SSM_roll-up_85x200.indd

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "6.6.2015. www.kymijokiviesti.fi WWW.JANA-PRO.FI. SSM_roll-up_85x200.indd 3 21.8.2014 9.13"

Transkriptio

1 SSM_roll-up_85x200.indd

2 Tervetuloa mukaan IV Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina Kuntoliikunta on yksi tärkeä palanen suomalaisten terveydessä ja hyvinvoinnissa. Tämän vuoksi Kymenlaakson Liikunta ry on vahvasti toteuttamassa tänäkin vuonna Kymijokiviestiä. Kuntoliikuntatapahtumia on runsaasti ja niiden suosio on vahvassa kasvussa. Moni tapahtumista tehdään kuitenkin soolona, joten Kymijokiviestissä olemme halunneet nostaa esiin ryhmähengen tärkeyden tsemppaajana ja kannustimena. Sama pätee arkielämässä jokaisessa hetkessä: Kannustaminen ja tsemppaaminen vie oman tiimin huomattavasti pidemmälle kuin yksin ahertaminen. Tämän vuoksi Kymijokiviesti onkin saanut mukaan kaveri- ja työporukoita huolehtimaan samalla omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Tervetuloa mukaan läpi maakunnan vievään Kymijokiviestiin nauttimaan kauniista joki- ja maalaismaisemasta historiallisine elementteineen.

3 Kymijokiviesti verkossa Internet: facebook: Twitter: facebook.com/kymijokiviesti #kymijokiviesti Kilpailutoimisto Liikkuva kilpailutoimistomme sijaitsee tapahtuman lähtöpaikalla klo 8:30 10:00 Korian Sillalla osoitteessa Koriansuora 360, Kouvola. Tämän jälkeen toimistomme matkaa läpi Kymenlaakson Kotkaan maalipaikalle Merikeskus Vellamolle, jossa se on taas avoinna klo 13:30 alkaen aina viestin päättymiseen asti. Kymijokiviestijoukkueiden tulee noutaa kilpailumateriaalinsa (kilpailunumerot, hakaneulat yms.) kisatoimistosta ennen juoksua, klo 8:30-9:30. Materiaalit luovutetaan viestin osallistumismaksutositetta vastaan. Ennen kilpailua palvelemme sinua puhelimitse ja sähköpostilla. Jarno Kiintola , Ajanottojärjestelmä Kymijokiviestissä ajanotto toteutetaan suunnistuksesta tutulla emit-leimausjärjestelmällä. Joukkue kuljettaa siis koko matkan Kouvolasta Kotkaan mukanaan yhtä ja samaa Emit-korttia. Osuuden päättyessä juoksija leimaa kortin vaihtopaikalla ja ojentaa kortin seuraavan osuuden viestin viejälle. Lähtöpaikalla on mallirasti ja lisäksi vaihtopaikoilla pääsee tutustumaan leimaukseen ennen lähtöä. Emit-kortista saadaan väliajat maalissa kaikille osuuksille. Emit-kortti tulee nollata lähettäjän ohjeiden mukaisesti lähtöpaikalla ja purkaa maalitoimitsijan ohjeiden mukaisesti maalissa. Kilpailunumerot Kaikki juoksijat käyttävät kilpailunumeroita. Numerot kiinnitetään paidan etupuolelle hakaneuloilla. Numerot ja hakaneulat löytyvät materiaalipaketista. Kilpailunumerot on jaettu edellisvuoden tulosten perusteella. Muille ilmoittautumisjärjestyksessä. 25 8

4 Juoksujärjestys Joukkueiden juoksujärjestykset tulee ilmoittaa sähköpostitse viimeistään perjantaina Muutoksia voi tehdä vielä myöhemminkin. Lähtö Lähtö tapahtuu Korian vanhalta sillalta yhteislähtönä klo 10:00. Juoksijat järjestäytyvät riveihin numerojärjestyksessä kuuluttajan ohjeiden mukaisesti. Lähettäjä lähettää joukkueet matkaan erikseen ilmoitettavalla signaalilla. Varaslähdön ottaneet joukkueet hylätään. Huomioittehan myös pysäköintiohjeet saapuessanne lähtöpaikalle. Samana viikonloppuna Korialla järjestetään myös Erämessut, joten lähialueella on runsaasti autoliikennettä. Kymijokiviestin pysäköinti: Lavantie, Kouvola. Lavantielle ajaminen Koriansuoran Kouvolan päästä Läntisen ratatien kautta. Huolto Järjestäjän huolto tapahtuu vaihtopisteissä, joissa osallistujille on tarjolla vettä ja urheilujuomaa. Lisäksi osuuksien puolivälin tuntumassa on tarjolla juomapiste. Soolojuoksijat voivat tarvittaessa toimittaa omat juomansa järjestäjän toimitettavaksi vaihtopisteille. Juomat tulee toimittaa klo 9:30 kisatoimistoon. Juomapulloihin merkintä vaihtopaikasta. Juoksijoiden oma huoltaminen on sallittua matkan varrella. Juoksijalla saa olla mukana pyöräilijä, mutta pyörää ei saa käyttää edesauttamaan juoksusuoritusta esim.vetämällä, kyydittämällä tai käyttämällä tuulensuojana. Pyöräilijän tulee olla juoksijan rinnalla, takana tai selvästi edempänä (väh. 10 m). Reitti Juoksureitistä valtaosa on asfalttipäällysteisiä auto- ja pyöräteitä. Jonkin verran juostaan myös hiekkapäällysteisiä teitä, yhteensä noin 15 km. Juoksijoiden tulee noudattaa varovaisuutta ja yleisiä liikennesääntöjä, kuten teiden ylittäminen suojateitä pitkin ja juokseminen ajotien vasenta laitaa. Kymijokiviestin reitti kulkee Kouvolan Korialta Kymijokea noudatellen aina Kotkaan meren rannalle asti. Matkan varrella pääsee nauttimaan luonnonkauniista Kymijoen maisemista idyllisine maalaismaisemineen. Reitti on opastettu risteyksien osalta, joko ohjaajan toimesta tai opastein. Reitti jatkuu risteyksissä aina suoraan, jollei opastein ole muuta kerrottu. Merkinnät pyöräteihin yms. on tehty oranssilla maalilla. Reittikartan löydät tämän ohjeen myöhemmiltä sivuilta sekä tapahtuman kotisivulta www. kymijokiviesti.fi. KOTISIVUILTA LÖYDÄT MYÖS REITILTÄ KUVATUT VIDEOT. Tutustu omaan osuuteesi etukäteen.

5 Maali Maali sijaitsee Kotkassa Merikeskus Vellamolla. Ankkurin tullessa maaliin tulee emit-kortti leimata maalileimasimessa ja luovuttaa emit-kortti maalitoimitsijalle. Maalituomari tuomitsee kirikamppailut maaliviivan ylittämisen perusteella. Maaliviiva sijaitsee maaliintuloluiskalla Kymijokiviesti-lippujen ja Emit-leimasimen kohdalla. Keskeyttäminen Mikäli joukkue joutuu keskeyttämään viestin, tulee seuraavalla huoltopisteelle ilmoittaa keskeytyksestä, jotta he ottavat yhteyden tulospalveluun. Joukkueen Emit-kortti tulee luovuttaa joko huoltopisteellä tai maalipaikalla. Palauttamattomasta tai hävinneestä Emit-kortista veloitetaan 65 euroa. Palkinnot Jokainen viestiin osallistuneen joukkueen jäsen saa Kymijokiviesti -osallistumismitalin. Kymijokiviestin molempien sarjojen kolme parasta palkitaan palkintojen jaossa Merikeskus Vellamolla noin klo kaikkien joukkueiden saavuttua maaliin. Seuratkaa järjestäjän ohjeita palkintojen jaosta maalipaikalla kilpailupäivänä. Palkintojen jaon yhteydessä arvotaan myös arvontapalkintoja. Jokainen viestiin osallistunut saa yhden arvan. Voitto tulee lunastaa henkilökohtaisesti palkintojen jaossa. Mikäli henkilö ei ole paikalla arvontaa palkinto uudestaan. Ensiapu Maalissa sekä jokaisella huoltopisteellä on ensitarvikkeita. Lisäksi reitillä kulkee jälkipään valvoja polkupyörällä, jonka avulla saat yhteyden ensiapuun. Jälkipään valvojalla on myös Ensiaputarvikkeita mukana. Voit aina myös kääntyä huoltopisteiden hoitajien puoleen. Hätätilanteessa soita yleiseen hätänumeroon 112. WC:t Vakituisia WC-rakenteita on joillakin vaihtopaikoilla. Juoksijoiden käytössä ovat Myllykosken vesistökeskuksen, Nuorisokeskus Anjalan, Honkalan sekä Merikeskus Vellamon WC-tilat. Siirrettäviä WC:tä ei ole. Peseytyminen Peseytyminen on mahdollista sekä Nuosisokeskus Anjalalla sekä maaliin tulon jälkeen Kotkan keskustassa sijaitsevassa Players Sports Barissa. Tarjolla suihku ja sauna (24 hlöä). Käytettävissä yksi sauna, naisille ja miehille omat vuorot nonstoppina.

6 SSM_roll-up_85x200.indd

7 Pysäköinti Vaihtoalueilla ei ole erikseen juoksijoille varattua pysäköintitilaa. Pysäköintiä vilkkaasti liikennöityjen teiden varteen pyritään välttämään. Bussipysäkeille pysäköinti on kiellettyä. Vaihtopaikkojen pysäköinnistä erillisiä ohjeita. Pysäköintipaikkoja: Lähtö: Lavantie Vaihto 1: Suoratie Vaihto 2: Kymenrannantie Vaihto 3: Nuorisokeskus Anjala Vaihto 4: Seuratalo Soihtula Vaihto 5: Kultaan koskikeitaan risteyksen välittömässä läheisyydessä Vaihto 6: Seuratalo Honkalan piha-alue. Vaihto 7: Väkinäisten kentän pysäköintialue. Maali: Merikeskus Vellamon pysäköintialue Kuvaus/kuvien käyttö Juoksun aikana järjestetään tapahtumakuvausta eli juoksijoita kuvataan reitin varrella järjestäjän toimesta. Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Kymijokiviestin aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaalille. Valokuvakilpailu Kaikilla juoksun ja valokuvauksen ystävillä on mahdollisuus osallistua Kymijokiviestin valokuvakilpailuun. Ota kuva Kymijokiviestistä ja julkaise Kymijokiviestin facebook-sivulla, twitterissä tai Instagramissa häshtägillä #kymijokiviesti. Eniten tykkäyksiä tai retwittauksia kerännyt kuva palkitaan. Juoksijapankki Kymijokiviestin sivuilta löytyy myös juoksijapankki, johon voi ilmoittautua vapaaehtoiseksi juoksijaksi, mikäli joku tarvitsee täydennystä joukkueeseensa. Tulokset Joukkue- ja osuuskohtaiset tulokset julkaistaan tapahtuman internet-sivulla Tulokset pyritään päivittämään kotisivulle mahdollisimman nopeasti. Vakuutus Kilpailijoita ei ole vakuutettu kilpailun aikana järjestäjän toimesta. Järjestäjillä on ainoastaan vastuuvakuutus järjestäjistä johtuviin onnettomuuksiin. Jokainen kilpailija kilpailee omalla vastuullaan. Suosittelemme tapaturmavakuutuksen ottamista.

8 Hylkääminen Järjestäjillä on oikeus hylätä suoritus, jos osanottajan havaitaan tarkoituksen mukaisesti oikaisevan tai hän muutoin häiritsee kanssakilpailijoitten suoritusta. Sääntöjen noudattamatta jättäminen voi johtaa hylkäämiseen. Mikäli joukkueen havaitaan oikaisseen, joukkue hylätään ja samalla hänen osanottonsa tuleviin tapahtumiin tulevaisuudessa kielletään. Reitin varrella on tarkastuspisteitä. Ruokailu Kilpailun jälkeen saunan yhteydessä on mahdollisuus ruokailla Players Sports Barissa, jossa tarjolla on edullinen Kymijokiviesti-burgerateria hintaan 8,90. MAJOITUSTARJOUS ORIGINAL SOKOS HOTEL VAAKUNAAN KOUVOLAAN JA ORIGINAL SOKOS HOTEL SEURAHUONEELLE KOTKAAN KYMIJOKIVIESTIIN Tarjoamme teille seuraavanlaisia majoitushintoja Kymijokiviestiin : Original Sokos Hotel Vaakunaan, Kouvolaan sekä Original Sokos Hotel Seurahuoneelle, Kotkaan Majoitus kahden henkilön huoneessa on 45 euroa/ henkilö/ vuorokausi. Majoitus yhden henkilön huoneessa 70 euroa/ henkilö/ vuorokausi. Majoitus lisävuoteessa 20 euroa/ henkilö/ vuorokausi Hinnat ovat nettohintoja, varaukset suoraan hotellista tunnuksella Kymijokiviesti tai tai Hinnat sisältävät majoituksen, runsaan aamiaisen ja sisäänpääsyn hotellin iltaravintolaan (Pois lukien erikoisillat). Hinnat sisältävät myös arvonlisäveron 10 %. Arvioitu aikataulu Lähtö klo 10:00 3:30/km 5:15/km 7:00/km Vaihto 1 10:30 10:45 11:00 Vaihto 2 10:52 11:18 11:44 Vaihto 3 11:37 12:25 13:14 Vaihto 4 12:02 13:02 14:03 Vaihto 5 12:26 13:40 14:53 Vaihto 6 13:08 14:41 16:15 Vaihto 7 13:29 15:13 16:58 Maali 14:00 16:00 18:00

9 SSM_roll-up_85x200.indd KYMIJOKIVIESTI 2015 REITTIKARTTA LÄHTÖ KORIAN SILTA Osuuspituudet: 1. osuus 8,65 km 2. osuus 6,19 km 3. osuus 12,89 km 4. osuus 7,03 km 5. osuus 7,12 km 6. osuus 11,75 km 7. osuus 6,11 km 8. osuus 9,00 km KOUVOLA UMMELJOKI VAIHTO 1 JOKISILLANTIEN RISTEYS VAIHTO 2 MYLLYKOSKEN VESISTÖKESKUS MYLLYKOSKI KELTAKANGAS VAIHTO 3 ANJALA INKEROINEN VAIHTO 4 HURUKSELA KULTAANKOSKI VAIHTO 5 KULTAAN RISTEYS PERNOO LAAJAKOSKI VAIHTO 6 HONKALA KARHULA VAIHTO 7 VÄKINÄISTEN KENTTÄ MAALI MERIKESKUS VELLAMO KOTKA

10 KYMIJOKIVIESTI - 1. OSUUS Reitti kulkee Korialta pääosin hiekkatietä pitkin ja lopussa noin 1,5 kilometriä asfalttia. Joen uoma on lähes koko ajan havaittavissa oikealla puolella ja muutoin näkymää värittää perinteikäs maalaismaisema. Heti osuuden alussa, lähtösuoran jälkeen, on varottava hiekkaista mäkeä Korian sillalta reitille käännyttäessä. Ensimmäinen vaihtopaikka on Kymenlaaksontien ja Jokisillantien risteys.

11 KYMIJOKIVIESTI - 2. OSUUS Reitti kulkee pitkin Jokisillantietä, jolloin oikealla puolella näkyy koko ajan joki ja vasemmalla perinteinen maalaismasema peltoineen. Koko osuus asfalttia. Toinen vaihtopaikka on Myllykosken vesistökeskus.

12 KYMIJOKIVIESTI - 3. OSUUS Reitti kulkee läpi Myllykosken kääntyen keskustassa, Kymijoen rantaan, kiertäen Koivusaaren kautta. Reitti palaa Kenraalintielle Viialan kautta, josta jatketaan Keltakankaan kautta Inkeroisiin. Osuudella saadaan nauttia Kymijoen kauniista maisemista ja historiallista kohteista. Inkeroisissa juoksijat pääsevät ylittämään Kymijoen padon sulun päältä ja tehtaan ympäristössä on runsaasti Alvar Aallon vanhaa arkkitehtuuria. Osuuden lopussa noustaan rappuset padolle, joissa kehoitetaan varovaisuuteen. Vaihtopaikka on Nuorisokeskus Anjalan pihalla.

13 KYMIJOKIVIESTI - 4. OSUUS Valtaosa osuudesta juostaan asfaltilla. Alkuosuudesta noin 1,5 km hiekkatietä pitkin. Reitti kulkee alkumatkan pitkin pyöräteitä, jonka jälkeen juostaan ajotien laidassa. Osuus sisältää tienylityksiä, joissa noudatettava varovaisuutta! Vaihto tapahtuu Hurukselassa Seuratalo Soihtulan kohdalla.

14 KYMIJOKIVIESTI - 5. OSUUS Reitti kulkee kaunista maalaismaisemaa pitkin ja on ainoa osuus, jossa joen havaitseminen vaatii kovasti töitä, vaikka kulkeekin suhteellisen lähellä. Koko osuus kulkee Hurukselantietä pitkin ja on asfalttia. Vaihtopaikkana toimii Kultaanrannan risteys. Muistakaa noudattaa varovaisuutta ajotien laidassa juostessa.

15 KYMIJOKIVIESTI - 6. OSUUS Reitti kulkee metsäistä hiekkatietä sekä asfalttia pitkin. Alussa Kultaanrannassa erittäin hienot maisemat, jotka vaihtuvat vaihtelevaan metsätieosuuteen. Loppuosuus juostaan kauniissa maalaismaisemassa Laajakoskentietä pitkin. Vaihtopaikkana toimii Kymin Koskenpoikien Honkala.

16 KYMIJOKIVIESTI - 7. OSUUS SSM_roll-up_85x200.indd 3 Osuus juostaan lähes kokonaan asfalttia ja pääosin kulkee pitkin pyörätietä. Vaikka ollaan jo lähellä ison kaupungin keskustaa, on osuus kuin postikorttimaisemassa maaseudun varrella, unohtamatta hienoa tehdasmaisemaa Kymissä, Korkeakoskella. Vaihtopaikkana Väkinäisten kenttä, Huumakiventien varrella

17 KYMIJOKIVIESTI - 8. OSUUS Alku kulkee Kyminlinnan linnoituksen seudulla, jonka jälkeen reitti kaartaa Kymijoen rantaan, ylittäen joen ensin kaarisiltaa pitkin palatakseen taas Langinkoskella takaisin sen toiselle puolelle. Kaupunkialueesta huolimatta loppuosuutta leimaa merellinen maisema satamineen, höyrypanimoineen ja puuvenekeskuksineen. Maali sijaitsee Kotkassa Merikeskus Wellamolla.

18 Palkinnot: Kymijokiviestissä jaetaan palkintoja seuraavasti. Kymijokiviesti ,00 palkintolahjakortti, Kouvolan Intersport ,00 palkintolahjakortti, Kouvolan Intersport ,00 palkintolahjakortti, Kouvolan Intersport Soolosarja ,00 palkintolahjakortti, Kouvolan Intersport 2. 50,00 palkintolahjakortti, Kouvolan Intersport 3. 30,00 palkintolahjakortti, Kouvolan Intersport Kaikki osallistujat saavat Kymijokiviesti-mitalin. Kaikki osallistujat osallistuvat tuotepalkintojen arvontaan. Arvontapalkinnot Arvonta suoritetaan palkintojenjaon yhteydessä Kymijokiviestin osallistujien kesken. Arvonnassa voittaminen edellyttää läsnäoloa arvonnassa. Arvonnan pääpalkinto: Kouvolan Intersport lahjakortti 200,00 Lisäksi noin 30 muuta arvontapalkintoa. Lista arvontapalkinnoista nähtävissä tapahtuman kotisivulla LIIKKUJAN NETTIKAUPPA

19 Kymijokiviestin 2015 joukkueet ja kilpailunumerot Soolosarja 1 Kimmo Lindström 2 Eetu Kauppinen Viesti 1 Jannen Iltalenkki Team 2 FIXUS TEAM 3 JANA-PRO 4 Uunon Ontuva Elämä 5 Liikuntaseura JPS-75 6 Woikoski Kotka 7 KSO 8 Kotkamills 9 Marttilankadun Maratoonarit 10 Pyroll Areena 11 Kiviaines Team 12 Metsään.fi 13 Team Jaala 14 Team Cava 15 Jakelusuora 16 Supernuoret Kymen Viestintä 18 Nuorisokeskus Anjala 19 Maavoimat 20 Jannen Iltalenkki & Old Horse Team 21 Juoksuklubi 1 22 Juoksuklubi 2 23 Karjalan Prikaati 24 Inkeroisten Seudun Reserviläiset 25 Kossu 26 Team Peten Puolikas 27 JANA-PRO SPORTS TEAM 28 Anjalan Liitto 29 Maire-tiimi

20 SSM_roll-up_85x200.indd

Tervetuloa mukaan VII Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina

Tervetuloa mukaan VII Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina Tervetuloa mukaan VII Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina 9.6.2018. Kymijokiviesti on vakiinnuttanut paikkansa kymenlaaksolaisena juoksutapahtumana. Tänäkin vuonna yli 200 juoksun harrastajaa tulee

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan VI Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina

Tervetuloa mukaan VI Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina Tervetuloa mukaan VI Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina 10.6.2017. Kymijokiviesti on vakiinnuttanut paikkansa kymenlaaksolaisena juoksutapahtumana. Tänäkin vuonna yli 200 juoksun harrastajaa tulee

Lisätiedot

Tervetuloa mukaan VIII Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina

Tervetuloa mukaan VIII Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina Tervetuloa mukaan VIII Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina 8.6.2019. Kymijokiviesti on vakiinnuttanut paikkansa kymenlaaksolaisena juoksutapahtumana. Tänäkin vuonna noin 250 juoksun harrastajaa

Lisätiedot

LIIKKUJAN NETTIKAUPPA

LIIKKUJAN NETTIKAUPPA 11.6.2016 WWW.JANA-PRO.FI LIIKKUJAN NETTIKAUPPA www.kymijokiviesti.fi Tervetuloa mukaan V Kymijokiviestiin, joka juostaan lauantaina 11.6.2016. Kymijokiviesti on löytänyt paikkansa kesän alussa juostavana

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015

TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 TEKNINEN OPAS: BIKE WEEKEND MARATHON 25.7.2015 KILPAILUTOIMISTO Kilpailutoimisto on avoinna Lahden Urheilukeskuksen piha- alueella lauantaina klo 8 alkaen. Puhelin kilpailutoimistoon: 0405687059 / Juho

Lisätiedot

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE

Trail Triathlon SÄÄNNÖT KILPAILUOHJE Versio 1.1, (julkaistu 17.4.2016) Säännöt ja kilpailuohje päivittyy kevään aikana, lopullinen versio julkaistaan viimeistään viikkoa ennen kilpailupäivää. Trail Triathlon SÄÄNNÖT JA KILPAILUOHJE TRAIL

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas elokuuta 2014

KILPAILUOHJE. Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas elokuuta 2014 KILPAILUOHJE Kansallinen keskimatka ja maakuntaviesti Raahe, Sarvankangas 23.-24. elokuuta 2014 Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita. Kilpailun johtaja Valvoja Ratamestariryhmän

Lisätiedot

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Tampere-suunnistuksen sprintti 28.6.2013 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä

Lisätiedot

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät

Kisaopas. Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan. kuntosarja. 14.6.2014 Nurmijärvi. Hyvinkään Pyöräilijät Kisaopas Triathlonin SM-pikamatka ja perusmatkan kuntosarja 14.6.2014 Nurmijärvi Hyvinkään Pyöräilijät Saapuminen Parkkipaikan osoite on Kotorannantie 49, 05250 Kiljava. Alla olevassa kartassa ovat suositellut

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry.

KILPAILUOHJEET. Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry. KILPAILUOHJEET Tapahtuma: Joupiskan Vertikaalitonni 2019 Järjestäjä: Seinäjoen Hiihtoseura ry. Tapahtumakeskus: Joupiskan laki, opastus Joupiskan rinnekeskuksesta (Lakeudentie 20, Seinäjoki) ja Jääurheilukeskuksesta

Lisätiedot

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue

Uintiosuus 450 m. Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus noin 18 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue Kilpailuohjeet pikamatka kuntosarjat Paikka ja aika: La 31.5.2014, Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 155 Nastola. Sarjat: Miehet, naiset ja nuoret kuntosarjat. Matka: Pikamatka, uinti 450 m,

Lisätiedot

SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010

SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010 KILPAILUOHJEET 16.12.2010 SK VUOKSEN III TALVIRASTIT 18 19.12.2010 1. Kilpailunjohto Kilpailun johtaja Ratamestarit Tulospalvelun johtaja Valvoja Jukka Nenonen Anssi Juutilainen ja Juha Similä Tommi Villanen

Lisätiedot

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Hämeen avoin AM-sprint 14.5.2013 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä järjestäjän

Lisätiedot

Uintiosuus 1,5 km. Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus 40,7 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue

Uintiosuus 1,5 km. Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat. Kilpailutoimisto. Pyöräilyosuus 40,7 km. Kilpailuinfo. Pyörän katsastus ja vaihtoalue Kilpailuohjeet perusmatka kilpasarjat Paikka ja aika: La 31.5.2014, Liikuntakeskus Pajulahti, Pajulahdentie 167, 155 Nastola. Sarjat: Miehet ja naiset yleinen Matka: Perusmatka, uinti 1,5 km, pyöräily

Lisätiedot

Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010

Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010 Kansalliset 2-päiväiset Pohjantähtirastit 29.5.-30.5.2010 Kilpailuohjeet Päätoimihenkilöt: Kilpailun johtaja: Pääratamestari: Lasten radat: Tulospalvelun johtaja: Kilpailu- ja ratavalvoja: Tuomarineuvosto:

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 27.2.2016 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa perinteinen (P), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO

Lisätiedot

KILPAILUOHJE. Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut, pitkämatka ja viesti Pattijoen Mäntykankaalla elokuuta 2013

KILPAILUOHJE. Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut, pitkämatka ja viesti Pattijoen Mäntykankaalla elokuuta 2013 KILPAILUOHJE Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut, pitkämatka ja viesti Pattijoen Mäntykankaalla 17.-18. elokuuta 2013 Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita. Kilpailun

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 29.8.2015 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015

JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 9.5.2015 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa kaikki kilpailemaan 9.5. äitienpäivän aattona keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysio-tempoon. Kausi on aluillaan ja nyt on hyvä

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015 AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMANCUPIN 3. JA 4. OSAKILPAILU KAUHAJOKI 15. 16.5.2015 Perjantaina 15.5.2015 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma Aseiden merkkaus

Lisätiedot

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet

Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Alustavat kilpailuohjeet HUOM! Lopulliset kilpailuohjeet nähtävänä kilpailupäivänä tulostaululla. Kilpailuohjeet Kansallinen pyöräsuunnistuskilpailu Sprintti ja Keskimatka 2.8.2009 Mynämäellä Fillari-Cup

Lisätiedot

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje

1 (7) Hämeen Viesti 2015. Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015. Kilpailuohje 1 (7) Hämeen Viesti 2015 Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 25.1.2015 Kilpailuohje 2 (7) KILPAILU Hämeen Viesti 2015, 8-henkisin joukkuein, hiihtotapa P ja V, kilpailunumero 624. Kilpailussa hiihdetään

Lisätiedot

TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA ENNEN JUOKSUA. HELSINKI HALF MARATHON 2016 TAPAHTUMAINFO #HHM2016 #WeRunHelsinki #HelsinkiHalfMarathon.

TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA ENNEN JUOKSUA. HELSINKI HALF MARATHON 2016 TAPAHTUMAINFO #HHM2016 #WeRunHelsinki #HelsinkiHalfMarathon. TAPAHTUMA-AIKA JA -PAIKKA Helsinki Half Marathon Expo Narinkkatorilla Kampissa: Ke 8.6. klo 14 20 To 9.6. klo 12 20 Helsinki Half Marathon tapahtumakeskus Finlandiatalon alakerta (Karamzininranta): La

Lisätiedot

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin

Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin Tervetuloa koirajuoksun ja 1-koiran kärry Suomen Mestaruuskilpailuihin 7.-8.10.2017 Kilpailupaikan osoite: Rauhalantie 50, Mäntsälä www.uvu.fi/sm2017 AIKATAULU LAUANTAI Kilpailutoimisto aukeaa kello 7:30

Lisätiedot

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union

Jari Ollila puheenjohtaja Tampereen Pyörä-Union JPH Fysio-tempo Mouhijärvellä 7.5.2016 Puheenjohtajan tervehdys Moro! Tervetuloa taas kaikki kilpailemaan 7.5. keväiselle Mouhijärvelle JPH Fysiotempoon. Viime keväänä sää ei suosinut kilpailuamme, mutta

Lisätiedot

SÄÄNNÖT: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita.

SÄÄNNÖT: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita. E-P:n pitkän matkan aluemestaruuskilpailut 9.8.2014 Teuvalla KILPAILUOHJEET TOIMIHENKILÖT Kilpailun johtaja: Pasi Nevala Ratamestarit: Jari Mahlamäki, Pasi Lyyluoma Kilpailunvalvoja Karl-Gustav Norrgrann,

Lisätiedot

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu

KILPAILIJAOHJEET. Kilpailupäivän aikataulu KILPAILIJAOHJEET Kilpailupäivän aikataulu klo 8.00 klo 9.30 klo 10.00 klo 10.00 klo 11.01 klo 11.01 Kilpailukeskus ja -toimisto avataan, Hotelli Leikari, Haminantie 261, Kotka (liite) Kilpailupapereiden

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Helasuunnistus kansallinen keskimatka Tampere Kaukajärvi Nämä Kilpailuohjeet ovat alustavat, lopulliset löytyvät kilpailukeskuksen tulostaululta. Kilpailuohjeet Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä

Lisätiedot

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita.

Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailuohjeet Avoimet kansalliset pyöräsuunnistuskilpailut, EP:n ja ÖID:n AM-kilpailut Teuvalla 25-26.7.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjän antamia kilpailuohjeita. Kilpailun

Lisätiedot

VEHMERSALMEN KIERROS 2007

VEHMERSALMEN KIERROS 2007 VEHMERSALMEN KIERROS 2007 KUNTOPYÖRÄILYTAPAHTUMA Su 3.6.2007 www.kuopys.fi Uudistunut Vehmersalmen kierros Su 3.6.2007 Vehmeri 2007 Leppoisa kuntopyöräilytapahtuma! Yleistä Vehmersalmen kierros on kaikille

Lisätiedot

SM-VIESTI, RYHMÄ 2 KILPAILUOHJEET

SM-VIESTI, RYHMÄ 2 KILPAILUOHJEET SM-VIESTI, RYHMÄ 2 KILPAILUOHJEET Päätoimihenkilöt Kilpailunjohtaja Markku Autio Ratamestarit Markku Virtala, Teemu Nukki, Päivi Autio Kilpailukeskus Vesa Koskinen Lähtö Jarkko Leppimäki Maali Timo Nurmi

Lisätiedot

SM-viikko 2017 TRIATHLON

SM-viikko 2017 TRIATHLON SM-viikko 2017 TRIATHLON TRIATHLONIN SM pikamatkan joukkuekilpailu KILPAILUNJOHTAJA Simo Hillo / simo.hillo@pedart.fi / 0400 594 385 Kilpailun ylituomari Marko Selin Tervetuloa SM kisaan! SM- joukkuekilpailu

Lisätiedot

KANSALLISET HIIHTOSUUNNISTUSKILPAILUT Pikku-Syöte Hisu KESKIMATKA JA PITKÄMATKA

KANSALLISET HIIHTOSUUNNISTUSKILPAILUT Pikku-Syöte Hisu KESKIMATKA JA PITKÄMATKA KANSALLISET HIIHTOSUUNNISTUSKILPAILUT Pikku-Syöte Hisu 6.-7.1.2018. KESKIMATKA JA PITKÄMATKA KILPAILUOHJEET (alustavat): SÄÄNNÖT: Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita.

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Kaakon Nuorten Rasti-Cup ja avoin Sähkö sprinttikilpailu Kouvolan Kasarminmäellä 13.9.2014

KILPAILUOHJEET. Kaakon Nuorten Rasti-Cup ja avoin Sähkö sprinttikilpailu Kouvolan Kasarminmäellä 13.9.2014 KILPAILUOHJEET Kaakon Nuorten Rasti-Cup ja avoin Sähkö sprinttikilpailu Kouvolan Kasarminmäellä 13.9.2014 Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä ja järjestäjän ohjeita. Kilpailun organisaatio Kilpailunjohtaja:

Lisätiedot

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015 1 / 5 Royal Pyöräily 5.7.2015 Royal Cycling Team Ry KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 15.6.2015 1. Kilpailussa noudatettavat säännöt ja määräykset Tämä ohje koskee ainoastaan kilpasarjassa ajavia

Lisätiedot

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje

SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje KILPAILUOHJE SM2017 Hirvenhiihdot, Kilpailuohje HIRVENHIIHDON SM-KILPAILUT 2017 SÄÄNNÖT Noudatetaan voimassa olevia Suomen metsästysampumasääntöjä. ILMOITTAUTUMINEN Piirien toiminnanjohtajat ilmoittavat

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP

TEKNINEN OPAS. Bioracer Evoc GP TEKNINEN OPAS Bioracer Evoc GP 13.5.2017 Sisällysluettelo 1. Yleistä 2. Kilpailun organisaatio 3.Ohjeita kilpailijoille 3.1. Ilmoittautuminen ja osallistumismaksut 3.2. Kilpailuluokat 3.3. Kilpailukanslia

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Lapin aluemestaruussuunnistus ja maakuntaviestit 15.-16.8.2015

Kilpailuohjeet Lapin aluemestaruussuunnistus ja maakuntaviestit 15.-16.8.2015 Kilpailuohjeet Lapin aluemestaruussuunnistus ja maakuntaviestit 15.-16.8.2015 1. SÄÄNNÖT Kilpailuissa noudatetaan Suomen Suunnistusliiton lajisääntöjä. 2. TOIMIHENKILÖT Kilpailun johtaja: Marcus Lahtinen,

Lisätiedot

Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa

Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa Kansalliset Pohjantähti-rastit ja Pohjois-Pohjanmaan aluemestaruuskilpailut 11.5.2013 Oulussa - henkilökohtainen sprinttikilpailu ja parisprinttiviesti Henkilökohtaisen kilpailun ja viestin yhteiset ohjeet

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU Perjantaina 9.5.2014 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma Klo 16.00 17.00 Kohdistus Klo 17.00-17.10

Lisätiedot

TAHKO VUORIJUOKSU 2018

TAHKO VUORIJUOKSU 2018 TAHKO VUORIJUOKSU 2018 PERJANTAI 19.10.2018 klo 16:00-20:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA Ravintola Piazza Jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku LAUANTAI 20.10.2018 klo 08:30-16:00 klo 09:00-12:00 klo 09:00

Lisätiedot

TAHKO VUORIJUOKSU 2016

TAHKO VUORIJUOKSU 2016 TAHKO VUORIJUOKSU 2016 PERJANTAI 21.10.2016 klo 18:00-20:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA ( Ravintola Piazza ) * jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku LAUANTAI 22.10.2016 klo 08:30-16:00 KILPAILUTOIMISTO

Lisätiedot

TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017

TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017 TAHKON PORRASJUOKSUKILPAILU & TAHKO VUORIJUOKSU 2017 PERJANTAI 20.10.2017 klo 14:00-20:00 klo 15:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA Ravintola Piazza Porrasjuoksukisan jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku

Lisätiedot

LASTEN TRIATHLON KISAINFO

LASTEN TRIATHLON KISAINFO LASTEN TRIATHLON KISAINFO Lauantain 14.7 AIKATAULU kilpailijoiden ja yleisön pysäköinti Destian alueella kello 07.30 kisakanslia aukeaa, ilmoittaudu viimeistään kello 09.00 (8v ja 10v), vanhemmat sarjat

Lisätiedot

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET

Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Lopullinen kilpailuohje julkaistaan kilpailupäivänä ilmoitustaululla Avoin AM keskimatka Euran Savikolla 15.5.2010 ALUSTAVAT KIPAILUOHJEET Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä Satakunnan Suunnistus

Lisätiedot

Hiihtotyyli vapaa ja perinteinen kullakin matkalla. Erityisesti pidempien matkojen reitit ovat vaativat ja haasteelliset!

Hiihtotyyli vapaa ja perinteinen kullakin matkalla. Erityisesti pidempien matkojen reitit ovat vaativat ja haasteelliset! Tervetuloa 63. Napapiirin Hiihtoon 10.3.2018 Napapiirin hiihto on Suomen vanhimpia keskeytyksettä järjestettyjä laturetkiä. Hiihto järjestetään Rovaniemen Ounasvaaralla upeissa puitteissa jo 63. kerran.

Lisätiedot

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI

BIORACER EVOC GP RAJAMÄKI BIORACER EVOC GP 12.5.2018 RAJAMÄKI 1. YLEISTÄ Kilpailijoiden, huoltajien ja toimihenkilöiden on noudatettava UCI:n ja SP:n sääntöjä ja näistä kilpailuista annettuja ohjeita. Kaikkien kilpailuun osallistuvien

Lisätiedot

Helsinki City Running Day säännöt 2019

Helsinki City Running Day säännöt 2019 Helsinki City Running Day säännöt 2019 Sisällys 1.Helsinki City Marathon... 1 2.Helsinki City Run... 4 3.Helsinki City 5... 8 4.Helsinki City Marathonviesti... 11 5.Helsinki City Double... 14 1.Helsinki

Lisätiedot

Alustavat KILPAILUOHJEET

Alustavat KILPAILUOHJEET 33. Rastijahti Pöytyällä 17.10.2010 Alustavat KILPAILUOHJEET Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä sekä kilpailun järjestäjän tässä kilpailuohjeessa antamia ohjeita. Kilpailun toimihenkilöt Kilpailun

Lisätiedot

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015

Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 Kilpailuohjeet RESUL:n ampumasuunnistus ja Etelä- Hämeen Reserviläispiirien ampumasuunnistus 2.5.2015 KILPAILUKESKUS Pysäköinnistä (Cooper-rata) on viitoitus kilpailukeskukseen, jonne ajo omalla autolla

Lisätiedot

Hämeenlinnan hiihdot

Hämeenlinnan hiihdot 1 (5) Hämeenlinnan hiihdot Ahveniston moottoriradalla Hämeenlinnassa 7.3.2015 Kilpailuohje 2 (5) KILPAILU Hämeenlinnan hiihdot, hiihtotapa vapaa (V), kilpailunumero 154. KILPAILUKESKUS JA -TOIMISTO Kilpailukeskus

Lisätiedot

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti)

Joukkueenjohtajien kokous (Kainuun Ammatti-instituutti) KILPAILUOHJEET: KILPAILUJEN AIKATAULU Pe 30.3. Klo 17.00 Klo 19.00 Lehdistötilaisuus: hiihtostadionin lehdistökeskus Joukkueenjohtajien kokous: Kainuun Ammatti-instituutti La 31.3. Klo 09.45 Klo 10.00

Lisätiedot

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan!

Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Tervetuloa Yrittäjänaispäiville Kotkaan! Saapuminen Kotkaan ja majoittuminen Majoitumme Kotkan Original Sokos Hotel Seurahuoneella (Keskuskatu 21, 48100 Kotka, puh: +358 10 7821 000, kotka.seurahuone@sokoshotels.fi)

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA

KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA 1(5) KILPAILUOHJEET PYÖRÄSUUNNISTUS SM PITKÄ MATKA SUNNUNTAI 26.9.2010, klo 10 Kilpailussa noudatetaan Suomen liiton sääntöjä, SM-pyöräsuunnistuksen erillisohjeita sekä järjestäjien antamia ohjeita. TOIMIHENKILÖITÄ

Lisätiedot

Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus

Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus LOIMAAN JANKKO RY. Avoin am-sprinttisuunnistuskilpailu Loimaalla 9.9.2015 Kilpailukeskuksena Loimaan kaupungin Urheilukeskus 1. Toimihenkilöt Kilpailunjohtaja ja tiedottaja: Osmo Hongisto puh. 040 716

Lisätiedot

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki

19,00 - Palkintojenjako perjantain ja lauantain SM-kilpailujen osalta Hotelli Sorsanpesä, Törnäväntie 27 60200 Seinäjoki Kilpailuohjeet Veteraanien SM-ampumahiihdot Seinäjoella 2015 Ohjelma pe 20.2 13,00 15,00 Harjoittelumahdollisuus 16,45 17,45 Kohdistus MN 120, 150, 180, 200 18,00 - Viestit MN 120, 150, 180, 200 la 21.2

Lisätiedot

Alustava Kilpailuohje

Alustava Kilpailuohje Suunnistavan Uudenmaan AM-pitkämatka ja -viesti Espoon Lakistossa 11.-12.8.2012 Alustava Kilpailuohje Molempien päivien yhteiset tiedot Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä, alueen AM-ohjeita

Lisätiedot

Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä järjestäjien antamia ohjeita.

Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä järjestäjien antamia ohjeita. KILPAILUOHJEET AM-HiSu sprintti ja sprinttiviesti 7.2.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä sekä järjestäjien antamia ohjeita. Toimihenkilöt Kilpailunjohtaja Mikko Mäkitalo 0400-362432

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu Sunnuntaina 3.8.2014 klo 11 ja 13.30

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu Sunnuntaina 3.8.2014 klo 11 ja 13.30 3.8.2014 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu Sunnuntaina 3.8.2014 klo 11 ja 13.30 Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti

Lisätiedot

TUUSULAN VOIMA-VEIKKOJEN KESKIMATKAN SUUNNISTUSKILPAILUN KILPAILUOHJEET

TUUSULAN VOIMA-VEIKKOJEN KESKIMATKAN SUUNNISTUSKILPAILUN KILPAILUOHJEET TUUSULAN VOIMA-VEIKKOJEN KESKIMATKAN SUUNNISTUSKILPAILUN 17.6.2010 KILPAILUOHJEET 1 PERUSTEET Tuusulan Voima-Veikot järjestää kansallisen keskimatkan suunnistuskilpailun Maailmancupin suunnistuskilpailun

Lisätiedot

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v

KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v 1 / 5 Royal-Pyöräily 9.7.2017 Royal Cycling Team ry KILPAILUMÄÄRÄYKSET JA TEKNINEN OPAS v.1.0 21.6.2017 1. Kilpailussa noudatettavat säännöt ja määräykset 2. Kilpailuorganisaatio Tämä ohje koskee ainoastaan

Lisätiedot

Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin

Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin 22.5.2018 1 (5) Ohjeita KeU100 -haastesprinttiviestiin KeU 100 haastesprinttiviesti on kuntosuunnistustapahtuma. Joukkueiden ilmoittautumiset ennakkoon IRMA-palvelun kautta (suunnistusseurat), kisasivuilla

Lisätiedot

Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas. Riihimäki 27.6. 2014. www.hypykisat.fi

Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas. Riihimäki 27.6. 2014. www.hypykisat.fi Maantiepyöräilyn aika-ajo Suomenmestaruus tekninen opas Riihimäki 27.6. 2014 www.hypykisat.fi Kilpailuorganisaatio Kilpailunjärjestäjä Riihimäen Kiista-Veikot ry Hyvinkään Pyöräilijät ry Kilpailun vastuuhenkilöt

Lisätiedot

Masters PM-KILPAILUT

Masters PM-KILPAILUT Masters PM-KILPAILUT 30.-31.07.2011 Sipoo - Suomi KILPAILUMÄÄRÄYKSET 1. KILPAILUSSA NOUDATETTAVAT SÄÄNNÖT JA MÄÄRÄYKSET Kilpailussa noudatetaan UCI:n ja Pohjoismaiden Pyöräilyliiton kilpailusääntöjä sekä

Lisätiedot

Kilpailuohjeet. Lapin AM-suunnistus ja Maakuntaviestit Sarjat sekä osuuskaaviot: AM-suunnistuksen sarjat ja matkat:

Kilpailuohjeet. Lapin AM-suunnistus ja Maakuntaviestit Sarjat sekä osuuskaaviot: AM-suunnistuksen sarjat ja matkat: Kilpailuohjeet Lapin AM-suunnistus 13.8.2016 ja Maakuntaviestit 14.8.2016 Sarjat sekä osuuskaaviot: AM-suunnistuksen sarjat ja matkat: Sarja Matka LähtöRastien määrä Kartta H21 8,2 1 21 1:10 000 / A3 H35,H40

Lisätiedot

Kaakon Suunnistuksen pitkän matkan ja viestin aluemestaruuskilpailut

Kaakon Suunnistuksen pitkän matkan ja viestin aluemestaruuskilpailut Kaakon Suunnistuksen pitkän matkan ja viestin aluemestaruuskilpailut 11-12.8.18 Kilpailussa noudatetaan Suomen Suunnistusliiton kilpailusääntöjä, Kaakon Suunnistuksen ja näitä järjestäjien ohjeita. Toimihenkilöt

Lisätiedot

Nuorten EM- ja MM- sekä aikuisten MC-sprinttinäyttökilpailu, WRE Raumalla

Nuorten EM- ja MM- sekä aikuisten MC-sprinttinäyttökilpailu, WRE Raumalla Nuorten EM- ja MM- sekä aikuisten MC-sprinttinäyttökilpailu, WRE Raumalla 18.5.2019 KILPAILUOHJEET (alustavat) Kilpailusäännöt ja -ohjeet Kilpailussa noudatetaan Suomen Suunnistusliiton lajisääntöjä ja

Lisätiedot

TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos )

TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos ) Luonnos 18.7.2016 1 TAMPERE MARATON 2016 OSALLISTUJAN OPAS (Luonnos 18.7.2016) Sisällys 1. YLEISET TIEDOT... 2 2. KILPAILU JA REITTI... 3 3. KILPAILUNUMEROT, JÄLKI-ILMOITTAUTUMINEN JA INFO KISAKANSLIASTA...

Lisätiedot

Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015. Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa.

Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015. Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Tampere-suunnistuksen sprintti 17.7.2015 KILPAILUOHJEET Tämä kilpailuohje on alustava. Lopullinen kilpailuohje on nähtävänä kilpailukeskuksessa. Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja näitä

Lisätiedot

Kokkolan Suunnistajien avoin kansallinen Kärppäjahti Öjassa 6.6.2015. (Emit) KILPAILUOHJEET. Timo Ronkainen (Kilpailupäivänä Pertti Salo)

Kokkolan Suunnistajien avoin kansallinen Kärppäjahti Öjassa 6.6.2015. (Emit) KILPAILUOHJEET. Timo Ronkainen (Kilpailupäivänä Pertti Salo) 1 Kokkolan Suunnistajien avoin kansallinen Kärppäjahti Öjassa 6.6.2015 Toimihenkilöt (Emit) KILPAILUOHJEET Kilpailun johtaja Timo Ronkainen (Kilpailupäivänä Pertti Salo) Pääratamestari Mikko Kukkola Lasten

Lisätiedot

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu

TEKNINEN OPAS. Mastercupin osakilpailu TEKNINEN OPAS versio 1.0 19.8.2015 Teknistä opasta täydennetään tarvittaessa ennen kilpailua, tarkista että käytössäsi on viimeisin versio tästä oppaasta. ( www.koivistonisku.fi ) Mastercupin osakilpailu

Lisätiedot

Rakas-rastit ja Kaakon AM-sprintti, sunnuntaina Savitaipaleella ALUSTAVAT KILPAILUOHJEET

Rakas-rastit ja Kaakon AM-sprintti, sunnuntaina Savitaipaleella ALUSTAVAT KILPAILUOHJEET Rakas-rastit ja Kaakon AM-sprintti, sunnuntaina 10.9.2017 Savitaipaleella ALUSTAVAT KILPAILUOHJEET Lopulliset kilpailuohjeet ovat esillä kilpailupäivänä kilpailukeskuksessa. Järjestämisorganisaatio Kilpailunjohtaja:

Lisätiedot

5.1.2008 KILPAILIJA INFO

5.1.2008 KILPAILIJA INFO KILPAILUPÄIVÄN AIKATAULU 8:30 Kilpailutoimisto avataan 9:30 Ilmoittautuminen alkaa, Riihimäen Ammattioppilaitos 1. tuomariston kokous, Lehdistötoimisto avataan 10:00 Esikatsastus alkaa, Riihimäen Ammattioppilaitos

Lisätiedot

RastiPiikkiön kansalliset Piikkiössä 2.9.2012

RastiPiikkiön kansalliset Piikkiössä 2.9.2012 KILPAILUOHJEET RastiPiikkiön kansalliset Piikkiössä 2.9.2012 1. SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä sekä järjestäjän antamia ohjeita. 2. TOIMIHENKILÖT KILPAILUNJOHTAJA: Jaakko Käyhkö 050 5325540

Lisätiedot

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014

Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 Rulla-ampumahiihdon kansalliset 2014 OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUN AIKATAULU SUNNUNTAI /PIKAKILPAILU (palkintojenjako kilp. päätyttyä) 10.00-10.45 Kohdistus kaikki sarjat (M/N11-75) 11.00 Pikakilpailu

Lisätiedot

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE

1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE 1000 LAKES RALLY KILPAILIJAOHJE Tervetuloa 1000 LAKES RALLY:n 22.08.2014 Luethan oheisen kilpailijaohjeen tarkasti, sillä se sisältää kilpailupäivien kannalta välttämätöntä tietoa. Tärkeimmät yhteystiedot:

Lisätiedot

Sprinttisuunnistuksen nuorten MM-katsastus ja avoin Hervanta-sprintti Tampereen Hervannassa keskiviikkona 23.6.2010 KILPAILUOHJEET

Sprinttisuunnistuksen nuorten MM-katsastus ja avoin Hervanta-sprintti Tampereen Hervannassa keskiviikkona 23.6.2010 KILPAILUOHJEET Sprinttisuunnistuksen nuorten MM-katsastus ja avoin Hervanta-sprintti Tampereen Hervannassa keskiviikkona 23.6.2010 KILPAILUOHJEET Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia

Lisätiedot

Säännöt, ohjeet: Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita.

Säännöt, ohjeet: Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä ja järjestäjien antamia ohjeita. KILPAILUOHJEET Kukkosuunnistus 20.6.2019 Toimihenkilöt: Kilpailunjohtaja: Arttu Hannula 050 532 3366 Ratamestari: Juha-Matti Suominen Tulospalvelu: Pertti Anttila Tiedottaja: Mikko Laaksonen 044 085 4220

Lisätiedot

Kymijokiviestin 2015 juoksujärjestykset, osuusajat ja tulokset

Kymijokiviestin 2015 juoksujärjestykset, osuusajat ja tulokset Kymijokiviestin 2015 juoksujärjestykset, osuusajat ja tulokset Soolosarja 1 Eetu Kauppinen aika matka min/km kok.aika Ero kärkeen 1) Eetu Kauppinen 0:35:32 8,65 0:04:06 0:35:32 0:00:00 2) Eetu Kauppinen

Lisätiedot

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15

Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu klo 12.15 11.9.2013 1(5) Kilpailuohjeet Tuplasprintti suunnistuskilpailu 14.9.2013 klo 12.15 Huom! Tämä on alustava kilpailuohje. Tarkista lopullinen kilpailuohje kilpailupaikalla. Tuplasprintti Tuplasprintti on

Lisätiedot

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Paarentie, Kiviranta

Helasuunnistus kansallinen keskimatka Paarentie, Kiviranta Kilpailuohjeet Helasuunnistus kansallinen keskimatka Paarentie, Kiviranta Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä ja järjestäjän antamia ohjeita. Kilpailunjohto Kilpailunjohtaja Jouko Karppanen Lähdöt

Lisätiedot

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT.

POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT. POHJANMAAN TASANOPEUS AL-CUP 1. OSAKILPAILU TASANOPEUSAJO KUTSU 1.7.2017 ALAHÄRMÄ EPUA RY/ POHJANMAAN TASANOPEUS HARRASTAJAT Järjestäjä: Etelä-Pohjanmaan UrheiluAutoilijat Ry. Järjestää Pohjanmaan Tasanopeusajo

Lisätiedot

Kilpailuohjeet KODIN TERRA Tuplasprintti suunnistuskilpailuun Sunnuntaina klo 10 ja 12.30

Kilpailuohjeet KODIN TERRA Tuplasprintti suunnistuskilpailuun Sunnuntaina klo 10 ja 12.30 6.8.2017 1(5) Kilpailuohjeet KODIN TERRA Tuplasprintti suunnistuskilpailuun Sunnuntaina 6.8.2017 klo 10 ja 12.30 Tuplasprintti Tuplasprintti on avoin, kansallinen kaksiosainen sprinttisuunnistuskilpailu

Lisätiedot

TAHKO VUORIJUOKSU 2019

TAHKO VUORIJUOKSU 2019 TAHKO VUORIJUOKSU 2019 PERJANTAI 18.10.2019 klo 18:00-20:00 KILPAILUTOIMISTO AVOINNA Ravintola Piazza Jälki-ilmoittautuminen ja numeroiden haku LAUANTAI 19.10.2019 klo 08:30-16:00 klo 09:00-12:00 klo 09:30

Lisätiedot

Ampumasuunnistuksen LAPUA CUP Salossa, kilpailuohjeet

Ampumasuunnistuksen LAPUA CUP Salossa, kilpailuohjeet Ampumasuunnistuksen LAPUA CUP 28.4.2019 Salossa, kilpailuohjeet Suomen Sotilasurheiluliitto sekä Halikon Hakoniskat, yhteistyössä Angelniemen Ankkurin kanssa, järjestävät kansallisen ampumasuunnistuskilpailun

Lisätiedot

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI

KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI KILPAILUKUTSU Sunnuntaina 4.10.2015 CLASSIC MTB SPRINT ENDURO 2X4 SALO, HALIKKO, MÄRYNUMMI Habanero Mountainbikers (HHCMB) järjestää MTB-endurokisan perinteiseen tyyliin Halikon Märynummen vuoristoalueella.

Lisätiedot

Avoin Kaakon AM-sprintti, Kymenlaakson Sähkösprintti, lauantaina Pioneeripuistossa Korialla

Avoin Kaakon AM-sprintti, Kymenlaakson Sähkösprintti, lauantaina Pioneeripuistossa Korialla Avoin Kaakon AM-sprintti, Kymenlaakson Sähkösprintti, lauantaina 12.9.2015 Pioneeripuistossa Korialla KILPAILUOHJEET Kilpailussa noudatetaan SSL:n kilpailusääntöjä (sprinttisääntöjä päivitetty 2.6.2015)

Lisätiedot

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS

VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS VIRPINIEMI TRIATHLON 2015 KISAOHJEISTUS Triathlonkilpailu sunnuntaina 2.8.2015, perus- ja sprinttimatka Tärkeät paikat (kts. kartta): Ea-piste: sijaitsee vaihtoalueen läheisyydessä Kisakanslia: sijaitsee

Lisätiedot

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ

AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ KILPAILUOHJEET AMPUMASUUNNISTUKSEN SUOMEN- JA SOTILASURHEILULIITON MESTARUUSKILPAILUT, MAAILMAN CUP 3. JA 4. OSAKILPAILU VIMPELISSÄ 6.-7.5.2016 Perjantaina 6.5.2016 sprinttimatkat, väliaikalähtö Ohjelma

Lisätiedot

Pohjois-Pohjanmaan AM-viesti Haukiputaan Parkumäessä

Pohjois-Pohjanmaan AM-viesti Haukiputaan Parkumäessä Pohjois-Pohjanmaan AM-viesti 11.8.2019 Haukiputaan Parkumäessä Alustavat kilpailuohjeet (päivitetty la 10.8. klo 20.45) Kilpailukeskus Parkumäen Koulu, Kalliomäentie 91 90860 HALOSENNIEMI Opastus kilpailukeskukseen

Lisätiedot

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun!

KILPAILUOHJEET. Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! KILPAILUOHJEET Tervetuloa Suur-Savon alueen 71. maakuntaviestiin ja Tsemppi-harrasteviestiin 7.2.2015 Mäntyharjuun! YLEISTÄ Maakuntaviestiin voivat osallistua henkilöt, jotka ovat henkikirjoilla kyseisessä

Lisätiedot

Keskimatkan Etelä-Pohjanmaan avoin aluemestaruuskilpailu ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu Kauhajoella Katikassa la 6.6.2015

Keskimatkan Etelä-Pohjanmaan avoin aluemestaruuskilpailu ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu Kauhajoella Katikassa la 6.6.2015 KILPAILUOHJEET Keskimatkan Etelä-Pohjanmaan avoin aluemestaruuskilpailu ja Kultaisen kompassin karsintakilpailu Kauhajoella Katikassa la 6.6.2015 Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä sekä järjestäjien

Lisätiedot

OHJEITA KILPAILIJOILLE. Kilpailupysäköinti

OHJEITA KILPAILIJOILLE. Kilpailupysäköinti 1(7) OHJEITA KILPAILIJOILLE Kilpailupysäköinti Kilpailupysäköinti sijaitsee Katinhännän kentällä, osoitteessa Plaamintie 10. Kilpailujärjestelyjen vuoksi ajo-ohje: Lehmuuntieltä, Plaamintielle. Opastus

Lisätiedot

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012

Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint. Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 Pakoputkihuolto A. Anttila SM-Sprint Korvenkylä Junkkari 14.10.2012 OHJAAJAINFO Ajo-ohje Varikko ja kilpailutoimisto sijaitsevat Korvenkylän koululla ja sen välittömässä läheisyydessä, osoite on Korventie

Lisätiedot

KUKKOSUUNNISTUS 18.6.2015

KUKKOSUUNNISTUS 18.6.2015 KUKKOSUUNNISTUS 18.6.2015 Alustavat Kilpailuohjeet 1. KILPAILUSÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä ja näitä järjestäjän ohjeita. 2. TOIMIHENKILÖT Kilpailunjohtaja: Arttu Hannula 050 532 3366

Lisätiedot

Suunnistavan Uudenmaan Alueoravapolkuviesti 2013 Keravalla Keinukallion ulkoilualueella keskiviikkona 22. toukokuuta 2013

Suunnistavan Uudenmaan Alueoravapolkuviesti 2013 Keravalla Keinukallion ulkoilualueella keskiviikkona 22. toukokuuta 2013 Suunnistavan Uudenmaan Alueoravapolkuviesti 2013 Keravalla Keinukallion ulkoilualueella keskiviikkona 22. toukokuuta 2013 KILPAILUOHJE SÄÄNNÖT Kilpailussa noudatetaan SSL:n sääntöjä ja järjestäjien antamia

Lisätiedot

Suunnistavan Uudenmaan am-pitkämatka ja -viesti Nuuksiossa

Suunnistavan Uudenmaan am-pitkämatka ja -viesti Nuuksiossa Suunnistavan Uudenmaan am-pitkämatka ja -viesti Nuuksiossa 13.-14.8.2011 Kilpailuohje Molempien päivien yhteiset tiedot Säännöt Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä, alueen AM-ohjeita ja järjestäjien

Lisätiedot

Valio Play -suunnistus Kyröskoskella KILPAILUOHJEET

Valio Play -suunnistus Kyröskoskella KILPAILUOHJEET Valio Play -suunnistus Kyröskoskella 19.8.2018 KILPAILUOHJEET Säännöt, ohjeet Kilpailussa noudatetaan SSL:n lajisääntöjä ja näitä järjestäjien antamia ohjeita. Nämä ohjeet ovat alustavat. Viralliset ohjeet

Lisätiedot

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON

OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON OSALLISTUJAN OPAS TAMPERE MARATON 30.8.2014 YLEISET OHJEET Tarkista https://fi.mynextrun.com/tamperemaraton sivuilta, että tietosi ovat osallistujaluettelossa oikein. Mikäli maksusi ei ole kirjautunut

Lisätiedot

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE

KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE KILPAILUSÄÄNNÖT ja OHJEET KILPAILIJOILLE Kilpailupaikkana on Kangasala ja kisakeskuksena toimii Kuntoutumiskeskus Apila. Kuntoutumiskeskus Apilan osoite on Reumantie 6, 36200 Kangasala. Kilpailun johtajana

Lisätiedot