Maanantai klo Martti Kähkönen

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Maanantai 12.07.2010 klo 17.00 19.50. Martti Kähkönen"

Transkriptio

1 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 09/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai klo KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Taisto Kröger, puheenjohtaja Ritva Puurunen, varapuheenjohtaja Antti Kuronen, jäsen Alma Miettinen, jäsen Irma Riekkinen, jäsen Pekka Immonen, jäsen Pekka Mustonen, jäsen MUUT SAAPUVILLA OLLEET (ja läsnäolon peruste) LAILLISUUS JA PÄÄTÖS- VALTAISUUS Valtuuston puheenjohtaja Terttu Kolari, I varapuheenjohtaja Pirjo Smolander ja II varapuheenjohtaja Viljo Tikkanen, esittelijänä kunnanjohtaja Jouni Perälä ja pöytäkirjanpitäjänä hallintojohtaja Martti Kähkönen. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUSTAPA (tarkastuspaikka ja -aika sekä tarkastajien valinta taikka merkintä edellisen kokouksen pöytäkirjan tarkastamisesta) Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Pekka Mustonen ja Antti Kuronen. PÖYTÄKIRJAN ALLEKIRJOITUS JA VARMENNUS Puheenjohtaja Pöytäkirjanpitäjä PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu Kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet on samalla varustettu nimikirjaimillamme. Taisto Kröger Tarkastusaika Tuusniemi Allekirjoitukset Martti Kähkönen PÖYTÄKIRJA ON PIDETTY YLEISESTI NÄHTÄVÄNÄ Pekka Mustonen Paikka ja pvm Tuusniemi Antti Kuronen Virka-asema Allekirjoitus Ilmoitustaulunhoitaja Anneli Hammar

2 OMAKOTITALOTONTIN MYYMINEN HARJUNTAUKSEN ALUEELTA / SUSANNA HASSINEN JA TUOMO IIVONEN Kh 58 Tuusniemen kunnan ja Susanna Hassisen ja Tuomo Iivosen välillä on allekirjoitettu kauppakirjat koskien omakotitalotontin myyntiä kunnalta Harjuntauksen alueelta. Kyseessä on tontti n:o 5 korttelissa 78 ja tontin koko on noin 1411 m 2. Kauppahinta on ja se kuten myös kaupan muut ehdot ovat kunnanvaltuuston delegointipäätöksen mukaiset. Kauppakirja on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä Tuusniemen kunnan ja Susanna Hassisen ja Tuomo Iivosen välisen omakotitalotontin kauppaa koskevan kauppakirjan liitteen mukaisena. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

3 OMAKOTITALOTONTIN MYYMINEN HARJUNTAUKSEN ALUEELTA / MIKA RÄSÄNEN JA TARJA RÄSÄNEN MUSTINLAHDESTA Kh 59 Tuusniemen kunnan ja Mika ja Tarja Räsäsen välillä on allekirjoitettu kauppakirjat koskien omakotitalotontin myyntiä kunnalta Harjuntauksen alueelta. Kyseessä on tontti n:o 1 korttelissa 82 ja tontin koko on noin 1648 m 2. Kauppahinta on ja se kuten myös kaupan muut ehdot ovat kunnanvaltuuston delegointipäätöksen mukaiset. Kauppakirja on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus päättää hyväksyä Tuusniemen kunnan ja Mika ja Tarja Räsäsen välisen omakotitalotontin kauppaa koskevan kauppakirjan liitteen mukaisena. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

4 SNELLMAN-INSTITUUTIN YLEISKOUKSEN EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN Kh 60 Kunnanhallitus päätti liittyä Snellman-instituutin jäseneksi. Nyt Snellman-instituutin hallitus pyytää kaikkia jäseniä nimeämään yleiskokousedustajat. Ensimmäinen yleiskokous, jossa Snellman-instituutti organisoituu uudelleen ja jossa nimetään myös hallitus, pidetään Jotta kokouskutsu voi lähteä säätöjen määräämässä ajassa, tarvitsee instituutti tiedot mm. Tuusniemen kunnan edustajista mennessä. Instituutin sääntöjen mukaan kunnilla on oikeus lähettää kokoukseen kaksi edustajaa. Kunnanhallitus päättää nimetä Tuusniemen kunnasta kaksi edustajaa Snellman-instituutin yleiskokoukseen. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti valita edustajikseen Snellman-instituutin yleiskokoukseen Pirjo Smolanderin ja Pekka Mustosen.

5 LAUSUNNON ANTAMINEN POHJOIS-SAVON VEROTOIMISTON NILSIÄN TOIMIPISTEEN LAKKAUTTAMISESTA Kh 61 Pohjois-Savon verotoimisto -hankkeen antaman loppuraportin mukaisesti Pohjois-Savon maakuntaverotoimiston toimipisteiden määrää vähennetään niin, että tavoitetilassa verotoimistolla on Kuopion päätoimipaikan lisäksi toimipiste Iisalmessa ja Varkaudessa. Tehdyn suunnitelman perusteella - ottaen huomioon Verohallinnon strategiset tavoitteet, verohallinnon tuottavuusohjelman, henkilöresurssien vähenemisen sekä asiakaspalvelun tarpeen - Pohjois-Savon verotoimisto valmistelee verotoimiston Nilsiän toimipisteen lakkauttamista alkaen. Toimipisteen lakkautusaikataulua suunniteltaessa on otettu huomioon asiakkaiden asiointi- ja palvelutarpeet. Verohallinnon palvelukanavien ja verotusmenettelyn kehittämisen myötä henkilökohtaisen asioinnin tarve niin maaseudulla kuin suuremmissa asutuskeskuksissa on huomattavasti vähentynyt ja vähenee edelleen. Verohallinto on vähentänyt henkilöasiakkaiden tarvetta veroasiointiin hankkimalla mahdollisimman suuren osan verotukseen tarvittavista tiedoista heidän puolestaan. Samalla on kehitetty Verohallinnon puhelinpalvelua ja sähköisiä palveluja, esimerkiksi Verokortti verkossa, Palkka.fi ja esitäytetyn veroilmoituksen korjaamiseen ja täyttämiseen Veroilmoitus verkossa -palveluja. Jos Nilsiän kaupungilla on aikomus perustaa yhteispalvelupiste, verotoimisto on valmis neuvottelemaan yhteispalveluun osallistumisesta. Yhteispalvelussa voidaan tarjota verohallinnon nk. vakiopalveluita. Pohjois-Savon verotoimisto varaa Tuusniemen kunnalle tilaisuuden lausunnon antamiseen asiasta mennessä. Mm. Nilsiän kaupunki vastustaa verotoimiston Nilsiän toimipisteen lakkauttamista. Kunnanhallitus päättää antaa Pohjois-Savon verovirastolle seuraavan lausunnon:

6 Kh 61 jatkuu Tuusniemen kunnanhallitus näkee tärkeänä ja edellyttää verotoimiston Nilsiän toimipisteen säilyttämistä eikä hyväksy sen lakkauttamista. Verohallinnon paikallispalvelujen saatavuus lähipalveluina on turvattava. Palvelujen keskittäminen harvoihin toimipisteisiin ja pitkien etäisyyksien päähän lisää asiakkaiden vaikeuksia hoitaa verotukseen liittyvien neuvottelujen hoitamista ja asioiden selvittämistä henkilökohtaisin käynnein verotoimistossa. Vaikka asiointitarve on vähentynyt, se ei ole loppumassa. Nilsiässä ja sen verotoimiston toimipisteen toiminta-alueella on merkittävä määrä maatiloja ja matkailuyrityksiä. Niille henkilökohtainen, kasvokkain tarjottava palvelu on välttämätöntä verotusasioiden monimutkaisuuden takia ja siksi, ettei internetyhteyksiä ole edelleenkään suurella osalla väestöstä. Hallinnossa on muistettava kansalaisten yhdenvertainen kohtelu. Verohallinnon palvelut kuuluvat valtion järjestämisvastuualueeseen ja ne on valtion myös kustannettava. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

7 MAAKUNNALLISEN VERKKOYHTIÖN PERUSTAMINEN Kh 62 Valtioneuvosto on joulukuussa 2008 tehnyt periaatepäätöksen, jonka mukaisesti lähes kaikki (yli 99 % väestöstä) vakinaiset asunnot sekä yritysten ja julkishallinnon vakinaiset toimipaikat ovat enintään 2 km:n etäisyydellä 100Mbit/s yhteyden mahdollistavasta valokuitu- tai kaapeliverkosta vuoteen 2015 mennessä. Teleyritykset rakentavat verkkoa markkinaehtoisesti niin, että väestöpeitto kasvaa 95 %:iin. Väestöpeiton nostamiseksi 95 % > yli 99 % käytetään myös julkista rahoitusta (= haja-asutusalueiden laajakaistahanke). Teleyritykset maksavat näistä haja-asutusalueiden laajakaistahankkeen kustannuksista vähintään kolmanneksen. Julkinen tuki jakautuu valtion, kuntien ja EU:n kesken. Kaikkiaan laajakaistahankkeisiin osoitetaan julkista tukea viiden vuoden aikana 91 miljoonaa euroa. Tästä 66 miljoonaa on valtion tukea ja 25 miljoonaa tulee EU:n maaseudun kehittämisvaroista. Liikenne- ja viestintäministeriö sekä maa- ja metsätalous-ministeriö ovat jakaneet kunnat kolmeen eri luokkaan, joiden mukaan kuntien maksuosuus (8/22/33 %) tukea saavissa hankkeissa määräytyy. Maksuosuudet perustuvat kuntien taloudelliseen kantokykyyn, väestötiheyteen sekä laajakaista-hankkeiden laajuuteen ja kustannuksiin. Pohjois-Savon kunnissa on tehty Laajakaista Kaikille -hankkeen tarveselvitys yhteistyössä Pohjois-Savon liiton kanssa( ). Tämä selvitys kattoi tarpeiden kartoituksen ja alustavan hankeohjelman laadinnan. Tarveselvitysvaiheen lopputuloksena syntyi koko maakunnan kattava laajakaistarakentamisen hankeohjelma. Nopeiden laajakaistayhteyksien ja monipuolisten viestintä-palvelujen turvaaminen haja-asutusalueille edellyttää ns. Open Access -verkon ja toimintamallin toteuttamista Pohjois-Savossa. Mallilla tarkoitetaan tietoverkon omistamisen ja varsinaisten palvelujen tuottamisen eriyttämistä. Open Access -toimintamallin toteuttaminen edellyttää kunnilta laajaa ja syvällistä yhteistyötä. Ylä-Savon Kehitys Oy yhteistyössä Koillis-Savon Kehitys Oy:n ja Sisä-Savon Seutuyhtymän kanssa ovat saaneet Pohjois-Savon liitolta kehittämisrahoitusta Veikko - tietoverkkoyhteistyö selvitys-hankkeeseen.

8 Kh 62 jatkuu Veikko - tietoverkkoyhteistyö selvityshankkeen tavoitteena on tiivistää kuntien välistä yhteistyötä sekä tuottaa materiaalia kuntien päätöksenteon tueksi tietoverkkoyhteistyön aikaansaamisessa ja yhteisen verkkoyhtiön perustamisessa. Hankkeen tavoitteet jakaantuvat seuraavasti: - Open Access -toimintamallin luominen Pohjois-Savoon - Open Access -liiketoimintamallin ja taloudellisten toimintaedellytysten arviointi - Verkkoyhtiön perustamistoimet ja toimintastrategia Selvityshankkeen käytännön työ on tehty tiiviissä yhteistyössä hankkeen hallitusryhmän, projektipäällikön sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden (teleliiketoiminta ja juridiikka) toimesta. Verkkoyhtiön liiketoimintasuunnitelma ja -strategia on esitelty Liikenne- ja viestintäministeriössä 2.6. ja hankkeelle on saatu viestintäministeri Suvi Lindènin ja ministeriön voimakas tuki. Veikko- hankkeen työn tuloksena on rakennettu kuntien omistukseen tulevan tietoverkkoyhtiön liiketoimintamalli ja -suunnitelma (liite 1) sitä selostetaan kokouksessa. Nämä suunnitelmat on esitelty kuntajohdon seminaarissa Kuopiossa 8.6 Pohjois-Savon kuntien ja kaupunkien johdolle. Samassa tilaisuudessa esiteltiin myös verkkoyhtiön taloudelliset laskelmat ja keskeiset, yhtiön perustamiseen liittyvät asiakirjat (yhtiöjärjestys, perustamis-sopimus, osakassopimus ja hallituksen työjärjestys), (liitteet 2, 3, 4 ja 5). Laajakaistarakentamishankkeita kilpailutetaan yritystukien hakumenettelyn avulla. Vuosittain julkaistaan syksyllä hakuilmoitukset rakentamiskohteista, joihin laajakaista-rakentamisen tukia on saatavissa. Maakuntaliitot valitsevat alueensa hankkeiden toteutusehdotuksista kokonaisedullisimman hakemaan ensin kunnan/kuntien takaussitoumukset ja sen jälkeen päätöksen valtion/eu:n tuesta. Jotta kuntien omistukseen tuleva verkkoyhtiö pystyy osallistumaan täysipainoisesti syksyn 2010 aikana käynnistyvään hakumenettelyyn, on yhtiön perustamiseen liittyvät päätökset tehtävä omistajatahojen puolelta kuluvan kesän aikana, mennessä. TUUSNIEMEN KUNTA Yhtiön toiminimi on Savon Kuitu Oy.

9 Kh 62 jatkuu Perustettavan Savon Kuitu Oy:n tehtävänä on: - rakennuttaa / järjestää käyttöönsä 6-7 vuoden aikana n km:n valokuiturunkoverkko sekä 4000 km:n kyläverkko - vastata valokuituverkon fyysisestä toimivuudesta, yhteistyökumppanien valinnasta ja hallinnoinnista, verkkoyhteyksien markkinoinnista ja tiedottamisesta sekä suhteista kaupallisiin operaattoreihin ja muihin palveluntarjoajiin - päivittää strategiaansa muuttuvan toimintaympäristön impulssien mukaan ja hakee aktiivisesti uusia ansaintamahdollisuuksia runkoverkon mahdollistamilla liiketoiminta-alueilla Yhtiön osakepääoma on euroa. Osakepääoman ja omistusosuuksien jakauma yhtiöstä omistajakuntien kesken on tehty maakunnallisen laajakaistahankeohjelman pohjalta siten, että kunnan omistus- ja osakepääomaosuus määräytyy kunkin kunnan alueelle suunnitellun tukikelpoisen runkoverkon pohjalta kunnan oman maksuosuusprosentin (8/22/33 %) mukaisesti (liite 6). Perustamisvaiheessa tavoiteltava minimi osakepääoma on euroa ja tämän toteutuessa yhtiö perustetaan niin, että varsinainen liiketoiminta käynnistyy syyskuussa Osakkeiden merkintähinta on maksettava yhtiön lukuun avattavalle pankkitilille viimeistään Samassa yhteydessä omistajakunnat sitoutuvat yhtiölle myönnettävään pääomalainaan jonka suuruus on riippuen perustamisvaiheen osakepääomasitoumuksista. Käynnistysvaiheen pääomalaina vastaa kuntien maksuosuuksia vuoden 2010 hankealueiden osalta ja tulee maksuun mennessä. Pääomalainan jakauma kunnittain vuodelle 2010 sekä vuosille on kuvattu liitteessä 6. Verkkoyhtiön rahoitus- ja investointimallissa kuntien oma maksuosuus (= investointituki operaattorille) laajakaista-hankkeista on pääomalainaa verkkoyhtiölle. Kuntakohtainen enimmäissitoumus verkkoyhtiölle myönnettävästä pääoma-lainasta vuosina on tällöin vastaava kuin kunnan oma maksuosuus tukikelpoisista kustannuksista laajakaistahankkeissa.

10 Kh 62 jatkuu Lisäksi omistajakunnat antavat valtuutuksen verkkoyhtiölle tehdä liiketoimintastrategiansa mukaisesti 2 3 vuoden hankeohjelman, johon haetaan valtion / EU:n tukea vuosikohtaisesti ja kunta- tai hankealuekohtaisesti. Verkkoyhtiön yritysvaikutusten arviointi on kuvattu liitteessä (liite 7). Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että 1. Tuusniemen kunta yhdessä Pohjois-Savon muiden kuntien kanssa perustaa tietoverkkoyhtiö Savon Kuitu Oy:n 2. Tuusniemen kunta hyväksyy yhtiön perustamis-sopimuksen, yhtiöjärjestyksen ja osakassopimuksen 3. Tuusniemen kunta merkitsee yhtiön omistusosuuden mukaan määräytyvän osakepääoman, euroa mennessä 4. Tuusniemen kunta hyväksyy yhtiölle osakepääoman ja omistusosuuden mukaisesti myönnettävän pääomalainasitoumuksen, euroa 5. Tuusniemen kunta valtuuttaa yhtiön tekemään 2-3 vuoden hankeohjelman laajakaistahankkeiden valtion/eu-tukien hakemiseksi 6. Tuusniemen kunta valtuuttaa Jouni Perälän tai määräämänsä yksin allekirjoittamaan yhtiön perustamiseen liittyvät asiakirjat. Osakepääoman merkitsemiseen ja pääomalainaan varataan kuluvan vuoden talousarvioon tarvittava määräraha, siirto laajakaistamäärärahoista. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

11 TUUSNIEMEN KESKUSTASSA SIJAITSEVAN KESKITIEN JA KIRKKOPOLUN RAKENNUSURAKKATARJOUSTEN KÄSITTELY Kh 63 Tekninen lautakunta on vahvistanut (tekn.ltk. 27 ) Tuusniemen keskustassa sijaitsevien Keskitien (väli Jokitie Poikkitie) ja siihen liittyvien kevyen liikenteen sekä erillisen Kirkkopolun katusuunnitelman. Talousarviossa ko. hankkeen toteutukseen on varattu euroa. Urakka ylittää hankintalain mukaisen kynnysarvon, joten siitä on laadittu kansalliset ilmoitukset HILMA:an niin maanrakennusurakan kuin sähköurakankin osalta. Ilmoitus on tehty tarjouspyynnöt on voinut tilata Tuusniemen kunnan tekniseltä osastolta. Tarjousten viimeinen jättöpäivä on ollut Tarjouksen on voinut tehdä kokonaisurakasta, joka sisältää sekä maanrakennus (MU) että sähköurakan (SU) tai vain jommastakummasta urakasta. Urakkatarjouspyyntöasiakirjat on toimitettu seuraaville: - Maanrakennus Väinö Martikainen Oy. Riistavesi - Destia Oy / lupahoito, Kuopio - Maansiirto E. Huttunen Oy, Outokumpu - Tuusniemen Sora Oy, Tuusniemi - Hietarannan Kuljetus / Hannu Hätinen, Tuusniemi - Maansiirto Luostarinen Ky, Kaavi - Maanrakennus Leskinen Oy, Kuopio Lisäksi urakkatarjousasiakirjat vain sähköurakasta on toimitettu seuraaville: - Suomen Sähkörakennus Oy, Keminmaa - Tuus-Sähkö, Tuusniemi - Juankosken Sähkö Ky, Juankoski Tarjouksensa ovat määräaikaan ( ) mennessä jättäneet seuraavat: - Tuusniemen Sora Oy - Destia Oy/Infrahoito - Maan siirto E. Huttunen Oy - Tuus-Sähkö - Suomen Sähkörakennus Oy

12 Kh 63 jatkuu Tarjoukset on avattu kunnantalolla Avauspöytäkirja liitteenä. Avaustyöryhmään ovat kuuluneet: Jarkko Toivanen, Martti Kähkönen, Markku Miettinen, Harri Mäkinen ja Teuvo Nissinen. Yhteenveto saaduista tarjouksista: Tarjoaja MU (alv 0 %) SU (alv 0 %) Tuusniemen Sora Oy Destia Oy/Infrahoito Maansiirto E. Huttunen Tuus-Sähkö Suomen Sähkörakennus Oy Kokonaistarjouksen koko urakasta (MU + SU) teki Destia Oy /Infrahoito (alv 0 %). Maanrakennusurakasta (MU) edullisimman tarjouksen teki Destia Oy/Infrahoito ( ; alv 0 %) ja sähköurakasta (SU) edullisin oli Tuus-Sähkön tarjous ( ; alv 0 %). Edullisimpien tarjousten (MU + SU) kokonaissumma on (alv 0 %), mikä on halvempi kuin Destian kokonaishintatarjous (MU +SU). Avaustyöryhmä esittää, että Keskitie Kirkkopolku rakennushanke ositetaan osaurakoiksi ja toteuttajiksi valitaan Destia Oy/Infrahoito (maanrakennusurakka ; alv 0 %) ja Tuus-Sähkö (sähköurakka ; alv. 0 %). Kunnanhallitus päättää, että Keskitie Kirkkopolku rakennushankkeen maanrakennusurakoitsijaksi (pääurakoitsija) valitaan Destia Oy/Infrahoito ( ; alv 0 %) ja sähköurakoitsijaksi (alistettu sivu-urakka) Tuus-Sähkö ( ; alv 0 %). Urakkasopimusten valmistelu ja allekirjoitus hoidetaan virastotyönä. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

13 KANKAALANTIEN MAANRAKENNUSURAKKATARJOUSTEN KÄSITTELY Kh 64 Kankaalantien suunnittelusta on vastannut FGG Finnish Consulting Oy. Ko. hanke käsittää Kankaalantien rakentamisen (plv ,16) asfaltointia vaille valmiiksi. Asfaltointi suoritetaan kesällä 2011 erillisenä urakkana. Kyseessä on asemakaava-alue (T), jolla on jo olemassa oleva vesi- ja viemäriverkosto - tässä yhteydessä rakennetaan vain katu. Hankkeeseen varattu määräraha tälle vuodelle on euroa. Urakka ylittää hankintalain mukaisen kynnysarvon, joten siitä on laadittu kansallinen ilmoitus HILMAan. Ilmoitus on tehty tarjouspyyntöasiakirjat on voinut tilata Tuusniemen kunnan tekniseltä osastolta. Tarjouksen viimeinen jättöpäivä on ollut Urakkatarjousasiakirjat on pyynnöstä toimitettu seuraaville: - Tuusniemen Sora Oy, Tuusniemi - Destia Oy / Infrahoito, Kuopio - Maansiirto E. Huttunen Oy, Outokumpu - Hietarannan Kuljetus / Hannu Hätinen, Tuusniemi - Maanrakennus Väinö Martikainen Oy, Riistavesi - L. Niskanen Ky, Säyneinen - NCC Roads Oy, Joensuu - Maansiirto Luostarinen Ky, Kaavi - Maanrakennus Leskinen Oy, Kuopio Tarjouksensa ovat määräaikaan ( ) mennessä jättäneet seuraavat: - Tuusniemen Sora Oy (alv. 0 %) - Maanrakennus Leskinen Oy Destia Oy /Infrahoito Maansiirto E. Huttunen Oy Hietarannan Kuljetus / Hannu Hätinen Tarjoukset on avattu kunnantalolla avauspöytäkirja on liitteenä. Avaustyöryhmään ovat kuuluneet: Jarkko Toivanen, Martti Kähkönen, Markku Miettinen, Teuvo Nissinen ja Harri Mäkinen.

14 Kh 64 jatkuu Edullisimman tarjouksen on tehnyt Tuusniemen Sora Oy ( ; alv. 0 %) ja avaustyöryhmä esittää Kankaalantien maanrakennusurakoitsijaksi Tuusniemen Sora Oy:tä. Kunnanhallitus päättä, että Kankaalantien maanrakennusurakoitsijaksi (pääurakoitsija) valitaan Tuusniemen Sora Oy - urakkahinta (alv. 0 %). Urakkasopimuksen valmistelu ja allekirjoitus hoidetaan virastotyönä. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

15 SIVISTYSTOIMENJOHTAJAN TEHTÄVIEN HOITO Kh 65 Luokanopettaja ja kirkonkylän ala-asteen rehtori Eevariitta Jäntti on hoitanut oman virkansa ohella sivistystoimenjohtajan tehtäviä määräaikaisena jo usean vuoden ajan alkaen. Viimeinen päätös tehtiin runsas vuosi sitten ja tämä määräaikaisuus päättyy Hallintosäännön 18 :n mukaan osastopäällikön ottaminen kuuluu kunnanvaltuuston toimivaltaan, mutta kuitenkin väliaikaisen hoitajan osastopäällikön virkaan ottaa kunnanhallitus. Eevariitta Jäntin viikkotuntien määrä on sopeutettu niin, että on otettu huomioon toisen tehtävän hoito. Asiasta on oltu yhteydessä myös Outokummun kaupunkiin ja Kuopion kaupunkiin. Kuopion kaupungin kouluasioista vastaava toimialajohtaja Heli Norja on ilmoittanut, että yhteistyö Tuusniemen kunnan kanssa on mahdollinen. Keskusteluja Kuopion kanssa jatketaan. Mahdollisen yhteistyön alkamisen ajankohtaan tässä asiassa vaikuttaa Kuopion palvelualueuudistus, joka tämän hetken tietojen mukaan astuu voimaan lukien. Eevariitta Jäntti on antanut suostumuksensa jatkoon sivistystoimenjohtajana vuoden vaihteeseen saakka. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että sivistystoimenjohtajan tehtävät hoitaa ajalla edelleen luokanopettaja KM Eevariitta Jäntti oman virkansa ohella osa-aikaisesti. Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti esityksen.

16 ILMOITUSASIAT Kh Pohjois-Savon kuntien väestönmuutosten ennakkotiedot tammi-toukokuussa Tuusniemi: elävänä syntyneet 8, kuolleet 13, kuntien välinen nettomuutto 9 kokonaismuutos tammi-huhtikuu Ennakkoväkiluku Audiator-yhtiöt, JHTT Tuomo Pikkarainen palaa Tuusniemen kunnan vastuulliseksi tilintarkastajaksi ja KHT, JHTT Aimo Hukkanen Tuusniemen kunnan tytäryhtiöiden vastuulliseksi tilintarkastajaksi. 3. Suomen kuntaliitto, yleiskirje 16/80/2010, Palvelulain vaikutukset kunnan lupaviranomaisille, yleiskirje 14/80/2010, Influenssa A (HINI) v-rokotuksia jatketaan toukokuun 2011 loppuun asti. 4. Kunnallinen työmarkkinalaitos, yleiskirje 14/2010, Kunnallista yleistä virka- ja työehtosopimusta noudatetaan myös Tehy ry:n jäseniin, yleiskirje 15/2010, Kunnallisen työsuojeluyhteistoiminnan vaikuttavuuden kehittäminen. 5. Opetus- ja kulttuuriministeriö, kirje 6/600/2010, Ajankohtaista liikuntatoimen kentästä. 6. Ostopalvelusopimus Tutoris/Tuusniemen terveyskeskus, puheterapiapalvelut. 7. Pohjois-Savon liitto, toimintakertomus vuodelta Tuusniemen kunta, teknisen lautakunnan pöytäkirjat 3/2010 ja 4/2010, ympäristölautakunnan pöytäkirja 4/2010 Kunnanhallitus merkitsee ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi. Kunnanhallitus merkitsi ilmoitusasiat tietoonsa saatetuksi.

17 LAUKKA-AHON UIMARANTA / MAANVUOKRASOPIMUKSEN JA KUNNOSSAPITOSOPIMUKSEN JATKAMINEN Kh 67 Tuusniemen kunnan ja Raimo Savolaisen välillä allekirjoitettiin kesällä 1995 vuokrasopimus noin 0,4 hehtaarin suuruisesta alueesta tarkoituksella, että alue annetaan kyläläisten ja muiden alueen ihmisten käyttöön uimarantana. Vuokraksi päätettiin tuolloin 1800 mk/vuosi. Vuokrasopimus siirtyi runsaat kolme vuotta myöhemmin maatalousyhtymä Hannu ja Tarja Ukkosen sekä Kari ja Tarja Ukkosen nimiin. Samassa yhteydessä vuonna 1995 tehtiin kunnan ja Laukka-ahon kylätoimikunnan välillä ko. uimarantaa koskeva hallinta- ja hoitosopimus, jolla kylätoimikunta lupautuu huolehtimaan alueen uimarannan ja venepaikkojen hoidosta, valvonnasta, siisteydestä ja muusta tarpeellisesta huollosta ja valvonnasta. Nyt sopimusta on tarkoitus jatkaa ja maanomistajien ja kunnan väliseen maanvuokrasopimukseen tehdään samalla viidentoista vuoden ajalta inflaatiotarkistus ja uusi vuokra on 500 euroa/vuosi. Samalla jatketaan kyläyhdistyksen kanssa kunnossapitosopimusta. Kyläyhdistyksen puolesta puheenjohtaja ja sihteeri ovat päivätyllä kirjeellä esittäneet, että olisi tärkeää, että uintipaikka säilyisi alueen ihmisten yhteisessä käytössä, sillä kesäaikainen käyttö on erittäin runsasta. Rannalle on rakennettu uimakoppi sekä käymälä uimassa kävijöitä ym. varten. Kylätoimikunta sitoutuu edelleen kirjeen mukaan siihen, että yhdistys huolehtii uimapaikan yleisestä siisteydestä parhaalla mahdollisella tavalla eli entistä sopimusta jatkettaisiin. Kunnanhallitus päättää hyväksyä, että sekä maanvuokrasopimusta että hoitosopimusta jatketaan yllä selostetulta pohjalta. Kunnanhallitus päätti yksimielisesti hyväksyä esityksen ja molempia sopimuksia jatketaan toistaiseksi voimassa olevina.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo

Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus. Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 01/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 11.01.2010 klo 17.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15

Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 30.1.2012 klo 17.00 20.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 26.8.2010 klo 17.00 19.34

Torstai 26.8.2010 klo 17.00 19.34 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Torstai 26.8.2010 klo 17.00 19.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 14 /2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 08.11. 2010 klo 17.00 18.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

RAUTALAMMIN KUNTA 4/2010 Kunnanvaltuusto. Tiistai 31.8.2010 klo 19.00 20.00. Kunnanvirasto, valtuustosali

RAUTALAMMIN KUNTA 4/2010 Kunnanvaltuusto. Tiistai 31.8.2010 klo 19.00 20.00. Kunnanvirasto, valtuustosali RAUTALAMMIN KUNTA 4/2010 Kunnanvaltuusto Tiistai 31.8.2010 klo 19.00 20.00 Kunnanvirasto, valtuustosali 27 Valtuutettujen esteet ja varaten kutsuminen 28 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

Lisätiedot

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2

TUUSNIEMEN KUNTA Kokouspäivämäärä Sivu Tekninen lautakunta 02.08.2011 1/2 Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 02.08.2011 kello 17.00 18.37 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 16/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 31.10.2011 klo 17.00 18.34 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30

Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 30.08.2011 klo 9.00 14.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 -

Maanantai 2.5.2016 klo 17.00 - Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 2.5.2016 klo

Lisätiedot

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15

Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 9.2.2011 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko klo Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSKUTSU/ESITYSLISTA Nro 11/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Keskiviikko 26.10.2016

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 13.06.2013 klo 9.00 15.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander.

Puheenjohtaja. Hannu Smolander. Tarkastusaika. Tuusniemi Kirjoita tarkastusaika. Allekirjoitus. Hannu Smolander. Esityslista Nro 2/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Smolander

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 8.8.2011 klo 17.00 19.43 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 18.02.2013 klo 9.00 11.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 28 Tekninen lautakunta Nro 3/2013 KOKOUSAIKA Torstaina 4.4.2013 klo 17 17.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 21 Tekninen lautakunta Nro 3/2014 KOKOUSAIKA Torstaina 8.5.2014 klo 17-18.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja

Timo Kiviluoma, kunnanjohtaja Sirpa Hartojoki, va. hallintojohtaja Eeva Seppänen, sosiaalijohtaja Mika Karvonen, tekninen johtaja Kokouskutsu / Esityslista Nro 1/2018 1 (9) KOKOUSAIKA Klo 9.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone

Maanantaina klo Kunnanvirasto, lautakuntien kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantaina 15.12.2014 klo 12.00 15.12 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden.

Avattuaan kokouksen puheenjohtaja toteaa läsnä olevat sekä kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Torstai 05.09.2013 klo 9.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.4.2013 klo 10.00 12.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10

Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 7.3.2011 klo 17.00 19.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05

Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 12.3.2012 klo 17.00 20.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 34 Tekninen lautakunta Nro 3/ 2012 KOKOUSAIKA Torstai 29.3.2012 klo 18.00-18.39 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin

Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 11.4.2012 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Ritva Puurunen ( 103)

Ritva Puurunen ( 103) Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 12/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 29.08.2011 klo 17.00 18.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 23.05.2016 klo 9.00 14.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 10 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 22.12.2011 kello 17.00 19.23 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 4.3.2013 klo 10.00 10.41 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Venla Tuomainen, puheenjohtaja Räsänen Heimo, varapuheenjohtaja Annukka Mustonen, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Maanantai 30.05.2016 klo 16:00 16:40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50

Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Perjantai 11.3.2011 klo 10.00 11.50 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistaina 17.2.2015 klo 12.00 15.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 4 / 2011 KOKOUSAIKA Keskiviikko 20.04.2011 kello 17.00 19.03 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 2/2015 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 16.03.2015 klo 10.00 11.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen

Tiistai klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen huone Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, jäsen Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Tiistai 8.05.2013 klo 12.35 13.47 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35.

Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 15.02.2010 klo 10.00 11.35. KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

klo ja Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 2 / 2017 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) 10.4.2017 klo 9.00

Lisätiedot

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 26.04.2012 kello 17.30 18.40 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Maanantai klo 9: Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Maanantai 7.11.2016

Lisätiedot

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45

keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6/2013 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA keskiviikkona 29.05.2013 klo 15.00 15.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 2/2013 Sivistyslautakunta 19.03.2013 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 19.03.2013 klo 18.00 18.40 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Pystykoski

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 9 Tekninen lautakunta Nro 2/2015 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 1.4.2015 klo 17-18.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä)

Sosiaalijohtaja Tuomas Aikkila esittelijänä ja. Pöytäkirjanpitäjä. 15-21 (Pykälät 19-21 salassa pidettäviä) Viranomainen PÖYTÄKIRJA Nro 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Sosiaalilautakunta KOKOUSAIKA Maanantai 9.5.2011 klo 10.00 11.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tuusniemen kunta, valtuustosali

Tuusniemen kunta, valtuustosali Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (7) KOKOUSAIKA 9.4.2018 Klo 17.00- KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, valtuustosali SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone

Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/ (6) Sosiaalilautakunta. Julkinen. Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone Kokouskutsu / Esityslista Nro 6/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 16.11.2017 Klo 17.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Tuusniemen kunta, kunnanhallituksen huone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Keskiviikkona klo Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2016 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikkona 02.03.2016 klo 9.00 14.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai 28.03.2011 klo 15.00 19.20

Maanantai 28.03.2011 klo 15.00 19.20 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 /2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 28.03.2011 klo 15.00 19.20 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 29.06.2010 klo 17.30 18.15 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 29.06.2010 klo 17.30 18.15 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 Tekninen lautakunta 27.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 27.3.2014 klo 16.30 17.20 Kunnanviraston kokoushuone Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot

Kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanhallituksen kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 2/2018 1 (6) KOKOUSAIKA 15.3.2018 Klo 17.00 - KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnanhallituksen kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10

Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Perjantai 04.05.2012 klo 9.00 15.10 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen

Maanantai klo Maija-Leena Räsänen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 6.6.2011 klo 17.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai kello Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 9 / 2011 KOKOUSAIKA Tiistai 01.11.2011 kello 17.00 20.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen

Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05. Tuomainen Venla, puheenjohtaja Hätinen Raimo, varapuheenjohtaja Mustonen Annukka, jäsen Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 1/2014 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2013-2016 KOKOUSAIKA Keskiviikko 22.01.2014 klo 9.00 14.05 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai klo Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 1 / 2019 Aika Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 9.20 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Maanantai 4.3.2019 klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 1 / 2019 ASIA LIITE 1 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone

Torstaina klo Kunnanhallituksen kokoushuone Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 8/2011 Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Torstaina 29.09.2011 klo 18.00 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. liite 1 4. liite 2-4 5. 6. 7. liite 6-8 Kokouksen

Lisätiedot

Torstai klo

Torstai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Torstai 19.05.2011 klo 15.00 18.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Kokouskutsu / Esityslista Nro 4/2017 1 (6) KOKOUSAIKA 31.08.2017 Klo 18.00 KOKOUSPAIKKA KOKOUSAIKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55

Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 16.5.2011 klo 17.00 18.55 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014. 01.10.2014 klo 17.00 18.00 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 01.10.2014 klo 17.00 18.00 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 8 / 2012 KOKOUSAIKA Torstai 01.11.2012 kello 17.00 20.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7. Tekninen lautakunta 9.8.2012 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 7 Tekninen lautakunta 9.8.2012 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 9.8.2012 klo 16.30 18.05 Kunnanviraston kokoushuone Keskinen Irja Jussi Vierikko Silvennoinen

Lisätiedot

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016

LEMIN KUNTA 2. Tekninen lautakunta 1 5.2.2015. Teknisen lautakunnan kokouspöytäkirjojen tarkastaminen vuonna 2015 2016 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 1 Tekninen lautakunta Nro 1/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 5.2.2015 klo 17-18 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Muut saapuvilla olleet 30.11.2016 klo 16.00 Puumilan juhla- ja taitotalossa

Lisätiedot

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00.

Kokouksen tarkastettu pöytäkirja, johon on liitetty oikaisuvaatimusohjeet ja valitusosoitus, pidetään yleisesti nähtävänä 13.12.2012 klo 13:00 15:00. RAUTAVAARAN KUNTA KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 5.12.2012 KOKOUSAIKA Tiistaina 11.12.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 108 75

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 1 KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 11 Tekninen lautakunta 30.11.2016 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 30.11.2016 klo 16.00 17.50 Puumilan juhla- ja taitotalossa Petteri Wiinamäki

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 64 Tekninen lautakunta Nro 6/2012 KOKOUSAIKA Torstai 2.8.2012 klo 18.00 18.35 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

Torstai 16.06.2011 kello 18.00 19.25. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Torstai 16.06.2011 kello 18.00 19.25. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 6 / 2011 KOKOUSAIKA Torstai 16.06.2011 kello 18.00 19.25 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä

tiistai klo Isonkyrön kunnanvirasto, kokoushuone I toimistosihteeri, pöytäkirjanpitäjä ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 6/2017 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 31 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) tiistai 15.8.2017 klo 18.00

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 Kokousaika 29.06.2011 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall)

KIVIJÄRVEN KUNTA. Pöytäkirja. Tarkastuslautakunta. Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Pöytäkirja Kokousnumero 2 / 2019 Aika Maanantai klo 9.00 Paikka Kokoushuone 1 (khall) KOKOUSKUTSU / ASIALISTA Torstai klo 9.00 Kokoushuone 1 (khall) Nro 2 / 2019 ASIA LIITE 5 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 30.9.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 11.10.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 65 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010. Sosiaali- ja terveyslautakunta. 11.05.2010 klo 17.30 18.05 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6/2010 Sosiaali- ja terveyslautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 11.05.2010 klo 17.30 18.05 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Kohtala Paavo Heinilä

Lisätiedot

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta

TÖYSÄN KUNTA Pöytäkirja Nro 7/2011 Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta 09.11.2011 KOKOUSAIKA 09.11.2011 klo 17.00-17.17 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT PYKÄLÄ SIVU 32 ILMOITUSASIAT 48 33 SIIVOUSURAKOITSIJAN VALINTA 49 Tekninen lautakunta 09.11.2011

Lisätiedot

Tiistai 09.03.2010 klo 17.00 20.30

Tiistai 09.03.2010 klo 17.00 20.30 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Tiistai 09.03.2010 klo 17.00 20.30 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015. 07.09.2015 klo 17.00 17.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 6 / 2015 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 07.09.2015 klo 17.00 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Kohtala Paavo

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010. Sivistyslautakunta 1 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4/2010 Sivistyslautakunta 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 18.05.2010 klo 18.00 18.25 Kunnanviraston kokoushuone Inkinen Anneli Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 41 Tekninen lautakunta Nro 6/2015 KOKOUSAIKA Torstaina 17.9.2015 klo 17-18.40 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalon

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3. Tekninen lautakunta 27.3.2013 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 27.3.2013 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet 27.3.2013 klo 16.30 17.15 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Satu Hoffren

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / Perusturvalautakunta klo KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 5 / 2011 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 06.04.2011 klo 17.30 18.10 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Heinilä Päivi Koivisto

Lisätiedot

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 29 / 2009 397 Kokousaika 19.10.2009 klo 16.00 19.25 (iltakoulu 16.00 18.10, 18.20 19.25) Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet (merkintä,

Lisätiedot

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista:

Vehmaan kunta Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Kunnanhallitus Kokous 307 Nro 13 Kokoustiedot Aika: Maanantai 12.8.2013, klo 17.45 Paikka: Kunnanvirasto, Vinkkilä Asialista: Sivu 209 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen... 309 210

Lisätiedot

Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58

Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58 Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Maanantai 31.01.2011 klo 17.00 19.58 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55

KIHNIÖN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014. 20.05.2014 klo 17.00 18.55 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 4 / 2014 Perusturvalautakunta Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 20.05.2014 klo 17.00 18.55 Terveys- ja palvelukeskuksen kokoushuone Kärkelä Pilvi Aittoniemi Helena Haveri

Lisätiedot

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat

Maanantai klo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Muut esille tulevat asiat KOKOUSKUTSU LUHANGAN KUNTA 2 /2014 Kaavatoimikunta Kokousaika Maanantai 3.2.2014 klo 16.00 Kokouspaikka Käsiteltävät asiat 6 7 8 9 sivu 7 7 8 9 Kunnantalo Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Valitaan

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA

KIVIJÄRVEN KUNTA ESITYSLISTA ESITYSLISTA Kokousnumero 8/2016 Aika Ke klo 18.00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone ASIALISTA Keskiviikkona Kunnanhallituksen kokoushuone Nro 8/2016 ASIA LIITE 62 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009. Sivistyslautakunta ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3/2009 Sivistyslautakunta 24.03.2009 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 24.03.2009 klo 18.00 18.50 Kunnanviraston kokoushuone Räsänen Jesse Jokioja

Lisätiedot

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet:

MERIJÄRVEN KUNTA TEKNINEN LAUTAKUNTA 10.02.2015 1/2015. Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: PÖYTÄKIRJA KOKOUSAIKA Tiistai 10.02.2015 klo 19.00 20.30 KOKOUSPAIKKA Kunnantoimisto Jäsenet: Paikalla: Varajäsenet: Saukko Hannu pj. Pudas Jaana Klasila Kauko vpj. x Lahti Kari Nivala Liisa Keskikorpi

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012. Sivistyslautakunta 17.01.2012 1. Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012. Sivistyslautakunta 17.01.2012 1. Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 1/2012 Sivistyslautakunta 17.01.2012 1 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et Tiistai 17.01.2012 klo 18.00 18.40 Puumilan Taitotalo Inkinen Anneli Räsänen Jesse

Lisätiedot

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja

Matti Pahkala kunnanhallituksen puheenjohtaja Viranomainen KOKOUSKUTSU Pyhäjoen kunta 20/2011 Kunnanhallitus Kokousaika Kokouspaikka Käsiteltävät asiat Keskiviikkona 16.11.2011 klo 16.55 Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 2. 3. 4. Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka

Hannu Rantala Juhani Heikkilä Reetta Hulmi Jukka Männistö Teuvo Sulin Liisa Yski. Pirjo Kotiranta. Esittelijä-sihteeri Pertti Ollikka Viranomainen No 2//2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Tekninen lautakunta Sivu 16 KOKOUSAIKA 16.4.2014 klo 17.00-18.25 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanviraston

Lisätiedot

Maanantai klo

Maanantai klo Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 18/2012 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Maanantai 10.12.2012 klo 17.00 18.45 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Keskiviikko klo Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Keskiviikko klo Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA 3/2011 TUUSNIEMEN KUNTA Tarkastuslautakunta 2009-2012 KOKOUSAIKA Keskiviikko 13.4.2011 klo 9.00 16.11 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi

Lisätiedot

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12

Kunnanvirasto 20.3.2014 klo 9-12 Viranomainen No 2/2014 KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivistyslautakunta Sivu 22 KOKOUSAIKA Keskiviikko 12.3.2014 18.00 19.15 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana) Kunnanvirasto,

Lisätiedot

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82

LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 LEMIN KUNTA Pöytäkirja Sivu 82 Tekninen lautakunta Nro 8/2012 KOKOUSAIKA Torstaina 1.11.2012 klo 18.00 20.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (Ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) Kunnantalo,

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 3 Tekninen lautakunta 6.3.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 6.3.2014 klo 16.30 17.55 Kunnanviraston kokoushuone Petteri Wiinamäki Päivi Heinilä Irja Keskinen

Lisätiedot

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8

KIHNIÖN KUNTA ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 ESITYSLISTA / KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 8 Tekninen lautakunta 26.6.2014 Kokousaika Kokouspaikka Saapuvilla olleet et 26.6.2014 klo 16.00 18.00 Pyhäniemi Petteri Wiinamäki Satu Hoffren Irja Keskinen Toni Aho

Lisätiedot