TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 1/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Keväthanget odottavat taas Susikyrössä kerhoviikolla

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 1/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Keväthanget odottavat taas Susikyrössä kerhoviikolla"

Transkriptio

1 TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 1/2015 Keväthanget odottavat taas Susikyrössä kerhoviikolla

2 LOGIN JOHTOKUNTA 2015: Paavo KRAMSU Marja KOSKINEN Sirkka-Liisa HIRVONEN Christer FORSBERG Anja KYLÄVALLI Markku MÄÄTTÄNEN Pekka KALLIO puheenjohtaja vpj susiyhdyshenkilö koulutus (ät) paavo.kramsu(ät)pp.inet.fi anna-marja.koskinen(ät)elisanet.fi sirkka-liisa.hirvonen(ät)hotmail.fi ch.forsberg(ät)hotmail.com anjakylavalli(ät)gmail.com mkj.maattanen(ät)gmail.com TOIMIHENKILÖT: Pirkko IHAMO Irma RYTKÖLÄ Else-Maj SUOLINNA Inkeri TIIRIKAINEN Kari IHAMO Paul PAKARINEN emäntä sihteeri, jäsensihteeri rahastonhoitaja apuemäntä turvallisuus, Koirasaaren Isid tiedotus, Login Tarinat pirkko.ihamo(ät)pp.inet.fi irma.rytkola(ät)gmail.com else-maj.suolinna(ät)pp.inet.fi inkeri.tiirikainen(ät)pp.inet.fi kari.ihamo(ät)pp.inet.fi paul.pakarinen(ät)pp.inet.fi LOGIN SÄHKÖPOSTIOSOITE: tunturikerhologi(ät)gmail.com LOGIN POSTI: Lauklähteenkatu 6 B 41, Turku LOGIN TILINRO: Nordea IBAN: FI BIC: NDEAFIHH Maksujen suoritus tilille edellyttää viitenumeron käyttöä. Tarvittaessa saat sen rahastonhoitajalta. TUNTURILADUN KOTISIVUT: niiden alta löytyvät myös Login kotisivut, ja sieltä löytyy tarkempaa ja ajantasaisempaa tietoa tulevista tapahtumista, sekä tarinoita menneeltä ajalta. Toivo II osoite: Itäinen Pitkäkatu 42, käynti pihan puolelta (Kupittaankadulta). Kerhon toiminnasta muistutetaan myös maanantain Turun Sanomien Yhdistykset-palstalla. Seuraa palstaa viikoittain! Tapahtumista tiedotetaan myös sähköpostitse. Jos et ole vielä jakelun piirissä, niin ilmoita sihteerille sähköpostiosoitteesi. Huom! Suomen Ladun kautta jäseneksi ilmoittauduttaessa annettu sähköpostiosoite ei toistaiseksi tule automaattisesti Login postitusrekisteriin. Ilmoita se siis erikseen. Jos sähköpostiosoitteesi on muuttunut niin muista ilmoittaa myös siitä. Jos haluat jatkossa Aviisan vain sähköpostin liitteenä, niin ilmoita siitäkin viestillä kerhon sähköpostiin.

3 HYVÄT LOGILAISET! Taas on vuosi päättynyt ja alkamassa on uusi toimintavuosi Kerhomme syyskokous on hyväksynyt kerhon uudet säännöt, jotka antavat meille paremmat edellytykset mahdollistaa toiminta myös tulevaisuudessa. Aloita tähän Aviisaan tutustuminen heti vastuuhenkilöistä ja esitä heille omia toivomuksiasi kerhon toimintaan, etenkin teiltä uusilta jäseniltä toivoisin yhteydenottoja. Kulunut vuosi 2014 oli kerhollemme hyvä osoitus talkootyön voimasta, kun kunnostimme Leijan kämpän ja saimme Koirasaaren kämppään vuokra-aikaa runsaasti lisää. Suuri Kiitos talkoolaisille vielä, ja myös Leijankorven Yhteismetsälle talkootyön järjestämisestä! Toivottavasti tapaamme sankoin joukoin heti tammikuun tapahtumassa Korpihiihto Koirasaaressa. Tämä tapahtuma kätkee sisällensä runsaasti talvista retkeilyä Kurjenrahkan kansallispuistossa, näemme runsaasti eri eläinten jälkiä, hyvällä tuurilla myös jälkien tekijöitä. Mielestäni tällaiset ulkoilutapahtumat antavat paljon ja toivonkin että uudemmatkin jäsenet lähtisivät mukaan. Jos sinulla on kulkuvaikeuksia tapahtumapaikalle kerro niistä ilmoittautumisen yhteydessä, sillä moni meistä ottaa mielellään kyytiläisiä yhteisiin harrastuksiin. Koirasaaren kämppä on ollut Tunturikerho Login hallinnassa yli kolmekymmentä vuotta ja kerholaiset ovat talkootyönä kunnostaneet ja pitäneet kämpän hyvässä kunnossa. Jos sinulla on epätietoisuutta kämpän sijainnista niin Koirasaaren kämpän osoite on Koirasaarentie 230, Mynämäki. Muistakaahan kirjoittaa myös Tarinoihin omia kokemuksia, niitä on meidän toistenkin mukava lukea ja elää hauskat hetket kanssasi. Viettäkäämme liikunnallinen joulunaika ja toivotaan uudelta vuodelta hyviä ulkoilukelejä. Toivoo! Paavo TOIMINTAMUISTIO 2015 (henkilöiden yhteystiedot, joille kehoitetaan ilmoittautumaan, löytyvät pääosin sivulta 2) Tammikuu Kaamoshiihdot Saariselällä. Ilmoittautuminen päättyi jo syksyllä 2014, mutta Paavolta voi vielä joulukuussa kysellä josko mukaan mahtuisi. Jos haluat mukaan niin OTA PIKAISESTI YHTEYTTÄ! la Unohtumaton ilta klo 16 Turun Konserttisalissa Kulttuuria tarjolla! Sinitakkien soittokunta konsertoi ja solisteina on mm. Login oma tenori Pertti Keihäs ja joukko muita tuttuja turkulaisia laulumiehiä ja mieskuoroja. Luvassa on siis perinteistä turkulaista mieslaulantaa. Tilaisuuteen on varattu 20 lippua á 20. Ilmoittaudu Paula Jukalalle puh to mennessä. Häneltä saat myös tilinumeron mihin voit lippusi maksaa. la-su Perinteinen korpihiihto Koirasaaressa Molempina päivinä hiihdellään lähimaastossa jos lunta on, muuten patikoidaan. Yhteisruokailun omakustannushintaan saat jos ilmoittaudut Paavolle tai Pirkolle viikkoa ennen.

4 Helmikuu to Kerhoilta Toivo II:ssa klo Tietokirjailija Harri Ahonen Tampereelta kertoo Pohjois-Skandinavian vaelluskulttuurista ja reiteistä. Hän on kirjoittanut Pohjois-Skandinavian vaellusreitit -nimisen kirjan, mitä hän myös paikan päällä myy omistuskirjoituksen kera. su to Login synttärit klo 18:30 alkaen Ispoisten uimarannan saunalla. Nyt on mahdollisuus kokeilla avanto-uintia ja saunoa, mutta pakko ei ole. Paikalle pääsee bussilla nro 13. Kerho tarjoaa synttärikahvit ja kakut. Ilmoittautuminen Pirkolle kahvituksen takia viimeistään viikkoa aikaisemmin. Maaliskuu 1.3 Huovinretki Säkylässä Lähdetään yhdessä laturetkelle! Kyytien tähden ilmoittaudu Else-Majlle. la-su Ulkoilupäivät Koirasaaressa Kokoonnumme klo 10 Koirasaaren kämpällä. Tehdään hiihtoretkiä Kurjenrahkan kansallispuiston avosoilla, aurinkoisilla keväthangilla. Päiväretkieväät mukaan. Illalla saunan lämmössä palaudutaan päivän rasituksista. Kämpällä järjestetään yhteisruokailu omakustannushintaan viikkoa ennen Pirkolle ilmoittautuneille. to Kerhoilta Toivo II:ssa klo 18:30 Tunturiladun kerhoasiainhoitaja Kari Halinen tulee kertomaan Tunturiladun toiminnasta. Kannattaa tulla kuuntelemaan, mitä kaikkea Tunturilatu yhdistyksenä voi tarjota, ja myös kertomaan mitä itse odotat siltä. Kari on jo kiertänyt esittäytymässä useissa kerhoissa, nyt on siis Login vuoro. pe Teatteria Logomossa Kvartetti klo 19:00 Taas on kulttuuria tarjolla! Logilaisille on varattu 30 lippua tähän suurta suosiota saaneeseen näytelmään. Normaalihintainen lippu 38 ja eläkeläiset 35. Esitys kestää 2 tuntia ja 10 minuuttia. Näytelmään voi tutustua netissä Sitovat ilmoittautumiset mennessä Auli Sjöberg auli.sjoberg(ät)gmail.com tai puhelimella Paula Jukala , joiden kanssa sovitaan myös maksusta. pe-su Hiihtoviikko Susikyrössä. Nyt on mahdollista päästä keväthangille upeisiin maisemiin. Voit hiihdellä lähiladuilla tai tehdä päivämatkoja tunturiin, aina Pallakselle asti. Vaellustakin suunnitellaan, ja siitä tietoa Anjalta. Matkustustapa ja hinta määräytyy osanottajamäärän mukaan. Ilmoittaudu Paavolle mennessä. Kerhon nettisivuilta, kerhoilloissa ja Paavolta saa tarkempaa tietoa kun asiat etenevät.

5 Huhtikuu to 9.4. KOKOUSKUTSU: Tunturikerho Login sääntömääräinen kevätkokous klo Toivo II:ssa Käsitellään säännöissä määrätyt asiat. Muut asiat mitkä halutaan kokouksen käsiteltäviksi, pitää toimittaa puheenjohtajalle tai sihteerille vähintään 1 viikko ennen kokousta. Kokouksen jälkeen katsellaan matkakuvia mm. Uudesta-Seelannista ja saadaan infoa kesän pyöräretkestä. la-su Tunturiladun kevätpäivät ja kokous, Kumpe järjestäjänä. Katso tarkemmin Tunturilatu-lehti. Tiedustelut esim. kyydeistä Paavolle. la Linturetki Hangon Tulliniemen Uddskatanille Lähtö Kupittaankatu 41 klo 8:00 ja paluu n. klo 17:00. Tulliniemen kärki on vasta v avautunut yleisölle. Sinne johtaa parkkipaikalta reilun 3 km mittainen polku. Niemen kärjestä avautuvat upeat merelliset näkymät ja ainakin merilintuja löytyy. Kiikarit ja eväät mukaan! Paluumatkalla poiketaan kahville. Matka tehdään tilausbussilla (kerhon sponsoroima hinta 10 per hlö peritään bussissa) jos lähtijöitä on riittävästi, muussa tapauksessa kimppakyydillä! Ilmoittauduttava viimeistään Paavolle. Toukokuu la 2.5. Retkeillään geokätköilyn merkeissä Kurjenrahkan kansallispuistossa. Kokoonnutaan Koirasaaren kämpällä klo 10.00, mistä lähdetään etsimään kätköjä lähimaastosta. Paula Mannerjoki tulee opastamaan. Tiedustelut ja ilmoittautumiset mennessä Paavolle, jonka kanssa sovitaan myös kimppakyydeistä. to-su Perinteinen Helapyöräily Reitti kulkee Turku-Pöytyä-Masku-Turku, kokonaismatka n.150 km. Aloitamme Blombergin aukiolta (Kupittaan Veritas-stadionin paikoitusalue) klo Lattiamajoitusta on tarjolla ElseMajn, Marjan ja Hirvosten mökeillä, siispä makuupussit ja alustat mukaan. Pihoilla on telttapaikkojakin. Myös saunavarusteita tarvitaan. Ruokailut omakustannushintaan. Huoltoauto seuraa mukana. Ilmoittauminen Else-Majlle 7.5. mennessä. la-su Polttopuutalkoot Koirasaaressa klo alkaen. Talkooruokailu tarjotaan niille, jotka ovat viikkoa ennen ilmoittautuneet Paavolle. Talkoiden lomassa pidetään myös kevätkauden päättäjäiset. Kesäkuu Tunturiladun talkoot Susikyrössä viikolla 23 ja Susi-Kiisalla ja Susi-Talaksella viikoilla Katso tarkemmin Tunturilatu-lehti. Tiedustelut esim. kyydeistä Paavolle.

6 ti-to PYÖRÄRETKI GOTLANTIIN Lähdemme iltalaivalla Turusta Tukholmaan, josta pyöräillään Nynäshamniin ja laivalla Gotlantiin. Pyöräilemme eteläisessä Gotlannissa. Paluu samaa reittiä. Olemme Turussa 2.7. aamulla. Majoitumme leirintäalueille, jokaisella tulee olla omat tai kaverin kanssa yhteiset majoitteet ja ruuat. Telttaöitä tulee olemaan 7. Ohjelma, aikataulu ja tarkemmat kustannukset selviävät alkuvuodesta Tiedotusta tulee kerhon nettisivuille ja kerhoilloissa. Tiedustelut ja ilmoittautumiset mennessä Riitta Hoverfält (riitta.hoverfalt(ät)fimnet.fi puh ) johon mennessä maksettava ennakkomaksu 80 Tunturikerho Login tilille viitteellä 990. Tarkennettu loppulasku on maksettava mennessä. Kokonaishinta tulee olemaan noin 250, sis. laivamatkat Turku-Tukholma-Turku, hyttipaikat ja paluumatkalla ruokailun buffetpöydästä (ken haluaa), laivamatkat Nynäshamn-Visby-Nynäshamn ja pyörien kuljetuksen laivamatkoilla. Lintusaari Stora-Karlsö Gotlannin lounaisrannikolla veneretkikohteemme Huom! Kerhon ruskaviikko on Susi-Talaksella viikolla 37 ( ) Siitä tietoa tarkemmin Aviisassa 2/2015 ja kerhon tapahtumissa. TILAISUUS OSALLISTUA JOHTAJASUSIVAELLUKSEEN Jos olet kiinnostunut pitkästä hiihtovaelluksesta, niin nyt on siihen oiva mahdollisuus. Anja Kylävalli kaipaa vaellusseuraa viikoille 14 ja 15. Vaellus tapahtuu todennäköisesti UK-puistossa. Ota yhteyttä, Anjan yhteystiedot löytyvät sivulta 2!

7 SUSIASIAA: Kiinnostaako Outasusien tai Tunturi- ja Johtajasusien upeaan rääthyyn pääsy. Nyt sinulla on tilaisuus ryhtyä tuumasta toimeen. Voit päästä mukaan jo tänä vuonna, jos sinulle on jo kertynyt vähän vaelluskokemusta ja tietoa Lapista, sillä vielä ehdit tehdä anomukset alla mainitussa aikataulussa. Jos taas kokemusta ei vielä ole riittävästi, niin voit tiedustella mahdollisia tilaisuuksia kokemusten hankkimiseen ja tarvittavien suoritusten keräämiseen alla mainituilta susilta. Tietoja asiasta löytyy myös Tunturiladun www-sivuilta. Näin hakeminen tapahtuu: - toimita susianomuksesi mennessä susivaliokunnalle - suorita susihaastattelu Tunturiladun kevätpäivillä Joensuun suunnalla tai viimeistään Tunturiladun kesäpäivillä Kotkassa (tai jos ajankohta ei sovi, niin pyritään susivaliokunnan kanssa sopimaan muu ajankohta haastatteluun) Jos ilmenee jotain kysyttävää anomuskaavakkeista tai muusta asiaan liittyvästä, ota yhteyttä Anja Kylävalli tai Pirjo Jauhiainen Login susiyhdyshenkilö susivaliokunnan jäsen anjakylavalli(ät)gmail.com pirjau(ät)gmail.com KERHOILLOISSA ON MYYTÄVÄNÄ SEURAAVIA TUOTTEITA: - Login hihamerkki, tarra - Login lakki 10 - Login pienoisviiri 15 - Tunturiladun hihamerkki, pinssi, tarrat, kämppäkortti - 50v-juhlajulkaisu 15-60v-juhlajulkaisu 15 - molemmat juhlajulkaisut yhtenä pakettina 25 -juhlajulkaisuja voi tilata myös sihteeriltä Login Tarinoiden vanhempia numeroita myydään 1 /kpl

8 JÄSENILLE VUOKRATTAVIA RETKEILYVARUSTEITA: - Rinkat 3,5 /viikko (tied. Paul Pakarinen p ) - Louteet 2 /viikko - Kotavaate 3 /viikko - Trangiat 1 /viikko - Ahkiot 10 /viikko - Joukkueteltta+kamina 10 /viikko (tied Kari Ihamo p ) - Teltta kamiinalla (2 henk) 5 /viikko Myös muita varusteita voit kysellä! Maksaessasi välinevuokria käytä viitettä 13. Laita huomautussarakkeeseen nimesi/välinevuokra. MAKSUASIAA Vuoden 2015 jäsenmaksut ovat: Henkilöjäsenyys 39 (sis. kerhon osuuden 9 ) Rinnakkaisjäsenyys 32,50 (sis.kerhon osuuden 9 ) Perhejäsenyys - samassa osoitteessa asuvat perheenjäsenet 60 (sis. kerhon osuuden 12 ) Nuoriso- ja opiskelijajäsenyys: - alle 20 vuotias tai alle 29 v. opiskelija 20 (sis. kerhon osuuden 5 ) Ainaisjäsenyys myönnetään vain ikä- ja kunniasusiarvojen yhteydessä. Lisätietoja saa kerhon jäsensihteeriltä. Loka- joulukuussa liittyviltä peritään seuraavan vuoden jäsenmaksu, ja heidän jäsenyytensä alkaa heti maksupäivästä ja he saavat jäsenetuna loppuvuoden lehdet. Jäseneksi voit liittyä Tunturiladun tai Suomen Ladun nettisivujen kautta tai ottamalla yhteyttä Suomen Ladun jäsenpalveluun sähköpostitse jasenpalvelu(ät)suomenlatu.fi tai puhelimitse Jäsenyys Logissa edellyttää aina myös Tunturiladun jäsenyyttä. Jäsen-, osoite- ja yhteystietojen muutokset: Logi ja Tunturilatu saavat muutokset väestörekisterikeskuksen kautta automaattisesti, jollet ole kieltänyt tietojen antamista tai muutat ulkomaille. Ilmoita silloin muutos Suomen Ladun jäsenpalveluun..

9 TUNTURILADUN/LOGIN jäsenenä saat TUNTURILATU-lehden neljästi, LOGI-AVIISAN (toimintamuistion) kahdesti sekä LOGIN TARINAT kerran vuodessa. Jäsenet saavat myös Suomen Ladun julkaiseman LATU JA POLKU-lehden sekä oikeuden Suomen Ladun myöntämiin etuisuuksiin ja alennuksiin. MUUT MAKSUT Muut maksut Tunturikerho Logille maksetaan kerhon tilille (ks. sivu 2), KÄYTÄ VIITENUMEROA. Välinevuokrien viitenumero on 13. Sekalaisten maksujen ja lahjoitusten viitenumero on 55. Eri tilaisuuksien ja retkien maksuille ovat omat viitenumerot, älä maksa niitä em. viitenumeroilla. Rahastonhoitaja antaa viitenumeron, jos sitä ei ole Aviisassa mainittu. TUNTURIKERHO LOGIN MATKOJEN YLEISET PERUUTUSEHDOT Ennakkomaksun jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut matkasi: - ennen ilmoittautumisajan päättymistä, saat ennakkomaksun takaisin - myöhemmin kuin 30 vrk mutta viimeistään 14 vrk ennen matkan alkua, peritään 25 % matkan hinnasta. - myöhemmin kuin 14 vrk mutta viimeistään 2 pv ennen matkan alkua, peritään 50 % matkan hinnasta. - alle 2 vrk ennen matkan alkua, voidaan matkan hinta periä kokonaisuudessaan. Matkustajalla on oikeus peruuttaa matkansa ylivoimaisen syyn vuoksi. Tässä sovelletaan yleisten seuramatkaehtojen mukaisia syitä. Loman saanti/saamattomuus ei ole ylivoimainen este. Matkakohtaisesti voi olla myös erityisiä peruutusehtoja, mitkä mainitaan matkan ilmoituksen yhteydessä. Tunturilatu - erätaitoja ja elämyksiä!

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Talaksen maisemissa sinne taas syksyllä

TUNTURIKERHO LOGI AVIISA 2/2015. Tunturilatu ry:n 10. kerho. Talaksen maisemissa sinne taas syksyllä TUNTURIKERHO LOGI Tunturilatu ry:n 10. kerho AVIISA 2/2015 Talaksen maisemissa sinne taas syksyllä LOGIN JOHTOKUNTA 2015: Paavo KRAMSU Marja KOSKINEN Sirkka-Liisa HIRVONEN Christer FORSBERG Anja KYLÄVALLI

Lisätiedot

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 1/2010

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 1/2010 Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 1/2010 Kavtsi Tunturiladun kahdeksas kerho Retkeilyä vuodesta 1972 Tunturikerho Kavtsi Jäsenmäärä 2010 600 jäsentä Jäsenmaksut vuonna 2010 ovat: Yksilöjäsen 32,00 euroa

Lisätiedot

RAISION RINKKA RY JÄSENTIEDOTE 3-2014

RAISION RINKKA RY JÄSENTIEDOTE 3-2014 RAISION RINKKA RY JÄSENTIEDOTE 3-2014 1 RAISION RINKKA RY LIIKUNNAN PUOLESTA JO VUODESTA 1979 Raision Rinkka r.y.:n johtokunta ja muut toimihenkilöt vuonna 2014 Puheenjohtaja, Vapepa Mirkka Karikoski Meriläntie

Lisätiedot

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 4/2012

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 4/2012 Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 4/01 Kavtsi Tunturiladun kahdeksas kerho Retkeilyä vuodesta 197 Tunturikerho Kavtsi Jäsenmäärä 575 jäsentä Jäsenmaksut vuonna 013 ovat: Yksilöjäsen 38,00 euroa Perhejäsenmaksu

Lisätiedot

Puheenjohtajan kynästä

Puheenjohtajan kynästä 1 TAPAHTUMAT Tampereen Taivaltajat ry:n tiedotuslehti 39. vsk. No 3/11, 1.6.2011 Päätoimittaja: Toimitus: Taitto: Anna-Maija Rae Jari-Pekka Isotalo Tapani Jantunen Anna-Maija Rae Ilmoitushinnat vuonna

Lisätiedot

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 4/2010 Kavtsi Tunturiladun kahdeksas kerho Retkeilyä vuodesta 1972 Tunturikerho Kavtsi Jäsenlehti Väärti Lehti ilmestyy neljästi vuodessa. Painos 600 kpl. Taitto: Jaakko

Lisätiedot

I It. www.lapinkavijat.net. HSL N:o 123 2120 11

I It. www.lapinkavijat.net. HSL N:o 123 2120 11 i I It www.lapinkavijat.net HSL N:o 123 2120 11 raptililfiuljä SIHTEERI: Harry Smeds, Numrnitie 18 A 02730 Espoo, puh. 050 357 0993 Harrysme@ gmail.com IIELSINGIN SETJDT.IN LAPINKÄVIJAT RY:N JrisEf'u,Elffl.

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 28.5.2012 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Jyväskylän Versot ry:n omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle.

Lisätiedot

Toimihenkilöille tukku tietoa

Toimihenkilöille tukku tietoa 1/2009 Tuntureilta Tappioon Toimihenkilöille tukku tietoa Tunturiladun toimihenkilökoulutuksessa kahlattiin päivän aikana monta asiaa läpi. Tuntureille noustiin ja sieltä laskettiin moneen otteeseen, mutta

Lisätiedot

Latuviesti 1/2015 WWW.KARHULANLATU.NET

Latuviesti 1/2015 WWW.KARHULANLATU.NET Latuviesti 1/2015 WWW.KARHULANLATU.NET PUHEENJOHTAJAN PALSTA Vuosi on vaihtunut ja on taas aika katsoa kohti tulevaa. Lunta ja hiihtokelejä tietenkin odotellaan. Lumi toisi valoisuutta ja kauniita maisemia,

Lisätiedot

RAISION RINKKA RY JÄSENTIEDOTE 2-2015

RAISION RINKKA RY JÄSENTIEDOTE 2-2015 RAISION RINKKA RY JÄSENTIEDOTE 2-2015 1 RAISION RINKKA RY LIIKUNNAN PUOLESTA JO VUODESTA 1979 Raision Rinkka r.y.:n johtokunta ja muut toimihenkilöt vuonna 2015 Puheenjohtaja Mirkka Karikoski Meriläntie

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 4 / 2014

Jäsenlehti nro 4 / 2014 Jäsenlehti nro 4 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 2 / 2014

Jäsenlehti nro 2 / 2014 Jäsenlehti nro 2 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

Re-re-remontti-ti Niin milloin se alkaa? Eiköhän se ala silloin kun remontin tarve havaitaan.. Siitä keskustellaan

Re-re-remontti-ti Niin milloin se alkaa? Eiköhän se ala silloin kun remontin tarve havaitaan.. Siitä keskustellaan 3/2008 Re-re-remontti-ti Niin milloin se alkaa? Eiköhän se ala silloin kun remontin tarve havaitaan.. Siitä keskustellaan ja monen vaiheen jälkeen päästään toteuttamaan. Niin vain kävi että viime kesäksi

Lisätiedot

Kevätpäivät Satakunnassa

Kevätpäivät Satakunnassa Kevätpäivät Satakunnassa 2/2005 Sisäsivuilla Kevättalven odotettu tapahtuma, Tunturiladun kevätpäivät kokosi maaliskuun ensimmäisenä viikonloppuna jälleen innokasta latuväkeä yhteen. Tällä kerralla päivien

Lisätiedot

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti Retkeilyä vuodesta 1972 2/2005 Tunturikerho Kavtsi Jäsenmäärä 2005 580 jäsentä Kuluvan vuoden 2005 jäsenmaksut ovat: Ensimmäinen perheenjäsen 28 euroa Perhejäsenmaksu 45

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA JYVÄSKYLÄN VERSOT RY:N TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 23.8.2009 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Jyväskylän Versot ry:n omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle.

Lisätiedot

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 3/2012

Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 3/2012 Tunturikerho Kavtsin jäsenlehti 3/2012 Kavtsi Tunturiladun kahdeksas kerho Retkeilyä vuodesta 1972 Tunturikerho Kavtsi Jäsenmäärä 575 jäsentä Jäsenmaksut vuonna 2012 ovat: Yksilöjäsen 35,00 euroa Perhejäsenmaksu

Lisätiedot

Jäsenlehti 2011 nro: 1

Jäsenlehti 2011 nro: 1 Jäsenlehti 2011 nro: 1 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, geokätköily, hiihto, keppijumppa, lentopallo, luontouinti, maastorullaluistelu,

Lisätiedot

Jäsenlehti nro 3 / 2014

Jäsenlehti nro 3 / 2014 Jäsenlehti nro 3 / 2014 Yhteystiedot Helsingin Latu on yhdistys luonnon ja liikunnan ystäville. Lajitarjontaan kuuluvat retkeily, vaellus, hiihto, sauvakävely ja kävely, lumikenkäily, pyöräily, melonta,

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE

PARTIOLIPPUKUNTA TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE PARTIOLIPPUKUNTA MERITUULEN TIETOPAKETTI PARTIOLAISEN KOTIVÄELLE VERSIO 01.12.2014 Esipuhe Pidät kädessäsi partiolippukunta Merituulen omaa tietopakettia partiolaisen kotiväelle. Olemme keränneet tähän

Lisätiedot

Njalla seikkaili Pyreneillä

Njalla seikkaili Pyreneillä 1/2008 Njalla seikkaili Pyreneillä Tunturikerho Njalla järjesti jäsenilleen ja muille innokkaille vaeltajille Pyreneiden matkan lokakuun viimeisellä viikolla. Mukaan ilmoittautui kahdeksantoista retkeläistä

Lisätiedot

Vantaan Latu. Jäsentiedote 1 2009

Vantaan Latu. Jäsentiedote 1 2009 Vantaan Latu Jäsentiedote 1 2009 Julkaisija Vantaan Latu ry. Vallikuja 4 01280 Vantaa puh. 050 306 8967 www.vantaanlatu.com Perustettu 4.2.1965 Kansikuva Heini Enström Nuorttijoki Ruskavaellus 2008 Kuvat

Lisätiedot

MYLLYKOSKEN LATU MYLLYKOSKEN LATU RY. Jäsentiedote 1/2015. Kuvat: Hannu Halonen

MYLLYKOSKEN LATU MYLLYKOSKEN LATU RY. Jäsentiedote 1/2015. Kuvat: Hannu Halonen MYLLYKOSKEN LATU MYLLYKOSKEN LATU RY Jäsentiedote 1/2015 Kuvat: Hannu Halonen TOIMIHENKILÖT VUONNA 2015 Hallitus Puheenjohtaja Anne Mynttinen 0400 894 803, anne.mynttinen@kolumbus.fi Varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Kirjoitan näitä rivejä Kustavin Anavaisissa mökillä. Tuuli ulvoo seinissä ja

Kirjoitan näitä rivejä Kustavin Anavaisissa mökillä. Tuuli ulvoo seinissä ja Turun Latuviesti T U R U N L A T U R Y : N J Ä S E N T I E D O T E 1 / 2 0 1 4 H E L M I K U U 1 PUHEENJOHTAJAN PALSTA Kirjoitan näitä rivejä Kustavin Anavaisissa mökillä. Tuuli ulvoo seinissä ja sade

Lisätiedot

Vantaan Latu. Jäsentiedote 2010. Tuuleen nojailua Naukun huipulla.

Vantaan Latu. Jäsentiedote 2010. Tuuleen nojailua Naukun huipulla. Vantaan Latu 1 Jäsentiedote 2010 Tuuleen nojailua Naukun huipulla. Julkaisija Vantaan Latu ry. Vallikuja 4 01280 Vantaa puh. 050 306 8967 www.vantaanlatu.com Perustettu 4.2.1965 Kansikuva Johanna Mononen

Lisätiedot

Suomen Vyöhyketerapeutit ry

Suomen Vyöhyketerapeutit ry TÄSSÄ SIGNAALISSA Sivu 1. Puheenjohtajan tervehdys ja Johtokunnan esittely 1 2. Feng Shui referaatti Hyvänolon päiviltä 3 3. Kutsu Hyvänolon Päiville 19.-20.4 5 4. Kutsu Hauhon kesäpäiville 23.-24.8 6

Lisätiedot

Kesä kutsuu tuntureille

Kesä kutsuu tuntureille 2/2014 Irma Rytkölä Susikyrön rannasta avautuva maisema rentouttaa mieltä. Kesä kutsuu tuntureille Teräväpäinen Solvågtind 3 Lippu salkoon 5 Nanoqissa Marianpäivät Hetassa 8 9 Kuvernöörin tarina jatkuu

Lisätiedot

KAUHOJAT 1/14 Joensuun kauhojat ry c/o Mustavaarantie 9 a 81235 Lehtoi

KAUHOJAT 1/14 Joensuun kauhojat ry c/o Mustavaarantie 9 a 81235 Lehtoi KAUHOJAT 1/14 Joensuun kauhojat ry c/o Mustavaarantie 9 a 81235 Lehtoi Terveiset puheenjohtajalta Tämä talvi oli säiden puolesta erikoinen, hiihtokausi jäi lyhyeksi ja innokkaimmat aloittivat ulkomelontakauden

Lisätiedot