SAVALANCHE-KULUTTAJIA KOSKEVAT KÄYTTÖEHDOT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "SAVALANCHE-KULUTTAJIA KOSKEVAT KÄYTTÖEHDOT"

Transkriptio

1 SAVALANCHE-KULUTTAJIA KOSKEVAT KÄYTTÖEHDOT 1 TAUSTA JA TARKOITUS Nämä ehdot määrittävät Vuole Oy:n tarjoaman lisäturvan Ostajalle mahdollisia epärehellisiä kauppiaita kohtaan ja takaavat kuluttajansuojalain mukaiset oikeudet. Näillä käyttöehdoilla sovitaan ehdoista ("Sopimus"), joihin sopimukseen sitoutuva osapuoli ("Ostaja") sitoutuu ostaessaan tuotteen tai palvelun Vuole Oy:n ("Vuole") tarjoaman Savalanche-palvelun avulla toteutetusta Savalanche-kaupasta. Ostaja toimii tässä oikeustoimessa kuluttajan asemassa. Ostaja ja Vuole yhdessä myöhemmin "Osapuolet" tai kumpikin erikseen "Osapuoli". 2 MÄÄRITELMÄT "Ostaja" tarkoittaa henkilöä tai yritystä, joka ostaa Tuotteita Verkkomedian Savalanche-kaupasta. "Kauppias" tarkoittaa yritystä tai yhdistystä, joka toimii myyjänä kauppatapahtumasa. Kauppias vastaa tuotteiden toimituksesta Ostajalle ja on tuotevastuullinen myydystä tuotteesta. "Palvelu" tarkoittaa Savalanche-konseptiin perustuvaa palvelua sellaisena kuin Vuole sitä kulloinkin tarjoaa. "Savalanche" tarkoittaa verkkokauppapalvelua, jonka kautta Kauppiaat voivat myydä tuotteitaan Verkkomedioiden tai Kauppiaan omille sivustoille perustettavissa verkkokaupoissa. "Savalanche-kauppa" tarkoittaa Savalanchen kautta perustettua verkkokauppaa. "Tuote" tarkoittaa tuotetta tai palvelua, jota voidaan Suomen lainsäädännön mukaan myydä verkkokaupassa. Onnistunut kauppatapahtuma tarkoittaa Savalanche-kaupasta tehtyä ostosta, jonka Ostoturvan voimassaoloaika on umpeutunut, eikä Ostaja ole palauttanut Tuotetta tai reklamoinut siitä. Ostajan reklamoidessa Onnistunut kauppatapahtuma syntyy kun reklaamaatio on käsitelty Kauppiaan ja Ostajan kesken ja ostaja on saanut kaupan kohteena olleen Tuotteen. Peruuntunut kauppatapahtuma tarkoittaa Savalanche-kaupasta tehtyä ostosta, joka on peruuntunut ja maksu on palautettu Ostalajalle. Peruuntunut kauppatapahtuma syntyy, kun Ostaja palauttaa tuoteen, Ostaja ilmoittaa, että ei ota vastaan tuotetta, Ostaja ei ole saanut tuotetta luvatun toimitusajan puitteissa tai Kauppias peruu kaupan. Myyjä tarkoittaa Kauppiasta, jonka tuotteen Ostaja ostaa Savalanche-kaupasta. Asiakasmaksutili tarkoittaa pankkitiliä, johon ohjataan kaikki Ostajan maksut. Asiakasmaksutilillä olevat varat eivät ole Vuolen omaisuutta.

2 2 (6) 3 SOPIMUKSEN KOHDE Tällä Sopimuksella sovitaan ehdoista, joihin Ostaja sitoutuu ostaessaan Tuotteen Vuolen tarjoaman Savalanche-palvelun avulla toteutetusta Savalanche-kaupasta ja ehdot, joilla Vuole tarjoaa Ostajalle Ostoturva-palvelun. Tällä sopimuksella Vuole takaa, että Palvelussa käytössä olevat maksutavat ovat turvallisia tapoja hoitaa maksu. 4 VUOLEN, KAUPPIAAN JA OSTAJAN OIKEUDELLINEN SUHDE 4.1 Yleistä Savalanche-kaupassa tehtävässä kaupassa oikeustoimen osapuolina ovat Kauppias (myyjä) ja Ostaja. Vuole ei vastaa Kauppiaan ja Ostajan välisestä oikeustoimesta. Ostaja on tilauksen yhteydessä velvollinen kirjaamaan Savalanche-palvelun tilauskaavakkeelle kaikki Vuolen edellyttämät tiedot. Virheellisten tietojen antaminen oikeuttaa Kauppiaan ja Vuolen purkamaan Sopimuksen ja perumaan kaupan. 4.2 Tuotevastuu Näillä ehdoilla emme rajoita niitä oikeuksia, joita kuluttajalla Suomen lainsäädännön mukaan on. Kauppiaan Savalanche-kaupassa julkaisemat toimitusajat ovat arvioita. Kauppias pidättää itsellään oikeuden vahvistaa sitova toimitusaika Ostajalle lähetettävässä tilausvahvistuksessa. Tuotevastuu Tuotteista on Kauppiaalla eikä Vuole vastaa miltään osin Tuotteisiin liittyvistä asioista Ostajaan nähden. Kauppias vastaa siitä, että se antaa Ostajalle Tuotteesta, sen ominaisuuksista, hinnasta ja toimittamisesta oikeat tiedot. Kauppias vastaa Ostajalle Tuotteelle mahdollisesti antamastaan takuusta. 4.3 Maksut ja kustannukset Vuole ei veloita Ostajalta Tuotteen kauppahinnan lisäksi muita lukuunottamatta elektronisesti toimitettavista lipuista ja jäsenmaksuista perittävää toimituspalkkiota. Toimituspalkkion veloitukset ilmoitetaan Tilaus-sivulla ja sen hinta määräytyy voimassaolevan hinnaston mukaisesti. Kauppiaalla on oikeus muuttaa Tuotteiden hintoja ilman ilmoitusvelvollisuutta kenellekään. Ostajalle Tuotteen hinta määräytyy aina tilaushetkellä voimassa olevan hinnan mukaisesti.

3 3 (6) 4.4 Ostoturva verkkopankki- ja tilisiirtomaksuille Tällä sopimukselle Ostaja sitoutuu antamaan Vuolelle oikeudet hänen Savalanchekauppaan tekemänsä maksun välitykseen Kauppiaalle Ostoturva-palvelun ehtojen mukaisesti. Ostaja ja Vuole sitoutuvat tällä sopimuksella Ostoturvan ehtoihin ja velvollisuuksiin. Savalanche-palvelu sisältää Ostoturva -palvelun. Ostoturva takaa Ostajan maksun palautuksen Tuotteen palautus- ja reklamaatiotilanteissa, jos tässä luvussa kuvatut Ostoturvan ehdot täyttyvät. Ostoturva toimii onnistuneessa kaupassa näin: 1. Ostaja maksaa tuotteen Savalanchen tarjoaman maksupalvelun kautta. 2. Ostajan maksu talletetaan Asiakasmaksutilille. 3. Kun Onnistunut kauppatapahtuma on syntynyt, tilitetään kauppahinta Kauppiaan, Verkkomedian ja Vuolen Savalanche-käyttäjätileille. Ostoturvan voimassaolo loppuu, kun Vuole on tilittänyt Ostajan maksun Asiakasmaksutililtä Kauppiaan Savalanche-käyttäjätilille. Tämän jälkeen Kauppias on velvollinen käsittelemään mahdolliset reklamaatiot ja hoitamaan mahdolliset maksujen hyvitykset suoraan Ostajan kanssa. Vuole ei ole millään tavoin muutoin osapuolena tai vastuussa Kauppiaan ja Ostajan välisessä oikeustoimessa kuin Ostoturvan välittäjänä. Ostoturvan voimassaolo Ostoturva on voimassa vain tilisiirrolla tai suomalaisista verkkopankeista maksettujen maksujen osalta. Paypal- ja luottokorttimaksuissa se ei ole voimassa.. Ostoturvan voimassaoloaika määräytyy kuluttajansuojalain määrittämän palautusajan mukaisesti lisättynä 6 vuorokaudella. Voimassaolo alkaa hetkestä kun Kauppias on merkinnyt Tuotteen lähetetyksi Ostajalle Savalanche-palvelun kautta. Esimerkiksi, jos kuluttajansuojalain mukainen palautusaika on 14 vrk, on Ostoturva voimassa 20 vrk. Reklamaatiot ja tuotepalautukset Ostajalla on oikeus palauttaa Tuote kuluttajansuojalain asettaman palautusajan puitteissa. Eräissä lain määrittämissä tapauksissa (esim. sinetöity ohjelmistotuote tai räätälöity tuote) asiakkaalla ei ole palautusoikeutta. Kauppias vastaa palautusajan sekä sitä koskevien poikkeuksien tuomisesta selvästi esille Tuotteiden tuotekuvauksessa. Ostaja palauttaa tuotteen Kauppiaalle, joka on velvollinen ilmoittamaan palautuksesta Vuolelle Savalanche-palvelun kautta. Kun Vuole on vastaanottanut Kauppiaan palautusilmoituksen, palautetaan maksu Ostajalle viiden (5) päivän sisällä ilmoituksesta. Ostajalla on myös mahdollisuus varmistaa oikeutensa Ostoturvaan rekisteröimällä palautus Savalanche-palveluun ja lähettämällä tuote takaisin Kauppiaalle. Kauppias saa tällöin tiedon palautuksesta sähköisesti ja on velvollinen käsittelemään sen neljäntoista (14) päivän kuluessa ja ilmoittamaan Vuolelle Savalanche-palvelun kautta, kun palautus on vastaanotettu. Ilmoituksen saatuaan Vuole palauttaa maksun Ostajalle viiden (5) päivän sisällä ilmoituksesta.

4 4 (6) Ostajalla on oikeus tehdä reklamaatio Savalanche-palvelun kautta, kun se tehdään 20 päivän kuluessa siitä päivästä, jona Ostaja on saanut sähköpostiviestin Tuotteen lähetyksestä. Tällöin maksua ei tilitetä Kauppiaalle ennen kuin Kauppias on merkinnyt reklamaation käsitellyksi Savalanche-palveluun joko sähköpostitse tai Savalanche-palvelun kautta. ja tästä on kulunut seitsemän (7) päivää tai Ostaja on hyväksynyt käsitellyn reklamaation. Asiakkaan kieltäytyminen tilauksesta Kun Ostaja on maksanut Tuotteen, mutta ei ota Tuotetta vastaan, hänen on ilmoitettava tästä Savalanche-palvelun kautta Kauppiaalle. Kauppias on tällöin velvollinen hyväksymään asiakkaan kieltäytymisen tilauksesta kolmenkymmenen (30) päivän sisällä kieltäytymisilmoituksen saamisesta, jolloin maksu palautetaan Ostajalle. Toimittamatta jättäminen Kauppias on velvollinen toimittamaan tilatun Tuotteen Ostajalle 30 päivän kuluessa tilauksesta, jollei pidempää toimitusaikaa ole erikseen sovittu. Jos Tuotetta ei ole toimitettu toimitusajan puitteissa, on Ostajalla oikeus pyytää maksun palautusta Savalanche-järjestelmän kautta. Tästä ilmoitetaan sähköisesti Kauppiaalle, jolla on seitsemän (7) päivää aikaa sopia uusi toimitusaika Ostajan kanssa. Jos sopimukseen ei päästä, Vuole palauttaa maksun Ostajalle Tilauksen maksaminen ja Tuotteiden varaaminen Muut ehdot Tilaus maksetaan Savalanchessa tilaushetkellä käytössä olevilla maksutavoilla. Ostajalla on maksutavan valinnasta lukien kaksi (2) vuorokautta aikaa suorittaa maksu. Jos maksu ei ole saapunut Savalanchen Asiakasmaksutilille seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tästä, tilauksessa mukana olevien tuotteiden varaus puretaan eikä niiden saatavuutta enää tämän jälkeen voida taata. Lippuja koskevat toimitusehdot Liput (matkaliput, pääsyliput) toimitetaan sähköpostilla, josta käyttäjä voi tulostaa liput omalla tulostimellaan. Lippujen hinnan lisäksi peritään kulloinkin voimassa oleva toimituspalkkio. Vuole Oy ei korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut asiakkaan laitteiston tai verkkoyhteyden käyttöongelmista, katkoksista, tai muista teknisistä vioista, jotka vaikeuttavat palvelun käyttöä. Lippuja ei vaihdeta eikä niitä lunasteta takaisin. Hankkiessasi alennuslipun on alennukseen oikeuttava todistus pyydettäessä esitettävä tilaisuudessa lipun yhteydessä. Jos tapahtumaan on ikäraja, on lisäksi pyydettäessä esitettävä henkilöllisyystodistus. Tarkista etukäteen, ettei tilaisuuden ajankohta tai paikka ole muuttunut tai peruuntunut. Tilaisuuden järjestäjä vastaa peruuntumisista ja muutoksista sekä näistä mahdollisesti aiheutuneista kustannuksista tai mahdollisesta vahingonkorvauksesta kuten lippujen hinnan palautuksesta. Toimituspalkkiota ei tällöin kuitenkaan palauteta.vuole Oy ei vastaa tilaisuuden järjestäjän tilaisuutta koskevien tietojen paikkaansa pitävyydestä. Ostoturvan lisäksi Vuole Oy ei vastaa

5 5 (6) tilaisuuden muuttumisesta tai peruuntumisesta Ostajalle aiheutuneista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Jäsenmaksuja koskevat toimitusehdot Jäsenmaksulla tarkoitetaan yhdistyksen säännöllisin määräajoin keräämää maksua jäseniltään. Vahvistus jäsenmaksun maksamisesta toimitetaan sähköpostitse samalla tavoin kuin liput. Jäsenmaksun hinnan lisäksi peritään kulloinkin voimassa oleva toimituspalkkio. Vuole Oy ei korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut asiakkaan laitteiston tai verkkoyhteyden käyttöongelmista, katkoksista, tai muista teknisistä vioista, jotka vaikeuttavat palvelun käyttöä. Jäsenmaksuilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Seura tai yhdistys vastaa mahdollisista jäsenmaksun palautuksista tai vahingonkorvauksista. Toimituspalkkiota ei tällöin kuitenkaan palauteta. Elektronisesti toimitettavia lahjakortteja koskevat toimitusehdot Lahjakortti oikeuttaa Ostajan Kauppiaan lahjakortissa määrittämään palveluun, tuotteeseen tai vastaa lahjakortin arvon mukaista rahamäärää Kauppiaan toimipisteessä. Vahvistus lahjakortin maksamisesta toimitetaan sähköpostitse samalla tavoin kuin liput. Lahjakortin hinnan lisäksi ei peritä toimituspalkkiota. Vuole Oy ei korvaa vahinkoa, joka on aiheutunut asiakkaan laitteiston tai verkkoyhteyden käyttöongelmista, katkoksista, tai muista teknisistä vioista, jotka vaikeuttavat palvelun käyttöä. Lahjakorteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Kauppias vastaa mahdollisista lahjakortin palautuksista tai vahingonkorvauksista omien toimitusehtojensa puitteissa. Lahjoituksia koskevat toimitusehdot Virallisen varainkeruuluvan alaisia lahjoituksia ei voi peruuttaa. Lahjoitustuotteen tarjoava Kauppias vastaa mahdollisista reklamaatioista tai vahingonkorvauksista omien toimitusehtojensa puitteissa. 5 HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY Vuole sitoutuu käsittelemään Ostajan henkilötietoja huolellisesti ja suojaamaan ne asiattomilta tahoilta. Vuole Oy on oikeutettu välittämään Ostajan tiedot Kauppiaalle, jolta Ostaja on ostanut tuotteen. Ostajan henkilötiedot talletetaan Savalanchepalveluun seuraavasta osoitteesta avautuvan rekisteriselosteen ehdoin. 6 VASTUUNRAJOITUS

6 6 (6) Vuole tarjoaa Savalanche-palvelun ja Savalanche-kaupan sellaisena kuin ne ovat, eikä anna Ostajalle tai muullekaan osapuolelle takuuta Savalanche-kaupan tai - palvelun käytettävyydestä, toiminnasta tai loukkaamattomuudesta. Vuole ei vastaa Ostajalle tai muullekaan osapuolelle Kauppiaiden Tuotteiden ominaisuuksista, saatavuudesta, toimittamisesta tai Tuotteista annettujen tietojen oikeellisuudesta millään tavoin. Kumpikaan osapuoli ei vastaa toiselle osapuolelle aiheutuneista epäsuorista tai välillisistä vahingoista, ellei vahinkoa ole aiheutettu tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudella. Osapuolen korvausvastuu on rajattu rahasummaan, joka vastaa Ostajan Savalanche-kaupaaan tekemää maksua. Vastuunrajoitusta ei noudateta, mikäli vahinko on aiheutettu tahallisesti tai törkeällä huolimattomuudella. 7 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO JA PÄÄTTYMINEN Tämä Sopimus tulee voimaan sen jälkeen, kun Ostaja on hyväksynyt sopimuksen Savalanche-palvelun tilauskaavakkeella. Sopimus päättyy, kun Ostoturva-palvelun tässä Sopimuksessa määritetyt ehdot eivät ole enää voimassa tai Peruuntunut kauppatapahtuma on syntynyt. Sopimuksen päättyessä Vuole ei ole vastuussa mahdollisista Ostajan ja Kauppiaan välisistä reklamaatioista, maksujen palautuksista ja takuu-asioista. 8 SOVELLETTAVA LAKI JA RIITAISUUKSIEN RATKAISEMINEN Tähän sopimukseen sovelletaan Suomen lakia. Osapuolten tulee pyrkiä ratkaisemaan kaikki tästä sopimuksesta aiheutuvat tai siihen liittyvät erimielisyydet ensisijaisesti neuvottelemalla. Mikäli osapuolet eivät kuitenkaan pääse yhteisymmärrykseen, ratkaistaan erimielisyydet lopullisesti Oulun käräjäoikeudessa.

SAVALANCHE-KAUPPIAITA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT

SAVALANCHE-KAUPPIAITA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT SAVALANCHE-KAUPPIAITA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT 1 TAUSTA JA TARKOITUS Tässä dokumentissa määritetään ehdot miten yritykset voivat perustaa verkkokaupan ja myydä tuotteitaan verkkomedioiden ja muiden jälleenmyyjien

Lisätiedot

SAVALANCHE-TUOTTEENTOIMITTAJIA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT

SAVALANCHE-TUOTTEENTOIMITTAJIA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT SAVALANCHE-TUOTTEENTOIMITTAJIA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT 1 TAUSTA JA TARKOITUS Näillä sopimusehdoilla ("Sopimus") sovitaan ehdoista, joilla sopimukseen sitoutuva osapuoli ("Tuotteentoimittaja") sitoutuu toimimaan

Lisätiedot

SAVALANCHE-JÄLLEENMYYJIÄ KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT

SAVALANCHE-JÄLLEENMYYJIÄ KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT SAVALANCHE-JÄLLEENMYYJIÄ KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT 1 TAUSTA JA TARKOITUS Näillä ehdoilla määritetään miten bloggaajat, yritykset, urheiluseurat, yhdistykset tai vastaavat voivat ansaita rahaa perustamalla

Lisätiedot

SAVALANCHE-VERKKOKAUPPIASTA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT

SAVALANCHE-VERKKOKAUPPIASTA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT SAVALANCHE-VERKKOKAUPPIASTA KOSKEVAT SOPIMUSEHDOT 1 TAUSTA JA TARKOITUS Näillä sopimusehdoilla ("Sopimus") sovitaan ehdoista, joilla sopimukseen sitoutuva osapuoli ("Verkkokauppias") sitoutuu toimimaan

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT

VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT VERKKOKAUPAN TOIMITUS EHDOT Devoca Oy:n verkkokaupan toimitusehdot Kaupan osapuolet Hinnat Toimitusaika Näitä toimitusehtoja sovelletaan Devoca Oy:n (myyjä) ja asiakkaan väliseen kauppaan asiakkaan tilatessa

Lisätiedot

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen

Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen Valtavalo Oy:n Toimitusehdot Voimassa 22.12.2011 alkaen 1. Soveltamisala Näitä toimitusehtoja (jäljempänä Toimitusehdot ) sovelletaan Valtavalo Oy:n (jäljempänä Myyjä ) ja asiakkaan (jäljempänä Ostaja

Lisätiedot

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061

Rakenta Oy 2407354-6. Helsinki. Sergey Kovalev 044-919 0061 SOPIMUS OSOITE- JA POSTITUSPALVELUISTA TILAAJA Toiminimi Y-tunnus Kotipaikka Yhteyshenkilö Osoite Puhelin Sähköposti Maksuehdot 14 pv netto, laskutus 3-12 kk välein, 1. vuosi ennakkomaksu 240 e (hintaan

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut

Yleiset toimitusehdot Asiantuntijapalvelut Asiantuntijapalvelut SISÄLLYSLUETTELO 1 YLEISTÄ... 2 1.1 Soveltaminen... 2 1.2 Työmenetelmät... 2 2 TOIMITTAJAN VELVOLLISUUDET... 2 2.1 Yleistä... 2 2.2 Tiedottaminen palvelun edistymisestä... 2 3 TILAAJAN

Lisätiedot

Osapuolet 1.2 ja 1.3 ovat yhdessä myös Rahoittajat ja erikseen Rahoittaja. Osapuolet ovat yhdessä myös Osapuolet ja erikseen Osapuoli

Osapuolet 1.2 ja 1.3 ovat yhdessä myös Rahoittajat ja erikseen Rahoittaja. Osapuolet ovat yhdessä myös Osapuolet ja erikseen Osapuoli RAHOITUSSOPIMUS LUONNOS 1. Osapuolet 1.1 Visit Joroinen ry [VE1] jäljempänä myös Yhdistys 1.2 Joroisten Oma osuuskunta Y-tunnus: 0164436-9 Mutalantie 1 79600 Joroinen 1.3 Joroisten kunta Y-tunnus 0207112-8

Lisätiedot

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen.

Romlab.com myy tuotteita myös alle 18-vuotiaille asiakkaille sillä ehdolla, että holhooja antaa suostumuksen ostosten tekemiseen. Seuraavia ehtoja sovelletaan Romlab.com ja sen asiakkaiden välisessä suhteessa Internetin välityksellä tapahtuvassa kaupassa. Romlab.com myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille

Lisätiedot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot

Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot Suomen Telemarkkinointiliitto ry:n suoramarkkinointikieltopalvelujen ja www - sivujen käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja sisältö 1.1 Nämä käyttöehdot (jäljempänä Ehdot ) koskevat Suomen Telemarkkinointiliitto

Lisätiedot

1 (5) päivitetty 29.8.2011 SUOMEN MAKSUTURVA OY:N MAKSUTURVA-PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT (ASIAKAS)

1 (5) päivitetty 29.8.2011 SUOMEN MAKSUTURVA OY:N MAKSUTURVA-PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT (ASIAKAS) 1 (5) 1. Osapuolet Tämän toimeksiannon (jäljempänä Toimeksianto ) osapuolina ovat Suomen Maksuturva Oy (jäljempänä Maksuturva ) ja Maksuturvan asiakkaana oleva yhteisö tai luonnollinen henkilö, joka ostaa

Lisätiedot

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa

Asiakas voi varata Erottajan Kasinon käyttöönsä internet-osoitteessa EROTTAJAN KASINON YLEISET VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT (VOIMASSA 1.8.2012 ALKAEN) 1. Soveltamisala Näitä Erottajan Kasinon yleisiä varaus- ja peruutusehtoja ( Yleiset Ehdot ) ja Erottajan Kasinon käyttösääntöjä

Lisätiedot

Kuluttajansuojalain vaatimuksia elintarvikkeiden etämyynnille. Lakimies Kristiina Vainio 30.11.2015. kkv.fi. kkv.fi

Kuluttajansuojalain vaatimuksia elintarvikkeiden etämyynnille. Lakimies Kristiina Vainio 30.11.2015. kkv.fi. kkv.fi Kuluttajansuojalain vaatimuksia elintarvikkeiden etämyynnille Lakimies Kristiina Vainio 30.11.2015 Etämyynnin määritelmiä (KSL 6:7) Etämyyntisopimus: etämyyntiä varten luodussa myynti- tai palveluntarjontajärjestelmässä

Lisätiedot

Lapin Ammattikorkeakoulu Oy:n osakkeiden ostamista ja myymistä koskeva KAUPPAKIRJA

Lapin Ammattikorkeakoulu Oy:n osakkeiden ostamista ja myymistä koskeva KAUPPAKIRJA Lapin Ammattikorkeakoulu Oy:n osakkeiden ostamista ja myymistä koskeva KAUPPAKIRJA 19.6.2017 2 OSAPUOLET Myyjät 1. Rovaniemen kaupunki, Hallituskatu 7, PL 122, 96101 Rovaniemi; Jäljempänä Myyjä Ostaja

Lisätiedot

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja )

OSAKEKAUPPAKIRJA. Lappeenrannan kaupungin. Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n. välillä. (jäljempänä Kauppakirja ) OSAKEKAUPPAKIRJA Lappeenrannan kaupungin ja Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy:n välillä (jäljempänä Kauppakirja ) 1. Kaupan osapuolet 1.1 Lappeenrannan Asuntopalvelu Oy (y-tunnus 0433221-3), Valtakatu 44,

Lisätiedot

VERKKOKAUPAN MYYNTIEHDOT 2011

VERKKOKAUPAN MYYNTIEHDOT 2011 B&K 240111 1 (5) VERKKOKAUPAN MYYNTIEHDOT 2011 1. Määritelmät, ehtojen soveltuvuus ja kaupan kohde 2. Tilaus 3. Hinnat Asiakkaalla tarkoitetaan yksityishenkilöitä, yrityksiä ja muita organisaatioita, jotka

Lisätiedot

TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen ("Sopimus") on tehty seuraavien osapuolten välillä:

TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen (Sopimus) on tehty seuraavien osapuolten välillä: TÄMÄ KONSULTOINTISOPIMUS liitteineen ("Sopimus") on tehty seuraavien osapuolten välillä: (1) Ranuan kunta (y-tunnus 0191974-8), Aapiskuja 6 B, 97700 Ranua ("Tilaaja"); ja (2) [ ] (y-tunnus [ ]), [LISÄÄ

Lisätiedot

INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT

INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT INTUSIN TALLETUSTILIEN SOPIMUSEHDOT 1. SOPIMUKSEN SISÄLTÖ Määräaikaistalletus on sopimuksessa määriteltyjen ehtojen mukaisesti avattu talletustili. Yhdistys maksaa talletustilille korkoa talletusajan päättyessä,

Lisätiedot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot

Majoitusmyynti. Varaus- ja peruutusehdot Majoitusmyynti Varaus- ja peruutusehdot Asiakkaan tekemä varaus on sekä hotellia että asiakasta sitova hotellin vahvistettua varauksen. Tämä varaus voidaan tehdä suullisesti tai kirjallisesti. Puhelintilauksissa

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan ja Suomen Maatalouden Laskentakeskus Oy:n välillä.

Lisätiedot

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Mtech Digital Solutions Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus asiakkaan

Lisätiedot

vastineeksisitoutumisesta suorittaa automaattisen kuukausittain järjestyksessä

vastineeksisitoutumisesta suorittaa automaattisen kuukausittain järjestyksessä GLOBAL itworks EHDOT : asiakasuskollisuus Päivitetty huhtikuussa 2013 1. Uskollinen Asiakkaan tilaus, jonka olet allekirjoittanutasiakas ensimmäinen, ja se toimii! Global 5325 State Road 64 E Bradenton,

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala

Käyttöehdot. 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.5.2016 Käyttöehdot 1. Käyttöehtojen tarkoitus ja soveltamisala 1.1 Näitä käyttöehtoja sovelletaan Palveluntarjoajan ja Edenred Finland Oy:n ( Edenred ) väliseen sopimukseen. Palveluntarjoaja voi näiden

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. Taipalsaaren kunta, Savitaipaleen kunta. Saimaan Kuitu Oy *** xx

LUOVUTUSSOPIMUS. Taipalsaaren kunta, Savitaipaleen kunta. Saimaan Kuitu Oy *** xx LUOVUTUSSOPIMUS Taipalsaaren kunta, Savitaipaleen kunta ja Saimaan Kuitu Oy *** xx.6.2016 2 (7) 1 OSAPUOLET 1.1 Taipalsaaren kunta Y-tunnus: 0163320-5 Osoite: Kellomäentie 1 54920 TAIPALSAARI 1.2. Savitaipaleen

Lisätiedot

Palvelukohtaiset toimitusehdot. Saunalahti SaunaVisio 13.6.2007. 1 Toimitusehtojen soveltaminen. 2 Palvelusopimuksen synty. Saunalahti Group Oyj

Palvelukohtaiset toimitusehdot. Saunalahti SaunaVisio 13.6.2007. 1 Toimitusehtojen soveltaminen. 2 Palvelusopimuksen synty. Saunalahti Group Oyj Palvelukohtaiset toimitusehdot Saunalahti SaunaVisio 13.6.2007 1 Toimitusehtojen soveltaminen Näitä toimitusehtoja sovelletaan :n tai sen kanssa samaan konserniin kuuluvan yhtiön (jäljempänä Saunalahti)

Lisätiedot

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX

Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta (jäljempänä Tilaaja ) Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: XXX Hankinta: USB-muistitikut sähköiseen ylioppilaskokeeseen, dnro 1/221/2016 TARJOUSPYYNNÖN LIITE 1, SOPIMUSEHDOT SOPIMUS USB-MUISTITIKKUJEN TOIMITTAMISESTA 1. OSAPUOLET JA YHTEYSHENKILÖT Tilaaja: Ylioppilastutkintolautakunta

Lisätiedot

FINNPILOT PILOTAGE OY Luotsauksen palveluehdot 1.1.2015

FINNPILOT PILOTAGE OY Luotsauksen palveluehdot 1.1.2015 FINNPILOT PILOTAGE OY Luotsauksen palveluehdot 1.1.2015 Luotsauspalvelua koskevat yleiset palveluehdot alusliikenteen toimijoille. Sisällys 1. Johdanto... 3 2. Palveluehtojen soveltaminen ja voimassaolo...

Lisätiedot

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa

on oikeus lunastaa Vuokrauskohde omistukseensa. Normaalitapauksessa Solo International OY:N KULKUVÄLINEIDEN VUOKRAUS- PALVELUIDEN EHDOT 1. OSAPUOLET JA SOVELTAMISALA Näitä sopimusehtoja sovelletaan Solo International Oy:n, jäljempänä Solo ja asiakkaan, jäljempänä Vuokralleottaja

Lisätiedot

Conseils Oy Secure Link: TOIMITUSEHDOT 1.1.2015

Conseils Oy Secure Link: TOIMITUSEHDOT 1.1.2015 Toimitusehdot Conseils Oy Secure Link: TOIMITUSEHDOT 1.1.2015 Conseils Oy Secure Link E-mail: myynti@securelink.fi Web: www.securelink.fi 1. ASIAKASTIETOJEN ANTAMINEN 1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää

Lisätiedot

Ennakkotyö on Toimittajan Tilaajalle tekemä, ennen Sopimuksen syntymistä, tehty työ.

Ennakkotyö on Toimittajan Tilaajalle tekemä, ennen Sopimuksen syntymistä, tehty työ. 1. SOVELTAMISALA Näitä yleisiä sopimusehtoja sovelletaan elinkeinonharjoittajien väliseen Palveluiden kauppaan. Näitä ehtoja sovelletaan, elleivät osapuolet ole toisin sopineet. 2. MÄÄRITELMÄT Dokumentaatio

Lisätiedot

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus

Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Minun Maatilani ohjelmiston palvelusopimus 23.12.2015 Page 1 of 5 Maatalouden Laskentakeskus Oy Minun Maatilani - ohjelmiston palvelusopimus Sisältö Käsitteet Tämä asiakirja on oikeudellisesti sitova sopimus

Lisätiedot

Yleiset toimitusehdot

Yleiset toimitusehdot Yleiset toimitusehdot Soveltamisala Nämä toimitusehdot koskevat kaikkia Dental-Systems Oy:n omasta varastosta tai Dental-Systems Oy:n myötävaikutuksella tavarantoimittajalta tai valmistajalta tapahtuvia

Lisätiedot

1. Tuotteen tilaaminen. Ostoehdot

1. Tuotteen tilaaminen. Ostoehdot Ostoehdot Storytel Sweden AB, org. nr 556696-2865, Box 24167, 104 51 Stockholm ( Storytel ), tarjoaa tilauspalveluita, joiden kautta käyttäjät voivat lukea ja kuunnella digitaalisia kirjoja suoratoiston

Lisätiedot

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi

Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan satu.ranta@pp3.inet.fi Toimitusehdot Voimassa 01.11.2014 Tuotteita myy Sugart koriste- ja juhlapalvelu Ly-2447334-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille ja oppilaitoksille. Emme toimita lähetyksiä

Lisätiedot

1 (5) päivitetty MAKSUTURVA GROUP OY:N MAKSUTURVA-PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT (ASIAKAS)

1 (5) päivitetty MAKSUTURVA GROUP OY:N MAKSUTURVA-PALVELUN YLEISET KÄYTTÖEHDOT (ASIAKAS) 1 (5) päivitetty 18.5.2018 1. Osapuolet Tämän toimeksiannon (jäljempänä Toimeksianto ) osapuolina ovat Maksuturva Group Oy (jäljempänä Maksuturva ) ja Maksuturvan asiakkaana oleva yhteisö tai luonnollinen

Lisätiedot

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg

SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa: Sosiaali- ja terveysjohtaja Juha Sandberg Medbit Oy 1 SOPIMUS IT- PALVELUSTA SOPIMUS NRO: MEDBIT-12-2014 1 SOPIJAPUOLET Tilaaja: Raision sosiaali- ja terveyskeskus Y- tunnus: 0204428-5 Osoite: PL 100, 20201 RAISIO Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot

Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowenen ja online-myyntijärjestelmän kautta välitetyt palvelut: Yleiset varaus- ja peruutusehdot Nowene noudattaa omien ja välittämiensä majoitus-, kuljetus- ja aktiviteettijärjestelyiden ja lisäpalveluiden

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty 14.10.2018. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille

Lisätiedot

KILPAILUTTAMO PALVELU

KILPAILUTTAMO PALVELU YLEISET KÄYTTÖEHDOT LAATIMALLA, ESIKATSELEMALLA, SELAAMALLA, LÄHETTÄMÄLLÄ, VASTAANOTTAMALLA TAI LUKEMALLA TARJOUSPYYNNÖN KILPAILUTTAMO:N WWW-SIVUILTA (MYÖHEMMIN PALVELU) SEN LAATIJA (MYÖHEMMIN ASIAKAS)

Lisätiedot

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ]

LUOVUTUSSOPIMUS. KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [ ] LUOVUTUSSOPIMUS KOUVOLAN KAUPUNGIN ja KAAKKOIS-SUOMEN AMMATTIKORKEAKOULU OY:N välillä [] SOPIMUS [1] LUOVUTUSSOPIMUS 1 Siirron osapuolet 1.1 Luovuttaja Kouvolan kaupunki (y-tunnus xxxx) (jäljempänä Kouvola)

Lisätiedot

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR).

2.2 Kaikkien verkkosivuilla ilmoitettujen hintojen valuutta on euro (EUR). 1. Auton arviointipalvelu. 1.1 Infostar OÜ tarjoaa verkkosivujen kautta palvelu auto-alalta (tästä eteenpäin näihin viitataan termillä palvelu ). Palvelu kuuluu, mutta ne eivät rajoitu seuraaviin: (i)

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Helsingin kaupunki (y-tunnus: 0201256-6) Osoite: PL 2213, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Jäljempänä: Myyjä Myyjän kaupparekisteriote liitteenä 1.1 1.2. OSTAJA

Lisätiedot

VIRVE-sopimus. Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto

VIRVE-sopimus. Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto VIRVE-sopimus Helsingin Kaupunginkanslia Hallinto-osasto 9.3.2016 VIRVE-sopimus 2015 1 (3) Yritysluottamuksellinen 1. SOPIMUSOSAPUOLET 1.1. ASIAKAS 1.2. SUOMEN VIRVERKKO OY 2. SOPIMUKSEN TARKOITUS 3.

Lisätiedot

Hevoskaupan juridiikka

Hevoskaupan juridiikka Hevoskaupan juridiikka Yleistä Hevonen on irtain esine Virhe hevosessa vaikeampi nähdä kuin tavanomaisessa tavarassa (esim. auto) Myyjän tiedonantovelvollisuus Ostajan tiedonottovelvollisuus 1 Sovellettava

Lisätiedot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot

Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen Waltti- nettilatauspalvelun käyttöehdot 1. Yleistä Näitä verkkopalvelun käyttöehtoja sovelletaan Kajaanin kaupungin joukkoliikenteen (jäljempänä Palveluntarjoaja) tuottamaan

Lisätiedot

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404)

Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1(5) Perintäpalveluiden sopimusehdot (201404) 1. Sopimuksen tarkoitus Tällä sopimuksella sovitaan perintäpalveluista ja sitä koskevista toimenpiteistä. Sopimus toimii myös valtuutuksena perintäpalveluiden

Lisätiedot

Ruokaasuomesta.fi palvelun käyttö-, tilaus- ja toimitusehdot ruokarinkien asiakkaille

Ruokaasuomesta.fi palvelun käyttö-, tilaus- ja toimitusehdot ruokarinkien asiakkaille Ruokaasuomesta.fi palvelun käyttö-, tilaus- ja toimitusehdot ruokarinkien asiakkaille Yleistä Tässä dokumentissa on esitetty Ruokaasuomesta.fi palvelun (myöhemmin Palvelu) tilaus- ja toimitusehdot sekä

Lisätiedot

SHOW LIGHT OY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT

SHOW LIGHT OY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT SHOW LIGHT OY:N YLEISET VUOKRAUSEHDOT Osapuolet ja soveltamisala Näitä sopimusehtoja ( yleiset vuokrausehdot ) sovelletaan irtainten esineiden, kuten valaistus-, äänentoisto- ja kuvantoistokaluston sekä

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ

KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ KAUPPAKIRJA ( luonnos ) 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Helsingin kaupunki (y-tunnus: 0201256-6) Osoite: PL 2213, 00099 HELSINGIN KAUPUNKI Jäljempänä: Myyjä Myyjän kaupparekisteriote liitteenä 1.1 1.2. OSTAJA

Lisätiedot

Käyttöehdot, videokoulutukset

Käyttöehdot, videokoulutukset Käyttöehdot, videokoulutukset Edita Publishing Oy PL 700, 00043 NORDIC MORNING www.editapublishing.fi Asiakaspalvelu www.edilexpro.fi edilexpro@edita.fi puh. 020 450 2040 (arkisin klo 9 16) 1 Yleistä Tämä

Lisätiedot

KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET MYYJÄ Lappi Timber Oy Y-tunnus Osoite: PL KEITELE Jäljempänä Myyjä

KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET MYYJÄ Lappi Timber Oy Y-tunnus Osoite: PL KEITELE Jäljempänä Myyjä KAUPPAKIRJA 1. OSAPUOLET 1.1. MYYJÄ Lappi Timber Oy Y-tunnus Osoite: PL 4 72600 KEITELE Jäljempänä Myyjä 1.2. OSTAJA Kemijärven kaupunki Y-tunnus Osoite: PL 5, 98101 KEMIJÄRVI Jäljempänä Ostaja 2. KAUPAN

Lisätiedot

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö

Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö 1(5) TARJOUSPYYNTÖ Kokkolan Sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyö Kokkolan Satama Oy pyytää tarjoustanne Kokkolan sataman väylien ja satama-altaiden monikeilaustyöstä. Työssä on noudatettava

Lisätiedot

Palvelukuvaus Vaihtotilaus Versio: 1.0 9.4.2015

Palvelukuvaus Vaihtotilaus Versio: 1.0 9.4.2015 PALVELUKUVAUS 1 (8) Palvelukuvaus Vaihtotilaus Versio: 1.0 PALVELUKUVAUS 2 (8) Sisällysluettelo 1 Yleistä... 3 2 Vaihtotilaus prosessin osapuolet... 3 3 Vaihtotilauksen tekeminen DNA:lle... 3 4 Vaihtotilauksen

Lisätiedot

VÄLIMIESMENETTELYN KESKEYTTÄMINEN...

VÄLIMIESMENETTELYN KESKEYTTÄMINEN... AAVIA OY AAVIA OY:N VÄLIMIESMENETTELYN SÄÄNNÖT 1.1.2016 1 YLEISET... 2 1.1 SÄÄNTÖJEN NOUDATTAMINEN... 2 1.2 TOIMIVALTA... 2 1.3 SOVELLETTAVA LAKI JA MENETTELYN KIELI... 2 1.4 ASIAKIRJOJEN JA VIESTIEN TOIMITTAMINEN...

Lisätiedot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot

Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 25.5.2018 Aineistot Premium -palvelun käyttöehdot 2 (5) Sisältö 1. Yleistä... 3 2. Muutokset käyttöehdoissa ja palvelussa... 3 3. Palvelun toimittaminen... 3 4.

Lisätiedot

1.Soveltamisala ja ehtojen soveltaminen ja voimassaolo

1.Soveltamisala ja ehtojen soveltaminen ja voimassaolo SOPIMUSEHDOT TUOTTEIDEN ASETTAMISESTA MYYNTIIN KAUPPAPAIKALLA 1.Soveltamisala ja ehtojen soveltaminen ja voimassaolo Näitä sopimusehtoja ( Ehdot ) sovelletaan Suomen Messut Osuuskunnan ( Suomen Messut

Lisätiedot

Skanskan vakiosopimusehdot materiaalihankinnassa

Skanskan vakiosopimusehdot materiaalihankinnassa Skanskan vakiosopimusehdot materiaalihankinnassa 1.9.2015 SISÄLLYSLUETTELO 1. SOPIMUSASIAKIRJAT... 2 1.1 Ehtojen tulkinta... 2 1.2 Tarjous... 2 1.3 Sopimusasiakirjojen pätevyysjärjestys... 2 2. MYYJÄN

Lisätiedot

Luotettava Kumppani palvelun sopimusehdot

Luotettava Kumppani palvelun sopimusehdot Luotettava Kumppani palvelun sopimusehdot Luotettava Kumppani on osa tilaajavastuu.fi-palveluita, jotka tarjoaa Suomen Tilaajavastuu Oy ( ST ). Luotettava Kumppani palvelu on riskienhallinnan työkalu,

Lisätiedot

2.1 Tarjous Myyjän tarjous on voimassa tarjouksessa mainitun ajan. Mikäli voimassaoloaikaa ei ole mainittu, on se 30 päivää tarjouksen päiväyksestä.

2.1 Tarjous Myyjän tarjous on voimassa tarjouksessa mainitun ajan. Mikäli voimassaoloaikaa ei ole mainittu, on se 30 päivää tarjouksen päiväyksestä. 1. Soveltamisala Nämä ehdot koskevat elinkeinonharjoittajien välisiä kauppoja kotimaan kaupassa. Näitä ehtoja sovelletaan, elleivät osapuolet ole toisin sopineet. 1.1 Määritelmiä Tavaralla tarkoitetaan

Lisätiedot

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus

VARANTOTILISOPIMUS. Varantotilisopimus 1 (5) 1 Sopimuksen tarkoitus Varantotilisopimus 1 (5) VARANTOTILISOPIMUS Tilinhaltija: Tilinumero: BIC-koodi: XX Pankki Oy (IBAN XX) XXXXXXXX 1 Sopimuksen tarkoitus 2 Tiliehdot Sopimuksessa määritellään menettelyt ja vastuut, joiden

Lisätiedot

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA

KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA KOKKOLANSEUDUN KEHITYS OY:N OSAKKEIDEN KAUPPAA KOSKEVA KAUPPAKIRJA 2 (5) 1 OSAPUOLET 1.1 Myyjä Kannuksen kaupunki (Y-tunnus: 0178455-6 ) 1.2 Ostaja Kokkolan kaupunki (Y-tunnus 0179377-8 ) 2 SOPIMUKSEN

Lisätiedot

Määräaikainen tilaus päättyy ilman eri irtisanomista määräajan päättyessä. Määräaikainen tilaus laskutetaan tilauksen alkaessa.

Määräaikainen tilaus päättyy ilman eri irtisanomista määräajan päättyessä. Määräaikainen tilaus laskutetaan tilauksen alkaessa. Aboa Sports Management Oy:n yleiset tilausehdot 1. Yleistä Näitä tilausehtoja sovelletaan tilauksiin, joissa asiakas (jäljempänä Asiakas ) tilaa Aboa Sports Management Oy:ltä EOM-jalkapallolehden (jäljempänä

Lisätiedot

Huolehdi, että sopimuksessa on. Sopijapuolet (myös y-tunnus!) Sopimuksen kohde Päiväys Kaikkien sopijapuolten allekirjoitukset

Huolehdi, että sopimuksessa on. Sopijapuolet (myös y-tunnus!) Sopimuksen kohde Päiväys Kaikkien sopijapuolten allekirjoitukset Sopimus Huolehdi, että sopimuksessa on Sopijapuolet (myös y-tunnus!) Sopimuksen kohde Päiväys Kaikkien sopijapuolten allekirjoitukset Yleistä kansainvälisistä sopimuksista Riskien ja kustannusten hallinnan

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT

ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT ULTIMATEMAGIC.NET YLEISET KÄYTTÖ- JA PALVELUEHDOT Nämä päivitetyt ehdot ovat voimassa 8.3.2016 alkaen SOPIMUKSEN OSAPUOLET Palveluiden tuottajana toimii, jota tässä sopimuksessa kutsutaan myyjäksi, pidättää

Lisätiedot

Hevoskaupan juridiikka

Hevoskaupan juridiikka Hevoskaupan juridiikka Yleistä Hevonen on irtain esine Virhe hevosessa vaikeampi nähdä kuin tavanomaisessa tavarassa (esim. auto) Myyjän tiedonantovelvollisuus Ostajan selonottovelvollisuus Sovellettava

Lisätiedot

hinta 1 viikko km, 100km/pv kawa zzr kk km, 100km/pv kawa zzr 600

hinta 1 viikko km, 100km/pv kawa zzr kk km, 100km/pv kawa zzr 600 FinnishBikes oy,n moottori/polku-pyörä ja VÄLINEIDEN VUOKRAUS- JA PALVELUIDEN TOIMITUSEHDOT (yksityishenkilöt) 1. OSAPUOLET JA SOVELTAMISALA Näitä sopimusehtoja sovelletaan Phoenix Transportation co. (FinnishBikes

Lisätiedot

Tamlans Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot

Tamlans Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot Tamlans Oy:n yleiset myynti- ja toimitusehdot 1 SOVELTAMISALA Näitä myynti- ja toimitusehtoja sovelletaan Oy Tamlans Ab:n ja ostajan välisessä kaupassa, mikäli osapuolet eivät joltain osin ole nimenomaisesti

Lisätiedot

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ

TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ TASEPALVELUSOPIMUS (Balance Agreement) NRO XX [TASEVASTAAVA OY] sekä FINGRID OYJ 2 (7) Sisällys 1 SOPIMUSOSAPUOLET JA SOPIMUKSEN TARKOITUS... 3 2 SOPIMUKSEN VOIMASSAOLO... 3 3 AVOIN SÄHKÖNTOIMITUS... 3

Lisätiedot

Yleiset myyntiehdot. RASI ry YLEISET MYYNTIEHDOT

Yleiset myyntiehdot. RASI ry YLEISET MYYNTIEHDOT Yleiset myyntiehdot RASI ry 1.6.2018 YLEISET MYYNTIEHDOT 1. Soveltamisala Näitä sopimusehtoja sovelletaan rakennus- ja sisustustarvikekaupan (jäljempänä myyjä) ja ostajan välisessä kotimaankaupassa. Sopimusehtoja

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty ja voimassa 25.1.2019 alkaen. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen

Lisätiedot

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen

2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimusehdot 1. Osapuolet Aditro Oy ja Asiakas. Jatkossa Aditro Oy = Toimittaja. 2. Sopimuksen kohde 2.1. Vuokraoikeus, palvelun avaus, palvelu ja tietojen välittäminen Sopimuksen kohteena ovat Toimittajan

Lisätiedot

U R H E I L I J A S O P I M U S

U R H E I L I J A S O P I M U S U R H E I L I J A S O P I M U S Sopimuksen tausta ja tavoitteet Suomen Ilmailuliitto ry (jäljempänä SIL ) ja (SIL:n jäsenmaksun maksanut jäsen, jäljempänä Urheilija, molemmat yhdessä jäljempänä Osapuolet

Lisätiedot

Tilauksen kohteena olevan tuotteen ja/tai palvelun toimitus. Asiakkaan antamien tietojen nojalla laadittu ehdotus hankinnan ehdoista.

Tilauksen kohteena olevan tuotteen ja/tai palvelun toimitus. Asiakkaan antamien tietojen nojalla laadittu ehdotus hankinnan ehdoista. Yleiset sopimusehdot 1 Määritelmät Nämä ovat DC Net Works Oy:n (jäljempänä Toimittaja) tuottamissa hankintapalveluissa käytetyt yleiset sopimusehdot. Sopimus syntyy Tilaajan ja Toimittajan välillä Tilaajan

Lisätiedot

OSAKASSOPIMUS Jykes Kiinteistöt Oy

OSAKASSOPIMUS Jykes Kiinteistöt Oy LUONNOS OSAKASSOPIMUS 5.10.2016 Jykes Kiinteistöt Oy 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Osapuolet... 3 2. Sopimuksen tausta ja tarkoitus... 3 3. Yleisvelvoite... 3 4. Yhtiön hallinto ja omistajaohjaus... 3 5. Osakkeiden

Lisätiedot

OULUN KONTTIVUOKRAUS OY:N VIRALLISET MYYNTIEHDOT

OULUN KONTTIVUOKRAUS OY:N VIRALLISET MYYNTIEHDOT OULUN KONTTIVUOKRAUS OY:N VIRALLISET MYYNTIEHDOT Voimassa 14.6.2018 alkaen. 1. Soveltamisala Näitä sopimusehtoja sovelletaan Oulun Konttivuokraus Oy:n, (jäljempänä myyjän) ja ostajan välisessä kaupassa.

Lisätiedot

3.6 Välillinen vahinko Välillistä vahinkoa koskevissa korvaustapauksissa noudatetaan kauppalain määräyksiä. 4 Ostajan velvollisuudet

3.6 Välillinen vahinko Välillistä vahinkoa koskevissa korvaustapauksissa noudatetaan kauppalain määräyksiä. 4 Ostajan velvollisuudet TEKSTIILIHUOLTOLIITTO RY KULUTUSTAVARARYHMÄ RY 1 TEKSTIILIHUOLTOALAN LAITEHANKINTASOPIMUS voimassa 1.3.2005 alkaen 1 Soveltamisala Nämä ehdot koskevat elinkeinonharjoittajien välisiä kauppoja kotimaan

Lisätiedot

Kaupan asiakkaita voivat olla 18 vuotta täyttäneet henkilöt joilla on täysi oikeustoimikelpoisuus.

Kaupan asiakkaita voivat olla 18 vuotta täyttäneet henkilöt joilla on täysi oikeustoimikelpoisuus. KÄYTTÖEHDOT Myynti verkkokaupassa perustuu Verkkokaupan käyttöehtoihin, joihin jokaisen Asiakkaan on tutustuttava ennen tilauksen jättämistä. Tilauksen jättäminen tarkoittaa käyttöehtojen hyväksymistä.

Lisätiedot

Lenze AB Yleiset takuu- ja toimitusehdot

Lenze AB Yleiset takuu- ja toimitusehdot Lenze Ab, filial i Finland Sivu 1 (5) Lenze AB Yleiset takuu- ja toimitusehdot Yleiset takuu- ja toimitusehdot osana sopimusta Nämä takuu- ja toimitusehdot ovat osa asiakkaan ja Lenze Ab, filial i Finland

Lisätiedot

1.2 Näitä toimitusehtoja sovelletaan myös Palvelun Testikauteen (katso 3.1), poislukien kohdat 4. ja 9.1.

1.2 Näitä toimitusehtoja sovelletaan myös Palvelun Testikauteen (katso 3.1), poislukien kohdat 4. ja 9.1. Toimitusehdot Anvia Verkkokauppa Toimitusehdot 1. Toimitusehtojen soveltaminen ja voimassaolo 1.1 Näitä toimitusehtoja sovelletaan Anvia Oyj:n ( Toimittaja ) verkkokauppapalvelun ( Palvelu ) tilaavalle

Lisätiedot

TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA

TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA Liite 5 Sopimusmalli (Kalusteet) TOIMITUSSOPIMUS KIVIKON PÄIVÄKODIN OPPIMISYMPÄRISTÖN KALUSTEISTA 1. Osapuolet ja yhteyshenkilöt Tilaaja: Kemin kaupunki Osoite: Tilaajan yhteyshenkilö sopimusasioissa:

Lisätiedot

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015.

Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. TARJOUSPYYNTÖ Haapaveden kaupunki/koulutoimi pyytää tarjoustanne opetusmateriaaleista lukuvuosille 2013 2014 ja 2014 2015. Tarjouspyyntö on julkaistu Julkisten hankintojen ilmoituskanavalla HILMASSA 09.04.2013.

Lisätiedot

Yritysfiltteri Pro Käyttöehdot

Yritysfiltteri Pro Käyttöehdot Yritysfiltteri Pro Käyttöehdot Sisällys 1 Käyttöehtojen soveltaminen... 2 2 Salassapito ja turvamenettelyt... 2 3 Laskutuskäytäntö... 3 4 Asiakastiedon tehtävät ja vastuut... 3 5 Asiakkaan tehtävät...

Lisätiedot

TOIMINNAN KAUPPAKIRJA. Mäntsälän kunta. Uudenmaan Työterveys Oy *** x.x.2017

TOIMINNAN KAUPPAKIRJA. Mäntsälän kunta. Uudenmaan Työterveys Oy *** x.x.2017 TOIMINNAN KAUPPAKIRJA Mäntsälän kunta ja Uudenmaan Työterveys Oy *** x.x.2017 2 (8) 1 OSAPUOLET Mäntsälän kunta Y-tunnus: 0129261-5 Kotipaikka: Mäntsälä Osoite: (jäljempänä Myyjä ) Uudenmaan Työterveys

Lisätiedot

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi

Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Vauvakuva Käyttöehdot 1.2.2016 alkaen voimassa toistaiseksi Yleistä Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Vauvakuva Haikara Oy:n (jäljempänä Vauvakuva) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin.

Lisätiedot

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä

Henkilötietojen käsittelyn ehdot. 1. Yleistä Henkilötietojen käsittelyn ehdot Liite 7 1 (6) Henkilötietojen käsittelyn ehdot 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa PISA 2021 -palvelusopimusta (Dnro ), jäljempänä

Lisätiedot

Yleiset myyntiehdot 1.1.2016 alkaen

Yleiset myyntiehdot 1.1.2016 alkaen Yleiset myyntiehdot 1.1.2016 alkaen Sisältö 1. Soveltamisala... 3 2.1. Tarjous... 3 2.2. Sopimuksen syntyminen... 3 3. Myyjän velvollisuudet... 3 3.1. Toimitusaika ja toimituspäivä... 3 3.1.1 Toimitusaika...

Lisätiedot

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT

KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT KUNTO-PIRKAT MAJOITUSKIINTIÖT Hotelli Cumulus Hämeenpuisto Hämeenpuisto 47 33200 Tampere hameenpuisto.cumulus@restel.fi Tel: +358 3 386 2000 Fax: +358 3 386 2299 Ajankohta 20.2. - 21.2.2016 Majoitus Varaukset

Lisätiedot

SOPIMUS TILOJEN VUOKRAUKSESSA NOUDATETTAVISTA YLEISISTÄ PERIAATTEISTA. 1.4 Kauniaisten kaupunki Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen

SOPIMUS TILOJEN VUOKRAUKSESSA NOUDATETTAVISTA YLEISISTÄ PERIAATTEISTA. 1.4 Kauniaisten kaupunki Kauniaistentie 10, 02700 Kauniainen SOPIMUS TILOJEN VUOKRAUKSESSA NOUDATETTAVISTA YLEISISTÄ PERIAATTEISTA 1 Osapuolet 1.1 Helsingin kaupunki PL 1, 00099 Helsingin kaupunki 1.2 Espoon kaupunki PL 5, 02771 Espoo 1.3 Vantaan kaupunki Asematie

Lisätiedot

KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT

KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT 1 KOODIVIIDAKKO OY:N PALVELUITA KOSKEVAT HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN YLEISET EHDOT 1. TARKOITUS JA SOVELTAMISALA 1.1. Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen 2016/679 ( Tietosuoja-asetus ) soveltaminen

Lisätiedot

Palvelukuvaus 1 (7) Palvelualusta Palvelualusta. Palvelukuvaus. Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: Posti Oy

Palvelukuvaus 1 (7) Palvelualusta Palvelualusta. Palvelukuvaus. Kotipaikka: Helsinki Y-tunnus: Posti Oy Palvelukuvaus 1 (7) Palvelukuvaus Palvelukuvaus 2 (7) Sisällysluettelo 1... 3 2 n käyttäminen... 3 3 ssa myytävät tuotteet... 4 3.1 Palvelutuotteet... 4 3.2 Tavaratuotteet... 4 3.3 Elintarvikkeet (viileä

Lisätiedot

Tapahtumat.infon käyttöehdot

Tapahtumat.infon käyttöehdot Tapahtumat.infon käyttöehdot Näitä verkkopalveluiden käyttöehtoja sovelletaan Tapahtumat.info:n (jäljempänä palveluntarjoaja) tuottamiin ja ylläpitämiin verkkopalveluihin. Verkkopalvelut tarkoittavat näissä

Lisätiedot

Liana Technologiesin palveluita koskevat henkilötietojen käsittelyn yleiset ehdot

Liana Technologiesin palveluita koskevat henkilötietojen käsittelyn yleiset ehdot https://docs.google.com/document/d/1vl7kwqdj2dfhgkzqnttrpynkeoq6rwtnb5zrlpv8lbg/edit# 1/7 Page 2/7 1. Tarkoitus ja soveltamisala 1.1. 1.2. 1.3. 1.4. Euroopan unionin yleisen tietosuoja asetuksen 2016/679

Lisätiedot

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 Sopimuksen synty ja soveltamisala Kun asiakas varaa :ltä huoneiston majoittumista varten ja vahvistaa varauksen, syntyy osapuolten

Lisätiedot

Siilinjärven kunta. Leasingsopimus (limiitti) LC

Siilinjärven kunta. Leasingsopimus (limiitti) LC Siilinjärven kunta Leasingsopimus (limiitti) 072821-LC01-000-000 3 Step IT Oy (jäljempänä Vuokralleantaja ), Y-tunnus 2161942-7, Mechelininkatu 1a, 00180 Helsinki, vuokraa Vuokralleottajalle tämän sopimuksen

Lisätiedot

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen.

1.3. Tämä liite sekä henkilötietojen käsittelyn kuvaus -liite korvaavat aiemman sopimukseen liitetyn Tietosuojaliitteen. LiiteSopimusliite JAR1825129 Henkilötietojen käsittelyn ehdot 29.11.201822.10.2018 1 (5) JARDno-2017-1652 1. Yleistä 1.1. Tämä sopimusliite Henkilötietojen käsittelyn ehdot on osa Sopimusta työterveyshuollon

Lisätiedot

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY

TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY TEHORESERVIN KÄYTTÖSOPIMUS NRO 2015-S-1119 FORTUM POWER AND HEAT OY sekä FINEXTRA OY 2(5) SOPIMUKSEN TARKOITUS Fortum Power and Heat Oy (Kuormanhaltija), y-tunnus: 0109160-2 ja Finextra Oy (Finextra),

Lisätiedot

Yleiset myyntiehdot. Sisältö. 1. Pätevyys. 2. Tilauksen teko, sopimuksen voimaanpano, määrärajoitukset. a. Tilauksen teko. Sopimuksen voimaanpano

Yleiset myyntiehdot. Sisältö. 1. Pätevyys. 2. Tilauksen teko, sopimuksen voimaanpano, määrärajoitukset. a. Tilauksen teko. Sopimuksen voimaanpano Yleiset myyntiehdot Sisältö Pätevyys Tilauksen teko, sopimuksen voimaanpano, määrärajoitukset Hinnat ja toimituskulut Toimitus Omistuksenpidätys Vastuu ja takuu Maksaminen Tietosuoja Myyjäyrityksen tiedot

Lisätiedot

ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön tarjoamia palveluja koskevat yleiset sopimusehdot

ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön tarjoamia palveluja koskevat yleiset sopimusehdot ValmennusMomentti Juridica Avoimen yhtiön tarjoamia palveluja koskevat yleiset sopimusehdot ValmennusMomentti Juridican koulutukset ValmennusMomentti Juridican koulutuksien vastuullinen järjestäjä on ValmennusMomentti

Lisätiedot