LASTEN KULTTUURIVIIKOT. Kuva: Rauman kuvataidekoulun oppilastyö

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LASTEN KULTTUURIVIIKOT. Kuva: Rauman kuvataidekoulun oppilastyö"

Transkriptio

1 LASTEN KULTTUURIVIIKOT Kuva: Rauman kuvataidekoulun oppilastyö

2 Musiikki- ja teatteriesitykset Tiistai Klo 9.30, & Orffit: Haloo Kalevala Kalevala täyttää tänä vuonna 180 vuotta, ja Kanteletar 175 vuotta. Sen kunniaksi lasten kulttuuriviikoillakin tutustutaan hieman Suomen kansalliseepokseen hauskan musiikin kautta. Haloo Kalevalan päähenkilönä on Alias Lönnrot, lastenkulttuurin jokapaikanhöylä ja Elias Lönnrotin sukulaissielu. Eräänä päivänä Alias soittaa puhelimella eri musiikkityylien edustajille ja tilaa heiltä näkemyksiä Kalevalasta. Lauluja kertyy 11 kappaletta ja ne perustuvat tavalla tai toisella Kalevalan tapahtumiin. Kalevalan tapahtumat ja henkilöt esitellään ohjelmassa musiikkityylejä vaihdellen. Väinämöinen ja maailman synty ovat bluesia, Joukahaisen ja Väinämöisen kilpalaulanta räppiä ja esimerkiksi Lemminkäisen käynti Tuonelassa letkajenkkaa. Järjestäjänä Rauman kulttuuripalvelut. Liput 2,50 /lapsi. Poselli, Nortamonkatu 12. Varaukset kaupungin palvelupiste Pyyrmaniin puh Keskiviikko Klo 9.30 Teatteri Eurooppa 4: Yökirja Yökirja valottaa meille salaisuuden verhoa siitä mitä töitä yöllä tehdään ja mitä ihmettä Herra Hakkarainen öisin puuhaa. Mauri Kunnaksen kirjoihin pohjautuvassa lastennäytelmässä Herra Hakkarainen ja Late Lehdenjakaja törmäävät erilaisiin yöllisiin työskentelijöihin. Yöllä onkin yllättävän vilkasta. Näytelmä perustuu Mauri Kunnaksen teoksiin Yökirja ja Hyvää yötä Herra Hakkarainen. Näytelmä sopii kaikille yli 3-vuotiaille. Järjestäjänä Rauman kulttuuripalvelut. Kesto 50 min. Liput 2,50 /lapsi. Rauma-sali, Satamakatu 26. Varaukset kaupungin palvelupiste Pyyrmaniin puh

3 Perjantai Klo 9.30 & Tuomas Logrén & Savuava Kirnu Tuoreena sekoituksena Logrénin omaa kiperää bluegrassia, suomalaiskansallista tanhua ja taidokasta triolipolskaa yllättävinä, svengaavina sovituksina. Laulu (suomenkielinen) on monin paikoin valokeilassa, soitinten säestämänä. Yövesi -levy ilmestyi kesän 2014 alkupuolella. Tuomas Logrén & Savuava Kirnu esiintyi myös Itsenäisyyspäivän juhlissa presidentin linnassa viime syksynä! Järjestäjänä Rauman kulttuuripalvelut. Liput 2,50 /lapsi. Poselli, Nortamonkatu 12. Varaukset kaupungin palvelupiste Pyyrmaniin puh Lauantai Klo Merenkävijän kirstusta uusiosoitintyöpaja ja merimieslauluja Rauman merimuseossa järjestetään lasten kulttuuriviikoille merimiesteemainen toimintapäivä koko perheelle! Klo Uusiosoitintyöpaja Millaisen soittimen merimies on voinut tehdä maailman merillä purjelaivalla seilatessaan? Mikko Perkoilan johdolla selvitetään ja rakennetaan soittimia, mitä pitkällä merimatkallaan joskus tylsistyneet merimiehet saattoivat rakentaa viihdytyksekseen! Kuvassa Mikko soittaa sählypallo-okariinaa. Klo Musiikkia Mikko Perkoila esiintyy, mies & kitara. Tapahtuman järjestää Rauman merimuseo ja Rauman kulttuuripalvelut. Tapahtuman pääsymaksu on 5. Rauman merimuseo, Kalliokatu 34.

4 Tiistai Klo Teatteri Mukamas: Hiirulainen ja uudet luistimet Hiirulainen on pieni ja vähän ujokin, toinen korva lerpattaa ja takatassut ovat yhtäkkiä kasvaneet pituutta. Vaikka isommat sisaret välillä hänelle nauravat, hän yrittää reippaasti pysyä muiden perässä. Eräänä päivänä pakkasen paukkuessa Hiirulainen pääsee ensimmäistä kertaa luistelemaan. Hetkeä on odotettu jo kauan, eikä se tietenkään suju ilman kommelluksia. Järjestäjänä Rauman kulttuuripalvelut. Yli 2- vuotiaille. Kesto 35 min. Liput 2,50 /lapsi. Poselli, Nortamonkatu 12. Varaukset kaupungin palvelupiste Pyyrmaniin puh Klo Hotelli Herkkusieni ENSI ILTA Hotelli Herkkusienessä piti olla ihan tavallinen kesäpäivä, mutta päivästä tulikin aivan erilainen, mitä oli suunniteltu. Ensin päivän pilasi porkkana, sitten hotelliin tuli outo kaksipäinen olio. Johtaja alkoi käyttäytyä salaperäisesti. Mitä johtajalla oikein on mielessään? Freinet-koulun 5-luokan oppilaiden käsikirjoittama ja ohjaama näytelmä Hotelli Herkkusieni nähdään ensiillassa lasten kulttuuriviikoilla! Näytelmä on kokonaan lasten suunnittelema, ja sopii päiväkoti-ikäisille sekä alakoululaisille. Näytelmän kesto on noin 30 minuuttia. Ensi-illan liput 5, tiedustelut ja varaukset Kati Nordman puh Freinet-koulu Karjalankatu 10. Keskiviikko Klo 9.30 Hotelli Herkkusieni Näytelmä on kokonaan Freinet-koulun 5. luokan oppilaiden suunnittelema, ja sopii päiväkoti-ikäisille sekä alakoululaisille. Katso lisätiedot yllä! Näytelmän kesto on noin 30 minuuttia. Liput 2,50, tiedustelut ja varaukset Kati Nordman puh Freinet-koulu Karjalankatu 10.

5 Klo & Muumikonsertti Uusien muumilaulujen konsertti juhlavuoden kunniaksi. Esiintyjinä musiikkiopiston lapsikuoro Minidina ja opiston muumiorkesteri. Uusien laulujen sävellykset on tehnyt Soili Perkiö ja sanat Hannele Huovi. Järjestäjänä Rauman kulttuuripalvelut. Liput 2,50 /lapsi. Poselli, Nortamonkatu 12. Varaukset kaupungin palvelupiste Pyyrmaniin puh Perjantai Klo 9.30 Hotelli Herkkusieni Näytelmä on kokonaan Freinet-koulun 5. luokan oppilaiden suunnittelema, ja sopii päiväkoti-ikäisille sekä alakoululaisille. Katso lisätiedot sivulta 4! Näytelmän kesto on noin 30 minuuttia. Liput 2,50, tiedustelut ja varaukset Kati Nordman puh Freinet-koulu Karjalankatu 10. Klo Lastenkonsertti Musiikkiopiston oppilaiden riemukas konsertti. Vapaa pääsy! Poselli, Nortamonkatu 12. Varaukset kaupungin palvelupiste Pyyrmaniin puh Klo Satutuokio pääkirjastossa Noita Roihu lukee hauskoja ja jännittäviä satuja! Kesto n. 30 min. Ryhmiltä ilmoittautuminen joko puhelinnumeroon tai sähköpostilla Näyttelyt ja opastukset Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseo tarjoaa koululaisille ilmaisia opastuskierroksia lasten kulttuuriviikoilla. Opastuksen voi varata lasten kulttuuriviikoilla tiistaista torstaihin klo 9-15 välisenä aikana. Tervetuloa kurkistamaan kotimuseoon! Teresia ja Rafael Lönnströmin kotimuseo, Syväraumankatu 41. Alakoululaisille: Kurkistus kotimuseoon -kierros. Lapset tutustuvat kotimuseoon hauskojen tehtävien avulla. Kierros sisältää opastuksen ja Kurkistus kotimuseoon -tehtäväkirjasen. Yläkoululaisille: Opastettu kierros kotimuseossa. Kierroksella tutustutaan kotimuseoon ja sen taidekokoelmaan. Kierros sisältää myös paikallishistoriaa Kaivopuiston alueen teollisesta toiminnasta.

6 ti to klo 9-15 ti to klo 9-15 Lasten kulttuuriviikkojen opastukset ovat ilmaisia ja ne täytetään varausjärjestyksessä. Varaukset puh tai Vanha Raatihuone: Leluja Rauman museon kokoelmista Näyttelyssä on esillä leikkikaluja keskiajalta nykypäivään. Näyttelytilaan on sijoitettu myös leikkinurkkaus, jossa lelut ovat kaikkien museovierailijoiden vapaasti käytettävissä. Maksuttomat opastukset tilauksesta puh , Kauppakatu 13. Museo avoinna: ma suljettu ti - pe la su Työpajat Maisemani Mikä on minun maisemani? Pohdimme sekatekniikkaa käyttäen omaa paikkaa ja ympäristöä. Työpajassa käsittelemme kuvan peruselementtejä: Muotoja, värejä, viivoja ja pintaa. Tutustumme myös kolmiulotteisuuteen, rakenteeseen ja tilaan. Maisemani-työpaja on tilattavissa kouluihin ja päiväkoteihin lasten kulttuuriviikkojen ajan, 2 työpajaa/päivä. Max. osallistujamäärä yhteen pajaan koululuokilla 20 hlö/paja, päiväkodeissa 15 hlö/paja. Yhden työpajan kesto n. 1,5 h. Työpajan hinta 2,50 /lapsi. Varaukset vastaanottaa palvelupiste Pyyrman puh Lisätiedot työpajasta antaa taiteilija Viivi Mäki-Vaurio puh Kokeellinen hiilipiirustustyöpaja peruskouluikäisille. Työpajassa toteutetaan suuri hiilipiirros monipuolisia ja hauskoja ohjeita noudattaen. Piirretään hiilellä vaihtuvien aiheiden ja ohjeiden mukaan esimerkiksi suuria ja pieniä liikeratoja vuorottelemalla, silmät suljettuna ja vaikkapa kaverin kättä apuna käyttäen. Työpajan ohjaa taiteilija Liisa Oksanen.

7 Työpaja on tilattavissa kouluihin , 2 työpajaa/päivä. Paja soveltuu myös erityisryhmille. Max. osallistujamäärä yhteen pajaan 20 hlö/paja. Yhden työpajan kesto n. 1,5 h. Työpajan hinta 2,50 /lapsi. Varaukset vastaanottaa palvelupiste Pyyrman puh Taitokeskus Rauman työpajat Taitokeskus Rauma tarjoaa riemukkaita ja opettavaisia työpajoja lasten kulttuuriviikoilla eri-ikäisille ryhmille ma 9. ja klo ja ti pe klo Työpajan kesto on n. 1,5 tuntia. Kysy lisää aikatauluista ja varaa työpaja taitokeskuksesta puh tai 1) värikäs saippua ja painettu tiskiliina yhteensä 6 sopii päiväkoti-ikäisille ja vanhemmille 2) tervantuoksuinen saunatonttu 6 sopii päiväkoti-ikäisille ja vanhemmille 3) metallilankasydän helmikoristein 6 sopii 3. luokkalaisille ja vanhemmille kouluihin ja päiväkoteihin tilattavat esitykset Värsym Baohaja: Leikkiä runojen parissa Värsym Baohaja esittävät runoja vuorovaikutuksessa lasten kanssa. Päiväkoteihin tilattavissa yhteensä 3 esitystä lasten kulttuuriviikkojen aikana. Runohetken kesto n. 30 minuuttia. Varaukset vastaanottaa palvelupiste Pyyrman. Lisäksi Lasten kulttuuriviikkojen ajan ( ) Rauman pääkirjastossa myydään lasten ja nuorten poistokirjoja hintaan 0,10 /kpl. Tule tekemään löytöjä!

8 Kuva: Rauman kuvataidekoulun oppilastyö Ilmoittautumiset vastaanottaa Palvelupiste Pyyrman Valtakatu 2, puh Lasten kulttuuriviikot tuottaa: Rauman kaupungin kulttuuripalvelut Muutokset mahdollisia!

Kajaanissa tapahtuu! s. 2, 6-10 Barokki Soi s. 6 Runoviikko s. 8

Kajaanissa tapahtuu! s. 2, 6-10 Barokki Soi s. 6 Runoviikko s. 8 Säilytä lehti, sisältää paljon hyödyllistä tietoa! Toukokuu 2015 alt Arkkitehdit Oy:n havainnekuva Lehtikankaan monitoimitalosta. Lisää HauLe-hankkeesta sivulla 14. Ja se on todella hienoa, että Kajaanin

Lisätiedot

MUSEOKEVÄT 2015 HAMINAN PERUSKOULULAISILLE. Haminan kaupunginmuseo. Kauppiaantalomuseo. Vehkalahden kotiseutumuseo. Kasarminkatu 6.

MUSEOKEVÄT 2015 HAMINAN PERUSKOULULAISILLE. Haminan kaupunginmuseo. Kauppiaantalomuseo. Vehkalahden kotiseutumuseo. Kasarminkatu 6. MUSEOKEVÄT 2015 HAMINAN PERUSKOULULAISILLE Haminan kaupunginmuseo Kadettikoulunkatu 2 B 49400 Hamina Tiedustelut: 040 199 1276 Kauppiaantalomuseo Kasarminkatu 6 49400 Hamina Tiedustelut: 040 199 1276 Vehkalahden

Lisätiedot

2/2007. Leppoisaa kesää! LAUTTALIIKENNE S. 3 KESÄ 2007 SUOMENLINNASSA ASEMAKAAVA S. 12 ASUKASEDUSTAJAT S. 15

2/2007. Leppoisaa kesää! LAUTTALIIKENNE S. 3 KESÄ 2007 SUOMENLINNASSA ASEMAKAAVA S. 12 ASUKASEDUSTAJAT S. 15 2/2007 Leppoisaa kesää! LAUTTALIIKENNE S. 3 KESÄ 2007 SUOMENLINNASSA ASEMAKAAVA S. 12 ASUKASEDUSTAJAT S. 15 2 Pääkirjoitus 2/2007 AVANNOSSA KÄYTIIN 441 KERTAA Kesällä kaikki on toisin Kevät on muutosten

Lisätiedot

Kirppiksen keväthuumaa s. 4

Kirppiksen keväthuumaa s. 4 Naantalin seurakuntayhtymän lehti 1 / 2015 26.3.2015 Pääsiäinen seurakuntamestarin silmin s. 3 Kirppiksen keväthuumaa s. 4 Pääsiäisen ajan ohjelma s. 8 Pääkirjoitus 26.3.2015 Paasto kutsuu löytämään uutta

Lisätiedot

Neljänsuora esiintyi 15.8.2013 Salon iltatorilla, kuva Suvisalo ry / Anne Nenonen

Neljänsuora esiintyi 15.8.2013 Salon iltatorilla, kuva Suvisalo ry / Anne Nenonen SALON KAUPUNGIN TIEDOTUSLEHTI 6-8 / 2014 Salon kaupunkitiedote www.salo.fi 6-8 /2014 3.-9.6.2014 Salon kesäasukas LÄMPIMÄSTI TERVETULOA SALOON Salossa riittää jälleen tänä kesänä näkemistä ja kokemista

Lisätiedot

Suomen paras koulumusikaali. Musiikkitalo avasi ovensa. Muka-kuoro matkusti Vilnaan MUSIIKKIKASVATUKSEN AIKAKAUSLEHTI 3/2011

Suomen paras koulumusikaali. Musiikkitalo avasi ovensa. Muka-kuoro matkusti Vilnaan MUSIIKKIKASVATUKSEN AIKAKAUSLEHTI 3/2011 MUSIIKKIKASVATUKSEN AIKAKAUSLEHTI 3/2011 Suomen paras koulumusikaali Musiikkitalo avasi ovensa Muka-kuoro matkusti Vilnaan Koulujen Musiikinopettajat ry Skolornas Musiklärare rf 10 Kurkkaa Stage - musikaalin

Lisätiedot

Tampere-talon sanomia. Lämmin kiitos asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, tästä on hyvä jatkaa!

Tampere-talon sanomia. Lämmin kiitos asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, tästä on hyvä jatkaa! Tampere-talon sanomia 1 2010 Lämmin kiitos asiakkaille ja yhteistyökumppaneille, tästä on hyvä jatkaa! 2 Yhteistyö on kuin laskuvarjo se toimii vain avoimena Yhteistyökumppaneiden merkitys on kirkastunut

Lisätiedot

Loimaan teatterilehti. Loimaan Teatteri täyttää 20 vuotta 7.1.2007

Loimaan teatterilehti. Loimaan Teatteri täyttää 20 vuotta 7.1.2007 Loimaan teatterilehti Loimaan Teatteri täyttää 20 vuotta 7.1.2007 Lämpimät kiitokset Salosille ja kaikille teatterin tekijöille, näkijöille, kokijoille, tukijoille! Loimaan Seudun Teatteriyhdistys ry.

Lisätiedot

Kaikki palvelut saman katon alta!

Kaikki palvelut saman katon alta! 1 JULKAISIJA LIONS CLUB MARTTILA 2012 Kaikki palvelut saman katon alta!.fi OP-bonusasiakas on sellainen Osuuspankin omistajajäsen, jonka oma tai perheen yhteinen pankki- ja/tai vakuutusasiointi on vähintään

Lisätiedot

Jos Pispalan urut olisivat eläin?

Jos Pispalan urut olisivat eläin? 10/22 19/20 23.11.2011 21.5.2008 www.tampereenkirkkosanomat.fi R E I L U S T I K R I S T I T T Y Tanja Mikkola Kirkontupa on ihmisten yhteyttä Harjussa juhlitaan kirkontupien 40-vuotista toimintaa. Keittäjä

Lisätiedot

Yläasteen sisäilmassa yhä ongelmia

Yläasteen sisäilmassa yhä ongelmia LOUNASTARJOUS JUOMA KAUPAN PÄÄLLE PARTOLA, PIRKKALA Kenkätie 4, puh. 266 4041 Av. ma la 11 21, su 12 21 Kotiinkuljetus JOKA PÄIVÄ! 7 50 ALKAEN 1 TÄYTTEEN PIZZA +JUOMAA + MUKISSA NIIN PALJON KUN HALUAT

Lisätiedot

Paikalliskulttuurin PARHAAT PALAT KESÄ 2013

Paikalliskulttuurin PARHAAT PALAT KESÄ 2013 Paikalliskulttuurin PARHAAT PALAT KESÄ 2013 1 Sisällysluettelo Kulttuurin kuluttajille 3 Kunnon Virkamiestä viärähän 4 Tuhannen riemun rysä 4 Kaffittelu ja sitten se kaikki muu 5 Kuoleman kylä elää ja

Lisätiedot

Turun kansantanssin ystävät ry www.rytky.fi TIEDOTE 3 / 2012

Turun kansantanssin ystävät ry www.rytky.fi TIEDOTE 3 / 2012 Turun kansantanssin ystävät ry www.rytky.fi TIEDOTE 3 / 2012 Puheenjohtajan kynästä Itselleni kulunut kesä oli mieleenpainuva. Monen vuoden jälkeen huomasin nukkuvani koulun lattialla ilmapatjan päällä.

Lisätiedot

Infotilaisuus kevään oppilasvalinnoista torstaina, 12.5.klo 18 musiikkiopistolla. Tervetuloa!

Infotilaisuus kevään oppilasvalinnoista torstaina, 12.5.klo 18 musiikkiopistolla. Tervetuloa! Kapula Käpylän musiikkiopiston tiedotuslehti 3/10-11 Infotilaisuus kevään oppilasvalinnoista torstaina, 12.5.klo 18 musiikkiopistolla. Tervetuloa! Kapula Käpylän musiikkiopiston tiedotuslehti 3/10-11 Kanslia

Lisätiedot

Suomela toimii. Onnellista ja menestyksellistä vuotta 2015! Olavi Turunen, pj.

Suomela toimii. Onnellista ja menestyksellistä vuotta 2015! Olavi Turunen, pj. Suomela toimii Asociación Finlandesa Suomelan syyskausi oli työntäyteinen, niin hallituksen jäsenille kuin myös muille aktiiveille, piirien vetäjille, keittiöhenkilökunnalle ja kaikille niille, jotka mahdollistivat

Lisätiedot

1. Oppilaat (ja ope) etsivät ja leikkaavat lehdestä itseään kiinnostavan kuvan. (Ihminen, eläin, esine, )

1. Oppilaat (ja ope) etsivät ja leikkaavat lehdestä itseään kiinnostavan kuvan. (Ihminen, eläin, esine, ) ALAKOULUT Luokat 1 2 Kuvasta tarinaksi Tarvikkeet: Sanoma- ja aikakauslehtiä, sakset 1. Oppilaat (ja ope) etsivät ja leikkaavat lehdestä itseään kiinnostavan kuvan. (Ihminen, eläin, esine, ) 2. Oppilaat

Lisätiedot

Hän oli kipujen mies ja sairauden tuttava. J.S. Bachin Matteuspassio su 13.4. klo 16.00 Hyvinkään kirkossa. www.evl.fi/srk/hyvinkaa KIRKONMÄELTÄ

Hän oli kipujen mies ja sairauden tuttava. J.S. Bachin Matteuspassio su 13.4. klo 16.00 Hyvinkään kirkossa. www.evl.fi/srk/hyvinkaa KIRKONMÄELTÄ K Hyvinkään seurakuntalehti nro 2 10.4.2003 Kuva: Sami Kallioinen/kuvankäsittely: Jorma Ersta Hän oli kipujen mies ja sairauden tuttava J.S. Bachin Matteuspassio su 13.4. klo 16.00 Hyvinkään kirkossa www.evl.fi/srk/hyvinkaa

Lisätiedot

Kilpailijoiden haku verkossa on jo UUSI KITARASANKARI VALITAAN RAISIOSSA LOKAKUUN LOPUSSA. Raisio-päivät 26.-28.8. SEUTULIPPU: 30 päivää 60 eurolla

Kilpailijoiden haku verkossa on jo UUSI KITARASANKARI VALITAAN RAISIOSSA LOKAKUUN LOPUSSA. Raisio-päivät 26.-28.8. SEUTULIPPU: 30 päivää 60 eurolla IK - Itella Posti Oy - Julkinen tiedote jokaiseen jakelupisteeseen M Itella Posti Oy 4 2011 Raision kaupungin tiedotuslehti Raisio-päivät 26.-28.8. Sivu 3 KOULURUUAN TOP 3 UUSI KITARASANKARI VALITAAN RAISIOSSA

Lisätiedot

Tarkatkaa ajan merkkejä!

Tarkatkaa ajan merkkejä! Tarkatkaa ajan merkkejä! TOIMITTAJAN PALSTA Ajan merkit puhuvat selvää kieltään siitä, että Jeesuksen tulo on lähempänä kuin osaamme aavistaa. Meillä kaikilla lienee uskomattomia omaisia, joiden puolesta

Lisätiedot

Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Parturi-kampaamo- Raija Pastell-Fält Puh. 050 347 8448, 767 3533 Tolmintie 4, YPÄJÄ

Hyvää Uutta Vuotta kaikille! Parturi-kampaamo- Raija Pastell-Fält Puh. 050 347 8448, 767 3533 Tolmintie 4, YPÄJÄ Kunnallinen ja seurakunnallinen tiedotuslehti Jaetaan kaikkiin talouksiin Ypäjällä TAMMIKUU 2009 Parturi-kampaamo Outi Perho Katinhännäntie 298, 32140 Ypäjä as. Puh. 050 372 1172 Avoinna: ma pe 10 18.

Lisätiedot

Pirttikoski. Hämeenlinna. Pirttikoskella poikenneita. Puheenjohtajan ja Holttisen palstat SIVU 2 Sihteerin palsta ja kylätalosta SIVU 3

Pirttikoski. Hämeenlinna. Pirttikoskella poikenneita. Puheenjohtajan ja Holttisen palstat SIVU 2 Sihteerin palsta ja kylätalosta SIVU 3 2010 Lehmiä laitumella SIVU 6 Kerhot SIVUT 4-5 Turkoosit timantit SIVU 10 Ihanat piirakat SIVU 8 Pirttikoski Hämeenlinna Pirttikoskella poikenneita SIVU 10 Puuhamiehiä SIVU 9 Puheenjohtajan ja Holttisen

Lisätiedot

Mitä haluaisit tehdä kerhossa? Lapsen kuulemisen menetelmiä

Mitä haluaisit tehdä kerhossa? Lapsen kuulemisen menetelmiä Mitä haluaisit tehdä kerhossa? Lapsen kuulemisen menetelmiä Mannerheimin Lastensuojeluliitto on avoin valtakunnallinen kansalaisjärjestö, joka edistää lapsen oikeutta hyvään ja turvalliseen lapsuuteen.

Lisätiedot

PÄIVÄKOTI PEHTOORIN VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA

PÄIVÄKOTI PEHTOORIN VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA PÄIVÄKOTI PEHTOORIN VARHAISKASVATUSSUUNNITELMA Sisältö Alkusanat s. 3 Johdanto s. 4 Päiväkoti Pehtoorin ja lasten vanhempien yhteiset arvot s. 5 Toiminta-ajatuksemme s. 5 Yhteistyö s. 6 Arki Pehtoorissa

Lisätiedot

Käpylän musiikkiopiston tiedotuslehti 1/06-07

Käpylän musiikkiopiston tiedotuslehti 1/06-07 Kapula Käpylän musiikkiopiston tiedotuslehti 1/06-07 musiikkiopi sto 50 vuotta Kapula Käpylän musiikkiopiston tiedotuslehti 1/06-07 Kanslia tiedottaa... 3 Rehtorin palsta... 3 Nuori soittaa - musiikkitapahtuma

Lisätiedot

Bror Ahlgrenin ja Eira Viitasen mietteitä (s. 2). Sivulla 7

Bror Ahlgrenin ja Eira Viitasen mietteitä (s. 2). Sivulla 7 1 Lohja Vihti Nummi-Pusula Sammatti Siuntio Karjalohja Hiiden Luukku Hiiden Opiston asiakaslehti 2010-2011 Uudet opettajat esittäytyvät! Tutustu atk-opettaja Eija Terävään ja taideaineiden ja liikunnan

Lisätiedot

KHyvinkään seurakuntalehti nro 2 17.3.2005 KIRKONMÄELTÄ. Ristin tien Jeesus myötäelää katsojan tunteet. Keskiaukeama. www.evl.

KHyvinkään seurakuntalehti nro 2 17.3.2005 KIRKONMÄELTÄ. Ristin tien Jeesus myötäelää katsojan tunteet. Keskiaukeama. www.evl. KIRKONMÄELTÄ KHyvinkään seurakuntalehti nro 2 17.3.2005 Ristin tien Jeesus myötäelää katsojan tunteet. Jorma Ersta Keskiaukeama www.evl.fi /srk/hyvinkaa Pääkirjoitus Elämän käsikirjoitus Parhaillaan menossa

Lisätiedot

Nuorten aikuisten käsityksiä museoista. Mitä mielikuvia sana museo herättää nuorissa?

Nuorten aikuisten käsityksiä museoista. Mitä mielikuvia sana museo herättää nuorissa? Nuorten aikuisten käsityksiä museoista Suomen käsityön museo on kartoittanut nuorten aikuisten mielipiteitä ja kokemuksia museoista työpajoissa, joita on kuvattu aikaisemmissa blogikirjoituksissa. Tässä

Lisätiedot

HUITTISTEN SEUDUN KANSALAISOPISTO

HUITTISTEN SEUDUN KANSALAISOPISTO HUITTISTEN SEUDUN KANSALAISOPISTO SYKSY 20 14 KEVÄT 20 15 HUITTINEN HARJAVALTA PUNKALAIDUN Kokemäen ohjelma kääntöpuolella Kuninkaisten koulutus- ja kulttuurikeskus Risto Rytin katu 70 B, 32700 HUITTINEN

Lisätiedot