäviin puolestaan kuuluu laatia toimintakertomus kappeliseurakunnan alueelta. Kirkkojärjestyksessä siis todetaan toimintakertomuksen pääasiallisena sisältönä olevan asetettujen tavoitteiden toteutumisen arviointi. Seinäjoen seurakunnan yhteisenä painopisteenä vuodelle 2014 oli Sunnuntai takaisin -teema, minkä lisäksi työalalla oli mahdollisuus määritellä omia tavoitteitaan. Työalat ovat valmistelleet kappelineuvostolle toimintakertomuksensa. Liite 1 Vs. johtavan kappalaisen esitys: Kappelineuvosto hyväksyy toimintakertomukset omalta osaltaan. Kappelineuvosto hyväksyi toimintakertomukset pienin täydennyksin. Kappelineuvoston osuuteen lisättiin kirkkoherran läsnäolo yhdessä kokouksessa ja jumalanpalveluselämän osuuteen vuoden 2013 tunnusluvut.

5 19 Vastuuryhmien perustaminen Edellisessä kokouksessaan kappelineuvosto nimesi lähetystyön ja diakoniatyön toimikunnat ja antoi viranhaltijoille tehtäväksi miettiä kantansa lisätoimikuntien tai vastuuryhmien tarpeeseen omalla työalallaan ja mahdollisesti miettimään niiden nimeämistä. Edellisellä kaudella toimineiden miestyön ja kirkkomusiikin vastuuryhmien jatkosta on esitetty selkeä toive. Miestyön vastuuryhmän ovat kuuluneet Jussi Alaviitala, Risto Lipasti, Raimo Luomaranta, Esa Mäkinen ja Asko Savolainen. Vuosina toimineen musiikkityön vastuuryhmän jäseninä ovat olleet Yrjö Ylisalmi (Veteraanikööri), Kaisu Niemi (Seniorikuoro), Anneli Marttala (Kirkkokuoro), Petra Syri (Marena) sekä seurakunnan virkaa hoitavat kanttorit ja kappelineuvoston edustajana Kari Maunula. Pohdittavaksi on noussut myös mahdollisesti nuorisotyön ja jumalanpalveluselämän vastuuryhmien perustaminen, mihin kappelineuvosto voi muodostaa kantansa. Vs. johtavan kappalaisen esitys: Kappelineuvosto nimeää vastuuryhmät kirkkomusiikkiin ja miestyöhön. Vastuuryhmille annetaan valtuudet täydentää tai muuttaa kokoonpanoaan tarpeidensa mukaan. Kappelineuvosto voi niin halutessaan lähteä valmistelemaan muiden vastuuryhmien perustamista. Musiikkityön vastuuryhmään nimettiin Anneli Marttala, Kaisu Niemi, Petra Syri ja Yrjö Ylisalmi sekä kappelineuvoston edustajana Elina Kalliovalkama. Ryhmään kuuluvat lisäksi kanttorit. Miestyön vastuuryhmään nimettiin Jussi Alaviitala, Raimo Luomaranta, Jukka Pasanen ja Heikki Pukkila. Vastuuryhmille annettiin valtuudet täydentää tai muuttaa kokoonpanoaan tarpeidensa mukaan. Viranhaltijoille annettiin valmisteltavaksi musiikkityön vastuuryhmän mahdollinen laajentaminen musiikkityön ja jumalanpalveluselämän vastuuryhmäksi. Selvitettäväksi jätettiin myös nuorisotyön vastuuryhmän ja Hyllykallion aluetyön vastuuryhmän tarpeellisuus.

6 20 Kappalaisen viran täyttäminen Nurmon kappeliseurakunnan kappalainen Miia Juusola-Vänskä (Seinäjoen seurakunnan IX kappalainen) on valittu alkaen Nurmon kappeliseurakunnan johtavaksi kappalaiseksi, jolloin hänen virkansa kappalaisena vapautuu. Seinäjoen seurakunnan kirkkoneuvosto päättää jokaisen vapautuvan viran tai toimen täyttötarpeesta. Avoimeksi tuleva virka on kasvavan kappeliseurakunnan toimintaa ajatellen välttämätön ja sen täyttäminen perusteltua. Viran täyttämisestä huolehtii tuomiokapituli yhteistyössä seurakunnan kanssa. Kappalaisen valitsee kappelineuvosto. Vs. johtavan kappalaisen esitys: Kappelineuvosto esittää Seinäjoen seurakunnan kirkkoneuvostolle Nurmon kappeliseurakunnan kappalaisen viran täyttämistä alkaen ja hakuprosessin käynnistämistä mahdollisimman pian. Päätettiin esityksen mukaisesti. Esitykseen liitetään kappalaisen tehtävänkuvaus.

7 21 Lapsiasiahenkilön valinta Kirkkoneuvosto Lapsiasiain vaikutusten arviointi. Kirkolliskokous on tehnyt kirkkojärjestykseen koskien lapsiasiain vaikutusten arviointia toukokuussa KJ 23 luku täydentäviä määräyksiä 3. Lapsen edun edistämiseksi kirkollisen viranomaisen on päätöksen valmistelussa arvioitava ja otettava huomioon sen vaikutukset lapsiin. Vaikutusten arvioinnin tekee se viranomainen, joka käsittelee asiaa ensimmäisenä. Lapsella tarkoitetaan alle 18- vuotiasta. Tämä päätös tulee voimaan Lapsiasiain vaikutusten arviointi tehdään siinä toimielimessä, joka käsittelee asiaa ensimmäisenä. Arviointia varten seurakunnassa on hyvä valita lapsiasiain henkilöt, jotka voivat valmisteluvaiheessa olla mukana asiantuntijoina ja konsultoida valmistelun eri vaiheissa. Ottaen huomioon Seinäjoen seurakunnan rakenteen on tarkoituksenmukaista, että kappeliseurakunnissa ja alueseurakunnassa on jokaisessa lapsiasiain henkilöt sekä viranhaltija että luottamushenkilö. Kirkkoherran ehdotus: Valtuustokaudeksi valitaan viranhaltijoiksi Nurmo: Antti Maunumaa, Peräseinäjoki: Irja Hietala, alueseurakunta: Tiina Pihlaja ja Ylistaro: Sami Nortunen. Lisäksi pyydetään, että kappelineuvostot ja alueneuvosto valitsevat kukin yhden luottamushenkilön. Kirkkoneuvoston päätös: Hyväksyttiin kirkkoherran ehdotus. Vs johtavan kappalaisen esitys: Kappelineuvosto keskustelee arvioinnin toteuttamisesta kappeliseurakunnan osalta ja valitsee luottamushenkilön toimimaan lapsivaikutusten arvioinnissa yhdessä seurakuntapastori Antti Maunumaan kanssa. Lapsiasiahenkilöksi valittiin Mervi Uusi-Pohjola.

8 22 Jäsenen valinta Hietamäki-toimikuntaan Kirkkoneuvosto Jäsenten valinta Seinäjoen seudun seurakuntien Hietamäki-toimikuntaan. Etelä-Pohjanmaan rovastikunnassa toimii Seinäjoen seudun seurakuntien Hietamäki-toimikunta, jonka tehtävänä on koordinoida seurakuntien yhteyksiä Hietamäen seurakuntaan Inkerissä. Toimikuntaan ovat kuuluneet Nurmon kappelineuvoston valitsemana edustajana Jaakko Tiittanen, Ylistaron kappelineuvoston valitsemana Jukka Tuppurainen, alueseurakunnasta Mikko Hautala ja Peräseinäjoen kappelineuvoston valitsemana edustajana Markku Ylinen. Kirkkoherran ehdotus: Kirkkoneuvosto valitsee seurakunnan edustajaksi Seinäjoen seudun seurakuntien Hietamäki-toimikuntaan toimikaudeksi Mauri Pitkärannan. Lisäksi se pyytää kappeli- ja alueneuvostoja valitsemaan toimikuntaan yhden jäsenen kustakin. Kirkkoneuvoston päätös: Ehdotus hyväksyttiin. Vs johtavan kappalaisen esitys: Kappelineuvosto valitsee edustajansa Seinäjoen seudun seurakuntien Hietamäki-toimikuntaan. Edustajaksi Hietamäki-toimikuntaan valittiin Jaakko Tiittanen. 23 Edustajien valinta Hyllykallion Palvelutalo Oy:n hallitukseen Seinäjoen seurakunta on osakkaana muutamissa kiinteistöosakeyhtiöissä/asunto-osakeyhtiöissä, joista seurakunta omistaa koko osakekannan tai tietyn osuuden osakekannasta. Seurakunnalla on edustus em. yhtiöiden hallituksessa. Nurmon kappelineuvostolla on oikeus nimetä kolme jäsentä valittavaksi Hyllykallion Palvelutalo Oy:n hallitukseen. Edellisellä kaudella hallituksessa olivat Tuija Alapiha, Terho Kankaanpää ja Markku Saari. Vs johtavan kappalaisen esitys: Kappelineuvosto nimeää kolme jäsentä valittavaksi Hyllykallion Palvelutalo Oy:n hallitukseen. Hyllykallion Palvelutalo Oy:n hallitukseen valittiin Markku Saari, Jari Jaskari ja Terho Kankaanpää.

9 24 Osallistujat Kirkkopäiville Tämän vuoden Kirkkopäivät järjestetään Kouvolassa Kirkkoneuvosto on päättänyt, että Seinäjoen seurakunnasta kirkkopäiville osallistuu kirkkoherran ja hallintojohtajan lisäksi 4 työntekijää sekä luottamushenkilöitä seuraavasti: kirkkoneuvostosta 6 henkilöä, Seinäjoen alueneuvostosta 2 henkilöä, Nurmon kappelineuvostosta 2 henkilöä ja Ylistaron ja Peräseinäjoen kappelineuvostosta kummastakin 2 henkilöä. Matka on tarkoitus toteuttaa yhteisjärjestelyin Vs. johtavan kappalaisen esitys: Valitaan kirkkopäiville osallistujat. Petri Yli-Soini valittiin osallistumaan kirkkopäiville. Sovittiin, että toiseksi osallistujaksi voi ilmoittautua vielä kokouksen jälkeen seurakuntasihteerille. 25 Edustajan valinta rippikoulutyön toimikuntaan Rippikoulun ohjesäännön 3 : Rippikoulutyön toimikuntaan kuuluu jokaiselta alueelta yksi kappeli- tai alueneuvoston nimeämä luottamushenkilö. Edellinen kappeliseurakunnan edustaja on ollut Petri Yli- Soini. Vs. johtavan kappalaisen esitys: Valitaan edustajan rippikoulutyön toimikuntaan. Petri Yli-Soini valittiin jatkamaan rippikoulutyön toimikunnassa Nurmon kappeliseurakunnan edustajana.

10 26 Edustajien nimeäminen eräisiin yhtiö- ja vuosikokouksiin Kirkkoneuvostolla on oikeus nimetä seurakunnan edustajat eräiden yhteisöjen hallintoelimiin, yhtiö- ja vuosikokouksiin sekä niiden tilintarkastajiksi silloin kun seurakunnan asianmukaisten sääntöjen mukaan on siihen oikeus. Kirkkoneuvosto on antanut Nurmon kappelineuvoston nimettäviksi edustajat seuraavien yhtiöiden yhtiö-/vuosikokouksiin vuosiksi : Hyllykallion Palvelutalo Oy, As Oy Petäjätie ja As Oy Nurmon Seurakallio. Vs. johtavan kappalaisen esitys: Valitaan edustajat Hyllykallion Palvelutalo Oy:n, As Oy Petäjätien ja As Oy Nurmon Seurakallion yhtiö-/vuosikokouksiin vuosiksi Edustajaksi Hyllykallion Palvelutalo Oy:n, As Oy Petäjätien ja As Oy Nurmon Seurakallion yhtiö- /vuosikokouksiin vuosiksi valittiin Leo Koskela ja varaedustajaksi Markku Saari. 27 Muut mahdolliset esille tulevat asiat Miia Juusola-Vänskä kertoi suunnitelmista kouluttaa maallikoista lisää ehtoollisavustajia. Myös kappelineuvoston jäsenillä on mahdollisuus osallistua koulutukseen. Tarkoituksena on laajentaa ehtoollisavustajien joukkoa siten, että koulutuksen jälkeen henkilö voi ilmoittaa halukkuutensa toimia avustajana. Miia Juusola-Vänskä halusi erityisesti korostaa yleistä pappeutta ja kristityn roolia toimia Jumalan työn välikappaleena niin ehtoollisen jaossa kuin esimerkiksi kasteessakin. 28 Ilmoitusasiat Seuraava kokous ilmoitettiin pidettäväksi Hyllykallion seurakuntakodin Pienessä salissa. 29 Kokouksen päättäminen Kokouksen päätteeksi veisattiin virsi 548. Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 21.

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 3 Pöytäkirjan tarkastajien ja ääntenlaskijoiden valinta ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 KOKOUSAIKA 17.2.2015 klo 19 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 3 / 2016 KOKOUSAIKA 31.8.2016 klo 18 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 24 Kokouksen avaus 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 4 / 2016 KOKOUSAIKA 11.10.2016 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 58 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 60 Työjärjestyksen vahvistaminen kokoukselle

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 58 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 60 Työjärjestyksen vahvistaminen kokoukselle ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 6 / 2015 KOKOUSAIKA 15.9.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 57 Kokouksen avaus 58 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 2 / 2016 KOKOUSAIKA klo 18 KOKOUSPAIKKA Hyllykallion seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 13 Kokouksen avaus 14 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 15

Lisätiedot

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Maanantai klo 17. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Maanantai klo 17. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT NURMON KOKOUSKUTSU KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Maanantai 8.12.2014 klo 17 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 67 Kokouksen avaus 68 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Maanantai klo 18. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Maanantai klo 18. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT NURMON KOKOUSKUTSU KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Maanantai 26.5.2014 klo 18 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 33 Kokouksen avaus 34 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 67 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 69 Työjärjestyksen vahvistaminen kokoukselle

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 67 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 69 Työjärjestyksen vahvistaminen kokoukselle ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 7 / 2015 KOKOUSAIKA 28.10.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Hyllykallion seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 66 Kokouksen avaus 67 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.8.2014 klo 17. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.8.2014 klo 17. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT NURMON KOKOUSKUTSU KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Keskiviikko 27.8.2014 klo 17 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 43 Kokouksen avaus 44 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 31 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 33 Työjärjestyksen vahvistaminen kokoukselle

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 31 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 33 Työjärjestyksen vahvistaminen kokoukselle ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 3 / 2015 KOKOUSAIKA 20.4.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 30 Kokouksen avaus 31 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 7 Toimintakertomukset 2015 1

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 7 Toimintakertomukset 2015 1 ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 1 / 2016 KOKOUSAIKA 22.2.2016 klo 18 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Tiistai klo 18. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Tiistai klo 18. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT NURMON KOKOUSKUTSU KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Tiistai 21.1.2014 klo 18 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA

ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 1 ESITYSLISTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA Kappelineuvosto NRO 2/2015 AIKA: Maanantai 9.3.2015 klo 18.00 19.20 PAIKKA: Seurakuntatalon ruokasali LÄSNÄ: Flinkkilä Anne POISSA Kantola Anelma, varajäsen Katila

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto. Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2019 Kokousaika: 06.02.2019 klo 18.06-19.44 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kahvio Osanottajat Tapani Virkkala Jenni Kiviniemi Minna Kotila Markus Moisio Samuli Niiles Sirkka

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto 2018 1 PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2018 2018 Kokousaika: 06.02.2018 klo 17.10-18.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja poissa

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 79 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 82 Lausunto kirkkoneuvostolle rekrytointiohjeistuksen muutoksista 1

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 79 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 82 Lausunto kirkkoneuvostolle rekrytointiohjeistuksen muutoksista 1 ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 9 / 2015 KOKOUSAIKA 9.12.2015 klo 18 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 78 Kokouksen avaus 79 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Ylistaron kappelineuvosto. Ylistaron kappeliseurakunnan seurakuntatoimiston kokoushuone LÄSNÄ:

PÖYTÄKIRJA. Ylistaron kappelineuvosto. Ylistaron kappeliseurakunnan seurakuntatoimiston kokoushuone LÄSNÄ: 1 PÖYTÄKIRJA Ylistaron kappelineuvosto NRO 1/2016 AIKA: 4.1.2016 kello 18:00 PAIKKA: Ylistaron kappeliseurakunnan seurakuntatoimiston kokoushuone LÄSNÄ: Jari Heiska - paikalla Ville Karhu - poissa Hannu

Lisätiedot

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Torstai klo 18. KOKOUSPAIKKA Hyllykallion seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Torstai klo 18. KOKOUSPAIKKA Hyllykallion seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT NURMON KOKOUSKUTSU KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Torstai 20.2.2014 klo 18 KOKOUSPAIKKA Hyllykallion seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 11 Kokouksen avaus 12 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 42 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 47 Henkilöstösuunnitelma

KÄSITELTÄVÄT ASIAT. 42 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 47 Henkilöstösuunnitelma ESITYSLISTA /PÖYTÄKIRJA 5 / 2016 KOKOUSAIKA 10.11.2016 klo 18 KOKOUSPAIKKA Hyllykallion seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 41 Kokouksen avaus 42 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs)

KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015. Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) KESKI-PORIN SEURAKUNTANEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: ti 24.2.2015 klo 16 18.25 Paikka: Seurakuntien Hallintoviraston kokoushuone, Hallituskatu 9b (2. krs) Läsnä: Erkkola Kari puheenjohtaja, 14-25 ajan,

Lisätiedot

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA

Kirkkovaltuusto / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA KALAJOEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Kirkkovaltuusto 11.1.2017 1 / 2017 Sivu 1 KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.1.2017 klo 19-19:57 KOKOUSPAIKKA Kalajoen seurakuntakoti, Ikhtys-Sali, Seurakuntatie 1, Kalajoki

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 14.9.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2017 Aika: Torstai 14.9.2017 klo 18.00 19.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Paikka Tarvasjoen kappelitoimisto Kokousaika 29.8.2017 klo 18.00 18.40 Pykälät 27-37 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen

Lisätiedot

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 22.2.

KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Ampujanpolku 2, KUOPIO PÖYTÄKIRJA 2/2018 p SEURAKUNTANEUVOSTO 22.2. KUOPION MÄNNISTÖN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2018 1(5) Aika 20.2.2018 klo 16.30 18.05 (tarjoilu 16.00) Paikka Pyhän Johanneksen kirkon seurakuntasali, Ampujanpolku 2 Kokoonpano ja läsnäolo Kokoukseen oikeutetut

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 Jalasjärven kappelineuvosto 2017 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 6/ 2017 2017 Kokousaika: 14.12.2017 klo 17.08-18.20 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalon pieni sali Osanottajat Jani Latva-Nikkola puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Alueneuvosto ALUENEUVOSTON PUOLESTA NRO: 6/2015. AIKA: klo Kirkonkranni, kokoustila 1 (1. krs.)

PÖYTÄKIRJA. Alueneuvosto ALUENEUVOSTON PUOLESTA NRO: 6/2015. AIKA: klo Kirkonkranni, kokoustila 1 (1. krs.) NRO: 6/2015 PÖYTÄKIRJA Alueneuvosto AIKA: 30.9.2015 klo 16.30 PAIKKA: Kirkonkranni, kokoustila 1 (1. krs.) PAIKALLA: Hautala Milla Kankaanpää Arja Kivimäki Jari Manninen Pekka Mäkinen Satu Ristimäki Asko

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /5

Kalannin kappelineuvosto /5 Kalannin kappelineuvosto 5.3.2018 1/5 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2018 Aika: Maanantai 5.3.2018 klo 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 Jalasjärven kappelineuvosto Marja-Leena Ala-Karvia jäsen Keijo Haanpää jäsen 1 KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4/ 2018 2018 Kokousaika: 26.09.2018 klo 18.02-19.33 Kokouspaikka: Jalasjärven seurakuntatalo, kokoushuone Osanottajat Tapani Virkkala puheenjohtaja Jarmo Alajoki varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 31.1.2018 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2018 Aika: Keskiviikko 31.1.2018 klo 18 19.30 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6

Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. kappalainen, sihteeri Samuel Mäkinen pj. kohdat 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2015 Aika: tiistai 17.2.2015 klo 17.30-19.06 Paikka: neuvostojen kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät:

Lisätiedot

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen.

Mikäli varsinainen jäsen on estynyt, hänen tulee ilmoittaa siitä varajäsenelleen. JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 / 2014 1 AIKA 12.02.2014 klo 16.30 18.25 PAIKKA Kuokkalan kirkko, Syöttäjänkatu 4 (alakerran kokoushuone). Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2017 Kurun kappelineuvosto 10.1.2017-1- Kokousaika Kokouspaikka Tiistai 10.1.2017 klo 17.44 18.54 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 18.2.2016 klo 18.40-20.50 Pykälät 1-14 Osanottajat kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen Outi Tukia-Takala

Lisätiedot

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki

KURIKAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2/ 2019 Jalasjärven kappelineuvosto Jenni Kiviniemi. Maija Rantamäki 1 PÖYTÄKIRJA Nro 2/ 2019 3.4.2019 Kokousaika: 03.04.2019 klo 18.08-19.35 Kokouspaikka: Jalasjärven Seurakuntatalo, kahvio Osanottajat Tapani Virkkala Jenni Kiviniemi Minna Kotila Markus Moisio Samuli Niiles

Lisätiedot

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5)

PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA / (5) PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.01.2017 1/2017 1 (5) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika perjantaina 20.1.2017 klo 18.00 19.12 Paikka seurakuntakodilla Läsnä Petri Laitinen kirkkoherra, kirkkoneuvoston puheenjohtaja

Lisätiedot

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 /

Punkaharjun kappeliseurakunta kappelineuvoston kokous 6 / PUNKAHARJUN KAPPELISEURAKUNTA ESITYSLISTA / PÖYTÄKIRJA 6/2017 KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Keskiviikko 4.10.2017 klo 18 KOKOUSPAIKKA Punkaharjun seurakuntatalo KOKOUKSEN OSALLISTUJAT Jäsenet Läsnä (Varajäsenet)

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.45 Kokouspaikka Keskusseurakuntatalo, 3. krs kokoushuone Läsnä Jarmo Vainio Henna Heikkilä Jukka-Pekka Hämäläinen Julianna Koivu Jonni Levaniemi

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 19.12.2017 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 3/2017 Aika: Tiistai 19.12.2017 klo 18 19.30. Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen

Temisevä Liisa jäsen Vilander AnnaMarja jäsen Vilkman Pirkko jäsen PÖYTÄKIRJA 1/2019 1 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika 3.1.2019 klo 17.22 18.45 Paikka Joutsan seurakuntakoti, Jousitie 42 (kirkkosali) Läsnä Leppämäki Tuula puheenjohtaja Jaakkola Teuvo varapuheenjohtaja Eskelinen

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.1.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1 / 2015 Aika: To 22.1.2015 klo 18.30 20.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: kappalainen

Lisätiedot

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Tiistai klo 18. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT

NURMON KAPPELISEURAKUNTA KAPPELINEUVOSTO KOKOUSKUTSU. KOKOUSAIKA Tiistai klo 18. KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT NURMON KOKOUSKUTSU KAPPELINEUVOSTO KOKOUSAIKA Tiistai 1.4.2014 klo 18 KOKOUSPAIKKA Nurmon seurakuntakoti KÄSITELTÄVÄT ASIAT LIITE nro 22 Kokouksen avaus 23 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen

ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) Seurakuntaneuvosto. Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone. Hellsten Aino jäsen ELIMÄEN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika 10.02.2010 klo 18.00 Paikka Seurakuntakeskus, Mettäläntie 3, takkahuone Läsnä jäsenet Puhakka Osmo kirkkoherra Anttila Maire jäsen

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /6

Kalannin kappelineuvosto /6 Kalannin kappelineuvosto 13.2.2014 1/6 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 1/2014 Aika: torstaina 13.2.2014 klo 18.00 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Olli Laivo

Lisätiedot

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto

Kiuruveden seurakunta Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Esityslista/pöytäkirja 14/2018 Kirkkoneuvosto Kokousaika Maanantai 17.12.2018 klo 16 16.58 Kokouspaikka Seurakuntatalon monitoimisali, Kirkkokatu 8 A, 74700 Kiuruvesi Saapuvilla olleet jäsenet Oikarinen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto KIRKKONEUVOSTON KOKOUS RUSK SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 KIRKKEUVOST KOKOUS Aika: Torstai 19.01.2017 kello 18.00 19.37 Paikka: Ruskon seurakuntakeskus ( Vanhatie 7 Rusko) Kirkkoneuvoston jäsenet Pasi Salminen, kirkkoherra, puheenjohtaja

Lisätiedot

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus

Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Kokousaika Maanantaina 13.02.2017 klo 18.00 Kokouspaikka Säkylän seurakuntatalo Läsnä Aalto-Setälä Päivi Huhtinen Sari Huitu Pertti Karilainen Leena Kivineva Tiina Kytövuori Tuula Lahti Sirpa Laine Pentti

Lisätiedot

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/

ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 3/ 3/2017-4.4.2017 Aika: ti 4.4.2017 klo 17.00-18.20 Paikka: Juankosken seurakuntatalo, Tehtaankirkontie 5, 73500 Juankoski Osallistujat: Leino Reijo, puh.joht. Antikainen Kirsti poissa Huhtala Pauliina,

Lisätiedot

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015

AURAN SEURAKUNTA 2/2015 PÖYTÄKIRJA 14.04.2015 Sivu 1/4 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Tiistai 14.04.2015 klo 18.00 Paikka LÄSNÄ Virastotalo Jarmo Arvola Leena Hafrén Timo Isotalo Pekka Kalmi Outi Leino Kaija Mäki Taina Mäkinen Eila Saari Taru Sahla

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 22.9.2015 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2015 Aika: Ti 22.9.2015 klo 18.30 20.40 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Jukka Korpi

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 03/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Torstai 27.04.2017 kello 18.00-19.00 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Eronen Juha jäsen x Härmälä Irja jäsen x Julkunen

Lisätiedot

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa.

3/40 Vaajakosken alueseurakunnan Toiminta-ja taloussuunnitelmat LIITE. 3/41 Talousarvion toteutuminen. Liite jaetaan kokouksen alussa. AIKA 08.06.2014 klo 17:00 PAIKKA Sivu / Vaajakosken kirkko Kirkkotie 11 40800 Vaajakoski Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2/36 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2/37 Työjärjestyksen hyväksyminen 3/38

Lisätiedot

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen

Lähdekorpi Anita jäsen. Tuohela Sirpa jäsen (poissa) Uusitalo Heikki jäsen 1 KOKOUSAIKA Maanantai 30.10.2017 klo 17.55 18.40 KOKOUSPAIKKA Torikatu, Olohuone KUTSUTUT JÄSENET: Malmberg Erkki puheenjohtaja, kirkkoherra Ylivakeri Paula varapuheenjohtaja Immonen Anna-Kaisa jäsen

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 1/ Aika Ti 22.2.2017 klo 17.35 18.23 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2015 30 Aika Maanantaina 13.4.2015 klo 16.30-18.10 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja

Lisätiedot

1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna

1. Lehtonen Sisko 2. Sauren Marita 3. Lehtonen Olli 4. Tenhunen Pertti 5. Kulta Ensi 6. Järvinen Anna 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 17.9.2018 klo 17.00 18.30 Pykälät 38-46 Osanottajat Kokoukseen kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: 1. Mäkinen Minna, pj. x x 2. Frantti Sirkka-Liisa x

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/

MÄNTYHARJUN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA KIRKKOVALTUUSTO 2/ Aika Ti 6.6.2017 klo 18.00 19.17 Paikka Mäntyharjun seurakuntakeskus Läsnä Jäsenet: Kristiina Häkkänen Miia Hämäläinen Panu Karjalainen Matti Kemppainen Liisa Kuoksa Pertti Lahti Sari Lantta Jukka Lehtonen

Lisätiedot

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO

ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KIRKKOVALTUUSTO ILOMANTSIN EV.LUT.SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2014 1/5 KOKOUSAIKA 24.9.2014 klo 18-18.45 KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo, alasali Lipsanen Eila puheenjohtaja Kuivalainen Eila varapuheenjohtaja Hassinen Arja Puhakka

Lisätiedot

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto

LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarvasjoen kappeliseurakunta Kappelineuvosto LIEDON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 1 Paikka Tarvasjoen seurakuntatalo Kokousaika 11.8.2016 klo 18.30-20.15 Pykälät 28-39 Osanottajat kutsuttu/läsnä Kappelineuvoston jäsenet: vs. kappalainen Outi Tukia-Takala

Lisätiedot

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto

SAVONLINNAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA NRO 01/2017 Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 kappelineuvosto Rantasalmen kappeliseurakunnan PÖYTÄKIRJA SIVU 1 Kokousaika Tiistai 24.01.2017 kello 16.00-17.35 Kokouspaikka Rantasalmen seurakuntatalo Kirkkorinne Läsnä Härmälä Irja Julkunen Pia Korhonen Suvi Lankinen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA 6/

PÖYTÄKIRJA 6/ Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 6/2011 6.9.2011 -- SIVU 54 ILMOITUSASIAT 2 56 KIRKKOHERRAN PÄÄTÖSLUETTELO 2 57 SEURAKUNNAN TYÖRYHMIEN JÄSENTEN NIMEÄMINEN 3 59 SEURAKUNTANEUVOSTON JÄSENEN PUHEENVUORO 4 60

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 3.5.2018 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO ESITYSLISTA 3/2018 Aika: Torstai 3.5.2018 klo 19.30-20.20 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo

Lisätiedot

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6

kappalainen Samuel Mäkinen pj. pykälät 1-6 Sivu 1 / 7 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 1/2019 Aika: torstai 7.2.2019 klo 18.23-19.33 Paikka: seurakuntakeskus kirjasto, 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: Antti

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Ylistaron kappelineuvosto

PÖYTÄKIRJA. Ylistaron kappelineuvosto 1 PÖYTÄKIRJA Ylistaron kappelineuvosto NRO 6/2015 AIKA: 24.11.2015 kello 18:00 (kahvi ennen kokousta) PAIKKA: Ylistaron kappeliseurakunnan virastotalon kokoushuone LÄSNÄ: Jari Heiska - paikalla Ville Karhu

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/

JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/ JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 2/2015 1 AIKA klo 17.30 PAIKKA Tikkakosken kirkko, seurakuntasali, Kirkkokatu 18 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 3 15 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3

Lisätiedot

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto

Vieremän seurakunta Kokouspöytäkirja n:o 6/2016 Kirkkoneuvosto 1 KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA keskiviikkona 14. päivä syyskuuta 2016 klo 18:00 Kahvitarjoilu klo 17:30 alkaen KOKOUSPAIKKA Seurakuntatalo/takasali ESITYSLISTA 65 Kokouksen avaus 66 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2018 Kirkkoneuvosto Aika 19.6. 2018 klo 17.20 18.30 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, puheenjohtaja Ahvenjärvi Seppo Elo Joonas Puusaari Seija Rantala Hannu Stenberg-Salonen Heli Virtanen

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 Kirkkovaltuusto PÖYTÄKIRJA Hannu Luostarinen Marjut Niemelä MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika klo 18.30 19.50 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Erja Blom Pauli Hujanen Minna Immonen Hannu Luostarinen Marjut

Lisätiedot

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA

ASIKKALAN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO ESITYSLISTA KV191-1 Kokousaika ke 23.1.2019 klo 18.30 Kokouspaikka Läsnä Maijan kammari, Rusthollintie Anttila, Raimo, jäsen Breilin, Oskar, jäsen Ikäläinen, Mikko, jäsen Jokinen, Kaarina, jäsen Kallio, Kari, jäsen

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkoneuvosto Lehtonen Riitta jäsen Aika 24.1.2017 klo 17.30 18.20 Paikka Turengin seurakuntakeskus Läsnä Riikonen Pekka puheenjohtaja Ilmarinen Liisa varapuheenjohtaja, Ahvenjärvi Seppo jäsen Elo Joonas jäsen Lehtonen Riitta jäsen Puusaari

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki

KIRKKONEUVOSTO 8/ (5) Esityslista. Aika Keskiviikko klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Seurakuntakeskus, Arkki KIRKKONEUVOSTO 8/2016 1 (5) Aika Keskiviikko 30.11.2016 klo 17- Kahvitarjoilu klo 16:45- Paikka Seurakuntakeskus, Arkki KÄSITELTÄVÄT ASIAT: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 1/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 11.4.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 11.4.2018 klo 17.30 18.55 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja,

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 2/2018. Keskiviikko klo Kurun kappelineuvosto 8.5.2018-1- Kokousaika Kokouspaikka Keskiviikko 8.5.2018 klo 18.00 19.00 Kurun seurakuntatalon sali Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi Liisa, puheenjohtaja, läsnä

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA

Seurakuntaneuvosto ESITYSLISTA/ 2013-03 PÖYTÄKIRJA Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 17.00 18.20. Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuoneessa läsnä / poissa Osanottajat Ylikangas Kimmo, kirkkoherra Grönlund Reino, jäsen Hartikainen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina.

PÖYTÄKIRJAN NÄHTÄVILLÄ OLO: Pöytäkirja on julkisissa asioissa nähtävänä , Lavian seurakuntatoimistossa sen aukioloaikoina. Aika: Perjantai 22.2.2019 klo 18.00 - Paikka: Seurakuntakodin kokoushuone Jäsenet: Tuija Kruus puheenjohtaja Laakso Seppo Peltola Matti Rautiainen Yrjö Tuomisto Jukka Uusitalo Jarmo Varheenmaa Pirkko Muut:

Lisätiedot

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11

JANAKKALAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 Kirkkovaltuusto Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif. Elo Joonas Poutiainen Upe 1-11 Aika 31.1.2017 kello 18.30 18.50 Paikka Tervakosken seurakuntakeskus Läsnä Saarinen Kari, varaj. Nummela Leif Ahvenjärvi Seppo Nurminen-Pulkkinen Enni Elo Irmeli Pihkala Isto Elo Joonas Poutiainen Upe

Lisätiedot

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet /

Pöytäkirjantarkastajien nimikirjaimet / PYHÄRANNAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 26.1.2017 1/2017 1 (6) KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Torstaina 26.1.2017 klo 18.00 18:53 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Aaltonen Sari Alhoranta Jukka puheenjohtaja 1 7 Huttela

Lisätiedot

Kalannin kappelineuvosto /7

Kalannin kappelineuvosto /7 Kalannin kappelineuvosto 4.4.2019 1/7 KALANNIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2019 Aika: Keskiviikko 4.4.2019 klo 18 Paikka: Kalannin seurakuntakoti OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet: pj Sampo Lipponen

Lisätiedot

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen

KAARINAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2016 Tark: Seurakuntaneuvosto. Aika: Torstaina klo 18.00, kahvit klo Lehtonen, Mirkka jäsen 12 SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika: Torstaina 17.3.2016 klo 18.00, kahvit klo 17.30 Paikka: Kaarinan kirkko, Voudinkatu 2 Läsnä: Niittynen, Ville puheenjohtaja, poistui :n 32 käsittelyn ajaksi Ainasoja,

Lisätiedot

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo

29. Kokouksen avaus Alkuvirren jälkeen puheenjohtaja avasi kokouksen klo - 1 - Aika Perjantai 16.9.2016 klo 17.00 Paikka Vampulan seurakuntatalo Läsnä Anne Palonen puheenjohtaja Aarne Heinonen jäsen Liisa Hosike jäsen Heikki Koivula jäsen Anni Rantala jäsen Jarmo Tuominen jäsen

Lisätiedot

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen

Läsnä jäsenet Murto Eija vs. kirkkoherra, pj., Lehtomäki Elina varapj., kokouksen puheenjohtaja. Mörsäri Sirkku. Raskinen Marjatta jäsen ANJALANKOSKEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA/ Nro 1/2013 Sivu 1 (6) SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika torstaina 17.1.2013 klo 17.00 19.14 Paikka Myllykosken seurakuntatalo Läsnä et Murto Eija vs. kirkkoherra, pj.,

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2014 Kirkkoneuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Kirkkeuvosto 102-116 28.10.2014 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika: Tiistai 28.10.2014 kello 18.00 19.45 Paikka: Rusk seurakuntakeskuksen (Vanhatie 7, 21290 Rusko) kokoustilassa Kirkkeuvost jäsenet Pasi Salminen,

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 Asialista Kauppalankatu 1, 53300 Lappeenranta P. 040 3126 400, 040 3126 401 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Maanantai 13.3.2017 klo 17.30 18.07 Paikka Lauritsalan seurakuntakoti, Kauppalankatu 1 ASIALISTA

Lisätiedot

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo

Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ klo 1 PIHLAVAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Pihlavan seurakuntaneuvosto 7/ 2013 Aika ja paikka Pihlavan seurakuntatalo 15.10.2013 klo 18.00 19.09. Läsnä: Poissa: Hietanen Heimo, puheenjohtaja Harinen Seppo

Lisätiedot

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen

2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. 3. Työjärjestyksen hyväksyminen. 4. Pöytäkirjan tarkistajien valitseminen VIRTAIN SEURAKUNTA KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA 19.12.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Seurakuntatalo, toimitusten huone 1. Kokouksen avaus ja alkuhartaus 2. Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7

SEURAKUNTANEUVOSTO. Asialista Aika Tiistai klo Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 Asialista Hietakallionkatu 7, 53850 Lappeenranta p. 040 3126 501 www.lappeenrannanseurakunnat.fi Aika Tiistai 6.2.2018 klo 17.00 Paikka Sammonlahden seurakuntakeskus, Ankkurisali, Hietakallionkatu 7 ASIALISTA

Lisätiedot

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja

Väkiparta Ritva jäsen Heinonen Ritva kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja KAUHAVAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2017 1 (8) Aika: Tiistaina 12.09.2017 kello 18.00 19.18 Paikka: Seurakunta kokoushuone Läsnä: Jormakka Jyrki kirkkoherra, puheenjohtaja Aaramaa Simo Erkinheimo Heikki Jokinen

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru

YLÖJÄRVEN SEURAKUNTA Pöytäkirja 3/2016. Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Kurun kappelineuvosto 30.9.2016-1- Kokousaika Kokouspaikka Perjantai 30.9.2016 klo 18.00 22.27 Lammasniemen leirikeskus, Lammasniementie 116, Kuru Jäsenet KUTSUTUT JÄSENET: Varsinainen jäsen Petäjäniemi

Lisätiedot

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen

Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6. Hermanni Eskoli Petri Puukki Maj-Britt Varpe. Poissa Tytti Hyytiä Timo Räsänen Sivu 1 / 6 UUDENKAUPUNGIN KAPPELINEUVOSTO PÖYTÄKIRJA 2/2016 Aika: perjantai 13.5.2016 klo 17.00 18.40 Paikka: kokoushuone, seurakuntakeskus 2. krs, Koulukatu 6 OSALLISTUJAT: Päätöksentekijät: jäsenet:

Lisätiedot

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/ KIRKKONEUVOSTO

YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/ KIRKKONEUVOSTO YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 14/2016 69 Aika Maanantaina 12.12.2016 klo 16.30 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa tilalla varajäsen Antero Saulio Jukka Hautala

Lisätiedot