Lomakohteen varaaminen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Lomakohteen varaaminen"

Transkriptio

1 1/(20 ) Lomakohteen varaaminen Sovi vuorausaika ja hinta vuokranantajan kanssa puhelimella tai sähköpostilla. Markku Tiuri Varaus varmistuu kun vuokramaksu on allamainitulla vuoranmaksutilillä. Silloin vuoranantaja laittaa varauksen Lomahanko.fi:n varauskalenteriin nimelläsi. Avain luovutetaan vain kalenterissa olevalla nimellä Hotelli Bulevardi 8 respasta klo 12:00 ja 18:00 välillä Puh Vuokranmaksut FI TIURI TOVE tai TIURI MARKKU Viesti: Varauspäivämäärät ja oma tilinumero jos joutuu palauttamaan Saunavuoromaksut On mahdollista saunoa taloyhtiön yhteisessä saunassa FI Taloyhtiö Ratakatu ( 3 /kerta) Viesti: Huoneisto D 11 varauspäivämäärä Siivous ja liinavaatemaksut Saat halutessasi maksullisia lisäpalveluja Hotelli Bulevardi 8 respasta. Siivous: Tilaa ja maksa respaan tai siivoojalle. (40 arkena, 80 Sunnuntaina) Liinavaatteet: Maksa respaan hakiessasi (15 / henkilö) Ovenavausmaksu Oven avaus respan olessa kiinni 50 maksetaan huoltomiehelle, Hyyti Oy Puh

2 2/(20 ) Tervetuloa viihtymään Huoneistomme on sisustettu rakkaudella ja se toimii kakkoskotinamme. Kaikkea kaapeista löytyvää voit käyttää, kunhan korjaat jälkesi ja täydennät varastoa käyttösi mukaan. Tuothan omat liinavaatteet ja pyyhkeet. Käytä pyykkikonetta mikäli tarve vaatii. Voit myös vuokrata liinavaatteita Lomahangon kautta. Huolehdithan siitä, että koti on siisti seuraavaa vierailijaa varten. Tupakointi on ehdottomasti kielletty huoneistossa. Kynttilöiden poltto on ehdottomasti kielletty huoneistossa ja terassilla. Älä pysäköi autoasi pihalle (talon edessä on ilmaisia 24h pysäköintipaikkoja) Siistit kotieläimet ovat tervetulleita. Ilmoita rikkoutuneista esineistä omistajalle. Muistilista lähtijälle Siivoa ja imuroi huoneisto, pyyhi pölyt, tiskaa tiskit, laita tavarat paikoilleen. Vie roskat, lehdet ja pullot (roskakatos portinpielessä). Huolehdi, että pyykkikone ja astianpesukone ovat kytketty pois päällä ja vesihanat kiinni. Tarkista kaapit, hyllyt, jääkaappi ja pakastin, ettet unohda mitään omia tavaroitasi. Annathan Rahapuulle (kukka kadun puoleisella ikkunalla) lasillisen vettä, (vain) jos se on RUTIKUIVA. Halutessasi voit tilata ja maksaa siivouksen Lomahangon kautta, hyvissä ajoin. Toivomme Sinun antavan pienen palautteen vierailustasi, jotta voimme tehdä vierailusta vieläkin mukavamman. Lomakkeen löydät tämän kansion viimeiseltä sivulta, johon voit myös jättää täytetyn lomakkeen nimettömänä. Vie avain lähtöpäivänä respaan Bulevardi 8 klo 12:00 menessä Mikäli taloyhtiössä ilmenee ongelmia ja huoltomiestä tarvittaan, (oven avaus respan olessa kiinni 50 ) 24 h päivystys ota yhteyuttä: Hyyti Oy Puh Viihtyisää lomaa Hangossa Markku ja Tove Tiuri

3 Respa Palvelut Avainpalvelu Respa Bulevardi 8 Auki 8-18 Puh Avain haetaan tulopäivänä respasta klo 12:00 jälkeen. Avain palautetaan lähtöpäivänä respaan klo 12:00 menessä (Respassa on vara-avain, jos avain unohtuu sisälle) Liinavaatepalvelu Jos et ole tuonut omia liinavaatteitasi, respasta saa vuokrata liinavaatesettejä 15 / henkilö setti sisältää aluslakanan, pussilakanan, tyynyliinan, kasvopyyhkeen ja kylpypyyhkeen. Liinavaatesettit maksetaan haettaessa respasssa. Palauta liinavaatesettit käytönjälkeen respaan. Siivouspalvelu Jos tiedät, ettet ehdi siivota ja tiskata lähtiessi, voit tilata ja maksaa (mieluiten tulopäivänä) siivouspalvelun respasta. Maksa siivous respaan tai siivoojalle. 40 / siivouskerta jos lähtöpäivä on arkena. 80 / siivouskerta jos lähtöpäivä on Sunnuntaina 3/(20 )

4 Viihde Elektroniikka Televisio Televisio on kytkettynä yhteisanenniverkkoon. Television olessa pois päältä siinä palaa herätevirran ledvalo. Television kaukosäädin on musta YLEISSÄÄDIN. Televisio laitetaan päälle/ pois kaukosäätimen VIRTA-napista 4/(20 )

5 5/(20 ) DVD-soitin DVD-soittimen kaukosäädin on harmaa PIONEER säädin. Laita DVD-soitin pääålle ensin ja sen jälkeen vasta TV. Ohjelmalähteen pitäisi muuttua automaattisesti kaapelista DVD-soittimeen. Muuten käytä TV-kaukosaaätimen MENU-nappia.

6 Radio Radiolla voidaan kuunella FM lähetyksiä sekä soitta CD Audio levyjä. Radio FM kuuntelu Radio on viritetty Ylen Aikaisen kanavalle. Radiossa on skannaava viritin. Väännä alhaalla oleva FUNCTIO valitsin RADIOI asentoon. Väännä VOLYYMI-napista haluttu äänen voimakkuus Lopetus väännä FUNCTIO valitsin pois päältä OFF asentoon. CD-levyn kuuntelu Väännä FUNKTIO valitsin CD-asentoon Avaa luukku painamalla luukun oikeasta alakulmasta Pujota CD-levy keskiöön etikettipuoli ylöspäin Sulje luukku Paina PLAY nappia Voit siirtyä kappaleissa eteen ja taakse PREW/NEXT napeilla. Raidan numero näkyy näytöllä Lopetus väännä FUNCTIO valitsin pois päältä OFF asentoon. 6/(20 )

7 7/(20 ) Keittiön koneet Hella+uuni Hella toimii induktiolla. Levy on kuuma vain jos induktiopohjainen kattila on sen päällä. Hellan päällinen kannatta puhdistaa jokaisen käytön jälkeen. Microaaltouuni Maailman helpoin microaaltouuni. Käytät vain ylempää AIKA nuppia. Väännä nupista haluamasi aika sekunteina ja päästä irti. Micro käynnistyy 2 sekunisssa. Älä käytä tyhjänä. Älä laita microon metalliesineitä.

8 8/(20 ) Mini Astianpesukone Tiskikoneen ventiili on tiskipöydän hanan juuressa. Venttiili on AUKI poikittain ja KIINNI pystyssä. Tiskikone saa virran tiskinkuivauskaapin alareunan lampun pistokkeesta. Lado tiskit koneeseen Lisää pesutabletti Sulje luukku (Sulje luukku vain pesun ajaksi, pidä muuten raollaan.) Tarkista että pistoke on paikoillaan Avaa tiskikoneen venttiili (pidä venttiili auki POIKITTAN vain pestessä.) Valitse pesuohjelma Paina tiskikone käyntiin Älä poistu huoneistosta tiskaamisen aikana

9 9/(20 ) Jääkaappi Jääkaapilla ja pakastimella on sama kompressori. Sulatusta varten koko jääkaappi on Säädettävä 0-asentoon.

10 10/(20 ) Kylpyhuone Joskus lattiakaivo pääsee käytönpuutteessa kuivuman, jolloin hajulukko ei toimi. Laske suihkusta vettä lattiakaivoon. Pyykinpesukone Kone ladataan päällä olevasta luukusta. Luukku aukleaa etupaneelin napista.

11 11/(20 ) Lattialämmitys Kylpyhuoneessa on lattialämmitys, jota valvoo termostaatti. Merkkivalo palaa jos lattialämmitys on päällä. Pidä kylpyhuonnen ovi suljettuna, jolloin lattia lämmittää vain kylpyhuonetta.

12 12/(20 ) Sauna Saunan oveen sopii huoneiston avain.. Saunan varaus Taloyhtiön sauna kellarissa. 3 / varaus Merkitse varauksesi vihkoon saunan ovessa ja laita itse sauna päälle. Maksa taloyhtiön tilille FI Voit myös maksaa samalle tilille,jolle maksoit vuokran FI TIURI TOVE tai TIURI MARKKU Jolloin välitämme maksun eteenpäin. Saunan lämmitys Vasemman puoleinen nuppi osoittaa aikaa tunteina. Nuppi kiertyy alkuun ajan kuluessa.jolloin kiuas menee kiinni automaattisesti. Valkoinen alue näyttää tunteja ennen lämmitystä ja punainen alue lämmitysaikaa. Sauna on kylpykunossa noin puolen tunnin lämmityksen jälkeen Oikeanpuoleisesta nupista valitaan lämpövastusten määrä lämmitettäessä. Mitä useampi vastus sen lämpimämpää.

13 Kaupat (S) S-Market, (K) K-supermarket, (L) Lidl, (T) Tokmanni, (A) Alko 13/(20 )

14 14/(20 ) Tulliniemenranta 3km Paikalliset käyttävät tätä rantaa. Turistit löytävät tänne harvoin, koska se on niin pitkällä ja piilossa, eikä ranalla ole palveluja. Kävellen kannatta lähteä ensin itään (vasemalle) ja sitten radan yli ja kääntyä sen jälkeen vasemalle rautatiesillan ali Pitkäkadulle ja sitten Tulliniementielle. Tulliniementien päässä on ylitettävä rata uudelleen tullakseen ranalle.

15 15/(20 ) Beach Bar Plagen 0,8 km Tämän on yksi Suomen parhaimpia terasseja. Terassilla on kunnon pehmustetut korihuonekkalut Tarjolla on myös erilaisia salaattiannoksia. Taustamusiikki on hillityn tunelmallista ambient smooth jazz tyyliin. Ranalla on Pohjoismaiden ainoa vesikaruselli. Käänny vasemalle ja sitten oikealle Puistokadulle käänny vasemalle Appelgrenintielle ja kävele Casinon ja tenniskenttien ohi kunnes ranta näkyy. Oikaisepolkua myöten männikön läpi rannlle.

16 16/(20 ) Neljäntuulentupa 2,5 km puh Auki Vappuaatosta Elokuun loppuun. Kahvilan omisti ennen C.G. Mannerheim. Tarjolla on voileipiä, kakkua, kahvia viiniä ja olutta. Tietysti myös jätelöpuikkoja. Kaunis reitti kuljkee BelleVuen rantaa.

17 17/(20 ) Långöran hiekkdyyni 5,6 km Tämä erikoinen luonnonmuodostelma on rauhoitusalue. Kohtessa kanattaa käydä autolla, koska matka on aika pitkä. Loppumatka on käveltävä metsän läpi, koska ranalla niemen alkuosassa on yksityistontteja. Osa 1 Täktomintie Ensimmäiset 3 km on jatkettava Täktomintietä itään.kun saavutaan Långöranin tienharraan jatketaan merenrantaan. Osa2 Långörantie

18 18/(20 ) Suomen mantereen eteläisin paikka 6 km Tulliniemen pohjoispuolella ja kärjessä on luononsuojelualue. Alueella voi liikkua vain kävellen (pyräily on polulla hankalaa ja yritetty estää puomein). Kävelymatkaa tulee puomilta niemenkärken yli 3 kilometriä, joten aikaa ja eväitä on varattava mukaan. Käämnny portilta oikealle ja käänny Vuorikadunkulmasta taas oikelle. Kiipeaä rapusia rautatiesilalle ja jatka Nykanderinkatua Esplanadin kulmaan (tolpilla oleva talo) ja käänny vasemalle. Jatka Esplanadia tullin portille ja seuraa kanaverkkoaidan viertä lulkevaa kävelypolkua pohjoiseen. Kun tulet ranalle jatka länteen rantaa myöten.

19 19/(20 ) Lilla Märssan 2,8 km Uimaranta Hangonkylän puolella iltaaurinkoon päin. Sopii lapsille loivuutensa takia. Ranalla ei ole palveluja. Yleensä vain paikallisten käytössä. Käämnny portilta oikealle ja käänny Vuorikadunkulmasta taas oikelle. Kiipeaä rapusia rautatiesilalle ja jatka Nykanderinkatua Esplanadin kulmaan (tolpilla oleva talo) ja käänny vasemalle. Jatka Esplanadia Linjakadun kulmaan ja kävele sen loppuun. Jatka Vasemalle viistoon Tiilitehtaantietä Kuljerttuasi noin 200 metriä käänny oikealle Lilla Märssaniin.

20 20/(20 ) Kalasatama På Kroken 3 km Kalasatamassa on kalaruokakrouvi pakroken.fi. Tämäkin on Hangonkylän puolella. Ja yleensä paikallisten ruotsia puhuvien käytössä. Käämnny portilta oikealle ja käänny Vuorikadunkulmasta taas oikelle. Kiipeaä rapusia rautatiesilalle ja jatka Nykanderinkatua Esplanadin kulmaan (tolpilla oleva talo) ja käänny vasemalle. Jatka Esplanadia ja käänny oikealle Hangonkyläntielle Jatka noin 1,5 kilometriä kalasastamaan

Tarkemmat tiedot varustuksesta ja sekä muu ohjeistus löytyy alta aakkosjärjestyksessä.

Tarkemmat tiedot varustuksesta ja sekä muu ohjeistus löytyy alta aakkosjärjestyksessä. 1 Taiteilijaresidenssi Villa Vikan VUOKRALAISEN OHJEET Päivitetty 24.7.2014 Mökit 1 ja 2 Nämä ohjeet löytyvät Muusikkojen liiton nettisivuilta osoitteesta www.muusikkojenliitto.fi > Jäsenedut ja palvelut

Lisätiedot

Nämä ohjeet löytyvät Muusikkojen liiton nettisivuilta osoitteesta www.muusikkojenliitto.fi/residenssi

Nämä ohjeet löytyvät Muusikkojen liiton nettisivuilta osoitteesta www.muusikkojenliitto.fi/residenssi 1 Taiteilijaresidenssi Villa Vikan/mökki 1ja 2 (päivitetty 4.7.2014) OHJEITA Nämä ohjeet löytyvät Muusikkojen liiton nettisivuilta osoitteesta www.muusikkojenliitto.fi/residenssi Vikanin hirsimökit sijaitsevat

Lisätiedot

Huoneistossa on perusastiasto, ruokailu- ja ruoanlaittovälineitä sekä tiskikone. Jos jotakin olennaista puuttuu, ole yhteydessä liiton toimistoon.

Huoneistossa on perusastiasto, ruokailu- ja ruoanlaittovälineitä sekä tiskikone. Jos jotakin olennaista puuttuu, ole yhteydessä liiton toimistoon. 1 Muusikkojen liiton taiteilijaresidenssi Lontoo, 2 Knivet Road (päivitetty 28.10.2014) VUOKRALAISEN OHJEET Nämä ohjeet löytyvät Muusikkojen liiton nettisivuilta osoitteesta www.muusikkojenliitto.fi >

Lisätiedot

Nämä ohjeet löytyvät Muusikkojen liiton nettisivuilta osoitteesta www.muusikkojenliitto.fi/residenssi

Nämä ohjeet löytyvät Muusikkojen liiton nettisivuilta osoitteesta www.muusikkojenliitto.fi/residenssi Muusikkojen liiton taiteilijaresidenssi / 2 Knivet Road (päivitetty 14.1.2013) OHJEITA Nämä ohjeet löytyvät Muusikkojen liiton nettisivuilta osoitteesta www.muusikkojenliitto.fi/residenssi Residenssin

Lisätiedot

Tarkemmat tiedot varustuksesta ja sekä muu ohjeistus löytyy alta aakkosjärjestyksessä.

Tarkemmat tiedot varustuksesta ja sekä muu ohjeistus löytyy alta aakkosjärjestyksessä. 1 Taiteilijaresidenssi Villa Vikan Päivitetty 30.3.2015 VUOKRALAISEN OHJEET Päähuvila Nämä ohjeet löytyvät Muusikkojen liiton nettisivuilta osoitteesta www.muusikkojenliitto.fi > Jäsenedut ja palvelut

Lisätiedot

Ohjeet Studion asiakkaalle

Ohjeet Studion asiakkaalle Ohjeet Studion asiakkaalle TERVETULOA SUOMI-TALOON SUURI TALLIKATU 8 BOLSHAJA KONJUSHENNAJA ULITSA 8 Suomi-talo on v. 1847 suomalaiseen kirkkokartanoon entisöity kolmen rakennuksen kokonaisuus. Suomalaisessa

Lisätiedot

Residenssin nettisivulla oleva ohje aukeaa, kun avaat internetselaimen residenssin miniläppärillä (sininen Acer).

Residenssin nettisivulla oleva ohje aukeaa, kun avaat internetselaimen residenssin miniläppärillä (sininen Acer). Muusikkojen liiton taiteilijaresidenssi/gneisenaustrasse 113 (päivitetty 31.5.2015) Ohjeita Nämä ohjeet löytyvät Muusikkojen liiton nettisivuilta osoitteesta www.muusikkojenliitto.fi/jasenedut-japalvelut/taiteilijaresidenssit/residenssi-berliinissa

Lisätiedot

LOMAKIINTEISTÖ. Sinulle on myönnetty hakemuksesi perusteella lomaviikko n:o yhdistyksemme lomakiinteistössä

LOMAKIINTEISTÖ. Sinulle on myönnetty hakemuksesi perusteella lomaviikko n:o yhdistyksemme lomakiinteistössä Lomakiinteistö Kuukkeli, Vuosselinruka 63 Uolevintie 11 A ja 11 B, 93600 Kuusamo LOMAKIINTEISTÖ HYVÄ YHDISTYKSEMME JÄSEN! Sinulle on myönnetty hakemuksesi perusteella lomaviikko n:o yhdistyksemme lomakiinteistössä

Lisätiedot

Tervetuloa Kylmälahteen!

Tervetuloa Kylmälahteen! Tervetuloa Kylmälahteen! Kylmälahti on ollut jo vuodesta 1975 veturimiesten omistuksessa. Vapaa-ajan viettopaikka on nyt uudistettu päärakennuksen osalta kokonaan. Kylmälahti on kaikkien liiton jäsenten

Lisätiedot

OPAS ASUKKAAN. OHJEITA hyvään asumiseen. Koteja isoiksi kasvaneille. Muuttajan muistilista. Asumisturvallisuus kuuluu kaikille

OPAS ASUKKAAN. OHJEITA hyvään asumiseen. Koteja isoiksi kasvaneille. Muuttajan muistilista. Asumisturvallisuus kuuluu kaikille ASUKKAAN OPAS Koteja isoiksi kasvaneille OHJEITA hyvään asumiseen Asumisturvallisuus kuuluu kaikille Muuttajan muistilista Talleta tärkeät puhelinnumerot Tampereen Kotilinnasäätiön, Vellamonkodit Oy:n

Lisätiedot

Asumisen opas. Lahden vanhusten asuntosäätiö SÄILYTÄ ASUMISEN OPAS HUONEISTOSSA.

Asumisen opas. Lahden vanhusten asuntosäätiö SÄILYTÄ ASUMISEN OPAS HUONEISTOSSA. Asumisen opas Lahden vanhusten asuntosäätiö SÄILYTÄ ASUMISEN OPAS HUONEISTOSSA. Hyvä Lahden vanhusten asuntosäätiön asukas, Lahden vanhusten asuntosäätiö on toiminut jo vuodesta 1964 lahtelaisten ikäihmisten

Lisätiedot

Asuintilojen yleiset käyttöohjeet

Asuintilojen yleiset käyttöohjeet Asuintilojen yleiset käyttöohjeet ASUMISEN TEKNIIKKA JA VASTUUT Maksaessaan vuokraa tai vastiketta asukkaalla on täysi oikeus nauttia asumisestaan. Tähän oikeuteen liittyy myös velvollisuuksia ja vastuita.

Lisätiedot

Tätä ohjeistusta sovelletaan seuraavissa OsNan taloyhtiöissä;

Tätä ohjeistusta sovelletaan seuraavissa OsNan taloyhtiöissä; Asumisinfo 1 (15) TERVETULOA ASUKKAAKSI Tätä ohjeistusta sovelletaan seuraavissa OsNan taloyhtiöissä; Kotivakuutus Koy Oulun Metsätähti/Peltokurki Kurkelantie 10 B, 90230 Oulu Koy Hiirosen Jänönkulma Repolaisentie

Lisätiedot

Opas asukkaalle Y-Asunnot

Opas asukkaalle Y-Asunnot Opas asukkaalle Y-Asunnot 16.03.2015 1 Tervetuloa Y-Asuntojen asukkaaksi Tämän asukasoppaan tarkoitus on helpottaa asettumistasi uuteen kotiin, ja antaa neuvoja asumiseen liittyviin yleisiin käytännön

Lisätiedot

Kodin asumisopas. Tarjoamme viihtyisiä, turvallisia, laadultaan hyviä asuntoja ja asuinympäristöjä sekä ammattitaitoista kiinteistöjen hallintaa.

Kodin asumisopas. Tarjoamme viihtyisiä, turvallisia, laadultaan hyviä asuntoja ja asuinympäristöjä sekä ammattitaitoista kiinteistöjen hallintaa. Kodin asumisopas Tarjoamme viihtyisiä, turvallisia, laadultaan hyviä asuntoja ja asuinympäristöjä sekä ammattitaitoista kiinteistöjen hallintaa. TERVETULOA KOUVOLAN ASUNNOT OY:N ASUKKAAKSI Tämä kodin asumisopas

Lisätiedot

Vuokralaisen opas. Kuva: Päivi Pasanen

Vuokralaisen opas. Kuva: Päivi Pasanen Vuokralaisen opas Kuva: Päivi Pasanen Hyvä vuokralainen Tämä opas on tehty sinua varten. Se kertoo Kiinteistö Oy Kiurunkulman toiminnasta ja asumisesta sen asunnoissa. Opas tarjoaa sinulle monenlaista

Lisätiedot

Asukkaan opas. www.yhkodit.fi

Asukkaan opas. www.yhkodit.fi Asukkaan opas Sisällysluettelo Tervetuloa uuteen kotiin 3 Muuttajan muistilista 4 Asumisesi tukiverkosto 5 Sopimusasiat 7 Kodin vaihto ja poismuutto 8 Järjestyssäännöt 9 Kaiken varalta 10 Pidä kodistasi

Lisätiedot

SAVOLAISTEN YLIOPPILAIDEN SÄÄTIÖN ASUKASINFO

SAVOLAISTEN YLIOPPILAIDEN SÄÄTIÖN ASUKASINFO SAVOLAISTEN YLIOPPILAIDEN SÄÄTIÖN ASUKASINFO 1 1 TÄRKEITÄ YHTEISTIETOJA...3 2 SISÄÄNMUUTTO... 4 Takuumaksu... 4 Asunnon avain ja muuttoilmoituslomake... 4 Muuta muistettavaa... 4 3 ASUMINEN... 4 Vuokranmaksu...

Lisätiedot

SÄRKIJÄRVEN KÄMPÄN KÄYTTÖOHJEET

SÄRKIJÄRVEN KÄMPÄN KÄYTTÖOHJEET SÄRKIJÄRVEN KÄMPÄN KÄYTTÖOHJEET Kuilun Kulkijat ry Siilinjärvi 2(12) Kuilun Kulkijat ry Särkijärven kämppä Kehvontie 909 71800 SIILINJÄRVI Päivitetty 30.8.2014 KÄYTTÖOHJEET Nämä ohjeet on laadittu selkeyttämään

Lisätiedot

Hyvä Espoon Asuntojen asukas

Hyvä Espoon Asuntojen asukas Asukasopas Hyvä Espoon Asuntojen asukas Tervetuloa asumaan uuteen kotiisi. Toivomme sinun ja läheistesi viihtyvän asunnossasi. Helpottaaksemme arkeasi olemme koonneet tähän oppaaseen ajankohtaista tietoa

Lisätiedot

ASIATIETOA ASUMISESTA HUOLTOTOIMISTA JA PALJON MUUSTA SÄILYTÄ TÄMÄ OPAS HUONEISTOSSASI! 1 MESTARIASUKASOPAS

ASIATIETOA ASUMISESTA HUOLTOTOIMISTA JA PALJON MUUSTA SÄILYTÄ TÄMÄ OPAS HUONEISTOSSASI! 1 MESTARIASUKASOPAS MESTARIASUKASOPAS ASIATIETOA ASUMISESTA HUOLTOTOIMISTA JA PALJON MUUSTA SÄILYTÄ TÄMÄ OPAS HUONEISTOSSASI! MESTARIASUKASOPAS 1 Tervehdys asukkaamme, Järvenpään Mestariasunnot on kaupunkimme suurin kodintarjoaja.

Lisätiedot

HAMINA-ASUNNOT ASUKASOPAS ASIATIETOA ASUMISESTA HUOLTOTOIMISTA JA PALJON MUUSTA SÄILYTÄ TÄMÄ OPAS HUONEISTOSSASI! ASUKASOPAS

HAMINA-ASUNNOT ASUKASOPAS ASIATIETOA ASUMISESTA HUOLTOTOIMISTA JA PALJON MUUSTA SÄILYTÄ TÄMÄ OPAS HUONEISTOSSASI! ASUKASOPAS HAMINA-ASUNNOT ASIATIETOA ASUMISESTA HUOLTOTOIMISTA JA PALJON MUUSTA SÄILYTÄ TÄMÄ OPAS HUONEISTOSSASI! 1 HAMINA-ASUNNOT Muistiinpanoja 2 Sisällysluettelo Tervetuloa asukkaaksi 4 Toimitustyö: Eija Nevalainen

Lisätiedot

1. SATO palveluksessasi

1. SATO palveluksessasi 1. SATO palveluksessasi Panostamme asioiden mahdollisimman sujuvaan hoitoon. Kotitalosi asioista huolehtii moni kiinteistönhoidon ammattilainen. Tarkemmat nimi- ja yhteystiedot löydät ilmoitustaululta

Lisätiedot

IVT 490, IVT 495 TWIN

IVT 490, IVT 495 TWIN fi IVT 490, IVT 495 TWIN Käyttöohje Tuotenumero: 11163 Painos 1.0 Kiitos siitä, että olet valinnut lämpöpumpun, jonka on valmistanut IVT Industrier AB Toivomme, että lämpöpumppumme täyttää odotuksesi ja

Lisätiedot

Jos joudut perumaan matkasi, lue matkatoimiston / lentoyhtiön peruutusehdot huolella!

Jos joudut perumaan matkasi, lue matkatoimiston / lentoyhtiön peruutusehdot huolella! 1 TIETOPAKETTI RIVIERA GOLFISTA Hyvä Espanjaan lähtijä! Kiitämme varauksestasi! Olemme koonneet tähän tietopakettiin hyödyllistä tietoa kohteestamme. Toivomme, että tutustut materiaaliin ennen matkaasi.

Lisätiedot

ASUKASOPAS KIINTEISTÖ OY KUMMATTI

ASUKASOPAS KIINTEISTÖ OY KUMMATTI ASUKASOPAS KIINTEISTÖ OY KUMMATTI Kauppakatu 50 92100 RAAHE puh. (08) 2118 500 www.raahe.fi/kummatti 2 Kansikuva Auno Aunola Raahen PR-Palvelut Ky Rannikon Laatupaino Oy 2006 3 Sisällysluettelo 1. Tervetuloa

Lisätiedot

Koti kuten haluat. Sisällysluettelo

Koti kuten haluat. Sisällysluettelo Viihdytään kotona Koti kuten haluat SATOn perustehtävänä on olla hyvän asumisen toteuttaja. Palvelulupauksemme, Koti kuten haluat, toteutuu SATOn, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden hyvällä yhteistyöllä.

Lisätiedot

Hyvä Espoon Asuntojen asukas

Hyvä Espoon Asuntojen asukas Asukasopas Hyvä Espoon Asuntojen asukas Tervetuloa asumaan uuteen kotiisi. Toivomme sinun ja läheistesi viihtyvän asunnossasi. Helpottaaksemme arkeasi olemme koonneet tähän oppaaseen ajankohtaista tietoa

Lisätiedot

OHJE- JA HUOLTOKIRJA RUOTSI NORJA TANSKA SUOMI ISO-BRITANNIA

OHJE- JA HUOLTOKIRJA RUOTSI NORJA TANSKA SUOMI ISO-BRITANNIA OHJE- JA HUOLTOKIRJA RUOTSI NORJA TANSKA SUOMI ISO-BRITANNIA SUOMI SISÄLLYSLUETTELO VALMISTELUT Matkalle lähtö 4 Tarkistukset ennen lähtöä 4 Kuormaus 4 Kytkeminen autoon 4 Ohjeita ajamiseen 5 Rengasrikko

Lisätiedot

TALOON MUUTTO. Vuokrasopimus. Vuokrasopimus tehdään yleensä toistaiseksi ja irtisanomisaika. puolelta yksi kuukausi laskettuna

TALOON MUUTTO. Vuokrasopimus. Vuokrasopimus tehdään yleensä toistaiseksi ja irtisanomisaika. puolelta yksi kuukausi laskettuna 1 TALOON MUUTTO Vuokrasopimus tehdään Viialan Asuntotuotanto Oy:n toimistossa os. Keskuskatu 43, 37830 Viiala. Vakuusmaksu on maksettava ennen vuokrasopimuksen alle-kirjoitusta. Vakuusmaksu palautetaan

Lisätiedot