Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Salon liikuntapalvelujen hinnasto 27.7.2015 alkaen"

Transkriptio

1 Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen Vapaa-ajan lautakunta Vapaa-ajan lautakunta

2 2 (18) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset 3 Sisäinen käyttö 3 Muut toimijat tilavarauksissa 3 Alennusryhmät 4 Myytävät kortit 5 Arvokortti (myynnissä 17,50 eur, 35 eur ja 70 eur kortteja) 5 Eläkeläisliikuntakortti (hinta 40 eur) 5 Tilavuokrat 6 Rahojen palauttaminen 6 UIMAHALLI 7 JÄÄHALLI 9 LIIKUNTAHALLIT 9 Salohalli 9 Urheilutalo 10 Halikon liikuntahalli 10 Perniön liikuntahalli 11 Kiskohalli 11 Kuusjokitalo 11 ARVOKORTIT 12 KOULUJEN SALIT 12 KUNTOSALIT 12 Ollikkalan kuntosali 12 Halikon ja Perniön liikuntahallit, Salohallin kuntosalin yleisövuorot 13 Kiskon, Perttelin ja Kuusjoen kuntosalit 13 Kiikalan ja Muurlan kuntosalit 13 Särkisalon ja Suomusjärven kuntosalit 13 UIMARANNAT 14 Uimarantojen saunamaksut ja tilavuokrat 14 ULKOKENTÄT & TENNIS 14 Nurmikentät ja urheilukentät 14 Hiekkakentät 15 Ulkotenniskentät 15 Tennishalli 15 OHJATTU LIIKUNTA 15 Lapset 15 Työikäiset 15 Erityisryhmät, ikääntyneet 15 Kesätoiminta 16 MUUT LIIKUNTAPAIKAT 16 Kavilannummen motocrossrata 16 VÄLINEVUOKRAUS 16 Liikuntavälineet 16 Muut laitteet ja välineet 16 KOKOUSTILAT 17 KOULUJEN LIIKUNTASALIEN KOOT 18

3 3 (18) HINTOJEN JAOTTELU Salolaiset Salolaiset -hinnat koskevat tässä hinnastossa rekisteröityneitä salolaisia yhdistyksiä ja toimintaa, mikä tapahtuu liikuntapaikkojen aukioloaikojen puitteissa. Kaikesta yhdistysten tilojen käytöstä on ennakkoon sovittava liikuntapalvelujen kanssa. Eri tilojen hintojen kohdalla salolaiset on lyhennetty muotoon. Mahdollisesta maksuhuojennuksesta päättää erikseen vapaa-ajan lautakunta. Yhdistyshinnat koskevat ensisijaisesti liikuntasaleja ja halleja, eivätkä koske esim. jäähallia, uimahallia tai tenniskenttiä muiden kuin ko. lajien liikuntaseurojen osalta. Uimahallin sisäänpääsymaksun maksavat kaikki paitsi vesiliikuntaseurat. Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö: Mikäli kaupungin henkilökuntaa tarvitaan töihin aukioloaikojen ulkopuolella (liikuntapalvelut määrittelee tarvitaanko), peritään kaupungin ylimääräisten työvoimakustannusten kattamiseksi (mm. ylityöt ja ylimääräiset pyhätyöt) tuntihinta tilojen käytöstä aukioloaikojen ulkopuolella aina myös yhdistyksiltä. Hinnat ovat liikuntapaikasta riippumatta seuraavat: Arkipäivätunnit (klo 6-18) 20 e / tunti (+ alv. 24 %) Arki-iltatunnit (klo 18-22) 25 e / tunti (+ alv. 24 %) Yötunnit (klo 22-06) ja lauantaitunnit 35 e / tunti (+ alv. 24 %) Arkipyhät ja sunnuntaitunnit 65 e / tunti (+ alv. 24 %) Viikoittaisten käyttövuorojen jaossa kaupungin järjestämä liikuntatoiminta on etusijalla ja toisella sijalla on salolaisten yhdistysten järjestämä liikuntatoiminta. Kolmanneksi vuoroja annetaan kaupungin ja yhdistysten järjestämään muuhun toimintaan ja muiden kuin yhdistysten järjestämään liikuntatoimintaan. Sisäinen käyttö Kaupungin eri toimialojen ja hallintokuntien tekemissä liikuntatilojen varauksissa tilan hinta määräytyy sisäisestä vuokrasta vuosittain käyttötuntia kohden laskettavan tuntihinnan mukaan. Muut toimijat tilavarauksissa Muut toimijat hinnat koskevat: salolaisia yhdistyksiä ja järjestöjä silloin, kun kyseessä ei ole yhdistyksen varsinaista perustoimintaa oleva tapahtuma muita kuin Salon kaupungin oppilaitoksia (esim. Koulutuskuntayhtymän oppilaitokset, AMK:n Salon toimipiste) kuntayhtymiä yrityksiä kansallisia urheilu- ja liikuntajärjestöjä (esim. lajiliittojen järjestämät kansainväliset kilpailut, maaottelut ja turnaukset) sekä alueellisia liikuntajärjestöjä (esim. Lounais- Suomen Liikunta ja Urheilu ry)

4 4 (18) Alennusryhmät Alennukset koskevat yksityishenkilöitä, ikä ja henkilöllisyys on todistettava pyydettäessä. Lapsi-alennus 6-16-vuotiaille uimahallin kerta- ja sarjakortit uimarannat Kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti o 13 v. aikuisen kanssa ja 15 v. ilman Opiskelija-alennus uimahallin kerta- ja 10-kerran sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Voimassaoleva opiskelijakortti (todennettavissa oleva kortti) Varusmies- ja siviilipalvelusmiesalennus uimahallin kertakortti kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Voimassa oleva varusmies- tai siviilipalvelusmieskortti Eläkeläisalennus uimahallin kerta- ja sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti Eläkeläiskortti (kortti, jossa teksti eläkkeensaaja tai työeläkkeen saaja, osa-aikaeläkeläisille ei myönnetä alennusta) tai henkilökortilla tms. todistettu 65 vuoden ikä. Veteraanialennus (l. hinta) uimahallin sisäänpääsymaksu kuntosalimaksu liikuntapaikkojen käyttö ohjatun liikunnan maksut Veteraanialennus koskee veteraaneja, veteraanien puolisoita ja leskiä. Oikeus etuuteen tulee osoittaa esim. Kela-kortin R- tai MR-merkinnällä. Veteraanit ja veteraanien lesket voivat vaihtoehtoisesti noutaa veteraanipajalta veteraanikortin ja näin osoittaa oikeutensa maksuttomaan palveluun Vammaisen tai liikuntaesteisen saattaja (l. hinta) uimahallin sisäänpääsymaksu Työttömien alennus uimahallin kerta- ja 10-kerran sarjakortit muiden kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Työttömyys on todistettava enintään 2 kk vanhalla maksuilmoituksella työttömyyspäivärahan tai työmarkkinatuen maksamisesta ko. henkilölle. Vaihtoehtoisesti työttömyys tulee todistaa työvoimatoimiston ja liikuntapalvelujen yhteisellä lomakkeella, jonka työvoimatoimiston virkailija vahvistaa allekirjoituksella, päivämäärällä (enintään 2 kk vanha) ja leimalla.

5 5 (18) Kelan kuntoutustuki uimahallin eläkeläisten kerta- ja sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti eläkeläisliikuntakortti Todistus määräaikaisen kansaneläkkeen saamisesta. Kotihoidontuella oleva uimahallin kerta- ja 10-kerran sarjakortit kuntosalien (ei uimahallin) vuosikortti työikäisten ohjattu liikunta Todistus kotihoidontuen saamisesta. Myytävät kortit Kortit ovat voimassa aukioloaikojen mukaan. Poikkeavien aukioloaikojen vuoksi korttien voimassaoloaikaa ei jatketa. Uimahallin sarjakortit voimassa 2 vuotta ostopäivästä, poikkeuksena opiskelijoiden ja työttömien sarjakortit, jotka ovat voimassa 1 vuoden. Arvokortti voimassa 2 vuotta ostopäivästä. Kuntosalikortti voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Eläkeläisliikuntakortti voimassa 1 vuoden ostopäivästä. Arvokortti (myynnissä 17,50 eur, 35 eur ja 70 eur kortteja) Arvokortilla maksetaan: kuntosalien kertamaksut (Halikko, Perniö ja Salohalli) 3,50 eur/krt puistojumpan kertamaksu 3,50 eur/krt Halikon liikuntahallin volttimonttu 17,50 eur sulkapallo Halikon ja Perniön liikuntahalleissa 7 eur/krt pöytätennis Salohallissa ja Perniön liikuntahallissa 7 eur/krt squash Halikon liikuntahallissa 7 eur/krt Eläkeläisliikuntakortti (hinta 40 eur) Eläkeläisliikuntakortti oikeuttaa eläkeläiset osallistumaan ikääntyneiden ohjattuihin saliliikuntaryhmiin. Korttiin sisältyy lisäksi yhden valinnaisen kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus.

6 6 (18) Tilavuokrat Tilavuokrat peritään käyttötunneittain kaikista niistä tunneista, jolloin tila on vuokraajan käytössä ja poissa muusta käytöstä. Siivouksesta voidaan laskuttaa erikseen aiheutuneiden kulujen mukaisesti, mikäli ohjeita ei ole noudatettu. Kiinteistölle ja irtaimistolle aiheutuneesta vahingosta laskutetaan aina erikseen aiheutuneiden vahinkojen mukaan. Liikuntapalveluilla on oikeus laskuttaa käyttäjiä sellaisista varatuista vuoroista, joita ei ole käytetty eikä ole ilmoitettu niiden käyttämättä jättämisestä liikuntapalveluille viimeistään maksuttomien vuorojen osalta 3 vrk ja tapahtumissa 21 vrk ennen varausta. Peruuttamatta jätetyistä vuoroista voidaan periä hinnaston mukainen ko. tilan vuokrahinta ( toimijat -hinta). Mikäli varausta ei peruta 21 vrk ennen tapahtumaa, liikuntapalveluilla on oikeus laskuttaa tapahtuman tilavuokrasta 25 %:n varausmaksu. Mikäli vuoron varaaja / käyttäjä menettelee vuoron haun yhteydessä tai vuoron käytössä epärehellisesti tai asiattomasti, on vapaa-ajan lautakunnalla oikeus päättää korvausvelvoitteesta ja vuorojen menettämisestä. Varauksen siirto kolmannelle osapuolelle on kielletty. Käyttäjien aiheuttamista hälytyskustannuksista voidaan laskuttaa hälytyksen tehneeltä 50 eur/kerta. Rahojen palauttaminen Ostettujen uimahallien sarjakorttien, arvokorttien tai kuntosalien vuosikorttien maksusuorituksia ei palauteta. Arvokortteja voi käyttää osamaksuna kurssimaksuihin (edellyttäen että kurssille on normaalisti ilmoittauduttu) tai kuntosalien vuosikortteihin, mikäli arvokorttiryhmissä tapahtuu oksia. Lääkärintodistusta vastaan korttien käyttöaikaa voidaan jatkaa enintään lääkärintodistuksen osoittaman ajan verran. Asiakkaan tulee hakea käyttöajan pidennystä ennen sarjakortin käyttöajan umpeutumista. Liikuntaryhmien osalta liikuntapalvelut voi palauttaa käyttämättä jääneen kurssimaksun lääkärintodistusta vastaan ainoastaan, jos kurssista on kertoja jäljellä yli puolet. Asiakkaan tulee hakea kurssimaksun hyvitystä ennen kurssin päättymistä. Kaikki hinnastossa esitetyt hinnat on esitetty euroina.

7 7 (18) UIMAHALLI SISÄÄNPÄÄSYMAKSUT (sis. alv. 10 %) Aikuinen 6 Lapsi 6-16 v. 3 Alle 6 v. vanhempien mukana (ei koske ryhmiä) Perhelippu (sis. aikuisen ja sisaralennus -50 %) Kotihoidontuella oleva aikuinen 3 Opiskelija, opiskelijakortilla 3 Eläkeläinen, eläkeläiskortilla 3 Varusmies tai siviilipalvelumies, kortilla 3 Sotaveteraanit, rintamamiestunnuksella Vaikeavammaisen tai liikuntaesteisen saattaja Salon kaupungin koulut ja päiväkodit (kaikki ohjaajat ja avustajat maksutta) 2 alv 10% Työttömät, ei aikarajoitusta 3 Hintoihin sisältyy kuntosalin käyttö (alaikäraja 15 v., aikuisen kanssa 13 v.) SARJAKORTIT (sis. alv. 10 %) Sarjakortit ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä tai siihen asti kunnes lapsen ikäraja ylittyy. Opiskelijoiden ja työttömien sarjakortit ovat voimassa 1 vuoden. Älykortti (lunastetaan ensimmäisellä ostokerralla) 4 Aikuinen, 10 kpl 55 Aikuinen 25 kpl 125 Aikuinen 50 kpl 220 Aikuinen 100 kpl 400 Opiskelija, eläkeläinen, lapsi 10 kpl 27 Opiskelija, eläkeläinen, lapsi 25 kpl 60 Eläkeläinen, lapsi 50 kpl 110 Työttömät, 10 kpl 27 Alennettujen ryhmien on todistettava oikeus alennukseen aina pyydettäessä. VUOSIKORTIT (sis. alv. 10 %) Hinta euroina Älykortti (lunastetaan ensimmäisellä ostokerralla) 4 Aikuisten vuosikortti, voim. 1v. ostopäivästä 450 Eläkeläisliikuntakortti 40 Lasten 6-16 v. vuosikortti, voim. 1 v. ostopäivästä 200

8 8 (18) MUUT MAKSUT (sis. alv. 24 %) Uimapuvun vuokra 2 Pyyheliinan vuokra 2 Suojatossut/pari 0,3 Kertakäyttöpefletit / kpl 0,3 Kadonnut tai rikottu avainkortti 5,0 Kadonnut avain 8,0 TILAVARAUKSET, LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) yhdistysten ohjattu toiminta Lasten allas, 1/2 allas 15 / t + sis.pääsymaksut Hyppyallas 100 / t + sis.pääsymaksut Kilpa-allas 100 / t + sis.pääsymaksut Terapia-allas tai muu vesivoimistelualue 25 / t + sis.pääsymaksut 1 radan (25 m) vuokra 15 / t + sis.pääsymaksut Liikuntasali 130 m2, ilman uintia 15 / t MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Yläkerran liikuntasali luentotilana 25 / t OHJATTU LIIKUNTATOIMINTA (sis. alv. 10 %) Lasten uimakoulut, kurssimaksu * 3,5 / krt Aikuisten uimakoulut, kurssimaksu * Vauvauinti kurssimaksu * (sis. 2 vanhempaa + lapsi) Perheuinti kurssimaksu * (sis. 2 vanhempaa + lapsi) Koko kansan vesijumppa Vesivoimistelu, kerta- ja kurssimaksu* Vesivoimistelu, opisk., eläk., työtön, kerta- ja kurssimaksu * Kuntosalikurssit aikuiset kurssimaksu * Kuntosalikurssit eläk, opisk, työtön kurssimaksu * Tilausryhmät (esim. yrityksille) vesivoimistelu tai muu vesiliikunta.** Laskutetaan väh. 10 hlöä 6,5 / krt 8 / krt 8 / krt, toinen lapsi 2 uintimaksulla 6,5 / krt 4 / krt 6,5 / krt 4 / krt 8 / t / hlö * Suurin osa ryhmistä on kurssimuotoisia ryhmiä, joissa osallistumismaksut kerätään koko kurssin osalta kurssin alkaessa, kurssimaksu määräytyy toimintakertojen perusteella, esim. 8 kertaa = 8 x kertamaksu. ** Liikuntaryhmän ohjauksen hintaan sisältyy käytetty liikuntatila ja -välineet

9 9 (18) JÄÄHALLI LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) jääliikuntaseurat Käyttökorvaus 130 / t työvoimakust. (kts. 150 / t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3) Jään käyttö normaalin jääkauden 1200 / vrk 1200 / vrk ulkopuolella Yleisöluistelu ilmoitettuina aikoina yksityishenkilöille MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ, ilman jäätä (sis. alv. 24 %) Käyttökorvaus (jääkauden ulkopuolella) 30 / t 100 / t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö 40 / t 135 / t MUUT MAKSUT (sis. alv. 10 %) Kentän reunuksen purku ja pystytys LIIKUNTAHALLIT Salohalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) Palloilusali 1/3 osa Koko palloilusali (sis m2 ja tarpeen mukaan yleisurheilualue) Koko halli 40 / t 120 / t tai 1000 / vrk 140 / t tai 1200 / vrk Tanssisali 20 / t Kuntosali 25 / t Yleisurheilualue 30 / t Pöytätennis 3,50 / t arvokortilla Golflyöntipaikka / Heittopaikka 3,50 / t arvokortilla työvoimakust. (kts. Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3) kts. s. 3 MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Palloilusali 1/3 osa 35 / t 60 / t Koko palloilusali ja yleisurheilutila 60/t tai 600/vrk 140 /t tai 1200/vrk Koko halli 80/t tai 800/vrk 160/t tai 1600/vrk Koko halli, aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö 160 / t 320 / t Kokoustila 15 / t Sauna salivuoron yhteydessä 15 /t 30 / t

10 10 (18) Urheilutalo LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) Palloilusali ½ 20 / t Koko palloilusali (627 m2) 40/t tai 350/ vrk Koko liikuntahalli (ei sis. saunaa) 400 / vrk Peilisali (120 m2) 10 / t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö työvoimakust. (kts. s. 3) kts. s. 3 MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Palloilusali ½ 25 / t 40 / t 30/t tai 50/t tai Koko palloilusali 300/vrk 500/vrk koko halli 400 / vrk 600 / vrk Koko halli, aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö 80 / t 110 / t 20/t tai Peilisali, sisältää keittiön käytön 150/vrk Alakerran kokoustila ilman saunaa 10 / t Sauna + kokoustila (Salohallin aukioloaikojen mukaan) 25/t 25/t Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3. Halikon liikuntahalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 10 %) Palloilusali 1/3 15 / t Koko palloilusali (870 m2) 45/t tai 450/vrk Koko liikuntahalli 500 / vrk Tanssisali (100 m2) 10 / t Squash / kenttä 7 / t Sulkapallo / kenttä 7 / t Voimistelumonttu 17,50 / t arvokortilla työvoimakust. (kts. Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö s. 3) ei vuokrata MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 24 %) Aulatila 10 / t Koko palloilusali 40 / t 50 / t Koko liikuntahalli 400 / vrk 500 / vrk 50/t tai 500/vrk 60/t tai 600/vrk

11 11 (18) Perniön liikuntahalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) Palloilusali 1/3 15 / t Koko palloilusali (792 m2) 35/t tai 350/vrk Koko liikuntahalli 400 / vrk Peilisali (90m2) 7 / t Sulkapallo / kenttä 7 / t Pöytätennis 3,50 / t arvokortilla Aukioloaikojen ulkopuolinen käyttö työvoimakust. (kts. s. 3) ei vuokrata MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 24 %) Kokoustila 10 / t Koko palloilusali 40/t tai 400/vrk 50/t tai 500/vrk Koko liikuntahalli 50 / t 60 / t 500 / vrk 600 / vrk Sauna salivuoron yhteydessä 15 / t 15 / t Kiskohalli LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) Palloilusali ½ 15 / t Koko palloilusali (560 m2) 30/t tai 300/vrk Sulkapallo / kenttä 7 / t MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) Koko palloilusali Kuusjokitalo 30/t tai 250/vrk 40/t tai 300/vrk LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) Palloilusali ½ 15 / t Koko palloiluhalli (627 m2) 30/t tai 200/vrk MUU KUIN LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv. 24 %) 30 / t tai 250 / vrk 40 / t tai 300 / vrk

12 12 (18) ARVOKORTIT (sis. alv 10 %) Kuntosalien kertamaksut (Halikko, Perniö, Salohalli), puistojumppa, volttimonttu (Halikko), sulkapallo (Halikko, Perniö), pöytätennis (Salohalli ja Perniö), golflyönti (Salohalli) ja squashmaksu (Halikko), myydään 17,50 e, 35 e ja 70 e kortteja. Kortit ovat voimassa 2 vuotta ostopäivästä. kuntosali ja puistojumppa 3,50 / krt, volttimonttu 17,50 / t, 7 / t KOULUJEN SALIT YLI 600 m2 SALIT (l. Salon lukio) ½ sali liikuntakäyttö 15 / t koko sali liikuntakäyttö 30 / t muu kuin liikuntakäyttö (sis. alv. 24 %) 40/t tai 350/vrk 50/t tai 400/vrk YLI 300 m2 SALIT Liikuntakäyttö 15 / t Muu kuin liikuntakäyttö 25/t tai 35/t tai 250/vrk 300/vrk m2 SALIT Liikuntakäyttö 10 / t Muu kuin liikuntakäyttö 15/t tai 20/t tai 150/vrk 200/vrk ALLE 200 m2 SALIT Liikuntakäyttö 7 / t Muu kuin liikuntakäyttö 10 / t 15 / t KUNTOSALIT 100 / vrk 150 / vrk Ollikkalan kuntosali KÄYTTÖMAKSUT (sis. alv 10 %) Painimatto tai tatami yhdistyksille, 10 / t Vuosikortti aikuiset 110 Vuosikortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 60 Älykortti (lunastetaan ensimmäisellä ostokerralla) 4 10 kerran sarjakortti aikuiset 35 (voimassa 2 v. ostopäivästä) 10 kerran sarjakortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset (voimassa 1 v. ostopäivästä) 20

13 13 (18) Halikon ja Perniön liikuntahallit, Salohallin kuntosalin yleisövuorot KUNTOSALIN KÄYTTÖMAKSUT (sis. alv 10 %) Kertamaksu kaikki Yksityishenkilöt 3,50 / krt arvokortilla Vuosikortti aikuiset 100 Vuosikortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 55 Kiskon, Perttelin ja Kuusjoen kuntosalit LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) yksityishenkilöt Vuosimaksu aikuiset 65 Vuosimaksu v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 36 Kulkulätkä (Kuusjoki ja Kisko) 10 Kiikalan ja Muurlan kuntosalit LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) yksityishenkilöt Vuosimaksu aikuiset 50 Vuosimaksu v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 30 Särkisalon ja Suomusjärven kuntosalit LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis. alv 10 %) yksityishenkilöt Vuosikortti aikuiset 35 Vuosikortti v., opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset 20 Vuosikortit ja -maksut ovat voimassa 1 vuoden ostopäivästä ko. kuntosaleissa aukioloaikojen mukaan Kiskon ja Kuusjoen kuntosaleissa sähköinen kulkulätkä ostetaan omaksi eikä sitä tarvitse palauttaa Alennus ei koske osa-aikaeläkeläisiä vuotiaat voivat käyttää kuntosaleja itsenäisesti, vuotiaat vanhemman kanssa (molemmat maksavat), alle 13 v. eivät voi käyttää kuntosaleja.

14 14 (18) UIMARANNAT Uimarantojen saunamaksut ja tilavuokrat yksityishenkilöt Saunamaksut, sis. alv 24 % Aikuiset, kertamaksu 3 Lapset 6-16 v. kertamaksu 1,50 Alle 6-vuotiaat lapset ja sotaveteraanit Kokoustilat, sis. alv. 24 % & Kokoustila Härjänvatsa (aukioloaikana kesällä) 20 / t Kokoustila Nummijärvi, Varvojärvi, Naarjärvi (aukioloaikana kesällä) 25 / t Saunat, sis. alv. 24 % & Kokkilan sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 43,40 / t Nummijärven sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 37,20 / t Varvojärven sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 24,80 / t Härjänvatsan ja Naarjärven sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 18,60 / t Märynummen sauna puku- ja pesutiloineen 62 / krt + 12,40 / t Saunat (talviuinnin järjestäjille alv 0 %) & Kokkilan sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 35 / t Nummijärven sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 30 / t Varvojärven sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 20 / t Härjänvatsan ja Naarjärven sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 15 / t Märynummen sauna puku- ja pesutiloineen 50 / krt + 10 / t Vuokrahinnat eivät sisällä siivousta, vaan vuokraajan tulee huolehtia siivouksesta. ULKOKENTÄT & TENNIS Nurmikentät ja urheilukentät LIIKUNTAKÄYTTÖ (sis alv. 10 %) Keskusurheilukenttä, Urheilupuisto 60 / t Keskusurheilukenttä, pelkkä juoksurata 30 / t Lämmitettävä tekonurmi, 1/2 kenttä 50 / t Lämmitettävä tekonurmi, koko kenttä 90 / t Tekonurmi, kesäaika (ei lämmitystä), 1/2 kenttä 20 / t Tekonurmi, kesäaika (ei lämmitystä), koko kenttä 30 / t Nurmikentät Urheilupuisto 50 / t Muut urheilu-/nurmikentät, joissa pukutilat ja suihku 35 / t Urheilu-/Nurmikentät, joissa pukutilat, ei suihkua 30 / t Urheilu-/nurmikentät ilman pukutiloja 25 / t

15 15 (18) Nurmikenttien ja keskusurheilukentän osalta muusta kuin liikuntakäytöstä päätetään erikseen vapaa-ajan lautakunnassa. Hiekkakentät Liikuntatilaisuudet (sis. alv 10 %) kentät, joissa pukutilat ja suihkut 20 / t Liikuntatilaisuudet (sis. alv 10 %) kentät, joissa ei suihkua 15 Muut tilaisuudet (sis. alv 24 %) 50 / t 50 / t Ulkotenniskentät tennisseura (sis. alv 10 %) Massakentät, (ei yksityisille) 10 / t Vakiovuoro kesäkausi / (1 t / vko, sis. vähintään 20 t) 60 / kesäkausi Muut tennis- ja koripallokentät Tennishalli yksityiset (sis. alv 10 %) Kaupungin päivävuorot (klo 8-16) 8 / t Kaupungin ilta- ja viikonloppuvuorot (klo 16 >, la-su) 12 / t Kenttien viivojen tekemisestä laskutetaan 25 E / t ellei kyseessä ole liikuntakäyttö OHJATTU LIIKUNTA Lapset (sis. alv 10 %) Lasten ohjattu saliliikunta, kurssimaksu* Vammaisratsastus (ei kuljetusta) Vanhempi + lapsi saliliikunta Työikäiset (sis. alv 10 %) Työikäisten ohjattu liikunta (pois lukien uimahalli), kurssimaksu* Työttömien ja opiskelijoiden ohjattu liikunta (pois lukien uimahalli), kurssimaksu* Kuntosaliohjelmat Lihaskuntotestit Liikuntaryhmän ohjaus, lajiin tutustuminen (ei vesiliikunta) Erityisryhmät, ikääntyneet (sis. alv 10 %) Eläkeläisliikuntakortti, 1 vuosi (saliliikunta ja uimahalli)** Vammaisratsastus (ei kuljetusta) 2,5 / krt 6 / krt 3,5 / krt 4,5 / krt 3 / krt 25 / hlö 25 / hlö 60 / t /ohjaaja 40 / vuosi 8,5 / krt

16 16 (18) Kesätoiminta (sis. alv 10 %) Puistojumpat Lasten urheilukoulut (ulkona, säävaraus) Perheliikuntakerhot 3,50 / krt arvokortilla (ks. liikuntahallit s. 10), 30 / kausi Rantauimakoulut, kurssimaksu* 3,50 / krt * Ohjatun liikunnan ryhmät ovat kurssimuotoisia ryhmiä, joissa osallistumismaksut kerätään koko kurssin osalta kurssin alkaessa, kurssimaksu määräytyy toimintakertojen perusteella, esim. 8 kertaa = 8 x kertamaksu. ** Eläkeläisliikuntakortti oikeuttaa eläkeläiset osallistumaan ikääntyneiden ohjattuihin saliliikuntaryhmiin, lisäksi yhden valinnaisen kuntosalin ja uimahallin käyttöoikeus. Kortti on voimassa 1 vuoden ostopäivästä. ** Vesijumpista maksetaan erikseen molempien korttien osalta uimahallin hinnaston mukaan. MUUT LIIKUNTAPAIKAT Kavilannummen motocrossrata (sis. alv 10 %) salolaiset ja salolaisten moottoriurheiluseurojen jäsenet ulkopaikkakuntalaiset kertamaksu 7 / krt 12 / krt vuosimaksu 70 / kausi 120 / vuosi VÄLINEVUOKRAUS Liikuntavälineet (sis. alv 24 %) 1-3 vrk 4-7 vrk Lumikengät 10 / pr 20 / pr Retkiluistimet 10 / pr 20 / pr Pesäpallotarvikkeet 30 Lehmijärven vaellusreitin kartta 1 Frisbeegolfkorit 10/kori, 40/7 kpl 20 /kori Frisbeekiekot (20 kpl) 5 /10 kpl 10/10 kpl Curlingsetti 10 / setti 20 / setti Muut laitteet ja välineet (sis. alv. 24 %) Maalikamera 70 / vrk Moottorikelkka ja latuhöylä, ilman polttoainetta 20 / t Siirrettävä katsomo 1 kpl 20 / vrk Naulakot, 1 kpl 20 / vrk 20 / vrk Suojamatto, 1 kpl 10 / rulla 10 / rulla

17 17 (18) Esiintymislava (Halikon liik. halli) Kadonnut avain / vrk Kadonnut exec-avain 30 Kadonnut sähköinen avain 30 (myös yhdistyskäyttö) KOKOUSTILAT (sis. alv. 24 %) Kajalan kentän kokoustila 15 / t Muurlan Kiistatupa 10 / t kts. Salohallin, Urheilutalon ja uimarantojen kokoustilat ko. liikuntapaikkojen kohdalta

18 18 (18) KOULUJEN LIIKUNTASALIEN KOOT YLI 600 m2 SALIT Salon lukio iso sali 682 m2 YLI 300 m2 SALIT Salo Alhaisten koulun liikuntasali 358 m2 Salo Hermannin koulu liikuntasali 313 m2 Salo Keskustan koulun liikuntasali 364 m2 Salo Meritalon koulun liikuntasali 360 m2 Salo Moision koulun liikuntasali 375 m2 Salo Ollikkalan koulun liikuntasali 353,7 m2 Salo Pajulan koulun liikuntasali 360 m2 Halikon Armfeltin koulun liikuntasali 360 m2 Muurlan koulun liikuntasali 420 m2 Pertteli Kaivolan koulun liikuntasali 450 m2 Suomusjärven koulun liikuntasali 368 m m2 SALIT Salo Hermannin koulu juhlasali 253 m2 Salo Karjaskylän koulun liikuntasali 252 m2 Salo Tupurin koulun liikuntasali 267 m2 Salo Sirkkulan koulun liikuntasali 210 m2 Halikko Marian koulun liikuntasali 212 m2 Halikko Mustamäen koulun liikuntasali 288 m2 Kiikala Komisuon liikuntahalli 300 m2 Perniön lukion liikuntasali 240 m2 Perniön yhteiskoulun sali 209 m2 Pertteli Inkereen koulun sali 299 m2 Särkisalon koulun liikuntasali 275 m2 ALLE 200 m2 SALIT Salon lukio tanssitila n. 120 m2 Perniö Kirkonkylän koulun sali 180 m2 Pertteli Hähkänän koulun liikuntasali 100 m2

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.7.2011 lähtien

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.7.2011 lähtien Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.7.2011 lähtien Liikunta- ja nuorisolautakunta 18.5.2011 49 2(19) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 JÄÄHALLI 8 LIIKUNTAHALLIT 9 KUNTOSALIT 12 UIMARANNAT 14 ULKOKENTÄT

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 7.7.2016 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 Vapaa-ajan lautakunta 4.6.2014 Vapaa-ajan lautakunta 17.3.2016 Vapaa-ajan lautakunta 19.5.2016 ( ohjatun liikunnan osalta

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 Vapaa-ajan lautakunta 4.6.2014 2 (19) 3 (19) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset 3 Sisäinen käyttö 3 Muut toimijat

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKAT UIMAHALLIT IMPIVAARAN UIMAHALLI. UINTIMAKSUT, alv. 8 % KUNTOSALIMAKSUT/alakerran sali, alv. 8% OHJATTU TOIMINTA, alv.

LIIKUNTAPAIKAT UIMAHALLIT IMPIVAARAN UIMAHALLI. UINTIMAKSUT, alv. 8 % KUNTOSALIMAKSUT/alakerran sali, alv. 8% OHJATTU TOIMINTA, alv. UIMAHALLIT IMPIVAARAN UIMAHALLI LIIKUNTAPAIKAT UINTIMAKSUT, alv. Alennusryhmään kuuluvat: Aikuinen 4 Opiskelija, kortilla Lapsi 7-16 v. 2 Eläkeläinen (ei osa-aika), kortilla Alle 7v. vanhempien mukana

Lisätiedot

KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO

KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO KARKKILAN LIIKUNTA- JA NUORISOTOIMEN HINNASTO 1.1.2016 KARKKILAN VAPAA-AIKALAUTAKUNTA HINTOJEN MÄÄRÄYTYMINEN Karkkilalaiset liikunta- ja nuorisoyhdistykset - hinnat koskevat rekisteröityneitä Karkkilalaisia

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO KENTÄT Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Harjoitukset, Ottelut, kilpailut, Mikkeliläiset rekisteröidyt urheiluseurat Aikuiset 20,00 30,00 A-juniorit ja nuoremmat

Lisätiedot

Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 %

Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi Alv. sis. hintoihin; liikuntatapahtumat 10 %, muut tilaisuudet 24 %, kaupungin sisäinen käyttö 0 % Liikuntapalvelut Kentät Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Aikuiset 17,00 27,00 A-juniorit ja nuoremmat 9,00 12,00 Kaupunginosaseurat ja kylätoimikunnat 35,00 35,00

Lisätiedot

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2. alkaen. sis. alv. Jäähalli. Kaupungin koulut ja päiväkodit. 26,50 /h. Muut koulut.

VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2. alkaen. sis. alv. Jäähalli. Kaupungin koulut ja päiväkodit. 26,50 /h. Muut koulut. VAPAA-AIKATOIMEN HINNASTO 2015 voimassa 1.2. alkaen Jäähalli Kaupungin koulut ja päiväkodit Muut koulut sis. alv 26,50 /h 60,00 /h Jääurheilua harrastavat seurat (1.9. - 31.3.) 45,50 /h Juniorit (alle

Lisätiedot

25,60 27,90 28,50 Päiväkäyttö ns. vapaat vuorot (ma-pe ) 25,60 27,90 28,50

25,60 27,90 28,50 Päiväkäyttö ns. vapaat vuorot (ma-pe ) 25,60 27,90 28,50 VAPAA-AIKATOIMEN VUOKRAT JA MAKSUT 2013, esitys Jäähalli Kaupungin koulut ja päiväkodit koulut 2012 2013 23,60 25,70 26,50 53,40 58,20 60,00 Jääurheilua harrastavat seurat (1.9. - 31.3.) 39,50 43,10 44,50

Lisätiedot

Kuluttajaviraston suositusten mukaan alle 8-vuotiaat uimahalleihin vain aikuisen valvonnassa. Uimahallien vuosikorttien käyttö max. 1 krt/pv.

Kuluttajaviraston suositusten mukaan alle 8-vuotiaat uimahalleihin vain aikuisen valvonnassa. Uimahallien vuosikorttien käyttö max. 1 krt/pv. UIMAHALLIT Kotkan uimala Katariina, Puistotie 9-11, 48100 KOTKA, puh. 234 4590 Karhulan uimahalli, Karhulantie 46, 48600 KOTKA, puh. 234 5415 Kuluttajaviraston suositusten mukaan alle 8-vuotiaat uimahalleihin

Lisätiedot

Liikuntapalvelut. Hinnasto alkaen

Liikuntapalvelut. Hinnasto alkaen Liikuntapalvelut Hinnasto 1.8.2016 alkaen SASTAMALAN KAUPUNKI Aarnontie 2 A, PL 23, 38201 SASTAMALA, puh. (03) 521 31, faksi (03) 5213 4099 sastamala@sastamala.fi, etunimi.sukunimi@sastamala.fi, Y-tunnus

Lisätiedot

Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO Voimassa alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana

Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO Voimassa alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO 2016 Voimassa 29.8.2016 alkaen tai hinnastokohdassa erikseen ilmoitettuna aikana VAPAA-AIKALAUTAKUNTA 12.5.2016 LIIKUNTAPALVELUT Liikuntatilat ja -alueet Liikuntatilojen

Lisätiedot

VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä

VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä 1 VAPAA-AIKAPALVELUJEN MAKSUT 1.7.2010 alkaen hinnat, euroa, sisältävät voimassaolevan ALV:n suluissa oleva hinta ilman alv:tä 1. UIMAHALLI UINTIMAKSUT, kertamaksut ilman alv:tä Aikuinen 4.00 (3.67) Eläkeläinen

Lisätiedot

Liikuntapalveluiden hinnasto alkaen (hinnat sis. arvonlisäveron)

Liikuntapalveluiden hinnasto alkaen (hinnat sis. arvonlisäveron) Sivistyslautakunta 97 22.06.2016 Liikuntapalveluiden maksut 1.8.2016 alkaen SIVLTK 97 Kunnan hallintosääntö 47: Lautakunta päättää toimialansa irtaimen omaisuuden vuokrauksesta ja muusta käytettäväksi

Lisätiedot

EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 Vaalipäivänä äänestäneiden lukumäärä (alustava tieto) Lukumääriin ei lasketa ennakkoon äänestäneitä

EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 Vaalipäivänä äänestäneiden lukumäärä (alustava tieto) Lukumääriin ei lasketa ennakkoon äänestäneitä EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 äänestäneiden 001 Kaupungintalo äänestävät EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 äänestäneiden 002 Salon lukio äänestävät EDUSKUNTAVAALIT 2015 Laskentalomake 2 äänestäneiden

Lisätiedot

Tämä hinnasto astuu voimaan uimahallipalveluiden ja Karhulan Keskuskentän kuntosalin osalta 1.3.2015 ja muilta osin 1.6.2015 alkaen.

Tämä hinnasto astuu voimaan uimahallipalveluiden ja Karhulan Keskuskentän kuntosalin osalta 1.3.2015 ja muilta osin 1.6.2015 alkaen. KOTKAN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT HARJOITUSVUOROMAKSUT, TILAVUOKRAT JA PALVELUMAKSUT Tämä hinnasto astuu voimaan uimahallipalveluiden ja Karhulan Keskuskentän kuntosalin osalta 1.3.2015 ja muilta osin 1.6.2015

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 Vapaa-ajan lautakunta 4.6.2014 Vapaa-ajan lautakunta 17.3.2016 2 (19) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset 3

Lisätiedot

Tilat, joita voidaan antaa yhdistysten käyttöön vuorojakoperiaatteella

Tilat, joita voidaan antaa yhdistysten käyttöön vuorojakoperiaatteella Tilat, joita voidaan antaa yhdistysten käyttöön vuorojakoperiaatteella Salon kaupunki 2702/10.03.02.03.00/2013 Tilan nimi ja osoite Alhaisten koulu Koulukatu 3 Hajalan koulu Vanha Turuntie 896 25240 Hajala

Lisätiedot

Liikuntatilojen ja -toiminnan hinnasto

Liikuntatilojen ja -toiminnan hinnasto Liikuntatilojen ja -toiminnan hinnasto Orimattilan kaupunki Liikuntapalvelut Sivistys- ja vapaa-aikalautakunta 14.10.2015 134 Päivitetty Sivistys- ja vapaa-aikalutakunta 7.6.2016 62 LIIKUNTATILOJEN JA

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 Vapaa-ajan lautakunta 4.6.2014 Vapaa-ajan lautakunta 17.3.2016 2 (19) 3 (19) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset

Lisätiedot

Sisällysluettelo Yhteystiedot Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot Liikuntasalit Uimahalli Ulkoliikuntapaikat Sauvosaaren urheilupuisto Tervahalli

Sisällysluettelo Yhteystiedot Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot Liikuntasalit Uimahalli Ulkoliikuntapaikat Sauvosaaren urheilupuisto Tervahalli Sisällysluettelo Yhteystiedot 3 Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot 4 Liikuntasalit 5 Uimahalli 6 Ulkoliikuntapaikat 9 Sauvosaaren urheilupuisto 10 Tervahalli 11 Sauvosali ja Nyrkkeilysali 12 Kuntotestit

Lisätiedot

SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT

SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT SIVISTYSLAUTAKUNNAN PALVELU- JA KÄYTTÖKORVAUSMAKSUT 1.1.2016 ALKAEN TILAT KOULUT yksikkö alv 24 % Yhteensä Juhlasali Pogostan alakoulu h 7,42 1,78 9,20 Juhlasali Pogostan alakoulu vrk 45,73 10,97 56,70

Lisätiedot

LIIKUNTATILOJEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

LIIKUNTATILOJEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut LIIKUNTATILOJEN HINNASTO 2017 Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut 2 Sisällys Liikuntatilojen hinnoittelun periaatteet... 3 Liikuntatilojen hintaluokitukset ja -perusteet... 3 Hintojen perusteet... 3

Lisätiedot

Sisällysluettelo. Varaus- ja yhteystiedot Sisä- ja ulkoliikuntapaikat. Uimahalli. Soveltava liikunta. Nuoriso- ja liikuntatoimisto

Sisällysluettelo. Varaus- ja yhteystiedot Sisä- ja ulkoliikuntapaikat. Uimahalli. Soveltava liikunta. Nuoriso- ja liikuntatoimisto Sisällysluettelo Varaus- ja yhteystiedot Sisä- ja ulkoliikuntapaikat Liikuntasihteeri Ilkka Kotala 050 427 6460 ilkka.kotala@kemi.fi Toimistosihteeri Eija Juntunen 040 728 6507 eija.juntunen@kemi.fi Yhteystiedot

Lisätiedot

Tilavaraukset. Monikulttuurisuusasiain neuvottelukunta 27.4.2016

Tilavaraukset. Monikulttuurisuusasiain neuvottelukunta 27.4.2016 Tilavaraukset Monikulttuurisuusasiain neuvottelukunta 27.4.2016 Tiloja, alueita ja paikkoja vapaa-ajan käyttöön Vapaasti käytettäviä tiloja - Maksutta esim. lähiliikuntapaikat ja monitoimikentät (jalkapallo,

Lisätiedot

Sisällysluettelo Yhteystiedot Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot Liikuntasalit Uimahalli Ulkoliikuntapaikat Sauvosaaren urheilupuisto Tervahalli

Sisällysluettelo Yhteystiedot Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot Liikuntasalit Uimahalli Ulkoliikuntapaikat Sauvosaaren urheilupuisto Tervahalli Sisällysluettelo Yhteystiedot 3 Yleiset ehdot sekä vuokrausehdot 4 Liikuntasalit 5 Uimahalli 6 Ulkoliikuntapaikat 10 Sauvosaaren urheilupuisto 11 Tervahalli 12 Sauvosali ja Nyrkkeilysali 13 Kuntotestit

Lisätiedot

Ohessa liikuntatilojen ja -alueiden 1.3.2016 voimaan tulevat taksat.

Ohessa liikuntatilojen ja -alueiden 1.3.2016 voimaan tulevat taksat. KOTKAN KAUPUNKI YLEISKIRJE 1/2016 Liikuntapalvelukeskus Puistotie 9-11 48100 Kotka puh. 040 831 0389, fax 234 5424 26.1.2016 Urheiluseurat TAKSALUETTELO Ohessa liikuntatilojen ja -alueiden 1.3.2016 voimaan

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUJEN KÄYTTÖMAKSUT

LIIKUNTAPALVELUJEN KÄYTTÖMAKSUT LIIKUNTAPELUJEN KÄYTTÖMAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 18.11.2015 Voimaantulopäivä KÄYTTÖMAKSUJEN PÄÄPERIAATTEET Liikuntapalveluiden peruskäyttömaksut koskevat raumalaisia rekisteröityjä

Lisätiedot

UIMAHALLIEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut

UIMAHALLIEN HINNASTO Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut UIMAHALLIEN HINNASTO 2017 Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut 2 Sisällys Liikuntatilojen hinnoittelun periaatteet... 3 Uimahallien hintaluokitukset ja -perusteet... 3 Hintojen perusteet... 3 Tilojen

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat

LIIKUNTAPALVELUT. Liikunta- ja harrastuspaikat VAPAA-AIKA- JA HARRASTUSPALVELUT MAKSUT 2016 Maksut sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvonlisäveron. Tilavaraukset tulee peruuttaa vähintään 2 viikkoa ennen tapahtumaa. Peruuttamattomasta vuorosta

Lisätiedot

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen

Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Salon liikuntapalvelujen hinnasto 1.5.2016 alkaen Vapaa-ajan lautakunta 3.4.2014 Vapaa-ajan lautakunta 4.6.2014 2 (21) 3 (21) SISÄLLYSLUETTELO HINTOJEN JAOTTELU 3 Salolaiset 3 Sisäinen käyttö 3 Muut toimijat

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO alkaen (lautakuntaversio)

LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO alkaen (lautakuntaversio) YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUJEN HINNASTO 1.1.2016 alkaen (lautakuntaversio) SISÄLTÖ: YLÖJÄRVEN SISÄLIIKUNTAPAIKKOEN VUOKRAUS LIIKUNTATILOJEN VUOKRAT Uimahalli Urheilutalon palloiluhalli Urheilutalon

Lisätiedot

. Porin kaupungin vapaa-aikaviraston MAKSUT ja VUOKRAT 1.1.2016 alkaen

. Porin kaupungin vapaa-aikaviraston MAKSUT ja VUOKRAT 1.1.2016 alkaen . Porin kaupungin vapaa-aikaviraston MAKSUT ja VUOKRAT 1.1.2016 alkaen Liikuntapaikat Nuorisotilat Leirikeskukset Tilaussaunat Kokoustilat Asunto- ja venepaikat Välinevuokraus Ohjaustoiminta Porin kaupungin

Lisätiedot

HENKILÖKUNNAN YLITYÖKORVAUKSET

HENKILÖKUNNAN YLITYÖKORVAUKSET MAKSULUOKAT (ei uimahalli, kuntosali, kopiot) Maksuluokka 0 Maksuluokka 1 Maksuluokka 2 Maksuluokka 3 Outokumpulaisten seurojen yms.outokumpulaisten seurojen Ulkopaikkakuntal. seurojen Ulkopaikkakuntalaiset

Lisätiedot

VIHDIN KUNNAN LIIKUNTATOIMEN ULKOISET MAKSUT 1.1.2006 ALKAEN Maksut sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron.

VIHDIN KUNNAN LIIKUNTATOIMEN ULKOISET MAKSUT 1.1.2006 ALKAEN Maksut sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. VIHDIN KUNNAN LIIKUNTATOIMEN ULKOISET MAKSUT 1.1.2006 ALKAEN Maksut sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. 1. KENTÄT 1.1. Vihdin ja Nummelan Urheilukentät Jalkapallonurmi vakioharjoitusvuoro/tunti

Lisätiedot

AKAAN KAUPUNKI Liikuntapalvelut

AKAAN KAUPUNKI Liikuntapalvelut 1. LIIKUNTAPAIKKOJEN VARAUKSET... 2 2. TILOJEN/HARRASTEPAIKKOJEN VUOKRAUKSEN PERIAATTEET... 2 3. LIIKUNTATILOJEN JA -ALUEIDEN KÄYTTÖMAKSUT... 6 3.1 Monitoimihalli... 6 3.2. Koulujen liikuntatilojen, Rasin

Lisätiedot

LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2014

LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO 2014 LIIKUNTAPAIKKA- HINNASTO Nuoriso- ja liikuntalautakunta 3.12. 2 SISÄLLYSLUETTELO Vuokrauksen yleiset perusteet... 3 Kisapuiston urheilukeskus... 5 Vanha kenttä ja Kisapuiston hiekkatekonurmi... 6 Kimpisen,

Lisätiedot

Liikuntaopas kesä 2016 kunnon asialla. Salon kaupungin liikuntapalvelut

Liikuntaopas kesä 2016 kunnon asialla. Salon kaupungin liikuntapalvelut Liikuntaopas kesä 2016 kunnon asialla Salon kaupungin liikuntapalvelut Kesä liikuttaa! Liikuntapalvelujen yhteystiedot Postiosoite Käyntiosoite Nettiosoite Sähköposti Salon kaupunki/liikuntapalvelut PL

Lisätiedot

AKAAN KAUPUNKI Liikuntapalvelut

AKAAN KAUPUNKI Liikuntapalvelut 1. LIIKUNTAPAIKKOJEN VARAUKSET... 2 2. TILOJEN/HARRASTEPAIKKOJEN VUOKRAUKSEN PERIAATTEET... 2 3. LIIKUNTATILOJEN JA -ALUEIDEN KÄYTTÖMAKSUT... 6 3.1 Monitoimihalli... 6 3.2. Koulujen liikuntatilojen, Rasin

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut

LIIKUNTAPALVELUT Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut LIIKUNTAPALVELUT Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut Liikuntalautakunnan/Vapaa-aikalautakunnan päätös 21.11.2012/24.4.2013 Liikuntatoimi HINNASTO 2/19 1. VUOKRAUKSEN YLEISET PERUSTEET...

Lisätiedot

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE LUKIEN Sivistyslautakunta

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE LUKIEN Sivistyslautakunta 1 S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2011 LUKIEN Sivistyslautakunta 16.06.2011 36 Maksut löytyvät alkaen sivulta Koulut ja kansalaisopisto 2 Lukion aineopiskelijan kurssimaksu 3

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT MAKSUT 2017

LIIKUNTAPALVELUT MAKSUT 2017 LIIKUNTAPALVELUT MAKSUT 2017 1. LIIKUNTAPAIKKOJEN VARAUKSET... 2 2. TILOJEN/HARRASTEPAIKKOJEN VUOKRAUKSEN PERIAATTEET... 3 3. LIIKUNTATILOJEN JA -ALUEIDEN KÄYTTÖMAKSUT... 5 3.1 Monitoimihalli... 5 3.2.

Lisätiedot

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk

S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 1 S I V I S T Y S K E S K U K S E N M A K S U T LIITE 01.08.2013 lukien Sivistys- ja vapaa-aikaltk 19.06.2013 58 Maksut löytyvät alkaen sivulta Koulut ja kansalaisopisto 2 Lukion aineopiskelijan kurssimaksu

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut

LIIKUNTAPALVELUT Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut LIIKUNTAPALVELUT Harjoitusvuoromaksut, tilavuokrat ja palvelumaksut Liikuntalautakunnan/Vapaa-aikalautakunnan päätökset 21.11.2012/24.4.2013/28.8.2013/20.11.2013 Liikuntapalvelut HINNASTO 2/20 1. VUOKRAUKSEN

Lisätiedot

Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO. Voimassa 1.9.2012 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana

Lempäälän kunta Vapaa-aikapalvelut HINNASTO. Voimassa 1.9.2012 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana Lempäälän kunta Vapaaaikapalvelut HINNASTO Voimassa 1.9.2012 alkaen tai erikseen ilmoitettuna aikana VAPAAAIKALAUTAKUNTA 8.3.2012 LIIKUNTAPALVELUT Liikuntatilat ja alueet Liikuntatilojen ja alueiden maksuja

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT MAKSUT 2016

LIIKUNTAPALVELUT MAKSUT 2016 LIIKUNTAPALVELUT MAKSUT 2016 1. LIIKUNTAPAIKKOJEN VARAUKSET... 2 2. TILOJEN/HARRASTEPAIKKOJEN VUOKRAUKSEN PERIAATTEET... 3 3. LIIKUNTATILOJEN JA -ALUEIDEN KÄYTTÖMAKSUT... 5 3.1 Monitoimihalli... 5 3.2.

Lisätiedot

Sivistys- ja kulttuuripalvelut liikuntapalvelut HINNASTO

Sivistys- ja kulttuuripalvelut liikuntapalvelut HINNASTO 0 Sivistys- ja kulttuuripalvelut liikuntapalvelut HINNASTO 2016 1 SISÄLTÖ: Oulun kaupunki, Sivistys- ja kulttuuripalvelut YLEISET EHDOT... 2 HEINÄPÄÄN JALKAPALLOHALLI... 5 JATULIN LIIKUNTAKESKUS... 6 KASTELLIN

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT. Tilavuokrat ja palvelumaksut 2015

LIIKUNTAPALVELUT. Tilavuokrat ja palvelumaksut 2015 LIIKUNTAPALVELUT Tilavuokrat ja palvelumaksut 2015 SISÄLLYS 1 YLEISET PERUSTEET 4 1.1 Liikuntatilojen hintaluokitus 4 1.2 Junioreiden harjoitusvuoromaksut 4 1.3 Erillistapahtumat 4 1.4 Harjoitusvuorojen

Lisätiedot

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT

KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT KÄYTTÖVUOROJEN YLEISET MYÖNTÄMISPERIAATTEET LIIKUNTAPALVELUT alkaen 1.2.2016 1 Sisällys 1. KÄYTTÖVUOROJEN HAKU... 3 1.1 YLEISTÄ... 3 2. KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA KÄYTÄNTEET... 3 2.1 VAKIOVUOROT...

Lisätiedot

Tilojen ym. käyttömaksut

Tilojen ym. käyttömaksut Tilojen ym. käyttömaksut Yhteenveto hinnastoista Nilsiä-neuvottelukunnalle, huomioitu vain liikuntapaikat ja tilat, jotka vaikuttavat Nilsiään. Peruskoulujen ja lukioiden tilojen käyttömaksut 1.1.2015

Lisätiedot

Tilat, joita voidaan antaa yhdistysten käyttöön vuorojakoperiaatteella

Tilat, joita voidaan antaa yhdistysten käyttöön vuorojakoperiaatteella Tilat, joita voidaan antaa yhdistysten käyttöön vuorojakoperiaatteella Alhaisten koulu Koulukatu 3 Armfeltin koulu Kuruntie 7 Hajalan koulu Vanha Turuntie 896 25240 Hajala Hakastaron koulu Hakastaronkatu

Lisätiedot

KÄYTTÖMAKSUT 1.1.2015 alkaen Hyvinvoinnin edistämisen johtajan päätös 15.12.2014 Maksut 4 LIIKUNTAPAIKKAPALVELUT

KÄYTTÖMAKSUT 1.1.2015 alkaen Hyvinvoinnin edistämisen johtajan päätös 15.12.2014 Maksut 4 LIIKUNTAPAIKKAPALVELUT KÄYTTÖMAKSUT 1.1.2015 alkaen Hyvinvoinnin edistämisen johtajan päätös 15.12.2014 Maksut 4 LIIKUNTAPAIKKAPALVELUT Käyttömaksut kattavat ko. liikuntapaikalla jo olevan varustuksen. Ylimääräisten siirtojen,

Lisätiedot

VAPAA-AIKAPALVELUIDEN TILOJEN PALVELU- JA HINNOITTELUPERIAATTEET

VAPAA-AIKAPALVELUIDEN TILOJEN PALVELU- JA HINNOITTELUPERIAATTEET Kaupunginhallitus 14.1.2013 liite nro 8 (1/7) Kaupunginvaltuusto 21.1.2013 liite nro 4 (1/7) VAPAA-AIKAPALVELUIDEN TILOJEN PALVELU- JA HINNOITTELUPERIAATTEET Painotalo Säännöllinen viikkovuoro (0-3h) á

Lisätiedot

RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT

RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUT 2016 RAISION KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUIDEN TERVEYS- JA SOVELTAVAN LIIKUNNAN RYHMÄT 2016 Raision kaupungin liikuntapalveluiden kevätkausi alkaa pääsääntöisesti viikolla

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO

LIIKUNTAPALVELUIDEN HINNASTO KENTÄT Urpolan lämmitettävä tekonurmi, talvikausi TALVIKAUSI (lämmitettävä aika) Harjoitukset, Ottelut, kilpailut, Mikkeliläiset rekisteröidyt urheiluseurat Aikuiset 20,00 30,00 A-juniorit ja nuoremmat

Lisätiedot

*Em. poiketen maksullisia ovat Uimahalli, Urheilukeskus ja Öjbergetin hissiliput

*Em. poiketen maksullisia ovat Uimahalli, Urheilukeskus ja Öjbergetin hissiliput LIIKUNTAPALVELUT TAKSAT JA MAKSUT 1.1.2016 LUKIEN Liikuntavuorojen maksuperusteet: Harjoitusvuorot: - vakiovuorot, yhdistysten (ry.) alle 18 v:n ryhmät - muut alle 18 v harjoitusvuorot, leirit, kurssit

Lisätiedot

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUIDEN HALLINNASSA OLEVIEN SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA SÄÄNNÖT

YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUIDEN HALLINNASSA OLEVIEN SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA SÄÄNNÖT YLÖJÄRVEN KAUPUNGIN LIIKUNTAPALVELUIDEN HALLINNASSA OLEVIEN SISÄLIIKUNTATILOJEN KÄYTTÖVUOROJEN JAKOPERUSTEET JA SÄÄNNÖT YLEISTÄ Ylöjärven liikuntapalvelujen hallinnassa olevia sisäliikuntatiloja ovat koulujen

Lisätiedot

ROVANIEMEN KAUPUNKI VAPAA-AJANLAUTAKUNTA

ROVANIEMEN KAUPUNKI VAPAA-AJANLAUTAKUNTA 2016 ROVANIEMEN KAUPUNKI VAPAA-AJANLAUTAKUNTA Vapaa-ajan palvelualue HINNASTO 2016 1 Sisältö LIIKUNTAPALVELUT... 3 Hinnoittelun perusteet... 3 Sisäliikuntatilat... 5 Ounashalli... 5 Keltakankaan liikuntahalli...

Lisätiedot

KEMIN KAUPUNKI . / . /

KEMIN KAUPUNKI . / . / KEMIN KUPUNKI L.. / N /.. / S KEMIN NUORISOTILOJEN VUOKRT 10% K. N H T S Koko la Y Y L 3 4 5 U U S 6 10 11 T S K N H H N T maksuton T Sali H maksuton.4 2 maksuton maksuton 2 6,50 23,00 6,50 46,00 Maksullinen

Lisätiedot

Liikuntapalvelujen palvelumaksut, tilavuokrat sekä vuorojakoperusteet 2016

Liikuntapalvelujen palvelumaksut, tilavuokrat sekä vuorojakoperusteet 2016 Liikuntapalvelujen palvelumaksut, tilavuokrat sekä vuorojakoperusteet 2016 Vapaa-aikalautakunta 17.11.2015 103 Sisällys Yleistä... 3 1 Vuorojakoperusteet... 4 2 Kerta- ja sarjaliput, kausikortit ja ohjattu

Lisätiedot

HINNASTO 2016. Työmuotojen puitteissa järjestettävät seurakunnan alueen ulkopuolelle järjestettävät retket ja leirit hinnoitellaan tapauskohtaisesti

HINNASTO 2016. Työmuotojen puitteissa järjestettävät seurakunnan alueen ulkopuolelle järjestettävät retket ja leirit hinnoitellaan tapauskohtaisesti HINNASTO 2016 2 Seurakuntatyön maksut Työmuotojen puitteissa järjestettävät seurakunnan alueen ulkopuolelle järjestettävät retket ja leirit hinnoitellaan tapauskohtaisesti 2.1 Päiväkerho Päiväkerhomaksuista

Lisätiedot

Oulun kaupungin liikuntapalveluiden vuoronjakoperiaatteet ja ka ytto ehdot

Oulun kaupungin liikuntapalveluiden vuoronjakoperiaatteet ja ka ytto ehdot Oulun kaupungin liikuntapalveluiden vuoronjakoperiaatteet ja ka ytto ehdot 1 SISÄLTÖ Vuoronjakoperiaatteet... 2 Yleisperiaatteet ja hierarkia kausivuoroja jaettaessa... 2 Jakoon ja hierarkiaan vaikuttavat...

Lisätiedot

Liikuntaopas kesä 2016 kunnon asialla. Salon kaupungin liikuntapalvelut

Liikuntaopas kesä 2016 kunnon asialla. Salon kaupungin liikuntapalvelut Liikuntaopas kesä 2016 kunnon asialla Salon kaupungin liikuntapalvelut Kesä liikuttaa! Liikuntapalvelujen yhteystiedot Postiosoite Käyntiosoite Nettiosoite Sähköposti Salon kaupunki/liikuntapalvelut PL

Lisätiedot

POMARKUN MONITOIMIHALLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

POMARKUN MONITOIMIHALLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT POMARKUN MONITOIMIHALLIN KÄYTTÖSÄÄNNÖT Monitoimihallin kuntosali on avoinna joka päivä klo 06.00-22.00. Peilisali ja monitoimisali aukeavat klo 08.30 - poikkeuksena maanantai, jolloin monitoimisali aukeaa

Lisätiedot

HINNASTO 2016. Hinnasto 2016 on 1.1.2016 alkaen voimassa toistaiseksi. 1. Pääsyliput. Pääsylippuhintoihin korotus kesäkaudeksi 1.6.-30.8.2016.

HINNASTO 2016. Hinnasto 2016 on 1.1.2016 alkaen voimassa toistaiseksi. 1. Pääsyliput. Pääsylippuhintoihin korotus kesäkaudeksi 1.6.-30.8.2016. HINNASTO 2016 Hinnasto 2016 on 1.1.2016 alkaen voimassa toistaiseksi. 1. Pääsyliput Pääsylippuhintoihin korotus kesäkaudeksi 1.6.-30.8.2016. Lipputyyppi (sis. alv 10%) 1.1.-31.5. & 1.9.-31.12. 1.6.-30.8.

Lisätiedot

Oulun kaupunki - Sivistys- ja kulttuuripalvelut Tilojen hinnasto (Hinnat sis. alv 24%, liikuntatilojen alv 10%) alk. 1.10.2015

Oulun kaupunki - Sivistys- ja kulttuuripalvelut Tilojen hinnasto (Hinnat sis. alv 24%, liikuntatilojen alv 10%) alk. 1.10.2015 Oulun kaupunki - Sivistys- ja kulttuuripalvelut Tilojen hinnasto (Hinnat sis. alv 24%, liikuntatilojen alv 10%) alk. 1.10.2015 Koulujen ja monitoimitalojen liikuntasalit (alv 10%) Kausihinta tarkoittaa

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUIDEN KÄYTTÖMAKSUT

LIIKUNTAPALVELUIDEN KÄYTTÖMAKSUT LIIKUNTAPELUIDEN KÄYTTÖMAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 20.11.2013 Voimaantulopäivä KÄYTTÖMAKSUJEN PÄÄPERIAATTEET Liikuntapalveluiden peruskäyttömaksut koskevat raumalaisia rekisteröityjä

Lisätiedot

Keilahallissa alkaen syksyn aukioloajat (huomaa! Suljettu sunnuntaisin saakka).

Keilahallissa alkaen syksyn aukioloajat (huomaa! Suljettu sunnuntaisin saakka). Kesän aukioloajat Urheilukeskus ljettu 19.6.-2.8.2015 Aukioloajat 1.6.-18.6.2015 ja 3.8-16.8.2015 ma-to klo 9.00-22.00 Huom! To 18.6. ljemme klo 14.00 pe klo 9.00-18.00 la la 6.6 klo 10.00-22.00 la 13.6

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT H I N N A S T O

LIIKUNTAPALVELUT H I N N A S T O LIIKUNTAPALVELUT H I N N A S T O 2016 SISÄLTÖ: ERITYISRYHMÄT ja TERVEYSLIIKUNTA.... 1 HIEKKAKENTÄT (ei Kisapuisto) 2 JÄÄKIEKKOKAUKALOT/JÄÄKENTÄT..2 KISAPUISTO 3-4 MUKKULAN JA KISAPUISTON KEINONURMI.5 MUKKULAN

Lisätiedot

MAKSUT JA TAKSAT 2016 Lasten ja nuorten palvelualue

MAKSUT JA TAKSAT 2016 Lasten ja nuorten palvelualue MAKSUT JA TAKSAT 2016 Lasten ja nuorten lautakunta 15.12.2015 Järvenpään kaupunki Hallintokatu 2, PL 41, 04401 Järvenpää Vaihde (09) 27 191 www.jarvenpaa.fi v0.1 PERUSKOULUJEN TILOJEN ULKOPUOLINEN KÄYTTÖ

Lisätiedot

KESKUSTA - NUOTTASAAREN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2015

KESKUSTA - NUOTTASAAREN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2015 Oulun kaupunki /Hyvinvointipalvelut/Ikäihmisten hyvinvointi KESKUSTA - NUOTTASAAREN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2015 Ohjattuihin liikuntaryhmiin pitää ilmoittautua, ellei erikseen

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUJEN KÄYTTÖMAKSUT

LIIKUNTAPALVELUJEN KÄYTTÖMAKSUT LIIKUNTAPELUJEN KÄYTTÖMAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 18.11.2015 Voimaantulopäivä Uimahallin osalta kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta on hyväksynyt taksat 15.6.2016 ja ne tulevat

Lisätiedot

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen.

Ostopalveluna toiminimi Aquasa:lta, opettajana toimii Sari Saarinen. VUOSISUUNNITELMA 2005 LIIKUNTATOIMEN JÄRJESTÄMÄSTÄ OHJATUSTA TOIMINNASTA 1. UIMAKOULUT 1. Uimakoulut uimahalleissa Liikuntatoimi järjestään vuoden aikana Lauritsalan uimahallissa lasten alkeis-, jatko-

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUT/JÄÄHALLI

LIIKUNTAPALVELUT/JÄÄHALLI LIIKUNTAPALVELUT/JÄÄHALLI Liikunta- ja kulttuurilautakunta Koululaisryhmän harjoitusvuoro Heinolalaisten laitosten/yhteisöjen harjoitusvuoro Heinolalaiset urheiluseurat/alle 18-v. harjoitusvuoro Heinolal.

Lisätiedot

KESKUSTA - NUOTTASAAREN SUURALUEIDEN

KESKUSTA - NUOTTASAAREN SUURALUEIDEN KESKUSTA - NUOTTASAAREN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2017 Ohjattuihin liikuntaryhmiin on ilmoittautuminen, ellei erikseen muuta mainita. Oulun uimahallin vesivoimisteluun ja KunnonLähteen>65

Lisätiedot

KUNTO-TAMMEN KUNTOSALI INFO

KUNTO-TAMMEN KUNTOSALI INFO KUNTO-TAMMEN KUNTOSALI INFO KUNTO-TAMMEN KUNTOSALI (kuusitie 4 Tammela) Tarkoitettu yli 60 vuotiaille henkilöille. Yleisillä vuoroilla kaikki yli 18v. naiset saavat käyttää salia. Avataan maanantaina 12.9.2016

Lisätiedot

KESKITETYT PALVELUT Lautakunta Hallinto ja muut yhteiset 3140 LUPAPÄÄTÖKSET / Muut myyntitulot -lupa ilmapallojen myyntiin yms.

KESKITETYT PALVELUT Lautakunta Hallinto ja muut yhteiset 3140 LUPAPÄÄTÖKSET / Muut myyntitulot -lupa ilmapallojen myyntiin yms. KESKITETYT PALVELUT Lautakunta Hallinto ja muut yhteiset 3140 LUPAPÄÄTÖKSET / Muut myyntitulot -lupa ilmapallojen myyntiin yms. / kpl 25,00 30,00 Toimitilapalvelut Hallinto- ja suunnittelu Toimitilat Maksuluokat:

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO - INNEHÅLLSFÖRTECKNING sivu Yleiset ohjeet... 2...5 - maksut - tilojen jakoperusteet - tilavuokrat - venepaikkamaksut

SISÄLLYSLUETTELO - INNEHÅLLSFÖRTECKNING sivu Yleiset ohjeet... 2...5 - maksut - tilojen jakoperusteet - tilavuokrat - venepaikkamaksut === LIIKUNTAPALVELUJEN MAKSUT 1.1.2016 IDROTTSVÄSENDETS AVGIFTER SISÄLLYSLUETTELO - INNEHÅLLSFÖRTECKNING sivu Yleiset ohjeet... 2...5 - maksut - tilojen jakoperusteet - tilavuokrat - venepaikkamaksut Maksut

Lisätiedot

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT HINNASTO

JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT HINNASTO JYVÄSKYLÄN KAUPUNKI LIIKUNTAPALVELUT Voimassa 1.1.2013 alkaen UUDEN AALLON KAUPUNKI Sisällysluettelo... 1 LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNOITTELU JA PERIAATTEET... 3 LIIKUNTAHALLIT... 4 LIIKUNTASALIT... 6 KUNTOSALIT...

Lisätiedot

Monden nuoriso ja järjestötalo

Monden nuoriso ja järjestötalo Monden nuoriso ja järjestötalo Sali + kahvio (koko alakerta) Monden salin ja kahvion vuokraaja voi käyttää varaamansa ajan salia, kahviotilaa ja WC tiloja. Monden muiden tilojen, kuten yläkerran käyttö

Lisätiedot

JANAKKALAN SISÄLIIKUNTATILOJEN VUOROJAKOPERUSTEET. Salivuoroihin oikeutetut

JANAKKALAN SISÄLIIKUNTATILOJEN VUOROJAKOPERUSTEET. Salivuoroihin oikeutetut hyväksytty ella 23.2.2016 12 JANAKKALAN SISÄLIIKUNTATILOJEN VUOROJAKOPERUSTEET Salivuoroihin oikeutetut Janakkalan sisäliikuntatilojen vuoroihin oikeutettuja ovat rekisteröidyt urheiluseurat / liikuntajärjestöt,

Lisätiedot

LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO 2017

LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO 2017 LAPPEENRANNAN KAUPUNGIN LIIKUNTAPAIKKOJEN HINNASTO Nuoriso- ja liikuntalautakunnan päätös 13.12.2016 2 SISÄLLYSLUETTELO Vuokrauksen yleiset perusteet... 3 Kisapuiston urheilukeskus... 5 Vanha kenttä ja

Lisätiedot

Liikuntapalveluiden maksut alkaen

Liikuntapalveluiden maksut alkaen 1 Vantaan kaupunki Sivistystoimi 1.1.2017 Liikuntapalveluiden maksut 1.1.2017 alkaen Vantaan kaupunki SISÄLLYS YLEISTÄ... 4 UIMAHALLIT... 7 SISÄLIIKUNTAPAIKAT... 9 ENERGIA AREENA... 9 MYYRMÄEN URHEILUTALO...

Lisätiedot

LIIKUNTAPALVELUJEN KÄYTTÖMAKSUT

LIIKUNTAPALVELUJEN KÄYTTÖMAKSUT LIIKUNTAPELUJEN KÄYTTÖMAKSUT Kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta hyväksynyt 16.11.2016 Voimaantulopäivä KÄYTTÖMAKSUJEN PÄÄPERIAATTEET Liikuntapalveluiden peruskäyttömaksut koskevat raumalaisia rekisteröityjä

Lisätiedot

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI syksy 2015 kevät 2016

ERITYISLIIKUNTAKALENTERI syksy 2015 kevät 2016 ERITYISLIIKUNTAKALENTERI syksy 2015 kevät 2016 Kalajoen erityisliikuntakalenterista löydät alueella toimivat eri toimijoiden järjestämät erityisliikuntaryhmät. Kalenteriin listatut ryhmät soveltuvat pitkäaikaissairaiden,

Lisätiedot

HYVINKÄÄN KAUPUNGIN LIIKUNTA- JA NUORISOPALVELUJEN AVUSTUSSÄÄNTÖ 1.1.2016 ALKAEN

HYVINKÄÄN KAUPUNGIN LIIKUNTA- JA NUORISOPALVELUJEN AVUSTUSSÄÄNTÖ 1.1.2016 ALKAEN HYVINKÄÄN KAUPUNGIN LIIKUNTA- JA NUORISOPALVELUJEN AVUSTUSSÄÄNTÖ 1.1.2016 ALKAEN Hyväksytty kulttuuri- ja vapaaaikalautakunnassa 13.12.2012 86 SISÄLLYSLUETTELO LIIKUNTA- JA NUORISOPALVELUJEN AVUSTUSSÄÄNTÖ

Lisätiedot

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto alkaen, LUMOn alkaen

Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto alkaen, LUMOn alkaen Vantaan kaupunki Sivistystoimi Sivistystoimen hallinnassa olevien tilojen vapaa-ajan käytön hinnasto 1.9.2013 alkaen, LUMOn 12.8.2013 alkaen Perusmaksu ja huojennettu maksuluokka 1.6.2014 alkaen Sivistystoimen

Lisätiedot

Mänttä-Vilppulan erityisliikunnan kehittämissuunnitelma 2014 2015

Mänttä-Vilppulan erityisliikunnan kehittämissuunnitelma 2014 2015 Mänttä-Vilppulan erityisliikunnan kehittämissuunnitelma 2014 2015 Mänttä-Vilppulan liikuntapalvelut, Mänttä-Vilppulan vammaisneuvosto ja Erityisliikuntaa kuntiin 2013 2015 -hanke 1. ERITYISLIIKUNTA JA

Lisätiedot

HINNASTO. Oulun liikuntatilat - liikunta-alueet ohjauspalvelut

HINNASTO. Oulun liikuntatilat - liikunta-alueet ohjauspalvelut 0 HINNASTO Oulun liikuntatilat - liikunta-alueet ohjauspalvelut 1 SISÄLTÖ: YLEISET EHDOT... 2 HEINÄPÄÄN JALKAPALLOHALLI... 5 JATULIN LIIKUNTAKESKUS... 6 KASTELLIN MONITOIMIKESKUS... 8 KASARMIN LIIKUNTASALI...

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 59

Espoon kaupunki Pöytäkirja 59 10.12.2015 Sivu 1 / 1 4750/2015 02.05.00 59 nuorisopalvelujen maksuperusteet 2016 Valmistelijat / lisätiedot: Anna Seppänen, puh. 047 382 47350 Ari Jaakkola, puh. 050 522 7521 Mirja Taavila, puh. 046 877

Lisätiedot

Vanhusneuvoston kuntalaisaloite liikuntaan kohdistuvasta seniorikortista 65+ -vuotiaille

Vanhusneuvoston kuntalaisaloite liikuntaan kohdistuvasta seniorikortista 65+ -vuotiaille Kaupunginhallitus 31 23.01.2017 Vanhusneuvoston kuntalaisaloite liikuntaan kohdistuvasta seniorikortista 65+ -vuotiaille 1103/00.04.02.06/2016 KH 31 Kaupunginsihteeri Juha Willberg, puh. 040 501 1561 etunimi.sukunimi@lappeenranta.fi

Lisätiedot

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Liikuntalautakunta LAOS/

Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/ (5) Liikuntalautakunta LAOS/ Helsingin kaupunki Pöytäkirja 9/2012 1 (5) 153 Kaupunginhallitukselle annettava lausunto kuntalaisaloitteesta, joka koskee maksuttoman sporttikortin myöntämistä yli 68-vuotiaille HEL 2012-008118 T 12 03

Lisätiedot

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE!

OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! OHJEET KUNTOSALIN KÄYTTÄJILLE! 18.10.2016 Kuntosali sijaitsee Monitoimitalolla, os. Kristiinantie 17 A, 64900 Isojoki Kuntosalille päästäksesi tarvitset oman poletin Kuntosalin käyttövuorot ovat luettavissa

Lisätiedot

HINNASTO. Oulun kaupungin liikuntapalvelut alkaen

HINNASTO. Oulun kaupungin liikuntapalvelut alkaen 0 HINNASTO Oulun kaupungin liikuntapalvelut 25.7.2016 alkaen 1 SISÄLTÖ: YLEISET EHDOT... 2 HEINÄPÄÄN JALKAPALLOHALLI... 5 JATULIN LIIKUNTAKESKUS... 6 KASTELLIN MONITOIMITALO... 8 KASARMIN LIIKUNTASALI...

Lisätiedot

Muuta huomioitavaa Varaus numerosta. Yleishyödylliset yhdistykset / muut julkiset toimijat

Muuta huomioitavaa Varaus numerosta. Yleishyödylliset yhdistykset / muut julkiset toimijat ASIKKALAN KUNTA Vuokrattavat tilat / vuokrat Tilojen vuokrat on jaoteltu eri vuokraajatahoille seuraavasti: kunnan omat paikalliset yleishyödylliset yritykset / Yleistä tilojen vuokrauksesta: Hinnat taulukossa

Lisätiedot

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita

Imatra. Kylpylä Spa. ilon pisaroita Hinnasto 1.5.08 31.1.09 Imatra Kylpylä Spa ilon pisaroita 1 Huonehinnat Huonehinnat arkisin 1hh 2hh Studiohuone 92,00 124,00 Standardihuone 98,00 136,00 Promenadihuone 103,00 146,00 viikonloppuisin 1 hh

Lisätiedot

Liikunta- ja nuorisolautakunnan talousarvion käyttösuunnitelma vuodelle 2012

Liikunta- ja nuorisolautakunnan talousarvion käyttösuunnitelma vuodelle 2012 Liikunta- ja nuorisolautakunta 4 18.01.2012 Liikunta- ja nuorisolautakunnan talousarvion käyttösuunnitelma vuodelle 2012 73/02.02.02/2012 liinu 4 Valmistelija: sivistystoimen talouspäällikkö Heli Antikainen-Pauna,

Lisätiedot

Salon kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelujen kuljetusten hankinta LIITE 1

Salon kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelujen kuljetusten hankinta LIITE 1 KOHTEET 1-4 Kohde 1: Vammaistyön asiakaskuljetukset, Kanta-Salo - Halikko Tarjoaja vertailuhinta tuntihinta kmhinta Taksipalvelu J. Viljamaa 3 015,76 18,19 1,13 TTA-Group Oy 4 823,00 68,90 0,00 Dreamdriver

Lisätiedot

KESKUSTA - NUOTTASAAREN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2016

KESKUSTA - NUOTTASAAREN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2016 Oulun kaupunki /Hyvinvointipalvelut/Ikäihmisten hyvinvointi KESKUSTA - NUOTTASAAREN SUURALUEIDEN IKÄIHMISTEN LIIKUNTAMAHDOLLISUUDET KEVÄT 2016 Ohjattuihin liikuntaryhmiin pitää ilmoittautua, ellei erikseen

Lisätiedot

Sivistystoimen hallinnoimien tilojen vuokrausperiaatteet. voimassa x.y.201z alkaen

Sivistystoimen hallinnoimien tilojen vuokrausperiaatteet. voimassa x.y.201z alkaen Sivistystoimen hallinnoimien tilojen vuokrausperiaatteet voimassa x.y.201z alkaen SISÄLLYS 1. YLEISTÄ 2 2. KÄYTTÖVUOROT 2 2.1. TILAPÄISET VUOROT 2 2.2. VAKIOVUOROT 2 3. VUOROJEN HAKEMINEN JA HAKEMUSTEN

Lisätiedot