TEOLLISTEN ELINTARVIKKEIDEN, TALOUS JA PAKKAUSTARVIKKEIDEN HANKINTA

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TEOLLISTEN ELINTARVIKKEIDEN, TALOUS JA PAKKAUSTARVIKKEIDEN HANKINTA"

Transkriptio

1 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 1(12) TEOLLISTEN ELINTARVIKKEIDEN, TALOUS JA PAKKAUSTARVIKKEIDEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne teollisista elintarvikkeista, talous ja pakkaustarvikkeista Oulun kaupungille sekä sen hankintayhteistyökumppaneille (jäljempänä myös Tilaajat ) tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankintayksikkö ja hankintayksikön yhteistyökumppanit Sopimuskausi Oulun kaupungin hankintayhteistyökumppanit tämän kilpailutuksen perusteella solmittavaan hankintasopimukseen ovat Iin, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Tyrnävän ja Utajärven kunnat sekä Kuusamon ja Pudasjärven kaupungit sekä Oulun seudun koulutuskuntayhtymä. Sopimuksen pääasialliset käyttäjät ovat ruokapalvelun yksiköitä. Myös muut Oulun kaupungin ja hankintayhteistyökumppaneiden yksiköt hyödyntävät sopimusta samoilla sopimusehdoilla satunnaisesti sopimuskauden aikana. Ii, Pudasjärvi, Utajärvi ja Vaala muodostivat alkaen Oulunkaaren seutukunnan perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alueen. Oulu, Haukipudas, Kiiminki, Oulunsalo ja Yli-Ii muodostavat alkaen uuden Oulun kaupungin. Sopimus solmitaan ajalle Optiokaudet ovat mahdollisia ajalle sekä Optiokauden käytöstä ilmoitetaan Oulun Konttori, hankintapalveluiden toimesta, viimeistään 6 kuukautta ennen kulloinkin edeltävän sopimuskauden päättymistä. Yleistä Hankinnasta on julkaistu HILMA-palvelussa ( hankintailmoitus Tarjouspyyntö on julkaistu Oulun kaupungin verkkosivuilla ( Hankinnassa noudatetaan Suomen julkisten hankintojen lainsäädäntöä. Mikäli saaduista tarjouksista yksikään ei vastaa tarjouspyyntöä tilaajien edellyttämällä tavalla taikka olosuhteet tarjouskilpailun aikana muuttuvat sellaisiksi, etteivät tilaajat voi hyödyntää tarjouskilpailun tuloksia, tilaajat voivat keskeyttää hankintamenettelyn osittain tai kokonaan. Tilaajat pidättävät lisäksi oikeuden olla hyväksymättä mitään tehdyistä tarjouksista. Tarjouksen tekemisestä, esittelystä tai muusta menettelyyn osallistumisesta ei makseta tarjoajille korvausta.

2 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 2(12) Hankintamäärärahat Esimerkkituotteet Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan kolmessa vaiheessa: 1) Tarjoajien kelpoisuuden arviointi 2) Tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden tarkistaminen 3) Tarjousten hintavertailu Ensimmäisessä vaiheessa selvitetään tarjoajien lakisääteiset, taloudelliset, tekniset ja toiminnalliset edellytykset suoriutua hankinnan toteuttamisesta tarjouspyynnössä esitettyjen vaatimusten mukaisesti. Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos a) se ei täytä tarjouksen muodolle asetettuja vaatimuksia, b) siinä ei ole vastattu kaikkiin tarjouspyynnössä esitettyihin seikkoihin, c) tarjouspyyntö ei ole muuten tarjouspyynnön mukainen d) tarjottu tuote ei täytä sille asetettuja ehdottomia vaatimuksia. Liitteissä ilmoitetut kulutusmäärät ovat Oulun kaupungin ja yhteistyökumppaneiden arviokulutusmääriä 9 kk ajalta. Tilaajat eivät sitoudu mihinkään vähimmäistilausmääriin ja pidätämme oikeuden hankkia ainoastaan käytettävissä olevien määrärahojen salliman määrän. Tilaajat pidättävät oikeuden hankkia yksittäisiä erikoistuotteita myös suorahankintana. Tarjouspyyntöasiakirjoissa mainitut tuoteyksilöinnit ja valmistajien tuotemerkit ovat esimerkkejä. Muutkin mainittuja tuotemerkkejä ominaisuuksiltaan ja laadultaan vastaavat tuotteet otetaan huomioon. Niille elintarvikkeille, joille on ilmoitettu esimerkkituote, tulee ensisijaisesti tarjota ko. esimerkkituotetta, mikäli se löytyy tarjoajan valikoimasta. Mikäli mainittua esimerkkituotetta ei löydy valikoimasta, hyväksytään vertailuun vastaava tuote. Tarjoajan tulee ilmoittaa vastaavuudet erillisellä liitteellä (riittää yksi liite johon kerätty kaikki vastaavien tuotteiden tiedot) ja liitenumero tulee ilmoittaa tarjouslomakkeella (liite 2.) lisätiedot kohdassa. Vastaavan tuotteen osalta pitää kertoa mahdollisimman hyvin miltä ominaisuuksiltaan tuote vastaa tai ei vastaa esimerkkituotteen ominaisuuksia. Tilaajat pidättävät oikeuden pyytää tarvittaessa tarjoajalta veloituksettoman näytteen tuotteen vastaavuuden varmistamiseksi. Tuoteryhmät Tuotteet on jaettu kahteen ryhmään seuraavasti: Ryhmä 1. Teolliset elintarvikkeet Ryhmä 2. Talous ja pakkaustarvikkeet

3 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 3(12) Tuotteiden laatuvaatimukset Noudatamme toiminnassamme kouluruokasuosituksen mukaisia ravitsemuksellisen laadun kriteerejä varhaiskasvatus- ja koulusektorilla, soveltuvin osin myös seniorija henkilöstöruokailussa. Tarjottuja tuotteita on sopimustoimittajalta saatava koko sopimuskauden ajan tai vastaava tuote sopimushintaan. Tuotteille tarkemmin asetetut vaatimukset ilmenevät tarjouslomakkeelta (liite 2). Pakkauskoot Tarjouslomakkeella mainitut pakkauskoot ovat ohjeellisia ja pienet poikkeamat sallitaan. Tarjouslomakkeella tulee ilmoittaa lähin mahdollinen pakkauskoko yksiköittäin sekä myyntierän koko. Valitulta toimittajalta edellytetään valmiutta toimittaa myös purettuja myyntieriä. Kehitys- ja yhteistyö Valitulta toimittajalta edellytämme toiminnan kehittämiskykyä, joka pitää sisällä seuraavia kohtia: Valitun toimittajan tulee toimittaa neljännesvuosittain raportti ostetuista tuotteista koko hankintayhteistyön osalta Oulun Konttori hankintapalveluille. Lisäksi valitun toimittajan tulee voida toimittaa kuukausittain kunta- ja kuntayhtymäkohtaisia raportteja tilaajien tarpeeseen. Raportti tulee toimittaa Excel -muotoisena ja siitä tulee käydä ilmi ostettujen tuotteiden tuotekoodi, tuotenimi, mahdollinen tuotekuvaus, ostot euroina, ostot kiloina sekä ostot kappaleina sekä kuljetuskerrat. Valitun toimittajan kanssa tullaan järjestämään puolivuosittain tapaaminen Oulun Konttori, hankintapalveluiden sekä tilaajien edustajista koostuvan asiantuntijatyöryhmän kanssa, jossa käydään läpi sopimuskauden kulkua ja yhteistyön sujumista sekä yhteistyön kehittämistä. Valitun toimittajan tulee vuosittain järjestää asiakaspalvelukysely, jonka yhteenveto toimitetaan Oulun konttori hankintapalveluille, sekä kuntien ja kuntayhtymien ruokapalveluista vastaaville. Ryhmän 1. teolliset elintarvikkeet osalta valitun toimittajan tulee tilaajien niin pyytäessä voida toimittaa ravitsemuslaskentaa varten tuotteiden tarkat ravintotiedot Excel taulukko muotoisena. Tuote- sekä työmenetelmä koulutusta yhdessä tavaran valmistajan kanssa keittiöhenkilökunnalle sekä avainhenkilöille 1-2 kertaa vuodessa. Koulutusohjelma on sovittava kunkin kunnan kanssa erikseen.

4 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 4(12) Hinnat ja alennukset Hintojen sitovuus Säännölliset palautekeskustelut käydään ruokapalvelupäälliköiden ja elintarviketyöryhmän kanssa joko yhteisesti sovitulla rytmillä tai tilaajan edustajan niin halutessa. Mikäli valittu toimittaja havaitsee sopimuskauden aikana tilaajan toiminnassa kehittämiskohtia esim. tilausmäärien ja -kertojen suhteen tai kuljetusreittien järkeistämisen suhteen, on näistä ilmoitettava kuntien ruokapalvelupäällikölle ja mietittävä yhdessä järkevämpi toimintatapa. Yhteistyötä tehdään myös kuntarajojen ylitse, eli mikäli samassa suunnassa sijaitsee yhteistyökumppaneita, joiden olisi järkevämpää yhtenäistää kuljetuspäivät ja -ajat, tulee ottaa yhteys molempien kuntien ruokapalvelupäälliköihin. Tarjoushinnat on esitettävä arvonlisäverottomina (alv 0 %) kiinteinä (euromääräisinä) nettohintoina, joista kaikki myönnettävät alennukset on vähennetty. Hinnat ilmoitetaan kahdella (2) desimaalilla. Tarjoushinnat ilmoitetaan tarjouslomakkeella (liite 1). Lomakkeella on kerätty kulutuslukuja eniten käytettyjen tuotteiden osalta. Hinnat ilmoitetaan ilman kuljetuskustannuksia. Kuljetuskustannukset ilmoitetaan tarjouksessa erikseen ilmoitettavalla kuljetusmaksulla / toimitus. Kuljetusmaksut ilmoitetaan kuntakohtaisesti tarjouslomakkeella (liite 2) sille varatulla välilehdellä. Tarjouspyynnön mukana toimipaikkaluettelo (liite 1.) jossa on ilmoitettu kuljetuskerrat / tilaava yksikkö sekä mahdollinen toimitusaikatoive. Tarjous tulee hinnoitella siten, että kaikki mahdolliset ennakoitavissa olevat korotustarpeet on huomioitu. Tarjouslomake täytetään ja palautetaan tulostettuna sekä cd-levyllä ja muistitikulla. Tilaaja ei sitoudu palauttamaan tallennusvälinettä. Laskentakaavojen käyttö tarjouslomakkeella on kielletty. Muille kuin nettohinnoitelluille tuotteille tulee antaa tuoteryhmäkohtaiset alennusprosentit toimittajan kulloinkin voimassa olevasta virallisesta hinnastosta ja hinnasto tulee liittää tarjoukseen. Alennusprosentit tuoteryhmittäin ilmoitetaan tarjouslomakkeen (liite 2.) alennukset välilehdellä. Vaihtoehtoisesti tarjoaja voi toimittaa tarjouksen liitteenä nettohinnaston, josta alennukset on vähennetty, tämä on kuitenkin merkittävä tarjouslomakkeen (liite 2.) alennukset välilehdelle. Alennushinnastot toimitetaan sähköisesti cd-levyllä tai muistitikulla. Tarjouksessa ilmoitetut hinnat ovat sitovia koko sopimuskauden sekä mahdolliset optiokaudet. Hinnantarkistuksiin on mahdollisuus kaksi (2) kertaa vuodessa alla olevan aikataulun mukaisesti siten, että ensimmäinen mahdollisuus hinnantarkistuksiin on syksyllä Hinnantarkistuksista tulee esittää asianmukainen selvitys hinnanmuutoksen syistä vähintään kaksi (2) kuukautta ennen hinnanmuutosten voimaantuloa, alla olevan aikataulun mukaisesti. Hintojen muutokset edellyttävät tilaajien hyväksymistä.

5 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 5(12) Ilmoitus hinnantarkistuksista Hinnantarkistuksen voimaantulo 1.3. mennessä mennessä Hinnantarkistusilmoitukset toimitetaan Oulun Konttori, Hankintapalveluille sekä kirjallisesti että sähköisesti. Ilmoitukseen liitetään asianmukaiset perusteet kustannusten kehityksestä ja hinnanmuutoksen syistä sekä euromääräiset hinnanmuutokset tilaajien osto-ohje pohjalla joka toimitetaan sopimustoimittajalle sopimuksen synnyttyä. Mahdollisen korotusperusteen tulee olla toimittajasta riippumaton ulkoinen peruste ja tarjouksentekohetkellä ennakoimattomissa oleva tekijä. Hintoja voi korottaa enintään 4 % vuodessa. Mikäli muutoksista ei päästä yksimielisyyteen, tilaaja varaa oikeuden irtisanoa sopimus päättymään siten, että hankinnan kohteesta ehditään järjestää uusi tarjouskilpailu ja saada lainvoimainen hankintapäätös, kuitenkin enintään kuusi (6) kuukautta. Irtisanomisaikana noudatetaan ennen hinnantarkistamisehdotusta voimassa olleita hintoja. Sopimustoimittajan tulee sitoutua siihen, että sopimushinta ei missään tilanteessa ole korkeampi kuin mahdollisesti samanaikaisesti voimassa oleva julkinen kampanjahinta. Tilaukset ja tilausjärjestelmät Ryhmä 1. Teolliset elintarvikkeet Edellytämme valitulta toimittajalta sähköistä tilausjärjestelmää. Järjestelmän tulee olla yhteensopiva Aromi-ohjelmaan sekä Jamixin ohjelmiin siten, että tilaajien järjestelmään on siirrettävissä ajantasaiset tuotetiedot, hintatiedot, ravintoainelaskelmat sekä mahdollisuus tehdä tilaukset tilaajien järjestelmän kautta. Tarjouspyynnön liitteenä olevassa toimituspaikkaluettelossa (liite 1.) on ilmoitettu toimipaikkakohtaisesti käytössä oleva järjestelmä niiltä yksiköiltä keneltä tieto on ollut tarjouspyyntöä laadittaessa saatavilla. Ruokapalvelun yksiköt pyrkivät saamaan tilaukset kulkemaan omien toiminnanohjausjärjestelmiensä kautta ja valituilta toimittajilta edellytetään yhteistyökykyä ja valmiutta kehittää omia järjestelmiään tukemaan tilaajien tavoitteita ja järjestelmiä sekä niissä tapahtuvia muutoksia. Mikäli toimittajan järjestelmässä on mahdollista luoda tilauspohja sopimustuotteista kaikkien tilaajien käyttöön siten, että tilauspohjasta voi helposti poistaa ja siihen voi lisätä tuotteita helposti, tulee tästä ilmoittaa ja kuvata toiminta tarjouksessa ja sopimuksen synnyttyä toimittaja luo tilauspohjat kaikkien tilaajien käyttöön viivytyksettä.

6 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 6(12) Mikäli toimittajan järjestelmässä on mahdollista määritellä sopimustuotteelle korvaava tuote, mahdollisen tuotepuutteen korvaamiseksi tulee tämä kuvata tarjouksessa ja ottaa käyttöön sopimuksen synnyttyä. Edellytämme toimittajalta kykyä ottaa vastaan tilauksia myös sähköpostin, puhelimen ja faksin välityksellä. Oulun kaupungilla ja yhteistyökumppaneilla, on käytössään sähköinen ostotilausjärjestelmä. Tilaaja edellyttää, että valittu toimittaja tuottaa pieniä yksiköitä varten liitteen 3 mukaisista tuotteista sähköisen tuoteluettelon sopimuskauden alkuun mennessä. Tuoteluettelo tuotetaan Oulun Konttorin hankintapalveluilta saatavien erillisten ohjeiden mukaisesti tai yhteistyössä Oulun kaupungin määrittelemän ulkopuolisen palveluntuottajan kanssa. Valitulta toimittajalta edellytämme mahdollisuutta joustaa juhlapäivien yhteyteen sattuvien tilauspäivien osalta yksikkökohtaisesti. Toimitusehdot Ryhmä 2. Talous ja pakkautarvikkeet Oulun kaupungilla ja yhteistyökumppaneilla, on käytössään sähköinen ostotilausjärjestelmä. Tilaaja edellyttää, että valittu toimittaja tuottaa hankintapäätökseen perustuvan sähköisen tuoteluettelon tämän kilpailutuksen myötä tehtävän sopimuksen mukaisista tuotteista sopimuskauden alkuun mennessä. Tuoteluettelo tuotetaan Oulun Konttorin hankintapalveluilta saatavien erillisten ohjeiden mukaisesti tai yhteistyössä Oulun kaupungin määrittelemän ulkopuolisen palveluntuottajan kanssa. Ryhmä 1. Teolliset elintarvikkeet: TOP Oulun kaupunki ja TOP yhteistyökumppanit. (Finnterms 2001). Toimitukset rullakoilla Kylmäketjun säilyvyys huomioiden Toimitettuna perille tilaajien nimeämään paikkaan esim. kylmiötuotteet kylmiöön toimitettuna Mikäli mahdollista, rullakot on pakattava siten, että raskaat ja isot tuotteet sijoitetaan alle ja kevyet päälle. Rullakoiden pakkausprosessi tulee kuvata tarjouksessa. Ryhmä 2. Talous ja pakkaustarvikkeet: TOP Oulun kaupunki ja TOP yhteistyökumppanit. (Finnterms 2001). Toimitettuna perille tilaajien nimeämään paikkaan Mikäli tässä tarjouskilpailussa valittava toimittaja toimittaa tilaajille muun sopimuksen perusteella muita elintarvikkeita, joista maksetaan kuljetusmaksu, toista kuljetusmaksua ei voida periä samassa toimituksessa tulevista tuotteista.

7 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 7(12) Toimitusaika ja paikat Tarjouspyynnön liitteenä (liite 1.) oleva toimituspaikkaluettelo sisältää yksiköt joiden tieto on ollut saatavilla tarjouspyyntöä laadittaessa ja tarkoitettu ainoastaan helpottamaan tarjouksen tekemistä. Tarjouspyynnön liitteessä 1 toimituspaikat on ilmoitettu tilaajien toimitusaikatoiveet jotka ovat tilaajien toiminnan kannalta järkevimmät. Näiden pohjalta sovitaan, sopimuksen synnyttyä, kuntakohtaisesti yhteistyössä valitun toimittajan sekä tilaajien edustajan kanssa toimituspäivät ja ajat. Valitulta toimittajalta edellytetään joustavuutta toimitusaikojen osalta siten, että mahdollisuuksien mukaan lomien ja juhlapäivien johdosta aiheutuvat toimitusaikamuutokset ym. vastaavat voidaan tapauskohtaisesti sopia erikseen. Mahdollisista reittimuutoksista johtuvista toimitusaikamuutoksista on keskusteltava hyvissä ajoin niiden yksiköiden kanssa joita muutos koskettaa. Tilaajat pidättävät oikeuden hylätä toimitusaikamuutos jos se aiheuttaa kohtuutonta haittaa tilaavan yksikön toiminnalle. Virheelliset toimitukset Sopimustuotteen toimituskatkon aikana korvaava tuote tulee aina hyväksyttää tilaajilla. Sopimustuotteen toimituskatkon aikana korvaava tuote toimitetaan sopimustuotteen hinnalla tai korvaavan tuotteen hinnalla mikäli se on sopimustuotetta halvempi. Väliaikaisen toimituskatkon korvaavasta tuotteesta tulee toimittajan asiakaspalvelun olla yhteydessä suoraan tilaajan edustajaan ja sopia korvaavan tuotteen toimitus. Mikäli toimituskatko on pidempiaikainen ja koskee useampia hankintayhteistyön yksiköitä tulee korvaavasta tuotteesta ilmoittaa Oulun Konttori hankintapalveluille heti kun mahdollista ja sopia yhteisesti tilaajien osto-ohjeelle nostettava korvaava tuote. Edellytämme, että mahdollisista kuljetusten viivästymisistä ilmoitetaan viipymättä tilaajien edustajille jotta tilaajat voivat varautua mahdollisiin muutoksiin toiminnassaan. Mikäli toimitus viivästyy tilaajista riippumattomista syistä, edellytämme korvaavaa toimitusta mahdollisimman pian ja aina kuitenkin enintään 24 tunnin kuluessa yhteydenotosta. Mikäli toimittaja ei voi järjestää korvaavaa toimitusta ja tilaajin toiminta niin edellyttää, on tilaajilla oikeus hankkia tarvitsemansa tuotteet sieltä, mistä se on toiminnan kannalta mahdollista. Tässä tapauksessa toimittaja on velvollinen hyvittämään mahdollisen tuotteiden hinnan erotuksen tilaajille seuraavassa laskussa. Ensisijaisesti kuitenkin toimittajan tulee itse pystyä toimittamaan korvaavat tuotteet siten, että tilaajin toiminnalle ei siitä aiheudu kohtuutonta haittaa.

8 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 8(12) Laskutus Maksuehdot Viivästyskorko Alihankkijat Osatarjoukset Laskun maksamisen edellytyksenä on, että toimitus on hyväksyttävästi suoritettu, tavara tarkistettu ja tilaajat ovat vastaanottaneet laskun. Laskutuslisää ei hyväksytä. Oikeat laskutus- ja toimitusosoitteet tulee tilausvaiheessa toimittajan toimesta varmistaa. Edellytämme yhtä laskua yhtä tilausta kohti. Mahdollinen toimituksesta aiheutuva kuljetusmaksu tulee veloittaa samalla laskulla jolla toimituksen sisältämät tuotteet on veloitettu. Oulun kaupunki ja Oulun seudun koulutuskuntayhtymä ovat siirtyneet pelkästään verkkolaskujen vastaanottoon eikä paperilaskuja enää oteta vastaan. Molemmat tarjoavat ilmaisen sovelluksen verkkolaskujen tuottamiseen. Yhteistyökumppanit tulee laskuttaa ensisijaisesti verkkolaskuilla. 21 päivää netto, laskun saapumisesta Mahdollinen viivästyskorkoehto tulee mainita tarjouksessa ja rajoittaa kulloinkin voimassa olevaan Suomen Pankin vahvistamaan viivästyskorkoon. Alihankkijoiden käyttö on sallittua. Tarjoaja vastaa alihankkijasta kuten omasta toiminnastaan. Ryhmäkohtaiset (ryhmä 1 ja ryhmä 2) osatarjoukset hyväksytään. Vaihtoehtoiset tarjoukset Rinnakkaistarjoukset Vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä Mikäli tarjoaja haluaa tarjota samalle riville esim. eri valmistajien vastaavia tuotteita, voi tarjoaja tehdä rinnakkaistarjouksia täydentämällä halutun määrän tarjouslomakkeita. Rinnakkaistarjousten osalta tulee lomake täyttää aina kokonaisuutena ja ne verrataan omina tarjouksinaan hintavertailussa.

9 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 9(12) Ympäristöystävällisyys Muut ehdot Oulun kaupunki on monen muun kaupungin ja kunnan tavoin sitoutunut kestävän kehityksen -ohjelmaan. Tarjouksen tekijän tulee ottaa toiminnassaan huomioon tuotteiden elinkaaren aikainen mahdollisimman vähäinen ympäristökuormitus. Haluamme raaka-aineiden ja valmistusmenetelmien olevan ympäristöystävällisiä ja kestävän kehityksen (esim. Oulun kaupungin kestävä kehitys -ohjelma ) mukaisia sekä suosimme toimintaa, josta aiheutuu mahdollisimman vähän jätettä. Muilta osin sovelletaan Julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JYSE 2009, tavarat). Sopimusasiakirjojen pätemisjärjestys on seuraava: 1. Tilaus 2. Sopimus 3. Tarjouspyyntöasiakirjat 4. JYSE 2009, tavarat 5. Tarjousasiakirjat Sopimuksesta johtuvat erimielisyydet, joita ei saada sovittua sopijapuolten kesken, ratkaisee ensiasteena Oulun käräjäoikeus. Tarjoukseen liitettävät selonteot Tarjouksen liitteenä tulee olla veroviraston todistus maksetuista veroista ja sosiaaliturvamaksuista sekä työeläkekassan/eläkevakuutusyhtiön todistus maksetuista eläkemaksuista. Todistukset veroista ja maksuista eivät saa olla kahta (2) kuukautta vanhempia laskettuna tarjousten jättöpäivästä. Mikäli tarjouksen tekijä on aikaisemmin toisen tarjouksen yhteydessä toimittanut Oulun Konttorin hankintapalveluille voimassaoloehdon mukaiset todistukset, uusia todistuksia ei edellytetä ja pyydämme ilmoittamaan siitä tarjouksessa. Tarjouksen voimassaolo Tarjouksen tulee olla voimassa vähintään kolme (3) kuukautta tarjousten viimeisestä jättöpäivästä. Päätöksentekoperusteet Hyväksyttävistä tarjouksista valitaan ryhmäkohtaisesti hinnaltaan halvin seuraavasti laskettavan kokonaispistemäärän perusteella: Ostoskorin hinnan osuus on 90 %. Halvin tarjous saa pistemäärän 90 ja muiden hintapisteet lasketaan seuraavan kaavan mukaisesti: Halvin tarjous x mainitut maksimipisteet. Vertailtava tarjous

10 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 10(12) Kuljetuskustannusten osuus on 10 %. Halvin tarjous saa pistemäärän 10 ja muiden pisteet seuraavan kaavan mukaisesti: Halvin tarjous x mainitut maksimipisteet. Vertailtava tarjous Mikäli joku tarjoaja ei katso kuljetusveloituksen veloittamista tarpeelliseksi ja kuljetusveloitusten osuudeksi tulee halvimman tarjoajan osalta 0, saa kyseinen tarjoaja 10 pistettä ja seuraavaksi halvin 9 pistettä, jonka jälkeen muiden hintapisteet lasketaan edellä mainitun kaavan mukaisesti siten, että mainitut maksimipisteet kohdassa kerroin on 9. Vertailujen perusteella hankintapäätöksen tekee Oulun Konttori liikelaitoksen johtaja. Tuotevertailu Tarjousvertailu lasketaan kilo, litra tai kappalehinta kerrottuna arviokulutuksella, sillä yksiköllä mitä tarjouslomakkeella on kullekin riville kulutusyksiköksi ilmoitettu. Niiden tarjottujen tuotteiden, joille ilmoitetaan litrahinta (esim. liemet) on ilmoitettava valmistajan saanto ko. tuotteelle pakkauksessa ilmoitetun annostelun mukaisesti. Kyseistä saantoa käytetään vertailussa kertoimena ko. tuotteen vertailuhintaa laskettaessa. Jos esim. litrasta tuotetta saadaan 30 litraa valmista tuotetta, lasketaan ko. riville vertailuhinta seuraavasti: 30 x ilmoitettu arviokulutusmäärä x litrahinta. Puuttuvia rivejä sallitaan 15 %, tarjoajan tulee lisätieto kohdassa ilmoittaa miksi ei tuotetta voi tarjota. Puuttuvalle riville lasketaan vertailuhinta kalleimman tarjotun rivihinnan mukaisesti. Mikäli puuttuvalle riville soveltuva tuote löytyy tarjoajan alennushinnastosta, on tilaajalla oikeus ottaa alennushinnaston mukainen hinta riville vertailuhinnaksi, mikäli se on kalliimpi kuin tarjottu kallein rivihinta. Mikäli tuotepuute on tilaajan kannalta kriittinen, on tilaajalla oikeus hylätä tarjous, tuotepuutteet pyritään kuitenkin selvittämään yhdessä tarjoajien kanssa ennen hylkäämistä. Tuotevertailu tehdään hankintayhteistyösopimuksen mukaisesti elintarviketyöryhmässä. Kuljetusmaksut verrataan siten, että tarjouslomakkeella (liite 2.) ilmoitettu kuntakohtainen kuljetusmaksu kerrotaan kuljetuskerroilla jotka on mainittu lomakkeella. Kaikkien kuntien kuljetusmaksut yhteensä muodostavat kuljetusmaksujen vertailuhinnan. Sähköinen tiedoksianto Hankintalain 75 :n 1 momentin mukaan hankintayksikkö voi antaa päätöksen tiedoksi myös sähköisesti. Mikäli tarjoaja hyväksyy sähköisen tiedoksiannon, on tarjoajan ilmoitettava tarjouslomakkeella (liite 2.) välilehdellä yhteystiedot, sille varatussa kohdassa sähköpostiosoite, jota käyttäen päätös voidaan antaa sähköisesti tiedoksi.

11 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 11(12) Tarjousasiakirjojen julkisuus Tarjousasiakirjat siltä osin, kuin ne eivät lain mukaan ole salassa pidettäviä, tulevat julkisiksi sopimuksen tekemisen jälkeen. Mikäli tarjouksen tekijä katsoo, että joku osa tarjouksesta on liike- tai ammattisalaisuuden luonteisena salassa pidettävä, tulee tästä erikseen mainita tarjouksessa ja esittää tiedot erillisessä liitteessä. Hintatiedot ovat kuitenkin julkisia. Kysymykset ja vastaukset Mikäli tarjoaja huomaa tarjouspyynnössä epäselvyyksiä tai ristiriitoja, tai jokin tarjouspyynnössä esitetty asiasta on tulkinnanvarainen, on tarjoajan velvollisuus tuoda asia esille toimittamalla tarkentava kysymys Oulun Konttori hankintapalveluille. Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset ja kommentit on toimitettava klo 16:00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen Viesti otsikoidaan kysymys Teolliset elintarvikkeet, Dnro: KONTTORI: 5907/2012 Vastaukset ja tarkennukset julkaistaan osoitteessa Tarjoajan tulee käydä katsomassa kysymykset ja kommentit sekä niihin annetut vastaukset ja tarkennukset sivuilla sekä käyttää hyväkseen mahdollisesti täsmennettyjä tietoja tarjousta antaessaan. Tilaajat eivät vastaa muihin kuin edellä mainitulla tavalla määräaikaan mennessä esitettyihin kysymyksiin. Tarjouksen toimittaminen Tarjoukset on toimitettava suljetussa kirjekuoressa klo mennessä osoitteella: Oulun kaupunki Oulun Konttori / Kirjaamo PL 27, Torikatu 10 A krs OULUN KAUPUNKI Tarjouskuoresta tulee käydä ilmi tarjoajan yhteystiedot ja kuoreen tulee laittaa merkintä Teolliset elintarvikkeet, talous ja pakkaustarvikkeet, KONTTORI: 5907/2012., HANKINTAPALVELUT Katri Grönstrand hankinta-asiantuntija

12 Tarjouspyyntö 24/2012/KG 12(12) Tarjouspyynnön liitteet: Liite 1. Toimituspaikkaluettelo Liite 2. Tarjouslomake Liite 3. Teollisten elintarvikkeiden tuoteluettelotuotteet Ostaan Allekirjoitetun tarjouksen mukana palautettavat liitteet: Veroviraston todistus maksetuista veroista ja sosiaaliturvamaksuista Työeläkekassan/eläkevakuutusyhtiön todistus maksetuista eläkemaksuista Tarjouspyynnön liite 1. Tarjouslomake täytettynä ja tulostettuna Rullakoiden pakkausprosessi kuvaus Tilausjärjestelmän kuvaus tilauspohjien sekä korvaavien tuotteiden osalta Mahdollinen Tuotteiden vastaavuuden kuvaus CD-levy tai muistitikku sisältäen Tarjouksen, Tarjouslomakkeen täytettynä, Alennushinnastot

Sopimus tehdään ajalle Sopimuskausi alkaa aikaisintaan , kuitenkin vasta hankintapäätöksen saatua lainvoiman.

Sopimus tehdään ajalle Sopimuskausi alkaa aikaisintaan , kuitenkin vasta hankintapäätöksen saatua lainvoiman. 1(8) KALENTERIT Oulun Konttori hankintapalvelut pyytää tarjoustanne kalentereista Oulun kaupungille ja hankintayhteistyökumppaneilleen (jäljempänä myös tilaajat ) tämän tarjouspyynnön ja sen liitteen mukaisesti.

Lisätiedot

Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos

Tarjousten vertailusta suljetaan pois tarjous, jos Ikkunoiden pesu- ja yläpölyjen puhdistuspalvelu hankinta Yleistä pyytää Teiltä tarjousta ikkunoiden pesuista ja yläpölyjen puhdistuksesta tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Oulun Serviisi on Oulun kaupungin

Lisätiedot

Tarjouspyyntö nro 20/ (11) Asiatunnus/Dnro KONTTORI: 3498/2012 TOIMISTOTARVIKKEET

Tarjouspyyntö nro 20/ (11) Asiatunnus/Dnro KONTTORI: 3498/2012 TOIMISTOTARVIKKEET 1(11) TOIMISTOTARVIKKEET Oulun konttori hankintapalvelut, pyytää tarjoustanne toimistotarvikkeista Oulun kaupungille ja hankintayhteistyökumppaneilleen (jäljempänä myös tilaajat ) tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARKASTUSAUTON HANKINTA

TARKASTUSAUTON HANKINTA 1 TARKASTUSAUTON HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne tarkastusautosta, jäljempänä olevan tarjouspyynnön mukaisesti: Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus

Lisätiedot

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA

HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA 1 HYDRAULISEN PELASTUSVÄLINESARJAN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne hydraulisesta pelastusvälinesarjasta. Hankintamenettely Osatarjous Vaihtoehtotarjous Tarjoajan kelpoisuus Hankintamenettely

Lisätiedot

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA. Tarjous tulee antaa tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. TARJOUSPYYNTÖ 1(5) ESPOONLAHDEN ALUEEN JÄÄKENTTIEN VEDENAJON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tarjouspyynnön liitteet Sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoonlahden koulujen

Lisätiedot

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut

1(5) Osa-alue A Perusvarusteisilla ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut. Osa-alue B Esteettömillä ajoneuvoilla suoritettavat kuljetuspalvelut 1(5) TARJOUSPYYNTÖ: Liedon kunnan vammaispalvelulain (VPL) ja sosiaalihuoltolain (SHL) mukaisten kuljetuspalveluiden sekä sotainvalidien kuljetuspalveluiden kilpailutus 1. Hankinnan kohde 2. Sopimuskausi

Lisätiedot

POLTTOPUIDEN HANKINTA

POLTTOPUIDEN HANKINTA TARJOUSPYYNTÖ sivu 1 (5) 09.07.2015 1 POLTTOPUIDEN HANKINTA Hankinnan kohde Nokiankaupunkipyytäätarjoustatoimeentulotukiasiakkaiden polttopuista. Vuosittainenhankintamäärävaihtelee,arviolta10-30 irtokuutiometriävuodessa.

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTON HANKINTA 2018 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: - 3 kpl öljyntorjuntapuomikontteja - 12 kpl kalustolaatikoita - 500 m öljyntorjuntapuomia

Lisätiedot

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi.

Tarjoajan on tarjouksessaan ilmoitettava (liite 2) sähköpostiosoite, johon päätös lähetetään tiedoksi. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) B-LUOKAN ÖLJYNTORJUNTAVENEEN HANKINTA 2012 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen käyttöön tulevasta B-luokan öljyntorjuntaveneestä.

Lisätiedot

Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:

Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti: Tarjouspyyntö 1(4) Kiinteistötraktorin hankinta pyytää tarjoustanne kahdesta uudesta kiinteistötraktorista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta toteutetaan määrärahojen niin salliessa.

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Poikkitien yritysalueen esirakentaminen Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää vertailuhintatarjoustanne Poikkitien yritysalueen esirakentamiseen liittyvistä töistä tämän

Lisätiedot

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Tarkempi kuvaus on tarjouspyynnön liitteenä 1. Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kalsium- ja natriumkloridin hankinta Sopimuskausi Hankintapäätös Sopimusmenettely Espoon kaupunki pyytää tarjousta kalsiumkloridista (CaCl) ja natriumkloridista (NaCl). Kalsiumkloridia

Lisätiedot

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti:

Hankinta on jaettu kahteen hankinnan kohteeseen seuraavasti: KOTALAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNE 1. HANKINTAYKSIKKÖ JA YHTEYSHENKILÖ Hankintayksikkö Virtain kaupunki Sivistyslautakunta Virtaintie 26 34800 VIRRAT Y-tunnus: 0206333-9 2. HANKINNAN KOHDE

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja.

ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS. Kilpailutuksella valitaan yksi sopimustoimittaja ja yksi varatoimittaja. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) ESPOON KAUPUNGIN TYTÄRYHTEISÖIDEN TALOUSTOIMINTOJEN KILPAILUTUS 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin tytäryhteisöiden taloustoimintojen hoito.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ KAIVURIKUORMAAJASTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta runko-ohjatusta kaivurikuormaajasta

Lisätiedot

Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:

Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti: Tarjouspyyntö 1(4) Ajoleikkurin hankinta pyytää tarjoustanne kahdesta uudesta sauvaohjatusta ajoleikkurista varustettuna vaakatasoleikkurilla tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012

Espoon kaupungin hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ nro /2012 VIRVE-PÄÄTELAITTEIDEN HANKINTA 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Espoo), Keski-Uudenmaan pelastuslaitoksen (Vantaa) ja Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 4.1.2013. Pyydämme tarjoustanne Tablet-laitteista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

TARJOUSPYYNTÖ 4.1.2013. Pyydämme tarjoustanne Tablet-laitteista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Mäntsälän kunta Sivu 1 / 6 TABLET-LAITTEET Pyydämme tarjoustanne Tablet-laitteista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. HANKINTAYKSIKKÖ Kilpailuttamisesta vastaa Mäntsälän kunnan Tietohallinto.

Lisätiedot

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy

Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ. MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat. Lapin ammattikorkeakoulu Oy Viite: 16/2014/MSI Lapin ammattikorkeakoulu Oy TARJOUSPYYNTÖ MinLAPPI hanke (950000) Smart Investment (xxxxxx) Pienhankinnat Lapin ammattikorkeakoulu Oy Jokiväylä 11 C, 96300 Rovaniemi Sisältö 1 Pienhankinnat...

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta

Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta Tarjouspyyntö Henkilöstön merkkipäivien lahjatavaroiden yhteishankinta 1. Hankinnan tausta ja tavoitteet Kyseessä on Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä Soiten ja Kokkolan kaupungin

Lisätiedot

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla.

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla. Tarjouspyyntö 1(5) Käytetyn koukkuvaihtolavalaitteen hankinta pyytää tarjoustanne yhdestä käytetystä, vuosimallin 2013 tai uudemmasta ns. 18-20 tn koukkuvaihtolavalaiteesta tämän tarjouspyynnön ja sen

Lisätiedot

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki

11.4.2014. Tarjousta pyydetään seuraavista työkoneista: kauhan kallistaja, routapiikki Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Järvenpään kaupungin työkonepalvelut 2014-2015 2 Hankinnan yksilöinti Järvenpään kaupungin Tekninen palvelukeskus pyytää tarjoustanne tarvitsemiensa yksikköhintaperusteisten työkonepalveluiden

Lisätiedot

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti.

Järjestelmävaatimukset on kuvattu liitteessä 1, hankinnan yksilöinti. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) AJANVARAUS- JA KÄYTÖNHALLINTAOHJELMISTON HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupunginkirjaston asiakaskoneille (noin 200 kpl) hankittavasta ajanvaraus-

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) 930/ / PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA. Hankinnan kohde ja kuvaus TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Tällä tarjouspyynnöllä Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin perintäpalvelujen hoitamisesta alla mainittuna sopimuskautena.

Lisätiedot

Osatarjoukset eivät ole sallittuja.

Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 1 Tervanokan ruoppaus, Järvenpään kaupunki 2 Hankinnan yksilöinti 3 Hankintamenettely Järvenpään kaupungin Kaupunkitekniikka pyytää kokonaishintatarjoustanne, Tervanokan ruoppaukseen

Lisätiedot

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA

ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) elektronisesta suurtehohälyttimestä asennuksineen, teholtaan 2000 W, jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI.

HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HINTATIEDUSTELU 1 (7) Asianumero 10.12.2012 4845/02.08.00/2012 SULKUPORTIT 2013 HANKINTAYKSIKKÖ Espoon kaupunki, Espoo Kaupunkitekniikka -liikelaitos, PL 6400, 02070 ESPOON KAUPUNKI. HANKINNAN KOHDE Espoon

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta

TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) 3510/ / Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Rotaatio-, suurarkki- ja pienpainotöiden hankinta Puitejärjestely Sopimuskausi Hankintapäätös Hankintasopimus Espoon kaupunki pyytää tarjousta rotaatio- ja suurarkkipainotöistä (arkkikoot

Lisätiedot

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET

VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET KEMIN KAUPUNKI 13.4.2015 Tekninen palvelukeskus / Tilapalvelu Valtakatu 26 94100 KEMI TARJOUSPYYNTÖ VALONLÄHTEET / LAMPUT, PL- JA LOISTEPUTKET Pyydämme tarjoustanne valonlähteistä kirjallisena 24.4.2015

Lisätiedot

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016

KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) Yhdyskuntatoimi Päiväys N:o Konevarikko /020800/2016 KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ LAKAISUKONEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta imulakaisukoneesta kokonaispainoltaan

Lisätiedot

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Johtava hammaslääkäri Kirsti Järvinen 4.2.2013

UUDENKAUPUNGIN KAUPUNKI Suun terveydenhuolto Johtava hammaslääkäri Kirsti Järvinen 4.2.2013 Tarjouspyyntö 1 (5) Hammashoitotarveaineiden ja käsi-instrumenttien hankinta Pyydämme Teitä tarjoamaan oheisten liitteiden mukaisia hammashoidon tarveaineita sekä käsi-instrumentteja. Tarjouspyyntö koskee

Lisätiedot

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle.

Liite 1. Tarjouslomake pakettiauto 2018.xlsx sisältää muut vaatimukset ajoneuvolle. KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) TARJOUSPYYNTÖ PAKETTIAUTOSTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Konevarikon käyttöön tulevasta automaattivaihteisesta pakettiautosta,

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: LOIMAAN KAUPUNGIN MAANKÄYTÖN SUUNNITTELUPALVE- LUT PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne Loimaan kaupungin maankäytön suunnittelupalveluista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteenä olevien

Lisätiedot

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi

Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi Porvoon kaupungin strategiatyön konsultointi 10.10.2012 1(5) Porvoon kaupunki pyytää tarjoustanne strategiatyön konsultoinnista. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankittavan palvelun sisältö

Lisätiedot

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi

Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi TARJOUSPYYNTÖ 1 / 6 Maksujärjestelmä työntekijän omaehtoisen, verovapaan liikunta- ja kulttuuritoiminnan tukemiseksi 29.8.2016 Imatran kaupunki Virastokatu 2, 55100 Imatra Vaihde: 020 617 111 Faksi: 020

Lisätiedot

Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:

Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti: Tarjouspyyntö 1(4) Ajoleikkurin hankinta pyytää tarjoustanne kolmesta uudesta vaakatasoleikkurilla varustetusta ajoleikkurista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta toteutetaan määrärahojen

Lisätiedot

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset

Tarjouksen ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset 1 ÖLJYNTORJUNTAKALUSTO 2019 Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne öljyntorjuntakalustosta seuraavasti: öljyntorjuntapuomikontti 2 kpl kalustolaatikoita 8 kpl öljyntorjuntapuomia (korkeus 900

Lisätiedot

Valvesalin kaiutinjärjestelmä

Valvesalin kaiutinjärjestelmä Tarjouspyyntö 1(5) Valvesalin kaiutinjärjestelmä Hankinnan tarkoitus Oulun kaupungin kulttuuritalo Valve pyytää tarjousta kaiutinjärjestelmän laitteistosta ja siihen liittyvistä palveluista tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt

TARJOUSPYYNTÖ. Hammaslaboratoriotyöt TARJOUSPYYNTÖ Hammaslaboratoriotyöt 1(5) 23.3.2015 Seudullinen hankintapalvelukeskus Tuusulan kunta Hyvinkään kaupunki Järvenpään kaupunki Keravan kaupunki Mäntsälän kunta Sipoon kunta TARJOUSPYYNTÖ HAMMASLABORATORIOTÖIDEN

Lisätiedot

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta.

Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Espoon henkilöstölehden tuottaminen Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon henkilöstölehden tuottamisesta, painamisesta ja jakelusta. 1. Hankinnan kohde ja kuvaus Hankinnalla tullaan

Lisätiedot

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti.

Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. Tarjouspyyntö 5.2.2016 LIIKENNETRAKTORIN HANKINTA Hankinnan kohde ja hankintamenettely Länsirannikon Koulutus Oy pyytää tarjoustanne käytetystä liikennetraktorista tämän tarjouspyynnön mukaisesti. 1. HANKINNAN

Lisätiedot

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016

Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 TARJOUSPYYNTÖ Viisumipalvelut 04/2016 26.4.2016 1. Tarjouspyynnön kohde... 2 1.1 Tarjouspyynnön kohde... 2 1.2 Hankintamenettely ja hankinnasta ilmoittaminen... 2 2. Sopimuskausi... 2 3. Tarjousten valinta

Lisätiedot

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla.

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla. Tarjouspyyntö 1(5) Kiinteistötraktorin hankinta pyytää tarjoustanne yhdestä uudesta ns. kiinteistötraktorista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinnalla korvataan nykyinen vanha traktori.

Lisätiedot

Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallin liikuntavälineet

Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallin liikuntavälineet TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahallin liikuntavälineet Tarjouspyyntö Kauhajoen kaupunki / sivistysosasto (myöhemmin hankintayksikkö) pyytää tarjouksia Kauhajoen koulukeskuksen liikuntahalliin

Lisätiedot

Ajoneuvorenkaiden hankinta

Ajoneuvorenkaiden hankinta Tarjouspyyntö 1 (5) Ajoneuvorenkaiden hankinta Porvoon kaupungin kuntatekniikka pyytää tarjoustanne ajoneuvoihin ja työkoneisiin hankittavista renkaista, niiden vanteelle vaihdoista, alle laitosta ja paikkauksista.

Lisätiedot

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016

Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Koulukuljetukset Yhteiskoulu-lukioon ja Lapijoen kouluille (linja-autokuljetukset) lukuvuodelle 2015-2016 Eurajoen kunnan koulutoimi pyytää tarjoustanne koululaiskuljetuksista lukuvuodelle 2015-2016. 1

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne viidestä (5) elektronisesta suurtehohälyttimestä, teholtaan 2000 W asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 HENKILÖKOHTAISEN VARUSTUKSEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjousta henkilökohtaisista varusteista seuraavasti: Palopukuja Palokypärä YLEISTÄ Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin.

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 PALOPUKUJEN HANKINTA YLEISTÄ Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjousta palopuvuista (45 kpl) seuraavasti: Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA-palvelussa

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti:

Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti: ÖLJYNTORJUNTAHENKILÖSTÖN SUOJAVARUSTUS Pyydämme tarjoustanne öljyntorjuntahenkilöstön suojavarustuksesta seuraavasti: 1. 1200 kpl Öljyntorjuntasuojahaalari, kertakäyttö 2. 70 kpl Suojahaalari, puuvilla

Lisätiedot

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET

HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET HAMMASHOIDON JA OIKOMISHOIDON TARVEAINEET Perusturvakuntayhtymä Karviainen pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 15.10.2015 julkaistun hankintailmoituksen sekä tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ

TARJOUSPYYNTÖ 1 LAPINLAHDEN JA VARPAISJÄRVEN HAUTAUSMAIDEN HAUDANKAIVUU- JA PEITTÖTÖISTÄ SEKÄ AURAUS- JA KUNNOSSAPITOTÖISTÄ Ylä-Savon seurakuntayhtymä pyytää kirjallista tarjousta Lapinlahden (kirkonkylä, Alapitkä ja

Lisätiedot

Toimistotarvikkeet ja värikasetit. Tarjouspyyntö

Toimistotarvikkeet ja värikasetit. Tarjouspyyntö Toimistotarvikkeet ja värikasetit Virtain kaupungille Tarjouspyyntö Tällä tarjouspyynnöllä pyydetään tarjouksia toimistotarvikkeista, värikaseteista ja niiden toimittamisesta Virtain kaupungille. Virtain

Lisätiedot

Öljyntorjuntapuomin hankinta

Öljyntorjuntapuomin hankinta LAPIN PELASTUSLAITOS Lapland Rescue Department TARJOUSPYYNTÖ 2.6.2017 Öljyntorjuntapuomin hankinta Lapin pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kahdesta (2) öljyntorjuntaan tarkoitetusta nopeasti veneellä

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) SIIRRETTÄVIEN PILARINOSTIMIEN HANKINTA Pyydämme tarjoustanne neljästä siirrettävästä pilarinostimista. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon alittava pienhankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien

Sopimuskausi Sopimuskausi on kaksi (2) vuotta hankintasopimuksen allekirjoittamisesta lukien TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) VERKKONEUVONTAPALVELUJÄRJESTELMÄN HANKINTA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tällä tarjouspyynnöllä tarjouksia verkkoneuvontapalvelujärjestelmän hankintaa koskevaan tarjouskilpailuun.

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus

TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ LAKAISULAITTEESTA. Hankinnan kohde ja kuvaus KAUNIAISTEN KAUPUNKI Sivu 1(6) LAKAISULAITTEESTA Hankinnan kohde ja kuvaus Pyydämme tarjoustanne yhdestä, Kauniaisten kaupungin Kunnossapidon käyttöön tulevasta lakaisulaitteesta, jota voidaan käyttää

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista

Tarjouspyyntö. YTHS:n tilintarkastuspalveluista Tarjouspyyntö YTHS:n tilintarkastuspalveluista Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely...

Lisätiedot

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet

VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE Hankinta on jaettu seuraaviin osa-alueisiin: 1. Hoidettavat viheralueet 1 LIEDON KUNTA Tekniset ja ympäristöpalvelut PL 24 21421 Lieto TARJOUSPYYNTÖ VIHERALUEIDEN (NURMIKOT) LEIKKUUTYÖT HOITOKAUDELLE 2014-2015 1. Hankinnan kohde 2. Hankinnan sisältö 2.1. Hoidettavat viheralueet

Lisätiedot

Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti:

Hankintapäätöksen tekee Oulun teknisen liikelaitoksen konepalveluiden päällikkö. Tarjousten arviointi ja vertailu toteutetaan seuraavasti: Tarjouspyyntö 1(4) Ajoleikkurin hankinta pyytää tarjoustanne kolmesta uudesta kelamurskaimella varustetusta ajoleikkurista tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. Hankinta toteutetaan määrärahojen

Lisätiedot

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut

Tarjouspyyntö. YTHS:n pankkipalvelut Tarjouspyyntö YTHS:n pankkipalvelut Sisällys 1 Hankinnan perustiedot ja hankinnan kohteen kuvaus... 2 1.1 Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö... 2 1.2 Hankinnan kohde... 2 2 Hankintamenettely... 2 2.1 Hankinnasta

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut

TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA. Hankinta Perusturvapalvelut TARJOUSPYYNTÖ KOTIHOIDON KAUPPAPALVELUIDEN HANKINTA Mäntsälän kunta/mustijoen perusturva pyytää tarjoustanne kotihoidon kauppapalvelun hankinnasta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti. 1. Sopimuskausi

Lisätiedot

N2 avolava-ajoneuvoalustan hankinta

N2 avolava-ajoneuvoalustan hankinta Tarjouspyyntö 1(5) N2 avolava-ajoneuvoalustan hankinta pyytää tarjoustanne uudesta tavarankuljetukseen soveltuvasta N2-ajoneuvoluokan alustasta eli ns. kevyestä kuorma-autosta, jossa asennettuna avolava

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022

TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 TARJOUSPYYNTÖ TARKASTUSPALVELUT Sivu 1 / 5 TARJOUSPYYNTÖ TARJOUSPYYNTÖ KAUPUNGIN HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVE- LUISTA 2017 2020 SEKÄ KAHDEN VUODEN OPTIOT (1+1) VUOSILLE 2021 JA 2022 Karkkilan kaupunki

Lisätiedot

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA

TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1 TORNION KAUPUNKI Hankinta- ja logistiikkapalvelut TARJOUSPYYNTÖ 10.1.2014 TARJOUSPYYNTÖ TORNION KAUPUNGIN ILMOITUKSISTA 1. TARJOUSPYYNNÖN KOHDE JA SISÄLTÖ Tornion kaupunki / kaupunginhallitus pyytää

Lisätiedot

Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen markkinapaikan rakentamiseen, markkinointiin ja kehittämiseen.

Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen markkinapaikan rakentamiseen, markkinointiin ja kehittämiseen. 1/6 Oulunkaaren kuntayhtymä TARJOUSPYYNTÖ Piisilta 1 91100 Ii 16.8.2011 TARJOUSPYYNTÖ ASIANTUNTIJAPALVELUN HANKINNASTA 1. Hankinnan kohde Hankinnan kohteena on asiantuntijapalvelu uusiutuvan energian sähköisen

Lisätiedot

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II

Laurea-ammattikorkeakoulu Oy Kiinteistöosakeyhtiö Otaniemen Laurea Kiinteistö Oy Tikkurilan Laurea II TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ LAUREA-AMMATTIKORKEAKOULU OY:N HALLINNON JA TALOUDEN TARKASTUSPALVELUISTA 1. HANKINNAN TAVOITE JA KOHDE 1.1. Tarjouspyynnön rakenne Hankintayksikkö Laurea-ammattikorkeakoulu

Lisätiedot

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1.

Hankinnan yksilöinti on liitteessä 1. TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) Uimahallikemikaalien hankinta Espoon uimahalleihin Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjousta Espoon kaupungin kolmeen eri uimahalliin (Tapiola, Espoonlahti ja Leppävaara)

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ

TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ TARJOUSPYYNTÖ: OY HELSINGIN ASUNTOHANKINTA AB:N VUOKRAHUONEISTOJEN MUUTTOTARKASTUKSET JA REMONTTIEN HALLINNOINTI PUITEJÄRJESTELYNÄ Pyydämme tarjoustanne tarjouspyynnössä ja sen liitteenä olevissa asiakirjoissa

Lisätiedot

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä).

Osatarjoukset on sallittu siten, että tarjous voidaan jättää järvikohtaisesti (tarjouksen voi jättää yhdestä järvestä tai molemmista järvistä). TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) ESPOON LUUKINJÄRVEN JA MATALAJÄRVEN KUNNOSTAMINEN ILMASTAMALLA Hankinnan kohde ja kuvaus Espoon kaupunki pyytää tarjouksia ilmastuksen järjestämisestä Espoon Luukinjärvelle kesäksi

Lisätiedot

JOHTOAUTON IU20 HANKINTA

JOHTOAUTON IU20 HANKINTA 1 JOHTOAUTON IU20 HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne johtoautosta. Hankintamenettely Hankintamenettely on avoin. Hankintailmoitus on julkaistu HILMA-palvelussa osoitteessa hankintailmoitukset.fi

Lisätiedot

Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Lomake 1/2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) TILA-AUTON HANKINTA Pyydämme tarjoustanne uudesta TILA-AUTOSTA. Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin. Tarjouspyyntö on julkaistu

Lisätiedot

PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ

PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ 1 15.3.2016 PEHMOPAPEREIDEN TARJOUSPYYNTÖ Valkeakosken kaupunki ja Akaan kaupunki pyytävät tarjoustanne pehmopapereista oheisen tuotetaulukkoliitteen (liite 1) mukaan. Sopimusaika Sopimuskausi on kolme

Lisätiedot

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla.

Hankinnasta on ilmoitettu Hilma-palvelussa (julkisten hankintojen sähköinen markkinapaikka) ja Oulun kaupungin www-sivuilla. Tarjouspyyntö 1(5) Kaivurikuormaajan hankinta pyytää tarjoustanne yhdestä nelipyörävetoisesta runko-ohjattavasta kaivurikuormaajasta eli traktorikaivurista (koneluokitus KKT 06 R) tämän tarjouspyynnön

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ 26.3.2008

TARJOUSPYYNTÖ 26.3.2008 TARJOUSPYYNTÖ 26.3.2008 Karelia ENPI CBC (2007-2013) on EU:n naapuruus- ja kumppanuusinstrumentin mukainen rajanylittävän yhteistyön ohjelma. Ohjelma on Kainuun, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Pohjanmaan

Lisätiedot

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012

KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 TARJOUSPYYNTÖ 1 (7) KATEAINEIDEN HANKINTA 2012 Hankintayksikkö Espoon kaupunki,., 02070 ESPOON KAUPUNKI. Tarjouspyyntö Espoon Kaupunkitekniikka-liikelaitos pyytää tarjoustanne viheralueiden rakentamiseen

Lisätiedot

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA.

ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1 ITÄ-UUDENMAAN PELASTUSLAITOS PYYTÄÄ TARJOUSTA LETKU JA LIITINKALUSTOSTA. 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot tulee ilmoittaa yhteenvetolomakkeessa jota tulee täyttää ja lähettää tarjouksen mukana.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön

Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Tarjouspyyntö Sähköasentajan työkalusarjat oppilaskäyttöön Hankintaa koskevat yhteystiedot: Vaasan kaupunki / Sivistystoimi / Vamia, Energiapalvelut Yhteyshenkilö:Esa Karhunmaa Puhelin: 040 8467920 Sähköpostiosoite:

Lisätiedot

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ

LIITE 4: TARJOUSPYYNTÖ Hankinta: Muistiliiton paino- ja jakelupalvelut, tilausjärjestelmä ja logistiikka Muistiliitto ry (jäljempänä tilaaja) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavassa 23.8.2017 julkaistun hankintailmoituksen

Lisätiedot

4. Toimittajan valinta Tuotteiden toimittajaksi valitaan edullisimman tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen tehnyt toimittaja.

4. Toimittajan valinta Tuotteiden toimittajaksi valitaan edullisimman tarjouspyynnön mukaisen tarjouksen tehnyt toimittaja. 12.3.2012 TARJOUSPYYNTÖ RUOANKULJETUKSISTA 1. Hankinnan kuvaus Raahen kaupungin hankintapalvelut pyytää Raahen kaupungin ateria- ja puhtauspalveluille tarjouksia ruoankuljetuksista liitteen mukaisesti.

Lisätiedot

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana.

Espoon kaupunki ei voi sitoutua tiettyihin hankintamääriin sopimuskauden aikana. TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) SUUN TERVEYDENHUOLLON RÖNTGENKUVIEN LAUSUNTOPALVELUIDEN HANKINTA Tarjouspyyntö Puitesopimus ja sopimuskausi Hankintapäätös Espoon kaupunki pyytää tarjousta suun terveydenhuollon röntgenkuvien

Lisätiedot

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. TARJOUSPYYNTÖ 1 (5) KÄYTETYN DUMPPERIN (TRD) HANKINTA Pyydämme tarjoustanne käytetystä Traktoridumpperista, TRD (dumpperista). Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä hankinta. Hankintamenettely Avoin.

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki

Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Tarjouspyyntö 1 (5) Ydinlaitosten mekaanisten laitteiden valmistuksen, asennuksen ja käyttöönoton valvonnan ja tarkastustoiminnan tuki Säteilyturvakeskus (jäljempänä STUK) (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta):

Tarjouspyyntö 1 (5) Hankinnan kohteena ovat seuraavat asiantuntijapalvelut (kaksi osa-aluetta): Tarjouspyyntö 1 (5) YDINLAITOSTEN SÄHKÖJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN SEKÄ OHJELMISTOPOHJAISTEN AUTOMAATIOJÄRJESTELMIEN JA -LAITTEIDEN ARVIOINTIA KOSKEVAT ASIANTUNTIJAPALVELUT Säteilyturvakeskus (jäljempänä

Lisätiedot

Loviisan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjoustanne esi- ja perusopetuksen oppikirjoista lukuvuodelle 2012 2013.

Loviisan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjoustanne esi- ja perusopetuksen oppikirjoista lukuvuodelle 2012 2013. Tarjouspyyntö oppikirjahankinnoista lukuvuodelle 2012 2013 Loviisan kaupungin sivistyskeskus pyytää tarjoustanne esi- ja perusopetuksen oppikirjoista lukuvuodelle 2012 2013. 1. Hankinnan kuvaus Hankinta

Lisätiedot

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde

Tarjouspyyntö 1 (5) TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ. 1 Hankinnan kohde Tarjouspyyntö 1 (5) 16.11.2017 TARJOUSPYYNTÖ TIEDOTUSLEHDESTÄ 1 Hankinnan kohde Kaarinan kaupunki (tilaaja) pyytää tarjousta kaikkiin Kaarinan kaupungin kotitalouksiin jaettavan tiedotuslehden julkaisemista,

Lisätiedot

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon.

Hankintamenettely on avoin. Hankinnan arvo ylittää kansallisen kynnysarvon. 1 ELEKTRONISTEN SUURTEHOHÄLYTTIMIEN HANKINTA Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne kolmesta (3) elektronisesta, teholtaan 2000 W, suurtehohälyttimestä asennuksineen jäljempänä olevan tarjouspyynnön

Lisätiedot

LIEDENPOHJAN, VASKIVEDEN, KILLINKOSKEN, KOTALAN, ÄIJÄNNEVAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNETARJOUSPYYNTÖ AJALLE

LIEDENPOHJAN, VASKIVEDEN, KILLINKOSKEN, KOTALAN, ÄIJÄNNEVAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN OSTOPALVELULIIKENNETARJOUSPYYNTÖ AJALLE VIRTAIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ Koulutoimisto Tuula Jokinen PL 85 7.2.2014 34801 VIRRAT P. 03-4851260 tuula.jokinen@virrat.fi LIEDENPOHJAN, VASKIVEDEN, KILLINKOSKEN, KOTALAN, ÄIJÄNNEVAN JA KURJENKYLÄN ALUEEN

Lisätiedot

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä

Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 Heikinkuja Mäntsälä Tekniset palvelut Tarjouspyyntö Sivu 1/5 TARJOUSPYYNTÖ 42/2017 MAA- JA KIVIAINESTEN HANKINTA VUODELLE 2018 Hankinnan kohde Mäntsälän kunta/tekniset palvelut/kuntatekniikka pyytää tarjouksia tarjousliitteen

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Liikuntapalvelut Sauvosaarenkatu 11 94100 KEMI

KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Liikuntapalvelut Sauvosaarenkatu 11 94100 KEMI KEMIN KAUPUNKI TARJOUSPYYNTÖ 1 (6) Sivistyspalvelukeskus Kulttuuriosasto 04.06.2012 Sauvosaarenkatu 11 Kemin kaupunki pyytää tarjoustanne: a) yhdestä lähiliikuntapaikan tekonurmesta asennettuna b) yhdestä

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ RUOKAPERUNA, RAAKA, KUORITTU JA KUORIMATON SEKÄ TUOREET JUUREKSET

TARJOUSPYYNTÖ RUOKAPERUNA, RAAKA, KUORITTU JA KUORIMATON SEKÄ TUOREET JUUREKSET 1 VIRTAIN KAUPUNKI 03.09.2014 TARJOUSPYYNTÖ RUOKAPERUNA, RAAKA, KUORITTU JA KUORIMATON SEKÄ TUOREET JUUREKSET Virtain kaupunki pyytää sitovaa tarjoustanne kuorimattomasta ja kuoritusta, raa`asta ruokaperunasta

Lisätiedot

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys

Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) TARJOUSPYYNTÖ Dnro 3556/ /2011 Päiväys Espoon kaupungin hankintapalvelut PALVELUHANKINTOJEN 1 (6) HELMET-KIRJASTOJEN AINEISTON PERINTÄPALVELUJEN HANKINTA Espoon kaupungin hankintapalvelut järjestää tarjouskilpailun HelMet-kirjaston perintäpalvelusta

Lisätiedot

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin.

Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. TARJOUSPYYNTÖ TYÖTERVEYSPALVELUT Etelä-Savon maakuntaliitto pyytää tarjoustanne työterveyspalveluiden tuottamisesta Etelä- Savon maakuntaliiton tarpeisiin. Etelä-Savon maakuntaliitto on 14 eteläsavolaisen

Lisätiedot

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja.

Toimitusehto on DDP (Järvenpää). Osatarjoukset eivät ole sallittuja. Vaihtoehtoiset tarjoukset eivät ole sallittuja. Tarjouspyyntö 1 (5) 29.9.2017 Viite: Välskärinpolun HVP/2017 Välskärinpolun hulevesipumppaamo, laitehankinta Järvenpään Vesi pyytää kokonaishintaista tarjoustanne, Välskärinpolun hulevesipumppaamosta tämän

Lisätiedot

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely)

TARJOUSPYYNTÖ. TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) Hankintapalvelut TARJOUSPYYNTÖ Puisto- ja leikkikenttävälineet 1(5) 12.12.2016 TARJOUSPYYNTÖ PUISTO- JA LEIKKIKENTTÄVÄLINEIDEN HANKINNASTA (puitejärjestely) 1. Hankinnan kuvaus Nurmijärven kunnan hankintapalvelut

Lisätiedot

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut.

3. Hinnoittelu Tarjouksessa tulee käyttää arvonlisäverotonta nettohinnoittelua (alv 0 %). Hinnan tulee olla kiinteän ja sisältää kaikki kulut. 1 PALOLETKUT Itä-Uudenmaan pelastuslaitos pyytää tarjoustanne paloletkuista seuraavasti: YLEISTÄ 1. Tiedot toimittajasta Yrityksen tiedot, kaupparekisteriote, lääninveroviraston todistus maksetuista veroista

Lisätiedot

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä:

Hankinnan kohde ja sitä koskevat vaatimukset on kuvattu yksityiskohtaisesti seuraavissa liitteissä: HELSINGIN YHTEISLYSEON KALUSTEIDEN HANKINTA Maanviljelyslyseon osakeyhtiö/helsingin yhteislyseo (jäljempänä tilaaja tai hankintayksikkö ) pyytää tarjousta Hilma-ilmoituskanavaan 10.3.2017 lähetetyn hankintailmoituksen

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjouksia oppikirjoista lukuvuosille 2015 2016 ja 2016 2017. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 2.2.2015 (www.hankintailmoitukset.fi)

Lisätiedot