Tekninen lautakunta 6/

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tekninen lautakunta 6/2015 55 67"

Transkriptio

1 SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta 6/ Aika Keskiviikko klo Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää Susanna jäsen Lahtinen Seppo Minkkinen Timo Tuorila Pirkko Viljanen Vesa Vanhatalo Jukka KH:n puheenjohtaja Ylikoski Kauko KH:n edustaja Rantanen Päivi kunnanjohtaja Järvenranta Anne tekninen johtaja, esittelijä, pöytäkirjanpitäjä Poissa

2 ASIALISTA 83 Otsikko Sivu 55 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN METSÄTÄHDEN ILMANVAIHTOURAKKA METSÄTÄHDEN AUTOMAATIOURAKKA LAUSUNTOPYYNTÖ KANKAANPÄÄN KESKUSTAN JA SITÄ YMPÄRÖIVIEN KYLIEN OSAYLEISKAAVAEHDOTUKSESTA LAUSUNTOPYYNTÖ EHDOTUKSESTA PORIN KAUPUNGIN RAKENNUSJÄRJESTYKSEKSI LAUSUNTO SIIKAISTEN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVAEHDOTUKSESTA NUNNANMAANTIEN NOPEUSRAJOITUSESITYS TERVEYSASEMA YHTENÄISKOULU MYÖNNETYT RAKENNUSLUVAT VIRANHALTIJAN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT LAUTAKUNNAN TIETOON SAATETTAVAT ASIAT 96

3 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kokous todetaan lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

4 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN VALITSEMINEN Kokouksen pöytäkirjan tarkastaa kaksi lautakunnan kullakin kerralla valitsemaa pöytäkirjantarkastajaa. Tämän kokouksen pöytäkirja tarkastetaan kokouksessa Aakkosjärjestyksen mukaan vuorossa ovat Söderbacka Sari ja Järvenpää Susanna. Pöytäkirjantarkastajiksi valitaan Söderbacka Sari ja Järvenpää Susanna.

5 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä 86 Dnro D:64 / METSÄTÄHDEN ILMANVAIHTOURAKKA Kuluvan vuoden talousarviossa on varattu investointimääräraha Metsätähden remontointiin. Ilmanvaihdon saneerauksesta on tehty suunnitelma, jonka mukaan on pyydetty tarjouksia neljältä urakoitsijalta. Tarjouksen jättivät: Ilmapori / Memepo Oy, Suomen Puhdasilma Oy, Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Tekninen lautakunta päättää, että ilmanvaihtourakoitsijaksi valitaan Ilmapori/Memepo Oy kokonaistaloudellisesti edullisimpana.

6 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä 87 Dnro D:64 / METSÄTÄHDEN AUTOMAATIOURAKKA Kuluvan vuoden talousarviossa on varattu investointimääräraha Metsätähden remontointiin. Ilmanvaihdon saneerauksesta automaatioineen on tehty suunnitelma, jonka mukaan automaatiourakasta on pyydetty tarjouksia neljältä urakoitsijalta. Tarjouksen jättivät: LVI-Säätö Nyholm Oy, Trentec Team Oy, Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa. Tekninen lautakunta päättää, että automaatiourakoitsijaksi valitaan Trentec Team Oy kokonaistaloudellisesti edullisimpana.

7 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä 88 Dnro D:145 / LAUSUNTOPYYNTÖ KANKAANPÄÄN KESKUSTAN JA SITÄ YMPÄ- RÖIVIEN KYLIEN OSAYLEISKAAVAEHDOTUKSESTA Kankaanpään keskustan ja sitä ympäröivien kylien Hapuan, Lohikon ja Jyränkylän oikeusvaikutteinen osayleiskaava asetetaan uudelleen nähtäville ehdotuksena. Kaupunginhallitus on päättänyt asettaa osayleiskaavan MRL 65 :n ja MRA 19 :n mukaisesti nähtäville ja pyytää siitä lausunnot. Osayleiskaavaehdotus on nähtävillä kaupungin internetsivuilla Kaavan kotisivuille pääsee ajankohtaista otsikon alla olevasta linkistä: osayleiskaavaehdotus nähtävillä. Pyydämme teidän lausuntoanne Kankaanpään keskustan osayleiskaavasta mennessä Kankaanpään kaupungin kirjaamoon PL 36, Kankaanpää tai Lausunnot on mahdollista toimittaa myös sähköpostiosoitteeseen Tekninen lautakunta lausuntonaan toteaa, että Siikaisten kunnalla ei ole huomautettavaa Kankaanpään keskustan ja sitä ympäröivien kylien osayleiskaavaehdotuksesta.

8 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä 89 Dnro D:146 / LAUSUNTOPYYNTÖ EHDOTUKSESTA PORIN KAUPUNGIN RAKEN- NUSJÄRJESTYKSEKSI Porin kaupunginhallitus pyytää lausuntoa ehdotuksesta Porin kaupungin rakennusjärjestykseksi. Lausunto pyydetään toimittamaan Porin kaupungin kirjaamoon mennessä, osoite Yrjönkatu 6 B, Pori, PL 121, Pori, kirjaamo@pori.fi. Ehdotus Porin kaupungin rakennusjärjestykseksi liitteenä 1/120815/ 60. Tekninen lautakunta lausuntonaan toteaa, että Siikaisten kunnalla ei ole huomautettavaa ehdotuksesta Porin kaupungin rakennusjärjestykseksi.

9 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä 90 Dnro D:122 / LAUSUNTO SIIKAISTEN KESKUSTAN OSAYLEISKAAVAEHDOTUK- SESTA Siikaisten kunnan keskustan osayleiskaavan laadinta on käynnistynyt Kaava-alueeseen sisältyy taajama-alueen lisäksi maa- ja metsätalousaluetta sekä vesialuetta. Kaavan tarkoituksena on mm. määritellä Siikaisten keskustan maankäytön päälinjaukset tulevaisuuteen, vahvistaa Siikaisten keskustaajaman ominaispiirteitä ja pyrkiä saamaan keskustaajamasta vetovoimainen asumisen, virkistäytymisen ja lomailun kuntakeskus sekä säilyttää ja kehittää Siikaisten keskustaajaman maisemallisia ja taajamakuvallisia arvoja. Osayleiskaavaehdotus on asetettu uudelleen nähtäville ja Siikaisten kunnanhallitus pyytää osayleiskaavaehdotuksesta lausuntoa. Siikaisten keskustan osayleiskaavaehdotus ja selostus esityslistan liitteenä 2/120815/61. Tekninen lautakunta lausuntonaan kunnanhallitukselle toteaa, että keskustan osayleiskaavaehdotuksesta ei ole huomautettavaa.

10 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä 91 Dnro D:147 / NUNNANMAANTIEN NOPEUSRAJOITUSESITYS Nunnanmaantien tiekunnan vuosikokouksessa on käsitelty 30 km/h nopeusrajoituksen asettamisesta pysyväksi nopeusrajoitukseksi koko tien pituudelle. Tekninen lautakunta tielautakuntana päättää pysyvän liikennemerkin asettamisesta. Tekninen lautakunta hyväksyy 30 km/h nopeusrajoituksen asettamisen Nunnanmaantielle.

11 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä 92 Dnro D:70 / TERVEYSASEMA Tekn.ltk Siikaisten terveysasemalle on tehty remonttia ja tämän pohjalta lautakunnan puheenjohtajalle on lähetetty kirje peruspalvelukeskuksen työntekijöiden allekirjoittamana. Kirjeessä todetaan, että remontin jälkeen peruspalvelukeskuksessa ei ole tehty sisäilman tarkistusmittauksia. Toivotaan nyt tekniseltä lautakunnalta pikaista kannanottoa tilanteeseen sekä vaaditaan peruspalvelukeskukseen sisäilmamittauksia, jotta voidaan arvioida remontin vaikuttavuus ja mahdolliset jatkotoimenpiteet. Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymän kuntayhtymäjohtaja on lähettänyt kunnanjohtajalle osoitetun kirjeen terveysasemarakennukseen liittyen työntekijöille tehdyn kyselyn havainnointiraporttiin. Kirjeet liitteenä 2/220415/ 29. PÄÄTÖS Tekn.ltk PÄÄTÖS Tekn.ltk PÄÄTÖS Tekn.ltk Tekninen lautakunta päättää perustaa sisäilmatyöryhmän ja pyytää Pohjois- Satakunnan peruspalvelukuntayhtymää nimeämään 2-3 edustajaansa työryhmään. Teknisen lautakunta valitsee 1-2 edustajaa keskuudestaan työryhmään sekä kunnanhallituksen edustajan. Tekninen lautakunta valitsee keskuudestaan edustajikseen yksimielisesti Seppo Lahtisen ja Vesa Viljasen sekä lautakuntaan nimetyn kunnanhallituksen edustajan Kauko Ylikosken. Tekninen lautakunta päätti pyytää Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymää nimeämään 2-3 edustajaansa työryhmään, johon kuuluu myös työntekijöiden edustaja. Sisäilmatyöryhmä on kokoontunut terveysasemalla Henkilökunta esittää pikaista sisäilmamittausta tehtäväksi. Lautakunta keskustelee työryhmän kokouksen pohjalta ja päättää jatkotoimista. Lautakunta päätti teettää ilmanvaihdon muutokset kesäsulun aikana ja tarkastella tilannetta uudelleen sen jälkeen. Lautakunta esittää neuvolatilan siirtoa tilapäisesti toiseen huoneeseen terveysasemalla. Lautakunta päätti tarkastella ilmanpuhdistimen kokeilutarvetta ilmanvaihdon muutostöiden jälkeen. Terveysaseman henkilökunta pyytää tehtäväksi tarkempia tutkimuksia. Lautakunta keskustelee tilanteesta. Lautakunta päätti tilata sisäilma- ja kosteusteknisen tutkimuksen tarjouksen mukaan ja edellyttää, että neuvolatilat siirretään tilapäisesti toiseen huoneeseen terveysasemalla heinäkuun loppuun mennessä. Terveysasemalla on tehty tutkimuksia Neuvolatilojen siirtoa ei ole tehty ennen kuin saadaan tutkimustulokset. Lautakunta keskustelee tilanteesta.

12 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä 93 Dnro D:64 / YHTENÄISKOULU TEKLTK Yhtenäiskoulun ilmanvaihtourakka ja siihen liittyvät rakennustyöt alkavat kesäkuun alussa. PÄÄTÖS Tekn.ltk PÄÄTÖS Tekn.ltk Tekninen lautakunta valitsee keskuudestaan työryhmän kesän korjaushankkeen ajaksi. Tekninen lautakunta valitsee keskuudestaan työryhmään yksimielisesti Seppo Lahtisen ja Vesa Viljasen. Rakennustyöt ovat alkaneet koulun teknisen siiven työmaalla ja työmaakokous on ollut Lautakunnan tietoon saatetaan työmaatilanne. Työryhmä totesi työmaan olevan siisti, hyvässä kunnossa ja ilmanvaihtokoneen olevan myöhässä. Rakennustyöt ovat valmiit sisätöiden osalta koulun teknisessä siivessä. Vastaanottotarkastus on Lautakunnan tietoon saatetaan työmaatilanne.

13 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä MYÖNNETYT RAKENNUSLUVAT Rakennuslupapäätökset 2015: jatkolupa , (liite3/120815/ 65). Lautakunta merkitsee rakennustarkastajan tekemät rakennuslupapäätökset tietoonsa saatetuksi

14 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä VIRANHALTIJAN PÄÄTÖSPÖYTÄKIRJAT Teknisen johtajan viranhaltijapäätökset 2015 :t Lautakunta merkitsee viranhaltijan tekemät päätökset tietoonsa saatetuksi.

15 SIIKAISTEN KUNTA Kokouspäivämäärä LAUTAKUNNAN TIETOON SAATETTAVAT ASIAT Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä, Ympäristö- ja terveyslautakunta, ote pöytäkirjasta , Eumer Oy:n ympäristölupa kivenlouhintaan ja murskaamiseen. Lautakunta merkitsee em. asian tietoonsa saatetuksi.

Tekninen lautakunta 6/

Tekninen lautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 6/2015 55 67 Aika Keskiviikko 12.08.2015 klo 18.00-19.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Järvenpää Susanna jäsen Lahtinen Seppo Minkkinen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 3/2015 21 29

Tekninen lautakunta 3/2015 21 29 SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 3/2015 21 29 Aika Keskiviikko 22.04.2015 klo 18.00 19.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 9/2015 88 96

Tekninen lautakunta 9/2015 88 96 SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta 9/2015 88 96 Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää Susanna

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Käsiteltävät asiat:

TEKNINEN LAUTAKUNTA 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Käsiteltävät asiat: SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 5.3.2014/10.3.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Maanantai 10.03.2014 klo 17.30 - Paikka: Terveysasema Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 3/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Kokousaika Tiistaina 12.6.2012 klo 10 11 Kokouspaikka Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Läsnä Jäsenet Rajajärvi Tuomas puheenjohtaja Kullberg Jukka varapuheenjohtaja Yli-Jama Kaisa

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 10/

Tekninen lautakunta 10/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta 10/2015 97 Aika Keskiviikko 09.12.2015 klo 18.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää Susanna

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 8/2015 78 87

Tekninen lautakunta 8/2015 78 87 SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta 8/2015 78 87 Aika Torstai 22.10.2015 klo 18.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää Susanna jäsen

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunta 21.11.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunta 21.11.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 13:00 14:45 pykälät otsikko 63 Talousarvio 2015, taloussuunnitelma 2016-2017 ja sanallinen toimintasuunnitelma 64 Sosiaalitoimen

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016 Kokousaika Torstai 17. maaliskuuta 2016 kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet x Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA / TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Torstai klo Käsiteltävät asiat:

TEKNINEN LAUTAKUNTA / TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Torstai klo Käsiteltävät asiat: SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 27.11.2014/04.12.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 4.12.2014 klo 17.00 Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 1/2015 1 Kokousaika Maanantai 16.2.2015 klo 10.00-10.20. Kokouspaikka Helsingin kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3, 00100 Helsinki Läsnä Jäsenet

Lisätiedot

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3

HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1. Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 HELSINKI, SIPOO JA VANTAA PÖYTÄKIRJA 2/2012 1 Kokousaika Tiistaina 7.5.2012 klo 12.00 12.55 Kokouspaikka Kaupunkisuunnittelulautakunnan kokoussali Kansakoulukatu 3 Läsnä Jäsenet Rajajärvi Tuomas puheenjohtaja

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.02.2014/26.02.2014

TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.02.2014/26.02.2014 SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 17.02.2014/26.02.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 26.02.2014 klo 18.00 Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA / TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Torstai klo Käsiteltävät asiat:

TEKNINEN LAUTAKUNTA / TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Torstai klo Käsiteltävät asiat: SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 27.11.2014/04.12.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 4.12.2014 klo 17.00 Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 4/2015 30

Tekninen lautakunta 4/2015 30 SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta 4/2015 30 Aika Keskiviikko 27.05.2015 klo 18.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää Susanna

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 24.11.2015. Kokoustiedot Aika Tiistai 15.12.2015 klo 19.00. Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 24.11.2015. Kokoustiedot Aika Tiistai 15.12.2015 klo 19.00. Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 24.11.2015 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.12.2015 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 65 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

ASIALISTA. Otsikko Sivu

ASIALISTA. Otsikko Sivu SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 8/2015 78 87 Aika Torstai 22.10.2015 klo 18.00 19.10 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Järvenpää Susanna jäsen Lahtinen Seppo Minkkinen

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.06.2014/17.06.2014. Tiistai 17.06.2014 klo 17.00, tutustuminen Jäneskeitaan tuulivoimalatyömaahan

TEKNINEN LAUTAKUNTA 11.06.2014/17.06.2014. Tiistai 17.06.2014 klo 17.00, tutustuminen Jäneskeitaan tuulivoimalatyömaahan SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 11.06.2014/17.06.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Paikka: Tiistai 17.06.2014 klo 17.00, tutustuminen Jäneskeitaan tuulivoimalatyömaahan Karhukorventie, Otamo

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 22.05.2014/28.05.2014

TEKNINEN LAUTAKUNTA 22.05.2014/28.05.2014 SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 22.05.2014/28.05.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 28.05.2014 klo 18.00 Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 14.08.2013/21.08.2013

TEKNINEN LAUTAKUNTA 14.08.2013/21.08.2013 SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 14.08.2013/21.08.2013 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 21.08.2013 klo 18.00 Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014

ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014 ELINKEINOLAUTAKUNNAN KOKOUS PÖYTÄKIRJA 3/2014 Aika: Torstaina 30.10.2014 kello 18.00 18.50 Paikka: Kosken Tl kunnantalo. Saapuvilla: läsnä poissa Puheenjohtaja Pertti Kujala x Varapuheenjohtaja Matti Tausa

Lisätiedot

Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen

Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen 9.5.2016 1 Kokousaika: Kokouspaikka: Maanantaina 9. toukokuuta 2016 klo. Kunnantalo, Pännäinen Päättäjät Boström, Kaj Sandberg, Henrik Svenfors, Stefan Henriksson, Anna-Maja Boström, Peter Stenman, Kristina

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-16:55 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

Tränuholmen ranta-asemakaava; Vastineet kaavaehdotuksesta jätettyihin lausuntoihin ja muistutuksiin sekä kaavan hyväksyminen

Tränuholmen ranta-asemakaava; Vastineet kaavaehdotuksesta jätettyihin lausuntoihin ja muistutuksiin sekä kaavan hyväksyminen Ympäristölautakunta 128 13.11.2012 Ympäristölautakunta 96 26.08.2015 Kaupunginhallitus 224 14.09.2015 Ympäristölautakunta 173 09.12.2015 Kaupunginhallitus 13 11.01.2016 Kaupunginhallitus 143 06.06.2016

Lisätiedot

5. Lausuntopyyntö jätetaksasta Porin seudun jätelautakunnan alueella 1.1.2015 alkaen

5. Lausuntopyyntö jätetaksasta Porin seudun jätelautakunnan alueella 1.1.2015 alkaen SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 06.11.2014/13.11.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 13.11.2014 klo 18.00 Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) Kaupunginvaltuusto 64 16.06.2014. 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014. Kaupunginhallitus 19.5.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) Kaupunginvaltuusto 64 16.06.2014. 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014. Kaupunginhallitus 19.5. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014 Maaninka-neuvottelukunnan jäsenet Kaupunginhallitus 19.5.2014 178: Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus 5.5.2014 11: Maaningan

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 01.10.2014/08.10.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Keskiviikko 08.10.2014 klo 18.00. Käsiteltävät asiat:

TEKNINEN LAUTAKUNTA 01.10.2014/08.10.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Keskiviikko 08.10.2014 klo 18.00. Käsiteltävät asiat: SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 01.10.2014/08.10.2014 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Keskiviikko 08.10.2014 klo 18.00 Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 25.3.2015

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 25.3.2015 Kokousaika Keskiviikko 25. maaliskuuta 2015 kello 16.00 17.45 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j.

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 2/

Tekninen lautakunta 2/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta 2/2015 11 20 Aika Keskiviikko 11.03.2015 klo 18.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää Susanna

Lisätiedot

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 92 31.03.2016 Vuoden 2015 tilinpäätös kunnanhallitukselle 2/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 31.03.2016 92 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös tilikautta

Lisätiedot

Kunnanhallitus 11/ Jatkokokous

Kunnanhallitus 11/ Jatkokokous SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Kunnanhallitus 11/2015 158 160 Jatkokokous Aika Torstai 20.08.2015 klo 19.30 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Vanhatalo Jukka puheenjohtaja Lahtinen Anneli varapuheenjohtaja Heikkilä

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6/

Sivistyslautakunta 6/ SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Sivistyslautakunta 6/2015 60 62 Aika Tiistai 11.08.2015 klo 17.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Kurtti Arja puheenjohtaja Kallioniemi Seija varapuheenjohtaja Heikkilä Reijo jäsen

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Tarkastuslautakunta 28.05.2014 AIKA 28.05.2014 klo 18:00-21:20 PAIKKA Kaitalankuja 52 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Tarkastuslautakunnalle

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 Kirkkovaltuusto 15.05.2009 PÖYTÄKIRJA 27.05.2009 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 8 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Keskiviikkona klo 19.00 20.45 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Eevaliisa Tikkanen puheenjohtaja Kari Rytkönen varapuheenjohtaja Pauli Hujanen

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 8. Otsikko Sivu 6 ASKOLAN VANHUSPOLIITTISEEN STRATEGIAAN LIITTYVÄN KEHITTÄMISOHJELMAN SEURANTA VUODELTA 2015

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 8. Otsikko Sivu 6 ASKOLAN VANHUSPOLIITTISEEN STRATEGIAAN LIITTYVÄN KEHITTÄMISOHJELMAN SEURANTA VUODELTA 2015 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2016 8 Vanhusneuvosto 25.05.2016 AIKA 14:00-15:30 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 ASKOLAN VANHUSPOLIITTISEEN STRATEGIAAN LIITTYVÄN KEHITTÄMISOHJELMAN

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 9/

Tekninen lautakunta 9/ SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 9/2015 88 96 Aika Keskiviikko 25.11.2015 klo 18.00 19.14 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Tuorila Pirkko

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 Kirkkoneuvosto 23.05.2011 71750 MAANINKA PÖYTÄKIRJA 01.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 25 KIRKKONEUVOSTON KOKOUS Aika Keskiviikko klo 18.00 20.20 Paikka Virastotalo Läsnä Arto Penttinen kirkkoherra, puheenjohtaja Pauli Hujanen varapuheenjohtaja Hannu Luostarinen

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35. (x) (x) (x) (-) (-) (-) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35. (x) (x) (x) (-) (-) (-) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35 Kokousaika Torstai 26.03.2015 klo 19.00 19.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Paikka: Uimarannan sauna läsnä poissa

Paikka: Uimarannan sauna läsnä poissa KOSKEN TL RAKENNUSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4-2013 Aika: 19.8.klo 18.00-18.35 Paikka: Uimarannan sauna läsnä poissa Puheenjohtaja Pekka Kulmanen x Varapuheenjohtaja Matti Laakso x Jäsenet Virpi Hahko x Jutta

Lisätiedot

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011

MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 Kirkkovaltuusto 03.06.2011 PÖYTÄKIRJA 13.06.2011 MAANINGAN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 10 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika Maanantaina klo 18.30 20.42 Paikka Seurakuntakoti Läsnä Matti Solehmainen puheenjohtaja Margit Ruotsalainen varapuheenjohtaja Erja Blom

Lisätiedot

Tiistai 20.09.2016 Klo 17.00

Tiistai 20.09.2016 Klo 17.00 Tekninen lautakunta 20.09.2016 52 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Tiistai 20.09.2016 Klo 17.00 Kunnanvirasto 48 49 50 51 52 53 54 55 56 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 11.12.2012 klo 18.00-19.30 Paikka Rusk seurakuntakeskus Läsnä: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Hartman Taina varapuheenjohtaja Himala Milja Hovi Anna Hurme-Kouki Päivi Kankare

Lisätiedot

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä

Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 liikelaitoskuntayhtymä Pohjois-Suomen laboratoriokeskuksen Pöytäkirja 1/2014 1 Työsuojelutoimikunta 13.01.2014 Aika 13.01.2014 klo10:30-12:00 Paikka NordLabin yhtymähallinnon neuvotteluhuone, Medipolis 5B, Kiviharjuntie 11,

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 5/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 5/2013. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 5/2013 KOKOUSTIEDOT Aika Torstai 23.5.2013 kello 17.30. Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 32 33 1 34 2 35 36 37 Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA /

TEKNINEN LAUTAKUNTA / SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 27.05.2009/04.06.2009 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Torstai 04.06.2009 klo 18.00 Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sivistyslautakunta 3/2016 22 Kokousaika 13.4.2016 kello 18.00 18.32 Kokouspaikka Oripään koulun atk-luokka Läsnä Kulmanen Matti, puheenjohtaja Isotalo Päivi, varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Nivalan kaupunki. Kaupunginvaltuusto 26.9.2013. Ilmoitathan Merjalle, puh. 040 3447 204, jos et pääse kokoukseen.

Nivalan kaupunki. Kaupunginvaltuusto 26.9.2013. Ilmoitathan Merjalle, puh. 040 3447 204, jos et pääse kokoukseen. -3, KV 26.9.2013 18:30 Nivalan kaupunki Kaupunginvaltuusto 26.9.2013 Esityslista 8/2013 Ilmoitathan Merjalle, puh. 040 3447 204, jos et pääse kokoukseen. -2, KV 26.9.2013 18:30 Kokousaika Torstaina 26.9.2013

Lisätiedot

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila

NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KIRKKONEUVOSTO Kokous 9.9.2015. Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45. Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila NOKIAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 5/2015 1 (5) KOKOUSTIEDOT Aika Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Keskiviikko 9.9.2015 klo 15.30-15.45 Seurakuntakeskus, alakerran ryhmätila KN 64 KOKOUKSEN AVAUS 3 KN 65 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016

Kosken Tl kunta Pöytäkirja Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016 Nro 9/2016 209 Kunnanhallitus 27.6.2016 Kokousaika Maanantai 27.6.2016 kello 18.30 18.45 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Koski Tl Saapuvilla läsnä poissa olleet jäsenet Tuominen Heikki pj.

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Pöytäkirjan tarkastus ÄHTÄRIN SEURAKUNTA Kirkkovaltuusto 7.1.2015 1/2014 1 ÄHTÄRIN SEURAKUNNAN KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS PIDETÄÄN KESKIVIIKKONA 7.1.2015 KELLO 19.00 SEURAKUNTAKESKUKSESSA. Käsiteltävät asiat: 1 Kokouksen avaus 2 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1 17.06.2016 Itä-Suomen yliopiston hallitus Aika 17.06.2016, 10:30-13:10 Paikka Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus, Melania-rakennus, ME201 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 4/2016 25 Kokousaika 6.4.2016 kello 18.04 19.15 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Pekka

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 1/2015 Aika Ti 13.01.2015 klo 18.30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Tiistaina 13.01.2015 Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 1/2015 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) TAIDEMUSEON JOHTOKUNTA ( 1-11) 9.2.2010

HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) TAIDEMUSEON JOHTOKUNTA ( 1-11) 9.2.2010 HELSINGIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2010 1(5) Kokousaika Tiistaina kello 16.30 18.00 Kokouspaikka Taidemuseo Tennispalatsin kokoushuone, Jaakonkatu 2D, 2. kerros Läsnä Päätöksentekijät Halmetoja Veikko puheenjohtaja

Lisätiedot

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00

RAAHEN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 Kirkkoneuvosto sivut 1-8 KOKOUSAIKA. 7.1.2015 klo 18.00 19.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 sivut 1-8 KOKOUSAIKA klo 18.00 19.00 KOKOUSPAIKKA LÄSNÄOLIJAT (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Raahen seurakunnan virastotalo, Kirkkokatu 33, RAAHE Matala Tuomo Asplund

Lisätiedot

Maanantai 13.4.2015 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2

Maanantai 13.4.2015 klo 19.00. Kunnanvirasto, kokoushuone 2 Koululautakunta Maanantai 13.4.2015 klo 19.00 Kunnanvirasto, kokoushuone 2 1 Kokouksen avaus 2 Laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 Pöytäkirjantarkastajien valinta 4 Kokouksen työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski

SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015. KIRKKONEUVOSTO PÖYTÄKIRJA Sivu 1 (9) Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski SÄÄKSMÄEN SEURAKUNTA ESITYSLISTA N:o 11 / 2015 Sivu 1 (9) Kokousaika Tiistai 20.10.2015 kello 17:00 19:50 Kokouspaikka Valkeakosken seurakuntatalo, Valkeakoskenkatu 27, Valkeakoski Läsnä Antola, Markku

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 14.4.2016. Kokoustiedot Aika Tiistai 26.4.2016 klo 19.00. Raharinne / Valtuustosali

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 14.4.2016. Kokoustiedot Aika Tiistai 26.4.2016 klo 19.00. Raharinne / Valtuustosali Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 14.4.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 26.4.2016 klo 19.00 Paikka Raharinne / Valtuustosali Käsiteltävät asiat 25 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 5/2015 44 54

Tekninen lautakunta 5/2015 44 54 SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta 5/2015 44 54 Aika Keskiviikko 17.06.2015 klo 18.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää Susanna

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 24.9.2015

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 24.9.2015 Kokousaika Torstai 24. syyskuuta 2015 kello 16.00 19.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 )

SYSMÄN SEURAKUNTA 2/ 2010 KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) KIRKKOVALTUUSTO 29.9.2010 1 ( 6 ) Aika keskiviikkoa 29.9.2010 klo 19.00 - Paikka Olavin toimintakeskus, seurakuntasali Nuotta Läsnä Lauri Kirves puheenjohtaja Hannu Hyttinen Hannu Jolula Päivi Järvelä

Lisätiedot

Östersundom-toimikunnan puheenjohtaja

Östersundom-toimikunnan puheenjohtaja HELSINKI, SIPOO JA VANTAA ESITYSLISTA 2/2011 1 K O K O U S K U T S U Kokousaika Perjantai 15.4.2011 klo 9 Paikka Kaupunkisuunnitteluvirasto virastopäällikön huone 226, 2. krs Kansakoulukatu 3 Östersundom-toimikunnan

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone

KIVIJÄRVEN KUNTA PÖYTÄKIRJA. Tekninen lautakunta. Kokousnumero 6/2009 Aika Ti 23.06.2009 klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone PÖYTÄKIRJA Kokousnumero 6/2009 Aika Ti klo 17.00 Paikka Palokunnan kokoushuone KOKOUSKUTSU Tiistaina Palokunnan kokoushuone Nro 6/2009 ASIA LIITE 72 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 73 PÖYTÄKIRJANTARKASTAJIEN

Lisätiedot

5 Lausunto aluehallintovirastolle kirjaston väliaikaisista henkilöstöjärjestelyistä

5 Lausunto aluehallintovirastolle kirjaston väliaikaisista henkilöstöjärjestelyistä Kangasniemi Ote pöytäkirjasta 1/2016 1 (5) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto, 28, 01.12.2015 Sivistyslautakunta, 5, 27.01.2016 5 Lausunto aluehallintovirastolle kirjaston väliaikaisista henkilöstöjärjestelyistä

Lisätiedot

1. 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..55. 2. 48 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..55. 3. 49 Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..55. 2. 48 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..55. 3. 49 Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 7.9.2016 54 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 6 / 2016 Kokousaika Keskiviikko 7.9.2016 klo 17:00 17:30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..55

Lisätiedot

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5

Seurakuntaneuvosto PÖYTÄKIRJA 2016-01 1 / 5 1 / 5 Aihe KUUSANKOSKEN SEURAKUNTANEUVOSTON KOKOUS Aika Torstaina klo 17.00 18.00 Paikka Seurakuntakeskuksen kokoushuone, Maunukselantie 3 läsnä / poissa Osanottajat Asioiden esittelijä: Ylikangas Kimmo,

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 8

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 8 ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 8 Vanhusneuvosto 13.05.2015 AIKA 14:00-15:20 PAIKKA Palvelukeskus Mäntyrinne KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 VANHUSNEUVOSTON TOIMINNAN KEHITTÄMINEN 10 7 KATSAUS KUNNAN TOIMIELIMIEN

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 25/12.12.2012 271 Kokousaika 12.12.2012 klo 17.00 20.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18 Kokousaika 17.3.2016 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Ville

Lisätiedot

Torstaina 1.12.2011 klo 19.00 Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina 1.12.2011 klo 19.00 Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 22/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 1.12.2011 klo 19.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 (TORSTAI) Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 6/2011 63 Tekninen lautakunta. Torstai 1.9.2011 klo 18.00-19.30. Kunnantalo, neuvotteluhuone. Rummukainen Kari.

LEMIN KUNTA 6/2011 63 Tekninen lautakunta. Torstai 1.9.2011 klo 18.00-19.30. Kunnantalo, neuvotteluhuone. Rummukainen Kari. 6/2011 63 Tekninen lautakunta Torstai 1.9.2011 klo 18.00-19.30 Kunnantalo, neuvotteluhuone Punkka Olavi Lohtander Mika Laitinen Sonja Rummukainen Kari Rämä Maija Taipale Heikki Tikka Raija Liisa puheenjohtaja

Lisätiedot

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto

Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Ylä-Savon seurakuntayhtymä Esityslista/pöytäkirja 4/2014 Pielaveden seurakunnan seurakuntaneuvosto Seurakuntaneuvoston kokous 3.11.2014 Aika maanantaina 3.11.2014 klo 17 18.05 Paikka Pielaveden Rauhanyhdistys

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2009. Sivistyslautakunta 26.08.2009 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2009. Sivistyslautakunta 26.08.2009 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2009 Sivistyslautakunta 26.08.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Keskiviikko 26.08.2009 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA 39 Tekninen lautakunta Nro 4 17.03.2016. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA 39 Tekninen lautakunta Nro 4 17.03.2016. (x) (-) (x) (x) (x) (-) (-) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA 39 Nro 4 17.03.2016 Kokousaika Torstai 17.03.2016 klo 18.00 19.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS

TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS 1 TARKASTUSLAUTAKUNNAN KOKOUS KOKOUSAIKA 29.11.2013 klo 8.00 13.55 KOKOUSPAIKKA Lopen kunnantalo, kokoushuone II LÄSNÄ Myllykoski Satu puheenjohtaja, 28 36 Lahtinen Harri vara, 28 36 Kallela Sanna, 28

Lisätiedot

21.5.2014 VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9

21.5.2014 VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 2/2014 21.5.2014 Asiat VANH 8 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 9 VANH 9 PÖYTÄKIRJAN TARKASTAJIEN VAALI 9 VANH 10 TUTUSTUMINEN TAMPEREEN VANHUSNEUVOSTON TOIMINTAAN 10 VANH 11 MAHDOLLINEN LAUSUNTO

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 6/2012 Perusturvalautakunta 22.10.2012

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 6/2012 Perusturvalautakunta 22.10.2012 Perusturvalautakunta 22.10.2012 KOKOUSAIKA 22.10.2012 klo 17.00-18.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 18 SOSIAALIOHJAAJAN VALINTA 31 20 PERUSTURVATOIMEN LISÄMÄÄRÄRAHAT 2012 32 21

Lisätiedot

Pöytäkirja Henkilöstöjaosto

Pöytäkirja Henkilöstöjaosto Suupohjan peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä Pöytäkirja Henkilöstöjaosto N:o 4 / 2010 Paikka Kauhajoen kaupungintalo, kaupunginhallituksen huone Aika 31.05.2009 klo 18.10-18.12 Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

TEKNINEN LAUTAKUNTA 4.12.2012/11.12.2012 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Tiistai 11.12.2012 klo 18.00 HUOM! PÄIVÄ TIISTAI. Käsiteltävät asiat:

TEKNINEN LAUTAKUNTA 4.12.2012/11.12.2012 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS. Aika: Tiistai 11.12.2012 klo 18.00 HUOM! PÄIVÄ TIISTAI. Käsiteltävät asiat: SIIKAISTEN KUNTA ASIALISTA/KOKOUSKUTSU 4.12.2012/11.12.2012 TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS Aika: Tiistai 11.12.2012 klo 18.00 HUOM! PÄIVÄ TIISTAI Paikka: Kunnanvirasto Käsiteltävät asiat: 1. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

31.10.2012 klo 17.30 19.00 Terveyskeskuksen ruokasali/päivätoiminnan tila. Sivu 61 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 116

31.10.2012 klo 17.30 19.00 Terveyskeskuksen ruokasali/päivätoiminnan tila. Sivu 61 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 116 Sosiaali- ja terveyslautakunta 7/2012 31.10.2012 klo 17.30 19.00 Terveyskeskuksen ruokasali/päivätoiminnan tila Sivu 61 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 116 62 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

Kunnanhallitus 14/2015 204 206

Kunnanhallitus 14/2015 204 206 SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Kunnanhallitus 14/2015 204 206 Aika Maanantai 05.10.2015 klo 08.30 11.15 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Vanhatalo Jukka puheenjohtaja Lahtinen Anneli varapuheenjohtaja Heikkilä

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Nro 1/2013. Perjantai 4.1.2013 kello 16.30. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Tekninen lautakunta Nro 1/2013. Perjantai 4.1.2013 kello 16.30. Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone. RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Nro 1/013 KOKOUSTIEDOT Aika Perjantai 4.1.013 kello 16.30 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Liite nro Asia nro 1-1 3 4 Kunnanvirasto. Kunnanhallituksen huone.

Lisätiedot

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus

Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan muutos, valtatien 12 liikennejärjestelyt, Tillola, kaavaehdotus Kaavoitustoimikunta 21 20.05.2014 Kaavoitustoimikunta 28 08.09.2014 Kaavoitustoimikunta 22 11.05.2015 Kunnanhallitus 118 18.05.2015 Kaavoitustoimikunta 51 12.10.2015 Kausala - Kirkonkylä -osayleiskaavan

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto 5/

Kunnanvaltuusto 5/ SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Kunnanvaltuusto 5/2015 21 24 Aika Torstai 09.07.2015 klo 19.00 19.25 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Tervakangas Matti KV:n puheenjohtaja Heikintalo Hannu KV:n I varapuheenjohtaja

Lisätiedot

Toivakan kunta Pöytäkirja 1/2012 1 / 10. Maaseutuelinkeinolautakunta 21.03.2012. Aika 21.03.2012 klo 17:30-18:45. Toivakan kunnanvirasto

Toivakan kunta Pöytäkirja 1/2012 1 / 10. Maaseutuelinkeinolautakunta 21.03.2012. Aika 21.03.2012 klo 17:30-18:45. Toivakan kunnanvirasto Toivakan kunta Pöytäkirja 1/2012 1 / 10 Maaseutuelinkeinolautakunta 21.03.2012 Aika 21.03.2012 klo 17:30-18:45 Paikka Toivakan kunnanvirasto Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 6.6.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 14.6.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 36 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 1/2015 1 10

Tekninen lautakunta 1/2015 1 10 SIIKAISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta 1/2015 1 10 Aika Keskiviikko 21.01.2015 klo 18.00 19.30 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Lahtinen Seppo

Lisätiedot

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 106

PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 106 PELKOSENNIEMEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 9/2016 106 Tekninen lautakunta 07.07.2016 AIKA 07.07.2016 klo 17:00-17:30 PAIKKA Kirkonkylän palo- ja pelastusasema KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 56 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Blomster Göran varajäsen Yliluoma Satu varajäsen

Blomster Göran varajäsen Yliluoma Satu varajäsen 8/2015 108 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika 27.10.2015 klo 15:00-16:55 Kokouspaikka Kunnantalo, kokoushuone 111 Saapuvilla olleet jäsenet Väänänen Veikko puheenjohtaja Jomppanen Jouni I. I varapuheenjohtaja,

Lisätiedot

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12

Kirkkoneuvosto 9.5.2016 5/2016. Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Pöytäkirja Seurakuntakeskuksen neuvotteluhuone, Papintie 2-6, Kerava Maanantaina 9.5.2016 klo 18.00-18.12 Osallistujat: Essi Haukkavaara Ossi Honkasalo (vpj) Liisa Hynynen Antti Jaatinen Aarne Kiiski Kirkkovaltuuston

Lisätiedot

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1

HÄMEENLINNA-VANAJAN SEURAKUNTA Pöytäkirja Nro 1 3.2.2016 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 LAPSI- JA NUORISOTYÖN JOHTOKUNTA Sivu 1 Kokousaika klo 18.00 19.25 Kokouspaikka Poltinahon seurakuntatalon kerhohuone 123 Läsnä Jarmo Vainio Hannu Fagerlund Jonni Levaniemi Leena Murtonen Paula Paavola

Lisätiedot

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (14) Aika 06.05.2015, klo 17:32-19:16 Paikka Kunnantalo, kokoushuone lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Talouden

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali

RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta. Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00. Vesannon kunnanviraston yläsali RAUTALAMMIN KUNTA KOKOUSKUTSU 7/2009 Perusturvalautakunta KOKOUSTIEDOT Aika Keskiviikko 30.9.2009 klo 18.00 Paikka KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia nro Vesannon kunnanviraston yläsali Pöytäkirjan Sivu 57 58 59

Lisätiedot

478 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 287 482 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus

478 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 287 482 Oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus PORNAISTEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 19/2005 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2005 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu Kunnanvirasto 478 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

MERIKARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 02.04.2012 161 Kunnanhallitus 11.04.2012 179 Kunnanvaltuusto 11.04.2012 24

MERIKARVIAN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Kunnanhallitus 02.04.2012 161 Kunnanhallitus 11.04.2012 179 Kunnanvaltuusto 11.04.2012 24 Kunnanhallitus 02.04.2012 161 Kunnanhallitus 11.04.2012 179 Kunnanvaltuusto 11.04.2012 24 LAUSUNTOPYYNTÖ KUNNALLISHALLINNON RAKENNE TYÖRYHMÄN SELVITYKSESTÄ SEKÄ KUNTAUUDISTUKSEEN LIITTYVISTÄ MUISTA UUDISTUKSISTA

Lisätiedot

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015

Pöytäkirja ylei- Kirkkoherranvirastossa viraston aukioloaikana sesti nähtävänä 09.09.-14.09.2015 JYVÄSKYLÄN SEURAKUNTA ESITYSLISTA 7 / 2015 1 AIKA To 27.8.2015 klo 17.00. PAIKKA Huhtasuon kirkko Nevakatu 6 Sivu / Alkuhartaus ja kokouksen avaus 2 / 71 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 / 72

Lisätiedot