Uusi. Renault ESPACE

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Uusi. Renault ESPACE"

Transkriptio

1 Uusi Renault ESPACE

2

3

4 Crossover-henkeä Uuden Renault Espacen ulkomuoto, on samalla kertaa sekä sulavalinjainen että voimakas ja sen yhtenäinen tyyli ulottuu pienimpiinkin yksityiskohtiin. Pure Vision LED -valot antavat uudelle autolle persoonallisen ilmeen. Crossover-henkinen uusi Espace sopii sekä edustuskäyttöön että vapaa-aikaan.

5

6

7 Upeita yksityiskohtia Uusi Espace on ilmeeltään persoonallinen. Kromikoristeet ja kevytmetallivanteet korostavat auton tyylikkyyttä ja ulkonäön voimakkuutta.

8

9

10 Ylellistä matkustusmukavuutta Uuden Renault Espacen matkustamon suunnittelussa on samanlaista tyylikkyyttä kuin yksityissuihkukoneessa. Kaiken tavoitteena on ollut täydellinen matkustusmukavuus. Valoisa matkustamo, mukavat ja tukevat istuimet, laadukkaat materiaalit, kutsuva tunnelma, uusia ideoita... Miellyttävää matkustusmukavuutta ja ylellistä tunnelmaa.

11

12

13 Kaikki hallinnassa Uuden Renault Espacen ohjaamossa kaikki auton toiminnot, mm. säätimet, valitsimet ja muut hallintalaitteet, ovat kätevästi ulottuvillasi. Käytettävissäsi on R-LINK 2 -kosketusnäyttö multimediatoimintoineen. MULTI- SENSE -teknologian ansiosta voit muokata ajoasetuksia ja matkustamon tunnelmaa kulloiseenkin ajotilanteeseen sopivaksi tai oman mielialasi mukaan. Design ja teknologia varmistavat sinulle parhaan mahdollisen ajonautinnon.

14

15 Ota tila haltuun Ajoasetusten muokkaus, edistyksellinen teknologia, matkustamon muunneltavuus... Uuden Renault Espacen ominaisuudet ovat suurelta osin hallittavissasi. Crossovermallinen uusi Espace kykenee muuntautumaan monenlaiseen ajoon ja tarjoaa sekä kuljettajalle että matkustajille aivan uudenlaisia elämyksiä automatkoilla.

16 Mielesi mukaan MULTI-SENSE -järjestelmällä varustettu uusi Renault Espace antaa käyttäjälleen mahdollisuuden muunnella auton ajokäytöstä ja matkustamon tunnelmaa tilanteeseen sopivaksi. Järjestelmän avulla voidaan muuttaa alustan reagointia, ajoherkkyyttä, reagointinopeutta, kiihtyvyyttä, matkustamon tunnelmavalaistusta, moottorin ääniä, istuinmukavuutta siis lähes kaikkea, mikä vaikuttaa ajamisen kokonaisuuteen.

17 Mittariston näyttö. Kullakin ajoasetuksella on omantyylinen näyttö. 2. Ilmastointi. Hallitse matkustamon lämpötilaa ja säästä energiaa eco-asetuksella. 3. Tunnelmavalaistus. Valitse mielialasi mukainen valaistus: vihreä, sininen, seepia, punainen tai violetti. 4. Hierovat etuistuimet. Mukavuusasetukseen liittyvä hierontatoiminto etuistuimissa. 5. Elektronisesti ohjattu iskunvaimennus. Vaimennusteho muuttuu valitun ajoasetuksen sekä tienpinnan ja ajodynamiikan mukaan. 6. Nelipyöräohjaus 4CONTROL. Takapyörät kääntyvät joko eri tai samaan suuntaan kuin etupyörät, valitun MULTI-SENSE -asetuksen mukaisesti joko ketteryyden parantamiseksi tai kaarreajon vakauttamiseksi. 7. Ohjaustuntuma. Älykkäässä ohjaustehostimessa ohjausvaste muuttuu valitun ajoasetuksen mukaan. 8. EDC-vaihteiston vaihtamistapa. Kaksoiskytkinvaihteisto vaihtaa pehmeämmin tai ripeämmin, jotta se vastaisi valittua ajotapaa. 9. Moottorin reagointi. Valitun ajoasetuksen mukaan moottori vastaa kaasupolkimen liikkeisiin rauhallisemmin tai rivakammin, ikään kuin auton luonne muuttuisi. 10. Moottorin ääni. Moottori kuulostaa hillitymmältä tai urheilullisemmalta valittuna olevan asetuksen mukaan.

18 Sport-valinta Haluatko autoltasi nopeaa reagointia ja urheilullista ajotuntumaa? MULTI-SENSE -järjestelmän Sport-valinnalla saat uuden Renault Espacen crossover-luonteen urheilullisuuden parhaiten esille. Silloin alustan, moottorin ja vaihteiston reaktiot ovat terävimmillään, iskunvaimennus on jäykkä ja 4CONTROL-nelipyöräohjauksen säädöt suosivat ripeämpää mutka-ajoa. Mäkisellä ja mutkaisella tiellä Sport-valinta antaa Espacelle ominaisuuksia, jollaisia tämän kokoluokan autolta ei osata odottaa.

19 Comfort-valinta Kun käännät MULTI-SENSE -valitsimen Comfort-asentoon, uusi Renault Espace muuttuu leppoisaksi kulkuvälineeksi. Ohjaus kevenee, iskunvaimennus pehmenee eikä alusta enää välitä kaikkia tienpinnan muotoja kuljettajan käsille ja istuimeen. Sinisävyinen tunnelmavalaistus on rentouttava lisäksi se luo levollisen tunnelman. Hierova istuin puolestaan rentouttaa kuljettajaa. Näin pitkätkin ajomatkat sujuvat mahdollisimman mukavasti.

20 4CONTROL kääntää neljällä pyörällä Uuden Renault Espacen ainutlaatuinen uutuus on 4CONTROL-nelipyöräohjaus. Se tekee Espacen ketterämmäksi ahtaissa paikoissa kääntämällä takapyöriä vastakkaiseen suuntaan kuin etupyöriä. Maantienopeuksilla kaarreajossa takapyörät taas kääntyvät samaan suuntaan kuin etupyörät, mikä vakauttaa ajettavuutta ja parantaa kaarreominaisuuksia. Tämä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti. Uudessa Renault Espacessa on nyt ensimmäistä kertaa yhdistetty MULTI-SENSE -järjestelmä, 4CONTROL-nelipyöräohjaus, tienpinnan mukaan säätyvä iskunvaimennus sekä auton ajodynamiikan valinta.

21

22

23 Multimediaa suurelta ruudulta Suureen, pystysuuntaiseen 8,7-tuumaiseen multimediaruutuun on yhdistetty R-Link 2, jonka kautta saat uudessa Renault Espacessa käyttöösi kaikki sovellukset ja toiminnot yhtä sujuvasti kuin tabletillasi kotona. Navigointi on helpompaa kuin koskaan ennen. Hallitse kaikkea Aivan oikean kätesi ulottuvilla, keskikonsolin yläpäässä, on kookas kosketusnäyttö, jota käyttäessäsi et juuri joudu kääntämään katsettasi pois liikenteestä. Tästä ruudusta voit hallita autosi toimintoja selkätoimisella käyttöliittymällä. Voit säätää esimerkiksi Multi-Sensejärjestelmän asetukset mieleiseksi ja hallita takaistuimien One-Touch-taittotoimintoja. Navigointitilassa käytössäsi on 3D-karttanäkymä ja reaaliaikaiset liikennetiedotteet*. Monipuolisien multimediatoimintojen ansiosta voit nauttia musiikin kuuntelusta vaikka langattomasti Bluetoothyhteyttä käyttäen, jonka ansiosta onnistuu myös handsfreepuheluiden soittaminen. Kaikki uusimman teknologian saavutukset ovat käytettävissäsi uudessa Renault Espacessa. Yksilöllinen Samoin kuin erillisillä tableteilla, myös R-Link 2:lla aloitusnäyttö voidaan tehdä yksilölliseksi pienoissovelluksilla ja pikakuvakkeilla. Voit tallentaa jopa 6 profiilia, joilla on erilaiset istuinsäädöt, auton ajoasetukset ja ilmastoinnin ohjelmointi. * Osa sisällöstä kuten internet-yhteyttä käyttävien toimintojen ja liikennetiedotteiden käyttö edellyttää maksullista tilausta vuoden koeajan jälkeen.

24 Ajaminen on mietitty uudelleen Uudessa Renault Espacessa kaikki on mietitty uudelleen, jopa oma ajotapasi. Ajoavustimia ja niihin liittyvää teknologiaa on sovellettu Espacessa aivan uudella tavalla, jotta ajaminen olisi entistä helpompaa ja turvallisempaa. Etäisyysvaroitin, kaistavahti, vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin, automaattijarrutus vaaratilanteessa... ja jopa pysäköintiavustin. Uusimman kehityksen teknologia vastaa näistäkin toiminnoista. Liikennemerkkitunnistin Järjestelmän avulla pystyt sovittamaan ajon kameran tunnistamien liikennemerkkien ja navigointilaitteiston antaman nopeusrajoitustiedon avustamana. Nopeusrajoitus näytetään mittaristossa ja järjestelmä varoittaa ylinopeudesta. Aktiivinen pysäköintiavustin Aktiivisen pysäköintiavustimen kanssa pysäköinti myös taskuparkkiin on helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä mittaa pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi ja pysäköinti sujuu kätevästi.

25 Mukautuva vakionopeudensäädin Mukautuvan vakionopeudensäätimen avulla on helppo pitää turvaväli edellä ajavaan autoon. Mukautuva vakionopeudensäädin on käytettävissä, kun nopeus on välillä km/h. Järjestelmä jarruttaa, jos etäisyys on liian lyhyt edellä ajavaan ja kiihdyttää, kun tie on jälleen esteetön. Aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä Järjestelmä varoittaa kuljettajaa mahdollisesta peräänajovaarasta suhteessa edessä olevaan ajoneuvoon. Jos kuljettaja ei reagoi tai reaktio ei ole riittävä, jarrut aktivoituvat estääkseen tai vaimentaakseen törmäystä. Järjestelmä toimii nopeusalueella km/h.

26 Tehokkuutta ajamiseen Uuden Renault Espacen voimanlähde edustaa myös uusinta sukupolvea, dynaamista ajettavuutta ja vaivatonta tehokkuutta. Twin Turbo -ahdetulla dieselmoottorilla ja EDC-automaativaihteistolla saavutetaan erinomainen suorituskyky haaskaamatta polttoainetta ja lisäämättä CO2-päästöjä. Energy dci 160 Twin Turbo EDC Teho ja vääntö maksimissa 160-hevosvoimainen Twin Turbo -dieselmoottori antaa vahvaa vääntöä (380 Nm) mäennousuihin ja virkeää suorituskykyä kiihdytyksiin. Kaksoisturboteknologian ansiosta moottori antaa reilusti suorituskykyä erittäin laajalla moottorin käyntinopeusalueella. Moottoritehon hyödyntäminen on vaivatonta 6-vaihteisen EDCkaksoiskytkinvaihteiston ansiosta. Energy dci 160 -moottorin ja automaattisen EDC-vaihteiston ansiosta uuden Renault Espacen ajaminen on aina nautinto.

27

28 Mukautuva matkustamo Yhdellä One-Touch -koskettimen painalluksella voidaan muunnella uuden Renault Espacen sisustusta; takaistuimet saadaan näkymättömiin, yksi kerrallaan tai kaikki yhdessä ja selkänojat alas taitettuina saadaan käyttöön käytännöllinen kuormaustaso. Uudessa Renault Espacessa on paljon säilytystilaa eri puolilla matkustamoa. Ohjaamon puolella keskikonsolissa on kannellinen lokero, jossa on USB- ja AUXliitännät ja SD-muistikortin paikka. Perinteinen hansikaslokero on korvattu käytännöllisellä Renault Easy Life -vetolaatikolla.

29

30 Bose -järjestelmän ainutlaatuinen ääni Automatka voi olla myös matka musiikin maailmaan. Tämän voit kokea kuuntelemalla musiikkia uuden Renault Espacen ainutlaatuisen Bose Surround Sound Systemin kautta. Laadukkaat kaiuttimet ja erillinen bassokaiutin tarjoavat vertaansa vailla olevan äänentoiston. Bose -järjestelmä on räätälöity nimenomaan Espaceen sopivaksi, jotta musiikki kuulostaa entistäkin enemmän live-esitykseltä. Äänet ovat sekä kirkkaita että luonnollisia, äänimaisema on samalla sekä laaja että yksityiskohtainen, ja millä tahansa matkustajapaikalla istuva kokee äänen tasapainoisena, rikkaana ja hienostuneena.

31

32 Korivärit Glacier valkoinen (369) Helmiäisvalkoinen (QNC)* Dune beige (HNP)* Celeste sininen (RPQ)* Platine harmaa (D69)* Cassiopee harmaa (KNG)* Glacé ruskea (D17)* Étoilé musta (GNE)* * Metalli-/erikoisväri. Kuvien värit eivät välttämättä vastaa todellisia painoteknisistä syistä.

33 Mitat MITAT (mm) A Akseliväli B Kokonaispituus C Etuylitys D Takaylitys 939 E Raideväli edessä 18 vanteilla F Raideväli takana 18 vanteilla G Leveys peilien kanssa / ilman peilejä / peilit taitettuina / / H Korkeus kuormaamattomana H1 Korkeus kuormaamattomana takaluukku auki 2106 J Tavaratilan kuormauskorkeus 710 K Maavara 160 L Polvitila (2. istuinrivi) 308 M Matkustamon leveys edessä kyynärpäiden korkeudella M1 Matkustamon leveys takana kyynärpäiden korkeudella N Matkustamon leveys edessä olkapäiden korkeudella N1 Matkustamon leveys takana olkapäiden korkeudella P Pääntila edessä 14 :n kulmalla 906 P1 Pääntila 2. rivillä 14 :n kulmalla 874 Y Tavaratilan luukun leveys ylhäältä / leveimmillään 870 / Y1 Tavaratilan luukun leveys alhaalta Y2 Tavaratilan leveys pyöränkaarien kohdalla Z Tavaratilan luukun korkeus 800 Z1 Kuormauspituus takapenkit taitettuina Z2 Kuormauspituus 2:n rivin takana Z3 Tavaratilan korkeus hyllytasoon 460 TAVARATILAN TILAVUUS (dm3) VDA tilavuus 2. penkkirivin takana, istuimet etuasennossa 719 Kokonaistilavuus 2. rivin takana 812 VDA-tilavuus 2. rivin takana, istuimet taka-asennossa 614 VDA-tilavuus 3. rivin takana 247 VDA-tilavuus takaistuimet taitettuina, kattoon asti 2 035

34 Varustelu Tumma kojelauta (vakio) Harmaa kojelauta (valinnainen) TURVALLISUUS ABS-jarrut hätäjarrutustehostimella Aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä ( km/h) etäisyysvaroittimella ESC-ajonvakautusjärjestelmä luistonestolla Etuistuimien sivuturvatyynyt Etuturvavöiden korkeudensäätö ISOFIX-kiinnityspaikat toisella istuinrivillä Kaistavahti Katvealueen valvontajärjestelmä Kolmipisteturvavyöt kaikilla istuinpaikoilla Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä Mukautuvat etuturvatyynyt (etumatkustajan turvatyyny poiskytkettävissä) Renkaan paikkaussarja Turvaverhot edessä ja takana Turvavyöilmaisin kaikilla istuinpaikoilla AJAMINEN Ajotietokone Digitaalinen mittaristo 7 värinäytöllä Etu-, taka- ja sivupysäköintianturit Korkeus- ja syvyyssäädettävä ohjauspyörä Mäkilähtöavustin Nahkapäällysteinen monitoimiohjauspyörä Renault MULTI-SENSE -järjestelmä ajotilan valinnalla, säätää kaasupolkimen ja moottorin reagointia, ohjaustuntumaa, vaihteiston toimintaa, moottorin ääntä, mittariston väriteemaa sekä matkustamon tunnelmavalaistusta. Sähköinen ja mukautuva ohjaustehostin Sähkötoiminen seisontajarru Vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin MUKAVUUS Automaattinen 2-alueilmastointi ilmanlaaduntunnistimella ja automaattisella sisäilmankierrolla Etuistuimien korkeudensäätö Kuljettajanistuimen ristiseläntuki Lämmitettävät etuistuimet Sähkötoiminen kuljettajanistuin hierontatoiminnolla Sähkötoimiset etu- ja takaikkunat Tunnelmavalaistus (säätyy MULTI-SENSE -valintojen mukaan) Älyavainkortti kävele pois -toiminnolla ULKOPUOLI 18 kevytmetallivanteet Lapiaz Renkaan paikkaussarja (ei, jos vararengas) SISUSTA 12V virtapistoke edessä ja takana 7 istuinta, keskirivin istuimet erikseen säädettävät Easy Life -vetolaatikko jäähdytyksellä Edessä keskikyynärnoja säilytyslokerolla Kangas-/keinonahkaverhoilu Kelluva keskikonsoli Shift By Wire -vaihteenvalitsimella Sähköisesti taittuvat takaistuimet, takakontin napeista tai R-LINK 2 -valikosta (2. ja 3:s rivi) Tavaratilan väliverkko NÄKYVYYS JA VALOT Ajo- ja kaukovalojen automaattinen vaihtojärjestelmä Ajovalopesimet Edessä LED-päiväajovalot 3D C-valokuviolla Kiinteä kattoikkuna Lämmitettävä takalasi Lämpöä poispäin heijastava tuulilasi Panoraamatuulilasi Päiväajovalojen ja ajovalojen automaattinen vaihtojärjestelmä Sivupeilien muistitoiminto Sähkötoimisesti taittuvat taustapeilit Tummentuva sisätaustapeili Tuulilasinpyyhkijöiden sadetunnisin Täys-LED-valot edessä ÄÄNI JA MULTIMEDIA Radion kaukosäädin ohjauspyörän yhteydessä R-LINK 2 -multimediajärjestelmä: 8,7 -kosketusnäyttö, navigointi, Bluetooth-yhteys, USB- ja AUX-liitännät, Euroopan karttalaajennus, Arkamys-ääni

35 Tekniset tiedot MOOTTORI ENERGY dci 160 EDC Moottorin tyyppi Twin Turbo -kaksoisahdettu / Common Rail -suoraruiskutus Polttoaine Diesel Päästönormi Euro 6 Iskutilavuus (cm3) Sylinterin halkaisija ja iskunpituus (mm) 80 x 79,5 Sylinterien/venttiilien lukumäärä 4 / 16 Suurin teho kw EEC (hv) / kierroslukemalla (r/min) 118 (160) / Suurin vääntömomentti Nm EEC / kierroslukemalla (rpm) 380 / Stop & Start ja Älykäs energianhallinta (ESM) Kyllä Hiukkassuodatin (FAP) ja NOx-loukku Kyllä Jakokoneisto Ketju VAIHTEISTO Vaihteiston tyyppi Automaattinen EDC-kaksoiskytkinvaihteisto Vaihteiden määrä eteenpäin 6 SUORITUSARVOT Huippunopeus (km/h) 202 Kiihtyvyys km/h (s) 9,9 Kangas-/keinonahkaverhoilu (vakio) Tumman ruskea nahkaverhoilu (lisävaruste) Keskikonsolin yksilöinti Vakio Lisävaruste Hologram Lisävaruste Silver Wood Vanteet KULUTUS- JA PÄÄSTÖARVOT* CO 2 (g/km) 120 EU-yhdistetty (l/100 km) 4,6 EU-maantie (l/100 km) 4,4 EU-kaupunki (l/100 km) 5,0 ECO-ajotila Kyllä Driving ECO 2 -taloudellisen ajon opastus Kyllä OHJAUS Ohjaus Sähköinen ohjaustehostin Kääntöympyrä puskurista (m) 2-pyöräohjaus / 4-pyöräohjaus 12,4 / 11,6 Kääntöympyrä renkaista (m) 2-pyöräohjaus / 4-pyöräohjaus 11,9 / 11,1 Kääntöympyrä ohjauspyörän 0,3 kierroksen käännöllä (m) 2-pyöräohjaus / 4-pyöräohjaus 47 / 27 Kääntöympyrä ohjauspyörän yhdellä kääntökierroksella (m) 2-pyöräohjaus / 4-pyöräohjaus 17 / 13 Ohjauspyörän kääntökierrokset 2-pyöräohjaus / 4-pyöräohjaus 2,8 / 2,4 MASSAT (KG) Omamassa Kokonaismassa Yhdistelmämassa Perävaunumassa, jarrullinen Perävaunumassa, jarruton 750 Lapiaz 18 Quartz19 (lisävaruste) Taulukon tiedot ovat painatushetken mukaisia ennakkotietoja. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin. * Kulutus- ja päästöarvot ovat EU-direktiivin 99/100 EY ja siihen tehtyjen muutosten mukaisia. Polttoaineen kulutuslukemat ja CO 2 -päästöarvot ovat direktiivin mukaisen laboratorio-olosuhteissa suoritetun ajokokeen tuloksia, jossa jäljitellään kaupunki- ja maantieajoa. EU-kulutustietomittauksen tarkoituksena on antaa vertailukelpoisia tuloksia eri autonvalmistajien automallien kesken. Auton normaalikäytön kulutukseen vaikuttavat mm. ajo-olosuhteet, auton varustelu ja kuljettajan ajotapa.

36 Lisävarusteet Tyyliä ja käytännöllisyyttä kevytmetallivanne Kubera. 2. Taakkateline on helppo ja nopea asentaa. Mahdollistaa kuljetuslaatikon, suksipidikkeen yms. kiinnittämisen katolle. 3. Tavaratilan tekstiilinen suojamatto. 4. Tavaratilan lastaussuoja. Ehkäisee tavaratilan etureunan naarmuuntumista. 5. Helppokäyttöinen piiloon kääntyvä vetokoukku

37 Lisävarusteet Mukavuutta Irrotettava vaateripustin on niskatukeen kiinnitettävä. 2. DVD-soitin kahdella näytöllä, tekee matkanteosta mukavamman. 3. Pystymallinen tavaraverkko, pitää irtotavarat hyvin paikoillaan

38

39 Uusi Renault ESPACE Tee matkastasi suurenmoinen

40 Renault on pyrkinyt kaikin tavoin varmistamaan, että tämän esitteen tiedot ovat painatushetkellä ajan tasalla. Jatkuvan tuotekehittelyn vuoksi Renault varaa oikeuden tehdä muutoksia teknisiin tietoihin sekä esitteessä kuvattuihin ja esiteltyihin autoihin ilman ennakkoilmoitusta. Renault ilmoittaa kyseisistä muutoksista jälleenmyyjilleen mahdollisimman nopeasti. Esitteessä kuvattujen autojen versiot voivat olla erilaisia eri maissa, ja tiettyjä varusteita (vakio- tai lisävarusteita) ei mahdollisesti ole saatavissa kaikkiin malleihin ja kaikissa myyntimaissa. Pyydä lisätietoja Renault-jälleenmyyjältäsi, jolla on käytettävissään ajankohtaisimmat tiedot. Painoteknisistä syistä tässä esitteessä nähtävät värit saattavat poiketa korivärien tai verhoilujen todellisista väreistä. Kaikki oikeudet pidätetään. Tämän julkaisun osittainenkin kopioiminen on kiellettyä, julkaisu- ja kopiointitavasta riippumatta, ilman Renaultin kirjallista lupaa. * Sen mukaan, kumpi takuuehdoista täyttyy ensin (lisätietoja jälleenmyyjältäsi). Renault suosittelee Kuvat: Renault Marketing 3D-Commerce, U. Heckmann, A. Bernier, S. Jahn Painettu Suomessa Espace Huhtikuu Nordic Automotive Services Oy, Kellokukantie 2, VANTAA, FINLAND 4 TAKUU VUODEN tai km*

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Tekniset tiedot ja värit Tekniset tiedot SCENIC / GRAND SCENIC (7 istuinta) Energy TCe 115 Energy TCe 130 Energy dci 110 Energy dci 110 EDC Energy dci 160 EDC Polttoaine

Lisätiedot

Renault ESPACE

Renault ESPACE Renault ESPACE Crossover-henkeä Renault Espacen ulkomuoto on samalla kertaa sekä sulavalinjainen että voimakas, ja sen yhtenäinen tyyli ulottuu pienimpiinkin yksityiskohtiin. Pure Vision LED -valot antavat

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 6.8.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster TCe 125 S&S 4x4 Jubileum+

Lisätiedot

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto

Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto Dacia Duster Jubileum+ Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 MALLI HV VAIHTEISTO CO2 g/km - TON HINTA AUTO Duster TCe 125 S&S 4x2 Jubileum+ 125 6-v man 138 Jubileum+ 15 862,34 4 527,66 20 390 335 515 Duster

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto MEGANE HATCHBACK Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Hatchback TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 16 588,40 3 501,60 20 090 335 485 Hatchback TCe 130 Navi Style 132 119

Lisätiedot

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto

Uusi Renault MEGANE SPORT TOURER Kampanjahinnasto SPORT TOURER Kampanjahinnasto Kampanjahinnasto 12.7.2017 NAVI STYLE Sport Tourer TCe 100 Navi Style 101 120 5,4 6-v man Navi Style 17 658,91 3 731,09 21 390 355 505 Sport Tourer TCe 130 Navi Style 132

Lisätiedot

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48

City-paketti: Takapysäköintitutka ja sähköisesti koria vasten taittuvat peilit - 400 400 87,51-100,48 487,51-500,48 RENAULT CAPTUR Suositushinnasto 16.3.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man 5-v 14 315,79 3 074,21 17

Lisätiedot

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä.

Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä mennessä. Dacia Duster Black Shadow Kampanjahinnasto 25.11.2016. Autoja rajoitettu erä, rekisteröitävä 31.12.2016 mennessä. VERSIO VETOTAPA HV AUTO-VERO* AUTO TCe 125 S&S 4x2 Black Shadow 4x2 125 138 6-v man 13

Lisätiedot

Uusi. Renault MEGANE

Uusi. Renault MEGANE Uusi Renault MEGANE Sykähdyttävä uutuus Uuden Renault Méganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa on Renaultille tunnistettavat

Lisätiedot

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT

CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET lokakuu 2011 CITROËN C8 TEKNISET TIEDOT Moottori Sylinteriluku/venttilien lkm Iskutilavuus cm 3 Syl halkaisija/iskun pituus mm Suurin teho kw / rpm Suurin teho

Lisätiedot

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19

Nopeudenrajoitin. Perusväri (Cristal valkoinen) 0 0,00 0. Erikoisväri (Eclair keltainen ja Dragée sininen) 200 35,19 235,19 UUSI RENAULT TWINGO Suositushinnasto 6.6.05 VERSIO HV CO G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Twingo SCe 70 S&S Expression 70 95 5v manuaali 55,7 94,8 90 5 45 Twingo

Lisätiedot

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , ,

AUTOVERO- TON HINTA VAIHTEISTO. Energy TCe 90 S&S Authentique man 5-v , , Renault CAPTUR Euro 6 Suositushinnasto 22.10.2015 VERSIO ECO2 HV CO 2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVERO- TON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Energy TCe 90 S&S Authentique 90 113 man

Lisätiedot

QASHQAI. 16" & 17" 5,7 / 18" & 19" 5,9 l/100 km

QASHQAI. 16 & 17 5,7 / 18 & 19 5,9 l/100 km QASHQAI Malli: Moottori: VARUSTETASO: 4x4 dci 130 BUSINESS 360 KORIMALLI Korimalli Viistoperä 5-ovinen MOOTTORI Sylinterien määrä, moottorityyppi 4 rivissä Venttiileitä sylinteriä kohden 4 Puristussuhde

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Uusi Dacia Logan MCV

Uusi Dacia Logan MCV Uusi Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo, luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä Uudessa Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä

Lisätiedot

Renault MEGANE. Hatchback & Sport Tourer

Renault MEGANE. Hatchback & Sport Tourer Renault MEGANE Hatchback & Sport Tourer Sykähdyttävä uutuus Uuden Renault Meganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa on tunnistettavat

Lisätiedot

Luvassa upeita hetkiä

Luvassa upeita hetkiä Renault TALISMAN Luvassa upeita hetkiä Renault Talisman antaa urheilullisuudellaan uudenlaista intohimoa luokkansa vakiintuneeseen tyyliin. Voimakkuutta ilmentävä etuosa, selkeä profiili, näyttävät muodot

Lisätiedot

RENAULT CLIO CLIO ST LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE

RENAULT CLIO CLIO ST LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE www.renault.fi RENAULT CLIO CLIO ST 2014-03 LISÄVARUSTEHINNASTO DRIVE THE CHANGE RENAULT LISÄVARUSTEPAKETIT KAMPANJAHINNASTO CLIO Hinnat voimassa toistaiseksi. HATCHBACK & SPORT TOURER CONFORT PACK 179

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 9 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 51,520.04 17" kevytmetallivanteet, 9-puolaiset (225/50 R17) LED-ajovalot 8 turvatyynyä, sis. kuljettajan

Lisätiedot

Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Renault SCENIC & GRAND SCENIC Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uudistetut SCENIC ja GRAND SCENIC Tila-auton ei tarvitse olla tylsä ja tavallinen. Uuden sukupolven SCENICissä tyyli ja innovatiivisuus ovat koko ajan läsnä. Täysin uudenlainen

Lisätiedot

Renault KADJAR Uskalla toimia Virtaviivainen muotoilu, vahva etusäleikkö ja atleettiset hartiat Renault Kadjar henkii puhdasta rohkeutta. Tämä innokas, jykevätekoinen ja sporttinen ajoneuvo on oiva kumppani

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet

Renault KADJAR Lisävarusteet Renault KADJAR Lisävarusteet Ulkovarustelu Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 583 947 Astinlaudat ja

Lisätiedot

VIETTELEVÄN TYYLIKÄS UUSI RENAULT ESPACE NYT SUOMESSA

VIETTELEVÄN TYYLIKÄS UUSI RENAULT ESPACE NYT SUOMESSA Lehdistötiedote 13.4.2016 VIETTELEVÄN TYYLIKÄS UUSI RENAULT ESPACE NYT SUOMESSA Renaultin lippulaiva, Espace, kävi läpi kattavan muodonmuutoksen ja nyt viimein vuosi virallisen esittelyn jälkeen saamme

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO Takaisinlaskettuihin NEDC-arvoihin perustuvat hinnat MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU Duster SCe 115 4x2

Lisätiedot

AKKU KWH AJOMATKA KM *

AKKU KWH AJOMATKA KM * Renault TWIZY Suositushinnasto 23.11.2018 VERSIO AJONEUVOLUOKKA HV CO2 G/KM AKKU KWH AJOMATKA KM * VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO (L7e) * YHTEENSÄ Twizy 45 Life Mopoauto L6e 5 0 6,1 100

Lisätiedot

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail

Manuaalivaihteisto. With start stop Iskutilavuus (cm3) 2298 2298 2298 2298 2298 2298 2298 Ruiskutustapa. Direct Common Rail MOOTTORIT MOOTTORI Manuaalivaihteisto Manuaalivaihteisto Robottivaihteisto Moottorin mallimerkintä 110dCi 125dCi 150dCi 110dCi 135dCi 165dCi 150dCi Päästönormi Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5 Euro 5

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU MÉGANE Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Uusi. Renault SCENIC & GRAND SCENIC

Uusi. Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uusi Renault SCENIC & GRAND SCENIC Uudistetut SCENIC ja GRAND SCENIC Tila-auton ei tarvitse olla tylsä ja tavallinen. Uuden sukupolven SCENICissä tyyli ja innovatiivisuus ovat koko ajan läsnä. Täysin

Lisätiedot

AUTOVEROTON HINTA VAIHTEISTO

AUTOVEROTON HINTA VAIHTEISTO Uusi Renault CAPTUR Ennakkomyyntihinnasto 22.6.2017 VERSIO HV CO2 G/KM EUYHDISTETTY L/100KM VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA AUTOVERO * KÄYTTÖETU VAPAA AUTOETU Captur TCe 90 Life 90 113 5,1 man 5v 15 887,66

Lisätiedot

Renault MEGANE. Uusi. Hatchback & Sport Tourer

Renault MEGANE. Uusi. Hatchback & Sport Tourer Renault MEGANE Uusi Hatchback & Sport Tourer Sykähdyttävä uutuus Uuden Renault Meganen elegantti muotoilu, dynaamiset linjat ja tinkimätön asenne tarjoavat rohkeaa ja näyttävää tyylikkyyttä. Autossa

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0863 NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2018 01.01.2018 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteist o Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 8.4.2015 Jubileum juhlamallisto! - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15 225 405 Sandero Stepway

Lisätiedot

AKKU KWH AJOMATKA KM * Saksiovet (ei ikkunaa). Intens tasolla sisältäen korinväriset peilit.

AKKU KWH AJOMATKA KM * Saksiovet (ei ikkunaa). Intens tasolla sisältäen korinväriset peilit. Uusi Renault TWIZY Suositushinnasto 22.6.2 VERSIO AJONEUVOLUOKKA HV CO2 G/KM AKKU KWH AJOMATKA KM * VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO (L7e) * YHTEENSÄ Twizy 4 Life 1 11 69,, 11 69 Twizy 4

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 22 / 9 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 83,442.09 18" kevytmetallivanteet, 235/65R18 renkailla Mukautuva kaistavahti Mukautuva vakionopeussäädin

Lisätiedot

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT,

NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, NISSAN NV200 NEDC-ARVOIHIN PERUSTUVAT HINNAT, VARUSTEET, VÄRIVAIHTOEHDOT JA TEKNISET TIEDOT 03.09.2018 Tarkistathan haluamasi ajoneuvon tarkan saatavuustilanteen lähiältä jälleenmyyjältäsi. Hinnastossa

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015

Dacia Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 Jubileum juhlamallisto! Suositushinnasto 12.6.2015 - Sandero 1.2 16V 75 75 5-v man 135 Sandero 7 865,61 2 133,47 9 999,08 195 375 Sandero TCe 90 Jubileum 90 5-v man 116 Jubileum 9 835,98 2 163,17 11 999,15

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 21 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 181,512.58 18" Brembo jarrut takana 19" Brembo jarrut edessä 19" kevytmetallivanteet (255/35R19 edessä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Amarok Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Amarok Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI

COROLLAN UUSI AIKAKAUSI UUSI HYBRID COROLLAN UUSI AIKAKAUSI Auris on ollut 12 vuoden ajan mallistomme sydämessä, ja nyt on tullut aika hyvästellä Auris mallinimenä. Auris on nyt saanut uuden vieläkin tunnistettavamman nimen Corolla

Lisätiedot

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b

NISSAN NV200. Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO FI-16C-0824b NISSAN NV200 Hinnasto, varusteet, tekniset tiedot, värit EURO6 01.01.2017 01.01.2017 NV200 HINNASTO Hinta Korimalli Moottori Takaovet Sivuovet Tavaratila m 3 Vaihteisto Varustetaso CO 2 (g/km) Yhdistetty

Lisätiedot

AKKU KWH VAIHTEISTO Z.E. 40

AKKU KWH VAIHTEISTO Z.E. 40 Uusi Renault ZOE Ennakkomyyntihinnasto 2.1.2017 VERSIO HV CO2 G/KM AKKU KWH VAIHTEISTO AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Zoe Z.E. 40 Life 92 0 41 Automaatti 31 812,40 1 177,60 32

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Euro 6 Suositushinnasto 31.7.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 115 119 6-v man

Lisätiedot

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Hatchback & Sport Tourer Entistä vastustamattomampi Renault Clio hurmaa sinut vastustamattomalla vetovoimallaan. Auton tyylikkäät linjat erottuvat. Tyylikäs keula ja tunnistettava ajovalojen

Lisätiedot

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta

NISSAN INTERSTAR Van/Bus/Ohjaamoalusta // VARUSTEET MITTARISTO TURVALLISUUS Digitaalinen kello ABS jarrut Nopeusmittari välimatkamittarilla ESP (ei saatavana Robottivaihteiston kanssa) - - Jäähdytysnesteen lämpötila Kuljettajan turvatyyny Kierrosluku

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Pakettiauto

Nissan e-nv200 Pakettiauto Nissan e-nv200 Pakettiauto Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. 30.05.14 Hinnat Pakettiauto Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV

Lisätiedot

Nissan e-nv200 Combi, Evalia

Nissan e-nv200 Combi, Evalia Nissan e-nv200 Combi, Evalia Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto, Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot. Hinnat Combi, Evalia Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt Hinta ilman veroja ALV 24%

Lisätiedot

Tehokasta ja atleettista tyyliä

Tehokasta ja atleettista tyyliä Renault KOLEOS Tehokasta ja atleettista tyyliä Ainutlaatuinen tehon ja hienostuneisuuden yhdistelmä ja näyttävä muotoilu nostavat vaatimustasoa ja henkivät rohkeaa tyyliä. Koleoksen vakuuttava koko herättää

Lisätiedot

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA

Toledo North Assembly Plant, Ohio, USA TECHNICAL SPECIFICATIONS Dodge Nitro Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180

MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 DS 5 TEKNISET TIEDOT JA VAKIOVARUSTEET Elokuu 2015 DS 5 TEKNISET TIEDOT elokuu 2015 MOOTTORI e-thp 165 BlueHDi 120 BlueHDi 180 Iskutilavuus cm 3 1598 1560 1997 Suurin teho kw/rpm 121/6000 88/3600 133/3750

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Uusi. Renault KADJAR

Uusi. Renault KADJAR Uusi Renault KADJAR Quo vadis? Huippuluokan mukavuutta Tutustu autosi mukaviin sisätiloihin. Nykyaikainen ohjaamo, erinomainen ergonomia, uudenlaiset istuimet ja kromikoristelut kutsuvat nauttimaan ajomatkojen

Lisätiedot

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Hatchback & Sport Tourer Entistä vastustamattomampi Renault Clio hurmaa sinut vastustamattomalla vetovoimallaan. Auton tyylikkäät linjat erottuvat. Tyylikäs keula ja tunnistettava ajovalojen

Lisätiedot

Voimakas muotoilu ja sulava sivulinja sekä dynaamiset mittasuhteet korostavat sen asemaa omassa segmentissään.

Voimakas muotoilu ja sulava sivulinja sekä dynaamiset mittasuhteet korostavat sen asemaa omassa segmentissään. Lehdistötiedote 26.8.2015 Uusi Renault TALISMAN farmari Renault paljastaa nyt uuden Renault TALISMAN farmarin 6.7. julkaistun sedan version rinnalle. Uusi farmarimalli tarjoaa samat teknologiset hienoudet

Lisätiedot

Uusi. Renault KOLEOS

Uusi. Renault KOLEOS Uusi Renault KOLEOS Tehokasta ja atleettista tyyliä Ainutlaatuinen tehon ja hienostuneisuuden yhdistelmä ja näyttävä muotoilu nostavat vaatimustasoa ja henkivät rohkeaa tyyliä. Uuden Koleoksen vakuuttava

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015

UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 UUSI OPEL KARL HINNASTO 19.05.2015 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT

HINNAT JA TEKNISET TIEDOT Tulostettu 6 / 10 / 2017 Katso ehdot viimeiseltä sivulta HINNAT JA TEKNISET TIEDOT KATSELE ALKAEN 43,989.90 16" kevytmetallivanteet (205/55 R16) Ajovalot, Bi-LED Integroitu ajonvakautus (VDIM) 6 kaiuttimen

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO

NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO NISSAN e-nv200 PAKETTIAUTO Hinnat, Varusteet, Lisävarustehinnasto Värivaihtoehdot, Tekniset tiedot HINNAT PAKETTIAUTO Vetotapa Moottori Vaihteisto Varustetaso CO2 päästöt, g/km Hinta ilman veroja, ALV

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk

Yhdistetty (g/km) 161 177. Polttoainetankin koko l 71 71 Maavara mm 185 185. Huoltoväli Määräaikaishuoltoväli 30 000km / 24kk 30 000km / 24kk Tekniikka Varusteet 2.2 CRDi MT 2.2 CRDi AT Moottori Iskutilavuus cm3 2 199 2 199 Sylinterin halkasija x iskunpituus mm 85.4 x 96.0 85.4 x 96.0 Puristussuhde 16,0 16,0 Suurin teho kw (hv) / rpm 147 (200)

Lisätiedot

www.kia.fi Tekniikka Varusteet

www.kia.fi Tekniikka Varusteet www.kia.fi Diesel Bensa Kia Optima MY14 1.7 CRDi ISG EcoDynamics 1.7 CRDi automaatti 2.0 2.0 automaatti Varustetasot EX EX, Business LX, EX EX VAIHTEISTO Tyyppi Käsivalintainen Automaattinen Käsivalintainen

Lisätiedot

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv

1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX. 1,0 T-GDI 100 hv Tekniikka Varusteet 1,2 84 hv 1,4 100 hv Varustetasot LX, EX EX, TX LX, EX EX, TX LX EX, TX VAIHTEISTO Tyyppi Manuaalinen Automaattinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Manuaalinen Vaihteet 5 vaihdetta

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caddy Tekniset tiedot Mallivuosi 14 Caddy Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Renault CLIO. Uusi. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Uusi. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Uusi Hatchback & Sport Tourer Entistä vastustamattomampi Uusi Renault Clio hurmaa sinut vastustamattomalla vetovoimallaan. Auton tyylikkäät linjat erottuvat. Sen uusi säleikkö ja tunnistettava

Lisätiedot

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016

Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 Peugeot 308 SW Tekniset tiedot 1.3.2016 MOOTTORI PureTech 110 PureTech 130 PureTech 130 Aut. THP 205 Korimalli 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen 5-ovinen Iskutilavuus cm3 1198 1198 1198 1598 Sylinteriluku / venttiililuku

Lisätiedot

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited

Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited TEKNISET TIEDOT Jeep Wrangler ja Jeep Wrangler Unlimited Perustiedot Korimallit Kokoonpanotehdas 3-ovinen monikäyttöauto tai avoauto 5-ovinen monikäyttöauto Toledo South Assembly Plant, Ohio, USA Moottorit

Lisätiedot

Perhefarmari mukana arjen askareissa.

Perhefarmari mukana arjen askareissa. Dacia Logan MCV Perhefarmari mukana arjen askareissa. Moderni muotoilu, tilava matkustamo ja luotettavaa lujuutta jo ensisilmäyksellä. Logan MCV -perhefarmarissa on kaikkea mitä tarvitset, sekä työ- että

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 19.9.2018 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011

CITROËN C4 TEKNISET TIEDOT tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT JA VAKIVARUSTEET Tammikuu 2011 CITRËN C4 TEKNISET TIEDT tammikuu 2011 MTTRI VTi 95 VTi 120 VTi 120 A THP 156 HDi 92 HDi 112 e-hdi 112 HDi 150 Sylinteriluku/venttilien lkm 4/16

Lisätiedot

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Hatchback & Sport Tourer Intohimona muotoilu Uuden Renault Clion silmiä hivelevä profiili on syntynyt tavoitteesta luoda kokonaisvaltaisesti viettelevä ajoneuvo. Sen taustalla on ajatus nuorekkaasta,

Lisätiedot

OPEL KARL HINNASTO

OPEL KARL HINNASTO OPEL KARL HINNASTO 01.01.2017 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet

Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet Peugeot Traveller Tekniset tiedot ja varusteet 21.3.2019 Peugeot Traveller tekniset tiedot BlueHDi 150 M M M XL XL XL Shuttle Active Allure Shuttle Active Allure MOOTTORI Päästöluokka Iskutilavuus cm 3

Lisätiedot

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm

FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 2016 FCA Finland Oy FIAT DUCATO PAKETTIAUTO HINNASTO Pvm 5.2.2016 Autoveroton Käyttövoima g/km* massa kg m 3 hinta (sis.alv CO2 Kokonais Tavaratila Malli 24%) 002909LG4 Ducato 2.0 Multijet 115 8m3 (H1L1)

Lisätiedot

1,6 DCT automaatti 135 hv

1,6 DCT automaatti 135 hv Tekniikka Varusteet Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 100 hv 1,0 ISG EcoDynamics 120 hv 1,6 DCT automaatti 135 hv 1,4 CRDi 90 hv 1,6 CRDi ISG EcoDynamics 110 hv 1,6 CRDi

Lisätiedot

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk

Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk Malli Uusi Mazda6 Sedan Voimassa alk. 4.2.2010 ohjehinta,,, n lisähinta 1.8 Comfort 5MT 4d UK1 580 415 20 000,00 5 697,25 25 697,25 600,00 173,21 773,21 152 1.8 Dynamic 5MT 4d UK2 590 425 20 650,00 5 884,82

Lisätiedot

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO

Uusi FORD FOCUS. Uusi FORD MONDEO Uusi FORD FOCUS Uusi FORD MONDEO Uusi FORD MONDEO Uusi Ford Mondeo tekee vaikutuksen ajo-ominaisuuksillaan ja ulkonäöllään. Vuoden 2015 alussa tuleva täysin uusi Ford Mondeo on täydellinen yhdistelmä innovatiivista

Lisätiedot

RENAULT LIMITED-MALLISTO

RENAULT LIMITED-MALLISTO RENAULT LIMITED-MALLISTO Suositushinnasto 16.6.2015 VERSIO ECO2 HV CO2 G/KM VAIHTEISTO MÉGANE AUTOVEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO * YHTEENSÄ KÄYTTÖETU Energy TCe 115 S&S Limited 116 117 6-v man 17 617,82

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO Takaisinlaskettuihin NEDC-arvoihin perustuvat hinnat1 VERSIO VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU SCe 115 4x2 Comfort

Lisätiedot

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet

SEAT Mii. Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet SEAT Mii Tekniset tiedot Mitat Vakiovarusteet Mii - Tekniset tiedot 1.0 60 hv Ecomotive Moottori Moottorin rakenne 3-sylinterinen bensiinimoottori, 4 venttiiliä/sylinteri Iskutilavuus, l/cm³ 999 Suurin

Lisätiedot

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri.

Machine Silver (9S) metalliväri. Sand Track (D5U) metalliväri. Dark Gun Metal (E5B) metalliväri. Space Blue (J3U) metalliväri. Kia cee d 5-ovinen 1,4 ISG 1,6 ISG 1,6 DCTautomaatti 1,4 CRDi ISG 1,6 CRDi ISG 1,6 CRDi EcoDynamics 100 hv EcoDynamics 135 hv 135 hv EcoDynamics 90 hv EcoDynamics 128 hv automaatti 128 hv Varustetasot

Lisätiedot

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA

Dodge Avenger TEKNISET TIEDOT. Yleistä. Sterling Heights Assembly, Michigan, USA TEKNISET TIEDOT Dodge Avenger Alla esitetyt tiedot pohjautuvat julkaisuajankohdan (20.06.2007) tietoihin ja ne voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tiedot ovat Euroopan markkina-alueelle tarkoitettuja

Lisätiedot

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016

UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 UUSI OPEL KARL HINNASTO 01.01.2016 voiko huippuauton saada tähän hintaan? VIISI SYYTÄ VALITA KARL. // Huipputyylikäs sisustus // Saksalaista insinööritaitoa edustavat turvallisuusjärjestelmät // Helppokäyttöiset

Lisätiedot

UUSI CORSA OPC -HINNASTO

UUSI CORSA OPC -HINNASTO UUSI CORSA OPC -HINNASTO Uusi Opel Corsa täydentyy mallisarjan huipulle nousevalla Corsa OPC:llä. Jo uutuuden ulkonäkö kertoo siinä piilevästä voimasta ja nopeudesta. Kirkas sininen väri on Opelilla OPCmallien

Lisätiedot

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv

CO2 -päästö * WLTP. Suurin teho kw/ hv Kia ProCeed MY19 hinnasto 3.12.2018 Vaihteisto Suurin teho kw/ hv -päästö * Arvioitu autovero ** Kokonaishinta Vapaa autoetu Käyttöetu g/km /kk /kk 1,0 T-GDI ISG 120hv SB EcoDynamics M6 88,3/ 120 136 22

Lisätiedot

Lehdistötiedote UUSI GRAND SCENIC NYT SUOMESSA

Lehdistötiedote UUSI GRAND SCENIC NYT SUOMESSA Lehdistötiedote 12.1.2016 UUSI GRAND SCENIC NYT SUOMESSA Vuonna 1996 nähtiin Renaultin kehittämä ensimmäisen sukupolven Scénic ja samalla Renault tuli luoneeksi kokonaan uuden autosegmentin, keskikokoluokan

Lisätiedot

VEROTON HINTA VAIHTEISTO

VEROTON HINTA VAIHTEISTO MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU SCe 115 4x2 Access 4x2 115 179 7,9 5-v man 11 685,63 3 713,37 15 399 265

Lisätiedot

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA

Autoveroton. 24% euro BUSINESS 360 TEKNA UUSI NISSAN PULSAR Hinnat, Varusteet, Tekniset tiedot, Värivaihtoehdot VARUSTEET MOOTTORI VAIHTEISTO Vetotapa Varustetaso CO2-päästö g/km Autoveroton ohjehinta sis. alv 24% euro Arvioitu autovero euro

Lisätiedot

Renault CLIO. Uusi. Hatchback & Sport Tourer

Renault CLIO. Uusi. Hatchback & Sport Tourer Renault CLIO Uusi Hatchback & Sport Tourer Entistä vastustamattomampi Uusi Renault Clio hurmaa sinut vastustamattomalla vetovoimallaan. Auton tyylikkäät linjat erottuvat. Sen uusi säleikkö ja tunnistettava

Lisätiedot

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO

WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO MOOTTORI VETO- TAPA HV CO2 g/km WLTP-YHD. l/100km1 VAIHTEISTO VEROTON HINTA ARVIOITU AUTOVERO YHTEENSÄ KÄYTTÖ- ETU VAPAA AUTOETU SCe 115 4x2 Access W 4x2 115 179 7,9 5-v man 11 685,63 3 713,37 15 399 265

Lisätiedot

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste.

Varustelu. = Vakiovaruste, = Maksullinen lisävaruste, A = Maksullinen valinnainen lisävaruste. Turvallisuusvarusteet Kuva, Classic Elegance Sport Onnettomuustilanteessa suojaava MAIDAS-törmäysvoimien vaimennusjärjestelmä, kolmois-h-palkisto SRS-turvajärjestelmä keskusohjausyksikkö ja törmäyssensorit,

Lisätiedot

1,6 GDI Hybrid DCT. Takana

1,6 GDI Hybrid DCT. Takana Tekniikka Varusteet 1,6 GDI Hybrid DCT Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Premium 18, Business Luxury, Business Luxury 18, VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6 vaihdetta MOOTTORI

Lisätiedot

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo

NISSAN NV300 COMBI. EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, Espoo NISSAN NV300 COMBI EURO6 Hinnasto, varusteet ja värit 05.02.2018 05-02-2018 FI-17C-0893 Maahantuoja: Nissan Nordic Europe Oy, PL 45, 02151 Espoo NV300 COMBI HINNASTO EURO6 Moottori ja teho Varuste-taso

Lisätiedot

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2018

Tekniikka Varusteet. Mallivuosi 2018 Tekniikka Varusteet Mallivuosi 2018 1,6 GDI Hybrid DCT Varustetasot LX, EX, Business Premium, Business Premium 18, Business Luxury, Business Luxury 18, VAIHTEISTO Tyyppi Automaattinen kaksoiskytkin, 6

Lisätiedot

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km)

suorituskyky ja taloudellisuus kulutus Ø l/100 km ØØ km) 30.4.2015 - Ford S-MAX tekniset tiedot suorituskyky ja taloudellisuus Polttoaineen Suorituskyky kulutus Ø l/100 km ØØ MoottoriSuurin CO2-Kaupunki Maantie Yhdistetty Huippunopeus km/ 50-100 Kiihtyvyys0-100

Lisätiedot

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa

S 63 AMG L 4Matic. Yhteenveto. Moottori. Erikoismalli & varustepaketit 70 690,61 EUR. Vanteet 0,00 EUR. Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa Yhteenveto Moottori S 63 AMG L 4Matic 278275,41 EUR Erikoismalli & varustepaketit 70690,61 EUR Väri (040) Musta Vanteet Verhous (808) Nahkaverhoilu harmaa 3741,66 EUR Somiste-elementit (729) Sisustuksen

Lisätiedot

Uusi Kia Molempien parhaat puolet. Vastuullisuus ei ole koskaan ollut näin tyylikästä ja jännittävää. Uusi Kia Niro on aivan uudenlainen hybridi-crossover, joka todistaa, että voit saada kaiken tinkimättä

Lisätiedot

Lehdistötiedote

Lehdistötiedote Lehdistötiedote 16.3.2016 Uusi Renault TALISMAN Yhdistelmä mukavuutta, ajamisen iloa ja teknistä etevyyttä Ensimmäiset Renault TALISMAN Sedan -mallit ovat rantautuneet Suomeen. Vuoden 2016 kauneimmaksi

Lisätiedot

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä.

Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Matkailuauto Mercedes-Benz Sprinter Fix-Ten korityöllä. Alusta Mercedes-Benz Sprinter 316 CDI 3,5 t korkea - akseliväli 3665 mm, sisäkorkeus 1650 mm - 4-sylinterinen välijäähdytetty turbodiesel - iskutilavuus

Lisätiedot