Tulosta ja säilytä kopio näistä ehdoista ja edellytyksistä myöhempää käyttöä varten.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Tulosta ja säilytä kopio näistä ehdoista ja edellytyksistä myöhempää käyttöä varten."

Transkriptio

1 Ehdot & edellytykset Myynnin ehdot ja edellytykset Lue nämä ehdot ja edellytykset huolellisesti. Sinun tulee ymmärtää, että lähettäessäsi elektroniikkalaitteesi suostut sitoutumaan näihin ehtoihin ja edellytyksiin sekä käyttöehtoihimme. Tulosta ja säilytä kopio näistä ehdoista ja edellytyksistä myöhempää käyttöä varten. 1. Näiden ehtojen ja edellytysten soveltaminen Näissä ehdoissa ja edellytyksissä ( Ehdot ), seuraavat tiedot auttavat sinua ymmärtämään käytettyjä tarkoituksia: 1. Elektroniikkalaitteet ja laite tarkoittavat elektroniikkalaitetta, jonka haluat myydä meille yhdenmukaisesti näiden ehtojen kanssa. Se ei sisällä SIM-kortteja eikä niitä tule lähettää. emc europea ei voida pitää vastuussa, jos SIM-kortteja on jätetty elektroniikkalaitteisiin. Kaikki laitteisiin jätetyt SIM-kortit tuhotaan. 2. Jätteiden siirtoilmoitus on sertifioitu asiakirja, jolla varmistetaan, että elektroniikkalaite on yhdenmukainen WEEE-direktiivin kanssa ja taataan, että emc europe ottaa täyden vastuun laitteen omistuksesta. 3. me/meitä/meidän... tarkoittaa emc europe; 4. sinä/sinun... tarkoittaa sinua, henkilöä/yritystä, joka lähettää elektroniikkalaitteen. Näitä ehtoja sovelletaan aina, kun lähetät meille elektroniikkalaitteen, mikä merkitsee, että hyväksyt nämä ehdot. 1. Voimme muuttaa näitä ehtoja aika ajoin ja pyytää sinua tarkastamaan ehdot ennen tavaraerän noutoa. 2. Kun käytät verkkosivujamme, voimme kerätä tietoja sinusta ja vierailustasi sivustollemme. Selitämme kuinka me käytämme tätä tietoa yksityisyysmenettelyissämme, jotka ovat myös nähtävissä verkkosivuilla olevan linkin kautta. Nämä ehdot sisältävät yksityisyysmenettelyt, verkkosivujen käyttöehdot ja FAQS, jotka muodostavat yhdessä välillämme olevan sopimuksen. 2. Tietoa meistä Elektroniikkalaitteiden myynnistä ja kierrätyksestä huolehtii emc europe, Englannissa yritysnumerolla rekisteröity yritys, jonka rekisteröity toimipaikka on Environmental Mobile Control Ltd, 1 Wood Street, Lontoo, EC2V 7WS ja arvonlisätunniste on GB Käytämme kauppanimeä emc europe ja liiketoimintapisteemme osoite on The Derby Turn Building, Derby Road, Burton on Trent, Staffordshire, DE14 1RS.

2 3. Sopimuksen muodostaminen välillämme 1. Sinulla tulee olla valtuudet liiketoimiin, joiden pohjalta elektroniikkalaitteet lähetetään meille. 2. Elektroniikkalaitteiden omistus ja riski siirtyvät meille vasta, kun olet hyväksynyt hintaarviomme suullisesti tai kirjallisesti yhdenmukaisesti näiden ehtojen kanssa. Jätteiden siirtoilmoitus lähetetään sinulle tämän jälkeen allekirjoitettavaksi ja palautettavaksi. 3. Et voi siirtää, varata, säilyttää tai muutoin luovuttaa sopimusta tai mitään siihen liittyviä oikeuksiasi tai velvollisuuksiasi ilman kirjallista hyväksyntäämme. 4. Voimme siirtää, määrätä, teettää alihankkijalla tai muutoin luovuttaa sopimukseen tai siihen liittyviä oikeuksia tai velvollisuuksia milloin tahansa sopimuksen keston aikana. 4. Laitteiden pakkaaminen 1. On erittäin suositeltavaa pakata elektroniikkalaitteet turvallisesti ennen lähetystä vahinkojen vaaran minimoimiseksi. Alla olevan kohdan 6 mukaisesti voimme arvioida elektroniikkalaitteen ainoastaan siinä kunnossa, jossa sen saamme. Jos tarvitset pakkaamiseen liittyviä ohjeita, ota yhteyttä henkilökohtaiseen yhteyspäällikköösi. 5. Elektroniikkalaitteiden toimittaminen meille 1. emc europe huolehtii tavaroiden noutamisesta ja toimittaa lähetystarran, joka kiinnitetään pakettiin, jossa elektroniikkalaitteet lähetetään. emc europe tai kolmannen osapuolen kuljetusliike huolehtii noutamisesta ennakkoon sovitulla tavalla ilmaiseksi. Noutaminen tapahtuu sovitusta noutopisteestä maanantain ja perjantain välillä yleisiä vapaapäiviä lukuun ottamatta. Muina aikoina suoritettava nouto voidaan järjestää erikoisnoutona. 6. Vahingoittunut elektroniikkalaite 1. Arvioimme elektroniikkalaitteen siinä kunnossa, jossa sen saamme, eikä meitä voida pitää vastuussa kuljetuksen aikana tapahtuneista vahingoista. Samalla tavoin, jos vastaanottamamme laite on vahingoittunut, otamme vahingoittumisen huomioon arvioinnissamme (luokitusmenettelymme pohjalta) ja ilmoitamme asiasta sinulle. 7. Tietoturva 1. Jos vain teknisesti mahdollista, kannettaviin viestintälaitteisiin ja niihin liittyviin laitteisiin tallennetut tiedot poistetaan tai tyhjennetään asiakkaan pyynnöstä turvallisesti valmistajan ohjeiden mukaisesti tai kolmannen osapuolen tietojenpuhdistuspalveluita käyttämällä.

3 2. Varmista, että poistat kaikki SIM-kortit ennen kuin lähetät meille elektroniikkalaitteita. Meitä ei voida pitää vastuussa, jos SIM-kortti lähetetään puhelimen kanssa, eikä meiltä voida periä siitä aiheutuneita kuluja. Olet itse vastuussa kyseisistä kuluista. Mitään vastaanottamiamme SIM-kortteja, muistikortteja tai muita tallennusvälineitä ei palauteta, vaan niistä joko hävitetään tiedot vakio-tietojenhävitys menetelmällä tai missä tietojen hävitys ei ole mahdollista, ne tuhotaan. Emme ota vastuuta mistään tiedoista, jotka ovat SIM-korteilla, muistikorteilla tai muilla tallennuslaitteilla (olivat ne sitten henkilökohtaisia tietoja, tekstiviestejä, kuvia, pelejä, musiikkitiedostoja tai muita tietoja ( Tiedot )) 3. Muista, että lähettäessä elektroniikkalaitteesi meille sitoudut vapauttamaan meidät kaikista vaatimuksista, menetyksistä ja vahingoista laitteeseen, siihen tallennettuihin tai sisältyviin tietoihin tai mihin tahansa muuhun laitteiden kanssa käytettävään välineeseen liittyen (riippumatta siitä ovatko ne henkilökohtaisia tietoja, tekstiviestejä, kuvia, pelejä, musiikkitiedostoja tai muita tietoja ( Tiedot )). Emme ota mitään vastuuta liittyen tällaisten tietojen turvallisuuteen, suojaukseen, luottamuksellisuuteen tai käyttöön liittyen ennen elektroniikkalaitteiden vastaanottamista liiketoimintatiloihimme osoitteeseen, joka on mainittu kohdassa 2 tietoa meistä. 4. Ellette te asiakkaana määrää toisin, puhelimet joista emme voi poistaa tietoja, luokitellaan laitteiksi joita emme voi korjata(ber) ja ne voidaan toimittaa edelleen varaosiksi tai korjauksiin/uudelleen käyttöön. 5. Laitteet joilla ei katsota olevan minkäänlaista kaupallista arvoa, toimitetaan eteenpäin WEEE-valtuutetulle kierrätys yritykselle, joka jalostaa ne osiksi, mukaanlukien metallit ja muovit. 8. Elektroniikkalaitteen luokitus ja arvioiminen 1. Prosessoimme, luokittelemme ja testaamme kaikki vastaanotetut laitteet. Tämän pohjalta määritämme arvon, jonka jälkeen sinua pyydetään hyväksymään arvon määritys ja palauttamaan toimittamamme jätteen siirtoilmoituksen allekirjoitettuna. 2. Huomautus: Olet vastuussa päätelaitteeseen/sim-korttiin liittyvän sopimuksen päättämisestä. Emme ole vastuussa mistään puhelukuluista ennen puhelimesi saapumista tai sen jälkeen, emmekä mistään muista olosuhteista johtuvista puhelukuluista. 9. Varastetut ja lukitut matkapuhelimet 1. Tuemme ja noudatamme sisäasianministeriön (Home Office) ja kansallisen matkapuhelinten rikosyksikön (National Mobile Phone Crime Unit) asettamia menettelytapoja varmistaaksemme, että varastettuja ja lukittuja puhelimia ei kierrätetä. Tarkastamme kaikkien annettujen tilausten IMEI-numerot CheckMEND'in kautta varmistaaksemme, että meille ei myydä lukittuja tai varastettuja puhelimia. Epäilyttävät puhelimet pidetään karanteenissa 28 päivän ajan, ja jos niitä ei vaadita takaisin tämän määritetyn ajan kuluessa, niistä tulee emc europe:n omaisuutta.

4 Jos tällaisia asioita tulee tietoomme missä tahansa vaiheessa, meillä on oikeus pidättää/peruuttaa maksu näistä laitteista ja sinun on sitouduttava tekemään yhteistyötä meidän tai viranomaisten kanssa, jos niin pyydämme. 10. Arvo ja maksu 1. Pyrimme antamaan sinulle arvion 24 tunnin sisällä tavaroiden vastaanottamisesta. 2. Elektroniikkalaitteiden mittaamiseen käytettävät kriteerit perustuvat useisiin eri tekijöihin mukaan lukien muutokset markkina-arvossa, toiminnassa ja luokituksessa. Voimme muuttaa tapaa jolla arvioimme elektroniikkalaitteita milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Kun arvo on ilmoitettu, sinun on vahvistettava sen hyväksyminen 5 työpäivän kuluessa. Jos emme saa vastausta määritetyn ajan kuluessa, emc europe katsoo järkeväksi olettaa, että arvio on hyväksytty, ja että laitteiden omistusoikeus siirtyy yhdenmukaisesti parhaiden käytäntöjemme kanssa. Jos 5 päivän aikarajan jälkeen laitteet halutaan jostain syystä palautettaviksi, meillä on oikeus korvata laitteet vastaavilla laitteilla, varastotilanteemme mukaan. Arvioon voi tulla muutoksia yllä mainitun 5 päivän jakson jälkeen. 3. Sinulla on oikeus kieltäytyä hyväksymästä arviota. Jos arviosta ei päästä yhteisymmärrykseen, emc europe maksaa kaikki arviointi- ja noutokustannukset ja elektroniikkalaitteesi palautetaan sinulle ilmaiseksi. 4. Maksuja ei lähetetä ennen kuin vastaanotamme elektroniikkalaitteesi. Maksu tehdään tilausmenettelyssä valitsemasi vaihtoehdon mukaan. Suositeltu maksutapa on BACS. 5. Vakioehtomme ovat 30 päivää laskutuspäivästä tai allekirjoitetusta jätteen siirtoilmoituksesta. Maksun prosessoiminen ja siihen kuluva aika riippuvat kolmansista osapuolista, joihin emme voi täysin vaikuttaa. Emme ole vastuussa mistään maksusuorituksen viivästymisestä kolmannen osapuolen toiminnasta tai toimimattomuudesta johtuen maksumääräyksen annettuamme. 6. Maksuihin voi myös kohdistua vahvistus- ja turvallisuustarkastuksia meidän tai kolmansien osapuolten toimesta aika ajoin. Maksut eivät ole siirrettävissä ja ne tehdään jätteen siirtoilmoituksessa ilmoitetulle maksun saajalle. Jos haluat, että maksu ohjataan hyväntekeväisyysjärjestölle, sinun on varmistettava, että sinulla on kaikki oikeat tiedot ja valtuutus. Jos maksut lähetetään postitse, ne lähetetään jätteen siirtoilmoituksessa annettuun osoitteeseen. Maksut suoritetaan antamiasi tietoja käyttäen. Sinun on varmistettava, että annat meille kaikki oikeat tiedot, mukaan lukien maksun ja tilin tiedot. Emme ole vastuussa, jos et saa maksua tai kärsit menetyksen annettujen tilitietojen virheellisyydestä johtuen. Jos sekistä tarvitaan uusi kappale johtuen myynnin yhteydessä annetuista vääristä tiedoista, olet vastuussa kaikista hallinnollisista kuluista uuden sekin saamiseksi. Summa vähennetään maksettavien summien kokonaisarvosta. Jos hallinnollisten kulujen summa on suurempi, kuin maksettava summa, sekin maksua ei suoriteta.

5 11. Yleistä 1. emc europe on täysin sitoutunut noudattamaan tietoliikennesäädöksiä ja tietosuojalakia ja se noudattaa tiukkoja menettelyjä niiden noudattamisen varmistamiseksi. Me tallennamme kaikki puhelut ja varaamme oikeuden tallentaa ja kuunnella näitä puhelutallenteita. Nämä tallenteet säilytetään järjestelmässämme 300 päivän ajan ja niitä käytetään koulutus- ja laatutarkoituksiin. 2. jos jokin oikeuslaitos tai valtuutettu viranomainen päättää, että jokin näiden ehtojen määräyksistä on epäpätevä, lainvastainen tai mahdoton toteuttaa missä tahansa laajuudessa, tämä määräys tulee toteuttaa annetussa laajuudessa jäljellä olevien ehtojen pohjalta, jotka ovat edelleen voimassa laajimmassa merkityksessään laissa hyväksytyllä tavalla. 3. Jos epäonnistumme missään vaiheessa näiden ehtojen ollessa voimassa vaatimaan sinua suorittamaan mitä tahansa velvollisuuksiasi näiden ehtojen mukaisesti, se ei tarkoita, että olemme luopuneet kyseisitä oikeuksista tai keinoista, eikä se tarkoita, että sinun ei tarvitse noudattaa kyseisiä velvollisuuksia. Jos luovumme toimenpiteistä tekemäsi virheen tapauksessa, se ei tarkoita, että automaattisesti luovumme toimenpiteistä muiden tekemiesi virheiden kohdalla. Näitä ehtoja koskeva poikkeuslupa tulee voimaan ainoastaan, jos me nimenomaisesti kirjallisesti ilmoitamme sen olevan poikkeuslupa. 4. Henkilöllä, joka ei ole näiden ehtojen osapuoli, ei ole mitään oikeuksia niitä koskien tai niihin liittyen yhdenmukaisesti (kolmansien osapuolten oikeudet) Sopimuslain 1999 kanssa. 5. Verkkosivuillamme voi olla myös linkkejä muiden yritysten verkkosivuille riippumatta siitä ovatko ne sidosyrityksiämme. Emme voi antaa mitään lupauksia siitä, että tuotteet, jotka olet ostanut kolmannen osapuolen myyjiltä verkkosivujemme kautta tai yrityksiltä, joiden verkkosivuille olemme antaneet linkin sivustollamme, ovat laadultaan tyydyttäviä, ja kieltäydymme ehdottomasti kaikista tällaisista takuista. Tämä VASTUUVAPAUSLAUSEKE ei vaikuta millään tavalla oikeuksiisi kolmannen osapuolen myyjää vastaan. 6. Kaikki antamasi ilmoitukset on lähetettävä osoitteeseen emc europe, The Derby Turn Building, Derby Road, Burton on Trent, Staffordshire, DE14 1RS or Ilmoitus katsotaan vastaanotetuksi ja kunnolla käsitellyksi 2 työpäivän kuluttua sähköpostin lähettämisestä ja 5 työpäivän kuluttua kirjeen postittamisesta. Vaatimusten tapauksessa riittää kirjeen tapauksessa, että kirje on varustettu oikealla osoitteella ja postimerkillä, ja että se on postitettu, ja sähköpostin tapauksessa, että kyseinen sähköposti lähetettiin annettuun vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen. 7. Nämä ehdot ja mikä tahansa asiakirja, johon niissä nimenomaisesti viitataan muodostavat kokonaisuudessaan välillämme olevan sopimuksen minkä tahansa sopimuksen aihealueeseen liittyen ja ne ovat ensisijaisia kaikkiin aikaisempiin välillämme tehtyihin suullisiin tai kirjallisiin sopimuksiin, yhteisymmärryksiin tai järjestelyihin. 8. Näitä ehtoja ohjataan Englannin lakien mukaisesti ja molemmat osapuolet hyväksyvät Englannin tuomioistuinten ei-yksinomaisen tuomiovallan. 9. Ota huomioon, että meillä on mahdollisuus pidättää mitä tahansa tietoja, jotka annat emc europen verkkosivuilla ja kyselyosiossa. Tällaisia yhteystietoja ja muita tietoja

6 voidaan käyttää, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä vastataksemme kysymyksiisi ja parantaaksemme toimintojamme. Ilmoitus: lue nämä ehdot & edellytykset huolellisesti ennen kuin annat elektroniikkalaitteitasi emc europen arvioitavaksi. Sinun on ymmärrettävä, että laittamalla elektroniikkalaitteesi myytäväksi emc europelle, nämä ehdot & edellytykset sitovat sinua. Tulosta ja säilytä kopio näistä ehdoista ja edellytyksistä myöhempää käyttöä varten. Jos et hyväksy näitä ehtoja & edellytyksiä, et voi antaa elektroniikkalaitteitasi kierrätettäviksi emc europen kautta.

Yleiset Sopimusehdot. 1. Tietoja Meistä, edustajistamme ja Yleisistä Sopimusehdoista

Yleiset Sopimusehdot. 1. Tietoja Meistä, edustajistamme ja Yleisistä Sopimusehdoista Yleiset Sopimusehdot Tämä verkkosivu yhdessä siinä mainittujen dokumenttien kanssa muodostaa yleiset sopimusehdot (jäljempänä, Yleiset Sopimusehdot ). Toimitamme verkkopalveluissamme www.zalando.fi sekäwww.emeza.com

Lisätiedot

Paalulaskutus käyttöehdot

Paalulaskutus käyttöehdot Versio 11.08.2015 Sivu 1 / 6 1. Palvelujen käyttö Paalulaskutus käyttöehdot Kaikkeen Paalulaskutus-tuotteen käyttöön, tuotteen paalulaskutus.fi-osoitteessa olevan verkkosivuston käyttöön sekä minkä tahansa

Lisätiedot

fyysinen henkilökohtainen Kortti, jota voidaan käyttää online- ja offlinekorttitapahtumiin;

fyysinen henkilökohtainen Kortti, jota voidaan käyttää online- ja offlinekorttitapahtumiin; Bridgestone Prepaid MasterCard -kortin käyttöehdot Viimeksi muutettu: 23/10/2013 TÄRKEÄÄ: Lue tämä sopimus huolellisesti läpi ennen kuin otat tilisi käyttöön. Tämän sopimuksen mukaisia ehtoja ja maksuja

Lisätiedot

Yleiset ehdot PALVELU. 1. Yleistä

Yleiset ehdot PALVELU. 1. Yleistä Yleiset ehdot izettle AB, 556806-0734, ( izettle ), Kungsgatan 9, 111 43 Tukholma, tarjoaa palvelua, joka mahdollistaa tili- ja luottokorttimaksujen vastaanottamisen matkapuhelimen ja tabletin välityksellä

Lisätiedot

IDT FINANCIAL SERVICES LIMITED KÄYTTÖEHDOT. Kortti tai Pre-paid MasterCard -kortti tarkoittaa sähköistä maksukorttia, jonka olemme antaneet sinulle.

IDT FINANCIAL SERVICES LIMITED KÄYTTÖEHDOT. Kortti tai Pre-paid MasterCard -kortti tarkoittaa sähköistä maksukorttia, jonka olemme antaneet sinulle. IDT FINANCIAL SERVICES LIMITED KÄYTTÖEHDOT MÄÄRITELMÄT Sopimus tarkoittaa näitä käyttöehtoja. Saatavilla olevat varat tarkoittavat kaikkia kortillasi olevia käyttämättömiä varoja, jotka ovat käytettävissä

Lisätiedot

1.5 Jäsenliikkeellä ei ole lupaa vastaanottaa maksuja, hankkia Varmennuksia tai tilittää Maksutapahtumia tai Hyvityksiä muiden osapuolten puolesta.

1.5 Jäsenliikkeellä ei ole lupaa vastaanottaa maksuja, hankkia Varmennuksia tai tilittää Maksutapahtumia tai Hyvityksiä muiden osapuolten puolesta. Nämä ehdot ovat voimassa 3.7.2013 alkaen. 1.1 Nämä ehdot (sisältäen myös Liitteen 1 ja Liitteen 2) ( Sopimus ) koskevat Jäsenliikkeiden American Express -Kortin hyväksymistä tavaroiden ja palveluiden maksuvälineenä

Lisätiedot

Jos muu, mikä? Asema yrityksessä: Etunimet: Sukunimi: Henkilötunnus: Osoite:* Postinumero: Postitoimipaikka: Matkapuhelin: Sähköposti:**

Jos muu, mikä? Asema yrityksessä: Etunimet: Sukunimi: Henkilötunnus: Osoite:* Postinumero: Postitoimipaikka: Matkapuhelin: Sähköposti:** American Express -tilihakemus Tällä hakemuksella suosittelija saa 3 000 Membership Rewards -pistettä, kun suositeltava on ottanut kortin käyttöönsä ja tehnyt sillä ensimmäisen ostoksen. Lisäksi suositeltava

Lisätiedot

TÄRKEÄÄ TIETOA: Perehdy tähän Sopimukseen huolellisesti ennen tilisi käyttöönottoa.

TÄRKEÄÄ TIETOA: Perehdy tähän Sopimukseen huolellisesti ennen tilisi käyttöönottoa. CreditUp Prepaid korttia koskevat ehdot ja säännöt Päivitetty: 1. tammikuuta 2011 TÄRKEÄÄ TIETOA: Perehdy tähän Sopimukseen huolellisesti ennen tilisi käyttöönottoa. 1.Määritelmät ja tulkinta: Tili Korttiin

Lisätiedot

Finland Version 6.0. Kestää Ajantasaistaa 22. Syyskuu 2007 1. TIETOJA SOPIMUSEHDOISTA

Finland Version 6.0. Kestää Ajantasaistaa 22. Syyskuu 2007 1. TIETOJA SOPIMUSEHDOISTA Finland Version 6.0 Kestää Ajantasaistaa 22. Syyskuu 2007 1. TIETOJA SOPIMUSEHDOISTA 1.1. Nämä sopimusehdot soveltuvat kaikkien tuotteiden (sisältäen, mutta ei rajoittuen laitteistot ja/tai ohjelmistot)(

Lisätiedot

American Express tilihakemus Gold Card

American Express tilihakemus Gold Card tilihakemus Gold Card 521/JCP C08 M11299IA08 GC:FI 97 MGM www FYF FI Saan ensimmäisen vuoden ilman jäsenyys maksua, jon ka jälkeen veloitetaan jäsenyysmaksu 170. Liityn automaattisesti Membership Rewards

Lisätiedot

Käyttöehdot TÄRKEÄ OIKEUDELLINEN HUOMAUTUS. Johdanto. Tietoja meistä

Käyttöehdot TÄRKEÄ OIKEUDELLINEN HUOMAUTUS. Johdanto. Tietoja meistä Käyttöehdot TÄRKEÄ OIKEUDELLINEN HUOMAUTUS Johdanto Tämä oikeudellinen huomautus koskee koko varausjärjestelmän sisältöä. Lue huolellisesti nämä käyttöehdot ("käyttöehdot"), sillä varausjärjestelmää käyttämällä

Lisätiedot

LLUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT MITÄÄN DIMG-SIVUSTOA.

LLUE NÄMÄ KÄYTTÖEHDOT HUOLELLISESTI ENNEN KUIN KÄYTÄT MITÄÄN DIMG-SIVUSTOA. Käyttöehdot Tulosta Tallenna PDF Päivitetty: 2 marraskuu 2011 1. JOHDANTO Tervetuloa Club Penguiniin ("Sivusto"). Sivustoa ylläpitää ja edustaa Disney Online Studios Canada Inc. (aikaisemmin tunnettu nimellä

Lisätiedot

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT Näitä toimitusehtoja sovelletaan, kun Wippies, joka on osa Saunalahti Group Oyj:tä, tai sen kanssa samaan konserniin kuuluva yhtiö (jäljempänä Wippies, me ja niiden johdannaiset)

Lisätiedot

Samsungin yleiset ostoehdot kuluttajille (verkkokaupankäynti)

Samsungin yleiset ostoehdot kuluttajille (verkkokaupankäynti) Samsungin yleiset ostoehdot kuluttajille (verkkokaupankäynti) 2012-10-12 Näitä ehtoja ( Ostoehdot ) sovelletaan kaikkiin Samsung Electronics Nordic AB:n ( Samsung ), yritystunnus 556445-4345, Suomen arvonlisäverotunnus

Lisätiedot

Käyttöehdot. 1. Käyttäjän ja meidän välinen sopimus. Viimeksi päivitetty 10.7.2014

Käyttöehdot. 1. Käyttäjän ja meidän välinen sopimus. Viimeksi päivitetty 10.7.2014 Käyttöehdot Viimeksi päivitetty 10.7.2014 Disney Interactive tarjoaa käyttäjiensä käyttöön sivustonsa, ohjelmistonsa, sovelluksensa, sisältönsä, tuotteensa ja palvelunsa ( Disney-palvelut ), joiden tuotemerkki

Lisätiedot

KappAhl Shop Online -tilausten yleiset ostoehdot

KappAhl Shop Online -tilausten yleiset ostoehdot KappAhl Shop Online -tilausten yleiset ostoehdot YLEISTÄ YLEISET OSTOEHDOT Seuraavat yleiset ostoehdot ( Ostoehdot ) soveltuvat osoitteessa www.kappahl.com KappAhl Shop Onlinen ( Sivusto ) kautta tehtyihin

Lisätiedot

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT

WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT WIPPIES, YLEISET TOIMITUSEHDOT Näitä toimitusehtoja sovelletaan, kun Wippies, joka on osa Saunalahti Group Oyj:tä, tai sen kanssa samaan konserniin kuuluva yhtiö (jäljempänä Wippies, me ja niiden johdannaiset)

Lisätiedot

Groupon Suomen käyttöehdot

Groupon Suomen käyttöehdot Groupon Suomen käyttöehdot Tämä sivu sisältää Groupon Suomen verkkosivun ja tarjoamiemme palvelujen käyttöehdot. 1. Perustietoja Näistä käyttöehdoista 1.1. Mikä tämä asiakirja on ja kuka me olemme: Luet

Lisätiedot

OSTO- JA JÄSENEHDOT 1. OSAPUOLET

OSTO- JA JÄSENEHDOT 1. OSAPUOLET OSTO- JA JÄSENEHDOT 1. OSAPUOLET 1.1 Olette ostanut Pisteenne Myyjältä, ja Ostosopimuksenne on tehty Myyjän kanssa. Tiedot Myyjästä on annettu Ostosopimuksessa. Hankintanne on myös näiden Osto- ja jäsenehtojen

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Travelstartin Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Travelstart, me, Travelstart.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot

BLACKBERRY-LOPPUKÄYTTÄJÄOHJELMISTON LISENSSISOPIMUS LUE TÄMÄ ASIAKIRJA HUOLELLISESTI ENNEN OHJELMISTON ASENTAMISTA TAI KÄYTTÖÄ.

BLACKBERRY-LOPPUKÄYTTÄJÄOHJELMISTON LISENSSISOPIMUS LUE TÄMÄ ASIAKIRJA HUOLELLISESTI ENNEN OHJELMISTON ASENTAMISTA TAI KÄYTTÖÄ. BLACKBERRY-LOPPUKÄYTTÄJÄOHJELMISTON LISENSSISOPIMUS LUE TÄMÄ ASIAKIRJA HUOLELLISESTI ENNEN OHJELMISTON ASENTAMISTA TAI KÄYTTÖÄ. Tällä sopimuksella myönnetään ohjelmiston käyttöoikeus asiakkaalle, ja se

Lisätiedot

aszf_fi Banknote.hu Yleisehdot

aszf_fi Banknote.hu Yleisehdot Banknote.hu aszf_fi Yleisehdot Tässä asiakirjassa ei jätetty, tehdään sähköisessä muodossa, ei katsota kirjallisen sopimuksen, on muotoiltu unkari, ei viitata käytännesäännöt. Jos kysymyksiä, jotka liittyvät

Lisätiedot

1 SOPIMUSOSAPUOLET JA VOIMAANTULO

1 SOPIMUSOSAPUOLET JA VOIMAANTULO 1 SOPIMUSOSAPUOLET JA VOIMAANTULO 1.1 Näitä yleisiä toimitusehtoja ( Yleiset Toimitusehdot ) sovelletaan osana sopimuksia ( Sopimus ), joilla Oy Capnova Ltd ( Toimittaja tai Palveluntarjoaja ) toimittaa

Lisätiedot

BudJetin erityisehdot

BudJetin erityisehdot BudJetin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (BudJet, me, Budjet.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin. Edellytämme,

Lisätiedot

TravelPartner erityisehdot

TravelPartner erityisehdot TravelPartner erityisehdot TravelPartnerin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (TravelPartner, me, TravelPartner.fi)

Lisätiedot

Supersaverin erityisehdot

Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Supersaverin erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Supersaver, me, Supersaver.fi) ostettuihin

Lisätiedot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot

Matkaehdot. Seat24 Erityisehdot Matkaehdot Seat24 Erityisehdot Kaikki kauttamme saatavilla olevfat tuotteet ja palvelut Nämä matkaehdot soveltuvat kaikkiin SRG Finland Oy:ltä (Seat24, me, Seat24.fi) ostettuihin tuotteisiin ja palveluihin.

Lisätiedot