Ketä olemme. Kuinka työskentelemme. Arvomme. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Ketä olemme. Kuinka työskentelemme. Arvomme. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions"

Transkriptio

1 Ketä olemme Kuinka työskentelemme Arvomme

2 Ketä olemme, Kuinka työskentel Ketä olemme ATG Lanka Private Ltd (aiemmin John Ward Ceylon (Private) Ltd (JWC)) on vuonna 1992 Sri Lankassa perustettu yksityisomistuksessa oleva yritys. Nykyisin se on alallaan vakiintunut globaali toimija, joka toimii lukuisissa maissa useilla mantereilla. Innovaatioihin ja laatuun panostaen ATG suunnittelee, kehittää ja valmistaa käsineitä, jotka parantavat kehittyneimmän työkalumme, käden, toimintaa. Asiakkaamme sanovat, että ATG on hintansa arvoinen ja edustaa laatua, innovaatioita, asialle omistautumista ja kykyä vastata kunnianhimoisiin haasteisiin. Korkealaatuisia tuotteitamme ja palveluitamme tuottaa ydintiimi, joka seuraa markkinoita, havainnoi käytössä olevia tuotteita ja keskustelee loppukäyttäjien kanssa. Tämä muodostaa perustan innovaatioille, jotka jatkuvasti parantavat asiakkaan käyttökokemusta. Käsineen tai palvelun kehittäminen ja uusille markkinoille meno perustuu huolelliseen tutkimukseen ja analyysiin. Tarkastelemme alan teollisuutta ja asetumme asiakkaan asemaan nähdäksemme, mitä voitaisiin parantaa. Kysymme perustavanlaatuisia kysymyksiä: Mitkä ovat avaintuotteet, joita asiakkaat ostavat? Kuinka hyvin nämä soveltuvat tarkoitukseensa ja mikä on niiden hinta? Voimmeko ratkaista ongelman ja tarjota ratkaisun, josta asiakas on valmis maksamaan? Voimmeko tarjota lisäarvoa? Voimmeko merkittävästi muuttaa käyttökokemusta asiakkaan hyödyksi? Mitä kilpailijat tekevät? Onko asiakas hämmentynyt tai palvelu huonoa? Käytännöllisen lähestymistapamme ansiosta olemme voineet tuottaa asiakaslähtöisiä innovaatioita ja samaan aikaan kasvattaa liiketoimintaamme ja haastaa olemassa olevia ratkaisuja. Täysin integroitu lähestymistapa Tutkimus- ja kehitysosastomme keskittyy yksittäisten käsineiden sijaan teknologia-alustojen kehittämiseen. Tämän lähestymistavan ansiosta voimme tarkastella asiakkaiden tarpeita ja siten valita ja yhdistää tarvittavat teknologiaalustat. Tällä lähestymistavalla olemme kyenneet tuottamaan alansa johtavia innovatiivisia käsineitä, jotka parantavat asiakkaan käyttökokemusta. ATG on täysin integroitunut valmistaja. Hallitsemme tuotannon kaikkia vaiheita lankojen pinnoituksesta ja kiertämisestä vuoren kutomiseen, pinnoitukseen, tuotteen viimeistelyyn ja pakkaukseen. Tuotannon kokonaisvaltainen hallinta auttaa meitä kehittämään ja muuntamaan tuotteet ideoista täyteen tuotantoon. Tuotantovaiheessa sovellamme ISO standardeja valmistusprosessin hallintaan. Näin tuottamiemme käsineiden korkea laatu on aina taattu. Minkään tuotteen yhtään tuotannon vaihetta ei ole ulkoistettu. ATG -yhtiöllä on useita tuotantopaikkoja Sri Lankassa, ja se työllistää yli ihmistä.

3 emme, Arvomme Sitoutunut vaalimaan ympäristön ja kuluttajan turvallisuutta ATG on sertifioitu ja käyttää ISO standardeja ympäristön suojelun kehyksenä. Se on osa jokapäiväistä toimintaa. Uusien prosessien muokkaamisen, muuttamisen ja toteuttamisen on aina täytettävä ISO standardit. Esimerkkinä ISO standardien noudattamisesta olemme suunnitelleet uudelleen koko tuotantoprosessin, jotta se vastaa kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia (REACH) koskevaa Euroopan parlamentin ja neuvoston asetusta (EY) N:o 1907/2006. REACH-asetus astui voimaan 1. kesäkuuta 2007, ja siitä lähtien olemme huomioineet ja ennakoineet sekä ympäristön että käsineitä valmistavien työntekijöidemme edun. Tämän ansiosta olemme voineet suunnitella ja sertifioida käsineemme ihoystävällisiksi. Olemme saavuttaneet tämän yhteistyössä Öko-Tex -liiton kanssa. Öko-Tex on maailmanlaajuinen tekstiiliteollisuuden testausja sertifiointielin. Tämän kumppanuuden asiosta voimme taata ATG -käsineiden käyttöturvallisuuden, eli ihoystävällisyyden. Luotamme siihen, että ympäristöystävällinen työ tuottaa kokonaisvaltaisen lähestymistavan, joka yhdistää kaupankäynnin ympäristöön. Viestintätyökalut ATG investoi lukuisiin viestintätyökaluihin. Haluamme tänä päivänä hyödyntää jatkuvasti kehittyvää digitaalista mediaa. Sen avulla voimme tiedottaa asiakkaillemme itsestämme ja ATG -tuotteista heidän tarpeidensa mukaan. Kun käyt verkkosivuillamme, huomaat, että ne on rakennettu palveluiden ympärille. Näiden palveluiden tarkoitus on selittää, mitä tarjoamme, millaiset tuotteet sopivat parhaiten kellekin ja mistä niitä voi ostaa. Se on näin helppoa. Saat tietoa muutamassa minuutissa katselemalla lyhyitä 3D-videoita, joissa selitetään erityistuoteperheidemme ominaisuudet ja edut. MaxiFlex -video on hyvä esimerkki, ja sen voi katsella osoitteessa Tuemme myös myyntikumppaneitamme koulutushankkeilla, jotka takaavat, että he kykenevät palvelemaan asiakkaitamme ammattimaisesti ja tehokkaasti. Aivan kuten voisi odottaa globaalilta toimijalta, kaikki katalogimme, CE-sertifikaattimme, tuotteidemme puhdistusvaiheet, käyttöohjeet, käyttöturvallisuustiedotteet ja tuotetiedot voidaan ladata verkosta. Kaikki dokumentaatio on saatavilla yksittäisen käsineen viitteellä yli 15 kielellä. Liity joukkoomme osoitteessa Odotamme yhteydenottoasi.

4 Yhteenveto Ketä olemme ATG vuonna 1992 perustettu yksityisomistuksessa oleva yritys. Aiemmin se tunnettiin nimellä John Ward Ceylon. Innovaatioihin ja laatuun panostaen ATG suunnittelee, kehittää ja valmistaa käsineitä. Tavoitteenamme on kehittää jatkuvasti asiakkaan käyttökokemusta parantavia innovaatioita. Täysin integroitu lähestymistapa Tutkimus- ja kehitysosastomme keskittyy teknologia-alustojen kehittämiseen. ATG vastaa koko tuotannosta ja hallitsee tuotantoprosessin kaikkia vaiheita. ATG on ISO sertifioitu. ATG -yhtiöllä on useita tuotantopaikkoja ja yli työntekijää. Sitoutunut vaalimaan ympäristön ja kuluttajan turvallisuutta ISO sertifiointi. REACH-sertifiointi, joka auttaa hallitsemaan kemikaalien turvallista ja ympäristöystävällistä käyttöä tuotantopaikoissamme. Öko-Tex -sertifiointi. Kaikilla tuotteillamme on ihoystävällisyys - takuu. Viestintätyökalut Verkkosivumme on käännetty 15 kielelle. Se tarjoaa lukuisia palveluita, joiden avulla voit valita ja ostaa ATG -käsineitä. Verkkosivumme löytyy osoitteesta Katsele lyhyitä 3D-videoitamme, joissa selitetään tuotteiden ominaisuudet ja edut. Verkkosivumme löytyy osoitteesta Käytä latausmahdollisuuttamme, joka auttaa valitsemaan ja käyttämään tuotteitamme.

5 Teknologia-alustat Teknologia-alustat ATG :n teknologia-alustoja kehittää jatkuvasti ydintiimi, joka sovittaa markkinantutkimuksen ja markkinaanalyysien tuloksia uusimpaan teknologiseen kehitykseen. Tältä perustalta parannamme koko ajan asiakkaan käyttökokemusta jatkuvan innovoinnin avulla. Miksi? Koska ymmärrämme, kuinka monimutkaista toimivan ja kaikkien käyttöön hyväksymän käsiensuojeluohjelman valitseminen ja toteuttaminen on. Toisaalta työntekijät pyytävät jatkuvasti käsineitä, jotka ovat entistä mukavampia, ja toisaalta tavoitteena on loukkaantumisten ja niistä aiheutuvien kulujen vähentäminen sekä työntekijöiden tehokkuuden parantaminen. Tavoitteenamme on yhdistää käyttömukavuus ja työntekijöiden hyväksyntä tehokkuuteen ja turvallisuusominaisuuksiin käyttämällä teknologiaalustojamme. Olemme hiljattain lisänneet hyvinvointi - teknologia-alustan, joka huolehtii käsistä työskentelyn aikana ja sen jälkeen. Tuotteisiimme kuuluu teknologioita, jotka noudattavat yhtä kolmesta teemasta: 1. Käyttömukavuus 2. Tehokkuus 3. Käsienhoito Näitä teknologioita käytetään yksittäin tai yhdessä, jotta voimme tarjota markkinoiden parhaan käsineen ja säilyttää samalla velvoitteemme asiakkaitamme kohtaan rahanarvoisen tuotteen. Esimerkkinä alan johtava MaxiFlex -valikoima osoittaa kykymme yhdistää teknologia-alustoja, jotta kevyttä käsinettä tarvitsevien työntekijöiden työskentelymukavuus paranee. MaxiFlex -valikoima käyttää neljää kahdeksasta teknologiaalustastamme. AirTech -alusta antaa 360 hengittävyyden, kun taas ErgoTech jäljittelee kättä levossa muodon, istuvuuden ja tuntuman avulla, jotta käden väsymistä voidaan vähentää ja siten lisätä käyttömukavuutta. Tehokkuus ei ole mitään ilman pitoa. Liian vähän pitoa, ja käden täytyy kompensoida sitä käyttämällä lisää puristusvoimaa. Epämukavaa, väsyttävää ja ennen kaikkea vaarallista. MaxiFlex käyttää GripTech -alustaa pitoominaisuuksien optimoimiseksi. Kaikilla tuotteillamme on Hand Care -alusta vakiona. Tämän alansa johtavan reuna-alustan perustana on maailmanlaajuisen Öko-Tex 100 -standardin suositus ja sertifiointi. Lisäksi tuotteemme ovat ihoystävällisiä ensikosketuksesta lähtien. Kaikki 8 teknologia-alustaamme esitellään tarkemmin tässä esitteessä.

6 Käyttömukavuusalustat Käsineiden käyttäjien mukaan tärkeintä on käsineiden käyttömukavuus, ja siksi meillä on kaksi käyttömukavuusalustaa. AirTech on luonut standardin hengittävyydelle. Se suunniteltiin ja kehitettiin lisäämään käyttömukavuutta vähentämällä kuumenemista käsineen sisällä. Asiakkaamme ovat kertoneet, että sen vertaista ei löydy markkinoilta nykyään. Sen ansiosta käsinettä voidaan pitää kauemmin ja mukavammin kuin mitään muuta käsinettä, jota he ovat käyttäneet. AirTech -teknologiaa käytetään dry pinnoitettaviin kohtiin patentoidussa mikrovaahto-niitriilipinnoitteessa. Nämä pienenpienet kuplat muodostavat mikrotunneleiden verkoston, jotta lämpö pääsee haihtumaan luonnollisesti, ja näin käsi saa hengittää. AirTech mahdollistaa ominaisuuden, jota kutsumme 360 täydeksi käden hengittävyydeksi. Viileät kädet ovat tyytyväisempiä, turvallisempia ja tuottavampia. Etsi AirTech -logo. ErgoTech saa käsineen toimimaan kuin toinen iho. ErgoTech maksimoi käsineiden muodon, istuvuuden ja tuntuman, mikä antaa ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen. Esimerkkinä tästä teknologiasta on sekoiteaineemme. Olemme kehittäneet sekoiteaineemme mukautumaan käteen, mikä maksimoi käsineen käyttömukavuuden. Kokeile MaxiFlex -käsinettä, niin huomaat kuinka sekoiteaine muovautuu sormiisi ja antaa poikkeuksellisen näppäryyden, joustavuuden ja tuntuman. dry Tutkimme jatkuvasti käden dynamiikkaa ja ulottuvuuksia perustana omille käsimuoteillemme, joita käytetään pinnoitusprosessissa. Patentoidun pinnoitusprosessin aikana koulutetut ja ammattitaitoiset insinöörimme säätelevät pinnoitteen paksuutta, jotta varmistetaan sen tasalaatuisuus kaikissa käsineen pinnoitettavissa osissa. Kontrolloimme tiukasti, kuinka paljon pinnoitetta imeytyy vuoreen. Miksi? Näin varmistetaan, että ainoastaan käsineen sisäosan pehmeät kuidut koskettavat käyttäjän kättä. Tämä yksityiskohtien tarkkailu on ilmeistä, kun vuoria sovitetaan kastoprosessissa käytettäviin muokkaajiin. prorange -valikoimassamme on 7 kokoa, koot 5 (XXS) 11 (XXL) kämmenessä, ¾, täysin kastopinnoitetut ja ajajatyylit. Alalla käytetään usein yhtä vuorta kaikkiin käsineisiin, mutta me emme tee näin. Me käytämme 34:ä vuorta, jotka kaikki on yksilöllisesti räätälöity käytettävän aineseoksen koostumuksen, vaaditun kastopinnoitelinjan ja itse käsimallin mukaan. Lopputuloksena on äärimmäisen istuva käsine. ErgoTech on kehitetty ja integroitu käsineisiimme jäljittelemään käden luonnollisia muotoja, tuottamaan poikkeuksellista joustavuutta, näppäryyttä ja kosketustuntumaa.

7 Tehokkuusalustat Tehokkuusalustamme ansiosta voimme tuottaa turvallisuusominaisuuksia, jotka tuovat ratkaisut sinne, missä vaaroja saattaa olla. Tähän kuuluvat ratkaisut viilto-, lämpö-, neste- ja pitovaaroihin. Näitä teknologioita voidaan käyttää yksin tai yhdessä täydellisen tehokkuuden saavuttamiseksi. CutTech yhdistää ja sekoittaa huippukestäviä lankoja ja kuituja antamaan eritasoista viiltosuojaa samalla, kun johtoajatuksena on korkea käyttömukavuus ja käyttäjän tyytyväisyys. Hankimme kuitumme ainoastaan pitkäaikaisilta avainkumppaneilta. Ne pinnoitetaan, kierretään ja päällystetään tuotantotiloissamme, ja lopputuloksena on innovatiivisia lankoja ja kuituja, jotka ovat dry kevyitä mutta joustavia. Ne on suunniteltu tehokkaaseen käyttöön. Hiljattain CutTech -valikoimaan lisättiin pysyvä nitriilivahvistus peukalon ja etusormen väliin. Se lisää kestävyyttä useimpien käsineiden erityisen heikossa kohdassa, mikä nostaa käsineen käyttöikää ja vähentää käyttökustannuksia. Se tarjoaa myös enemmän viiltosuojaa ja luottamusta teräväreunaisten osien ja komponenttien käsittelyyn. CutTech, antaa optimaalisen viiltosuojan innovatiivisten kuitujen avulla. ATG -yhtiössä pito on keskeinen turvallisuustekijä. GripTech -teknologian micro-cup-viimeistely dry parantaa pitoominaisuuksia, jolloin osien käsittely on turvallisempaa. Lisäksi se vähentää käden väsymistä, joka liittyy huonoon dry pitoon. Tämän erittäin tehokkaan vaikutuksen saavuttamiseksi patentoitu pinnoitusprosessi kohdistetaan vain tarpeellisiin osiin, jotta voidaan parantaa näppäryyttä ja joustavuutta. Tämä teknologia on suunniteltu tukemaan käyttäjää kuivissa ja/tai öljyisissä ympäristöissä. Sitä käytetään usein yhdessä CutTech - teknologian kanssa, jotta saavutetaan optimaalinen balanssi viiltosuojan ja pidon välillä. Kun käsine ei liu u, siihen ei tule viiltoja. GripTech vähentää käden väsymistä ja lisää turvallisuutta. Monet työalueet sisältävät nykyisin eri määriä nesteitä, kuten vettä, öljyjä ja monia kemikaaleja. LiquiTech -suoja on suunniteltu suojaamaan käyttäjää. Siihen kuuluu alan johtava pinnoiteteknologia, jota käytetään ainoastaan ATG -tuotteissa. Se tuottaa keveitä, joustavia pinnoitteita, joita käytetään erittäin hienon tiheyden saumattomiin neulevuoriin, useilla eri pinnoitepainoilla. Pinnoitteen ja saumattoman neuleteknologian yhdistelmä voidaan suunnitella tarjoamaan nesteen hylkivyyttä yhdessä matalan ja korkean tason kemikaalinkestävyyden kanssa. Samaan aikaan voidaan säilyttää erittäin korkea käyttömukavuus, jota ei yleensä ole nestettä hylkivissä ja dry kemikaalinkestävissä käsineissä.

8 ThermTech yhdistää pinnoitteen ja saumattoman neuleen teknologioita, jotka antavat lämpöeristysominaisuuksia kylmää tai kuumaa vastaan. ATG :lla on omat alan johtavat dry tuotantotilat, joissa sekoitetaan kuumuudenkestäviä lankoja ja kuituja. Näillä tuotetaan tuotteita, joilla on erittäin korkeat lämmöneritysominaisuudet, vaikka joustavuus, näppäryys, paino ja käyttömukavuus säilyvät. Käsienhoitoalustat Jatkuvien ja lukuisten kenttäkäyntiemme aikana olemme huomanneet, että työntekijät vievät käsineet kotiin töistä. Siksi olemme kehittäneet teknologia-alustan, joka tarjoaa työntekijöiden käsille hyvinvointi -vaikutuksen nimeltä Hand Care. Hand Care -alusta on tehty useista elementeistä. Hand Care -teknologia on nähtävissä MaxiFlex Active -valikoimassa: käsineen vuoreen on pakattu miljoonittain mikrokapseloituja erityisaineita, jotka asteittain avautuvat ja vapautuvat käytön aikana. Tämä prosessi viilentää, virkistää ja elävöittää kättä E-vitamiinilla ja aloe veralla. ATG :n patentoitu pinnoiteteknologia hallitsee millimetrin tuhannesosissa pinnoitteen määrää, joka läpäisee vuoren, mutta ei läpäise vuoren sisäosaa. Läpilyönnin eliminointi käsineen sisällä tekee vuoresta pehmeämmän ja mukavamman. Tämän ansiosta vuori imee kosteutta iholta. Hand Care -teknologia poistaa myös prosessikemikaalien jäänteitä alan johtavalla menetelmällä, jotta iho ei joudu kosketuksiin vaarallisten aineiden kanssa. Tämän varmistamiseksi KAIKILLA käsineillämme on Öko-Tex 100 -sertifiointi, tunnustettu kansainvälinen standardi, joka takaa, että käsine on ihoystävällinen. Viimeisenä silauksena käsineen haju poistetaan Sanitized -käsittelyllä, joka todistetusti tappaa bakteereita. Kaikki ATG -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt osat ja valmistusaineet on arvioitu REACHasetuksen mukaisiksi (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). Tämä on yksi sitoumuksistamme, joilla takaamme kaikkien tuotteidemme ihoystävällisyyden.

9 MaxiFlex Ultimate TM MaxiFlex Ultimate MaxiFlex Ultimate on hengittävä käsine, josta on tullut alansa mittapuu kuivien ympäristöjen tarkkuuskäsittelyssä. MaxiFlex Ultimate tarjoaa 35 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 4 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25 % ohuempi - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Hand Care -teknologia-alusta Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,0 mm Silikoniton Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Ultimate on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Ultimate -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

10 MaxiFlex Ultimate TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Active Sisältää E-vitamiinia ja aloe veraa. MaxiFlex Comfort Pehmeä ja imukykyinen puuvillavuori lisää mukavuutta. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Endurance Lisää iskunvaimennusta ja hankauksenkestävyyttä. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä ¾ kastopinnoitettu Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä Täysin Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä Ajajat Musta Tummanharmaa 6(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä Kämmen Musta Kirkkaan oranssi 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 0,95 mm 4131 Kyllä

11 MaxiFlex Active TM MaxiFlex Active Hengittäväksi käsineeksi suunniteltu ja kehitetty MaxiFlex Active antaa hyvinvoivan tunnun työn aikana ja sen jälkeen tuhansien mikrokapseloitujen erityisaineiden ansiosta. Näihin aineisiin kuuluvat aloe vera ja E-vitamiini. MaxiFlex Active tarjoaa 14 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 2 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25 % ohuempi - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Active on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Active -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,0 mm Silikoniton Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

12 MaxiFlex Active TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Ultimate Alkuperäinen MaxiFlex on kehitetty hengittäväksi käsineeksi. MaxiFlex Comfort Pehmeä ja imukykyinen puuvillavuori lisää mukavuutta. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Endurance Lisää iskunvaimennusta ja hankauksenkestävyyttä. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Vaaleansininen Vaaleansininen 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä ¾ kastopinnoitettu Vaaleansininen Vaaleansininen 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm 4131 Kyllä

13 MaxiFlex Endurance TM MaxiFlex Endurance Hengittäväksi käsineeksi suunniteltu MaxiFlex Endurance hyödyntää koholla olevia mikropisteitä kestävyyden parantamiseksi ja tarjoaa entistä paremman iskunvaimennuksen nopeasti toistuvissa sovelluksissa, joissa tarvitaan tarkkuuskäsittelyä. MaxiFlex Endurance tarjoaa 28 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 4 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25% thinner - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Endurance on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Endurance -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,1 mm Silikoniton Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

14 MaxiFlex Endurance TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Ultimate Alkuperäinen MaxiFlex on kehitetty hengittäväksi käsineeksi. MaxiFlex Comfort Pehmeä ja imukykyinen puuvillavuori lisää mukavuutta. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Active Sisältää E-vitamiinia ja aloe veraa. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm ¾ kastopinnoitettu Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm Täysin Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm Ajajat Musta Tummanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm Kämmen Musta Kirkkaan oranssi 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,0 mm

15 MaxiFlex Comfort TM MaxiFlex Comfort Hengittäväksi käsineeksi kehitetyn MaxiFlex Comfort käsineen päällystetty vuori on tehty korkealuokkaisesta pehmeästä puuvillasta. MaxiFlex Comfort tarjoaa 21 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 7 koossa ja 3 kastolinjana. Kutsumme tätä luksustarkkuuskäsitteluksi, joka on saatavana 7 koossa ja 3 kastopinnoitelinjalla. AirTech -teknologia-alusta 360 hengittävyys - patentoitu mikrovaahtonitriilipinnoite antaa 360 hengittävyyden, mikä tekee käsineestä markkinoiden hengittävimmän käsineen. ErgoTech -teknologia-alusta 25 % ohuempi - kuin suurin osa markkinoilla olevista vaahtonitriilikäsineistä, mutta tarjoaa kaksi kertaa paremman mekaanisen suorituskyvyn. Muoto, istuvuus ja tuntuma - jäljittelee kättä levossa, vähentää käden heikkoutta ja lisää käyttömukavuutta. Uusin kutomisteknologia - tällä teknologialla valmistetut pehmeät ja pyöristetyt käsineen sormenpäät parantavat sormituntumaa. Tasainen vuoren peitto - suojaa nitriilipinnoitteelta; vain pehmeä vuori koskettaa ihoa. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiFlex Comfort on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiFlex Comfort -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). GripTech -teknologia-alusta Optimoitu pito saadaan aikaan mikro micro-cupviimeistelyllä, joka antaa hallitun pidon Kämmenosan paksuus 1,1 mm Silikoniton Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon.

16 MaxiFlex Comfort TM Teollisuudenalat Perusmateriaalit Koneet, maatalouskemikaalit, alumiini, moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), öljy ja kaasu, metallit ja materiaalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovi, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet, tekstiilit. Palvelut Lentokenttäturvallisuus, ajoneuvojen varaosaliikkeet, matkatavarat ja käsittely, rakennusmateriaalien tukkumyynti, pelaaminen, elintarvikeliikkeet, maantie- ja rautatietyöt. Sovellukset DIY Viimeistely ja tarkastus Puutarhanhoito Pienten osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Huolto Logistiikka ja varastointi Työkalujen ja instrumenttien käyttö Johdotustyöt Saatavana myös MaxiFlex -valikoimassa MaxiFlex Ultimate Alkuperäinen MaxiFlex on kehitetty hengittäväksi käsineeksi. MaxiFlex Endurance Lisää iskunvaimennusta ja hankauksenkestävyyttä. Katsele MaxiFlex -video osoitteessa MaxiFlex Active Sisältää E-vitamiinia ja aloe veraa. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 Silikoniton paksuus Kämmen Sininen Vaaleanharmaa 5XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm 3121 Kyllä ¾ kastopinnoitettu Sininen Vaaleanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm 3121 Kyllä Täysin Sininen Vaaleanharmaa 5(XXS) 11(XXL) 25 cm 1,1 mm 3121 Kyllä

17 MaxiChem MaxiChem MaxiChem on suunniteltu ja kehitetty pitkäkestoista ja korkean tason suojaa vaativien kemikaalien kanssa työskentelyä varten. MaxiChem on testattu ja sertifioitu EN standardin mukaan. LiquiTech -teknologia-alusta Kemikaalinkestävyys - on saatu aikaan LiquiTech - teknologia-alusta ansiosta. ErgoTech -teknologia-alusta Ultra-kevyt - synteettinen pinnoite yhdessä alan johtavan super-kevyen saumattoman neulevuoren kanssa tuottaa erinomaisen käyttömukavuuden, tuntuman, istuvuuden ja näppäryyden. Räätälöity ranneke - pitää rannekkeen tiiviisti kättä vasten, joten sormenpäät pysyvät paikallaan näppäryyden maksimoimiseksi. GripTech -teknologia-alusta Liukumattoman micro-cup-pitokäsittelyn ansiosta saadaan aikaan ensiluokkainen ja hallittu pito öljyisissä ja märissä ympäristöissä. Liukumaton pito on vain siinä osassa, missä sitä tarvitaan kämmenosassa jotta joustavuus ei heikkene. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiChem on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko-Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiChem -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon. Innovatiivinen teknologia turvalliseen mukavuuteen

18 MaxiChem Teollisuudenalat Perusmateriaalit Moottoriajoneuvojen asennus ja jälkimarkkinat, viihde-elektroniikka, kemikaalit, OEM (tuotteen alkuperäinen valmistaja), avomeren työt, öljy ja kaasu, metallit ja mineraalit, kaivostoiminta, teräs ja rauta, pakkaus ja säilytysastiat, paperi ja puumuovit, kumi ja muovit, kuorma-autot ja muut ajoneuvot, kodinkoneet. Teollisuustuotteet Ilmatila ja puolustus, yleiset rakennusmateriaalit, urakoitsijat, lasi, rakentaminen, kestohyödykkeet, teollisuuden sähkölaitteet, metallinvalmistus, asuinrakentaminen, pienet työkalut ja lisävarusteet. Turvallisuusvaroitus: kemikaalinkestävää käsinettä valitessa tarkista aina, että käsine ja sen valmistukseen käytetyt seokset soveltuvat suojaamaan niiltä kemikaaleilta, joita käytät. Sovellukset (öljyiset) Vaihdelaatikon asennus Yleinen käsittely Pienten valujen käsittely Pienten osien käsittely Kevyen metallinvalmistuksen ja osien käsittely Ensiasennus, toissijainen ja lopullinen asennus Iskunvaimentimen asennus Huolto Saatavana myös valikoimassa MaxiDry Öljyisten tai märkien sovellusten tarkkuutta vaativaan käsittelyyn. MaxiDry Plus Niille, jotka työskentelevät ainoastaan kemikaaliroiskeiden riskin sisältävillä alueilla tai sovellusten parissa. Viitenro Pinnoite Väri Vuori Koot Pituus Kämmenosan EN388 EN374-3 EN374-2 paksuus Pitkävartinen Vihreä/musta Harmaa 7(S) 11(XXL) 30 cm 1,2 mm 4121 AKL Kyllä suojakäsine Pitkävartinen Vihreä/musta Harmaa 7(S) 11(XXL) 35 cm 1,2 mm 4121 AKL Kyllä suojakäsine Innovatiivinen teknologia turvalliseen mukavuuteen

19 MaxiChem MaxiChem MaxiChem on uuden sukupolven kemikaalinkestävä käsine, jossa yhdistyy pito, käyttömukavuus ja kemikaalinkesto. Tähän dokumenttiin liitetyt kemiallisten testien tiedot ovat väliaikaisia testituloksia. Kemikaali Läpäisy Aika (minuutteja) Jääetikka 99 % Asetonitriili Ammoniakkikaasu Ammoniumhydroksidi, väkevöity (28 30 % ammoniakki) Kuningasvesi Kloorikaasu Kromihappo/rikkihappo Sykloheksaani Sykloheksanoni Dikloorimetaani (metyleenikloridi) Di-isobutyyliketoni DEA Dimetyyliasetamidi Dimetyyliformamidi Etidiumbromidi 10 % Etyyliasetaatti Etyylieetteri (dietyylieetteri) Muurahaishappo 90 % Glutaarialdehydi 25% Heptaani Heksaani Suolahappo 10 % Suolahappo 37 % Fluorihappo 48 % Fluorihappo 73 % Vetyperoksidi 30 % Metyylietyyliketoni/tolueeni (1:1 seos) metyyli-isobutyyliketoni (MIBK) Metyylimetakrylaatti MTBE N-propyylialkoholi (propanoli) N-butyyliasetaatti Typpihappo 10 % Typpihappo 70 % Perkloorihappo 60 % Bensiini, lyijytön Fosforihappo 85 % (väkevöity) Kaliumhydroksidi 50 % Natriumhydroksidi 50 % Stoddard-liuotin Rikkihappo 47 % (akkuhappo) Tetrahydrofuraani (THF) Trikloorietyleeni Ksyleenit, sekoitettu (ksyleeni) > > > 480 > > > > > > > 480 > 480 > 480 > 480 > EN EN EN AKL Innovatiivinen teknologia turvalliseen mukavuuteen

20 MaxiDry MaxiDry Kevyt yleisasennuskäsine öljyisten tai märkien sovellusten tarkkuutta vaativaan käsittelyyn. MaxiDry tarjoaa 15 käsinevaihtoehtoa, jotta joka työlle löytyy täydellinen soveltuvuus. Saatavana 5 koossa ja 3 kastopinnoitelinjalla. LiquiTech -teknologia-alusta Nestettä hylkivä - olemme parantaneet öljyjä hylkiviä ominaisuuksia LiquiTech -teknologia-alustan avulla. ErgoTech -teknologia-alusta Ultra-kevyt - synteettinen pinnoite yhdessä alan johtavan super-kevyen saumattoman neulevuoren kanssa tuottaa erinomaisen käyttömukavuuden, tuntuman, istuvuuden ja näppäryyden. Rannekkeen lukitus - varmistaa, että käsine ei liu u kädessä: erityinen joustokangastuki ranteelle tuottaa lukituksen tiivistä ja kädenmyötäistä istuvuutta varten. GripTech -teknologia-alusta Liukumattoman micro-cup-pitokäsittelyn ansiosta saadaan aikaan ensiluokkainen ja hallittu pito öljyisissä ja märissä ympäristöissä. Liukumaton pito on vain siinä osassa, missä sitä tarvitaan kämmenosassa jotta joustavuus ei heikkene. Hand Care -teknologia-alusta Ihoystävällinen Hyvinvointiteknologiamme poistaa kaikki prosessikemikaalien jäljet ja hajut. MaxiDry on ihoystävällinen ja sertifioitu Öko- Tex 100 -standardin mukaisesti. REACH-asetuksen mukainen Kaikki MaxiDry -tuotteiden valmistuksessa ja suunnittelussa käytetyt valmistusaineet ovat REACH-asetuksen mukaisia (REACH-asetus kemikaalien rekisteröintiä, arviointia, lupamenettelyitä ja rajoituksia koskeva Euroopan parlamentin ja neuvoston asetus (EY) N:o 1907/2006). Sanitized Mitä tahansa teetkin, hajuilla ei ole mahdollisuutta ATG -käsineisiin integroidun triklosaanivapaan Sanitized - hygieniatoiminnon ansiosta. Triklosaanivapaa Sanitized toimii kuten sisäänrakennettu deodorantti, joka pitää vaatteet tuoreina pidempään ja jättää turvallisen ja suojatun olon. Innovatiivinen teknologia turvalliseen mukavuuteen

MaxiFlex Elite TM. prorange TM. MaxiFlex Elite

MaxiFlex Elite TM. prorange TM. MaxiFlex Elite Elite TM MaxiFlex Elite Vallankumouksellinen MaxiFlex Elite on suunniteltu ja kehitetty kevyimmäksi täysin hengittäväksi pinnoitetuksi käsineeksi. MaxiFlex Elite -käsineet painavat peräti 36% vähemmän

Lisätiedot

MaxiFlex Elite TM. prorange TM. MaxiFlex Elite

MaxiFlex Elite TM. prorange TM. MaxiFlex Elite Elite TM MaxiFlex Elite Vallankumouksellinen MaxiFlex Elite on suunniteltu ja kehitetty kevyimmäksi täysin hengittäväksi pinnoitetuksi käsineeksi. MaxiFlex Elite -käsineet painavat peräti 36% vähemmän

Lisätiedot

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut -käsine on suunniteltu ja kehitetty hengittäväksi ja viillonkestäväksi kuivissa ympäristöissä. Siinä viiltosuoja yhdistyy käyttömukavuuteen, joustavuuteen ja näppäryyteen. Saatavana 6 koossa, 2 kastopinnoitelinjalla

Lisätiedot

MaxiFlex Elite TM. prorange TM. MaxiFlex Elite

MaxiFlex Elite TM. prorange TM. MaxiFlex Elite Elite TM MaxiFlex Elite Vallankumouksellinen MaxiFlex Elite on suunniteltu ja kehitetty kevyimmäksi täysin hengittäväksi pinnoitetuksi käsineeksi. MaxiFlex Elite -käsineet painavat peräti 36% vähemmän

Lisätiedot

Ketä olemme. Kuinka työskentelemme. Arvomme. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions

Ketä olemme. Kuinka työskentelemme. Arvomme. formerly John Ward Ceylon (Pvt) Ltd. Intelligent Glove Solutions Ketä olemme Kuinka työskentelemme Arvomme Ketä olemme, Kuinka työskentele Ketä olemme ATG Lanka (Pvt) Limited (aiemmin John Ward Ceylon (Private) Ltd (JWC)) on vuonna 1992 Sri Lankassa perustettu yksityisomistuksessa

Lisätiedot

MaxiFoam. classic Range TM. Nitriilivaahto saumattomalla nailonvuorella Suunniteltu yleiskäyttöön öljyisissä ja likaisissa oloissa

MaxiFoam. classic Range TM. Nitriilivaahto saumattomalla nailonvuorella Suunniteltu yleiskäyttöön öljyisissä ja likaisissa oloissa MaxiFoam Nitriilivaahto saumattomalla nailonvuorella Suunniteltu yleiskäyttöön öljyisissä ja likaisissa oloissa MaxiFoam : vaahtonitriili 15 paksuisessa nailonkerroksessa saumaton vuori MaxiFoam Lite :

Lisätiedot

MaxiFoam classicrange Tärkeimmät ominaisuudet Tyypilliset alat Tyypilliset sovellukset Ainutlaatuiset ominaisuudet MaxiFoam

MaxiFoam classicrange Tärkeimmät ominaisuudet Tyypilliset alat Tyypilliset sovellukset Ainutlaatuiset ominaisuudet MaxiFoam MaxiFoam Nitriilivaahto saumattomalla nailonvuorella Suunniteltu yleiskäyttöön öljyisissä ja likaisissa oloissa MaxiFoam : vaahtonitriili 15 paksuisessa nailonkerroksessa saumaton vuori MaxiFoam Lite :

Lisätiedot

Powered by Sempermed.

Powered by Sempermed. Powered by Sempermed. Sempercare Syn-Stretch Synteettinen vaihtoehto Sempercare Edition Pukeva partneri Sempercare Nitrile Erinomainen istuvuus ja tuntoherkkyys Sempercare Nitrile Skin2 Käsine kuin toinen

Lisätiedot

Sopivan leikkaustakin valinta

Sopivan leikkaustakin valinta Sopivan leikkaustakin valinta on tasapaino suojauksen ja käyttömukavuuden välillä Leikkaustakit on suunniteltu suojaamaan potilaita ja henkilökuntaa ristitartunnoilta, joten suojaavuus on ratkaisevaa valittaessa

Lisätiedot

viiltosuojatut pelastuskäsineet

viiltosuojatut pelastuskäsineet Parempi suoja : SuperFabric HexArmor EXT Rescue sarjan käsineiden sisäkerros valmistetaan SuperFabric -materiaalista. Vaikka materiaalin viilto- ja pistosuojausominaisuudet ovat erinomaiset, tuntuu kangas

Lisätiedot

Me huolehdimme käsistäsi

Me huolehdimme käsistäsi Me huolehdimme käsistäsi Toimenpidekäsineet Paras mahdollinen suoja erittäin turvallinen ei rasita kättä hygieeninen pakkaus Ylivoimaisen turvallinen Kun haluat käsillesi parhaan mahdollisen suojan, Sempercare

Lisätiedot

Biohitin Optifit Kärjet

Biohitin Optifit Kärjet Biohitin Optifit Kärjet Turvallisuutta ja tarkkuutta Ekologiset pakkausvaihtoehdot! Biohit Optifit Kärjet 1) Paras yhteensopivuus Täydellinen yhteensopivuus ja kiinnittyminen Biohitin pipetteihin Ergonomisesti

Lisätiedot

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet

OHUT TYÖKÄSINE. - Käsineen ominaisuudet OHUT TYÖKÄSINE Synteettistä nahkaa Ohut työkäsine synteettisestä materiaalista. Vuoriton työkäsine, jossa kämmen Amaramateriaalia, joka antaa hyvän otepidon kuivassa ja kosteassa. Päällinen valmistettu

Lisätiedot

Kädet hyvissä käsissä

Kädet hyvissä käsissä Kädet hyvissä käsissä Kun raakakumipioneeri J.N. Reithoffer perusti Semperitin v. 1824, ei hän voinut aavistaa kuinka paljon korkealaatuisen luonnonkumin kysyntä tulisi kasvamaan seuraavien sukupolvien

Lisätiedot

GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W

GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W Käsineet, jotka oikeasti haastavat nahkakäsineet. GUIDE 766 GUIDE 767 GUIDE 768 GUIDE 769W Synteettinen nahka! Guiden syksyn uutuus on valikoima käsineitä, jotka oikeasti haastavat nahkakäsineet arkikäytössä.

Lisätiedot

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto

FIN KENKÄTUKKU. Tuotekuvasto FIN KENKÄTUKKU Tuotekuvasto 2014 ! 3 1 0 2 S UUTUU WILDSTEP VUOKSI WILDSTEP VUOKSI Kumisaapas Pitkävartinen vahva luonnonkumisaapas joka soveltuu hyvin työhön, kalastukseen, vapaa-aikaan. Vuori: Canvas-kangasta

Lisätiedot

L.Brador workwear autumn/winter 2014

L.Brador workwear autumn/winter 2014 SYYSKAMPANJA 2014 L.Brador workwear autumn/winter 2014 Tarjous Ostaessasi L.Bradorin vaatteita 200 eurolla syksyn valikoidusta mallistosta, saat kaupan päälle viikonloppulaukun ja vuoden kulutusta vastaavan

Lisätiedot

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ

EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ EVOLite EVO KEVYT SUOJAKYPÄRÄ 6 EVO Lite on kevyt suojakypärä. Kypärä painaa alle 300g eli on noin 20 % kevyempi kuin vakio suojakypärä. Keveys, yhdessä uuden miellyttävän 1-2-3 pistekiinnityksen ja helpposäätöisen

Lisätiedot

Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita

Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita Strenx-teräksen edut: erikoisluja rakenneteräs, josta valmistetaan entistä vahvempia, kevyempiä ja kilpailukykyisempiä tuotteita Strenx-teräksessä yhdistyvät 1300 MPa Domex } Weldox Optim 600 MPa Strenx

Lisätiedot

Käsineet. Guide 104. Guide 105. Suojakäsineet. Laatukäsineet ammattikäyttöön. 1

Käsineet. Guide 104. Guide 105. Suojakäsineet. Laatukäsineet ammattikäyttöön. 1 Guide 104 Työkäsine vuohennahkaa. Kämmenselkä villaa, tarranauhakiristys. Kevyt, ilmava ja mu- puukava kädessä. Guide 104 T:nro Koko 2235-33563 8 2235-33571 9 2235-33589 10 2235-33597 11 Pakkaukset 12

Lisätiedot

>> OMA DESIGN. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design ehdotuksia!

>> OMA DESIGN. Pyydä kilpailukykyinen tarjous ja saatte samalla design ehdotuksia! HIIHTO Luo oma Profiilisi! TRIMTEX NEUVOO TEITÄ! >> OMA DESIGN Suunnittelemme yhteistyössä kanssanne juuri teidän seurallenne ainutlaatuisen designin. Kaikki painatukset sisältyy designiin ja sen vuoksi

Lisätiedot

Yksi johtavista kaasuntoimittajista Pohjoismaissa

Yksi johtavista kaasuntoimittajista Pohjoismaissa Yksi johtavista kaasuntoimittajista Pohjoismaissa www.airliquide.fi Maailmanlaajuinen teollisuusyritys Air Liquide on maailman johtava teollisuuden ja terveydenhoitoalan kaasuja, teknologioita ja palveluja

Lisätiedot

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131

SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 SUOSITTELEMAMME KÄSINEMALLIT: Guide 525 EN-388: 4131 G525: Joustava työkäsine nailonia, jonka ilmavan rakenteen ansiosta kädet pysyvät viileinä. Saumaton neulos parantaa sormituntumaa. Kämmenessä PUpinnoite.

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU ELEMENTS. 100% hyöty, 100% lveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme teille parhaimman palvelun toiveitteinne mukaisesti, IVECO on kehittänyt Elements-ohjelman. Tämä ohjelma sisältää

Lisätiedot

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS

Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. TYÖTURVALLISUUS Henkilöstön terveys on meille aina etusijalla. Ikaroksen työsuojaimet takaavat käyttömukavuuden, toimivuuden ja turvallisuuden, kuten hyvien suojainten kuuluukin. Kaikki kuulosuojaimet, suojalasit, henkilösuojaimet,

Lisätiedot

Section Index. Käsi- ja käsivarsiensuojaimet. Työkäsineet yleiskäyttöön

Section Index. Käsi- ja käsivarsiensuojaimet. Työkäsineet yleiskäyttöön KÄSIENSUOJAIMET KÄSI- JA KÄSIVARSIENSUOJAIMET Työkäsineet yleiskäyttöön Section Index Käsi- ja käsivarsiensuojaimet Hihansuojat... 57 Hitsaus- ja lämpökäsineet... 50 Kemikaalisuojakäsineet - Lateksi...

Lisätiedot

dogit.fi Treenivaat eet

dogit.fi Treenivaat eet Treenivaatteet Treenitaskut Treenitaskut e aito ja alkuperäinen pyöreäreunainen treeni- ja kilpailutasku! Harrastajien luottamuksen treenitasku on ansainnut toimivalla muotoilullaan sekä harkituilla yksityiskohdillaan.

Lisätiedot

FORATIA FINLAND OY TYÖKÄSINEET

FORATIA FINLAND OY TYÖKÄSINEET FORATIA FINLAND OY TYÖKÄSINEET SISÄLLYSLUETTELO YLEISKÄSINEET MULTI-TASK 3 POLYFLEX PLUS 3 POLYFLEX GRIP 4 MATRIX P GRIP 4 TERRY-NIT 5 RED PVC 5 F TYÖKÄSINE 6 F MACRO 6 F GREEN 6 HEIJASTAVA TYÖHANSKA 6

Lisätiedot

Mukavuutta työssä päästä varpaisiin

Mukavuutta työssä päästä varpaisiin Mukavuutta työssä päästä varpaisiin Testattu todellisissa olosuhteissa. Kolme sukupolvea metsästäjiä ja karskeja ulkoilmaurheilun harrastajia ovat luottaneet Thinsulate -materiaalin suorituskykyyn kovissakin

Lisätiedot

Suojakäsineet. Laadukas valikoima ammattilaisille

Suojakäsineet. Laadukas valikoima ammattilaisille Suojakäsineet Laadukas valikoima ammattilaisille Suojaa itsesi ja työympäristösi Työnantajien on huolehdittava työntekijöiden suojaamisesta ja terveydestä. Euroopan lainsäädännössä käsineet on myös määritelty

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Työvaateprofilointi Painettu & Valmis PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Nykyään yhä useampi yritys haluaa työvaatteisiin yrityksen logon. Ahlsell

Lisätiedot

Höyhensarjan mestari uusi EVO7.

Höyhensarjan mestari uusi EVO7. Höyhensarjan mestari uusi EVO7. Maksimaalinen suorituskyky käyttäjäystävällisesti. Uusi TLC-teknologia tarjoaa: Ei kimmahdusta Minimoitu käyttövoiman tarve Vähentää käyttäjän rasitusta Ergonomisesti uudenaikainen

Lisätiedot

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text

TUOTETIEDOT SAHATARVIKKEET. Text TUOTETIEDOT Text SAHATARVIKKEET ProSelect on ainutlaatuinen valikoimamme metsäkoneiden varaosia, lisätarvikkeita ja kuluvia osia. Sarja on suunniteltu tarjoamaan metsäkoneen käyttäjälle mahdollisuus parantaa

Lisätiedot

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first.

Hard-wearing safety shoes developed. for active work. where high demands comes first. Hard-wearing safety shoes developed for active work where high demands comes first. Turvakenkä L.Brador 760 Nauhallinen tulevaisuuden turvakenkä aktiiviseen työskentelyyn, joka vaatii mukavuutta, vaimennusta

Lisätiedot

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA

Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 VÄRI KOKO TUOTE HINTA Housut / Paidat HOUSUT > IMPACT 08 Oranssi 28 0010904.010.028 205,00 Oranssi 30 0010904.010.030 205,00 Oranssi 32 0010904.010.032 205,00 Oranssi 34 0010904.010.034 205,00 Oranssi 36 0010904.010.036 205,00

Lisätiedot

Tuotekuvasto

Tuotekuvasto Tuotekuvasto 2016 www.kenkatukku.fi MIX1 Puutarhasandaali Leveälestinen puutarhasandaali vaimennetulla sisäpohjarakenteella joka irroitettavissa jalkineen puhdistamista ajateltuna Kantaremmi antaa jalkineelle

Lisätiedot

Ensiluokkainen synteettinen sivellin

Ensiluokkainen synteettinen sivellin Ensiluokkainen synteettinen sivellin The Cotman -sarjaa on parannettu käyttämällä erikoista synteettisten kuitujen sekoitusta.valikoima takaa tutun laadun ja antaa lisäksi entistä paremman suorituskyvyn

Lisätiedot

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT

PREMIUM LEVEL PRO SHIRT TUOTETIEDOT PREMIUM LEVEL PRO SHIRT Tinkimätön ergonomisesti suunniteltu pyöräilypaita. Tämä lyhythihainen paita on kevyt ja materiaalinsa ansiosta hyvin hengittävä ja sopii erityisesti lämpimille päiville. Ergonomisen

Lisätiedot

TOPIT JA PI- KEEPAIDAT

TOPIT JA PI- KEEPAIDAT ASIAKKAIDEN SUOSIKKEJA TOPIT JA PI- KEEPAIDAT 74 TOPIT JA PIKEEPAIDAT 363 NAISTEN PIKEEPAITA Klassinen, kevyesti vartaloa myötäilevä pikeepaita, jossa 3 nappia. Lyhyet hihat, joiden suissa joustinneulos.

Lisätiedot

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN.

KONEET. Rolac VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Rolac KONEET VIIHTYISÄN YMPÄRISTÖN YLLÄPITOON MORE CARE. BUILT IN. Lundberg on erityisesti ympäristönhoitoon kehitetty taajamatraktori, joka on suunniteltu alan töiden monipuolisuus ja erityisvaatimukset

Lisätiedot

Ohjattua suorituskykyä.

Ohjattua suorituskykyä. Ohjattua suorituskykyä. Yhdyskuntatekniset ajoneuvot Toimiala Rakennuskoneet Maa- ja metsätalouskoneet Kuljetus ja logistiikka Suorituskykyä. Kaikkien komponentien täydellisen integroinnin ansiosta saavutetaan

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

METSÄN UUDET MAHDOLLISUUDET UPM BIOFORE YHTIÖ. ProSuomi-projektin päätösseminari 16.11.2012, Juuso Konttinen

METSÄN UUDET MAHDOLLISUUDET UPM BIOFORE YHTIÖ. ProSuomi-projektin päätösseminari 16.11.2012, Juuso Konttinen UPM BIOFORE YHTIÖ ProSuomi-projektin päätösseminari 16.11.2012, Juuso Konttinen AGENDA 1. UPM BIOFORE YHTIÖ 2. UUSI METSÄTEOLLISUUS 3. UUDET MAHDOLLISUUDET AGENDA 1. UPM BIOFORE YHTIÖ 2. UUSI METSÄTEOLLISUUS

Lisätiedot

NAHKA, MICROTHAN JA MACROTHAN

NAHKA, MICROTHAN JA MACROTHAN NAHKA, MICROTHAN - JA MACROTHAN / ASENNUSKÄSINEET NAHKA, MICROTHAN JA MACROTHAN tegera 9100 Mukautuva ja joustava käsine, jossa on äärimmäisen hyvä pito. Asennus- ja hienomekaniikkatyöhön, joka asettaa

Lisätiedot

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ

PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Oikeat pyyhetarvikkeet mahdollistavat työn sujuvuuden ja kustannussäästöt PUHDISTUS JA PYYHINTÄ Tarkastele käyttettyjä konepyyhkeitänne. Huomaatko että niistä valtaosa on vain osittain likaisia? Koska

Lisätiedot

Kemira DesinFix. Innovatiivista veden desinfiointia

Kemira DesinFix. Innovatiivista veden desinfiointia Kemira DesinFix Innovatiivista veden desinfiointia Kemira - kemian alan huippuosaamista, tuotteita ja vedenkäsittelyteknologiaa maailmanlaajuisesti Vuoteen 2050 mennessä maapallon väestö kasvaa arviolta

Lisätiedot

Nostetta kuormankäsittelyyn

Nostetta kuormankäsittelyyn Kuormausnosturit Vaihtolavalaitteet Ajoneuvotrukit Takalaitanostimet Puutavara- ja kierrätysnosturit Nostetta kuormankäsittelyyn www.hiab.com Hiab tuntee kuormankäsittelyn toimialat ja niiden erityispiirteet.

Lisätiedot

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön

People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön People. Passion. Performance. Hydrauliset RX-iskuvasarat kovaan käyttöön KULJETUSAJONEUVOON KIINNITETTÄVÄT VANKKATEKOISET HYDRAULISET LUOTETTAVAT CHICAGO PNEUMATIC -ISKUVASARAT ON RAKENNETTU KESTÄMÄÄN.

Lisätiedot

Arkkioffset-painovärit

Arkkioffset-painovärit RESISTA RAPIDA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION More than just ink Synergia tuottaa innovaatioita Teknologia INNOVAATIO Know-how Kokemus Teknologia on vain niin onnistunutta kuin sen avulla saadut

Lisätiedot

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015

Loimimateriaalit. Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Loimimateriaalit Elena Autio ja Minna-Liisa Heiskanen Suomen Hevostietokeskus ry Tallinpitäjän verkkotietopakettihanke 2015 Tekstiileihin liittyvää terminologiaa D = denier = kankaan lineaarisen massatiheyden

Lisätiedot

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI

KIINTEISTÖSUOJAUS SISÄILMA. NÄYTTELIJÄNTIE HELSINKI SISÄILMA SAFETYCORE OY YRITYKSENÄ Safetycore Oy:n visio on tuottaa kumppaneilleen kustannustehokkain ja laadukkain kiinteistösuojausratkaisu sekä turvatekniikan että sisäilman osalta. Turvatekniikan osalta

Lisätiedot

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT

RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Tuoteluettelo / 2014 RENKAAT - SISÄRENKAAT - LEVYPYÖRÄT - PYÖRÄT - AKSELIT Maatalous Teollisuus & materiaalin käsittely Ympäristönhoito Kevytperävaunut Muut laitteet THE SKY IS NOT THE LIMIT STARCO FINLAND

Lisätiedot

Cover lasitusjärjestelmät parvekkeille ja terasseille Cover-lasitusjärjestelmät parvekkeille ja terasseille - laajentaa parvekkeesi ja terassisi käyttömahdollisuuksia säästä riippumatta - suojaa melulta,

Lisätiedot

PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE

PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE PARAS PITO KAIKILLA ALUSTOILLA MAKES A DIFFERENCE Epäsäännölliset kuviot ja erilaiset pintarakenteet mukauttavat kengänpohjan eri alustoihin. Korkea pohjan reunus suojaa kenkää. Epäsymmetrisen kannan

Lisätiedot

sikapinta/kangaskäsine puolivuori

sikapinta/kangaskäsine puolivuori 101 I/V haljas/kangaskäine leveä ranne koko 10,5 101 K/V haljas/kangaskäsine kokovuori, leveä ranne 101 /V haljas/kangaskäine eddy-vuori, leveä ranne koko 11,5 110 I/V sikapinta/kangaskäsine vuoriton koko

Lisätiedot

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv)

Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön. Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Atlas Copco Alumiiniset mäntäkompressorit ammattikäyttöön Automan-sarja Öljyvoidellut (1,5-7,5 kw / 2-10 hv) Kaikki mahdollisuudet, täysi vastuu Atlas Copco tarjoaa juuri asiakkaan liiketoimintaan sopivat

Lisätiedot

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith

Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Tunnelmanlähde. Geberit Monolith Ihmisille, joilla on luonnetta. Ja niille, jotka nauttivat hyvistä asioista. Haluatko vahvan, raikkaan tunteen uuteen kylpyhuoneeseesi. Geberit Monolith -saniteettimoduuleilla

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

Avoimet hammashihnat

Avoimet hammashihnat Yleistä avoimista haashihnoista Avoimia haashihnoja (metritavarana) löytyy laaja valikoima eri haasjaoilla ja eri materiaaleista valmistettuina. Jokaiseen eri käyttökohteeseen ja olosuhteeseen löytyy sopiva

Lisätiedot

GENIE. Kaasupulloperhe.

GENIE. Kaasupulloperhe. GENIE Kaasupulloperhe. Älykäs Kätevä Kannettava. Helpottaa elämää. Innovatiivinen. GENIE kaasupulloperhe on sarja kevyitä, helposti liikuteltavia ja älykkäitä kaasupulloja vaativankin käyttäjän tarpeisiin.

Lisätiedot

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU

AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU W W W. I V E C O. c o m AJONEUVOOSI RÄÄTÄLÖITY PALVELU www.facebook.com/iveco www.youtube.com/iveco www.twitter.com/iveco www.flickr.com/photos/ ELEMENTS. 100 % hyöty, 100 % Iveco Hyvä asiakas, Tarjotaksemme

Lisätiedot

Työturvallisuus. Helsinki 0609

Työturvallisuus. Helsinki 0609 Helsinki 0609 Työturvallisuus Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki p. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 sähköposti: koivunen@koivunen.fi www.koivunen.fi Hakemisto Sivu Kuulosuojaimet...8-1

Lisätiedot

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu

PURISTUS. Mallien määrä. Kapasiteetti mm. Tyyppi. Sivu Puristustyökalut Alkuasentoon palautus varmistaa aina saman luotettavan, vedenpitävän liitoksen. Tuottavat erinomaista laatua ja kestävyyttä tukena RIDGIDin elinikäinen takuu. Mallien määrä Kapasiteetti

Lisätiedot

Päällinen: Ulkopohja: Välipohja: Pohjallinen:

Päällinen: Ulkopohja: Välipohja: Pohjallinen: TOE GUARD RUSH ART. TG80450 Toe Guard Rush on metallivapaa turvasandaali, joka on kevyt ja hengittävä. Ulkopohja on antistaattista ja öljynkestävää -muovia, kärjessä T-kulutussuoja. Irrotettava, antibakteerinen

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

MetGen Oy TEKES 24.10.2014

MetGen Oy TEKES 24.10.2014 MetGen Oy TEKES 24.10.2014 MetGen Yleistä MetGen kehittää ja markkinoi uudentyyppistä teollista entsyymiratkaisua, joka merkittävästi parantaa: Energiatehokkuutta paperiteollisuuden mekaanisessa massanvalmistuksessa

Lisätiedot

Mukavuutta, jonka ansaitset

Mukavuutta, jonka ansaitset Viiden, erityisen pehmeän ja ilmavan puuvillaneliön setti. Puuvillaneliöt on valmistettu korkealaatuisesta eurooppalaisesta flanellista ja harsosta (100% puuvillaa). Kevyitä ja ilmavia, valmistettu luonnollisesta

Lisätiedot

SANCO Eurooppalainen kupariputki Nro 1

SANCO Eurooppalainen kupariputki Nro 1 SANCO Eurooppalainen kupariputki Nro 1 Selvän tuotekonseptin ja luotettavien ratkaisujen ansiosta SANCO -kupariputket ovat hyvä valinta kaikkiin asuntojen putkijärjestelmiin. Puhdas kupariputki juomavesijärjestelmään,

Lisätiedot

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä

Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä yhdyskuntatekniikka uponor ultra RIB 2 Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimaisen luotettava maaviemärijärjestelmä hyväksy vain uponor-laatua. Uponor Ultra Rib 2 Ylivoimainen kestävyys Uponor Ultra Rib 2 on Ultra-tuoteperheen

Lisätiedot

TEOLLISUUSPINNOITTEET

TEOLLISUUSPINNOITTEET TEOLLISUUSPINNOITTEET VRS-POLYDRIVE 95 65 ShA 10 25 mm, Tummansininen 90 kaikki kuivat vetotelapositiot VRS-POLYDRIVE on kulutusta erittäin hyvin kestävä polyuretaanipinnoite kaikkiin kuiviin vetotelapositioihin.

Lisätiedot

Tuotantoprosessien uudistamisia öljynjalostamolla 22.4.2010 Eeva-Liisa Lindeman

Tuotantoprosessien uudistamisia öljynjalostamolla 22.4.2010 Eeva-Liisa Lindeman Tuotantoprosessien uudistamisia öljynjalostamolla 22.4.2010 Eeva-Liisa Lindeman Neste Oilin historiaa 1948 Neste perustetaan Suomen öljynsaannin turvaamiseksi 1957 Naantalin jalostamo aloittaa toimintansa

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL

Honeywell Adaptec TM. Honeywell. Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Adaptec TM Honeywell Yksi tyyli. Kolme kokoa. Räätälöity istuvuus ja ominaisuudet. SPERIAN ON NYT HONEYWELL Honeywell Kapea Tavallinen Leveä Silmät linssien keskelle nenäsillan avulla; väsymys

Lisätiedot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot

Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot 24.TOUKOKUUTA 2013 Uudet RYOBI 36V ruohonleikkurit Akkukoneessa nyt polttomoottorikoneen tehot Maksimaalista suorituskykyä ja pidennettyä käyttöaikaa uudella 4.0Ah akulla. Johdotonta vapautta: Ei polttoainetta,

Lisätiedot

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella

Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Electrolux Professional air-o-steam Touchline uunit Nyt alkuperäinen amerikkalainen Medium T-luupihvi, yhdellä kosketuksella Yllätä asiakkaasi, olivatpa ruokatottumukset mitä tahansa, uudella e-chef-toiminnolla

Lisätiedot

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99

61, Verkkoloimi. Hinnat alk. 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 85,00 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 71,99 Verkkoloimi Koiran verkkoloimi on kevyt ja mukava, sillä se muotoutuu hyvin koiran kehon mukaisesti. Verkkoloimi pitää koiran lämpimänä, mutta sille ei tule liian kuuma. Verkkokangas on hyvin hengittävä.

Lisätiedot

KLINGERsil. Tiivistemateriaalit C-4430 C-4500 C-4509 C-8200

KLINGERsil. Tiivistemateriaalit C-4430 C-4500 C-4509 C-8200 KLINGERsil Tiivistemateriaalit C-4430 C-4500 C-4509 C-8200 KLINGERramikro leikkaamopalvelu Leikkaamopalvelumme laaja ohjelma kattaa standarditiivisteiden ohella myös vaativat muototiivisteet asiakkaan

Lisätiedot

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet

Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss Silent Gliss kierrekaihtimet Kierrekaihdinjärjestelmä Silent Gliss 4860 Silent Gliss kierrekaihtimet Silent Gliss ylivoimaiset ominaisuudet Silent Gliss kierrekaihdintuoteperhe on markkinoiden kattavin ja teknisesti kehittynein.

Lisätiedot

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho

Hengittävä meikki- ja peitevoide. Hoidettu ja virheetön iho Hengittävä meikki- ja peitevoide Hoidettu ja virheetön iho Ensimmäinen hengittävä Colour Correcting (CC)- hoitotuote, joka yhdistää kosmetiikka- ja ihonhoitoteknologian, joka edistää palautumista ja samaan

Lisätiedot

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT

LASAL ASENTOHOITOTYYNYT LASAL - ratkaisu asentohoitoon Oct. 2012 1 LASAL asentohoitotyynyt ovat oiva ratkaisu asentohoitoon. Neurologisten potilaiden ja rajoittuneen liikkuvuuden omaavien henkilöiden kanssa työskentelevälle LASALtyynyt

Lisätiedot

Myynti Suomessa. Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO

Myynti Suomessa. Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO Myynti Suomessa Vaateritie 8, 03250 Ojakkala PL 157, 03101 Nummela Puh. 044 7444 140 www.vaaateri.fi TUOTELUETTELO Ympäristöystävälliset PlastRex- tuotteet Yrityksistä FinnVaateri Oy on PlastRex tuotteiden

Lisätiedot

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi Glydea Moottoroidut verhot www.sunsystems.fi Moottoroi verhot...... ja nauti! Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glydea -moottoroitu verho liukuu silkinpehmeästi kiskollaan. Sopii täydellisesti kotiteatteriin!

Lisätiedot

Boliden Kokkola. vastuullinen sinkintuottaja

Boliden Kokkola. vastuullinen sinkintuottaja Boliden Kokkola vastuullinen sinkintuottaja Sinkkiteknologian edelläkävijä Luotettavaa laatua Boliden Kokkola on yksi maailman suurimmista sinkkitehtaista. Tehtaan päätuotteet ovat puhdas sinkki ja siitä

Lisätiedot

KiVi 2009 Live! Seminaari. Innovatiivisella tuotteella kansainvälisille markkinoille. Jukka-Pekka Karppinen, tekninen johtaja.

KiVi 2009 Live! Seminaari. Innovatiivisella tuotteella kansainvälisille markkinoille. Jukka-Pekka Karppinen, tekninen johtaja. KiVi 2009 Live! Seminaari 8.10.2009 Joensuu Innovatiivisella tuotteella kansainvälisille markkinoille Jukka-Pekka Karppinen, tekninen johtaja Flaxwood Oy YRITYS PÄHKINÄNKUORESSA Flaxwood Oy on perustettu

Lisätiedot

ESD-suojatut työkalut

ESD-suojatut työkalut ESD-suojatut työkalut ESD-TYÖKALUT Staattisen sähkön purkautuminen on suuri vaara elektroniikkakomponenteille. Jopa aivan pieni, käyttäjälle huomaamaton, purkautuminen voi tuhota elektronisten komponenttien

Lisätiedot

Nova-aurinkosähkö SOLARWATT 60P & BLUE 60P AURINKOSÄHKÖPANELIT 240-260 WP

Nova-aurinkosähkö SOLARWATT 60P & BLUE 60P AURINKOSÄHKÖPANELIT 240-260 WP Nova-aurinkosähkö SOLARWATT 60P & BLUE 60P AURINKOSÄHKÖPANELIT 240-260 WP TAATTUA LAATUA Laajennettu tuotetakuu maksimaaliseen turvaan Nova-paneeleille myönnetään laajennettu täystakuu. Takuu suojaa järjestelmääsi

Lisätiedot

THE NEW BREED NOW SHOWING!

THE NEW BREED NOW SHOWING! NOW SHOWING! THE NEW BREED Stalex syntyi vuonna 1952......ylpeälle vanhemmalleen, Arbeskolle (siis meille) viidennessä sukupolvessa toimivalle Ruotsalaiselle perheyhtiölle, joka kehittää ja valmistaa omia

Lisätiedot

UPM ForMi - selluloosa biokomposiitit ja käytännön sovellukset. Stefan Fors, UPM

UPM ForMi - selluloosa biokomposiitit ja käytännön sovellukset. Stefan Fors, UPM UPM ForMi - selluloosa biokomposiitit ja käytännön sovellukset Stefan Fors, UPM 1 UPM UPM The Biofore Company VISIO UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden ja rakentaa uutta, kestävää ja innovaatiovetoista

Lisätiedot

Quality Coated Abrasives. Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan

Quality Coated Abrasives. Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan Quality Coated Abrasives Joustavat hiomatuotteet metallien hiontaan Quality Coated Abrasives Varmin tapa täydelliseen pinnanlaatuun Ammattimaisesti hiotut työkappaleet erottuvat hyvän pinnanlaatunsa johdosta,

Lisätiedot

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems

Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi. ASSA ABLOY Entrance Systems Lamellinosto-ovien uusi sukupolvi Crawford OH1042 ASSA ABLOY Entrance Systems MIKSI KANNATTAA VALITA CRAWFORD OH1042 Kaunis ovilehden muotoilu luo uudenaikaisen ulkonäön. Kekseliäs kylmäsillan katkaisu

Lisätiedot

VAATTEET - Puhdistaminen

VAATTEET - Puhdistaminen VAATTEET - Puhdistaminen Uuden vaatteen pinnassa on vettähylkivä käsittely, jonka ansiosta vesi valuu pois. Lika ja normaalit pesuaineet tukkivat ajan kuluessa tämän käsittelyn ja vaatteen päällikangas

Lisätiedot

Pukinnahkaiset asentajankäsineet. Koot 7-10. Soft-sika asentajankäsineet

Pukinnahkaiset asentajankäsineet. Koot 7-10. Soft-sika asentajankäsineet 6/2014 Pukinnahkaiset asentajankäsineet Koot 7-10 Soft-sika asentajankäsineet 2 Keinonahkaiset asentajankäsineet Britex-selkämys Kämmenessä joustava crafixpinnoite Koot 7-11 Keinonahkaiset asentajankäsineet

Lisätiedot

Käsienpesuaineet Käsivoiteet

Käsienpesuaineet Käsivoiteet Käsienpesuaineet Käsivoiteet DREUMEX-KÄSIENPESUAINEET Dreumex Special Liuotinvapaa käsienpesutahna keskivaikealle lialle kuten voiteluaineet, dieselpolttoaine, jarruneste, sementti ja ruoste. Sopii erityisesti

Lisätiedot

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme

Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet. Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Lyhyesti standardeista, jotka koskevat palosuojattuja tuotteitamme ja palosuojattuja huomiotuotteitamme 26 Pakolliset vaatimukset palosuojavaatteet Noin 40 % kaikista

Lisätiedot

TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA

TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA TAUSTA, TARKOITUS JA LIIKETOIMINTA Volvo Asusteet -sivuston lähtökohtana on ollut luoda asustekokonaisuus Volvo Personal Service (VPS) -konseptia toteuttaville korjaamoille, mutta sivusto sisältää myös

Lisätiedot

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi

Optim erikoisluja teräs. Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön. www.ruukki.fi Optim erikoisluja teräs Nostureiden uusi sukupolvi - teoriasta käytäntöön www.ruukki.fi Paremmin, korkeammalle Nosturivalmistuksessa suunnittelupöydän ja edistyksellisen lopputuotteen välinen kuilu kapenee

Lisätiedot

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan

Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Ovi WIŚNIOWSKI Tervetuloa WIŚNIOWSKI -ovimaailmaan Meidän takanamme on 25 vuoden tuotantohistoriaa. WIŚNIOWSKI -nimi on peräisin yrityksen perustajalta ja omistajalta Andrzej Wiśniowskilta. Hänen haaveensa

Lisätiedot

Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa. TEKNOPUR 300 elastomeeripinnoite

Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa. TEKNOPUR 300 elastomeeripinnoite Vertaansa vailla olevaa puhdasta polyureateknologiaa TEKNOPUR 300 elastomeeripinnoite Perinteinen epoksipinnoite ja TEKNOPUR 300-20 C:ssa suoritetun iskunkestotestin jälkeen. Vertaansa vailla olevaa puhdasta

Lisätiedot