RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2009 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2009 Kunnanhallitus. Maanantai 16.2.2009 klo 17.00 20.05. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone"

Transkriptio

1 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2009 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai klo Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu PUHEENJOHTAJA Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajat Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen Kutsuntalautakunnan jäsenen ja varajäsenen sekä lääkäreiden nimeäminen Nuorten yrittäjyyden edistäminen yrittäjyystalkoot Liikelaitossuunnittelun ja II-asteen koulutuksen tilanneselvitys Pohjois-Savossa Talousarviolainojen ottovaltuuden myöntäminen kunnanhallitukselle Kunnanhallituksen edustus perusturvajohtajan haastatteluun Vanhus- ja vammaisneuvoston yhdistäminen vammais- ja seniorineuvostoksi ja sääntöjen hyväksyminen Vuokrasopimuksen hyväksyminen / Fysiorasti Ky Luottamushenkilökoulutukset Vuoden 2009 talousarvion täytäntöönpano-ohjeet Edustajien valitseminen sairaanhoitopiirin liikelaitoksen valmisteluelimiin Rautalammin ja Vesannon kuntien perusturvayhteistyön tilannekatsaus ja mahdollinen jatko Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymältä saatu viivästyskorkolasku Lautakuntien ja viranhaltijoiden pöytäkirjat Ilmoitusasiat Vuoden 2009 europarlamenttivaalit Kuopion hallinto-oikeuden päätös kunnallisvalitukseen Pekka Hintikka (jatkuu) a 103

2 RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2009 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai klo Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone (jatkoa) Pöytäkirjan Sivu Kunnanhallituksen esityslistan ja pöytäkirjan sisältö Kunnan edustajien valinta Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymän yhtymäkokouksiin Kaavoitusjaoston vaali Vapaa-ajan asukastoimikunnan vaali Kunnan edustus eri yhtiöiden ja yhteisöjen yhtiökokouksissa Talousarviovertailu PUHEENJOHTAJA Pekka Hintikka

3 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 4009 Kunnanhallitus Sivu 84 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pekka Hintikka Jarmo Karjalainen Raija Haukka Anu Hotti Jarmo Hänninen Ulla Pakarinen Jaakko Vesterinen puheenjohtaja I varapuheenjohtaja II varapuheenjohtaja jäsen jäsen jäsen jäsen Muut osallistujat Tauno Herranen Anneli Jalkanen Marja-Liisa Kaikkonen Risto Niemelä Tapio Kataja Ossi Maukonen Lauri Ruotanen valtuuston puheenjohtaja valtuuston I varapuheenjohtaja valtuuston II varapuheenjohtaja, kunnanjohtaja hallintojohtaja osastosihteeri vs. perusturvajohtaja klo ALLEKIRJOITUKSET Puheenjohtaja Sihteeri Pekka Hintikka KÄSITELLYT ASIAT :t 76 - PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Aika ja paikka Ossi Maukonen Maanantai klo kunnanvirasto Allekirjoitukset Anu Hotti Jarmo Hänninen PÖYTÄKIRJA YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Maanantai klo kunnanvirasto Pöytäkirjanpitäjä Ossi Maukonen

4 Kunnanhallitus KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kh 76 Kunnan hallintosäännön 28 :n mukaan avattuaan kokouksen puheenjohtajan tulee todeta läsnäolevat sekä kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Kuntalain 58 :n nojalla kunnanhallituksen kokous on päätösvaltainen, kun enemmän kuin puolet jäsenistä on läsnä. Kokous on laillinen, kun se on kutsuttu koolle KunL:n 50 :n ja hallintosäännön :ien mukaisesti. Puheenjohtaja totesi kokouksen lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJAT Kh 77 KunL:n 50 :n nojalla kunnan hallintosäännössä tulee antaa tarkemmat määräykset toimielimen pöytäkirjan tarkistamisesta. Hallintosäännön 36 :n nojalla pöytäkirja tarkistetaan toimielimen päättämällä tavalla. Pöytäkirjassa tulee olla merkintä tarkastuksesta ja siihen on liitettävä valitusosoitus. Kunnanhallitus on valinnut kaksi henkilöä tarkistamaan pöytäkirjan. Kunnanhallitus päättää valita tämän pöytäkirjan tarkastajiksi Anu Hotin ja Jarmo Hännisen. Pöytäkirja tarkastetaan heti kokouksen jälkeen. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen. KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN Kh 78 Kunnanhallitus päättää, että tässä kokouksessa asiat käsitellään esityslistan mukaisessa järjestyksessä. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

5 Kunnanhallitus KUTSUNTALAUTAKUNNAN JÄSENEN JA VARAJÄSENEN SEKÄ LÄÄKÄREIDEN NIMEÄMINEN Kh 79 Pohjois-Karjalan sotilasläänin esikunta pyytää saapuneella kirjelmällä MF3765/ kuntia nimeämään asevelvollisuuslain 22 :n perusteella kunnan edustajan ja varaedustajan kutsuntalautakuntaan ensisijaisesti sosiaalitoimialalta. Lisäksi kuntia pyydetään nimeämään myös lääkärit, jotka toimivat syksyn kutsunnoissa kutsuntalääkäreinä. Edelleen pyydetään kunnanvaltuuston puheenjohtajia esittämään kutsuntatilaisuudessa kunnan tervehdyksen. Sotilaslääni toivoo, että kunnat järjestävät kutsuntatilaisuuksissa kutsuntakahvit asevelvollisille ja kutsuvieraille. Vuoden 2009 kutsuntatilaisuus pidetään Rautalammilla lokakuun 27. päivänä 2009, Rautalammin seurakuntatalolla. Kunnanhallitus valitsee vuosiksi kutsuntalautakunnan jäseneksi Lauri Ruotasen ja varajäseneksi Kari Tirkkosen. Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymän Rautalammin terveyskeskuksen vastaava lääkäri tai hänen varahenkilönsä toimii kutsuntalääkärinä. Kunnan tervehdyksen esittää kunnanvaltuuston puheenjohtaja tai hänen valitsemansa sijainen. Rautalammin kunta tarjoaa kutsuntakahvit. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

6 Kunnanhallitus NUORTEN YRITTÄJYYDEN EDISTÄMINEN YRITTÄJYYSTALKOOT Kh 80 Liite 1 Mansikka ry. maaseudun kehittämisyhdistys tekee esiselvitystyötä Nuortenyrittäjyyden edistäminen - savolaisen toimintamallin rakentamiseksi. Vuoden 2008 syksyllä aloitettuun projektiin liittyviä tapahtumia järjestetään Rautalammilla, Siilinjärvellä ja Iisalmessa. Tavoitteena on, että Pohjois-Savoon voida luoda vielä tämän vuoden aikana laaja useamman vuoden kestävä hanke nuorten yrittäjyyden edistämiseksi. Kunnat ovat työssä mukana Mansikka ry:n kautta. Rautalammilla tapahtuma järjestetään torstaina iltatilaisuutena. Tavoitteena on kutsua yrittäjyystalkoisiin yrittäjyyden edistämisestä kiinnostuneita henkilöitä nuoria ja vanhempia aktiivisia ihmisiä. Rautalammilla on kouluissa ja lukiossa tehty jo lähes 10 vuotta aktiivista työtä yrittäjyyden edistämiseksi ja yrittäjäjärjestöt ja yksittäiset yritykset ovat olleet mukana yhdessä koulujen, oppilaiden ja opettajien kanssa luomassa myönteistä yrittäjäilmapiiriä paikkakunnalle. Kunta järjestää ja luo puitteet yrittäjyystalkoita varten. Yrittäjien omissa arvioissa Rautalampi on valittu vuosina 2004 ja 2008 Pohjois-Savon yrittäjäystävällisimmäksi kunnaksi ja vuonna 2006 kunta sijoittui arvioinnissa toiselle tilalle. Talkootapahtuman suunnittelussa ovat olleet kunnasta mukana; rehtorit, yrittäjäjärjestö, elinkeinoasiamies ja lehtoreita. Valmistelutyö jatkuu. Nuorten yrittäjyyden edistämisen kehittämistiimin kokous pidettiin Rautalammilla Kunta suhtautuu myönteisesti Nuorten yrittäjyyden edistäminen yrittäjyystalkoiden järjestämiseen Rautalammilla ja maakunnallisen hankkeen esivalmisteluun. Suunnittelu- ja valmistelutyö merkitään kunnanhallituksen tietoon saatetuksi. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

7 Kunnanhallitus LIIKELAITOSSUUNNITTELUN JA II-ASTEEN KOULUTUKSEN TILANNESELVITYS POHJOIS-SAVOSSA Kh 81 Liite 2 Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin johtaja Matti Pulkkinen esitteli Rautalammilla Rautalammin ja Vesannon kunnanvaltuustoille Pohjois- Savon sairaanhoitopiirin ja kuntien välisen liikelaitoksen tämänhetkistä valmistelutilannetta. Luottamushenkilöille on jaettu materiaaliaineisto asiasta. Liite 2. Lisäksi rehtori Eeva Ruotsalainen esitteli lyhyesti II-asteen koulutuksen jatkovalmistelutilannetta Pohjois-Savossa. Liikelaitossuunnittelutilanne ja II-asteen koulutustilanne merkitään kunnanhallituksen tietoon saatetuksi. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

8 Kunnanhallitus TALOUSARVIOLAINOJEN OTTOVALTUUDEN MYÖNTÄMINEN KUNNANHALLITUK- SELLE Kh 82 Kunnanvaltuusto on kokouksessaan hyväksynyt talousarvion vuodelle Talousarviossa investointiosan nettomenot ovat euroa. Talousarviolainoja on suunniteltu maksettavaksi euroa. Kunnalla oli tammikuun lopussa 2009 pitkäaikaista talousarviolainaa euroa ja tilapäislainaa euroa. Kunnanvaltuusto oli vuoden 2008 talousarviota hyväksyessään arvioinut, että pitkäaikaista lainaa on Mainittu summa alittui, mutta sen sijaan tilapäistä lainaa oli enemmän kuin oli arvioitu vuoden 2008 lopussa. Talousarviolainoja on suunniteltu nostettavaksi vuoden 2009 talousarvion mukaan yhteensä ja lyhennettäväksi Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että se myöntää kunnanhallitukselle valtuudet ottaa vuoden 2009 talousarvionmukaisesti pitkäaikaista lainaa enintään Tilapäisiä lainanottovaltuuksia on lisätty siten, että valtuudet yltävät aina :oon saakka. Tilapäislainasta päättää hallintojohtaja. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

9 Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSEN EDUSTUS PERUSTURVAJOHTAJAN HAASTATTELUUN Kh 83 Rautalammin ja Vesannon yhteinen perusturvajohtajan virka on ollut asetettuna uudelleen haettavaksi. Hakijoiden haastattelut järjestetään lähiaikoina. Kunnanhallituksen tulisi valita edustajansa haastattelutilaisuuteen. Valmistelusta on vastannut hoito- ja palveluohjaaja Birgitta Matilainen perusturvaosastolta. Kunnanhallitus päättää valita edustajansa Rautalammin ja Vesannon yhteisen perusturvajohtajan haastatteluun. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti valita perusturvajohtajan haastattelutilaisuuteen kunnanhallituksen edustajiksi Pekka Hintikan, Anneli Jalkasen, Tauno Herrasen, Raija Haukan ja Risto Niemelän sekä sihteeriksi Birgitta Matilaisen. Lisäksi perusturvalautakunta valitsee kaksi edustajaa haastattelutilaisuuteen. Kokoonkutsujaksi valittiin yksimielisesti Pekka Hintikka.

10 Kunnanhallitus VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTON YHDISTÄMINEN VAMMAIS- JA SENIORI- NEUVOSTOKSI JA SÄÄNTÖJEN HYVÄKSYMINEN Kh 84 Liitteet 3-4 Vanhus- ja vammaisneuvoston edustajat ovat pitämässään kokouksessa päättäneet esittää kunnanhallitukselle vanhus- ja vammaisneuvostojen yhdistämistä vammais- ja seniorineuvostoksi sekä uusien sääntöjen hyväksymistä. Liitteenä 3 Liitteenä 4 vanhus- ja vammaisneuvoston yhdistämistä valmistelleen työryhmän muistio esitys Rautalammin vammais- ja seniorineuvoston säännöksi Kunnanhallitus päättää 1. yhdistää vanhus- ja vammaisneuvostot vammais- ja seniorineuvostoksi alkaen, 2. hyväksyä liitteenä 4 olevan esityksen vammais- ja seniorineuvoston säännöksi tulemaan voimaan valita toimikaudeksi kunnanhallituksen edustajan ja varaedustajan vammais- ja seniorineuvostoon. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle.

11 Kunnanhallitus VUOKRASOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN / FYSIORASTI KY Kh 85 Liite 5 Entisiin Arttelille vuokrattuihin tiloihin kunnanvirastolla on remontoitu liikehuoneisto Fysikaalinen hoitolaitos Fysiorasti Ky.lle. Hallinto-osastolla on laadittu liitteenä 5 oleva vuokrasopimus. Kunnanhallitus päättää hyväksyä vuokrasopimuksen. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

12 Kunnanhallitus LUOTTAMUSHENKILÖKOULUTUKSET 2009 Kh 86 Liite 6 Valtuustokauden alussa on tarjolla erilaista koulutusta kunnanhallituksen ja kunnanvaltuuston puheenjohtajistolle ja jäsenille. Kunnanhallitus voisi keskustella koulutukseen osallistumisesta. Liitteenä 6 koulutusesitteitä. Kunnanhallitus päättää siitä, miten koulutustilaisuuksiin voidaan osallistua. Kunnanhallitus päätti, että kansalaisopiston koulutuksista ilmoitetaan myös lautakuntien puheenjohtajille. Uusien lautakuntien tulevan kokouksen aluksi järjestetään ko. lautakunnan koulutusta kevään aikana.

13 Kunnanhallitus VUODEN 2009 TALOUSARVION TÄYTÄNTÖÖNPANO-OHJEET Kh 87 Liite 7 Kunnanvaltuusto on kokouksessaan hyväksynyt vuoden 2009 talousarvion määrärahat toimielintasolla sekä taloudelliset ja toiminnalliset tavoitteet ja antanut kunnanhallitukselle tehtäväksi hyväksyä määrärahat tehtävätasolla. Liitteenä 7 vuoden 2009 talousarvion täytäntöönpano-ohjeet ja viranhaltijoiden taloudellinen päätösvalta vuonna Viranhaltijoiden taloudellista päätäntävaltaa ohjeistavaa luetteloa täydennetään kokouksessa. Kunnanhallitus päättää hyväksyä liitteenä 7 olevat vuoden 2009 talousarvion täytäntöönpano-ohjeet ja viranhaltijoiden taloudellinen päätäntävalta v ohjeistuksen. Sisäisen valvonnan ohjeissa vuodelta 2008 on lisäksi ohjeita siitä, miten talousarvio seurannan ja valvonnan sekä tavoitteiden ja päämääräasettelun johdosta tulee menetellä. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

14 Kunnanhallitus EDUSTAJIEN VALITSEMINEN SAIRAANHOITOPIIRIN LIIKELAITOKSEN VALMIS- TELUELIMIIN Kh 88 Kunnanvaltuusto on kokouksessaan valinnut Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin ja yhdeksän kunnan välisen liikelaitoksen valmistelua varten erilaisia ryhmiä. Rautalammin kunta on hyväksynyt aiesopimuksen, jossa valmistelutyö on päätetty aloittaa. Työ valmistuu Liikelaitoksen ohjausryhmään on kuulunut kaksi edustajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet, yksi jäsen johtoryhmään ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen sekä edustajat henkilöstöryhmään, talousryhmään ja tietohallintoryhmään. Lisäksi on muodostettu toimintamallityöryhmä, joka aloitti työnsä muiden ryhmien kanssa samanaikaisesti. Kunnanhallitus päättää ehdottaa kunnanvaltuustolle, että se valitsisi edustajat seuraaviin työryhmiin: 1. nimetä kaksi edustajaa ohjausryhmään ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä, 2. edustajan ja henkilökohtaisen edustajan johtoryhmään, 3. edustajat henkilöstöryhmään, talousryhmään ja tietohallintoryhmään sekä toimintamallityöryhmään. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti hyväksyä ehdotuksen.

15 Kunnanhallitus RAUTALAMMIN JA VESANNON KUNTIEN PERUSTURVAYHTEISTYÖN TILANNE- KATSAUS JA MAHDOLLINEN JATKO Kh 89 Rautalammin ja Vesannon kuntien isäntäkuntamallilla toteuttava perusturvayhteistyö käynnistyi vuoden 2009 alussa. Perusturvaosaston toiminnalliselta puolelta ajateltuna yhteistyö on lähtenyt hyvin liikkeelle. Palkanlaskennassa on saatu apua Vesannon kunnalta sopimuksen mukaisesti. Kirjanpidossa on puuttunut kirjausohjeita, mutta nekin puutteet ovat poistumassa, kun kirjanpito siirtyy ajan tasalle Kuntalaskenta Oy:ssä. Muutosprosessiin liittyy aina uusia pienempiä haasteita, mutta niistä henkilöstö on selvinnyt saadun tiedon mukaan varsin hyvin. Vs. perusturvajohtaja Lauri Ruotanen selvittää tilannetta kunnanhallitukselle. Kunnanhallitus kuulee vs. perusturvajohtaja Lauri Ruotasen antaman tilanneselvityksen Rautalammin ja Vesannon kunnan perusturvan isäntäkuntamallin käyttöönotosta ja yhteistyön onnistumisesta alkaen. Kunnanhallitus päätti merkitä tilanneselvityksen tietoonsa saatetuksi. Lisäksi Rautalammin ja Vesannon yhteistyöryhmän tulee kokoontua pikaisesti keskustelemaan isäntäkunta-asioista tarkemmin. Vs. perusturvajohtaja Lauri Ruotanen selvitti asiaa kokouksessa klo

16 Kunnanhallitus SISÄ-SAVON TERVEYDENHUOLLON KUNTAYHTYMÄLTÄ SAATU VIIVÄSTYS- KORKOLASKU Kh 90 Liite 8 Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymä on kuntayhtymän hallituksen päätöksen mukaisesti toimittanut kunnalle ,52 euron laskun vuoden 2008 aikana tapahtuvista kuntalaskutuksen maksujen viivästymisestä. Liitteenä 8 on hallintopäällikkö Juha Kauttosen lausunto asiasta. Hallintojohtaja Tapio Kataja ja kunnanjohtaja Risto Niemelä selvittivät asiaa tarkemmin kokouksessa. Asiasta on jätetty oikaisuvaatimus terveyskeskuskuntayhtymälle. Puheenjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää jättää asian pöydälle. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle.

17 Kunnanhallitus LAUTAKUNTIEN JA VIRANHALTIJOIDEN PÖYTÄKIRJAT Kh 91 Kunnanhallituksen tietoon esitellään seuraavat lautakuntien ja viranhaltijoiden pöytäkirjat: 1. Osastosihteerin päätös : Kunta ei käytä etuosto-oikeuttaan tehdyssä kiinteistökaupassa, ms. Lietemäki RN:o 5:29 tilasta Rautalammin kylässä. 2. Osastosihteerin päätös : Kunta ei käytä etuosto-oikeuttaan tehdyssä kiinteistökaupassa, ma. (1/2) Palvalahti II RN:o 7:66 tilasta Kerkonjoensuun kylässä. 3. Teknisen lautakunnan päätös : Kokousten koolle kutsuminen. Kunnanhallitus päättää, ettei toimielinten päätöksiä siirretä kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

18 Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT Kh 92 Kunnanhallituksen tietoon esitellään seuraavat ilmoitusasiat: 1. Ympäristöministeriön tiedote tammikuu 2009: Ympäristöhallinnon sähköiset palvelut. 2. Kuntaliiton yleiskirje : Kansallinen veteraanipäivä Kunnallisen työmarkkinalaitoksen yleiskirje : Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS-07) mukaiset järjestelyvaraerät Kuntien eläkevakuutuksen pöytäkirjanote : Kunnallisen eläkelaitoksen lisäeläkesäännön muutos. 5. Kuntien eläkevakuutuksen kirje : Kuntien eläkevakuutuksen valtuuskunnan ja hallituksen päätösten tiedoksianto. 6. Pohjois-Savon Liiton kirje : Kuntien omistusosuudet Sisä-Savon Seutuyhtymän hallituksen esityslista Sisä-Savon Seutuyhtymän hallituksen pöytäkirja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kuntayhtymän valtuuston pöytäkirja Pohjois-Savon sairaanhoitopiirin kirje : Vupden 2008 tilinpäätösinformaatio. 11. Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymän hallituksen kokouskutsu Vesannon kunnanhallituksen pöytäkirjanote : Paikallinen virka- ja työehtosopimus vuosityöajan käytöstä perusturvatoimessa. 13. Itä-Suomen lääninhallituksen sosiaali- ja terveysosaston selvityspyyntö : Laadukkaan sosiaaliasiamiestoiminnan varmistaminen Itä- Suomen läänin kunnissa.

19 Kunnanhallitus Itä-Suomen lääninhallituksen liikenneosaston päätös : Valtionavustuksen maksaminen Kuopion seutulipun kustannuksiin Rautalammin seurakunnan kirkkoneuvoston pöytäkirjanote : Seurakunnan kiinteistövalvontajärjestelmän liittäminen kunnan kiinteistövalvontaan. 16. Maa- ja metsätalousministeriön kirje : Lausuntopyyntö; viljelijätukihallinnon kehittämisvaihtoehtoja selvittäneen työryhmän loppuraportti. 17. Pohjois-Savon työvoima- ja elinkeinokeskuksen työllisyyskatsaus lokakuu Pohjois-Savon aluetoimiston v syntyneiden asevelvollisten kutsuntakuulutus ja Varusmies opas varusmiespalvelukseen valmistautuvalle. 19. Savon Teknia Oy:n, Karinvest Oy:n ja Etelä-Ssavon Pääomarahasto Oy:n kirje : Itä-Suomen Rahaston muodostaminen. 20. Helsingin kaupungin kirje tammikuu 2009: Vapaan liikkuvuuden lieveilmiöt, kaupunkien yhteiset ongelmat seminaari Savon yrittäjien kirje : Kunnallisjohdon seminaari ja maakunnallinen yrittäjäjuhla Savon Yrittäjien kirje : Kunnan elinkeinopoliittisen ohjelman työkirja. Kunnanhallitus päättää merkitä ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

20 Kunnanhallitus VUODEN 2009 EUROPARLAMENTTIVAALIT Kh 93 Liite 9 Europarlamenttivaalit toimitetaan sunnuntaina Ennakkoäänestys toimitetaan kotimaassa poislukien helluntaipäivä sunnuntai Kunnanhallituksen tulee hyvissä ajoin ennen vaaleja päättää: - kunnassa toimivan yleisen ennakkoäänestyspaikan sijainnista ja sen aukioloajoista, - ne laitokset, mitkä toimivat ennakkoäänestyspaikkoina, - Kerkonjoen ja Kirkonkylän vaalilautakuntien asettamisesta (valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja kolme jäsentä sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, - vaalitoimikunnan asettamisesta (valitaan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja yksi jäsen sekä tarpeellinen määrä varajäseniä, kuitenkin vähintään kolme), - kunnan pystyttämistä ulkomainontapaikoista. Vuoden 2008 kunnallisvaaleja varten valitut vaalilautakuntien ja vaalitoiminnan jäsenet ja varajäsenet ovat liitteenä x. Ennakkoäänestyspaikkojen tulisi vaalista toiseen olla mahdollisimman pysyviä, koska sillä tavoin edistetään sitä, että äänestäjät tietävät ja muistavat sen, missä äänestyspaikka on. Niiden muuttelu saattaa aiheuttaa äänioikeutetuissa epätietoisuutta siitä, missä äänioikeuttaan voi käyttää. Kunnanhallitus päättää 1., että Rautalammin kunnan yleisenä ennakkoäänestyspaikkana toimii kunnanvirasto; 2., että em. yleisessä ennakkoäänestyspaikassa ennakkoäänestys toimitetaan seuraavasti: - ke-pe klo la klo ma-ti klo ; 3. asettaa Kerkonjoen ja Kirkonkylän vaalilautakunnat; 4. asettaa vaalitoimikunnan;

21 Kunnanhallitus , että ennakkoäänestyspaikkoina Rautalammilla toimivat seuraavat laitokset: - Hoitokoti Kyllikki - Palvelukoti Pauliina - Palvelukoti Aapeli - Willmar Oy - Hoitokoti Hermanninranta Ky - Kierinniemen Hoitokoti Oy; 6., että kunnan pystyttämiä ulkomainontapaikkoja on kirkonkylässä yksi kirkkoherranviraston vierustontilla ja Kerkonkoskella yksi K-Extran lähellä sekä niihin varataan korvauksetta kullekin ehdokkaita asettaneelle ryhmälle yksi välikkö siihen järjestykseen kuin ne ovat ehdokaslistojen yhdistelmässä. Mainokset saa asettaa aikaisintaan ja ne on poistettava viimeistään keskiviikkona Ulkomainonnan vastuuhenkilönä toimii keskusvaalilautakunnan sihteeri. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti hyväksyä ehdotuksen sekä teki seuraa vat henkilövalinnat: Varsinainen jäsen Varajäsen Kerkonjoen vaalilautakunta Pekka Pakarinen Kaija Satuli Pirkko Röntynen Jarmo Hämäläinen Jaakko Vesterinen 1. Keijo Koivistoinen 2. Tuula Markkanen (Vataja) 3. Pirjo Hytönen 4. Urho Karhu Puheenjohtajaksi valittiin Pekka Pakarinen ja varapuheenjohtajaksi Kaija Satuli. Kirkonkylän vaalilautakunta Satu Laitinen Tapio Hänninen Mika Koukkari Juhani Lehmonen Merja Marttinen 1. Airi Heimonen 2. Arvo Maukonen 3. Matti Jaamalainen 4. Pentti Hytönen 5. Pentti Puranen (rkm) Puheenjohtajaksi valittiin Satu Laitinen ja varapuheenjohtajaksi Tapio Hänninen.

22 Kunnanhallitus a Vaalitoimikunta Urho Karhu Leila Soininen Raija Haukka 1. Eino Säämänen. 2. Seija Paananen 3. Raimo Halinen Puheenjohtajaksi valittiin Urho Karhu ja varapuheenjohtajaksi Leila Soininen.

23 Kunnanhallitus KUOPION HALLINTO-OIKEUDEN PÄÄTÖS KUNNALLISVALITUKSEEN Kh 94 Liite 10 Kuopion hallinto-oikeus on päätöksellään nro 09/0114/1 hylännyt Marita Karjalaisen tekemän kunnallisvalituksen koskien kunnanhallituksen päätöstä kunnanjohtajasopimuksen hyväksymisestä ja palkkauksesta. Karjalainen oli tehnyt tästä päätöksestä oikaisuvaatimuksen kunnanhallitukselle, minkä kunnanhallitus oli hylännyt päätöksellään Hallinto-oikeuden päätös on liitteenä 10. Hallintojohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää merkitä päätöksen tietoonsa saatetuksi. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen.

24 Kunnanhallitus

25 Kunnanhallitus Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSEN ESITYSLISTAN JA PÖYTÄKIRJAN SISÄLTÖ Kh 53 Kunnanhallitus päättää, että vuosina Hallintosäännön 36 :n mukaisesti toimielimen pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtajan johdolla pöytäkirjanpitäjä. Kunnanhallituksen pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja sen varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjassa tulee olla merkintä pöytäkirjan tarkastusajasta ja nähtävillä pidosta. Kunnanhallituksen pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kunnanvirastolla kunnanhallituksen kokouksen jälkeisenä seuraavana maanantaina klo 9-12; 2. kunnanhallituksen pöytäkirja kirjoitetaan, allekirjoitetaan ja tarkistetaan heti kokouksen jälkeen; 3. tarkistettu kunnanhallituksen pöytäkirja sijoitetaan samalla kunnan internet-sivustolle; 4. esityslistassa ja pöytäkirjassa tulee ilmetä käsiteltävän asian yhteydessä asiaa valmistelleen henkilön virka-asema ja/tai nimi; 5. pöytäkirjaan kirjataan myös esittelijän mahdollisesti tekemä kokouksessa tehty esityslistasta poikkeava kunnanhallituksen käsiteltävänä ja päätöksenteon pohjana oleva uusi päätösesitys. Näin ollen aiempi esitys jää näkyviin pöytäkirjaan. Kunnanhallitus päätti jättää asian yksimielisesti pöydälle. Kh 96 Kunnanjohtajan endotus: Kunnanhallitus päättää, että vuosina Hallintosäännön 36 :n mukaisesti toimielimen pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtajan johdolla pöytäkirjanpitäjä. Kunnanhallituksen pöytäkirjan allekirjoittaa puheenjohtaja ja sen varmentaa pöytäkirjanpitäjä. Pöytäkirjassa tulee olla merkintä pöytäkirjan tarkastusajasta ja nähtävillä pidosta. Kunnanhallituksen pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä kunnanvirastolla kunnanhallituksen kokouksen jälkeisenä seuraavana maanantaina klo 9-12;

26 Kunnanhallitus kunnanhallituksen pöytäkirja kirjoitetaan, allekirjoitetaan ja tarkistetaan pääsääntöisesti kokouksen jälkeen; 3. tarkistettu kunnanhallituksen pöytäkirja sijoitetaan kunnan internetsivustolle; 4. esityslistassa ja pöytäkirjassa tulee ilmetä käsiteltävän asian yhteydessä asiaa valmistelleen henkilön virka-asema ja/tai nimi; Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen. :

27 Kunnanhallitus Kunnanhallitus KUNNAN EDUSTAJIEN VALINTA SISÄ-SAVON TERVEYDENHUOLLON KUNTA- YHTYMÄN YHTYMÄKOKOUKSIIN Kh 55 Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymän perussopimuksen 4 :n mukaan kukin jäsenkunta valitsee yhden yhtymäkokousedustajan kunnassa valintaa edeltävän vuoden alussa kotipaikan omaavia kutakin alkavaa asukasta kohden. Näin ollen Rautalammin kunta voi valita yhtymäkokoukseen kaksi edustajaa ja kullekin heistä henkilökohtaisen varaedustajan. Kunnanhallitus päättää valita kaksi edustajaa ja kaksi henkilökohtaista varaedustajaa Sisä-Savon terveydenhuollon kuntayhtymän yhtymäkokouksiin toimikaudeksi Kunnanhallitus päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle. Kh 97 Kunnanhallitus päätti yksimielisesti valita Sisä-Savon terveydenhuollon kun tayhtymän yhtiökokouksiin seuraavat edustajat toimikaudeksi : Varsinainen edustaja Harri Päärnilä Jaakko Vesterinen Henk.koht. varaedustaja Jarmo Hänninen Kaija Satuli.

28 Kunnanhallitus Kunnanhallitus KAAVOITUSJAOSTON VAALI Kh 60 Kunnanhallituksen johtosäännön 9 :n mukaan kunnanhallituksen alaisuudessa toimii kaavoitusjaosto, johon kunnanhallitus valitsee valtuustokauden alussa viisi jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet. Kunnanhallitus valitsee kaavoitusjaoston puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Esittelijänä ja sihteerinä jaostossa toimii rakennustarkastaja tai hänen poissa olleessaan tekninen johtaja. Mikäli esteellisyyssäännökset vaativat, kaavoitusjaoston esittelijänä ja sihteerinä toimii jaoston erikseen määräämä henkilö. Kunnanhallitus päättää valita kaavoitusjaostoon viisi jäsentä ja heille henkilökohtaiset varajäsenet toimikaudeksi sekä valita jaostolle puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti jättää asian pöydälle. Kh 98 Kunnanhallitus päätti yksimielisesti valita kaavoitusjaostoon toimikaudeksi seuraavat henkilöt: Varsinainen jäsen Anneli Jalkanen Jarmo Karjalainen Kaija Satuli Raija Haukka Jouko Pispala Henk.koht. varajäsen Ulla Pakarinen Ari Weide Marja-Liisa Kaikkonen Jaakko Vesterinen Sari Hintikka-Varis Jaoston puheenjohtajaksi valittiin Jarmo Karjalainen ja varapuheenjohtajaksi. Raija Haukka.

29 Kunnanhallitus Kunnanhallitus VAPAA-AJAN ASUKASTOIMIKUNNAN VAALI Kh 61 Kunnanhallituksen johtosäännön 10 :n mukaan kunnanhallituksen alaisuudessa toimii vapaa-ajan asukastoimikunta. Toimikunnassa on 10 jäsentä, joista seitsemän jäsentä valitaan vapaa-ajan asukastoimikunnan järjestämillä vaaleilla ja kolme jäsentä valitsee kunnanhallitus. Vaalikelpoisia ovat Rautalammilla vapaa-ajan asunnon omistavat, mutta muualla kuin kunnassa pysyvästi asuvat vapaa-ajan asunnon omistajat. Vapaa-ajan asukastoimikunta valitsee keskuudestaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä voi kutsua kunnan viranhaltijoista esittelijän ja sihteerin. Kunnanhallitus päättää 1. valita vapaa-ajan asukastoimikuntaan kolme jäsentä toimikaudeksi ; 2. järjestää muiden jäsenten vaalin kesäkuussa pidettävän kesämökkiläistapahtuman yhteydessä. Kunnanhallitus päätti jättää asian yksimielisesti pöydälle. Kh 99 Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti ehdotuksen ja valitsi toimikaudeksi vapaa-ajan asukastoimikuntaan Jaakko Vesterisen, Jouko Pispalan ja Sanna Korhosen.

30 Kunnanhallitus Kunnanhallitus KUNNAN EDUSTUS ERI YHTIÖIDEN JA YHTEISÖJEN YHTIÖKOKOUKSISSA Kh 64 Kuntalain 23 :n mukaan kunnanhallitus vastaa kunnan hallinnosta ja taloudenhoidosta sekä valtuuston päätösten valmistelusta, täytäntöönpanosta ja laillisuuden valvonnasta. Kunnanhallitus valvoo kunnan etua ja, jollei johtosäännössä toisin määrätä, edustaa kuntaa ja käyttää sen puhevaltaa. Saman pykälän mukaan kunnanhallitus tai johtosäännössä määrätty kunnan muu viranomainen antaa tarvittaessa ohjeita kuntaa eri yhteisöjen, laitosten ja säätiöiden hallintoelimissä edustaville henkilöille kunnan kannan ottamisesta käsiteltäviin asioihin. Kuntalain 24 :n 4 mom. mukaan kunnanjohtajalla on oikeus käyttää puhevaltaa kunnanhallituksen puolesta. Kunnanhallitus päättää valita edustajansa seuraavien eri yhtiöiden ja yhteisöjen yhtiökokouksiin toimikaudeksi : - As.Oy Noukkalampi - As.Oy Kultapossu - As.Oy Majapossu - As.Oy Rämäkkärinne - As.Oy Lupsakas - As.Oy Tiinari - As.Oy Matilanranta - Kiinteistö Oy Rautalammin Virastotalo - Kiinteistö Oy Rautalammin Haka - Kiinteistö Oy Oikarilan Teollisuushallit - Rautalammin kunnan Asunnonhankinta Oy - Rautalammin seudun Vanhainkotiyhdistys ry - Rautalammin Pappilanpellon Lämpö Oy - Rautalammin Rakennus Oy - Rautalammin Kehitys Oy - Rautalammin Ratsastuskeskus Oy - Kuopion kauppakamari - Savon Energia Holding Oy - Jätekukko Oy - Eri vesihuoltoyhtymät ja osuuskunnat - Eri yksityisteiden tiekunnat - Törmälän Loma- ja kurssikeskus Oy - Pohjois-Savon Pelastusalan Liitto ry - Jätekukko Oy:n neuvottelukunta

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus. Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 20/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 8.10.2010 klo 17.00 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 5.7.2010 klo 17.00 18.45. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 5.7.2010 klo 17.00 18.45. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 5.7.2010 klo 17.00 18.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.6.2013 klo 12.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 218 219

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 2/2009 Kunnanvaltuusto. Tiistai 17.2.2009 klo 19.00 19.20. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 2/2009 Kunnanvaltuusto. Tiistai 17.2.2009 klo 19.00 19.20. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 2/2009 Kunnanvaltuusto Tiistai 17.2.2009 klo 19.00 19.20 Kunnanvirasto, valtuustosali 24 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 25 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 14/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.6.2017 klo 16.00 16.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 11.5.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 17.45 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto. Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/ 2011 Elinkeinojaosto 1 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantaina 10.01.2011 klo 14.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 30.1.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 33 34

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2011 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 14.12.2011 klo 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 3.5.2010 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 16.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 24/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 2.11.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 388 389

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus. Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2014 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 1.9.2014 klo 17.00 17.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 23.4.2012 klo 17.00 17.55. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 23.4.2012 klo 17.00 17.55. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2012 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 23.4.2012 klo 17.00 17.55 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Pääkirjasto, Kivijalka Pöytäkirjan Sivu 81 82 83 84 85 86 87

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2014 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 7.4.2014 klo 17.00- KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Paikka Kokkatoiminta, Tallivirrantie 4 Pöytäkirjan Sivu 31 32 33 34

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus. Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 16/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 27.10.2015 klo 17.00 17.50 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 23.1.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 26.01.2017-27.02.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Vesannon kunnanviraston yläsali Pöytäkirjan Sivu 57 58 59

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 1/2012. Torstai 15.3.2012 kello 18.00. Kunnanvirasto, alakerran varakokoushuone

Tekninen lautakunta Nro 1/2012. Torstai 15.3.2012 kello 18.00. Kunnanvirasto, alakerran varakokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 1/2012 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.3.2012 kello 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1 2-4 1 2 3 4 5 6 Kunnanvirasto, alakerran varakokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.5.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 24.4.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 132

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 25.4.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT. Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 8/2009 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 52 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Torstai12.11.2009 kello 16.30-17:30 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.2.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 05.10.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 10.10.2016-11.11.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 13.6.2017 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 19.6.2017-20.7.2017 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa viraston

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.5.2016 klo 9.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 5/2012 Kunnanvaltuusto. Tiistai 28.8.2012 klo 19.00 19.25. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 5/2012 Kunnanvaltuusto. Tiistai 28.8.2012 klo 19.00 19.25. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 5/2012 Kunnanvaltuusto Tiistai 28.8.2012 klo 19.00 19.25 Kunnanvirasto, valtuustosali 40 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 41 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 9) Kaavoitusjaosto Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 9) Aika 17.06.2019, klo 09:02-09:27 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 6 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 7 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 28.2.2017 klo 19.00 - KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 9 10 11 12 13 1 Valtuutettujen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tekninen lautakunta Nro 5/2011. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 5/2011 KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.12.2011 kello 16.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-2 3 4 41 42 43 44 45 46 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 20.4.2016 klo 9.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 9.12.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 1/2013. Perjantai 4.1.2013 kello 16.30. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 1/2013. Perjantai 4.1.2013 kello 16.30. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 1/013 KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 4.1.013 kello 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-1 3 4 Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 23.11.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 18/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 18/2015 Kunnanhallitus. Maanantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 18/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 23.11.2015 klo 17.00 19.25 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Matti Lohen koulu, Rautalampi 30.11.2009

Matti Lohen koulu, Rautalampi 30.11.2009 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 9 / 2009 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 18.11.2009 klo 17.00 18.00 Matti Lohen koulu Sirpa Jalkanen Pertti

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 23/2013 Kunnanhallitus. Maanantai 16.12.2013 klo 17.00 18.20. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 23/2013 Kunnanhallitus. Maanantai 16.12.2013 klo 17.00 18.20. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 23/2013 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 16.12.2013 klo 17.00 18.20 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 19/2016 Kunnanhallitus. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 19/2016 Kunnanhallitus. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 19/2016 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 17.11.2016 klo 17.00 19.02 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta. Keskiviikko klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 24.2.2016 klo 9.00 11.10 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 8.12.2014 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 11.12.2014-12.01.2015 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018. Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi. Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2018 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 26.11.2018 klo 10.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanhallituksen kokoushuone, Kunnanvirasto, Rautalampi Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 21.3.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 12) Perusturvalautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 12) Aika 20.02.2019, klo 17:04-17:20 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 26.4.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2015 Kunnanhallitus. Maanantai 9.11.2015 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2015 Kunnanhallitus. Maanantai 9.11.2015 klo 17.00 19.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 17/2015 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 9.11.2015 klo 17.00 19.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 10/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 15.11.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2016 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.4.2016 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/ ( 12) Tekninen lautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 3/2019 1 ( 12) Aika 20.03.2019, klo 16:03-17:29 Paikka Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Käsitellyt asiat 20 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT. Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-17.15 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 12 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Tiistai 22.6.2010 kello 16.30-.15 Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Varsinainen

Lisätiedot

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06

Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/ 2015 Sivistyslautakunta Sivu 1 (7) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 16.9.2015 klo 16.00-17.06 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 11.12.2014 klo 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia KOKOUSKUTSU Laatimispäivä 04.12.2014 Nro 9/ 2014 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.3.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

- RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 20.2.2012 klo 17.00 18.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

- RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 20.2.2012 klo 17.00 18.00. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone - RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 3/2012 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 20.2.2012 klo 17.00 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS

RAUTALAMMIN SEURAKUNTA KIRKKOVALTUUSTO KUULUTUS 1 KUULUTUS Rautalammin seurakunnan kirkkovaltuuston 27.06.2016 pidetyn kokouksen tarkastettu pöytäkirja pidetään yleisesti nähtävänä 04.07.2016-05.08.2016 Rautalammin seurakunnan kirkkoherranvirastossa

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 11.11.2015 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2018 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 28.2.2018 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT. Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55

RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010. TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT. Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55 RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 2 /2010 TEKNINEN LAUTAKUNTA s 7 KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 7.4.2010 kello 16.30-17.55 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 7.7.2015 klo 19.00 20.22 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 38 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen esteet

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2015 Ympäristölautakunta Sivut 73-76 KOKOUSAIKA Torstai 25.6.2015 klo.16.00 16.40. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 21/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 25.10.2010 klo 17.00 18.35. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 21/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 25.10.2010 klo 17.00 18.35. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 21/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 25.10.2010 klo 17.00 18.35 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta. Torstai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2016 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 15.10.2016 klo 9.00 11.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 11.1.2010 klo 17.00 18.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 11.1.2010 klo 17.00 18.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 11.1.2010 klo 17.00 18.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA /2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA Sivu 112 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 12.12.2016 Sivu 112 Kokousaika Torstai 15.12.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2012 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2012 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 5/2012 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 6.6.2012 klo 17.00 - Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 1/2012 Kunnanvaltuusto. Tiistai 3.1.2012 klo 19.00 19.08. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 1/2012 Kunnanvaltuusto. Tiistai 3.1.2012 klo 19.00 19.08. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 1/2012 Kunnanvaltuusto Tiistai 3.1.2012 klo 19.00 19.08 Kunnanvirasto, valtuustosali 1 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 2 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA ESITYSLISTA 1 / 2018 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 16.1.2018 klo 18.00 - KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 1 2 3 4 5 6 7 1 Valtuutettujen

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS

KIRKKONEUVOSTON KOKOUS IMATRAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 10/2014 1 (9) KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Käsiteltävät asiat 209 Kokouksen avaus 210 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 211 Pöytäkirjan tarkastajien valinta 212 Ääntenlaskijoiden

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 9/2017 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 31.10.2017 klo 16.30 19.45 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia Kunnanvirasto, valtuustosali 93 94 95 96 97 98

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta. Keskiviikko klo Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2017 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 27.9.2017 klo 17.00- Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO

LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/ SISÄLLYSLUETTELO LAPINJÄRVEN KUNTA Esityslista 3/2019 1 ASIAT SISÄLLYSLUETTELO 18 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 3 19 KOKOUKSEN TYÖJÄRJESTYS 3 20 TILINTARKASTAJAN RAPORTOINTI 3 21 TILINTARKASTUSKERTOMUS JA TILINPÄÄTÖKSEN

Lisätiedot

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18

VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS 18 VESILAHDEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Hyvinvointilautakunta 12.04.2016 AIKA 12.4.2016 klo 18:09 20:35 PAIKKA Peiponpellon päiväkodin ruokasali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2010 Perusturvalautakunta. Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 2/2010 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 25.2.2010 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Rautalammin kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA ESITYSLISTA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

Keskiviikko 12.11.2014 klo 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Keskiviikko 12.11.2014 klo 17.30. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 12.11.2014 klo 17.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia Laatimispäivä 06.10.2014 Nro 8/ 2014 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 5/2010 Kunnanvaltuusto. Tiistai 12.10.2010 klo 19.00 20.05. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 5/2010 Kunnanvaltuusto. Tiistai 12.10.2010 klo 19.00 20.05. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 5/2010 Kunnanvaltuusto Tiistai 12.10.2010 klo 19.00 20.05 Kunnanvirasto, valtuustosali 37 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 38 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2011 Kunnanhallitus. Torstai 30.6.2011 klo 15.00 15.25. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2011 Kunnanhallitus. Torstai 30.6.2011 klo 15.00 15.25. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 12/2011 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 30.6.2011 klo 15.00 15.25 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro 183 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen

Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen. Keskusvaalilautakunnan väliaikaisten varajäsenten valitseminen Kunnanhallitus ASIALISTA KOKOUSTIEDOT KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t Aika Maanantai 6.3.2017 klo 15.00-17.00 Paikka Sähköpostikokous 58 59 60 61 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

Hallintosäännön 14 1 mom. 22 kohta Kunnanhallituksen ratkaisuvalta

Hallintosäännön 14 1 mom. 22 kohta Kunnanhallituksen ratkaisuvalta Kunnanhallitus 64 11.02.2013 Edustajan valitseminen eri osakeyhtiöiden ja kiinteistöyhtiöiden yhtiökokouksiin / yhdistysten vuosikokouksiin ja muihin yhteisöihin kaudeksi 2013-2014 sekä ohjeiden antaminen

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjan tarkastajien valinta RAUTALAMMIN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 27.4.2017 klo 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia KOKOUSKUTSU Laatimispäivä Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Nro 3

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 16.5.2017 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Muut osallistujat: Mikko Luoma, tilintarkastaja

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 12.4.2010 klo 17.00 18.25. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2010 Kunnanhallitus. Maanantai 12.4.2010 klo 17.00 18.25. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2010 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 12.4.2010 klo 17.00 18.25 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO

Kunnanhallitus nro 12/2011 3.10.2011 SISÄLLYSLUETTELO nro 12/2011 SISÄLLYSLUETTELO KH 201 KH 202 KH 203 KH 204 KH 205 KH 206 KH 207 Kokouksen järjestäytyminen Talouden seuranta Talouden tasapainotusohjelman seuranta Lautakuntien ja viranhaltijoiden päätösten

Lisätiedot

Keskiviikko klo

Keskiviikko klo RAUTALAMMIN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1/ 2017 Sivistyslautakunta Sivu 1 (13) KOKOUSTIEDOT OSALLISTUJAT Päätöksentekijät Aika Paikka Keskiviikko 18.1.2017 klo 16.00-17.45 Rautalammin lukio Anu Hotti Riitta Hiironen

Lisätiedot

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/

TAMPEREEN KAUPUNKISEUTU Yhtymäkokous kokouskutsu 2/ Yhtymäkokous kokouskutsu 2/2017 22.6.2017 Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymän yhtymäkokous pidetään 22.6.2017 klo 12.00 alkaen, Tampereen kaupunkiseutu, kokoushuone Tammer, Kelloportinkatu 1 B. Tampereella

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015. Kunnanvirasto, valtuustosali. Valtuutettujen esteet ja varajäsenten kutsuminen RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2015 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 25.8.2015 klo 19.00 19.17 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Liite nro Asia 45 Kunnanvirasto, valtuustosali Valtuutettujen

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 15 Tekninen lautakunta 29.02.2016 AIKA 29.02.2016 klo 17:00-17:40 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2011 Kunnanhallitus. Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2011 Kunnanhallitus. Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2011 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

Perjantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Perjantai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivä 8.6.2017 KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 09.06.2017 klo 13.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55. Kumpulainen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 8/2011 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Maanantai 10.10.2011 klo 18:30-20:55 Kunnnanviraston kokoushuone Jäsen Paikalla Varajäsen

Lisätiedot

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto

FORSSAN EV.-LUT. SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2019. Kirkkovaltuusto Kirkkovaltuusto 23.1.2019 1 KOKOUSKUTSU Forssan seurakunnan kirkkovaltuuston kokous pidetään keskiviikkona 23.1.2019 klo 18.00 Forssan seurakuntatalo, Kartanonkatu 16, 30100 Forssa ASIALISTA 1. Kokouksen

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 21/2009 Kunnanhallitus. Maanantai 2.11.2009 klo 17.00 18.05. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 21/2009 Kunnanhallitus. Maanantai 2.11.2009 klo 17.00 18.05. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 21/2009 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 2.11.2009 klo 17.00 18.05 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 11/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 18.6.2012 klo 17.00 18.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 11/2012 Kunnanhallitus. Maanantai 18.6.2012 klo 17.00 18.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 11/2012 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 18.6.2012 klo 17.00 18.40 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kunnanhallitus. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 1/2017 Kunnanhallitus KOKOUSTIEDOT Aika Maanantai 9.1.2017 klo 17.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Pöytäkirjan Sivu 1 2 3

Lisätiedot