Ketä olemme. Kuinka työskentelemme. Arvomme. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ketä olemme. Kuinka työskentelemme. Arvomme. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions"

Transkriptio

1 Ketä olemme Kuinka työskentelemme Arvomme

2 Ketä olemme, Kuinka työskentel Ketä olemme ATG Lanka Private Ltd (aiemmin John Ward Ceylon (Private) Ltd (JWC)) on vuonna 1992 Sri Lankassa perustettu yksityisomistuksessa oleva yritys. Nykyisin se on alallaan vakiintunut globaali toimija, joka toimii lukuisissa maissa useilla mantereilla. Innovaatioihin ja laatuun panostaen ATG suunnittelee, kehittää ja valmistaa käsineitä, jotka parantavat kehittyneimmän työkalumme, käden, toimintaa. Asiakkaamme sanovat, että ATG on hintansa arvoinen ja edustaa laatua, innovaatioita, asialle omistautumista ja kykyä vastata kunnianhimoisiin haasteisiin. Korkealaatuisia tuotteitamme ja palveluitamme tuottaa ydintiimi, joka seuraa markkinoita, havainnoi käytössä olevia tuotteita ja keskustelee loppukäyttäjien kanssa. Tämä muodostaa perustan innovaatioille, jotka jatkuvasti parantavat asiakkaan käyttökokemusta. Käsineen tai palvelun kehittäminen ja uusille markkinoille meno perustuu huolelliseen tutkimukseen ja analyysiin. Tarkastelemme alan teollisuutta ja asetumme asiakkaan asemaan nähdäksemme, mitä voitaisiin parantaa. Kysymme perustavanlaatuisia kysymyksiä: Mitkä ovat avaintuotteet, joita asiakkaat ostavat? Kuinka hyvin nämä soveltuvat tarkoitukseensa ja mikä on niiden hinta? Voimmeko ratkaista ongelman ja tarjota ratkaisun, josta asiakas on valmis maksamaan? Voimmeko tarjota lisäarvoa? Voimmeko merkittävästi muuttaa käyttökokemusta asiakkaan hyödyksi? Mitä kilpailijat tekevät? Onko asiakas hämmentynyt tai palvelu huonoa? Käytännöllisen lähestymistapamme ansiosta olemme voineet tuottaa asiakaslähtöisiä innovaatioita ja samaan aikaan kasvattaa liiketoimintaamme ja haastaa olemassa olevia ratkaisuja. Täysin integroitu lähestymistapa Tutkimus- ja kehitysosastomme keskittyy yksittäisten käsineiden sijaan teknologia-alustojen kehittämiseen. Tämän lähestymistavan ansiosta voimme tarkastella asiakkaiden tarpeita ja siten valita ja yhdistää tarvittavat teknologiaalustat. Tällä lähestymistavalla olemme kyenneet tuottamaan alansa johtavia innovatiivisia käsineitä, jotka parantavat asiakkaan käyttökokemusta. ATG on täysin integroitunut valmistaja. Hallitsemme tuotannon kaikkia vaiheita lankojen pinnoituksesta ja kiertämisestä vuoren kutomiseen, pinnoitukseen, tuotteen viimeistelyyn ja pakkaukseen. Tuotannon kokonaisvaltainen hallinta auttaa meitä kehittämään ja muuntamaan tuotteet ideoista täyteen tuotantoon. Tuotantovaiheessa sovellamme ISO standardeja valmistusprosessin hallintaan. Näin tuottamiemme käsineiden korkea laatu on aina taattu. Minkään tuotteen yhtään tuotannon vaihetta ei ole ulkoistettu. ATG -yhtiöllä on useita tuotantopaikkoja Sri Lankassa, ja se työllistää yli ihmistä.

3 emme, Arvomme Sitoutunut vaalimaan ympäristön ja kuluttajan turvallisuutta ATG on sertifioitu ja käyttää ISO standardeja ympäristön suojelun kehyksenä. Se on osa jokapäiväistä toimintaa. Uusien prosessien muokkaamisen, muuttamisen ja toteuttamisen on aina täytettävä ISO standardit. Esimerkkinä ISO standardien noudattamisesta olemme suunnitelleet uudelleen koko tuotantoprosessin, jotta se vastaa kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia (REACH) koskevaa Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta (EY) N:o 1907/2006. REACH-asetus astui voimaan 1. kesäkuuta 2007, ja siitä lähtien olemme huomioineet ja ennakoineet sekä ympäristön että käsineitä valmistavien työntekijöidemme edun. Tämän ansiosta olemme voineet suunnitella ja sertifioida käsineemme ihoystävällisiksi. Olemme saavuttaneet tämän yhteistyössä Öko-Tex -liiton kanssa. Öko-Tex on maailmanlaajuinen tekstiiliteollisuuden testausja sertifiointielin. Tämän kumppanuuden asiosta voimme taata ATG -käsineiden käyttöturvallisuuden, eli ihoystävällisyyden. Luotamme siihen, että ympäristöystävällinen työ tuottaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan, joka yhdistää kaupankäynnin ympäristöön. Viestintätyökalut ATG investoi lukuisiin viestintätyökaluihin. Haluamme tänä päivänä hyödyntää jatkuvasti kehittyvää digitaalista mediaa. Sen avulla voimme tiedottaa asiakkaillemme itsestämme ja ATG -tuotteista heidän tarpeidensa mukaan. Kun käyt verkkosivuillamme, huomaat, että ne on rakennettu palveluiden ympärille. Näiden palveluiden tarkoitus on selittää, mitä tarjoamme, millaiset tuotteet sopivat parhaiten kellekin ja mistä niitä voi ostaa. Se on näin helppoa. Saat tietoa muutamassa minuutissa katselemalla lyhyitä 3D-videoita, joissa selitetään erityistuoteperheidemme ominaisuudet ja edut. MaxiFlex -video on hyvä esimerkki, ja sen voi katsella osoitteessa Tuemme myös myyntikumppaneitamme koulutushankkeilla, jotka takaavat, että he kykenevät palvelemaan asiakkaitamme ammattimaisesti ja tehokkaasti. Aivan kuten voisi odottaa globaalilta toimijalta, kaikki katalogimme, CE-sertifikaattimme, tuotteidemme puhdistusvaiheet, käyttöohjeet, käyttöturvallisuustiedotteet ja tuotetiedot voidaan ladata verkosta. Kaikki dokumentaatio on saatavilla yksittäisen käsineen viitteellä yli 15 kielellä. Liity joukkoomme osoitteessa Odotamme yhteydenottoasi.

4 Yhteenveto Ketä olemme ATG vuonna 1992 perustettu yksityisomistuksessa oleva yritys. Aiemmin se tunnettiin nimellä John Ward Ceylon. Innovaatioihin ja laatuun panostaen ATG suunnittelee, kehittää ja valmistaa käsineitä. Tavoitteenamme on kehittää jatkuvasti asiakkaan käyttökokemusta parantavia innovaatioita. Täysin integroitu lähestymistapa Tutkimus- ja kehitysosastomme keskittyy teknologia-alustojen kehittämiseen. ATG vastaa koko tuotannosta ja hallitsee tuotantoprosessin kaikkia vaiheita. ATG on ISO sertifioitu. ATG -yhtiöllä on useita tuotantopaikkoja ja yli työntekijää. Sitoutunut vaalimaan ympäristön ja kuluttajan turvallisuutta ISO sertifiointi. REACH-sertifiointi, joka auttaa hallitsemaan kemikaalien turvallista ja ympäristöystävällistä käyttöä tuotantopaikoissamme. Öko-Tex -sertifiointi. Kaikilla tuotteillamme on ihoystävällisyys - takuu. Viestintätyökalut Verkkosivumme on käännetty 15 kielelle. Se tarjoaa lukuisia palveluita, joiden avulla voit valita ja ostaa ATG -käsineitä. Verkkosivumme löytyy osoitteesta Katsele lyhyitä 3D-videoitamme, joissa selitetään tuotteiden ominaisuudet ja edut. Verkkosivumme löytyy osoitteesta Käytä latausmahdollisuuttamme, joka auttaa valitsemaan ja käyttämään tuotteitamme.

5 Teknologia-alustat Teknologia-alustat ATG :n teknologia-alustoja kehittää jatkuvasti ydintiimi, joka sovittaa markkinantutkimuksen ja markkinaanalyysien tuloksia uusimpaan teknologiseen kehitykseen. Tältä perustalta parannamme koko ajan asiakkaan käyttökokemusta jatkuvan innovoinnin avulla. Miksi? Koska ymmärrämme, kuinka monimutkaista toimivan ja kaikkien käyttöön hyväksymän käsiensuojeluohjelman valitseminen ja toteuttaminen on. Toisaalta työntekijät pyytävät jatkuvasti käsineitä, jotka ovat entistä mukavampia, ja toisaalta tavoitteena on loukkaantumisten ja niistä aiheutuvien kulujen vähentäminen sekä työntekijöiden tehokkuuden parantaminen. Tavoitteenamme on yhdistää käyttömukavuus ja työntekijöiden hyväksyntä tehokkuuteen ja turvallisuusominaisuuksiin käyttämällä teknologiaalustojamme. Olemme hiljattain lisänneet hyvinvointi - teknologia-alustan, joka huolehtii käsistä työskentelyn aikana ja sen jälkeen. Tuotteisiimme kuuluu teknologioita, jotka noudattavat yhtä kolmesta teemasta: 1. Käyttömukavuus 2. Tehokkuus 3. Käsienhoito Näitä teknologioita käytetään yksittäin tai yhdessä, jotta voimme tarjota markkinoiden parhaan käsineen ja säilyttää samalla velvoitteemme asiakkaitamme kohtaan rahanarvoisen tuotteen. Esimerkkinä alan johtava MaxiFlex -valikoima osoittaa kykymme yhdistää teknologia-alustoja, jotta kevyttä käsinettä tarvitsevien työntekijöiden työskentelymukavuus paranee. MaxiFlex -valikoima käyttää neljää kahdeksasta teknologiaalustastamme. AirTech -alusta antaa 360 hengittävyyden, kun taas ErgoTech jäljittelee kättä levossa muodon, istuvuuden ja tuntuman avulla, jotta käden väsymistä voidaan vähentää ja siten lisätä käyttömukavuutta. Tehokkuus ei ole mitään ilman pitoa. Liian vähän pitoa, ja käden täytyy kompensoida sitä käyttämällä lisää puristusvoimaa. Epämukavaa, väsyttävää ja ennen kaikkea vaarallista. MaxiFlex käyttää GripTech -alustaa pitoominaisuuksien optimoimiseksi. Kaikilla tuotteillamme on Hand Care -alusta vakiona. Tämän alansa johtavan reuna-alustan perustana on maailmanlaajuisen Öko-Tex 100 -standardin suositus ja sertifiointi. Lisäksi tuotteemme ovat ihoystävällisiä ensikosketuksesta lähtien. Kaikki 8 teknologia-alustaamme esitellään tarkemmin tässä esitteessä.

6 Käyttömukavuusalustat Käsineiden käyttäjien mukaan tärkeintä on käsineiden käyttömukavuus, ja siksi meillä on kaksi käyttömukavuusalustaa. AirTech on luonut standardin hengittävyydelle. Se suunniteltiin ja kehitettiin lisäämään käyttömukavuutta vähentämällä kuumenemista käsineen sisällä. Asiakkaamme ovat kertoneet, että sen vertaista ei löydy markkinoilta nykyään. Sen ansiosta käsinettä voidaan pitää kauemmin ja mukavammin kuin mitään muuta käsinettä, jota he ovat käyttäneet. AirTech -teknologiaa käytetään dry pinnoitettaviin kohtiin patentoidussa mikrovaahto-niitriilipinnoitteessa. Nämä pienenpienet kuplat muodostavat mikrotunneleiden verkoston, jotta lämpö pääsee haihtumaan luonnollisesti, ja näin käsi saa hengittää. AirTech mahdollistaa ominaisuuden, jota kutsumme 360 täydeksi käden hengittävyydeksi. Viileät kädet ovat tyytyväisempiä, turvallisempia ja tuottavampia. Etsi AirTech -logo. ErgoTech saa käsineen toimimaan kuin toinen iho. ErgoTech maksimoi käsineiden muodon, istuvuuden ja tuntuman, mikä antaa ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen. Esimerkkinä tästä teknologiasta on sekoiteaineemme. Olemme kehittäneet sekoiteaineemme mukautumaan käteen, mikä maksimoi käsineen käyttömukavuuden. Kokeile MaxiFlex -käsinettä, niin huomaat kuinka sekoiteaine muovautuu sormiisi ja antaa poikkeuksellisen näppäryyden, joustavuuden ja tuntuman. dry Tutkimme jatkuvasti käden dynamiikkaa ja ulottuvuuksia perustana omille käsimuoteillemme, joita käytetään pinnoitusprosessissa. Patentoidun pinnoitusprosessin aikana koulutetut ja ammattitaitoiset insinöörimme säätelevät pinnoitteen paksuutta, jotta varmistetaan sen tasalaatuisuus kaikissa käsineen pinnoitettavissa osissa. Kontrolloimme tiukasti, kuinka paljon pinnoitetta imeytyy vuoreen. Miksi? Näin varmistetaan, että ainoastaan käsineen sisäosan pehmeät kuidut koskettavat käyttäjän kättä. Tämä yksityiskohtien tarkkailu on ilmeistä, kun vuoria sovitetaan kastoprosessissa käytettäviin muokkaajiin. prorange -valikoimassamme on 7 kokoa, koot 5 (XXS) 11 (XXL) kämmenessä, ¾, täysin kastopinnoitetut ja ajajatyylit. Alalla käytetään usein yhtä vuorta kaikkiin käsineisiin, mutta me emme tee näin. Me käytämme 34:ä vuorta, jotka kaikki on yksilöllisesti räätälöity käytettävän aineseoksen koostumuksen, vaaditun kastopinnoitelinjan ja itse käsimallin mukaan. Lopputuloksena on äärimmäisen istuva käsine. ErgoTech on kehitetty ja integroitu käsineisiimme jäljittelemään käden luonnollisia muotoja, tuottamaan poikkeuksellista joustavuutta, näppäryyttä ja kosketustuntumaa.

7 Tehokkuusalustat Tehokkuusalustamme ansiosta voimme tuottaa turvallisuusominaisuuksia, jotka tuovat ratkaisut sinne, missä vaaroja saattaa olla. Tähän kuuluvat ratkaisut viilto-, lämpö-, neste- ja pitovaaroihin. Näitä teknologioita voidaan käyttää yksin tai yhdessä täydellisen tehokkuuden saavuttamiseksi. CutTech yhdistää ja sekoittaa huippukestäviä lankoja ja kuituja antamaan eritasoista viiltosuojaa samalla, kun johtoajatuksena on korkea käyttömukavuus ja käyttäjän tyytyväisyys. Hankimme kuitumme ainoastaan pitkäaikaisilta avainkumppaneilta. Ne pinnoitetaan, kierretään ja päällystetään tuotantotiloissamme, ja lopputuloksena on innovatiivisia lankoja ja kuituja, jotka ovat dry kevyitä mutta joustavia. Ne on suunniteltu tehokkaaseen käyttöön. Hiljattain CutTech -valikoimaan lisättiin pysyvä nitriilivahvistus peukalon ja etusormen väliin. Se lisää kestävyyttä useimpien käsineiden erityisen heikossa kohdassa, mikä nostaa käsineen käyttöikää ja vähentää käyttökustannuksia. Se tarjoaa myös enemmän viiltosuojaa ja luottamusta teräväreunaisten osien ja komponenttien käsittelyyn. CutTech, antaa optimaalisen viiltosuojan innovatiivisten kuitujen avulla. ATG -yhtiössä pito on keskeinen turvallisuustekijä. GripTech -teknologian micro-cup-viimeistely dry parantaa pitoominaisuuksia, jolloin osien käsittely on turvallisempaa. Lisäksi se vähentää käden väsymistä, joka liittyy huonoon dry pitoon. Tämän erittäin tehokkaan vaikutuksen saavuttamiseksi patentoitu pinnoitusprosessi kohdistetaan vain tarpeellisiin osiin, jotta voidaan parantaa näppäryyttä ja joustavuutta. Tämä teknologia on suunniteltu tukemaan käyttäjää kuivissa ja/tai öljyisissä ympäristöissä. Sitä käytetään usein yhdessä CutTech - teknologian kanssa, jotta saavutetaan optimaalinen balanssi viiltosuojan ja pidon välillä. Kun käsine ei liu u, siihen ei tule viiltoja. GripTech vähentää käden väsymistä ja lisää turvallisuutta. Monet työalueet sisältävät nykyisin eri määriä nesteitä, kuten vettä, öljyjä ja monia kemikaaleja. LiquiTech -suoja on suunniteltu suojaamaan käyttäjää. Siihen kuuluu alan johtava pinnoiteteknologia, jota käytetään ainoastaan ATG -tuotteissa. Se tuottaa keveitä, joustavia pinnoitteita, joita käytetään erittäin hienon tiheyden saumattomiin neulevuoriin, useilla eri pinnoitepainoilla. Pinnoitteen ja saumattoman neuleteknologian yhdistelmä voidaan suunnitella tarjoamaan nesteen hylkivyyttä yhdessä matalan ja korkean tason kemikaalinkestävyyden kanssa. Samaan aikaan voidaan säilyttää erittäin korkea käyttömukavuus, jota ei yleensä ole nestettä hylkivissä ja dry kemikaalinkestävissä käsineissä.

8 ThermTech yhdistää pinnoitteen ja saumattoman neuleen teknologioita, jotka antavat lämpöeristysominaisuuksia kylmää tai kuumaa vastaan. ATG :lla on omat alan johtavat dry tuotantotilat, joissa sekoitetaan kuumuudenkestäviä lankoja ja kuituja. Näillä tuotetaan tuotteita, joilla on erittäin korkeat lämmöneritysominaisuudet, vaikka joustavuus, näppäryys, paino ja käyttömukavuus säilyvät. Käsienhoitoalustat Jatkuvien ja lukuisten kenttäkäyntiemme aikana olemme huomanneet, että työntekijät vievät käsineet kotiin töistä. Siksi olemme kehittäneet teknologia-alustan, joka tarjoaa työntekijöiden käsille hyvinvointi -vaikutuksen nimeltä Hand Care. Hand Care -alusta on tehty useista elementeistä. Hand Care -teknologia on nähtävissä MaxiFlex Active -valikoimassa: käsineen vuoreen on pakattu miljoonittain mikrokapseloituja erityisaineita, jotka asteittain avautuvat ja vapautuvat käytön aikana. Tämä prosessi viilentää, virkistää ja elävöittää kättä E-vitamiinilla ja aloe veralla. ATG :n patentoitu pinnoiteteknologia hallitsee millimetrin tuhannesosissa pinnoitteen määrää, joka läpäisee vuoren, mutta ei läpäise vuoren sisäosaa. Läpilyönnin eliminointi käsineen sisällä tekee vuoresta pehmeämmän ja mukavamman. Tämän ansiosta vuori imee kosteutta iholta. Hand Care -teknologia poistaa myös prosessikemikaalien jäänteitä alan johtavalla menetelmällä, jotta iho ei joudu kosketuksiin vaarallisten aineiden kanssa. Tämän varmistamiseksi KAIKILLA käsineillämme on Öko-Tex 100 -sertifiointi, tunnustettu kansainvälinen standardi, joka takaa, että käsine on ihoystävällinen. Viimeisenä silauksena käsineen haju poistetaan Sanitized -käsittelyllä, joka todistetusti tappaa bakteereita. Kaikki ATG -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt osat ja valmistusaineet on arvioitu REACHasetuksen mukaisiksi (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). Tämä on yksi sitoumuksistamme, joilla takaamme kaikkien tuotteidemme ihoystävällisyyden.

9 MaxiFlex Ultimate TM MaxiFlex Ultimate MaxiFlex Ultimate on hengittävä käsine, josta on tullut alansa mittapuu kuivien ympäristöjen tarkkuuskäsittelyssä. MaxiFlex Ultimate tarjoaa 35 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 4 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25 % ohuempi - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Hand Care -teknologia-alusta Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,0 mm Silikoniton Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Ultimate on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Ultimate -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

10 MaxiFlex Ultimate TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Active Sisältää E-vitamiinia ja aloe veraa. MaxiFlex Comfort Pehmeä ja imukykyinen puuvillavuori lisää mukavuutta. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Endurance Lisää iskunvaimennusta ja hankauksenkestävyyttä. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä ¾ kastopinnoitettu Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä Täysin Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä Ajajat Musta Tummanharmaa 6(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä Kämmen Musta Kirkkaan oranssi 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 0,95 mm 4131 Kyllä

11 MaxiFlex Active TM MaxiFlex Active Hengittäväksi käsineeksi suunniteltu ja kehitetty MaxiFlex Active antaa hyvinvoivan tunnun työn aikana ja sen jälkeen tuhansien mikrokapseloitujen erityisaineiden ansiosta. Näihin aineisiin kuuluvat aloe vera ja E-vitamiini. MaxiFlex Active tarjoaa 14 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 2 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25 % ohuempi - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Active on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Active -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,0 mm Silikoniton Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

12 MaxiFlex Active TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Ultimate Alkuperäinen MaxiFlex on kehitetty hengittäväksi käsineeksi. MaxiFlex Comfort Pehmeä ja imukykyinen puuvillavuori lisää mukavuutta. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Endurance Lisää iskunvaimennusta ja hankauksenkestävyyttä. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Vaaleansininen Vaaleansininen 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä ¾ kastopinnoitettu Vaaleansininen Vaaleansininen 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä

13 MaxiFlex Endurance TM MaxiFlex Endurance Hengittäväksi käsineeksi suunniteltu MaxiFlex Endurance hyödyntää koholla olevia mikropisteitä kestävyyden parantamiseksi ja tarjoaa entistä paremman iskunvaimennuksen nopeasti toistuvissa sovelluksissa, joissa tarvitaan tarkkuuskäsittelyä. MaxiFlex Endurance tarjoaa 28 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 4 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25% thinner - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Endurance on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Endurance -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,1 mm Silikoniton Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

14 MaxiFlex Endurance TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Ultimate Alkuperäinen MaxiFlex on kehitetty hengittäväksi käsineeksi. MaxiFlex Comfort Pehmeä ja imukykyinen puuvillavuori lisää mukavuutta. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Active Sisältää E-vitamiinia ja aloe veraa. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm ¾ kastopinnoitettu Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm Täysin Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm Ajajat Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm Kämmen Musta Kirkkaan oranssi 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm

15 MaxiFlex Comfort TM MaxiFlex Comfort Hengittäväksi käsineeksi kehitetyn MaxiFlex Comfort käsineen päällystetty vuori on tehty korkealuokkaisesta pehmeästä puuvillasta. MaxiFlex Comfort tarjoaa 21 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 3 kastolinjana. Kutsumme tätä luksustarkkuuskäsitteluksi, joka on saatavana 7 koossa ja 3 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25 % ohuempi - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Comfort on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Comfort -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,1 mm Silikoniton Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

16 MaxiFlex Comfort TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Ultimate Alkuperäinen MaxiFlex on kehitetty hengittäväksi käsineeksi. MaxiFlex Endurance Lisää iskunvaimennusta ja hankauksenkestävyyttä. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Active Sisältää E-vitamiinia ja aloe veraa. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Sininen Vaaleanharmaa 5XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm 3121 Kyllä ¾ kastopinnoitettu Sininen Vaaleanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm 3121 Kyllä Täysin Sininen Vaaleanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm 3121 Kyllä

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut

LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut LELY MAIDON- TUOTANTOLAITTEET Lypsy-, ruokinta-, ja pihattoratkaisut Luo tilallesi tulevaisuus www.lely.com innovators in agriculture Lely, Astronaut, Astri, Atlantis, Attis, AWS, C4C, Calm, Caltive, Commodus,

Lisätiedot

PAKKAUSRATKAISUT OIKEA PAKKAUS- MATERIAALI TAKAA TEHOKKUUDEN

PAKKAUSRATKAISUT OIKEA PAKKAUS- MATERIAALI TAKAA TEHOKKUUDEN ILMOITUSLIITE TÄMÄ JULKAISU ON MEDIAPLANETIN TUOTTAMA TEEMALEHTI ILMOITUSLIITE Hyöty kierrätyksestä Miellytä asiakastasi - mahdollista kierrätys Kustannussäästöt Optimoi pakkaus - tehostat toimintaasi

Lisätiedot

method Hiab Turvallisempi työympäristö Hiab-nostureilla Luotettavat kumppanit Ainutlaatuisia Hiab-nostureita

method Hiab Turvallisempi työympäristö Hiab-nostureilla Luotettavat kumppanit Ainutlaatuisia Hiab-nostureita Hiab method A S I A K A S L E H T I 1 / 2 0 1 0 Turvallisempi työympäristö Hiab-nostureilla 06 Ainutlaatuisia Hiab-nostureita Luotettavat kumppanit 12 16 30 energia-alan erityistarpeisiin takaavat jatkuvan

Lisätiedot

Johdanto TEHTÄVÄ 1 TEHTÄVÄ 2

Johdanto TEHTÄVÄ 1 TEHTÄVÄ 2 1 Johdanto Muoveja on nykyään kaikkialla ympärillämme, ja ne auttavat tekemään elämästämme puhtaampaa, helpompaa, turvallisempaa, mukavampaa ja nautittavampaa. Muovien käyttö lisääntyy kaiken aikaa, sillä

Lisätiedot

ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN.

ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. ARBESKO 2012/2013 TURVA- JA TYÖJALKINEET KUN SINULLA ON TYÖSSÄ OIKEAT KENGÄT, VOIT KESKITTYÄ MUIHIN ASIOIHIN. ME VALMISTAMME OIKEAT KENGÄT KOKO KEHOA VARTEN Oikeanlaisten kenkien käyttäminen työssä voi

Lisätiedot

Tehokasta puunhiontaa

Tehokasta puunhiontaa Tehokasta puunhiontaa Oy KWH Mirka Ab on osa KWH-konsernia ja Pohjoismaiden suurin hiomatarvikkeiden valmistaja. Vankka panostus innovatiiviseen tutkimukseen ja tuotekehitykseen on tehnyt Mirkasta alansa

Lisätiedot

selkeä visio valoisasta tulevaisuudesta vuosikertomus 2008

selkeä visio valoisasta tulevaisuudesta vuosikertomus 2008 selkeä visio valoisasta tulevaisuudesta vuosikertomus 2008 lupaus yhtiö ympäristö ihmiset liiketoiminta Yhtiön esittely 2 Liiketoiminta-alueet lyhyesti 4 Osakkeenomistajille 6 Sanomalehti- ja kirjapaperi

Lisätiedot

MUUTAKIN KUIN IT-TIETOTURVAA UUDET UHAT VOIVAT VAHINGOITTAA ASIAKKAIDEN LUOTTAMUSTA YRITYKSEEN TEEMA: TIETOTURVA & RISKIENHALLINTA RISKIENHALLINTA

MUUTAKIN KUIN IT-TIETOTURVAA UUDET UHAT VOIVAT VAHINGOITTAA ASIAKKAIDEN LUOTTAMUSTA YRITYKSEEN TEEMA: TIETOTURVA & RISKIENHALLINTA RISKIENHALLINTA CONFIDENCE IN A CONNECTED WORLD SYMANTEC F.Y.I. #1 2007 Saab-konsernin turvallisuuspäällikkö Benny Krönfeldt: Tietoturvakeskus antaa Saabille lyhyemmät vasteajat ja paremman tietoturvan SYMANTEC MOBILE

Lisätiedot

Munksjö Oyj Vuosikertomus 2013

Munksjö Oyj Vuosikertomus 2013 Munksjö Oyj Vuosikertomus 213 Sisällysluettelo Munksjö lyhyesti Konsernikatsaus Munksjö lyhyesti 1 Vuosi lyhyesti 2 Visiomme 3 Strategia ja tavoitteet 4 Toimitusjohtajan katsaus 6 Munksjön historia 8 Maantieteellinen

Lisätiedot

Palveluratkaisuliiketoiminnan erityispiirteet

Palveluratkaisuliiketoiminnan erityispiirteet TUOTANTOTALOUDEN TIEDEKUNTA Toimitusketjun johtaminen Palveluratkaisuliiketoiminnan erityispiirteet The Specific Features of Service Solutions Kandidaatintyö Harri Renkonen Jaakko Toppari TIIVISTELMÄ Tekijä:

Lisätiedot

Kiertotalouden mahdollisuudet Suomelle

Kiertotalouden mahdollisuudet Suomelle Sitran selvityksiä 84 Kiertotalouden mahdollisuudet Suomelle Marraskuu, 2014 Sitra 2014 Sitran selvityksiä 84 ISBN 978-951-563-899-1 (nid.) ISBN 978-951-563-900-4 (PDF) www.sitra.fi ISSN 1796-7104 (nid.)

Lisätiedot

Profiilista tuotteeksi. Yritysesittely.

Profiilista tuotteeksi. Yritysesittely. Profiilista tuotteeksi. Yritysesittely. Ongelman ratkaisu Tuotanto Profiileista hyötyä asiakkaille 4 Kokemus 6 Monien mahdollisuuksien materiaali 8 Suulakepuristamisen periaate 10 Tietopankki 12 Sapa Technology

Lisätiedot

IKEA-konserni Kestävä kehitys FY12

IKEA-konserni Kestävä kehitys FY12 IKEA-konserni Kestävä kehitys FY12 Mitä teemme saadaksemme aikaan muutosta parempaan... Ennen tätä projektia ajattelin, että ympäristöasiat eivät kuulu minulle. Nyt tiedän, että voin tehdä oman osani muuttaakseni

Lisätiedot

CATHARINA STACKELBERG Tunne asiakkaasi TEEMA BOTNIA ECHO ECHOES FROM THE WORLD LUPAUS ON VAALIMISEN ARVOINEN ASIA, SIVU 6

CATHARINA STACKELBERG Tunne asiakkaasi TEEMA BOTNIA ECHO ECHOES FROM THE WORLD LUPAUS ON VAALIMISEN ARVOINEN ASIA, SIVU 6 2 12 NUMERO METSÄ FIBREN ASIAKAS- LEHTI ECHO TEEMA BOTNIA CATHARINA STACKELBERG Tunne asiakkaasi ECHOES FROM THE WORLD LUPAUS ON VAALIMISEN ARVOINEN ASIA, SIVU 6 ECHO TECH SELLUNVALMISTUKSEN UUSI ASKEL,

Lisätiedot

VALOKEILASSA LYIJYAKUT TEKNISTÄ TIETOA LYIJYAKUISTA

VALOKEILASSA LYIJYAKUT TEKNISTÄ TIETOA LYIJYAKUISTA VALOKEILASSA LYIJYAKUT TEKNISTÄ TIETOA LYIJYAKUISTA LYIJYAKUT POISTUVAA TEKNOLOGIAA? PÄINVASTOIN! Energian varastoinnin tarve on suurempi kuin koskaan, haluammekin tällä esitteellä keskittyä lyijyakkuihin.

Lisätiedot

LIIKE VAATII TARKKUUTTA RULLALAAKERIT. LINEAARITUOTTEET. AUTOTEOLLISUUS.

LIIKE VAATII TARKKUUTTA RULLALAAKERIT. LINEAARITUOTTEET. AUTOTEOLLISUUS. LIIKE VAATII TARKKUUTTA RULLALAAKERIT. LINEAARITUOTTEET. AUTOTEOLLISUUS. Laatu edellyttää jatkuvaa kehitystä Olemme yksi maailman johtavista vierintälaakerien, lineaaristen komponenttien ja ohjausjärjestelmien

Lisätiedot

Autamme yrityksiä kasvamaan vähentämällä Käytännön opas yrityksen ympäristötoimintojen optimointiin

Autamme yrityksiä kasvamaan vähentämällä Käytännön opas yrityksen ympäristötoimintojen optimointiin Autamme yrityksiä kasvamaan vähentämällä Käytännön opas yrityksen ympäristötoimintojen optimointiin SUSTAINABILITY OPTIMISATION PROGRAMME Kestävä kehitys: miellyttävä totuus Ympäristövastuu on tiukasti

Lisätiedot

Massaräätälöinti ohjelmistotuotannossa kustannustehokkuuden näkökulmasta. Perttu Hallikainen

Massaräätälöinti ohjelmistotuotannossa kustannustehokkuuden näkökulmasta. Perttu Hallikainen Massaräätälöinti ohjelmistotuotannossa kustannustehokkuuden näkökulmasta Perttu Hallikainen Tampereen yliopisto Informaatiotieteiden yksikkö Tietojenkäsittelyoppi Pro gradu -tutkielma Ohjaaja: Mikko Ruohonen

Lisätiedot

colorexpert Tu ot e j ä r j e st e l m ä t Vä r i t Ko u l u t u s M a r k k i n o i n t i 20 vuotta Permahyd laatua

colorexpert Tu ot e j ä r j e st e l m ä t Vä r i t Ko u l u t u s M a r k k i n o i n t i 20 vuotta Permahyd laatua colorexpert Tu ot e j ä r j e st e l m ä t Vä r i t Ko u l u t u s M a r k k i n o i n t i 20 vuotta Permahyd laatua Uusi kirkaslakka Permasolid HS pikakirkaslakka 8800. Supernopea kuivatus. MyTraining

Lisätiedot

creating solutions TURVALLISET KYLPYHUONERATKAISUT Voimassa 1.6.2012 alkaen

creating solutions TURVALLISET KYLPYHUONERATKAISUT Voimassa 1.6.2012 alkaen creating solutions TURVALLISET KYLPYHUONERATKAISUT Voimassa 1.6.2012 alkaen creating solutions Ponte Giulio on perustettu vuonna 1973. Se aloitti toimintansa valmistamalla huonekaluja teollisuusrakentamista

Lisätiedot

Casco Adhesives. Vuosikerta 58, nro 1, 2011

Casco Adhesives. Vuosikerta 58, nro 1, 2011 Casco Adhesives Vuosikerta 58, nro 1, 2011 Kestävä kehitys - haasteita ja mahdollisuuksia Alvar Aallon huonekalujen hovivalmistaja HKT Korhonen Oy 100 vuotta Kiinan huonekaluteollisuuden kehityslinjoja

Lisätiedot

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan

Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Lifeplus ja Sinä Kanssamme kohti parempaan Sisällysluettelo 2 Yhtiö Sivu 3 Hyvinvointi Sivu 4 Henkilökohtainen kasvu ja ihmissuhteet Sivu 5 Mitä on Suosittelumarkkinointi? Sivu 7 Palkkiojärjestelmämme

Lisätiedot

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet

Toshiba mallisto Monitoimilaitteet Toshiba mallisto Monitoimilaitteet n Monitoimilaitteella virheetöntä tulostusta, kopiointia, skannausta ja faksausta n Oikea tuote laajasta monitoimilaitemallistosta n Monipuoliset laitehallintaratkaisut

Lisätiedot

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI:

VISMAgazine LAITA PÄÄ PILVEEN JA KOE TULEVAISUUS TALOUSTIETEEN PROFESSORI: VISMAgazine Visman asiakaslehti 2013 UUTUUS! Visma.net Expense kustannustehokasta ja helppoa matkalaskujen hallintaa Visma Navitalla katsot tulevaisuuteen NPS on osa asiakassuhteen hoitamista Visma Passelin

Lisätiedot

Living Collection. Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000

Living Collection. Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000 Living Collection Kotihissit Aritco 4000, Aritco 6000 2014 6 Sisällys 6 26 2 Sisällys...2-3 Harkitsetko hissiä?...4-5 Hissi älykäs valinta...6-7 9 Hissi helppo valinta...6-7 Hissi tyylikäs valinta... 10-11

Lisätiedot

Mineraaliteknologiaan painottuva numero

Mineraaliteknologiaan painottuva numero Talvi 2012 Mineraaliteknologiaan painottuva numero N:o 1 2012 Tässä numerossa Päätoimittaja Juha Martikainen Toimitussihteeri Hanna-Mari Vuorisalo Toimituskunta Juha Myllärinen Juha Penttilä Pertti Turunen

Lisätiedot

Huolto-ohjelmat automaattisille oviratkaisuille. ASSA ABLOY Entrance Systems

Huolto-ohjelmat automaattisille oviratkaisuille. ASSA ABLOY Entrance Systems Huolto-ohjelmat automaattisille oviratkaisuille ASSA ABLOY Entrance Systems Osa kokonaisvaltaista tarjontaa ASSA ABLOY Entrance Systems on täyden palvelun kumppani, joka kattaa kaikki huoltotarpeet. Huoltopalvelumme

Lisätiedot

SISÄLLYS MIKÄ ON TAAJUUSMUUTTAJA? Osa 1 Yritys. Osa 2 Tilinpäätös

SISÄLLYS MIKÄ ON TAAJUUSMUUTTAJA? Osa 1 Yritys. Osa 2 Tilinpäätös V U O S I K E R T O M U S 2 0 0 2 SISÄLLYS Osa 1 Yritys Osa 2 Tilinpäätös Vacon lyhyesti 2 Mikä on taajuusmuuttaja? 3 Tapahtumia vuonna 2002 3 Liiketoimintaympäristö 4 Toimitusjohtajan katsaus 5 Vaconin

Lisätiedot

SISÄLLYS MIKÄ ON TAAJUUSMUUTTAJA? Osa 1 Yritys. Osa 2 Tilinpäätös

SISÄLLYS MIKÄ ON TAAJUUSMUUTTAJA? Osa 1 Yritys. Osa 2 Tilinpäätös V U O S I K E R T O M U S 2 0 0 2 SISÄLLYS Osa 1 Yritys Osa 2 Tilinpäätös Vacon lyhyesti 2 Mikä on taajuusmuuttaja? 3 Tapahtumia vuonna 2002 3 Liiketoimintaympäristö 4 Toimitusjohtajan katsaus 5 Vaconin

Lisätiedot

FISKARS VUOSIKERTOMUS 2011. Vuosikertomus 2011

FISKARS VUOSIKERTOMUS 2011. Vuosikertomus 2011 FISKARS VUOSIKERTOMUS 2011 Vuosikertomus 2011 Arjen kestävää muotoilua, vuodesta 1649 sisältö s. 2 2 4 YHTIÖ Fiskars lyhyesti Vuosi 2011 lyhyesti s. 14 14 16 LIIKETOIMINTA Segmentit Home s. 38 38 45 6

Lisätiedot