Itsestään selvä valinta. Taloudellisuutta - Helppokäyttöisyyttä NAVIGATOR

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Itsestään selvä valinta. Taloudellisuutta - Helppokäyttöisyyttä NAVIGATOR"

Transkriptio

1 Itsestään selvä valinta Taloudellisuutta - Helppokäyttöisyyttä NAVIGATOR

2 NAVIGATOR Laatu Käytön helppoutta Turvallisuus Jälleenmyyntiarvon säilyminen Ohjaus: IntelliTrack Ohjausyksikkö: HC2500, HC 5500 tai HC 6500 TurboFiller: Suuri teho, helppo käyttää Nestejärjestelmä: Helppokäyttöinen, monipuolinen järjestelmä Akseli: Kiinteä tai säädettävä m PRO puomistot: Kompaktit, pystysuunnassa taitettavat m puomistot EAGLE puomistot: Yksinkertaiset ja vahvat m puomistot DELTA puomistot: Kolmiorakenteiset m suurtehopuomistot

3 Itsestään selvä valinta NAVIGATOR on yhtä kuin hyvä laatu ja muotoilu, jotka tukevat toiminnallisuutta. Ominaisuuksia, jotka varmistavat arvon säilymisen ja helppokäyttöisyyden. Hinattavien HARDI-ruiskujen joukossa NAVIGATOR on keskikokoa. Mitä muihin ominaisuuksiin tulee, on NAVIGATOR kaikkea muuta kuin keskikokoa. Suuri määrä ensiluokkaisia varusteita tekevät NAVIGATOR'ista itsestään selvän valinnan. Menetelmä Vaatimukset yksinkertaisista ja luotettavista ratkaisuista, huoltoystävällisyydestä ja suuresta tehosta ovat maailmanlaajuisesti yleisiä. NAVIGATOR esiteltiin vuonna Tämä tuote kuvaa HARDI'n 50-vuotista kokemusta ruiskujen asiantuntijana. NAVIGATOR-ruiskujen todettu suosio esittelystä alkaen, on osoittanut tämän saavutetun aseman arvon. IntelliTrack IntelliTrack on ohjaava vetopuomi, jossa yhdistyvät erinomaisen alustan muotoilun ja kehittyneen elektroniikan edut. Ohjausjärjestelmä on helppo kytkeä ja käyttää. Se varmistaa turvallisen ohjauksen myös hankalissa peltoolosuhteissa. HC 6500 HC 6500 on suunniteltu ainoastaan ruiskutukseen. Se tarkoittaa, että sen toimivuudessa ei ole tehty kompromisseja, jotta se soveltuisi muihinkin työkoneisiin. Ergonomisesti optimoitu muotoilu tukee pitkien käyttörupeamien ja helpon käytön asettamia vaatimuksia. Kaikki näppäimet on loogisesti sijoitettu ja sijoittelu sovittaa vastaavat toiminnot hyvin yhteen. Värinäytön luettavuus on erinomainen, myös auringonpaisteessa. Kaikkia tärkeimpiä toimintoja ohjataan Joystickkahvalla TurboFiller TurboFiller on tehokas kemikaalien täyttösäiliö joka tekee kemikaalien täytöstä nopean ja helpon. Ainutlaatuinen TurboDeflectorin spiraali saa aikaan tehokkaan nestepyörteen säiliössä ja se sekoittaa kaikentyyppiset kemikaalit nopeasti ja turvallisesti.

4 Alusta NAVIGATOR alusta on tehty raskaaseen käyttöön ja akselit on tarkoitettu ajoon vaativissa pelto- ja tieolosuhteissa. Vankkarakenteinen NAVIGATOR runko on valmistettu erikoisteräksestä ja se tehty vastaamaan ammattikäytössä esiintyviä kovia vaatimuksia. Ratkaisu on paras mahdollinen korkean maavaran ja matalalla sijaitsevan painopisteen kompromissi. Matala painopiste NAVIGATOR-ruiskun muotoilu mahdollistaa hyvin matalan painopisteen ilman, että maavarasta on jouduttu tinkimään ruiskun alla. Ainutlaatuinen muotoilu pitkällä vetopuomilla Pitkä vetopuomi muodostaa suoran linjan kytkentäkohdasta akselille. Vetopuomi on pulteilla kiinnitetty rungon alle. Se varmistaa hyvän ajotukevuuden ja vaimentaa heilumispyrkimystä suuremmilla maantienopeuksilla. Vetopuomi on saatavissa joko kiinteänä, ylä- tai alakiinnityksellä tai ohjaavana. Korkea maavara Akselin ja rungon ainutlaatuinen muotoilu varmistavat erinomaisen korkean maavaran ja ne vähentävät kasvustovauriot minimiin. Mitkään jarrutangot tai ohjausvarret eivät ole akselia alempana.

5 Ohjaus IntelliTrack Tämä ohjaava vetopuomi mahdollistaa pienen kääntösäteen. Kehittyneen elektroniikan, proportionaaliventtiilin ja kahden suurikokoisen sylinterin yhdistelmä varmistaa käyttäjäystävällisen, turvallisen ja tarkan ohjauksen. HC 5500 ja HC 6500 valvoo jatkuvasti ajonopeutta ja raideleveyttä varmistaen, että puomiohjausta ei käytetä kun se ei ole turvallista. Jos traktorin kuljettaja yrittää tehdä 90 käännöksen esim. 15 km/h nopeudella, IntelliTrack käsittelee tiedot automaattisesti ja lukitsee ohjauksen. Nämä säädöt ovat käyttäjän määrittelemiä. Ruiskun alustan ja vetopuomin välinen nivel on kallistettu. Tämä varmistaa paremman tukevuuden käännöksissä. Helppo kytkeminen traktoriin Kun IntelliTrac on kalibroitu, tarvitsee kuljettajan ainoastaan kytkeä kaksi ohutta ketjua traktoriin ennen ruiskutuksen aloittamista. Yhdessä kiinnikkeiden kanssa ketjut muodostavat trapetsin. Ketjujen kireys suhteessa vetolaitteeseen määrittelee ohjaustarpeen. Tasaista ajoa Lisävarusteena saatava Smooth Ride jousitusjärjestelmä on yksinkertainen ja luotettava, eikä se vaadi juurikaan huoltoa. Jousituksen avulla ajaminen tasoittuu ja se varmistaa suuremman tehon ja paremman ajomukavuuden.

6 Nestejärjestelmä NAVIGATOR nestejärjestelmän venttiilit, putket ja suodattimet ovat suuriksi mitoitetut. Nestejärjestelmä on mitoitettu suurille nestemäärille ilman suurta painehävikkiä. SmartValve Kaikki tärkeimmät täyttöön tai puhdistukseen vaadittavat toiminnot on keskitetty kahteen, keskellä käyttöaluetta olevaan kahvaan. Loogisesti sijoitetut kahvat, helposti luettavilla merkinnöillä, tekevät järjestelmästä helppokäyttöisen. Ne vähentävät myös merkittävästi ruiskun valmistelu- ja käyttöaikoja. Pumppu Jämäkkä, rasvavoideltu HARDI kalvopumppu käyttää NAVIGATOR nestejärjestelmää. Kalvot erottavat nesteen pumpun muista tärkeistä osista, kuten laakereista ja kampiakselista, varmistaen luotettavan ja pitkäaikaisen käytön. HARDI kalvopumppujen ominaisuuksia: Itseimevä Kuivakäyttö ei vaurioita pumppua Helppo huoltaa Rasvavoideltu kampiakseli

7 TurboFiller HARDI TurboFiller on kehitetty käsittelemään suuria pulveri- ja nestemääriä. Sen tehokkuus perustuu suureen alipaineeseen yhdessä nestepyörteen kanssa, jonka säiliön sisällä oleva TurboDeflectorin spiraali saa aikaan. Säiliön siirto kuljetusasennosta 95 cm korkeaan täyttöasentoon on helppo tehdä jousikuormitetun kiinnikkeen avulla. Siinä on automaattinen kuljetuslukitus. Monitoimi 3-tieventtiili ja puhdistusputki tekevät kemikaalien täytöstä helpon ja tehokkaan. Säiliöiden ja itse TurboFiller'in puhdistus tapahtuu pyörivällä suuttimella. EasyClean suodatin EasyClean suodatin on imupuolen suurtehosuodatin. Suodattimen kuntoa voidaan jatkuvasti valvoa SafeSpray alipainemittarin avulla. Tämä varmistaa, että suodatin puhdistetaan vain ja ainoastaan, kun siihen on tarvetta. Suodatinta puhdistettaessa tarvitset ainoastaan kääntää kantta neljännes kierros. Tämä sulkee pääsäiliön bar venttiilin suodattimen pohjassa ja avaa suodattimen tarkistusta varten. Syklonisuodatin Painepuolen syklonisuodatin on ainutlaatuinen itsepuhdistuva suodatin, jossa neste muodostaa nopeasti pyörivän kierteen. Se parantaa suodattimen puhdistustehoa merkittävästi. Lisäksi syklonisuodattimessa on ainutlaatuinen tehotoiminto, jolla suodatin voidaan huuhdella tarvittaessa. Dilution kit-jäännösnesteen huuhtelusarja HARDI NAVIGATOR voidaan varustaa huuhtelusarjalla. Järjestelmä mahdollistaa nestejärjestelmän huuhtelun ohjaamosta nousematta. Kuljettaja voi huuhtoa ainoastaan puomiston tai huuhdella säiliön huuhtelusuuttimilla. Huuhteluveden tarve vähenee optimoidun nestejärjestelmän ansiosta. Kaikki paluuputket ja sekoitusjärjestelmä huuhdellaan kun laimennettu neste ruiskutetaan pääsäiliöstä.

8 Puomistot DELTA m DELTA puomisto on tehokas ja vankkarakenteinen puomisto erittäin vaativalle käyttäjälle. Puomistossa on kehittynyt ripustusjärjestelmä, joka yhdessä kolmiulotteisen puomistorakenteen ansiosta varmistaa erittäin tarkan ruiskutuksen. Keskilohko jousivaimennetulla heiluriripustuksella ja teleskooppivaimentimilla vaimentavat traktorin ja alustan aiheuttamia liikkeitä. Hydraulisesti käytettävä heilurilukitus tukevoittaa puomiston taiton tai avauksen aikana. Ainutlaatuinen heiluntavaimennusjärjestelmä vaimentaa lohkojen liikettä eteen ja taakse kuten myös äkillisiä vaakasuoria kuormituksia. HARDI AutoSlant (puomiston kallistusautom.) ja AutoHeight (puomiston korkeusautom) järjestelmät ohjaavat puomistoa automaattisesti. Tämä helpottaa kuljettajan työtä ja ruiskutustulos on parempi. Vankat ja tarkat ultraäänianturit Pellon pinta tai kasvusto -toiminnot voidaan valita Proportionaaliventtiili varmistaa pehmeät liikkeet (AutoHeight) Puomiston ja lohkojen kallistuksen sekä korkeuden korjaus (AutoHeight) Kallistuksen ja korkeuden korjaus (AutoHeight)

9 EAGLE (Ei Suomen valikoimassa) m leveä EAGLE puomisto on tarkoitettu kovaan käyttöön erittäin vaativissa olosuhteissa. Puomisto on hyvin tunnettu kautta maailman suorituskyvystään kaikkein vaikeimmissa olosuhteissa. EAGLE puomisto on ripustettu kahden, iskunvaimentimilla varustetun kierrejousen avulla. Vaakatasossa tapahtuvia liikkeitä rajoitetaan vahvalla trapetsijärjestelmällä, joka sallii ruiskutuksen ja käännökset suurillakin ajonopeuksilla. EAGLE-puomisto on saatavissa kahdella erilaisella hydrauliikkavarustuksella. Y-versiossa taitto on helppo, sillä lohkot taittuvat symmetrisesti molemmin puolin. Z-versiossa lohkot ovat sähköhydraulisesti hallittavia ja ne voidaan taittaa ja kallistaa erikseen. Puomiston kallistus on lisävaruste molemmissa versioissa.

10 PRO m pystytaitettava kolmiorakenteinen PRO puomisto tarjoaa kaikki mahdolliset ominaisuudet, täyttämään ruiskun käyttäjien asettamat vaatimukset. PRO puomiston kuljetusleveys on ainoastaan 2,55 m ja se on ihanteellinen ratkaisu, kun tarvitaan pienikokoinen ja monipuolinen puomisto. Ristikkorakenne varmistaa lujan ja tukevan puomiston; se on tarkan ja tasaisen ruiskutustuloksen edellytys. Suuttimet, suutinputket ja letkut ovat hyvin suojassa puomistorakenteessa. Kuten EAGLE-puomisto, on PRO-puomisto saatavissa kahdella erilaisella hydrauliikkavarustuksella. Y-versiossa taitto on helppo, sillä lohkot taittuvat symmetrisesti molemmin puolin. Z-versio on sähköhydraulinen ja mahdollistaa sivulohkokohtaisen kallistuksen ja toispuolisen taiton. Puomiston kallistus on lisävaruste molemmissa versioissa.

11 Ohjausyksiköt HC 6500 Suurikokoisella värinäytöllään ja monitoimivipuhallinnallaan HARDI Controller 6500 edustaa ohjausyksiköiden huippua. Koska HC 6500 on erityisesti suunniteltu ruiskuihin, se tekee NAVIGATOR'ista itsestään selvän valinnan. HC 6500 on suunniteltu ainoastaan ruiskutukseen. Se tarkoittaa, että sen toimivuudessa ei ole tehty kompromisseja, jotta se soveltuisi muihinkin työkoneisiin. Ergonomisesti optimoitu muotoilu tukee pitkien käyttörupeamien ja helpon käytön asettamia vaatimuksia. Kaikki näppäimet on loogisesti sijoitettu ja sijoittelu sovittaa vastaavat toiminnot hyvin yhteen. Esimerkkinä tästä on, että kaikki ruiskutuksen aikana käytettävät normaalitoiminnot on koottu Joystick-kahvaan, joten toimintoja voidaan käyttää kättä nostamatta istuimen kyynärnojasta. Ruiskun ja traktorin välinen liitos on toteutettu ainoastaan yhdellä kaapelilla, helposti ja yksinkertaisesti. HC 5500 HARDI Controller 5500 on tehokas tietokone, joka tekee nestejärjestelmästä nerokkaamman, toiminnoista helpommat ja turvallisemmat käyttää. Tiedon saanti on myös helppoa. Se on itsestään selvä valinta, kun halutaan käyttää esim. IntelliTrack'ia ja muita kehittyneitä työvälineitä. Käyttäjä saa välittömästi tiedon toiminnon tilasta ja varoituksia tärkeimmistä parametreista, kuten väärästä paineesta, nopeudesta jne. Se on osa edistyksellistä viljelyä. Siinä on valmius 98 rekisterille ja liitäntämahdollisuudet lohkokohtaiseen työskentelyyn tai satelliittikäytölle. Lukuisa määrä lisävarusteita, kuten AutoSectionControl (lohkojen sulkuautomatiikka ), säiliömittari tai 12 V tulostin on saatavissa. LogicMenu valikko mahdollistaa tärkeiden tietojen nopean saannin; ennalta ohjelmoituja näppäimiä painettaessa, näkyy tieto suurikokoisella näytöllä. Näppäimet toimivat lyhyvalintanäppäiminä useimmin käytetyille toiminoille. Ruiskutusmäärää voidaan muuttaa ajon aikana prosenttilukuna tai tilavuusarvona. HC 2500 HARDI Controller 2500 on hyvin helppo käyttää. Ruiskutusmäärää ohjataan automaattisesti. "Ylös" nuolinäppäimen painallus lisää ruiskutemäärää,...niin helppo ja nopea on säätö. Ohjausyksikkö HC 2500 HC 5500 HC 6500 Rekistereitä Jakoventtiilejä, enint GPS, tiedon siirto ja tulostus Ei Kyllä Kyllä Kello (Aika/pvm/hälytys/sekuntikello) Ei Kyllä Kyllä Aakkosnumeerinen näppäimistö Ei Ei Kyllä Värinäyttö Ei Ei Kyllä Aputoiminnot Ei Ei Kyllä Laimennussarja Kyllä Kyllä Kyllä Vaahtomerkitsin Ei Kyllä Kyllä

12 t u a r e s y w i o q Lisävarusteet q IntelliTrack ohjaus w TurboFiller (vakio) e Täyttö-/pikatäyttölaite r ProFlow täyttöautomatiikka t Huuht.säiliö (vakio) y Painetyhjennys u Turvalokero (vakio) i Säädettävä akseli o SmoothRide jousitus a Lokasuojat s Puhdasvesihana (vakio) Ohjausyksiköt Laimennus Lohkosuodattimet ChemLocker,kemikaalien säylytyslokero BoomFlush tyhjennyshana Ulkopuolinen painepesuri EcoFill-kemikaalien täyttöliitin Vaahtomerkitsin HARDI AutoSlant/AutoHeight Levitysletkut nestemäiselle lannoitteelle BoomPrime,puomiston nestekierto Työvalo

13 Tekniset tiedot Säiliö, l 3000 (3350) 4000 (4450) Pumput, tyyppi l/min / 463H Puomistot PRO, m / DELTA, 18-28m Vaimennus Lisävaruste Ohjaus Lisävaruste Tarvittavat hydr.liitokset (Y-mallit) 1 kpl 1-toim. + 1 kpl 2-toim Tarv. hydr. liitokset (Z mallit) 1 kpl 2-toim. Kääntösäde IntelliTrack, m 6,0 Kokonaispituus, m A 7,38 Kokonaiskorkeus, PRO puomistolla, m B 3,05 Kokonaiskorkeus, ja DELTA puomistolla, m B 3,98 Leveys DELTA puomistolla, m C 2,55 Leveys PRO puomistolla, m C 2,43 Raideleveys, kiinteä akseli, m D 1,80 / 2,00 Raideleveys, säädettävä akseli, m D 1,50-2,25 Vetolaitteen ja akselin väli, m E 4,64 Maavara F 0.8 ( ) Huuhtelusäiliö, l 500 Puhdasvesisäiliö, l 20 Vetopuomin paino (tyhjä säiliö)*, kg Akselipaino (tyhjä säiliö)*, kg Kokonaispaino (tyhjä säiliö)*, kg F D C B E A * Paino 3000 l säiliöllä, 24 m EAGLE puomisto, 4000 l säiliöllä, 28 m DELTA-Z puomisto

14 Høje Taastrup, Tanska Nørre Alslev, Tanska Savigny, Ranska Beaurainville, Ranska Davenport, USA Lleida, Espanja Adelaide, Australia HARDI - The Sprayer HARDI INTERNATIONAL A/S on kansainvälinen yritysryhmä, jonka tehtävänä on vastata asiakkaiden vaatimuksiin korkealuokkaisista tuotteista, joilla varmistetaan tehokkuus ja tarkka kasvinsuojeluaineiden levitys. Maailmanlaajuinen jakelu- ja myyntiverkostomme ulottuu yli 100 maahan, joissa meitä edustaa maahantuoja tai myyntiyhtiö. Myyntiyhtiöitä on Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Englannissa, Ranskassa, Espanjassa, Yhdysvalloissa, Saksassa ja Australiassa. Jo vuodesta 1957 HARDI on omistautunut tyydyttämään tehokkaan ja tarkan kasvinsuojelun asettamat, yhä lisääntyneet vaatimukset. HARDI on trendien luoja kasvinsuojeluaineiden levityksen alalla. Jatkuva kehitystyö ja uudet innovaatiot ovat tärkeitä tämän aseman saavuttamiseksi. HARDI on omistautunut kasvinsuojelulle pitkään tulevaisuudessa. Erinomainen pintakäsittely Komponenttien pintakäsittely koostuu 13 eri vaiheesta, joihin kuuluu mm. Oxilan esikäsittely ja kaikkien tärkeiden osien pulverimaalaus. Mutterien, pulttien ja muiden osien Delta/Magni -käsittelyn kanssa, on tuotteidemme korroosion kestävyys erittäin hyvä. Ruiskun runko ja puomisto, kuten myös kaikki muut teräksiset komponentit, ovat Oxilan'illa esikäsitelty ennen korkealuokkaista pulverimaalausta. Lisätietoja saat osoitteesta The Sprayer Testausmenetelmiä HARDI INTERNATIONAL A/S tehtaalta lähtevät ruiskut on testattu tiukimpien laatustandardien mukaan. Asennushenkilökunta on koulutettu sekä brittiläisen NSTS (National Sprayer Testing Scheme) että saksalaisen JKI (Julius Kühn Institut), Tämä varmistaa, että viljelijöille toimitetaan korkealaatuisia, standardit täyttäviä ruiskuja. HARDI pidättää oikeudet teknisten tietojen muutoksiin siitä erikseen ilmoittamatta. Esitteen kuvissa voi olla lisävarusteita ja -laitteita. HIA MARKETING FIN

Itsestään selvä valinta. Taloudellisuutta - Helppokäyttöisyyttä NAVIGATOR 3000-4000-5000-6000

Itsestään selvä valinta. Taloudellisuutta - Helppokäyttöisyyttä NAVIGATOR 3000-4000-5000-6000 Itsestään selvä valinta Taloudellisuutta - Helppokäyttöisyyttä NAVIGATOR 3000-4000-5000-6000 NAVIGATOR Itsestään selvä valinta Menetelmä NAVIGATOR on yhtä kuin hyvä laatu ja muotoilu, jotka tukevat toiminnallisuutta.

Lisätiedot

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER

Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Johtavaa muotoilua luokassaan RANGER Helppo käyttää - Helppo huoltaa 2 2.500 l polyetyleenisäiliö HARDI kalvopumppu EVC ohjausyksikkö Syklonisuodatin ParaLift HARDI CONTROLLER 2500 250 l huuhtelusäiliö

Lisätiedot

MEGA 1200 / 1500 / 1800 / Lisää tehoa ja älykkyyttä

MEGA 1200 / 1500 / 1800 / Lisää tehoa ja älykkyyttä 1200 / 1500 / 100 / 2200 Lisää tehoa ja älykkyyttä Lisää tehoa ja älykkyyttä 1200 / 1500 / 100 / 2200 Asiantuntijan ratkaisu päivittäiseen työhön Tervetuloa markkinoiden suurimman nostolaitekiinnitteisen

Lisätiedot

Nerokas ruisku. Reilusti muita edellä COMMANDER

Nerokas ruisku. Reilusti muita edellä COMMANDER Nerokas ruisku Reilusti muita edellä COMMANDER COMMANDER Ohjaus: SafeTrack Ohjausyksikkö: HC 5500, HC 6500 tai HC 9500 ChemFiller: Tehokas, helppo käyttää Nestejärjestelmä: Helppokäyttöinen, monia ominaisuuksia

Lisätiedot

KASVINSUOJELUN ASIANTUNTIJA

KASVINSUOJELUN ASIANTUNTIJA KASVINSUOJELUN ASIANTUNTIJA HARDI ruiskutustekniikkaa tilan tarpeiden mukaan HARDI MASTER HARDI RANGER HARDI NAVIGATOR HARDI COMMANDER HARDI ALPHA www.k-maatalous.fi K-MAATALOUS MASTER Ensiluokkaista ruiskutusteknologiaa

Lisätiedot

Sähköiset ohjausyksiköt

Sähköiset ohjausyksiköt Sähköiset ohjausyksiköt Ohjausyksiköt toimivat jatkuvalla 12 voltin jännitteellä traktoreissa, kylvö-, istutus- ja korjuukoneissa, ruiskuissa, jne. Yksiköissä automaattinen tai manuaalinen määrän säätö,

Lisätiedot

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun.

mahdollistaa tie- ja peltoprofiilin muotoilun. SUOMI Monipuolinen lana peltojen tasaukseen ja teiden kunnossapitoon. Kestävä rakenne, jossa on käytetty erikoislujia rakenneteräksiä. Kaikki toiminnot ovat hydraulisia. Siipien sylintereissä on varoventtiilit

Lisätiedot

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava.

City Combi. Laite on valmistettu asiakkaittemme vaatimusten mukaiseksi, joten se on laadukas, monipuolinen ja luotettava. Rolba City Combi City Combi Suunniteltu kaupunkialueille helpottamaan putkistojen huoltotöitä kaikenlaisissa kiinteistöissä kuten esim. ravintoloissa. Se on kompakti ulkopuolelta, mutta siinä on kuitenkin

Lisätiedot

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut

Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö MetaQ monitoimiperävaunut Metsjö perävaunutehdas on ollut uranuurtaja isoissa maatalousperävaunujen valmistuksessa. MetaQ perävaunuissa on huomioitu nykyaikaisten tilojen kasvaneet kuljetusvaatimukset.

Lisätiedot

KASVINSUOJELURUISKU HINNASTO. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään, ilmoitetut hinnat alv.0%

KASVINSUOJELURUISKU HINNASTO. Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään, ilmoitetut hinnat alv.0% KASVINSUOJELURUISKU HINNASTO HINNASTO 1.6.2016 ALKAEN Oikeus hintojen muutoksiin pidätetään, ilmoitetut hinnat alv.0% AGROMEHANIKA RUISKU T Seppo Kuisma Oy tuo maahan AGROMEHANIKA kasvinsuojeluruiskuja.

Lisätiedot

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039

Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Kverneland Taarup 9032 / 9035 / 9039 Yksiroottorinen karhotin Murtosokkasuojattu voimansiirto roottorille Säädettävä karhotinpressu Kokoon taitettavat turvakaiteet Korkealaatuiset Super-C piikit, 9 mm

Lisätiedot

Puhdistusratkaisut ammattilaisille

Puhdistusratkaisut ammattilaisille Puhdistusratkaisut ammattilaisille Kärcher tuotteet 2010 Juhlavuoden kampanjatarjoukset voimassa 31.12.2010 asti Hinnat alv 0 % Painepesurit Työpaine: 30-150 bar Maks. paine: 180 bar Vesimäärä: 230-500

Lisätiedot

KASVINSUOJELURUISKUT. Valinnanvaraa tekniikkaan ja sopeutumiskykyä työskentelyyn

KASVINSUOJELURUISKUT. Valinnanvaraa tekniikkaan ja sopeutumiskykyä työskentelyyn KASVINSUOJELURUISKUT Valinnanvaraa tekniikkaan ja sopeutumiskykyä työskentelyyn Valinnanvaraa ja sopeutumiskykyä. Modulaarinen Junkkari. KASVINSUOJELURUISKUT Junkkari-ruiskut ovat modulirakenteisia. Se

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET

LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET LANNAN- JA LANNOITTEEN LEVITTIMET www.facebook.com/uniamachines SISÄLLYSLUETTELO MS / MX 4 MXL / MXL PREMIUM 5 RCW / RCW PLUS 6 APOLLO / APOLLO PREMIUM 7 UNIA-esite Huhtikuu 2019 Unia pidättää oikeuden

Lisätiedot

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m

TUOTENRO NIMIKE MITAT PAINO NIM.TEHO SÄILIÖ IP-LUOKKA JOHTO. 9058501 Märkä- ja kuivaimuri GWD 350-2 638 x 600 x 868 mm 21 kg 2700 W 50 L IP24 10 m MÄRKÄ- JA KUIVAIMURIT ALLROUNDIMURIT PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN Imurisarja, joka pystyy useimpiin päivittäisiin märkä- ja kuivaimurointitöihin. Säädettävä kahva parantaa työasentoa ja helpottaa säilytystä.

Lisätiedot

PÖTTINGER TOP / TOP C

PÖTTINGER TOP / TOP C PÖTTINGER TOP / TOP C Kaksiroottorinen karhotin sivu- ja keskikarhotukseen Kaikki tiedot saatavissa internetistä 97+027.15.0813 Kaksiroottoriset karhottimet monipuoliseen käyttöön PÖTTINGER tarjoaa nyt

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN.

TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. TITAN TARKKA. TEHOKAS. TILAVA. TALOUDELLINEN. Monipuolinen kylvölannoitin minimimuokkaukseen ja perinteiseen kylvöön Tume Titan on ominaisuuksiltaan vakuuttava kylvötöiden kumppani jonka voi varustaa myös

Lisätiedot

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA

AINUTLAATUINEN DSD TEKNIIKKA DISCROLLER HEVA DiscRoller issa on kaikki tehokkaan muokkauskoneen pääpiirteet se toimii se on yksinkertainen ja mikä tärkeintä se säästää aikaa ja rahaa. HEVA DiscRoller in kahden vuoden kehityksen ja

Lisätiedot

KAsvinsuojeluruiskut. Viljely

KAsvinsuojeluruiskut. Viljely KAsvinsuojeluruiskut Viljely KAsvinsuojeluruiskut Modulaarinen SAMI-kasvinsuojeluruisku SAMI-ruiskut ovat modulirakenteisia. Se tarkoittaa, että voit valita runko-, pumppu-, venttiili- ja puomistomalleistamme

Lisätiedot

Metsätraktorinosturit Classic

Metsätraktorinosturit Classic Metsätraktorinosturit Classic Keskity kuormaukseen. Mesera huolehtii loput. Toiset kaipaavat nosturiltaan nopeutta, toiset tehokkuutta tai keveyttä. Jotkut etsivät ergonomiaa ja uusimpia innovaatioita.

Lisätiedot

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä

Kompakti märkä-/kuivaimuri suodattimenpuhdistuksella ja suurella RST-säiliöllä Koska märkä-/kuivaimuri on kompakti, monikäyttöinen ja kestävä, se voidaan helposti kuljettaa minne tahansa, esim. autolla. Työnteon jälkeen, säiliö on helppo tyhjentää - joko hävittämällä fleece pölypussi

Lisätiedot

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT

MAAKAUHAT LUMIKAUHAT FIN 2012 MAAKAUHAT Maakauha 400 400 1400 155 365 Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

Maakauhat. Lumikauhat

Maakauhat. Lumikauhat Maakauhat Maakauha 400 400 1400 155 355B Maakauha 600 600 1700 215 455B Maakauha 850 850 1800 335 655C Maakauha 1000 1000 2100 365 655C Maakauha 1300 1300 2300 450 855C - Erilaisten maalajien kuormaukseen

Lisätiedot

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä!

Super Combi. Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Rolba SUPER COMBI Super Combi Luotettava kumppani kun työ on tehtävä. Ei ole väliä kuinka vaativa tehtävä on, Super Combi huolehtii siitä! Monen vuoden kokemus ja asiakkailtamme saamamme palaute ovat tehneet

Lisätiedot

301.4C. Minikaivukone

301.4C. Minikaivukone 301.4C Minikaivukone Moottori Nettoteho 13,2 kw 17,7 hp Paino Työpaino turvakaaren kanssa 1 380 kg 3 042 lb Työpaino ohjaamon kanssa 1 470 kg 3 241 lb Monipuolisuus Helppo kuljettaa ja käyttää erilaisilla

Lisätiedot

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku!

Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Kevytsarjan kone, jolla on kovin isku! Suurin mahdollinen iskuvoima vakuuttavien mittojen ansiosta! az UF Suurin iskuvoima saadaan aikaan samanaikaisesti luokkansa suurimmalla säiliötilavuudella ja suurimmalla

Lisätiedot

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4

HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 HITSAUSLAITTEET MUOVEILLE Oy Fluorotech Ltd Kivipyykintie 4 01260 VANTAA www.fluorotech.fi Y-tunnus: 0746118-4 Hitsauskoneet muoviputkistoille ja muoveille Meiltä saat työkalut ja ohjeet, jotta putkiston

Lisätiedot

Harvesterinosturit Classic

Harvesterinosturit Classic Harvesterinosturit Classic Harvesterinosturin ominaisuudet takaavat työn tehokkuuden ja tuloksellisuuden. Nosturin liikkeiden nopeus ja täsmällisyys, riittävä kääntömomentti sekä toimintavarmuus ovat ammattilaisille

Lisätiedot

HESE. -puskulevystä tiehöylään

HESE. -puskulevystä tiehöylään HESE -puskulevystä tiehöylään Hese-työkone on teiden ja piha-alueiden kunnossapitoon tarkoitettu yleistyökone. Monipuolisuudessaan Hese on täysin ylivoimainen, samalla koneella tehdään kaikki teiden sekä

Lisätiedot

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm

Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Hiab XS 044 Kapasiteettiluokka 3,7 4,0 tm Tuote-esite Ylivoimaista ulottuvuutta Hiab XS 044 on täydellinen nosturikokemus Hiab on aina yhdistetty korkeaan laatuun ja jatkuvaan kehitykseen. Erityisen ulottuvaksi

Lisätiedot

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen!

Clen Royal 2117. Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Clen Royal 2117 Vaativan ammattilaisen valinta kun tarvitaan tehoa ja kestävyyttä. Runsas vesimäärä ja paine esim. ajoneuvojen puhdistamiseen! Messinkipäätyinen rivimäntäpumppu keraamisilla männillä ja

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12

LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12 LAUTASMUOKKAIN RUBIN 12 Syvempi, nopeampi ja tehokkaampi muokkaus: Rubin 12 2 Aikaisemmilla lautasmuokkaimilla voitiin tehokkaasti ja tasaisesti sekoittaa kasvijätteitä ja maata noin 12 cm syvyyteen. Rubin

Lisätiedot

PÖTTINGER TERRADISC. Lautasmuokkaimet 97+237.15.0113. Kaikki tiedot verkosta

PÖTTINGER TERRADISC. Lautasmuokkaimet 97+237.15.0113. Kaikki tiedot verkosta PÖTTINGER TERRADISC Lautasmuokkaimet Kaikki tiedot verkosta 97+237.15.0113 1 TERRADISC 3001 / 3501 / 4001 / 5001 / 6001 Muokkauksen yleiskone Lautasmuokkaimet, työleveydet 3,0 6,0 m Sadonkorjuun jälkeen

Lisätiedot

Otsikkoteksti. Golfkentät: Sadettimet, Ohjaimet, Venttiilit & Apuvarusteet

Otsikkoteksti. Golfkentät: Sadettimet, Ohjaimet, Venttiilit & Apuvarusteet Golfkentät: Sadettimet, Ohjaimet, Venttiilit & Apuvarusteet D50/55 Golf Sadetin Lyhyen ja keskipitkän matkan sadetin Ympäripyörivä tai säädettävä sektori Heittosäde 11-22 metriä Tuotto 41 125 litraa minuutissa

Lisätiedot

Kallistettava paistinpannu

Kallistettava paistinpannu Electrolux Thermaline sarja on suunniteltu erittäin kovaan käyttöön. Thermaline sarja soveltuu erinomaisesti sairaaloihin, keskuskeittiöihin sekä hotelleihin. Sarja sisältää laajan valikoiman tuotteita,

Lisätiedot

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä

SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä & SPEED GRADER G2 Teknistä huippulaatua ja kestävyyttä www.pthproducts.com Tiehöylä omassa luokassaan Monikäyttöinen kiinnitysjärjestelmä Nopea asentaa Korkea laatu 2 Täydellisyyttä kahdessa eri kokoluokassa

Lisätiedot

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle

Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle JAPA 405 FI Älykästä tehokkuutta ammattilaiselle Japa 405 on uuden sukupolven polttopuukone ammattilaisille. Japa 405 mallissa toimintaa ohjaa käyttäjää avustava äly. Kone on varustettu sensoreilla, jotka

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/11 C

Kompaktisarja HD 5/11 C Kompaktisarja HD 5/11 C Kätevän kokoinen, varmatoiminen, messinkipäätyisellä pumpulla varustettu ammattipesuri peruskäyttöön. Vakiovarusteet: 10 m Suihkuputki 400 mm Kolmitoimisuutin (0 /25 /40 ). Kiertyvät

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox

ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ketteryyttä ja tehoa harvennukseen PONSSE fox ponsse fox -harvesteri sujuvaa tuottavuutta PONSSE Fox -harvesteri on uusimman teknologian ja luotettavien perusratkaisujen tehokas kokonaisuus. Innovatiivinen

Lisätiedot

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm

Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Hiab XS 033 Kapasiteettiluokka 2,8 3,3 tm Tuote-esite Monipuolinen työkalu Hiab XS 033 tarjoaa enemmän Hiab XS 033 on päivittäisiin töihin sopiva suorituskykyinen ja joustava nosturi, jota on kätevä käyttää.

Lisätiedot

Läppäventtiili Eurovalve

Läppäventtiili Eurovalve Nimelliskoot PN Lämpötila-alue Materiaali DN 50-1600 10-16 -30-200 ºC Valurauta/pallografiittivalurauta Käyttökohteet Sulku- ja säätökäyttöön teollisuusprosesseihin nesteille ja kaasuille. Kylmälle ja

Lisätiedot

VINTTURIT JA TARVIKKEET

VINTTURIT JA TARVIKKEET 50.3.10 Pienet ja kevyet alumiinivintturit WA 50 ja WA 100 Kompakti ja kevyt Suljettu rakenne Hiljainen käytössä Ιtselukkiutuva Kevyt kampivoima Irrotettava kampi Seinäkiinnitys Pintakäsittely: pulverimaalaus

Lisätiedot

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä

MUSTANG-sarja. Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä MUSTANG-sarja Laatua ja teknologiaa ilman kompromissejä 1 MUSTANG-sarja MUSTANG-sarja on SEKO SpA:n huippusuunnittelun ja kehitysprosessin käsinkosketeltava lopputulos, jolla vastaamme kaikkein vaativimpien

Lisätiedot

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR

Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Tilavuusvirta maks. 160 l/min Paine maks. 11 bar OILFREE.AIR Sarja i.comp 3 Mahdollisuuksien summa tekee siitä erilaisen. Uuden käyttökonseptin ansiosta i.comp 3 tuottaa yksilöllisesti työn vaatiman paineilman.

Lisätiedot

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm

Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Hiab XS 022 Kapasiteettiluokka 2,2 2,6 tm Tuote-esite Toimiva ja suorituskykyinen Hiab XS 022 helpottaa päivittäistä työtä Hiab XS 022 on pieni, kompakti ja joustava nosturi monenlaisiin käyttötarkoituksiin.

Lisätiedot

Perunan käsittely- ja varastointikoneet

Perunan käsittely- ja varastointikoneet Perunan käsittely- ja varastointikoneet Sähkömoottorin käyttämä hydraulinen veto Portaattomasti säädettävät kuljettimien nopeudet Polyureetaanista valmistetut puhdistus- ja lajittelurullat Koneet perunan

Lisätiedot

Laituri- ja Satamatuotteet

Laituri- ja Satamatuotteet Laituri- ja Satamatuotteet * Nyt annamme 5 vuoden takuun uusille tuotteille. Sinun tarvitsee vain mennä kotisivullemme, rekisteröityä ja rekisteröidä tuote. El-Björn Oy El-Björn AB on Pohjoismaiden johtava

Lisätiedot

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden

Momenttiruuvitaltat. Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden Momenttiruuvitaltat Asennustyössä vaaditaan päivä päivältä suurempaa tarkkuutta. Täyttääksemme ammattimiesten vaativat tarpeet tarjoamme uuden momenttiruuvitalttojen valikoiman. Näillä työkaluilla piirilevyjen

Lisätiedot

Made in Germany. DE1 SÄHKÖINEN MUTTERINVÄÄNNIN MOMENTTIKIRISTYKSEEN DE1plus MOMENTTI SEKÄ KULMAKIRISTYS TOIMINOILLA

Made in Germany. DE1 SÄHKÖINEN MUTTERINVÄÄNNIN MOMENTTIKIRISTYKSEEN DE1plus MOMENTTI SEKÄ KULMAKIRISTYS TOIMINOILLA Made in Germany DE1 SÄHKÖINEN MUTTERINVÄÄNNIN MOMENTTIKIRISTYKSEEN DE1plus MOMENTTI SEKÄ KULMKIRISTYS TOIMINOILL UUSIMMN MLLISRJN MOMENTTIVÄÄNNIN DE1 momenttivääntimessä on uusi ohjausjärjestelmä, joka

Lisätiedot

Älyohjattua levitystä

Älyohjattua levitystä CALIBRATOR Älyohjattua levitystä 100% ajonopeuden mukaan säätyvä Jo vuodesta 1991 saakka CALIBRATOR on ollut ratkaisu älykkäästi tietokoneohjattuun levitykseen ajonopeuden muutoksista riippumatta. Tällä

Lisätiedot

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta.

My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. My50 E/B Matala Hinta, Korkea Laatu. Laskimme tuotteidemme hintoja. Mutta, emme luopuneet hyvästä laadusta. affordable cleaning My50 E/B Yhdistelmäkone. EDULLINEN, koska sillä voi ajaa kuka vain ilman

Lisätiedot

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat

FAMOS PROTEC. Edistykselliset. Kuumasaumaajat Edistykselliset FAMOS PROTEC Kuumasaumaajat Hygieenistä muotoilua yhdistettynä nykyaikaisen välinehuollon toiminnalliset vaatimukset täyttäviin teknisiin ominaisuuksiin! F108 PROTEC F108 T PROTEC F108

Lisätiedot

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO

TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 2015 TUOTELUETTELO TERVEYDENHUOLTO 05 [ 089 ] ISKUNKESTÄ VÄ [ 01 ] ISKUNKESTÄVÄ [ 01 ] Iskunkestävä kaksiseinäinen rakenne suojaa mittarin ainutlaatuisesti. Vankka kaksiseinäinen

Lisätiedot

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D

METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D METSÄKONEET 770D HARVESTERIT 770D Tehokkuutta harvennuksille - John Deere 770D John Deere 770D -harvesteri on oikea valinta harvennuksille ja pienten puiden käsittelyyn. Nelipyöräinen ja pienikokoinen

Lisätiedot

Kompaktisarja HD 5/15 C

Kompaktisarja HD 5/15 C Kompaktisarja HD 5/15 C Ammattilaisen tarpeisiin mitoitettu kevyesti liikkuva painepesuri sopii ominaisuuksiltaan säännölliseen, vaativaan käyttöön. Vakiovarusteet: Pesukahva Softgrip-pinnalla Korkeapaineletku

Lisätiedot

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa

Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Asiantuntijasi rikkojen torjunnassa Kun viljelykasvien valikoima on laaja, kasvit ovat eri kasvuasteilla ja rivivälit erilevyisiä, ei oikean koneen löytäminen ole helppoa. Usein huomaat etteivät valmistajien

Lisätiedot

TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS

TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS TOUGH TRAILERS FOR EVEN TOUGHER JOBS R1000 R700IS R800IS R1000 R1000IS Pituus (mm) 5332 5332 5685 5685 Leveys (mm) 2215 2215 2550 2550 Korkeus (mm) 1720 1628 1871 1970 Lavan sisämitat (mm) 3680x2080x550

Lisätiedot

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua.

Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Oikea jäähdytys on osa ruoan laatua. Pikajäähdytys- ja pikapakastuslaitteet Porkka teki oikean jäähdytyksen helpoksi Porkan uuden sukupolven edistykselliset pikajäähdytys- ja pikajäähdytys-pakastuslaitteet

Lisätiedot

Putken korjaus ja huolto

Putken korjaus ja huolto Putken korjaus ja huolto Laaja valikoima samalta toimittajalta. Ainutlaatuisen kestävät rakenteet. Nopeaa ja luotettavaa suorituskykyä. Tyyppi Mallien määrä Sivu Koepainepumput 2 9.2 Putkenjäädyttimet

Lisätiedot

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron

WC & KYLPYHUONE/HERON. heron WC & KYLPYHUONE/HERON heron TM Heron on monipuolisimmista markkinoilla olevista WC- ja suihkutuoleista. Yksinkertaisen rakenteen ja selkeän muotoilun taakse kätkeytyy monipuolisia toiminnallisia ominaisuuksia,

Lisätiedot

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella.

Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Maksimaaliset tulokset minimaalisella kulutuksella. Uudet Bosch-painepesurit Uusi Aquatak Go Pieni, helposti liikuteltava ja erittäin voimakas Unohda kiskominen ja riuhtominen. Aquatak Go seuraa sinua

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

PESUKARHU SUIHKUPUTKET

PESUKARHU SUIHKUPUTKET Pesukarhu suihkuputket ovat tunnettuja laadukkaista materiaaleistaan ja harkitusta muotoilustaan. Suihkuputkiamme käytetään yli kahdessakymmenessä maassa ympäri maapallon. PESUKARHU Suihkuputki - malli

Lisätiedot

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille

MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille MEHRER -Öljyvapaat kompressorit paineilmalle ja kaasuille Öljyvapaa paineilma 100% öljyvapaata paineilmaa Puhdas ja ehdottoman öljytön paineilma on elintärkeä käyttöhyödyke sairaaloiden ja terveyskeskusten

Lisätiedot

Kubota E-TVCS -moottori. ROPS-turvakaari. K008-3-mallissa on vakiovarusteena lisäsuojaa antava, taittuva

Kubota E-TVCS -moottori. ROPS-turvakaari. K008-3-mallissa on vakiovarusteena lisäsuojaa antava, taittuva Superkompakti. Erittäin luotettava. Tehokas Kubota K0083, joka tarjoaa kehittyneen kuljettajan suojauksen, on oikea minikaivukone koviin töihin, kun tilaa on vähän. Kubota ETVCS moottori Minikaivukoneiden

Lisätiedot

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.FI.0915 TOP 1252 C Neliroottorinen keskelle karhottava karhotin Korjuuketjun pullonkaulojen poistaminen vaatii käytettäviltä koneilta suurta tehokkuutta. Panostamalla

Lisätiedot

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620

PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 KÄYTTÖ JA HUOLTO-OHJE PELTOJYRÄ JH 450, JH 620 Alkuperäiset ohjeet 01 / 2015 Sisällysluettelo 1. ESIPUHE... 1 1.1. Koneen käyttötarkoitus... 1 1.2. Tekniset tiedot... 1 1.3. Tyyppikilpi... 2 2. TURVALLISUUSOHJEET...

Lisätiedot

Leeb GS. Älykas ruiskutustekniikka

Leeb GS. Älykas ruiskutustekniikka Leeb GS Älykas ruiskutustekniikka 2 Theodor Leeb: Kasvisuojeluteknologiamme kehittäminen keskittyy olosuhteista riippumattomaan suorituskykyyn ja samalla pidämme hyvää huolta voimavaroista ja ympäristöstä.

Lisätiedot

JOUSTOPIIKKIÄKEET. Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK. www.k-maatalous.fi

JOUSTOPIIKKIÄKEET. Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK. www.k-maatalous.fi 2014 JOUSTOPIIKKIÄKEET Maxer Pro Maxer Master Pro Master Premium SK www.k-maatalous.fi K-MAATALOUS Maxer Pro Maxer Pro Maxer Pro on tarkoitettu sekä syksyllä että keväällä tapahtuvaan muokkaukseen sekä

Lisätiedot

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin

Hakkurit. Ympäristönhoidosta urakointiin Hakkurit Ympäristönhoidosta urakointiin Puhumme kokemuksesta Junkkarin hakkurit ovat tyypiltään laikkahakkureita. Meillä on kokemusta niiden valmistamisesta jo yli 30 vuoden ja 10.000 laitteen verran.

Lisätiedot

When Innovation & Nature Combine

When Innovation & Nature Combine When Innovation & Nature Combine Yhdellä pystyruuvilla 8 14 16 sto Mixell 8 10 12 14 16 Kahdella pystyruuvilla 20 22 sto Mixell 20 22 24 26 30 Kolmella pystyruuvilla 40 30 sto Mixell 30 35 40 45 RMH lla

Lisätiedot

PAALINKÄSITTELY. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta

PAALINKÄSITTELY. www.mchale.net. Ammattilaisen valinta PAALINKÄSITTELY www.mchale.net Ammattilaisen valinta 691 BH Yksinkertainen, monipuolinen ja luja paalinkantolaite etukuormaimeen käsiteltäessä lappeelleen pudotettuja paaleja. Piikkien ympärillä pyörivät

Lisätiedot

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille

FAG PowerPull SPIDER TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille FAG PowerPull TRISECTION PLATE Hydrauliset ulosvetimet ja ulosvetolaipat vierintälaakereille ja muille koneenosille A Member of the Schaeffler Group FAG PowerPull Tehokas, helppo, nopea Käyttäjäystävällinen

Lisätiedot

POWER WITH HYDRAULICS

POWER WITH HYDRAULICS POWER WITH HYDRAULICS PELASTUSKALUSTO REHOBOT Hydraulics on ruotsalainen 1900-luvun alussa perustettu korkeapainehydraulisiin tuotteisiin erikoistunut yritys. Yrityksen tuotteet ovat tunnettuja korkeasta

Lisätiedot

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD

Aika koneita. PRO SARJA. Metsäperävaunut ja kuormaimet METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD FOREST LINE Metsäperävaunut ja kuormaimet HK 5070 HK 5076 MV 1230 MV 1230HD MV 1330 MV 1330HD MV 1530 MV 1530HD PRO SARJA METSÄPERÄVAUNUT JA KUORMAIMET Aika koneita. 1 Aika koneita ja MV 1530 tai vetävä

Lisätiedot

Jeantil lannanlevitysvaunut

Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil lannanlevitysvaunut Jeantil SA perheyhtiön historia ulottuu 1800-luvulle saakka. Päätuotteena viimeisten 50 vuoden ajan on ollut lannanlevitysvaunut. Sillä alalla Jeantil on tunnettu tehokkaiden

Lisätiedot

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua.

Agronic VLM Vetoletkumultaimet. Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Agronic VLM Vetoletkumultaimet Tehokkaaseen ja ympäristöystävälliseen lietteenlevitykseen ilman levitysvaunua. Traktorin nostolaite pidetään vakioasennossa. Nosto ja lasku multaimen sylintereillä. Multain

Lisätiedot

Automaattiset suodattimet

Automaattiset suodattimet Automaattiset suodattimet Automaattiset suodattimet ViFlow on tehnyt yksinmyyntisopimuksen saksalaisen Krone Filter yrityksen kanssa Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Krone Filter on maailmanlaajuisesti

Lisätiedot

Satu Rantala Kasvinsuojeluaineiden levitysvälineiden testaus

Satu Rantala Kasvinsuojeluaineiden levitysvälineiden testaus Satu Rantala 13.2.2017 Kasvinsuojeluaineiden levitysvälineiden testaus Historia 1988 ensimmäiset vapaaehtoiset testaukset 1995 lähtien ympäristötukeen sidottu 2016 testattiin n. 4000 ruiskua, testaajia

Lisätiedot

MATERIAALIEN SUODATUS

MATERIAALIEN SUODATUS MATERIAALIEN SUODATUS Materiaalien suodatus Materiaalin suodatus on yksi tärkeimmistä toimenpiteistä, joilla saadaan pistoolit toimimaan pitkään ja taataan tukkeutumaton ruiskutus. Suoramallinen 1 Maksimipaine

Lisätiedot

Joustava pumppujärjestelmä

Joustava pumppujärjestelmä Joustava pumppujärjestelmä CLIPTONPUMPEN Tuorerehun lisäaineille ja säilöntähapolle Kaikentyyppiin koneisiin Laaja lisävarustevalikoima Helppokäyttöinen Helposti sovitettava 1 Helppo asentaa kaikenlaisiin

Lisätiedot

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00

LATTIANHOITOKONEET. Laikka-ajurit MS ,00 LATTIANHOITOKONEET MS 17-1600 Yhden laikan lattiakone Kierrokset 154/min, harjakoko 430 mm Testattu vaativissa työolosuhteissa Tarkat ja vakaat liikkeet Karkaistusta teräksestä valmistettu planeettavaihteisto

Lisätiedot

Annovi Revereberin kalvopumput

Annovi Revereberin kalvopumput ASENNUS-, KÄYTTÖ- JA HUOLTO-OHJE Annovi Revereberin kalvopumput S.G. Nieminen Oy Juurakkokuja 4 01510 Vantaa Puh. (030) 650 50 Fax. (030) 650 5403 www.sgnieminen.fi sgntekniikka@sgn.fi AR KALVOPUMPUT SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com

Jeantil lietevaunut. Puh: 0424 720600 Fax: 06 7669099 www.maatalouskone.com Jeantil lietevaunut Jeantil lietevaunut edustavat uutta ajattelua ja on suunniteltu nykypäivän kustannustehokkaaseen ja vaativaan käyttöön, kuumagalvanoitu säiliö takaa pitkää ikää. Jeantil lietevaunut

Lisätiedot

...ILMAN KOMPROMISSEJA!

...ILMAN KOMPROMISSEJA! ...ILMAN KOMPROMISSEJA! MODUULIRAKENNE Kentällä laajennettavissa yksittäisillä venttiilipaikoilla Venttiilimäärä valittavissa aina 16 paikkaan asti Saatavana laadukkaita lisätarvikkeita Kaksi eri kokoa

Lisätiedot

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa

ARCA seinäkaappi UUTUUS. Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla. Suojaa vaativissa olosuhteissa ARCA seinäkaappi UUTUUS Suorituskykyä ja toiminnallisuutta uudella ARCA polykarbonaattiseinäkaapilla Suojaa vaativissa olosuhteissa -40 C UUSI Fibox ARCA Fibox ARCA - ruostumattomat sähkökaapit erityisen

Lisätiedot

Pystymalliset HDS 5/11 UX

Pystymalliset HDS 5/11 UX Pystymalliset HDS 5/11 UX Helppokäyttöinen, vaivattomasti liikuteltava kuumavesipesuri perustason pesutehtäviin. Pystymallisena se vie vain vähän lattiatilaa ja on helppo siirrellä ja säilyttää. Valovirtakäyttöinen

Lisätiedot

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen

Soleoline. Soleoline on suorituskykyinen Fin Soleoline Soleo Sono Soleoline on suorituskykyinen Laitteessa yhdistyy huipputeknologia ja 40 vuoden kokemus. Soleoline täyttää kaikki nykyaikaisen fysioterapian tarpeet. Soleoline Kompaktin kokoinen

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group

Suomi. Henkilönostimet. Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160. Member of AVANT Group Suomi Henkilönostimet Edelläkävijä -125 Moderni -135 Vankka ja vakaa -160 Member of AVANT Group Leguan henkilönostimet on suunniteltu vaativaan ammatti- ja vuokrauskäyttöön. Leguanin kehittämä konsepti

Lisätiedot

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 -

Grasshopper 725DT 25hv diesel 130 - 725DT 25hv diesel 130-150cm OMINAISUUDET Etuleikkurimalli Moottori: Kubota 3-syl 25hv nestejäähdytteinen diesel Leikkuuleveydet: 130-150cm Sivullepurkava leikkuulaite johon voi asentaa allemurskasetin

Lisätiedot

3 4" (20 mm) - 4" (110 mm) viemäriputkille. 5 16" (8 mm) sopii parhaiten 3 4" (20 mm) " (40 mm) putkille.

3 4 (20 mm) - 4 (110 mm) viemäriputkille. 5 16 (8 mm) sopii parhaiten 3 4 (20 mm)  (40 mm) putkille. K-50 Jatkojousikone 4" (20 mm) - 4" (0 mm) viemäriputkille Kompakti ja monipuolinen ammattilaisen kone. Pystyy käyttämään kolmea erikokoista jousta: 5 6" (8 mm), 8" (0 mm) ja 5 8" (6 mm). Täydellinen,

Lisätiedot

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN!

02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! mathieu.fayat.com 02 Azura flex VAADI IMULAKAISUKONEELTASI ENEMMÄN! AZURA FLEX: viisi toimintoa kätevästi yhdessä laitteessa AZURA FLEX on 18 vuoden kokemuksen ja tuotekehityksen tulos. AZURA FLEX on paljon

Lisätiedot

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN

OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN OIKEA PETO PUUNKORJUUSEEN PONSSE SCORPION PONSSE SCORPION -HARVESTERI YLIVOIMAISTA TEHOA & ERGONOMIAA Uskomaton näkyvyys ja ohjattavuus, vakaudeltaan voittamaton, tehoa ja tuottavuutta ympäristön ehdoilla,

Lisätiedot