Akatemiantie 21. Ennakkomarkkinointiesite. Topeliuksenkatu 1, Helsinki Puh. (09) Fax (09)

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Akatemiantie 21. Ennakkomarkkinointiesite. Topeliuksenkatu 1, 00260 Helsinki Puh. (09) 4542 900 Fax (09) 4542 9050"

Transkriptio

1 Akatemiantie Kauniainen i Ennakkomarkkinointiesite Haukilahdenranta 4, Espoo Puh. (09) Fax (09) Topeliuksenkatu 1, Helsinki Puh. (09) Fax (09)

2 Akatemiantie 21 Arkkitehtitoimisto Avarc on suunnitellut tälle kauniille 3020 m²:n kiinteistölle kolme omakotitaloa, jotka rakennuttaa Oy Citystone Invest Ltd. "avaimet käteen" periaatteella. Kukin talo hallinnoi omaa 669 m² m² määräosaa kiinteistöstä hallinnanjakosopimuksen karttaliitteen mukaisesti. Rakennukset tullaan toteuttamaan skandinaaviseen, ajattomaan tyyliin kokonaan kiviainesrakenteisina ja ulkopinnat rapataan vaaleiksi. Pihat ja ulkoalueet viimeistellään tyylikkäiksi istutuksin, aidoin ja pengerryksin. Edellä mainitut toteutetaan arkkitehtien suunnitelmien mukaan. Talot liitetään kaukolämpöön ja kukin määräosan omistaja vastaa oman talonsa ja hallinta alueensa hoidosta, huollosta ja kokonaiskustannuksistak k k i t itse. Rakennuksissa on 2 asuinkerrosta ja rakennuksessa C on lisäksi kellari (kaavamääräysten mukainen väestönsuoja rakennetaan vain siinä tapauksessa ellei velvoite poistu lakimuutoksessa) sekä autotalli. Kaikissa rakennuksissa on maantasossa osittain katetut patiot sekä yläkerrassa parvekkeet. Rakennusten yhteinen tekninen tila sijaitsee yhteishallinta-alue D, huoltorakennuksen yhteydessä, jossa sijaitsee myös rakennusten päävesimittari sekä sähköpääkeskus. k k Asuntokohtaiset kaukolämpökeskukset k k k k ja ryhmäkeskukset k k sijaitsevat asuntojen tiloissa. Rakennuksiin A ja B toteutetaan asuntokohtainen autokatos (2 ap.) josta on käyntiyhteys asuntoon. Rakennuksen C yhteydessä on sisäänkäyntitasossa autotalli (1 ap.) ja autokatos (1 ap.) Ajoyhteys kadulta tontille tapahtuu Akatemiantien kautta ja tie sijaitsee yhteishallintaalueella D, 317 m², jonka kunnossapidosta ja huollosta vastaavat A, B ja C määräosien omistajat. Hankkeen arvioitu aloitusajankohta on keväällä Talo m² Huoneistoselitelmä Mh (maapohja+urakka) A h, k, s-os, p, khh, vh, 2 x var, ak B h, k, s-os, p, khh, 2 x vh, var, ak C , h, k, s-os, p, khh, 2 x vh, at + ak Kauppa toteutetaan kiinteistön määräosakauppana (maapohja liittymineen) ja samanaikaisesti allekirjoitetaan Ostajan ja Oy Citystone Invest Ltd:n välillä rakennusalan töitä koskeva rakennusurakkasopimus, RYS-9 jossa määritellään urakka kokonaisuudessaan, aikataulu, maksupostit, vakuudet sekä muut urakkaan liittyvät yksityiskohdat. Myynti, esittelyt ja tiedustelut Veli Myllylä Pirjo Sievänen

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 AKATEMIANTIE 21 Rakennustapaselostus Tekniset tilat Piha-alue Pysäköinti Rakennusten yhteinen tekninen tila sijaitsee jätekatoksen yhteydessä, jossa sijaitsee talojen päävesimittari ja sähkökeskus. Asuntokohtaiset kaukolämpökeskukset ja ryhmäkeskukset sijaitsevat asuntojen tiloissa. Kiinteistön määräosat piha-alueineen rakennetaan pihasuunnitelman mukaisesti. Jokaisella rakennuksella on hallinnassaan piha-alue. Alueet tullaan erottamaan aidoin hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Rakennuksiin A ja B toteutetaan asuntokohtainen autokatos (2 ap), josta on käyntiyhteys asuntoon. Rakennuksen C yhteydessä on sisäänkäyntitasossa autotalli (1 ap) ja autokatos (1ap). B RAKENTEET Perustukset ja runko Rakennukset perustetaan maanvaraisesti tai louhitun kallion päälle rakennetun murskekerroksen kk k varaan. Rk Rakennuksen k ulkoseinät iämuodostavat kantavan rungon. Kantavat väliseinät ovat muurattua harkkoa. Alapohja Välipohja Yläpohja Ulkoseinät Kevyt väliseinä Portaat Alapohjat ovat pääosin maanvaraisia betonilaattoja. Välipohjat ovat ontelolaattoja, joiden päällä on eristeen varaan valettu pintalaasti. Yläpohjat ovat puurakenteisia ja eristetty mineraalivillalla. Rakennusten ulkoseinät ja sokkeli ovat harkkorakenteisia. Kellarin maanalaiset osat ja anturat ovat betonirakenteiset. Sokkelin yläpuoliset osat rakennetaan lämpöeristetystä kevytsoraharkosta. Julkisivut ja sokkeli ovat pääosin rapattuja, osin puuverhoiltuja. Vesipellit ja julkisivujen muut teräsosat ovat pinnoitettua teräspeltiä. Kevyet väliseinät toteutetaan kuivissa tiloissa kipsilevyrakenteisina. Märkätiloissa seinät muurataan pääosin 100 mm väliseinäharkoista. Märkätilojen seinät vesieristetään ja saunat lämmöneristetään. Asuntojen sisäportaat ovat pääosin puurakenteisia avoportaita ja kellarin osalta betonirakenteiset. Kellari 1. kerroksen portaan askelmat ovat laatoitettu ja kerroksen portaan askelmat ovat puupintaisia. Puuaskelmien puulaji on sama kuin 2. kerroksen parketissa. Sisäportaiden porraskaiteet ja käsijohteet ovat teräs-, lasi- ja puurakenteiset. Terassit, parvekkeet, patiot Terassit, parvekkeet ja patiot rakennetaan suunnitelmien mukaisesti ja ne ovat pääosin puurakenteisia. Patioiden lattiat ovat maavaraiset. Ulkokatokset ja ulkovarastot Sisäänkäyntien, autokatosten ja ulkovarastojen katot ovat pääosin puurakenteiset. Katosten ja varastojen seinät ovat osittain rapattua harkkoa ja osittain puurakenteisia. Ulkovarastojen lattiat ovat maavaraisia teräsbetonilaattoja.

21 C ASUNTOJEN PINTARAKENTEET Lattiat Asuintiloissa on kelluva tammilautaparketti, yksisauvainen kartano-malli. Jalkalistat ovat tammea. Seuraavissa tiloissa lattia on laatoitettu ja märkätiloissa myös vesieristetty (keraaminen laatta): -eteinen -sauna -pesuhuone -kylpyhuone -wc -kodinhoitotila Porrasaskelmat on laatoitettu kellarin ja 1. kerroksen välillä (keraaminen laatta). Autotallien ja teknisten tilojen lattiat ovat massapinnoitettuja. Seinät Asuintilojen seinät ovat tasoitetut ja maalatut. Seuraavissa tiloissa seinät on vesieristetty ja laatoitettu lattiasta sisäkattoon (keraaminen laatta): -pesuhuone -kylpyhuone -wc Keittiöiden ja kodinhoitotilojen kalustevälit ovat laatoitettu erikoissuunnitelmien mukaan (keraaminen laatta). Saunojen seinät paneloidaan, tervaleppä STS. Kiukaan taustaseinä on osittain laatoitettu (keraaminen laatta). Katot Asuintilojen katot ovat tasoitetut ja maalatut. Työpiirustusten mukaisiin kohtiin tehdään alakatot pääosin tasoitetusta ja maalatusta kipsilevystä. Saunojen ja pesuhuoneiden katot paneloidaan, tervaleppä STS. D OVET JA IKKUNAT Ulko-ovet Asuntojen sisäänkäyntien ovet ovat jalopuupintaisia, lämpöeristettyjä ulko-ovia erikoispiirustusten mukaan. Muut ulko-ovet ovat maalattuja lämpöeristettyjä vakioulko-ovia. Ikkunat ja parvekkeenovet Ikkunat ovat pääosin selektiivilasilla varustettuja kolminkertaisia puu-alumiini-ikkunoita. Ikkunoiden ulkopuitteet ja karmien ulkopinnat ovat polttomaalattua alumiinia, puuosat ovat valkoiseksi maalattuja. Ikkunat ovat pääosin sisäänavattavia (MSE). Parvekkeiden ovet ovat yksilehtisiä ulosaukeavia ja lasiaukollisia kaksoishuullettuja puualumiiniovia. Ovien ja karmien ulkopinnat ovat polttomaalattua alumiinia, puuosat ovat valkoiseksi maalattuja. Sisäovet Erityisovet Asuntojen sisäovet ovat pääosin jalopuuviilutettuja, huullettuja laakaovia. Karmirakenteet ovat maalattua liimapuuta ja kynnykset lattian puumaalia. Osa ovista on suunnitelmien mukaisesti db- ja /tai paloluokiteltuja. Osa ovista on valkoiseksi maalattuja. Saunojen ovet ovat karkaistuja, kirkkaita ja kehyksettömiä kokolasiovia. Autotallien ovet ovat polttomaalattuja, lämpöeristettyjä ja kauko-ohjattaviaohjattavia nosto-ovia. ovia.

22 E KALUSTEET Keittiöt Asuntojen kiintokalusteet ovat suunnitelmien osoittamassa laajuudessa tehdasvalmisteisia kiintokalusteita. Kiintokalusteiden taustat ovat eteisessä ja asuinhuoneissa tasoitetut ja maalatut. Snaidero malliston tehdasvalmisteisia, kalustelevystä valmistettuja kiintokalusteita erillissuunnitelmien mukaan. Tasot ovat luonnonkiveä, altaat ovat ruostumatonta terästä. Kaikki keittiökoneet ovat Siemensin valmistamia. Kylmäkoneet ja astianpesukone ovat kalusteisiin integroituja, muut teräspintaisia. Asuinhuoneet, vaatehuoneet, varastot Komerokalusteet ovat tehdasvalmisteisia, kalustelevystä valmistettuja kiintokalusteita erillissuunnitelmien mukaan. Näkyvät osat ovat maalattuja kalustelevyjä. Varastot, vaatehuoneet Säilytyskalusteet ovat tehdasvalmisteisia, kalustelevystä valmistettuja kiintokalusteita erillissuunnitelmien mukaan. Näkyvät osat ovat laminaattipintaisia tai maalattuja. Eteiset Märkätilat Komerokalusteet ovat tehdasvalmisteisia, kalustelevystä valmistettuja kiintokalusteita erillissuunnitelmien i l i mukaan. Näkyvät ä osat ovat maalattuja kalustelevyjä. l Märkätilojen kalusteet ovat tehdasvalmisteisia, kalustelevystä valmistettuja kiintokalusteita erillissuunnitelmien mukaan. Näkyvät osat ovat pääosin maalattua kalustelevyä. Tasot ovat kivitasoja. Kodinhoitotilat, varasto Kalusteet t ovat tehdasvalmisteisia, t i i kalustelevystä l tä valmistettuja tt kiintokalusteita k t it erillissuunnitelmien mukaan. Kalusteet laminaattipintaisia. Tasot ovat laminaattipintaisia, altaat ovat ruostumatonta terästä. Pyykki- ja siivouskomerot sijaitsevat kodinhoito- ja varastotiloissa. Pyykinhuoltokoneet ovat asukkaan hankinnassa. F VARUSTEET JA LAITTEET Tulisijat Kodinkoneet Asuntojen ruokailu- /olohuonetilassa on varaus takalle. Hormissa on varaus takkaimurille. Keittiöiden koneet ovat Siemensin mallistoa erillissuunnitelmien mukaan. Laitteet ovat teräspintaisia, jos ei muuta mainittu: -liesitaso 60 cm -liesituuletin (moottorilla, oma hormi) -uuni 60 cm -astianpesukone, integroitu 60 cm -jääkaappi, integroitu -pakastin, integroitu -mikroaaltouuni, komerokaapissa Laitetyyppi voidaan korvata uudella vastaavalla mallilla. Keskuspölynimuri Asuntoihin asennetaan varaus keskuspölynimurijärjestelmälle, laite asukkaan hankinnassa.

23 Saunat Saunojen lauteet ovat tervaleppää. Saunoissa on sähkökiuas sähkösuunnitelmien mukaisesti. G TALOTEKNIIKKA Kiinteistön vesi- ja viemärijärjestelmä Talot liitetään kunnalliseen vesi- ja viemäriverkkoon. Vedenkulutus mittaus toteutetaan asuntokohtaisesti. Sekoittajat ovat yksiotesekoittajia. Suihkussa on termostaattisekoittajat. Autotallissa on vesipiste ja öljyn- ja soranerottimella varustettu kaivo. Asuinrakennukset varustetaan ulkovesipostein. Lämmitys Ilmavaihto Talot liitetään kaukolämpöverkkoon, lämmönjakelujärjestelmänä on pääosin vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa kuivissa tiloissa. Lämmitysenergian mittaus toteutetaan asuntokohtaisesti. Pesuhuoneiden kuivauspatterit ovat vesikiertoiset. Asuntojen ilmanvaihto on asuntokohtaisesti säädettävä koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmä varustettuna lämmön talteenotolla. Sähköjärjestelmä Sähköpistorasioiden lisäksi jokaisessa asuinhuoneessa on antenni- ja yleiskaapeloinnin tietoliikennerasia. Asunnoissa yleiskaapelointiverkko CAT6. Talot liitetään kaapeli-tvverkkoon. Käyttösopimukset tekee asukas itse palveluntarjoajan kanssa kustannuksellaan. Asunnot ja piha-alueet varustetaan suunnitelmien mukaisin valaisimin. Saunoissa kuituvalaistus. Asunnoissa on verkkovirtaiset palovaroittimet ja kosteusanturit. H PIHA-ALUEET Piha-alueet / määosat hallinnanjakosopimuksen mukaan toteutetaan piha- ja istutussuunnitelman mukaisesti. Kiinteistön sisäiset kulkureitit ovat pääosin asfaltoidut. Piha-alueiden rakenteet sekä nurmi- ja istutusalueet toteutetaan suunnitelmien osoittamassa laajuudessa. Portaat ja tukimuurit Asuntojen sisäänkäyntien portaat ja tasot ovat teräsbetonirakenteisia ja luonnonkivipintaisia. Jätehuolto Taloilla on yhteinen jätehuone kiinteistön sisäänajon yhteydessä. Määräosien omistajat tekevät sopimuksen jätehuoltoyhtiön kanssa ja vuokraavat tarvittaessa jäteastian kustannuksellaan. Keittiö Ovet: Rungot: Tasot: Snaidero Code, reflect white - maalattu MDF - kiiltävä ulkopuoli - sisäpuoli himmeä - vedin Slim Igloo white - valkoinen laminaatti - himmeä pinta - sokkelit alumiinilaminaatti Silestone Blanco Norte - kvartsikomposiittitaso - vaalea beige

24 Kodinhoitotila Säilytyskalusteet Kalusteväli Allas: Keittiökoneet: Ovet: Rungot: Tasot: Kalusteväri: Allas: Ovet: Rungot: Pukkila Harmony 147 x 147 H20101K - taitettu valkoinen - lasitettu, kiiltävä - sauma marmorinvalkoinen Blanco Statura 450U Siemens - jääkaappipakasti (2 kpl) KI 38 VA 50 - kiertoilmauuni HB 32 AB 540 S - mikrouuni HF 25 G 5 L 2 - keraaminen liesitaso ET 651 EE 11 E - astianpesukone SE 65 E 332 SK - liesituuletin LC 957 BB 40 S Ala Carte Versione - taivelaminaatti - valkoinen himmeä - vedin harjattu teräs, RS16 -valkoinen laminaatti i -himmeä pinta -metalliputkijalka Taivelaminaatti -tumma grafitti FD3, matta Pukkila Harmony 147 x 147 H20101K - taitettu tt valkoinen - lasitettu, kiiltävä - sauma marmorinvalkoinen Franke Haapana -rst-allas Ala Carte Versione - taivelaminaatti - valkoinen himmeä - vedin harjattu teräs RS16 - vaatehuoneiden kalusteet ilman ovia - valkoinen laminaatti - himmeä pinta - valkoinen laminaattisokkeli Kylpyhuone-ja wc-kalusteet Allaskaapit: Swedbergs Indigo - leveydet 60/90 cm - maalattu valkoinen - profiilivedin

25 Allastasot: Seinäkaapit: Peilikaapit: Swedbergs Laine - leveydet 60/90 cm Swedbergs Indigo - maalattu valkoinen Swedbergs Indigo Topline - maalattu valkoinen - loisteputkivalaisimet - lasihyllyt Wc-istuin: Swedbergs 9028 Hanat Keittiö ja kodinhoitotila: Hansgrohe Talis S -astianpesukoneventtiili -kromattu Pesualtaat: Hansgrohe Metris S - yksiotehana - käsisuihku - kromattu Suihku: Hansgrohe Croma 100 showerpipe - termostaattihana - kromattu Varusteet Wc-paperitelineet: Geesa Cirles Pyyhekoukut: Geesa Cirles Kiuas: Kastor Inferno Super K - harjattu ruostumaton teräs - teho sähkösuunnitelman mukainen Kuivauspatterit: REJ-design Tango BTH vesitoiminen Laatat Eteiset, lattiat: Pukkila Moon 333 x 333 Beige lasitettu porcellanato - himmeä - sauma marmorinvalkoinen Kodinhoitotilat, lattiat: Pukkila Moon 107 x 107 Beige lasitettu porcellanato - himmeä - sauma marmorinvalkoinen Kph- ja wc-tilat, seinä: Pukkila Kaarna 200 x 250 P lasitettu, valkoinen kiiltävä -viivastruktuuri -sauma valkoinen Kph- ja wc-tilat, lattia: Pukkila Arkitekt Color 97 x Cream matt -lasitettu, himmeä

26 Parketti Sisäportaat Sisäänkäynnit: Asuintilat: Avoportaat: Inno Brown / MKB Oy -Ruskea graniittilaatta -poltettu pinta, paksuus 20 mm -juokseva limitys Parla Classic tammik-11 - himmeä lakka - yksisauvainen Canti-porras - välitasollinen avoporras - askelmat ja käsijohteet lakattua tammea - lasikaiteet YLEISTÄ Ostaja voi halutessaan esittää tästä sisällöstä poikkeavia omia toivomuksiaan ostamaansa taloon. Niistä rakennuttaja antaa kirjallisen muutostyötarjouksen. Muutostyöaikataulusta ja muutostyösopimuksesta, jotka allekirjoitetaan ja annetaan urakkasopimuksen ja kauppakirjan liitteenä, käy ilmi, millaisia muutoksia missäkin rakentamisvaiheessa ih voidaan ottaa toteutusaikataulun puitteissa i tehtäväksi. äk Rakentaja pidättää itsellään oikeuden vaihtaa edellä mainittuja materiaaleja ja/tai rakenteita toisiin vastaaviin materiaaleihin ja/tai rakenteisiin. Kohde rakennetaan voimassa olevien rakentamismääräysten mukaisesti. Tietoa rakentamismääräyksistä ja niiden muuttumisesta saa mm. ympäristöministeriöstä (www.ymparisto.fi) ja Kauniaisten kaupungin rakennusvalvonnasta.

27 Maksuerätaulukko 1. Erä 2. Erä 3. Erä 4. Erä 5. Erä 6. Erä 7. Erä 8. Erä 9. Erä 10.Erä 11. Erä 12. Erä Kun työt on aloitettu Kun perustusten maankaivuutyöt tehty Kun perustukset ovat valmiit Kun 1 Kerros runko valmis Kun runko ja vesikatto ovat valmiit Kun ikkunat ja ulko-ovet asennettu Kun sisäpuoliset pintatyöt 50 % tehty Kun sisäpuoliset pintatyöt pääosin tehty Kun pintabetonilaatat valettu Kun kaapistot ja komerot asennettu Kun käyttöönottotarkastus suoritettu Kun kohde on vastaanotettu Yhteensä 5 % 5 % 5 % 15 % 20 % 10 % 10 % 10 % 5 % 5 % 5 % 5 % 100 %

28

Omakylä Espoo Saunalahti. Asunto Oy Espoon Salajalava I. Alustava Rakennustapaselostus

Omakylä Espoo Saunalahti. Asunto Oy Espoon Salajalava I. Alustava Rakennustapaselostus Sivu 1 / 7 Omakylä Espoo Saunalahti Asunto Oy Espoon Salajalava I Alustava Rakennustapaselostus 2.4.2013 Sivu 2 / 7 YLEISTÄ KOHTEESTA Yleistä Asunto Oy Espoon Salajalava I (myöhemmin yhtiö) koostuu kahdeksasta

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014

RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014 RAKENNUSTAPASELOSTUS 22.10.2014 Asunto Oy Nuottaniemen PihaEspoo YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Nuottanimen Piha Espoo Osoite: Etuniementie 3B, 02230 Espoo Kaupunginosa, kortteli ja tontti: 49-23146-11

Lisätiedot

Lisäksi Asunto Oy Espoon Kisälli omistaa yhdessä Asunto Oy Espoon Kreivin kanssa murtoosin viereisen LPA-tontin.

Lisäksi Asunto Oy Espoon Kisälli omistaa yhdessä Asunto Oy Espoon Kreivin kanssa murtoosin viereisen LPA-tontin. 1 (7) Asunto Oy Espoon Kisälli omistaa 2300 / 4800 osaa Espoon kaupungin 21. kaupunginosan korttelissa 21033 tontista nro 3 (kiinteistötunnus 49-21-33-3) ja hallitsee hallinnanjakosopimuksen perusteella

Lisätiedot

ENNAKKOMARKKINOINNISSA

ENNAKKOMARKKINOINNISSA ENNAKKOMARKKINOINNISSA Asunto Oy Lahden Launeenpuisto 2 Rakenteilla laadukkaita pienkerrostaloasuntoja Lahden Keijupuistoon. Hyvät yhteydet keskustaan ja rautatieasemalle. Koulu, päiväkoti sekä kaupat

Lisätiedot

ASUNTO OY LAUTTASAAREN METALLI, HELSINKI Rakennustapaseloste, 22.8.2013

ASUNTO OY LAUTTASAAREN METALLI, HELSINKI Rakennustapaseloste, 22.8.2013 ASUNTO OY LAUTTASAAREN METALLI, HELSINKI Rakennustapaseloste, 22.8.2013 Rakennustapaselosteessa on esitetty yhtiön ja rakennuksen tiedot sekä materiaalit. Asuntojen sisustuskonseptit: Helsinki, Milano

Lisätiedot

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA

AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA www.aw-rakennus.fi AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA NÄKYMÄ HIIDENMAANKADULTA ARKKITEHTITOIMISTO TAPIO GRÖNLUND OY AS. OY HELSINGIN RAMSINPOUKAMA Kohteessa on 13 kpl asuntoja asuntokoko 4 5 h + kt + s + var

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Kuopion Antikkalantähti on RS-rahotteinen asuintaloyhtiö, joka koostuu 2-kerroksisista rivitaloasunnoista ja luhtitaloasunnoista. Taloyhtiössä on 27 asuntoa. B-rakennuksen

Lisätiedot

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO

TA.fi. TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO TA.fi TA-Asumisoikeus Oy KULOVALKEANKUJA 4 TUOMARILA ESPOO TA-Asumisoikeus Oy / Kulovalkeankuja 4 Rakennustapaseloste 22.2.2009 Yhtiön nimi: As Oy Espoon Jatulinlinna Katuosoite: Kulovalkeankuja 4, 02760

Lisätiedot

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja.

12.10.2011. RAKENTEET Kantavat rakenteet Kellarin alapohja sekä väestönsuojan alapohja ovat maanvaraisia betonilaattoja. 12.10.2011 RAKENNUSTAPASELOSTUS ASUNTO OY HYVINKÄÄN ASEMANKULMA YLEISTÄ Yhtiön nimi: Asunto Oy Hyvinkään Asemankulma Osoite: Ahjonkatu 1 A, 05800 Hyvinkää Kaupunginosa, kortteli ja tontti: Parantola 2

Lisätiedot

Kalliotekninen suunnittelu: V-S Kalliotekniikka Oy / Kalliosuunnittelu Oy Rockplan Ltd

Kalliotekninen suunnittelu: V-S Kalliotekniikka Oy / Kalliosuunnittelu Oy Rockplan Ltd ALUSTAVA RAKENNUSTAPASELOSTUS, ENNAKKOMARKKINOINTI ASUNTO OY TURUN MATHILDAN PUISTO RAKENTAMINEN JA MYYNTI Peab Oy Postikatu 2 20250 Turku Asuntomyynti: 040 7132 808 SUUNNITTELIJAT Arkkitehtisuunnittelu:

Lisätiedot

AS OY YLÖJÄRVEN SIIVIKKALAN KRUUNU Vasamankaari 2, Siivikkala, Ylöjärvi

AS OY YLÖJÄRVEN SIIVIKKALAN KRUUNU Vasamankaari 2, Siivikkala, Ylöjärvi UUDISKOHDE AS OY YLÖJÄRVEN SIIVIKKALAN KRUUNU Vasamankaari 2, Siivikkala, Ylöjärvi Taiteilijan luonnos As Oy Siivikkalan Kruunuun rakennetaan yksitasoisia rivitaloja, yhtiön tontti rajoittuu pääosin puistoon.

Lisätiedot

ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA

ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO ASUNTO OY HÄMEENLINNAN VELHO KESKUSTAKOTEJA KAUPUNKIPUISTOSSA NYKYAIKAISTA ASUMISTA HISTORIALLISESSA PUISTOMAISEMASSA Asunto Oy Hämeenlinnan Velhossa lyövät nykyaika ja historia

Lisätiedot

Rakennus perustetaan rakennesuunnitelmien mukaisesti.

Rakennus perustetaan rakennesuunnitelmien mukaisesti. RAKENNUSTAPASELOSTUS Kohde: Helsingin Asumisoikeus Oy/ Ratasmylly Kaup.osa: Vartiokylä, Myllypuro Kortteli/tontti: 45568/ 14 Osoite: Mamsellimyllynkatu 26, Ratasmyllynraitti 1-3 00920 Helsinki A Yleistä

Lisätiedot

Persoonallinen koti historiallisessa ympäristössä

Persoonallinen koti historiallisessa ympäristössä Asunto Oy Helsingin Kauppalantie 2 Persoonallinen koti historiallisessa ympäristössä Omistusasuntoja Etelä-Haagan helmi kuoriutuu esiin, kun vanha Elanto Kauppalantien ja Vanhan Turuntien kulmassa saneerataan

Lisätiedot

sp 08.04.2011 Sivu 1 (5) Asunto Oy Lahden Alfred ja Asunto Oy Lahden Tyyne

sp 08.04.2011 Sivu 1 (5) Asunto Oy Lahden Alfred ja Asunto Oy Lahden Tyyne sp 08.04.2011 Sivu 1 (5) Kunnan.osa: Asemantausta Kortteli/tontti: 25-133-5 Osoite: Radansivunkatu 10 ja Uusikatu 10, 15100 Lahti Yleistä yhtiöstä Rakenteet Yhtiöillä on vuokratontti, jonka pinta-ala on

Lisätiedot

Ulkoseinät Julkisivut ovat pääosin rapattuja ja osin sw-rakenteisia julkisivukuvien mukaan.

Ulkoseinät Julkisivut ovat pääosin rapattuja ja osin sw-rakenteisia julkisivukuvien mukaan. Asuntoyhtiön yleistiedot: Sijainti Espoon Matinkylässä, Osoite 02230 ESPOO Kiinteistötunnus 49-23-301-3 Oma tontti 3295m2 Asemakaava on lainvoimainen, lisätietoja alueen kaavatilanteesta Espoon Kaupunki

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS

RAKENNUSTAPASELOSTUS RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Asunto Oy Saariston Bulevardi on RS-rahoitteinen asuintaloyhtiö, joka koostuu luhtitaloasunnoista. Taloyhtiössä on 30 asuntoa. Rakennuksessa on huoneistokohtaiset ulkovarastotilat.

Lisätiedot

Asunto Oy Helsingin Kipinä

Asunto Oy Helsingin Kipinä Asunto Oy Helsingin Kipinä VUOKRAUS JA TIEDUSTELUT Taina Mertala, puh. 010 228 3171, taina.mertala@realia.fi REALIA ASUNTOVUOKRAUS Valimotie 17 19, 00380 Helsinki puh. 010 228 6330, pks.management@realia.fi

Lisätiedot

RAKENNUSTAPASELOSTUS 12.03.2014 rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY

RAKENNUSTAPASELOSTUS 12.03.2014 rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY RAKENNUSTAPASELOSTUS 12.03.2014 rev A ARKKITEHTITOIMISTO AVARC OY ASUNTO OY KAARTIN UNIONI, HELSINKI Rakennustapaselostuksessa on esitetty yhtiön ja rakennuksen tiedot ja materiaalit. Sisustuskonsepteista

Lisätiedot

Laiturikatu 14/Laurinkatu 28, 08100 Lohja

Laiturikatu 14/Laurinkatu 28, 08100 Lohja ENNAKKOMARKKINOINNISSA Laiturikatu 14/Laurinkatu 28, 08100 Lohja NAAPURIRAKENNUS 6. KERROSTA MYÖHEMMIN RAKENNETTAVA NAAPURIRAKENNUS 5-6. KERROSTA MYÖHEMMIN RAKENNETTAVA NAAPURIRAKENNUS 6. KERROSTA 2 2

Lisätiedot

SATO OmistusKoti. Helsinki, Kalasatama Asunto Oy Kalasataman Huvilat. koti kuten haluat

SATO OmistusKoti. Helsinki, Kalasatama Asunto Oy Kalasataman Huvilat. koti kuten haluat Taiteilijan näkemys on suuntaa antava ja voi poiketa valmiista kohteesta. SATO OmistusKoti Helsinki, Kalasatama Asunto Oy Kalasataman Huvilat koti kuten haluat Upeat kaupunkipientalot ainutlaatuisella

Lisätiedot

ASUNTO OY LAAKSON HELMI, KAARINA

ASUNTO OY LAAKSON HELMI, KAARINA ASUNTO OY LAAKSON HELMI, KAARINA RAKENNUSTAPASELOSTUS ARKKITEHTITOIMISTO HAROMA & PARTNERS OY Linnankatu 16, 20100 Turku 22.10.2012 1 1. YLEISTÄ Kohteet sijaitsevat Kaarinan Auranlaakson kaupunginosassa

Lisätiedot

AS. OY HELSINGIN RAMSINPUISTO

AS. OY HELSINGIN RAMSINPUISTO S. OY HELSINGIN RMSINPUISTO NÄKYMÄ HDENMNKDULT RKKITEHTITOIMISTO TIO GRÖNLUND OY %&!)* 5499 S. OY HELSINGIN RMSINPUISTO ' HDENMNKTU 5, 00980 HELSINKI 0 0 m 20 m "# 30 m 40 m 50 m (& 0 (& ""&& ) % )#!"'

Lisätiedot

KILTAKARTANO S-Asunnot Oy

KILTAKARTANO S-Asunnot Oy KILTAKARTANO S-Asunnot Oy Rakennustapaselostus Arkkitehtiryhmä A6 Oy 08.04.2010 RAKENNUSTAPASELOSTUS YLEISTÄ Kohde sijaitsee Espoon keskuksessa Kiltakallion kaupunginosassa Valakujan ja Kiltaraitin välissä

Lisätiedot

ASUNTO OY TURUN AHOMUSTIKKA ALUSTAVA

ASUNTO OY TURUN AHOMUSTIKKA ALUSTAVA ASUNTO OY TURUN 2 (7) Rakennustapaselostuksen päiväyksen jälkeen siihen mahdollisesti tulevat muutokset, lisäykset ja täsmennykset merkitään tämän selostuksen viimeiselle sivulle. YLEISTÄ Rakennuskohde

Lisätiedot

AS OY HELSINGIN MERIHELMI. Amiraali Cronstedtin ranta 9, 00810 Helsinki 200513. peab.fi

AS OY HELSINGIN MERIHELMI. Amiraali Cronstedtin ranta 9, 00810 Helsinki 200513. peab.fi AS OY HELSINGIN MERIHELMI Amiraali Cronstedtin ranta 9, 00810 Helsinki 200513 peab.fi MERI EDESSÄSI Eastend on merellinen pientaloalue, joka sijaitsee aivan Herttoniemenrannan kärjessä loistavien palvelujen

Lisätiedot

Rakennusliike A Vänttilä Oy

Rakennusliike A Vänttilä Oy Kääpätie 10 www.rakennusliikevanttila.fi JAHTIMETSÄNTIEN OMAKOTITALOT Rakennustapaselostus Rakennuspaikka: Jahtimetsäntie 1, 3, 5 ja 7, 90540 Oulu Rakennusten laajuustiedot: Päärakennus: huoneistoala 120

Lisätiedot

Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO

Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO Rakennustapaseloste Kaava Alueella on voimassa 13.4.2010 vahvistettu asemakaava, kaavamääräys AO Tontti Omakotitalo rakennetaan Mikkelin tupalan kaupungiosaan osaan, kortteliin 17, tontille nro 3, (17-17-3).

Lisätiedot

Asunto Oy Hattulan Paroninpuisto. Parolantie 29 B, 13720 Parola. asu hyvin, elä hyvin

Asunto Oy Hattulan Paroninpuisto. Parolantie 29 B, 13720 Parola. asu hyvin, elä hyvin Asunto Oy Hattulan Paroninpuisto Parolantie 29 B, 13720 Parola asu hyvin, elä hyvin Arkkitehdin luonnos kohteesta. Toimiva koti sujuvaa ja viihtyisää arkea kaikki paikallaan paroninpuistossa Asunto Oy

Lisätiedot

AS OY TAMPEREEN TERVALEPPÄ

AS OY TAMPEREEN TERVALEPPÄ UUDIDE S OY TMEREEN TERVEÄ Takamaanrinne 5, 33870 Tampere Taiteilijan luonnos Tampereen Vuorekseen rakennetaan tasokkaasti varusteltuja huoneistoja. Keskeinen sijainti lähellä palveluita ja Tervaleppäpuiston

Lisätiedot