Rakennustarkastajan työajasta 50 % rakennustarkastukselle, 50 % kiinteistötoimelle. tulot/menot tasapainossa

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Rakennustarkastajan työajasta 50 % rakennustarkastukselle, 50 % kiinteistötoimelle. tulot/menot tasapainossa"

Transkriptio

1 H E I N AV E D EN K UN T A TOTEUMA Rakennustarkastus RAKENNUSTARKASTUS (osasto, taso 3) Kustannuspaikat 5020 Tilivelvolliset: Tekninen lautakunta, tekninen johtaja ja rakennustarkastaja T O IM IN T A-AJ A T U S ( osaston) Rakennusvalvonnan tavoitteena on edistää turvallisen, terveellisen ja viihtyisän rakennetun ympäristön muodostumista suunnitelmien tarkastuksen, neuvonnan ja ohjauksen, rakennustyön ja rakennetun ympäristön sekä hyvän asiakaspalvelun avulla. Rakennustarkastajan työajasta 50 % rakennustarkastukselle, 50 % kiinteistötoimelle. Päämäärät Toimen piteet / mittarit Tulokset /toteutuma TERVE KUNTATALOUS Talous tasapainossa Kustannusvastaavuus, Rakennusvalvonnan taksojen HENKILÖSTÖ, OSAAMINEN JA TYÖKYKY tulot/menot tasapainossa korotus vuodenvaihteessa Päivitetyt taksat otettu käyttöön Motivoitunut henkilökunta Henkilöstön kuunteleminen, Yhteistyö, säännölliset vuorovaikutus ja palaverit ja ajankohtaisten Henkilöstö vastaa tiedottaminen Ergonomiset ja asioiden läpi käyminen. palvelutarvettaja resursseja muut ennaltaehkäisevät Tarvittavat koulutukset toimenpiteet. ajankohtaisista asioista. Oman työn ja osaamisen Tarvittavia koulutuksia kehittäminen. käydään ja on käyty tarpeen mukaan. P A L V E L U T U O T A N N O N PR OSESSIT, RAKENTEET SEKÄ VAIKUTTAVUUS Kustannustehokkuuden Sähköinen lupapiste palvelu Lupapisteen avulla pyritään parantaminen lupapiste- otetaan käyttöön. vähentämään kirjallista palvelun avulla Katselmusten organisointi toimistotyötä ja helpottamaan samalle suunnalle samalla reissulla. mm. ulkopaikkakuntalaisten asiointia rakennusvalvonnassa. Lupapiste on käytössä.

2 H E I N A V ED E N K UN T A TOTEUMA Rakennustarkastus ASIAKASTYYTYVÄISYYS Rak, tarkastajalla säännölliset JA OSALLISUUS tsto ajat. Toimiva ja hyvä asiakaspalvelu Asiakaspalaute, Lupapisteessä voi asioida tyytyväisyyskysely milloin vain. Lupapiste on käytössä Tehdään yksi kysely ja analysoidaan se. ELINVOIM A Houkutteleva mökkikunta, Rakennuslupahakemuksia Sähköisellä asioinnilla tehdään lupahakemusten teko saadaan tasaiseen tahtiin, houkutellaan uusia rakentajia. helpoksi Lupapiste palvelu on saanut hyvän vastaanoton. Henkilöstö Virka Tehtä vä Määräaikainen Rakennustarkasta'a 50% Rakennusvalvonta Toimistosihteeri rakennusvalvontatsto:n tstotyöt YLEISARVIO TOIMINNALLISTEN J A TALOUDELLISTEN TAVOITTEID EN TO TEUTUMISES TA V Lupamäärät ovat suurinpiirtein edellisvuoden tasolla. Lupia ja kirjallisia ilmoituksia on myönnetty 37 kpl 30.4 mennessä. Rakennustarkastaja tekee yhteistyötä muiden Keski-Savon rakennustarkastajien kanssa. Ajatuksena mm. päivittää ja yhdenmukaistaa tulevaisuudessa rakennusjärjestystä. Rakennustarkastuksessa palveluiden osto t ja muut toimintakulut ovat painottuneet alkuvuoteen, mm. rakennusvalvontaohjelmien käyttömaksut ja lupapisteestä aiheutuneet kulut on laskutettu alkuvuonna. Lupapiste on otettu käyttöön ja lupahakemuksia on tullut jo useita. Palvelu on saanut hyvää palautetta varsinkin ulkopaikkakuntalaisilta luvan hakijoilta. Rakennusvalvonnan taksat on päivitetty vuoden alussa. Taloudellisesti toiminta toteutuu toistaiseksi suunnitellusti.

3 H E I N A VE D E N K U N T A Tekninen toimi TEKNINEN TOIMI (osasto, taso 3) Kustannuspaikat Tilivelvolliset : 5040 Palotoimi, 5080 Kaavoitus- ja mittaustoimi, 5900 Tekninen hallinto, 5980 Ympäristönsuojelu Tekninen lautakunta ja tekninen johtaja TOIM INTA-AJ ATUS ( osaston) Huolehditaan hallinto- ja toimistopalveluista kaikkia yhteistyötahoja joustavasti palvellen. Teknisen toimen tehtävä on omaisuuden ylläpito ja palvelujen järjestäminen. Tehtävät hoidetaan hyvän asiakaspalveluperiaatteen mukaisesti huomioiden kuntalaisten ja ympäristön tarpeet. Päämäärät Toimenpiteet / mittarit Tulokset /toteutuma TER VE KUNTATALOUS Talous on tasapainossa. Rakennukset/asunnot/huoneistot Vähentäminen. Omaisuuden realisointi. Tontti- ja metsäomaisuus Asunto-osakkeita ja V02 on myynnissä. Tulojen lisäys. HENKILÖSTÖ, OSAAMINEN JA T Y Ö K Y K Y Tyytyväinen Henkilöstökyselyn toteutus. Kysely on tehty ja ja motivoitunut henkilöstö. Henkilöstön kuunteleminen, analysoitu. vuorovaikutus ja tiedottaminen Henkilöstökysely Ergonomiset ja muut ennaltaehkäisevät toimenpiteet. menossa. Omatoimisuuteen kannustaminen Säännölliset oman työhyvinvoinnin hoitamisessa. osastopalaverit. Pidetty. Koulutettu henkilöstö. Osaamiskartoitusten tekeminen. Työkyvyn ja Koulutussuunnitelmien laatiminen. työhyvinvoinnin Oman työn ja osaamisen lisääntyminen. kehittäminen. Urasuunnitelmat. Sairauspoissaolojen Em. teemat käydään läpi enintään kuntien ka:n kehityskeskusteluissa jokaisen kanssa. taso tai alle 17,2. Em. kartoitusten ja suunnitelmien toteutusaste 75 %. Kehityskeskustelut aloitettu.

4 H E I N A V ED E N K UN T A Tekninen toimi P A L V E L U T U O T A N N O N PR OSESSIT, RAKENTEET SEKÄ VAIKUTTAVUUS Henkilökunnan yhteiskäyttö eri hallintokuntien kesken. Toimintatapojen ja toimenkuvien muuttaminen osaamisen ja sen kehittämisen sallimissa rajoissa. Siivouksen, ruokahuollon, laitoshuollon mitoitus ja yhteiskäytön organisointi. Uusi, mitoitettu tapa toimia käynnistettävä vuoden aikana. On käynnistetty. ASIAKASTYYTYVÄISYYS JA OSALLISUUS Toimivat palvelut. Tyytyväisyyskyselyt. Kyselyt on tehty ja analysoitu. ELINVOIM A Muuttaminen Heinävedelle Keskustan asemakaavan Asuntotontteja on on helppoa ja houkuttelevaa. vahvistuminen. tarjolla monipuolisesti. Asemakaavan laatimisessa on menossa rakentamistapaohjeen laatiminen. Henkilöstö Virka Te ht ävä Määräaikainen Tekninen johtaja 70 % - Toimialapäällikkö (investointi 30 %) josta myydään Heinäveden Aluelämmön toimitusjohtajan tehtäviin 45 % Toimistosihteeri 50 % Laskutus, arkistovastaava, ynm toimistotehtävät Y L E I S A R V I O T O I M I N N A L L I ST E N J A T A L O U D E L L I S T E N T A VO IT T E ID EN T O T EUT U MI SE ST A V Tekninen lautakunta on kokoontunut 2 kertaa. Käsiteltyjä asioita on kirjattu 19 kpl. Teknisen toimiston toimisto-ja asiakaspalvelut sekä yleishallinto toteutetaan hyväksyttyjen toimintaperiaatteiden mukaan. Toimintatuotot jäävät arviosta C. Syy muutokseen on, että Heinäveden kunta myy teknisen johtajan työaikaa jatkossa Heinäveden Aluelämpö Oy:lle toimitusjohtajan tehtävään 7 %. Toimintakulut toteutuu toistaiseksi suunnitellusti.

5 HEINAVEDEN K U N TA Tekninen toimi Tekninen lautakunta yhteensä Toimintatuotot ovat toteutuneet 25,3 % (tasaisella toteutuksella 33,33 %). Toimintatuottojen laskutuksesta johtuen vesi-ja viemärituloista on kirjaamatta noin johdosta ei ole niistä kertynyt vielä uusia tuloja. Toimintakulut ovat toteutuneet 27,5 %. Tulosyksiköiden toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta vuonna 2014 on kerrottu tarkemmin tulosyksiköittäin.

6 H E I N AV E D EN K UN T A Liikenneväylät ja yleiset alueet LIIKENNEVÄYLÄT JA YLEISET ALUEET (osasto, taso 3) Kustannuspaikat 5200 ( ) Liikenneväylät, puistot ja yleiset alueet Tilivelvolliset: Tekninen lautakunta, tekninen johtaja ja rakennusmestari TOIMINTA -AJ ATUS Kunnan tehtäviin sisällytettyjen tie- ja vesiliikenteen edellytysten turvaaminen ja liikenteen turvallisuuden parantaminen sekä yleisen viihtyvyyden parantaminen. Yleisen viihtyvyyden ja turvallisuuden parantaminen pienvenesatamissa ja puistoissa sekä muilla yleisillä alueilla. Päämäärät Toimen piteet / mittarit Tulokset /toteutuma TER VE KUNTATALOUS Talous tasapainossa. Energiatehokkaiden 40 uutta, energiatehokasta katuvalojen uusiminen. katuvaloa uusittu. Tarjouspyyntö on tehty ja tarjoukset saatu. ASIAKASTYYTYVÄISYYS JA OSALLISUUS Toimivat palvelut. Asiakaspalautteiden Palautteiden huomioiminen kirjaaminen. kunnossapidossa. ELINVOIM A Toritapahtumat kesäisin. Uusi tori. Uusi torialue saadaan käyttöön kesällä. Tarjouspyyntö on tehty ja tarjoukset saatu sekä urakkasopimukset allekirjoitettu. He nkilöstö Virka Tehtä vä Määräaikainen rakennusmestari 5 % metsätalousinsinööri 5 % YLEISARVIO TOIMINNALLISTEN JA TALOUDELLISTEN TAVOITTEIDEN TOTEUTUMISE STA V Taloudellisesti toiminta toteutuu toistaiseksi suunnitellusti.

7 H E I N A V ED E N K UN T A Yksityistietoimi YKSITYISTIETOIMI (osasto, taso 3) Kustannuspaikat 5945 Yksityistietoimen hallinto 5950 Avustukset/avustusluontoinen toiminta Tilivelvolliset : Tiejaosto ja tiejaoston sihteeri Jyrki Tiippana TO IM INTA-AJ ATUS (osaston) Toiminnan lähtökohtana on kunnan yksityistieavustusten myöntäminen järjestäytyneille yksityisteille sekä yksityistielain mukaisena hallintoviranomaisena toimiminen. Päämäärät Toimenpiteet / mittarit Tulokset/toteutuma HENKILÖSTÖ, OSAAMINEN JA T Y Ö K Y K Y Osaavammat tiejaoston Koulutus tiejaostolle. Tiej aoston jäsenten tietojen jäsenet. lisääminen. P A L V E L U T U O T A N N O N PROSESSIT, RAKENTEET SEKÄ VAIKUTTAVUUS Tiekuntien aktivointi. Tiekunnat löytävät sähköisen Osallistuva asiakas ja tieavustushakemuksen ja kuntalainen. lähettävät sen täytettynä. Vaikka valmiiksi täytettyä tiehakemusta ei lähetetty tiekunnille, avustushakemukset tulivat samalla tavalla kuin aikaiseen ina vuosina. Henkilöstö Virka Te ht ävä Määräaikainen Tiejaoston sihteeri 15 %

8 H E I N Ä VE D E N K U N T A Yksityistietoimi YLEISARVIO TOIMINNALLISTEN J A TALOUDELLISTEN TAVOITTEIDEN TOTE UTUMISESTA V Tavoitteet ovat toteutuneet talousarvion mukaisesti.

9 H E I N Ä VE D E N K U N T A Kiinteistö toimi KIINT EISTOTOIMI (osasto, taso 3) Kustannuspaikat 5300 ( ) Toimitilapalvelut 5310 ( ) Hallintorakennukset Urheilu- ja ulkoilurakennukset Peruskoulut Lukio Terveystoimen rakennukset Sosiaalitoimen rakennukset Entiset koulut Muut toimitilapalvelut Asuntojen vuokraus 5550 ( ) Muiden tilojen vuokraus 5600 ( ) Teollisuusrakennukset Muut tilat Tilivelvolliset : Tekninen lautakunta ja tekninen johtaja TOIM INTA-AJ ATUS ( osaston) Rakennutetaan, rakennetaan ja ylläpidetään kunnan rakennuksia, joita tarvitaan kunnallisten palvelujen tuotantoon. Kiinteistöjen kunnossapidossa huomioidaan käyttäjien tarpeet ja yleinen vaatimustaso. Kiinteistöjen peruskorjaukset suoritetaan investointi suunnitelman mukaan. Toiminta järjestetään mahdollisimman taloudellisesti huomioiden palvelustrategian tavoitteet sekä käytettävissä olevat määrärahat ja resurssit. Rakennustarkastajan työajasta 50 % kiinteistötoimella. Kahden osa-aikaisen rakennusmiehen palkkamääräraha jakautuu suunniteltujen korjaustöiden mukaisesti eri hallintokuntiin. Teknisen toimiston sihteerin työajasta 50 % jakautuu kiinteistöille, mm. laskutus ym. Kiinteistönhoitajia on 3 kokoaikaista sekä 2 osa-aikaista. Lisäksi yksi viemärilaitoksen työntekijä vastaa osittain kiinteistönhoidosta. Siivoojat siirtyneet vuoden 2014 alusta toiseen hallintokuntaan.

10 H E I N AV E D EN K UN T A Kiinteistöto imi Päämäärät Toimen piteet / mittarit Tulokset /toteutuma TERVE KUNTATALOUS Talous tasapainossa. Kulujen vähentäminen, tulot ja Kulujen vähentäminen menot pidetään tasapainossa. hankintojen tarkalla seurannalla. Tehdään hankinnat keskitetysti isompina eri nä. HENKILÖSTÖ, OSAAMINEN JA T Y Ö K Y K Y Myydään tyhjillään olevia vuokra-asuntoja 1-3 kpl sekä Raaminmäen vanha vuodeosasto. Asunnot ja V02 on myynnissä. Motivoitunut henkilökunta. Omatoimisuuteen Työhyvinvoinnin kannustaminen oman lisääntyminen. työhyvinvoinnin hoitamisessa. Henkilöstö vastaa Ergonomiset ja muut Työkyvyn lisääntyminen ja palvelutarvetta ja resursseja. ennaltaehkäisevät toimenpiteet. sairauspoissaolojen vähentyminen. Mitoituksen mukainen henkilöstö ja työaika otetaan käyttöön. Osittain kiint. hoidon mitoitus on jo käytössä. P A L V E L U T U O T A N N O N PR OSESSIT, RAKENTEET SEKÄ VAIKUTTAVUUS Henkilökunnan yhteiskäyttö Siivouksen, ruokahuollon sekä Uusi, mitoitettu tapa toimia eri hallintokuntien kesken. laitoshuollon mitoitus ja käynnistettävä vuoden alussa yhteiskäytön organisointi. Siivous- ja puhtauspalvelu organisaatio on toiminnassa. ASIAKASTYYTYVÄISYYS JA OSALLISUUS Toimivat palvelut. Tyytyväisyyskysely. Tehdään yksi kysely ja analysoidaan se. ELINVOIM A Pidetään kiinteistökanta Kiinteistön käyttäjien Nykyistä vähemmän tyhjillään hyvässä kunnossa. palaute/vuokra aste. olevia tiloja. Tilojen vuokra-aste on noussut.

11 H E I N A VE D E N K U N T A Kiinteistötoimi Henkilöstö Virka Tehtävä Määräaikainen Rakennustarkastaja 50 % Kiinteistöjen kunnossapito Toimistosihteeri 50 % Laskutus, ym kiinteistöihin liittyvät toimistotehtävät Rakennusmies 2 x 60 % Kiinteistöjen kunnossapito ja korjaus Talonmies 6 Kiinteistöjen hoitoja huolto 4 + 1/15 % + 1/33% YLEISARVIO TOIMINNALLISTEN JA TALOUDELLISTEN TAVOITTEIDEN TOTEUTUMISESTA V Kiinteistöissä on tehty korjauksia käyttötalouspuolelta mahdollisuuksien mukaan koko alku vuosi. Kiinteistön hoito /huolto toteutetaan pääsääntöisesti omalla työvoimalla, tarvittaessa palkataan työllistymistuella olevia tai kesätyöntekijöitä kiireisemmäksi ajaksi. Teknisen toimen siivoojat ovat siirtyneet Ruoka-ja puhtauspalveluorganisaatioon vuoden alusta. Tämä vaikuttaa vuositasolla teknisen toimen tarvikehankintoihin n. henkilöstökuluihin ) ja vastaavasti saman verran sisäisiin vuokriin alentavasti. Taloudellisesti toiminta toteutuu toistaiseksi suunnitellusii.

12 HEINAVEDEN K U N T A Maa- ja metsätilat MAA- JA METSÄTILAT (osasto, taso 3) Kustannuspaikat 5800 ( ) Maa- ja metsätilat Tilivelvolliset: Tekni nen l autak unta, tekninen johta ja ja metsätalousinsinööri TO IM INTA-AJ ATUS (osaston) Kunnan metsäomaisuutta hoidetaan metsätaloussuunnitelman mukaisesti. Päämäärät Toimenpiteet / mittarit Tulokset /toteutuma TER VE KUNTATALOUS Omaisuuden realisointi. Tontti ja metsäomaisuuden myynti. myynti Pääskyvuori ja Kerman matkailualueet. Tulee myyntiin myöhemmin. ASIAKASTYYTYVÄISYYS JA OSALLISUUS Hyvinvoiva kuntalainen. Kunnan metsien hoidossa Hakkuissa huomioidaan esim. huomioidaan asukkaiden mökkiläisten toiveet tarpeet. puunpoistossa. Tarvittaessa on sovittu mökkiläisen kanssa harvennushakkuista tonttinsa ympäriltä. ELINVOIM A Muuttaminen Heinävedelle on Kunnan omistamien tonttien Uusia asukkaita saadaan houkuttelevaa ja helppoa. markkinointi. Heinävedelle. On vastattu sähköpostillaja puhelimitse tonttikyselyihin.

13 H E I N A V ED E N K UN T A Maa- ja metsätilat He nkilöstö Virka Te h t ä vä Määräaikainen Metsätalousinsinööri 50 % YLEISARVIO TOIMINNALLISTEN JA TALOUDELLISTEN TAVOITTEIDEN TOTEUTUMISE STA V Vuoden 2014 leimikko on kilpailutettu ja myyty. Tavoitteet ovat toteutumassa talousarvion mukaisesti.

14 HEINAVEDEN KU N T A Laitokset LAITOKSET (osasto, taso 3) Kustannuspaikat 6000 ( ) Vesi- ja viemärilaitos, jätehuolto ja keskusvarasto Tilivelvolliset: Tekninen lautakunta, tekninen johtaja ja rakennusmestari TOIM INTA-AJ ATUS ( osaston) Hyvälaatuisen vesijohtoveden toimittaminen, puhdistamojen toiminta lupaehtojen mukaisesti. Jätehuolto Varkauden seudun jätehuollon yhteistoimintana sekä kunnan oma sisäinen rakennustarvikevarastotoiminta Päämäärät Toimen piteet / mittarit Tulokset/toteutuma TERVE KUNTATALOUS Talous tasapainossa. Vesi- ja viemärimaksut Taksojen tarkastaminen ja Kulujen vähentäminen kattavat toiminnasta aiheutuvat kulujen vähentäminen. hankintojen tarkalla menot. seurannalla. HENKILÖSTÖ, OSAAMINEN JA T Y Ö K Y K Y Tyytyväinen ja motivoitunut Omatoimisuuteen kannusta- Työhyvinvoinnin henkilöstö. minen oman työhyvinvoinnin lisääntyminen. hoitamisessa. Ergonomiset ja muut ennaltaehkäisevät toimenpiteet. Työkyvyn lisääntyminen ja sairaspoissaolojen väheneminen. Koulutettu henkilöstö. Osaamiskartoituksen Kartoitusten ja suunnitelmien tekeminen tavoitteiden toteutusaste 75 %. Oman työn ja osaamisen kehittäminen. Koulutussuunnitelman laatiminen. Henkilöstö vastaa Henkilöstömitoitus. Mitoituksen mukainen palvelutarvettaja resursseja. henkilöstö ja työaika otetaan käyttöön. On otettu käyttöön.

15 H E I N ÄV E D EN K UN T A Laitokset ASIAKASTYYTYVÄISYYS JA OSALLISUUS Toimivat palvelut. Tyytyväisyyskysely. Tehdään yksi kysely ja analysoidaan se. Henkilöstö Virka Tehtävä Määräaikainen Yhtiöiden toimistosihteeri 25 % Laitosmies 2 työpanos kesäaikana 2,5 Työnjohto, rakennusmestarin tehtävissä 30 % (+investoinnit 15%) YLEISARVIO TOIMINNALLISTEN JA TALOUDELLISTEN TAVOITTEIDEN TOTEUTUMISESTA V Taloudellisesti toiminta toteutuu toistaiseksi suunnitellusti.

TALOUSARVION TOTEUTUMA 1.1. - 31.12.2012 Sisäiset / Ulkoiset menot ja tulot 20 /1

TALOUSARVION TOTEUTUMA 1.1. - 31.12.2012 Sisäiset / Ulkoiset menot ja tulot 20 /1 TALOUSARVION TOTEUTUMA 1.1. - 31.12.2012 20 /1 TALOUSARVIO TOTEUTUMA Tot. TOTEUTUMA Tot. Toimintakulut Toimintatuotot 31.12.2012 31.12.2012 Toimintakulut % Toimintatuotot % Rakennustarkastus 62460,00 65000,00

Lisätiedot

RAKENNUSTARKASTUS (osasto, taso 3)

RAKENNUSTARKASTUS (osasto, taso 3) 45-1 H E I N Ä VE D E N K U N T A Rakennustarkastus RAKENNUSTARKASTUS (osasto, taso 3) Kustannuspaikat 5020 Tilivelvolliset: Tekninen lautakunta, tekninen johtaja ja rakennustarkastaja T O IM IN T A -A

Lisätiedot

TEKNINEN OSASTO TALOUSARVIO KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 TOHOLAMMIN KUNTA

TEKNINEN OSASTO TALOUSARVIO KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 TOHOLAMMIN KUNTA TEKNINEN OSASTO TALOUSARVIO KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 TOHOLAMMIN KUNTA Tekninen johtaja 11.2.2015 VASTUUALUE TEKNINEN OSASTO HALLINTO JA TOIMISTO ESEEN HALLINTO JA TOIMISTO KUULUVAT YKSIKÖT IT-YKSIKKÖ RUOKAHUOLTO

Lisätiedot

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ 608.378 538.293,27 88,5 128.506,72 409.786,55 595.346,68 723.853 1.133.640 558.856

4999 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ 608.378 538.293,27 88,5 128.506,72 409.786,55 595.346,68 723.853 1.133.640 558.856 00005000 TEKNINEN LAUTAKUNTA (02) 3001 Myyntituotot 1.378.970 927.932,06 67,3 790.178,08 137.753,98 551.426,83 1.341.605 1.479.359 1.367.510 3200 Maksutuotot 88.390 44.446,24 50,3 41.542,63 2.903,61 10.489,55

Lisätiedot

Teknisen hallinnon tehtävänä on teknisten kuntapalvelujen tuottaminen kuntalaisille.

Teknisen hallinnon tehtävänä on teknisten kuntapalvelujen tuottaminen kuntalaisille. TEKNISET PALVELUT Teknisten palvelujen tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää kuntalaisille viihtyisä, turvallinen ja virikkeellinen työ- ja elinympäristö. Teknisten palvelujen vastuualueet ovat teknisen toimen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Toteutuminen

Tekninen lautakunta Toteutuminen Tekninen lautakunta Toteutuminen 31.4.2016 Teknisen lautakunnan päävastuualueet valtuuston sitovuustasolla on Tekninen lautakunta. Lautakunnan sitovuustalolla ovat: yhdyskuntatekniikka, kiinteistötoimi

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Toiminta-ajatus. Päämäärä. Toiminnan painopistealueet Toimintaympäristön muutos

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Toiminta-ajatus. Päämäärä. Toiminnan painopistealueet Toimintaympäristön muutos TEKNINEN LAUTAKUNTA Toiminta-ajatus Teknisen toimen tarkoituksena on tuottaa ja ylläpitää teknisiä palveluja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen yhteistyössä naapurikuntien ja ulkopuolisten palvelun

Lisätiedot

Teknisen hallinnon tehtävänä on teknisten kuntapalvelujen tuottaminen kuntalaisille.

Teknisen hallinnon tehtävänä on teknisten kuntapalvelujen tuottaminen kuntalaisille. 50 TEKNISET PALVELUT Teknisten palvelujen tehtävänä on rakentaa ja ylläpitää kuntalaisille viihtyisä, turvallinen ja virikkeellinen työ- ja elinympäristö. Teknisten palvelujen vastuualueet ovat teknisen

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Tekninen hallinto

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Tekninen hallinto TEKNINEN LAUTAKUNTA TOIMINTATUOTOT 1 869 674 1 747 480 1 804 050 3,2 TOIMINTAKULUT -1 951 299-2 482 370-2 351 670-5,3 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -81 625-734 890-547 620-25,5 Poistot ja arvonalentumiset -467 845-441

Lisätiedot

Tavoite Toimenpide Mittari Toteuma Osaamisen kehittäminen ja työhyvinvoinnin edistäminen

Tavoite Toimenpide Mittari Toteuma Osaamisen kehittäminen ja työhyvinvoinnin edistäminen 11 TEKNINEN LAUTAKUNTA TOIMINTATUOTOT 1 804 050 1 804 050 1 965 695 109,0-161 645 TOIMINTAKULUT -2 366 670-30 340-2 397 010-2 452 737 102,3 55 727 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -562 620-30 340-592 960-487 043 82,1-105

Lisätiedot

Tekninen ltk käyttötalousarvioesitys 2017

Tekninen ltk käyttötalousarvioesitys 2017 Tekninen ltk käyttötalousarvioesitys 2017 ULKOISET TUOTOT JA KULUT (Kh:n raami) raami 2017 TA esitys 2017 ltk Yli / alle Toimintatuotot 1 182 846 1 132 694 50 152 Toimintakulut -3 315 936-2 981 480 334

Lisätiedot

Valmistus omaan käyttöön 4 301

Valmistus omaan käyttöön 4 301 KÄYTTÖSUUNNITELMA / Tekniset palvelut Tekniset palvelut tukee kunnan muita yksiköitä saavuttamaan tuloksia tarjoamalla hyvät toimitilat sekä miellyttävän ympäristön. Tekniset palvelut toteuttaa peruspalveluja

Lisätiedot

Valtuustotaso TP2014 TA2015 Tot Tot% Tekninen lautakunta. yhteensä -301 089-323 720-192 814 59,56

Valtuustotaso TP2014 TA2015 Tot Tot% Tekninen lautakunta. yhteensä -301 089-323 720-192 814 59,56 Talousarvion toteutuma 1.1. 31.8.2015 Teknisen lautakunnan päävastuualueet valtuuston sitovuustasolla ovat: yhdyskuntatekniikka, kiinteistötoimi, ruokahuolto-/ siivouspalvelut, sekä Jokilaaksojen Pelastuslaitoksen

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2018

TEKNISEN LAUTAKUNNAN ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2018 1 TEKNISEN LAUTAKUNNAN ALAISTEN TOIMINTOJEN KÄYTTÖSUUNNITELMAT VUODELLE 2018 Tekninen lautakunta vahvistaa sitovat käyttösuunnitelmat tulosyksikkö I-tasolla. Teknisen osaston osastopäällikkö vahvistaa

Lisätiedot

Kuntatekniikka Tulosalue huolehtii kunnallistekniikan, liikuntapaikkojen ja ulkoilureittien sekä taajaman liikenneja viheralueiden ja kunnosta.

Kuntatekniikka Tulosalue huolehtii kunnallistekniikan, liikuntapaikkojen ja ulkoilureittien sekä taajaman liikenneja viheralueiden ja kunnosta. Toiminta-ajatus Ilomantsin rakennettu ympäristö on hyvin hoidettu ja viihtyisä. Sisäisille asiakkaille annettavilla palveluilla tuetaan kunnan peruspalveluiden tuottamista. Toiminta-ajatus tulosalueittain

Lisätiedot

TEKNINEN OSASTO TALOUSARVIO KÄYTTÖSUUNNITELMA 2014 TOHOLAMMIN KUNTA

TEKNINEN OSASTO TALOUSARVIO KÄYTTÖSUUNNITELMA 2014 TOHOLAMMIN KUNTA TEKNINEN OSASTO TALOUSARVIO KÄYTTÖSUUNNITELMA 2014 TOHOLAMMIN KUNTA Tekninen johtaja 31.01.2014 VASTUUALUE TEKNINEN OSASTO HALLINTO JA TOIMISTO ESEEN HALLINTO JA TOIMISTO KUULUVAT YKSIKÖT IT-YKSIKKÖ RUOKAHUOLTO

Lisätiedot

VUODEN 2017 TALOUSARVION MUUTOKSET TA MUUTOS Hallintokunta/toiminta TA 2017 kpito Toteutuma menot tulot määräraha toteutuma % KÄYTTÖTALOUS

VUODEN 2017 TALOUSARVION MUUTOKSET TA MUUTOS Hallintokunta/toiminta TA 2017 kpito Toteutuma menot tulot määräraha toteutuma % KÄYTTÖTALOUS NAKKILAN KUNTA VUODEN 2017 TALOUSARVION MUUTOKSET TA MUUTOS Hallintokunta/toiminta TA 2017 kpito 30.4.17 Toteutuma menot tulot määräraha toteutuma % KÄYTTÖTALOUS TOIMINTAMENOT/-TULOT KESKUSVAALILAUTAKUNTA

Lisätiedot

PALVELUALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ / TEKNISET PALVELUT

PALVELUALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ / TEKNISET PALVELUT PALVELUALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ / TEKNISET PALVELUT Hyväksytty Kv 10.12.2008 80 Voimaantulo 1.1.2009 1 LUKU HALLINTO-ORGANISAATIO 1 Luottamushenkilöorganisaatio Teknisen palvelualueen luottamushenkilöorganisaatio

Lisätiedot

PALVELUALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ / TEKNISET PALVELUT

PALVELUALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ / TEKNISET PALVELUT PALVELUALUEEN JOHTOSÄÄNTÖ / TEKNISET PALVELUT Hyväksytty: Kv 5.9.2012 30 Voimaantulo: 1.1.2013 1 LUKU HALLINTO-ORGANISAATIO 1 Luottamushenkilöorganisaatio Teknisen palvelualueen luottamushenkilöorganisaatio

Lisätiedot

Henkilöstön määrä 31.12. Johtava viranhaltija: - rakennustarkastaja Mauri Jussinmäki, osa-aikaeläkkeellä, työaika 55 %

Henkilöstön määrä 31.12. Johtava viranhaltija: - rakennustarkastaja Mauri Jussinmäki, osa-aikaeläkkeellä, työaika 55 % 1 1 RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN HALLINTO 2 Toiminta Rakennus- ja ympäristönsuojelulautakunta käsittelee rakennusvalvontaan, ympäristönsuojeluun, palo- ja pelastustoimeen sekä liikenneväyliin liittyvät

Lisätiedot

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Poikkeama muutos

Budjetti Bu-muutos Budjetti + Toteutuma Poikkeama muutos Heinäveden kunta Sivu 1 00001010 TARKASTUSTOIMI (03) 4001 Henkilöstökulut -3.000-3.000-1.487,56-1.512,44 4300 Palvelujen ostot -9.410-9.410-7.825,56-1.584,44 4500 Aineet, tarvikkeet ja tavarat -280-280

Lisätiedot

Elinvoimainen ja oppiva kaupunkiseutu. Kulttuuripalvelut; tavoitteet ja hankkeet valtuustokaudelle

Elinvoimainen ja oppiva kaupunkiseutu. Kulttuuripalvelut; tavoitteet ja hankkeet valtuustokaudelle Elinvoimainen ja oppiva kaupunkiseutu ; tavoitteet ja Monipuolinen ja vetovoimainen kulttuuri- ja koulutuskeskus Kulttuurin ja liikunnan edelläkävijyys Kulttuuri- ja museotoimen investointisuunnitelman

Lisätiedot

Valmistus omaan käyttöön

Valmistus omaan käyttöön KÄYTTÖSUUNNITELMA / Tekninen hallinto Tekninen hallinnon tavoitteena on avustaa tulosalueiden henkilöstöä saavuttamaan kunnan strategian tavoitteet. Tekninen hallinto vastaa kunnan rakennuskohteiden suunnittelusta

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA OSAVUOSIPARORTTI

TEKNINEN LAUTAKUNTA OSAVUOSIPARORTTI TEKNINEN LAUKUN OSAVUOSIPARORTTI 1.1 30.4.2016 TOIMIN-AJATUS: Tekninen toimi vastaa kunnan teknisen toimialan kunnossapidosta ja ylläpitotehtävistä sekä rakentamisesta ja toimialueensa kehittämisestä.

Lisätiedot

Tavoite Tavoitetaso Mittari / arviointitapa ja tavoitteen toteutuminen. Valmis v kolmen kiinteistön osalta

Tavoite Tavoitetaso Mittari / arviointitapa ja tavoitteen toteutuminen. Valmis v kolmen kiinteistön osalta Tekninen lautakunta Vastuuhenkilö: Tekninen johtaja Toiminnan kuvaus Teknisen lautakunnan päävastuualueelle kuuluvat seuraavat tulosalueet: hallinto, yhdyskuntasuunnittelun toteuttaminen, ympäristön hoito,

Lisätiedot

Savukosken kunnanvirasto

Savukosken kunnanvirasto SAVUKOSKEN KUNTA ASIALISTA Rakennus- ja tekninen lautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Tiistai 8.5.2012 klo 18.00-19.25 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT :t 11 12 13 14 15 16 18 19 Savukosken kunnanvirasto Tiedoksi lautakunnalle

Lisätiedot

Osavuosikatsaus II

Osavuosikatsaus II RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA Osavuosikatsaus II 1.6. 31.8.2017 Viranomaistoiminnan tulosalue - Rakennusvalvonta - Ympäristönsuojelu - Ympäristöterveysvalvonta RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA Ulkoiset

Lisätiedot

Elinvoimainen ja oppiva kaupunkiseutu. Liikuntapaikkarakentamisen investointisuunnitelman päivittäminen ja hankkeiden priorisointi lautakunnassa.

Elinvoimainen ja oppiva kaupunkiseutu. Liikuntapaikkarakentamisen investointisuunnitelman päivittäminen ja hankkeiden priorisointi lautakunnassa. Elinvoimainen ja oppiva kaupunkiseutu ; tavoitteet ja Kulttuurin ja liikunnan edelläkävijyys Liikuntapaikkarakentamisen investointisuunnitelman päivittäminen ja hankkeiden priorisointi lautakunnassa. (8/2010)

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA TALOUSARVIO TEKN.LTK LIITE

KINNULAN KUNTA TALOUSARVIO TEKN.LTK LIITE KINNULAN KUNTA TALOUSARVIO TEKN.LTK 26.11.2015 61 LIITE 2. 1.1.2016-31.12.2016 Ed.Budj. Budjetti Suun. I Suun. II 2015 2016 2017 2018 040000 Hallintopalvelut (tekninenltk) Muut toimintatuotot 7 800,00

Lisätiedot

Keskitetyt palvelut TA 2014 (muutettu) TP 2014 Poikkeama Perustelu

Keskitetyt palvelut TA 2014 (muutettu) TP 2014 Poikkeama Perustelu 2014 TULOSALUETARKASTELU Keskitetyt palvelut TA 2014 (muutettu) TP 2014 Poikkeama Perustelu Palkat ja palkkiot 308 466 313 273-4 807 Henkilöstösivukulut 138 813 112 192 26 621 Teknisen lautakunnan luottamushenkilöiden

Lisätiedot

Rovaniemen kaupungin Tilaliikelaitoksen strategia 2017

Rovaniemen kaupungin Tilaliikelaitoksen strategia 2017 Rovaniemen kaupungin Tilaliikelaitoksen strategia 2017 Tilannekatsaus Johtokunta 26.4.2017 Arvot Strategian toteuttaminen perustuu Rovaniemen kaupungin yhteisiin arvoihin Osallisuus Luovuus Turvallisuus

Lisätiedot

T E K N I S E N T O I M E N P Ä Ä V A S T U U A L U E E N

T E K N I S E N T O I M E N P Ä Ä V A S T U U A L U E E N VALTIMON KUNNAN T E K N I S E N T O I M E N P Ä Ä V A S T U U A L U E E N J O H T O S Ä Ä N T Ö Hyväksytty 6.11.2012 Voimaantulo 1.1.2013 2 TEKNISEN TOIMEN JOHTOSÄÄNTÖ 1 Toiminta-ajatus 2 Tekninen lautakunta

Lisätiedot

Hallinnon tavoitteena on mahdollistaa toiminta-ajatuksen toteutuminen ja luoda sekä ylläpitää ajantasainen tietokanta hallinnonalaltaan.

Hallinnon tavoitteena on mahdollistaa toiminta-ajatuksen toteutuminen ja luoda sekä ylläpitää ajantasainen tietokanta hallinnonalaltaan. TEKNISEN TOIMEN TOIMINNALLISET JA TALOUDELLISET TAVOITTEET 2014 TEKNINEN LAUTAKUNTA Tekninen hallinto Vastuuhenkilö: Rakennusmestari Tehtävän toiminta-ajatus: Teknisen toimeen sijoittuvan teknisen lautakunnan

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA TALOUSARVIO TEKN.LTK LIITE

KINNULAN KUNTA TALOUSARVIO TEKN.LTK LIITE KINNULAN KUNTA TALOUSARVIO TEKN.LTK 20.11.2014 89 LIITE 2. 1.1.2015-31.12.2015 Ed.Budj. Budjetti Suun. I Suun. II 2014 2015 2016 2017 040000 Hallintopalvelut (tekninenltk) Henkilöstökulut -78 940,00-79

Lisätiedot

YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN OSAVUOSIKATSAUS

YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN OSAVUOSIKATSAUS YMPÄRISTÖLAUTAKUNNAN OSAVUOSIKATSAUS 30.4.2017 2/YMPLA 24.5.2017 Katsausajankohtaa vastaavan käyttötalouden toteuman tulisi tasaisen kertymän mukaan olla 33,3 %. Kokonaisuutena ympäristölautakunnan käyttötalous

Lisätiedot

NAANTALIN KAUPUNKI TOIMINTA- JA TALOUSRAPORTTI YMPÄRISTÖVIRASTO tammi-kesäkuu 2015

NAANTALIN KAUPUNKI TOIMINTA- JA TALOUSRAPORTTI YMPÄRISTÖVIRASTO tammi-kesäkuu 2015 Virastopäällikön katsaus Strategisten ja operatiivisten tavoitteiden toteutuminen Tehtäväalueiden vastuuhenkilöiden antamien raporttien perusteella toiminta etenee kokonaisuutena suunnitellusti ja lähes

Lisätiedot

1.1 TEKNINEN LAUTAKUNTA

1.1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 1.1 TEKNINEN LAUTAKUNTA 1.1.1 YLEISET ALUEET Päämäärä 2015: Liikenneväylien, puistojen, liikuntapaikkojen ja muiden yleisten alueiden hyvällä hoidolla ja alueita kehittämällä pidetään Ypäjä viihtyisänä

Lisätiedot

Luumäen kunta TA 2015 KÄYTTÖSUUNNITELMA Tekla Tekninen osasto 19.2.2015 3

Luumäen kunta TA 2015 KÄYTTÖSUUNNITELMA Tekla Tekninen osasto 19.2.2015 3 Luumäen kunta TA 2015 KÄYTTÖSUUNNITELMA Tekla Tekninen osasto 19.2.2015 3 Alkuper. Ta-muutos Ta + muutos talousarvio yhteensä 7000 Tekninen toimisto 3198 Muut myyntituotot 0-7 700-7 700 * Muut suoritt.

Lisätiedot

SOPIMUSOHJAUS: PALVELUSOPIMUS 2008 VÄLIRAPORTTI TALOUDEN JA TOIMINNAN SEURANTA - ARVIOINTI - RAPORTOINTI

SOPIMUSOHJAUS: PALVELUSOPIMUS 2008 VÄLIRAPORTTI TALOUDEN JA TOIMINNAN SEURANTA - ARVIOINTI - RAPORTOINTI 1 SOPIMUSOHJAUS: PALVELUSOPIMUS 2008 VÄLIRAPORTTI 30.4.2008 TALOUDEN JA TOIMINNAN SEURANTA - ARVIOINTI - RAPORTOINTI PALVELUALUE/TULOSALUE: TEKNISET PALVELUT PALAUTEINFORMAATIOJÄRJESTELMÄ: väliraportoinnit

Lisätiedot

OMISTAJUUDEN MERKITYS INFRASTRUKTUURI- JA TILAPALVELUISSA. Tampereen yliopisto 8.10.2010 Harri Juhola

OMISTAJUUDEN MERKITYS INFRASTRUKTUURI- JA TILAPALVELUISSA. Tampereen yliopisto 8.10.2010 Harri Juhola OMISTAJUUDEN MERKITYS INFRASTRUKTUURI- JA TILAPALVELUISSA Tampereen yliopisto 8.10.2010 Harri Juhola Tekninen toimiala Kunnan järjestämät palvelut Palvelut, joista kunnan on huolehdittava Vapaaehtoiset

Lisätiedot

Sivu 1. Tuloarviot uu Talous- Toteu- Poikke- Käyttö Talous- Toteu- Poikke- Käyttö NETTO N arvio tuma ama % arvio tuma ama % EUR B

Sivu 1. Tuloarviot uu Talous- Toteu- Poikke- Käyttö Talous- Toteu- Poikke- Käyttö NETTO N arvio tuma ama % arvio tuma ama % EUR B Talousarvion toteutumisvertailu 1.1.- 31.10.2012 Ulkoinen/sisäinen Keskimääräinen käyttö--% saisi olla 833 % Sivu 1 KAYTTOTALOUSOSA Sito Määrärahat Tuloarviot uu Talous- Toteu- Poikke- Käyttö Talous- Toteu-

Lisätiedot

Vastaanottaja / Tarkastaja Hyväksyjä Kustannuspaikan vastuuhenkilö. Toimistosihteeri Asuntosihteeri Hallintopäällikkö.

Vastaanottaja / Tarkastaja Hyväksyjä Kustannuspaikan vastuuhenkilö. Toimistosihteeri Asuntosihteeri Hallintopäällikkö. LASKUJEN VASTAANOTTOON JA HYVÄKSYMISEEN OIKEUTETUISTA SEKÄ KUSTANNUSPAIKKOJEN VASTUUHENKILÖT 2015: Kh 23.1.2015/29 Vastuualue Oikeellisuuden tarkastaja Vastaanottaja / Tarkastaja Hyväksyjä Kustannuspaikan

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. - 31.8.2017 Talous- ja hallinto-osasto 26.9.2017 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.8.2017 Ulvilan kaupungin toimintamenot aikavälillä 1.1.

Lisätiedot

Joroisten kunta TALOUSARVIOMUUTOKSET 2014. Käyttötalousosa Menot Tulot Netto Selitys

Joroisten kunta TALOUSARVIOMUUTOKSET 2014. Käyttötalousosa Menot Tulot Netto Selitys Joroisten kunta TALOUSARVIOMUUTOKSET 2014 Käyttötalousosa Menot Tulot Netto Selitys Keskushallinto Palkanlaskentapalvelut Tuotemäärä jää arvioidusta 3550 palkkatapahtumaa, totetuma-arvio 3272, alkuperäinen

Lisätiedot

uvut 1. Käyty / ei käyty 2. Talouden tasapainottamisohjelman toteutuma 3. Ohjeiden päivittäminen ja uusien toimintojen käyttöön 4.

uvut 1. Käyty / ei käyty 2. Talouden tasapainottamisohjelman toteutuma 3. Ohjeiden päivittäminen ja uusien toimintojen käyttöön 4. Hallintopalvelukeskuksen toiminnallisten tavoitteiden toteuma 1.1. 31.7.2015 Hallintolautakunta (=valtuustoon nähden sitovia) Sitovat tavoitteet Mittarit/Tunnusl uvut Mittarin tulos/ 7/2015 Henkilöstön

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA 1 Tilinpäätös 2018

ASKOLAN KUNTA 1 Tilinpäätös 2018 ASKOLAN KUN 1 Toimielin: 6000 Vastuualue: 6100 Vastuuhenkilö: RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUKUN Rakennusvalvonta Antti Ikonen Rakennusvalvonnan tehtävänä on yleisen edun kannalta valvoa rakennustoimintaa sekä

Lisätiedot

TOIMIELIN TEKNINEN LAUTAKUNTA

TOIMIELIN TEKNINEN LAUTAKUNTA TOIMIELIN TEKNINEN LAUTAKUNTA Teknisen lautakunnan vastuualueet ovat: - Hallinto - Kaavoitus ja mittaus - Tiet ja yleiset alueet - Kiinteistötoimi - Vesihuoltolaitos Tällä aluejaolla tekninen lautakunta

Lisätiedot

KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 YM PÄRISTÖLU PALAUTAKU NTA

KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 YM PÄRISTÖLU PALAUTAKU NTA KÄYTTÖSUUNNITELMA 2015 YM PÄRISTÖLU PALAUTAKU NTA Forssan kaupunki Talousarvio ja -suunnitelma 2015-2017 TOIMIALA PALVELU TILIVELVOLLINEN 50 YHDYSKUNTAPALVELUT 600 RAKENNUSVALVONTA JA YMPÄRISTÖPALVELUT

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1.-30.6.2017 Hallinto- ja talouspalvelut 12.9.2017 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 30.6.2017 Ulvilan kaupungin toimintamenot olivat 1.1-30.6.2017

Lisätiedot

SIILINJÄRVEN KUNTA VESIHUOLTOLAITOS

SIILINJÄRVEN KUNTA VESIHUOLTOLAITOS SIILINJÄRVEN KUNTA VESIHUOLTOLAITOS TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2015 Sisältö 1 HALLINTO... 1 2 VESIHUOLTOLAITOKSEN TUOTTAMAT PALVELUT... 1 2.1 Talousvesi... 1 2.2 Jätevesi... 1 3 VEDEN KULUTUS JA MYYNTI...

Lisätiedot

TEKN.LTK LIITE

TEKN.LTK LIITE Ed.Budj. Budjetti Suun. I Suun. II 2013 2014 2015 2016 040000 Hallintopalvelut (tekninenltk) Henkilöstökulut -81 710,00-78 940,00-78 940,00-78 940,00 Palvelujen ostot -11 400,00-10 400,00-10 400,00-10

Lisätiedot

Toimintakulut Toimintakate

Toimintakulut Toimintakate TEKNINEN JA YMPÄRISTÖ TEKNINEN LAUTAKUNTA TEKNINEN HALLINTO tuotot 561 10 000 kulut -70 674-143 410-145 -170 642-145 -146 kate -70 113-143 410-145 -160 642-145 -146 Hallinnon tehtävänä on valmistella ja

Lisätiedot

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja

KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja. 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja KAUPUNKIRAKENNELAUTAKUNTA Vastuuhenkilö: tekninen johtaja 210 Kaupunkirakennelautakunnan yhteiset palvelut Vastuuhenkilö: tekninen johtaja Kaupunkirakennelautakunta järjestää tekniset palvelut ja siinä

Lisätiedot

RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA 9/2018

RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA 9/2018 RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA 9/ Yhdeksän kuukauden toteutuman perusteella rakennus- ja ympäristölautakunnan talouden toteutuminen aivan talousarvion mukaisena on epävarmaa. Pysäköinninvalvonnan määrälliset

Lisätiedot

Budj Toteutuma Poikkeama Käyttö- Totetuma summa %

Budj Toteutuma Poikkeama Käyttö- Totetuma summa % Isonkyrön kunta Sivu 1 00005000 Tekninen lautakunta TOIMINTATUOTOT 2.000 2.000,00 TOIMINTAKULUT -66.529-27.451,96-39.077,04 41,3-18.322 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -64.529-27.451,96-37.077,04 42,5-18.322 VUOSIKATE

Lisätiedot

Ympäristöviraston tammi - kesäkuun 2016 toimintaraportti

Ympäristöviraston tammi - kesäkuun 2016 toimintaraportti n tammi - kesäkuun 2016 toimintaraportti Tehtäväalueiden vastuuhenkilöiden antamien raporttien perusteella toiminta etenee kokonaisuutena suunnitellusti ja hyväksytyt strategiset ja operatiiviset tavoitteet

Lisätiedot

Talousarvio ja taloussuunnitelma 2016-2018

Talousarvio ja taloussuunnitelma 2016-2018 Asra 8.9.2015 Talousarvio ja taloussuunnitelma 2016-2018 Asemakaavoitus- ja rakennuslautakunta Rakennusvalvonta Sivu 2 TP 2014 TA+muutokset 2015 TA 2016 2017 2018 Toimintatuotot 319 908 404 100 354 000

Lisätiedot

Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuollon strategia

Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuollon strategia Luonnos Keski-Pohjanmaan ympäristöterveydenhuollon strategia Ympäristöterveyslautakunta Kokkolan kaupungin strategian rakenne (BSC) Toimivat palvelujen järjestämistavat Strategiset päämäärät Kriittiset

Lisätiedot

RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA 7/2018

RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA 7/2018 RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA 7/ Toimielin/tulosalue Ta Tot. Tot. % Tot. 2017 Muutos% 2017-31.12. Seitsemän kuukauden toteutuman perusteella rakennus- ja ympäristölautakunnan talouden toteutuminen aivan

Lisätiedot

Siilinjärven kunta Esityslista 2/ Teknisen lautakunnan tiejaosto. Kokousaika kello 12:00

Siilinjärven kunta Esityslista 2/ Teknisen lautakunnan tiejaosto. Kokousaika kello 12:00 Siilinjärven kunta Esityslista 2/2016 1 Teknisen lautakunnan tiejaosto Kokousaika 26.02.2016 kello 12:00 Kokouspaikka Maaseututoimisto, Kapteeninväylä 5, 70900 Toivala Asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. - 31.7.2017 Hallinto- ja talouspalvelut 12.9.2017 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.7.2017 Ulvilan kaupungin toimintamenot aikavälillä 1.1.

Lisätiedot

KARKKILAN KAUPUNKI OSAVUOSIKATSAUS YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA 2/

KARKKILAN KAUPUNKI OSAVUOSIKATSAUS YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA 2/ KARKKILAN KAUPUNKI OSAVUOSIKATSAUS YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA 2/2016 1..1. 30.6. 1 KÄYTTÖTALOUS Tammikuu-Kesäkuu 2016 50,00 % YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA TA 2016 TOT 2016 Toteuma % Ennuste 2016 TOT 2015 TP 2015 Toimintatuotot

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA Tekninen johtaja Tekniset hallintopalvelut Esimies: Toimistopäällikkö Esa Kähärä

TEKNINEN LAUTAKUNTA Tekninen johtaja Tekniset hallintopalvelut Esimies: Toimistopäällikkö Esa Kähärä RAKENNUS- JA YMPÄRISTÖLAUTAKUNTA Rakennustark. Rauno Kuokkanen Henkilöstömäärä 2.75 2.75 2.75 0.0 0.0 * vakituiset 2.75 2.75 2.75 Rakennusluvat 165 165 165 0 0.0 Toimenpideluvat 71 80 80 0 0.0 Ilmoitusluvat

Lisätiedot

TALOUSARVIOKIRJA / OSA II (Lautakuntataso)

TALOUSARVIOKIRJA / OSA II (Lautakuntataso) TALOUSARVIOKIRJA / OSA II (Lautakuntataso) Vastuualue: 6100 Rakennusvalvonta Rakennusvalvonnan tehtävänä on yleisen edun kannalta valvoa rakennustoimintaa sekä osaltaan huolehtia, että rakentamisessa noudatetaan,

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA TALOUSARVIO 2011. Reino Hintsa

ISONKYRÖN KUNTA TALOUSARVIO 2011. Reino Hintsa ISONKYRÖN KUNTA TALOUSARVIO 2011 Talousarv io-osat ISONKYRÖN KUNTA Talousarvio-osat 2011 1000 euroa Osuus Menot Tulot Netto Käyttötalous 88 % 28 650 4 949-23701 Investoinnit 11 % 3 659 691-2968 Rahoitus

Lisätiedot

Vastuunjakotaulukko kunnan kiinteistöihin kohdistuvissa hankinnoissa

Vastuunjakotaulukko kunnan kiinteistöihin kohdistuvissa hankinnoissa Tekninen lautakunta 27 23.04.2015 Vastuunjakotaulukko kunnan kiinteistöihin kohdistuvissa hankinnoissa 154/02.07.01/2015 266/02.07.01/2012 Tekla 61 Kiinteistöjen käyttäjien ja ylläpitäjien välillä on ollut

Lisätiedot

TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT e 9 kk/1000e +muutokset 9 kk %

TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT e 9 kk/1000e +muutokset 9 kk % 500 TEKN.TOIM.HALL. JA PELASTUST.* TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT-15 1000e 9 kk/1000e +muutokset 9 kk % * MYYNTITUOTOT 394 295 389 440 287 433 73,80 * VUOKRATUOTOT 11 0 0 0 0,00 * MUUT TOIMINTATUOTOT

Lisätiedot

TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT e 8 kk/1000e +muutokset 8 kk %

TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT e 8 kk/1000e +muutokset 8 kk % 50 TEKNINEN TOIMI TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT-15 1000e 8 kk/1000e +muutokset 8 kk % * MYYNTITUOTOT 11 098 7 254 11 569 590 6 806 647 58,80 * MAKSUTUOTOT 503 284 545 630 226 285 41,50 * TUET JA

Lisätiedot

TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT e 7 kk/1000e +muutokset 7 kk %

TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT e 7 kk/1000e +muutokset 7 kk % 50 TEKNINEN TOIMI TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT-15 1000e 7 kk/1000e +muutokset 7 kk % * MYYNTITUOTOT 11 098 6 162 11 569 590 6 065 924 52,40 * MAKSUTUOTOT 503 288 545 630 198 211 36,30 * TUET JA

Lisätiedot

YMP 23.1.2014. Hyrynsalmen kunta. Ympäristölautakunta. Käyttösuunnitelma 2014

YMP 23.1.2014. Hyrynsalmen kunta. Ympäristölautakunta. Käyttösuunnitelma 2014 YMP 23.1.2014 Hyrynsalmen kunta Ympäristölautakunta Käyttösuunnitelma 2014 Meno- ja tulolajeittain Tekninen- ja valvontatoimi (13501) Valvonta, kaavoitus ja mittaus (13502) Liikenneväylät (13503) Liikunta-

Lisätiedot

Kärsämäen kehittämisen painopisteet tavoitteet ja toimenpiteet tärkeysjärjestykseen asetettuna.

Kärsämäen kehittämisen painopisteet tavoitteet ja toimenpiteet tärkeysjärjestykseen asetettuna. Tekninen lautakunta Liite 3/1 tekn.ltk 35 /20.10.2016 Kärsämäen kunnan vuosille 2016-2021 laaditun strategian visiona on että Kärsämäki on luova ja kansainvälinen, yrittäjyyttä ja asukkaiden viihtyvyyttä

Lisätiedot

LPR Kaupunki Tulosyksikkö: 613TA KÄYTTÖSUUNNITELMA 2016 Tulosyksikön nimi: Yksityistiet

LPR Kaupunki Tulosyksikkö: 613TA KÄYTTÖSUUNNITELMA 2016 Tulosyksikön nimi: Yksityistiet LPR Kaupunki Tulosyksikkö: 613TA KÄYTTÖSUUNNITELMA 2016 Tulosyksikön nimi: Yksityistiet 3 Toimintatuotot 0 0 0 0 30 Myyntituotot 0 0 0 0 31 Maksutuotot 0 0 0 0 35 Muut toimintatuotot 0 0 0 0 4 Toimintakulut

Lisätiedot

Rakentamisen valvonta- ja neuvonta: Rakennusvalvonnan toiminta ja talous toteutuvat suunnitellusti.

Rakentamisen valvonta- ja neuvonta: Rakennusvalvonnan toiminta ja talous toteutuvat suunnitellusti. NAANTALIN KAUPUNKI TALOUSARVIO 2015 Ympäristöviraston virastopäällikkö Ympäristöviraston tammi - huhtikuun 2015 toimintaraportti Henkilöstökulut Viraston toiminnassa, määrärahojen käytössä ja tuloarvioiden

Lisätiedot

TAmuutokset. Muutettu TA 2016 Tot Tot. %

TAmuutokset. Muutettu TA 2016 Tot Tot. % TOIMINTATUOTOT TP 215 TA 216 TAmuutokset TA 216 Tot. 216 Tot. % Keskusvaalilautakunta 21 88 Tarkastuslautakunta Kaupunginhallitus, hallinto 445 146 275 5 23 55 5 552 234 19,25 46 734 9,25 Talous ja hallinto

Lisätiedot

TP-2015 TOT-2015 TA-2016 TOT-2016 TOT e 4 kk/1000e +muutokset 4 kk %

TP-2015 TOT-2015 TA-2016 TOT-2016 TOT e 4 kk/1000e +muutokset 4 kk % 50 TEKNINEN TOIMI TP-2015 TOT-2015 TA-2016 TOT-2016 TOT-16 1000e 4 kk/1000e +muutokset 4 kk % * MYYNTITUOTOT 11 061 3 490 11 231 920 3 411 451 30,40 * MAKSUTUOTOT 475 115 425 600 135 789 31,90 * TUET JA

Lisätiedot

TP-2015 TOT-2015 TA-2016 TOT-2016 TOT e 3 kk/1000e +muutokset 3 kk %

TP-2015 TOT-2015 TA-2016 TOT-2016 TOT e 3 kk/1000e +muutokset 3 kk % 50 TEKNINEN TOIMI TP-2015 TOT-2015 TA-2016 TOT-2016 TOT-16 1000e 3 kk/1000e +muutokset 3 kk % * MYYNTITUOTOT 11 061 2 378 11 231 920 2 289 888 20,40 * MAKSUTUOTOT 475 86 425 600 104 406 24,50 * TUET JA

Lisätiedot

TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT e 12 kk/1000e +muutokset 12 kk %

TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT e 12 kk/1000e +muutokset 12 kk % 500 TEKN.TOIM.HALL. JA PELASTUST.* TP-2014 TOT-2014 TA-2015 TOT-2015 TOT-15 1000e 12 kk/1000e +muutokset 12 kk % * MYYNTITUOTOT 394 394 389 440 387 018 99,40 * VUOKRATUOTOT 11 11 0 10 389 0,00 * MUUT TOIMINTATUOTOT

Lisätiedot

TP-2015 TOT-2015 TA-2016 TOT-2016 TOT e 5 kk/1000e +muutokset 5 kk %

TP-2015 TOT-2015 TA-2016 TOT-2016 TOT e 5 kk/1000e +muutokset 5 kk % 50 TEKNINEN TOIMI TP-2015 TOT-2015 TA-2016 TOT-2016 TOT-16 1000e 5 kk/1000e +muutokset 5 kk % * MYYNTITUOTOT 11 061 4 400 11 231 920 4 296 694 38,30 * MAKSUTUOTOT 475 146 425 600 164 976 38,80 * TUET JA

Lisätiedot

41000 YMPÄRISTÖTOIMEN TOIMIALA

41000 YMPÄRISTÖTOIMEN TOIMIALA 41000 YMPÄRISTÖTOIMEN TOIMIALA YMPÄRISTÖTOIMEN HALLINTO Toimiala vastaa Rantasalmen, Juvan ja Sulkavan ympäristötoimen viranomaispalvelujen tuottamisesta. Ympäristötoimen toimialaan kuuluvat rakennusvalvonta,

Lisätiedot

Tilaajan viesti tuottajalle Henkilöstömenoista on karsittu 14 000 euroa. Eläköityvän toimistosihteerin tilalle ei esitetä rekrytointia.

Tilaajan viesti tuottajalle Henkilöstömenoista on karsittu 14 000 euroa. Eläköityvän toimistosihteerin tilalle ei esitetä rekrytointia. TEKNINEN LAUTAKUNTA 97 Palvelu:Hallinto Tilinpäätös Tilinpäätös Talousarvio Talousarvio Vertailu (%) Vertailu (%) Vastuuhenkilö: Marja Kynsijärvi 2012 2013 2014 2015 2015 / 2014 2015 / 2013 Tilausraportti

Lisätiedot

Rakentamisen valvonta- ja neuvonta: Rakennusvalvonnan toiminta ja talous toteutuvat suunnitellusti.

Rakentamisen valvonta- ja neuvonta: Rakennusvalvonnan toiminta ja talous toteutuvat suunnitellusti. NAANTALIN KAUPUNKI TALOUSARVIO 2015 Ympäristöviraston virastopäällikkö Ympäristöviraston tammi - huhtikuun 2015 toimintaraportti Henkilöstökulut Viraston toiminnassa, määrärahojen käytössä ja tuloarvioiden

Lisätiedot

Haukiputaan kunnan tekniset palvelut ovat kilpailukykyinen osa Oulun seudun teknisiä palveluja.

Haukiputaan kunnan tekniset palvelut ovat kilpailukykyinen osa Oulun seudun teknisiä palveluja. Tekninen Visio Haukiputaan kunnan tekniset palvelut ovat kilpailukykyinen osa Oulun seudun teknisiä palveluja. Perustehtävä Toimivan ja turvallisen ympäristön aikaansaaminen suunnittelemalla, rakentamalla

Lisätiedot

Tavoite Toimenpide Mittari Toteutuma

Tavoite Toimenpide Mittari Toteutuma 1 Tekninen lautakunta TOIMINTATUOTOT 1 747 480 1 747 480 1 941 056 111,1-193 576 TOIMINTAKULUT -2 332 370-275 000-2 607 370-2 516 763 96,5-90 607 TOIMINTAKATE/JÄÄMÄ -584 890-275 000-859 890-575 707 67-284

Lisätiedot

TEKNINEN JA YMPÄRISTÖ TEKNINEN LAUTAKUNTA TEKNINEN HALLINTO. Määrärahat

TEKNINEN JA YMPÄRISTÖ TEKNINEN LAUTAKUNTA TEKNINEN HALLINTO. Määrärahat TEKNINEN JA YMPÄRISTÖ TEKNINEN LAUTAKUNTA TEKNINEN HALLINTO tuotot 45 793 11 700 12 26 100 26 100 26 27 kulut -460 611-492 395-497 -578 691-578 691-587 -596 kate -414 818-480 695-485 -552 591-552 591-561

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Tekninen toimi TOIMINNALLISET TAVOITTEET TALOUSARVIOVUODELLE JA NIIDEN TOTEUTUMINEN TAVOITE TOIMENPIDE TOTEUTUMINEN

TEKNINEN LAUTAKUNTA. Tekninen toimi TOIMINNALLISET TAVOITTEET TALOUSARVIOVUODELLE JA NIIDEN TOTEUTUMINEN TAVOITE TOIMENPIDE TOTEUTUMINEN TEKNINEN LAUTAKUNTA Tekla 16.6.2015 29, liite no 10 Tekninen toimi TOIMINNALLISET TAVOITTEET TALOUSARVIOVUODELLE JA NIIDEN TOTEUTUMINEN Lapinlahden terveyskeskuksen peruskorjauksen jatkaminen Alapitkän

Lisätiedot

Elinvoimainen ja oppiva kaupunkiseutu Markus Pauni. Strateginen päämäärä. Kaupunkistrategian. Sivistystoimen tavoitteet ja hankkeet valtuustokaudelle

Elinvoimainen ja oppiva kaupunkiseutu Markus Pauni. Strateginen päämäärä. Kaupunkistrategian. Sivistystoimen tavoitteet ja hankkeet valtuustokaudelle Elinvoimainen oppiva kaupunkiseutu tavoitteet Kulttuurin liikunnan edelläkävijyys Ohjelma fyysisten olosuhteiden kehittämiseksi nuorisotoimen lautakunnan liikuntalautakunnan toimialalla Järjestö- harrastustoiminnan

Lisätiedot

Ympäristölautakunnan talousarvio vuodelle 2016 sekä suunnittelukauden taloudelliset ja toiminnalliset tavoitteet

Ympäristölautakunnan talousarvio vuodelle 2016 sekä suunnittelukauden taloudelliset ja toiminnalliset tavoitteet Kaupunginhallitus 161 08.06.2015 Ympäristölautakunta 74 16.09.2015 Ympäristölautakunta 82 21.10.2015 Ympäristölautakunnan talousarvio vuodelle 2016 sekä suunnittelukauden taloudelliset ja toiminnalliset

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.3.2018 3131.10.2017 Hallinto- ja talouspalvelut 17.4.2018 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 31.3.2018 Ulvilan kaupungin toimintatulot aikavälillä

Lisätiedot

Vuoden 2015 talousarvioon tehtävät muutokset. Käyttötalous Tuloslaskelma Rahoituslaskelma Investoinnit

Vuoden 2015 talousarvioon tehtävät muutokset. Käyttötalous Tuloslaskelma Rahoituslaskelma Investoinnit Vuoden 2015 talousarvioon tehtävät muutokset Käyttötalous Tuloslaskelma Rahoituslaskelma Investoinnit Määrärahamuutokset Ta ennen Ta ennen Määrärahoihin tehtävät Ta muutoksen Ta muutoksen Toimi- muutosta

Lisätiedot

Tilinp. Ed.budj Budj. Muutos TS2 tuh. TS3 tuh. 2012 2013 2014 % 2015 2016

Tilinp. Ed.budj Budj. Muutos TS2 tuh. TS3 tuh. 2012 2013 2014 % 2015 2016 YPÄJÄN KUNTA Sivu 1 001000 Vaalit 3001 Myyntituotot 3130 Muut suoritteiden myyntituotot 3 800 100,0 4 4 3001 Myyntituotot 3 800 100,0 4 4 3 800 100,0 4 4 4003 Maksetut palkat ja palkkiot -3 500 100,0-4

Lisätiedot

Luumäen kunta. Talousarvio 2015. Taloussuunnitelma 2015 2017. Kunnanhallitus 10.11.2014 286. Kunnanhallitus 24.11.2014 306

Luumäen kunta. Talousarvio 2015. Taloussuunnitelma 2015 2017. Kunnanhallitus 10.11.2014 286. Kunnanhallitus 24.11.2014 306 Luumäen kunta Talousarvio 2015 Taloussuunnitelma 2015 2017 Kunnanhallitus 10.11.2014 286 Kunnanhallitus 24.11.2014 306 Kunnanhallitus 8.12.2014 314 Kunnanvaltuusto 15.12.2014 64 TALOUSARVIO 2015 1 Ympäristölautakunta

Lisätiedot

VUOSIKATE III TILIKAUDEN TULOS

VUOSIKATE III TILIKAUDEN TULOS 613TA Yksityistiet 40 Toimintakulut -339 270-349 939-347 000-347 000 500 Palvelujen ostot -67 792-73 000-70 000-70 000 600 Avustukset -271 478-276 939-277 000-277 000 I TOIMINTAKATE -339 270-349 939-347

Lisätiedot

2.8. YMPÄRISTÖTOIMEN TOIMIALA

2.8. YMPÄRISTÖTOIMEN TOIMIALA 2.8. YMPÄRISTÖTOIMEN TOIMIALA Toimiala vastaa Joroisten kunnan ympäristötoimen viranomaispalvelujen tuottamisesta. Ympäristötoimen toimialaan kuuluvat rakennusvalvonta, ympäristönvalvonta, maa-ainesasiat

Lisätiedot

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN

ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 30.11.2017 3131.10.2017 Hallinto- ja talouspalvelut 2.1.2018 ULVILAN KAUPUNKI TALOUSARVION TOTEUTUMINEN 1.1. 30.11.2017 Ulvilan kaupungin toimintamenot aikavälillä

Lisätiedot

Hallintokeskuksen talousarviomuutokset Khall liite 2

Hallintokeskuksen talousarviomuutokset Khall liite 2 Hallintokeskuksen talousarviomuutokset Khall 4.12.2017 240 liite 2 Yleishallinto Tulot 175 433 175 433 Palkat ja palkkiot -603 049 15 000-588 049 Henkilösivukulut -330 205 3 000-327 205 Muut kulut -1 983

Lisätiedot

Perustiedot, talous Tulos/Tuotot (tulos-%) Perustiedot, talous Tulos/Tuotot (tulos-%) Perustiedot, talous Tulos/Tuotot (tulos-%)

Perustiedot, talous Tulos/Tuotot (tulos-%) Perustiedot, talous Tulos/Tuotot (tulos-%) Perustiedot, talous Tulos/Tuotot (tulos-%) KUNTATIEDOT KUNTATIEDOT Asemakaava-alueen asukkaat Ominaisuustiedot Asemakaava-alueen asukkaat Pinta-ala Ominaisuustiedot Pinta-ala Maapinta-ala Ominaisuustiedot Maapinta-ala Asemakaava-alue Ominaisuustiedot

Lisätiedot

Talousarvion toteumisvertailu syyskuu 2015 29.10.2015/PL

Talousarvion toteumisvertailu syyskuu 2015 29.10.2015/PL Kankaanpään kaupunki Talousarvion toteutumisvertailu syyskuu 2015 1 (22) Talousarvion toteumisvertailu syyskuu 2015 29.10.2015/PL Yleistä - vertailu tehty talousarvio-osittain (tuloslaskelma, rahoituslaskelma,

Lisätiedot

- 42 524 2 910 9 704 333,5 Suojelutoimi - 247 510-262 180-86 205 32,9 Tekninen lautakunta yhteensä - 391 822-88 310 80 177 90,8

- 42 524 2 910 9 704 333,5 Suojelutoimi - 247 510-262 180-86 205 32,9 Tekninen lautakunta yhteensä - 391 822-88 310 80 177 90,8 5.8 Tekninen lautakunta Tekn.ltk 46/3 30.5.2013 Teknisen lautakunnan päävastuualueet valtuuston sitovuustasolla ovat: yhdyskuntatekniikka, kiinteistötoimi, ruokahuolto-/ siivouspalvelut, sekä Jokilaaksojen

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTAKONSERNIN TALOUSARVIO JA TOIMINTA- SUUNNITELMA Kunnanjohtajan esityksen pääsisältö

ENONTEKIÖN KUNTAKONSERNIN TALOUSARVIO JA TOIMINTA- SUUNNITELMA Kunnanjohtajan esityksen pääsisältö ENONTEKIÖN KUNTAKONSERNIN TALOUSARVIO JA TOIMINTA- SUUNNITELMA 2017-2019 Kunnanjohtajan esityksen pääsisältö Kunnanjohtaja pyytää kuntalaisia, yhdistyksiä ja yrityksiä kommentoimaan talousarviota ja toimintasuunnitelman

Lisätiedot