KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanhallitus

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanhallitus"

Transkriptio

1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai klo :10 Kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Keskinen Irja Annala Tarmo Aho Pirjo Mäkelä Kristiina, varajäsen Hellgren Jussi Yli-Hietanen Harri Yli-Kujala Minna Koivistoinen Hannu puheenjohtaja varapuheenjohtaja Muut saapuvilla olleet Mäkipää Lea Björn Risto Talasoja Timo Liukku Petri kvalt. pj kvalt. I varapj kvalt. II varapj esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Laillisuus ja päätösvaltaisuus Asiat Pöytäkirjan tarkastustapa Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi Pöytäkirjan tarkastajat Minna Yli - Kujala ja Hannu Koivistoinen Pöytäkirjan allekirjoitus ja varmennus Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä Tapani Törmä 50 Irja Keskinen Petri Liukku Pöytäkirjan tarkastus Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika: Allekirjoitukset Pöytäkirja ollut yleisesti nähtävänä Minna Yli - Kujala Hannu Koivistoinen Paikka ja pvm: Kunnanviraston hallinto- ja taloustoimisto klo Virka-asema Allekirjoitus Kanslisti

2 Kunnanhallitus JOHTOJEN SIJOITUSSOPIMUSTEN TEKEMINEN MAANOMISTAJIEN KANSSA KIHNIÖ - PARKANO SIIRTOVIEMÄRITYÖMAALLA Tekla TLK Kuntien välisessä jätevesiyhteistyötä koskevassa sopimuksessa on sovittu että kumpikin kunta vastaa alueellaan mahdollisista rakentamisesta aiheutuvista vahingon - ja haitan korvauksista. Kuntien kesken käydyissä keskusteluissa on lähdetty siitä, että kumpikin kunta osaltaan tekee johtojen sijoittamissopimukset omalla alueellaan. Sijoittamissopimusten yhteydessä sovitaan myös mahdollisista korvauksista. Korvauskäytännön tulisi olla yhdenmukainen molempien kuntien alueella koska kyseessä on sama työkohde. Kunnat ovat neuvotelleet Kihniö - Parkano metsänhoitoyhdistyksen kanssa tilakohtaisten puustoarvioiden tekemisestä. Metsänhoitoyhdistys on lupautunut tekemään arviot ja arvioitu työaika on 2-4 työviikkoa. Tämän jälkeen on tarkoitus, että kumpikin kunta hoitaa itse sopimusten tekemisen. Sopimukset tulee tehdä tilakohtaisina. Puuston kaadon osalta on tarkoitus, että kunnat kilpailuttavat puun korjuun metsänhoitoyhdistyksen kautta ja myyntitulot vähennettynä korjuukustannuksella tuloutetaan maanomistajalle. Muun raivattavan puuston osalta raivauskustannuksista vastaavat kunnat. Tehtäviä sopimuksia on Kihniön puolella 94 kpl ja Parkanon puolella 60 kpl. Sopimuksiin on tarkoitus määritellä työalueen leveydeksi 15 m kun linja kulkee metsässä teiden tai muiden valmiiden aukkojen ulkopuolella ja 10 m tien ulkoluiskan tai aukon reunasta kun linja kulkee teiden tai muiden aukkojen reunassa. Maapohjan osalta ei ole tarkoitus maksaa erikseen korvausta johdon sijoittamisesta eikä muodostaa virallista rasitetta. Ajatuksena on, että johtolinjan rakentaminen maanomistajan maalle toisaalta lisää maan arvoa rakentamistilanteessa kun liittymismahdollisuus viemäriin tulee mahdolliseksi. Sopimuksiin on tarkoitus määritellä 5 metriä leveä johtoalue, johon ei saa rakentaa rakennusta eikä sijoittaa muita kiinteitä rakenteita mukaan lukien puuston kasvatus. Sopimuslomakemalli on esityslistan liitteenä. Tekninen lautakunta päättää esittää Kihniön kunnanhallitukselle, että

3 Kunnanhallitus Kihniön kunta tekee johtojen sijoitussopimukset Kihniön kunnan alueen osalta - sijoitussopimukset tehdään tilakohtaisina - Kihniö - Parkano metsänhoitoyhdistykseltä ostetaan tilakohtaiset puustoarviot - Kihniön kunta kilpailuttaa puuston myynnin metsänhoitoyhdistyksen kautta - myyntitulot vähennettynä korjuukustannuksilla tuloutetaan maanomistajille - muun puuston raivauskustannuksista vastaa Kihniön alueella Kihniön kunta, puusto jää maanomistajalle - muut kuin puustokorvaukset käsitellään tilakohtaisesti - työalueen leveydeksi määritellään 15 m kun linja kulkee metsässä teiden tai muiden valmiiden aukkojen ulkopuolella ja 10 m tien ulkoluiskan tai aukon reunasta kun linja kulkee tien tai aukon reunalla - maapohjan osalta ei makseta erillistä korvausta johdon sijoittamisesta eikä muodosteta virallista rasitetta - sopimuksiin määritellään 5 m leveä johtoalue, johon ei saa rakentaa rakennuksia, muita kiinteitä rakenteita eikä kasvattaa puustoa. Tekninen lautakunta päättää esittää Kihniön kunnanhallitukselle, että sopimukset allekirjoittaa Kihniön kunnan puolesta kunnaninsinööri. Tekninen lautakunta nimeää yhden edustajansa, joka tarvittaessa osallistuu sopimusten tekemisessä tarvittaviin maastokatselmuksiin ja neuvotteluihin. Tekninen lautakunta nimesi edustajakseen Irja Keskisen ja hyväksyi esittelijän ehdotuksen yksimielisesti lisäyksellä, että asiasta pyritään järjestämään tiedotustilaisuus maanomistajille helpottamaan sopimusten tekoa.

4 Kunnanhallitus Khall Sopimusmalli on esityslistan liitteenä n:o 1 Asiantuntijana kokoukseen kutsuttu kunnaninsinööri Pertti Jalonen Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityksen johtojen sijoitussopimuksen tekemisestä maanomistajien kanssa Kihniö Parkano siirtoviemärityömaalla. Lisäksi kunnanhallitus pitää hyvänä asiana maanomistajille järjestettävää tiedotustilaisuutta. Khall tekla Tiedotustilaisuus järjestettiin maanomistajille ja muille asiasta kiinnostuneille Taitotalo Puumilassa Kihniön ja Parkanon teknisten tointen kesken on neuvoteltu korvausperusteista. Neuvotteluissa todettiin, että molempien kuntien tulisi noudattaa samaa linjaa korvausten maksamisessa. Päädyttiin esittämään MTK:n ja Kuntaliiton suositussopimusta, jolloin kunta saa pysyvän käyttöoikeuden sopimuksen kohteena oleviin alueisiin.

5 Kunnanhallitus Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry, Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC rf ja Suomen Kuntaliitto ovat yhdessä tehneet suositussopimuksen maahan kaivettavista johdoista Helsingissä Sopimuksen tehneet järjestöt ovat tehneet suositussopimuksen maahan kaivettavien johtojen rakentamisesta ja kunnossapidosta sekä siinä tarvittavien maa-alueiden käytöstä. Suositussopimus maahan kaivettavista johdoista on pääsääntöisesti samankaltainen kuin aiemmin esitetty sopimus, eroavaisuutena mainittakoon tarkempi määritelmä johdon kunnossapidosta aiheutuvista haitoista ja vahingoista. Lisäksi korvausperusteet ja korvaukset maanomistajille sekä maanomistajan velvollisuudet johdonomistajalle on määritetty suositussopimuksen liitteenä olevissa Korvausperusteet ja Käyttöoikeussopimuksessa.. Suositussopimus maahan kaivettavista johdoista, Korvausperusteet ja Johtoalueen käyttöoikeussopimuslomake esityslistan liitteenä 1. Metsänhoitoyhdistys Kihniö Parkano on tehnyt Kihniön kunnan toimeksiannosta Kihniön alueen tilakohtaisen laskelman puuston arvosta ja käyttöhaittakorvauksesta. Tilakohtainen korvauslaskelma on kokouksessa oheisaineistona. Puustoarviossa on oletuksena, että Kihniön kunta huolehtii puuston korjuusta ja maksaa sovitun pystyhinnan hakatuista puista maanomistajalle.

6 Kunnanhallitus Tekninen lautakunta päättää esittää kunnanhallitukselle seuraavaa: - Kunnanhallitus kumoaa kunnanhallituksen tekemän päätöksen 108 mukaisen sopimusmallin käyttämisestä. - Kunnanhallitus hyväksyy esitetyn Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK ry, Svenska Lantbruksproducenternas Centralförbund SLC rf ja Suomen Kuntaliitton tekemän Suositussopimuksen maahan kaivettavista johdoista, Korvausperusteista ja Johtoalueen käyttöoikeussopimuksen käytettäväksi siirtoviemärityömaalla Kihniö Parkano Kihniön kunnan osuudella. - Kunnanhallitus hyväksyy Metsänhoitoyhdistyksen laatimat tilakohtaiset arviot puustosta, taimikoista sekä käyttöhaitasta. Pumppaamojen osalta maanomistajille korvataan 100 / pumppaamo. Puuston korvaushinnat ovat arvonlisäverottomia ja arvonlisä lisätään niille jotka ovat alv-verovelvollisia. - Työn käynnistyttyä kunta huolehtii puuston korjuusta ja maksaa sovitun (alustavasti tukki 50 /m3 ja kuitu 20 /m3) pystyhinnan hakatuista puista maanomistajille. Energiapuun osalta puut jätetään kiinteistölle maanomistajan niin halutessa. Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti. 46 Kunnanhallitus kumoaa tekemänsä päätöksen 108 sekä päättää hyväksyä teknisen lautakunnan esityksen kokonaisuudessaan. Johtojen sijoitussopimus liitteenä 1. Khall:

7 Kunnanhallitus JÄSENEN NIMEÄMINEN PILARI HANKKEEN OHJAUSRYHMÄÄN 47 Pilari- projekti on uusi kuuden kunnan alueella toimiva, koulutuksen ja kehittämiseen keskittyvä hanke ( Kihniö, Parkano, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Sastamala ja Ylöjärvi). Kihniön kunnan talousarviossa on varauduttu vuosille 2009 ja 2010 yhteensä euroa. Hankkeen kohderyhmään kuuluvat alueen yritykset niiden henkilöstö ja toimintaympäristö sekä yksinyrittäjät. pilarin tavoitteena on parantaa valmiuksia ja osaamista yksilöidyillä koulutus- ja kehittämisohjelmalla sekä edistää hyvinvointia, tuloksellisuutta ja tuottavuutta. Hankkeen osallistujien tarpeet ja resurssit selvitetään ja toimenpiteet suunnitellaan näiden perusteella. Hankkeen tuloksena yritysten edellytykset kehittymiseen, laajentumiseen, kansainvälistymiseen ja yrittäjän arkisista haasteista selviytymiseen lisääntyvät. Yritysten tarvetta korkeakoulutasoiseen koulutukseen selvitetään ja sen tarjontaa monipuolistetaan alueella. Pilari järjestää yksilöityjä koulutuksia mm. liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen liittyvillä osa-alueilla kuten taloushallinto, myynti, markkinointi, asiakaspalvelu, tietotekniset valmiudet, johtaminen, kielitaito ja kansainvälistyminen. Myös työssä jaksaminen ja toiminnan turvallisuuskysymyksiin etsitään ratkaisuja. Länsi-Pirkanmaan kulutuskuntayhtymän aikuiskoulutusosasto pyytää nimeämään kunnan edustajan hankkeen ohjausryhmän jäseneksi. Kunnanhallitus nimeää edustajansa Pilari- hankkeen ohjausryhmään. Khall: Kunnanhallitus nimesi yksimielisesti edustakseen kunnanjohtaja Petri Liukun.

8 Kunnanhallitus LAUSUNTOPYYNTÖ ALUEHALLINNON UUDISTAMISHANKKEEN HE- LUONNOKSESTA 48 Aluehallinnon uudistamishankkeen (ALKU-hanke) tavoitteena on uudistaa laajasti aluehallintoa ja saada aikaan kansalais- ja asiakaslähtöisesti, tehokkaasti ja tuloksellisesti toimiva aluehallinto. Hanke on valmistellut aluehallinnon uudistamista niin, että valtion aluehallintoa kootaan laajasti aikaisemmasta kuudesta tulevaan kahteen viranomaiseen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksiin sekä aluehallintovirastoihin. Samalla maakunnan liittojen asemaa aluekehitysviranomaisina vahvistetaan. Aluehallintovirastoihin on tarkoitus koota seuraavat valtion virastot: lääninhallitukset, työsuojelupiirit ja ympäristölupavirastot. Elinkeino- liikenne ja ympäristökeskus rakentuu nykyisten työvoima- ja elinkeinokeskusten, tiepiirien ja alueellisten ympäristökeskusten ydintehtävien pohjalle. ALKU-hankkeen syksyllä 2008 valmistuneiden alatyöryhmien ehdotukset on käsitelty hallinnon ja aluekehityksen ministerityöryhmässä marras- ja joulukuussa Ministerityöryhmä on puoltanut työryhmien ehdotusten mukaista jatkovalmistelua eräin täydennyksin, tarkennuksin ja muutoksin. Edellä selostetun valmistelun pohjalta on laadittu luonnos hallituksen esitykseksi, joka sisältää keskeiset säädösmuutokset uudistuksen toteuttamiseksi. Maakunnan liittojen roolia ja asemaa aluekehitystyössä on tarkoitus vahvistaa ja lisätä sekä edistää valtion aluehallinnon ja maakunnan liittojen yhteistyötä. Esityksellä luodaan lisäksi lainsäädännöllinen perusta aluehallintovirastojen sekä elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskusten toiminnalle. Hallituksen esitysluonnoksen liitteenä ovat myös keskeiset uudistuksen edellyttämät asetusluonnokset. Hallinnon ja aluekehityksen ministerityöryhmä on hyväksynyt esitysluonnoksen lähettämisen lausuntokierrokselle. Maaliskuun aikana tapahtuvassa jatkovalmistelussa mm. määritellään uusien viranomaisten toimipaikkojen välinen työnjako, valtakunnallisesti tai usean aluehallintoviranomaisen toimialueella hoidettavat tehtävät sijoituspaikkoineen sekä aluejakojen muutoksista mahdollisesti aiheutuvat resurssitarpeen muutokset. Hallituksen esitysluonnosta ja asetusehdotuksia täydennetään näillä seikoilla ennen esityksen antamista eduskunnalle. Aluehallinnon viranomaisten tehtäviä koskevien erityislakien muutosesitykset sekä näiden yksityiskohtaiset perustelut valmistellaan kussakin ministeriössä ja ne 1iitetään hallituksen esitykseen.

9 Kunnanhallitus Aluehallinnon uudistamista koskeva hallituksen esitys tarkoitus antaa eduskunnalle huhtikuussa 2009 ja uudistuksen on tarkoitus tulla voimaan vuoden 2010 alusta lukien.. LISÄMATERIAALIA SAATAVISSA: (Luonnos hallituksen esitykseksi / Asetusluonnokset / Luettelo muutettavista aluehallinnon viranomaisten tehtäviä koskevista säädöksistä ) Kunnanhallitus toteaa lausuntonaan seuraavaa: Vuoden 2010 alussa toteutuvan aluehallintouudistuksen keskeisenä tavoitteena on parantaa alueiden kehittämisedellytyksiä ja hallinnon tuottavuutta. Toteutuessaan uudistus tuo lisävoimaa aluekehitykseen ja selkeyttää toimintakenttää sekä lisää alueiden omia vaikutusmahdollisuuksia. Monialaisten valtiohallinnon toimeenpano- ja kehittämisviranomaisten muodostaminen on tervetullut uudistus, joka selkeyttää eri viranomaisten rooleja, poistaa nykyisiä päällekkäisyyksiä ja parantaa koordinointia. Kun samanaikaisesti aluekehitysohjelmien määrää vähennetään, maakuntaohjelman painoarvoa lisätään ja maakuntaliittojen roolia aluekehittämisen kokoavana ja yhteen sovittavana viranomaisena vahvistetaan, luodaan nykyistä paremmat edellytykset aluekehitysresurssien tulokselliseen ohjaukseen. Aluehallintouudistus on mittava ja se vastaa toimintaympäristössä tapahtuneisiin muutoksiin. Uudistuksen toteutus on haastava tehtävä sekä valtionhallinnolle että maakunnille ja kunnille, joiden vaikutusmahdollisuudet ja vastuu aluekehittämisestä lisääntyvät merkittävästi. Khall:

10 Kunnanhallitus LISÄMÄÄRÄRAHAPYYNTÖ ERIKOISSAIRAANHOIDON TULOSALUEELLE Sosiaali- ja terveysltk Pirkanmaan sairaanhoitopiiriltä on saatu tiedot viime vuoden kokonaiskustannuksista koskien Kihniön kunnan hankkiman erikoissairaanhoi-don kustannuksista sairaanhoitopiiriltä. Sairaanhoitopiirin selvityksen mukaan Kihniön kunta joutuu maksamaan sairaanhoitopiirille lisää noin euroa. Talousarviossa Erikoissairaanhoidon tulosalue jakaantuu kahteen tulosyksikköön: sairaanhoitopiiri ja muu erikoissairaanhoito. Sairaan- hoitopiirin kustannukset vuodelta 2008 (palvelumaksu + kalliin hoidon tasaus + erityisvelvoitemaksu) on tiedon mukaan noin ,57 euroa. Samassa tulosyksikössä on myös mukana edellä mainitun summan lisäksi siirtyneitä eläkevastuita Vuoden 2008 talousarviossa (lisämääräraha mukana) ko. tulosyksikköön on varattuna määrärahaa euroa. Tulosyksiköstä Muu erikoissairaanhoito jää määrärahaa käyttämättä noin euroa. Joten koko Erikoissairaanhoidon tulosalueella on lisämäärärahan tarve kirjanpidon tilanteen ja sairaanhoito-piirin viime vuoden kustannusselvityksen perusteella vajaa euroa. Pirkanmaan sairaanhoitopiirin laatima sopimusohjauseurannan tilasto vuodelta 2008 on liitteenä numero 9. Suurimmat ylitykset tilaukseen verrattuna ostot Vammalan aluesairaalasta sekä sairaanhoitopiirin hankkimat ulkopuolisten palvelujen osto kihniöläispotilaille. Esittelijä Sosiaali- ja terveysltk. 16 Sosiaali- ja terveyslautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että erikoissairaanhoidon tulosalueelle myönnettäisiin euron lisämääräraha vuodelle Lisämäärärahan tarve johtuu pääosin sairaanhoitopiirin palvelujen arvioitua suuremmasta käytöstä vuonna Sosiaali- ja terveyslautakunta hyväksyi yksimielisesti esittelijän päätös-ehdotuksen.

11 Kunnanhallitus Oheismateriaalina erikoissairaanhoidon toteuma vuodelta Kunnanhallitus hyväksyy ja esittää edelleen valtuustolle, että erikoissairaanhoidon tulosalueelle myönnetään euron lisämääräraha vuodelle Lisämäärärahan tarve johtuu pääosin sairaanhoitopiirin palvelujen arvioitua suuremmasta käytöstä vuonna Khall:

12 Kunnanhallitus LÄNSI-PIRKANMAAN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄN PERUSSOPIMUKSEN MUUTTAMINEN 50 Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymän yhtymähallitus esittää yksimielisesti omistajakunnilleen, että ne hyväksyisivät esityslistan liitteenä 2 olevan perussopimuksen muutoksen ja siihen liittyvän sopimuksen ehdoista 2a, joilla Sastamalan kaupungista tulee Länsi Pirkanmaan koulutuskuntayhtymän jäsenkunta lakanneen Mouhijärven kunnan sijaan. Keskeisimmät muutokset perussopimuksessa koskevat investointien ja käyttötalouden rahoitusta. Investoinnit: Voimassaolevan perussopimuksen mukaan jäsenkuntien investointimaksuosuudet määräytyvät investointia edeltävän kolmen vuoden keskimääräisen jäsenkunnan käyttämien kokonaisopiskelijapaikkojen suhteessa. Uudessa ehdotuksessa lähdetään siitä, että jos laajennus- ja perusparannusinvestoinnit edellyttävät sijoitusta jäsenkunnilta, kuntayhtymän ja jäsenkunnan tulee ennen hankkeen toteuttamista keskenään sopia, kuinka kunnat osallistuvat saamansa hyödyn huomioon ottaen eri toimipisteissä tarvittavaan investointirahoitukseen. käyttötalous: Voimassaolevan perussopimuksen mukaan käyttötalous- ja tuloslaskelmaosan menot rahoitetaan pääosin valtiolta lainsäädännön perusteella tulevalla rahoituksella ja kuntayhtymän omilla tuloilla. Uudessa ehdotuksessa lähdetään siitä, että käyttötalous- ja tuloslaskelmaosan menot olisi sopeutettava valtionrahoituksen ja kuntayhtymän omien tulojen tasolle. Sastamalan äänivalta: Jäsenkuntien äänivallassa ei tapahdu olemassa olevien jäsenkuntien taholla muutoksia. Sen sijaan Mouhijärven kunnan paikan koulutuskuntayhtymässä ottavan Sastamalan kaupungin äänivalta muodostuisi seuraavasti: Vuosina Sastamalan äänivalta noudattaisi Mouhijärven entistä osuutta eli olisi 3. Vuodesta 2011 alkaen Sastamalan äänimäärä nousisi 6. Samaa tapaa noudatettiin aikoinaan Ylöjärven kaupungin tultua mukaan koulutuskuntayhtymään Viljakkalan kunnan tilalle.

13 Kunnanhallitus Ehdotus Kunnanhallitus hyväksyy Länsi-Pirkanmaan koulutuskuntayhtymän perussopimuksen muuttamisen liitteiden 2 ja 2 a mukaisesti ja esittää sitä edelleen kunnanvaltuuston hyväksyttäväksi. Khall: Keskustelun kuluessa Tapani Törmä ilmoitti esteellisyytensä käsiteltävään asiaan ja poistui kokouksesta asian käsittelyn ja päätöksenteon ajaksi. Puheenjohtajaksi tämän :n osalta siirtyi Irja Keskinen.

14 Kunnanhallitus MUSIIKKIOPISTON VANHEMPAINNEUVOSTON JÄSENTEN VAALI TOIMIKAUDEKSI khall Musiikkiopiston vanhempainneuvosto on kihniöläisten oppilaiden vanhempien ja oppilaitosten välinen yhteistyöelin, joka tehtäviin kuuluvat mm. - erilaisten musiikkitilaisuuksien järjestäminen stipendirahaston kartuttamiseksi - keinojen etsiminen musiikinopiskelun helpottamiseksi ja kehittämiseksi Kihniön alueella - yhteistoiminta koulun toiminta-alueen muiden vastaavien elinten kanssa. Edellisellä kaudella vanhempainneuvostoon ovat kuuluneet Anne Teikari, pj, Elina Soininen varapj, Elisa Yli-Knuuttila, Päivi Yli-Knuuttila, Katriina Jaskari. Esittelijä Kunnanhallitus päättää jättää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen. Khall 51 Kunnanhallitus valitsee vanhempainneuvostoon viisi jäsentä toimikaudeksi ja määrää jäsenistä puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan. Khall: Kunnanhallitus päätti yksimielisesti, että musiikkiopisto tekee omakohtaisesti jäsenten valinnat vanhempainneuvostoon tai toimittaa tarvittaessa esityksen kunnanhallitukselle.

15 Kunnanhallitus PIRKANMAAN YMPÄRISTÖKESKUKSEN LAUSUNTOPYYNTÖ EHDOTUKSESTA VESIENHOITOALUEEN VESIENHOITOSUUNNITELMAKSI PIRKANMAAN YMPÄRISTÖKESKUKSEN ALUEELLA 52 Pirkanmaan ympäristökeskus pyytää Kihniön kunnan lausuntoa ehdotuksesta vesienhoitoalueen vesienhoitosuunnitelmaksi. Nyt lausunnolla oleva ehdotus Kokemäenjoen-Saaristomeren-Selkämeren vesienhoitoalueen vesienhoitosuunnitelmaksi vuoteen 2015 sisältää vesienhoidon yleiset linjat ja määrittelee vesienhoitoalueella tehtävän vesienhoitotyön ympäristötavoitteet ja toimenpiteet seuraavalle kuudelle vuodelle. Suunnitelma on 231 sivuinen. Lausunnossa pyydetään erityisesti näkemyksiä vesienhoitosuunnitelmaehdotuksen seuraaviin kohtiin: - vesien tilatavoitteisiin liittyviin asioihin - vesienhoidon toimenpiteisiin liittyviin asioihin Pirkanmaan ympäristökeskuksen toimialue kuuluu pääosin Kokemäenjoen- Saaristomeren-Selkämeren vesienhoitoalueeseen, jonka alueen vesienhoitosuunnitelmaehdotus on lausuntopyynnön liitteenä. Vesienhoitolain (1299/2004) mukaan jokaisella vesienhoitoalueella on laadittava vesienhoitosuunnitelma. Kukin alueellinen ympäristökeskus on laatinut yhdessä yhteistyöryhmänsä kanssa suunnitelmaan omaa aluettaan koskevan osan. Tämän jälkeen osat sovitetaan yhteen vesienhoitoalueittain yhdeksi suunnitelmaksi. Tämä suunnitelma on läntisen vesienhoitoalueen ensimmäinen vesienhoitosuunnitelma. Suunnitelma tarkastetaan kuuden vuoden välein. Suunnitelma on perusta vesienhoitoalueella tehtävälle vesiensuojelulle. Suunnitelma sisältää yhteisen näkemyksen koko vesienhoitoalueen vesiensuojelun ongelmista sekä niiden ratkaisukeinoista. Vesiensuojelussa ja hoidossa pyritään koko EU:n alueella yhteisiin tavoitteisiin. Yhteinen tavoite on jokien, järvien, rannikkovesien ja pohjavesien vähintään hyvä tila vuoteen 2015 mennessä. Pilaavien sekä muiden haitallisten aineiden pääsyä vesiin rajoitetaan. Tulvien ja kuivuuden haitallisia vaikutuksia vähennetään. Jokien, järvien, ja rannikkovesien tilaa arvioidaan entistä monipuolisemmin. Aiemmin veden laadun luokittelu perustui veden käyttökelpoisuuteen ihmisen kannalta. Nyt veden laatua luokitellaan sen ekologisen ja kemiallisen tilan perusteella ja koko vesiekosysteemin kannalta. Lisäksi luokittelussa otetaan huomioon, millainen vesistönosa on luonnollisesti ja arvioidaan ihmisen toiminnan vesistönosan luontaiseen tilaan aiheuttama muutos. Vesien tilan seurantaa kehitetään niin, että sillä saadaan luokitteluun tarvittavaa tietoa. Aineiston laajuuden vuoksi asiakirja on nähtävissä hallintotoimistossa ennen kokousta sekä kunnanhallituksen kokouksessa.

16 Kunnanhallitus Esittelijä Kunnanhallitus hyväksyy asiasta seuraavan maaseutusihteerin valmisteleman lausunnon: Kihniön kunnalla ei ole huomautettavaa Kokemäenjoen-Saaristomeren-Selkämeren vesienhoitoalueen vesienhoitosuunnitelmasta vuoteen Jos kaikki ehdotetut toimenpideohjelmat toteutetaan, niin pintavesien hyvä tai erinomainen tila, sekä pohjavesien hyvä tila voidaan turvata ja saavuttaa pääosin vuoteen 2015 mennessä. Suunnitelma on hyvin yleisluonteinen selvitys vesien nykytilasta ja siitä mitkä ovat tämänhetkiset menetelmät vesien tilan kartoittamiseen. Suunnitelmassa ei ole pitäjäkohtaisia tietoja vesistöjen ja pohjavesiesiintymien tilasta, eikä myöskään jo toteutettujen kunnostusten, meneillään olevien ja suunnitteluvaiheessa olevien toimenpiteiden tietoja. Ne löytynevät alueellisten ympäristökeskusten toimenpideohjelmista. Kihniössä on toteutettu 1990-luvulla Sulkuejärven kunnostus, Myllyjoen ja Koskelanjoen/ -koskien kalataloudellinen kunnostus toteutettiin 2000-luvun alussa. Parhaillaan on meneillään Nerkoonjärven kunnostussuunnitelman toteutus myös Kankarinjärvelle on suunnitelmaa tehty. Pohjavesialueiden suojelusuunnitelma on laadittu kunnan alueelle vuonna Khall:

17 Kunnanhallitus PUUMILAN YRITTÄJÄSOPIMUSLUONNOKSEN HYVÄKSYMINEN 53 Kunnanhallitus käynnisti yrittäjäpohjaisen emännän / isännän haun marraskuussa 2008 Tmi: Vihertytön lopetettua toimintansa. Puumilasta on nyt ollut kiinnostunut Merja Salmela ja hänen kanssaan on neuvoteltu tilojen vuokrausta ja käytönvalvontaa koskevasta sopimuksesta. Salmelan tarkoituksena on käynnistää Puumilassa ruoka- grilli ja kahviopalvelut sekä juhla- ja kokoustoiminnan tilapalvelut. Salmela on ollut myös kunnanhallituksen kuultavana asiasta. Liitteenä n:o 3 on sopimusluonnos. Sopimuksen ehtojen mukaan se sitoo vuokralaista heti, kun se on allekirjoitettu ja Kihniön kuntaa, kun kunnanhallitus on sen hyväksynyt ja päätös on saanut lainvoiman ja kun sopimus on allekirjoitettu. Esittelijä Kunnanhallitus hyväksyy liitteenä n:o 3 olevan sopimusluonnoksen. Khall

18 Kunnanhallitus VAAKUNAN KÄYTTÖOIKEUDEN MYÖNTÄMINEN 54 kuntalain 6 :ssä 2 mom. todetaan, että vaakunan käyttöä valvoo kunnanhallitus tai johtosäännössä määrätty kunnan muu viranomainen. Pirkanmaan kuntien rakennus- ja ympäristövalvonnan viranhaltijat katsoivat tarpeelliseksi laatia yhteiset pelisäännöt hajajätevesiasetuksen toimeenpanoa koskien. Yhteisten pelisääntöjentarkoituksena on yhtenäistää kiinteistökohtaisten jätevesijärjestelmien rakentamiseen / uusimiseen liittyvät lupakäytännöt ja jätevesijärjestelmille asetettava vaatimustaso erilaisissa kohteissa. Yhteinen ohjeistus ja lomake otetaan käyttöön helmikuussa Materiaali on saatavissa internetissä osoitteessa / jatevesi Esittelijä. kunnanhallitus myöntää vaakunan käyttöoikeuden lomakepohjia ja ohjeita varten. Khall:

19 Kunnanhallitus VIRKAVAPAUDEN MYÖNTÄMNEN / PIRJO ALA-HEIKKILÄ 55 Laboratorionhoitaja Pirjo Ala Heikkilä on toimittanut kunnanhallitukselle saapuneen virkavapausanomuksen ja hakee jatkoa johtavan hoitajan myöntämälle virkavapaudelle ajalle väliselle ajalle. Lisäksi Ala Heikkilä selvittää hakemuksessaan saaneensa laboratorionhoitajan sijaisuuden Virtain kaupungin terveyskeskuksessa ajalle Johtava hoitaja on myöntänyt virkavapaata toimivaltuuksiensa puitteissa saakka. Kunnanhallitus ei myönnä laboratorionhoitaja Pirjo Ala Heikkilälle virkavapauden jatkoa ajalle , koska Ala-Heikkilä siirtyy hoitamaan toisen työnantajan vastaavaa työtehtävää eikä siitä ole odotettavissa lisäarvoa Kihniön kunnalle. Khall:

20 Kunnanhallitus TYÖNANTAJIEN EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN YHTEISTYÖSUOJELUTOIMIKUNTAAN 56 Yhteistyösuojelutoimikunta on henkilöstön- ja työnantajien edustajien yhteistyön koordinointiin tarkoitettu yhteistoimintaelin, jossa asioita esittelevät työsuojelupäällikkö ja kunnanjohtaja. Yhteistyösuojelutoimikunnalla ei ole itsenäistä päätösvaltaa. Työnantajalla on ollut yhteistyösuojelutoimikunassa kaksi nimettyä edustajaa viime vaalikaudella. Edustajina vaalikaudella toimivat Tapani Törmä ja Irja Keskinen. Kunnanhallitus nimeää vaalikaudeksi työnantajan edustajat yhteistyösuojelutoimikuntaan. Khall: Kunnanhallitus nimesi edustajikseen Tapani Törmän ja Irja keskisen.

21 Kunnanhallitus TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ja Kunnanjohtaja esittelee taloustilannetta kokouksessa. Kunnanhallitus merkitsee talouskatsauksen ajalta ja tietoonsa saatetuksi. Khall.

22 Kunnanhallitus KUNNANJOHTAJAN INFORMAATIOASIAT 58 Kunnanjohtaja esittelee ja antaa informaatiota vireillä olevista ja valmisteluun tulevista ajankohtaisista asioista ja tapahtumista. Esittelijä. Kunnanhallitus käy asiasta tarvittavan keskustelun ja merkitsee asian tiedokseen. Khall

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 18.2.2009 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.2.2009 klo 16.30 17.35 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 28. 6.2010 kello 17.00 19.12 Kunnan mökki Pyhäniemessä Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Tekninen lautakunta 25.3.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 25.3.2015 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 22.3.2010 kello 18.00-18.15 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 4.12.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 4.12.2014 klo 16.30 17.10 Kunnanviraston kokoushuone Irja Keskinen Toni Aho Ossi Annala

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 18.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.6.2014 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet maanantai 27.3.2017 klo 17.00 Kunnanhallituksen kokoushuone Törmä Tapani Alkkiomäki Jari Annala Tarmo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 03.10.2011 kello 17.00 18.35 Kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 13.08.2012 kello 18.00 18.26 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Hellgrén Jussi,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 21.6.2010 kello 18.00 18.35 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17. Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Keskiviikko 22.12.2010 kello 17.00 18:00 Kunnanvirasto Markkola Juha-Matti Keskinen Irja Aho Pirjo Hellgren Jussi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 19.12.2016 kello 17.00 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti, l

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 27.6.2016 kello 18.00 19.17 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.11.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 13.11.2014 klo 16.30 17.50 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto. maanantai klo 18:00 19:03

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto. maanantai klo 18:00 19:03 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet maanantai 16.3.2009 klo 18:00 19:03 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I varapj

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 11.9.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.9.2013 klo 16.30 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 03.11.2011 klo 17.30 19.00 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 17.03.2015 klo 17.00 17.40 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 17.11.2014 kello 18.00 19.20 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 24.11.2008 klo 17.30-19.02 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.08.2014 klo 17.00 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Tekninen lautakunta 2.11.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Tekninen lautakunta 2.11.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 2.11.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 2.11.2011 klo 16.30 18.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 19.12.2016 kello 17.00 18.10 Puumilan Taitotalo Wiinamäki Petteri, pj. Markkola Juha-Matti,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 18.5.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 18.5.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 18.5.2011 klo 16.30 17.30 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011. Perusturvalautakunta. 18.01.2011 klo 17.30 18.10 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet 18.01.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 19.8.2015 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.8.2015 klo 16.30 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 26.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.6.2014 klo 16.00 18.00 Pyhäniemi Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 / 2009 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.12.2009 klo 19.15 19.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kohtala Paavo Heinilä Päivi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011. Perusturvalautakunta. 15.02.2011 klo 17.30 19.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 15.02.2011 klo 17.30 19.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.9.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 30.9.2014 klo 16.30 18.00 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.5.2012 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Haveri

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 07.09.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 20.5.2009

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta 20.5.2009 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 20.5.2009 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.5.2009 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 11.06.2012 kello 17.00 18:35 Kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Keskinen Irja Koivistoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 27.12.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.12.2013 klo 09.00 09.40 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Irja Keskinen Toni

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 13.11.2017 klo 18.00-19.00, tauko 18.35-18.40 Puumilan Taitotalo Ala-Katara Severi Alkkiomäki

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Tekninen lautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Tekninen lautakunta 25.5.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 25.5.2010 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 2.11.2009 kello 17.00 18.52 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Markkola Juha-Matti,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2015

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2015 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.1.2015 klo 17.00-18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Maanantai 09.11.2015 kello 18.00 18.25 Puumilan Taitotalo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5. Maanantai 09.11.2015 kello 18.00 18.25 Puumilan Taitotalo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Maanantai 09.11.2015 kello 18.00 18.25 Puumilan Taitotalo Saapuvilla olleet Wiinamäki Petteri, pj. Kärkelä Pilvi jäsenet Markkola

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015

KIHNIÖN KUNTA Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015 Esityslista KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.5.2015 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Yli-Kujala Minna Aittoniemi Helena

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.05.2010 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Sosiaali- ja terveyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 21.01.2010 klo 17.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/2011. Perusturvalautakunta

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/2011. Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 18.08.2011 klo 17.30 18.18 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011. Perusturvalautakunta. 29.11.2011 klo 17.30-19.20

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011. Perusturvalautakunta. 29.11.2011 klo 17.30-19.20 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 15 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 29.11.2011 klo 17.30-19.20 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1. Tekninen lautakunta 19.1.2011 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 19.1.2011 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.1.2011 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13. Tekninen lautakunta 15.12.2010 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 13 Tekninen lautakunta 15.12.2010 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 15.12.2010 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Vierikko Jussi Lehtinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 07.11.2011 kello 18.00 18.13 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009. Sivistyslautakunta Tiistai klo ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2009 Sivistyslautakunta 27.01.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 27.01.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Hietala Ritva Mattila

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 10 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 09.09.2010 klo 17.30 19.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Sosiaali- ja terveyslautakunta. Maanantai klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9. Sosiaali- ja terveyslautakunta. Maanantai klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Maanantai 29.9.2008 klo 17.30 19.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Mäkelä

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN

33 VARAEDUSTAJAN VALITSEMINEN LAKEUDEN ETAPPI OY: N YHTIÖKOKOUKSEEN 35 KIHNIÖN KUNNAN LUOTTAMUSHENKILÖIDEN PALKKIOSÄÄNNÖN TARKISTAMINEN ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 20.04.2015 klo 17.00 18.33 Kihniön kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Alkkiomäki Jari

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8. Tekninen lautakunta 19.9.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 19.9.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 19.9.2012 klo 16.30 17.45 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 / 2012 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 24.01.2012 klo 17.30 18.25 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 / 2008 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 12.11.2008 klo 18.00 18.50 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Markkola Juha-Matti Kärkelä

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 9 Tekninen lautakunta 17.9.2008 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.9.2008 klo 16.30 17.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Kohtala Paavo Hautamäki

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x)

Henkilökohtaiset varajäsenet: Linna Ilpo Kinnunen Virve Vasalampi Maija Suominen Antti Voutila Reijo. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) (x) (x) KINNULAN KUNTA PÖYTÄKIRJA Sivu Nro 4 5.7.2017 26 Kokousaika 5.7.2017 klo 19-20.25 Kokouspaikka Kunnanvirasto, neuvotteluhuone Saapuvilla olleet Jäsenet: jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana) x

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010. Sivistyslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro 7/2010 Sivistyslautakunta 9.11.2010 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 9.11.2010 klo 18.00-18.50 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Mattila Annika

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2. Kunnanvaltuusto ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 20.6.2011 kello 18.00 18.42 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Maanantai 9.10.2017 klo 17- Puumilan Taitotalo Ala-Katara Severi Alkkiomäki

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Kunnanhallitus. maanantai klo 17:00-19:40

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4. Kunnanhallitus. maanantai klo 17:00-19:40 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet maanantai 9.3.2009 klo 17:00-19:40 Kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12 Tekninen lautakunta 13.12.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 13.12.2017 klo 17.00 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1 Tekninen lautakunta 24.1.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 24.1.2017 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2009. Sosiaali- ja terveyslautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2009 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet Laillisuus ja päätösvaltaisuus 23.06.2009 klo 17.30 19.05 Terveys- ja palvelukeskuksen

Lisätiedot

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT

kunnanviraston kokoushuone 50 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VALINTA 55 TIEDOKSI SAATETTAVAT ASIAT 56 MUUT ESILLE TULEVAT ASIAT Jämijärven kunta Sivistyslautakunta KOKOUSKUTSU Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika ti 18.10.2016 klo 18.30 Paikka kunnanviraston kokoushuone Käsiteltävät asiat 49 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014

PÖYTÄKIRJA. Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30. Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO. Perjantai 23.05.2014 Tarkastuslautakunta PÖYTÄKIRJA Nro/vuosi 3/2014 Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OL- LEET JÄSENET Perjantai 23.05.2014 klo 13.00-15.30 Kunnanviraston kokoushuone, os. Tervontie 4 72210 TERVO Jäsen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro klo 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 22.3.2017 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 22.3.2017 klo 16.30 17.25 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011. Sivistyslautakunta 16.08.2011 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011. Sivistyslautakunta 16.08.2011 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2011 Sivistyslautakunta 16.08.2011 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 16.08.2011 klo 18.00 18.30 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen

Lisätiedot

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki

KOKOUSPÖYTÄKIRJA. TERVON KUNTA Perusturvalautakunta. Jääskeläinen Tanja, varapj. Kekkonen Kyllikki Perusturvalautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro/vuosi Sivu 1 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET MUUT SAAPUVILLA OLLEET Jäsen Paikalla Varajäsen Paikalla Tarvainen Maarit, pj. Huttunen Tuula Jääskeläinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6. Kunnanhallitus

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6. Kunnanhallitus ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 17. 5.2010 kello 17.00 Kunnanviraston kokoushuone Törmä Tapani Keskinen Irja Aho Pirjo Annala

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011. Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 17.3.2011 klo 17.30 18.30 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto Sini

Lisätiedot

Koivisto Markus Korkiakoski Mika

Koivisto Markus Korkiakoski Mika 13.12.2018 1 (10) Kokousaika to 13.12.2018 kello 17:00-18:20 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone Osallistujat Ala-Katara Severi Puheenjohtaja Keskinen Irja Koivisto Juha Koivisto Markus Korkiakoski

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 Tarkastuslautakunta Aika 9.12.2014 klo 15:08 16:30 Paikka Satakunnan keskussairaala Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 40 41 Satakunnan sairaanhoitopiirin toiminnan

Lisätiedot

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone ILMAJOEN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA nro 5 Suunnittelulautakunta sivu 1 Kokousaika 14.11.2012, kello 16.30 18.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Lahti Tapani,

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-)

Henkilökohtaiset varajäsenet. (x) (x) (x) (-) (x) (x) (-) KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 20/15.10.2012 299 Kokousaika 15.10.2012 klo 17.00 20.24 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto

KIHNIÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 3. Kunnanvaltuusto PÖYTÄKIRJA Nro 3 Kunnanvaltuusto Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Maanantai 08.11.2010 kello 18.00 18.20 Puumilan Taitotalo Mäkipää Lea, puheenjohtaja Björn Risto, I varapj Talasoja Timo,

Lisätiedot