ETIKETTIEN TULOSTUSOHJELMA. Lyhyt Yhteenveto

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "ETIKETTIEN TULOSTUSOHJELMA. Lyhyt Yhteenveto"

Transkriptio

1 ETIKETTIEN TULOSTUSOHJELMA Lyhyt Yhteenveto

2 Helppoa tarrasuunnittelua Ehdoton johtaja Seagull Scientific on johtava aitojen Windows-tarratulostustuotteiden valmistaja. BarTender oli itse asiassa ensimmäinen Windows-ohjelma, joka tuki sekä lasertulostimia että lämpökirjoittimia. Nykyään olemme johtava tarratulostimille tarkoitettujen aitojen Windows-ohjainten valmistaja ja tuemme yli 20 kieltä. Siksi sopivan Windows-tarraohjelmiston valinta on helppoa meillä on pisin kokemus ja parhaat tuotteet. Helppo oppia ja käyttää Jos olet käyttänyt jotakin muuta Windows-ohjelmaa, voit alkaa heti suunnitella ammattitason tarroja BarTenderilla. Ohjelmistoa on helppo käyttää, koska se noudattaa Microsoftin käytettävyysstandardeja. Voit lisätä hiirellä omia viivakoodeja, tekstiä ja kuvia helposti ja intuitiivisesti. Ohjelmiston tehokkailla toiminnoilla kokeneet käyttäjät voivat suunnitella tarroja vapaasti. Viivakoodit välittömästi! Voit luoda viivakoodeja ja muita objekteja vetämällä kohteita hiirellä. Ilmainen tekninen tuki USA:n ja Euroopan toimistomme tarjoavat ilmaista puhelin- ja sähköpostitukea 18 tuntia päivässä. Voit muokata ja tulostaa useita tarramalleja. Tarrojen tarkka suunnittelu näytössä Voit sommitella tarrat tarkasti näytössä ja esikatsella niitä ennen tulostusta, mikä säästää aikaa ja estää hukkatarrat. Poikkeuksellisen hyvä fontinhallinta Paljon erilaisia Windows- ja tulostinfontteja. Voit käyttää erilaisia tekstityylejä kappaleiden sisällä ja kytkeä niitä tietokantakenttiin. Edistyksellinen ja mukautettava sarjanumerointi Voit luoda mitä tahansa yksinkertaisista sarjanumeroista vaativiin mukautettuihin numerointeihin. Yhteensopivuustarrat ja tulostusvalmiit mallit Olemme perehtyneet lukuisiin tarrastandardeihin ja tehneet BarTenderista markkinoiden täydellisimmän työkalun yhteensopivuustarrojen luomiseen. Tehokkailla ja joustavilla toiminnoilla voit luoda tuhansien yhteensopivuustarrastandardien mukaisia tarroja esimerkiksi valmiiden tarramallien avulla.

3 Mukautettavat tiedonsyöttölomakkeet Jos saat tarroissa tarvittavat tiedot viime hetkellä, voit lisätä ne mukautettavien kehoteikkunoiden avulla tulostuksen aikana. Salasanasuojaus Voit estää tarramallien luvattoman muokkaamisen lukitsemalla BarTenderin tulostustilaan. Suuri ja laajennettava tarratietokanta Voit valita suuren mutta helppokäyttöisen tarratietokannan tuhansista erikokoisista tarroista. Lisäksi voit suunnitella omia tarrakokoja ja lisätä niitä tietokantaan tulevaa käyttöä varten. Eri alojen symbolikirjastot Voit valita sadoista laadukkaista ja skaalautuvista symboleista, jotka on luokiteltu aiheittain (esim. elektroniikka, vaaralliset materiaalit ja pakkausmerkinnät). Voit valita yli 2000 eri tarrakoosta. BarTenderin mukana tulee satoja valmiita symboleja. Omien toimintojen lisääminen Visual Basic Scriptillä Visual Basicin Scripting Assistant -ohjelmalla tavalliset käyttäjät voivat mukauttaa BarTender-ohjelmistoa erilaisia tiedonkäsittelytarpeita varten. Tietojen nopea ja helppo lisäys tarraobjekteihin Käytätpä tarroissasi useita tietokantoja tai vain yhtä tekstitiedostoa, BarTender näyttää käytettävissä olevat tietokentät helposti ymmärrettävässä muodossa. Voit kytkeä kenttiä viivakoodeihin ja tekstiobjekteihin vetämällä niitä hiirellä. Valmiiksi määritetyt ja uudelleenkäytettävät työkaluosat Voit suunnitella tarroja nopeasti lisäämällä niihin valmiiksi määritettyjä osia. Voit myös yhdistellä tarraobjekteja osiksi ja käyttää näitä osia uusissa tarramalleissa. BarTenderin työkalutoiminnoilla voit linkittää tietoja helposti vetämällä niitä hiirellä.

4 Integrointi muiden ohjelmien kanssa Tarrojen luominen on osa suurempaa prosessia. Siksi jotkin BarTenderin tehokkaimmista toiminnoista on suunniteltu käytettäviksi muiden ohjelmien kanssa. Tehokasta ja joustavaa tietojen louhintaa BarTender tukee hyvin erilaisia tiedonhakutapoja, yksinkertaisista valintaluetteloista aina monipuolisiin SQL-kyselyihin. Tietojen haku useimmista tietokannoista ja taulukoista BarTenderilla voit hakea tietoja useista eri tietokannoista verkon kautta. Sisältää Microsoft ODBC -tuen kymmeniä standardoituja ja valmistajakohtaisia tiedostomuotoja varten myös muissa kuin Windows-järjestelmissä, kuten UNIX, AS/400, Oracle, Sybase ja Informix. Tukee myös eroteltuja ja kiinteäleveyksisiä tekstitiedostoja. Voit lukea tietoja useista eri lähteistä. SAP IDoc -tiedostot BarTender on ainoa tarraohjelma, jonka rajapinnan on hyväksynyt virallisesti SAP, maailman suurin ERP (Enterprise Resource Planning) -ohjelmien valmistaja. Integrointiversiolla voit avata ja jäsentää SAP IDoc -tiedostoja sellaisenaan ilman tiedostomuunnoksia. Läpinäkyvä toiminta muissa ohjelmissa Kaikkia BarTender-versioita voi hallita muista ohjelmista käsin. Käyttäjän ei edes tarvitse tietää, että tarrojen tulostuksesta huolehtii BarTender. Tulos- tustöitä voi käynnistää kaikilla ohjelmilla, joilla voi suorittaa ohjelmansuoritus- tai shell-komennon. ActiveX-automaatio Microsoftin ActiveX-tekniikka on toteutettu integrointiversiossa siten, että sillä voi tehdä pitkällekin vietyjä integrointeja. Ohjelmisto tukee lukuisia kriittisen tärkeitä hallintatoimintoja ja töiden tilakyselyjä. Virheiden ja tapahtumien käsittely BarTender sisältää erilaisia sanomanhallintatoimintoja, kuten lokitiedostotuen, automaation poikkeukset ja Windowsin tapahtumalokit. Integrointiversio pystyy lähettämään ilmoituksensa myös sähköpostitse. Tulostusraportit Integrointiversio osaa luoda automaattisesti tyylikkäitä raportteja, joissa näkyvät tulostustöiden tiedot ja tulokset. Näitä tietoja ovat käytetyt tarramallit, työn aloitus- ja lopetusaika sekä jopa varsinaiset tarratiedot. Commander : tekee mukautetut middleware-ohjelmat tarpeettomiksi Miksi tekisit enää omia middleware-ohjelmia? Integrointiversion Commander-apuohjelman ansiosta tarratulostustöitä voivat käynnistää myös ohjelmat, joilla ei voi suoraan hallita BarTenderia. Jos et voi muuttaa muiden sovellusten lähdekoodia tai käytät muuta kuin Windows-alustaa, joka ei tue ActiveX: ää, voit asettaa Commanderin odottamaan tiettyä tiedostoa tai sähköpostiviestiä. Saatuaan sen Commander herättää BarTenderin, joka lukee tiedot ja tulostaa tarrat.

5 Seagullilla on ilo olla useiden johtavien tarratulostinvalmistajien virallinen ohjaintoimittaja. Helppokäyttöisempiä ja tehokkaampia kuin omat ohjaimet Useimmissa muissa tarraohjelmissa tulostustuki on osa pääohjelmaa DOS-ohjelmien tapaan. Tämä aiheuttaa Windows-yhteensopivuusongelmia ja heikentää verkon suorituskykyä. Seagullin ohjaimet sen sijaan alentavat koulutus- ja hallintakuluja, koska niitä käytettäessä ei tarvitse opetella ja tukea Windowsin Tulostuksenhallintaa vastaavia valmistajakohtaisia ohjelmia. Aitojen Windows-ohjaimien edut Arkkitehtuurimme perustuu Microsoftin ohjainstandardeihin, mikä tarjoaa seuraavat edut: parempi Windows-yhteensopivuus Windowsin taustatulostus nopeaan tulostukseen verkkojen parempi yhteensopivuus ja suurempi nopeus pienempi koulutustarve ja helpompi hallinta vaivattomampi ja edullisempi päivitys. Seagullin tarjoamat edut Tarratulostimia käytetään yleensä suurissa tuotantoyksiköissä. Tulostuksen nopeuttamiseksi valmistajat ovat lisänneet tulostimiin toimintoja, jotka vähentävät tulostustietojen määrää. Seagullin ohjaimien käyttö BarTenderin kanssa tarjoaa mm. seuraavat edut: tulostinpohjaiset viivakoodit ja sarjanumerointi ladattavat imuroitavat fontit ja kuvat tulostinpohjaiset tarramallit tarrojen muuttumattomien osien säilytys tulostimessa ja uudelleenkäyttö. Tuetut tulostimet BarTender tukee tulostimia, joille on Windows-ohjain, kuten lähes kaikki laserja mustesuihkutulostimet sekä matriisikirjoittimet. Seagull on myös kehittänyt parannettuja Windows-ohjaimia seuraaville valmistajille: Argox, APS, Autonics, Avery Dennison, Birch, Brady, C.Itoh, cab, Century Systems, Citizen, Cognitive, Comtec, Datamax, Datasouth, Eltron, ETISYS, Godex, IBM, Imaje, Intermec, Markpoint, Meto, Metrologic, Monarch, Novexx, Okabe, Paxar, Pitney Bowes, Pressiza, Printronix, Quick Label, Ring, Samsung, SATO, System Wave, TEC, Tharo, Thermopatch, ThermoTex, TSC, Tyco, UBI, Unimark, Valentin, VIPColor, Wedderburn ja Zebra. Viivakoodituki Lineaariset viivakoodit: AIAG, Australia Post, Canadian Customs, Codabar, Code 128, Code 39 (Regular & Full ASCII), Code 93, EAN 128, EAN Bookland, EAN-JAN-13, EAN-JAN-8, FIM A, FIM C, HIBC Primary, HIBC Secondary, Interleaved 2-of-5, ISBT 128, ITF-14, KIX Code, LOGMARS, MSI Plessey, Royal Mail, RSS, SCC-14, SSCC-18, Telepen, Trioptic, UCC-EAN 128, UPC-A, UPC-E, UPS Tracking ja US Postal. Kaksiulotteiset viivakoodit: Aztec, Datamatrix, Maxicode, PDF417 (Micro & Standard), QR Code, EAN.UCC Composite ja TLC39. Kielituki Kansainvälisten versioiden käyttöliittymäkieleksi voi valita jonkin seuraavista: Englanti, espanja, hollanti, italia, japani, kiina (yksinkertaistettu ja perinteinen), korea, norja, portugali (Portugali ja Brasilia), puola, ranska, ruotsi, saksa, suomi, tanska, thai, tšekki ja unkari.

6 BarTenderin versiot ja ominaisuudet Kolme eri versiota sisältävät runsaasti toimintoja ja vastaavat käyttäjien tarpeisiin. Enterprise Tehokkain versio, jossa on kehittyneet integrointiominaisuudet. Sallii rajoittamattoman määrän verkkokäyttäjiä. Käyttöoikeus perustuu tulostimien määrään. Professional Samat suunnittelutoiminnot ja lähes samat tiedonhakutoiminnot kuin integrointiversiossa, mutta rajoitettu integrointi. Käyttöoikeus perustuu käyttäjien määrään. Basic BarTenderin tärkeimmät suunnittelutoiminnot, mutta ei tietojen hakua ulkoisista lähteistä eikä integrointia. Samat käyttöoikeudet kuin Professionalissa. VERSIOT: E P B YLEINEN Tulostinkohtainen käyttöoikeus Käyttäjäkohtainen käyttöoikeus Maksuton puhelin- ja sähköpostituki HTML-pohjainen ohje TARRASUUNNITTELU Aito WYSIWYG-tarrasuunnittelu Objektien luominen hiirellä vetämällä Lukuisten kuvatiedostomuotojen tuonti Eri alojen symboleja sisältävät fonttikirjastot Objektien kierto asteen välein Viivakoodien vienti muihin ohjelmiin Rajoittamaton kumoaminen ja toisto Täysvärituki Tietojen kysely tulostuksen aikana Tulostusvalmiiden mallien kirjasto Uudelleenkäytettävien osien luonti Suuri suosittujen tarrakokojen tietokanta Metriset ja englantilaiset mitat Salasanasuojaus TEKSTI Tekstin muokkaus ja koon muuttaminen Rich text -muotoilu Tekstin automaattinen sovitus suorakulmioon Kappaleiden tasaus ja välistys Kappaleiden sisennys ja reunojen tasaus Määritettävät sarkainkohdat Windowsin ja tulostimen fonttien käyttö VIIVAKOODIT Runsaasti 1D-koodisymboleja Runsaasti 2D-koodisymboleja Rajoittamaton leveys ja korkeus UCC / EAN 128 Assistant Automaattinen tarkistusnumerotoiminto Peräkkäin numeroidut viivakoodit Mukautettava merkkimalli VERSIOT: E P B TULOSTUS Tuki sadoille tulostimille Aidot Windows-ohjaimet, myös taustatulostusta varten Kehittynyt tulosteiden esikatselu Tukee tulostinpohjaisia viivakoodeja, sarjanumeroita ja kopioita Töiden kirjaus Tulostus paikallisesti tai verkon kautta Tarrojen kappalemäärän määritys näppäimistöltä tai tietokannassa SARJANUMEROINTI Tavallinen sarjanumerointi (luvun kasvatus) Sarjanumeroinnin lisätoiminnot TIETOKANTATOIMINNOT Tietojen luku: tekstitiedostot, tietokannat, taulukot jne. SAP-hyväksytty rajapinta Tietojen linkitys hiirellä vetämällä Tietojen haku useasta taulukosta Kuvien haku tietokannasta Ohjattu kysely ja SQL Assistant Tietojen valinta tulostuksen aikana TIETOJEN KÄSITTELY Mukautus VB Scriptillä Mukautettava kentän pituus, syötettyjen tietojen suodatus ja virheentarkistus Komentojen ketjutus Tietojen haku: aika, päivämäärä ja näppäimistö Helppo erikois- ja piilotettujen merkkien lisäys INTEGROINTI Tulostustöiden hallinta muista ohjelmista Tulostimen automaattinen valinta Virheiden ja tapahtuminen kirjaus tiedostoon Virheiden ja tapahtumien sähköposti-ilmoitukset Komentorivikäyttö ActiveX-automaatio Commander-integrointiohjelma: tunnistaa saapuvat tiedot, käynnistää tulostuksen ja kirjaa tulokset. Täysi tuki Osittainen tuki Headquarters (USA): (USA & Canada) Europe: (Main) +44 (0) (UK) Asia-Pacific: (Main) (Japan) 2005 Seagull Scientific, Inc., BarTender and Drivers By Seagull are trademarks or registered trademarks of Seagull Scientific, Inc. Microsoft, Windows, and the Windows Logo are trademarks, or registered trademarks of Microsoft Corporation in the United States and/or other countries. All other trademarks are the property of their respective owners. 0264FI/0405 Finnish - Suomi

Maailman johtava tarra- ja RFID-ohjelmisto

Maailman johtava tarra- ja RFID-ohjelmisto Maailman johtava tarra- ja RFID-ohjelmisto Seagull Scientific on ollut edelläkävijä automaattisen tunnistuksen innovaatioissa vuodesta 1985. BarTender olikin ensimmäinen Windows-tarraohjelma, jossa oli

Lisätiedot

Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen

Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen Seagull Scientific on ollut alan tekninen edelläkävijä vuodesta 1985. BarTender olikin ensimmäinen Windows-tarraohjelma, jossa

Lisätiedot

Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen

Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen Seagull Scientific on ollut alan tekninen edelläkävijä vuodesta 1985. BarTender olikin ensimmäinen Windows-tarraohjelma, jossa

Lisätiedot

Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen

Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen Johtava ohjelmisto maailmassa tarra-, viivakoodi-, RFID- ja korttitulostukseen BarTender Application Suiten käyttöönotto Yleiskatsaus, asennus ja peruskäyttö (suomenkielinen versio) Ver. 13.06. 20.1541

Lisätiedot

Käyttöopas DYMO Label TM. v.8

Käyttöopas DYMO Label TM. v.8 Käyttöopas DYMO Label TM v.8 Copyright 2009 Sanford, L.P. Kaikki oikeudet pidätetään. Muokattu 9/09. Mitään tämän asiakirjan tai ohjelmiston osaa ei saa kopioida eikä lähettää missään muodossa tai millään

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. DYMO LABEL SOFTWARE V7.6 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2816912

Käyttöoppaasi. DYMO LABEL SOFTWARE V7.6 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2816912 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

DYMO Label - ohjelmiston käyttöopas

DYMO Label - ohjelmiston käyttöopas DYMO Label - ohjelmiston käyttöopas DYMO Corporation 44 Commerce Road Stamford, CT 06902-4561 Puhelin: (203) 355-9000 Faksi: (203) 355-9090 Laitteiston tiedot Kuvaus: Lämpösiirtotulostin Mallit: LabelWriter

Lisätiedot

CA Clarity PPM. Julkaisutiedot - On Premise. Julkaisu 14.1.00

CA Clarity PPM. Julkaisutiedot - On Premise. Julkaisu 14.1.00 CA Clarity PPM Julkaisutiedot - On Premise Julkaisu 14.1.00 Tämä dokumentaatio, joka sisältää sulautettuja ohjejärjestelmiä ja sähköisesti jaettuja aineistoja (jäljempänä Dokumentaatio ), on vain informointitarkoituksiin,

Lisätiedot

Koko infrastruktuurin hallinnan j a laboratorio biopankki, mukaan lukien hyvin ohjauslaitteet ja laitteeseen.

Koko infrastruktuurin hallinnan j a laboratorio biopankki, mukaan lukien hyvin ohjauslaitteet ja laitteeseen. BBMS 1.63 BioBank Management System Koko infrastruktuurin hallinnan j a laboratorio biopankki, mukaan lukien hyvin ohjauslaitteet ja laitteeseen. Lyhyt tiedot: - Ei vaadi web-selain - Ei ole raj oituksia

Lisätiedot

Uutta SAP Business One 8.8:ssa

Uutta SAP Business One 8.8:ssa SAP Business One PUBLIC Uutta SAP Business One 8.8:ssa Kaikki maat Toukokuu 2009 Sisällys SAP Business One 8.8:n tärkeimmät ominaisuudet... 3 Taloushallinto... 4 Taloushallinto... 5 Pankkikäsittely...6

Lisätiedot

Tämä käsikirja on suojattu tekijänoikeuslailla. Sisällön muuttaminen tai osittainen kopioiminen on kielletty ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa.

Tämä käsikirja on suojattu tekijänoikeuslailla. Sisällön muuttaminen tai osittainen kopioiminen on kielletty ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa. Tekijänoikeus Tämä käsikirja on suojattu tekijänoikeuslailla. Sisällön muuttaminen tai osittainen kopioiminen on kielletty ilman tekijänoikeuksien haltijan lupaa. Käsikirjaa voi vapaasti levittää kokonaisena

Lisätiedot

Google Search Appliance Yleishaku yrityksille

Google Search Appliance Yleishaku yrityksille Google Search Appliance Yleishaku yrityksille Google.fi-kokemus yritystietoja varten UUTTA Uusi arkkitehtuuri jopa kymmenen miljoonan asiakirjan indeksointi yhdessä laitteessa valinnaisena jopa 30 miljoonaa

Lisätiedot

MAPINFO PROFESSIONAL v11.5 VERSIOVERTAILU TUOTEKUVAUS

MAPINFO PROFESSIONAL v11.5 VERSIOVERTAILU TUOTEKUVAUS MAPINFO PROFESSIONAL v11.5 TUOTEKUVAUS SÄÄSTÄ AIKAA, RAHAA JA RESURSSEJA ÄLYKKÄÄN PAIKKATIETORATKAISUN AVULLA Kuinka v11.5 eroaa aikaisemmista versioista? MapInfo Professional v11.5:n uusia ominaisuuksia:

Lisätiedot

» Avain menestykseen verkossa

» Avain menestykseen verkossa » Avain menestykseen verkossa Roger Eriksson, ohjelmistokehittäjä ja kouluttaja Yli 2 900 Internet-sivustoa ympäri maailmaa perustuu»episerver CMS -teknologiaan. 2 CREATE your Web sites fast and easy Nopea

Lisätiedot

2014 Merkintäratkaisut

2014 Merkintäratkaisut 2014 Merkintäratkaisut 02 2014 Merkintäratkaisut DYMO : saat enemmän aikaan yksinkertaisesti. Osta merkintätarpeen mukaan: Kansiot ja mapit Omaisuus ja luettelointi Yleismerkinnät 04 06 08 Verkkokomponentit,

Lisätiedot

Sisällysluettelo Tervetuloa Corel Paint Shop Pro Photo -ohjelman käyttäjäksi......................................... 1

Sisällysluettelo Tervetuloa Corel Paint Shop Pro Photo -ohjelman käyttäjäksi......................................... 1 Sisällysluettelo Tervetuloa Corel Paint Shop Pro Photo -ohjelman käyttäjäksi......................................... 1 Tämän käyttöoppaan sisältö............................. 1 Corel Paint Shop Pro Photo

Lisätiedot

Sisällys Tarratulostimen esittely........................................................... 6

Sisällys Tarratulostimen esittely........................................................... 6 Tekijänoikeustiedot 2011 Sanford, L.P. Kaikki oikeudet pidätetään. Mitään tämän asiakirjan tai ohjelmiston osaa ei saa kopioida tai välittää millään tavalla missään muodossa tai kääntää toiselle kielelle

Lisätiedot

Tuoteluettelo TULOSTIN FAKSI DCP MFC P-TOUCH

Tuoteluettelo TULOSTIN FAKSI DCP MFC P-TOUCH Tuoteluettelo 2008 TULOSTIN FAKSI DCP MFC P-TOUCH SISÄLLYSLUETTELO valkolasertulostimet HL-2035/HL-2100 sarja... sivu 3 valkolasertulostimet HL-5200 sarja aattikäyttöön...sivu 4 Business Colours: Värilasertulostimet

Lisätiedot

HP Web Jetadmin -ohjekirja

HP Web Jetadmin -ohjekirja HP Web Jetadmin HP Web Jetadmin -ohjekirja Tekijänoikeustiedot 2006 Copyright Hewlett-Packard Development Company, L.P. Tämän materiaalin kopioiminen, sovittaminen tai kääntäminen on kiellettyä, paitsi

Lisätiedot

Adoben VIP-ohjelmanopas. Yritykset ja julkinen hallinto

Adoben VIP-ohjelmanopas. Yritykset ja julkinen hallinto Adoben osto-ohjelmat Adoben VIP-ohjelmanopas Yritykset ja julkinen hallinto Päivitetty huhtikuuta 17, 2014 Koe merkittävästi yksinkertaistunut käyttöönotto ja hallinta tilausohjelman avulla. Adobe Value

Lisätiedot

Cisco IP Phone Messenger -palvelu Cisco Unified Presence Release 6.0(1) -ohjelmaa varten

Cisco IP Phone Messenger -palvelu Cisco Unified Presence Release 6.0(1) -ohjelmaa varten Cisco IP Phone Messenger -palvelu Cisco Unified Presence Release 6.0(1) -ohjelmaa varten SISÄLTÄÄ KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUKSEN JA TAKUUN Yhdysvaltojen pääkonttori Cisco Systems, Inc. 170 West Tasman Drive San

Lisätiedot

Luku 1. Aloitusopas. Copyright IBM Corp. 2002 1

Luku 1. Aloitusopas. Copyright IBM Corp. 2002 1 Luku 1. Aloitusopas Tämä aloitusopas on johdatus WebSphere Portal content publishing -ohjelman käyttöönottoon. Oppaan aiheet ovat: v WebSphere Portal -ohjelmiston Sisällön julkaisu -portaalin seuraavien

Lisätiedot

Adob Acrobat 2 PDF-tiedostot SISÄLLYS

Adob Acrobat 2 PDF-tiedostot SISÄLLYS Adob Acrobat 2 PDF-tiedostot SISÄLLYS Sisällys...2 Acrobat...4 Digitaalinen paperi... 4 Acrobat-teknologia... 4 Perusidea... 4 PDF-tiedostomuoto... 4 Adobe Acrobat ohjelma... 5 Välilehtien näyttäminen

Lisätiedot

Supernova Screen Reader/Magnifier Versio 7.0

Supernova Screen Reader/Magnifier Versio 7.0 Supernova Screen Reader/Magnifier Versio 7.0 Microsoft Windows -käyttöjärjestelmälle Copyright 1998-2006 Dolphin Oceanic Ltd. Technology House Blackpole Estate West Worcester WR3 8TJ United Kingdom Tel:

Lisätiedot

Käyttöopas. www.dymo.com

Käyttöopas. www.dymo.com www.dymo.com Käyttöopas Teipin ulostulo Taustavalo LCD-näyttö Virta Leikkaa/Syötä Pikanäppäimet Viivakoodi Symboli Tulostettavien kopioiden lukumäärä Kirjasto ESC Tyhjennä Siirtymispainikkeet OK Koko/ISOT

Lisätiedot

CA Clarity PPM. Julkaisutiedot - On Premise. Julkaisu 14.2.00

CA Clarity PPM. Julkaisutiedot - On Premise. Julkaisu 14.2.00 CA Clarity PPM Julkaisutiedot - On Premise Julkaisu 14.2.00 Tämä dokumentaatio, joka sisältää sulautettuja ohjejärjestelmiä ja sähköisesti jaettuja aineistoja (jäljempänä Dokumentaatio ), on vain informointitarkoituksiin,

Lisätiedot

Sisällys... 2. Tekstinkäsittely... 5

Sisällys... 2. Tekstinkäsittely... 5 SISÄLLYS Sisällys... 2 Tekstinkäsittely... 5 Osa 1... 6 Aloitus... 6 Wordin perusteet... 6 Ohjelman käynnistäminen... 6 Tehtäväruutu... 7 Viivain... 7 Tilarivi... 7 Kysymysruutu... 7 Työkalurivit... 7

Lisätiedot

SATO LABEL GALLERY LISENSSISOPIMUS LISENSSIN MÄÄRÄYKSET JA EHDOT

SATO LABEL GALLERY LISENSSISOPIMUS LISENSSIN MÄÄRÄYKSET JA EHDOT Pikaopas SATO LABEL GALLERY LISENSSISOPIMUS LISENSSIN MÄÄRÄYKSET JA EHDOT TÄRKEÄÄ! TÄMÄ SOPIMUS SISÄLTÄÄ LISENSSIÄ KOSKEVAT MÄÄRÄYKSET JA EHDOT SEKÄ TAKUUEHDOT, JOITA SOVELLETAAN PAKETIN SISÄLTÄMÄN SATO

Lisätiedot

Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa. MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät

Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa. MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät Nopeutta ja monipuolisuutta tyylikkäässä, tilaa säästävässä muodossa MX-B381 Digitaaliset monitoimijärjestelmät Max 38 sivua/min Suuri värillinen LCD-kosketusnäyttö Vaikuttava suorituskyky pakattuna pieneen

Lisätiedot