Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download ""

Transkriptio

1 SEAT MALLISTO

2

3 SEAT -MALLISTO Ihmisillä on erilaisia tarpeita, harrastuksia ja mieltymyksiä. Mitä ne ikinä ovatkaan ja minkälaisessa elämäntilanteessa oletkin, SEATilla on juuri sopiva auto täyttämään nämä vaatimukset. Tervetuloa tutustumaan uuteen, laajaan mallistomme. Astu rohkeasti maailmaan, joka tunnetaan nimellä SEAT auto emoción. Sen omaleimaiset tuotteet vastaavat monenlaisiin yksilöllisiin tarpeisiin oletpa sitten seikkailija, päät kääntävää ulkonäköä arvostava visualisti, autourheilufriikki, vääntömomentit ja kääntösäteet hallitseva tekniikan taitaja tai perheellinen, joka on etsimässä uutta, turvallista vaihtoehtoa koko perheelle. Tämä esite on juuri sinua varten. Tutustut kehityksen kärjessä kulkeviin autoihin, joissa omaleimainen muotoilu yhdistyy huippuluokan suorituskykykyyn ja taloudellisuuteen. Löydät aivan varmasti sellaisen vaihtoehdon, joka tuntuu kuin se olisi suunniteltu juuri sinun henkilökohtaisia tarpeitasi ajatellen.

4

5 SEAT IBIZA KUN KAUNEUS JA TEKNOLOGIA SULAUTUVAT. Uuden Ibizan suunnittelun tavoitteeksi otettiin täydellinen muoto, esteettinen mestarityö, jossa kauneus ja teknologia yhdistyisivät. Tulos on täydellinen: kauniisti muotoiltu auto, joka vie sekä ajajan että matkustajat aivan omaan maailmaansa. Kauneus on aina helppo tunnistaa, mutta yhtä helposti paljastuu tyhjän muodon läpinäkyvyys, jos tuotteelta puuttuu sisältö. Tätä SEAT kutsuu sieluksi. Vahva luonne tarvitsee vahvan sykkivän sydämen, ja sellainen on uudella Ibizalla.

6

7 SEAT IBIZA ENNENNÄKEMÄTTÖMÄN TERÄVÄÄ URHEILULLISUUTTA. Uusi SEAT Ibiza SC on syntynyt. Se edustaa tehtaan uutta, huippumuodikasta urheilullista linjaa, jonka ovat inspiroineet sekä moottoritiet että mutkikkaat pikkutiet. SC on tehty niille, jotka haluavat tehdä autollaan persoonallisen vaikutuksen liikenteen vilinässä ja sen ulkopuolella. SEAT Ibiza on katumuodin rohkea tiennäyttäjä ja monessa suhteessa täydellinen: muotoilussa, yksityiskohdissa, suorituskyvyssä, taloudellisuudessa ja turvallisuudessa.

8

9 SEAT LEON SEURAAVA SUKUPOLVI TARKOITTAA TULEVAISUUTTA. Edestä, takaa ja sisältä uudelleen muotoillulla Leonilla ajaessasi aistit tulevaisuuden ja koet ajoelämyksen, joka jättää jälkensä. Pelkkä kaasupolkimen painallus vie sinut suorituskyvyn ja teknologian uudelle tasolle. Leonin Bi-xenon-valot piirtävät autoilijan maailman erilaiseksi. Jokainen sentti tiestä on helposti havaittavissa, ja Leonin huipputeknologia tekee ajamisesta nautittavaa. Valitsitpa sitten laajasta valikoimasta huipputaloudellisen Leon ECOMOTIVEn tai huippunopean CUPRAn.

10

11 SEAT ALTEA SUUNNITTELUMME LÄHTEE SINUN TARPEISTASI. Myös Altea on uudistunut, se mukautuu nyt käyttäjänsä tarpeisiin entistä paremmin. Monella tavalla siirreltävät istuimet ja luokkansa suurin matkustamo ovat kuitenkin vain yksi osa mallin menestystarinaa. Erinomainen ajettavuus perustuu multi-link-taka-akselistoon sekä uusimman sukupolven ajonvakauden säätöön (ESP). Kolariturvallisuudesta vakuudet antaa EURO NCAP:n täydet viisi tähteä. Ajettavuutta on parannettu myös yhdistämällä 160-hevosvoimaiseen 1.8 TSI-moottoriin seitsemänportainen DSG-vaihteisto (Direct Shift Gearbox), jota voi käyttää ohjauspyörässä olevilla vaihteenvalitsimilla. Vaihtaminen on nopeampaa ja urheilullisempaa.

12

13 SEAT ALTEA SUURTA EI OLE VAIN TEKNOLOGIA. Altea XL on nimensä mukaisesti Iso Farmari. Se on suunniteltu sinulle, joka tarvitset paljon tilaa. Altea XL:n pääntila on avarampi kuin missään toisessa tämän luokan autossa. Lapsiperheen näkökulmasta tilaa voi hyvällä syyllä kutsua sopuisaksi, sillä takapenkillä matkustavia hemmotellaan poikkeuksellisen väljillä tiloilla. Tavaratila on jättimäinen; perusasennossa 532 litraa, ja kun siirrät liukuvia takaistuimia hieman eteenpäin, käytössäsi on 635 litraa. Silti takapenkille mahtuu vielä kolme täysikasvuista mukaan. Takaistuimet kaadettuina tila kasvaakin sitten jo yli litraan.

14

15 SEAT ALTEA FREETRACK MIELLYTTÄVÄSTI HUONOISTA OLOSUHTEISTA PIITTAAMATTA. Sanotaan, että huonoja säitä ei olekaan, sillä kysymys on pelkästään pukeutumisesta. Viisaus kuvaa Freetrackin luonnetta täydellisesti. Kun taivas repeää, pyyhkimet reagoivat ensimmäisiin sadepisaroihin, ja sinä olet valmis kohtaamaan vaativien ajo-olosuhteiden asettamat kovat haasteet. Autossa on aina neliveto, korotettu alusta, suurikokoiset lokasuojat ja isot 17 kevytmetallivanteet. Kun moottorina on 170 hv tai 140 hv TDI diesel- tai tehokas 2.0 TSI bensiinimoottori, voit olla varma perillepääsystäsi. Kaksivaiheinen ilmastointi, kattokaiteet ja laadukas äänentoistojärjestelmä kuuluvat vakiovarusteisiin. Mikä voisikaan olla miellyttävämpi valinta Suomen talveen kuin nelivetoinen varma etenijä valtavilla XL-luokan tiloilla.

16

17 SEAT EXEO KOE AJAMISEN LAATU. Kun olet päässyt elämässäsi pitkälle, mietit varmasti, oletko valmis ottamaan vielä uuden askeleen. Esittelemme uuden Exeon. Nimi tulee latinan sanasta exire ja tarkoittaa uuteen astumista, joka kuvaa erinomaista laatua, dynaamisuutta ja aivan uutta ajattelua. SEATille se tarkoittaa myös uuden aikakauden alkua ja astumista sedan-autojen segmenttiin. Tarjolla on viimeisin huipputeknologia. Aurinkoenergialla toimiva sisäilman kierrätys, lämpösäteilyä ja ääntä heijastava tuulilasi, kaksinkertaiset sivulasit ja ajotilanteen mukaan kääntyvät Bi-xenonajovalot ovat vain yksi osoitus siitä, mihin Exeo pystyy.

18

19 SEAT EXEO SIIRRY RAJOJEN TUOLLE PUOLEN. Exeo ST:n esittely on siirtymistä rajojen tuolle puolelle. Siinä missä ST uusi sedan takaa luokassaan johtavaa hienostuneisuutta ja teknistä innovatiivisuutta, Exeo ST tekee sen farmarimaisen rennommin. ST antaa lisää tilaa ja mahdollisuuden tasapainottaa vaativat työajot perhe-elämän erilaisiin vaatimuksiin ja tarpeisiin. Voit valita vaikka ylellisen nahan ja urheilullisen varustelun, eli vaihtoehdon joka palvelee sinua myös virka-ajan ulkopuolella. Mahtavat ajo-ominaisuudet saat aina vakiona.

20

21 SEAT ALHAMBRA MONIPUOLISUUTTA KILPAILUKYKYISILLÄ OMINAISUUKSILLA, TÄYDELLINEN AKTIIVISILLE PERHEILLE. SEAT Alhambra on suunniteltu vaativia perheitä silmälläpitäen. Se sopii niille, jotka haluavat kaikkea vähän enemmän: tilaa, mukavuutta, turvallisuutta ja voimaa. Alhambrassa on kaikki se tilavuus, jota voi toivoa lisättynä sellaisilla hienouksilla, jotka auttavat tekemään jokaisesta matkasta nautinnon. Viimeisimmät aktiivisen ja passiivisen turvallisuuden yksityiskohdat rauhoittavat samalla, kun miellyttävät ajo-ominaisuudet tekevät tavallisesta kauppamatkastakin innostavan. Auton onnistuneet ulkoiset mittasuhteet mahdollistavat sen, että myös suuriin kuljetustarpeisiin suunniteltu, muunneltava, jopa 7 hengen auto voi olla jännittävä ja innostava. Taloudelliset moottorit takaavat sellaisen suorituskyvyn, jota on yleensä lupa odottaa vain perinteisiltä henkilöautoilta.

22

23 SEAT PIENEMMILLÄ PÄÄSTÖILLÄ, SUUREMMALLA TUNTEELLA. ECOMOTIVE Mielestämme päästöjen rajoittaminen ei saa johtaa pienempään ajonautintoon. Me emme halua, että joudut tinkimään päästöjen saavuttamiseksi laadusta tai suorituskyvystä. Tästä syystä olemme kehittäneet ECOMOTIVE-mallistomme. Esimerkiksi Ibiza ECOMOTIVE on maailman vähäpäästöisin 5-paikkainen henkilöauto. Sen hiilidioksidipäästöt ovat vain 98 g/km ja EU-normin mukainen keskikulutus ainoastaan 3,7 l/100 km.

24

25 SEAT FR FR TARKOITTAA HIENOSTUNUTTA URHEILULLISUUTTA. SEATin maailmassa FR tarkoittaa Formula Racingia, ja se vie sinut urheilullisten autojen valloittavaan maailmaan. Yhteistä kaikille FRmalleille on erinomainen suorituskyky, hyvät ajo-ominaisuudet sekä täydellinen varustelu. Persoonallisen muotoilun harkitut yksityiskohdat sekä ulko- että sisäpuolella, erikoisvanteet ja madallettu alusta saavat päät taatusti kääntymään. Valinnan vapautta tuo eri bensa- ja dieselvaihtoehdot. FR viestii urheilullisuutta sekä persoonallisuutta ja kertoo samalla paljon myös kuljettajastaan.

26

27 SEAT CUPRA CUPRA, JOS HALUAT VIELÄKIN ENEMMÄN. CUPRA on viettelevä askel täysiveristen sporttien maailmaan. Nyt ei enää ole kyse pelkästään räväkästä moottorista, tehokkaista jarruista tai urheilullisesta muotoilusta, vaan autosta, joka on alustaa myöten suunniteltu täyttämään nopean ja nautinnollisen ajamisen vaatimukset. Leon ja Ibiza CUPRAN ajo-ominaisuudet ottavat huomioon moottorin tarjoaman poikkeuksellisen suorituskyvyn ja tekevät urheilullisen ajamisen turvalliseksi ja nautittavaksi. Miltä siis kuulostavat esimerkiksi Leon CUPRAN strategiset arvot: 240 hevosvoimaa, kiihtyvyys km/h 6,4 s. ja huippunopeus 247 km/h.

28 MOOTTORIT, KULUTUS, JA PÄÄSTÖT.

29 IBIZA REFERENCE STYLE SPORT FR Kulutus, kaupunki Kulutus, maantie Kulutus, yhdistetty CO2-päästöt (g/km) LEON REFERENCE STYLE SPORT FR CUPRA Kulutus, kaupunki Kulutus, yhdistetty Kulutus, yhdistetty CO2-päästöt (g/km) BENSA BENSA kw/85 hv x x x kw/105 hv x x kw/105 hv DSG x x TSI 110 kw/150 hv DSG x DIESEL 1.4 TDI ƒ 59 kw/80 hv DPF x x TDI ƒ 77 kw/105 hv DPF x x kw/85 hv x TSI 92 kw/125 hv x x x TSI 118 kw/160 hv x x TSI 118 kw/160 hv DSG x x TSI 16 V 155 kw/211 hv x TSI 16 V 155 kw/211 hv DSG x TSI 16V 177 kw/240 hv x IBIZA SC REFERENCE STYLE SPORT FR CUPRA Kulutus, kaupunki Kulutus, maantie Kulutus, yhdistetty CO2-päästöt (g/km) LEON REFERENCE STYLE SPORT FR Kulutus, kaupunki Kulutus, yhdistetty Kulutus, yhdistetty CO2-päästöt (g/km) BENSA kw/70 hv x kw/85 hv x x x kw/105 hv x x kw/105 hv DSG x x TSI 110 kw/150 hv DSG x TSI 132 kw/180 hv DSG x DIESEL DIESEL 1.9 TDI ƒ 77 kw/105 hv x x x TDI ƒ 77 kw/105 hv DPF Ecomotive x x TDI ƒ 77 kw/105 hv DSG + DPF x x TDI ƒ 103 kw/140 hv x x TDI ƒ 103 kw/140 hv DSG x x TDI CR 125 kw/170 hv DPF x TDI ƒ 77 kw/105 hv DPF x x

30 ALTEA REFERENCE STYLE SPORT Kulutus, kaupunki Kulutus, maantie Kulutus, yhdistetty CO2-päästöt (g/km) ALTEA XL REFERENCE STYLE SPORT Kulutus, kaupunki Kulutus, maantie Kulutus, yhdistetty CO2-päästöt (g/km) BENSA BENSA 1.4 TSI 92 kw/125 hv x x x TSI 118 kw/160 hv x x TSI 118 kw/160 hv DSG x x DIESEL 1.9 TDI ƒ 77 kw/105 hv x x x TDI ƒ 77 kw/105 hv DSG + DPF x x x TDI ƒ 103 kw/140 hv x x TDI ƒ 103 kw/140 hv DSG x x TDI CR 125 kw/170 hv DPF x x TSI 92 kw/125 hv x x x TSI 118 kw/160 hv x x TSI 118 kw/160 hv DSG x x DIESEL 1.9 TDI ƒ 77 kw/105 hv x x x TDI ƒ 77 kw/105 hv DSG + DPF x x x TDI ƒ 77 kw/105 hv DPF 4WD* x x x TDI ƒ 103 kw/140 hv x x TDI ƒ 103 kw/140 hv DSG x x TDI CR 125 kw/170 hv DPF x x ALTEA FREETRACK Kulutus, kaupunki Kulutus, maantie Kulutus, yhdistetty CO2-päästöt (g/km) BENSA 2.0 TSI 155 kw/211 hv 4WD DSG 9.1** 213** DIESEL 2.0 TDI ƒ 103 kw/140 hv DPF 4WD TDI CR 125 kw/170 hv DPF 4WD * Saatavana viikolla 36 ** Väliaikainen tieto

31 EXEO REFERENCE STYLE SPORT Kulutus, kaupunki Kulutus, maantie Kulutus, yhdistetty CO2-päästöt (g/km) ALHAMBRA REFERENCE SPORT Kulutus, kaupunki Kulutus, maantie Kulutus, yhdistetty CO2-päästöt (g/km) BENSA BENSA kw/150 hv x x x TSI 147 kw/200 hv x x DIESEL 2.0 TDI CR 105 kw/143 hv x x x TDI CR 125 kw/170 hv x x VT 110 kw/150 hv x DIESEL 1.9 TDI ƒ 85 kw/115 hv x TDI ƒ 85 kw/115 hv Tiptronic x TDI ƒ 4 85 kw/115 hv Haldex x TDI ƒ 103 kw/140 hv x x EXEO ST REFERENCE STYLE SPORT Kulutus, kaupunki Kulutus, maantie Kulutus, yhdistetty CO2-päästöt (g/km) BENSA kw/150 hv x x x TSI 147 kw/200 hv x x DIESEL 2.0 TDI CR 105 kw/143 hv x x x TDI CR 125 kw/170 hv x x ECOMOTIVE Kulutus, kaupunki Kulutus, maantie Kulutus, yhdistetty CO2-päästöt (g/km) LEON 1.9 TDI ƒ 77 kw/105 hv DPF IBIZA & IBIZA SC 1.4 TDI ƒ 59 kw/80 hv DPF

32 SEAT jatkaa koko ajan tuotekehittelyä ja varaa oikeuden tehdä ilmoittamatta muutoksia auton ominaisuuksiin, väreihin ja hintoihin. Siksi tämän esitteen tiedot ovat suuntaa-antavia. SEAT pyrkii siihen, että annetut tiedot ovat ajantasaiset julkaisuaikaan (toukokuu 2009), mutta varmista aina uusin tieto valtuutetulta SEAT-myyjältäsi. Esitteeseen kuvatuissa autoissa on erikoisvarusteet. Painoteknisistä syistä esitteessä näkyvät autojen ja materiaalien värit voivat hieman poiketa todellisista väreistä. s e a t. f i

SEATNews SEAT IBIZA ST NYT! IBIZA ST UUSI SEAT. Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua 1/2010. Ensiesittelyssä TERVETULOA!

SEATNews SEAT IBIZA ST NYT! IBIZA ST UUSI SEAT. Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua 1/2010. Ensiesittelyssä TERVETULOA! SEATNews 1/2010 TERVETULOA! UUSI SEAT IBIZA ST Ensiesittelyssä NYT! SEAT IBIZA ST Tilaa, turvallisuutta ja valloittavaa muotoilua SEAT Edistyksellinen, dynaaminen, laadukas ja persoonallinen SEAT tuo markkinoille

Lisätiedot

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business.

BMW Business. www.bmw.fi. Ajamisen iloa. BMW Business. BMW. Ansaittu ajonautinto. i BMW on investoinut yli 1,2 miljardia euroa BMW EfficientDynamics -teknologioiden kehitykseen. Panostuksen ansiosta voit nauttia ajamisen ilosta ylivoimaisella tehon ja kulutuksen

Lisätiedot

ME LOIMME JOTAIN UUTTA

ME LOIMME JOTAIN UUTTA SEAT IBIZA ME LOIMME JOTAIN UUTTA Eri ihmisillä on erilaisia käsityksiä täydellisyydestä. Se voi olla jokin tietty asia tai ajatus, paikka tai hetki. Sen vuoksi, kun halusimme luoda täydellisen auton,

Lisätiedot

SEATNews ALHAMBRA UUSI SEAT. Tilaihme yhdelle, kahdelle, viidelle, seitsemälle tai suurelle tavaramäärälle

SEATNews ALHAMBRA UUSI SEAT. Tilaihme yhdelle, kahdelle, viidelle, seitsemälle tai suurelle tavaramäärälle SEATNews UUSI SEAT ALHAMBRA Tilaihme yhdelle, kahdelle, viidelle, seitsemälle tai suurelle tavaramäärälle Uusi isompi SEAT Exeo sai dieselautomaatin SEAT Ibiza Ecomotive kuluttaa vähemmän SEAT Alhambra

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa.

Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Uusiutunut Volkswagen-mallisto. Täydessä loistossa. Golf Comfort Plus -varuste-etu vähintään 1.889,08 1) Golf Comfort Plus. Suomalaisten suosikkiauto Golf Comfort Plus on varustetasoltaan ylivertainen.

Lisätiedot

SEAT Exeo ja Exeo ST

SEAT Exeo ja Exeo ST SEAT Exeo ja Exeo ST 2 EXEO OMASSA LUOKASSAAN. SEAT Exeo on saavuttanut suuren suosion. Sekä sedan- että farmarimalli ST ovat löytäneet nopeasti omat käyttäjänsä, mistä hyvänä osoituksena on TNS Gallupin

Lisätiedot

SEAT Altea -mallisto: Altea, Altea XL, Freetrack

SEAT Altea -mallisto: Altea, Altea XL, Freetrack SEAT Altea -mallisto: Altea, Altea XL, Freetrack SEAT Altea MIETIMME ENSIN MITÄ SINÄ TARVITSET. Elämänmuutoksia on vaikea ennakoida, ja siksi autoltakin vaaditaan enemmän. Jos satut olemaan autosuunnittelija,

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn

2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn 2015 Dodge RAM 1500 SLT Sport Laramie Longhorn Ram 1500 mallisto kasvoi mallivuodelle 2015! Suuren suosion saavuttanut Ram 1500 mallisto laajeni mallivuodelle 2015 Longhorn mallilla! Tarjolla neljä malliversiota

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ibiza ST. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ibiza ST Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 75 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 55 (75) / 6200 Suurin

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA.

SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. SYNTYNYT VOITTAMAAN. TÄYSIN UUSI BMW 5-SARJA. KOE MENESTYS. Täysin uusi BMW 5-sarja on yhdistelmä rohkeaa dynaamisuutta ja modernia ylellisyyttä. Samalla se tulee jatkamaan BMW 5-sarjan menestystä luokkansa

Lisätiedot

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011

Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä 2011 Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Jonna Nevalainen Tiedotuspäällikkö Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi Uuden sukupolven i30 ensi-ilta Frankfurtin autonäyttelyssä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY

IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY IBIZA TECHNOLOGY TO ENJOY SEATIN TARINA Vuonna 1953 syntyi ensimmäinen SEAT, maassa, joka oli päättänyt liikkua eteenpäin. Tänään, yli 60 vuotta myöhemmin, teknologiamme on kehittynyt kohti tavoitettamme:

Lisätiedot

SEATNEWS COUPÉ SEAT LEON ST FARMARI UUSI SEAT LEON SC URHEILULLINEN 2/13 TULOSSA: SEATin testimenestys jatkuu. Mii kulkee puhtaasti kaasulla

SEATNEWS COUPÉ SEAT LEON ST FARMARI UUSI SEAT LEON SC URHEILULLINEN 2/13 TULOSSA: SEATin testimenestys jatkuu. Mii kulkee puhtaasti kaasulla SEATNEWS 2/13 UUSI SEAT LEON SC URHEILULLINEN COUPÉ TULOSSA: SEAT LEON ST FARMARI SEATin testimenestys jatkuu Mii kulkee puhtaasti kaasulla UUSI KOLMIOVINEN LEON SC ASKEL URHEILULLISUUTEEN >> Uuden SEAT

Lisätiedot

ASKEL OTA TULEVAISUUTEEN.

ASKEL OTA TULEVAISUUTEEN. SEAT EXEO 1 OTA ASKEL TULEVAISUUTEEN. EXEO, TUNNE AJAMISEN LAATU. Exeo. Nimi on johdettu latinan sanasta Exire, joka tarkoitta menemistä jonkin ulkopuolelle tai jostain pidemmälle. Exeo merkitsee siis

Lisätiedot

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa

Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana on nyt jo 14 erilaista moottorivaihtoehtoa 18.2.2015 Helsinki Ford kasvattaa uuden Mondeon moottorivalikoimaa: nyt saatavana jo14 bensiini-, diesel- ja hybridimallia Täysin uuden Ford Mondeon moottorivalikoima on kaikkien aikojen laajin: saatavana

Lisätiedot

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS

ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS ESITTELYSSÄ UUSI AVENSIS UUSI AVENSIS KUN YLELLISYYDESTÄ TULEE STANDARDI Uusimmat turvajärjestelmät ja laaja valikoima tehokkaita moottoreita. Hienostuneet sisätilat, luokkansa monipuolisimmat varustetasot

Lisätiedot

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA

Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA UUSI PRIUS Uusi dynaaminen Prius HUOLELLISESTI KEHITETTYÄ ETUMATKAA Jo vuodesta 1997 Prius on näyttänyt tietä autoilun tulevaisuudelle. Sen edistyksellinen hybriditeknologia ja huomiota herättävän moderni

Lisätiedot

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja

Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Tiedotusvälineille 6.9.205 Julkaistavissa heti Mercedes-Benzin A-sarjan toinen sukupolvi: Nuorekkaasti uudistuva A-sarja saa lisää moottori-, vaihteisto- ja varusteluvaihtoehtoja Uutta pirteää ilmettä

Lisätiedot

JOTKUT AUTOT OVAT PERHEYSTÄVÄLLISIÄ, MUTTA TÄMÄ AUTO KUTSUU PERHEEN JUHLAAN.

JOTKUT AUTOT OVAT PERHEYSTÄVÄLLISIÄ, MUTTA TÄMÄ AUTO KUTSUU PERHEEN JUHLAAN. SEAT ALTEA XL JOTKUT AUTOT OVAT PERHEYSTÄVÄLLISIÄ, MUTTA TÄMÄ AUTO KUTSUU PERHEEN JUHLAAN. Älykkään tilankäytön, korkean kattolinjan ja muunneltavuuden ansiosta SEAT Altea XL syntyi valmiina. Kuten nimikin

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot

PERHEEN TARPEISIIN. takaovet, jotka saa myös viimeisen teknologian mukaisesti sähkökäyttöisinä ja kauko-ohjauksella.

PERHEEN TARPEISIIN. takaovet, jotka saa myös viimeisen teknologian mukaisesti sähkökäyttöisinä ja kauko-ohjauksella. SEAT Alhambra 2 PERHEEN TARPEISIIN. Ole hyvä! Tässä on sinulle auto, joka jättää varmasti jokaiseen pysyvän vaikutuksen : kuljettajaan, matkustajaan sekä odottamattomaan vieraaseen. Harvassa ovat ne autot,

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

EDISTYKSELLISTÄ EDELLÄKÄVIJYYTTÄ.

EDISTYKSELLISTÄ EDELLÄKÄVIJYYTTÄ. SEAT LEON EDISTYKSELLISTÄ EDELLÄKÄVIJYYTTÄ. Mihin tahansa Leonilla menetkin kuljet tulevaisuudessa. Muotoilu on uudistunut keulasta perään ja jokainen kaasun painallus tarjoilee sinulle uuden tason suorituskykyä

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin

SCANIA TOURING Tervetuloa kyytiin Tervetuloa kyytiin Korosta yrityskuvaasi Tutustu Scania Touringiin. Tämä näyttävästi muotoiltu monikäyttöinen linja-auto on suunniteltu täyttämään niin linja- kuin tilausliikenteen vaatimukset myös pitkillä

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

Suuri uutuusviikonloppu!

Suuri uutuusviikonloppu! Suuri uutuusviikonloppu! Tervetuloa kaupungin suosituimpaan viikonloppunäyttelyyn! La 6.9. klo 10-15 ja su 7.9. klo 11-15. Tervetuloa! Lähes 2 000 vaihtoautoa www.veho.fi Ensiesittelyssä Citroën Berlingo

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Erotus 1 904 Erotus 2 075 259 157

Erotus 1 904 Erotus 2 075 259 157 Renault Clio-3-ov 1,2 16V 75hv 5MT Authentique Renault Clio-3-ov 1,2 16V 75hv 5MT Authentique Volkswagen Polo -Trendline 1,2 Opel Corsa- 1.2 TWINPORT Advantage 3-ov Toyota Yaris -1,0 VVT-i Linea Terra

Lisätiedot

Coupén muotoilu ja hybriditeknologia yhdistyvät

Coupén muotoilu ja hybriditeknologia yhdistyvät Mercedes-Benz GLC Coupé 350 e 4Matic Coupén muotoilu ja hybriditeknologia yhdistyvät GLC Coupé 350 e 4Matic Plug-in-hybridin CO 2-päästöt vain 59 grammaa kilometrillä Hybridijärjestelmän yhteisteho 325

Lisätiedot

Nauti. Saabin talvitarjoukset.

Nauti. Saabin talvitarjoukset. Joulu Helmi 2010/2011 Nauti. Saabin talvitarjoukset. Saabin talvitarjoukset. Talvi lähenee ja Saab viettää pian ensimmäistä vuottaan itsenäisenä yhtiönä. Sitä pitää juhlistaa. Siksi tarjoamme useita uskomattomia

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

SEATNEWS UUSI SEAT IBIZA ENTISTÄKIN PAREMPI. SEAT Mii Nuorekas kaupunkiauto. Minna Nikkanen Tähtää kesään. SEAT Toledo Geneven parrasvaloissa

SEATNEWS UUSI SEAT IBIZA ENTISTÄKIN PAREMPI. SEAT Mii Nuorekas kaupunkiauto. Minna Nikkanen Tähtää kesään. SEAT Toledo Geneven parrasvaloissa SEATNEWS SEAT Mii Nuorekas kaupunkiauto Minna Nikkanen Tähtää kesään SEAT Toledo Geneven parrasvaloissa ENTISTÄKIN PAREMPI UUSI SEAT IBIZA Korkeampi laatu sekä käytännöllisyys ovat uudistuneen Ibizan valttikortteja.

Lisätiedot

Dacia Stepway. Dacia Sandero.

Dacia Stepway. Dacia Sandero. 2014-03 Dacia. Dacia Sandero. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. Keskikyynärnoja 8201371987 161 Pysäköintitutka taakse 8201322684 294 Hälytin 8201302687 350 Roiskeläppäsarja, yleismalli,

Lisätiedot

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua

Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Uusi Hyundai ix35 tarjoaa enemmän ajonautintoa, uutta tekniikkaa sekä parempaa varustelua Nopeimmin koskaan myynyt Hyundai-malli Euroopassa saa lisää hienostuneisuutta sisälle ja ulos Parantunut voimansiirto

Lisätiedot

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ

UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ TIEDOTE UUDEN SUORITUSKYKYISEN FORD FOCUS ST:N MAAILMAN ENSI-ILTA PARIISIN AUTONÄYTTELYSSÄ Fordin seuraavan sukupolven 250-hevosvoimainen Focus ST ennakkoesittelyssä Pariisin autonäyttelyssä Kyseessä on

Lisätiedot

M a l l i s to 2 0 1 4

M a l l i s to 2 0 1 4 Mallisto 2014 Tervetuloa Starcraft-maailmaan! Kun on kyse todellisesta legendasta Van maailmassa, on olemassa vain yksi auto, jonka kanssa suomalaiset ovat tottuneet toimimaan jo vuosikymmeniä - Starcraft.

Lisätiedot

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Alhambra. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Alhambra Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Alhambra - Tekniset tiedot 2.0 TSI DSG Moottori Moottorin rakenne 4-sylinterinen bensiinimoottori, 4-venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 2.0 / 1984

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU?

HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? HAASTA ITSESI HOW ALIVE ARE YOU? OTATKO HAASTEEN VASTAAN? Tunnet sen jo Jaguariin istuessasi. Käynnistyspainike sykkii sydämensykkeen lailla. Napin painallus ja Jaguar herää henkiin innovatiivinen vaihteenvalitsin

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv)

www.volkswagen.fi-sivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) www.volkswagen.fisivustolla 24.08.2015 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,0 TSI 81 kw (110 hv) Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta (sis. alv 24%) CO2

Lisätiedot

SEAT Leon SC. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Leon SC. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Leon SC Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Leon SC - Tekniset tiedot 1.4 TSI 150 hv ACT Moottori Moottorin rakenne 4-sylinterinen bensiinimoottori, 4-venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.4

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Arona. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Arona Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Arona - Tekniset tiedot 1.0 EcoTSI 95 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1,0 / 999

Lisätiedot

SEATNEWS UUSI SEAT LEON UUDEN SUKUPOLVEN SEAT TOLEDO 1/13 TÄYSIN UUDISTUNUT SEAT LEON ON AUTO, JOSSA MUOTOILU JA TEKNOLOGIA KOHTAAVAT AVAT

SEATNEWS UUSI SEAT LEON UUDEN SUKUPOLVEN SEAT TOLEDO 1/13 TÄYSIN UUDISTUNUT SEAT LEON ON AUTO, JOSSA MUOTOILU JA TEKNOLOGIA KOHTAAVAT AVAT SEATNEWS 1/13 SEAT vahvalla kasvu-uralla Uusi SEAT Mii SEAT snoukkaa tykimmin UUSI SEAT LEON TÄYSIN UUDISTUNUT SEAT LEON ON AUTO, JOSSA MUOTOILU JA TEKNOLOGIA KOHTAAVAT AVAT UUDEN SUKUPOLVEN SEAT TOLEDO

Lisätiedot

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Ateca. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Ateca Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet 1.0 TSI 115 hv n rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 / 999 Suurin teho, kw (hv) / rpm 85 (115) / 5000-5500

Lisätiedot

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING

MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING MEMBER OF THE VOLKSWAGEN GROUP UUSI SEAT IBIZA ENJOYNEERING MUOTOILUN VAUHDITTAMA SEAT IBIZA Klassikko kehittyy Uusi SEAT Ibiza on käynyt läpi huomattavan kehitysohjelman. Se on nyt linjoiltaan entistäkin

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN

2014-12. Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. 3TAI 100 000 KM VUODEN TAKUU. SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN 2014-12 Dacia Duster. Lisävarustehinnasto. www.dacia.fi Keskity oleelliseen. VUODEN TAKUU 3TAI 100 000 KM SISÄLTÄÄ 24 h TIEPALVELUN DESIGN "AVENTURE" Lokasuojien levikkeet, eteen ja taakse 8201274674 622

Lisätiedot

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto

Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto S-sarja. Coupé Uusi S-sarjan Coupé. Suuri matka-auto Miten kaikki alkoi: muotokielellä, joka tekee sanattomaksi. Siihen kuuluvat urheilullisen, suuren coupén tyypilliset mittasuhteet, pitkä konepelti

Lisätiedot

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona

Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona Mercedes-Benz E All-Terrain myynti alkaa Täysilmajousitus ja älykäs muunneltavuus vakiona SUV-tyylin ulkonäkö ja monikäyttöisyys, E-sarjan laatutaso ja viimeistely Täysilmajousitus vakiona ainoana luokassaan

Lisätiedot

SEATNews 4WD ALHAMBRA. Copa-erikoismallit: LISÄVARUSTEET VAKIONA. Perheautolla talveen: SEAT Ibiza, Leon ja Altea XL

SEATNews 4WD ALHAMBRA. Copa-erikoismallit: LISÄVARUSTEET VAKIONA. Perheautolla talveen: SEAT Ibiza, Leon ja Altea XL SEATNews Perheautolla talveen: ALHAMBRA 4WD s. 10 Tulinen SEAT Leon FR Monipuolinen SEAT Exeo Copa-erikoismallit: LISÄVARUSTEET VAKIONA SEAT Ibiza, Leon ja Altea XL Copa-erikoismallisto: Valinnanvapautta

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS

HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Uusi OPEL Corsavan HENKILÖAUTON MUKAVUUS, TAVARA-AUTON KÄYTÄNNÖLLISYYS Lastattu käytännöllisyydellä Uusi Opel Corsavan on edustava yritysauto. Sen urheilullinen muotoilu ja tilava ohjaamo tekevät siitä

Lisätiedot

A The best or nothing.

A The best or nothing. A The best or nothing. Mieleisen uuden A-sarjalaisen valinta on tehty sinulle helpoksi. Voit varustella sporttista vakiomallia mieleiseksi kolmella erilaisella varustepaketilla: Style Urban AMG Sport Lisäksi

Lisätiedot

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351

ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 ELÄ ENEMMÄN NYT MEILTÄ FREELANDER 2 TD4 S AUTOMAATTI +1 000 ETUSI JOPA 3 351 UUSI MALLISTO ANTAA ENEMMÄN VASTINETTA RAHALLE Koko Land Rover -mallisto on uudistunut vuoden sisällä. Uudet mallit täyttävät

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

SEATNEWS SEIKKAILUUN SUUNNITELTU DSG. 4Drive 1/15 SEAT 4DRIVE: ÄLYKÄS JA EDULLINEN NELIVETO. Leon CUPRA: Urheilullista ajonautintoa

SEATNEWS SEIKKAILUUN SUUNNITELTU DSG. 4Drive 1/15 SEAT 4DRIVE: ÄLYKÄS JA EDULLINEN NELIVETO. Leon CUPRA: Urheilullista ajonautintoa SEATNEWS 1/15 SEAT Leon X-Perience Ensiesittely viikonloppunäyttelyssä! 10. 11.1. Tervetuloa! SEAT 4DRIVE: ÄLYKÄS JA EDULLINEN NELIVETO Leon CUPRA: Urheilullista ajonautintoa SEAT Leonilla jo 70 testivoittoa

Lisätiedot

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet

Ketjukäyttöinen DOHC, 16 venttiiliä, elektronisesti ohjattu muuttuva venttiilinajoitus, mekaaniset venttiilinnostimet TEKNISET TIEDOT Jeep Patriot Perustiedot Korimalli Kokoonpanotehdas 5-ovinen monikäyttöauto Belvidere, Illinois, USA Moottorit 2.4-Dual VVT (bensiini) Nelisylinterinen rivimootori, imusarja elektronisila

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Varustetiedot: Lukkiutumattomat jarrut (ABS), Turvatyynyt, Ohjaustehostin, Keskuslukitus, Sähkökäyttöiset ikkunat,

Varustetiedot: Lukkiutumattomat jarrut (ABS), Turvatyynyt, Ohjaustehostin, Keskuslukitus, Sähkökäyttöiset ikkunat, Automaa Espoo Sijainti kartalta www.automaa.fi Näytä autot: Merkki Malli Hinta alkaen Hinta päättyen Näytä tulokset 67» Nettiauto.com» Automaa Espoo Meiltä saat : Päivitetty 21.10.2013 Vierailijoita 37749

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto BMW Group Business Exclusive xdrive Edition BMW 3-sarjan Sedan BMW 3-sarjan Touring BMW 3-sarjan Gran Turismo Voimassa 5.7.2017 alkaen. BMW Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa www.bmw.fi Puh:

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

SEAT Uusi Ibiza. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Uusi Ibiza. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Uusi Ibiza Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Uusi Ibiza - Tekniset tiedot 1.0 75 hv Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 1.0 /

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti

Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti www.volkswagen.fi-sivustolla 09.06.2010 rakennettu auto: Volkswagen Polo Highline 1,2 TSI 77 kw (105 hv) DSGautomaatti 2-ovinen Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta Arvioitu autovero Kokonaishinta

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu

PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu LEHDISTÖTIEDOTE 15.04.2013 PEUGEOT 208 GTi, legendan paluu Peugeot on piirtänyt jo vuosikymmenten ajan nimensä vahvasti autourheilun historiaan. Nimeä ovat olleet mukana kaivertamassa myös monet suomalaiskuljettajat

Lisätiedot

Honda Civic Sedan Lisävarusteet

Honda Civic Sedan Lisävarusteet Honda Civic Sedan Lisävarusteet Räätälöi oma unelma-autosi Ajaessasi Honda Civic Sedanilla, ajat yhdellä tämän hetken edistyksellisimmistä autoista. Autosi tarjoaa sinulle ylellisyyttä, joka on yhdistetty

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin:

Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel Purkaamo Auto-osix 103 kw DSG-aut. Ruponkuja 2 PIHTIPUDAS Puhelin: Puhelin: 040 4849 255 Sivu 1 (5) Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI PowerDiesel 103 kw DSG-aut. vm.2005 Tunnistenro: 20814 Lisätieto: Merkki ja malli: Volkswagen Passat Variant Highline 2,0 TDI

Lisätiedot

co hc nox hiuk melu ohiajo- paasto-direktiivi korimalli jarruton jarrullinen hinta malli- nettoteho

co hc nox hiuk melu ohiajo- paasto-direktiivi korimalli jarruton jarrullinen hinta malli- nettoteho merkki markkinointinimi polttoaine co2 keskikulutukulutukulutuvuus maantie- kaupunki- iskutila- suurin vaihteisto istui- ovet pienin suurin vetotapa lukkiutu- co hc nox hiuk melu ohiajo- paasto-direktiivi

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

Start moving. SEAT Ibiza.

Start moving. SEAT Ibiza. Start moving. SEAT Ibiza. SEAT Ibiza Start Se on tehty liikuttamaan sinun kehoasi ja sieluasi. Se antaa vapauden valita, ollako paikoillaan vai mennä. Minne kaupunki sinut johdattaakaan, mene sinne tyylikkäästi

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER

Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Lehdistötiedote 2015 Geneve Motor Show 3.3.2015 RENAULT KADJAR, VIETTELEVÄN VOIMAN CROSSOVER Renault Kadjar Capturin ja Koleoksen väliin sijoittuva crossover esiteltiin ulkokuvissa helmikuussa, mutta Geneven

Lisätiedot

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti

FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti FLC-641 (kom.474148) www.volkswagen.fi-sivustolla 05.09.2013 rakennettu auto: Volkswagen Polo BlueGT 1,4 TSI 103 kw (140 hv) DSGautomaatti 4- Rakennettu auto - kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen.

Kampanjahinnasto. Summer Edition. BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring. Voimassa alkaen. Kampanjahinnasto.. (Rajattu määrä varastoautoja) BMW 3-sarjan Sedan & Touring & GT BMW 4-sarjan Gran Coupe BMW 5-sarjan Sedan & Touring Voimassa 12.7.2019 alkaen. BMW Suomi Oy Ab Äyritie 8 b 01510 Vantaa

Lisätiedot

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti

Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSG-automaatti www.volkswagen.fisivustolla 14.09.2011 rakennettu auto: Volkswagen Passat Variant Highline 1,4 TSI MultiFuel 118 kw DSGautomaatti Rakennettu auto kooste Selite Autoveroton hinta (sis. alv 23%) Arvioitu

Lisätiedot

Fordin täysin uudessa Mondeossa tähän asti laajin voimansiirtovalikoima

Fordin täysin uudessa Mondeossa tähän asti laajin voimansiirtovalikoima 20.10.2014 Helsinki Täysin uusi Ford Mondeo esittelee tähän asti laajimman voimansiirtovalikoimansa; mukana myös sähköhybridimalli Fordin täysin uudessa Mondeossa tähän asti laajin voimansiirtovalikoima

Lisätiedot

Ensiesittelyviikonloppu!

Ensiesittelyviikonloppu! Ensiesittelyviikonloppu! Tänään klo 10 15 ja huomenna klo 11 15. Uutuudet ensiesittelyssä: FordKa Honda Jazz Mitsubishi Lancer Sportback ŠkodaOctavia Lähes 2 000 vaihtoautoa www.veho.fi Tervetuloa kaupungin

Lisätiedot