Aja edellä. Varmasti.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aja edellä. Varmasti."

Transkriptio

1 PÖRHÖN AUTOLIIKE OY Aja edellä. Varmasti. 100% PÖRHÖ

2 Voiko autosi olla huollon jälkeen jopa parempi kuin se oli uutena? Huoltokäynnin yhteydessä tarkistamme kohdistuuko autoon mahdollisia valmistajan kustantamia laadunparannustoimenpiteitä, kuten ohjainlaite- tai muiden osien päivityksiä uusimpaan versioon. Samalla saat liikkumisturvapalvelun seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka. Alkuperäisillä varaosilla ja -lisävarusteilla sekä työllä on kahden vuoden takuu! TERVETULOA P Ö R H Ö L L E! Lehden hinnat ja tarjoukset voimassa asti. Tarkista hinnat myyjältä.

3 PÄÄKIRJOITUS MUUTTUMISTAHTI ON KIIVAS Kädessäsi on ensimmäinen Pörhön Autoliikkeen jälkimarkkinointilehti. Mitä tämä ihmeellinen sana jälkimarkkinointi itse asiassa pitää sisällään? Jälkimarkkinointi on sitä kaikkea, millä yhdessä pidämme autosi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Se on vaikkapa lampun vaihto, renkaiden kausivaihdot tai huonon onnen sattuessa korikorjaus! Näistä esimerkeistä voit päätellä, miten laaja kokonaisuus jälkimarkkinointi onkaan. Tämä lehti syntyi tarpeesta tuoda jälkimarkkinoinnin koko tarjonta lähemmäksi teitä, Arvoisat asiakkaamme. Pekka Mustonen Pörhön Autoliike Oy Konsernin jälkimarkkinointipäällikkö Muuttumistahti autoalalla on kiivas. Jälkimarkkinointi, jonka yksi osa ovat myös erilaiset huollot, on yhä tiukempien vaatimusten edessä. Päämiestemme merkkikohtainen koulutus on tiukkaa puuhaa ja kysyy kosolti aikaa ja varoja. Tahtia kiivastutatte myös te, Hyvät asiakkaamme, vaatimustasonne on viime vuosina noussut kovasti, mutta siitä me pidämme! Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. jota vaalimme ja kehitämme voimakkaasti. Lähtökohtamme on, että me olemme asiakkaan paras yhteistyökumppani. Tutustu tähän lehteemme huolellisesti, se kannattaa. Löydät sen sivuilta moninaisia tuotetarjouksia, mutta myöskin autoiluasi helpottava maksuetu jolla saat joustoa maksuaikaan ja -tapaan. Kevään 2014 aikana avaamme uuden ja laajan autoilijan tavaratalon! Se toimii internetissä, josta tilaaminen on helppoa, samoin maksaminen, koska asiakas voi tehdä kaiken kotoa käsin. Valikoima tulee käsittämään autoilua ja siihen liittyviä hankintamahdollisuuksia kerrassaan nimikkeen verran! Pörhön Autoliike Oy toimii kahdeksalla paikkakunnalla täyden palvelun periaatteella. Lähitulevaisuudessa avautuvat nettipalvelut helpottavat kanssakäymistämme autoasioissa.

4 Sinä ajat. Me huolehdimme. Varaudu yllättäviin tilanteisiin. Etujarrupalojen vaihto 149 * Passat (ei 3,6 V6) 5 MAKSUEDULLA /kk A L K A E N Das Auto. *Suositushinta, kampanja voimassa saakka.

5 TÄYDESSÄ LAAJUUDESSAAN NIMIKKEEN SUURMYYMÄLÄ PÖRHÖN NETTIKAUPPA TULEE Valtava määrä mitä erilaisimpia vääntöjä ja virityksiä on pitänyt huomioida ja laittaa kuntoon, mutta nyt vihdoin näyttää siltä, että saamme Pörhö-Nettikaupan vuoden vaihteen jälkeen auki. Aloitamme sikäli rajatusti, että tarjolla on runsas valikoima lisävarusteita eri merkkeihimme tässä jouluruuhkassa, mutta talven ja kevään mittaan asia laajentuu nimikkeen laajuiseksi, kertoo konsernin jälkimarkkinointipäällikkö Pekka Mustonen Pörhön Autoliike Oy:stä. - Nettikauppa sinänsä ei ole uusi idea ja mitä tulee ei alkuperäisiin tuotteisiin, kilpailua löytyy laajasti. Sen sijaan olemme aivan ensimmäisten joukossa ellei peräti ensimmäinen autoalan liike koko maassa, joka tarjoaa valikoimassaan edustamiinsa merkkeihin liittyviä alkuperäistuotteita täydellä valikoimalla. Se on merkittävä seikka, jota asiakkaat varmasti arvostavat, Mustonen jatkaa. Pekka Mustonen muistuttaa, että suoranaista hullunhalpakauppaa ei olla synnyttämässä, mutta edullisia merkkituotehankintoja voi jatkossa tehdä Pörhö Nettikaupassa. - Totta kai meillekin tulee erilaisia eriä ja muita, jotka myydään kuluttajille hyvinkin edullisesti, mutta tärkeintä on, että edustamiemme automerkkien alkuperäistavaraa ja korkean brändin muita tuotteita saa normaalia edullisemmin. Maksutapoja tulee Pekka Mustosen mukaan käyttöön monia erilaisia. toteutetaan vaikkapa postin, Matkahuollon sekä eri kuljetusyritysten kanssa. Samat maksuvaihtoehdot toimivat kaikkialla maailmassa, joten sekään ei rajoita kauppaa. Myös käteiskauppaa tullaan harjoittamaan vaikka nettikaupasta onkin kyse. Venäjällä, minne tulemme myös suuntaamaan mainontaa ja markkinointia, on hyvin yleistä, että kuriiri soittaa ovikelloa ja luovuttaa mukanaan tuomansa, tilatut Pörhö-tavarat vasta, kun ruplat on luettu kuriirin edustajan käteen. Ja tarvittaessa samoin toimitaan ihan missä vaan, Suomessakin. Maailma on yhä monipuolisempi, Mustonen toteaa. Pörhö Nettikauppa siis avautuu aivan lähiaikoina. Teet valinnat kotona, mutta muuten kauppatapahtuma on varma, selkeä ja reilu ihan kuin varaosatiskillä asioisit! - Luonnollisesti erilaiset maksukortit ovat nettikaupassa ykkösasemassa, mutta kotimaassa käyttöön tulee muun muassa erilaiset jälkivaatimusvaihtoehdot, joita varmasti Konsernin jälkimarkkinointipäällikkö Pekka Mustonen

6 Transport-paketti svh 390 Tavaratilamatto Puskurisuoja Taakkatelineet 11 MAKSUEDULLA /kk A L K A E N Das Auto.

7 PÖRHÖN MAKSUETU JOUSTOA MAKSUAIKAAN JA -TAPAAN Ostos kk-hinta alk. 100,- 6,-/kk Pörhö-konserni tarjoaa monipuolisen palveluvalikoiman huollon asiakkaillemme, Pörhön Maksuetu-palvelu on uusin. Uuden Pörhön Maksuetu -palvelun myötä asiakas voi maksaa autonsa huoltoja, korjauksia, varaosia, varusteita ja tarvikkeita - ja saada ostoksistaan laskun mukaansa sen sijaan, että maksaisi heti myymälässä. Laskulle saa aina 14 päivän korottoman ja kuluttoman maksuajan. Laskun erääntyessä sen voi maksaa kokonaan pois, tai halutessaan valita maksamisen 36 kk:n maksuerissä. Laskun voi pyytää euron ostoista. Laskulle myynnin vaatimuksena on 20 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Asiakas saa luottopäätöksen nopeasti ja vaivatta jo autoa huoltoon tuotaessa. Lasku/osamaksuostotapahtumasta allekirjoitetaan asiakassopimus jolla hyväksytään itse laskutustapahtuma ja mahdollisesti asiakkaan myöhemmin valitseman osamaksun ehdot. Osamaksulle siirtyneistä laskuista maksetaan kuukausittain minimieränä 1/36-osa laskun loppusummasta tai jokin muu asiakkaan haluama suurempi summa. Loppuvelan voi maksaa milloin tahansa kuluitta pois ilman eri ilmoitusta. Osamaksun tilihoitomaksu on 2,95 kuukaudessa ja korko 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa nimellistä 19,2% vuosikorkoa. Palvelu tuotetaan yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa. Tutustu lisää Pörhön Maksuetuun nettisivuillamme tai kysy huollon ammattilaisiltamme. 500,- 17,-/kk 750,- 24,-/kk 1 000,- 31,-/kk 1 250,- 38,-/kk 1 500,- 45,-/kk 1 750,- 52,-/kk 2 000,- 59,-/kk 2 250,- 65,-/kk 2 500,- 72,-/kk 2 750,- 79,-/kk 3 000,- 86,-/kk Jälkimarkkinointipäällikkö Pekka Mustonen: Meille voit aina tuoda autosi huoltoon ja saat sen kätevästi myös ulos; saat laskun mukaasi ja laskulle aina pari viikkoa korotonta maksuaikaa. Laskun eräännyttyä saat vielä automaattisesti option maksaa laskun maksuerissä. Huoltopäällikkö Ari Holappa: Kun auton huoltovalo syttyy tai muuten tulee korjaustarvetta, se ei yleensä katso aikaa eikä paikkaa. Kunnon auto silti ansaitsee arvoisensa huollon koulutettujen asiantuntijoiden käsissä. Nyt huollon, korjauksen, rengashankintojen jne. ajankohtaa ei välttämättä tarvitse miettiä. Voit aina tuoda autosi meille huoltoon ja annamme sinulle huoltolaskun mukaan. Huollon tai korjauksen yhteydessä huomattujen kohteiden korjaus on usein edullisempaa, kun työn osuus on jo melkein tehty. Tarvitaan vain lupa lisätöille ja osille. Kustannusarvion hinnan nousu ratkaistaan helposti tarjoamalla laskua tai jakamalla hinnannousu 36 kuukausierään, jolloin kenenkään ei kannata jättää tai siirtää tarpeellisten huoltotöiden teettämistä kustannusarvion muuttumisen takia.

8 NISSAN HYÖTYHUOLTO 139 Vaikka Nissanillasi on jo takana hieman enemmän vuosia, on tärkeää huollattaa se säännöllisesti valtuutetussa Nissan-huollossa. Nyt yli 5-vuotiaille Nissaneille on kehitetty Nissan Hyötyhuolto, jossa tarkistetaan kaikki tärkeät osat sekä vaihdetaan moottoriöljy ja öljynsuodatin. Ja samalla saat leiman huoltokirjaan. KARI HEINONEN ON NISSAN-NEUVOJA 2012 Kari Heinonen, 49, on Oulun Tekun käynyt autoteknikko ja tullut Pörhön palvelukseen v Nissan Europe Nordic palkitsi Heinosen Best Service Advisor 2012 maininnalla ja kunniakirjalla. - Minä nyt satuin saamaan tämän kunniakirjan, mutta se kuuluu ehdottomasti koko Oulun Nissan huollon porukalle, minä olen vain yksi osatekijä kokonaisuudessa. Selvittelimme porukalla taannoin Nissanin käynnistyvyyteen liittyvää ongelmaa. Kun kaikki laittoivat omaa tietoaan ja kokemustaan pottiin niin sieltä se löytyi ajatus, jonka välitimme maahantuojan kautta tehtaalle ja autoimme osaltamme ongelman ratkaisun löytymisessä. Yhteistyö on voimaa, huoltoneuvoja Kari Heinonen korostaa. - Nissan-autoilijat ovat erittäin merkkiuskollista väkeä, joilla useilla on ajossa jo ties monesko Nissan peräkkäin. Nissanin huippuluokan luotettavuus on yksi tekijä, miksi Nissanin omistajat pysyvät merkissä vuodesta toiseen. Asiakas on leiväntuoja, tämä pitää olla joka hetki kirkkaana mielessä, Heinonen korostaa. Nissan hyötyhuolto sisältää: Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon Jarrujen tarkastuksen dynamometrilaitteistolla Kytkimen toiminnan tarkastuksen Ohjauksen vuototarkastuksen Jarrunesteen vesipitoisuuden mittauksen Jäähdytysnesteen tason tarkistamisen ja pakkaskestävyyden mittauksen Akkutestin Tuulilasin ja tuulilasinpesimen tarkastuksen Tuulilasinpyyhkijöiden kuntotarkastuksen Ajovalojen toiminnan ja suuntauksen tarkistuksen Renkaiden ilmanpaineen ja kulutuspintojen mittauksen Pakoputken ripustuksien ja kunto- sekä vuototarkastuksen Jousituksen ja voimansiirron toiminnan tarkastuksen, kiinnityksien ja nivelten kuntotarkastuksen Iskunvaimentimien kiinnityksen ja toiminnan tarkastuksen sekä vuototarkastuksen Lukkosylinterien ja saranoiden voitelun Vapaa-aikanaan Kari Heinonen ajelee kesällä moottoripyöräretkillä, mutta istahtaa silloin tällöin myöskin kartturiksi ystävänsä ralliautoon.

9 Numero sen kertoo. Mobil 1. Täyssynteettinen Mobil 1 ESP Formula 5W-30 auttaa pidentämään dieselmoottorin hiukkassuodattimen ja bensiinimoottorin katalysaattorin käyttöikää, sekä säilyttämään niiden puhdistustehon. Pörhön Autoliike suosittelee! TM

10 Styling-paketti uuteen Golf Variantiin. Lisää tyylikkyyttä autollesi. Korosta autosi hienoja yksityiskohtia ja tyylikkyyttä Styling-paketilla. Styling-paketti svh 630 Premium tekstiilimatot Kynnyssuojat Venttiilihatut Poljinpinnat Krominen pakoputkenpää Kromilista takaluukkuun 18 MAKSUEDULLA /kk A L K A E N Das Auto.

11 CUP TPMS -JÄRJESTELMÄ AUTOOSI Uusissa jälkeen tyyppihyväksytyissä automalleissa pitää olla vakiovarusteena rengaspainevalvonta. Kaikissa ensi kertaa käyttöönotettavissa henkilöautoissa rengaspainevalvonta on oltava lähtien. Pörhön Autoliikkeestä voit vaivattomasti hankkia kaikkiin autoihin, joissa on renkaanpaineen valvonta TPMS tunnistimilla. Muistathan hankkia tunnistimet myös talvirenkaille. Lehdestä löytyy talvirengastarjouksemme, joihin saat meiltä helposti tilattua myös tunnistimet. Tilaa Pörhöltä tai osta nettikaupasta. Cup-sarja esimerkiksi 4 talvirenkaaseen asennettuna 580 tai maksuedulla alkaen 17 /kk.

12 Aurinkolasit. Hopean väriset metallisankaiset aurinkolasit vihreillä linsseillä. 364,62 S-Line t-paita. 100% puuvillaa. Koot S-XXXL. 33,60 S-Line fleece-takki. Sporttinen fleece-takki miehille. Koot S-XXXL. 91,40 ipad-suojakotelo. 49,40 Audi R8 espresso kupit. Pakkaus sisältää 2 kuppia ja lautasta. 43,35 Muki. 37,30 Taskuveitsi. Ruostumatonta terästä mustalla paneelilla. Toiminnot: LED-valo, veitsi, sakset, pullonavaaja, ruuvimeisseli, pinsetit, hammastikku ja kuulakärkikynä. 56,45 Audi Heritage Collection. Retroa Audi-faneille! Tyylikäs keinonahkainen olkalaukku ja samaan väritykseen sopiva lippalakki kruunaavat kokonaisuuden. Heritage olkalaukku 43,60 Heritage sporttilaukku 61,00 Heritage lippalakki 24,60 Miesten lompakko. Materiaali korkealaatuista nappanahkaa. Isot taskut seteleille ja kolikoille. 10 korttitaskua. 109,89 Kello 65,53 Avaimenperä 28,23 Avaimenperä 7,45 Metallikulho hedelmille ja makeisille. Kulho on valmistettu valkoisesta pulverimaalatusta metallista, jota voi muovata itse. Iso (halkaisija 42cm) 85,99 Pieni (halkaisija 22cm) 43,60

13 Audi kassikoukut sedan-malleihin. Esiin käännettävä kassikoukku tavaratilan kattoon. Mallikohtaiset kiinnitystarvikkeet yhden koukun kiinnittämiseen: A3 sedan, A4 sedan, A5 coup, A6 sedan, A8 sedan Koukku Asennus 16,00 10,00 Golf-laukku. 251,00 Golf-pallot. Pakkauksessa kolme palloa. 48,40 Pieni olkalaukku. Vetoketjullinen tasku. Mitat 28 x 25 x 4cm. 73,40 Iso olkalaukku. Pehmustettu laukku 15 kannettavalle tietokoneelle, takana useita osastoja. Vetoketjullinen tasku. Mitat 32 x 46 x 16 cm. 123,19 Sikarileikkuri. Innovatiivinen liukumekanismi, harjattua ruostumatonta terästä, 2 tarkkaa terien eri kokoa. 271,19 Suihkupussi. Urheilullinen suihkupussi. Useita verkkoja vetoketjutaskuja. 32,26 Avaimenperä. Motorsport-karhu. Korkeus n. 14cm. 15,00 Reppu. Urheilullinen reppu, tilavuus 20 l. Päätaskun sisällä asiakirjatasku. Kaksi sivutaskua. Ohut vetoketjutasku avainpidikkeellä. Airstripe ilmakanavat selkäosassa. 55,45 Laukku. Vettä hylkivä urheilukassi, tilavuus 50 l. Toisessa päässä iso tasku urheilukengille tai kosteille vaatteille. Myös sisäpuolella taskuja pienien tavaroiden säilytykseen.tilavuus 50l. 89,72 Lippis. Musta tai harmaa. 19,15 Naisten lompakko. 136,10 Käyntikorttitasku. Ruskeaa istuinnahkaa. Audin tunnus. Mitat 10 x 6.5 x 0.4cm. 49,40

14 Varaudu yllättäviin tilanteisiin. Jarrut ovat autosi tärkein turvavaruste. Niiden pitää toimia täydellisesti kaikissa olosuhteissa. Säännöllinen tarkistus ja huolto auton jarruille sekä kuluneiden osien uusiminen varmistaa huolettomat ja turvalliset ajokilometrit. Etujarrupalojen vaihto 179 * Audi A (1.8 TFSI ja 2.0 TDI) 5 MAKSUEDULLA /kk A L K A E N *Suositushinta, kampanja voimassa saakka. Audi Alkuperäisosat

15 Leikkiauto. 7,06 Pehmoratti. 43,35 Lasten pipo. 18,15 Audi polkuauto. Polkuauto lapsille. Pehmeä istuinten verhoilu, käsijarru, hiljaiset renkaat, vanteet alkuperäistä Audi suunnittelua, säädettävä turvakaari. Suositeltava korkeus: 95 cm cm. Paino 13,5 kg. Mitat 116 x 62 x 58 cm. 382,08 Potkupuku Lederhose. 62/68 cm tai 74/80 cm. 43,00 Nalle. 12,10 Potkuauto. Hopea tai punainen. 109,89 Potkuauton peräkärry. Hopea tai punainen. 59,48 Audi junior Legends Quattro potkuauto. Huippu-uutuus! Täysin toimivat led-päiväajovalot (patterit sis. toimitukseen) tarjoavat aitoa ajamisen iloa. Tästä sporttinen menopeli perheen pienimmille kuskeille! Tähän malliin ei ole saatavissa peräkärryä. 186,00 Työntövarsi Quattroon. Metallinen varsi ja pehmeä kahva, jonka avulla aikuiset voivat valvoa nopeutta ja suuntaa, säädettävissä 3 eri korkeuteen. 37,40 Audi Junior Runner 2in1. Lasten potkupyörä ja lauta samassa tuotteessa. Uniikin runkogeometrian vuoksi helposti muutettavissa harjoituspyörästä potkulaudaksi. Hydroform-tekniikalla valmistettu alumiinirunko by Audi design. Jarru integroitu rungon sisään, tehokas ja turvallinen käyttää. Suunniteltu 3-8 -vuotiaille lapsille. 299,00

16 ON LAADUKAS OULULAINEN Remuc-tuotteita valmistava ja myyvä Embelin Oy löytyy Oulun Lyötystä ja on hyvin huomaamaton osoitteessaan Tullivahdinkadulla. Sisällä toimitiloissa työskentelee puolisen tusinaa henkilöä suunnitellen, testaten ja valmistaen mm. Remuc-softan laitteistoon. - Remuc on ensinnäkin Avainlippu-tuote eli erittäin suomalainen. Sen lisäksi se on hyvin pohjoissuomalainen, sillä Remuc- ohjelmistot syntyvät tässä Oulussa, laitteen tarvitsema kotelo ja muu kokoonpano tulee Oulunsalosta ja pakkaus puolestaan Iistä, kertoo Embelin Oy:n toimitusjohtaja Kai Simula. - Remuc- ja Remuc Plus - tuotteet on suunniteltu ohjaamaan polttoainekäyttöisiä ajoneuvolämmittimiä, jotka yleistyvät koko ajan vauhdilla ja niitä käytetään paitsi tuttuun tyyliin erilaisten autojen ja työkoneiden esilämmittämiseen mm. kylmäkäynnistystä ajatellen, myöskin kiinteiden yksiköiden kuten vaikkapa kivimurska-asemien laitteiden lämmitykseen. Remuc-järjestelmien avulla esimerkiksi murska-aseman lämmityksen käynnistäminen on saatu tuntien työn sijaan kutistettua minuutteihin, Simula jatkaa. Erityisesti Remuc Plus - järjestelmällä on mahdollisuus toteuttaa ihan mitä tahansa autojen peruslämmittämisestä ajoneuvo- ja ajotapaseurantaan saakka. - Remucin asentaminen ajoneuvolämmittimeen sujuu kokeneelta mekaanikolta käden käänteessä. Älypuhelimella toimiva järjestelmä on nopea ja lähes viiveetön. Lämmittimen perustoiminto pelaa hienosti, mutta yhden lisäkaapelin asennuksella saadaan käyttöön kaksivaiheinen lämmitysmenetelmä. Ensijakso lämmitetään vain moottoria ja sen jäähdytysnestettä ja jälkimmäiselle mukaan tulee ohjaamon puhallin, joka antaakin heti lämmintä ilmaa auton sisätiloihin. Näin säästetään myös akkua, kertoo puolestaan Embelin Oy:n Teemu Laukkarinen. Tietyt lisäasetukset puhelimen GPS-pohjalle ja auto avaa automaattisesti vaikkapa autotallin oven, kun sitä lähestytään tai laittaa määrätyssä kohdassa kotimatkaa saunan kotona lämpiämään. Myöskin lämmittimen ajastinkäynnistys haluttuun aikaan voidaan ohjelmoida mistä vain, vaikkapa kaukaiselta lentoasemalta laskeutumisaikaa kotikentälle myötäillen. Myös mahdolliset lentojen viivästymiset voidaan ottaa ajastusta muuttamalla huomioon. Remuc järjestelmä yhdistettynä älypuhelimen toimintoihin tekee käyttämisestä monipuolista, vaivatonta ja helppoa. Lisätietoja Pörhön ajoneuvohuolloista ja jälkimarkkinoinnista Remuc-yhteyshenkilöiltä.

17 Transport-paketti svh 390 Tavaratilamatto Puskurisuoja Taakkatelineet 11 MAKSUEDULLA /kk A L K A E N Das Auto.

18 VOITA NOKIAN 16 RENGASSARJA PALAUTA KILPAILULIPUKE PÖRHÖN MYYMÄLÄÄN MENNESSÄ JA OSALLISTU NOKIAN 16 RENGASSARJAN ARVONTAAN! NOKIAN 16 RENGASSARJAN ARVONTA Nimi: Puhelin: Sähköposti:

19 NOKIAN RENGAS- JA VANNEPAKETIT SKODA OCTAVIA (195/65 R 15, ALU) NOKIAN HKPL tai 22 /kk NOKIAN HKPL tai 23 /kk NOKIAN HKPL R tai 23 /kk SKODA OCTAVIA (205/55 R 16, ALU) NOKIAN HKPL tai 27 /kk NOKIAN HKPL tai 29 /kk NOKIAN HKPL R tai 28 /kk SKODA SUPERB (205/55 R 16, ALU) NOKIAN HKPL tai 27 /kk NOKIAN HKPL tai 29 /kk NOKIAN HKPL R tai 28 /kk SKODA OCT/SUPERB (225/45 R 17, ALU) NOKIAN HKPL tai 37 /kk NOKIAN HKPL tai 40 /kk NOKIAN HKPL R tai 39 /kk SKODA YETI (215/60 R 16, ALU) NOKIAN HKPL tai 30 /kk NOKIAN HKPL tai 32 /kk NOKIAN HKPL R tai 31 /kk LAAJAA TOIMINTAA LAPISSA - Minäpä asetun kuvaan tähän Passatin viereen, joka on kokenut sen yleisimmän peltivaurion syyn täällä Lapissa eli porokolarin. Poro on nopea, huomaamatonkin ja arvaamaton liikkeissään, siksi rysähtelee säännöllisesti, juttelee Rovaniemen Pörhön ja Lapin Auton jälkimarkkinointipäällikkö Petri Niemi, 44 ja laittautuu potrettiin ruttukeulaisen potilaansa kanssa. Petri Niemi työskenteli ensimmäisen kerran Pörhöllä v:na , mutta siirtyi sitten vakuutusalalle autovahinkotarkastajaksi. Miehemme on ollut takaisin Rovaniemen Pörhöllä v:sta Ylpeyden aiheemme on ilman muuta uusi, upea vauriokorjaamomme. Se on huippumoderni ja nopea, tietynlaiset vahingot saadaan kuntoon jopa päivässä. Täällä on siistiä eikä maali käryä ja pöly vaivaa. Lisäksi asiakastilamme ovat viihtyisät ja asiakkaamme saavat välittömästi kaiken tiedon remontistaan ja vahinkoilmoituskin hoituu samalla kätevästi, Niemi luettelee. - Palvelemme koko laajan, entisen Lapin läänin alueella ja hinausautot toimittavat kaikkialta alueeltamme vahinkoautot tänne Rovaniemen Lapin Auton tontilla olevaan vauriokorjaamoomme, pitkät etäisyydet eivät ole este. Oikeastaan ei ole auton merkilläkään väliä, tervetuloa kaikki palveltavaksi, toivottaa Petri Niemi.

20 DIRECT EXPRESS PALVELEE VANHEMPIA AUTOJA Pörhön Autoliike Oy on jo yli vuoden ajan palvellut iältään viisi vuotta ja sitä vanhempien Volkswagen-, Audi- ja Seat henkilöautojen omistajia. Nuottasaarentie Direct Express Tyrnäväntie -talo Autopesu - Direct Express siis palvelee viisi vuotta ja sitä vanhempien VW-, Audi- ja Seat - autojen omistajia erittäin täysipainoisella huoltokonseptilla ja jopa 30% alennuksilla osista ja tarvikkeista, kertoo Pörhö - konsernin jälkimarkkinointipäällikkö Pekka Mustonen. Direct Express Oulu korjaamo löytyy Pörhön VW autotalon Nuottasaarentien puoleiselta sivustalta, osoitteessa Nuottasaarentie 6. Huolto löytyy aivan monelle tutun Pörhö-autopesupisteen naapurista. Ajanvarauspuhelimen numero suoraan Direct Expressiin on Palvelemme tällä hetkellä kolmen asiakasmekaanikon ja kuuden nosturipaikan voimin. Meillä on täällä siistit ja viihtyisät tilat myös asiakkaiden odottaa autonsa valmistumista. Varusteisiin kuuluvat mm. kahvia ja muita lämpimiä juomia tarjoava automaatti sekä TV, josta voi seurata yleisimpiä TV-kanaviamme. Maksamiset ja muut hoituvat omalla tiskillämme ja ajan huoltoon voi tilata tästä meiltä, mutta myös netistä kertoo Direct Express Oulun huoltoneuvoja Heikki Tuomela. - Teemme vanhempiin Volkswageneihin, Audeihin ja Seateihin nopeasti erilaisia tarkastuksia, pienempiä korjauksia sekä perushuoltoa merkkikoulutetun ja ammattitaitoisen henkilökuntamme voimin. Käytämme alkuperäisiä VW/Audi/Seat- varaosia ja tarvikkeita. Direct Expressissa on mahdollisuus luoda myöskin suora kontakti autonne mekaanikkoon. Puhelin- ja nettivarauksen lisäksi auto on mahdollista tuoda korjaamoomme myös ilman ajanvarausta, Heikki Tuomela esittelee Direct Express Oulua. - Tervetuloa kanta-asiakkaaksi. Kannattaa muistaa, että annamme 24kk takuun kaikille käyttämillemme alkuperäisille VW/Audi/Seat varaosille, -lisävarusteille ja -tarvikkeille. Sama koskee myös osien asennuksiin käytettyä työtä. Tervetuloa palveltavaksi, toivottaa huoltoneuvoja Heiki Tuomela.

21

22 LÄMMIN AUTO JA JÄÄTTÖMÄT IKKUNAT DEFA SMARTCHARGE AKKULATURI 12V/4A DEFA SmartCharge on maailman helppokäyttöisin akkulaturi. Kun kehitimme SmartChargen pyrimme kehittämään laturin joka on helppokäyttöinen ja turvallinen käyttää. Laturi tunnistaa automaattisesti akun koon, varaustason ja lämpötilaolosuhteet. Laturissa on vain yksi painike, päälle ja pois päältä. (74,-) DEFA TERMINA 1200 SISÄTILANLÄMMITIN Termina 1200 on tehokas ja hiljainen sisätilanlämmitin. Teho: 1200W (-25 C). Sisätilanlämmitin ilman katkaisijaa, joka sopii teholtaan pieniin tai keskisuuriin autoihin, tavallisiin talviolosuhteisiin. 57,- 30,- (96,-)

23 PÖRHÖN AUTOHUOLLOT - maksuedulla joustoa! NISSAN ALMERA N161,5iQG km huolto... 82,80 (15/45/75/105/135/165 tkm) Jätehuoltomaksu... 3,50 Öljypropun tiivistys... 1,60 Öljynsuodatin... 15,00 Mobil 0W ,00 Jarruhuolto ja auton alustassa tehtävät työt... 92,00 Raitisilmasuodattimen vaihto... 18,40 Raitisilmasuodatin... 26, km huollon kokonaishinta ,00 NISSAN PRIMERA P121,8iQG km huolto... 82,80 (15/45/75/105/135/165 tkm) Jätehuoltomaksu... 3,50 Öljypropun tiivistys... 1,60 Öljynsuodatin... 15,00 Mobil 0W ,00 Jarruhuolto ja auton alustassa tehtävät työt... 92,00 Raitisilmasuodattimen vaihto... 18,40 Raitisilmasuodatin... 26, km huollon kokonaishinta ,00 NISSAN QASHQAI 1,6i 115HV KETJUHR16 (rek. pvm alkaen) Huolto nro. 1 (30 tkm tai 12kk)... 82,80 Jätehuoltomaksu... 3,50 Öljypropun tiivistys... 1,60 Öljynsuodatin... 15,00 CASTROL MAGN.PROF. C2 5W ,00 Jarruhuolto ja auton alustassa tehtävät työt... 92,00 Raitisilmasuodattimen vaihto... 18,40 Raitisilmasuodatin... 30,00 Huollon kokonaishinta ,00 NISSAN ALKUPERÄISET AKUT Hinnat voimassa Hintaan sisältyy vaihtotyö ja akku. Tarkemmat tiedot ja pakettikoodit löytyvät huoltohinnastosta. Almera N16 (1,5/1,8 bensa) tai 5 /kk Primera P12 (1,6/1,8/2,0 bensa) tai 5 /kk Juke F15 (bensa) tai 5 /kk Juke F15 (diesel, ei stop&start) tai 5 /kk Micra K12 (1,2/1,4/1,6 bensa ja 1,5 dci).139 tai 5 /kk Micra K13 (1,2, ei stop&start) tai 5 /kk Navara D40 (2,5 dci) tai 5 /kk Navara D40 (3,0 dci) tai 6 /kk Note E11 (1,4/1,6 bensa) tai 5 /kk Note E11 (diesel Euro4) tai 5 /kk Note E11 (diesel Euro5) tai 5 /kk NV200 M20 (bensa ja diesel) tai 5 /kk Pathfinder R51 (2,5 diesel) tai 6 /kk Pathfinder R51 (3,0 diesel) tai 6 /kk Pathfinder R51 (4,0 bensa) tai 5 /kk Primastar X83 (2,0/2,5 dci) tai 7 /kk Qashqai J10 (diesel, ei stop&start) tai 5 /kk Qashqai J10 (bensa, ei stop&start) tai 5 /kk Tiida C11 (diesel) tai 5 /kk Tiida C11 (bensa) tai 5 /kk X-Trail T31 (diesel) tai 6 /kk

24 SYMACH Pörhön Autoliikkeessä on Oulussa, Rovaniemellä ja Keminmaalla siirrytty käyttämään Symach - Katalyyttisiä IR-kuivausjärjestelmiä. Tämä mahdollistaa työaikojen ja energian kulutuksen minimoimisen. EERIK VATTULAINEN ON KORIMESTARI Eerik Vattulainen, 50, työskentelee Pörhön hienossa vauriokorjaamossa Oulussa. -Jos vaurio on ns. sopiva, peltiseppä on saatavilla, samoin maalaus ja kaikki muutkin asiaan liittyvät osatekijät niin saat autosi päivässä ulos, aamulla tuot ja illalla haet. Tämä on varmastikin yksi maan nykyaikaisimpia vauriokorjaamoita. Näissä moderneissa maalaamoissa pystytään jopa 60-70% lyhyempiin kuivausaikoihin ja energian säästö on jopa 90%. Uusien järjestelmien avulla voidaan saavuttaa kaksinkertainen läpimeno perinteiseen verrattuna. Samalla säästetään ympäristöä matalan energian kulutuksensa ansiosta. Eerik Vattulainen on pohjoisen poikia, lapsuus ja nuoruus kuluivat Rovaniemellä ja Sodankylässä. Sittemmin työ vei kautta Suomen aina Hankoon ja Helsinkiin saakka ja lopulta yrittäjäksi Suomussalmelle. -Myin osuuteni yhtiökumppaneilleni ja muutin sittemmin tänne Ouluun. Vuosien varrella olen kouluttautunut työssäni ja siitä tuloksena mm. tämä korimestari-arvo. Olen muutenkin työssäni oppini saanut, mitään ammattikoulua tai vastaavaa ei historiastani löydy, mutta sanon heti perään, että tämä on ollut erinomainen opintie. Hän on vuosien aikana myös erikoistunut Audin koriasioihin, mutta tarttuu mielellään merkkiin kuin merkkiin, haastatteluhetkelläkin oli työkohteena peräänsä kolaroitu Nissan Juke. -Kannattaa kääntyä vahinkotapauksessa Pörhön vauriokorjaamon puoleen ja aivan erityisesti, jos autosi on Pörhön edustamaa merkkiä. Me käytämme alkuperäisosia, joilla on aina takuu, samoin työllämmekin. Lisäksi meillä on koulutus purkaa autoasi tarvittavan määrän ja tiedämme, mitä teemme. Toivotaan ettei vahinkoa tule, mutta jos tulee, tervetuloa ammattilaisten puheille Pörhön vauriokorjaamoihin, toivottaa korimestari Eerik Vattulainen.

25 VAHVAA SUORITUSKYKYÄ AJON VAPAUTTA 40 % VAHVEMPI KUIN JOHTAVA KILPAILIJA* Castrol EDGE Professional Fluid Strength Technology on Castrolin vahvin ja suorituskykyisin moottoriöljyjen tuotesarja. Sen ainutlaatuinen koostumus vähentää metalliosien välistä kosketusta eri ajonopeuksilla. Se vähentää kitkaa ja maksimoi moottorin suorituskyvyn. * Verrattuna testissä tärkeimpien kilpailijoiden 5W-30-öljyihin

26 JUHO HÄNNINEN HYUNDAI MOTORSPORTIN TOISEKSI KULJETTAJAKSI Juho Hänninen on nimitetty Hyundain rallitiimin toiseksi kuljettajaksi ensi kaudelle. Autona Hännisellä ja aiemmin nimetyllä belgialaisella Thierry Neuvillella on Hyundai i20 WRC. Hyundai Motorsport ilmoitti, että sen testikuljettaja Juho Hänninen tulee ajamaan valikoituja osakilpailuja i20 WRC-autolla rallin MM-sarjassa Hänninen on tutustunut Hyundai Motorsportiin vuoden 2013 aikana, jolloin hän on ajanut 3500 testikilometriä uudella i20 WRC -autolla. Hännisellä on ollut vahva rooli tiimin valmistautumisessa WRC-debyyttiinsä. - Olen mielissäni, että voimme jatkaa yhteistyötä Juho Hännisen kanssa. Juho on tehnyt varmaa työtä testikuljettajana tänä vuonna. Hän on osoittanut olevansa perinpohjainen ja monipuolinen ajaja. Hän on todellinen joukkuepelaaja, joka kykenee antamaan arvokasta palautetta teamille. Hän toi tullessaan kokemusta WRC:sta ja hän on tänä vuonna ajanut suurimman osan auton testikilometreistä, Huyndai Motorsportin tallipäällikkö Michel Nandan kertoo. Hänninen saa kartanlukijakseen kaudelle 2014 Tomi Tuomisen ja he aloittavat Hyundailla helmikuisesta Ruotsin rallista. Hänninen ajoi rallin MM-debyyttinsä juuri Ruotsissa 2006 ja voitti tuolloin luokkansa N-ryhmässä. Tänä vuonna hän sijoittui Fordin WRC:lla Ruotsissa kuudenneksi. HYDRONIC COMFORT HYDRONIC II ECO EBERSPÄCHER-LÄMMITTIMIEN UUDISTUNEET KAUKO-OHJAIMET PÖRHÖLTÄ EBERSPÄCHER- LÄMMITTIMET ASENNETTUNA ALK TAI MAKSUEDULLA ALK. 59 /KK. A WORLD OF COMFORT

27 - Olen työskennellyt tiimin kanssa paljon toukokuusta lähtien ja tämä on ollut minulle upea projekti. Tiimin henkilökunta on ollut mahtavaa ja täällä vallitsee ystävällinen ilmapiiri, vaikka jokainen joutuu antamaan itsestään 100 prosenttia koko ajan. Kunnioitan suuresti mahdollisuutta ajaa ralleja tässä tiimissä kaudella 2014, Juho Hänninen iloitsee. Hänninen jatkaa rooliaan testikuljettajana, kun tiimi valmistautuu jo kauteen 2015 vuoden 2014 aikana esiteltävällä uudella autolla. Vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company myi vuonna 2012 yhteensä 4,4 miljoonaa ajoneuvoa maailmanlaajuisesti. Kasvua edellisvuoteen syntyi 8,6 prosenttia. Hyundai Motor Europe kasvatti vuonna 2012 myyntiään 9,4 prosentilla. Yhteensä Hyundai Motor Europe myi viime vuonna autoa ja saavutti 3,5 prosentin markkinaosuuden. Vuonna 2012 Hyundai-malleja rekisteröitiin Suomessa 4390 kappaletta ja merkki kasvatti markkinaosuutensa 4,0 prosenttiin. Koko Hyundai-henkilöautomallistolla on viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta. Pörhö-konsernissa Huyndait myy ja huoltaa Kajaanin toimipiste. TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA KAJAANISSA Kajaanin Pörhöllä myydään ja huolletaan Hyundait, Nissanit, Opelit ja Peugeotit. Jälkimarkkinointipäällikkö Ari Holappa, 39, on juuriltaan pohjoissuomalaisia, mutta asunut myös Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla pitkään toimien sielläkin autoalalla. PÖRHÖN AUTOHUOLLOT - maksuedulla joustoa! HYUNDAI i30 1,6 GDI (2012 ->) 30 OOO km / 12 kk huolto tai 8 /kk 60 OOO km / 24 kk huolto tai 12 /kk Vaihteistoöljyn vaihto (manuaali) tai 3 /kk Pyyhkimen sulkien vaihto tai 5 /kk Polttoainesuodattimen vaihto tai 4 /kk llmansuodattimen vaihto tai 2 /kk Raitisilmasuodattimen vaihto tai 3 /kk HYUNDAI i30 1,6 CRDI (2012 ->) 30 OOO km /12 kk huolto tai 12 /kk 60 OOO km /24 kk huolto tai 14 /kk Vaihteiston öljynvaihto (manuaali) tai 3 /kk Pyyhkimen sulkien vaihto tai 5 /kk Polttoainesuodattimen vaihto tai 4 /kk llmansuodattimen vaihto tai2 /kk Raitisilmasuodattimen vaihto tai 3 /kk - Kainuulainen sitkeys ja eteläpohjalainen suoruus ovat hyvä sekoitus, joka on tuntunut toimivan myös kainuulaisten kanssa hyvin. Maakunta on laaja ja asioille Kajaaniin lähdetään usein pitkienkin matkojen takaa niin palvelun tulee pelata. Auto tuodaan huoltoon ja sitten mennään kaupungille ostoksille, se on yleinen kaava. Usein pääsevät automyyjämmekin näissä tilanteissa tekemään vaihtotarjouksen, Holappa kertoo. Ari Holappa esittelee Nissanin jälkimarkkinoinnin asiakastyytyväisyysraporttia kesä-elokuulta. - On todella mukava pitää varaosien ja huollon väelle palaveria, kun voi esitellä heidän tekemää tulosta: maan ykkönen kesä-elokuussa! Lähes koko ajan olemme kolmen kärjessä, Peugeotilla sijoilla 2-4 ja kaikilla merkeilläkin lähes nonstopina kärkikymmenikössä. Yksistään tämän takia meillä kannattaa asioida, hän perustelee. Erästely näyttää olevan miltei tavaramerkki Pörhön jälkimarkkinoinnin väelle. Ari Holapankin perheessä metsästävät kaikki, vaimo ja lapsetkin, isännästä puhumattakaan. Jänis ja linnut ovat suosikkiriistaa.

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 4,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 4,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 3,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90 Käyttöohje Thermo Pro 90 Johdanto Hyvä Webasto-asiakas, Kiitos, että valitsit Webaston Thermo Pro 90 vesilämmittimen. Toivomme, että siitä ja sen luotettavasta mukavuudesta on sinulle iloa useiden vuosien

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 4,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen?

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen? 5. Vastaa kysymyksiin (kpl1) Onko sinulla sisaruksia? Asuuko sinun perhe kaukana? Asutko sinä keskustan lähellä? Mitä sinä teet viikonloppuna? Oletko sinä viikonloppuna Lahdessa? Käytkö sinä usein ystävän

Lisätiedot

Nauti. Saabin talvitarjoukset.

Nauti. Saabin talvitarjoukset. Joulu Helmi 2010/2011 Nauti. Saabin talvitarjoukset. Saabin talvitarjoukset. Talvi lähenee ja Saab viettää pian ensimmäistä vuottaan itsenäisenä yhtiönä. Sitä pitää juhlistaa. Siksi tarjoamme useita uskomattomia

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

Eläinlääkintäauto varustelut

Eläinlääkintäauto varustelut Eläinlääkintäauto varustelut Meillä on vuosikymmenien kokemus erikoisautojen rakentamisessa ja varustelussa. Nyt tämä tietotaito on myös sinun käytettävissä suunnitellessasi uutta eläinlääkintäautoa. Lähtökohtana

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Turvallista matkaa alkolukon kanssa

Turvallista matkaa alkolukon kanssa Turvallista matkaa alkolukon kanssa räger Interlock XT on helposti asennettava ja laadukas alkolukko, joka estää alkoholin vaikutuksenalaista kuljettajaa ajamasta ajoneuvoa. Jos kuljettajan uloshengitysilman

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676. Sivu: 1 / 23 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676. Sivu: 1 / 23 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9. Sivu: 1 / 23 Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676 L.Kohde: 241118 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 29.6.2004 142380 ALUSTAN VOITELU, RASVAUS PERÄN ÖLJYN VAIHTO VAIHTEISTON ÖLJYN VAIHTO PAKKASNESTEKESTÄVYYS

Lisätiedot

MAGNASYSTEM. Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava.

MAGNASYSTEM. Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava. MAGNASYSTEM Automaattinen pakokaasunpoistolaitteisto, joka on suunniteltu erityisesti paloasemia varten. Käyttäjäystävällinen, tehokas ja luotettava. Löydät toimivan ratkaisun riippumatta pakoputken sijoituksesta,

Lisätiedot

dmg mori Suomi ja Baltia Palvelumme tuovat lisätehoa toimintaasi.

dmg mori Suomi ja Baltia Palvelumme tuovat lisätehoa toimintaasi. dmg mori LifeCycle Services dmg mori Suomi ja Baltia Palvelumme tuovat lisätehoa toimintaasi. 24/7-huoltopalvelu karapalvelu Luotettava, nopea, suora. varaosapalvelu kolme tärkeintä palvelua käyttäjille!

Lisätiedot

FORMULA 1 RACE MASTER

FORMULA 1 RACE MASTER FORMULA 1 RACE MASTER Käyttöohje Versio 1.0 Tekijänoikeus Tätä käsikirjaa ei saa miltään osin kopioida tai luovuttaa missään muodossa tai millään tavalla: sähköisesti, mekaanisesti, valokopiona tai äänitteenä

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä.

KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI. Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. KÄYTTÖOHJE VEITO BLADE BLADE S BLADE MINI NÄMÄ OHJEET TULEE LUKEA HUOLELLA JA SÄILYTTÄÄ MYÖHEMPÄÄ KÄYTTÖÄ VARTEN Me emme ole vastuussa laitteen käytöstä, joka johtuu näiden ohjeiden laiminlyönnistä. TÄRKEÄT

Lisätiedot

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu.

RAM Nordic AB. Kiinnitysratkaisu. RAM Nordic AB Kiinnitysratkaisu GPS / Matkapuhelin GPS RAM kiinnikkeet soveltuu useimpiin ajoneuvoihin, joissa GPS:ää käytetään. RAM joustaa iskujen ja tärinän vaimentamiseksi. Se on oikea valinta, kun

Lisätiedot

HUOLTOPÄIVÄKIRJA N:0. Moottorin N:o. laatu ja merkki

HUOLTOPÄIVÄKIRJA N:0. Moottorin N:o. laatu ja merkki HUOLTOPÄIVÄKIRJA HUOLTOPÄIVÄKIRJA laatu ja merkki N:0 Moottorin N:o Öljy on vaihdettava: Moottoriin, jossa ei ole öljynpuhdistajaa, kesällä noin 1500 km:n ja talvella noin 1300 km:n ajon jälkeen. Moottoriin,

Lisätiedot

Innovaatio saa muodon

Innovaatio saa muodon Uusi Kia 2 Uusi Kia Optima Sportswagon Innovaatio saa muodon Täysin uusi, hienostunut Kia Optima Sportswagon on innovatiivinen, monikäyttöinen ja mukava. Upeasti muotoiltu Kia Optima Sportswagon kääntää

Lisätiedot

Viisas liikkuminen. Kestävät liikkumisvalinnat. Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Viisas liikkuminen. Kestävät liikkumisvalinnat. Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä Viisas liikkuminen Kestävät liikkumisvalinnat Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä Tarja Jääskeläinen, päivitetty 20.10.2014 Valitse viisaasti liikenteessä Liikkumalla kävellen, pyörällä ja joukkoliikenteellä

Lisätiedot

Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet

Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet Baby-Merc lastenvaunut Käyttöohjeet Kiitos, että olet valinnut tuotteemme! Olemme varmoja, että tulet olemaan tyytyväinen lastenvaunuihimme. Ennen kuin käytät lastenrattaita, on erittäin suositeltavaa

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi

Kasvata hyötypuutarhassa. ympäri vuoden! Luminum Oy Ratastie 5, 03100 NUMMELA 044 588 5021 www.luminum.fi Kasvata hyötypuutarhassa ympäri vuoden! Luminum Green -tuotteilla omaa satoa Helposti Hyödynnä kaupan ruukkuyrttien ja -salaattien tarjonta ja jatkokasvata lisäsatoa Luminum Green -tuoteperheen avulla.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani

KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6. puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi. PL 163 87101 Kajaani KÄYTTÖOHJE ELTRIP-R6 PL 163 87101 Kajaani puh. 08-6121 651 fax 08-6130 874 www.trippi.fi seppo.rasanen@trippi.fi SISÄLLYSLUETTELO 1. TEKNISIÄ TIETOJA 2. ELTRIP-R6:n ASENNUS 2.1. Mittarin asennus 2.2. Anturi-

Lisätiedot

Puhdasta joka käänteessä

Puhdasta joka käänteessä BR 35 /12 C Puhdasta joka käänteessä Yhdistelmäkone BR 35/12 C Ennennäkemätön ketteryys Koskaan aikaisemmin ei ole siivouskone ollut yhtä ketterä ja kevyt ohjata - Berliinin CMS-messuilla palkittu BR 35/12

Lisätiedot

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje TIMCO X10 1000w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje LUE TÄMÄ OHJE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ JA NOUDATA OHJEITA TARKASTI! TIMCO moottorinlämmitin on suunniteltu moottoriajoneuvojen moottorin

Lisätiedot

Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu. Ryhmä 9-05 0209

Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu. Ryhmä 9-05 0209 Ryhmä 9-05 0209 Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu Maahantuoja ja tukkumyyjä: Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki Puh. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 Sähköposti: koivunen@koivunen.fi

Lisätiedot

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1

DNA Netti. Sisältö. DNA Netti - Käyttöohje v.0.1 DNA Netti DNA Netti on Mokkuloiden yhteysohjelma. Ohjelman avulla voit hallita Mokkulan asetuksia sekä luoda yhteyden internetiin Mokkulan, WLANin tai Ethernet -yhteyden avulla. Sisältö DNA Netti - Testaa

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto

MECHRON www.hako.fi. Tekniset tiedot. Malli Mechron 2210 Moottori. 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) Voimansiirto Tekniset tiedot Malli Mechron 2210 Moottori malli tyyppi teho iskutilavuus kierrosluku polttoainetankki 3C100LWU 3 syl. nestejäähdytteinen 4-tahti Diesel 16,4 kw (22 hv) 1007 cm³ 2200 rpm 28 litraa Voimansiirto

Lisätiedot

Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta!

Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta! Nauti aamusta: Ei enää jään raaputusta! Alkuperäiset Eberspächer-autonlämmittimet. AUTOILUN YKKÖSLUOKKA Varhaisaamun viileys saattaa olla niin ihanaa varsinkin kun tiedät, että pääset lenkin jälkeen lämpimään

Lisätiedot

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle?

Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Kesä tulee, onko autosi valmis tien päälle? Varaa Motorc raft Service, saat KAUPA N PÄÄLLE Ford-frisbee golf putterin* Motorcraft Service on suunniteltu yli 7-vuotiaille autoille. Ford Merkkihuollon edut

Lisätiedot

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet

OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT. Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet OSTOAPU PAX & KOMPLEMENT Liukuovelliset vaatekaapit & sisusteet SUOMI Lisätietoja takuuvihkosessa TURVALLISUUS Kaapit on kiinnitettävä seinään. Erilaisiin seinämateriaaleihin tarvitaan erilaiset kiinnikkeet.

Lisätiedot

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA

DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA DUNIFORM YKSINKERTAISTAA TOIMINTAA KOKONAISRATKAISU KONEET DUNIFORM AINUTLAATUINEN PAKKAUSRATKAISU Duniform on ruokapalveluiden toimittajille suunniteltu kokonaisratkaisu, joka yhdistää muotoilun, laadun

Lisätiedot

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2 Manuaali Zitzi Flipper Pro FI1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Kaasujousi Zitzi Flipper Pro Sähköinen Sisällysluettelo Zitzi Flipper Pro Alue nr 1 Manufaturer: 2010-03-26 2:1 Korkeussäätö - Kaasujousi 6:2 Yhteenveto

Lisätiedot

PINS MasterCard -koulutusmateriaali. Vain myyjän käyttöön

PINS MasterCard -koulutusmateriaali. Vain myyjän käyttöön PINS MasterCard -koulutusmateriaali Vain myyjän käyttöön 2 PINS MasterCard PINS-ohjelman lippulaiva! Pinssejä kahdesti, kun asiakas maksaa PINS MasterCard -kortilla! PINS-kumppanin myöntämät pinssit Lisäksi

Lisätiedot

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI

Aurinkolämmitin XP2. Käyttöopas FI Aurinkolämmitin XP2 Käyttöopas FI ID-KOODI: M-1631.2013 ID-KOODI: M-1633.2013 Swim & Fun Scandinavia info@swim-fun.com www.swim-fun.com Sivu 1 Sisällysluettelo 1. Turvallisuusohjeet 2 2. Laitteen toimintatapa

Lisätiedot

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin

Cat-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin at-lämpöpuhallin 3 3 9 kw Sähkölämmitys 3 mallit at-lämpöpuhallin Kompakti lämpöpuhallin pienempiin tiloihin Käyttökohteet at on sarja kompakteja ja hiljaisia lämpöpuhaltimia kiinteään asennukseen. Se

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet

Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Honda Accord Sedan ja Tourer Alkuperäiset lisävarusteet Toteuta yksilölliset unelmasi Honda Accordin myötä olemme tuoneet innokkaan ja urheilullisen kulkijan tien päälle. Toiveesi ja unelmasi ovat kuitenkin

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT

HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT HINNASTO 1.6.2015 TALV IRENKAAT 2 Nokian Renkaat Talvirenkaat, hinnasto 1.6.2015 HAKKAPELIITTA 8 Ennenkokematonta pitoa Vakaa ja tarkka ohjaustuntuma, luotettava talvipito Ympäristöystävällinen: pienempi

Lisätiedot

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi

Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta. Kattavin valikoima. Kerralla valmiiksi + = Kontio 1 Miksi Valmistuli? Valmistuli huolehtii kaikesta Valmistulen henkilökunta huolehtii kaikista talotoimitukseen liittyvistä tulisij a-asioista. Laadukkaaseen palveluun kuuluu sinulle sopivan

Lisätiedot

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE

AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE AVL - PAKOKAASUANALYSAATTORIT 4000 - SARJA PAKOKAASUANALYSAATTORIT BENSIINI - JA DIESELMOOTTOREILLE Finntest Oy Olarinluoma 16 02200 ESPOO Puh. 09-439 1400 Fax. 09-4391 4020 finntest@finntest.fi www.finntest.fi

Lisätiedot

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun

Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Nopea, kätevä ja luotettava kahviratkaisu itsepalveluun Tarvitsen ratkaisun, joka tarjoaa hyvää kahvia nopeasti. Mahdollisuuksia Kahvinjuojat ovat yhä vaativampia. He haluavat todella hyvää kahvia ja laajan

Lisätiedot

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje EI NÄIN ESIM NÄIN Aurinko-R10 Aurinkopaneelin asennus ja kytkentä Asenna aurinkopaneeli avoimelle paikalle kohti etelää (välillä itä länsi) ja kallista kohti keskipäivän aurinkoa. Tuoton kannalta 25..

Lisätiedot

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat

OSTOAPU NORSBORG. -sohvasarja. SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat OSTOAPU NORSBORG -sohvasarja SARJAN OSAT Kahden istuttava osa Kolmen istuttava osa Divaaniosa Kulmaosa Käsinoja Jalat Irtopäällinen Eri päällisvaihtoehtoja Pestävä päällinen Lisätietoja takuuvihkosessa.

Lisätiedot

20% Anna Saab-asiantuntijan huoltaa Saabisi edulliseen ja kiinteään hintaan. Juuri nyt!

20% Anna Saab-asiantuntijan huoltaa Saabisi edulliseen ja kiinteään hintaan. Juuri nyt! Kevät on tullut. Lisätehoa Saabiisi. Sveitsiläinen yhteistyökumppanimme Hirsch Perfor mance tarjoaa ohjainyksikön päivityksiä moniin Saab-moottoreihin. Päivitys parantaa huomattavasti moottorisi tehoa

Lisätiedot

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää.

1. Käytä aina silmä-, kuulo- ja hengityssuojaimia. Kiinnitä aina laitteeseen pölynimuri vähentääksesi koneen ulkopuolelle pääsevän pölyn määrää. 32 SKATEPAL PRO 3 PAKKAUKSEN PURKU JA ASENTAMINEN 1. Aseta kone vakaalle pöydälle 80 100 cm:n työskentelykorkeudelle. 2. Avaa yläkansi napsauttamalla koneen molemmilla puolilla olevia solkia. 3. Kannen

Lisätiedot

KAMPANJAT

KAMPANJAT 01.10.-30.11.2014 KAMPANJAT WINDBREAKER CODE 1448 & NAISTEN WINDBREAKER CODE 1449 Kuivuu nopeasti Mukavat tuulitakkimme sopivat ympärivuotiseen käyttöön. Ne ovat tuulenpitäviä, vettähylkiviä ja hengittäviä,

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

Päästä oikeat ihmiset sisään!

Päästä oikeat ihmiset sisään! Päästä oikeat ihmiset sisään! Huolettoman turvallinen Habo Tribe Habo on johtava helojen valmistaja, mutta yritys on lähtöisin pienestä yhdyskunnasta, jossa läheisyys ja yhdessäolo ovat itsestään selvä

Lisätiedot

DYNAPAC BG21 BETONIHIERRIN KÄYTTÖOHJE JA VARAOSALUETTELO

DYNAPAC BG21 BETONIHIERRIN KÄYTTÖOHJE JA VARAOSALUETTELO DYNAPAC BG21 BETONIHIERRIN KÄYTTÖOHJE JA VARAOSALUETTELO TURVALLISUUSOHJEET KONEET : Voimanlähteet: sähkö-, paineilma-, bensiini- tai dieselöljymoottori. MERKIT : Turvallisuusohjeissa esiintyvillä sanoilla

Lisätiedot

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan

VOLVO S60 & V60 DRIV. Lisäys käyttöohjekirjaan VOLVO S60 & V60 DRIV Lisäys käyttöohjekirjaan Tästä lisäyksestä Tämä painotuote Tämä käyttöohje on auton käyttöohjekirjaa täydentävä lisäys. Volvo Personvagnar AB Lisäys käsittelee tämän automallin varsinaisen

Lisätiedot

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40

KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 KÄYTTÖOPAS DIGIOHM 40 1. JOHDANTO 1.1. Turvallisuus Lue tämä käyttöopas huolellisesti läpi ja noudata sen sisältämiä ohjeita. Muuten mittarin käyttö voi olla vaarallista käyttäjälle ja mittari voi vahingoittua.

Lisätiedot

KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE

KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE KAJAANI 2.2. 2016 MESSUOHJE NY- YRITTÄJILLE Hyvä NY-yrittäjä! NY-aluemessut järjestetään tiistaina 2.2. klo 12-17 Kajaanin Prismassa. NYyritysten tulee osallistua messuille, osallistuminen messuille kuuluu

Lisätiedot

1.1.2013 Suomen Euromaster Oy pidättää oikeuden huoltotyöhinnaston hinnanmuutoksiin.

1.1.2013 Suomen Euromaster Oy pidättää oikeuden huoltotyöhinnaston hinnanmuutoksiin. HUOLTOTYÖ- HINNASTO Suomen Euromaster Oy pidättää oikeuden huoltotyöhinnaston hinnanmuutoksiin. HENKILÖAUTOT HUOLTOTÖIDEN YHDISTELMÄT (EUROMASTERIN VÄLITTÄMIIN TUOTTEISIIN) Normaalivanne Tuote- Nimike

Lisätiedot

Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden mallin", ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen

Jokainen autonostaja haluaisi saada ensivuoden mallin, ja Opel on koettanut toteuttaa tämän toiveen Ofint KAPITAN jlyjl itä tarkimmin valitut raakaaineet ja äärimmäisen huolellinen tarkkuus työ tekevät jokaisesta Opelista ainutlaatuisen arvokkaan vaunun. Jokainen autonostaja haluaisi saada "ensivuoden

Lisätiedot

PULLOJÄÄKAAPPI. Käyttäjän käsikirja

PULLOJÄÄKAAPPI. Käyttäjän käsikirja PULLOJÄÄKAAPPI Mistral TYYPPI: M60, M90, TC60 Käyttäjän käsikirja S/N: Rev.: 2.0 Hyvä asiakkaamme, Onnittelumme, että valitsitte Metos-laitteen palvelemaan keittiötoimintojanne. Teitte hyvän valinnan.

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500

KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 KÄYTTÖOHJE AURINKOVARJON JALKAAN KIINNITETTÄVÄ LÄMMITIN P1500 Lue käyttöohje ennen lämmittimen käyttöönottoa Käytä lämmitintä ainoastaan käyttöohjeiden mukaisesti. Muu käyttö voi aiheuttaa tulipalon, sähköiskun

Lisätiedot

Puuvene. PV_76_2013_58-65_LAHTI_RIST_Näyrä.indd 58 25.11.2013 18.42

Puuvene. PV_76_2013_58-65_LAHTI_RIST_Näyrä.indd 58 25.11.2013 18.42 58 PV_76_2013_58-65_LAHTI_RIST_Näyrä.indd 58 25.11.2013 18.42 Puuvene-lehti esittelee vene-alan OPPILAITOKSIA LAHDESSA rakennetaan ja korjataan Lahdessa koulutuskeskus Salpauksen veneenrakennuslinjalta

Lisätiedot

Stay in charge. Suomen olosuhteet OPTIMAL CHARGING TEMPERATURE COMPENSATING

Stay in charge. Suomen olosuhteet OPTIMAL CHARGING TEMPERATURE COMPENSATING EXTRA CABLE INCLUDED Stay in charge OPTIMAL CHARGING Suomen olosuhteet EXTRA CABLE INCLUDED 12/3.8 Pieni ja tehokas Exide 12/3.8 -varaaja (12 V, 3.8 A) on pieni, mutta erittäin tehokas. Erinomainen akku

Lisätiedot

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje

Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Takaje vakuumilaitteen käyttö- ja huolto-ohje Vakuumilaiteen saa asentaa ja sitä käyttää kerrallaan vain yksi henkilö. Sitä ei ole suunniteltu monelle yhtäaikaiselle käyttäjälle. Laitteen osat 1. Virtajohto

Lisätiedot

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN

ASENNUSOHJE AMMATTILAISELLE SATINE MICROCEMENT MEDIUM SILEÄLLE, UUDELLE POHJALLE MÄRKÄTILAAN Suosittelemme aina käyttämään asentajaa, jolla on kokemusta mikrosementti-tuotteista. Tämä on erityisen suositeltavaa, kun kyseessä on märkätila. RAKENNE JA AIKATAULUTUS: 1. Cement primer + verkko, kuivumisaika

Lisätiedot

KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000

KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000 KÄYTTÖOHJEKIRJA I 3000 JOHDANTO Hyvä asiakas Kiitos siitä, että valitsit toimittajaksi Pullman-Ermatorin. Toivomme, että uusi teollisuusimurinne I 3000 toimii tyydyttävästi ja täyttää kaikki siihen asetetut

Lisätiedot

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis

Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS. Työvaateprofilointi Painettu & Valmis Asiakkaan infopaketti PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Työvaateprofilointi Painettu & Valmis PAINETTU &VALMIS PAINETTU &VALMIS Nykyään yhä useampi yritys haluaa työvaatteisiin yrityksen logon. Ahlsell

Lisätiedot

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems Koneturvaovi Albany RP300 ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RP300 Avautuu ja sulkeutuu nopeasti, joten käyttöjaksoja voi olla jopa 5 minuutissa. Toimii luotettavasti myös oltuaan raskaassa käytössä vuosikausia.

Lisätiedot

SCANCOOL PAKASTIN SFS-55 KÄYTTÖOHJE

SCANCOOL PAKASTIN SFS-55 KÄYTTÖOHJE SCANCOOL PAKASTIN SFS-55 KÄYTTÖOHJE Onnittelemme uuden tuotteen valinnasta. Noudata käytössä näitä ohjeita ja säilytä ohjeet aina tuotteen mukana. Huom! 1.Kytke laite maadoitettuun pistorasiaan, jonka

Lisätiedot

Paritreenejä. Lausetyypit

Paritreenejä. Lausetyypit Paritreenejä Lausetyypit Keskustele parin kanssa, kysy parilta! Omasta mielestäni olen Minun perhe on Minun suku on Minun äiti on Minun isä on Minun koti on Minun lempiruoka on Minun suosikkilaulaja on

Lisätiedot

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS

Sisältö. 1. Suomi P. 3. Copyright by ENERGETICS Light Bench 6.1 FI Sisältö 1. Suomi P. 3 FI Nämä käyttöohjeet ovat ainoastaan asiakasta varten. ENERGETICS ei takaa kielenkäännöksestä tai tuotteen teknisistä muunnoksista johtuvia virheitä. Copyright

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta. näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta. näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

Ensirekisteröinnit 2/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HELMIKUU 2013

Ensirekisteröinnit 2/ AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HELMIKUU 2013 Ensirekisteröinnit 2/2013 1.3.2013 AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT HELMIKUU 2013 Ajoneuvolajeittain Muutos Osuus Muutos 02/2013 02/2012 (%) (%) 1-02/2013 1-02/2012 (%) Henkilöautot yhteensä 7 888 10 626-25,8

Lisätiedot

bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit

bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit bikekeeper.com Tyylikkäästi ilkivallalle Ne aidot ja alkuperäiset pyöräparkit Ilkivalta ja varkaudet ovat yhä enevissä määrin myös taloyhtiöiden ongelmana kaikkialla Suomessa. BikeKeeper -pyöräparkki on

Lisätiedot

PIKAOPAS MODEM SETUP

PIKAOPAS MODEM SETUP PIKAOPAS MODEM SETUP Copyright Nokia Oyj 2003. Kaikki oikeudet pidätetään. Sisällysluettelo 1. JOHDANTO...1 2. MODEM SETUP FOR NOKIA 6310i -OHJELMAN ASENTAMINEN...1 3. PUHELIMEN VALITSEMINEN MODEEMIKSI...2

Lisätiedot

Omistajan käsikirja. Endura C2 Endura Max

Omistajan käsikirja. Endura C2 Endura Max Omistajan käsikirja Endura C2 Endura Max Käyttöohje Twist Tiller -ohjauskahva: virtakytkin, nopeus, eteen/taakse ja ohjaus 180 käännettävä ohjauspää Säädettävä syvyyskaulus Quick Release kallistusvipu

Lisätiedot

Cosmetal ProStream käyttöohjeet

Cosmetal ProStream käyttöohjeet 19.1.2017 Cosmetal ProStream käyttöohjeet 2 SISÄLLYSLUETTELO 1. Perustiedot 1.1 Turvallisuusohjeet s. 3 1.2 Tekniset tiedot s. 3 2. Laitteen käyttö s. 4 2.1 Käyttöpaneeli s. 4 2.2 Virtakytkin ja energiansäästötila

Lisätiedot

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TAMMIKUU 2010

AUTOJEN ENSIREKISTERÖINNIT TAMMIKUU 2010 ENSIREKISTERÖINNIT 1/2010 1(12) 2.2.2010 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lisätiedot

TÄYDENTÄVÄÄ TIETOA Akkujen ja latureiden tehosuositukset

TÄYDENTÄVÄÄ TIETOA Akkujen ja latureiden tehosuositukset 1. Yleistä Näissä tiedoissa annetaan neuvoja oikean laturin ja akkujen valintaan. Yleisesti ottaen ajoneuvoissa sähkönkulutus kasvaa jatkuvasti. Silti auton luotettavuus ja käynnistyskyky täytyy varmistaa.

Lisätiedot

Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä

Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä Monarplan Luotettava PVC-vedeneristejärjestelmä Kevyt Kestävä Monipuolinen Taloudellinen Ainutlaatuinen Monarplan PVC-vedeneristejärjestelmä tunnetun laadukas Icopal PVC-vedeneristejärjestelmä on ollut

Lisätiedot

Luku 6 Liikenne. Asko J. Vuorinen Ekoenergo Oy. Pohjana: Energiankäyttäjän käsikirja 2013

Luku 6 Liikenne. Asko J. Vuorinen Ekoenergo Oy. Pohjana: Energiankäyttäjän käsikirja 2013 Luku 6 Liikenne Asko J. Vuorinen Ekoenergo Oy Pohjana: Energiankäyttäjän käsikirja 2013 1 Sisältö Yleistä Henkilöautoliikenne Sähkö- ja hybridiautot Kiskoliikenne Lisätietoja 2 YLEISTÄ 3 Liikenteen energia

Lisätiedot

Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta

Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta AUTOTALLIN GARĀŽU VĀRTI OVET Enemmän vairāk mukavuutta komforta ja turvallisuutta un drošības M.K. International autotallin ovet yllättävät sinua kehittyneellä suunnittelulla, täydellisellä mukavuudella

Lisätiedot

Saab varastontyhjennyskampanja 2011

Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab varastontyhjennyskampanja 2011 Saab VM94-98 Osanumero Tuote Automalli Vuosimalli Moottorit ja niiden osat Vaihteistot 4611984

Lisätiedot

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE

noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE noraplan valua INNOITUS SUORAAN LUONNOSTA TÄYDELLINEN LATTIANNE Kuvittele lattia, joka tuo luonnon kauneuden ja alkuperäisyyden tiloihisi. Lattia, joka säteilee lämpöä, valoa ja rauhaa. Ajattele täydellistä

Lisätiedot

COROLLA LISÄVARUSTEET

COROLLA LISÄVARUSTEET COROLLA LISÄVARUSTEET 02 Nautittavaa laatua Corollan korkea laatu, huippuun viety mukavuus, suorituskyky ja edistykselliset ajo-ominaisuudet antavat sinulle todellisen ajonautinnon. Alkuperäisillä Toyota-varusteilla

Lisätiedot