Kunnanhallitus. 33 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Käyttökustannusten valtionosuuspäätökset vuodelle 2008

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Kunnanhallitus. 33 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 18 34 Käyttökustannusten valtionosuuspäätökset vuodelle 2008"

Transkriptio

1 PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 2/2008 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 33 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen 33 Pöytäkirjan tarkastajien valinta Käyttökustannusten valtionosuuspäätökset vuodelle Pentti Halmelan ja Pornaisten kunnan välillä laaditun kauppakirjan hyväksyminen Eron myöntäminen luottamustehtävistä Jouni Peltoniemelle ja henkilöiden valitseminen hänen tilalleen Lausunnon antaminen oikeusministeriön työryhmän mietinnöstä Käräjäoikeuden verkoston kehittäminen Hammashuollon vastaanottopalvelujen järjestäminen 23 * 43 Pornaisten maapoliittinen ohjelma 24 * 46 Valtioneuvoston palaute kunnan kunta- ja palvelurakenneuudistuksen toimeenpanosuunnitelmasta ja selvityksestä Hallinto-osaston ja kunnanhallituksen laskujen hyväksyminen vuonna Kunnanhallituksen toimialueella tehtävät sisäiset määrärahasiirrot vuoden 2007 osalta 27 * 49 Nieminen Kaisa, poikkeamis- ja suunnittelutarveratkaisuhakemusta koskeva lausunto Korkomenojen ylitys ja lainanoton alitus * 53 Yhteispalvelusopimuksen hyväksyminen Ilmoitusasiat Suunnitelman mukaisten poistojen muuttaminen Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

2 PORNAISTEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Aurinkomäen palvelukeskus Lempinen Tapani Janhunen Sari Nurmi Keijo Rantala Markku Rusi Tuula Tanner Tuula Virkki Juha KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2008 puheenjohtaja Sivu 33 MUUT SAAPUVILLA OL- LEET (ja läsnäolon peruste) Leivoja Matti Putus Jaana Yrtti Seppo Haukkasalo Hannu Seija Marttila kunnanvaltuuston pj kunnanvaltuuston I vpj kunnanvaltuuston II vpj kunnanjohtaja, esittelijä hallintojohtaja, pöytäkirjanpitäjä LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Kokous todettiin laillisesti kokoonkutsutuksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKAS- TUSTAPA (tarkastuspaikka ja aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Pöytäkirja tarkastetaan Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tuula Rusi ja Tuula Tanner. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIR- JOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Tapani Lempinen Pöytäkirjanpitäjä Seija Marttila PÖYTÄKIRJAN TARKAS- TUSTOIMITUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Tarkastusaika Pornainen Allekirjoitukset Tuula Rusi Tuula Tanner PÖYTÄKIRJA ON OLLUT YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Aika ja paikka Pornainen Virka-asema Kamreeri Timo Kaikkonen

3 Kunnanhallitus KÄYTTÖKUSTANNUSTEN VALTIONOSUUSPÄÄTÖKSET VUODELLE 2008 Khall 18 Kunnalle on toimitettu seuraavat käyttökustannusten valtionosuuspäätökset vuodelle 2008: - Opetusministeriön päätös opetus- ja kulttuuritointa varten kunnille käyttökustannuksiin myönnettävästä valtionosuudesta 62/221/ , tasauserien jälkeen ( /2007). - Valtiovarainministeriön päätös kuntien verotuloihin perustuvan valtionosuuksien tasauksen vahvistamisesta vuodelle 2008, VM 3/241/2008, Tasaus ( /2007) (VM 6 %, , OPM 37 %, , STM 57 %, ) - Valtiovarainministeriön päätös yleisestä valtionosuudesta kunnille vuonna 2008, VM 1/241/2008, Valtionosuus tasauserien jälkeen ( /2007). - Valtiovarainministeriön päätös siirtymätasauksen vahvistamisesta vuodelle 2008, VM 2/241/2008, Siirtymätasaus 0 (0 /2207). - Sosiaali- ja terveysministeriön päätös sosiaali- ja terveydenhuollon käyttökustannusten valtionosuudesta kunnille vuonna 2008, STM/3953/2007, Valtionosuus tasauserien jälkeen ( /2007). - Opetusministeriön päätös perusopetuslaissa tarkoitetun aamu- ja iltapäivätoiminnan yksikköhinta ja ohjaustuntien laskennalliset määrät vuonna /221/2007, , ( /2007). Valtionosuusarviot talousarviossa ja saadut päätökset ovat seuraavat, : TA PÄÄTÖS EROTUS Yleinen valtionosuus STM OPM Yhteensä Valtionosuuden tasaus jaetaan (sisältyvät yllä oleviin päätöksiin) säännösten mukaan yleiseen valtionosuuteen 6 %, OPM:n 37 % ja STM:n valtionosuuteen 57 %../..

4 Kunnanhallitus Khall 18./.. Jos kunta on tyytymätön valtionosuuspäätökseen, kunnalla on oikeus hakea kolmen kuukauden kuluessa päätöksen tiedoksisaannista oikaisua valtionosuuspäätöksen tehneeltä viranomaiselta. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus merkitsee edellä esitetyt valtionosuuspäätökset tietoonsa saatetuksi ja toteaa, etteivät päätökset anna aihetta oikaisuvaatimuksen tekemiseen. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Kunnanhallituksen päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

5 Kunnanhallitus PENTTI HALMELAN JA PORNAISTEN KUNNAN VÄLILLÄ LAADITUN KAUPPAKIRJAN HYVÄKSYMINEN Khall 19, liite 4 Pentti Halmelan ja Pornaisten kunnan välillä on allekirjoitettu kauppakirja, jolla Pentti Halmela luovuttaa Pornaisten kunnalle Pornaisten kunnan Hevonselän kylässä omistamastaan Murto RN:o 1:71 nimisestä tilasta ( ) kortteliin KTY merkityt tontit 2 ja 4 hintaan 1,40 euroa/m2. Kauppahinta on yhteensä noin ,00 euroa, ja sen lopullinen määrä vahvistuu kummankin tontin osalta kiinteistönmuodostuksen yhteydessä. Kunnanvaltuusto on hyväksynyt asiaa koskevan esikauppakirjan :ssä allekirjoitetun kauppakirjan jäljennös on esityslistan liitteenä nro 4. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että tämä hyväksyy Pentti Halmelan ja Pornaisten kunnan välillä allekirjoitetun kauppakirjan liitteen nro 4 mukaisena. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Kunnanhallituksen päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

6 Kunnanhallitus ERON MYÖNTÄMINEN LUOTTAMUSTEHTÄVISTÄ JOUNI PELTONIEMELLE JA HENKILÖIDEN VALITSEMINEN HÄNEN TILALLEEN Khall 20 Jouni Peltoniemi on päivätyllä kirjeellä pyytänyt eroa Pornaisten kunnan luottamustehtävistä paikkakunnalta muuton takia. Jouni Peltoniemi on valittu seuraaviin luottamustehtäviin: - Keskustapuolueen valtuutettu - Tarkastuslautakunnan jäsen ja puheenjohtaja - Valtuuston vaalilautakunnan jäsen Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Jouni Peltoniemelle myönnetään ero kunnanvaltuuston jäsenyydestä, tarkastuslautakunnan jäsenyydestä ja puheenjohtajan tehtävistä sekä valtuuston vaalilautakunnan jäsenyydestä. Lisäksi kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Jouni Peltoniemen tilalle valitaan henkilö tarkastuslautakuntaan ja että tarkastuslautakunnalle nimetään puheenjohtaja sekä valtuuston vaalilautakuntaan valitaan jäsen jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Valtuusto toteaa lisäksi, että valtuuston jäseneksi nousee Erkki Salento ja Keskustan ryhmän 1. varavaltuutetuksi nousee Liisa Sivusaari. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Kunnanhallituksen päätös: Kunnanhallitus päätti yksimielisesti esittää valtuustolle, että Jouni Peltoniemelle myönnetään ero kunnanvaltuuston jäsenyydestä, tarkastuslautakunnan jäsenyydestä ja puheenjohtajan tehtävistä sekä valtuuston vaalilautakunnan jäsenyydestä. Lisäksi kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle, että tarkastuslautakuntaan jäseneksi ja puheenjohtajaksi valittaisiin Esko Peltola ja valtuuston vaalilautakuntaan jäseneksi Markku Hyttinen jäljellä olevaksi toimikaudeksi. Kunnanvaltuusto toteaa lisäksi, että valtuuston jäseneksi nousee Erkki Salento ja Keskustan ryhmän 1. varavaltuutetuksi nousee Liisa Sivusaari.

7 Kunnanhallitus LAUSUNNON ANTAMINEN OIKEUSMINISTERIÖN TYÖRYHMÄN MIETINNÖSTÄ KÄRÄJÄOIKEUSVERKOSTON KEHITTÄMINEN Khall 21 Oikeusministeriö pyytää lausuntoa oikeusministeriön työryhmän mietinnöstä Käräjäoikeusverkoston kehittäminen (2007:12). Käräjäoikeusverkoston kehittäminen on osa käräjäoikeuksien rakenneuudistusta. Oikeusministeriö on asettanut käräjäoikeusverkoston kehittämistyöryhmän, jonka toimeksiantona oli tehdä ehdotus uudeksi käräjäoikeusverkostoksi siten, että kussakin maakunnassa olisi 1-3 käräjäoikeutta, jolloin koko maassa olisi käräjäoikeutta nykyisten 54 käräjäoikeuden sijasta. Käräjäoikeuksien tuomiopiirien asukasmäärän tulisi olla vähintään asukasta ja vähintään 10 tuomaria. Kussakin maakunnassa olisi pääosin yksi käräjäoikeus, poikkeuksina Lapin ja Uudenmaan maakunta. Ehdotuksen mukaan käräjäoikeuden toimipaikkoina olisivat 25 pääkansliaa, 5 sivukansliaa ja 30 istuntopaikkaa. Useimpiin käräjäoikeuksiin tarvitaan ehdotuksen johdosta lisää toimitilaa, mistä syystä ehdotuksen toteutuminen kestäisi käytännössä useita vuosia. Käräjäoikeuksien uudet tuomiopiirit toteutetaan työryhmän käsityksen mukaan samaan aikaan kun kiinteistö- ja kirjaamisasiat siirretään käräjäoikeuksilta maanmittauslaitoksille. Ehdotuksessa käräjäoikeusverkostossa Tuusulan käräjäoikeuden tuomiopiirin muodostaisivat Järvenpää, Kerava, Tuusula, Mäntsälä, Pornainen, Nurmijärvi ja Hyvinkää. Käräjäoikeuden tuomiopiirissä olisi noin asukasta. Pornainen kuuluu tällä hetkellä Porvoon käräjäoikeuden tuomiopiiriin. Tuusulan käräjäoikeuden tuomiopiirissä ehdotetaan lakkautettavaksi Hyvinkään pääkanslia. Pääkanslia olisi ainoastaan Järvenpäässä. Ehdotuksessa todetaan, että muutos edellyttää lisätilan rakentamista, joten muutoksen loppuunsaattaminen kestää useita vuosia. Hyvinkäällä toimii sivukanslia, kunnes päätoimipaikan tilat Järvenpäässä ovat valmiit. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus toteaa lausuntonaan, ettei sillä ole huomautettavaa työryhmän mietinnöstä, sillä se on linjassa kunnanhallituksen aiemmin antamien lausuntojen (lausunnon antaminen poliisin hallintorakenteen kehittämistyöryhmän väliraportista, lausunnon antaminen Vantaan, Porvoon, Keski-Uudenmaan ja Hyvinkään ulosotto-osastojen yhdistämisestä) kanssa, joissa Pornaisten kunta suuntautuu Keski-Uudellemaalle../..

8 Kunnanhallitus Khall 21./.. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Kunnanhallituksen päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

9 Kunnanhallitus Perusturvalautakunta HAMMASHUOLLON VASTAANOTTOPALVELUJEN JÄRJESTÄMINEN Perust.ltk 3 Pornaisten hammashuollossa on tällä hetkellä kolme hammaslääkärin virkaa, kolme hammashoitajan työsuhdetta sekä suuhygienistin työsuhde. Hammaslääkärin viroista on täytetty yksi. Ko. viranhaltija tekee 25 tuntia viikossa. Hammaslääkärin virat ovat olleet julkisesti haettavana kolme kertaa. Lisäksi käytössä on ollut yksityinen välitysfirma. Yhtään hakemusta ei ole tullut. Edellä mainitusta tilanteesta johtuen perusturvalautakunta päätti ostaa hammaslääkäripalvelut Medone Oy:ltä. Jonossa on tällä hetkellä 200 kuntalaista joista 1/3 on ollut jonossa jo yli kuusi kuukautta (oireettomat) ja 1/3 alle kolme kuukautta. Hoitotakuu kiireellisen hoidon osalta on toteutettu rimaa hipoen. Hammashuolto on ajoittain joutunut ohjaamaan kiireellistä hoitoa tarvitsevat yksityisille hammaslääkäreille. Vuokrahammaslääkärijärjestelmän kauttakaan ei ole löydetty hammaslääkäriä purkamaan jonoa. Jonotilanne tulee pahenemaan kevään myötä, jos vastaanottotilanteeseen ei saada muutosta Perusturvajohtaja järjesti keskustelutilaisuuden hammashuollon vastaanottopalvelujen järjestämisestä jatkossa. Paikalla oli hammashuollon koko henkilöstö, Medonen edustajat sekä Mäntsälän vastaava hammaslääkäri. Pornaisten hammashuollon vahvuutena on huolimatta hammaslääkäripulasta edelleen hyvä ammattitaitoinen, sitoutunut ja joustava henkilöstö. Hammashoitajat tekevät itsenäisesti monitahoisia työtehtäviä. Kokopäiväinen suuhygienisti on selkeyttänyt hammaslääkäri-suuhygienistin työnjakoa. Työilmapiiri hammashuollossa on hyvä. Heikkoutena on hammaslääkäripula, jono, oikomishoito ja ahtaat työskentelytilat. Omana toimintana järjestettäviä palveluja pidettiin periaatteessa parhaimpana vaihtoehtona. Etenkin nyt kun Mäntsälän kunnan kanssa ollaan luomassa sosiaali- ja terveydenhuollon yhteistoiminta-aluetta. Vaihtoehto ei ole kuitenkaan realistinen. Mäntsälän hammashuollolla ei ole resursseja myydä hammaslääkäripalveluja Pornaisten kunnalle../..

10 Kunnanhallitus Perusturvalautakunta Perust.ltk 3./.. Valtakunnan tasolla hammaslääkäripula ei tule ainakaan kuuteen vuoteen paranemaan. Hammaslääkäripoistuma on 150 hammaslääkäriä vuodessa. Tätä vajetta ei pystytä koulutuksella kattamaan. Toinen vaihtoehto on jatkaa nykyistä toimintaa eli vuokrahammaslääkärit ja muu hammashuoltotoiminta edelleen omana. Tämä vaihtoehto olisi kustannuksiltaan kallein. Se ei myöskään takaisi palvelun saatavuutta eikä hoidon pitkäjänteisyyttä. Hammashuollolta puuttuisi myös kokonaisvaltainen pitkän aikavälin suunnittelu. Palveluntuottaja ei pysty takaamaan toimitusvastuulla lääkärivuokrauksen lääkäreitä ja lääkäreiden vaihtuvuus olisi suuri. Tästä on jo esimerkkinä oman terveyskeskuksen suuri vuokralääkärivaihtuvuus, joka asettaa oman paineensa terveydenhoitajille ja terveyskeskusavustajille. Myös hammashuollossa n ollut tilanteita ettei vuokralääkärille ole poissaolon johdosta pystytty turvaamaan sijaista. Vuokrahammaslääkäri on toimiva täsmäratkaisu tilanteeseen, jossa on kyse lyhytaikaisesta sijaisuudesta Kolmas vaihtoehto on hammashuollon vastaanottopalvelujen ulkoistaminen. Tässä vaihtoehdossa etuna on henkilöstön sitoutuneisuus, palvelut pystytään turvaamaan suunnitellusti, kustannukset hammaslääkärivuokrausta halvemmat. Kunta omistaa edelleen työvälineet- ja laitteet ja tilat. Nykyiset työntekijät jatkavat entisin eduin. Virolahti-Miehikkälä, Ylämaa, Sulkava, Sammatti, Rantasalmi, Alajärvi-Vimpeli-Lehtimäki ovat ulkoistaneet hammashuollon vastaanottopalvelunsa. Perusturvajohtaja on pyytänyt hallintojohtajaa vielä selvittämään henkilöstön aseman mikäli vastaanottopalvelut ulkoistetaan Vastaanottopalvelujen ulkoistaminen tai vaihtoehtoisesti hammaslääkäripalvelujen ostaminen edellyttää kilpailuttamista. Yhteisen keskustelutilaisuuden loppupäätelmä oli että vastaanottopalvelujen ulkoistaminen näyttäisi pitemmällä aikavälillä parhaalta vaihtoehdolta../..

11 Kunnanhallitus Perusturvalautakunta Perust.ltk 3./.. Perusturvajohtaja ehdotus: Perusturvalautakunta päättää jatkotoimenpiteistä hammashuollon vastaanottopalvelujen turvaamiseksi Tästä päätöksestä antaa lisätietoja perusturvajohtaja Arja Tolttila, puh. (019) tai Perusturvalautakunnan päätös: Perusturvalautakunta päätti yksimielisesti, että kilpailutus hammashuollon ulkoistamiseksi valmistellaan. Khall 22 Perusturvalautakunta käsittelee pidettävässä kokouksessa Pornaisten kunnan suun terveydenhuollon palveluiden järjestämistä koskevaa tarjouspyyntöasiakirjaa. Hammashuollon henkilöstön yhteinen kuulemistilaisuus on pidetty Henkilöstölle tarjottiin myös mahdollisuutta kahdenkeskiseen keskusteluun. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää omalta osaltaan hyväksyä perusturvalautakunnan :ssä 3 tekemän päätöksen hammashuollon vastaanottopalveluiden järjestämisen osalta ja toimittaa päätöksen tiedoksi valtuustolle. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Kunnanhallituksen päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

12 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus PORNAISTEN MAAPOLIITTINEN OHJELMA Khall 274 Kaj Mattila ja yhdeksän muuta valtuutettua on jättänyt päivätyn valtuustoaloitteen, jossa he esittävät, että Pornaisten kuntaan laaditaan maapoliittinen ohjelma. Aloitteessa luetellaan myös varsin kattavasti asioita, joita kunnan tulisi linjata maapoliittisen ohjelman valmistelun yhteydessä. Kunnan maapolitiikalla tarkoitetaan niitä kunnan toimintoja, jotka liittyvät maa-alueiden hankintaan, luovuttamiseen, näihin johtavien sopimusten laatimiseen, maanhallintaan sekä asemakaavojen toteutumisen edistämiseen. Maapolitiikka on kaavoituksen ohella osa kunnan suunnittelukokonaisuutta, jota kutsutaan maankäyttöpolitiikaksi. Maankäyttöpolitiikalla on suuri merkitys kunnan strategioiden toteuttamisessa. Se luo myös edellytykset kunnan menestykselliselle asunto- ja elinkeinopolitiikalle. Parhaimmillaan maankäyttöpolitiikka ja sen osana maapolitiikka myös noudattavat ja tukevat kunnan ympäristöpolitiikan periaatteita. Uudenmaan liitto on kuluvan vuoden aikana valmistellut kuntien käyttöön maapoliittisen ohjelman sisältörungon ja materiaalia, jonka avulla kunta voi rakentaa oman maapoliittisen ohjelmansa tai uudistaa sitä. Sisältörunkoon on koottu lähtökohtia, tavoitteita ja keinoja, joista kunta voi poimia omiin strategioihinsa sopivat. Tätä sisältörunkoa hyödyntäen maapoliittinen ohjelma on mahdollista valmistella kunnan omana työnä ja omaa asiantuntemusta käyttäen. Pornaisten maapoliittisen ohjelman laadinnan kannalta on hedelmällistä, että samanaikaisesti vuoden 2008 aikana on vireillä myös kunnan ympäristöohjelman laadinta sekä kunnan elinkeinostrategian tarkistaminen. Kuntaliitto on omalta osaltaan ohjeistanut maapoliittisen ohjelman valmisteluprosessia, tiedottamista ja tarkistamista seuraavasti: - päättäjille tulee tiedottaa maapolitiikan ajankohtaisista haasteista, tehtävistä, tavoitteista ja keinoista - päättäjien ja virkamiesten yhteinen maapoliittinen seminaari - tarvittaessa ulkopuolisen asiantuntemuksen hankkiminen - luonnos maapoliittiseksi ohjelmaksi - kunnanvaltuusto hyväksyy maapoliittisen ohjelman./..

13 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Khall 274./.. - asukkaille, maanomistajille ja yrityksille tulee tiedottaa maapoliittisesta ohjelmasta, sen tavoitteista, keinoista, vaikutuksista ja toteutumisesta - uusille päättäjille tulee tiedottaa maapolitiikasta ja maapoliittisesta ohjelmasta riittävästi - maapoliittista ohjelmaa tulee tarvittaessa tarkistaa - toiminnan pitkäjänteisyydestä ja tasapuolisuudesta on pidettävä kiinni ohjelmaa tarkistettaessa Em. ohjeistusta käytetään hyväksi Pornaisten kunnan maapoliittisen ohjelman valmisteluprosessia ja tiedottamista suunniteltaessa. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää, että 1. Pornaisten maapoliittisen ohjelman laadinta käynnistetään työn ohjelmoinnilla ja sisällön määrittelyllä, 2. ehdotus maapoliittisen ohjelman rungoksi, tarkennettu laadintaprosessin kuvaus sekä aikataulu käsitellään kunnanhallituksessa tammikuussa kunnan maapoliittista ohjelmaa käsitellään kunnanhallituksen ja valtuuston yhteisessä seminaarissa helmi-maaliskuun vaihteessa 2008, 4. kunnassa vireillä olevat osayleiskaavat tuodaan kaavaehdotuksina käsittelyyn ja nähtäville em. seminaarin jälkeen ja seminaarissa tehdyt linjaukset huomioon ottaen, 5. ohjelman valmistelutyöstä vastaa työryhmä, johon kunnanjohtajan lisäksi kuuluvat rakennuspäällikkö ja aluearkkitehti, 6. ohjausryhmänä toimii kunnanhallitus, 7. maapoliittisen ohjelman valmistelutilanne annetaan tiedoksi valtuustolle. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Kunnanhallituksen päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti../..

14 Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kvalt 134 Kunnanvaltuuston päätös: Merkittiin tiedoksi. Khall 23 Kunnan maapoliittisen ohjelman laadinta on käynnistynyt. Yhteenveto toimenpiteistä tähän mennessä saatetaan kunnanhallitukselle tiedoksi ilman liitenumeroa. Työ jatkuu kunnanhallituksen, valtuuston ja kunnan johtoryhmän yhteisessä seminaarissa Tallinnassa Seminaarin keskeinen tavoite on päästä eteenpäin osayleiskaavatyössä siten, että kunnassa vireillä olevat osayleiskaavat on mahdollista tuoda kaavaehdotuksina käsittelyyn ja nähtäville seminaarin jälkeen ja seminaarissa tehdyt linjaukset huomioon ottaen. Maapoliittisen ohjelman valmistelu jatkuu muilta osin kevään aikana virkatyönä kunnanhallituksen ohjauksessa. Kokouksessa kunnanhallitukselle jaetaan ja esitellään maapoliittisen ohjelman sisältöön liittyvää aineistoa sekä alustavat seminaariohjelmaa ja koskevat suunnitelmat. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus merkitsee tiedoksi maapoliittista ohjelmaa koskevat toimenpiteet sekä käy keskustelun ohjelman keskeisestä sisällöstä sekä pidettävän valtuustoseminaarin ohjelmasta ja tavoitteista. Maapoliittisen ohjelman valmistelua jatketaan käydyn keskustelun perusteella siten, että ohjelman sisältöluonnos sekä tarkennettu valmisteluaikataulu käsitellään kunnanhallituksen kokouksessa. Tämä aineisto on siten valtuustoseminaarissa osanottajien käytettävissä ja arvioitavissa. Kunnanhallituksen päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

15 Kunnanhallitus VALTIONEUVOSTON PALAUTE KUNNAN KUNTA- JA PALVELURAKENNE- UUDISTUKSEN TOIMEENPANOSUUNNITELMASTA JA SELVITYKSESTÄ Khall 24 Kunnanvaltuusto on hyväksynyt kunta- ja palvelurakenneuudistuksen toimeenpanosuunnitelman :ssä 85, jonka jälkeen kunnan vastaus on lähetetty valtioneuvostolle. Kunnanvaltuusto on kokouksessaan :ssä 106 hyväksynyt äänestyksen jälkeen äänin 19-8, että kunta jatkaa Pornaisten ja Mäntsälän perusturvaselvityksen jatkovalmistelua konsulttiehdotuksen pohjalta siten, että Pornaisten ja Mäntsälän perusturvan yhteinen toimintaorganisaatio toteutuu lukien. Sisäasiainministeriö, sosiaali- ja terveysministeriö ja opetusministeriö ovat lähettäneet kunnalle kuntapalautteen puitelain velvoitteiden täyttymisen osalta Pornaisten kunnan ilmoittamien tietojen perusteella. Kuntaa on pyydetty toimittamaan valtioneuvostolle lisäselvityksenä vastaukset liitteessä 2 oleviin kysymyksiin. Kunta on päättänyt muodostaa yhteistoiminta-alueen Mäntsälän kunnan kanssa, niin kuntaa pyydetään antamaan yksi yhteinen vastaus yhdessä Mäntsälän kunnan kanssa. Vastausten tulee perustua valtuuston päätökseen. Sähköinen vastus liitteessä 2 oleviin kysymyksiin on pyydetty toimittamaan mennessä valtionneuvostolle. Esityslistan mukana lähetetään kopio liitteestä 2, josta lisäselvityskysymykset ilmenevät. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus toteaa, että kunta antaa valtioneuvostolle vastauksen lisäselvityskysymyksiin yhdessä Mäntsälän kunnan kanssa valtuuston tekemän päätöksen mukaisesti. Päätös ja vastaus toimitetaan tiedoksi valtuustolle. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Kunnanhallituksen päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

16 Kunnanhallitus HALLINTO-OSASTON JA KUNNANHALLITUKSEN LASKUJEN HYVÄKSYMINEN VUONNA 2008 Khall 25 Talousarvion täytäntöönpano-ohjeiden mukaan hallintokunnan tulee vuosittain määrätä henkilöt, jotka sen puolesta hyväksyvät laskut. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää, että hallinto-osaston ja kunnanhallituksen laskut hyväksyy kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, kamreeri Timo Kaikkonen tai hallintojohtaja Seija Marttila. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Kunnanhallituksen päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

17 Kunnanhallitus KUNNANHALLITUKSEN TOIMIALUEELLA TEHTÄVÄT SISÄISET MÄÄRÄRAHASIIRROT VUODEN 2007 OSALTA Khall 26 Talousarvion toteutumavertailu ajalta tilanteen mukaan osoittaa, että henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon osalta seuraavat ylitykset: TA 2007 Toteuma Poikkeama Henkilöstöhallinto , ,43 Työterveyshuollon menot ylittyvät, työterveyshuollon käyntejä ollut arvioitua enemmän. Taloushallinto , ,23 Kunnan osuus verotuskustannuksista. Yleishallinnon osalta toimintakulut jäävät ,64 alle budjetoidun. Kunnanhallituksen toimintakulut jäävät vuonna 2007 alle budjetoidun ,02. Toimielin voi suorittaa toimielimen sisällä sisäisiä siirtoja toimielimen päättämällä tavalla. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää tehdä yleishallinnon toimintamenokohdalta seuraavat määrärahojen sisäiset siirrot: - henkilöstöhallinnon menokohdalle 9.033,43 - taloushallinnon menokohdalle 3.069,23 Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Kunnanhallituksen päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

18 Kunnanhallitus NIEMINEN KAISA, POIKKEAMIS- JA SUUNNITTELUTARVERATKAISUHAKEMUSTA KOSKEVA LAUSUNTO Khall 27 ASIA Rakentamista koskeva poikkeaminen ja suunnittelutarveratkaisu. Kunnanhallitus antaa ensin lausunnon jätetystä hakemuksesta; päätösvalta asiassa kuuluu Askolan, Myrskylän, Pornaisten ja Pukkilan yhteiselle rakennus- ja ympäristölautakunnalle. HAKIJA Kaisa Nieminen Lehmuskatu 10 B KERAVA puh HAKEMUS Rakennuspaikan sijainti Pornainen, Laukkoski, Vermijärventie, määräala tilasta Metsämaa RN:o , pinta-ala n m2 (koko tila 10,68 ha). Rakennustoimenpide Omakotitalon (1 asunto, 1-2 kerrosta ja 250 k-m2) rakentaminen ja autotalli/varaston (100 k-m2) rakentaminen. Rakentamisrajoitus - Rakennuskielto yleiskaavan laatimista varten: MRL Rakennusluvan erityiset edellytykset suunnittelutarvealueella: 16 ja 137. Hakijan esittämät perustelut ja arvio keskeisistä vaikutuksista Avopuolisoni kotoisin Pornaisista, jossa myös suku asuu. Uskomattoman kaunis tontti. Kunnallistekniikka rakenteilla kevääksi Rauhallinen sijainti. Naapurien kuuleminen Naapureilla (3 kpl) ei ole huomautettavaa../..

19 Kunnanhallitus Khall 27./.. Aluearkkitehdin lausunto Alueella ei ole voimassa asemakaavaa eikä oikeusvaikutteista yleiskaavaa; tila sijoittuu myös valtuuston vuonna 1993 hyväksymän Jokimäki- Laukkosken osayleiskaavan ulkopuolelle. Alueella on vireillä Eteläisten kylien osayleiskaava; osayleiskaavaluonnoksessa tila sijoittuu maa- ja metsätalousvaltaiselle alueelle (M). Luonnoksessa tilalle on osoitettu yhden uuden rakennuspaikan muodostamismahdollisuus. Kaavamääräyksien mukaan maa- ja metsätalousvaltaiselle alueelle sijoittuva rakennuspaikka tulee suuruudeltaan olla vähintään m2, mutta mikäli rakennuspaikka on liitetty alueelliseen vesihuoltoverkostoon, rakennuspaikan vähimmäiskoko on m2. Haettu rakentaminen liittyy suoraan Vermijärventiehen. Rakennuspaikka rajautuu maisemassa luontevasti rakennettuun ympäristöön. Rakennuspaikan itäpuolella kulkee 400 kv:n voimajohto. Porvoon Sähköverkko suunnittelee uuden 110 kv:n voimajohdon rakentamista nykyisen voimalinjan yhteyteen. Alustavan suunnitelman mukaan uusi voimajohto sijoittuu tällä kohdalla vanhan johdon itäpuolelle. Vaikka uusi voimajohto siirtyisi suunnitelmien tarkentumisen vuoksi vanhan länsipuolelle, ei johtoaukea/rakentamisrajoitus ulotu nyt haetulle rakennuspaikalle. Uusi voimajohto lisää nykyisen johtoaukean leveyttä 23 m. Suunniteltu rakentaminen ei aiheuta haittaa kaavoitukselle eikä alueiden käytön muulle järjestämiselle osayleiskaavan keskeneräisyyden vuoksi. Vireillä olevan osayleiskaavan tavoitteiden mukaisesti rakennuspaikka tulee liittää alueelliseen vesihuoltoverkostoon. Perustelut Rakentaminen ei aiheuta haittaa kaavoitukselle, kaavan toteuttamiselle tai alueiden käytön muulle järjestämiselle eikä haitallista yhdyskuntakehitystä. Rakentaminen ei vaikeuta luonnonsuojelun eikä rakennetun ympäristön suojelemista koskevien tavoitteiden saavuttamista. Rakentaminen on sopivaa maisemalliselta kannalta eikä vaikeuta erityisten luonnon- tai kulttuuriympäristön arvojen säilyttämistä eikä virkistystarpeiden turvaamista. Erityinen syy poikkeamiselle on esitetty. Sovelletut oikeusohjeet MRL 16, 38, 137 ja 171 Tiedoksi ilman liitenumeroa on karttayhdistelmä../..

20 Kunnanhallitus Khall 27./.. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus päättää antaa seuraavan lausunnon: Kunnanhallitus puoltaa poikkeamisen myöntämistä edellä esitetyin perustein. Lisäksi kunnanhallitus edellyttää hakijan hakemuksellaan esittämien perustelujen mukaisesti, että uudisrakennus liitetään vesihuoltoverkostoon. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Kunnanhallituksen päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

21 Kunnanhallitus KORKOMENOJEN YLITYS JA LAINANOTON ALITUS 2007 Khall 28 Talousarviossa vuodelle 2007 oli korkomenoihin varattu euroa. Korkomenot aiheutuivat pääosin lainojen korkomenoista, jotka olivat ,61 euroa. Ylitys johtuu lainamäärän lisäyksestä ja erityisesti korkotason edelleen jatkuneesta ripeästä lähes 1 prosenttiyksikön noususta (6 kk Euribor 3,853 % joulukuu 2006 / 4,819 %, joulukuu 2007), johon ei talousarvion laadintavaiheessa osattu varautua. Kertomusvuonna talousarviossa oli varauduttu euron lainanottoon investointeihin. Hyvän verotulokehityksen ansiosta uutta lainaa tarvitsi nostaa vain euroa. Kunnanjohtajan päätösehdotus: Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että tämä hyväksyy korkomenojen ylityksen ,61 euroa. Lisäksi kunnanhallitus esittää, että rahoituslaskelmaan pitkäaikaisten lainojen lisäykseksi korjataan euroa. Tästä päätöksestä antaa lisätietoja kunnanjohtaja Hannu Haukkasalo, puh. (019) tai Kunnanhallituksen päätös: Hyväksyttiin yksimielisesti.

22 Kunnanhallitus YHTEISPALVELUSOPIMUKSEN HYVÄKSYMINEN Khall 29 Laki julkisen hallinnon yhteispalvelusta (223/2007) tuli voimaan Uusi voimaan tullut laki kumoaa lain julkisen hallinnon asiakaspalvelujen järjestämisestä yhteisissä palveluyksiköissä (802/1993). Yhteispalvelun merkitys on huomioitu myös kunta- ja palvelurakenneuudistuksessa. Puitelain 12 :ssä säädetään valtion ja kuntien tietojärjestelmien ja niiden yhteentoimivuuden sekä yhteispalvelun kehittämisestä. Suomessa oli vuoden 2007 alussa yhteensä 199 yhteispalvelupistettä. Kunta on mukana osapuolena noin 150 yhteispalvelupisteessä. Lainsäädännön uudistamisen tarve syntyi toisaalta siitä, että yhteispalvelua koskevat säännökset olivat tietyiltä osin ristiriidassa perustuslain kanssa ja toisaalta tarpeesta turvata palvelujen saatavuus mahdollistamalla asiakaspalvelujen järjestämisessä mahdollisimman laaja julkisen sektorin yhteistyö. Yhteispalvelulakia sovelletaan aikaisemmasta laista poiketen vain valtion ja kunnan viranomaisille ja Kansaneläkelaitokselle kuuluvien avustavien asiakaspalvelutehtävien järjestämiseen ja hoitamiseen viranomaisten yhteistyönä. Aikaisemmin yhteispalvelusopimuksen osapuolena on voinut olla esimerkiksi yhdistys, mutta uuden lain puitteissa tämä ei enää ole mahdollista. Laki ei kutienkaan estä muiden toimijoiden ottamista mukaan samaan fyysiseen palvelutilaan. Kunnalla on ollut kunnanhallituksen :ssä 281 hyväksymä sopimus palvelutehtävien hoitamisesta kunnan yhteispalvelupisteessä. Osapuolina sopimuksessa kunnan lisäksi ovat olleet Kela, Porvoon kihlakunnan poliisilaitos, Porvoon työvoimatoimisto, Porvoon maistraatti, Porvoon verotoimisto. Toimijoiden kanssa on järjestetty palaveri Porvoon maistraatti on ilmoittanut palaavansa asiaan myöhemmin. Esityslistan mukana lähetetään laadittu yhteispalvelusopimusluonnos ja siihen liittyvä liite. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy omalta osaltaan laaditun yhteispalvelusopimuksen ja siihen liittyvän liitteen../..

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Lauantai 7.10.2017 KOKOUSPAIKKA Tallinna, Tallink City hotelli KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 382 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus. 122 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 6/2011 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA Maanantai 28.3.2011 kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 122 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

252 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Mäntsälän ja Pornaisten perusturvan yhteistyöselvitys

252 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Mäntsälän ja Pornaisten perusturvan yhteistyöselvitys PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2006 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 24.4.2006 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 252 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 10/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.9.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 2.10.2007 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 123 Kokouksen

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2008 Päivämäärä Perusturvalautakunta 27.2.2008 KOKOUSAIKA Tiistai 4.3.2008 klo 18.00 21.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 27 Kokouksen

Lisätiedot

509 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 309 515 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

509 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 309 515 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 21/2005 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 14.11.2005 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 509 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kunnanvaltuuston istuntosali. 14 22 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanvaltuuston istuntosali. 14 22 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 2/2008 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 25.2.2008 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 14 22 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 2/2014 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 5.2.2014 KOKOUSAIKA Torstai 13.2.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 147 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 147 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 6/2019 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 21.3.2019 KOKOUSAIKA Torstai 28.3.2019 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 147

Lisätiedot

84 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 84 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

84 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 84 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 6/2016 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Keskiviikko 30.3.2016 kunnanvaltuuston kokouksen jälkeen KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 84

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2008. Perusturvalautakunta 2.1.2008. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2008. Perusturvalautakunta 2.1.2008. 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2008 Päivämäärä Perusturvalautakunta 2.1.2008 KOKOUSAIKA Tiistai 8.1.2008 klo 18.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 1 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

seurakunnan talouspäällikkö esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastajien valinta Isojärven leirimajan vuokrausraportti

seurakunnan talouspäällikkö esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Pöytäkirjan tarkastajien valinta Isojärven leirimajan vuokrausraportti PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 2/2018 Lähettämispäivä Leirikeskustoimikunta 20.8.2018 KOKOUSAIKA 2.10.2018 kello 18.00-18.28 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnantoimisto, kunnanhallituksen huone. Jokinen Eija-Sisko seurakunnan edustaja Karhunen Otto seurakunnan edustaja

Kunnantoimisto, kunnanhallituksen huone. Jokinen Eija-Sisko seurakunnan edustaja Karhunen Otto seurakunnan edustaja PORNAISTEN KUNTA Leirikeskustoimikunta KOKOUSAIKA Tiistai 20.11.2012 kello 18.00-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnantoimisto, kunnanhallituksen

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 429 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

Kunnanhallitus. 429 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 16/2007 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 3.9.2007 klo 19.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 429 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

KAAVIN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kunnanhallitus KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10/2017 KOKOUSAIKA 12.6.2017 klo 17.00-17.38 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Miettinen Eino, puheenjohtaja Räsänen Jorma,

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodelle 2008

Kunnanhallitus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Kunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodelle 2008 PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 21/2007 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 24.10.2007 KOKOUSAIKA Maanantai 29.10.2007 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 536 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

205 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 205 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

205 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 205 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 13/2015 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 13.8.2015 KOKOUSAIKA Maanantai 17.8.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = )

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

Kunnan virasto, kokoushuone. Terhi Niinikoski Hannu Kolehmainen. Markku Rantala

Kunnan virasto, kokoushuone. Terhi Niinikoski Hannu Kolehmainen. Markku Rantala PORNAISTEN KUNTA Leirikeskustoimikunta KOKOUSAIKA Tiistai 16.11.2010 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnan virasto, kokoushuone Seppo Yrtti

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2014 Tarkastuslautakunta 2013-2016. AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55. Kunnanviraston kokoushuone AIKA 29.4.2014 klo 15.00 15.55 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna (poissa), tilalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius,

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokouspöytäkirja nro 3/2013 Tarkastuslautakunta Sivu 13 Kokousaika Keskiviikko 22.5.2013 klo 9.00 15.30 Kokouspaikka Harjulinna, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 9 Arviointikertomus vuodelta

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 1/2017 Kunnanhallitus Kuntakehitysjaosto KOKOUSAIKA Keskiviikko 23.8.2017 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 153 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

Kunnanhallitus. 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 153 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 7/2009 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.3.2009 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 147 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, käynti ovesta K. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Pornaisten Yhtenäiskoulu, käynti ovesta K. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 8/2015 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 25.9.2015 KOKOUSAIKA Torstai 1.10.2015 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, käynti ovesta K KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite

Lisätiedot

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30

Parikkalan kunta Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokouspöytäkirja nro 2/2013 Rakennuslautakunta Sivu 30 Kokousaika Torstai 13.6.2013 klo 18.00-18.40 Kokouspaikka Teknisen toimiston kokoushuone, Petäjikönkatu 2 Saapuvilla olleet jäsenet (ja merkintä siitä,

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 12.3.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna poissa, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 27.4.2016 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja poissa vpj. Mäenpää Jonna, paikalla varajäsen Jari Rantanen Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta. 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle SISÄLLYSLUETTELO 9/2016 Tekninen lautakunta Kokousaika Keskiviikko 28.9.2016 klo 17.00 17.57 Kokouspaikka Kuntala, kakkossali Asiat sivu nro 47 Ehdotus käyttötalouden talousarvioksi vuodelle 2017... 77

Lisätiedot

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone

MYRSKYLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 Tarkastuslautakunta AIKA klo Kunnanviraston kokoushuone AIKA 8.12.2015 klo 15.00 Paikka Osallistujat: Kunnanviraston kokoushuone Sirkku Uljas, puheenjohtaja vpj. Mäenpää Jonna Yngve Bergman, jäsen Markku Fabritius, jäsen Jukka Panu, jäsen Muut osallistujat:

Lisätiedot

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16

MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13. Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 MÄNTYHARJUN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Rakennuslautakunta AIKA 03.03.2015 klo. 16:30 17:00 PAIKKA Kunnantalo, kaavoittajan huone ASIAT Otsikko Sivu 6 Tilinpäätös 2014 / Rakennuslautakunta 16 7 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 28.3.2014. 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Tekninen lautakunta 28.3.2014. 26 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 4/2014 Päivämäärä Tekninen lautakunta 28.3.2014 KOKOUSAIKA Tiistai 1.4.2014 klo 18.00 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 26 Kokouksen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 21 Elinkeinotoimikunta 27.11.2017 AIKA 17:00-19:30 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 23 12 ELINKEINOTOIMEN NEUVONTAPALVELUJA

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. 131 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Pöytäkirjan tarkastajien valinta

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. 131 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 10/2016 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 11.11.2016 KOKOUSAIKA Torstai 17.11.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

124 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 124 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

124 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 124 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 6/2018 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Keskiviikko 28.3.2018 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 124 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat

YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010. Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 6/2010 Kokousaika 26.8.2010 klo 18.30-18.55 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Niittytie 3 Käsiteltävät asiat KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2017 11 Elinkeinotoimikunta 06.09.2017 AIKA 17:10-19:50 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 5 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 13 6 ELINKEINOTOIMEN NEUVONTAPALVELUJA

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2013. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2013. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 8/2013 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 20.8.2013 KOKOUSAIKA Keskiviikko 28.8.2013 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 86

Lisätiedot

89 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 89 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

89 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 89 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 6/2017 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 24.3.2017 KOKOUSAIKA Torstai 30.3.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 89

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus Liite MUUTOKSENH

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus Liite MUUTOKSENH Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 3.2.2015 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Salon seudun koulutuskuntayhtymän hallituksen pöytäkirja on nähtävänä kuntayhtymän toimistossa hallituksen päätöksen hall 13/ mukaisesti.

Salon seudun koulutuskuntayhtymän hallituksen pöytäkirja on nähtävänä kuntayhtymän toimistossa hallituksen päätöksen hall 13/ mukaisesti. Salon seudun koulutuskuntayhtymän hallituksen pöytäkirja on nähtävänä kuntayhtymän toimistossa hallituksen päätöksen hall 13/2017 125 mukaisesti. Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 16.2.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 17.5.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 1.3.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 5.5.2015 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 7.11.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1

LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 LEMPÄÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 Tarkastuslautakunta 07.05.2015 AIKA 07.05.2015 klo 15:35-20:50 PAIKKA Sosiaali- ja terveystoimen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 28 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki, Pornainen

Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki, Pornainen PORNAISTEN KUNTA Vapaa-aikalautakunta KOKOUSAIKA Torstai 13.12.2011 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄ- SENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki,

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 2.5.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 2/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 1.2.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 6.2.2007 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 26 Kokouksen

Lisätiedot

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen.

1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen. Rakennuslautakunta 18.5.2016 41 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 3 / 2016 Kokousaika 18.5.2016 klo 15.00 15.30 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone ASIAT 1. 27 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 15.11.2016 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

154 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 154 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

154 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 154 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 7/2019 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 28.3.2019 KOKOUSAIKA Maanantai 1.4.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 154

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 21.5.2013 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 15.4.2014 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 16.3.2010 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011. Kunnanvaltuusto Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 6/2011 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 22.8.2011 KOKOUSAIKA Maanantai 29.8.2011 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 47 Kokouksen

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 3.6.2014 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

154 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 154 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

154 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 154 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 7/2019 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 1.4.2019 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 154 Kokouksen laillisuuden ja

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 3.3.2015 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

91 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

91 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 91 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 7/2016 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 4.4.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 91 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 8/2018 Ympäristölautakunta Sivu 116 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 18.9.2018 klo 18.30 19.48 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 2/2015 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.2.2015 klo 15:00 16:46 Paikka Ulvilan kaupungintalo, kokoustila K1-K2 Käsitellyt asiat: Pykälä Asia Sivu 5 6 7 Teknisen toimen taloudellisten

Lisätiedot

Kuntayhtymä OIKAISUVAATIMUSOHJEET JA VALITUSOSOITUS Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 6.6.2017 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Tekninen lautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 8/2014 Päivämäärä Tekninen lautakunta 12.11.2014 KOKOUSAIKA Tiistai 18.11.2014 klo 17.15 18.35 KOKOUSPAIKKA Mika Waltari koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 51 Kokouksen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/ ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 114 Kunnanhallitus 04.03.2015 AIKA 17:45-17:49 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 62 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 116 63 ERON MYÖNTÄMINEN MIRA YLETYISELLE

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta 15.01.2018 AIKA 15.01.2018 klo 12:00-15:00 PAIKKA Sodankyläntie 1 A KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 3/2018 Ympäristölautakunta Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET Tiistai 10.4.2018 klo 18.30 19.22 Isonkyrön virastotalo, kunnanhallituksen kokoushuone

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 24.01.2017 klo 11:05-11:15 Paikka Kaupungintalo, Vallinkoski (138) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema

Kirkonkylän palo- ja pelastusasema PELKOSENNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU KOKOUSAIKA Maanantai 23.04.2012 klo 18.00 18.55 KOKOUSPAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELTÄVÄT ASIAT Pykälä Sivu Asia 26 49 27 49 28 49

Lisätiedot

22 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Ylijoen alueen omakotitonttien kampanjahinnoittelu

22 37 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen Ylijoen alueen omakotitonttien kampanjahinnoittelu PORNAISTEN KUNTA KOKOUSKUTSU 4/2017 Lähettämispäivä Kunnanvaltuusto 19.4.2017 KOKOUSAIKA Tiistai 25.4.2017 klo 18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvaltuuston istuntosali KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Seuraava

Lisätiedot

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo

Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/ Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Ulvilan kaupunki Pöytäkirja 5/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 10.09.2019 klo 14:00-16:35 Paikka Kokoushuone K1-K2, Ulvilan kaupungintalo Käsitellyt asiat Pykälä Asia Sivu 22 Kaupungin talouskatsaus 3 23

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tikkanen Joija (17.30 alkaen) Ruskeepää Mika Saarinen Maria

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Tikkanen Joija (17.30 alkaen) Ruskeepää Mika Saarinen Maria PORNAISTEN KUNTA Kunnanhallitus kuntakehitysjaosto KOKOUSAIKA Keskiviikko 25.10.2017 klo 17.00-19.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) KOKOUSPÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

Kunnanhallitus 12.3.2014. 79 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus 12.3.2014. 79 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 5/2014 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 12.3.2014 KOKOUSAIKA Maanantai 17.3.2014 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = 9)

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2007. Perusturvalautakunta Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 9/2007 Päivämäärä Perusturvalautakunta 12.9.2007 KOKOUSAIKA Tiistai 18.9.2007 klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 116 Kokouksen

Lisätiedot

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4

KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN 20 ATERIAPALVELUN MAKSUT 1.4.2014 LUKIEN 3 21 ASIOITA TIEDOKSI (LIITE) 4 PERUSTURVAJAOSTO PÖYTÄKIRJA 3/2014 Kokousaika 9.4.2014 klo 18.30 20.35 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnantalo, Lapinjärventie 20A, Kirkonkylä KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

Lisätiedot

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00

Aika Maanantai klo 15:04 Keskiviikko klo 22:00 SALON SEUDUN KOULUTUS- PÖYTÄKIRJA Hallitus 12/2017 Kokoustiedot Aika Maanantai 28.8.2017 klo 15:04 Keskiviikko 30.8.2017 klo 22:00 Paikka Sähköpostikokous Käsiteltävät asiat: 116 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Aksels Tuulikki Jäsen

Aksels Tuulikki Jäsen PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2013 11 Tarkastuslautakunta 2009-2012 AIKA 29.04.2013 klo 14:00-15:00 PAIKKA Pyhtään kirjasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Saarinen Sami Varapuheenjohtaja Aksels Tuulikki

Lisätiedot

Vapaa-ajanlautakunta. Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki. 46 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Vapaa-ajanlautakunta. Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki. 46 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Asialista 5/2012 Vapaa-ajanlautakunta KOKOUSAIKA Torstai 27.9.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Vapaa-aikatoimen toimisto Pankki KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 46 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 6/2012 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 22.3.2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 108 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1

KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 KOKKOLAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2019 1 Tarkastuslautakunta 2017-2020 AIKA 11.04.2019 klo 16:00-18:19 PAIKKA D 1.7 SISÄLLYSLUETTELO Sivu 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 40 Pöytäkirjan tarkastajat

Lisätiedot

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 6/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Maanantai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Maanantai 29.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö Janne Ranta Maija-Liisa Pakisjärvi

Lisätiedot

39 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 39 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

39 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 39 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 3/2017 Lähettämispäivä Kunnanhallitus 16.2.2017 KOKOUSAIKA Maanantai 20.2.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 39

Lisätiedot

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4/2006. Kunnanvaltuuston istuntosali. 41 80 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4/2006. Kunnanvaltuuston istuntosali. 41 80 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 4/2006 Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 29.5.2006klo 18.30 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvaltuuston istuntosali 41 80 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1

Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 Savitaipaleen kunta Pöytäkirja 2/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika Paikka 28.03.2019 klo 15:00-17:00 Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Kuntayhtymä Oikaisuvaatimusohje Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus klo 17:00-17:39 Liite MUUTOKSENHAKUK

Kuntayhtymä Oikaisuvaatimusohje Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus klo 17:00-17:39 Liite MUUTOKSENHAKUK Kuntayhtymä Oikaisuvaatimusohje Salon seudun koulutus- Kokouspäivämäärä Pykälä Sivu kuntayhtymä Hallitus 4.9.2018 klo 17:00-17:39 Liite MUUTOKSENHAKUKIELLOT Kieltojen Perusteet Seuraavista päätöksistä

Lisätiedot

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA

PELLON KUNTA 4/2018 Tarkastuslautakunta AIKA Tiistai klo Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA AIKA Tiistai 14.5.2018 klo 9.00 PAIKKA Pellon kunnanvirasto, valtuustosali TARKASTUSLAUTA- KUNTA MUUT OSALLISTUJAT Yliviivattu=pois Varsinainen jäsen Jari Vanha pj. Johannes Juuso vpj. Marja-Leena Kyrö

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 6/2018 38 Tarkastuslautakunta Kokousaika 10.09.2018 klo 12:00-12:45 Kokouspaikka Kirjolan koulu, Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 23 Ajankohtaisasiat

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 30.4.2014. 31 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Tekninen lautakunta 30.4.2014. 31 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 5/2014 Päivämäärä Tekninen lautakunta 30.4.2014 KOKOUSAIKA Tiistai 6.5.2014 klo 17.35 19.15 KOKOUSPAIKKA Parkkojan koulu KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu 31 Kokouksen

Lisätiedot

Pöytäkirja tarkastetaan 8.3. kunnantalolla

Pöytäkirja tarkastetaan 8.3. kunnantalolla PORNAISTEN KUNTA Leirikeskustoimikunta KOKOUSAIKA Tiistai 6.3.2018 kello 17.30-18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Isojärven leirimaja Jokinen Eija-Sisko

Lisätiedot

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta. vuosille

Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi. Pöytäkirjan tarkastajien valinta. vuosille PORNAISTEN KUNTA Kokouskutsu 9/2016 Sivistyslautakunta Lähettämispäivä 20.10.2016 KOKOUSAIKA Torstai 27.10.2016 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Pornaisten Yhtenäiskoulu, Yläkoulu-rakennus, K-ovi KÄSITELTÄVÄT ASIAT

Lisätiedot

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54

1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen Työjärjestyksen hyväksyminen 54 Rakennuslautakunta 16.10.2018 52 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 5 / 2018 Kokousaika 16.10.2018 klo 15.00 15.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone. ASIAT 1. 39 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnanhallitus. 460 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Kunnanhallitus. 460 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen PORNAISTEN KUNTA Sisällysluettelo 20/2008 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 3.11.2008 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 460 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden ja päätösvaltaisuuden SAVUKOSKEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2018 1 Keskusvaalilautakunta 05.09.2018 AIKA 05.09.2018 klo 16:00-16:15 PAIKKA Savukosken kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 19 Kokouksen avaus sekä laillisuuden

Lisätiedot

Asialista/ Pöytäkirja. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 22 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4

Asialista/ Pöytäkirja. Kaupunginhallituksen kokoushuone. Pykälä Asia Sivu. 22 SOTE-valmistelun kansallinen tilanne 4 Asialista/ Pöytäkirja Nro 5/2015 1 Kokoustiedot Kokousaika kello 12.35 13.30 Kokouspaikka Kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Pykälä Asia 21 Kokouksen avaus 3 22 SOTE-valmistelun kansallinen

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 13.01.2017 Aika 13.01.2017 klo 14:00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2013 Kokousaika 09.04.2013 klo 18.00 18.27 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Kunnanhallituksen kokoushuone KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN TOTEAMINEN PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot