Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Salon liikuntapalvelujen hinnasto 27.7.2015 alkaen"

Transkriptio

1 Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen Vapaa-ajan lautakunta Vapaa-ajan lautakunta

2 2 (18) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset 3 Sisäinen käyttö 3 Muut toimijat tilavarauksissa 3 Alennusryhmät 4 Myytävät kortit 5 Arvokortti (myynnissä 17,50 eur, 35 eur ja 70 eur kortteja) 5 Eläkeläisliikuntakortti (hinta 40 eur) 5 Tilavuokrat 6 Rahojen palauttaminen 6 UIMAHALLI 7 JÄÄHALLI 9 LIIKUNTAHALLIT 9 Salohalli 9 Urheilutalo 10 Halikon liikuntahalli 10 Perniön liikuntahalli 11 Kiskohalli 11 Kuusjokitalo 11 ARVOKORTIT 12 KOULUJEN SALIT 12 KUNTOSALIT 12 Ollikkalan kuntosali 12 Halikon ja Perniön liikuntahallit, Salohallin kuntosalin yleisövuorot 13 Kiskon, Perttelin ja Kuusjoen kuntosalit 13 Kiikalan ja Muurlan kuntosalit 13 Särkisalon ja Suomusjärven kuntosalit 13 UIMARANNAT 14 Uimarantojen saunamaksut ja tilavuokrat 14 ULKOKENTÄT & TENNIS 14 Nurmikentät ja urheilukentät 14 Hiekkakentät 15 Ulkotenniskentät 15 Tennishalli 15 OHJATTU LIIKUNTA 15 Lapset 15 Työikäiset 15 Erityisryhmät, ikääntyneet 15 Kesätoiminta 16 MUUT LIIKUNTAPAIKAT 16 Kavilannummen motocrossrata 16 VÄLINEVUOKRAUS 16 Liikuntavälineet 16 Muut laitteet ja välineet 16 KOKOUSTILAT 17 KOULUJEN LIIKUNTASALIEN KOOT 18

3 3 (18) HINTOJEN JAOTTELU Salolaiset Salolaiset -hinnat koskevat tässä hinnastossa rekisteröityneitä salolaisia yhdistyksiä ja toimintaa, mikä tapahtuu liikuntapaikkojen aukioloaikojen puitteissa. Kaikesta yhdistysten tilojen käytöstä on ennakkoon sovittava liikuntapalvelujen kanssa. Eri tilojen hintojen kohdalla salolaiset on lyhennetty muotoon. Mahdollisesta maksuhuojennuksesta päättää erikseen vapaa-ajan lautakunta. Yhdistyshinnat koskevat ensisijaisesti liikuntasaleja ja halleja, eivätkä koske esim. jäähallia, uimahallia tai tenniskenttiä muiden kuin ko. lajien liikuntaseurojen osalta. Uimahallin sisäänpääsymaksun maksavat kaikki paitsi vesiliikuntaseurat. Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö: Mikäli kaupungin henkilökuntaa tarvitaan töihin aukioloaikojen ulkopuolella (liikuntapalvelut määrittelee tarvitaanko), peritään kaupungin ylimääräisten työvoimakustannusten kattamiseksi (mm. ylityöt ja ylimääräiset pyhätyöt) tuntihinta tilojen käytöstä aukioloaikojen ulkopuolella aina myös yhdistyksiltä. Hinnat ovat liikuntapaikasta riippumatta seuraavat: Arkipäivätunnit (klo 6-18) 20 e / tunti (+ alv. 24 %) Arki-iltatunnit (klo 18-22) 25 e / tunti (+ alv. 24 %) Yötunnit (klo 22-06) ja lauantaitunnit 35 e / tunti (+ alv. 24 %) Arkipyhät ja sunnuntaitunnit 65 e / tunti (+ alv. 24 %) Viikoittaisten käyttövuorojen jaossa kaupungin järjestämä liikuntatoiminta on etusijalla ja toisella sijalla on salolaisten yhdistysten järjestämä liikuntatoiminta. Kolmanneksi vuoroja annetaan kaupungin ja yhdistysten järjestämään muuhun toimintaan ja muiden kuin yhdistysten järjestämään liikuntatoimintaan. Sisäinen käyttö Kaupungin eri toimialojen ja hallintokuntien tekemissä liikuntatilojen varauksissa tilan hinta määräytyy sisäisestä vuokrasta vuosittain käyttötuntia kohden laskettavan tuntihinnan mukaan. Muut toimijat tilavarauksissa Muut toimijat hinnat koskevat: salolaisia yhdistyksiä ja järjestöjä silloin, kun kyseessä ei ole yhdistyksen varsinaista perustoimintaa oleva tapahtuma muita kuin Salon kaupungin oppilaitoksia (esim. Koulutuskuntayhtymän oppilaitokset, AMK:n Salon toimipiste) kuntayhtymiä yrityksiä kansallisia urheilu- ja liikuntajärjestöjä (esim. lajiliittojen järjestämät kansainväliset kilpailut, maaottelut ja turnaukset) sekä alueellisia liikuntajärjestöjä (esim. Lounais- Suomen Liikunta ja Urheilu ry)

4 4 (18) Alennusryhmät Alennukset koskevat yksityishenkilöitä, ikä ja henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä. Lapsi-alennus 6-16-vuotiaille uimahallin kerta- ja sarjakortit uimarannat Kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti o 13 v. aikuisen kanssa ja 15 v. ilman Opiskelija-alennus uimahallin kerta- ja 10-kerran sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Voimassaoleva opiskelijakortti (todennettavissa oleva kortti) Varusmies- ja siviilipalvelusmiesalennus uimahallin kertakortti kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Voimassa oleva varusmies- tai siviilipalvelusmieskortti Eläkeläisalennus uimahallin kerta- ja sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti Eläkeläiskortti (kortti, jossa teksti eläkkeensaaja tai työeläkkeen saaja, osa-aikaeläkeläisille ei myönnetä alennusta) tai henkilökortilla tms. todistettu 65 vuoden ikä. Veteraanialennus (l. hinta) uimahallin sisäänpääsymaksu kuntosalimaksu liikuntapaikkojen käyttö ohjatun liikunnan maksut Veteraanialennus koskee veteraaneja, veteraanien puolisoita ja leskiä. Oikeus etuuteen tulee osoittaa esim. Kela-kortin R- tai MR-merkinnällä. Veteraanit ja veteraanien lesket voivat vaihtoehtoisesti noutaa veteraanipajalta veteraanikortin ja näin osoittaa oikeutensa maksuttomaan palveluun Vammaisen tai liikuntaesteisen saattaja (l. hinta) uimahallin sisäänpääsymaksu Työttömien alennus uimahallin kerta- ja 10-kerran sarjakortit muiden kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Työttömyys on todistettava enintään 2 kk vanhalla maksuilmoituksella työttömyyspäivärahan tai työmarkkinatuen maksamisesta ko. henkilölle. Vaihtoehtoisesti työttömyys tulee todistaa työvoimatoimiston ja liikuntapalvelujen yhteisellä lomakkeella, jonka työvoimatoimiston virkailija vahvistaa allekirjoituksella, päivämäärällä (enintään 2 kk vanha) ja leimalla.

5 5 (18) Kelan kuntoutustuki uimahallin eläkeläisten kerta- ja sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti eläkeläisliikuntakortti Todistus määräaikaisen kansaneläkkeen saamisesta. Kotihoidontuella oleva uimahallin kerta- ja 10-kerran sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Todistus kotihoidontuen saamisesta. Myytävät kortit Kortit ovat voimassa aukioloaikojen mukaan. Poikkeavien aukioloaikojen vuoksi korttien voimassaoloaikaa ei jatketa. Uimahallin sarjakortit voimassa 2 vuotta ostopäivästä, poikkeuksena opiskelijoiden ja työttömien sarjakortit, jotka ovat voimassa 1 vuoden. Arvokortti voimassa 2 vuotta ostopäivästä. Kuntosalikortti voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Eläkeläisliikuntakortti voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Arvokortti (myynnissä 17,50 eur, 35 eur ja 70 eur kortteja) Arvokortilla maksetaan: kuntosalien kertamaksut (Halikko, Perniö ja Salohalli) 3,50 eur/krt puistojumpan kertamaksu 3,50 eur/krt Halikon liikuntahallin volttimonttu 17,50 eur sulkapallo Halikon ja Perniön liikuntahalleissa 7 eur/krt pöytätennis Salohallissa ja Perniön liikuntahallissa 7 eur/krt squash Halikon liikuntahallissa 7 eur/krt Eläkeläisliikuntakortti (hinta 40 eur) Eläkeläisliikuntakortti oikeuttaa eläkeläiset osallistumaan ikääntyneiden ohjattuihin saliliikuntaryhmiin. Korttiin sisältyy lisäksi yhden valinnaisen kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus.

6 6 (18) Tilavuokrat Tilavuokrat peritään käyttötunneittain kaikista niistä tunneista, jolloin tila on vuokraajan käytössä ja poissa muusta käytöstä. Siivouksesta voidaan laskuttaa erikseen aiheutuneiden kulujen mukaisesti, mikäli ohjeita ei ole noudatettu. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneesta vahingosta laskutetaan aina erikseen aiheutuneiden vahinkojen mukaan. Liikuntapalveluilla on oikeus laskuttaa käyttäjiä sellaisista varatuista vuoroista, joita ei ole käytetty eikä ole ilmoitettu niiden käyttämättä jättämisestä liikuntapalveluille viimeistään maksuttomien vuorojen osalta 3 vrk ja tapahtumissa 21 vrk ennen varausta. Peruuttamatta jätetyistä vuoroista voidaan periä hinnaston mukainen ko. tilan vuokrahinta ( toimijat -hinta). Mikäli varausta ei peruta 21 vrk ennen tapahtumaa, liikuntapalveluilla on oikeus laskuttaa tapahtuman tilavuokrasta 25 %:n varausmaksu. Mikäli vuoron varaaja / käyttäjä menettelee vuoron haun yhteydessä tai vuoron käytössä epärehellisesti tai asiattomasti, on vapaa-ajan lautakunnalla oikeus päättää korvausvelvoitteesta ja vuorojen menettämisestä. Varauksen siirto kolmannelle osapuolelle on kielletty. Käyttäjien aiheuttamista hälytyskustannuksista voidaan laskuttaa hälytyksen tehneeltä 50 eur/kerta. Rahojen palauttaminen Ostettujen uimahallien sarjakorttien, arvokorttien tai kuntosalien vuosikorttien maksusuorituksia ei palauteta. Arvokortteja voi käyttää osamaksuna kurssimaksuihin (edellyttäen että kurssille on normaalisti ilmoittauduttu) tai kuntosalien vuosikortteihin, mikäli arvokorttiryhmissä tapahtuu oksia. Lääkärintodistusta vastaan korttien käyttöaikaa voidaan jatkaa enintään lääkärintodistuksen osoittaman ajan verran. Asiakkaan tulee hakea käyttöajan pidennystä ennen sarjakortin käyttöajan umpeutumista. Liikuntaryhmien osalta liikuntapalvelut voi palauttaa käyttämättä jääneen kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan ainoastaan, jos kurssista on kertoja jäljellä yli puolet. Asiakkaan tulee hakea kurssimaksun hyvitystä ennen kurssin päättymistä. Kaikki hinnastossa esitetyt hinnat on esitetty euroina.

7 7 (18) UIMAHALLI SISÄÄNPÄÄSYMAKSUT (sis. alv. 10 %) Aikuinen 6 Lapsi 6-16 v. 3 Alle 6 v. vanhempien mukana (ei koske ryhmiä) Perhelippu (sis. aikuisen ja sisaralennus -50 %) Kotihoidontuella oleva aikuinen 3 Opiskelija, opiskelijakortilla 3 Eläkeläinen, eläkeläiskortilla 3 Varusmies tai siviilipalvelumies, kortilla 3 Sotaveteraanit, rintamamiestunnuksella Vaikeavammaisen tai liikuntaesteisen saattaja Salon kaupungin koulut ja päiväkodit (kaikki ohjaajat ja avustajat maksutta) 2 alv 10% Työttömät, ei aikarajoitusta 3 Hintoihin sisältyy kuntosalin käyttö (alaikäraja 15 v., aikuisen kanssa 13 v.) SARJAKORTIT (sis. alv. 10 %) Sarjakortit ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä tai siihen asti kunnes lapsen ikäraja ylittyy. Opiskelijoiden ja työttömien sarjakortit ovat voimassa 1 vuoden. Älykortti (lunastetaan ensimmäisellä ostokerralla) 4 Aikuinen, 10 kpl 55 Aikuinen 25 kpl 125 Aikuinen 50 kpl 220 Aikuinen 100 kpl 400 Opiskelija, eläkeläinen, lapsi 10 kpl 27 Opiskelija, eläkeläinen, lapsi 25 kpl 60 Eläkeläinen, lapsi 50 kpl 110 Työttömät, 10 kpl 27 Alennettujen ryhmien on todistettava oikeus alennukseen aina pyydettäessä. VUOSIKORTIT (sis. alv. 10 %) Hinta euroina Älykortti (lunastetaan ensimmäisellä ostokerralla) 4 Aikuisten vuosikortti, voim. 1v. ostopäivästä 450 Eläkeläisliikuntakortti 40 Lasten 6-16 v. vuosikortti, voim. 1 v. ostopäivästä 200

8 8 (18) MUUT MAKSUT (sis. alv. 24 %) Uimapuvun vuokra 2 Pyyheliinan vuokra 2 Suojatossut/pari 0,3 Kertakäyttöpefletit / kpl 0,3 Kadonnut tai rikottu avainkortti 5,0 Kadonnut avain 8,0 TILAVARAUKSET, LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) yhdistysten ohjattu toiminta Lasten allas, 1/2 allas 15 / t + sis.pääsymaksut Hyppyallas 100 / t + sis.pääsymaksut Kilpa-allas 100 / t + sis.pääsymaksut Terapia-allas tai muu vesivoimistelualue 25 / t + sis.pääsymaksut 1 radan (25 m) vuokra 15 / t + sis.pääsymaksut Liikuntasali 130 m2, ilman uintia 15 / t MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Yläkerran liikuntasali luentotilana 25 / t OHJATTU LIIKUNTATOIMINTA (sis. alv. 10 %) Lasten uimakoulut, kurssimaksu * 3,5 / krt Aikuisten uimakoulut, kurssimaksu * Vauvauinti kurssimaksu * (sis. 2 vanhempaa + lapsi) Perheuinti kurssimaksu * (sis. 2 vanhempaa + lapsi) Koko kansan vesijumppa Vesivoimistelu, kerta- ja kurssimaksu* Vesivoimistelu, opisk., eläk., työtön, kerta- ja kurssimaksu * Kuntosalikurssit aikuiset kurssimaksu * Kuntosalikurssit eläk, opisk, työtön kurssimaksu * Tilausryhmät (esim. yrityksille) vesivoimistelu tai muu vesiliikunta.** Laskutetaan väh. 10 hlöä 6,5 / krt 8 / krt 8 / krt, toinen lapsi 2 uintimaksulla 6,5 / krt 4 / krt 6,5 / krt 4 / krt 8 / t / hlö * Suurin osa ryhmistä on kurssimuotoisia ryhmiä, joissa osallistumismaksut kerätään koko kurssin osalta kurssin alkaessa, kurssimaksu määräytyy toimintakertojen perusteella, esim. 8 kertaa = 8 x kertamaksu. ** Liikuntaryhmän ohjauksen hintaan sisältyy käytetty liikuntatila ja -välineet

9 9 (18) JÄÄHALLI LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) jääliikuntaseurat Käyttökorvaus 130 / t työvoimakust. (kts. 150 / t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3) Jään käyttö normaalin jääkauden 1200 / vrk 1200 / vrk ulkopuolella Yleisöluistelu ilmoitettuina aikoina yksityishenkilöille MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ, ilman jäätä (sis. alv. 24 %) Käyttökorvaus (jääkauden ulkopuolella) 30 / t 100 / t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö 40 / t 135 / t MUUT MAKSUT (sis. alv. 10 %) Kentän reunuksen purku ja pystytys LIIKUNTAHALLIT Salohalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) Palloilusali 1/3 osa Koko palloilusali (sis m2 ja tarpeen mukaan yleisurheilualue) Koko halli 40 / t 120 / t tai 1000 / vrk 140 / t tai 1200 / vrk Tanssisali 20 / t Kuntosali 25 / t Yleisurheilualue 30 / t Pöytätennis 3,50 / t arvokortilla Golflyöntipaikka / Heittopaikka 3,50 / t arvokortilla työvoimakust. (kts. Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3) kts. s. 3 MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Palloilusali 1/3 osa 35 / t 60 / t Koko palloilusali ja yleisurheilutila 60/t tai 600/vrk 140 /t tai 1200/vrk Koko halli 80/t tai 800/vrk 160/t tai 1600/vrk Koko halli, aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö 160 / t 320 / t Kokoustila 15 / t Sauna salivuoron yhteydessä 15 /t 30 / t

10 10 (18) Urheilutalo LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) Palloilusali ½ 20 / t Koko palloilusali (627 m2) 40/t tai 350/ vrk Koko liikuntahalli (ei sis. saunaa) 400 / vrk Peilisali (120 m2) 10 / t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö työvoimakust. (kts. s. 3) kts. s. 3 MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Palloilusali ½ 25 / t 40 / t 30/t tai 50/t tai Koko palloilusali 300/vrk 500/vrk koko halli 400 / vrk 600 / vrk Koko halli, aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö 80 / t 110 / t 20/t tai Peilisali, sisältää keittiön käytön 150/vrk Alakerran kokoustila ilman saunaa 10 / t Sauna + kokoustila (Salohallin aukioloaikojen mukaan) 25/t 25/t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3. Halikon liikuntahalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) Palloilusali 1/3 15 / t Koko palloilusali (870 m2) 45/t tai 450/vrk Koko liikuntahalli 500 / vrk Tanssisali (100 m2) 10 / t Squash / kenttä 7 / t Sulkapallo / kenttä 7 / t Voimistelumonttu 17,50 / t arvokortilla työvoimakust. (kts. Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3) ei vuokrata MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 24 %) Aulatila 10 / t Koko palloilusali 40 / t 50 / t Koko liikuntahalli 400 / vrk 500 / vrk 50/t tai 500/vrk 60/t tai 600/vrk

11 11 (18) Perniön liikuntahalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) Palloilusali 1/3 15 / t Koko palloilusali (792 m2) 35/t tai 350/vrk Koko liikuntahalli 400 / vrk Peilisali (90m2) 7 / t Sulkapallo / kenttä 7 / t Pöytätennis 3,50 / t arvokortilla Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö työvoimakust. (kts. s. 3) ei vuokrata MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 24 %) Kokoustila 10 / t Koko palloilusali 40/t tai 400/vrk 50/t tai 500/vrk Koko liikuntahalli 50 / t 60 / t 500 / vrk 600 / vrk Sauna salivuoron yhteydessä 15 / t 15 / t Kiskohalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) Palloilusali ½ 15 / t Koko palloilusali (560 m2) 30/t tai 300/vrk Sulkapallo / kenttä 7 / t MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Koko palloilusali Kuusjokitalo 30/t tai 250/vrk 40/t tai 300/vrk LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) Palloilusali ½ 15 / t Koko palloiluhalli (627 m2) 30/t tai 200/vrk MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) 30 / t tai 250 / vrk 40 / t tai 300 / vrk

12 12 (18) ARVOKORTIT (sis. alv 10 %) Kuntosalien kertamaksut (Halikko, Perniö, Salohalli), puistojumppa, volttimonttu (Halikko), sulkapallo (Halikko, Perniö), pöytätennis (Salohalli ja Perniö), golflyönti (Salohalli) ja squashmaksu (Halikko), myydään 17,50 e, 35 e ja 70 e kortteja. Kortit ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä. kuntosali ja puistojumppa 3,50 / krt, volttimonttu 17,50 / t, 7 / t KOULUJEN SALIT YLI 600 m2 SALIT (l. Salon lukio) ½ sali liikuntakäyttö 15 / t koko sali liikuntakäyttö 30 / t muu kuin liikuntakäyttö (sis. alv. 24 %) 40/t tai 350/vrk 50/t tai 400/vrk YLI 300 m2 SALIT Liikuntakäyttö 15 / t Muu kuin liikuntakäyttö 25/t tai 35/t tai 250/vrk 300/vrk m2 SALIT Liikuntakäyttö 10 / t Muu kuin liikuntakäyttö 15/t tai 20/t tai 150/vrk 200/vrk ALLE 200 m2 SALIT Liikuntakäyttö 7 / t Muu kuin liikuntakäyttö 10 / t 15 / t KUNTOSALIT 100 / vrk 150 / vrk Ollikkalan kuntosali KÄYTTÖMAKSUT (sis. alv 10 %) Painimatto tai tatami yhdistyksille, 10 / t Vuosikortti aikuiset 110 Vuosikortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 60 Älykortti (lunastetaan ensimmäisellä ostokerralla) 4 10 kerran sarjakortti aikuiset 35 (voimassa 2 v. ostopäivästä) 10 kerran sarjakortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset (voimassa 1 v. ostopäivästä) 20

13 13 (18) Halikon ja Perniön liikuntahallit, Salohallin kuntosalin yleisövuorot KUNTOSALIN KÄYTTÖMAKSUT (sis. alv 10 %) Kertamaksu kaikki Yksityishenkilöt 3,50 / krt arvokortilla Vuosikortti aikuiset 100 Vuosikortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 55 Kiskon, Perttelin ja Kuusjoen kuntosalit LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) yksityishenkilöt Vuosimaksu aikuiset 65 Vuosimaksu v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 36 Kulkulätkä (Kuusjoki ja Kisko) 10 Kiikalan ja Muurlan kuntosalit LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) yksityishenkilöt Vuosimaksu aikuiset 50 Vuosimaksu v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 30 Särkisalon ja Suomusjärven kuntosalit LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) yksityishenkilöt Vuosikortti aikuiset 35 Vuosikortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 20 Vuosikortit ja -maksut ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä ko. kuntosaleissa aukioloaikojen mukaan Kiskon ja Kuusjoen kuntosaleissa sähköinen kulkulätkä ostetaan omaksi eikä sitä tarvitse palauttaa Alennus ei koske osa-aikaeläkeläisiä vuotiaat voivat käyttää kuntosaleja itsenäisesti, vuotiaat vanhemman kanssa (molemmat maksavat), alle 13 v. eivät voi käyttää kuntosaleja.

14 14 (18) UIMARANNAT Uimarantojen saunamaksut ja tilavuokrat yksityishenkilöt Saunamaksut, sis. alv 24 % Aikuiset, kertamaksu 3 Lapset 6-16 v. kertamaksu 1,50 Alle 6-vuotiaat lapset ja sotaveteraanit Kokoustilat, sis. alv. 24 % & Kokoustila Härjänvatsa (aukioloaikana kesällä) 20 / t Kokoustila Nummijärvi, Varvojärvi, Naarjärvi (aukioloaikana kesällä) 25 / t Saunat, sis. alv. 24 % & Kokkilan sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 43,40 / t Nummijärven sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 37,20 / t Varvojärven sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 24,80 / t Härjänvatsan ja Naarjärven sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 18,60 / t Märynummen sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 12,40 / t Saunat (talviuinnin järjestäjille alv 0 %) & Kokkilan sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 35 / t Nummijärven sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 30 / t Varvojärven sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 20 / t Härjänvatsan ja Naarjärven sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 15 / t Märynummen sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 10 / t Vuokrahinnat eivät sisällä siivousta, vaan vuokraajan tulee huolehtia siivouksesta. ULKOKENTÄT & TENNIS Nurmikentät ja urheilukentät LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis alv. 10 %) Keskusurheilukenttä, Urheilupuisto 60 / t Keskusurheilukenttä, pelkkä juoksurata 30 / t Lämmitettävä tekonurmi, 1/2 kenttä 50 / t Lämmitettävä tekonurmi, koko kenttä 90 / t Tekonurmi, kesäaika (ei lämmitystä), 1/2 kenttä 20 / t Tekonurmi, kesäaika (ei lämmitystä), koko kenttä 30 / t Nurmikentät Urheilupuisto 50 / t Muut urheilu-/nurmikentät, joissa pukutilat ja suihku 35 / t Urheilu-/Nurmikentät, joissa pukutilat, ei suihkua 30 / t Urheilu-/nurmikentät ilman pukutiloja 25 / t

15 15 (18) Nurmikenttien ja keskusurheilukentän osalta muusta kuin liikuntakäytöstä päätetään erikseen vapaa-ajan lautakunnassa. Hiekkakentät Liikuntatilaisuudet (sis. alv 10 %) kentät, joissa pukutilat ja suihkut 20 / t Liikuntatilaisuudet (sis. alv 10 %) kentät, joissa ei suihkua 15 Muut tilaisuudet (sis. alv 24 %) 50 / t 50 / t Ulkotenniskentät tennisseura (sis. alv 10 %) Massakentät, (ei yksityisille) 10 / t Vakiovuoro kesäkausi / (1 t / vko, sis. vähintään 20 t) 60 / kesäkausi Muut tennis- ja koripallokentät Tennishalli yksityiset (sis. alv 10 %) Kaupungin päivävuorot (klo 8-16) 8 / t Kaupungin ilta- ja viikonloppuvuorot (klo 16 >, la-su) 12 / t Kenttien viivojen tekemisestä laskutetaan 25 E / t ellei kyseessä ole liikuntakäyttö OHJATTU LIIKUNTA Lapset (sis. alv 10 %) Lasten ohjattu saliliikunta, kurssimaksu* Vammaisratsastus (ei kuljetusta) Vanhempi + lapsi saliliikunta Työikäiset (sis. alv 10 %) Työikäisten ohjattu liikunta (pois lukien uimahalli), kurssimaksu* Työttömien ja opiskelijoiden ohjattu liikunta (pois lukien uimahalli), kurssimaksu* Kuntosaliohjelmat Lihaskuntotestit Liikuntaryhmän ohjaus, lajiin tutustuminen (ei vesiliikunta) Erityisryhmät, ikääntyneet (sis. alv 10 %) Eläkeläisliikuntakortti, 1 vuosi (saliliikunta ja uimahalli)** Vammaisratsastus (ei kuljetusta) 2,5 / krt 6 / krt 3,5 / krt 4,5 / krt 3 / krt 25 / hlö 25 / hlö 60 / t /ohjaaja 40 / vuosi 8,5 / krt

16 16 (18) Kesätoiminta (sis. alv 10 %) Puistojumpat Lasten urheilukoulut (ulkona, säävaraus) Perheliikuntakerhot 3,50 / krt arvokortilla (ks. liikuntahallit s. 10), 30 / kausi Rantauimakoulut, kurssimaksu* 3,50 / krt * Ohjatun liikunnan ryhmät ovat kurssimuotoisia ryhmiä, joissa osallistumismaksut kerätään koko kurssin osalta kurssin alkaessa, kurssimaksu määräytyy toimintakertojen perusteella, esim. 8 kertaa = 8 x kertamaksu. ** Eläkeläisliikuntakortti oikeuttaa eläkeläiset osallistumaan ikääntyneiden ohjattuihin saliliikuntaryhmiin, lisäksi yhden valinnaisen kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus. Kortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä. ** Vesijumpista maksetaan erikseen molempien korttien osalta uimahallin hinnaston mukaan. MUUT LIIKUNTAPAIKAT Kavilannummen motocrossrata (sis. alv 10 %) salolaiset ja salolaisten moottoriurheiluseurojen jäsenet ulkopaikkakuntalaiset kertamaksu 7 / krt 12 / krt vuosimaksu 70 / kausi 120 / vuosi VÄLINEVUOKRAUS Liikuntavälineet (sis. alv 24 %) 1-3 vrk 4-7 vrk Lumikengät 10 / pr 20 / pr Retkiluistimet 10 / pr 20 / pr Pesäpallotarvikkeet 30 Lehmijärven vaellusreitin kartta 1 Frisbeegolfkorit 10/kori, 40/7 kpl 20 /kori Frisbeekiekot (20 kpl) 5 /10 kpl 10/10 kpl Curlingsetti 10 / setti 20 / setti Muut laitteet ja välineet (sis. alv. 24 %) Maalikamera 70 / vrk Moottorikelkka ja latuhöylä, ilman polttoainetta 20 / t Siirrettävä katsomo 1 kpl 20 / vrk Naulakot, 1 kpl 20 / vrk 20 / vrk Suojamatto, 1 kpl 10 / rulla 10 / rulla

17 17 (18) Esiintymislava (Halikon liik. halli) Kadonnut avain / vrk Kadonnut exec-avain 30 Kadonnut sähköinen avain 30 (myös yhdistyskäyttö) KOKOUSTILAT (sis. alv. 24 %) Kajalan kentän kokoustila 15 / t Muurlan Kiistatupa 10 / t kts. Salohallin, Urheilutalon ja uimarantojen kokoustilat ko. liikuntapaikkojen kohdalta

18 18 (18) KOULUJEN LIIKUNTASALIEN KOOT YLI 600 m2 SALIT Salon lukio iso sali 682 m2 YLI 300 m2 SALIT Salo Alhaisten koulun liikuntasali 358 m2 Salo Hermannin koulu liikuntasali 313 m2 Salo Keskustan koulun liikuntasali 364 m2 Salo Meritalon koulun liikuntasali 360 m2 Salo Moision koulun liikuntasali 375 m2 Salo Ollikkalan koulun liikuntasali 353,7 m2 Salo Pajulan koulun liikuntasali 360 m2 Halikon Armfeltin koulun liikuntasali 360 m2 Muurlan koulun liikuntasali 420 m2 Pertteli Kaivolan koulun liikuntasali 450 m2 Suomusjärven koulun liikuntasali 368 m m2 SALIT Salo Hermannin koulu juhlasali 253 m2 Salo Karjaskylän koulun liikuntasali 252 m2 Salo Tupurin koulun liikuntasali 267 m2 Salo Sirkkulan koulun liikuntasali 210 m2 Halikko Marian koulun liikuntasali 212 m2 Halikko Mustamäen koulun liikuntasali 288 m2 Kiikala Komisuon liikuntahalli 300 m2 Perniön lukion liikuntasali 240 m2 Perniön yhteiskoulun sali 209 m2 Pertteli Inkereen koulun sali 299 m2 Särkisalon koulun liikuntasali 275 m2 ALLE 200 m2 SALIT Salon lukio tanssitila n. 120 m2 Perniö Kirkonkylän koulun sali 180 m2 Pertteli Hähkänän koulun liikuntasali 100 m2

Liikuntapaikat Nuorisotilat Leirikeskukset Kokoustilat Tilaussaunat Ohjaustoiminta Välinevuokraus Asunto- ja venepaikat

Liikuntapaikat Nuorisotilat Leirikeskukset Kokoustilat Tilaussaunat Ohjaustoiminta Välinevuokraus Asunto- ja venepaikat Liikuntapaikat Nuorisotilat Leirikeskukset Kokoustilat Tilaussaunat Ohjaustoiminta Välinevuokraus Asunto- ja venepaikat Porin kaupungin vapaa-aikalautakunta 27.4.2012 1 PORIN KAUPUNGIN VAPAA-AIKAVIRASTON

Lisätiedot

Liikuntapaikat Nuorisotilat Leirikeskukset Kokoustilat Tilaussaunat Ohjaustoiminta Välinevuokraus Asunto- ja venepaikat

Liikuntapaikat Nuorisotilat Leirikeskukset Kokoustilat Tilaussaunat Ohjaustoiminta Välinevuokraus Asunto- ja venepaikat Liikuntapaikat Nuorisotilat Leirikeskukset Kokoustilat Tilaussaunat Ohjaustoiminta Välinevuokraus Asunto- ja venepaikat Porin kaupungin vapaa-aikalautakunta 16.3.2011 - muutokset 11.4.2011 ja 24.8.2011

Lisätiedot

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %)

aikuiset 2,00 alle 18 v. ja opiskelijat 1,00 alle 4 v. ilmaiseksi ei kausikortteja, hinnat sisältävät alv:n (10 %) Kansalaistoiminnan ltk 8.6.2010, liite 24/2010 Kansalaistoiminnan lautakunta 18.1.2011 9 Kansalaistoiminnan lautakunta 3.6.2014 36 Kansalaistoiminnan lautakunta 4.11.2014 77 1 HYVINVOINNIN EDISTÄMISPALVELUT

Lisätiedot

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2015 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 03 06 2015 43

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2015 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 03 06 2015 43 1 S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2015 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 03 06 2015 43 Punaisella muutokset Maksut löytyvät alkaen sivulta Koulut ja kansalaisopisto 2 Lukion aineopiskelijan

Lisätiedot

Salon kaupungin liikuntapalvelut. Kunnon asialla

Salon kaupungin liikuntapalvelut. Kunnon asialla Salon kaupungin liikuntapalvelut Kunnon asialla Liikuntaopas kesä 2011 1 Kesä liikuttaa Tähän oppaaseen on koottu kattavasti kesän 2011 liikunta-aktiviteetteja, aina ohjatusta liikunnasta uimarantoihin.

Lisätiedot

Liikuntapaikkojen. hinnasto 1.1. 31.12.2014. Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu

Liikuntapaikkojen. hinnasto 1.1. 31.12.2014. Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu Liikuntapaikkojen hinnasto 1.1. 31.12.2014 Liikuntapalvelut, asiakaspalvelu liikuntapalvelut.asiakaspalvelu(at)tampere.fi puhelin 03 5653 4300 Ratinan rantatie 1 33100 Tampere ma - pe 8.30-15.45 Sisällys

Lisätiedot

Kaarinan kaupunki HYVINVOINTIPALVELUIDEN MAKSUTAKSA

Kaarinan kaupunki HYVINVOINTIPALVELUIDEN MAKSUTAKSA Kaarinan kaupunki HYVINVOINTIPALVELUIDEN MAKSUTAKSA SISÄLLYSLUETTELO PERUSTURVALAUTAKUNNAN PALVELUJEN ASIAKASMAKSUT... 1 MAKSUN ENIMMÄISMÄÄRÄ... 1 MAKSUKYVYN MUKAAN MÄÄRÄYTYVIEN MAKSUJEN TARKISTAMINEN...

Lisätiedot

1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Vakiovuorot - paikalliset urheiluseurat, nuorisoyhdistykset, erityisliikuntaryhmät,

1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Vakiovuorot - paikalliset urheiluseurat, nuorisoyhdistykset, erityisliikuntaryhmät, NUORISO- JA LIIKUNTAPALVELUJEN MAKSUT 1.1.2015 ALKAEN Nuoriso- ja liikuntalautakunta 15.5.2014 34 /Liite nro 8 1. HUHKOLINNA LIIKUNTATOIMINTA Veroton Alv Verollinen - mikäli toimintaan liittyy erityinen

Lisätiedot

AKAAN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Vapaa-aikalautakunta 26.11.2014 1. VAP 26.11.2014 56 Liite: Akaan liikuntapalveluiden maksut 2015

AKAAN KAUPUNKI Kokouspäivämäärä Vapaa-aikalautakunta 26.11.2014 1. VAP 26.11.2014 56 Liite: Akaan liikuntapalveluiden maksut 2015 OTE Kokouspäivämäärä Sivu Vapaa-aikalautakunta 26.11.2014 1 Dnro AKAA: 674/ 2014 56 Akaan liikuntapalveluiden maksut vuodelle 2015 VAP 26.11.2014 56 Liite: Akaan liikuntapalveluiden maksut 2015 Oheiseen

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Liikunta. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Liikunta. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT Liikunta Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana HINNASTON OHJEET HINNASTON OHJEET JA MAKSUET RYHMÄ LUOKITUS Paikalliset kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoyhdistykset

Lisätiedot

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen. vapaa-ajan käytön vakiovuorojen. toimintaohjeet. ja maksujen perusteet. 1.6.

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen. vapaa-ajan käytön vakiovuorojen. toimintaohjeet. ja maksujen perusteet. 1.6. Vantaan kaupunki Sivistystoimi Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön vakiovuorojen toimintaohjeet ja maksujen perusteet 1.6.2012 alkaen koskee päiväkoteja, kouluja, oppilaitoksia,

Lisätiedot

SIVISTYSTOIMEN HINNASTO 1.1.2015 ALKAEN

SIVISTYSTOIMEN HINNASTO 1.1.2015 ALKAEN SIVISTYSTOIMEN HINNASTO 1.1.2015 ALKAEN Kuvala 11.12.2014 106 SISÄLLYSLUETTELO Liikuntapalvelut Sveitsin uimala Jääliikunta (jäähalli, harjoitushalli, kaukalot) Liikuntatoimen palvelut 1 2 3 4 Kentät 5

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Vapaa-aikatilat. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana

KANGASALAN KUNTA. TILAVUOKRAT Vapaa-aikatilat. Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana KANGASALAN KUNTA TILAVUOKRAT Vapaa-aikatilat Voimassa 1.9.2015 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana HINNASTON OHJEET HINNASTON OHJEET JA MAKSUET RYHMÄ LUOKITUS Paikalliset kulttuuri-, liikunta- ja nuorisoyhdistykset

Lisätiedot

KANGASALAN KUNTA. YLEISOHJEET kunnan tilojen vuokraajille. Voimassa 1.9.2013 alkaen

KANGASALAN KUNTA. YLEISOHJEET kunnan tilojen vuokraajille. Voimassa 1.9.2013 alkaen KANGASALAN KUNTA YLEISOHJEET kunnan tilojen vuokraajille Voimassa 1.9.2013 alkaen YLEISOHJEET Sivu 2 / 6 YLEISTÄ Tilojen käyttö Tilojen käytöllä tarkoitetaan muuta kuin tilan pääkäyttäjän omaa toimintaa.

Lisätiedot

Kirjastopalvelut KIRJASTOJEN AUKIOLOAJAT

Kirjastopalvelut KIRJASTOJEN AUKIOLOAJAT Salon SALON KAUPUNGIN TIEDOTUSLEHTI 5/ 2015 kaupunkitiedote www.salo.fi 5/2015 30.4.2015 Kuvassa kouluverkkokuulemistilaisuus Teijon koululla 12.3.2014. SOPEUTTAMISOHJELMAAN LIITTYVÄT KUNTALAISKUULEMISET

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 5/2012 30.4.2012 Julkinen tiedote. Jaetaan jokaiseen jakelupisteeseen. Ammattilaisten osaajaportaali PROFESSIONALS.FI - TYÖKALU OSAAMISESI MARKKINOINTIIN Professionals.fi

Lisätiedot

Kulttuuri - ja vapaa-aikatoimen hinnasto 2014

Kulttuuri - ja vapaa-aikatoimen hinnasto 2014 PALVELU - JA KURSSIMAKSUT (hinnat sisältävät arvonlisäveron) Uimahalli Aikuiset Alennusryhmä I Alennusryhmä II (eläkeläiset) (opiskelijat, varusmiehet lapset, työttömät) Aamu-uinti, klo 6.00-9.30 3,00

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2.alkaen

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2.alkaen SAVONLINNA VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2.alkaen Jäähalli Kaupungin koulut ja päiväkodit Muut koulut sis.alv 26,50 /h 60,00 /h Jääurheilua harrastavat seurat : 1.9.-31.3. 45,50 /h Juniorit

Lisätiedot

- 1 - 1.1. Valkeakosken kaupungin maksupoliittinen ohjelma. 1.3. Nuorisotoimen palvelumaksuista ja -periaatteista päättäminen

- 1 - 1.1. Valkeakosken kaupungin maksupoliittinen ohjelma. 1.3. Nuorisotoimen palvelumaksuista ja -periaatteista päättäminen VALKEAKOSKEN KAUPUNKI Nuorisotoimi Apiankatu 41 37600 Valkeakoski p. 040 335 6821-1 - NUORISOTOIMEN PALVELUMAKSUT JA -PERIAATTEET 2015 SISÄLTÖ: 1. YLEISTÄ 1.1. Valkeakosken kaupungin maksupoliittinen ohjelma

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 3/2013 4.3.2013 Julkinen tiedote. Jaetaan jokaiseen jakelupisteeseen. Ammattilaisten osaajaportaali PROFESSIONALS.FI - OSAAJAPORTAALI ON UU- DISTUNUT! Osaajapuu on

Lisätiedot

Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet

Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden keittiöiden ja ruokasalien hinnoitteluperiaatteet Tekninen lautakunta Valmistelija: Ravitsemis- ja puhtaanapitopalveluiden esimies Anu Sorvari- Happonen, anu.sorvari-happonen@salo.fi,

Lisätiedot

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA

SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA SALON KAUPUNKI TIEDOTTAA www.salo.fi 1/2013 16.1.2013 Julkinen tiedote. Jaetaan jokaiseen jakelupisteeseen. Ammattilaisten osaajaportaali PROFESSIONALS.FI - TYÖKALU OSAAMISESI MARKKINOINTIIN Nyt voit rekisteröityä

Lisätiedot

2015 2016 Järvenpään Opisto Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto Liikuntapalvelut Verso Nuoristokeskus

2015 2016 Järvenpään Opisto Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto Liikuntapalvelut Verso Nuoristokeskus Opi, liiku, lue ja soita! Vapaa-aika- ja harrastuspalvelut Koulutus- ja ohjauspalvelut 2015 2016 Järvenpään Opisto Keskisen Uudenmaan Musiikkiopisto Liikuntapalvelut Verso Nuoristokeskus Vapaa-aika- ja

Lisätiedot

Pohjantikan kierros, Liesjärven kansallispuisto

Pohjantikan kierros, Liesjärven kansallispuisto Pohjantikan kierros, Liesjärven kansallispuisto Liikuntapalveluiden sisällysluettelo Liikuntatoimenjohtajan tervehdys 4 Yhteystiedot 6 Infosivu 8 Vihdin uimahalli 9 Vesiliikunta 13 Ohjaustoiminta 23 +60v.

Lisätiedot

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 8 / 2010 9.8.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen )

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 8 / 2010 9.8.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) 1 Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 8 / 2010 9.8.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) KIRJASTOPALVELUT - 3.-13.8. Sami Salmelan sarjakuvataidetta - 17.-27.8. Jani Kronholmin valokuvanäyttely

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT Ylöjärven kaupungin liikuntapalvelut ovat osa vapaa-aikapalveluja ja kuuluvat sivistysosaston alle. Liikuntapalveluiden tehtävänä on toimia yksikkönä, jolla on kokonaisnäkemys

Lisätiedot

Vanjärven lintutornin ranta ja Mustankellarin kallio, Pääkslahti

Vanjärven lintutornin ranta ja Mustankellarin kallio, Pääkslahti Vanjärven lintutornin ranta ja Mustankellarin kallio, Pääkslahti Sisällysluettelo Esittely 3 Yhteystiedot 4 Infosivu 6 Vihdin uimahalli 7 Ohjaustoiminta 11 Lasten ja nuorten liikunta 15 Työikäisten liikunta

Lisätiedot

Miten liikuntapaikat aktivoivat ihmisiä liikkumaan?

Miten liikuntapaikat aktivoivat ihmisiä liikkumaan? Julkaisusarja 2013 Miten liikuntapaikat aktivoivat ihmisiä liikkumaan? Uudis ja peruskorjaushankkeiden vaikutus väestön liikuntaaktiivisuuteen 1 Sisällys JOHDANTO... 2 TULOSOSIO... 4 Miten liikuntapaikkojen

Lisätiedot

ORIMATTILAN LIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERIAATTEET JA MENETTELYTAPAOHJEET

ORIMATTILAN LIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERIAATTEET JA MENETTELYTAPAOHJEET ORIMATTILAN LIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERIAATTEET JA MENETTELYTAPAOHJEET Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 16.12.2014 157 Liikuntatilojen käyttövuorojen jakoperiaatteet ja toimintaohjeet Orimattilan

Lisätiedot

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 4 / 2010 12.4.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen )

Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 4 / 2010 12.4.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) 1 Salon kaupunki tiedottaa www.salo.fi 4 / 2010 12.4.2010 (Julkinen tiedote, jaetaan joka talouteen ) KANSALAISOPISTO UUTUUS! Piha ja puutarha -teemaviikonlopun kädentaitokursseja tarjolla Salon Kansalaisopistossa.

Lisätiedot