LC Rovaniemi 50 vuotta

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LC Rovaniemi 50 vuotta"

Transkriptio

1

2

3 LIONS- CLUB ROVANIEMI VUOTTA LIONS TOIMINTAA LAPISSA Viime vuosisadan alkukymmeninä oli Yhdysvalloissa toiminnassa suuri määrä eri liikemiespiirien ja ammattikuntien klubeja. Näiden periaatteena oli toimia lähinnä oman ammattikuntansa jäsenistön etujen ajamiseksi ja auttamiseksi. Pelkästään tämän kaltainen työ ei kuitenkaan tyydyttänyt chicagolaista liikemiestä Melwin Jonesia. Niinpä hän ryhtyi toimiin muiden samalla lailla ajattelevien miesten kanssa uudenlaisten tavoitteiden omaavan liikkeen aikaansaamiseksi. Hänen tavoitteenaan oli pyrkiä luomaan järjestö, jonka voima tulisi saada palvelemaan yhteiskunnassa heikoimmassa asemassa olevia. Näin sai alkunsa Lions- liike, jonka perustamisvuotena pidetään vuotta Liikkeen leviäminen oli aluksi verkkaista. Toiseen maailmansotaan mennessä Lions-klubeja oli perustettu Yhdysvaltojen lisäksi ainoastaan Kanadaan ja muutamiin väli- Amerikan maihin. Sodan jälkeisten olojen vähitellen Euroopassa vakiinnuttua, liike sai jalansijan täällä, aluksi sodan ajan puolueettomina pysyneissä Ruotsissa ja Sveitsissä. Suomeen ensimmäinen klubi perustettiin Helsinkiin Vuoteen 1954 mennessä oli maahamme perustettu 11 klubia, pohjoisimman sijaitessa silloin Pietarsaaressa. Tapahtui siis iso harppaus kohti pohjoista, kun Lions Club Rovaniemen syntysanat kevättalvella 1954 lausuttiin.

4 KLUBIN PERUSTAMINEN Lions- Club Rovaniemi syntyi LC- Porin aloitteesta. Sikäläisten Lionien taholta oltiin yhteydessä toimitusjohtaja Lauri Leppäluotoon ja hänen kutsustaan kokoontui Kunnallisklubille yhdeksän eri toimialoja edustavaa miestä keskustelemaan Lions-klubin perustamisesta Rovaniemelle. Tilaisuuteen olivat saapuneet Porin klubin jäsen, varapiirikuvernööri Shöfer Saber ja Ruotsista Lions Internationalin pohjoismainen sihteeri Hadar Wahrenby selostamaan Lionismia. Läsnäolleet kannattivat klubin perustamista. Klubin varsinainen perustava kokous pidettiin sitten , jolloin saapuvilla oli 13 klubin neljästätoista perustajajäsenestä. Tässä kokouksessa määrättiin klubin säännölliseksi kokouspäiväksi kuukauden ensimmäinen ja kolmas keskiviikko sekä kokouspaikaksi Rovaniemen Kunnallisklubi, vahvistettiin liittymis- ja jäsenmaksun suuruus ja suoritettiin hallituksen jäsenten vaaleja. Perustamiskokousta seuranneessa pidetyssä kokouksessa voidaan katsoa Lions Club Rovaniemen lopullisesti järjestäytyneen. Näin klubin ensimmäinen hallitus muodostui seuraavaksi: Presidentti Varapresidentti Director Sihteeri Rahastonhoitaja Klubimestari Tailtwister metsäpäällikkö Yrjö Simola toim.johtaja Veikko Heikinheimo toim.johtaja Auno Kerola arkkitehti Ole Gottleben toim.johtaja Lauri Leppäluoto varatuomari Viljo Tervahauta prokuristi Vilho Saastamoinen Tämän seitsenhenkisen hallituksen jäsenten lisäksi klubin perustajajäseniä olivat seuraavat seitsemän henkilöä: Johtaja Ernst Kalermo Johtaja Reino Lamminen Toim.johtaja Ville Rauma Varatuomari Tuure Salo Tohtori Kalevi Siimes Nimismies Oskari Särkilahti Koulunjohtaja Eero Urponen

5 Vaikka lionismi alussa olikin jäsenistölle monessa suhteessa tuntematonta, niin ennakkoluulottomasti ryhdyttiin kuitenkin toimimaan, koska kaikilla oli tunne siitä, että oli lähdetty hyvälle asialle. Klubitoiminnan käynnistämisessä hallituksella oli kova työ, kun Suomen oloihin soveltuvia ohjeistoja ei ollut ja kaikki järjestön päämajasta saapuva materiaalikin oli englanninkielistä. Vaikeuksista kuitenkin selvittiin, varsinkin kun saatiin neuvoja liikkeen silloisilta suomalaisilta toimihenkilöiltä ja etelässä jo toiminnassa olleilta klubeilta. Klubin ensimmäinen presidentti ja sihteeri aukaisivat täällä umpiselle ne ladut, joita seuraten on sitten toimittu. (Viljo Tervahauta: LC-Rovaniemi 25- vuotta) Klubin perustamisjuhlaa (Charter Night) vietettiin kesäkuun 19. päivänä Perustamiskirjan luovutti juhlassa silloinen piirikuvernööri Pauli Hjelt. Klubille laadittiin säännöt ja ne on päivätty Näiden sääntöjen pohjalta klubi on merkitty yhdistysrekisteriin Sääntöjä on sittemmin uudistettu 1977 ja viimeksi 1986 vastaamaan klubeissa yleisesti voimassa olevia Suomen Lions- liiton suosittamia mallisääntöjä.

6 JÄSENISTÖ Neljäntoista perustajajäsenen lisäksi liittyi klubiin sen ensimmäisenä toimintavuotena jo 11 uutta jäsentä. Tämän klubitoiminnan aloitusvuoden veteraaneista ovat edelleen mukana perustajajäsen Tuure Salo ja seuraavana vuonna mukaan tullut veli Väinö Hirvelä. Jäsenmäärä kasvoi vähitellen noin kolmeenkymmeneen, kunnes vuosina tapahtui voimakas kasvu 40 jäsenen tuntumaan. Siitä lähtien klubin jäsenten lukumäärä on pysynyt suunnilleen samana pientä vuosittaista vaihtelua lukuun ottamatta. Enimmillään jäseniä oli vuosina , jolloin kokonaismäärä oli 44. Vaihtuvuus jäsenistön keskuudessa sen sijaan on ollut varsin runsasta. Paikkakunnan elinkeinorakenne lienee osaltaan syynä runsaaseen muuttoliikkeeseen. Menevät miehet tulevat ja menevät.

7 Viime vuosina jäsenmäärä on vakiintunut runsaaseen kolmeenkymmeneen. Kaikkiaan Lions Club Rovaniemen jäseniksi kuluneen viiden vuosikymmenen aikana on merkitty 141 nimeä. Kuitenkin myös uskollisia veljiä on. Täyteen viiteen vuosikymmeneen leijonana ehtineen veli Tuure Salon lisäksi nykyjoukosta neljäkymmentä leijonavuotta on saavuttanut 7 jäsentä, kolmekymmentä palveluvuotta on tullut täyteen neljälle veljelle ja peräti 11 klubijäsentä on varttunut runsaan kahdenkymmenen vuoden klubi-ikään. Tällä hetkellä kokonaisjäsenmäärä on 34. Klubijäseniä kutsuttaessa on pyritty siihen, että klubiin liittyneet mahdollisimman monipuolisesti edustaisivat paikkakunnan eri hallintoelinten, talouselämän, yritystoiminnan, yhteisöjen, jne. eri sektoreita. Muutaman kerran on klubin piirissä viime vuosien aikana keskusteltu klubijäsenyyden myöntämisestä myös naisille. Toistaiseksi ajatus ei ole kuitenkaan edennyt varsinaisiksi toimenpiteiksi. Tästä huolimatta veljiä tuskin voidaan syyttää sovinismista, ovathan ladyt varsin tiiviisti mukana klubitoiminnassa.

8 KLUBITUNNUKSET Jo kolmantena toimintavuonnaan klubi sai ensimmäisen oman ulkoisen tunnuksensa, klubiviirin (pienoislipun). Sen suunnittelivat yhdessä veljet Ole Gottleben ja Väinö Hirvelä sekä toteuttamisessa ansioitui erityisesti veli Oskari Särkilahti. Väinö Hirvelän suunnittelema LC- Rovaniemen varsinainen lippu vihittiin käyttöönsä klubin 30- vuotisjuhlassa Lipputoimikuntaan kuuluivat silloin Väinö Hirvelän lisäksi veljet Antero Aro ja Toivo Kauppinen. Lippu on kokonaan rovaniemeläistä käsityötä, kutojana rouva Hilkka Palovaara-Värn. Tämän erittäin arvokkaan lipun hankkimisessa olivat klubin ladyt merkittävällä panoksellaan tukena. Lippu naulattiin veli Ilkan valmistamaan tankoon juhlallisesti kolmekymmen-vuotisjuhlan kynnyksellä.

9 KOKOUKSET Vuoden 1954 ensimmäisessä kokouksessa päätettiin, että klubi kokoontuu kahdesti kuukaudessa, ensimmäisenä ja kolmantena keskiviikkona. Tätä käytäntöä on jatkettu edelleen lukuun ottamatta toimintakautta , jolloin kokeiltiin yhden kuukausikokouskerran järjestelmää läsnäoloaktiivisuuden lisäämiseksi. Tästä ei kuitenkaan ollut toivottua tulosta, joten palattiin alkuperäiseen käytäntöön. Kesäkuukausina kokouksia ei ole pidetty. Kokouspaikkana toimi aluksi Kunnallisklubi syksyyn 1962, jolloin siirryttiin uuteen hotelli Polariin. Kun välillä hotellijärjestelyjen vuoksi oltiin tavallaan evakossa Pohjanhovin ja myös muutama vuosi hotelli Scandicin tiloissa, palattiin jälleen syksyllä 2003 tuttuun, tosin tällä välin nimensä muuttaneen hotelli Cumuluksen Rakka- kabinettiin. Klubikokousten ohjelmaan on koko toiminta-ajan varsinaisten kokousasioiden lisäksi kuuluneet jokaisen veljen vuorollaan pitämä alustus kunkin mielensä mukaan valitsemastaan aiheesta. Alustusten johdosta on keskusteltu vilkkaasti. Esitelmät ja alustukset ovat avartaneet jäsenten näkemystä yhteiskunnan eri aloille ja ovat siten olleet omiaan ylläpitämään kokousten hyvää tasoa. Klubin sisäiseen toimintaan on aina kuulunut vahvana elementtinä hyvä toveruus ja vapaa keskinäinen seurustelu, mihin on ollut hyvä tilaisuus kokousta seuranneen aterian aikana. Aidossa leijonahengessä viljelty huumori on kuulunut luonnollisena osana kokousten höysteeksi. Unohtaa ei sovi myöskään kokousten ohjelmaan alusta lähtien mukaan kuulunutta yhteistä laulua. Istunnoissa järjestettävien Ässä - arpajaisten tuotolla on pyritty vahvistamaan klubin hallinnollisen tilin katetta. Kokoustoimintaan on liittynyt jo melkein alusta lähtien tutustumiskäyntejä joko klubiveljien johtamiin yrityksiin tai laitoksiin taikka muihin erikseen valittuihin kohteisiin. Jo luvulta lähtien on johdonmukaisesti toinen kuukausikokouksista pyritty pitämään tällä tavoin. Varsin runsaasti onkin tällä järjestelmällä saatu lisää tietoa omasta kotipaikkakunnasta ja sen toiminnoista.

10 Eivätkä tutustumiskohteet ole rajoittuneet vain Rovaniemen kaupungin ja sen lähipiirin alueelle, vaan retket on ulotettu mm. aina Meltauksen riistantutkimusasemalle ja Sodankylän Tähtelään ja varuskuntaan asti. Vierailukokousten lisäksi muunkinlaista retkeilyä ja liikuntaa on klubin piirissä myös harrastettu. Aikanaan kuuluivat yhteiset hiihtoretket ohjelmaan joka kevät. Kuntohiihtokisoihin kuin myös erilaisiin haastehiihtoihin eri klubien välillä, mm. Lapin Näkövammaisten Seitaviestiin on otettu osaa. Lohkon lentopalloturnaus pelattiin vuosina ja tässä oltiin mukana. Ulkoiluun retkeilyyn verrattavissa oli myös runsaan kymmenen vuoden ajan luvuilla syksyisin toteutetut risusavotta- ja aurausviittatalkoot. Klubimme jäsenistä ovat eräät osallistuneet Lions- järjestön valtakunnalliseen kilpailutoimintaankin. Näistä tulkoon mainituksi mm. veli Veikko Kososen menestyksekkäät suoritukset eri vuosina liiton ampumamestaruuskilpailuissa, saavutuksenaan mm. mestaruuksia ja useita palkintosijoja. Veli Esa Manninen ladynsä kera kaatoivat keiloja parikilpailun mestaruuden arvoisesti.

11 AKTIVITEETTITOIMINTA Lions- järjestön tunnuslauseen: L I O N S (Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nousevalle Sukupolvelle) ja iskulauseen: WE SERVE (Me palvelemme) mukaan Lions Club Rovaniemi on koko toimintansa ajan harjoittanut merkittävää ulospäin suuntautuvaa toimintaa yhteiskunnan hyväksi. Heti ensimmäisenä toimintavuonna osallistuttiin koko maan yhteistoimintaan silmä- ja kudospankin aikaansaamiseksi. Keräykseen partiosäätiön hyväksi, sekä vuosina 1972 toteutettuun Punainen Sulka, toimeenpantuun Punainen Sydän ja vuosien 1984 sekä 1990 Punainen Sulka ja vielä vuosina järjestettyyn Pohjolan Punainen Sulka nimillä tunnettuihin valtakunnallisiin keräyksiin osallistuttiin menestyksekkäästi. Suomen Lions- liiton Equador- silmäklinikkahanke, Lions- järjestön LCIF- säätiö kuin myös viime vuosien suurprojekti Sight First ovat olleet klubimme avustusten kohteina. LCIF- säätiö sai klubilta huomattavan lahjoituksen 40- vuotisjuhlansa yhteydessä kolmelle klubiveljelle haetun Melwin Jones- jäsenyyden myötä. Paikallisista aktiviteeteista mainittakoon ensinnäkin jo 1955 ensi kerran ja sitten noin kymmenenä vuonna toteutettu tavarakeräys jaettavaksi Pelastusarmeijan tai suoraan klubin toimesta apua tarvitseville. Partiotoiminnan tukeminen on ollut klubin yksi pääavustuskohteista jo vuodesta 1958 alkaen. Klubi on sitoutunut toimimaan partiolippukunta Lapin Samoilijoiden taustayhteisönä. Tukea on annettu sekä rahana että tavaroina, sekä olemalla mukana lippukunnan vanhempainneuvostossakin. Vapaussoturit, sotaveteraanit ja sotainvalidit ovat vuosien varrella saaneet merkittävää tukea toiminnoilleen klubin taholta. Samoin paikkakunnan eri vammaisjärjestöt, kuin myös vammaisten lasten ja nuorten avustaminen on kuulunut klubin aktiviteettitoiminnan piiriin. Useille akuutissa hätätilanteessa oleville perheille ja yksityisillekin on klubi voinut ojentaa auttavan kätensä.

12 Klubin toimesta ja osin myös kustantamana on luotu mahdollisuus eräille nuorille muutaman viikon oleskeluun ulkomailla. Lähinnä Lions-järjestön nuorisovaihto-ohjelman turvin ovat nuoret voineet avartaa maailmankuvaansa sekä kohentaa kielitaitoaan sekä Euroopassa että myös Yhdysvalloissa. Vastaavasti on otettu myös vastaan tänne ulkolaisia vaihto-oppilaita. Lapin Musiikkiopiston stipendirahastoa on vuosittain kartutettu mm. vähävaraisten lahjakkaiden opiskelijoiden lisäopintojen turvaamiseksi. Jo vuodesta 1971 lähtien on itsenäisyyspäivänä vanhainkotien ja vanhusten hoitoloiden asukkaille järjestetty mahdollisuus osallistua konserttiin kirkossa ja sen jälkeiseen kahvitilaisuuteen seurakuntatalossa. Tästä aktiviteetista on muodostunut viime aikoina klubin merkittävin puhdas palvelutapahtuma. Osallistujien lukumäärä on kasvanut vuosi vuodelta niin, että aletaan jo lähestyä sadan vieraan rajaa. Tässä aktiviteetissa on klubi saanut korvaamatonta apua Rovaniemen Aluetaksit Oy:ltä.

13 Edelleen on menneiden vuosikymmenten aikana monessa muussakin muodossa suoritettu ulospäin suuntautuvaa aktiviteettitoimintaa. V herätettiin ajatus lasten leikkipuiston aikaansaamisesta Rovaniemelle. Lopullisesti hanke toteutui v Suunnitteluvaiheen aikana idea oli muuttunut leikki- ja liikennepuistoksi. Klubin 25- vuotisjuhlien yhteydessä lahjoitettiin aikaisempien panostusten lisäksi puistolle vielä viisi polkuautoa luvun puolivälissä klubi osallistui nimikkohuoneen hankkimiseen Oulun ylioppilasasuintaloista täältä päin kotoisin olevia vähävaraisia opiskelijoita varten. Lions-Quest koulutukseen on klubi osallistunut opettajien lähettämisen myötä järjestettiin kevättalvisin leikkimielinen kelkkakisa ja kansanjuhla Veitikan kermikkä. Aloitteentekijänä ja suurelta osin myös toteuttamisvastuussa oli veli Matti Lemmetty. Kisaan osallistui sen laajimmillaan ollessa osanottajia eri palvelu- ja saamelaisjärjestöistä ympäri Lappia aina Kemistä Utsjoelle asti. Kaikkiaan tapahtuman toteutusaikana voitiin useille saamelaisjärjestöille lahjoittaa yhteensä kahdeksan moottorikelkkaa ja merkittävät rahalliset avustukset. Koko kisatapahtuman tuotto ohjattiin nimittäin saamelaiskulttuurin tukemiseen. Piirikokouksen yhteydessä 1991 Saariselällä luovutettiin vielä viimeiset kermikkätilillä olleet varat Inarin Saamelaisopistolle.

14 Varoja sosiaalista ja yleishyödyllistä työtään varten klubi on saanut lahjoituksina jäseniltään sekä yksityisiltä ja yrityksiltä eri muodoissa, järjestämällä juhlia ja konsertteja, taidenäyttelyitä ja teatteriesityksiä ja ennenkaikkea jo vuodesta 1959 lähtien vuosittain järjestetyllä jäänlähtöveikkauksella. Veikkaus on saavuttanut rovaniemeläisten jakamattoman suosion, kevään tulon eteneminenhän kiinnostaa kaikkia. Viime vuosikymmenen suurin aktiviteettiprojekti on ollut Vene-Kesä -näyttelyn järjestäminen kesäkuun ensimmäisen viikonlopun aikana. Kun puutavaran uitto loppui Kemijoella luvun lopulla, heräsi ajatus vapaan jokivesistön runsaampi käyttö veneilyn merkeissä. Veli Markku Saarnilehdon kehittelemän venenäyttelyidean pohjalta järjestettiin ensimmäinen kesätoimintoihin ja vapaa-aikaan liittyvien tuotteiden näyttely v Ounaspaviljongin alueella. Kun veneiden merkitys näyttelyssä näytti vuosien edetessä vähenevän, pyrittiin muun kesäisen harrastustoiminnan osuutta lisäämään.

15 Vuonna 2003 näyttelypaikka siirrettiin kaupungin puolelle Koskipuistoon, mikä ratkaisu osoittautui onnistuneeksi, varsinkin kun kyseisenä vuonna erityiseksi vetonaulaksi järjestettiin sprintti-hiihtokilpailu aidolla luonnon lumella. Tämä aktiviteetti on vastannut myös taloudellisesti veljien siihen suorittamaa työpanosta.

16 MUU LIONS- TOIMINTA SEKÄ KLUBIEN KESKEINEN JA KANSAINVÄLINEN YHTEISTYÖ Kun Lions Club Rovaniemi perustettiin maamme Lions-toiminnan alkuvaiheissa, niin luonnollista oli, että klubimme joutui suorittamaan pioneerityötä lionismin levittämisessä pohjois-suomessa. Jo ensimmäisenä toimintavuonna perustettiin klubimme toimesta 1954 LC- Tornio ja sitten 1955 LC- Kemi. Edelleen on klubimme veljien toimiessa kummeina perustettu 1956 Ivalon klubi ja edelleen 1959 Klubit sekä Kemijärvelle että Rovaniemelle LC- Rovaniemi/Ounasvaara. Myös Pelkosenniemen klubin perustamisessa 1964 eräiden klubiveljiemme panos oli merkittävä. Paitsi uusien klubien perustamista, ovat klubimme jäsenet olleet hoitamassa oman klubin ulkopuolella järjestön eri luottamustoimia seuraavasti: DG, piirikuvernööri Viljo Tervahauta VDG, varapiirikuvernööri Eero Urponen RC, aluejohtaja ZC, lohkon puheenjohtaja ZC, lohkon puheenjohtaja Matti Lemmetty Tauno Kuukkanen Sulo Lönnström Olavi von Konow Yrjö Simola Kalevi Siimes Lauri Leppäluoto Auno Kerola Eino Virkkunen Veikko Kosonen Aapo Nopanen Olavi von Konow Yrjö Norokorpi Olli Taipale Esko Määttä

17 L-piirin sukupuu LC Rovaniemi 50 vuotta

18 Lions-järjestön Melwin Jones - jäsenyys on myönnetty klubimme veljille Viljo Tervahauta, Gunnar Haase ja Tuure Salo. Suomen Lions- liiton valtakunnankokous on Rovaniemellä järjestetty kahdesti, vuosina 1963 ja Näiden kokousten valmisteluista ja järjestelyistä on klubimme vastannut yhdessä paikkakunnan muiden klubien kanssa. Järjestön nopeaa kasvua tuona aikana osoittaa kokousosallistujien määrän runsas lisäys 600:sta yli kahteen tuhanteen. LC Rovaniemi on yhteistyössä Rovaniemen klubien kanssa järjestämässä vuoden 2007 Suomen Lions-liiton valtakunnankokousta, Rovaniemellä.

19 Kummiklubimme LC Porin kanssa on solmittu virallinen ystävyysklubisopimus Poriin suoritetun klubivierailun yhteydessä vuonna Lions- järjestön kansainvälistä presidenttiä ladyineen on klubimme saanut pitää vieraanaan kahdesti. Presidentti John L Stickley seurueineen vieraili syksyllä 1956 Rovaniemellä. Silloisen maaherran ja kauppalanjohtajan läsnäolo vierailuohjelman päivällistilaisuudessa oli arvokas huomaavaisuuden osoitus vierastamme kohtaan. Kesällä 1964 vieraili luonamme presidentti Claude M de Vorss. Järjestön ensimmäinen varapresidentti Joe Fernando Sobral seurueineen osallistuivat 1975 Rovaniemellä Lions-tilaisuuteen, jossa klubimme oli myös osallisena. Kansainvälistä yhteistoimintaa on järjestetty toisen maan klubien ja veljien kesken. Luonnollisesti pohjoismaisia lionystäviä olemme saaneet pitää vierainamme aina Islantia myöten. Myöskin kauempaa olevia Lioneja sekä yksin että ryhmissä olemme saaneet Rovaniemellä tavata. Erityisesti muistamme mm. Jällivaaran, Kiirunan, Övertorneån ja Grindavikin, eli ns. kalottialueen klubien matkat Rovaniemelle. Klubimme on ollut edustettuna myös mm. Haaparannan ja Matarengin klubien perustamisjuhlassa.

20 Järjestömme vuotuisessa kansainvälisessä kongressissa klubimme jäsenet ovat olleet myös mukana. Piirikuvernöörivuotenaan veli Viljo Tervahauta osallistui Atlantic Cityn kongressiin ja veljet Sulo Lönnström ja Ilkka Neuvonen Brisbanen kokoukseen v ja veli Sulo vielä kongressiin Hongkongissa v Epävirallisia vierailuja jäsenemme ovat lisäksi tehneet ulkomaan matkojensa yhteydessä Lions klubeihin eri puolella maailmaa aina Keniasta Yhdysvaltoihin asti. Järjestön päämaja Chicagossa on ollut myös jäsentemme käyntien kohteena.

21 LADYTOIMINTA Klubimme toiminnassa ovat alusta alkaen olleet aktiivisesti mukana myöskin ladymme. He ovat, paitsi kokoontuneet keskinäisiin kokouksiinsa toistensa luona, myöskin osallistuneet vierailukokouksiimme lähes säännöllisesti. Aktiviteettitoiminnoissa he ovat antaneet klubillemme korvaamatonta apuaan, josta tahdomme heitä erityisesti kiittää. Monet aktiviteeteistamme olisivat olleet suurissa vaikeuksissa ilman heidän auttavaa kättään. Klubimme ladyt ovat myös suorittaneet omaan lukuunsa useita aktiviteetteja, joista mainittakoon vuosittain eri oppilaitosten opiskelijoille ja uusille ylioppilaille jaetut stipendit.

22 LOPPUSANAT Viisi vuosikymmentä minkä tahansa yhdistyksen historiassa on jo varsin mittava aika. Että LC Rovaniemi toimii edelleen aktiivisesti Lions-aatteen päämääriin ja tavoitteisiin pyrkien, on osoitus klubiin valikoituneiden veljien laadusta ja klubin omaksumien toimintaperiaatteiden yleisestä hyväksynnästä. Toimintatavat ja aktiviteettien muodot saattavat vuosien saatossa muuttua, mutta se rehti veljeys jäsenten kesken ja ulospäin suuntautuva auttamishalu, joka vallitsi LC- Rovaniemen perustaneiden veljien keskuudessa, on säilynyt voimakkaana kuluneet vuosikymmenet nykyisellekin klubijäsenistölle. Lopuksi lainattakoon ansioituneen perustajajäsenemme, silloisen klubipresidentin Eero Urposen klubin 10- vuotisjuhlassa pitämää puhetta. Sanat ovat edelleen yhtä ajankohtaiset klubin siirtyessä toiselle viisikymmenvuotistaipaleelleen: Uusi kymmenvuotiskausi on alkamassa. Tulevaisuus on aina arvoituksellinen. Meillä on kuitenkin se etu puolellamme, että meillä on ohjelmamme, työmme ja tavoitteemme, joiden mukaan ojentua uusienkin olosuhteiden varalta. Meidän on syytä tehdä itsellemme selväksi ja jälleen muistuttaa mieliimme, ettei lionismi suinkaan ole mukavuutta, vaan lyhyesti sanottuna pyrkimystä elää oikein, elää siten, että parhain meissä pääsee aktiivisesti vaikuttamaan aatteemme hyväksi. Ennen muuta lionismi on palvelua, vapaaehtoista uhrautumista yhteisen hyvän ja Lions- liikkeen edustamien pysyvien arvojen puolesta.

23 Vierailu Sankarihaudalla Juhlakokous Lappia-talon lämpiössä Leijonamarssi lipuille

24 Liiton terveiset Klubille ja perustajäsenelle Avustusten jako Juhlaillallinen

25 Lähteet: Viljo Tervahauta: Lions Club Rovaniemi Ilkka Neuvonen: 40 vuotta lions- toimintaa Lapissa, LC- Rovaniemi Klubin toimintakertomukset Klubikokousten ja hallitusten pöytäkirjat Kokko- Rantatupa: Leijonan jalanjälkiä (Gummerus 2000) Lions- vuosikirja Tekijät: Ilkka Neuvonen ja Petri Jolanki

26 LC-ROVANIEMEN PRESIDENTIT Yrjö Simola Veikko Heikinheimo Viljo Tervahauta Kalevi Siimes Auno Kerola Tuure Salo Ville Rauma Lauri Leppäluoto Reino Lamminen Eero Urponen Oskari Särkilahti Eino Virkkunen Gunnar Haase Janne Kuusela Väinö Hirvelä Matti Lemmetty Antti Hiltula Aapo Nopanen Niilo Kuukkanen Allan Pietilä Kaj- Erik Asplund Esko Vesterinen Juhani Nurmela Aarre Seppälä Keijo Räikkönen Ilkka Neuvonen Sulo Lönnström Erkki Tolvanen Jouni Karvonen Tapani Laitinen Atso Arstila Esko Maunu Matti Porthan Matti Pirilä Olavi von Konow Jaakko Sandström Ari Sivula Olli Taipale Jarmo Mattila Jaakko Herranen Toivo Kauppinen Yrjö Norokorpi Risto Orispää Markku Saarnilehto Olavi Välitalo Pertti Karhapää Pentti Saira Esko Määttä Olavi von Konow Jouko Kurppa

27 KLUBIN JÄSENET VUOSINA Yrjö Simola Veikko Heikinheimo Auno Kerola Lauri Leppäluoto Ole Gottleben Viljo Tervahauta Vilho Saastamoinen Ernst Kalermo Reino Lamminen Ville Rauma Tuure Salo 54- Kalevi Siimes Oskari Särkilahti Eero Urponen Paavo Pitkänen Eino Virkkunen Emil Väisänen Juhani Carlstedt Gunnar Haase Aarne Koponen Aatto Aho Mauri Oksama Väinö Hirvelä 55- Janne Kuusela Viljo Mäki Pertti Vuento Antti Hiltula Toivo Hannila Ahti Leinonen Hemmo Arponen Matti Kesti Aapo Nopanen 58- Erkki Innola Mauri Pettersson Pekka Suhonen Erkki Tirronen Toivo J Myllymäki Aimo Lifländer Niilo Kuukkanen Allan Pietilä 61- Toivo Koponen Eero Naapuri Eino Paalanne Esko Vesterinen Harry Fagerlund Erkki Valkola Jussi Grönholm Kauko Vähämaa Kari Seppälä Urho Leskinen Juhani Nurmela Erkki Laakso Seppo Ovaska Martti Juusola Keijo Räikkönen Ilkka Neuvonen 64- Veikko Heinonen Georg Ahonen Matti Lemmetty 65- Matti Hannula Erkki Ollila Sauli Niku-Paavo Alarik Lehto Paavo Miettinen Aimo Niittyviita Aake Sissala Esko Vainio Tauno Pollari Kaj- Erik Asplund Jouni Karvonen 69- Mauno Koivisto Oiva Sartamo Rauno Haahti Tapani Laitinen 70-87

28 Esko Maunu Olli Alajääskö Veikko Karmala Jouko Vuori Pertti Tiuraniemi Matti Pirilä 72- Sulo Lönnström Veikko Kosonen Antti Läykki Aarre Seppälä Erkki Tolvanen Teuvo Hulkko Matti Porthan 73- Matti Korkala Yrjö Siitonen Pekka Huhanantti Jarmo Mattila 76- Raimo Aarni Olavi von Konow 77- Risto Paukku Martti Härkönen Atso Arstila 78- Olli Taipale 79- Eero Taipalus Toivo Kauppinen 81- Jaakko Herranen 81- Yrjö Norokorpi 81- Kari Kinnunen Antero Aro 81- Ari Sivula 82- Jorma Suvanto Pekka Kuha Jukka Mäkelä Matti Lehtonen Esa Manninen 84- Markku Saarnilehto 84- Jaakko Sandström 84- Risto Orispää Esko Palo Urpo Kivelä Pertti Karhapää 87- Yrjö Rasi Olavi Välitalo 87- Reino Kesola Tapio Yliruikka Jorma Kuusela Pentti Saira 95- Jouni Neuvonen 95- Jouko Kurppa 95- Jukka Kallunki Tauno Kuukkanen 98- Esko Määttä 98- Tuomo Leino 99- Petri Jolanki Juha Laiho 02- Pekka Rytilahti 02- Kauko Lampsijärvi nimeä

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 14. 15.2.1970 LAHDESSA Lahden Kaleva 48 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Mauri Saarivaino Iisalmen Työväen Urheilijat 2. Hannu Miettinen Kuopion Riento 2. Jorma Pikkujämsä

Lisätiedot

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Nuoret alle 12 v 1. Pasi Autio Saarijärven Kaira 4 495 g Nuoret alle 15 v 1. Erik Pirtala Laukaan Ahvenpojat 5 310 g 2. Tiia Piekäinen Tikkakosken Kalamiehet

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA

SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA SENIORIT VAPAAEHTOISINA SUURET IKÄLUOKAT MAHDOLLISUUTENA LIONS-TOIMINNASSA TAUSTATIETOA Järjestö on perustettu 1917 Chicagossa The International Association of Lions Clubs Palvelujärjestö WE SERVE Suomeen

Lisätiedot

Lions -toiminnan perusta, organisaatio ja arvot. Markus Flaaming

Lions -toiminnan perusta, organisaatio ja arvot. Markus Flaaming Lions -toiminnan perusta, organisaatio ja arvot Markus Flaaming Lionstoiminnan perusta Melvin Jones 1917 Järjestömme perustajan Melvin Jonesin ajatuksissa rupesivat jo aikaisin kysymykset askarruttamaan

Lisätiedot

LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT

LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club, Tampere Koivisotnkyä ry. Sen kotipaikka on Tampere. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi. 2 Tarkoitus

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

LC Porvoo mlk Borgå lk Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008

LC Porvoo mlk Borgå lk Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008 Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008 Presidentti Teppo Luoto p. 050-45 84570 teppo.luoto@kolumbus.fi Lions tunnuslause - Organisations valspråk Järjestömme tunnuslause We serve - Me palvelemme - Vi tjänar

Lisätiedot

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( )

5. Kyösti Korpiola ,1971,1973,1974 ( ,1967,1970, ,1968) ( ,1964) ( ) 1. Timo Korpiola 68 1963 80 1967,1969,1970 (3. 1966) 93 1971 +93 1972 (3. Yleismestaruus 1963) 2. Max Jensen 80 1963,1964 Yleismestaruus 1963 (2. 1964) 3. Pauli Hissa +80 1963,1964 Yleismestaruus 1964

Lisätiedot

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta LC Palokka Toimintakertomus kaudelta 2006-2007 2 LIONS CLUB Palokan toimintakertomus kaudelta 2006-2007 Kausi oli LC Palokan 29. Toiminta oli aktiivista ja perinteisten palveluaktiviteettien ja lahjoitusten

Lisätiedot

24.8.2011. Jurvan Rotaryklubi. Säläishallilla

24.8.2011. Jurvan Rotaryklubi. Säläishallilla 24.8.2011 Jurvan Rotaryklubi Säläishallilla YHTEIS Klubin sija Klubin tulos 1 Jurva 32,00 2 Kurikka 25,00 3 Jalasjärvi 23,00 4 Kauhajoki 17,00 5 Ilmajoki 16,00 6 Aro 13,00 sija nimi Saapas Tikka Rengas

Lisätiedot

Veikon toimituskunnat 1935-1975

Veikon toimituskunnat 1935-1975 Veikon toimituskunnat 1935-1975 1935-1936 Esko R. Joki Opettajamatrikkeli Veikko Itkonen 3330 Harri Wendelin 3319 Erkki Kario 3530 Eino Salmi 3283 Ola Österholm 3557 Kauko Pennanen 3347 Ukko Saraste 3473

Lisätiedot

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me

D 107-I Ihmisyys. Sopusointu. Arvokkuus.- Monta tapaa tehdä hyvää. Menestystarina olemme Me PIIRIKOKOUS Vuokatti 21.2.2016 klo 15:00 Kokouspaikka Vuokatti, Vuokatin urheiluopisto Pöytäkirja Osanottajat: Piirihallitus DG Aarto Mäkinen 1.VDG Seppo Saarela 2.VDG Susanna Saranlinna IPDG pois Jari

Lisätiedot

Äänekosken Rotaryklubin vuosikymmenet 1947 2007 (2017)

Äänekosken Rotaryklubin vuosikymmenet 1947 2007 (2017) Äänekosken Rotaryklubin vuosikymmenet 1947 2007 (2017) Rotary tänään jäseniä 1.22 milj./ 34 000 klubissa mukana 200 maassa ja maantieteellisellä alueella palvelee, auttaa ja kehittää jäsenistöään noudattaa

Lisätiedot

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,?

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,? TamRU:n hallitukset Kuvia hallituksista vuodesta 1959 vuoteen 2014. Tietoja lisätään, kun saadaan. Hallitus 1959 J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?,

Lisätiedot

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä.

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä. 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2010-2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 28.08.2010 klo 09.30 15.15 Paikka: Hotelli Julie, Valimontie 3, 80710 LEHMO Läsnä: 25 jäsentä, 1 vieras, Liite

Lisätiedot

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Uusien jäsenten koulutus Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Lions Clubs International MD 107 Finland Arne Ritari Suomen lionstoiminnan kummi Aarne Ritarin syntymästään tuli 7.3.2011 kuluneeksi 105 -vuotta.

Lisätiedot

LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015

LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 STRATEGIA 2015 LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 Maan mahti voimakkain on yhteistyö VISIO 2015 Me olemme tunnettuja palveluistamme

Lisätiedot

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 8.3.2015

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 8.3.2015 Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 8.3.2015 päivitetty 8.3.2015 klo 23.30 MM 1. Lehtonen Seppo JST 39 44 43 42 38 206 2. Mäkinen Mauno VaaTi 44 39 45 40 36 204 3. Ylönen Niilo JST 40 35 45 43 39

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa) Miesten Mestaruussarja (24 pelaajaa) 06.05.2006 (HK) 1 Peiponen Marko Nurmeksen Ks 78 5 11 7 15 20 13 20 2 Tanninen Jukka n Kyykkä 73 13 9 13 7 13 5 10 15 12 3 Juvonen Jyrki n Kyykkä 67 15 11 11 0 9 12

Lisätiedot

Melvin Jones Fellow't 107-K

Melvin Jones Fellow't 107-K Melvin Jones Fellow't 107-K NIMI KLUBI AHONEN Juhani AHONEN Seppo ANTTONEN Aimo AROLA Seppo ASIKAINEN Aarne AUTERE Seppo BERGQVIST ESKO BRANDT Ilpo HAAVISTO Seppo HAKULINEN Tuomo HALLIKAINEN Lauri HALLIKAINEN

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja 50 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja 50 Osanottajia yhteensä 49 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Thure Seppo Suur-Savon SB 50 191 94 97 2 9 9 2 Riihiluoma Tapio

Lisätiedot

Kouvolan Pallonlyöjät per

Kouvolan Pallonlyöjät per Kouvolan Pallonlyöjät per. 2.10.1931 KPL naiset naiset miehet miehet miehet kontiot A-pojat B-pojat Cup Halli -kilp (1931-54) -sarja Suursarja (1931-44) -sarja Välisarja (1938-41) B-sarja (1931-35) Valtakunnansarja

Lisätiedot

päivitetty klo 10

päivitetty klo 10 HYVINKÄÄN TIKAN KANSALLISET 25+125 TIKKAA 23.04.2016 25Tikkaa päivitetty 27.4.2016 klo 10 MM 1 Leskinen Veikko VaaTi 45 45 45 40 39 214 2 Järvinen Tarmo JST 41 44 40 38 44 207 3 Rantanen Asko MU 42 42

Lisätiedot

Kansalliset tikkakisat Humppila

Kansalliset tikkakisat Humppila Kansalliset tikkakisat Humppila 25.10.2015 25 tikkaa päivitetty 25.10.2015 klo 19.40 MM 1. Mäkinen Mauno VaaTi 41 42 41 44 37 205 2. Tammi Aimo TurTi 35 40 38 44 46 203 3. Varsaluoma Kosti ITK 39 40 39

Lisätiedot

Kansallinen tikkaa Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry

Kansallinen tikkaa Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry Kansallinen 25 + 125 tikkaa 27.1.2018 Järjestäjä Jämsän Seudun Tikka ry päivitetty 28.1.2018 klo 17 25 tikkaa MM 1. Järvinen Tarmo JST 42 41 40 40 40 203 2. Vaarala Simo PaavT 38 43 36 39 45 201 (4x10,

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA

TOIMINTASUUNNITELMA 1959-2017 TOIMINTASUUNNITELMA 2016-2017 STRATEGIA 2016 1959-2017 VISIO 2017 Me olemme tunnettuja palveluistamme ja avustustoiminnastamme, Jäsenistömme on innostunutta ja aktiivista Teemme toimintaamme

Lisätiedot

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka

Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka Kansallinen 25 ja 125 tikkaa Hämeenlinna/Lammi Järjestäjä Lammin Tikka 19.02.2017 päivitetty 20.2.2017 klo 16.30 25 tikkaa MM 1. Hyyrynen Juha KLT 42 42 43 43 42 212 2. Järvinen Tarmo JST 39 44 42 43 40

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t.

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

, HELSINKI, Jyry

, HELSINKI, Jyry 14. - 16.2.1975, HELSINKI, Jyry 1. Raimo Hirvonen Helsingin Paini-Miehet 3. Raimo Rasinkangas Lapin Kaira 1. Kari Toivonen Viipurin Voimailijat 2. Martti Pykäläinen Outokummun Vesa 3. Kari Väliaho Muhoksen

Lisätiedot

MESTARIHIIHTO 2014-15 -haastehiihdon tulokset sija Etunimi Sukunimi. Grönstrand

MESTARIHIIHTO 2014-15 -haastehiihdon tulokset sija Etunimi Sukunimi. Grönstrand MESTARIHIIHTO 2014-15 -haastehiihdon tulokset sija Etunimi Sukunimi Kauno Kyhälä Sakari Ukonmaanaho Kari Kuoppamaa Reijo Puurunen Jorma Halonen Petri Pitkänen Ari Grönstrand Risto Ruostetsaari Risto Pekkala

Lisätiedot

Aloittavien lionjohtajien instituutti Harjoitukset

Aloittavien lionjohtajien instituutti Harjoitukset Aloittavien lionjohtajien instituutti Harjoitukset Hyvä aloittavien lionjohtajien instituutin osallistuja, Sinut on valittu osallistumaan aloittavien lionjohtajien instituuttiin, onneksi olkoon! Tämän

Lisätiedot

1. Hokkanen Jaana URMAS Savolainen Päivi KAMS Niskanen Eeva K-SMAS

1. Hokkanen Jaana URMAS Savolainen Päivi KAMS Niskanen Eeva K-SMAS Suomen Metsästäjäliitto Pohjois-Savon piiri Hirvenjuoksun PM-kilpailut IISALMI 21.7.2013 Sarja M Paras aika 21.00 1. Väätäinen Kari URMAS 287 254 594 1135 2. Lemmetty Timo Haapamäen HS 300 272 534 1106

Lisätiedot

Imatran Keilailuliitto ry veteraanisarja 2009

Imatran Keilailuliitto ry veteraanisarja 2009 Sivu 1 Joukkue Liitto Yhteensä O V T H KA Paras Ero Tilanne 1 6. 8164 15 7 1 7 544.27 610 2 12. 8151 15 11 0 4 543.40 658-13 3 1. 8151 15 10 1 4 543.40 623-13 4 4. 8091 15 7 1 7 539.40 629-73 5 3. 8087

Lisätiedot

54 kg 71 kg 1. Paavo Roininen Kokkolan Jymy 1. Mauri Backman Hämeenlinnan Kisa 2. Pauli Kemppainen Kemin Into 2. Pentti Söderlund Turun Jyry

54 kg 71 kg 1. Paavo Roininen Kokkolan Jymy 1. Mauri Backman Hämeenlinnan Kisa 2. Pauli Kemppainen Kemin Into 2. Pentti Söderlund Turun Jyry TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 23. 24.1.1960 FORSSASSA: 51 kg, 57 kg, 63.5 kg, 71 kg, 81 kg/forssan Alku KEMISSÄ: 54 kg, 60 kg, 67 kg, 75 kg, + 81 kg/kemin Into 1. Pentti Saviaro Kemin Into 1. Mauri Ruonala

Lisätiedot

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen

Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja. Piirikuvernööri Heikki Saarinen Alueen puheenjohtaja Lohkon puheenjohtaja Piirikuvernööri Heikki Saarinen Sinun.. Kyvykkyytesi ja kehityshalusi on huomattu, siksi olen valinnut juuri Sinut omaan piirihallitukseeni Tehtävä on vaativa

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 36 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT Y 187 94 93 3 6 9 2 Palo Timo Porvoon

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2005

TOIMINTAKERTOMUS 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Vuosi 2005 oli OuLVI:n 43. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

Hirvenjuoksun ISM-kisa

Hirvenjuoksun ISM-kisa Hirvenjuoksun ISM-kisa Juuka, 04.07.2015 Yksilökilpailut Kävelijät Sarjalle ei lasketa aikapisteitä. Sarjassa on 4 arviomatkaa. Nimi Nro Piiri Arviointi Ammunta Pisteet 1. Lemmetty Tuomas 164 PS 548 (+9m/+3m/+8m/+6m)

Lisätiedot

LIONS CLUBS INTERNATIONAL D 107-N Piirikuvernöörin katsaus 05.02.2008 DG Markku Talvio

LIONS CLUBS INTERNATIONAL D 107-N Piirikuvernöörin katsaus 05.02.2008 DG Markku Talvio LIONS CLUBS INTERNATIONAL D 107-N Piirikuvernöörin katsaus 05.02.2008 DG Markku Talvio Lionismin ydin Mitä jos nämä henkilöt jotka ovat menestyneet motivoituneisuutensa, älykkyytensä ja kunnianhimonsa

Lisätiedot

Derby Forum -kysely TAUSTAMUUTTUJAT. Ikäsi. 20-24 -vuotias. 25-29 -vuotias. 30-34 -vuotias. 35-39 -vuotias. 40-44 -vuotias.

Derby Forum -kysely TAUSTAMUUTTUJAT. Ikäsi. 20-24 -vuotias. 25-29 -vuotias. 30-34 -vuotias. 35-39 -vuotias. 40-44 -vuotias. Derby Forum -kysely Onnittelut meille, sillä juuri Sinut on valittu kehittämään Lions toimintaa piirissämme. Etenemme kahdessa vaiheessa. Aluksi toivomme Sinun vastaavan tähän kyselyyn. Täyttämällä tämän

Lisätiedot

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 1. Reino Salimäki Kuortaneen Kunto 2. Veikko Järvelä TUL / Haukiputaan Heitto 3. Kaarlo Nykänen TUL / Koiton Riento 1. Raimo Taskinen TUL / Kemin Into 2. Jorma Virolainen

Lisätiedot

Keski-Suomen vapaa-ajan kalastajapiirin pilkkimestaruus kilpailut Äänekoski, Mämmen SEO-asema 24.3.2013 Kaloja sarjassa yhteensä 272,72 kg

Keski-Suomen vapaa-ajan kalastajapiirin pilkkimestaruus kilpailut Äänekoski, Mämmen SEO-asema 24.3.2013 Kaloja sarjassa yhteensä 272,72 kg Kaloja sarjassa yhteensä 272,72 kg 1. Marko Pollari YKK Miehet yleinen YKK yleinen 2. 10723 2. Esko Naukkarinen IPK Miehet yleinen IPK yleinen 1. 10089 3. Pekka Korhonen YKK Miehet yleinen YKK yleinen

Lisätiedot

Metsästyshirvi sarja M60: 1) Ilkka Hollmen Satakunta 176, 2) Markku Rintala Etelä - Pohjanmaa 169, 3) Asko Alatalo Etelä - Pohjanmaa 164, 4) Veijo

Metsästyshirvi sarja M60: 1) Ilkka Hollmen Satakunta 176, 2) Markku Rintala Etelä - Pohjanmaa 169, 3) Asko Alatalo Etelä - Pohjanmaa 164, 4) Veijo Metsästyshirvi sarja M60: 1) Ilkka Hollmen Satakunta 176, 2) Markku Rintala Pohjanmaa 169, 3) Asko Alatalo Pohjanmaa 164, 4) Veijo Pakkanen Kymenlaakso 154, 5) Ari Hämäläinen Kymenlaakso 152, 6) Jouko

Lisätiedot

, PORI, Painimiehet

, PORI, Painimiehet 13. - 15.11.1970, PORI, Painimiehet 1. Raimo Hirvonen Viipurin Voimailijat 2. Esko Pakarinen Joensuun Voimailu-Kerho 3. Erkki Huhtala Lapuan Virkiä 1. Tuomo Kallijärvi Kemin Into 2. Hannu Järvinen Oulun

Lisätiedot

HÄMEENLINNA, LAMMI tikkaa Järj. Lammin Tikka päivitetty klo 19.30

HÄMEENLINNA, LAMMI tikkaa Järj. Lammin Tikka päivitetty klo 19.30 HÄMEENLINNA, LAMMI 31.1.2016 25 tikkaa Järj. Lammin Tikka päivitetty 31.1.2016 klo 19.30 MM 1. Hyyrynen Juha KLT 41 42 39 41 45 208 2. Rantanen Asko MU 39 44 42 40 42 207 3. Vaarala Simo PaavT 46 35 40

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Meurasalo Antti Pohjois-Savon RT Y 193 98 95 4 10 5 2 Tiihonen Tommi

Lisätiedot

107 N N-PIIRIN STRATEGIA

107 N N-PIIRIN STRATEGIA 107 N NPIIRIN STRATEGIA 2006 2010 107 N Tavoitteet ja toimenpiteet Tavoitteet Sisäinen yhteistyö toimii Lionit ja klubit sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin Aktiviteetit toteutetaan suunnitelmien mukaan

Lisätiedot

Lions Clubs International MD 107 Finland LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA

Lions Clubs International MD 107 Finland LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA LOHKON PUHEENJOHTAJA ALUEEN PUHEENJOHTAJA 1 KOULUTUKSEN TAVOITE: Tiedät tehtäväsi tärkeyden Tiedät siihen kuuluvan byrokratian Sitoudut hoitamaan tehtävän Tiedät mistä olet vastuussa 2 Piirikuvernöörisi

Lisätiedot

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA

M AK+LK SIJA NIMI PIIRI SARJA ISM 1.7.2017 Juuka LUODIKKO M uusinta 1 Pauli Markkanen PS M 49 42 91 85 176 186 2 Pertti Miettinen PS M 48 41 89 87 176 184 3 Marko Sikanen PS M 47 40 87 86 173 4 Aki Hännikäinen SS M 45 40 85 79 164

Lisätiedot

Lista 1 ( 6 ) 2012-10-19. Oulu toimitukset

Lista 1 ( 6 ) 2012-10-19. Oulu toimitukset Lista 1 ( 6 ) Oulu toimitukset 2012-10-19 1) K1 Alatalo Pertti Antero 2) K2 Alatalo Pertti Antero Alatalo Arto Tapio 3) K3 Teerinkoski Ritva Leena Teerinkoski Raimo Ilmari Ahonen Minna Maria Ahonen Marko

Lisätiedot

Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat Ulla Rahkonen 1VDG

Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat Ulla Rahkonen 1VDG Toimintasuunnitelman toteutus/toteuttajat 2016-2017 Ulla Rahkonen 1VDG Toteuttamisen edellytykset Toimintaan sitoutuminen Yhteistyö Toimijoiden perehdytys Tehokas viestintä 10.5.2016 esittäjän etunimi

Lisätiedot

RovaniemenYrittäjät r.y.

RovaniemenYrittäjät r.y. RovaniemenYrittäjät r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2005 PUHEENJOHT AJAN KATSAUS Kulunut toimintavuosi oli yhdistyksemme 18. Yrittäjyyden merkitystä yhteiskunnan hyvinvoinnille korostettiin niin kuntalaisille kuin

Lisätiedot

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Naiset Miehet 60 1. Mirja Huotilainen 146 1. Kyösti Härkönen 238 2. Marketta Mustonen 96 2. Ari Myller 207 3. Varpu Korhonen 26 3. Esko Huhtaniemi 189 4. Tuija

Lisätiedot

Jova 2 helmikuu 2017

Jova 2 helmikuu 2017 Jova 2 helmikuu 2017 Piiri 107-I 1VDG Seppo Saarela Suomen lionstoiminnan arvot 2017-2022 2012-2017 (kaikki 6 arvoa) Luotettavuus Talkoohenki Ihmisläheisyys Paikallisuus Palveluhalu Kansainvälisyys Missiomme

Lisätiedot

Kouvolan VETREÄT VETERAANIT toivottavat lämmintä kesää kaikille!

Kouvolan VETREÄT VETERAANIT toivottavat lämmintä kesää kaikille! Kouvolan VETREÄT VETERAANIT Hyvät veteraani siskot ja -veljet Meillä on nyt oma napakat-palsta, johon voitte kirjoittaa mieleen tulevia toiveita ja ehdotuksia toimintaamme. Kirjoitukset voi jättää Rauskille.

Lisätiedot

Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta

Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta Tulokset SRTL 2013 VEKARANJÄRVI Lopputulokset Yleinensarja RK Ammunta 2 x 10 laukausta Nimi Yhdistys Tulos 10:t napa 9:t 1. Tiihonen Tommi Kymenlaakson RT 191 12 2 7 2. Pöllänen Janne Sastamalan RT 188

Lisätiedot

Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot

Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot Eläkeliiton SM Ikaalinen 2016 Eräluettelot METSÄSTYSHIRVI Erä 1 klo 1030 Sarja M60/50 1. Vahala Matti M50 Kymenlaakso 2. Väistö Martti Pohjois-Karjala 3. Havukainen Pekka Pohjois-Karjala 4. Hollmen Ilkka

Lisätiedot

SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet

SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet MIKSI YSTÄVÄSEURA SRI LANKALLE? 1. KUMMILAPSITOIMINTA Toiminta alkoi jo vuonna 1986, projekti on toiminut 26 vuotta Käynnistäjinä Lion Seppo

Lisätiedot

KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014

KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014 Suunnitelma 1 (5) KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014 1 Sisältö Klubijohtosuunnitelman 2013-2014 sisältö: Klubin säännöt Klubin strategiset tavoitteet Klubin vuosikello (Liite 1) Klubin toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT 1 INNER WHEEL -KLUBIN SÄÄNNÖT Hyväksytty 26.8.2017, Kansallinen Neuvosto 1 KLUBIN NIMI... 2 2 TARKOITUS JA TOIMINNAN LAATU... 2 3 HALLITUS... 2 4 PRESIDENTTI... 2 5 VARAPRESIDENTTI... 3 6 SIHTEERI... 3

Lisätiedot

TULOSPALVELU. Lions SM-pilkki 27.3.2011

TULOSPALVELU. Lions SM-pilkki 27.3.2011 TULOSPALVELU Lions SM-pilkki 27.3.2011 Järjestäjä: LC Parikkala/Siikalahti. Paikka: Parikkala Simpelejärvi Kilpailijoita yhteensä: 143 Kilpailukala: Ahven Yhteiskalamäärä: 95.8 kg Sarjat: M60 (Miehet alle

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

MM MA

MM MA Kansallinen 25 tikkaa Heinola 14.11.2015 Järj. Heinolan Tikka-kerho MM päivitetty 15.11.2015 klo 18.50 1. Lehtonen Seppo JST 42 44 44 43 43 216 2..2. Miettinen Martti LamTi 45 43 35 41 44 208 3. Tammi

Lisätiedot

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 Miehet Yleinen: 1. 55 Jouni Kokkonen Merilapin urheilukalastajat 3361 2. 51 Mika Jaako Merilapin urheilukalastajat 2935 3. 76 Mika Nampajärvi Koillisen kilpakalastajat 2914 4.

Lisätiedot

SVA mestaruuskilpailut 50m kivääri

SVA mestaruuskilpailut 50m kivääri Hollola, Hälvälä 04.09.2010 10:50:13 50m Kivääri 60 ls, makuu, sarja Y45 1. Lauri Lauste SA 97 99 97 99 97 99 588 2. Veli-Matti Mukari HAS 97 98 98 98 97 99 587 3. Ilkka Ratamo SaSA 97 99 99 98 96 97 586

Lisätiedot

lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella.

lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella. 2013 LC TORNIO PUDAS UUTISIA 10.10.2013 LOKAKUU lokakuun TIETÄMÄT 3 Lokakuun TIETÄMÄT aloitetaan PNAT kokousuutisella. PNAT- kokouksen oli kutsunut koolle III alueen 2. lohkon puheenjohtaja Tuomo Hokkinen.

Lisätiedot

Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5)

Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5) Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5) LIONS CLUB RY SÄÄNNÖT (MALLI) 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club r.y. Sen kotipaikka on. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi. 2. Tarkoitus Klubin

Lisätiedot

Juniorien kr.room. painin SM-kilpailut, , Viitasaari, Lappajärvi ja Tiutinen, 126 osallistujaa

Juniorien kr.room. painin SM-kilpailut, , Viitasaari, Lappajärvi ja Tiutinen, 126 osallistujaa Juniorien kr.room.painin SM-kilpailut, 29.-30.1.1966 (Janakkalan Jana, Hallan Visa ja Lappajärven Veikot) 2. Raimo Virolainen Tampereen Painimiehet 3. Jorma Kujanne Tampereen Painimiehet 1. Jorma Virolainen

Lisätiedot

Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry. Toimintakertomus kaudelta 2008-2009

Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry. Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Perustamispäivä 26.9.1977 Rekisterinumero 128.217 LC Helsinki / Revonsalmi 2(6) 1. Yleistä Kulunut kausi oli klubin 32. toimintakausi.

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA M30 4 x 100 m 1. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat 47,81 SE Mikko Kiuru Henri Heikkinen Jukka Mertanen Krister Laine M30 4 x

Lisätiedot

KLUBISIHTEERI lyhyt versio

KLUBISIHTEERI lyhyt versio KLUBISIHTEERI lyhyt versio Materiaali on Power Point-muodossa osoiteessa: WWW.lions.fi Jäsenkeskus Tietoluola Koulutusmateriaalit PowerPoint -esitykset 1 Sihteerin tehtävät Valmistelut ennen toimintakautta

Lisätiedot

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa)

Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) Imatra Miesten Mestaruussarja (27 pelaajaa) 1 Peiponen Marko Nurmeksen Ks 78 5 13 15 18 9 18 15 2 Kononen Valeri Helsingin Suoj. Seura 72 7 15 11 5 8 11 20 0 3 Ehoniemi Veli-Pekka Helsingin Suoj. Seura

Lisätiedot

Naiset. B 1 Leinonen Pekka Oulu 72 B

Naiset. B 1 Leinonen Pekka Oulu 72 B Naiset 1 Karhu Tuula Joensuu 120 C 20 1011 1131 2 Kunnasluoto Taina Kouvola 210 D 35 853 1063 3 Pelkonen Rita Oulu 120 C 20 933 1053 4 Lehikoinen Jaana Joensuu 210 D 35 817 1027 Veteraanit 1 Salonen Tom

Lisätiedot

Kansalliset tikkakisat Humppila tikkaa päivitetty klo 21.40

Kansalliset tikkakisat Humppila tikkaa päivitetty klo 21.40 Kansalliset tikkakisat Humppila 19.10.2014 25 tikkaa päivitetty 19.10.2014 klo 21.40 MM 1. Lehtonen Seppo JST 38 43 42 46 39 208 2. Leskinen Veikko VaaTi 43 39 42 38 40 202 3. Rantanen Asko MU 39 39 41

Lisätiedot

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70

2.00,2 Ilmo Siitari ,59 Henri Manninen ,0 Väinö Lestelä ,8 Tapio Nykänen ,8 Erkki Oikarinen -70 100 m: 10,93 Tero Heikkinen -94 11,18 Hannu Hokkanen -84 11,1 Tapani Nykänen -80 11,44 Pasi Tervonen -90 11,2 Kalevi Vauhkonen -70 11,54 Jari Pynnönen -87 11,57 Reijo Erkkilä -84 11,4 Seppo Kupila -56

Lisätiedot

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 LIONS CLUBS INTERNATIONAL PIIRI 107-N Pöytäkirja Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 Kokouksen avaus DG Torsti koskinen

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

Nimi Sarja Maakunta Tulos Loppukilpailu Yhteensä Sijoitus Huhti Jani S16 V-S

Nimi Sarja Maakunta Tulos Loppukilpailu Yhteensä Sijoitus Huhti Jani S16 V-S Tulokset Joukkuekilpailu Satakunta Makelä Antti M SA 99 Väyrynen Reijo M50 SA 96 Keikko Tommi M SA 96 Laarimo Mika M SA 95 Ikola Juha M50 SA 92 Ylijoki Juho M SA 92 Nurmi Markku M50 SA 91 Saunaluoma Jouni

Lisätiedot

Veteraani CUP 25-29 v. 2010

Veteraani CUP 25-29 v. 2010 Veteraani CUP 25-29 v. 2010 1 Toni Mikkonen Lieksan Hiihtoseura 240 1 2 3 2 Jori Mikkonen Lieksan Hiihtoseura 210 2 4 2 3 Tuomas Karavirta Kouvolan Hiihtoseura 200 1 1 4 Antti Joutjärvi Kouvolan Hiihtoseura

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 39 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Suominen Hannu Kankaanpään Seudun RT Y 192 94 98 6 6 8 2 Meurasalo

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, SKAL 0,5 km (v) 1. Petra Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat ry 6.20 Lapset alle 8, SKAL 0,5 km (v) 1. Jukka Rautio Oulun Kuorma-autoilijat ry 3.08 2. Jenni Tuovinen Kuopion Kuorma-autoilijat

Lisätiedot

D107-I PIIRIKOKOUS

D107-I PIIRIKOKOUS D107-I PIIRIKOKOUS 25.4.2015 PÖYTÄKIRJA Aika: 25.4.2015 klo 12:45-15:47 Paikka: Kokkokankaan seurakuntakeskus, Kissaojantie 12 Kempele Läsnä: Liite 1, klubien valtakirjat, 36 kpl. Edellisen piirikokouksen

Lisätiedot

Kansalliset kilpailut , Loimaa, Metsämaa Järj. Metsämaan Urheilijat

Kansalliset kilpailut , Loimaa, Metsämaa Järj. Metsämaan Urheilijat Kansalliset kilpailut 24.9.2016, Loimaa, Metsämaa Järj. Metsämaan Urheilijat päivitetty 24.9.2016 klo 22 25 tikkaa MM 1. Mäkinen Mauno VaaTi 41 39 44 41 44 209 2. Leskinen Veikko VaaTi 41 41 42 42 42 208

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! palveluaktiviteetti 107-G piirin käytännön toteutus

Kiitos veteraanit! palveluaktiviteetti 107-G piirin käytännön toteutus palveluaktiviteetti 107-G piirin käytännön toteutus Kiitos veteraanit -toimikunta Piirikoordinaattori: Jaakko Harjumäki, jaakko.harjumäki@lions.fi, 040 164 9030 PDG: Toivo Lehtinen, toivo.lehtinen@pp.inet.fi,

Lisätiedot

Ukko-Pekka Imatra, Immola m kivääri 3x20 ls, sarja N m kivääri 3x20 ls, sarja Y m kivääri 3x20 ls, sarja Y50

Ukko-Pekka Imatra, Immola m kivääri 3x20 ls, sarja N m kivääri 3x20 ls, sarja Y m kivääri 3x20 ls, sarja Y50 Imatra, Immola 13. - 15.05.2011 10:18:41 300m kivääri 3x20 ls, sarja N 1. Sirkka Savukari KAS 91 88 76 82 80 84 501 300m kivääri 3x20 ls, sarja Y 1. Kalle Leskinen KontU 96 97 91 85 94 98 561 2. Juha Haavisto

Lisätiedot

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015 SM-esikilpailu Lumijoki, 27.06.2015 Yksilökilpailut M 1. Kuitunen Lasse 21 Keski-Pohja 300 (20:06) 240 (-24m/+6m) 582 (97) 1122 2. Marttila Petri 1 Oulu 278 (23:41) 288 (-1m/-5m) 546 (91) 1112 3. Tapani

Lisätiedot

17.-18.11.1945, LAPUA,Virkiä / PIETARSAARI, Into / VOIKKAA, Viesti ja Urheilu-Veikot

17.-18.11.1945, LAPUA,Virkiä / PIETARSAARI, Into / VOIKKAA, Viesti ja Urheilu-Veikot 17.-18.11.1945, LAPUA,Virkiä / PIETARSAARI, Into / VOIKKAA, Viesti ja Urheilu-Veikot kärpässarja 56 kg 1. Antti Halonen Viipurin Voimailijat 2. Erkki Johansson Sunilan Sisu 3. Esko Heinonen Lapuan Työväen

Lisätiedot

Lions-järjestö perustettiin Chicagossa

Lions-järjestö perustettiin Chicagossa Lions-järjestö perustettiin Chicagossa 7.6.1917 Melvin Jones 1879-1961 7.5.2014 PV MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen

Lisätiedot

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu.

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. 07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. Harry Ulvi* - Seppo Järvisalo Stig Svens - Vesa Ala-Kulju* Erkki Saarinen - Lasse Wallin Teuvo Lahti - Kalevi Lehtinen Jussi

Lisätiedot

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y.

72 osallistujaa, yhteissaalis g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 72 osallistujaa, yhteissaalis 150355 g MIEHET YLEINEN sijoitus Nimi Tulos OSASTON NIMI 1 Harri Hakulinen 7365 Kiteen Puutyöntekijät r.y. 2 Eino Karppinen 6465 Puuliitto Kuhmon os. 752 ry 3 Mikko Kuusimaa

Lisätiedot

A-mestaruus. B-mestaruus

A-mestaruus. B-mestaruus Porin Keilailuliitto Porin Keilahalli RKL:n keilailumestaruus henkilökohtaiset mestaruudet, miehet ja naiset, 6 sarjaa eu 12.04.2010-02.05.2010 Valvoja:RKM Pori (Porin Rakennusmestariyhdistys ry) A-mestaruus

Lisätiedot

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os.

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os. Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os. 1. Kari Toivonen Helsingin Tarmo 2. Kari Keskinen Tampereen Voimailijat 3. Pekka Laakso Rauman Voimailijat

Lisätiedot

Ikämiesten SM-kisat 2014

Ikämiesten SM-kisat 2014 50m Kivääri 60 ls makuu desimaalein Sarja Y50 Ikämiesten SM-kisat 2014 Hevonpää, Halikko 26.7.2014 1 NISSINEN Vesa HVA 100.9 103.7 101.2 102.6 103.6 101.8 613.8 SE 31x 2 JäRVELä Jarmo KuusA 100.5 101.3

Lisätiedot

Vanha kenttä: 1987-1992

Vanha kenttä: 1987-1992 JYVÄS-GOLF HOLE-IN-ONE 1978-2010 Vanha kenttä: 1987-1992 1987 1 Matti Tikkinen väylä 6 1988 2 Tuomo Kilpeläinen väylä 8 1989 3 Jaakko Nieminen väylä 6 4 Pertti Virtanen väylä 4 5 Sami Rantakari väylä 6

Lisätiedot