TUUSULAN TAITEIDEN YÖ Ohjelma täydellinen ohjelma löytyy ja tapahtumapisteistä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TUUSULAN TAITEIDEN YÖ 14.8.2015 Ohjelma täydellinen ohjelma löytyy www.taiteidenyo.fi ja tapahtumapisteistä"

Transkriptio

1 TUUSULAN TAITEIDEN YÖ Ohjelma täydellinen ohjelma löytyy ja tapahtumapisteistä LASTENOHJELMAA Aleksis Kiven Kuolinmökki Taito Uusimaa Hyrylän eko-työpaja Juhlavuoden taiteilijoita yhdisti rakkausluontoon, puutarhaan ja Tuusulan järveen. Lapsille suunnatussa työpajassa tehdään yhdessä rautalankakaloja, puutarhan kukkia ja ötököitä: sudenkorentoja, hämähäkkejä ja leppäkerttuja. Erkkola Sibeliuksen satu, piha Jean Sibeliuksen musiikkiin pohjautuva visuaalinen, sanaton esitys kaikenikäisille. Satu on myös nuoren Sibeliuksen sävelruno. Suomalainen mytologia, luonto ja eläimet ovat pääosassa esityksessä ja kuuluvat myös Sibeliuksen musiikissa. Sopii kaikille yli 3-vuotiaille, myös aikuisille. Rooleissa: Anne Lihavainen ja Ilpo Mikkonen, ohjaus: Oili Sadeoja. Kantele soi -esitys ja työpajat Anna Kattaisen Saarijärven kantele soi näppäiltynä ja tikkutyylillä. Sen jälkeen kaiken ikäisille sopivalla pajalla kokeillaan yhdessä hieman soittotekniikkaa, sointukomppeja ja pari helppoa sävelmää näppäillen. Voit tuoda oman kanteleen, jos omistat sellaisen. Vekarateatteri goes Halonen ja Gallen-Kallela, piha Miten hyvin tunnet Pekka Halosen ja Akseli Gallen-Kallelan tuotannon? Nyt pääset testaamaan osamisesi Vekarateatterin järjestämässä visailussa! Todelliselle taiteen tuntijalle on luvassa kesäteatteripalkinto. Esityksen ohjaajana toimii Marko Kokko. Tuusulan Taitokäsien taitopaja ja paitainstallaatio, piha Tuusulan Taitokädet ry:n jäsenet kohottavat paita installaation narulle roikkumaan juhlavuoden taiteilijoiden kunniaksi. Taitopajassa lapset voivat tehdä omannäköisensä paidan juhlavuoden kunniaksi. Keuda Tuusula hyvinvointialat -yksikkö Keuda Kirkkotien kolmannen vuoden nuoriso- ja vapaa-ajanohjauksen opiskelijat esittävät vuorovaikutteisen näytelmän, jonka aikana nähdään lyhyitä otteita Jean Sibeliuksen, Pekka Halosen ja Akseli Gallen-Kallelan elämästä. Esitys on suunnattu lapsille. Gustavelund Ystävyys -stop motion -elokuva Gustavelundin Auditoriossa Pekka Halosen Akatemian opiskelijoiden tekemä Stop Motion - elokuva. Opiskelijoita inspiroi Sibeliuksen, Halosen ja Gallen-Kallelan ystävyys ja taiteilijayhteisöt Rantatien alueella, joiden pohjalta syntyi lyhytelokuva Ystävyydestä.

2 LASTENOHJELMAA Krapi TaitoUusimaa Hyrylän yhteisöllinen pyöröneule-työpaja Krapin pihalla valmistuu illan aikana yhteisöllinen pyöröneule TaitoUusimaa Hyrylän johdolla. Tule virkkaamaan oma silmukkasi Tuusulan suurimpaan neuleeseen. Työpaja soveltuu kaikenikäisille. Aika pojat Tintamareski ja viiksipaja Kuvauta itsesi Sibeliuksen, Halosen ja Gallen-Kallelan hengessä tai tee itsellesi aika poikien viikset. Pekka Halosen Akatemian opiskelijat ovat tuottaneet Krapin pihalle palan menneiden vuosikymmenten havinaa. (Polaroidkuva 2euroa) Hyvässä seurassa on ilo liikkua Tuusulan Naisvoimistelijat liikuttavat lapsia ja vanhempia Krapin pihamaalla. Ohjelmaa/liikuntatuokioita lapsille, nuorille, aikuisille, perheille ja ikääntyville. Keravan Käsintaitajat Keravan kädentaitajat esittelevät entisajan työmenetelmiä Krapin Riihen edessä koko illan ajan Päiväkoti Sympaatti Julkaistaan pian Tuusulan Kirkko Aavikon Ruusu Ry Tuusulan Kirkon edustalla. Keppihevosrata kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Oma heppa mukaan tai vuokratallilta ratsu lainaksi. Basaarista mauritanialaisten naisten tekemiä kotimekkoja, pöytäliinoja, puseroita ym. Arpoja Tule viivähtämään toiverunosi ääressä-valitse mielirunosi, niin kuulet sen.

3 NUORILLE Fjällbon puisto ja Aleksis Kiven kuolinmökki LARP SHG 150V Mitä tapahtuu kun koko kansan tuntemat taiteilijat Sibelius, Halonen ja Gallen-Kallela seikkailevat samassa liveroolipelissä ja vieläpä tässä ajassa? Oletko aina halunnut tietää, mitä heidän välillään todella tapahtui sata vuotta sitten? SHG-juhlavuoden kunniaksi TTY organisoi Suomen kulttuurirahaston myöntämällä rahoituksella moniosaisen projektin yläasteikäisille nuorille. Ensimmäisessä vaiheessa tarjottiin kaikille Tuusulan, Keravan ja Järvenpään yläkouluille ilmaista pelikäsikirjoitustyöpajaa. Työpajojen tarkoituksena oli harjaannuttaa osallistujia pelikäsikirjoittamisessa, kotiseutuhistorian tuntemuksessa ja ryhmätyötaidoissa erilaisten toiminnallisten menetelmien avulla. Kahdeksan koulua ja 200 nuorta lähtivät mukaan. Toisessa vaiheessa on kesäkuun kolmipäiväinen työpaja, jossa nuorten kanssa yhdessä tuotetaan pelikäsikirjoitus. Pelin aihe liittyy Jean Sibeliuksen, Pekka Halosen ja Akseli Gallen-Kallelan 150- vuotissyntymäpäiviin ja mukailee juhlavuoden teemaa. Ilmoittautuminen kesäkuun työpajaan aukeaa Ilmoittautumisohjeet löydät tuolloin nettisivuiltamme. Kolmas vaihe, liveroolipeli, pelataan nuorten kanssa yhdessä autenttisilla historiallisilla paikoilla Taiteiden Yössä. Peliä voi seurata mm. videopäiväkirjojen muodossa. Onnela alkaen Varjo Ry:n järjestämä Taidepicnic tarjoilee musiikkia, graffitielämyksiä, hyvää ruokaa ja taidetta kaikenikäisille kuluttajille. Pihassa nähdään myös illan aikana lähes viisikymmentä vanhaa ajoneuvoa. Krapi Improteatteri -kisa Lähialueen teatteriyhdistykset kisaavat Tuusulan taiteiden Yön impromestaruudesta. Kisailussa keskitytään SIbeliuksen, Halosen ja Gallen-Kallelan kultaisella aikakaudelle. Tule kannustamaan suosikkisi voittoon! Juontajan toimii Suomen yksi kovimmista bloggaajista ja kova teatterin harrastaja Siiri Liitiä.

4 MUSIIKKIA Pääesiintyjät Timo Rautiainen & Jussi Lampi , Majatalo Onnela. Timo Rautiainen ja Jussi Lampi ovat tunteneet toisensa jo kauan. " Timon kanssa nähtiin ekan kerran Tampereen rautatieasemalla. Trio Niskalaukauksen aikoihin. Olin kuunnellut siinä vaiheessa niskistä jo varmaan puoli vuotta ja käynyt keikoilla. Sitten jollain Tavastian keikalla survoin itseni takahuoneeseen, ja loppu on legendaa", Lampi kertoo. Asa & Band Gustavelund, lava. Asa on alusta asti kulkenut omia polkujaan. Hän on aina levottomana etsinyt kiinnostavampaa ja koukeroisempaa tietä tällä matkalla ilman määränpäätä. Viime vuodet Asan keikat ovat kulkeneet ääripäästä toiseen, eli Jätkäjätkien maksimalistisesta karnevaalista riisuttuihin, DJ Polarsoulin kanssa heitettyihin duovetoihin. Temppeli Band , Krapin Mankeli. Temppeli on Roots-Reggaeta tuottava musiikkikollektiivi, jonka soitinarsenaali ei tunne rajoja. Perinteinen Roots-musiikin lisämausteina on vaikutteita muun muassa elektronisesta tanssimusiikista, kansanmusiikkiista, jazzista sekä Latinalaisen Amerikan ryhtmeistä. Tekstit ammentavat voimansa aina hengellisestä mystiikasta yhteiskunnallisiin ilmiöihin. Temppeli esiintyy näyttävimmillään 12- henkisen orkesterin voimin. Ainola Ainoani-konsertti, Tuukka Vasama ja Maria Suokas (väliaika ) Kustannustoimittaja-suomentaja Suvi Nuotio on muotoillut Yksinromaanista kolmen itsenäisen osan muodostaman melodraama-kokonaisuuden Ainoani! -konserttia varten. Kolme suomalaista nykysäveltäjää säveltävät kukin yhden osan lausujalle(maria Suokas) ja pianolle(tuukka Vasama), valmistuttuaan teokset jatkavat erityislaatuista, lähes unohduksiin painunutta täkäläistä melodraamaperinnettä. Minna Leinoselta, Ilkka von Boehmilta ja Esa Ylivaaralta konserttia varten tilatut melodraamat saavat kantaesityksensä Sibeliuksen juhlavuonna Ainoani! -konsertissa kuullaan uunituoreiden melodraamojen kontrastina myös Sibeliuksen kolme melodraamaa "O, om du sett!", "Ett ensamt skidspår" ja "Trånaden" tilaisuutta varten suomennettuina sekä säveltäjän soolopianomusiikkia opuksista 24 ja 85. Rantatien Galleria "Käymme yhdessä ain" Pimeä Vati naiskvartetti ja Pimeä Vati naiskvartetin A Cappella menoa ja meininkiä yhteisöllisyyden teemalla. Keskiuusmaalainen naiskvartetti, joka esittää 4-äänistä A Cappella musiikkia, monipuolisesti klassisesta viihdemusaan. Ohjelmistossaan myös uusia, raikkaita sovituksia tutuista kappaleista.

5 MUSIIKKIA Memories Marin putiikki Tuomalan Pojat ja Oman kylän pojat, Tuomalan Pojat soittavat menevää musaa putiikin ladossa jo neljättä kertaa. Poppia, Folkkia, Rockia ja Bluesia luvassa. Halosenniemi Äänet elokuun illassa ja Sopraanon ja pianistin dramaattinen ja tunnelmallinen konsertti, jossa pistäydytään vesistön äärellä niin Venetsian soutukilpailussa kuin Reinin rannallakin - säveltäjäniminä ilakoiva Rossini ja tunteisiin vetoava Schumann. Sibeliukselta kuullaan muun muassa Kaiuttaren kohtaloa, ja Ralf Gothónin riemullisesti sovittamat suomalaiset kansanlaulut saavat uutta poljentoa ihaniin, tuttuihin sävelmiin. Kaija Nuoranne, laulu; Jani Aarrevaara, piano. TKKK- Taistelukoulun Upseerikerho Asseri Asseri on akustinen, kotimainen pop-folk-musiikkia soittava yhtye. Asserissa soivat kolmen laulustemman lisäksi kitarat, sello ja mandoliini. Yhtye sopii aikuiseen makuun. Onnela Varjo ry:n Taide Picnic Keravalainen Varjo Ry on tarjonnut paikallisille taidetta ja musiikkia jo vuodesta Yhdistys edustaa monipuolista toimintaa tarkoituksenaan tuoda varjoista valoihin erityisesti alakulttuurin taidetta sekä musiikkia eri muodoissaan. Heidän riveissä edustaa mm. tatuoijia, graffitimaalareita, muusikoita, kuvataiteilijoita ja median moniosaajia. The B And The Band The B And The Band on puoliakustinen voimafolk-trio Tuusulan Jokelasta, jonka livevedot eivät jätä kylmäksi. Flophouse Phonics Flophouse Phonicsin seitsemänhenkinen sirkus soittaa skalla maustettua funkahtavaa rock`n`rollia. Johny Filter & Rocky Road Johnny Filter & Rocky Roadin tarjoaa yleisölle mielenkiintoisen ja intensiivisen matkan 50-luvun musiikkiin. Bändin musiikki on monipuolinen sekoitus 50-luvun Rockabilly, Rock n' Roll ja Jump Blues - tyylejä. Kokoonpanossa on perinteisen rock n' roll trion kitara, rummut, kontrabasso lisäksi saksofoni, joka antaa pikantin lisämausteen bändin soundille. Soittajat ovat monissa bändeissä kouliintuneita, lukemattomia baareja ja keikkalavoja nähneitä muusikoita. Osalla soittohistoria peräti ulottuu 70-luvun lopun ensinmäiseen Rockabilly -boomiin. Tässä bändissä on aito pala Suomen musiikkihistoriaa päivitettynä tuoreella otteella!

6 MUSIIKKIA Erkkola Kantele soi esitys ja työpajat ja Anna Kattaisen Saarijärven kantele soi näppäiltynä ja tikkutyylillä. Sen jälkeen kaiken ikäisille sopivalla pajalla kokeillaan yhdessä hieman soittotekniikkaa, sointukomppeja ja pari helppoa sävelmää näppäillen. Voit tuoda oman kanteleen, jos omistat sellaisen. Sibeliuksen satu , Piha. Jean Sibeliuksen musiikkiin pohjautuva visuaalinen, sanaton esitys kaikenikäisille. Satu on myös nuoren Sibeliuksen sävelruno. Suomalainen mytologia, luonto ja eläimet ovat pääosassa esityksessä ja kuuluvat myös Sibeliuksen musiikissa. Sopii kaikille yli 3-vuotiaille, myös aikuisille. Rooleissa: Anne Lihavainen ja Ilpo Mikkonen, ohjaus: Oili Sadeoja. Krapi Emppu vuotias Järvenpääläinen naismuusikko Roosa-Reetta Hynynen, Emppu säveltää ja sanoittaa suomenkielistä folk-poppia. Esiintyessään hänellä on viulu ja kitara ja laulu. Finlandia-laulajat -suurkuoron Sibelius-konsertti , Krapin kesäteatteri. Yli sadasta Tuusulan, Järvenpään ja Keravan Mieslaulajista sekä Porvoon Runebergskörenin -jäsenistä koostuva kuoro esittää juhlavuoden kunniaksi Sibelius-konsertin. Illan aikana tullaan kuulemaan niin klassikoja ja isänmaallisia laulujakin kuin myös harvinaisuuksia kuten Till Havs, Likhet ja Terve Kuu. Kuoron johtajana konsertissa toimii Sabrina Ljungberg. Yhteislaulutilaisuus, Tuusulan Mieslaulajat Perinteikäs Tuusulan Mieslaulajien isännöimä yhteislaulutilaisuus kajahtaa jälleen Krapin pihalla. Tuttuja lauluja menneiden vuosikymmenten takaa. Lauluvihot saa paikan päällä. Burma Radio Burma Radio ei ole menettänyt uskoaan perinteiseen rokkipoljentoon, vaan luottaa rehellisen ja konstailettoman rockin voimaan unohtaen auto-tunet ja hifi-haihattelut.burma-rokki on keitos soittajien omista suosikeista genrerajoja rikkoen. Okei bluesistahan kaikki lähtee... Mutta kun tietää biisintekijä Maikkelsin mieltymyksen röyhkeisiin pop-melodioihin ja muun jengin moninaiset puulaaki- ja divarirockpolut punkin, katutaiteen, rapin ja hikirokin saralla, niin aletaan olla oikeilla jäljillä. Bändin laaja ikäjakauma pitää myös huolen siitä, että vaikutteiden kirjoa riittää. Burma Radion henkinen koti on Jokelassa. Toinen treenikämppä löytyy Tampereelta. Hammondien ja Leslien ulkoiluttaminen on koko bändin yhteinen harrastus. Esikoisalbumi You can keep New York ilmestyy keväällä 2015 digijulkaisuna. Golf Ateljeeri Asseri Asseri on akustinen, kotimainen pop-folk-musiikkia soittava yhtye. Asserissa soivat kolmen laulustemman lisäksi kitarat, sello ja mandoliini. Yhtye sopii aikuiseen makuun.

7 MUSIIKKIA Gustavelund Lauantai Iloista kesämusiikkia poppia, folkkia ja räppiä yhdistellen. Vantaalta tuleva Lauantai julkaisi Sä Oot Maailma -singlensä maaliskuussa. Rytmirinki 10 vuotta vol. 3 -FIESTA! , Sisäpuutarha. Rytmirinki on keravalainen musiikkikollektiivi, joka perustettiin 10 vuotta sitten. Sen johtavana ajatuksena oli aluksi järjestää yhteisörummutustilaisuuksia yrityksille, kouluihin ja muihin oppilaitoksiin. Nyttemmin Rytmirinki on enemmän keskittynyt esiintyvään taiteeseen. Se tekee myös jatkuvaa yhteistyötä mm. Keravan taide- ja museokeskus Sinkan, Kerava Jazz ry:n ja Keravan Sirkusmarkkinoiden kanssa. Johanna Emilia Johanna Emilian suomenkieliset sanoitukset kumpuavat ympärillä kulkevista ihmisistä ja elämän pienistä hetkistä. Yhtä aikaa kepeä ja koskettava folk-pop saa kuulijan hymyilemään. Sanna Kurki-Suonion Kuolematon erikoissysteemi Sanna Kurki-Suonion Kuolemattoman Erikoissysteemin musiikissa kuuluu kaikkien muusikoiden persoonat ja heidän taustansa. Sanna Kurki-Suonion etnotausta tulee selvästi esille, mutta uuden bändinsä kanssa hän käyttää ääntään vapaammin kuin koskaan ja tekee harppauksia yli genrerajojen bluesiin, iskelmään ja rockiin. Pitkän linjan blues-kitaristi Jarkka Rissanen ja huuliharpisti Otto Staufenbiel (mm. Cosmo Jones Beat Machine) tuovat bändin saundiin bluesin ja rockin rouheutta ja kosketinsoittaja Risto Ylihärsilä hairiköi bändin orgaanista saundia mielipuolisella soitannallaan. Basisti Roope Laasonen ja Dimitri Tolonen puolestaan luovan erehtymättömän täsmällisellä soitollaan bändin alati muuntuvalle irrottelulle tukevan rytmisen pohjan, joka Dimitri Tolonen vielä maustaa äärimmäisen kevyellä ja nyanssipitoisella jazzmaisella tatsilla. Latin Late Night Disco , Disco. Dj La Canela kuumiin latinalaisrytmit soi Gustavelundin jatkoilla. Sambic -tanssikoulun Taina Kanerva ohjaa ko Rion ja Bahian tanssirytmejä niille, jotka haluavat löytää itsestään villin samba-tanssijan.

8 MUSIIKKIA Tuusulan kirkko Värinää järven pinnalla Taina Piira, laulu, Janne Hovi, piano. Kaksi suurta suomalaista lied säveltäjää Sibelius ja Kilpinen kohtaavat Tuusulanjärven illassa. Tutut ja vähän tuntemattomammat sävelet saavat tyynen järven värisemään. Nocturne Mari Uusitalo, huilu Mikko Haapaniemi, piano Mm. Heino Kasken sonaatti huilulle ja pianolle, Nyt melu tyyntyy Nuorisokuoro Vox Gaudium, Eero Hartikainen, tenori, johtaja, Antti Heikkilä, piano ja urut. Suomalaisen hengellisen lauluperinteen kauneimmat sävelmät nuorten kirkkain äänin tulkittuna. Lempeästi kesäyöhön Lily- Marlene Puusepp, harppu, Seeli Toivio, sello. Kotimaista musiikkia harpulla ja sellolla

9 KUVATAIDETTA Tiet CuMo -Taideussi Majatalo Onnelan pihassa esittäytyy Culture on the Road kulttuuribussi, joka on osa OKM:n rahoittamaa Lähellä-hanketta. Tarkoitusena on tuoda kulttuuri lähelle ihmisiä. Culture on the Road on kirjastoauto, jonka sisällä pääsee nauttimaan myös näyttämätaiteesta. Taideiden Yössä bussissa nähdään Aino Sibeliuksesta kertovan näytelmän osia sekä tarjolla on Sibeliushierontaa. Lähellä -hanketta toteuttamassa ovat Tuusulan Kunnan kulttuuritoimi, Keski-Uudenmaan teatteri, Itä-Uudenmaan teatteri ja Tuusulan taiteiden Yö. Kuum Art Ry:n liikkuva näyttely Taiteiden Yön iltana Rantatiellä nähdään liikkuva taidenäyttely. Pois gallerioista ulkona lämpimässä elokuun yössä pääsee aistimaan taidetta Kuum Art ry:n voimin. Ainola Ainola on Suomen kansainvälisesti tunnetuin kotimuseo ja ainutlaatuinen osa Suomen kansallista kulttuuriperintöä. Valmistuttuaan vuonna 1904 se palveli Jean ja Aino Sibeliuksen kotina aina heidän elämänsä loppuun saakka Kellarista vinttiin teemakierros Kellarista vinttiin teemakierros Hämärän hetkessä teemakierros Hämärän hetkessä -teemakierros Rantatien Galleria Mäntsälän taide ry:n näyttely Halosenniemi Kesänäyttely Luonnonlyyrikko Pekka Halonen 150 vuotta Suomen kultakauden kärkinimiin kuuluva Pekka Halonen tunnetaan upeista maisemistaan, varsinkin hienoista talvimaalauksistaan. Näyttelyssä on esillä luonnonkuvauksia eri aikakausilta, mutta myös varhaiskauden kansankuvauksia, joilla Halonen tuli tunnetuksi Luonnonlyyrikko Pekka Halonen 150 vuotta -näyttelyn opastus Sateenvarjojen leikki Tero Annanollin yhteisötaideteos Halosenniemen puutarhassa Teos rakennetaan pitkin vuotta kerätyistä sateenvarjoista, joiden rakenteeseen kiinnitetään aurinkokennoilla toimivia led-valaisimia. Valaistus luo kesäyön hämyyn ja syksyn pimeyteen puutarhamaista tunnelmaa.

10 KUVATAIDETTA Lottamuseo Lottamuseon päänäyttely Lotan tarina Puutarhaopastus, Palvelijatar Hilda Josefinan juttuja ja juoruja Museo-opastus, Lotta Svärd -järjestön historia ja toiminta Onnela Sibelius-näyttely, Bruno Maximus Sibeliuksesta itsestään on tehty vain vähän maalaustaidetta. Bruno Maximus tuo Tuusulaan näyttelyn joka on yksi Suomen laajimmista Sibelius-henkilökuvanäyttelyistä. Katariina Souri Julkaistaan pian Ryijygraffiti, Nina Mantsinen Peruttu Erkkola Kesänäyttely Karjalan kunnailla Karjala-aiheisia kuvituksia ja maalauksia 1800-luvulta 1930-luvulle. Esillä teoksia Eero Järnefeltiltä, Pekka Haloselta, Axel Gallénilta, Rudolf Koivulta ja Martta Wendeliniltä Karjalan kunnailla -näyttelyn opastus Krapi Kuvantekijä Vilja Haapalan näyttely Krapin Riihessä AVOIN TILA Tuusulan Valokuvaajien SHG 150 vuotta -kuvanäyttely Krapin pihalla Tuusulan Valokuvaajien näyttely. Valokuvia 15 kuvaajalta. Voit äänestää paikan päällä omaa suosikkikuvaasi. Villa Rosa Aallonharjalla -näyttely, Suvi Kivelä Näyttely on peruttu sairastumisen vuoksi!!!

11 KUVATAIDETTA Gustavelund Soili Talja -Mirhamia-, MYYNTINÄYTTELY Gustavelundissa avautuu vantaalaisen Soili Taljan (s. 1958) näyttely Mirhamia. Talja tunnetaan abstrahoiduista piirroksista ja maalauksista. Teokset ovat kerroksellisia symboleita, ihmisryhmiä ja eläinhahmoja, mystisyyden vahvaa maailmaa. Kuvataidekriitikko Veikko Halmetojan arvion mukaan Taljan kädenjälki on pehmeää mutta vahvaa. Talja keskittyy suuriin kaariin ja pelkistää muodot juuri ja juuri tunnistettaviksi elementeiksi. Työskentelytapana on konkreettisesti tyhjän tilan täyttäminen. Higlights - Tuusulan lasten ja nuorten kuvataidekoulu 15 vuotta -juhlanäyttely Chaos Arise -näyttely ja pianisti Arto Kuusisto Järvenpääläisen Danielin työt ovat saaneet vaikutteita katutaiteesta. Näyttelyn lomassa pääsee nauttimaan Arto Kuusiston pianomusiikista. Työläiskotimuseo Tuusulan Teollistuminen -kesänäyttely Työläiskotimuseon kesänäyttelyssä keskitytään tänä vuonna teollistumisen historiaan. Tuusulassa on mielenkiintoinen ja monivaiheinen historia eikä teollisuushistoriakaan tuota pettymystä niille, joita historia huvittaa.

12 ESITTÄVÄÄ TAIDETTA Halosenniemi Taiteilija Eero Yli-Vakkuri 20.00, puutarha. Tuusula on vahva hevospitäjä, mutta löytyykö Halosen ja Gallen-Kallelan taiteesta hevoskuvastoa? Luentotyyppinen esitys hevosista kulttuurihistoriaalisina olentoina ja niiden muuttuvista rooleista. Lottamuseo Virvastus - liikkeellinen ja sanallinen loitsu, performanssi Virvastus syntyy virvatulen ja vastuksen dialogista. Virvatuli on väriltään vaihteleva ja muodoltaan hahmoton tai liekin kaltainen, valopallo. Virvatulten kerrotaan hyppelehtivän, vaappuvan, huojuvan tai jopa tanssivan paikasta toiseen. Moni on tullut liian lähelle, jolloin virvatuli on jo kadonnut tai ottanut askeleen sivuun. Vastus edustaa uhmakasta kitkaa ja vastapainoa, joka tarvitaan tasapainon saavuttamiseksi. Esitys rakentuu tanssin ja runouden ympärille. Esitys pyrkii antamaan arkisille asioille, kuten esineille ja työlle uusia merkityksiä, jossa hyödynnetään ko. elementtien laaja-alaisia mahdollisuuksia. Tanssijat värittävät toisiaan sekä sanoin että konkreettisin maalein, runolla tanssitetaan syntyy kuva, jossa on väriä ja sävyjä. Erkkola Sibeliuksen satu Jean Sibeliuksen musiikkiin pohjautuva visuaalinen, sanaton esitys kaikenikäisille. Satu on myös nuoren Sibeliuksen sävelruno. Suomalainen mytologia, luonto ja eläimet ovat pääosassa esityksessä ja kuuluvat myös Sibeliuksen musiikissa. Sopii kaikille yli 3-vuotiaille, myös aikuisille. Rooleissa: Anne Lihavainen ja Ilpo Mikkonen, ohjaus: Oili Sadeoja. Vekarateatteri goes Halonen ja Gallen-Kallela klo Miten hyvin tunnet Pekka Halosen ja Akseli Gallen-Kallelan tuotannon? Nyt pääset testaamaan osaamisesi Vekarateatterin järjestämässä visailussa! Todelliselle taiteen tuntijalle on luvassa kesäteatterilippupalkinto. Aleksis Kiven kuolinmökki Kuolleita naisia - runoesitys olemisesta, elämisestä ja luopumisesta Helka-Maria Kinnusen ja työryhmän esityksessä puhuvat sekä elävät että kuolleet. Esitys leikittelee vanhenevan naisen stereotypioilla. Ihmetellään naurun ja murheen alituista sekoittumista arjessa ja unessa, vuodatetaan, kuunnellaan hiljaisuutta. Runot ovat Rakel Liehulta, Patti Smithiltä ja Sandor Weöresiltä sekä Kinnusen omaa tuotantoa esityksen yhteydessä julkaistavasta esikoisrunoteoksesta Minä olen pamfletti. HUOM! Helka-Maria Kinnusen haastattelu Etelä-Suomen kirjanjulkaisukiertueella, Krapilla klo

13 Krapi Improteatteri -kisa Lähialueen teatteriyhdistykset kisaavat Tuusulan taiteiden Yön impromestaruudesta. Kisailussa keskitytään SIbeliuksen, Halosen ja Gallen-Kallelan kultaisella aikakaudelle. Tule kannustamaan suosikkisi voittoon! Juontajan toimii Suomen yksi kovimmista bloggaajista ja kova teatterin harrastaja Siiri Liitiä. Gustavelund ITCCA TAIJI -näytös , ja , sisäpiha. Taiji on vanhaan kiinalaiseen perinteeseen pohjautuva laji, jossa tehdään hitaita, pehmeitä ja virtaavia liikkeitä seisten. Alkuperäinen Yang-tyyli on lähtöisin luvun Kiinasta ja perinne kulkee edelleen mestareilta oppilaille. Taijin liikkeet rentouttavat ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat ja ilahduttavat mieltä. Taijissa opetellaan käyttämään energiaa (chi, qi), joka syntyy aktiivisesta rentoudesta, ei lihasvoimasta. Useimmiten taijia harrastetaan terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, mutta pitkälle vietynä se on myös väkivallaton itsepuolustuslaji. Tuusulan taiteiden yössä teemme pieniä maistiaisia taijin alkuperäisesta Yang-tyylistä. ITCCA Tuusulan järjestämä Taijin alkeiskurssi alkaa Tuusulassa jälleen syyskuun alussa. Tervetuloa tutustumaan! Actors for Climats -haastattelu Eturivin näyttelijät puhuvat ilmastonlämpenemisestä taiteen keinoin. Sunnuntai ja SweetHEM Syysnäytös 2015 klo Gustavelundin sisäpuutarha. Näytöksessä Sunnuntain syksyn mallisto sekä SweetHEMin kukkasidontaa. Tule katsomaan kuinka suoralinjaiset, yksinkertaiset vaatteet yhdistyvät asusteena käytettäviin kukkatöihin.

14 TANSSIA Tiet Samba-kulkue klo Tiilinkaojalta Krapille. Brasilialaiset tanssit saapuvat Tuusulaan! Sambic tanssikoulun oppilaiden Elegante-ryhmät tanssivat brasilialaisia tansseja isossa Rantatien kulkueessa. Halosenniemi Buto Hutera: Ihmispuutarha-tanssiteos ja Ihmisen moninaisuus ja luonnollisuus näyttäytyvät kuin luonnon monet erilaiset kasvit. Pekka Halosen maalauksista tanssijat etsivät ilmaisulleen luonnollisia sävyjä. Konserttikanteleen ja elektronisen musiikin luoma äänimaisema pureutuu suomalaiseen kansanperinteeseen, tuoden vanhan- ja nykyajan käsi kädessä tähän hetkeen. Lottamuseo McDanze, Rakkaudesta tanssiin McDanze - cheaper that therapy! Those who McDanze are considered insane by those who cannot hear the music. Aleksis Kiven kuolinmökki Väliaikainen-tanssiteos Tanssiteos Väliaikainen on syntynyt tilaustyönä Sibeluksen 150 vuotisjuhlavuoden tapahtumaan Keravalle. Teoksessa tutkitaan tilaa ja hetkeä sekä olemusta, joka muodostuu johonkin välitilaan. Siinä ollaan siirtymässä paikasta toiseen, hetkestä toiseen ja olomuodosta toiseen. Kalevalaisessa runoudessa Tuonelan joutsen ui Tuonen mustassa joessa. Tämä joki erottaa elämän ja kuoleman ja on siis yhdenlainen välitila. Teoksen hahmot ovat joutsenia tai ihmisiä, miten kukin ne näkee ja tulkitsee. Koreografian teokseen on suunnitellut Irmeli Toiviainen yhdessä tanssijoiden kanssa. Krapi Aisha, Itämaista tanssia Aisha-tanssiryhmään kuuluu itämaisen tanssin kokeneita harrastajia Keski-Uudeltamaalta. Aishan motto "Elämä tanssii" kuvaa hyvin tanssijoiden elämänasennetta,jota heidän tanssinsa yleisölle välittää. Ryhmällä on takana paljon yhteisiä tanssivuosia. Itämaisen tanssin monimuotoisuus, eri musiikkityyleihin tehdyt koreografiat ovat tanssittanet Aishaa niin katustagella kuin suurilla estradeilla. Aishan kokoonpanolla on tanssittu vuodesta 2013

15 TANSSIA Golf Ateljeeri Tanssikoulu Flow -esityksiä Julkaistaan pian Gustavelund Tanssiaskelia elokuun illassa -Keravan tanssiopiston oppilaiden tanssiesityksiä Keravan tanssiopisto tuo Taiteiden yöhön parasta osaamistaan, kun elokuun illassa nädään taidetanssin koulutuslinjan opiskelijiota värikkäissä ja koskettavissa tanssiesityksissä. Mukana on mm. jazztanssijoiden kiitetty Haaskalinnut, jossa nähdään arvaamattomia villejä olentoja, joihin ei kannata luottaa - näyttäväthän ne kääntyvän jopa lajitovereitaan vastaan! Nuorten tanssijoiden mukana siirrytään luontevasti tunnelmasta toiseen, kun tanssiroolissa on lupa olla herkkä, vahva, ilkeä tai vaikkapa vinksahtanut. Aisha, itämaista tanssia Aisha-tanssiryhmään kuuluu itämaisen tanssin kokeneita harrastajia Keski-Uudeltamaalta. Aishan motto "Elämä tanssii" kuvaa hyvin tanssijoiden elämänasennetta, jota heidän tanssinsa yleisölle välittää. Ryhmällä on takana paljon yhteisiä tanssivuosia. Itämaisen tanssin monimuotoisuus, eri musiikkityyleihin tehdyt koreografiat ovat tanssittanet Aishaa niin katustagella kuin suurilla estradeilla. Aishan kokoonpanolla on tanssittu vuodesta Rion ja Bahian tanssiopetusta Latin Night Discossa 25 vuotiaan Sambic-tanssikoulun perustaja Taina Kanerva vie yleisön Rion ja Bahian rytmien maailmaan.

16 MUUTA OHJELMAA Tiet Lehtolaukka-hevoskärry Hevoskärry kulkee Krapin ja Halosenniemen välillä. Tule kyytiin eurolla! Gustavelund, Krapi ja Onnela Kuka kaveruksista olet? -visa Pekka Halosen Akatemian opiskelijat ovat tehneet Gustavelundin, Krapin ja Onnelan pöytiin leikkimielisen visailun. Kuka oikein kaveruksista oletkaan? Työläiskotimuseo Tule katsomaan höyläämistä pajalle ja kehräämistä museon sisälle. Tai ihmettele ulkona, kun seppä takoo rautaa. Total Fysion ja Golf Ateljeerin parkkipaikka Total Fysion Riskis&Svettis jumppa. Gustavelund SU-puodin ja Sweethemin yhteistyössä tuottama muotinäytös tulevan syksyn trendeistä. Näytöksessä Sunnuntain syksyn mallisto sekä SweetHEMin kukkasidontaa. Tule katsomaan kuinka suoralinjaiset, yksinkertaiset vaatteet yhdistyvät asusteena käytettäviin kukkatöihin. Naurujooga , Sisäpuutarhassa nauretaan pahat ajatkset pois ja rentoutetaan keho viikonloppua varten. Riikka Björnin vetämässä joogassa virkistytään ja vapautetaan kireät lihakset iloisessa tunnelmassa.

TUUSULAN TAITEIDEN YÖTÄ MAHDOLLISTAMASSA

TUUSULAN TAITEIDEN YÖTÄ MAHDOLLISTAMASSA LIPUT 10 / 9 Putiikki vanhassa navetassa täynnä ihania tavaroita kotiin ja lahjaksi. Tervetuloa tunnelmaan! Coffea-toppi Avoinna ympäri vuoden, kesällä: ti-pe 12-18 la 11-15 su 12-16 Rantatie 110 B, Tuusula

Lisätiedot

AIKA POJAT tutuiksi yhdessä tekemällä

AIKA POJAT tutuiksi yhdessä tekemällä TUUSULAN JUHLAVUOSI 2015 Sisällys Onnittelut 150 vuotta täyttäville taiteilijoille 2 AIKA POJAT tutuiksi yhdessä tekemällä 3 Boheemielämää ja kanteleensoittoa 4 Akseli Gallen-Kallela ja taiteilijatoverit

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri keskiaukeamalla. Kulttuurin Tuusula KESÄKUU 2010 LOKAKUU 2010

Tapahtumakalenteri keskiaukeamalla. Kulttuurin Tuusula KESÄKUU 2010 LOKAKUU 2010 Tapahtumakalenteri keskiaukeamalla Kulttuurin Tuusula KESÄKUU 2010 LOKAKUU 2010 S I S Ä L LY S P Ä Ä K I R J O I T U S Kuvitus: Markku Haapaniemi 2 Tirlirlei tuskinpa häiritsen! 3 Tulen Taikaan Tuusulassa

Lisätiedot

HALOSENNIEMEN MUSEO TIET RANTATIEN GALLERIA TKKK MEMORIES. MARIN PUtiikki 18.00 22.00 18.00 23.00

HALOSENNIEMEN MUSEO TIET RANTATIEN GALLERIA TKKK MEMORIES. MARIN PUtiikki 18.00 22.00 18.00 23.00 0 TIET Rantatiellä Kirkkotiellä kävijöitä viihdyttävät katusoittat -taiteilit, mm. Josua Julius Kerkis, Streetdancen SM-kilpailun duokakkoskaksoset. Tutustu käsityöläisten muotoilijoiden tuotteisiin tai

Lisätiedot

MATKAILULEHTI. Tuusulanjärven Matkailuyhdistyksen lehti 1/2010

MATKAILULEHTI. Tuusulanjärven Matkailuyhdistyksen lehti 1/2010 Tuusulanjärven MATKAILULEHTI Tuusulanjärven Matkailuyhdistyksen lehti 1/2010 Kulttuurin kulta-aika jatkuu Tuusulan rantatiellä Tuusulanjärven matkailualue Sisältö Ainola Tuusulanjärven kamarimusiikki Jean

Lisätiedot

MUSIIKKIA MAAN ALTA. Äänimaisemia Kehäradan asemilla. Kaupunkijuhlan ohjelma s. 4 17 Kesäpuuhaa lapsille ja nuorille s. 34 35

MUSIIKKIA MAAN ALTA. Äänimaisemia Kehäradan asemilla. Kaupunkijuhlan ohjelma s. 4 17 Kesäpuuhaa lapsille ja nuorille s. 34 35 3/2015 VANTAAN KAUPUNGIN ASUKASLEHTI VANDA STADS INVÅNARTIDNING JULKINEN TIEDOTE OFFENTLIGT INFOBLAD 9.5.2015 MUSIIKKIA MAAN ALTA Äänimaisemia Kehäradan asemilla Kaupunkijuhlan ohjelma s. 4 17 Kesäpuuhaa

Lisätiedot

Nyt tarvitaan sammakkoa

Nyt tarvitaan sammakkoa Julkinen tiedote NURMIJÄRVI N U R M I J Ä R V E N K U N T A T I E D O T T A A 2 2015 Kolmessa polvessa töissä Nurmijärven kunnalla sivu 15 Kulttuuria syksyyn sivut 4 10 Lähde liikkeelle sivut 18 21 Nyt

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan kulttuurikesässä kasvaa!

Keski-Pohjanmaan kulttuurikesässä kasvaa! KESKI-POHJANMAAN KESÄ 2014 OTA MUKAAN, OLE HYVÄ! Keski-Pohjanmaan kulttuurikesässä kasvaa! - isoksi - viisaaksi - kansainväliseksi Muoto- ja henkilökuvia 24.6.-10.8.2014 Taide- Vionoja Urho Kekkosen muotokuva

Lisätiedot

Ketterät kaverit -peli

Ketterät kaverit -peli Julkinen tiedote NURMIJÄRVI N U R M I J Ä R V E N K U N T A T I E D O T T A A Vesiosuuskuntien toimintaa haja-asutusalueilla sivut 16 17 2 2014 Aleksis Kivi -viikko ja muita kulttuuritapahtumia sivut 4

Lisätiedot

Oulun Taiteiden Yön 23.8.2012 ohjelmaa, tilanne 13.8.2012

Oulun Taiteiden Yön 23.8.2012 ohjelmaa, tilanne 13.8.2012 Oulun Taiteiden Yön 23.8.2012 ohjelmaa, tilanne 13.8.2012 Tiedot alustavia, muutoksia mitä luultavimmin tulee. Lisää ohjelmistoa otetaan vastaan koko kesän ajan, 21.8. ilmestyvään painettuun käsiohjelmaan

Lisätiedot

Ville Valo Speakeasy Vilja Byström Henna Inkinen 4x Taidegalleria Blogit AVAILABLE FOR FREE

Ville Valo Speakeasy Vilja Byström Henna Inkinen 4x Taidegalleria Blogit AVAILABLE FOR FREE #1 Ville Valo Speakeasy Vilja Byström Henna Inkinen 4x Taidegalleria Blogit AVAILABLE FOR FREE Päätoimittaja Toimitussihteeri Art Director Kirjoittajat S I S Ä L L Y S L U E T T E L O 3 Pääkirjoitus 4

Lisätiedot

KAUSTINEN KESÄN ONNELLISIMMAT PÄIVÄT KÄSIOHJELMA. folk music festival 6.-12.7.2015. 2. painos Sisältää kaikkien lavojen ohjelmatiedot

KAUSTINEN KESÄN ONNELLISIMMAT PÄIVÄT KÄSIOHJELMA. folk music festival 6.-12.7.2015. 2. painos Sisältää kaikkien lavojen ohjelmatiedot KAUSTINEN folk music festival 6.-2.7.205 KÄSIOHJELMA 2. painos Sisältää kaikkien lavojen ohjelmatiedot KESÄN ONNELLISIMMAT PÄIVÄT SISÄLLYS Festivaali-info... 5 Ravintolapalvelut... 7 Festivaalialueen kartta...

Lisätiedot

60-vuotias Järvenpää kukkuroillaan kulttuuria. Sivut 3 7, 19 20. Omakotiunelmia ja Kaavoituskatsaus 2011! Näille kulmille hyvinvointikampus?

60-vuotias Järvenpää kukkuroillaan kulttuuria. Sivut 3 7, 19 20. Omakotiunelmia ja Kaavoituskatsaus 2011! Näille kulmille hyvinvointikampus? ELINVOIMAINEN KULTTUURIKAUPUNKI Kaupungin tiedotuslehti kevät 2011 Omakotiunelmia ja Kaavoituskatsaus 2011! Sivut 8 13 60-vuotias Järvenpää kukkuroillaan kulttuuria Näille kulmille hyvinvointikampus? Sivu

Lisätiedot

Roihuvuoren kyläjuhlat

Roihuvuoren kyläjuhlat 27.8.2010 kyläjuhlat Roihuvuoriseura 50 vuotta Yläilmoihin! nostolavaauto tulee kyläjuhlille kyläjuhlat 50 tapahtumaa ja 19 paikkaa Roihuvuori vuoden kaupunginosa suomessa 2010 Roihuvuorelaiset muistelevat

Lisätiedot

Kaikuja Ainolasta. Järvenpään Mieslaulajien juhlalehti

Kaikuja Ainolasta. Järvenpään Mieslaulajien juhlalehti Kaikuja Ainolasta Järvenpään Mieslaulajien juhlalehti Järvenpään Mieslaulajat ahkeroivat pitkin vuotta niin esiintymisissä kuin tilaisuuksien järjestäjinä Huhtikuu 26.4. Sibelius-konsertti Keravalla, Kerava-Sali,

Lisätiedot

nettiextra paljastaa mielensä ajatuksia Romanttinen Jonne Aaron Oman Waterloonsa kirjoittajana Uuden elämän alkulähteillä Kun adrenaliini saa vallan

nettiextra paljastaa mielensä ajatuksia Romanttinen Jonne Aaron Oman Waterloonsa kirjoittajana Uuden elämän alkulähteillä Kun adrenaliini saa vallan nettiextra SUOMALAISEN MUSIIKIN, TANSSIN JA TEATTERIN ERIKOISLEHTI 2/2013 2.vsk Lahjakas Neumann Oman Waterloonsa kirjoittajana Jani & Jetsetters Uuden elämän alkulähteillä Pääyhteistyökumppanit: Costello

Lisätiedot

Tapahtumakalenteri MARRASKUUN 2006 lopulla

Tapahtumakalenteri MARRASKUUN 2006 lopulla MALMIKUU Malmitalon ilmainen asiakaslehti Joulukuu 2006 SYLITAIVAS-VAUVATEATTERIA s. 8 JUOKSUHAUDANTIE AVOIN OVI -ILMAISSARJAN ELOKUVANA s.6 STEVE GUYGER BAND -BLUESKONSERTTI s.6 HOW MANY SISTERS -JOULUKONSERTTI

Lisätiedot

Suomen paras koulumusikaali. Musiikkitalo avasi ovensa. Muka-kuoro matkusti Vilnaan MUSIIKKIKASVATUKSEN AIKAKAUSLEHTI 3/2011

Suomen paras koulumusikaali. Musiikkitalo avasi ovensa. Muka-kuoro matkusti Vilnaan MUSIIKKIKASVATUKSEN AIKAKAUSLEHTI 3/2011 MUSIIKKIKASVATUKSEN AIKAKAUSLEHTI 3/2011 Suomen paras koulumusikaali Musiikkitalo avasi ovensa Muka-kuoro matkusti Vilnaan Koulujen Musiikinopettajat ry Skolornas Musiklärare rf 10 Kurkkaa Stage - musikaalin

Lisätiedot

Vantaan kaupungin. Vanda stads invånartidning Julkinen tiedote Offentligt infoblad 10.5.2014. Rokaten kesään. sisältää kaupunkijuhlan ohjelman

Vantaan kaupungin. Vanda stads invånartidning Julkinen tiedote Offentligt infoblad 10.5.2014. Rokaten kesään. sisältää kaupunkijuhlan ohjelman Vantaan kaupungin Vanda stads invånartidning Julkinen tiedote Offentligt infoblad 10.5.2014 Rokaten kesään sisältää kaupunkijuhlan ohjelman 1 kilöstä, joita haastateltiin Vantaan kaupunginmuseon Rock n

Lisätiedot

kaupunkilehti 7.-8.6.2014

kaupunkilehti 7.-8.6.2014 kaupunkilehti 5/2014 31.5.2014 www.sykkeessa.fi 7.-8.6.2014 Päiviönsaaren superviikonloppu Soisalo Strong on viikonlopun kaksipäiväinen juoksutapahtuma Varkaudessa. Osakilpailuina Varkaus Puolikas lauantaina

Lisätiedot

Hyvinvointi Kulttuuri Liikunta

Hyvinvointi Kulttuuri Liikunta Hyvinvointi Kulttuuri Liikunta 2011 4 Tanssitaidetta arjen elämyksistä 12 Opistot esittäytyvät 14 Italian kieltä ja herkkuja Opistoikkuna 2011 1 PÄÄKIRJOITUS Asialleen vihkiytyneitä Monesti on ennalta

Lisätiedot

Järvenpää / Tuusula. www.kum.fi. Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston lehti. lv. 2012 2013

Järvenpää / Tuusula. www.kum.fi. Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston lehti. lv. 2012 2013 Järvenpää / Tuusula Keskisen Uudenmaan Musiikkiopiston lehti lv. 2012 2013 www.kum.fi Kielotie 4, Tikkurila Puh. 010 439 3730, ma-pe: 10-18, la 10-14. www.vantaanmusiikki.fi Lääkärikeskus Aava Orto-Lääkärit

Lisätiedot

Tervetuloa viettämään kalevalaista juhlavuotta!

Tervetuloa viettämään kalevalaista juhlavuotta! Kalevalaisten Naisten Liiton kulttuuri- ja jäsenlehti 1/2015 Irtonumero 7,50 Tervetuloa viettämään kalevalaista juhlavuotta! Kalevalan päivän juhlakonsertti Finlandia-talolla 28.2. Mukana kansanmusiikin

Lisätiedot

Forssan, Loimaan ja Someron seutujen kesäteatterien yhteinen lehti. 5. numero. Kesä 2015.

Forssan, Loimaan ja Someron seutujen kesäteatterien yhteinen lehti. 5. numero. Kesä 2015. Forssan, Loimaan ja Someron seutujen kesäteatterien yhteinen lehti. 5. numero. Kesä 2015. 2015 Alastaro 41 210 213 Kertunmäen kesäteatteri: Ronja Ryövärintytär 26.6. - 5.7. ORIPÄÄ 9 LOIMAA Ypäjän Musiikkiteatteri:

Lisätiedot

Iskelmä muuttuu. Suvi Teräsniska elää ajassa. Eva & Manu laulavat elämästä Tuure Kilpeläinen kaihon matkassa 4Musiikin talo on täynnä toimintaa

Iskelmä muuttuu. Suvi Teräsniska elää ajassa. Eva & Manu laulavat elämästä Tuure Kilpeläinen kaihon matkassa 4Musiikin talo on täynnä toimintaa 2014 Iskelmä muuttuu Suvi Teräsniska elää ajassa Eva & Manu laulavat elämästä Tuure Kilpeläinen kaihon matkassa 4Musiikin talo on täynnä toimintaa 1 hän Montako levyä osimoilleen omistat? Fyysisiä äänitteitä

Lisätiedot

nettiextra MATKA JATKUU Eini Uutta popahtavampaa musiikkia tulossa Suomen Elvis-tulkki Uuden lupauksen ja levyn äärellä Ei halua unelmoida

nettiextra MATKA JATKUU Eini Uutta popahtavampaa musiikkia tulossa Suomen Elvis-tulkki Uuden lupauksen ja levyn äärellä Ei halua unelmoida nettiextra SUOMALAISEN MUSIIKIN, TANSSIN JA TEATTERIN ERIKOISLEHTI 1/2014 3.vsk Kake Randelin Uutta popahtavampaa musiikkia tulossa Juha Aron Leppänen Suomen Elvis-tulkki Pääyhteistyökumppanit: Veeti Uuden

Lisätiedot

Mestarien juhlavuosi Elokuva ja musiikki Sanni laulaa hetkistä Jake Nymanille Gramex-palkinto

Mestarien juhlavuosi Elokuva ja musiikki Sanni laulaa hetkistä Jake Nymanille Gramex-palkinto Mestarien juhlavuosi Elokuva ja musiikki Sanni laulaa hetkistä Jake Nymanille Gramex-palkinto 2 2015 1 hän jake nyman Syntyi 1949 Nurmossa. Työura Yleisradion toimittaja, freelancer 1972 ja vakinainen

Lisätiedot

TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA Tehtaan pilli soi

TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA Tehtaan pilli soi Työväen Musiikkitapahtuman ilmoitusliite 12.7.2013 TYÖVÄEN MUSIIKKITAPAHTUMA Tehtaan pilli soi 25.-28.7.2013 Ismo Alanko Disco Ensemble Jesse Kaikuranta Marjo Leinonen Don Johnson Big Band Huff 'n' Puff....

Lisätiedot

Laulumaat menestyvät taas. b u s i n e s s & t e c h n o l o g y

Laulumaat menestyvät taas. b u s i n e s s & t e c h n o l o g y 2 09 b u s i n e s s & t e c h n o l o g y t ä s s ä n u m e r o s s a Laulumaat menestyvät taas Rock region Osaaminen alkaa perinteen tuntemuksesta suomen suven avaus Kesän ensi sävelet Kaikki hitin ainekset

Lisätiedot

Sisältö: Pianopedagogit ry:n hallitus 2008. www2.siba.fi/pianopedagogit. Puheenjohtajan palsta 3. Kouvolan 1. pianotapahtuma 23.

Sisältö: Pianopedagogit ry:n hallitus 2008. www2.siba.fi/pianopedagogit. Puheenjohtajan palsta 3. Kouvolan 1. pianotapahtuma 23. Sisältö: Pianopedagogit ry:n hallitus 2008 Puheenjohtajan palsta 3 Tuula Pulkki Elämää Beethovenin jälkeen 4 Ari Helander Musiikin avara maaperä 10 Ari Helander Reija Silvonen mestaripianisti Kouvolasta

Lisätiedot