Aja edellä. Varmasti.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Aja edellä. Varmasti."

Transkriptio

1 PÖRHÖN AUTOLIIKE OY Aja edellä. Varmasti. 100% PÖRHÖ

2 Voiko autosi olla huollon jälkeen jopa parempi kuin se oli uutena? Huoltokäynnin yhteydessä tarkistamme kohdistuuko autoon mahdollisia valmistajan kustantamia laadunparannustoimenpiteitä, kuten ohjainlaite- tai muiden osien päivityksiä uusimpaan versioon. Samalla saat liikkumisturvapalvelun seuraavaan määräaikaishuoltoon saakka. Alkuperäisillä varaosilla ja -lisävarusteilla sekä työllä on kahden vuoden takuu! TERVETULOA P Ö R H Ö L L E! Lehden hinnat ja tarjoukset voimassa asti. Tarkista hinnat myyjältä.

3 PÄÄKIRJOITUS MUUTTUMISTAHTI ON KIIVAS Kädessäsi on ensimmäinen Pörhön Autoliikkeen jälkimarkkinointilehti. Mitä tämä ihmeellinen sana jälkimarkkinointi itse asiassa pitää sisällään? Jälkimarkkinointi on sitä kaikkea, millä yhdessä pidämme autosi mahdollisimman hyvässä kunnossa. Se on vaikkapa lampun vaihto, renkaiden kausivaihdot tai huonon onnen sattuessa korikorjaus! Näistä esimerkeistä voit päätellä, miten laaja kokonaisuus jälkimarkkinointi onkaan. Tämä lehti syntyi tarpeesta tuoda jälkimarkkinoinnin koko tarjonta lähemmäksi teitä, Arvoisat asiakkaamme. Pekka Mustonen Pörhön Autoliike Oy Konsernin jälkimarkkinointipäällikkö Muuttumistahti autoalalla on kiivas. Jälkimarkkinointi, jonka yksi osa ovat myös erilaiset huollot, on yhä tiukempien vaatimusten edessä. Päämiestemme merkkikohtainen koulutus on tiukkaa puuhaa ja kysyy kosolti aikaa ja varoja. Tahtia kiivastutatte myös te, Hyvät asiakkaamme, vaatimustasonne on viime vuosina noussut kovasti, mutta siitä me pidämme! Asiakastyytyväisyys on meille kunnia-asia. jota vaalimme ja kehitämme voimakkaasti. Lähtökohtamme on, että me olemme asiakkaan paras yhteistyökumppani. Tutustu tähän lehteemme huolellisesti, se kannattaa. Löydät sen sivuilta moninaisia tuotetarjouksia, mutta myöskin autoiluasi helpottava maksuetu jolla saat joustoa maksuaikaan ja -tapaan. Kevään 2014 aikana avaamme uuden ja laajan autoilijan tavaratalon! Se toimii internetissä, josta tilaaminen on helppoa, samoin maksaminen, koska asiakas voi tehdä kaiken kotoa käsin. Valikoima tulee käsittämään autoilua ja siihen liittyviä hankintamahdollisuuksia kerrassaan nimikkeen verran! Pörhön Autoliike Oy toimii kahdeksalla paikkakunnalla täyden palvelun periaatteella. Lähitulevaisuudessa avautuvat nettipalvelut helpottavat kanssakäymistämme autoasioissa.

4 Sinä ajat. Me huolehdimme. Varaudu yllättäviin tilanteisiin. Etujarrupalojen vaihto 149 * Passat (ei 3,6 V6) 5 MAKSUEDULLA /kk A L K A E N Das Auto. *Suositushinta, kampanja voimassa saakka.

5 TÄYDESSÄ LAAJUUDESSAAN NIMIKKEEN SUURMYYMÄLÄ PÖRHÖN NETTIKAUPPA TULEE Valtava määrä mitä erilaisimpia vääntöjä ja virityksiä on pitänyt huomioida ja laittaa kuntoon, mutta nyt vihdoin näyttää siltä, että saamme Pörhö-Nettikaupan vuoden vaihteen jälkeen auki. Aloitamme sikäli rajatusti, että tarjolla on runsas valikoima lisävarusteita eri merkkeihimme tässä jouluruuhkassa, mutta talven ja kevään mittaan asia laajentuu nimikkeen laajuiseksi, kertoo konsernin jälkimarkkinointipäällikkö Pekka Mustonen Pörhön Autoliike Oy:stä. - Nettikauppa sinänsä ei ole uusi idea ja mitä tulee ei alkuperäisiin tuotteisiin, kilpailua löytyy laajasti. Sen sijaan olemme aivan ensimmäisten joukossa ellei peräti ensimmäinen autoalan liike koko maassa, joka tarjoaa valikoimassaan edustamiinsa merkkeihin liittyviä alkuperäistuotteita täydellä valikoimalla. Se on merkittävä seikka, jota asiakkaat varmasti arvostavat, Mustonen jatkaa. Pekka Mustonen muistuttaa, että suoranaista hullunhalpakauppaa ei olla synnyttämässä, mutta edullisia merkkituotehankintoja voi jatkossa tehdä Pörhö Nettikaupassa. - Totta kai meillekin tulee erilaisia eriä ja muita, jotka myydään kuluttajille hyvinkin edullisesti, mutta tärkeintä on, että edustamiemme automerkkien alkuperäistavaraa ja korkean brändin muita tuotteita saa normaalia edullisemmin. Maksutapoja tulee Pekka Mustosen mukaan käyttöön monia erilaisia. toteutetaan vaikkapa postin, Matkahuollon sekä eri kuljetusyritysten kanssa. Samat maksuvaihtoehdot toimivat kaikkialla maailmassa, joten sekään ei rajoita kauppaa. Myös käteiskauppaa tullaan harjoittamaan vaikka nettikaupasta onkin kyse. Venäjällä, minne tulemme myös suuntaamaan mainontaa ja markkinointia, on hyvin yleistä, että kuriiri soittaa ovikelloa ja luovuttaa mukanaan tuomansa, tilatut Pörhö-tavarat vasta, kun ruplat on luettu kuriirin edustajan käteen. Ja tarvittaessa samoin toimitaan ihan missä vaan, Suomessakin. Maailma on yhä monipuolisempi, Mustonen toteaa. Pörhö Nettikauppa siis avautuu aivan lähiaikoina. Teet valinnat kotona, mutta muuten kauppatapahtuma on varma, selkeä ja reilu ihan kuin varaosatiskillä asioisit! - Luonnollisesti erilaiset maksukortit ovat nettikaupassa ykkösasemassa, mutta kotimaassa käyttöön tulee muun muassa erilaiset jälkivaatimusvaihtoehdot, joita varmasti Konsernin jälkimarkkinointipäällikkö Pekka Mustonen

6 Transport-paketti svh 390 Tavaratilamatto Puskurisuoja Taakkatelineet 11 MAKSUEDULLA /kk A L K A E N Das Auto.

7 PÖRHÖN MAKSUETU JOUSTOA MAKSUAIKAAN JA -TAPAAN Ostos kk-hinta alk. 100,- 6,-/kk Pörhö-konserni tarjoaa monipuolisen palveluvalikoiman huollon asiakkaillemme, Pörhön Maksuetu-palvelu on uusin. Uuden Pörhön Maksuetu -palvelun myötä asiakas voi maksaa autonsa huoltoja, korjauksia, varaosia, varusteita ja tarvikkeita - ja saada ostoksistaan laskun mukaansa sen sijaan, että maksaisi heti myymälässä. Laskulle saa aina 14 päivän korottoman ja kuluttoman maksuajan. Laskun erääntyessä sen voi maksaa kokonaan pois, tai halutessaan valita maksamisen 36 kk:n maksuerissä. Laskun voi pyytää euron ostoista. Laskulle myynnin vaatimuksena on 20 vuoden ikä ja puhtaat luottotiedot. Asiakas saa luottopäätöksen nopeasti ja vaivatta jo autoa huoltoon tuotaessa. Lasku/osamaksuostotapahtumasta allekirjoitetaan asiakassopimus jolla hyväksytään itse laskutustapahtuma ja mahdollisesti asiakkaan myöhemmin valitseman osamaksun ehdot. Osamaksulle siirtyneistä laskuista maksetaan kuukausittain minimieränä 1/36-osa laskun loppusummasta tai jokin muu asiakkaan haluama suurempi summa. Loppuvelan voi maksaa milloin tahansa kuluitta pois ilman eri ilmoitusta. Osamaksun tilihoitomaksu on 2,95 kuukaudessa ja korko 1,6% kuukaudessa, mikä vastaa nimellistä 19,2% vuosikorkoa. Palvelu tuotetaan yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa. Tutustu lisää Pörhön Maksuetuun nettisivuillamme tai kysy huollon ammattilaisiltamme. 500,- 17,-/kk 750,- 24,-/kk 1 000,- 31,-/kk 1 250,- 38,-/kk 1 500,- 45,-/kk 1 750,- 52,-/kk 2 000,- 59,-/kk 2 250,- 65,-/kk 2 500,- 72,-/kk 2 750,- 79,-/kk 3 000,- 86,-/kk Jälkimarkkinointipäällikkö Pekka Mustonen: Meille voit aina tuoda autosi huoltoon ja saat sen kätevästi myös ulos; saat laskun mukaasi ja laskulle aina pari viikkoa korotonta maksuaikaa. Laskun eräännyttyä saat vielä automaattisesti option maksaa laskun maksuerissä. Huoltopäällikkö Ari Holappa: Kun auton huoltovalo syttyy tai muuten tulee korjaustarvetta, se ei yleensä katso aikaa eikä paikkaa. Kunnon auto silti ansaitsee arvoisensa huollon koulutettujen asiantuntijoiden käsissä. Nyt huollon, korjauksen, rengashankintojen jne. ajankohtaa ei välttämättä tarvitse miettiä. Voit aina tuoda autosi meille huoltoon ja annamme sinulle huoltolaskun mukaan. Huollon tai korjauksen yhteydessä huomattujen kohteiden korjaus on usein edullisempaa, kun työn osuus on jo melkein tehty. Tarvitaan vain lupa lisätöille ja osille. Kustannusarvion hinnan nousu ratkaistaan helposti tarjoamalla laskua tai jakamalla hinnannousu 36 kuukausierään, jolloin kenenkään ei kannata jättää tai siirtää tarpeellisten huoltotöiden teettämistä kustannusarvion muuttumisen takia.

8 NISSAN HYÖTYHUOLTO 139 Vaikka Nissanillasi on jo takana hieman enemmän vuosia, on tärkeää huollattaa se säännöllisesti valtuutetussa Nissan-huollossa. Nyt yli 5-vuotiaille Nissaneille on kehitetty Nissan Hyötyhuolto, jossa tarkistetaan kaikki tärkeät osat sekä vaihdetaan moottoriöljy ja öljynsuodatin. Ja samalla saat leiman huoltokirjaan. KARI HEINONEN ON NISSAN-NEUVOJA 2012 Kari Heinonen, 49, on Oulun Tekun käynyt autoteknikko ja tullut Pörhön palvelukseen v Nissan Europe Nordic palkitsi Heinosen Best Service Advisor 2012 maininnalla ja kunniakirjalla. - Minä nyt satuin saamaan tämän kunniakirjan, mutta se kuuluu ehdottomasti koko Oulun Nissan huollon porukalle, minä olen vain yksi osatekijä kokonaisuudessa. Selvittelimme porukalla taannoin Nissanin käynnistyvyyteen liittyvää ongelmaa. Kun kaikki laittoivat omaa tietoaan ja kokemustaan pottiin niin sieltä se löytyi ajatus, jonka välitimme maahantuojan kautta tehtaalle ja autoimme osaltamme ongelman ratkaisun löytymisessä. Yhteistyö on voimaa, huoltoneuvoja Kari Heinonen korostaa. - Nissan-autoilijat ovat erittäin merkkiuskollista väkeä, joilla useilla on ajossa jo ties monesko Nissan peräkkäin. Nissanin huippuluokan luotettavuus on yksi tekijä, miksi Nissanin omistajat pysyvät merkissä vuodesta toiseen. Asiakas on leiväntuoja, tämä pitää olla joka hetki kirkkaana mielessä, Heinonen korostaa. Nissan hyötyhuolto sisältää: Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihdon Jarrujen tarkastuksen dynamometrilaitteistolla Kytkimen toiminnan tarkastuksen Ohjauksen vuototarkastuksen Jarrunesteen vesipitoisuuden mittauksen Jäähdytysnesteen tason tarkistamisen ja pakkaskestävyyden mittauksen Akkutestin Tuulilasin ja tuulilasinpesimen tarkastuksen Tuulilasinpyyhkijöiden kuntotarkastuksen Ajovalojen toiminnan ja suuntauksen tarkistuksen Renkaiden ilmanpaineen ja kulutuspintojen mittauksen Pakoputken ripustuksien ja kunto- sekä vuototarkastuksen Jousituksen ja voimansiirron toiminnan tarkastuksen, kiinnityksien ja nivelten kuntotarkastuksen Iskunvaimentimien kiinnityksen ja toiminnan tarkastuksen sekä vuototarkastuksen Lukkosylinterien ja saranoiden voitelun Vapaa-aikanaan Kari Heinonen ajelee kesällä moottoripyöräretkillä, mutta istahtaa silloin tällöin myöskin kartturiksi ystävänsä ralliautoon.

9 Numero sen kertoo. Mobil 1. Täyssynteettinen Mobil 1 ESP Formula 5W-30 auttaa pidentämään dieselmoottorin hiukkassuodattimen ja bensiinimoottorin katalysaattorin käyttöikää, sekä säilyttämään niiden puhdistustehon. Pörhön Autoliike suosittelee! TM

10 Styling-paketti uuteen Golf Variantiin. Lisää tyylikkyyttä autollesi. Korosta autosi hienoja yksityiskohtia ja tyylikkyyttä Styling-paketilla. Styling-paketti svh 630 Premium tekstiilimatot Kynnyssuojat Venttiilihatut Poljinpinnat Krominen pakoputkenpää Kromilista takaluukkuun 18 MAKSUEDULLA /kk A L K A E N Das Auto.

11 CUP TPMS -JÄRJESTELMÄ AUTOOSI Uusissa jälkeen tyyppihyväksytyissä automalleissa pitää olla vakiovarusteena rengaspainevalvonta. Kaikissa ensi kertaa käyttöönotettavissa henkilöautoissa rengaspainevalvonta on oltava lähtien. Pörhön Autoliikkeestä voit vaivattomasti hankkia kaikkiin autoihin, joissa on renkaanpaineen valvonta TPMS tunnistimilla. Muistathan hankkia tunnistimet myös talvirenkaille. Lehdestä löytyy talvirengastarjouksemme, joihin saat meiltä helposti tilattua myös tunnistimet. Tilaa Pörhöltä tai osta nettikaupasta. Cup-sarja esimerkiksi 4 talvirenkaaseen asennettuna 580 tai maksuedulla alkaen 17 /kk.

12 Aurinkolasit. Hopean väriset metallisankaiset aurinkolasit vihreillä linsseillä. 364,62 S-Line t-paita. 100% puuvillaa. Koot S-XXXL. 33,60 S-Line fleece-takki. Sporttinen fleece-takki miehille. Koot S-XXXL. 91,40 ipad-suojakotelo. 49,40 Audi R8 espresso kupit. Pakkaus sisältää 2 kuppia ja lautasta. 43,35 Muki. 37,30 Taskuveitsi. Ruostumatonta terästä mustalla paneelilla. Toiminnot: LED-valo, veitsi, sakset, pullonavaaja, ruuvimeisseli, pinsetit, hammastikku ja kuulakärkikynä. 56,45 Audi Heritage Collection. Retroa Audi-faneille! Tyylikäs keinonahkainen olkalaukku ja samaan väritykseen sopiva lippalakki kruunaavat kokonaisuuden. Heritage olkalaukku 43,60 Heritage sporttilaukku 61,00 Heritage lippalakki 24,60 Miesten lompakko. Materiaali korkealaatuista nappanahkaa. Isot taskut seteleille ja kolikoille. 10 korttitaskua. 109,89 Kello 65,53 Avaimenperä 28,23 Avaimenperä 7,45 Metallikulho hedelmille ja makeisille. Kulho on valmistettu valkoisesta pulverimaalatusta metallista, jota voi muovata itse. Iso (halkaisija 42cm) 85,99 Pieni (halkaisija 22cm) 43,60

13 Audi kassikoukut sedan-malleihin. Esiin käännettävä kassikoukku tavaratilan kattoon. Mallikohtaiset kiinnitystarvikkeet yhden koukun kiinnittämiseen: A3 sedan, A4 sedan, A5 coup, A6 sedan, A8 sedan Koukku Asennus 16,00 10,00 Golf-laukku. 251,00 Golf-pallot. Pakkauksessa kolme palloa. 48,40 Pieni olkalaukku. Vetoketjullinen tasku. Mitat 28 x 25 x 4cm. 73,40 Iso olkalaukku. Pehmustettu laukku 15 kannettavalle tietokoneelle, takana useita osastoja. Vetoketjullinen tasku. Mitat 32 x 46 x 16 cm. 123,19 Sikarileikkuri. Innovatiivinen liukumekanismi, harjattua ruostumatonta terästä, 2 tarkkaa terien eri kokoa. 271,19 Suihkupussi. Urheilullinen suihkupussi. Useita verkkoja vetoketjutaskuja. 32,26 Avaimenperä. Motorsport-karhu. Korkeus n. 14cm. 15,00 Reppu. Urheilullinen reppu, tilavuus 20 l. Päätaskun sisällä asiakirjatasku. Kaksi sivutaskua. Ohut vetoketjutasku avainpidikkeellä. Airstripe ilmakanavat selkäosassa. 55,45 Laukku. Vettä hylkivä urheilukassi, tilavuus 50 l. Toisessa päässä iso tasku urheilukengille tai kosteille vaatteille. Myös sisäpuolella taskuja pienien tavaroiden säilytykseen.tilavuus 50l. 89,72 Lippis. Musta tai harmaa. 19,15 Naisten lompakko. 136,10 Käyntikorttitasku. Ruskeaa istuinnahkaa. Audin tunnus. Mitat 10 x 6.5 x 0.4cm. 49,40

14 Varaudu yllättäviin tilanteisiin. Jarrut ovat autosi tärkein turvavaruste. Niiden pitää toimia täydellisesti kaikissa olosuhteissa. Säännöllinen tarkistus ja huolto auton jarruille sekä kuluneiden osien uusiminen varmistaa huolettomat ja turvalliset ajokilometrit. Etujarrupalojen vaihto 179 * Audi A (1.8 TFSI ja 2.0 TDI) 5 MAKSUEDULLA /kk A L K A E N *Suositushinta, kampanja voimassa saakka. Audi Alkuperäisosat

15 Leikkiauto. 7,06 Pehmoratti. 43,35 Lasten pipo. 18,15 Audi polkuauto. Polkuauto lapsille. Pehmeä istuinten verhoilu, käsijarru, hiljaiset renkaat, vanteet alkuperäistä Audi suunnittelua, säädettävä turvakaari. Suositeltava korkeus: 95 cm cm. Paino 13,5 kg. Mitat 116 x 62 x 58 cm. 382,08 Potkupuku Lederhose. 62/68 cm tai 74/80 cm. 43,00 Nalle. 12,10 Potkuauto. Hopea tai punainen. 109,89 Potkuauton peräkärry. Hopea tai punainen. 59,48 Audi junior Legends Quattro potkuauto. Huippu-uutuus! Täysin toimivat led-päiväajovalot (patterit sis. toimitukseen) tarjoavat aitoa ajamisen iloa. Tästä sporttinen menopeli perheen pienimmille kuskeille! Tähän malliin ei ole saatavissa peräkärryä. 186,00 Työntövarsi Quattroon. Metallinen varsi ja pehmeä kahva, jonka avulla aikuiset voivat valvoa nopeutta ja suuntaa, säädettävissä 3 eri korkeuteen. 37,40 Audi Junior Runner 2in1. Lasten potkupyörä ja lauta samassa tuotteessa. Uniikin runkogeometrian vuoksi helposti muutettavissa harjoituspyörästä potkulaudaksi. Hydroform-tekniikalla valmistettu alumiinirunko by Audi design. Jarru integroitu rungon sisään, tehokas ja turvallinen käyttää. Suunniteltu 3-8 -vuotiaille lapsille. 299,00

16 ON LAADUKAS OULULAINEN Remuc-tuotteita valmistava ja myyvä Embelin Oy löytyy Oulun Lyötystä ja on hyvin huomaamaton osoitteessaan Tullivahdinkadulla. Sisällä toimitiloissa työskentelee puolisen tusinaa henkilöä suunnitellen, testaten ja valmistaen mm. Remuc-softan laitteistoon. - Remuc on ensinnäkin Avainlippu-tuote eli erittäin suomalainen. Sen lisäksi se on hyvin pohjoissuomalainen, sillä Remuc- ohjelmistot syntyvät tässä Oulussa, laitteen tarvitsema kotelo ja muu kokoonpano tulee Oulunsalosta ja pakkaus puolestaan Iistä, kertoo Embelin Oy:n toimitusjohtaja Kai Simula. - Remuc- ja Remuc Plus - tuotteet on suunniteltu ohjaamaan polttoainekäyttöisiä ajoneuvolämmittimiä, jotka yleistyvät koko ajan vauhdilla ja niitä käytetään paitsi tuttuun tyyliin erilaisten autojen ja työkoneiden esilämmittämiseen mm. kylmäkäynnistystä ajatellen, myöskin kiinteiden yksiköiden kuten vaikkapa kivimurska-asemien laitteiden lämmitykseen. Remuc-järjestelmien avulla esimerkiksi murska-aseman lämmityksen käynnistäminen on saatu tuntien työn sijaan kutistettua minuutteihin, Simula jatkaa. Erityisesti Remuc Plus - järjestelmällä on mahdollisuus toteuttaa ihan mitä tahansa autojen peruslämmittämisestä ajoneuvo- ja ajotapaseurantaan saakka. - Remucin asentaminen ajoneuvolämmittimeen sujuu kokeneelta mekaanikolta käden käänteessä. Älypuhelimella toimiva järjestelmä on nopea ja lähes viiveetön. Lämmittimen perustoiminto pelaa hienosti, mutta yhden lisäkaapelin asennuksella saadaan käyttöön kaksivaiheinen lämmitysmenetelmä. Ensijakso lämmitetään vain moottoria ja sen jäähdytysnestettä ja jälkimmäiselle mukaan tulee ohjaamon puhallin, joka antaakin heti lämmintä ilmaa auton sisätiloihin. Näin säästetään myös akkua, kertoo puolestaan Embelin Oy:n Teemu Laukkarinen. Tietyt lisäasetukset puhelimen GPS-pohjalle ja auto avaa automaattisesti vaikkapa autotallin oven, kun sitä lähestytään tai laittaa määrätyssä kohdassa kotimatkaa saunan kotona lämpiämään. Myöskin lämmittimen ajastinkäynnistys haluttuun aikaan voidaan ohjelmoida mistä vain, vaikkapa kaukaiselta lentoasemalta laskeutumisaikaa kotikentälle myötäillen. Myös mahdolliset lentojen viivästymiset voidaan ottaa ajastusta muuttamalla huomioon. Remuc järjestelmä yhdistettynä älypuhelimen toimintoihin tekee käyttämisestä monipuolista, vaivatonta ja helppoa. Lisätietoja Pörhön ajoneuvohuolloista ja jälkimarkkinoinnista Remuc-yhteyshenkilöiltä.

17 Transport-paketti svh 390 Tavaratilamatto Puskurisuoja Taakkatelineet 11 MAKSUEDULLA /kk A L K A E N Das Auto.

18 VOITA NOKIAN 16 RENGASSARJA PALAUTA KILPAILULIPUKE PÖRHÖN MYYMÄLÄÄN MENNESSÄ JA OSALLISTU NOKIAN 16 RENGASSARJAN ARVONTAAN! NOKIAN 16 RENGASSARJAN ARVONTA Nimi: Puhelin: Sähköposti:

19 NOKIAN RENGAS- JA VANNEPAKETIT SKODA OCTAVIA (195/65 R 15, ALU) NOKIAN HKPL tai 22 /kk NOKIAN HKPL tai 23 /kk NOKIAN HKPL R tai 23 /kk SKODA OCTAVIA (205/55 R 16, ALU) NOKIAN HKPL tai 27 /kk NOKIAN HKPL tai 29 /kk NOKIAN HKPL R tai 28 /kk SKODA SUPERB (205/55 R 16, ALU) NOKIAN HKPL tai 27 /kk NOKIAN HKPL tai 29 /kk NOKIAN HKPL R tai 28 /kk SKODA OCT/SUPERB (225/45 R 17, ALU) NOKIAN HKPL tai 37 /kk NOKIAN HKPL tai 40 /kk NOKIAN HKPL R tai 39 /kk SKODA YETI (215/60 R 16, ALU) NOKIAN HKPL tai 30 /kk NOKIAN HKPL tai 32 /kk NOKIAN HKPL R tai 31 /kk LAAJAA TOIMINTAA LAPISSA - Minäpä asetun kuvaan tähän Passatin viereen, joka on kokenut sen yleisimmän peltivaurion syyn täällä Lapissa eli porokolarin. Poro on nopea, huomaamatonkin ja arvaamaton liikkeissään, siksi rysähtelee säännöllisesti, juttelee Rovaniemen Pörhön ja Lapin Auton jälkimarkkinointipäällikkö Petri Niemi, 44 ja laittautuu potrettiin ruttukeulaisen potilaansa kanssa. Petri Niemi työskenteli ensimmäisen kerran Pörhöllä v:na , mutta siirtyi sitten vakuutusalalle autovahinkotarkastajaksi. Miehemme on ollut takaisin Rovaniemen Pörhöllä v:sta Ylpeyden aiheemme on ilman muuta uusi, upea vauriokorjaamomme. Se on huippumoderni ja nopea, tietynlaiset vahingot saadaan kuntoon jopa päivässä. Täällä on siistiä eikä maali käryä ja pöly vaivaa. Lisäksi asiakastilamme ovat viihtyisät ja asiakkaamme saavat välittömästi kaiken tiedon remontistaan ja vahinkoilmoituskin hoituu samalla kätevästi, Niemi luettelee. - Palvelemme koko laajan, entisen Lapin läänin alueella ja hinausautot toimittavat kaikkialta alueeltamme vahinkoautot tänne Rovaniemen Lapin Auton tontilla olevaan vauriokorjaamoomme, pitkät etäisyydet eivät ole este. Oikeastaan ei ole auton merkilläkään väliä, tervetuloa kaikki palveltavaksi, toivottaa Petri Niemi.

20 DIRECT EXPRESS PALVELEE VANHEMPIA AUTOJA Pörhön Autoliike Oy on jo yli vuoden ajan palvellut iältään viisi vuotta ja sitä vanhempien Volkswagen-, Audi- ja Seat henkilöautojen omistajia. Nuottasaarentie Direct Express Tyrnäväntie -talo Autopesu - Direct Express siis palvelee viisi vuotta ja sitä vanhempien VW-, Audi- ja Seat - autojen omistajia erittäin täysipainoisella huoltokonseptilla ja jopa 30% alennuksilla osista ja tarvikkeista, kertoo Pörhö - konsernin jälkimarkkinointipäällikkö Pekka Mustonen. Direct Express Oulu korjaamo löytyy Pörhön VW autotalon Nuottasaarentien puoleiselta sivustalta, osoitteessa Nuottasaarentie 6. Huolto löytyy aivan monelle tutun Pörhö-autopesupisteen naapurista. Ajanvarauspuhelimen numero suoraan Direct Expressiin on Palvelemme tällä hetkellä kolmen asiakasmekaanikon ja kuuden nosturipaikan voimin. Meillä on täällä siistit ja viihtyisät tilat myös asiakkaiden odottaa autonsa valmistumista. Varusteisiin kuuluvat mm. kahvia ja muita lämpimiä juomia tarjoava automaatti sekä TV, josta voi seurata yleisimpiä TV-kanaviamme. Maksamiset ja muut hoituvat omalla tiskillämme ja ajan huoltoon voi tilata tästä meiltä, mutta myös netistä kertoo Direct Express Oulun huoltoneuvoja Heikki Tuomela. - Teemme vanhempiin Volkswageneihin, Audeihin ja Seateihin nopeasti erilaisia tarkastuksia, pienempiä korjauksia sekä perushuoltoa merkkikoulutetun ja ammattitaitoisen henkilökuntamme voimin. Käytämme alkuperäisiä VW/Audi/Seat- varaosia ja tarvikkeita. Direct Expressissa on mahdollisuus luoda myöskin suora kontakti autonne mekaanikkoon. Puhelin- ja nettivarauksen lisäksi auto on mahdollista tuoda korjaamoomme myös ilman ajanvarausta, Heikki Tuomela esittelee Direct Express Oulua. - Tervetuloa kanta-asiakkaaksi. Kannattaa muistaa, että annamme 24kk takuun kaikille käyttämillemme alkuperäisille VW/Audi/Seat varaosille, -lisävarusteille ja -tarvikkeille. Sama koskee myös osien asennuksiin käytettyä työtä. Tervetuloa palveltavaksi, toivottaa huoltoneuvoja Heiki Tuomela.

21

22 LÄMMIN AUTO JA JÄÄTTÖMÄT IKKUNAT DEFA SMARTCHARGE AKKULATURI 12V/4A DEFA SmartCharge on maailman helppokäyttöisin akkulaturi. Kun kehitimme SmartChargen pyrimme kehittämään laturin joka on helppokäyttöinen ja turvallinen käyttää. Laturi tunnistaa automaattisesti akun koon, varaustason ja lämpötilaolosuhteet. Laturissa on vain yksi painike, päälle ja pois päältä. (74,-) DEFA TERMINA 1200 SISÄTILANLÄMMITIN Termina 1200 on tehokas ja hiljainen sisätilanlämmitin. Teho: 1200W (-25 C). Sisätilanlämmitin ilman katkaisijaa, joka sopii teholtaan pieniin tai keskisuuriin autoihin, tavallisiin talviolosuhteisiin. 57,- 30,- (96,-)

23 PÖRHÖN AUTOHUOLLOT - maksuedulla joustoa! NISSAN ALMERA N161,5iQG km huolto... 82,80 (15/45/75/105/135/165 tkm) Jätehuoltomaksu... 3,50 Öljypropun tiivistys... 1,60 Öljynsuodatin... 15,00 Mobil 0W ,00 Jarruhuolto ja auton alustassa tehtävät työt... 92,00 Raitisilmasuodattimen vaihto... 18,40 Raitisilmasuodatin... 26, km huollon kokonaishinta ,00 NISSAN PRIMERA P121,8iQG km huolto... 82,80 (15/45/75/105/135/165 tkm) Jätehuoltomaksu... 3,50 Öljypropun tiivistys... 1,60 Öljynsuodatin... 15,00 Mobil 0W ,00 Jarruhuolto ja auton alustassa tehtävät työt... 92,00 Raitisilmasuodattimen vaihto... 18,40 Raitisilmasuodatin... 26, km huollon kokonaishinta ,00 NISSAN QASHQAI 1,6i 115HV KETJUHR16 (rek. pvm alkaen) Huolto nro. 1 (30 tkm tai 12kk)... 82,80 Jätehuoltomaksu... 3,50 Öljypropun tiivistys... 1,60 Öljynsuodatin... 15,00 CASTROL MAGN.PROF. C2 5W ,00 Jarruhuolto ja auton alustassa tehtävät työt... 92,00 Raitisilmasuodattimen vaihto... 18,40 Raitisilmasuodatin... 30,00 Huollon kokonaishinta ,00 NISSAN ALKUPERÄISET AKUT Hinnat voimassa Hintaan sisältyy vaihtotyö ja akku. Tarkemmat tiedot ja pakettikoodit löytyvät huoltohinnastosta. Almera N16 (1,5/1,8 bensa) tai 5 /kk Primera P12 (1,6/1,8/2,0 bensa) tai 5 /kk Juke F15 (bensa) tai 5 /kk Juke F15 (diesel, ei stop&start) tai 5 /kk Micra K12 (1,2/1,4/1,6 bensa ja 1,5 dci).139 tai 5 /kk Micra K13 (1,2, ei stop&start) tai 5 /kk Navara D40 (2,5 dci) tai 5 /kk Navara D40 (3,0 dci) tai 6 /kk Note E11 (1,4/1,6 bensa) tai 5 /kk Note E11 (diesel Euro4) tai 5 /kk Note E11 (diesel Euro5) tai 5 /kk NV200 M20 (bensa ja diesel) tai 5 /kk Pathfinder R51 (2,5 diesel) tai 6 /kk Pathfinder R51 (3,0 diesel) tai 6 /kk Pathfinder R51 (4,0 bensa) tai 5 /kk Primastar X83 (2,0/2,5 dci) tai 7 /kk Qashqai J10 (diesel, ei stop&start) tai 5 /kk Qashqai J10 (bensa, ei stop&start) tai 5 /kk Tiida C11 (diesel) tai 5 /kk Tiida C11 (bensa) tai 5 /kk X-Trail T31 (diesel) tai 6 /kk

24 SYMACH Pörhön Autoliikkeessä on Oulussa, Rovaniemellä ja Keminmaalla siirrytty käyttämään Symach - Katalyyttisiä IR-kuivausjärjestelmiä. Tämä mahdollistaa työaikojen ja energian kulutuksen minimoimisen. EERIK VATTULAINEN ON KORIMESTARI Eerik Vattulainen, 50, työskentelee Pörhön hienossa vauriokorjaamossa Oulussa. -Jos vaurio on ns. sopiva, peltiseppä on saatavilla, samoin maalaus ja kaikki muutkin asiaan liittyvät osatekijät niin saat autosi päivässä ulos, aamulla tuot ja illalla haet. Tämä on varmastikin yksi maan nykyaikaisimpia vauriokorjaamoita. Näissä moderneissa maalaamoissa pystytään jopa 60-70% lyhyempiin kuivausaikoihin ja energian säästö on jopa 90%. Uusien järjestelmien avulla voidaan saavuttaa kaksinkertainen läpimeno perinteiseen verrattuna. Samalla säästetään ympäristöä matalan energian kulutuksensa ansiosta. Eerik Vattulainen on pohjoisen poikia, lapsuus ja nuoruus kuluivat Rovaniemellä ja Sodankylässä. Sittemmin työ vei kautta Suomen aina Hankoon ja Helsinkiin saakka ja lopulta yrittäjäksi Suomussalmelle. -Myin osuuteni yhtiökumppaneilleni ja muutin sittemmin tänne Ouluun. Vuosien varrella olen kouluttautunut työssäni ja siitä tuloksena mm. tämä korimestari-arvo. Olen muutenkin työssäni oppini saanut, mitään ammattikoulua tai vastaavaa ei historiastani löydy, mutta sanon heti perään, että tämä on ollut erinomainen opintie. Hän on vuosien aikana myös erikoistunut Audin koriasioihin, mutta tarttuu mielellään merkkiin kuin merkkiin, haastatteluhetkelläkin oli työkohteena peräänsä kolaroitu Nissan Juke. -Kannattaa kääntyä vahinkotapauksessa Pörhön vauriokorjaamon puoleen ja aivan erityisesti, jos autosi on Pörhön edustamaa merkkiä. Me käytämme alkuperäisosia, joilla on aina takuu, samoin työllämmekin. Lisäksi meillä on koulutus purkaa autoasi tarvittavan määrän ja tiedämme, mitä teemme. Toivotaan ettei vahinkoa tule, mutta jos tulee, tervetuloa ammattilaisten puheille Pörhön vauriokorjaamoihin, toivottaa korimestari Eerik Vattulainen.

25 VAHVAA SUORITUSKYKYÄ AJON VAPAUTTA 40 % VAHVEMPI KUIN JOHTAVA KILPAILIJA* Castrol EDGE Professional Fluid Strength Technology on Castrolin vahvin ja suorituskykyisin moottoriöljyjen tuotesarja. Sen ainutlaatuinen koostumus vähentää metalliosien välistä kosketusta eri ajonopeuksilla. Se vähentää kitkaa ja maksimoi moottorin suorituskyvyn. * Verrattuna testissä tärkeimpien kilpailijoiden 5W-30-öljyihin

26 JUHO HÄNNINEN HYUNDAI MOTORSPORTIN TOISEKSI KULJETTAJAKSI Juho Hänninen on nimitetty Hyundain rallitiimin toiseksi kuljettajaksi ensi kaudelle. Autona Hännisellä ja aiemmin nimetyllä belgialaisella Thierry Neuvillella on Hyundai i20 WRC. Hyundai Motorsport ilmoitti, että sen testikuljettaja Juho Hänninen tulee ajamaan valikoituja osakilpailuja i20 WRC-autolla rallin MM-sarjassa Hänninen on tutustunut Hyundai Motorsportiin vuoden 2013 aikana, jolloin hän on ajanut 3500 testikilometriä uudella i20 WRC -autolla. Hännisellä on ollut vahva rooli tiimin valmistautumisessa WRC-debyyttiinsä. - Olen mielissäni, että voimme jatkaa yhteistyötä Juho Hännisen kanssa. Juho on tehnyt varmaa työtä testikuljettajana tänä vuonna. Hän on osoittanut olevansa perinpohjainen ja monipuolinen ajaja. Hän on todellinen joukkuepelaaja, joka kykenee antamaan arvokasta palautetta teamille. Hän toi tullessaan kokemusta WRC:sta ja hän on tänä vuonna ajanut suurimman osan auton testikilometreistä, Huyndai Motorsportin tallipäällikkö Michel Nandan kertoo. Hänninen saa kartanlukijakseen kaudelle 2014 Tomi Tuomisen ja he aloittavat Hyundailla helmikuisesta Ruotsin rallista. Hänninen ajoi rallin MM-debyyttinsä juuri Ruotsissa 2006 ja voitti tuolloin luokkansa N-ryhmässä. Tänä vuonna hän sijoittui Fordin WRC:lla Ruotsissa kuudenneksi. HYDRONIC COMFORT HYDRONIC II ECO EBERSPÄCHER-LÄMMITTIMIEN UUDISTUNEET KAUKO-OHJAIMET PÖRHÖLTÄ EBERSPÄCHER- LÄMMITTIMET ASENNETTUNA ALK TAI MAKSUEDULLA ALK. 59 /KK. A WORLD OF COMFORT

27 - Olen työskennellyt tiimin kanssa paljon toukokuusta lähtien ja tämä on ollut minulle upea projekti. Tiimin henkilökunta on ollut mahtavaa ja täällä vallitsee ystävällinen ilmapiiri, vaikka jokainen joutuu antamaan itsestään 100 prosenttia koko ajan. Kunnioitan suuresti mahdollisuutta ajaa ralleja tässä tiimissä kaudella 2014, Juho Hänninen iloitsee. Hänninen jatkaa rooliaan testikuljettajana, kun tiimi valmistautuu jo kauteen 2015 vuoden 2014 aikana esiteltävällä uudella autolla. Vuonna 1967 perustettu Hyundai Motor Company myi vuonna 2012 yhteensä 4,4 miljoonaa ajoneuvoa maailmanlaajuisesti. Kasvua edellisvuoteen syntyi 8,6 prosenttia. Hyundai Motor Europe kasvatti vuonna 2012 myyntiään 9,4 prosentilla. Yhteensä Hyundai Motor Europe myi viime vuonna autoa ja saavutti 3,5 prosentin markkinaosuuden. Vuonna 2012 Hyundai-malleja rekisteröitiin Suomessa 4390 kappaletta ja merkki kasvatti markkinaosuutensa 4,0 prosenttiin. Koko Hyundai-henkilöautomallistolla on viiden vuoden takuu ilman kilometrirajoitusta. Pörhö-konsernissa Huyndait myy ja huoltaa Kajaanin toimipiste. TYYTYVÄISIÄ ASIAKKAITA KAJAANISSA Kajaanin Pörhöllä myydään ja huolletaan Hyundait, Nissanit, Opelit ja Peugeotit. Jälkimarkkinointipäällikkö Ari Holappa, 39, on juuriltaan pohjoissuomalaisia, mutta asunut myös Etelä-Pohjanmaalla Seinäjoen seudulla pitkään toimien sielläkin autoalalla. PÖRHÖN AUTOHUOLLOT - maksuedulla joustoa! HYUNDAI i30 1,6 GDI (2012 ->) 30 OOO km / 12 kk huolto tai 8 /kk 60 OOO km / 24 kk huolto tai 12 /kk Vaihteistoöljyn vaihto (manuaali) tai 3 /kk Pyyhkimen sulkien vaihto tai 5 /kk Polttoainesuodattimen vaihto tai 4 /kk llmansuodattimen vaihto tai 2 /kk Raitisilmasuodattimen vaihto tai 3 /kk HYUNDAI i30 1,6 CRDI (2012 ->) 30 OOO km /12 kk huolto tai 12 /kk 60 OOO km /24 kk huolto tai 14 /kk Vaihteiston öljynvaihto (manuaali) tai 3 /kk Pyyhkimen sulkien vaihto tai 5 /kk Polttoainesuodattimen vaihto tai 4 /kk llmansuodattimen vaihto tai2 /kk Raitisilmasuodattimen vaihto tai 3 /kk - Kainuulainen sitkeys ja eteläpohjalainen suoruus ovat hyvä sekoitus, joka on tuntunut toimivan myös kainuulaisten kanssa hyvin. Maakunta on laaja ja asioille Kajaaniin lähdetään usein pitkienkin matkojen takaa niin palvelun tulee pelata. Auto tuodaan huoltoon ja sitten mennään kaupungille ostoksille, se on yleinen kaava. Usein pääsevät automyyjämmekin näissä tilanteissa tekemään vaihtotarjouksen, Holappa kertoo. Ari Holappa esittelee Nissanin jälkimarkkinoinnin asiakastyytyväisyysraporttia kesä-elokuulta. - On todella mukava pitää varaosien ja huollon väelle palaveria, kun voi esitellä heidän tekemää tulosta: maan ykkönen kesä-elokuussa! Lähes koko ajan olemme kolmen kärjessä, Peugeotilla sijoilla 2-4 ja kaikilla merkeilläkin lähes nonstopina kärkikymmenikössä. Yksistään tämän takia meillä kannattaa asioida, hän perustelee. Erästely näyttää olevan miltei tavaramerkki Pörhön jälkimarkkinoinnin väelle. Ari Holapankin perheessä metsästävät kaikki, vaimo ja lapsetkin, isännästä puhumattakaan. Jänis ja linnut ovat suosikkiriistaa.

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti.

Asiakasedut. Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto. Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla. Edut voimassa 30.4.2015 asti. Asiakasedut Tarjoukset Volvo -jälleenmyyjältäsi 1/2015 Aito Volvo huolto on enemmän kuin huolto Transport- ja Protect-paketit nyt saatavilla Edut voimassa 30.4.2015 asti. Valitse autollesi oikea huolto

Lisätiedot

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet

kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet kevään ja kesän ohittamattomat lisävarusteet Škoda-ensiapupakkaus. (000 093 108F) 24 225 Tavaraverkko Octavia Combiin (5E9 071 195) 139 15 litran sähkötoiminen kylmälaukku. Tarvittaessa voit kytkeä kylmälaukun

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen.

Sormikkaat, pipo ja huivi, polyesteri - fleece, musta, royal sininen, punainen. PÄÄHINEET, HUIVIT, HANSIKKAAT: Pipo, 100 % akryyli, navy sininen/royal sininen, musta/punainen, musta/harmaa. Pääpanta, musta. Korvat lämpimäksi. Huivi ja sormikkaat, polyesteri fleeceä, 180*23 cm, punainen,

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ

UUDISTUNUT HYUNDAI I20 SUOMEN ENSI-ESITTELYSSÄ Hyundai Motor Finland Oy Laivalahdenkatu 8, 00880 Helsinki Lisätietoja: Tiedotuspäällikkö Jonna Nevalainen Puhelin: 050-568 7706 jonna.nevalainen@hyundai.fi 17.9.2012 Lehdistötiedote 1.10.2012 UUDISTUNUT

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

Sanna Vehnilä. ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy /sopimusyrittäjät INFOPAKETTI

Sanna Vehnilä. ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy /sopimusyrittäjät INFOPAKETTI Sanna Vehnilä ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy /sopimusyrittäjät INFOPAKETTI ALD PALVELUTIIMI Yhteyshenkilö Sanna Vehnilä Vastaa Alina Hoivatiimi Oy:n Sopimusyritysten autoasioista, käyttäjäpalvelusta,

Lisätiedot

Pysyvästi edulliset. Volkswagen huolto aina oikea valinta. Volkswagen Alkuperäisosat ja huolto. Economy Packages

Pysyvästi edulliset. Volkswagen huolto aina oikea valinta. Volkswagen Alkuperäisosat ja huolto. Economy Packages Volkswagen Alkuperäisosat ja huolto Pysyvästi edulliset lokakuu joulukuu 2012 Economy Packages Jarrupalasarja Mallikohtaisesti, esim. Golf V, takajarruihin Huippuhinta. Testattu laatu. Volkswagen huolto

Lisätiedot

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin

SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET. Tyylikkäät vanteet Rapidiin SYKSYN JA TALVEN OHITTAMATTOMAT LISÄVARUSTEET Tyylikkäät vanteet Rapidiin 199 Punaiset Savio-kevytmetallivanteet 7.0J x 17" renkaille 215/40 R17, (5JA 071 497E MN4) 15 ŠKODA-pipo, musta (81209) ŠKODA-pipo,

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 723 FORD TRANSIT 150L CBI-146. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 7.5.2012

HUOLTOHISTORIA. Kone: 723 FORD TRANSIT 150L CBI-146. Sivu: 1 / 15 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 7.5.2012 Sivu: 1 / 15 Kone: 723 FORD TRANSIT 150L CBI-146 L.Kohde: 230166 Laskutuslaji: HKHUOLTOT HUOLTOTYÖT 23.1.2003 73556 KM ILMANSUODATTIMEN PUHDISTUS PENKIN SELKÄNOJAN KIINNITYS ETUSUMUVALOJEN UUSIMINEN L.Kohde:

Lisätiedot

Tarjoukset huippukuntoon.

Tarjoukset huippukuntoon. Pysyvästi edulliset KESÄKUU 2010 Tarjoukset huippukuntoon. Edullisesti kesäkuntoon! Alkuperäinen Volkswagen raitisilmasuodatin Esimerkiksi: Passat 2001 2005 Katso hintaa! 14,00 Aina oikea valinta. www.volkswagen.

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

Ford Merkkihuolto. on oikea valinta

Ford Merkkihuolto. on oikea valinta Ford Merkkihuolto on oikea valinta Katse kalenteriin: kohta on talvi! Lähde Ford Merkkihuollon kautta kohti talviautoilukautta. Pidämme kunnia-asiana sitä, että Fordisi on kunnossa, kun kelit muuttuvat

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 4,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! 29,90

Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! 29,90 Parhautta on kesä ja huolettomat kilometrit! KESÄKUNTO- TARKASTUS 29,90 14 KOHDAN KUNTOTARKASTUS 29,90 TÖYSSYJÄ EDESSÄ. Mitä pienempi tie, sitä enemmän omaa rauhaa. 1 JARRUT Toiminnan tarkastus, jarrupalojen

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 726 FORD TRANSIT FBR-711. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 18.10.2012

HUOLTOHISTORIA. Kone: 726 FORD TRANSIT FBR-711. Sivu: 1 / 13 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 18.10.2012 Sivu: 1 / 13 Kone: 726 FORD TRANSIT FBR-711 L.Kohde: 230342 Laskutuslaji: KOR KORJAAMOTYÖT 17.2.2003 232422 KM KYTKIMEN SÄÄTÖELEMENTIN VAIHTO VASEMMAN PUOLEN OVEN LUKON UUSIMINEN, OVEN STOPPARIN UUS. RADION

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt

Lisätiedot

Maailman helppokäyttöisin akkulaturi

Maailman helppokäyttöisin akkulaturi Maailman helppokäyttöisin akkulaturi -akkulaturilla saat helposti täyteenladatun akun. Sinun tarvitsee vain kytkeä akkulaturi sähköverkkoon, liittää helppokäyttöiset liittimet akkuun ja painaa virtapainiketta.

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 4,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

3,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 3,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

Blakely Knitted Sweater

Blakely Knitted Sweater 100% puuvillaa Blakely Knitted Sweater Amerikkalaista urheilullista tyyliä ja skandinaavista raikkautta henkivä Blakely-palmikkoneule on valmistettu pehmeästä puuvillalangasta. Klassisessa Blakely-neuleessa

Lisätiedot

4.1 Samirin uusi puhelin

4.1 Samirin uusi puhelin 4. kappale (neljäs kappale) VÄRI T JA VAATTEET 4.1 Samirin uusi puhelin Samir: Tänään on minun syntymäpäivä. Katso, minun lahja on uusi kännykkä. Se on sedän vanha. Mohamed: Se on hieno. Sinun valkoinen

Lisätiedot

Erotus 1 904 Erotus 2 075 259 157

Erotus 1 904 Erotus 2 075 259 157 Renault Clio-3-ov 1,2 16V 75hv 5MT Authentique Renault Clio-3-ov 1,2 16V 75hv 5MT Authentique Volkswagen Polo -Trendline 1,2 Opel Corsa- 1.2 TWINPORT Advantage 3-ov Toyota Yaris -1,0 VVT-i Linea Terra

Lisätiedot

Elena haluaa uuden auton

Elena haluaa uuden auton Auton kanssa Elena haluaa uuden auton Hei! Hei! Minä haluan ostaa uuden auton. Joo, minulla on vanha Volkswagen Golf. Paljonko se maksaa? Se maksaa 5500. Kuinka monta kilometriä sillä on ajettu? 95000

Lisätiedot

AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta

AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta Kesä on lyhyt, tie on pitkä. Muista määräaikaishuolto. AITOA LAATUA AITOA huolettomuutta Huollon kautta Huolettomaan kesään Paras palvelu. Olipa kyse ylläpidosta tai korjauksesta, kun on aika huoltaa autoasi,

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Nyt tarjoushintaan: 4,90 Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo

Lisätiedot

AUTOVARMA TULOTARKASTUS

AUTOVARMA TULOTARKASTUS AUTOVARMA TULOTARKASTUS Tarkastusaika: 03.11.2014 klo 1300 Sivu 1/4 Paikka: Autovarma, Vuokkoharjuntie 18, Kärkölä Ajoneuvon tiedot Rekisteritunnus LXA 949 (Ruotsi) Ajoneuvolaji Henkilöauto Merkki ja tyyppi

Lisätiedot

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi!

Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Vastakeitettyä erikoiskahvia missä tahansa, milloin tahansa! Hyvien ulkoilmaelämysten tulisi alkaa liikkeestäsi! Coffeebrewer miten se toimii? Coffeebreweriä voidaan parhaiten kuvata kertakäyttöiseksi

Lisätiedot

Sisilisko Sähköskootterit

Sisilisko Sähköskootterit Sisilisko Sähköskootterit P u h t a a s t i s ä h k ö i n e n a j o n a u t i n t o. Ekologinen. CO2-päästöt 0 g / 100 km. Ei päästöjä. Ei melua. Ei katkua. Edullinen. Lataus tavallisesta pistorasiasta.

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Kone: 422 OPEL VECTRA 4D 2,0 I- GLS-A-87/260 BGK-409. Sivu: 1 / 7 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 23.5.

HUOLTOHISTORIA. Kone: 422 OPEL VECTRA 4D 2,0 I- GLS-A-87/260 BGK-409. Sivu: 1 / 7 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 23.5. Sivu: 1 / 7 Kone: 422 OPEL VECTRA 4D 2,0 I- GLS-A-87/260 BGK-409 L.Kohde: 230984 Laskutuslaji: HKHUOLTOT HUOLTOTYÖT 9.6.2003 137770 KOEAJO ILMANSUODATTIMEN PUHDISTUS TUULILASINPYYHKIJÄT UUSITTU POLTTIMOIDEN

Lisätiedot

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB

LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB THE #1 HELPER LASTEN HOUSUT L.BRADOR 119PB Perustuen meidän suosittuihin työhousuihimme, olemme suunnitelleet housut parhaille apureillemme. Olemme ottaneet mukaan toimivia ja parhaimpia toimintojamme

Lisätiedot

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI

UUSI. Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI UUSI Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen -

Lisätiedot

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta.

Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE. Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. Ford Merkkihuollosta näkyvyyttä syksyyn MOTORCRAFT LASINPESUNESTE Laadukasta ja käyttövalmista lasinpesunestettä. Pakkaskestävyys -20 astetta. 5 litran kannu tarjoushintaan: 4,90 2 Kelit Varmista muuttuvat

Lisätiedot

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09

Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 Renault KADJAR Lisävarusteet 2015-09 01 Ulkovarustelu 01 Valaistut kylkiputket Hyvännäköiset ja käytännölliset. Aina kun ovet suljetaan tai avataan kylkiputkien valot syttyvät 30 sekunniksi. 82 01 583

Lisätiedot

Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412. Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit

Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412. Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412 Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit Sisältö Releet, releenkannat, häiriönilmaisimet, peruutussummerit Aikaviivereleet 12V, 24V...

Lisätiedot

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90

Käyttöohje. Johdanto. Thermo Pro 90 Käyttöohje Thermo Pro 90 Johdanto Hyvä Webasto-asiakas, Kiitos, että valitsit Webaston Thermo Pro 90 vesilämmittimen. Toivomme, että siitä ja sen luotettavasta mukavuudesta on sinulle iloa useiden vuosien

Lisätiedot

ORUK - TUOTTEET. mallisto 2013. www.oruk.fi HULPPEAT JÄSENTUOTTEEMME

ORUK - TUOTTEET. mallisto 2013. www.oruk.fi HULPPEAT JÄSENTUOTTEEMME HULPPEAT JÄSENTUOTTEEMME Kannatustuotteiden tuotto käytetään kerhon Rokulimajan uudistamis- ja ylläpitotyöhön. Näin kukin voi omalta osaltaan tukea toimintaamme sekä saada vastineeksi omia kerhotuotteita.

Lisätiedot

Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412. Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit

Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412. Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit Ryhmä 3-06 Tuotekoodi: 1103-3-06-360-2 Helsinki 0412 Releet Releenkannat Häiriönilmaisimet Peruutussummerit Sisältö Releet, releenkannat, häiriönilmaisimet, peruutussummerit Häiriönilmaisimet -vilkuille

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä.

Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. 1 Lapsen nimi: Ikä: Haastattelija: PVM: ALKUNAUHOITUS Nimeni on. Tänään on (pvm). Kellonaika. Haastateltavana on. Haastattelu tapahtuu VSSHP:n lasten ja nuorten oikeuspsykiatrian tutkimusyksikössä. OSA

Lisätiedot

päivää vapaa pistorasiasta!

päivää vapaa pistorasiasta! 365 päivää vapaa pistorasiasta! Paras energianhuolto matkalla MATKAILUAUTO VENE MÖKKI EFOY COMFORT lataa käyttöakkusi täysautomaattisesti. Näin Sinulla on aina riittävästi sähköä toiveidesi täyttämiseen

Lisätiedot

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT

loistavaa puhtautta TAMMERMATIC -PALVELUT TAMMERMATIC -PALVELUT loistavaa puhtautta Käytössäsi ovat pohjoismaisiin olosuhteisiin kehitetyt tuotteet, jotka soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön kaikissa autonpesukoneissa ja vedenkierrätysjärjestelmissä.

Lisätiedot

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT

www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT www.peugeot.fi HYÖTYAJONEUVOT 68349_Peugeot_tavaraautoesite.indd 1 19.9.2014 12.13 Peugeot Partner VAN on paitsi käytännöllinen ja taloudellinen, myös mukava ja tyylikäs. Siis oikea ammatinharjoittajan

Lisätiedot

Lisävarusteet FORD MONDEO

Lisävarusteet FORD MONDEO FORD-LISÄVARUSTEET Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 www.ford-lisaevarusteet.fi Go Further Lisävarusteet FORD MONDEO Hybrid 09/2014 KULJETUSJÄRJESTELMÄT Kattokuljetusjärjestelmä Sisätilojen kuljetusjärjestelmät

Lisätiedot

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676. Sivu: 1 / 23 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9.

HUOLTOHISTORIA. Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676. Sivu: 1 / 23 VAASAN KAUPUNKI-TEKNISET. KESKUSKORJAAMO-CENTRAL Pvm: 11.9. Sivu: 1 / 23 Työkohde: Kone: 729 Mercedes Benz Sprinter GEL-676 L.Kohde: 241118 Laskutuslaji: HUO HUOLTOTYÖT 29.6.2004 142380 ALUSTAN VOITELU, RASVAUS PERÄN ÖLJYN VAIHTO VAIHTEISTON ÖLJYN VAIHTO PAKKASNESTEKESTÄVYYS

Lisätiedot

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750

L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3300 3750 3750. L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli (mm) 3750 3750 TEKNISET TIEDOT Täysin uusi Ford Transit alustavat tekniset tiedot Mallisto Täysin uusi Transit Van -pakettiauto L1 L2 L3 L4 L5 Akseliväli 3300 3750 3750 Kokonaispituus 5531 5981 6704 Kokonaispaino 3100

Lisätiedot

Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset

Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset Varusta Saabisi talveen jo syksyllä. Syksyn varaosa-, lisävaruste- ja huoltotarjoukset Talvi on sinulle ja Saabillesi rankka vuodenaika, ja nyt on aika valmistautua sen asettamiin haasteisiin. Meiltä saat

Lisätiedot

-30% KEVÄT-KESÄ 2013. keväthuolto! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. öljy ja. Moottoriöljy.

-30% KEVÄT-KESÄ 2013. keväthuolto! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. öljy ja. Moottoriöljy. Linja-autotarjoukset Tarjoukset KEVÄT-KESÄ 2013 voimassa 31.8.2013 asti keväthuolto! Voiteluhuolto ilman ajanvarausta! öljynvaihtotarjous Työ sisältää moottorin öljyn ja öljynsuodattimien vaihdon. Työn

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Transporter Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Transporter Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita:

NAISTEN BASIC T-PAITA. Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Imphan logobrodeerauksella ollaan tilaamassa oheisia vaatteita: Sovituskappaleet esillä Belgien kokeessa 26-27.5. ja 31.5.-1.6.! Tilaajat maksavat tilauksensa etukäteen. On myös mahdollista tilata muita

Lisätiedot

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi

TriflexAIR. Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Pyörätuoli- ja paaritkuljetusten uusi standardi TriflexAIR Floor Täysin integroitu lattiajärjestelmä TriflexAIR Floor on täydellinen, helppokäyttöinen kiinnikejärjestelmä, joka takaa turvallisen,

Lisätiedot

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin

TaloauT omaat io. Jokaiseen kotiin ja budjettiin R TaloauT omaat io Jokaiseen kotiin ja budjettiin Zennio tekee kodistasi nykyaikaisen ja mukavan. Samalla säästät nyt ja tulevaisuudessa. Taloautomaatio jokaiseen kotiin ja budjettiin. Oma koti suunnitellaan

Lisätiedot

Nauti. Saabin talvitarjoukset.

Nauti. Saabin talvitarjoukset. Joulu Helmi 2010/2011 Nauti. Saabin talvitarjoukset. Saabin talvitarjoukset. Talvi lähenee ja Saab viettää pian ensimmäistä vuottaan itsenäisenä yhtiönä. Sitä pitää juhlistaa. Siksi tarjoamme useita uskomattomia

Lisätiedot

ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy / sopimusyrittäjät

ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy / sopimusyrittäjät Juri Ruohola ALD AUTOMOTIVE VMP Group Alina Hoivatiimi Oy / sopimusyrittäjät 15.8.2013 ALD AUTOMOTIVE PERUSTIEDOT Toimintaa 37 maassa Autokanta yli 955 000 Huoltoleasingkokemusta Suomessa vuodesta 1979

Lisätiedot

METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto:

METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto: BMW www.bmw. Ajamisen iloa METROAUTO PALVELEE Valtuutettu BMW huolto: BMW HELSINKI, Tikkurila Aamuruskontie 10 BMW-huolto puh. 010 615 2710 Avoinna 7.00-18.00 tikkurila.huolto@metroauto.fi huippukunnossa

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT

Rengas. pidemmälle. , jolla pääset SISÄLTÖ TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT Rengas, jolla pääset pidemmälle N 7 44 E 98 46 TUOTTEET JA HINNAT KESÄRENKAAT 2015 HENKILÖAUTON, SUV-/4X4- JA JAKELUAUTON RENKAAT SISÄLTÖ HENKILÖAUTON RENKAAT SIVU 27 SUV-/4X4-RENKAAT SIVU 28 JAKELUAUTON

Lisätiedot

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus

LISÄVARUSTEHINNASTO. SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus LISÄVARUSTEHINNASTO SISÄLLYSLUETTELO ulkovarusteet kevytmetallivanteet sisusta ja mukavuus suojaus kuljetus 11-2013 STYLE PACK Sisältää: kromipaketin, taiteltavan laukun, kynnyslistat, tekstiilimattosarjan,

Lisätiedot

Eläinlääkintäauto varustelut

Eläinlääkintäauto varustelut Eläinlääkintäauto varustelut Meillä on vuosikymmenien kokemus erikoisautojen rakentamisessa ja varustelussa. Nyt tämä tietotaito on myös sinun käytettävissä suunnitellessasi uutta eläinlääkintäautoa. Lähtökohtana

Lisätiedot

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin

TULISIJAT. Nautinnollisiin hetkiin TULISIJAT Nautinnollisiin hetkiin NOVELTY TAKKA KOTA Novelty takan moderni ja hillitty design sopii moneen tilaan. Novelty takka luovuttaa lämmön nopeasti. Takan päällä olevassa vuolukivilaatassa on reikiä

Lisätiedot

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle

Tekniset tiedot Mallivuosi 2014. Caravelle Tekniset tiedot Mallivuosi 2014 Caravelle Näissä teknisissä tiedoissa kerrotaan polttoaineenkulutuksesta ja CO 2 -päästöistä. Erilaiset moottori-, vaihteisto- ja korivaihtoehdot ovat mahdollisia. Lisätietoja

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA

HOUSUJEN ASIANTUNTIJA HOUSUT HOUSUJEN ASIANTUNTIJA Pyrimme Nytellolla parantamaan koko ajan hoito-, huolto-, ravintola- ja muille aktiivisille aloille suunniteltuja laadukkaita housujamme. Tänä syksynä esittelemme ylpeinä kaikkien

Lisätiedot

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset.

Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. VAIN YKSI ASKEL Tämä kuorma-auto sopii sinulle, jos työtehtäviisi kuuluvat jätehuolto, kunnallistekniset palvelut tai jakelukuljetukset. Sinulle, joka poistut ohjaamosta ja kiipeät takaisin monta kertaa

Lisätiedot

Turvallisesti paikallaan!

Turvallisesti paikallaan! Turvallisesti paikallaan! Koira on ihmisen paras ystävä ja ystävistä on pidettävä huolta. Suurin osa ihmisistä kuljettaa koiraansa autossa, mutta vain harva miettii onko koiran kuljettaminen turvallista.

Lisätiedot

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle

4,90. Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE. Lasinpesunesteen. ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Ford Merkkihuollosta sujuvasti tien päälle MOTORCRAFT -LASINPESUNESTE Laadukas ja käyttövalmis lasinpesuneste. Pakkaskestävyys -20. 5 litran kannu. Lasinpesunesteen ostajalle Ford-pipo kaupan päälle Nyt

Lisätiedot

Toimitusajankohta saatiin sovittua joustavasti ja lähetyksen kulkua saattoi seurata lähetystunnuksen avulla netistä. Toimitus tuli pihalle.

Toimitusajankohta saatiin sovittua joustavasti ja lähetyksen kulkua saattoi seurata lähetystunnuksen avulla netistä. Toimitus tuli pihalle. Tuote: TopSpa XS Poly, eristetty poreallas, hiekkasuodatin Koska olemme vanhoja asiakkaita SpaDealersin kanssa, oli luontevaa kääntyä heidän puoleensa uuden kylpytynnyrin hankinnan tullessa ajankohtaiseksi.

Lisätiedot

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua

Konsta Salminen, markkinointipäällikkö. Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Konsta Salminen, markkinointipäällikkö Kaikille, jotka haluavat ylittää rajoja myös ammatissaan. ZARGES-laukku tyylikästä ja kestävää muotoilua Legendaarinen. Tyylikäs. Uusi ZARGES-laukku. Haluat tehdä

Lisätiedot

jeep renegade AlkuperäiseT suomi.

jeep renegade AlkuperäiseT suomi. jeep renegade suomi. AlkuperäiseT lisävarusteet HenkilökoHtaista tyyliä 18 kevytmetallivanneetalli Vanne 17 kevytmetallivanne Mitat 7JX18 Mitat 7JX17 nro. 735604711 nro. 735604691 18 kevytmetallivanne

Lisätiedot

NISSAN e-nv200 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET. Tulosta Sulje

NISSAN e-nv200 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET. Tulosta Sulje NISSAN e-nv00 ALKUPERÄISET LISÄVARUSTEET Lisää kestävyyttä kumimatoilla ja istuinsuojilla, muovisella lattian ja oven suojuksella sekä kestävällä taakkatelineellä tai tavaratelineellä. VALMIINA TOIMINTAAN

Lisätiedot

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000

PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 PullmanErmator Ilmanpuhdistajat/alipaineistajat A1000 A2000 Käyttöohjeet Sisällysluettelo 1 Huomio!... 3 2 Turvamääräykset... 3 2.1 Käsittely... 3 2.2 Huolto... 3 3 Käyttö... 3 3.1 Suodattimen merkkivalot...

Lisätiedot

Hinnat sisältävät 1-4-värin digipainatuksen. Ei aloituskulua. Kysy myös muita kokoja ja määriä Kiitos mielenkiinnosta Hinnat sis alv 24 %.

Hinnat sisältävät 1-4-värin digipainatuksen. Ei aloituskulua. Kysy myös muita kokoja ja määriä Kiitos mielenkiinnosta Hinnat sis alv 24 %. Rintanapit edullisesti ja nopeasti Nimituotteesta. Rintanapit valmistetaan kestävästä alumiinista ja niissä on hakaneulakiinnitys. Tilaa samaa kokoa useammalla eri teemalla / painatuksella Hinnoittelemme

Lisätiedot

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen

Thermocassette HP Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Thermocassette 300 600 W Sähkölämmitys 4 mallit Thermocassette Hillitty säteilylämmityskasetti uppo- tai pinta-asennukseen Käyttökohteet Thermocassette on tarkoitettu toimistojen, kylpyhuoneiden, koulujen

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865

TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 TEKNISET TIEDOT Moottoroitu pakokaasukela sarja 865 No. 981118101 Kuvaus Rajakytkimet asennettu moottoriyksikköön. Estää letkun ylikelautumisen. Moottori ohjaa kelaa planeettavaihteiston ja rummun päädyn

Lisätiedot

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA

TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA TUNNELMA TULEE OVISTA IKKUNOISTA Valtakunnan vaivattomin ovi- ja ikkunaremontti palveluasenteella ja maankuululla Kaskilaadulla. MATTI KASKI, TOIMITUSJOHTAJA HELPOSTI JA KERRALLA KUNTOON Ovi- ja ikkunaremontti

Lisätiedot

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI

CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI CIBES ONE TYYLIKÄS PORRASHISSI 2 SISÄLTÖ 4 CIBES ONE Sen elegantti muotoilu sulautuu hienosti sisustukseesi. 6 Sopii erinomaisesti jyrkkiin ja ahtaisiin portaikkoihin ONE toimii kätevästi jyrkässä nousussa

Lisätiedot

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com

Kehyskuvasto. www.eirikehykset.com. www.eirikehykset.com Kehyskuvasto www.eirikehykset.com 2014 www.eirikehykset.com www.eirikehykset.com Eiri Kehykset Oy Eiri Kehykset Oy on valmistanut laadukkaita valokuvakehyksiä jo 60 vuoden ajan. Tuotteet tehdään suomalaisilla

Lisätiedot

Saabisi valmiiksi talveen

Saabisi valmiiksi talveen Saabisi valmiiksi talveen Saab syys-/talvikampanja 2011 Saabin syys/talvitarjoukset Vanteet ja renkaat tärkein yhteytesi tiehen Tiesitkö, että autosi pitää tiellä vain kämmenen kokoinen alue kerrallaan

Lisätiedot

Tuotekuvasto Syksy 2013 Present Bay Opy

Tuotekuvasto Syksy 2013 Present Bay Opy Tuotekuvasto Syksy 2013 Present Bay Opy Pystymme tekemään tuotteisiimme yksilölliset laser- tai kangasmerkinnät, toiveidenne mukaan! Tarjouspyyntöänne lähettäessä toivomme, että lähettäisitte liitteenä

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN

INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN KUU TA KUU TA UO 5 V DEN O 5 VU DEN INTEGROITU ULKOLÄMMITYS ALUSTA ALKAEN PARANNETTU VIIHTYVYYS SISÄÄNRAKENNETTU NEROKKUUS Perfecting your valued outdoor leisure time SOLAMAGIC DEN TAK UO 5V UU UU DEN

Lisätiedot

5,75 FANI-PAITA 2015. 1-väri - painatus. Kpl/ hinta. 2-väripainatus 100 5,75 6,50 50 6,95 8,10. sis alv 24 %

5,75 FANI-PAITA 2015. 1-väri - painatus. Kpl/ hinta. 2-väripainatus 100 5,75 6,50 50 6,95 8,10. sis alv 24 % FANI-PAITA 2015 FRUIT OF LOOM VALUEWEIGHT O-AUKKOINEN T-PAITA Euroopan myydyin T-paita, hyvä hinta- /laatusuhde. 100 puuvillaa, Paino/paksuus 165 g/m²,27 eri väriä, Koot: S - 5XL, (3XL- 5XL : White, Black,

Lisätiedot

Ajosuoritteeseen suhteutettu laskennallinen loukkaantumisriski

Ajosuoritteeseen suhteutettu laskennallinen loukkaantumisriski Henkilöautojen kolariturvallisuuden kehitys 2017 - automalliliite Seuraavat tarkastelut perustuvat lakisääteisestä liikennevakuutuksesta vuosina 2005-2014 korvattuihin kahden henkilöauton välisiin yhteenajoonnettomuuksiin.

Lisätiedot

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle

TERVETULOA. Valtran traktoritehtaalle TERVETULOA Valtran traktoritehtaalle TÄTÄ ON VALTRA YKSILÖLLISIÄ TRAKTOREITA JA PALVELUJA MAAILMAN POHJOISIN TRAKTORITEHDAS SUOSITTU VIERAILUKOHDE Valtran Suomen tehdas sijaitsee Suolahdessa, Keski-Suomessa

Lisätiedot

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje

TIMCO X w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje TIMCO X10 1000w Moottorin esilämmittimen asennus- ja käyttöohje LUE TÄMÄ OHJE HUOLELLISESTI ENNEN KÄYTTÖÄ JA NOUDATA OHJEITA TARKASTI! TIMCO moottorinlämmitin on suunniteltu moottoriajoneuvojen moottorin

Lisätiedot

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen?

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen? 5. Vastaa kysymyksiin (kpl1) Onko sinulla sisaruksia? Asuuko sinun perhe kaukana? Asutko sinä keskustan lähellä? Mitä sinä teet viikonloppuna? Oletko sinä viikonloppuna Lahdessa? Käytkö sinä usein ystävän

Lisätiedot

DAF IVECO MAN MERCEDES RVI SETRA

DAF IVECO MAN MERCEDES RVI SETRA DAF IVECO MAN RVI SETRA www.vantaanjaahdytin.fi VJ - 2009 RASKAANKALUSTON JÄÄHDYTINLUETTELO 2012 Tilaus D M/A +/- Vuosi- Alkuperäis No Kenno- & Kuva SUOSITUSHINTA mallit Mitat No Sis. ALV 22% MALLITIETOIHIN

Lisätiedot

www.ruukkikatot.fi ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate

www.ruukkikatot.fi ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate ruukin uusi, upea finnera Plus -teräskate vuoden tekninen takuu Finnera Plus - viimeisteltyä muotoilua ja ainutlaatuista ulkonäköä Loppuun asti mietittyä muotoilua aina etureunaa myöten Ruukki Finnera

Lisätiedot

Akkujen ja latureiden tehosuositukset

Akkujen ja latureiden tehosuositukset 1. Yleistä Näissä tiedoissa annetaan neuvoja oikean laturin ja akkujen valintaan. Yleisesti ottaen ajoneuvoissa sähkönkulutus kasvaa jatkuvasti. Silti auton luotettavuus ja käynnistyskyky täytyy varmistaa.

Lisätiedot

Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu. Ryhmä 9-05 0209

Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu. Ryhmä 9-05 0209 Ryhmä 9-05 0209 Laatu Turvallisuus Käytännöllisyys Muotoilu Maahantuoja ja tukkumyyjä: Malminkaari 12 00700 Helsinki Postios. PL 115 00701 Helsinki Puh. (09) 350 11, fax (09) 350 1202 Sähköposti: koivunen@koivunen.fi

Lisätiedot

STEELEX GROUP HIGH QUALITY AIRCRAFT HEATERS

STEELEX GROUP HIGH QUALITY AIRCRAFT HEATERS STEELEX GROUP HIGH QUALITY AIRCRAFT HEATERS High quality aircraft heater Y L E I S T I E T O J A STEELEX E42, E75, D120 Kungsängenissä, Tukholmasta luoteeseen kehitetään, suunnitellaan ja valmistetaan

Lisätiedot

Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA!

Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA! Nyt niitä taas saa: Lakeudenportin Ratsastajat ry:n TIIMIVAATTEITA! Tilaukset 29.11. mennessä kansioon E-P:n Valmennustallilla (satulahuoneessa) tai vastaavat tiedot (nimi, puh.nro, tuotenrot, tuote, koko,

Lisätiedot

Heinlahden metsästysyhdistys/asutarjous / Hinnat sisältävät alv:n 23%

Heinlahden metsästysyhdistys/asutarjous / Hinnat sisältävät alv:n 23% Mainospiste Newex tarjoaa seuralle erilaisia pukineita harrastus- ja vapaa-ajan käyttöön. Lisäksi tarjotaan joitakin valikoituja käyttöesineitä. Tämän tarjouksen hinnat sisältävät arvonlisäveron sekä yhdistyksen

Lisätiedot

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja

The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja Inspiraatio The Warm Societyn ainutlaatuinen lämmitysratkaisujen valikoima takaa miellyttävät asuin- ja työskentelyolot. Ratkaisujemme laaja kirjo muodokkaita ja värikkäitä lämmittimiä mahdollistaa oman

Lisätiedot