Ketä olemme. Kuinka työskentelemme. Arvomme. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ketä olemme. Kuinka työskentelemme. Arvomme. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions"

Transkriptio

1 Ketä olemme Kuinka työskentelemme Arvomme

2 Ketä olemme, Kuinka työskentel Ketä olemme ATG Lanka Private Ltd (aiemmin John Ward Ceylon (Private) Ltd (JWC)) on vuonna 1992 Sri Lankassa perustettu yksityisomistuksessa oleva yritys. Nykyisin se on alallaan vakiintunut globaali toimija, joka toimii lukuisissa maissa useilla mantereilla. Innovaatioihin ja laatuun panostaen ATG suunnittelee, kehittää ja valmistaa käsineitä, jotka parantavat kehittyneimmän työkalumme, käden, toimintaa. Asiakkaamme sanovat, että ATG on hintansa arvoinen ja edustaa laatua, innovaatioita, asialle omistautumista ja kykyä vastata kunnianhimoisiin haasteisiin. Korkealaatuisia tuotteitamme ja palveluitamme tuottaa ydintiimi, joka seuraa markkinoita, havainnoi käytössä olevia tuotteita ja keskustelee loppukäyttäjien kanssa. Tämä muodostaa perustan innovaatioille, jotka jatkuvasti parantavat asiakkaan käyttökokemusta. Käsineen tai palvelun kehittäminen ja uusille markkinoille meno perustuu huolelliseen tutkimukseen ja analyysiin. Tarkastelemme alan teollisuutta ja asetumme asiakkaan asemaan nähdäksemme, mitä voitaisiin parantaa. Kysymme perustavanlaatuisia kysymyksiä: Mitkä ovat avaintuotteet, joita asiakkaat ostavat? Kuinka hyvin nämä soveltuvat tarkoitukseensa ja mikä on niiden hinta? Voimmeko ratkaista ongelman ja tarjota ratkaisun, josta asiakas on valmis maksamaan? Voimmeko tarjota lisäarvoa? Voimmeko merkittävästi muuttaa käyttökokemusta asiakkaan hyödyksi? Mitä kilpailijat tekevät? Onko asiakas hämmentynyt tai palvelu huonoa? Käytännöllisen lähestymistapamme ansiosta olemme voineet tuottaa asiakaslähtöisiä innovaatioita ja samaan aikaan kasvattaa liiketoimintaamme ja haastaa olemassa olevia ratkaisuja. Täysin integroitu lähestymistapa Tutkimus- ja kehitysosastomme keskittyy yksittäisten käsineiden sijaan teknologia-alustojen kehittämiseen. Tämän lähestymistavan ansiosta voimme tarkastella asiakkaiden tarpeita ja siten valita ja yhdistää tarvittavat teknologiaalustat. Tällä lähestymistavalla olemme kyenneet tuottamaan alansa johtavia innovatiivisia käsineitä, jotka parantavat asiakkaan käyttökokemusta. ATG on täysin integroitunut valmistaja. Hallitsemme tuotannon kaikkia vaiheita lankojen pinnoituksesta ja kiertämisestä vuoren kutomiseen, pinnoitukseen, tuotteen viimeistelyyn ja pakkaukseen. Tuotannon kokonaisvaltainen hallinta auttaa meitä kehittämään ja muuntamaan tuotteet ideoista täyteen tuotantoon. Tuotantovaiheessa sovellamme ISO standardeja valmistusprosessin hallintaan. Näin tuottamiemme käsineiden korkea laatu on aina taattu. Minkään tuotteen yhtään tuotannon vaihetta ei ole ulkoistettu. ATG -yhtiöllä on useita tuotantopaikkoja Sri Lankassa, ja se työllistää yli ihmistä.

3 emme, Arvomme Sitoutunut vaalimaan ympäristön ja kuluttajan turvallisuutta ATG on sertifioitu ja käyttää ISO standardeja ympäristön suojelun kehyksenä. Se on osa jokapäiväistä toimintaa. Uusien prosessien muokkaamisen, muuttamisen ja toteuttamisen on aina täytettävä ISO standardit. Esimerkkinä ISO standardien noudattamisesta olemme suunnitelleet uudelleen koko tuotantoprosessin, jotta se vastaa kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia (REACH) koskevaa Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta (EY) N:o 1907/2006. REACH-asetus astui voimaan 1. kesäkuuta 2007, ja siitä lähtien olemme huomioineet ja ennakoineet sekä ympäristön että käsineitä valmistavien työntekijöidemme edun. Tämän ansiosta olemme voineet suunnitella ja sertifioida käsineemme ihoystävällisiksi. Olemme saavuttaneet tämän yhteistyössä Öko-Tex -liiton kanssa. Öko-Tex on maailmanlaajuinen tekstiiliteollisuuden testausja sertifiointielin. Tämän kumppanuuden asiosta voimme taata ATG -käsineiden käyttöturvallisuuden, eli ihoystävällisyyden. Luotamme siihen, että ympäristöystävällinen työ tuottaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan, joka yhdistää kaupankäynnin ympäristöön. Viestintätyökalut ATG investoi lukuisiin viestintätyökaluihin. Haluamme tänä päivänä hyödyntää jatkuvasti kehittyvää digitaalista mediaa. Sen avulla voimme tiedottaa asiakkaillemme itsestämme ja ATG -tuotteista heidän tarpeidensa mukaan. Kun käyt verkkosivuillamme, huomaat, että ne on rakennettu palveluiden ympärille. Näiden palveluiden tarkoitus on selittää, mitä tarjoamme, millaiset tuotteet sopivat parhaiten kellekin ja mistä niitä voi ostaa. Se on näin helppoa. Saat tietoa muutamassa minuutissa katselemalla lyhyitä 3D-videoita, joissa selitetään erityistuoteperheidemme ominaisuudet ja edut. MaxiFlex -video on hyvä esimerkki, ja sen voi katsella osoitteessa Tuemme myös myyntikumppaneitamme koulutushankkeilla, jotka takaavat, että he kykenevät palvelemaan asiakkaitamme ammattimaisesti ja tehokkaasti. Aivan kuten voisi odottaa globaalilta toimijalta, kaikki katalogimme, CE-sertifikaattimme, tuotteidemme puhdistusvaiheet, käyttöohjeet, käyttöturvallisuustiedotteet ja tuotetiedot voidaan ladata verkosta. Kaikki dokumentaatio on saatavilla yksittäisen käsineen viitteellä yli 15 kielellä. Liity joukkoomme osoitteessa Odotamme yhteydenottoasi.

4 Yhteenveto Ketä olemme ATG vuonna 1992 perustettu yksityisomistuksessa oleva yritys. Aiemmin se tunnettiin nimellä John Ward Ceylon. Innovaatioihin ja laatuun panostaen ATG suunnittelee, kehittää ja valmistaa käsineitä. Tavoitteenamme on kehittää jatkuvasti asiakkaan käyttökokemusta parantavia innovaatioita. Täysin integroitu lähestymistapa Tutkimus- ja kehitysosastomme keskittyy teknologia-alustojen kehittämiseen. ATG vastaa koko tuotannosta ja hallitsee tuotantoprosessin kaikkia vaiheita. ATG on ISO sertifioitu. ATG -yhtiöllä on useita tuotantopaikkoja ja yli työntekijää. Sitoutunut vaalimaan ympäristön ja kuluttajan turvallisuutta ISO sertifiointi. REACH-sertifiointi, joka auttaa hallitsemaan kemikaalien turvallista ja ympäristöystävällistä käyttöä tuotantopaikoissamme. Öko-Tex -sertifiointi. Kaikilla tuotteillamme on ihoystävällisyys - takuu. Viestintätyökalut Verkkosivumme on käännetty 15 kielelle. Se tarjoaa lukuisia palveluita, joiden avulla voit valita ja ostaa ATG -käsineitä. Verkkosivumme löytyy osoitteesta Katsele lyhyitä 3D-videoitamme, joissa selitetään tuotteiden ominaisuudet ja edut. Verkkosivumme löytyy osoitteesta Käytä latausmahdollisuuttamme, joka auttaa valitsemaan ja käyttämään tuotteitamme.

5 Teknologia-alustat Teknologia-alustat ATG :n teknologia-alustoja kehittää jatkuvasti ydintiimi, joka sovittaa markkinantutkimuksen ja markkinaanalyysien tuloksia uusimpaan teknologiseen kehitykseen. Tältä perustalta parannamme koko ajan asiakkaan käyttökokemusta jatkuvan innovoinnin avulla. Miksi? Koska ymmärrämme, kuinka monimutkaista toimivan ja kaikkien käyttöön hyväksymän käsiensuojeluohjelman valitseminen ja toteuttaminen on. Toisaalta työntekijät pyytävät jatkuvasti käsineitä, jotka ovat entistä mukavampia, ja toisaalta tavoitteena on loukkaantumisten ja niistä aiheutuvien kulujen vähentäminen sekä työntekijöiden tehokkuuden parantaminen. Tavoitteenamme on yhdistää käyttömukavuus ja työntekijöiden hyväksyntä tehokkuuteen ja turvallisuusominaisuuksiin käyttämällä teknologiaalustojamme. Olemme hiljattain lisänneet hyvinvointi - teknologia-alustan, joka huolehtii käsistä työskentelyn aikana ja sen jälkeen. Tuotteisiimme kuuluu teknologioita, jotka noudattavat yhtä kolmesta teemasta: 1. Käyttömukavuus 2. Tehokkuus 3. Käsienhoito Näitä teknologioita käytetään yksittäin tai yhdessä, jotta voimme tarjota markkinoiden parhaan käsineen ja säilyttää samalla velvoitteemme asiakkaitamme kohtaan rahanarvoisen tuotteen. Esimerkkinä alan johtava MaxiFlex -valikoima osoittaa kykymme yhdistää teknologia-alustoja, jotta kevyttä käsinettä tarvitsevien työntekijöiden työskentelymukavuus paranee. MaxiFlex -valikoima käyttää neljää kahdeksasta teknologiaalustastamme. AirTech -alusta antaa 360 hengittävyyden, kun taas ErgoTech jäljittelee kättä levossa muodon, istuvuuden ja tuntuman avulla, jotta käden väsymistä voidaan vähentää ja siten lisätä käyttömukavuutta. Tehokkuus ei ole mitään ilman pitoa. Liian vähän pitoa, ja käden täytyy kompensoida sitä käyttämällä lisää puristusvoimaa. Epämukavaa, väsyttävää ja ennen kaikkea vaarallista. MaxiFlex käyttää GripTech -alustaa pitoominaisuuksien optimoimiseksi. Kaikilla tuotteillamme on Hand Care -alusta vakiona. Tämän alansa johtavan reuna-alustan perustana on maailmanlaajuisen Öko-Tex 100 -standardin suositus ja sertifiointi. Lisäksi tuotteemme ovat ihoystävällisiä ensikosketuksesta lähtien. Kaikki 8 teknologia-alustaamme esitellään tarkemmin tässä esitteessä.

6 Käyttömukavuusalustat Käsineiden käyttäjien mukaan tärkeintä on käsineiden käyttömukavuus, ja siksi meillä on kaksi käyttömukavuusalustaa. AirTech on luonut standardin hengittävyydelle. Se suunniteltiin ja kehitettiin lisäämään käyttömukavuutta vähentämällä kuumenemista käsineen sisällä. Asiakkaamme ovat kertoneet, että sen vertaista ei löydy markkinoilta nykyään. Sen ansiosta käsinettä voidaan pitää kauemmin ja mukavammin kuin mitään muuta käsinettä, jota he ovat käyttäneet. AirTech -teknologiaa käytetään dry pinnoitettaviin kohtiin patentoidussa mikrovaahto-niitriilipinnoitteessa. Nämä pienenpienet kuplat muodostavat mikrotunneleiden verkoston, jotta lämpö pääsee haihtumaan luonnollisesti, ja näin käsi saa hengittää. AirTech mahdollistaa ominaisuuden, jota kutsumme 360 täydeksi käden hengittävyydeksi. Viileät kädet ovat tyytyväisempiä, turvallisempia ja tuottavampia. Etsi AirTech -logo. ErgoTech saa käsineen toimimaan kuin toinen iho. ErgoTech maksimoi käsineiden muodon, istuvuuden ja tuntuman, mikä antaa ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen. Esimerkkinä tästä teknologiasta on sekoiteaineemme. Olemme kehittäneet sekoiteaineemme mukautumaan käteen, mikä maksimoi käsineen käyttömukavuuden. Kokeile MaxiFlex -käsinettä, niin huomaat kuinka sekoiteaine muovautuu sormiisi ja antaa poikkeuksellisen näppäryyden, joustavuuden ja tuntuman. dry Tutkimme jatkuvasti käden dynamiikkaa ja ulottuvuuksia perustana omille käsimuoteillemme, joita käytetään pinnoitusprosessissa. Patentoidun pinnoitusprosessin aikana koulutetut ja ammattitaitoiset insinöörimme säätelevät pinnoitteen paksuutta, jotta varmistetaan sen tasalaatuisuus kaikissa käsineen pinnoitettavissa osissa. Kontrolloimme tiukasti, kuinka paljon pinnoitetta imeytyy vuoreen. Miksi? Näin varmistetaan, että ainoastaan käsineen sisäosan pehmeät kuidut koskettavat käyttäjän kättä. Tämä yksityiskohtien tarkkailu on ilmeistä, kun vuoria sovitetaan kastoprosessissa käytettäviin muokkaajiin. prorange -valikoimassamme on 7 kokoa, koot 5 (XXS) 11 (XXL) kämmenessä, ¾, täysin kastopinnoitetut ja ajajatyylit. Alalla käytetään usein yhtä vuorta kaikkiin käsineisiin, mutta me emme tee näin. Me käytämme 34:ä vuorta, jotka kaikki on yksilöllisesti räätälöity käytettävän aineseoksen koostumuksen, vaaditun kastopinnoitelinjan ja itse käsimallin mukaan. Lopputuloksena on äärimmäisen istuva käsine. ErgoTech on kehitetty ja integroitu käsineisiimme jäljittelemään käden luonnollisia muotoja, tuottamaan poikkeuksellista joustavuutta, näppäryyttä ja kosketustuntumaa.

7 Tehokkuusalustat Tehokkuusalustamme ansiosta voimme tuottaa turvallisuusominaisuuksia, jotka tuovat ratkaisut sinne, missä vaaroja saattaa olla. Tähän kuuluvat ratkaisut viilto-, lämpö-, neste- ja pitovaaroihin. Näitä teknologioita voidaan käyttää yksin tai yhdessä täydellisen tehokkuuden saavuttamiseksi. CutTech yhdistää ja sekoittaa huippukestäviä lankoja ja kuituja antamaan eritasoista viiltosuojaa samalla, kun johtoajatuksena on korkea käyttömukavuus ja käyttäjän tyytyväisyys. Hankimme kuitumme ainoastaan pitkäaikaisilta avainkumppaneilta. Ne pinnoitetaan, kierretään ja päällystetään tuotantotiloissamme, ja lopputuloksena on innovatiivisia lankoja ja kuituja, jotka ovat dry kevyitä mutta joustavia. Ne on suunniteltu tehokkaaseen käyttöön. Hiljattain CutTech -valikoimaan lisättiin pysyvä nitriilivahvistus peukalon ja etusormen väliin. Se lisää kestävyyttä useimpien käsineiden erityisen heikossa kohdassa, mikä nostaa käsineen käyttöikää ja vähentää käyttökustannuksia. Se tarjoaa myös enemmän viiltosuojaa ja luottamusta teräväreunaisten osien ja komponenttien käsittelyyn. CutTech, antaa optimaalisen viiltosuojan innovatiivisten kuitujen avulla. ATG -yhtiössä pito on keskeinen turvallisuustekijä. GripTech -teknologian micro-cup-viimeistely dry parantaa pitoominaisuuksia, jolloin osien käsittely on turvallisempaa. Lisäksi se vähentää käden väsymistä, joka liittyy huonoon dry pitoon. Tämän erittäin tehokkaan vaikutuksen saavuttamiseksi patentoitu pinnoitusprosessi kohdistetaan vain tarpeellisiin osiin, jotta voidaan parantaa näppäryyttä ja joustavuutta. Tämä teknologia on suunniteltu tukemaan käyttäjää kuivissa ja/tai öljyisissä ympäristöissä. Sitä käytetään usein yhdessä CutTech - teknologian kanssa, jotta saavutetaan optimaalinen balanssi viiltosuojan ja pidon välillä. Kun käsine ei liu u, siihen ei tule viiltoja. GripTech vähentää käden väsymistä ja lisää turvallisuutta. Monet työalueet sisältävät nykyisin eri määriä nesteitä, kuten vettä, öljyjä ja monia kemikaaleja. LiquiTech -suoja on suunniteltu suojaamaan käyttäjää. Siihen kuuluu alan johtava pinnoiteteknologia, jota käytetään ainoastaan ATG -tuotteissa. Se tuottaa keveitä, joustavia pinnoitteita, joita käytetään erittäin hienon tiheyden saumattomiin neulevuoriin, useilla eri pinnoitepainoilla. Pinnoitteen ja saumattoman neuleteknologian yhdistelmä voidaan suunnitella tarjoamaan nesteen hylkivyyttä yhdessä matalan ja korkean tason kemikaalinkestävyyden kanssa. Samaan aikaan voidaan säilyttää erittäin korkea käyttömukavuus, jota ei yleensä ole nestettä hylkivissä ja dry kemikaalinkestävissä käsineissä.

8 ThermTech yhdistää pinnoitteen ja saumattoman neuleen teknologioita, jotka antavat lämpöeristysominaisuuksia kylmää tai kuumaa vastaan. ATG :lla on omat alan johtavat dry tuotantotilat, joissa sekoitetaan kuumuudenkestäviä lankoja ja kuituja. Näillä tuotetaan tuotteita, joilla on erittäin korkeat lämmöneritysominaisuudet, vaikka joustavuus, näppäryys, paino ja käyttömukavuus säilyvät. Käsienhoitoalustat Jatkuvien ja lukuisten kenttäkäyntiemme aikana olemme huomanneet, että työntekijät vievät käsineet kotiin töistä. Siksi olemme kehittäneet teknologia-alustan, joka tarjoaa työntekijöiden käsille hyvinvointi -vaikutuksen nimeltä Hand Care. Hand Care -alusta on tehty useista elementeistä. Hand Care -teknologia on nähtävissä MaxiFlex Active -valikoimassa: käsineen vuoreen on pakattu miljoonittain mikrokapseloituja erityisaineita, jotka asteittain avautuvat ja vapautuvat käytön aikana. Tämä prosessi viilentää, virkistää ja elävöittää kättä E-vitamiinilla ja aloe veralla. ATG :n patentoitu pinnoiteteknologia hallitsee millimetrin tuhannesosissa pinnoitteen määrää, joka läpäisee vuoren, mutta ei läpäise vuoren sisäosaa. Läpilyönnin eliminointi käsineen sisällä tekee vuoresta pehmeämmän ja mukavamman. Tämän ansiosta vuori imee kosteutta iholta. Hand Care -teknologia poistaa myös prosessikemikaalien jäänteitä alan johtavalla menetelmällä, jotta iho ei joudu kosketuksiin vaarallisten aineiden kanssa. Tämän varmistamiseksi KAIKILLA käsineillämme on Öko-Tex 100 -sertifiointi, tunnustettu kansainvälinen standardi, joka takaa, että käsine on ihoystävällinen. Viimeisenä silauksena käsineen haju poistetaan Sanitized -käsittelyllä, joka todistetusti tappaa bakteereita. Kaikki ATG -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt osat ja valmistusaineet on arvioitu REACHasetuksen mukaisiksi (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). Tämä on yksi sitoumuksistamme, joilla takaamme kaikkien tuotteidemme ihoystävällisyyden.

9 MaxiFlex Ultimate TM MaxiFlex Ultimate MaxiFlex Ultimate on hengittävä käsine, josta on tullut alansa mittapuu kuivien ympäristöjen tarkkuuskäsittelyssä. MaxiFlex Ultimate tarjoaa 35 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 4 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25 % ohuempi - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Hand Care -teknologia-alusta Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,0 mm Silikoniton Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Ultimate on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Ultimate -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

10 MaxiFlex Ultimate TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Active Sisältää E-vitamiinia ja aloe veraa. MaxiFlex Comfort Pehmeä ja imukykyinen puuvillavuori lisää mukavuutta. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Endurance Lisää iskunvaimennusta ja hankauksenkestävyyttä. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä ¾ kastopinnoitettu Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä Täysin Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä Ajajat Musta Tummanharmaa 6(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä Kämmen Musta Kirkkaan oranssi 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 0,95 mm 4131 Kyllä

11 MaxiFlex Active TM MaxiFlex Active Hengittäväksi käsineeksi suunniteltu ja kehitetty MaxiFlex Active antaa hyvinvoivan tunnun työn aikana ja sen jälkeen tuhansien mikrokapseloitujen erityisaineiden ansiosta. Näihin aineisiin kuuluvat aloe vera ja E-vitamiini. MaxiFlex Active tarjoaa 14 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 2 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25 % ohuempi - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Active on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Active -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,0 mm Silikoniton Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

12 MaxiFlex Active TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Ultimate Alkuperäinen MaxiFlex on kehitetty hengittäväksi käsineeksi. MaxiFlex Comfort Pehmeä ja imukykyinen puuvillavuori lisää mukavuutta. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Endurance Lisää iskunvaimennusta ja hankauksenkestävyyttä. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Vaaleansininen Vaaleansininen 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä ¾ kastopinnoitettu Vaaleansininen Vaaleansininen 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä

13 MaxiFlex Endurance TM MaxiFlex Endurance Hengittäväksi käsineeksi suunniteltu MaxiFlex Endurance hyödyntää koholla olevia mikropisteitä kestävyyden parantamiseksi ja tarjoaa entistä paremman iskunvaimennuksen nopeasti toistuvissa sovelluksissa, joissa tarvitaan tarkkuuskäsittelyä. MaxiFlex Endurance tarjoaa 28 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 4 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25% thinner - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Endurance on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Endurance -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,1 mm Silikoniton Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

14 MaxiFlex Endurance TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Ultimate Alkuperäinen MaxiFlex on kehitetty hengittäväksi käsineeksi. MaxiFlex Comfort Pehmeä ja imukykyinen puuvillavuori lisää mukavuutta. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Active Sisältää E-vitamiinia ja aloe veraa. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm ¾ kastopinnoitettu Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm Täysin Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm Ajajat Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm Kämmen Musta Kirkkaan oranssi 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm

15 MaxiFlex Comfort TM MaxiFlex Comfort Hengittäväksi käsineeksi kehitetyn MaxiFlex Comfort käsineen päällystetty vuori on tehty korkealuokkaisesta pehmeästä puuvillasta. MaxiFlex Comfort tarjoaa 21 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 3 kastolinjana. Kutsumme tätä luksustarkkuuskäsitteluksi, joka on saatavana 7 koossa ja 3 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25 % ohuempi - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Comfort on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Comfort -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,1 mm Silikoniton Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

16 MaxiFlex Comfort TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Ultimate Alkuperäinen MaxiFlex on kehitetty hengittäväksi käsineeksi. MaxiFlex Endurance Lisää iskunvaimennusta ja hankauksenkestävyyttä. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Active Sisältää E-vitamiinia ja aloe veraa. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Sininen Vaaleanharmaa 5XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm 3121 Kyllä ¾ kastopinnoitettu Sininen Vaaleanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm 3121 Kyllä Täysin Sininen Vaaleanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm 3121 Kyllä

17 MaxiChem MaxiChem MaxiChem on suunniteltu ja kehitetty pitkäkestoista ja korkean tason suojaa vaativien kemikaalien kanssa työskentelyä varten. MaxiChem on testattu ja sertifioitu EN standardin mukaan. LiquiTech -teknologia-alusta Kemikaalinkestävyys - on saatu aikaan LiquiTech - teknologia-alusta ansiosta. ErgoTech -teknologia-alusta Ultra-kevyt - synteettinen pinnoite yhdessä alan johtavan super-kevyen saumattoman neulevuoren kanssa tuottaa erinomaisen käyttömukavuuden, tuntuman, istuvuuden ja näppäryyden. Räätälöity ranneke - pitää rannekkeen tiiviisti kättä vasten, joten sormenpäät pysyvät paikallaan näppäryyden maksimoimiseksi. GripTech -teknologia-alusta Liukumattoman micro-cup-pitokäsittelyn ansiosta saadaan aikaan ensiluokkainen ja hallittu pito öljyisissä ja märissä ympäristöissä. Liukumaton pito on vain siinä osassa, missä sitä tarvitaan kämmenosassa jotta joustavuus ei heikkene. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiChem on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiChem -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon. Innovatiivinen teknologia turvalliseen mukavuuteen

18 MaxiChem Teollisuudenalat Perusmateriaalit Moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), avomeren työt, öljy ja kaasu, metallit ja mineraalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovit, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet. Turvallisuusvaroitus: kemikaalinkestävää käsinettä valitessa tarkista aina, että käsine ja sen valmistukseen käytetyt seokset soveltuvat suojaamaan niiltä kemikaaleilta, joita käytät. Sovellukset (öljyiset) Vaihdelaatikon asennus Yleinen käsittely Pienten valujen käsittely Pienten osien käsittely Kevyen metallinvalmistuksen ja osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Iskunvaimentimen asennus Huolto Saatavana myös valikoimassa MaxiDry Öljyisten tai märkien sovellusten tarkkuutta vaativaan käsittelyyn. MaxiDry Plus Niille, jotka työskentelevät ainoastaan kemikaaliroiskeiden riskin sisältävillä alueilla tai sovellusten parissa. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 EN374-3 EN374-2 paksuus Pitkävartinen Vihreä/musta Harmaa 7(S) 11(XXL) 30 cm 1,2 mm 4121 AKL Kyllä suojakäsine Pitkävartinen Vihreä/musta Harmaa 7(S) 11(XXL) 35 cm 1,2 mm 4121 AKL Kyllä suojakäsine Innovatiivinen teknologia turvalliseen mukavuuteen

19 MaxiChem MaxiChem MaxiChem on uuden sukupolven kemikaalinkestävä käsine, jossa yhdistyy pito, käyttömukavuus ja kemikaalinkesto. Tähän dokumenttiin liitetyt kemiallisten testien tiedot ovat väliaikaisia testituloksia. Kemikaali Läpäisy Aika (minuutteja) Jääetikka 99 % Asetonitriili Ammoniakkikaasu Ammoniumhydroksidi, väkevöity (28 30 % ammoniakki) Kuningasvesi Kloorikaasu Kromihappo/rikkihappo Sykloheksaani Sykloheksanoni Dikloorimetaani (metyleenikloridi) Di-isobutyyliketoni DEA Dimetyyliasetamidi Dimetyyliformamidi Etidiumbromidi 10 % Etyyliasetaatti Etyylieetteri (dietyylieetteri) Muurahaishappo 90 % Glutaarialdehydi 25% Heptaani Heksaani Suolahappo 10 % Suolahappo 37 % Fluorihappo 48 % Fluorihappo 73 % Vetyperoksidi 30 % Metyylietyyliketoni/tolueeni (1:1 seos) metyyli-isobutyyliketoni (MIBK) Metyylimetakrylaatti MTBE N-propyylialkoholi (propanoli) N-butyyliasetaatti Typpihappo 10 % Typpihappo 70 % Perkloorihappo 60 % Bensiini, lyijytön Fosforihappo 85 % (väkevöity) Kaliumhydroksidi 50 % Natriumhydroksidi 50 % Stoddard-liuotin Rikkihappo 47 % (akkuhappo) Tetrahydrofuraani (THF) Trikloorietyleeni Ksyleenit, sekoitettu (ksyleeni) > > > 480 > > > > > > > 480 > 480 > 480 > 480 > EN EN EN AKL Innovatiivinen teknologia turvalliseen mukavuuteen

20 MaxiDry MaxiDry Kevyt yleisasennuskäsine öljyisten tai märkien sovellusten tarkkuutta vaativaan käsittelyyn. MaxiDry tarjoaa 15 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 5 koossa ja 3 kastopinnoitelinjalla. LiquiTech -teknologia-alusta Nestettä hylkivä - olemme parantaneet öljyjä hylkiviä ominaisuuksia LiquiTech -teknologia-alustan avulla. ErgoTech -teknologia-alusta Ultra-kevyt - synteettinen pinnoite yhdessä alan johtavan super-kevyen saumattoman neulevuoren kanssa tuottaa erinomaisen käyttömukavuuden, tuntuman, istuvuuden ja näppäryyden. Rannekkeen lukitus - varmistaa, että käsine ei liu u kädessä: erityinen joustokangastuki ranteelle tuottaa lukituksen tiivistä ja kädenmyötäistä istuvuutta varten. GripTech -teknologia-alusta Liukumattoman micro-cup-pitokäsittelyn ansiosta saadaan aikaan ensiluokkainen ja hallittu pito öljyisissä ja märissä ympäristöissä. Liukumaton pito on vain siinä osassa, missä sitä tarvitaan kämmenosassa jotta joustavuus ei heikkene. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiDry on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko- Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiDry -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon. Innovatiivinen teknologia turvalliseen mukavuuteen

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut -käsine on suunniteltu ja kehitetty hengittäväksi ja viillonkestäväksi kuivissa ympäristöissä. Siinä viiltosuoja yhdistyy käyttömukavuuteen, joustavuuteen ja näppäryyteen. Saatavana 6 koossa, 2 kastopinnoitelinjalla

Lisätiedot

MaxiFlex Elite TM. prorange TM. MaxiFlex Elite

MaxiFlex Elite TM. prorange TM. MaxiFlex Elite Elite TM MaxiFlex Elite Vallankumouksellinen MaxiFlex Elite on suunniteltu ja kehitetty kevyimmäksi täysin hengittäväksi pinnoitetuksi käsineeksi. MaxiFlex Elite -käsineet painavat peräti 36% vähemmän

Lisätiedot

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ EVOLite EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ 6 EVO Lite on kevyt suojakypärä. Kypärä painaa alle 300g eli on noin 20 % kevyempi kuin vakio suojakypärä. Keveys, yhdessä uuden miellyttävän 1-2-3 pistekiinnityksen ja helpposäätöisen

Lisätiedot

Käsineet. Guide 104. Guide 105. Suojakäsineet. Laatukäsineet ammattikäyttöön. 1

Käsineet. Guide 104. Guide 105. Suojakäsineet. Laatukäsineet ammattikäyttöön. 1 Guide 104 Työkäsine vuohennahkaa. Kämmenselkä villaa, tarranauhakiristys. Kevyt, ilmava ja mu- puukava kädessä. Guide 104 T:nro Koko 2235-33563 8 2235-33571 9 2235-33589 10 2235-33597 11 Pakkaukset 12

Lisätiedot

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Työvaateprofilointi Painettu & Valmis PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Nykyään yhä useampi yritys haluaa työvaatteisiin yrityksen logon. Ahlsell

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 G525: Joustava työkäsine nailonia, jonka ilmavan rakenteen ansiosta kädet pysyvät viileinä. Saumaton neulos parantaa sormituntumaa. Kämmenessä PUpinnoite.

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

Tuotekuvasto

Tuotekuvasto Tuotekuvasto 2016 www.kenkatukku.fi MIX1 Puutarhasandaali Leveälestinen puutarhasandaali vaimennetulla sisäpohjarakenteella joka irroitettavissa jalkineen puhdistamista ajateltuna Kantaremmi antaa jalkineelle

Lisätiedot

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT PREMIUM LEVEL PRO SHIRT Tinkimätön ergonomisesti suunniteltu pyöräilypaita. Tämä lyhythihainen paita on kevyt ja materiaalinsa ansiosta hyvin hengittävä ja sopii erityisesti lämpimille päiville. Ergonomisen

Lisätiedot

MetGen Oy TEKES 24.10.2014

MetGen Oy TEKES 24.10.2014 MetGen Oy TEKES 24.10.2014 MetGen Yleistä MetGen kehittää ja markkinoi uudentyyppistä teollista entsyymiratkaisua, joka merkittävästi parantaa: Energiatehokkuutta paperiteollisuuden mekaanisessa massanvalmistuksessa

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss 4860 Silent Gliss kierrekaihtimet Silent Gliss ylivoimaiset ominaisuudet Silent Gliss kierrekaihdintuoteperhe on markkinoiden kattavin ja teknisesti kehittynein.

Lisätiedot

KLINGERsil. Tiivistemateriaalit C-4430 C-4500 C-4509 C-8200

KLINGERsil. Tiivistemateriaalit C-4430 C-4500 C-4509 C-8200 KLINGERsil Tiivistemateriaalit C-4430 C-4500 C-4509 C-8200 KLINGERramikro leikkaamopalvelu Leikkaamopalvelumme laaja ohjelma kattaa standarditiivisteiden ohella myös vaativat muototiivisteet asiakkaan

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA

NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA NELJÄ HELPPOA TAPAA TEHDÄ TYÖNTEKIJÖIDEN TYÖSTÄ JOUSTAVAMPAA Vie yrityksesi pidemmälle Olitpa yrityksesi nykyisestä suorituskyvystä mitä mieltä tahansa, jokainen yritysorganisaatio pystyy parantamaan tuottavuuttaan

Lisätiedot

Made to move. L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove.

Made to move. L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove. Made to move L.Brador on rakentanut valikoiman työhousuja, jotka ovat ainutlaatuisia. Valikoiman nimeksi on annettu WorkMove. Rajojen rikkominen on ollut pääperiaatteemme pitkään. Siitä tuli melkein symbolista,

Lisätiedot

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM

GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM 2 Getinge Clean Management System GETINGE CLEAN MANAGEMENT SYSTEM (CMS) -JÄRJESTELMÄ ENTISTÄ PAREMPI PROSESSI, AINUTLAATUINEN RATKAISU Getinge voi auttaa yritystäsi hallitsemaan

Lisätiedot

Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta

Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta AUTOTALLIN GARĀŽU VĀRTI OVET Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta un drošības M.K. International autotallin ovet yllättävät sinua kehittyneellä suunnittelulla, täydellisellä mukavuudella

Lisätiedot

Pakkaus on välttämätön hyvä ei välttämätön paha

Pakkaus on välttämätön hyvä ei välttämätön paha Pakkaus on välttämätön hyvä ei välttämätön paha 17.1.2017 Kajaani 1 Suomen Pakkausyhdistys ry Pakkausalan yhteistoimintajärjestö perustettu 1954 Toiminta-ajatus: pakkausalan toimintaedellytysten edistäminen

Lisätiedot

EUROOPAN PARLAMENTTI

EUROOPAN PARLAMENTTI EUROOPAN PARLAMENTTI 1999 2004 Teollisuus-, ulkomaankauppa-, tutkimus- ja energiavaliokunta 27. helmikuuta 2003 PE 321.965/8-16 TARKISTUKSET 8-16 Lausuntoluonnos (PE 321.965) John Purvis Ehdotus Euroopan

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

SUOMI PRESSU KOTIMAINEN PVC-PRESSU VAATIVAAN KÄYTTÖÖN KAIKISSA SÄÄOLOSUHTEISSA. KÄYTTÖKOHTEITA

SUOMI PRESSU KOTIMAINEN PVC-PRESSU VAATIVAAN KÄYTTÖÖN KAIKISSA SÄÄOLOSUHTEISSA. KÄYTTÖKOHTEITA KOTIMAINEN PVC- VAATIVAAN KÄYTTÖÖN KAIKISSA SÄÄOLOSUHTEISSA. SCANTARP - KÄYTTÖKOHTEITA Valmistettu sitkeästä termoplastisesta PVC-muovista. Pohjakangas 1100 dtex polyesteriä. 6,5 x 7 lankaa/cm2. Rakentaminen

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa!

RUBBER. Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBER comp Elastinen pinnoite Helppo irrottaa! RUBBERcomp KUMIMAALISPRAY RUBBERcomp kumimaalispray on helposti levitettävä, monikäyttöinen, ilmakuivuva erikoiskumipinnoite. Se suojaa käsiteltävän pinnan

Lisätiedot

Mitä ovat yhteistyörobotit. Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa.

Mitä ovat yhteistyörobotit. Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa. Yhteistyörobotiikka Mitä ovat yhteistyörobotit Yhteistyörobotit ovat uusia työkavereita, robotteja jotka on tehty työskentelemään yhdessä ihmisten kanssa. Yhteistyörobotit saapuvat juuri oikeaan aikaan

Lisätiedot

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10

Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa 2010 Suosituskuluttajahinta noin: roll-on 50 ml : 2,40 spray 150 ml: 3,10 Heidi Koskela Nora Soini kuluttajaneuvonta hkoskela@fi.loreal.com nsoini@fi.loreal.com garnier.neuvonta@fi.loreal.com 09-4526 3292 09-4526 3255 075 758 001 Garnier Mineral Deodorants Kaupoissa huhtikuussa

Lisätiedot

Leikkaustakit. turvallisuutesi ja mukavuutesi vuoksi

Leikkaustakit. turvallisuutesi ja mukavuutesi vuoksi Leikkaustakit turvallisuutesi ja mukavuutesi vuoksi Katse yksityiskohtiin Leikkauksen pituus, tyyppi, takin mukavuus ja turvaluokka yhdessä osaston talouden kanssa ovat asioita, jotka vaikuttavat henkilökohtaisen

Lisätiedot

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa

Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Virtuoosi POS-järjestelmien joukossa Menestyvä liiketoiminta muistuttaa monin osin huippuunsa viritettyä orkesteria jossa eri osien sopusuhtainen vuorovaikutus ja integrointi luovat sykähdyttävän esityksen.

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

Leica Viva TPS Nopein takymetri

Leica Viva TPS Nopein takymetri Leica Viva TPS Nopein takymetri Visiosi: Nopea takymetri Tervetuloa Leica Viva TPS Ei voisi olla nopeampi Leica Viva TPS:llä teet työt nopeammin, lisäät yrityksen kilpailukykyä ja voitat enemmän töitä.

Lisätiedot

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA Spandeckkävelysillat ja -työtasojärjestelmät LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä, kaikki samassa tuotteessa.

Lisätiedot

Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen

Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen Pilviratkaisut ovat entistä suositumpia. Mutta mikä on oikea ratkaisu sinun maailmassasi? Lähde matkalle läpi avaruuden, ajaan ja maalaisjärjen Verkkoratkaisujen tarjoaminen pk-yrityksille muistuttaa hieman

Lisätiedot

Uusi EVO9. Maksimaalinen suorituskyky käyttäjäystävällisesti.

Uusi EVO9. Maksimaalinen suorituskyky käyttäjäystävällisesti. Uusi TLC-teknologia tarjoaa: Ei kimmahdusta Minimoitu käyttövoiman tarve Vähentää käyttäjän rasitusta Ergonomisesti uudenaikainen Uusi EVO9 Maksimaalinen suorituskyky käyttäjäystävällisesti. EVO9 - johdinsiteiden

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Teollisuuden LED-valaistus

Teollisuuden LED-valaistus Teollisuuden LED-valaistus Hollantilainen innovaatio made in Europe LumoLumen, eurooppalaista huipputekniikkaa! LumoLumen LED-teollisuusvalaisimissa yhdistyvät ainutlaatuinen mekaaninen rakenne, edistyksellinen

Lisätiedot

Sähköpalvelujen ostaminen. Kuluttajanostoprosessin näkökulmasta Case omakotitalo. Taru From - Ceesta Oy Hyvinkää

Sähköpalvelujen ostaminen. Kuluttajanostoprosessin näkökulmasta Case omakotitalo. Taru From - Ceesta Oy Hyvinkää Sähköpalvelujen ostaminen Kuluttajanostoprosessin näkökulmasta Case omakotitalo Taru From - Ceesta Oy Hyvinkää 22.4.2010 Sähköpalvelut Kiinnostus Kohtaaminen Kartoitus Tarjous Kauppa Suunnittelu Toteutus

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM VANHAN LAATAN PÄÄLLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer laatta saumoihin,

Lisätiedot

Moraknivin pitkä historia

Moraknivin pitkä historia Morakniv Moraknivin pitkä historia Moran alue Ruotsissa on ollut asutettu kivikaudesta lähtien. Koska maaperä oli köyhää, viljelijöiden oli keksittävä muita tulonlähteitä. Taitaville käsityöläisille oli

Lisätiedot

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19

KULMAVAIHTEET. Tyypit W 088, 110, 136,156, 199 ja 260 TILAUSAVAIN 3:19 Tyypit W 088, 110, 16,156, 199 ja 260 Välitykset 1:1, 2:1, :1 ja 4:1 Suurin lähtevä vääntömomentti 2419 Nm. Suurin tuleva pyörimisnopeus 000 min -1 IEC-moottorilaippa valinnaisena. Yleistä Tyyppi W on

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT Chicago Pneumatic -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care

Lisähoitoa. Dansac-tarvikkeet. Dedicated to Stoma Care Lisähoitoa Dedicated to Stoma Care Johdanto Sisältö Me Dansacilla olemme omistautuneet kehittämään ainutlaatuisia avannepusseja ja ihonsuojalevyjä, joiden avulla autamme parantamaan avannepotilaiden elämänlaatua.

Lisätiedot

Olemme täyden palvelun toimittaja. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn suunnittelun, valmistuksen ja asennuspalvelun sekä tarkastukset ja huollon.

Olemme täyden palvelun toimittaja. Tarjoamme asiakkaillemme räätälöidyn suunnittelun, valmistuksen ja asennuspalvelun sekä tarkastukset ja huollon. 1 HENKILÖNSUOJAIMET Intohimona turvalliset ja optimoidut teollisuusprosessit JLX Industry on raumalainen perheyritys, joka tarjoaa asiakkailleen teollisuuteen kokonaisvaltaisia, räätälöityjä erikoisratkaisuja,

Lisätiedot

Pukinnahkaiset asentajankäsineet. Koot 7-10. Soft-sika asentajankäsineet

Pukinnahkaiset asentajankäsineet. Koot 7-10. Soft-sika asentajankäsineet 6/2014 Pukinnahkaiset asentajankäsineet Koot 7-10 Soft-sika asentajankäsineet 2 Keinonahkaiset asentajankäsineet Britex-selkämys Kämmenessä joustava crafixpinnoite Koot 7-11 Keinonahkaiset asentajankäsineet

Lisätiedot

LOGOPALLOTARJOUS. Wilson Staff DX3 Spin. Wilson Staff DX2 Soft & Lady. Wilson Staff DX3 Urethane. Wilson Staff FG Tour. Pelaajatyyppi: Hcp 6-54

LOGOPALLOTARJOUS. Wilson Staff DX3 Spin. Wilson Staff DX2 Soft & Lady. Wilson Staff DX3 Urethane. Wilson Staff FG Tour. Pelaajatyyppi: Hcp 6-54 LOGOPALLOTARJOUS Wilson Staff DX2 Soft & Lady Pelaajatyyppi: Hcp 6-54 2-osainen Kompressio: 29 Pelituntuma: Erittäin pehmeä Ominaisuudet: Pitkä ja suora Wilson Staff DX3 Spin Pelaajatyyppi: Hcp 2-24 3-osainen

Lisätiedot

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa

HydroHeater. HW HydroHeater. UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi. Tuotantokyky: 0-100 0 C. Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HydroHeater HW HydroHeater UUTUUS! Pyörillä kulkeva lämmin vesi Tuotantokyky: 103 kw 0-100 0 C Jopa 6000 litraa lämmintä vettä tunnissa HW HydroHeater Liikkuva yksikkö lämpimän veden nopeaan toimitukseen

Lisätiedot

Sähkövasarat. Korkein iskuvoima uudessa ulottuvuudessa. Wacker Neusonin sähkövasarat.

Sähkövasarat. Korkein iskuvoima uudessa ulottuvuudessa. Wacker Neusonin sähkövasarat. H Sähkövasarat Korkein iskuvoima uudessa ulottuvuudessa. Wacker Neusonin sähkövasarat. Sähköistä voimaa päivittäiseen käyttöön. Wacker Neusonin sähkövasarat. PARAS TULOS AJAN SAATOSSA. Tekninen kehitys

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste REF 532015 Kauppanimi FiFo MN 616 1/4, 15,0 cm 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. lokakuuta 2014 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja

Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. lokakuuta 2014 (OR. en) Euroopan komission pääsihteerin puolesta Jordi AYET PUIGARNAU, johtaja Euroopan unionin neuvosto Bryssel, 28. lokakuuta 2014 (OR. en) Toimielinten välinen asia: 2014/0313 (NLE) 14254/14 EHDOTUS Lähettäjä: Saapunut: 27. lokakuuta 2014 Vastaanottaja: Kom:n asiak. nro: Asia:

Lisätiedot

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE

20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE 20 SYYTÄ, MIKSI JOKAISEN SEURAAVAN TIETOKONEEN TULISI OLLA THINKPAD TAI THINKCENTRE THINKVANTAGE TECHNOLOGY AND DESIGN Napsauta tästä ThinkVantage Technology and Design -ominaisuudet ovat ThinkPad -kannettaviin

Lisätiedot

KaVo MASTERmatic -sarja. Uusi KaVo MASTERmatic -sarja. Elä. vaatimuksiesi mukaisesti

KaVo MASTERmatic -sarja. Uusi KaVo MASTERmatic -sarja. Elä. vaatimuksiesi mukaisesti -sarja Uusi -sarja. Elä vaatimuksiesi mukaisesti -sarja -sarja. Koe vaatimuksiesi täyttyvän. Parhaat lopputulokset. Eliniän verran. Nauti optimaalisista käyttömahdollisuuksista ja huipputarkkuudesta kaikissa

Lisätiedot

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA KOKONAISRATKAISU KONEET DUNIFORM AINUTLAATUINEN PAKKAUSRATKAISU Duniform on ruokapalveluiden toimittajille suunniteltu kokonaisratkaisu, joka yhdistää muotoilun, laadun

Lisätiedot

Maailman johtava. innovatiivisten lattiaratkaisujen toimittaja

Maailman johtava. innovatiivisten lattiaratkaisujen toimittaja Maailman johtava innovatiivisten lattiaratkaisujen toimittaja Michel Giannuzzi Konserninjohtaja Tarkett on kehittynyt lattia-alan edelläkävijäksi ja asettaa maailmanlaajuiset standardit lattia- ja urheilulattiaratkaisuille.

Lisätiedot

saumaus- ja tiivistysaineet

saumaus- ja tiivistysaineet saumaus- ja tiivistysaineet POWERCOLOR Sementtipohjaisen saumalaastin uusinta sukupolvea sisältää hopea ioneja ja käytetään 1 5 mm leveisiin saumoihin. SILVER ACTIVE SYSTEM on oligodynaaminenhopea ionien

Lisätiedot

SÅDAN FREMSTILLES PRIZM

SÅDAN FREMSTILLES PRIZM SÅDAN FREMSTILLES PRIZM THE PROCESS VAIHE 01 KENTTÄTUTKIMUS THE PROCESS VAIHE 01 KENTTÄTUTKIMUS VAIHE 02 PROTOTYYPPI THE PROCESS VAIHE 01 KENTTÄTUTKIMUS VAIHE 02 PROTOTYYPPI VAIHE 03 LABORATORIOKOKEET

Lisätiedot

Tulevaisuuden tehdas 2020 Petri Laakso, Senior Scientist

Tulevaisuuden tehdas 2020 Petri Laakso, Senior Scientist TEKNOLOGIAN TUTKIMUSKESKUS VTT OY Tulevaisuuden tehdas 2020 Petri Laakso, Senior Scientist Global Factory Tulevaisuuden tehdas on toimiva ja kilpailukykyinen yritysverkosto, jolla on toimintoja niin halvan

Lisätiedot

Teknologia jalostusasteen työkaluna. FENOLA OY Harri Latva-Mäenpää Toimitusjohtaja 14.5.2014 Seinäjoki

Teknologia jalostusasteen työkaluna. FENOLA OY Harri Latva-Mäenpää Toimitusjohtaja 14.5.2014 Seinäjoki Teknologia jalostusasteen työkaluna FENOLA OY Harri Latva-Mäenpää Toimitusjohtaja 14.5.2014 Seinäjoki Fenola Oy Fenola Oy on suomalainen yritys, jonka liikeideana on valmistaa ainutlaatuisia ja aitoja

Lisätiedot

Tuoteluettelo IMMOBILIZATION

Tuoteluettelo IMMOBILIZATION Tuoteluettelo IMMOBILIZATION RESPIRATORY CARE CARDIOLOGY NEUROLOGY TRAINING IMMOBILIZATION Ambu kuuluu maailman johtaviin innovatiivisten diagnostisten ja elintoimintoja tukevien välineiden toimittajiin.

Lisätiedot

syytä Twinson valita Vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia Terassielämää

syytä Twinson valita Vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia  Terassielämää 5 valita syytä Twinson Vertaa puukomposiittilautojen ominaisuuksia http://www.twinson.fi Terassielämää Tietoa terassin, parvekelattian ja laiturin rakentajalle Nykyaikainen ulko-oleskelutila rakennetaan

Lisätiedot

Elektroninen ohjaus helposti

Elektroninen ohjaus helposti Elektroninen ohjaus helposti Koneiden vankka ja yksinkertainen ohjaus älykkään elektroniikan avulla IQAN-TOC2 oikotie tulevaisuuteen Helppo määritellä Helppo asentaa Helppo säätää Helppo diagnosoida Vankka

Lisätiedot

Liite 1: KualiKSB skenaariot ja PoC tulokset. 1. Palvelun kehittäjän näkökulma. KualiKSB. Sivu 1. Tilanne Vaatimus Ongelma jos vaatimus ei toteudu

Liite 1: KualiKSB skenaariot ja PoC tulokset. 1. Palvelun kehittäjän näkökulma. KualiKSB. Sivu 1. Tilanne Vaatimus Ongelma jos vaatimus ei toteudu Liite 1: skenaariot ja PoC tulokset 1. Palvelun kehittäjän näkökulma Tilanne Vaatimus Ongelma jos vaatimus ei toteudu Palvelun uusi versio on Palveluiden kehittäminen voitava asentaa tuotantoon vaikeutuu

Lisätiedot

Ekologisen innovaation merkitys. Ympäristön kannalta hyvät liiketoimintapäätökset

Ekologisen innovaation merkitys. Ympäristön kannalta hyvät liiketoimintapäätökset Ekologisen innovaation merkitys Ympäristön kannalta hyvät liiketoimintapäätökset Meidän kaikkien täytyy ottaa ekologinen innovaatio huomioon Kun 53 % eurooppalaisten yritysten päätöksentekijöistä pitää

Lisätiedot

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin

Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin Aurinkosähköä Schücon kanssa Sähköä auringosta moniin kohteisiin 2 Schüco Aurinkosähköä Schücon kanssa Aurinkosähköä Schüco kanssa verkkoon kytketyille ja verkosta riippumattomille järjestelmille Verkkoon

Lisätiedot

ATEX-foorumi valistaa ja kouluttaa. STAHA-yhdistyksen ATEX-työryhmän kokous Kiilto Oy 15.5.2008 Pirjo I. Korhonen

ATEX-foorumi valistaa ja kouluttaa. STAHA-yhdistyksen ATEX-työryhmän kokous Kiilto Oy 15.5.2008 Pirjo I. Korhonen ATEX-foorumi valistaa ja kouluttaa STAHA-yhdistyksen ATEX-työryhmän kokous Kiilto Oy 15.5.2008 Pirjo I. Korhonen ATEX-foorumi kouluttaa pk-yrityksiä Sisältö ATEX lainsäädännöstä ja sen erikoispiirteistä

Lisätiedot

Yrityskohtaiset LEAN-valmennukset

Yrityskohtaiset LEAN-valmennukset Yrityskohtaiset LEAN-valmennukset Lean ajattelu: Kaikki valmennuksemme perustuvat ajatukseen: yhdessä tekeminen ja tekemällä oppiminen. Yhdessä tekeminen vahvistaa keskinäistä luottamusta luo positiivisen

Lisätiedot

Yhteisöllinen tapa työskennellä

Yhteisöllinen tapa työskennellä Yhteisöllinen tapa työskennellä Pilvipalvelu mahdollistaa uudenlaisten työtapojen täysipainoisen hyödyntämisen yrityksissä Digitalisoituminen ei ainoastaan muuta tapaamme työskennellä. Se muuttaa meitä

Lisätiedot

the Power of software

the Power of software the Power of software Wapice teollisuuden ohjelmistokumppani on keskittynyt teollisuusyritysten ohjelmistoratkaisuihin ja tietojärjestelmien integrointiin. Tarjoamme turvallisen ja tehokkaan tavan ulkoistaa

Lisätiedot

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut

Suojakumisarjat / korjaamotyökalut 08 Suojakumisarjat / korjaamotyökalut LÖBRO suojakumit LÖBRO suojakumit Alkuperäisen laitevalmistajan toimittajalta Vetoakselin suojakumit ovat erittäin tärkeitä vakionopeusnivelten tehokkaalle ja luotettavalle

Lisätiedot

JACKET 409P TROUSERS 117PB SHOES 76O

JACKET 409P TROUSERS 117PB SHOES 76O JACKET 409P TROUSERS 117PB SHOES 76O 2. LUOKAN HOUSUT - STRETCHILLÄ 39 117PB Stretchin ja kapeamman istuvuuden ansiosta vartalonmyötäisempi malli, jolloin polvisuojat pysyvät hyvin oikeilla paikoillaan

Lisätiedot

Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä. Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira

Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä. Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira Kokemuksia T&K-hankkeiden tulosten hyödyntämisessä Heidi Fagerholm EVP, R&D and Technology, Kemira Johtamis- ja innovaatiojärjestelmät avainroolissa Kemira 2011-> Kemira 2007 asti Diversifioitunut portfolio

Lisätiedot

Walki Flex. Joustavuutta pakkaamiseen

Walki Flex. Joustavuutta pakkaamiseen Walki Flex Joustavuutta pakkaamiseen Walki Flex ratkaisuja toimivaan p akkaamiseen Elintarvike- ja lääketeollisuudessa pakkauksilta vaaditaan ennen kaikkea hygieenisyyttä, säilyvyyden edistämistä ja ympäristöystävällisyyttä.

Lisätiedot

Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä

Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä Kevyt Kestävä Monipuolinen Taloudellinen Ainutlaatuinen Monarplan PVC-vedeneristejärjestelmä tunnetun laadukas Icopal PVC-vedeneristejärjestelmä on ollut

Lisätiedot

Uuden sukupolven energiaratkaisu kiinteistöjen lämmitykseen. Erik Raita Polarsol Oy

Uuden sukupolven energiaratkaisu kiinteistöjen lämmitykseen. Erik Raita Polarsol Oy Uuden sukupolven energiaratkaisu kiinteistöjen lämmitykseen Erik Raita Polarsol Oy Polarsol pähkinänkuoressa perustettu 2009, kotipaikka Joensuu modernit tuotantotilat Jukolanportin alueella ISO 9001:2008

Lisätiedot

Ex E e x l e Co C m o po p si o t si es e Re R i e nf n or o cin ci g n g Yo Y u o r u Bu B si u n si e n ss e Heinäkuu 2014

Ex E e x l e Co C m o po p si o t si es e Re R i e nf n or o cin ci g n g Yo Y u o r u Bu B si u n si e n ss e Heinäkuu 2014 Exel Composites Reinforcing Your Business Heinäkuu 2014 Exel Composites on maailman johtava komposiittiprofiilien valmistaja jolla on yli 50 vuoden kokemus kasvusta ja innovaatiosta Maailman johtava, vuonna

Lisätiedot

Neuvoston päätelmät hygienia-asetusten soveltamisesta saatuja kokemuksia koskevasta komission kertomuksesta neuvostolle ja Euroopan parlamentille

Neuvoston päätelmät hygienia-asetusten soveltamisesta saatuja kokemuksia koskevasta komission kertomuksesta neuvostolle ja Euroopan parlamentille EUROOPAN UNIONIN NEUVOSTO Bryssel, 3. lokakuuta 2009 (5.0) (OR. en) 4299/09 ADD AGRILEG 82 DENLEG 93 LISÄYS I/A-KOHTAA KOSKEVAAN ILMOITUKSEEN Lähettäjä: Eläinlääkintäasiantuntijoiden työryhmä (kansanterveys)

Lisätiedot

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish

ING the World. P5 Newtron mallisto. Finnish A ING the World P5 Newtron mallisto Finnish UUTUUS P5 Newtron mallisto Nyt myös LED-valotoiminnolla! Valinnanvapautesi lisäämiseksi P5 Newtron -ultraäänigeneraattorimallisto on nyt saatavana LED-valoversioina.

Lisätiedot

FORSSAN METALLITYÖT OY. Edistyksellistä ovitekniikkaa 50 vuoden ajan

FORSSAN METALLITYÖT OY. Edistyksellistä ovitekniikkaa 50 vuoden ajan FORSSAN METALLITYÖT OY O V I T E H D A S Edistyksellistä ovitekniikkaa 50 vuoden ajan 02 OVIA ON MONENLAISIA. MEIDÄN OVEMME OVAT JÄMÄKÖITÄ JA KESTÄVIÄ. Avaa sinäkin FM-ovi! Forssan Metallityöt Oy on Suomen

Lisätiedot

CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130

CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130 CoroMill 390 Varsijyrsimet teräkoolla 07 Teräslaatu GC1130 Uudet, halkaisijaltaan pienet varsijyrsimet teräkoolla 07 tuovat CoroMill 390 -jyrsimen hyväksi todetun suorituskyvyn tarjolle töihin, joissa

Lisätiedot

Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä.

Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä. LUKKOPONTTIVINYYLIT 2015 Kun haaveet ja tulevaisuuden teknologia kohtaavat syntyy luonnollinen tapa elää modernissa ympäristössä. Lukkoponttivinyylimme ovat Saksan huippuvalmistajan tuotantoa ja ovat siksi

Lisätiedot

Prestige annostelijat

Prestige annostelijat Clou Prestige annostelija valikoima Uusista Prestige automaateista löytyy aina sopiva ratkaisu henkilöhygienian tarpeisiisi tiloissa, joissa käy suuria määriä ihmisiä. On osoittautunut, että nykyaikaiset

Lisätiedot

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien

Banana Split -peli. Toinen kierros Hyvin todennäköisesti ryhmien yhteenlaskettu rahasumma on suurempi kuin 30 senttiä. Ryhmien Banana Split -peli Tavoite Esitellä banaanin tuotantoketju (mitä banaanille tapahtuu ennen kuin se on kuluttajalla) ja keskustella kuka saa mitä banaanin hinnasta. Kuinka peliä pelataan Jaa ryhmä viiteen

Lisätiedot

Valitse voittajarengas

Valitse voittajarengas Valitse voittajarengas Monipuolisuus on nyt tärkeämpää kuin koskaan Nykyisessä vaikeassa taloustilanteessa yksi parhaista kuljetus- ja kalustotoimintojen optimointitavoista on hyödyntää jokaista kuorma-autoa

Lisätiedot

Monipuolista hienomekaniikkaa. Copyright 2013 Mecsalo Oy Minkkikatu 10-12, FI Järvenpää. Tel (0)

Monipuolista hienomekaniikkaa. Copyright 2013 Mecsalo Oy Minkkikatu 10-12, FI Järvenpää. Tel (0) Monipuolista hienomekaniikkaa Copyright 2013 Mecsalo Oy Minkkikatu 10-12, FI-04430 Järvenpää. Tel. +358 (0) 9 836 6070. www.mecsalo.com Liiketoiminta Valmistamme edistyksellisiä tuotteita vaativiin sovelluksiin

Lisätiedot

Haluatko olla mukana toiminnassa, jolla on merkitystä?

Haluatko olla mukana toiminnassa, jolla on merkitystä? Haluatko olla mukana toiminnassa, jolla on merkitystä? 1 HomCare tarjoaa sinulle Yhdessä tekemistä ja yrittäjyyttä Edelläkävijyyttä Ekologisuutta ja luonnonmukaisuutta 2 Kodin ja ihmisen hyvinvointi on

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

FastMig X Intelligent

FastMig X Intelligent FastMig X Intelligent ÄLYKÄSTÄ HITSAUSTA ERILAISIA MATERIAALEJA TYÖSTÄVIEN KONEPAJOJEN TARPEISIIN Kemppi K7 Hitsauslaitteet 24.06.2016 1(10) FastMig X Intelligent, Älykästä hitsausta erilaisia materiaaleja

Lisätiedot

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Alkuperäinen kansainväliset hyväksynnät, sarjavalmisteisena varastotuotteena monissa standardimitoissa. Kokovalikoima ja toiminnalliset lisävarusteet

Lisätiedot

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE Sivu 1 (7) KOHTA 1. AINEEN TAI SEOKSEN JA YHTIÖN TAI YRITYKSEN TUNNISTETIEDOT 1.1 Tuotetunniste Kauppanimi Artikla-no 3514 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei

Lisätiedot

Neuvoston yhteinen kanta (14843/1/2002 C5-0082/2003 2001/0291(COD)) Tarkistus 22 JOHDANTO-OSAN 6 KAPPALE. Perustelu

Neuvoston yhteinen kanta (14843/1/2002 C5-0082/2003 2001/0291(COD)) Tarkistus 22 JOHDANTO-OSAN 6 KAPPALE. Perustelu 26. kesäkuuta 2003 A5-0200/22 TARKISTUS 22 esittäjä(t): PSE-ryhmän puolesta, María del Pilar Ayuso González PPE-DEryhmän puolesta, Hiltrud Breyer ja Patricia McKenna Verts/ALE-ryhmän puolesta ja Laura

Lisätiedot

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoitteita välinehuollolle. Kimmo Linnavuori

Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoitteita välinehuollolle. Kimmo Linnavuori Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista velvoitteita välinehuollolle Kimmo Linnavuori Valviran tehtävä lääkinnällisten laitteiden valvonnassa Laki 629/2010 terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista:

Lisätiedot

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset Spandeck telinejärjestelmä Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset UpRight INSTANT Zip-Up SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä,

Lisätiedot

SÄILYTYSIDEAT 2016 LEGRABOX LAATIKOSTOT. Linjakas muotoilu ja tinkimätön käyttömukavuus.

SÄILYTYSIDEAT 2016 LEGRABOX LAATIKOSTOT. Linjakas muotoilu ja tinkimätön käyttömukavuus. SÄILYTYSIDEAT 2016 LEGRABOX LAATIKOSTOT Linjakas muotoilu ja tinkimätön käyttömukavuus. KUN TAVANOMAINEN EI RIITÄ LEGRABOX on itävaltaisen valmistajan Blumin viimeisimmän tuotekehittelyn tulos. LEGRABOX

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste REF 740917.1 Kauppanimi Buffer AE (1000 ml) 1 x 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Väliseinät ja väliovet

Väliseinät ja väliovet Indoor Väliseinät ja väliovet Joustavat seinäratkaisut Tank Indoor tekee alumiinirakenteiset väliseinät mittajoustavina toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Toiminnan tulee olla joustavaa, siksi myös toimitilojen

Lisätiedot

Katon tärkein kohta on yksityiskohta. Icopalin kumibitumiratkaisut. MH KATE. 06-417 1100 www.mh-kate.fi

Katon tärkein kohta on yksityiskohta. Icopalin kumibitumiratkaisut. MH KATE. 06-417 1100 www.mh-kate.fi Katon tärkein kohta on yksityiskohta. Icopalin kumibitumiratkaisut. MH KATE 06-417 1100 www.mh-kate.fi Kun haluat valita hyvän kattourakoitsijan, takerru reilusti muutamaan yksityiskohtaan. Kuka tahansa

Lisätiedot

SIILOT. Laatua, vahvuutta ja tehokkuutta. siilo sinun projektiisi

SIILOT. Laatua, vahvuutta ja tehokkuutta. siilo sinun projektiisi SIILOT Laatua, vahvuutta ja tehokkuutta siilo sinun projektiisi Mimersvej 5, DK-8722 Hedensted, T: +45 7568 5311, E: info@sukup-eu.com // WWW.Sukup-eu.com SUKUP siilon standardilaitteet Suuri täyttöaukko

Lisätiedot

Valtioneuvoston asetus romuajoneuvoista sekä vaarallisten aineiden käytön rajoittamisesta ajoneuvoissa annetun valtioneuvoston asetuksen muuttamisesta

Valtioneuvoston asetus romuajoneuvoista sekä vaarallisten aineiden käytön rajoittamisesta ajoneuvoissa annetun valtioneuvoston asetuksen muuttamisesta Luonnos 2.6.2016 Valtioneuvoston asetus romuajoneuvoista sekä vaarallisten aineiden käytön rajoittamisesta ajoneuvoissa annetun valtioneuvoston asetuksen muuttamisesta Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti

Lisätiedot

HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA

HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA An ASSA ABLOY Group brand HYVINVOINNIN ETURINTAMASSA Abloy -ratkaisut terveydenhuoltoon Hyvän hoidon ehdoilla Toimivat, turvalliset puitteet nousevat kriittiseen rooliin ihmisten hyvinvoinnista huolehdittaessa.

Lisätiedot