06/25/2016. Kit Components. Components: Pepsin, 250mg

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "06/25/2016. Kit Components. Components: Pepsin, 250mg"

Transkriptio

1 06/25/2016 Kit Components Product code V1959 Components: V195A Description Pepsin Pepsin, 250mg

2

3 Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: V195A CAS-numero: EY-numero: Indeksinumero: Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla. Aineen / valmisteen käyttö Laboratoriokemikaalit 1.3 Käyttöturvallisuustiedotteen toimittajan tiedot Valmistaja/toimittaja: Promega Corporation 2800 Woods Hollow Road Madison, WI U.S.A SDS author: Regulatory.Affairs@promega.com Tietoja antaa: Promega Biotech AB Finnboda Varvsväg 16 pl Nacka Sweden Tel Fax sweorder@promega.com SDS kirjailija: Regulatory.Affairs@promega.com 1.4 Hätäpuhelinnumero: Kemiallisten kiireellisiä öljyvahingosta kärsineet elinkeinot, vuotaa, tulipaloa, altistumisen tai onnettomuuden tai vaatia chemtrec päivänä sisällä öisin USA: n ja Kanadan: outside USA: n ja Kanadan: (kerääminen kehottaa hyväksyä) (jatkuu sivulla 2)

4 Sivu: 2/7 (jatkuu sivulla 1) * KOHTA 2: Vaaran yksilöinti 2.1 Aineen tai seoksen luokitus Luokitus asetuksen (EY) N:o 1272/2008 mukaisesti GHS08 terveysvaara Resp. Sens. 1 H334 Voi aiheuttaa hengitettynä allergia- tai astmaoireita tai hengitysvaikeuksia. GHS07 Skin Irrit. 2 H315 Ärsyttää ihoa. Eye Irrit. 2 H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. STOT SE 3 H335 Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. 2.2 Merkinnät Merkinnät asetuksen (EY) N:o 1272/2008 mukaisesti Aine on luokiteltu ja merkitty CLP-asetuksen mukaan. Varoitusmerkit GHS07, GHS08 Huomiosana Vaara Vaaran määräävät komponentit etiketeissä: Pepsin A Vaaralausekkeet H315 Ärsyttää ihoa. H319 Ärsyttää voimakkaasti silmiä. H334 Voi aiheuttaa hengitettynä allergia- tai astmaoireita tai hengitysvaikeuksia. H335 Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Turvalausekkeet P264 Pese huolellisesti käsittelyn jälkeen. P280 Käytä suojakäsineitä/suojavaatetusta/silmiensuojainta/kasvonsuojainta. P284 Käytä hengityksensuojainta [jos ilmanvaihto on riittämätön]. P302+P352 JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Pese runsaalla vedellä. P305+P351+P338 JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. P312 Ota yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin jos ilmenee pahoinvointia. 2.3 Muut vaarat PBT- ja vpvb-arvioinnin tulokset PBT: vpvb: * KOHTA 3: Koostumus ja tiedot aineosista 3.1 Kemialliset ominaisuudet: Aineet CAS-nro. nimike Pepsin A Tunnistusnumero(t) EY-numero: Indeksinumero: (jatkuu sivulla 3)

5 Sivu: 3/7 (jatkuu sivulla 2) * KOHTA 4: Ensiaputoimenpiteet 4.1 Ensiaputoimenpiteiden kuvaus hengitettyä: Huolehdittava riittävästä raittiin ilman saannista; käännyttävä varmuuden vuoksi lääkärin puoleen. Tajuton pidettävä ja kuljetettava kyljellään. Oireiden esiintyessä saatettava lääkärin hoitoon. ihokosketuksessa: Pestävä heti vedellä ja saippualla ja huuhdottava hyvin. Käännyttävä lääkärin puoleen, mikäli iho on jatkuvasti ärsyyntynyt. aineen päästyä silmiin: Silmiä huuhdotaan luomet auki juoksevan veden alla useita minuutteja. Oireiden kestäessä käännytään lääkärin puoleen. nieltyä: Jos potilas kokee pahoinvointia tai on huolissaan, saada lääkärin hoitoon. 4.2 Tärkeimmät oireet ja vaikutukset, sekä välittömät että viivästyneet Allergiaa 4.3 Mahdollisesti tarvittavaa välitöntä lääketieteellistä apua ja erityishoitoa koskevat ohjeet Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla. KOHTA 5: Palontorjuntatoimenpiteet 5.1 Sammutusaineet Sopivat sammutusaineet CO2, kuivakemikaalisammutin tai vesisuihku. Suuremmat palot torjutaan vesisuihkulla tai alkoholeja kestävällä vaahdolla. 5.2 Aineesta tai seoksesta johtuvat erityiset vaarat Ei tiedossa 5.3 Palontorjuntaa koskevat ohjeet Ei erityisiä ohjeita * KOHTA 6: Toimenpiteet onnettomuuspäästöissä 6.1 Varotoimenpiteet, henkilönsuojaimet ja menettely hätätilanteessa Henkilöt vietävä turvaan. Vältettävä pölyn muodostumista. Käytettävä henkilökohtaista suojavaatetusta. 6.2 Ympäristöön kohdistuvat varotoimet: Erikoistoimenpiteitä ei tarvita. 6.3 Suojarakenteita ja puhdistusta koskevat menetelmät ja -välineet: Saastunut aine on jätteenä hävitettävä kohdan 13 mukaisesti. Otettava talteen mekaanisesti. Huolehdittava riittävästä tuuletuksesta. 6.4 Viittaukset muihin kohtiin Turvallista käsittelyä koskevia ohjeita kappaleessa 7. Aineen hävitystä koskevia ohjeita kappaleessa 13. * KOHTA 7: Käsittely ja varastointi 7.1 Turvallisen käsittelyn edellyttämät toimenpiteet Säiliöitä ei saa pitää suljettuina. Huolehdittava hyvästä tuuletuksesta/imusta työpaikalla. Työskentely sallittua ainoastaan poistoilmatuulettimen ollessa käynnissä. Palo- ja räjähdyssuojaohjeet: Pidettävä hengityssuojain käyttövalmiina. (jatkuu sivulla 4)

6 Sivu: 4/7 Tuote ei pala. 7.2 Turvallisen varastoinnin edellyttämät olosuhteet, mukaan luettuina yhteensopimattomuudet Varastointi: Varastotiloille ja säiliöille asetettavat vaatimukset: Ei erikoisvaatimuksia. Yhteisvarastointiohjeet: Ei tarvita. Lisätietoja varastointiehtoihin Astiat on pidettävä tiiviisti suljettuina. 7.3 Erityinen loppukäyttö Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla. (jatkuu sivulla 3) * KOHTA 8: Altistumisen ehkäiseminen ja henkilönsuojaimet Lisäohjeita teknisten laitteiden varustukseen: Ei muita tietoja, ks. kohta Valvontaa koskevat muuttujat Aineosat työpaikkakohtaisin valvottavin raja-arvoin: Tarpeeton Lisäohjeet: Tiedot perustuvat valmistushetkellä voimassaoleviin luetteloihin. 8.2 Altistumisen ehkäiseminen Henkilökohtainen suojavarustus: Yleiset suoja- ja hygieniatoimenpiteet: Pidettävä loitolla elintarvikkeista, juomista ja rehuista. Likaantuneet, aineen saastuttamat vaatekappaleet on riisuttava välittömästi. Kädet on pestävä ennen taukoja ja työn päätyttyä. Vältettävä ihokosketusta ja kosketusta silmiin. Työn aikana on syöminen ja juominen kielletty. Perusteellinen ihonpuhdistus heti aineen käsittelyn jälkeen. Hengityssuoja: I Lyhytaikaisessa tai vähäisessä altistuksessa hengityssuojasuodin; intensiivisessä tai pitempiaikaisessa rasituksessa ulkoilmasta riippumaton hengityssuojain. Käsisuojus: I Suojakäsineet. Valitse käsinemateriaali huomioon läpäisyaika, osuus diffuusio ja hajoaminen. Valitun suojakäsineet on täytettävä eritelmät direktiivin 89/686/ETY ja standardi Fi 374 nauttimisesta. Käsinemateriaali Soveltuvan käsinetyypin valikoima ei riipu yksinomaan materiaalista vaan myös muista laatuominaisuuksista ja vaihtelee eri valmistajilla. Silmäsuojus: I Suojalasit. Käyttää laitteita suojalaseja testattu ja hyväksytty hallituksen standard Fi 166(EU). * KOHTA 9: Fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet 9.1 Fysikaalisia ja kemiallisia perusominaisuuksia koskevat tiedot Yleiset ohjeet Olomuoto: Muoto: I kiinteä materiaali Väri: I väritön Haju: I Ei määritetty Hajukynnys: ph-arvo: Tilanmuutos Sulamispiste/sulamisalue: ei määrätty (jatkuu sivulla 5)

7 Sivu: 5/7 Kiehumispiste/kiehumisalue: Leimahduspiste: Syttyvyys (kiinteä, kaasumainen): Syttymislämpötila: Hajoamislämpötila: Itsesyttyvyys: Räjähdysvaara: Räjähdysrajat: alempi: ylempi: Höyrypaine: ei määrätty ei voida käyttää Aine ei ole syttyvä. Tuote ei ole räjähdysvaarallinen. Tiheys 20 C lämpötilassa: 0,62 g/cm³ Suhteellinen tiheys Höyryn tiheys Höyrystymisnopeus Liukenevuus/sekoittuvuus veteen: liukenematon Jakaantumiskerroin (-oktanoli/vesi): Viskositeetti: dynaaminen: kinemaattinen: Orgaaniset liuoteaineet: 0,0 % Kiinneainepitoisuus: 100,0 % 9.2 Muut tiedot Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla. (jatkuu sivulla 4) KOHTA 10: Stabiilisuus ja reaktiivisuus 10.1 Reaktiivisuus Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla Kemiallinen stabiilisuus Terminen hajoavuus / vältettävät olosuhteet: Ei hajaantumista määräystenmukaisessa käytössä Vaarallisten reaktioiden mahdollisuus Ei tiedossa vaarallisia reaktioita Vältettävät olosuhteet Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla Yhteensopimattomat materiaalit: Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla Vaaralliset hajoamistuotteet: Tiedossa ei ole vaarallisia hajoamistuotteita. * KOHTA 11: Myrkyllisyyteen liittyvät tiedot 11.1 Tiedot myrkyllisistä vaikutuksista Välitön myrkyllisyys Saatavilla olevien tietojen perusteella luokitus- kriteerit eivät täyty. Luokittelurelevantti LD/LC50-arvot: Ei tietoja saatavilla Ensisijainen ärsyttävä vaikutus: Ihosyövyttävyys/ihoärsytys Ärsyttää ihoa. Vakava silmävaurio/silmä-ärsytys Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Hengitysteiden tai ihon herkistyminen Voi aiheuttaa hengitettynä allergia- tai astmaoireita tai hengitysvaikeuksia. (jatkuu sivulla 6)

8 Sivu: 6/7 (jatkuu sivulla 5) CMR-vaikutukset eli syöpää aiheuttavat, perimää vaurioittavat ja lisääntymiselle vaaralliset vaikutukset Sukusolujen perimää vaurioittavat vaikutukset Saatavilla olevien tietojen perusteella luokitus- kriteerit eivät täyty. Syöpää aiheuttavat vaikutukset Saatavilla olevien tietojen perusteella luokitus- kriteerit eivät täyty. Lisääntymiselle vaaralliset vaikutukset Saatavilla olevien tietojen perusteella luokitus- kriteerit eivät täyty. Elinkohtainen myrkyllisyys kerta-altistuminen Saattaa aiheuttaa hengitysteiden ärsytystä. Elinkohtainen myrkyllisyys toistuva altistuminen Saatavilla olevien tietojen perusteella luokitus- kriteerit eivät täyty. Aspiraatiovaara Saatavilla olevien tietojen perusteella luokitus- kriteerit eivät täyty. * KOHTA 12: Tiedot vaarallisuudesta ympäristölle 12.1 Myrkyllisyys Vesimyrkyllisyys: Ei haitallisia vesiympäristölle Pysyvyys ja hajoavuus Ei saatavilla 12.3 Biokertyvyys Ei tiedossa 12.4 Liikkuvuus maaperässä Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla. Ekotoksiset vaikutukset: Huomautus: Ei saatavilla Ekologisia lisätietoja: Yleisohjeita: tiedossa ei ole vesistövaarallisuutta PBT- ja vpvb-arvioinnin tulokset PBT: vpvb: 12.6 Muut haitalliset vaikutukset Merkittäviä lisätietoja ei ole saatavilla. * KOHTA 13: Jätteiden käsittelyyn liittyvät näkökohdat 13.1 Jätteiden käsittelymenetelmät Suositus: Hävityksen tulisi mukaisesti sovellettavien alueellisten, kansallisten ja paikallisten lakien ja määräysten mukaisesti. Katso kohta 7: Käsittely ja varastointi ja 8 : valotussäätö / henkilökohtaiset suojaimet lisää Tietojen käsittelyssä ja työntekijöiden suojelua. Puhdistamattomat pakkaukset: Suositus: Hävitettävä virallisten määräysten mukaisesti. * KOHTA 14: Kuljetustiedot 14.1 YK-numero Ei ole vaarallinen kuljetusta varten ADR, ADN, IMDG, IATA 14.2 Kuljetuksessa käytettävä virallinen nimi Ei mitään ADR, ADN, IMDG, IATA 14.3 Kuljetuksen vaaraluokka Ei mitään ADR, ADN, IMDG, IATA luokka 14.4 Pakkausryhmä Ei mitään (jatkuu sivulla 7)

9 Sivu: 7/7 ADR, IMDG, IATA 14.5 Ympäristövaarat: Marine pollutant: 14.6 Erityiset varotoimet käyttäjälle 14.7 Kuljetus irtolastina Marpol-sopimuksen II liitteen ja IBC-säännöstön mukaisesti UN "Model Regulation": Ei (jatkuu sivulla 6) * KOHTA 15: Lainsäädäntöä koskevat tiedot 15.1 Nimenomaisesti ainetta tai seosta koskevat turvallisuus-, terveys- ja ympäristösäännökset tai - lainsäädäntö Direktiivi 2012/18/EU Nimetyt vaaralliset aineet - LIITE I Aine ei sisälly Kansalliset määräykset: VbF:n mukainen luokitus: Luokka osuus % I 100, Kemikaaliturvallisuusarviointi: Kemikaaliturvallisuusarviointia ei ole tehty. KOHTA 16: Muut tiedot Annetut tiedot perustuvat tämänhetkisiin tietoihimme. Ne eivät kuitenkaan anna takuuta tuotteen ominaisuuksista eivätkä aikaansaa sopimuksellista oikeussuhdetta. Näyttelyalue ohjelehti: Promega Corporation Safety Department 2800 Woods Hollow Road Madison, WI U.S.A. Lyhenteet ja lyhytnimet: ADR: Accord européen sur le transport des marchandises dangereuses par Route (European Agreement concerning the International Carriage of Dangerous Goods by Road) IMDG: International Maritime Code for Dangerous Goods IATA: International Air Transport Association GHS: Globally Harmonised System of Classification and Labelling of Chemicals EINECS: European Inventory of Existing Commercial Chemical Substances CAS: Chemical Abstracts Service (division of the American Chemical Society) VbF: Verordnung über brennbare Flüssigkeiten, Österreich (Ordinance on the storage of combustible liquids, Austria) LC50: Lethal concentration, 50 percent LD50: Lethal dose, 50 percent PBT: Persistent, Bioaccumulative and Toxic vpvb: very Persistent and very Bioaccumulative Skin Irrit. 2: Ihosyövyttävyys/ihoärsytys Kategoria 2 Eye Irrit. 2: Vakava silmävaurio/silmä-ärsytys Kategoria 2 Resp. Sens. 1: Hengitysteitä herkistävä Kategoria 1 STOT SE 3: Elinkohtainen myrkyllisyys (kerta-altistuminen) Kategoria 3 * Tiedot muutettu alkuperäisestä versiosta

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 02069 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Kit Components. PowerPlex 5C Matrix Standard

Kit Components. PowerPlex 5C Matrix Standard 11/12/2015 Kit Components Product code DG4850 Components: DG430 DM145A Description PowerPlex 5C Matrix Standard 5C Matrix Mix Matrix Dilution Buffer Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 1610721 CAS-numero: 57-50-1 EY-numero: 200-334-9 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: ProArt Wax Disc for Zenotec 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10021673 CAS-numero: 2646-71-1 EY-numero: 220-163-3 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Kit Components. Nuclease-Free Water, 500ml

Kit Components. Nuclease-Free Water, 500ml 06/25/2016 Kit Components Product code P1197 Components: P119 Description Nuclease-Free Water, 500ml Nuclease-Free Water Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot

Lisätiedot

Kit Components. ReadyAmp Genomic DNA Purification System. Nuclease-Free Water ReadyAmp Genomic DNA Purification Resin Autoclaved Magnetic Stir Bar

Kit Components. ReadyAmp Genomic DNA Purification System. Nuclease-Free Water ReadyAmp Genomic DNA Purification Resin Autoclaved Magnetic Stir Bar 02/17/2016 Kit Components Product code A7710 Components: P119 A774 A779A Description ReadyAmp Genomic DNA Purification System Nuclease-Free Water ReadyAmp Genomic DNA Purification Resin Autoclaved Magnetic

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/4 Painatuspäivämäärä 20.04.2012 Versionumero 5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Kauppanimike: Die silicone base Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Lisäaine

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 100678 CAS-numero: 3632-91-5 EINECS-numero: 222-848-2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 600543 Nimike: Kalibrointisarja sameusmittaukselle (erilaiset NTU-arvot) Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste CAS-numero: 66402-68-4 EY-numero: 266-340-9 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 120140 Nimike: Kloridi-vakioliuos 10 g/l Cl Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja

Lisätiedot

06/25/2016. Kit Components. UDP-GA, 100mM, 50uL. Components: UDP-GA, 100mM

06/25/2016. Kit Components. UDP-GA, 100mM, 50uL. Components: UDP-GA, 100mM 06/25/2016 Kit Components Product code V7321 Components: V732 Description UDP-GA, 100mM, 50uL UDP-GA, 100mM Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 100780 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

06/25/2016. Kit Components. Components:

06/25/2016. Kit Components. Components: 06/25/2016 Kit Components Product code V3171 Components: V317 Description Urea, 1kg Urea Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 531-2411, 531-2412, 531-2413, 531-2414, 531-2415 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 162649 CAS-numero: 13746-66-2 EY-numero: 237-323-3 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/5 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Hampaiden

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10015887, 10015888, 10015889, 10015890, 10015891, 10015970, 10015971, 10015972, 10015973,

Lisätiedot

Kit Components. VivoGlo Luciferin, In Vivo grade, 250 mg. VivoGlo Luciferin, In Vivo Grade

Kit Components. VivoGlo Luciferin, In Vivo grade, 250 mg. VivoGlo Luciferin, In Vivo Grade 06/25/2016 Kit Components Product code P1042 Components: P104 Description VivoGlo Luciferin, In Vivo grade, 250 mg VivoGlo Luciferin, In Vivo Grade Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 Painatuspäivämäärä 08.02.2017 Versionumero 1 Tarkistus: 08.02.2017 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Registrado Scan katalysaatori

Lisätiedot

Kit Components. Asp-N, Sequencing Grade

Kit Components. Asp-N, Sequencing Grade 06/25/2016 Kit Components Product code V1621 Components: V162A Description Asp-N Sequencing Grade Asp-N, Sequencing Grade Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Kit Components. ADCC Reporter Bioassay, Target (WIL2-S) ADCC Bioassay Target Cells WIL2-S ADCC Bioassay control antibody

Kit Components. ADCC Reporter Bioassay, Target (WIL2-S) ADCC Bioassay Target Cells WIL2-S ADCC Bioassay control antibody 06/25/2016 Kit Components Product code G7013 Components: G7270 G7210 Description ADCC Reporter Bioassay, Target (WIL2-S) ADCC Bioassay Target Cells WIL2-S ADCC Bioassay control antibody Sivu: 1/7 Painatuspäivämäärä

Lisätiedot

10/26/2015. Kit Components. pnl1.2 [NlucP] Vector. Components: pnl PEST Vector

10/26/2015. Kit Components. pnl1.2 [NlucP] Vector. Components: pnl PEST Vector 10/26/2015 Kit Components Product code N1011 Components: N101 Description pnl1.2 [NlucP] Vector pnl PEST Vector Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Kit Components. PowerQuant Calibration Kit

Kit Components. PowerQuant Calibration Kit 06/25/2016 Kit Components Product code DS1221 Components: DS106 DS107 DS108 DS109 DS110 DS111 Description PowerQuant Calibration Kit PowerQuant Calibration Standard, FAM (6 um) PowerQuant Calibration Standard,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste CAS-numero: 68476-96-0 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 10026936, 10026937, 10026920, 10026921, 10040525 CAS-numero: 9004-70-0 Indeksinumero: 603-037-01-3

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 53789 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

10/26/2015. Kit Components. Proteinase K, 100mg. Components: Proteinase K

10/26/2015. Kit Components. Proteinase K, 100mg. Components: Proteinase K 10/26/2015 Kit Components Product code V3021 Components: V302 Description Proteinase K, 100mg Proteinase K Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 140120 Nimike: ISA-liuos kalsiumelektrodeille Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt

Lisätiedot

Kit Components. Protein Precipitation Solution

Kit Components. Protein Precipitation Solution 06/25/2016 Kit Components Product code A7951 Components: A795 Description Protein Precipitation Protein Precipitation Solution Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste CAS-numero: 9002-18-0 EY-numero: 232-658-1 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja

Lisätiedot

Kit Components. High Capacity Magne Streptavidin Beads

Kit Components. High Capacity Magne Streptavidin Beads 06/02/2016 Kit Components Product code V7820 Components: V782A Description High Capacity Magne Streptavidin Beads High Capacity Magne Streptavidin Beads Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen käyttö Liima

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Kit Components. ONE-Glo EX Luciferase Assay Sys,10ml. ONE-Glo EX Luciferase Assay Buffer ONE-Glo EX Luciferase Assay Substrate

Kit Components. ONE-Glo EX Luciferase Assay Sys,10ml. ONE-Glo EX Luciferase Assay Buffer ONE-Glo EX Luciferase Assay Substrate 06/25/2016 Kit Components Product code E8110 Components: E632 E633A Description ONE-Glo EX Luciferase Assay Sys,10ml ONE-Glo EX Luciferase Assay Buffer ONE-Glo EX Luciferase Assay Substrate Sivu: 1/6

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 62781 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Kit Components. QuantiFluor ONE dsdna System, 100rxn. Components: QuantiFluor ONE dsdna Dye E497 1X TE Buffer, ph 7.5 QuantiFluor ONE Lambda DNA

Kit Components. QuantiFluor ONE dsdna System, 100rxn. Components: QuantiFluor ONE dsdna Dye E497 1X TE Buffer, ph 7.5 QuantiFluor ONE Lambda DNA 10/27/2015 Kit Components Product code E4871 Description QuantiFluor ONE dsdna System, 100rxn Components: E489 QuantiFluor ONE dsdna Dye E497 1X TE Buffer, ph 7.5 E490 QuantiFluor ONE Lambda DNA Sivu:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Kit Components. HaloLink Array Six Slide System. HaloTag pab HaloLink Slides HaloLink Array Gaskets - Article

Kit Components. HaloLink Array Six Slide System. HaloTag pab HaloLink Slides HaloLink Array Gaskets - Article 06/25/2016 Kit Components Product code G6190 Components: G928 G494 G495A Description HaloLink Array Six Slide System HaloTag pab HaloLink Slides HaloLink Array Gaskets - Article Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/4 Painatuspäivämäärä 12.05.2015 Versionumero 5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Registrado x-tra/clear peruspasta 1.2 Aineen tai

Lisätiedot

Kit Components. TNT T7 Insect Cell Extract Protein Expression System. TNT T7 ICE Master Mix Luciferase ICE T7 Control DNA Nuclease-Free Water

Kit Components. TNT T7 Insect Cell Extract Protein Expression System. TNT T7 ICE Master Mix Luciferase ICE T7 Control DNA Nuclease-Free Water 06/25/2016 Kit Components Product code L1102 Components: L110 L105 P119 Description TNT T7 Insect Cell Extract Protein Expression System TNT T7 ICE Master Mix Luciferase ICE T7 Control DNA Nuclease-Free

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste CAS-numero: 8042-47-5 EY-numero: 232-455-8 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 101263 CAS-numero: 5175-83-7 EY-numero: 225-958-9 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

07/18/2014. Kit Components. Components: Pepsin, 250mg

07/18/2014. Kit Components. Components: Pepsin, 250mg 07/18/2014 Kit Components Product code V1959 Components: V195A Description Pepsin Pepsin, 250mg Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: NEG072002MC, NEG072007MC, NEG072014MC 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 100541 CAS-numero: 1405-10-3 EY-numero: 215-773-1 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

06/25/2016. Kit Components. Incubation Buffer, 15ml. Components: Incubation Buffer

06/25/2016. Kit Components. Incubation Buffer, 15ml. Components: Incubation Buffer 06/25/2016 Kit Components Product code D920D-C Components: D920 Description Incubation Buffer, 15ml Incubation Buffer Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1

Lisätiedot

Kit Components. SignaTECT Protein Tyrosine Kinase Assay Sys. 96rxns. BSA 10 mg/ml PTK Biotinylated Peptide Substrate 2 2.5mM

Kit Components. SignaTECT Protein Tyrosine Kinase Assay Sys. 96rxns. BSA 10 mg/ml PTK Biotinylated Peptide Substrate 2 2.5mM 06/25/2016 Kit Components Product code V6480 Description SignaTECT Protein Tyrosine Kinase Assay Sys. 96rxns Components: V222 ATP 0.5mM V275 BSA 10 mg/ml V287 PTK Biotinylated Peptide Substrate 1 2.5mM

Lisätiedot

Kit Components. NG1001 ProNex DNA QC Assay Calibration Kit, Components: ProNex DNA QC Calibration Buffer

Kit Components. NG1001 ProNex DNA QC Assay Calibration Kit, Components: ProNex DNA QC Calibration Buffer 12.09.2017 Kit Components Product code Description NG1001 ProNex DNA QC Assay Calibration Kit, 7500 Components: NG111 NG106A NG107A NG108A NG109A NG110A ProNex DNA QC Calibration Buffer ProNex DNA QC Calibration

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 5S77 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 3564296 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste CAS-numero: 9004-35-7 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Kit Components. AMV Reverse Transcriptase, 300u. AMV Reverse Transcriptase 5X Reaction Buffer AMV Reverse Transcriptase

Kit Components. AMV Reverse Transcriptase, 300u. AMV Reverse Transcriptase 5X Reaction Buffer AMV Reverse Transcriptase 06/25/2016 Kit Components Product code M5101 Components: M515 M510 Description AMV Reverse Transcriptase, 300u AMV Reverse Transcriptase 5X Reaction Buffer AMV Reverse Transcriptase Sivu: 1/6 Painatuspäivämäärä

Lisätiedot

Kit Components. T4 DNA Ligase (HC), 500u. T4 DNA Ligase 10X Buffer

Kit Components. T4 DNA Ligase (HC), 500u. T4 DNA Ligase 10X Buffer 06/25/2016 Kit Components Product code M1794 Components: M179 C126 Description T4 DNA Ligase (HC), 500u DNA Ligase T4 DNA Ligase 10X Buffer Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen

Lisätiedot

Kit Components. Alkaline Phosphatase 10X Buffer

Kit Components. Alkaline Phosphatase 10X Buffer 06/25/2016 Kit Components Product code M1833 Components: M183 Description CIAP Buffer Pack Alkaline Phosphatase 10X Buffer Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot

Lisätiedot

Kit Components. CellTiter 96 AQueous MTS Reagent Powder

Kit Components. CellTiter 96 AQueous MTS Reagent Powder 06/25/2016 Kit Components Product code G1111 Components: G111 Description CellTiter 96 AQueous MTS Reagent Powder, 1gm CellTiter 96 AQueous MTS Reagent Powder Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: G7282 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen

Lisätiedot

Kit Components. Blue/Orange 6X Loading Dye. Lambda DNA / EcoR I + Hind III

Kit Components. Blue/Orange 6X Loading Dye. Lambda DNA / EcoR I + Hind III 06/25/2016 Kit Components Product code G1731 Components: G190 G173 Description Lambda DNA / EcoR I + Hind III Blue/Orange 6X Loading Dye Lambda DNA / EcoR I + Hind III Sivu: 1/6 Painatuspäivämäärä 25.06.2016

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artiklan mukainen Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Kit Components. DNA Ladder, 1kb, 500ul (100 lanes) Blue/Orange 6X Loading Dye

Kit Components. DNA Ladder, 1kb, 500ul (100 lanes) Blue/Orange 6X Loading Dye 10/26/2015 Kit Components Product code G5711 Components: G571 G190 Description DNA Ladder, 1kb, 500ul DNA Ladder, 1kb, 500ul (100 lanes) Blue/Orange 6X Loading Dye Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen

Lisätiedot

22.07.2015 KIT COMPONENTS

22.07.2015 KIT COMPONENTS Bio-Rad 22.07.2015 KIT COMPONENTS Product name: Access HCV Ab PLUS CALIBRATORS Product code: 34335 Article number Description Quantity Symbols 3435A Access HCV Ab PLUS CALIBRATORS - Negative Calibrator

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: S-1020 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella

Lisätiedot

Kit Components. HaloTag Standard Protein. GST HaloTag Control Protein

Kit Components. HaloTag Standard Protein. GST HaloTag Control Protein 06/25/2016 Kit Components Product code G4491 Components: G449 Description HaloTag Standard Protein GST HaloTag Control Protein Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot

Lisätiedot

Kit Components. Buffer D 10X Buffer, 1ml Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA

Kit Components. Buffer D 10X Buffer, 1ml Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA 06/25/2016 Kit Components Product code Description R6055 SalI, 10,000u Components: R605 R004A R396 SalI Buffer D 10X Buffer, 1ml Bovine Serum Albumin, Acetylated Acetylated BSA Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 701603 CAS-numero: 163254-40-8 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

Kit Components. pmirglo Dual - Luciferase mirna Target Expression Vector, 20ug

Kit Components. pmirglo Dual - Luciferase mirna Target Expression Vector, 20ug 06/25/2016 Kit Components Product code E1330 Components: E133 C838 Description pmirglo Dual - Luciferase mirna Target Expression Vector, 20ug DL mirna TE Vector-1 Oligo Annealing Buffer Sivu: 1/6 * KOHTA

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 102888 CAS-numero: 8001-23-8 EY-numero: 232-276-5 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote

Käyttöturvallisuustiedote Sivu: 1/5 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

06/25/2016. Kit Components. Components:

06/25/2016. Kit Components. Components: 06/25/2016 Kit Components Product code H5001 Components: H500 Description Boric Acid Boric Acid Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero:

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Kit Components. GoTaq Probe qpcr Master Mix, 100rxn. GoTaq Probe qpcr Master Mix, 2X CXR Reference Dye Nuclease-Free Water

Kit Components. GoTaq Probe qpcr Master Mix, 100rxn. GoTaq Probe qpcr Master Mix, 2X CXR Reference Dye Nuclease-Free Water 06/25/2016 Kit Components Product code A6100 Components: A610 C541 P119 Description GoTaq Probe qpcr Master Mix, 100rxn GoTaq Probe qpcr Master Mix, 2X CXR Reference Dye Nuclease-Free Water Sivu: 1/6

Lisätiedot

Kit Components. Klenow Fragment Nuclease-Free Water Prime-a-Gene dttp, 1.5mM. Labeling 5X Buffer BSA, Nuclease-Free Prime-a-Gene Control DNA

Kit Components. Klenow Fragment Nuclease-Free Water Prime-a-Gene dttp, 1.5mM. Labeling 5X Buffer BSA, Nuclease-Free Prime-a-Gene Control DNA 06/25/2016 Kit Components Product code U1100 Components: M220 P119 U111 U112 U113 U114 U115 U116 U117 Description Prime-a-Gene System Klenow Fragment Nuclease-Free Water Prime-a-Gene datp, 1.5mM Prime-a-Gene

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti

Käyttöturvallisuustiedote. Osmo Color Puukitti Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Kauppanimike: Osmo Color Puukitti Artikkelinumero: 7300, 7301, 7302, 7303, 7304 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 1411853, 1411852, 1411851, 1411831, 1411841, 9703916, 1411842, 9703921 1.2 Aineen tai seoksen

Lisätiedot

Kit Components. AMP-Glo Assay, 10,000 Assays. Ultra Pure ATP, 10mM Kinase-Glo One Solution, 10ml AMP-Glo Reagent I

Kit Components. AMP-Glo Assay, 10,000 Assays. Ultra Pure ATP, 10mM Kinase-Glo One Solution, 10ml AMP-Glo Reagent I 06/25/2016 Kit Components Product code V5012 Components: V506 V915 V505A V504 V503 Description AMP-Glo Assay, 10,000 Assays AMP, 10mM Ultra Pure ATP, 10mM Kinase-Glo One Solution, 10ml AMP-Glo Reagent

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Aineen / valmisteen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 9704000 CAS-numero: 7732-18-5 EY-numero: 231-791-2 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset

Lisätiedot

Kit Components. Single-use HB101 Competent Cells. HB101 Competent Cells, High Efficiency

Kit Components. Single-use HB101 Competent Cells. HB101 Competent Cells, High Efficiency 06/25/2016 Kit Components Product code L2015 Components: L201 Description Single-use HB101 Competent Cells HB101 Competent Cells, High Efficiency Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai

Lisätiedot

Kit Components. pgem -3Zf(-) DNA, 20 ug

Kit Components. pgem -3Zf(-) DNA, 20 ug 06/25/2016 Kit Components Product code P2261 Components: P226 P975 Description pgem -3Zf(-) DNA, 20 ug pgem -3Zf(-) DNA Bacterial Strain JM109 Sivu: 1/6 Painatuspäivämäärä 25.06.2016 Tarkistus: 04.06.2016

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 100550 CAS-numero: 58288-50-9 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

06/25/2016. Kit Components. Components: Antibiotic G-418 Sulfate Solution

06/25/2016. Kit Components. Components: Antibiotic G-418 Sulfate Solution 06/25/2016 Kit Components Product code V8091 Components: V809 Description Antibiotic G-418 Sulfate Solution Antibiotic G-418 Sulfate Solution Sivu: 1/7 * KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 9705902 CAS-numero: 473265-34-8 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 103818 106798 CAS-numero: 31284-96-5 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/5 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot Tuotetunniste Artikkelinumero: 107052 Nimike: Yhdistelmävakio 2 (korkea pitoisuus) Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut

Lisätiedot

Kit Components. HB101 Competent Cells, 1ml. Competent Cells Control DNA HB101 Competent Cells, High Efficiency

Kit Components. HB101 Competent Cells, 1ml. Competent Cells Control DNA HB101 Competent Cells, High Efficiency 06/25/2016 Kit Components Product code L2011 Components: L107 L201 Description HB101 Competent Cells, 1ml Competent Cells Control DNA HB101 Competent Cells, High Efficiency Sivu: 1/6 * KOHTA 1: Aineen

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 * 1 Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt, joita ei suositella Merkittäviä lisätietoja

Lisätiedot

Kit Components. AMV Reverse Transcriptase (HC), 600u. AMV Reverse Transcriptase AMV Reverse Transcriptase 5X Reaction Buffer

Kit Components. AMV Reverse Transcriptase (HC), 600u. AMV Reverse Transcriptase AMV Reverse Transcriptase 5X Reaction Buffer 06/25/2016 Kit Components Product code M9004 Components: M900 M515 Description AMV Reverse Transcriptase (HC), 600u AMV Reverse Transcriptase AMV Reverse Transcriptase 5X Reaction Buffer Sivu: 1/7 Painatuspäivämäärä

Lisätiedot

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen

Käyttöturvallisuustiedote 1907/2006/EY, 31 artikla mukainen Sivu: 1/6 KOHTA 1: Aineen tai seoksen ja yhtiön tai yrityksen tunnistetiedot 1.1 Tuotetunniste Artikkelinumero: 1407841, 1407851, 1407843 1.2 Aineen tai seoksen merkitykselliset tunnistetut käytöt ja käytöt,

Lisätiedot