Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Salon liikuntapalvelujen hinnasto 27.7.2015 alkaen"

Transkriptio

1 Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen Vapaa-ajan lautakunta Vapaa-ajan lautakunta

2 2 (18) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset 3 Sisäinen käyttö 3 Muut toimijat tilavarauksissa 3 Alennusryhmät 4 Myytävät kortit 5 Arvokortti (myynnissä 17,50 eur, 35 eur ja 70 eur kortteja) 5 Eläkeläisliikuntakortti (hinta 40 eur) 5 Tilavuokrat 6 Rahojen palauttaminen 6 UIMAHALLI 7 JÄÄHALLI 9 LIIKUNTAHALLIT 9 Salohalli 9 Urheilutalo 10 Halikon liikuntahalli 10 Perniön liikuntahalli 11 Kiskohalli 11 Kuusjokitalo 11 ARVOKORTIT 12 KOULUJEN SALIT 12 KUNTOSALIT 12 Ollikkalan kuntosali 12 Halikon ja Perniön liikuntahallit, Salohallin kuntosalin yleisövuorot 13 Kiskon, Perttelin ja Kuusjoen kuntosalit 13 Kiikalan ja Muurlan kuntosalit 13 Särkisalon ja Suomusjärven kuntosalit 13 UIMARANNAT 14 Uimarantojen saunamaksut ja tilavuokrat 14 ULKOKENTÄT & TENNIS 14 Nurmikentät ja urheilukentät 14 Hiekkakentät 15 Ulkotenniskentät 15 Tennishalli 15 OHJATTU LIIKUNTA 15 Lapset 15 Työikäiset 15 Erityisryhmät, ikääntyneet 15 Kesätoiminta 16 MUUT LIIKUNTAPAIKAT 16 Kavilannummen motocrossrata 16 VÄLINEVUOKRAUS 16 Liikuntavälineet 16 Muut laitteet ja välineet 16 KOKOUSTILAT 17 KOULUJEN LIIKUNTASALIEN KOOT 18

3 3 (18) HINTOJEN JAOTTELU Salolaiset Salolaiset -hinnat koskevat tässä hinnastossa rekisteröityneitä salolaisia yhdistyksiä ja toimintaa, mikä tapahtuu liikuntapaikkojen aukioloaikojen puitteissa. Kaikesta yhdistysten tilojen käytöstä on ennakkoon sovittava liikuntapalvelujen kanssa. Eri tilojen hintojen kohdalla salolaiset on lyhennetty muotoon. Mahdollisesta maksuhuojennuksesta päättää erikseen vapaa-ajan lautakunta. Yhdistyshinnat koskevat ensisijaisesti liikuntasaleja ja halleja, eivätkä koske esim. jäähallia, uimahallia tai tenniskenttiä muiden kuin ko. lajien liikuntaseurojen osalta. Uimahallin sisäänpääsymaksun maksavat kaikki paitsi vesiliikuntaseurat. Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö: Mikäli kaupungin henkilökuntaa tarvitaan töihin aukioloaikojen ulkopuolella (liikuntapalvelut määrittelee tarvitaanko), peritään kaupungin ylimääräisten työvoimakustannusten kattamiseksi (mm. ylityöt ja ylimääräiset pyhätyöt) tuntihinta tilojen käytöstä aukioloaikojen ulkopuolella aina myös yhdistyksiltä. Hinnat ovat liikuntapaikasta riippumatta seuraavat: Arkipäivätunnit (klo 6-18) 20 e / tunti (+ alv. 24 %) Arki-iltatunnit (klo 18-22) 25 e / tunti (+ alv. 24 %) Yötunnit (klo 22-06) ja lauantaitunnit 35 e / tunti (+ alv. 24 %) Arkipyhät ja sunnuntaitunnit 65 e / tunti (+ alv. 24 %) Viikoittaisten käyttövuorojen jaossa kaupungin järjestämä liikuntatoiminta on etusijalla ja toisella sijalla on salolaisten yhdistysten järjestämä liikuntatoiminta. Kolmanneksi vuoroja annetaan kaupungin ja yhdistysten järjestämään muuhun toimintaan ja muiden kuin yhdistysten järjestämään liikuntatoimintaan. Sisäinen käyttö Kaupungin eri toimialojen ja hallintokuntien tekemissä liikuntatilojen varauksissa tilan hinta määräytyy sisäisestä vuokrasta vuosittain käyttötuntia kohden laskettavan tuntihinnan mukaan. Muut toimijat tilavarauksissa Muut toimijat hinnat koskevat: salolaisia yhdistyksiä ja järjestöjä silloin, kun kyseessä ei ole yhdistyksen varsinaista perustoimintaa oleva tapahtuma muita kuin Salon kaupungin oppilaitoksia (esim. Koulutuskuntayhtymän oppilaitokset, AMK:n Salon toimipiste) kuntayhtymiä yrityksiä kansallisia urheilu- ja liikuntajärjestöjä (esim. lajiliittojen järjestämät kansainväliset kilpailut, maaottelut ja turnaukset) sekä alueellisia liikuntajärjestöjä (esim. Lounais- Suomen Liikunta ja Urheilu ry)

4 4 (18) Alennusryhmät Alennukset koskevat yksityishenkilöitä, ikä ja henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä. Lapsi-alennus 6-16-vuotiaille uimahallin kerta- ja sarjakortit uimarannat Kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti o 13 v. aikuisen kanssa ja 15 v. ilman Opiskelija-alennus uimahallin kerta- ja 10-kerran sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Voimassaoleva opiskelijakortti (todennettavissa oleva kortti) Varusmies- ja siviilipalvelusmiesalennus uimahallin kertakortti kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Voimassa oleva varusmies- tai siviilipalvelusmieskortti Eläkeläisalennus uimahallin kerta- ja sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti Eläkeläiskortti (kortti, jossa teksti eläkkeensaaja tai työeläkkeen saaja, osa-aikaeläkeläisille ei myönnetä alennusta) tai henkilökortilla tms. todistettu 65 vuoden ikä. Veteraanialennus (l. hinta) uimahallin sisäänpääsymaksu kuntosalimaksu liikuntapaikkojen käyttö ohjatun liikunnan maksut Veteraanialennus koskee veteraaneja, veteraanien puolisoita ja leskiä. Oikeus etuuteen tulee osoittaa esim. Kela-kortin R- tai MR-merkinnällä. Veteraanit ja veteraanien lesket voivat vaihtoehtoisesti noutaa veteraanipajalta veteraanikortin ja näin osoittaa oikeutensa maksuttomaan palveluun Vammaisen tai liikuntaesteisen saattaja (l. hinta) uimahallin sisäänpääsymaksu Työttömien alennus uimahallin kerta- ja 10-kerran sarjakortit muiden kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Työttömyys on todistettava enintään 2 kk vanhalla maksuilmoituksella työttömyyspäivärahan tai työmarkkinatuen maksamisesta ko. henkilölle. Vaihtoehtoisesti työttömyys tulee todistaa työvoimatoimiston ja liikuntapalvelujen yhteisellä lomakkeella, jonka työvoimatoimiston virkailija vahvistaa allekirjoituksella, päivämäärällä (enintään 2 kk vanha) ja leimalla.

5 5 (18) Kelan kuntoutustuki uimahallin eläkeläisten kerta- ja sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti eläkeläisliikuntakortti Todistus määräaikaisen kansaneläkkeen saamisesta. Kotihoidontuella oleva uimahallin kerta- ja 10-kerran sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Todistus kotihoidontuen saamisesta. Myytävät kortit Kortit ovat voimassa aukioloaikojen mukaan. Poikkeavien aukioloaikojen vuoksi korttien voimassaoloaikaa ei jatketa. Uimahallin sarjakortit voimassa 2 vuotta ostopäivästä, poikkeuksena opiskelijoiden ja työttömien sarjakortit, jotka ovat voimassa 1 vuoden. Arvokortti voimassa 2 vuotta ostopäivästä. Kuntosalikortti voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Eläkeläisliikuntakortti voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Arvokortti (myynnissä 17,50 eur, 35 eur ja 70 eur kortteja) Arvokortilla maksetaan: kuntosalien kertamaksut (Halikko, Perniö ja Salohalli) 3,50 eur/krt puistojumpan kertamaksu 3,50 eur/krt Halikon liikuntahallin volttimonttu 17,50 eur sulkapallo Halikon ja Perniön liikuntahalleissa 7 eur/krt pöytätennis Salohallissa ja Perniön liikuntahallissa 7 eur/krt squash Halikon liikuntahallissa 7 eur/krt Eläkeläisliikuntakortti (hinta 40 eur) Eläkeläisliikuntakortti oikeuttaa eläkeläiset osallistumaan ikääntyneiden ohjattuihin saliliikuntaryhmiin. Korttiin sisältyy lisäksi yhden valinnaisen kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus.

6 6 (18) Tilavuokrat Tilavuokrat peritään käyttötunneittain kaikista niistä tunneista, jolloin tila on vuokraajan käytössä ja poissa muusta käytöstä. Siivouksesta voidaan laskuttaa erikseen aiheutuneiden kulujen mukaisesti, mikäli ohjeita ei ole noudatettu. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneesta vahingosta laskutetaan aina erikseen aiheutuneiden vahinkojen mukaan. Liikuntapalveluilla on oikeus laskuttaa käyttäjiä sellaisista varatuista vuoroista, joita ei ole käytetty eikä ole ilmoitettu niiden käyttämättä jättämisestä liikuntapalveluille viimeistään maksuttomien vuorojen osalta 3 vrk ja tapahtumissa 21 vrk ennen varausta. Peruuttamatta jätetyistä vuoroista voidaan periä hinnaston mukainen ko. tilan vuokrahinta ( toimijat -hinta). Mikäli varausta ei peruta 21 vrk ennen tapahtumaa, liikuntapalveluilla on oikeus laskuttaa tapahtuman tilavuokrasta 25 %:n varausmaksu. Mikäli vuoron varaaja / käyttäjä menettelee vuoron haun yhteydessä tai vuoron käytössä epärehellisesti tai asiattomasti, on vapaa-ajan lautakunnalla oikeus päättää korvausvelvoitteesta ja vuorojen menettämisestä. Varauksen siirto kolmannelle osapuolelle on kielletty. Käyttäjien aiheuttamista hälytyskustannuksista voidaan laskuttaa hälytyksen tehneeltä 50 eur/kerta. Rahojen palauttaminen Ostettujen uimahallien sarjakorttien, arvokorttien tai kuntosalien vuosikorttien maksusuorituksia ei palauteta. Arvokortteja voi käyttää osamaksuna kurssimaksuihin (edellyttäen että kurssille on normaalisti ilmoittauduttu) tai kuntosalien vuosikortteihin, mikäli arvokorttiryhmissä tapahtuu oksia. Lääkärintodistusta vastaan korttien käyttöaikaa voidaan jatkaa enintään lääkärintodistuksen osoittaman ajan verran. Asiakkaan tulee hakea käyttöajan pidennystä ennen sarjakortin käyttöajan umpeutumista. Liikuntaryhmien osalta liikuntapalvelut voi palauttaa käyttämättä jääneen kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan ainoastaan, jos kurssista on kertoja jäljellä yli puolet. Asiakkaan tulee hakea kurssimaksun hyvitystä ennen kurssin päättymistä. Kaikki hinnastossa esitetyt hinnat on esitetty euroina.

7 7 (18) UIMAHALLI SISÄÄNPÄÄSYMAKSUT (sis. alv. 10 %) Aikuinen 6 Lapsi 6-16 v. 3 Alle 6 v. vanhempien mukana (ei koske ryhmiä) Perhelippu (sis. aikuisen ja sisaralennus -50 %) Kotihoidontuella oleva aikuinen 3 Opiskelija, opiskelijakortilla 3 Eläkeläinen, eläkeläiskortilla 3 Varusmies tai siviilipalvelumies, kortilla 3 Sotaveteraanit, rintamamiestunnuksella Vaikeavammaisen tai liikuntaesteisen saattaja Salon kaupungin koulut ja päiväkodit (kaikki ohjaajat ja avustajat maksutta) 2 alv 10% Työttömät, ei aikarajoitusta 3 Hintoihin sisältyy kuntosalin käyttö (alaikäraja 15 v., aikuisen kanssa 13 v.) SARJAKORTIT (sis. alv. 10 %) Sarjakortit ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä tai siihen asti kunnes lapsen ikäraja ylittyy. Opiskelijoiden ja työttömien sarjakortit ovat voimassa 1 vuoden. Älykortti (lunastetaan ensimmäisellä ostokerralla) 4 Aikuinen, 10 kpl 55 Aikuinen 25 kpl 125 Aikuinen 50 kpl 220 Aikuinen 100 kpl 400 Opiskelija, eläkeläinen, lapsi 10 kpl 27 Opiskelija, eläkeläinen, lapsi 25 kpl 60 Eläkeläinen, lapsi 50 kpl 110 Työttömät, 10 kpl 27 Alennettujen ryhmien on todistettava oikeus alennukseen aina pyydettäessä. VUOSIKORTIT (sis. alv. 10 %) Hinta euroina Älykortti (lunastetaan ensimmäisellä ostokerralla) 4 Aikuisten vuosikortti, voim. 1v. ostopäivästä 450 Eläkeläisliikuntakortti 40 Lasten 6-16 v. vuosikortti, voim. 1 v. ostopäivästä 200

8 8 (18) MUUT MAKSUT (sis. alv. 24 %) Uimapuvun vuokra 2 Pyyheliinan vuokra 2 Suojatossut/pari 0,3 Kertakäyttöpefletit / kpl 0,3 Kadonnut tai rikottu avainkortti 5,0 Kadonnut avain 8,0 TILAVARAUKSET, LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) yhdistysten ohjattu toiminta Lasten allas, 1/2 allas 15 / t + sis.pääsymaksut Hyppyallas 100 / t + sis.pääsymaksut Kilpa-allas 100 / t + sis.pääsymaksut Terapia-allas tai muu vesivoimistelualue 25 / t + sis.pääsymaksut 1 radan (25 m) vuokra 15 / t + sis.pääsymaksut Liikuntasali 130 m2, ilman uintia 15 / t MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Yläkerran liikuntasali luentotilana 25 / t OHJATTU LIIKUNTATOIMINTA (sis. alv. 10 %) Lasten uimakoulut, kurssimaksu * 3,5 / krt Aikuisten uimakoulut, kurssimaksu * Vauvauinti kurssimaksu * (sis. 2 vanhempaa + lapsi) Perheuinti kurssimaksu * (sis. 2 vanhempaa + lapsi) Koko kansan vesijumppa Vesivoimistelu, kerta- ja kurssimaksu* Vesivoimistelu, opisk., eläk., työtön, kerta- ja kurssimaksu * Kuntosalikurssit aikuiset kurssimaksu * Kuntosalikurssit eläk, opisk, työtön kurssimaksu * Tilausryhmät (esim. yrityksille) vesivoimistelu tai muu vesiliikunta.** Laskutetaan väh. 10 hlöä 6,5 / krt 8 / krt 8 / krt, toinen lapsi 2 uintimaksulla 6,5 / krt 4 / krt 6,5 / krt 4 / krt 8 / t / hlö * Suurin osa ryhmistä on kurssimuotoisia ryhmiä, joissa osallistumismaksut kerätään koko kurssin osalta kurssin alkaessa, kurssimaksu määräytyy toimintakertojen perusteella, esim. 8 kertaa = 8 x kertamaksu. ** Liikuntaryhmän ohjauksen hintaan sisältyy käytetty liikuntatila ja -välineet

9 9 (18) JÄÄHALLI LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) jääliikuntaseurat Käyttökorvaus 130 / t työvoimakust. (kts. 150 / t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3) Jään käyttö normaalin jääkauden 1200 / vrk 1200 / vrk ulkopuolella Yleisöluistelu ilmoitettuina aikoina yksityishenkilöille MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ, ilman jäätä (sis. alv. 24 %) Käyttökorvaus (jääkauden ulkopuolella) 30 / t 100 / t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö 40 / t 135 / t MUUT MAKSUT (sis. alv. 10 %) Kentän reunuksen purku ja pystytys LIIKUNTAHALLIT Salohalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) Palloilusali 1/3 osa Koko palloilusali (sis m2 ja tarpeen mukaan yleisurheilualue) Koko halli 40 / t 120 / t tai 1000 / vrk 140 / t tai 1200 / vrk Tanssisali 20 / t Kuntosali 25 / t Yleisurheilualue 30 / t Pöytätennis 3,50 / t arvokortilla Golflyöntipaikka / Heittopaikka 3,50 / t arvokortilla työvoimakust. (kts. Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3) kts. s. 3 MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Palloilusali 1/3 osa 35 / t 60 / t Koko palloilusali ja yleisurheilutila 60/t tai 600/vrk 140 /t tai 1200/vrk Koko halli 80/t tai 800/vrk 160/t tai 1600/vrk Koko halli, aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö 160 / t 320 / t Kokoustila 15 / t Sauna salivuoron yhteydessä 15 /t 30 / t

10 10 (18) Urheilutalo LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) Palloilusali ½ 20 / t Koko palloilusali (627 m2) 40/t tai 350/ vrk Koko liikuntahalli (ei sis. saunaa) 400 / vrk Peilisali (120 m2) 10 / t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö työvoimakust. (kts. s. 3) kts. s. 3 MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Palloilusali ½ 25 / t 40 / t 30/t tai 50/t tai Koko palloilusali 300/vrk 500/vrk koko halli 400 / vrk 600 / vrk Koko halli, aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö 80 / t 110 / t 20/t tai Peilisali, sisältää keittiön käytön 150/vrk Alakerran kokoustila ilman saunaa 10 / t Sauna + kokoustila (Salohallin aukioloaikojen mukaan) 25/t 25/t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3. Halikon liikuntahalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) Palloilusali 1/3 15 / t Koko palloilusali (870 m2) 45/t tai 450/vrk Koko liikuntahalli 500 / vrk Tanssisali (100 m2) 10 / t Squash / kenttä 7 / t Sulkapallo / kenttä 7 / t Voimistelumonttu 17,50 / t arvokortilla työvoimakust. (kts. Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3) ei vuokrata MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 24 %) Aulatila 10 / t Koko palloilusali 40 / t 50 / t Koko liikuntahalli 400 / vrk 500 / vrk 50/t tai 500/vrk 60/t tai 600/vrk

11 11 (18) Perniön liikuntahalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) Palloilusali 1/3 15 / t Koko palloilusali (792 m2) 35/t tai 350/vrk Koko liikuntahalli 400 / vrk Peilisali (90m2) 7 / t Sulkapallo / kenttä 7 / t Pöytätennis 3,50 / t arvokortilla Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö työvoimakust. (kts. s. 3) ei vuokrata MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 24 %) Kokoustila 10 / t Koko palloilusali 40/t tai 400/vrk 50/t tai 500/vrk Koko liikuntahalli 50 / t 60 / t 500 / vrk 600 / vrk Sauna salivuoron yhteydessä 15 / t 15 / t Kiskohalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) Palloilusali ½ 15 / t Koko palloilusali (560 m2) 30/t tai 300/vrk Sulkapallo / kenttä 7 / t MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Koko palloilusali Kuusjokitalo 30/t tai 250/vrk 40/t tai 300/vrk LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) Palloilusali ½ 15 / t Koko palloiluhalli (627 m2) 30/t tai 200/vrk MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) 30 / t tai 250 / vrk 40 / t tai 300 / vrk

12 12 (18) ARVOKORTIT (sis. alv 10 %) Kuntosalien kertamaksut (Halikko, Perniö, Salohalli), puistojumppa, volttimonttu (Halikko), sulkapallo (Halikko, Perniö), pöytätennis (Salohalli ja Perniö), golflyönti (Salohalli) ja squashmaksu (Halikko), myydään 17,50 e, 35 e ja 70 e kortteja. Kortit ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä. kuntosali ja puistojumppa 3,50 / krt, volttimonttu 17,50 / t, 7 / t KOULUJEN SALIT YLI 600 m2 SALIT (l. Salon lukio) ½ sali liikuntakäyttö 15 / t koko sali liikuntakäyttö 30 / t muu kuin liikuntakäyttö (sis. alv. 24 %) 40/t tai 350/vrk 50/t tai 400/vrk YLI 300 m2 SALIT Liikuntakäyttö 15 / t Muu kuin liikuntakäyttö 25/t tai 35/t tai 250/vrk 300/vrk m2 SALIT Liikuntakäyttö 10 / t Muu kuin liikuntakäyttö 15/t tai 20/t tai 150/vrk 200/vrk ALLE 200 m2 SALIT Liikuntakäyttö 7 / t Muu kuin liikuntakäyttö 10 / t 15 / t KUNTOSALIT 100 / vrk 150 / vrk Ollikkalan kuntosali KÄYTTÖMAKSUT (sis. alv 10 %) Painimatto tai tatami yhdistyksille, 10 / t Vuosikortti aikuiset 110 Vuosikortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 60 Älykortti (lunastetaan ensimmäisellä ostokerralla) 4 10 kerran sarjakortti aikuiset 35 (voimassa 2 v. ostopäivästä) 10 kerran sarjakortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset (voimassa 1 v. ostopäivästä) 20

13 13 (18) Halikon ja Perniön liikuntahallit, Salohallin kuntosalin yleisövuorot KUNTOSALIN KÄYTTÖMAKSUT (sis. alv 10 %) Kertamaksu kaikki Yksityishenkilöt 3,50 / krt arvokortilla Vuosikortti aikuiset 100 Vuosikortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 55 Kiskon, Perttelin ja Kuusjoen kuntosalit LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) yksityishenkilöt Vuosimaksu aikuiset 65 Vuosimaksu v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 36 Kulkulätkä (Kuusjoki ja Kisko) 10 Kiikalan ja Muurlan kuntosalit LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) yksityishenkilöt Vuosimaksu aikuiset 50 Vuosimaksu v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 30 Särkisalon ja Suomusjärven kuntosalit LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) yksityishenkilöt Vuosikortti aikuiset 35 Vuosikortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 20 Vuosikortit ja -maksut ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä ko. kuntosaleissa aukioloaikojen mukaan Kiskon ja Kuusjoen kuntosaleissa sähköinen kulkulätkä ostetaan omaksi eikä sitä tarvitse palauttaa Alennus ei koske osa-aikaeläkeläisiä vuotiaat voivat käyttää kuntosaleja itsenäisesti, vuotiaat vanhemman kanssa (molemmat maksavat), alle 13 v. eivät voi käyttää kuntosaleja.

14 14 (18) UIMARANNAT Uimarantojen saunamaksut ja tilavuokrat yksityishenkilöt Saunamaksut, sis. alv 24 % Aikuiset, kertamaksu 3 Lapset 6-16 v. kertamaksu 1,50 Alle 6-vuotiaat lapset ja sotaveteraanit Kokoustilat, sis. alv. 24 % & Kokoustila Härjänvatsa (aukioloaikana kesällä) 20 / t Kokoustila Nummijärvi, Varvojärvi, Naarjärvi (aukioloaikana kesällä) 25 / t Saunat, sis. alv. 24 % & Kokkilan sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 43,40 / t Nummijärven sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 37,20 / t Varvojärven sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 24,80 / t Härjänvatsan ja Naarjärven sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 18,60 / t Märynummen sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 12,40 / t Saunat (talviuinnin järjestäjille alv 0 %) & Kokkilan sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 35 / t Nummijärven sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 30 / t Varvojärven sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 20 / t Härjänvatsan ja Naarjärven sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 15 / t Märynummen sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 10 / t Vuokrahinnat eivät sisällä siivousta, vaan vuokraajan tulee huolehtia siivouksesta. ULKOKENTÄT & TENNIS Nurmikentät ja urheilukentät LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis alv. 10 %) Keskusurheilukenttä, Urheilupuisto 60 / t Keskusurheilukenttä, pelkkä juoksurata 30 / t Lämmitettävä tekonurmi, 1/2 kenttä 50 / t Lämmitettävä tekonurmi, koko kenttä 90 / t Tekonurmi, kesäaika (ei lämmitystä), 1/2 kenttä 20 / t Tekonurmi, kesäaika (ei lämmitystä), koko kenttä 30 / t Nurmikentät Urheilupuisto 50 / t Muut urheilu-/nurmikentät, joissa pukutilat ja suihku 35 / t Urheilu-/Nurmikentät, joissa pukutilat, ei suihkua 30 / t Urheilu-/nurmikentät ilman pukutiloja 25 / t

15 15 (18) Nurmikenttien ja keskusurheilukentän osalta muusta kuin liikuntakäytöstä päätetään erikseen vapaa-ajan lautakunnassa. Hiekkakentät Liikuntatilaisuudet (sis. alv 10 %) kentät, joissa pukutilat ja suihkut 20 / t Liikuntatilaisuudet (sis. alv 10 %) kentät, joissa ei suihkua 15 Muut tilaisuudet (sis. alv 24 %) 50 / t 50 / t Ulkotenniskentät tennisseura (sis. alv 10 %) Massakentät, (ei yksityisille) 10 / t Vakiovuoro kesäkausi / (1 t / vko, sis. vähintään 20 t) 60 / kesäkausi Muut tennis- ja koripallokentät Tennishalli yksityiset (sis. alv 10 %) Kaupungin päivävuorot (klo 8-16) 8 / t Kaupungin ilta- ja viikonloppuvuorot (klo 16 >, la-su) 12 / t Kenttien viivojen tekemisestä laskutetaan 25 E / t ellei kyseessä ole liikuntakäyttö OHJATTU LIIKUNTA Lapset (sis. alv 10 %) Lasten ohjattu saliliikunta, kurssimaksu* Vammaisratsastus (ei kuljetusta) Vanhempi + lapsi saliliikunta Työikäiset (sis. alv 10 %) Työikäisten ohjattu liikunta (pois lukien uimahalli), kurssimaksu* Työttömien ja opiskelijoiden ohjattu liikunta (pois lukien uimahalli), kurssimaksu* Kuntosaliohjelmat Lihaskuntotestit Liikuntaryhmän ohjaus, lajiin tutustuminen (ei vesiliikunta) Erityisryhmät, ikääntyneet (sis. alv 10 %) Eläkeläisliikuntakortti, 1 vuosi (saliliikunta ja uimahalli)** Vammaisratsastus (ei kuljetusta) 2,5 / krt 6 / krt 3,5 / krt 4,5 / krt 3 / krt 25 / hlö 25 / hlö 60 / t /ohjaaja 40 / vuosi 8,5 / krt

16 16 (18) Kesätoiminta (sis. alv 10 %) Puistojumpat Lasten urheilukoulut (ulkona, säävaraus) Perheliikuntakerhot 3,50 / krt arvokortilla (ks. liikuntahallit s. 10), 30 / kausi Rantauimakoulut, kurssimaksu* 3,50 / krt * Ohjatun liikunnan ryhmät ovat kurssimuotoisia ryhmiä, joissa osallistumismaksut kerätään koko kurssin osalta kurssin alkaessa, kurssimaksu määräytyy toimintakertojen perusteella, esim. 8 kertaa = 8 x kertamaksu. ** Eläkeläisliikuntakortti oikeuttaa eläkeläiset osallistumaan ikääntyneiden ohjattuihin saliliikuntaryhmiin, lisäksi yhden valinnaisen kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus. Kortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä. ** Vesijumpista maksetaan erikseen molempien korttien osalta uimahallin hinnaston mukaan. MUUT LIIKUNTAPAIKAT Kavilannummen motocrossrata (sis. alv 10 %) salolaiset ja salolaisten moottoriurheiluseurojen jäsenet ulkopaikkakuntalaiset kertamaksu 7 / krt 12 / krt vuosimaksu 70 / kausi 120 / vuosi VÄLINEVUOKRAUS Liikuntavälineet (sis. alv 24 %) 1-3 vrk 4-7 vrk Lumikengät 10 / pr 20 / pr Retkiluistimet 10 / pr 20 / pr Pesäpallotarvikkeet 30 Lehmijärven vaellusreitin kartta 1 Frisbeegolfkorit 10/kori, 40/7 kpl 20 /kori Frisbeekiekot (20 kpl) 5 /10 kpl 10/10 kpl Curlingsetti 10 / setti 20 / setti Muut laitteet ja välineet (sis. alv. 24 %) Maalikamera 70 / vrk Moottorikelkka ja latuhöylä, ilman polttoainetta 20 / t Siirrettävä katsomo 1 kpl 20 / vrk Naulakot, 1 kpl 20 / vrk 20 / vrk Suojamatto, 1 kpl 10 / rulla 10 / rulla

17 17 (18) Esiintymislava (Halikon liik. halli) Kadonnut avain / vrk Kadonnut exec-avain 30 Kadonnut sähköinen avain 30 (myös yhdistyskäyttö) KOKOUSTILAT (sis. alv. 24 %) Kajalan kentän kokoustila 15 / t Muurlan Kiistatupa 10 / t kts. Salohallin, Urheilutalon ja uimarantojen kokoustilat ko. liikuntapaikkojen kohdalta

18 18 (18) KOULUJEN LIIKUNTASALIEN KOOT YLI 600 m2 SALIT Salon lukio iso sali 682 m2 YLI 300 m2 SALIT Salo Alhaisten koulun liikuntasali 358 m2 Salo Hermannin koulu liikuntasali 313 m2 Salo Keskustan koulun liikuntasali 364 m2 Salo Meritalon koulun liikuntasali 360 m2 Salo Moision koulun liikuntasali 375 m2 Salo Ollikkalan koulun liikuntasali 353,7 m2 Salo Pajulan koulun liikuntasali 360 m2 Halikon Armfeltin koulun liikuntasali 360 m2 Muurlan koulun liikuntasali 420 m2 Pertteli Kaivolan koulun liikuntasali 450 m2 Suomusjärven koulun liikuntasali 368 m m2 SALIT Salo Hermannin koulu juhlasali 253 m2 Salo Karjaskylän koulun liikuntasali 252 m2 Salo Tupurin koulun liikuntasali 267 m2 Salo Sirkkulan koulun liikuntasali 210 m2 Halikko Marian koulun liikuntasali 212 m2 Halikko Mustamäen koulun liikuntasali 288 m2 Kiikala Komisuon liikuntahalli 300 m2 Perniön lukion liikuntasali 240 m2 Perniön yhteiskoulun sali 209 m2 Pertteli Inkereen koulun sali 299 m2 Särkisalon koulun liikuntasali 275 m2 ALLE 200 m2 SALIT Salon lukio tanssitila n. 120 m2 Perniö Kirkonkylän koulun sali 180 m2 Pertteli Hähkänän koulun liikuntasali 100 m2

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2014 alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2014 alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2014 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 12.9.2013 Vapaa-ajan lautakunta 19.12.2013 Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 2 (17) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.1.2012 lähtien

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.1.2012 lähtien Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.1.2012 lähtien 2 (16) 3 (16) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset 3 Sisäinen käyttö 3 Muut toimijat 3 Tilavuokrat 4 Rahojen palauttaminen 5 UIMAHALLI 6 JÄÄHALLI

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.8.2015 alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.8.2015 alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.8.2015 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 12.9.2013 Vapaa-ajan lautakunta 19.12.2013 Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 Vapaa-ajan lautakunta 4.6.2014 2 (21) 3 (21) SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.9.2012 alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.9.2012 alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.9.2012 alkaen 2 (17) 3 (17) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset 3 Sisäinen käyttö 3 Muut toimijat 3 Tilavuokrat 4 Rahojen palauttaminen 5 UIMAHALLI 6 JÄÄHALLI

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 7.7.2016 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 Vapaa-ajan lautakunta 4.6.2014 Vapaa-ajan lautakunta 17.3.2016 Vapaa-ajan lautakunta 19.5.2016 ( ohjatun liikunnan osalta

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.6.2017 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 17.3.2016 Vapaa-ajan lautakunta 19.5.2016 Vapaa-ajan lautakunta 16.6.2016 Vapaa-ajan lautakunta 18.5.2017 2 (19) SISÄLLYSLUETTELO

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 Vapaa-ajan lautakunta 4.6.2014 2 (19) 3 (19) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset 3 Sisäinen käyttö 3 Muut toimijat

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.7.2011 lähtien

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.7.2011 lähtien Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.7.2011 lähtien Liikunta- ja nuorisolautakunta 18.5.2011 49 2(19) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 JÄÄHALLI 8 LIIKUNTAHALLIT 9 KUNTOSALIT 12 UIMARANNAT 14 ULKOKENTÄT

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKAT UIMAHALLIT IMPIVAARAN UIMAHALLI. UINTIMAKSUT, alv. 8 % KUNTOSALIMAKSUT/alakerran sali, alv. 8% OHJATTU TOIMINTA, alv.

LIIKUNTAPAIKAT UIMAHALLIT IMPIVAARAN UIMAHALLI. UINTIMAKSUT, alv. 8 % KUNTOSALIMAKSUT/alakerran sali, alv. 8% OHJATTU TOIMINTA, alv. UIMAHALLIT IMPIVAARAN UIMAHALLI LIIKUNTAPAIKAT UINTIMAKSUT, alv. Alennusryhmään kuuluvat: Aikuinen 4 Opiskelija, kortilla Lapsi 7-16 v. 2 Eläkeläinen (ei osa-aika), kortilla Alle 7v. vanhempien mukana

Lisätiedot

LIIKUNTAHINNASTO 2014

LIIKUNTAHINNASTO 2014 LIIKUNTAHINNASTO 2014 Liikuntapaikkojen hinnat 1.1.2014 alkaen Tarkennettu hinnasto 9.4.2014 Yleiset ehdot 1. Urheiluseurojen hinnat Urheiluseurojen hinnat koskevat nokialaisia rekisteröityneitä urheilu-

Lisätiedot

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %)

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %) Kansalaistoiminnan ltk 8.6.2010, liite 24/2010 Kansalaistoiminnan lautakunta 18.1.2011 9 Kansalaistoiminnan lautakunta 3.6.2014 36 Kansalaistoiminnan lautakunta 4.11.2014 77 1 HYVINVOINNIN EDISTÄMISPALVELUT

Lisätiedot

Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 %

Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 % Liikuntapalveluiden hinnasto Kentät Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Aikuiset 17,00 27,00 A-juniorit ja nuoremmat 9,00 12,00 Kaupunginosaseurat ja kylätoimikunnat

Lisätiedot

Liikuntapaikkojen käyttöhinnasto 1.6.2015 alkaen Alv sisältyy hintoihin, liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet/vuokrat 24 %

Liikuntapaikkojen käyttöhinnasto 1.6.2015 alkaen Alv sisältyy hintoihin, liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet/vuokrat 24 % Liikuntapaikkojen käyttöhinnasto 1.6.2015 alkaen Alv sisältyy hintoihin, liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet/vuokrat 24 % Ulkoliikuntapaikat (kentät, ladut) Hänninkenttä, kesäkausi Harjoitukset Aikuiset

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat 2015 RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2)

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat 2015 RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2) VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2015 Maksut sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tilavaraukset tulee peruuttaa vähintään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamattomasta vuorosta

Lisätiedot

VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013

VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013 VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2013 LIIKUNTAPALVELUT Liikunta- ja harrastuspaikat (sis.alv) RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Myllytien nyrkkeilysali (280m2) 600,00 Harjulan voimailusali (180m2) 400,00

Lisätiedot

KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO

KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO 1.1.2016 KARKKILAN VAPAA-AIKALAUTAKUNTA HINTOJEN MÄÄRÄYTYMINEN Karkkilalaiset liikunta- ja nuorisoyhdistykset - hinnat koskevat rekisteröityneitä Karkkilalaisia

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO KENTÄT Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Harjoitukset, Ottelut, kilpailut, Mikkeliläiset rekisteröidyt urheiluseurat Aikuiset 20,00 30,00 A-juniorit ja nuoremmat

Lisätiedot

sis.alv RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2) 420,00

sis.alv RYHMÄ 1 (kuukausivuokra /kk) Harjulan voimailusali (180m2) 420,00 VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2014 Maksut sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tilavaraukset tulee peruuttaa vähintään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamattomasta vuorosta

Lisätiedot

Hinnasto 1.8.2015 alk.

Hinnasto 1.8.2015 alk. Liikuntapalvelut Hinnasto 1.8.2015 alk. Uimahalli Veteraanit ja alle 5-vuotiaat veloituksetta Aikuisten uinti * ma ja to klo 11-13 ja ma-pe klo 13-15 alennettu maksu Alle 18-vuotiaiden uinti Eläkeläisten

Lisätiedot

Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 %

Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 % Liikuntapalvelut Kentät Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Aikuiset 17,00 27,00 A-juniorit ja nuoremmat 9,00 12,00 Kaupunginosaseurat ja kylätoimikunnat 35,00 35,00

Lisätiedot

1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Vakiovuorot - paikalliset urheiluseurat, nuorisoyhdistykset, erityisliikuntaryhmät,

1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Vakiovuorot - paikalliset urheiluseurat, nuorisoyhdistykset, erityisliikuntaryhmät, NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUJEN MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN Nuoriso- ja liikuntalautakunta 15.5.2014 34 /Liite nro 8 1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Veroton Alv Verollinen - mikäli toimintaan liittyy erityinen

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2014 ALKAEN Sisäliikuntapaikkojen vuokrat Kuntosalien käyttömaksut Ohjaus- ja muut palvelut - 1 - YLÖJÄRVEN SISÄLIIKUNTAPAIKKOJEN VUOKRAUS Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2.alkaen

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2.alkaen SAVONLINNA VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2.alkaen Jäähalli Kaupungin koulut ja päiväkodit Muut koulut sis.alv 26,50 /h 60,00 /h Jääurheilua harrastavat seurat : 1.9.-31.3. 45,50 /h Juniorit

Lisätiedot

Liikuntapalvelut. Hinnasto 1.10.2015 alkaen

Liikuntapalvelut. Hinnasto 1.10.2015 alkaen Liikuntapalvelut Hinnasto 1.10.2015 alkaen SASTAMALAN KAUPUNKI Aarnontie 2 A, PL 23, 38201 SASTAMALA, puh. (03) 521 31, faksi (03) 5213 4099 sastamala@sastamala.fi, etunimi.sukunimi@sastamala.fi, Y-tunnus

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2. alkaen. sis. alv. Jäähalli. Kaupungin koulut ja päiväkodit. 26,50 /h. Muut koulut.

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2. alkaen. sis. alv. Jäähalli. Kaupungin koulut ja päiväkodit. 26,50 /h. Muut koulut. VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2. alkaen Jäähalli Kaupungin koulut ja päiväkodit Muut koulut sis. alv 26,50 /h 60,00 /h Jääurheilua harrastavat seurat (1.9. - 31.3.) 45,50 /h Juniorit (alle

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO 1.1.2015 alkaen Sisäliikuntapaikkojen vuokrausohje sekä vuokrat: - Kurun urheilutalo - Koulujen liikuntasalit - Urheilutalo ja uimahalli Urheilutalon muut maksut ja tilavuokrat:

Lisätiedot

Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut 1.8.2015

Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut 1.8.2015 Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut 1.8.2015 Loviisan kaupunki Vapaa-aikatoimi Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut Tämä hinnasto astuu voimaan 1.8.2015 Kaikkia Loviisan kaupungin

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Liikunta. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Liikunta. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT Liikunta Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana HINNASTON OHJEET HINNASTON OHJEET JA MAKSUET RYHMÄ LUOKITUS Paikalliset kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoyhdistykset

Lisätiedot

PIRTEYTTÄ PÄIVIIN -ELÄKELÄISLIIKUNTAKORTTI

PIRTEYTTÄ PÄIVIIN -ELÄKELÄISLIIKUNTAKORTTI PIRTEYTTÄ PÄIVIIN -ELÄKELÄISLIIKUNTAKORTTI kevät 2018 Pirteyttä päiviin kortti, 1 vuosi 40 Kortti on saanut uuden nimen ja uudistetun ilmeen! Korttia myydään eläkeläisille, mutta ei osa-aikaeläkeläisille.

Lisätiedot

Liikuntatilojen ja toiminnan hinnasto 1.1.2015

Liikuntatilojen ja toiminnan hinnasto 1.1.2015 Liikuntatilojen ja toiminnan hinnasto 1.1.2015 Orimattilan kaupunki Liikuntapalvelut Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 14.10.2014 134 LIIKUNTATILOJEN JA TOIMINNAN MAKSUT 1.1.2015 Sisällysluettelo URHEILUTALO...

Lisätiedot

HINNASTO Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut. Voimassa alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana

HINNASTO Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut. Voimassa alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO 2016 Voimassa 29.8.2016 alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 12.5.2016 Hinnastoa päivitetty 2.5.2017 vapaa-aikalautakunnan

Lisätiedot

Muut* mm. kaupungin ulkopuoliset urheiluseurat, yritykset, yksityiset henkilöt

Muut* mm. kaupungin ulkopuoliset urheiluseurat, yritykset, yksityiset henkilöt LIIKUNTAPAIKKAMAKSUT Muut* mm. kaupungin ulkopuoliset urheiluseurat, yritykset, yksityiset henkilöt Sisällys Liikuntapaikkamaksut... 1 Jääurheilukeskus... 2 Hiihtoalueet... 3 Kentät... 4 Hiekkakentät...

Lisätiedot

25,60 27,90 28,50 Päiväkäyttö ns. vapaat vuorot (ma-pe ) 25,60 27,90 28,50

25,60 27,90 28,50 Päiväkäyttö ns. vapaat vuorot (ma-pe ) 25,60 27,90 28,50 VAPAA-AIKATOIMEN VUOKRAT JA MAKSUT 2013, esitys Jäähalli Kaupungin koulut ja päiväkodit koulut 2012 2013 23,60 25,70 26,50 53,40 58,20 60,00 Jääurheilua harrastavat seurat (1.9. - 31.3.) 39,50 43,10 44,50

Lisätiedot

Liikuntapalvelut. Hinnasto alkaen

Liikuntapalvelut. Hinnasto alkaen Liikuntapalvelut Hinnasto 1.8.2016 alkaen SASTAMALAN KAUPUNKI Aarnontie 2 A, PL 23, 38201 SASTAMALA, puh. (03) 521 31, faksi (03) 5213 4099 sastamala@sastamala.fi, etunimi.sukunimi@sastamala.fi, Y-tunnus

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 Vapaa-ajan lautakunta 4.6.2014 Vapaa-ajan lautakunta 17.3.2016 2 (19) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset 3

Lisätiedot

Kuluttajaviraston suositusten mukaan alle 8-vuotiaat uimahalleihin vain aikuisen valvonnassa. Uimahallien vuosikorttien käyttö max. 1 krt/pv.

Kuluttajaviraston suositusten mukaan alle 8-vuotiaat uimahalleihin vain aikuisen valvonnassa. Uimahallien vuosikorttien käyttö max. 1 krt/pv. UIMAHALLIT Kotkan uimala Katariina, Puistotie 9-11, 48100 KOTKA, puh. 234 4590 Karhulan uimahalli, Karhulantie 46, 48600 KOTKA, puh. 234 5415 Kuluttajaviraston suositusten mukaan alle 8-vuotiaat uimahalleihin

Lisätiedot

Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO 2015. Voimassa 31.8.2015 alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana

Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO 2015. Voimassa 31.8.2015 alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO 2015 Voimassa 31.8.2015 alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 19.3.2015 LIIKUNTAPALVELUT Liikuntatilat ja -alueet Liikuntatilojen

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 Vapaa-ajan lautakunta 4.6.2014 Vapaa-ajan lautakunta 17.3.2016 2 (19) 3 (19) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset

Lisätiedot

EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 Vaalipäivänä äänestäneiden lukumäärä (alustava tieto) Lukumääriin ei lasketa ennakkoon äänestäneitä

EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 Vaalipäivänä äänestäneiden lukumäärä (alustava tieto) Lukumääriin ei lasketa ennakkoon äänestäneitä EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 äänestäneiden 001 Kaupungintalo äänestävät EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 äänestäneiden 002 Salon lukio äänestävät EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 äänestäneiden

Lisätiedot

VIHDIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.8.2013 ALKAEN

VIHDIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.8.2013 ALKAEN VIHDIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TAKSAT 1.8.2013 ALKAEN Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. UIMAHALLI UIMAHALLIMAKSUT Veloituksetta veteraanit ja alle 5-vuotiaat - Aikuisten uinti 4,-

Lisätiedot

Salon kaupungin liikuntapalvelut. Kunnon asialla

Salon kaupungin liikuntapalvelut. Kunnon asialla Salon kaupungin liikuntapalvelut Kunnon asialla Liikuntaopas kesä 2011 1 Kesä liikuttaa Tähän oppaaseen on koottu kattavasti kesän 2011 liikunta-aktiviteetteja, aina ohjatusta liikunnasta uimarantoihin.

Lisätiedot

Tilat, joita voidaan antaa yhdistysten käyttöön vuorojakoperiaatteella

Tilat, joita voidaan antaa yhdistysten käyttöön vuorojakoperiaatteella Tilat, joita voidaan antaa yhdistysten käyttöön vuorojakoperiaatteella Salon kaupunki 2702/10.03.02.03.00/2013 Tilan nimi ja osoite Alhaisten koulu Koulukatu 3 Hajalan koulu Vanha Turuntie 896 25240 Hajala

Lisätiedot

Liikuntapalvelut. Hinnasto alkaen

Liikuntapalvelut. Hinnasto alkaen Liikuntapalvelut Hinnasto 1.8.2016 alkaen SASTAMALAN KAUPUNKI Aarnontie 2 A, PL 23, 38201 SASTAMALA, puh. (03) 521 31, faksi (03) 5213 4099 sastamala@sastamala.fi, etunimi.sukunimi@sastamala.fi, Y-tunnus

Lisätiedot

Liikuntapalveluiden hinnasto alkaen (hinnat sis. arvonlisäveron)

Liikuntapalveluiden hinnasto alkaen (hinnat sis. arvonlisäveron) Sivistyslautakunta 97 22.06.2016 Liikuntapalveluiden maksut 1.8.2016 alkaen SIVLTK 97 Kunnan hallintosääntö 47: Lautakunta päättää toimialansa irtaimen omaisuuden vuokrauksesta ja muusta käytettäväksi

Lisätiedot

Kylpylän pääsymaksut

Kylpylän pääsymaksut Sivistyslautakunta 82 17.06.2015 Liikuntapalveluiden maksut 1.8.2015 alkaen SIVLTK 82 Kunnan hallintosääntö 47: Omaisuuden myynti, osto ja vuokraus: Lautakunta päättää toimialansa irtaimen omaisuuden vuokrauksesta

Lisätiedot

Salon kaupungin liikuntapalvelut. Liikuntaopas

Salon kaupungin liikuntapalvelut. Liikuntaopas Salon kaupungin liikuntapalvelut Liikuntaopas Kevät 2015 1. Liikuntapalveluiden terveiset Ylös, ulos ja lenkille! Näillä sanoilla Niilo Tarvajärvi aina päätti suositut Tervetuloa aamukahville -radiolähetyksensä

Lisätiedot

Tämä hinnasto astuu voimaan uimahallipalveluiden ja Karhulan Keskuskentän kuntosalin osalta 1.3.2015 ja muilta osin 1.6.2015 alkaen.

Tämä hinnasto astuu voimaan uimahallipalveluiden ja Karhulan Keskuskentän kuntosalin osalta 1.3.2015 ja muilta osin 1.6.2015 alkaen. KOTKAN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT HARJOITUSVUOROMAKSUT, TILAVUOKRAT JA PALVELUMAKSUT Tämä hinnasto astuu voimaan uimahallipalveluiden ja Karhulan Keskuskentän kuntosalin osalta 1.3.2015 ja muilta osin 1.6.2015

Lisätiedot

Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO Voimassa alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana

Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO Voimassa alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO 2016 Voimassa 29.8.2016 alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 12.5.2016 LIIKUNTAPALVELUT Liikuntatilat ja -alueet Liikuntatilojen

Lisätiedot

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2014 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 25 06 2014 64

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2014 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 25 06 2014 64 1 S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2014 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 25 06 2014 64 Maksut löytyvät alkaen sivulta Koulut ja kansalaisopisto 2 Lukion aineopiskelijan kurssimaksu

Lisätiedot

VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä

VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä 1 VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT 1.7.2010 alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä 1. UIMAHALLI UINTIMAKSUT, kertamaksut ilman alv:tä Aikuinen 4.00 (3.67) Eläkeläinen

Lisätiedot

NEIDONKEITAAN KÄYTTÖMAKSUT

NEIDONKEITAAN KÄYTTÖMAKSUT NEIDONKEITAAN KÄYTTÖMAKSUT KERTAMAKSUT AIKUISET, UINTI Aamu-uinti, ma-pe klo 6-9 3,30 Aamu-uinti; eläkeläinen, invalidi, opiskelija, työtön, varusmies, ma-pe klo 6-9 2,30 Uinti klo 9 6,60 Uinti; eläkeläinen,

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN MAKSUT ALKAEN

LIIKUNTAPALVELUIDEN MAKSUT ALKAEN LIIKUNTAPALVELUIDEN MAKSUT 1.1.2018 ALKAEN OSALLISTUMISMAKSUT OHJATTUUN TOIMINTAAN sis.alv 10 % Seniorit, soveltava liikunta salitiloissa syys-kevätkausi 45 allastiloissa syys-kevätkausi 55 salitiloissa

Lisätiedot

TURUN KAUPUNGIN LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO 2015

TURUN KAUPUNGIN LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO 2015 TURUN KAUPUNGIN LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO 2015 TURUN KAUPUNGIN LIIKUNTALAUTAKUNTA 18.11.2014 IMPIVAARAN UIMAHALLI LIIKUNTAMAKSUT, ALV 10% 1x Uinti+Kuntosali aikuinen 7,50 alennusryhmät 5,00 lapset 5-16v

Lisätiedot

Puh. (017) 182 522 Puh. (017) 182 591. KÄYTTÖMAKSUT 1.7.2010 alkaen Vapltk 16.6.2010 84

Puh. (017) 182 522 Puh. (017) 182 591. KÄYTTÖMAKSUT 1.7.2010 alkaen Vapltk 16.6.2010 84 NIIRALAN UIMAHALLI LIPPUMÄEN UIMAHALLI Hannes Kolehmaisen katu 3, 70110 KUOPIO Petosentie 8, 70820 KUOPIO Puh. (017) 182 522 Puh. (017) 182 591 KÄYTTÖMAKSUT 1.7.2010 alkaen Vapltk 16.6.2010 84 UINTIMAKSUT

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO YLEISET EHDOT 1. Urheiluseurojen hinnat Urheiluseurojen hinnat koskevat haukiputaalaisia rekisteröityjä urheiluseuroja. Ulkopaikkakuntalaisilta urheiluseuroilta veloitetaan muiden

Lisätiedot

Liikuntatilojen ja -toiminnan hinnasto

Liikuntatilojen ja -toiminnan hinnasto Liikuntatilojen ja -toiminnan hinnasto Orimattilan kaupunki Liikuntapalvelut Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 14.10.2015 134 Päivitetty Sivistys- ja vapaa-aikalutakunta 7.6.2016 62 LIIKUNTATILOJEN JA

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO 1.1.2011 ALKAEN

LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO 1.1.2011 ALKAEN LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO 1.1.2011 ALKAEN JÄÄHALLIT/KOULUKATU Harjoitusvuoromaksut (alv 9%) Hervannan jäähalli tamperelaiset urheiluseurat ja yhdistykset, tunti 12,00 tamperelaiset liikelaitokset, tunti

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana

KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana HINNASTON OHJEET HINNASTON OHJEET JA MAKSUET RYHMÄ LUOKITUS Paikalliset kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoyhdistykset

Lisätiedot

Sisällysluettelo Yhteystiedot Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot Liikuntasalit Uimahalli Ulkoliikuntapaikat Sauvosaaren urheilupuisto Tervahalli

Sisällysluettelo Yhteystiedot Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot Liikuntasalit Uimahalli Ulkoliikuntapaikat Sauvosaaren urheilupuisto Tervahalli Sisällysluettelo Yhteystiedot 3 Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot 4 Liikuntasalit 5 Uimahalli 6 Ulkoliikuntapaikat 9 Sauvosaaren urheilupuisto 10 Tervahalli 11 Sauvosali ja Nyrkkeilysali 12 Kuntotestit

Lisätiedot

Kaikissa Kotkan kaupungin hallinnassa olevissa liikuntapaikoissa harjoittelevat tai tiloja käyttävät kuuluvat tämän taksa- ja maksuluettelon piiriin.

Kaikissa Kotkan kaupungin hallinnassa olevissa liikuntapaikoissa harjoittelevat tai tiloja käyttävät kuuluvat tämän taksa- ja maksuluettelon piiriin. KOTKAN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT HARJOITUSVUOROMAKSUT, TILAVUOKRAT JA PALVELUMAKSUT Tämä hinnasto astuu voimaan 1.1.2014 alkaen. Uimahallien vuosikorttien max. käyttö 1 krt/pv. Kaikissa Kotkan kaupungin

Lisätiedot

KOTKAN KAUPUNKI YLEISKIRJE 1/2013 Liikuntapalvelukeskus Kirkkokatu 6 48100 Kotka puh. 234 5414 fax 234 5424 4.1.2013. Urheiluseurat TAKSALUETTELO

KOTKAN KAUPUNKI YLEISKIRJE 1/2013 Liikuntapalvelukeskus Kirkkokatu 6 48100 Kotka puh. 234 5414 fax 234 5424 4.1.2013. Urheiluseurat TAKSALUETTELO KOTKAN KAUPUNKI YLEISKIRJE 1/2013 Liikuntapalvelukeskus Kirkkokatu 6 48100 Kotka puh. 234 5414 fax 234 5424 4.1.2013 Urheiluseurat TAKSALUETTELO Ohessa liikuntatilojen ja -alueiden 1.6.2013 voimaantulevat

Lisätiedot

Liikuntaopas kesä 2015 kunnon asialla. Salon kaupungin liikuntapalvelut

Liikuntaopas kesä 2015 kunnon asialla. Salon kaupungin liikuntapalvelut Liikuntaopas kesä 2015 kunnon asialla Salon kaupungin liikuntapalvelut Kesä liikuttaa! Liikuntapalvelujen yhteystiedot Postiosoite Käyntiosoite Nettiosoite Sähköposti Salon kaupunki/liikuntapalvelut PL

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 Vapaa-ajan lautakunta 4.6.2014 2 (21) 3 (21) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset 3 Sisäinen käyttö 3 Muut toimijat

Lisätiedot

KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA LIIKUNTAKESKUKSEN KÄYTTÖMAKSUT

KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA LIIKUNTAKESKUKSEN KÄYTTÖMAKSUT KUNNALLINEN SÄÄDÖSKOKOELMA LIIKUNTAKESKUKSEN KÄYTTÖMAKSUT Nakkilan kunta Voimaantulo 14.11.2005 LIIKUNTAKESKUKSEN KÄYTTÖMAKSUT SISÄLLYSLUETTELO: UIMAHALLI...2 KEILAHALLI...3 VOIMAILUSALI/VANHA KUNTOSALI

Lisätiedot

LIIKUNTATILOJEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

LIIKUNTATILOJEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut LIIKUNTATILOJEN HINNASTO 2017 Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut 2 Sisällys Liikuntatilojen hinnoittelun periaatteet... 3 Liikuntatilojen hintaluokitukset ja -perusteet... 3 Hintojen perusteet... 3

Lisätiedot

Liikuntapalveluiden maksut 1.9.2014 alkaen

Liikuntapalveluiden maksut 1.9.2014 alkaen Sivistyslautakunta 79 18.06.2014 Liikuntapalveluiden maksut 1.9.2014 alkaen SIVLTK 79 Kunnan hallintosääntö 47: Omaisuuden myynti, osto ja vuokraus: "Lautakunta päättää toimialansa irtaimen omaisuuden

Lisätiedot

Liikuntapaikkojen. hinnasto 1.1. 31.12.2013. Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu

Liikuntapaikkojen. hinnasto 1.1. 31.12.2013. Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. 31.12.2013 Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu liikuntapalvelut.asiakaspalvelu(at)tampere.fi puhelin 03 5653 4300 faksi 03 5656 4889 Ratinan rantatie 1 33100 Tampere ma - pe

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Varaus- ja yhteystiedot Sisä- ja ulkoliikuntapaikat. Uimahalli. Soveltava liikunta. Nuoriso- ja liikuntatoimisto

Sisällysluettelo. Varaus- ja yhteystiedot Sisä- ja ulkoliikuntapaikat. Uimahalli. Soveltava liikunta. Nuoriso- ja liikuntatoimisto Sisällysluettelo Varaus- ja yhteystiedot Sisä- ja ulkoliikuntapaikat Liikuntasihteeri Ilkka Kotala 050 427 6460 ilkka.kotala@kemi.fi Toimistosihteeri Eija Juntunen 040 728 6507 eija.juntunen@kemi.fi Yhteystiedot

Lisätiedot

Elimäen kenttä - Keskusurheilupuisto - Korian urheilukenttä - Kuusankosken urheilupuisto - Saviniemen urheilukeskus - Valkealan urheilukenttä...

Elimäen kenttä - Keskusurheilupuisto - Korian urheilukenttä - Kuusankosken urheilupuisto - Saviniemen urheilukeskus - Valkealan urheilukenttä... LIIKUNTATILOJEN JA -TOIMINNAN MAKSUT 1.6.2013 Sisällysluettelo JÄÄHALLIT... 3 Anjalankosken jäähalli... 3 Kouvolan jäähalli... 3 Kuusankosken jäähalli - Valkealan jäähalli... 4 UIMAHALLIT... 5 Elimäen

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT

SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT KOULUT yksikkö alv 24 % Yhteensä Juhlasali Pogostan alakoulu h 7,42 1,78 9,20 Juhlasali Pogostan alakoulu vrk 45,73 10,97 56,70

Lisätiedot

Sisällysluettelo Yhteystiedot Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot Liikuntasalit Uimahalli Ulkoliikuntapaikat Sauvosaaren urheilupuisto Tervahalli

Sisällysluettelo Yhteystiedot Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot Liikuntasalit Uimahalli Ulkoliikuntapaikat Sauvosaaren urheilupuisto Tervahalli Sisällysluettelo Yhteystiedot 3 Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot 4 Liikuntasalit 5 Uimahalli 6 Ulkoliikuntapaikat 10 Sauvosaaren urheilupuisto 11 Tervahalli 12 Sauvosali ja Nyrkkeilysali 13 Kuntotestit

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO ( Alkaen)

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO ( Alkaen) YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO (1.5.2017 Alkaen) - 1 - YLÖJÄRVEN SISÄLIIKUNTAPAIKKOJEN VUOKRAUS Vuorojen hakeminen Käyttövuoroja jaetaan sekä vakituiseen että tilapäiseen käyttöön. Vakituiset

Lisätiedot

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2015 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 03 06 2015 43

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2015 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 03 06 2015 43 1 S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2015 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 03 06 2015 43 Punaisella muutokset Maksut löytyvät alkaen sivulta Koulut ja kansalaisopisto 2 Lukion aineopiskelijan

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HELMIKUUN KUULUMISET

LIIKUNTAPALVELUIDEN HELMIKUUN KUULUMISET LIIKUNTAPALVELUIDEN HELMIKUUN KUULUMISET SUOMI 100V JA LIIKUNTAUNELMAT LIIKKEELLE SALOSSA Salon liikuntapalvelut on mukana valtakunnallisessa Valo ry:n koordinoimassa Unelmat liikkeelle- konseptissa ja

Lisätiedot

Liikuntapaikkojen. hinnasto 1.1. 31.12.2014. Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu

Liikuntapaikkojen. hinnasto 1.1. 31.12.2014. Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. 31.12.2014 Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu liikuntapalvelut.asiakaspalvelu(at)tampere.fi puhelin 03 5653 4300 Ratinan rantatie 1 33100 Tampere ma - pe 8.30-15.45 Sisällys

Lisätiedot

1. Liikuntatoimenjohtajan terveiset... 3

1. Liikuntatoimenjohtajan terveiset... 3 1 1. Liikuntatoimenjohtajan terveiset Hyvinvointia, liikuntaa ja kulttuuria Tätä kirjoittaessani kaupunginvaltuusto on juuri päättänyt uudesta kaupungin organisaatiosta 1.1.2014 alkaen. Hyvinvointipalvelujen

Lisätiedot

Tilavaraukset. Monikulttuurisuusasiain neuvottelukunta 27.4.2016

Tilavaraukset. Monikulttuurisuusasiain neuvottelukunta 27.4.2016 Tilavaraukset Monikulttuurisuusasiain neuvottelukunta 27.4.2016 Tiloja, alueita ja paikkoja vapaa-ajan käyttöön Vapaasti käytettäviä tiloja - Maksutta esim. lähiliikuntapaikat ja monitoimikentät (jalkapallo,

Lisätiedot

UIMAHALLIEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

UIMAHALLIEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut UIMAHALLIEN HINNASTO 2017 Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut 2 Sisällys Liikuntatilojen hinnoittelun periaatteet... 3 Uimahallien hintaluokitukset ja -perusteet... 3 Hintojen perusteet... 3 Tilojen

Lisätiedot

Esittelijä: sivistystoimenjohtaja Niku Tuomisto

Esittelijä: sivistystoimenjohtaja Niku Tuomisto Vapaa-aikalautakunta 19 09.04.2013 Liikunta- ja nuorisotoimen tilankäyttömaksut 1.6.2013 alkaen 190/02.04.00/2013 VAPLA 19 Esittelijä: sivistystoimenjohtaja Niku Tuomisto Valmistelija / lisätietojen antaja:

Lisätiedot

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta Liite 1 85

Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta Liite 1 85 Hyvinvoinnin ja osallisuuden lautakunta 13.12.217 Liite 1 85 URPOLAN LÄMMITETTÄVÄ TEKONURMI, TALVIKAUSI 1.6.218 alkaen Korotus vuositasolla Vaikutus v. 218 harjoitus ottelu Kaikki varaukset harjoitus ottelu

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2016 Maksut sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tilavaraukset tulee peruuttaa vähintään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamattomasta vuorosta

Lisätiedot

Liikuntaopas kesä 2016 kunnon asialla. Salon kaupungin liikuntapalvelut

Liikuntaopas kesä 2016 kunnon asialla. Salon kaupungin liikuntapalvelut Liikuntaopas kesä 2016 kunnon asialla Salon kaupungin liikuntapalvelut Kesä liikuttaa! Liikuntapalvelujen yhteystiedot Postiosoite Käyntiosoite Nettiosoite Sähköposti Salon kaupunki/liikuntapalvelut PL

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUJEN KÄYTTÖMAKSUT

LIIKUNTAPALVELUJEN KÄYTTÖMAKSUT LIIKUNTAPELUJEN KÄYTTÖMAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 18.11.2015 Voimaantulopäivä KÄYTTÖMAKSUJEN PÄÄPERIAATTEET Liikuntapalveluiden peruskäyttömaksut koskevat raumalaisia rekisteröityjä

Lisätiedot

Ohessa liikuntatilojen ja -alueiden 1.3.2016 voimaan tulevat taksat.

Ohessa liikuntatilojen ja -alueiden 1.3.2016 voimaan tulevat taksat. KOTKAN KAUPUNKI YLEISKIRJE 1/2016 Liikuntapalvelukeskus Puistotie 9-11 48100 Kotka puh. 040 831 0389, fax 234 5424 26.1.2016 Urheiluseurat TAKSALUETTELO Ohessa liikuntatilojen ja -alueiden 1.3.2016 voimaan

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2016

LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2016 LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO Nuoriso- ja liikuntalautakunta 2 SISÄLLYSLUETTELO Vuokrauksen yleiset perusteet... 3 Kisapuiston urheilukeskus... 5 Vanha kenttä ja Kisapuiston hiekkatekonurmi... 6 Kimpisen, Lauritsalan

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Vapaa-aikatilat. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Vapaa-aikatilat. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT Vapaa-aikatilat Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana HINNASTON OHJEET HINNASTON OHJEET JA MAKSUET RYHMÄ LUOKITUS Paikalliset kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoyhdistykset

Lisätiedot

LIITE Ev 1, Elinvoimalautakunta KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT. Voimassa alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana

LIITE Ev 1, Elinvoimalautakunta KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT. Voimassa alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana LIITE Ev 1, Elinvoimalautakunta 27.6.2017 KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT Voimassa 1.9.2017 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana HINNASTON OHJEET HINNASTON OHJEET JA MAKSUET RYHMÄ LUOKITUS Paikalliset

Lisätiedot

ILMAJOKI-HALLI. LIIKUNTATOIMEN TAKASAT JA MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN Hyväksytty: khall. 15.12.2014, 328

ILMAJOKI-HALLI. LIIKUNTATOIMEN TAKASAT JA MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN Hyväksytty: khall. 15.12.2014, 328 LIIKUNTATOIMEN TAKASAT JA MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN Hyväksytty: khall. 15.12.2014, 328 ILMAJOKI-HALLI LIIKUNTASALI UUSI 1 / 1 -SALI TAKSA * alle 16-vuotiaat 6,80 * yli 16-vuotiaat 18,50 muiden urheiluseurojen

Lisätiedot

. Porin kaupungin vapaa-aikaviraston MAKSUT ja VUOKRAT 1.1.2016 alkaen

. Porin kaupungin vapaa-aikaviraston MAKSUT ja VUOKRAT 1.1.2016 alkaen . Porin kaupungin vapaa-aikaviraston MAKSUT ja VUOKRAT 1.1.2016 alkaen Liikuntapaikat Nuorisotilat Leirikeskukset Tilaussaunat Kokoustilat Asunto- ja venepaikat Välinevuokraus Ohjaustoiminta Porin kaupungin

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2014

LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2014 1 LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2014 Nuoriso- ja liikuntalautakunta 26.11.2013 2 SISÄLLYSLUETTELO Vuokrauksen yleiset perusteet... 3 Kisapuiston urheilukeskus... 5 Vanha kenttä ja Kisapuiston hiekkatekonurmi...

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2013

LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2013 1 LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2013 Nuoriso- ja liikuntalautakunta 10.12.2012 2 Klikkaa valitsemaasi kohdetta, niin hinnasto aukeaa suoraan haluamallesi sivulle. SISÄLLYSLUETTELO Vuokrauksen yleiset perusteet...

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO alkaen (lautakuntaversio)

LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO alkaen (lautakuntaversio) YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO 1.1.2016 alkaen (lautakuntaversio) SISÄLTÖ: YLÖJÄRVEN SISÄLIIKUNTAPAIKKOEN VUOKRAUS LIIKUNTATILOJEN VUOKRAT Uimahalli Urheilutalon palloiluhalli Urheilutalon

Lisätiedot

Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. 31.12.2015

Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. 31.12.2015 Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. 31.12.2015 Jäähallit Ohjaushinnat Uimahallit Sisäliikuntatilat Ulkoliikuntatilat Sisällys LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNOITTELUPERIAATTEET...4

Lisätiedot

Jäähallit Ohjaushinnat Uimahallit Sisäliikuntatilat Ulkoliikuntapaikat. Tampeereen kaupungin liikuntapalvelujen. Liikuntapaikkojen hinnasto

Jäähallit Ohjaushinnat Uimahallit Sisäliikuntatilat Ulkoliikuntapaikat. Tampeereen kaupungin liikuntapalvelujen. Liikuntapaikkojen hinnasto Jäähallit Ohjaushinnat Uimahallit Sisäliikuntatilat Ulkoliikuntapaikat Tampeereen kaupungin liikuntapalvelujen Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. - 31.12.2016 Sisällys Liikuntapaikkojen hinnoitteluperiaatteet...4

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2014

LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2014 LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO Nuoriso- ja liikuntalautakunta 3.12. 2 SISÄLLYSLUETTELO Vuokrauksen yleiset perusteet... 3 Kisapuiston urheilukeskus... 5 Vanha kenttä ja Kisapuiston hiekkatekonurmi... 6 Kimpisen,

Lisätiedot

Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. 31.12.2015

Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. 31.12.2015 Tampereen kaupungin liikuntapalvelujen Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. 31.12.2015 Jäähallit Ohjaushinnat Uimahallit Sisäliikuntatilat Ulkoliikuntatilat Sisällys LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNOITTELUPERIAATTEET...4

Lisätiedot

Liikuntapaikat Nuorisotilat Leirikeskukset Kokoustilat Tilaussaunat Ohjaustoiminta Välinevuokraus Asunto- ja venepaikat

Liikuntapaikat Nuorisotilat Leirikeskukset Kokoustilat Tilaussaunat Ohjaustoiminta Välinevuokraus Asunto- ja venepaikat Liikuntapaikat Nuorisotilat Leirikeskukset Kokoustilat Tilaussaunat Ohjaustoiminta Välinevuokraus Asunto- ja venepaikat Porin kaupungin vapaa-aikalautakunta 27.4.2012 1 PORIN KAUPUNGIN VAPAA-AIKAVIRASTON

Lisätiedot

Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet

Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet Tekninen lautakunta Valmistelija: Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden esimies Anu Sorvari- Happonen, anu.sorvari-happonen@salo.fi,

Lisätiedot

Inarin kunta Liikuntatoimen liikuntapaikat

Inarin kunta Liikuntatoimen liikuntapaikat Inarin kunta Liikuntatoimen liikuntapaikat Ohjeistus asiakkaalle 1.1.2014 alkaen Liikuntapaikkojen käyttömaksut (1.1.2014 alkaen) Kertalippu (Ivalo: uimahalli, sulkapallokenttä, kuntosali) 3 - alennettu

Lisätiedot

Salon kaupungin liikuntapalvelut. Liikuntaopas 2015-2016

Salon kaupungin liikuntapalvelut. Liikuntaopas 2015-2016 Salon kaupungin liikuntapalvelut Liikuntaopas 2015-2016 1. Liikuntapalveluiden terveiset Perheet liikkeelle! Jo pidemmän aikaa on niin valtakunnallisesti kuin paikallisestikin kannettu huolta lasten ja

Lisätiedot