LC Rovaniemi 50 vuotta

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LC Rovaniemi 50 vuotta"

Transkriptio

1

2

3 LIONS- CLUB ROVANIEMI VUOTTA LIONS TOIMINTAA LAPISSA Viime vuosisadan alkukymmeninä oli Yhdysvalloissa toiminnassa suuri määrä eri liikemiespiirien ja ammattikuntien klubeja. Näiden periaatteena oli toimia lähinnä oman ammattikuntansa jäsenistön etujen ajamiseksi ja auttamiseksi. Pelkästään tämän kaltainen työ ei kuitenkaan tyydyttänyt chicagolaista liikemiestä Melwin Jonesia. Niinpä hän ryhtyi toimiin muiden samalla lailla ajattelevien miesten kanssa uudenlaisten tavoitteiden omaavan liikkeen aikaansaamiseksi. Hänen tavoitteenaan oli pyrkiä luomaan järjestö, jonka voima tulisi saada palvelemaan yhteiskunnassa heikoimmassa asemassa olevia. Näin sai alkunsa Lions- liike, jonka perustamisvuotena pidetään vuotta Liikkeen leviäminen oli aluksi verkkaista. Toiseen maailmansotaan mennessä Lions-klubeja oli perustettu Yhdysvaltojen lisäksi ainoastaan Kanadaan ja muutamiin väli- Amerikan maihin. Sodan jälkeisten olojen vähitellen Euroopassa vakiinnuttua, liike sai jalansijan täällä, aluksi sodan ajan puolueettomina pysyneissä Ruotsissa ja Sveitsissä. Suomeen ensimmäinen klubi perustettiin Helsinkiin Vuoteen 1954 mennessä oli maahamme perustettu 11 klubia, pohjoisimman sijaitessa silloin Pietarsaaressa. Tapahtui siis iso harppaus kohti pohjoista, kun Lions Club Rovaniemen syntysanat kevättalvella 1954 lausuttiin.

4 KLUBIN PERUSTAMINEN Lions- Club Rovaniemi syntyi LC- Porin aloitteesta. Sikäläisten Lionien taholta oltiin yhteydessä toimitusjohtaja Lauri Leppäluotoon ja hänen kutsustaan kokoontui Kunnallisklubille yhdeksän eri toimialoja edustavaa miestä keskustelemaan Lions-klubin perustamisesta Rovaniemelle. Tilaisuuteen olivat saapuneet Porin klubin jäsen, varapiirikuvernööri Shöfer Saber ja Ruotsista Lions Internationalin pohjoismainen sihteeri Hadar Wahrenby selostamaan Lionismia. Läsnäolleet kannattivat klubin perustamista. Klubin varsinainen perustava kokous pidettiin sitten , jolloin saapuvilla oli 13 klubin neljästätoista perustajajäsenestä. Tässä kokouksessa määrättiin klubin säännölliseksi kokouspäiväksi kuukauden ensimmäinen ja kolmas keskiviikko sekä kokouspaikaksi Rovaniemen Kunnallisklubi, vahvistettiin liittymis- ja jäsenmaksun suuruus ja suoritettiin hallituksen jäsenten vaaleja. Perustamiskokousta seuranneessa pidetyssä kokouksessa voidaan katsoa Lions Club Rovaniemen lopullisesti järjestäytyneen. Näin klubin ensimmäinen hallitus muodostui seuraavaksi: Presidentti Varapresidentti Director Sihteeri Rahastonhoitaja Klubimestari Tailtwister metsäpäällikkö Yrjö Simola toim.johtaja Veikko Heikinheimo toim.johtaja Auno Kerola arkkitehti Ole Gottleben toim.johtaja Lauri Leppäluoto varatuomari Viljo Tervahauta prokuristi Vilho Saastamoinen Tämän seitsenhenkisen hallituksen jäsenten lisäksi klubin perustajajäseniä olivat seuraavat seitsemän henkilöä: Johtaja Ernst Kalermo Johtaja Reino Lamminen Toim.johtaja Ville Rauma Varatuomari Tuure Salo Tohtori Kalevi Siimes Nimismies Oskari Särkilahti Koulunjohtaja Eero Urponen

5 Vaikka lionismi alussa olikin jäsenistölle monessa suhteessa tuntematonta, niin ennakkoluulottomasti ryhdyttiin kuitenkin toimimaan, koska kaikilla oli tunne siitä, että oli lähdetty hyvälle asialle. Klubitoiminnan käynnistämisessä hallituksella oli kova työ, kun Suomen oloihin soveltuvia ohjeistoja ei ollut ja kaikki järjestön päämajasta saapuva materiaalikin oli englanninkielistä. Vaikeuksista kuitenkin selvittiin, varsinkin kun saatiin neuvoja liikkeen silloisilta suomalaisilta toimihenkilöiltä ja etelässä jo toiminnassa olleilta klubeilta. Klubin ensimmäinen presidentti ja sihteeri aukaisivat täällä umpiselle ne ladut, joita seuraten on sitten toimittu. (Viljo Tervahauta: LC-Rovaniemi 25- vuotta) Klubin perustamisjuhlaa (Charter Night) vietettiin kesäkuun 19. päivänä Perustamiskirjan luovutti juhlassa silloinen piirikuvernööri Pauli Hjelt. Klubille laadittiin säännöt ja ne on päivätty Näiden sääntöjen pohjalta klubi on merkitty yhdistysrekisteriin Sääntöjä on sittemmin uudistettu 1977 ja viimeksi 1986 vastaamaan klubeissa yleisesti voimassa olevia Suomen Lions- liiton suosittamia mallisääntöjä.

6 JÄSENISTÖ Neljäntoista perustajajäsenen lisäksi liittyi klubiin sen ensimmäisenä toimintavuotena jo 11 uutta jäsentä. Tämän klubitoiminnan aloitusvuoden veteraaneista ovat edelleen mukana perustajajäsen Tuure Salo ja seuraavana vuonna mukaan tullut veli Väinö Hirvelä. Jäsenmäärä kasvoi vähitellen noin kolmeenkymmeneen, kunnes vuosina tapahtui voimakas kasvu 40 jäsenen tuntumaan. Siitä lähtien klubin jäsenten lukumäärä on pysynyt suunnilleen samana pientä vuosittaista vaihtelua lukuun ottamatta. Enimmillään jäseniä oli vuosina , jolloin kokonaismäärä oli 44. Vaihtuvuus jäsenistön keskuudessa sen sijaan on ollut varsin runsasta. Paikkakunnan elinkeinorakenne lienee osaltaan syynä runsaaseen muuttoliikkeeseen. Menevät miehet tulevat ja menevät.

7 Viime vuosina jäsenmäärä on vakiintunut runsaaseen kolmeenkymmeneen. Kaikkiaan Lions Club Rovaniemen jäseniksi kuluneen viiden vuosikymmenen aikana on merkitty 141 nimeä. Kuitenkin myös uskollisia veljiä on. Täyteen viiteen vuosikymmeneen leijonana ehtineen veli Tuure Salon lisäksi nykyjoukosta neljäkymmentä leijonavuotta on saavuttanut 7 jäsentä, kolmekymmentä palveluvuotta on tullut täyteen neljälle veljelle ja peräti 11 klubijäsentä on varttunut runsaan kahdenkymmenen vuoden klubi-ikään. Tällä hetkellä kokonaisjäsenmäärä on 34. Klubijäseniä kutsuttaessa on pyritty siihen, että klubiin liittyneet mahdollisimman monipuolisesti edustaisivat paikkakunnan eri hallintoelinten, talouselämän, yritystoiminnan, yhteisöjen, jne. eri sektoreita. Muutaman kerran on klubin piirissä viime vuosien aikana keskusteltu klubijäsenyyden myöntämisestä myös naisille. Toistaiseksi ajatus ei ole kuitenkaan edennyt varsinaisiksi toimenpiteiksi. Tästä huolimatta veljiä tuskin voidaan syyttää sovinismista, ovathan ladyt varsin tiiviisti mukana klubitoiminnassa.

8 KLUBITUNNUKSET Jo kolmantena toimintavuonnaan klubi sai ensimmäisen oman ulkoisen tunnuksensa, klubiviirin (pienoislipun). Sen suunnittelivat yhdessä veljet Ole Gottleben ja Väinö Hirvelä sekä toteuttamisessa ansioitui erityisesti veli Oskari Särkilahti. Väinö Hirvelän suunnittelema LC- Rovaniemen varsinainen lippu vihittiin käyttöönsä klubin 30- vuotisjuhlassa Lipputoimikuntaan kuuluivat silloin Väinö Hirvelän lisäksi veljet Antero Aro ja Toivo Kauppinen. Lippu on kokonaan rovaniemeläistä käsityötä, kutojana rouva Hilkka Palovaara-Värn. Tämän erittäin arvokkaan lipun hankkimisessa olivat klubin ladyt merkittävällä panoksellaan tukena. Lippu naulattiin veli Ilkan valmistamaan tankoon juhlallisesti kolmekymmen-vuotisjuhlan kynnyksellä.

9 KOKOUKSET Vuoden 1954 ensimmäisessä kokouksessa päätettiin, että klubi kokoontuu kahdesti kuukaudessa, ensimmäisenä ja kolmantena keskiviikkona. Tätä käytäntöä on jatkettu edelleen lukuun ottamatta toimintakautta , jolloin kokeiltiin yhden kuukausikokouskerran järjestelmää läsnäoloaktiivisuuden lisäämiseksi. Tästä ei kuitenkaan ollut toivottua tulosta, joten palattiin alkuperäiseen käytäntöön. Kesäkuukausina kokouksia ei ole pidetty. Kokouspaikkana toimi aluksi Kunnallisklubi syksyyn 1962, jolloin siirryttiin uuteen hotelli Polariin. Kun välillä hotellijärjestelyjen vuoksi oltiin tavallaan evakossa Pohjanhovin ja myös muutama vuosi hotelli Scandicin tiloissa, palattiin jälleen syksyllä 2003 tuttuun, tosin tällä välin nimensä muuttaneen hotelli Cumuluksen Rakka- kabinettiin. Klubikokousten ohjelmaan on koko toiminta-ajan varsinaisten kokousasioiden lisäksi kuuluneet jokaisen veljen vuorollaan pitämä alustus kunkin mielensä mukaan valitsemastaan aiheesta. Alustusten johdosta on keskusteltu vilkkaasti. Esitelmät ja alustukset ovat avartaneet jäsenten näkemystä yhteiskunnan eri aloille ja ovat siten olleet omiaan ylläpitämään kokousten hyvää tasoa. Klubin sisäiseen toimintaan on aina kuulunut vahvana elementtinä hyvä toveruus ja vapaa keskinäinen seurustelu, mihin on ollut hyvä tilaisuus kokousta seuranneen aterian aikana. Aidossa leijonahengessä viljelty huumori on kuulunut luonnollisena osana kokousten höysteeksi. Unohtaa ei sovi myöskään kokousten ohjelmaan alusta lähtien mukaan kuulunutta yhteistä laulua. Istunnoissa järjestettävien Ässä - arpajaisten tuotolla on pyritty vahvistamaan klubin hallinnollisen tilin katetta. Kokoustoimintaan on liittynyt jo melkein alusta lähtien tutustumiskäyntejä joko klubiveljien johtamiin yrityksiin tai laitoksiin taikka muihin erikseen valittuihin kohteisiin. Jo luvulta lähtien on johdonmukaisesti toinen kuukausikokouksista pyritty pitämään tällä tavoin. Varsin runsaasti onkin tällä järjestelmällä saatu lisää tietoa omasta kotipaikkakunnasta ja sen toiminnoista.

10 Eivätkä tutustumiskohteet ole rajoittuneet vain Rovaniemen kaupungin ja sen lähipiirin alueelle, vaan retket on ulotettu mm. aina Meltauksen riistantutkimusasemalle ja Sodankylän Tähtelään ja varuskuntaan asti. Vierailukokousten lisäksi muunkinlaista retkeilyä ja liikuntaa on klubin piirissä myös harrastettu. Aikanaan kuuluivat yhteiset hiihtoretket ohjelmaan joka kevät. Kuntohiihtokisoihin kuin myös erilaisiin haastehiihtoihin eri klubien välillä, mm. Lapin Näkövammaisten Seitaviestiin on otettu osaa. Lohkon lentopalloturnaus pelattiin vuosina ja tässä oltiin mukana. Ulkoiluun retkeilyyn verrattavissa oli myös runsaan kymmenen vuoden ajan luvuilla syksyisin toteutetut risusavotta- ja aurausviittatalkoot. Klubimme jäsenistä ovat eräät osallistuneet Lions- järjestön valtakunnalliseen kilpailutoimintaankin. Näistä tulkoon mainituksi mm. veli Veikko Kososen menestyksekkäät suoritukset eri vuosina liiton ampumamestaruuskilpailuissa, saavutuksenaan mm. mestaruuksia ja useita palkintosijoja. Veli Esa Manninen ladynsä kera kaatoivat keiloja parikilpailun mestaruuden arvoisesti.

11 AKTIVITEETTITOIMINTA Lions- järjestön tunnuslauseen: L I O N S (Luovuta Isänmaasi Onnellisempana Nousevalle Sukupolvelle) ja iskulauseen: WE SERVE (Me palvelemme) mukaan Lions Club Rovaniemi on koko toimintansa ajan harjoittanut merkittävää ulospäin suuntautuvaa toimintaa yhteiskunnan hyväksi. Heti ensimmäisenä toimintavuonna osallistuttiin koko maan yhteistoimintaan silmä- ja kudospankin aikaansaamiseksi. Keräykseen partiosäätiön hyväksi, sekä vuosina 1972 toteutettuun Punainen Sulka, toimeenpantuun Punainen Sydän ja vuosien 1984 sekä 1990 Punainen Sulka ja vielä vuosina järjestettyyn Pohjolan Punainen Sulka nimillä tunnettuihin valtakunnallisiin keräyksiin osallistuttiin menestyksekkäästi. Suomen Lions- liiton Equador- silmäklinikkahanke, Lions- järjestön LCIF- säätiö kuin myös viime vuosien suurprojekti Sight First ovat olleet klubimme avustusten kohteina. LCIF- säätiö sai klubilta huomattavan lahjoituksen 40- vuotisjuhlansa yhteydessä kolmelle klubiveljelle haetun Melwin Jones- jäsenyyden myötä. Paikallisista aktiviteeteista mainittakoon ensinnäkin jo 1955 ensi kerran ja sitten noin kymmenenä vuonna toteutettu tavarakeräys jaettavaksi Pelastusarmeijan tai suoraan klubin toimesta apua tarvitseville. Partiotoiminnan tukeminen on ollut klubin yksi pääavustuskohteista jo vuodesta 1958 alkaen. Klubi on sitoutunut toimimaan partiolippukunta Lapin Samoilijoiden taustayhteisönä. Tukea on annettu sekä rahana että tavaroina, sekä olemalla mukana lippukunnan vanhempainneuvostossakin. Vapaussoturit, sotaveteraanit ja sotainvalidit ovat vuosien varrella saaneet merkittävää tukea toiminnoilleen klubin taholta. Samoin paikkakunnan eri vammaisjärjestöt, kuin myös vammaisten lasten ja nuorten avustaminen on kuulunut klubin aktiviteettitoiminnan piiriin. Useille akuutissa hätätilanteessa oleville perheille ja yksityisillekin on klubi voinut ojentaa auttavan kätensä.

12 Klubin toimesta ja osin myös kustantamana on luotu mahdollisuus eräille nuorille muutaman viikon oleskeluun ulkomailla. Lähinnä Lions-järjestön nuorisovaihto-ohjelman turvin ovat nuoret voineet avartaa maailmankuvaansa sekä kohentaa kielitaitoaan sekä Euroopassa että myös Yhdysvalloissa. Vastaavasti on otettu myös vastaan tänne ulkolaisia vaihto-oppilaita. Lapin Musiikkiopiston stipendirahastoa on vuosittain kartutettu mm. vähävaraisten lahjakkaiden opiskelijoiden lisäopintojen turvaamiseksi. Jo vuodesta 1971 lähtien on itsenäisyyspäivänä vanhainkotien ja vanhusten hoitoloiden asukkaille järjestetty mahdollisuus osallistua konserttiin kirkossa ja sen jälkeiseen kahvitilaisuuteen seurakuntatalossa. Tästä aktiviteetista on muodostunut viime aikoina klubin merkittävin puhdas palvelutapahtuma. Osallistujien lukumäärä on kasvanut vuosi vuodelta niin, että aletaan jo lähestyä sadan vieraan rajaa. Tässä aktiviteetissa on klubi saanut korvaamatonta apua Rovaniemen Aluetaksit Oy:ltä.

13 Edelleen on menneiden vuosikymmenten aikana monessa muussakin muodossa suoritettu ulospäin suuntautuvaa aktiviteettitoimintaa. V herätettiin ajatus lasten leikkipuiston aikaansaamisesta Rovaniemelle. Lopullisesti hanke toteutui v Suunnitteluvaiheen aikana idea oli muuttunut leikki- ja liikennepuistoksi. Klubin 25- vuotisjuhlien yhteydessä lahjoitettiin aikaisempien panostusten lisäksi puistolle vielä viisi polkuautoa luvun puolivälissä klubi osallistui nimikkohuoneen hankkimiseen Oulun ylioppilasasuintaloista täältä päin kotoisin olevia vähävaraisia opiskelijoita varten. Lions-Quest koulutukseen on klubi osallistunut opettajien lähettämisen myötä järjestettiin kevättalvisin leikkimielinen kelkkakisa ja kansanjuhla Veitikan kermikkä. Aloitteentekijänä ja suurelta osin myös toteuttamisvastuussa oli veli Matti Lemmetty. Kisaan osallistui sen laajimmillaan ollessa osanottajia eri palvelu- ja saamelaisjärjestöistä ympäri Lappia aina Kemistä Utsjoelle asti. Kaikkiaan tapahtuman toteutusaikana voitiin useille saamelaisjärjestöille lahjoittaa yhteensä kahdeksan moottorikelkkaa ja merkittävät rahalliset avustukset. Koko kisatapahtuman tuotto ohjattiin nimittäin saamelaiskulttuurin tukemiseen. Piirikokouksen yhteydessä 1991 Saariselällä luovutettiin vielä viimeiset kermikkätilillä olleet varat Inarin Saamelaisopistolle.

14 Varoja sosiaalista ja yleishyödyllistä työtään varten klubi on saanut lahjoituksina jäseniltään sekä yksityisiltä ja yrityksiltä eri muodoissa, järjestämällä juhlia ja konsertteja, taidenäyttelyitä ja teatteriesityksiä ja ennenkaikkea jo vuodesta 1959 lähtien vuosittain järjestetyllä jäänlähtöveikkauksella. Veikkaus on saavuttanut rovaniemeläisten jakamattoman suosion, kevään tulon eteneminenhän kiinnostaa kaikkia. Viime vuosikymmenen suurin aktiviteettiprojekti on ollut Vene-Kesä -näyttelyn järjestäminen kesäkuun ensimmäisen viikonlopun aikana. Kun puutavaran uitto loppui Kemijoella luvun lopulla, heräsi ajatus vapaan jokivesistön runsaampi käyttö veneilyn merkeissä. Veli Markku Saarnilehdon kehittelemän venenäyttelyidean pohjalta järjestettiin ensimmäinen kesätoimintoihin ja vapaa-aikaan liittyvien tuotteiden näyttely v Ounaspaviljongin alueella. Kun veneiden merkitys näyttelyssä näytti vuosien edetessä vähenevän, pyrittiin muun kesäisen harrastustoiminnan osuutta lisäämään.

15 Vuonna 2003 näyttelypaikka siirrettiin kaupungin puolelle Koskipuistoon, mikä ratkaisu osoittautui onnistuneeksi, varsinkin kun kyseisenä vuonna erityiseksi vetonaulaksi järjestettiin sprintti-hiihtokilpailu aidolla luonnon lumella. Tämä aktiviteetti on vastannut myös taloudellisesti veljien siihen suorittamaa työpanosta.

16 MUU LIONS- TOIMINTA SEKÄ KLUBIEN KESKEINEN JA KANSAINVÄLINEN YHTEISTYÖ Kun Lions Club Rovaniemi perustettiin maamme Lions-toiminnan alkuvaiheissa, niin luonnollista oli, että klubimme joutui suorittamaan pioneerityötä lionismin levittämisessä pohjois-suomessa. Jo ensimmäisenä toimintavuonna perustettiin klubimme toimesta 1954 LC- Tornio ja sitten 1955 LC- Kemi. Edelleen on klubimme veljien toimiessa kummeina perustettu 1956 Ivalon klubi ja edelleen 1959 Klubit sekä Kemijärvelle että Rovaniemelle LC- Rovaniemi/Ounasvaara. Myös Pelkosenniemen klubin perustamisessa 1964 eräiden klubiveljiemme panos oli merkittävä. Paitsi uusien klubien perustamista, ovat klubimme jäsenet olleet hoitamassa oman klubin ulkopuolella järjestön eri luottamustoimia seuraavasti: DG, piirikuvernööri Viljo Tervahauta VDG, varapiirikuvernööri Eero Urponen RC, aluejohtaja ZC, lohkon puheenjohtaja ZC, lohkon puheenjohtaja Matti Lemmetty Tauno Kuukkanen Sulo Lönnström Olavi von Konow Yrjö Simola Kalevi Siimes Lauri Leppäluoto Auno Kerola Eino Virkkunen Veikko Kosonen Aapo Nopanen Olavi von Konow Yrjö Norokorpi Olli Taipale Esko Määttä

17 L-piirin sukupuu LC Rovaniemi 50 vuotta

18 Lions-järjestön Melwin Jones - jäsenyys on myönnetty klubimme veljille Viljo Tervahauta, Gunnar Haase ja Tuure Salo. Suomen Lions- liiton valtakunnankokous on Rovaniemellä järjestetty kahdesti, vuosina 1963 ja Näiden kokousten valmisteluista ja järjestelyistä on klubimme vastannut yhdessä paikkakunnan muiden klubien kanssa. Järjestön nopeaa kasvua tuona aikana osoittaa kokousosallistujien määrän runsas lisäys 600:sta yli kahteen tuhanteen. LC Rovaniemi on yhteistyössä Rovaniemen klubien kanssa järjestämässä vuoden 2007 Suomen Lions-liiton valtakunnankokousta, Rovaniemellä.

19 Kummiklubimme LC Porin kanssa on solmittu virallinen ystävyysklubisopimus Poriin suoritetun klubivierailun yhteydessä vuonna Lions- järjestön kansainvälistä presidenttiä ladyineen on klubimme saanut pitää vieraanaan kahdesti. Presidentti John L Stickley seurueineen vieraili syksyllä 1956 Rovaniemellä. Silloisen maaherran ja kauppalanjohtajan läsnäolo vierailuohjelman päivällistilaisuudessa oli arvokas huomaavaisuuden osoitus vierastamme kohtaan. Kesällä 1964 vieraili luonamme presidentti Claude M de Vorss. Järjestön ensimmäinen varapresidentti Joe Fernando Sobral seurueineen osallistuivat 1975 Rovaniemellä Lions-tilaisuuteen, jossa klubimme oli myös osallisena. Kansainvälistä yhteistoimintaa on järjestetty toisen maan klubien ja veljien kesken. Luonnollisesti pohjoismaisia lionystäviä olemme saaneet pitää vierainamme aina Islantia myöten. Myöskin kauempaa olevia Lioneja sekä yksin että ryhmissä olemme saaneet Rovaniemellä tavata. Erityisesti muistamme mm. Jällivaaran, Kiirunan, Övertorneån ja Grindavikin, eli ns. kalottialueen klubien matkat Rovaniemelle. Klubimme on ollut edustettuna myös mm. Haaparannan ja Matarengin klubien perustamisjuhlassa.

20 Järjestömme vuotuisessa kansainvälisessä kongressissa klubimme jäsenet ovat olleet myös mukana. Piirikuvernöörivuotenaan veli Viljo Tervahauta osallistui Atlantic Cityn kongressiin ja veljet Sulo Lönnström ja Ilkka Neuvonen Brisbanen kokoukseen v ja veli Sulo vielä kongressiin Hongkongissa v Epävirallisia vierailuja jäsenemme ovat lisäksi tehneet ulkomaan matkojensa yhteydessä Lions klubeihin eri puolella maailmaa aina Keniasta Yhdysvaltoihin asti. Järjestön päämaja Chicagossa on ollut myös jäsentemme käyntien kohteena.

21 LADYTOIMINTA Klubimme toiminnassa ovat alusta alkaen olleet aktiivisesti mukana myöskin ladymme. He ovat, paitsi kokoontuneet keskinäisiin kokouksiinsa toistensa luona, myöskin osallistuneet vierailukokouksiimme lähes säännöllisesti. Aktiviteettitoiminnoissa he ovat antaneet klubillemme korvaamatonta apuaan, josta tahdomme heitä erityisesti kiittää. Monet aktiviteeteistamme olisivat olleet suurissa vaikeuksissa ilman heidän auttavaa kättään. Klubimme ladyt ovat myös suorittaneet omaan lukuunsa useita aktiviteetteja, joista mainittakoon vuosittain eri oppilaitosten opiskelijoille ja uusille ylioppilaille jaetut stipendit.

22 LOPPUSANAT Viisi vuosikymmentä minkä tahansa yhdistyksen historiassa on jo varsin mittava aika. Että LC Rovaniemi toimii edelleen aktiivisesti Lions-aatteen päämääriin ja tavoitteisiin pyrkien, on osoitus klubiin valikoituneiden veljien laadusta ja klubin omaksumien toimintaperiaatteiden yleisestä hyväksynnästä. Toimintatavat ja aktiviteettien muodot saattavat vuosien saatossa muuttua, mutta se rehti veljeys jäsenten kesken ja ulospäin suuntautuva auttamishalu, joka vallitsi LC- Rovaniemen perustaneiden veljien keskuudessa, on säilynyt voimakkaana kuluneet vuosikymmenet nykyisellekin klubijäsenistölle. Lopuksi lainattakoon ansioituneen perustajajäsenemme, silloisen klubipresidentin Eero Urposen klubin 10- vuotisjuhlassa pitämää puhetta. Sanat ovat edelleen yhtä ajankohtaiset klubin siirtyessä toiselle viisikymmenvuotistaipaleelleen: Uusi kymmenvuotiskausi on alkamassa. Tulevaisuus on aina arvoituksellinen. Meillä on kuitenkin se etu puolellamme, että meillä on ohjelmamme, työmme ja tavoitteemme, joiden mukaan ojentua uusienkin olosuhteiden varalta. Meidän on syytä tehdä itsellemme selväksi ja jälleen muistuttaa mieliimme, ettei lionismi suinkaan ole mukavuutta, vaan lyhyesti sanottuna pyrkimystä elää oikein, elää siten, että parhain meissä pääsee aktiivisesti vaikuttamaan aatteemme hyväksi. Ennen muuta lionismi on palvelua, vapaaehtoista uhrautumista yhteisen hyvän ja Lions- liikkeen edustamien pysyvien arvojen puolesta.

23 Vierailu Sankarihaudalla Juhlakokous Lappia-talon lämpiössä Leijonamarssi lipuille

24 Liiton terveiset Klubille ja perustajäsenelle Avustusten jako Juhlaillallinen

25 Lähteet: Viljo Tervahauta: Lions Club Rovaniemi Ilkka Neuvonen: 40 vuotta lions- toimintaa Lapissa, LC- Rovaniemi Klubin toimintakertomukset Klubikokousten ja hallitusten pöytäkirjat Kokko- Rantatupa: Leijonan jalanjälkiä (Gummerus 2000) Lions- vuosikirja Tekijät: Ilkka Neuvonen ja Petri Jolanki

26 LC-ROVANIEMEN PRESIDENTIT Yrjö Simola Veikko Heikinheimo Viljo Tervahauta Kalevi Siimes Auno Kerola Tuure Salo Ville Rauma Lauri Leppäluoto Reino Lamminen Eero Urponen Oskari Särkilahti Eino Virkkunen Gunnar Haase Janne Kuusela Väinö Hirvelä Matti Lemmetty Antti Hiltula Aapo Nopanen Niilo Kuukkanen Allan Pietilä Kaj- Erik Asplund Esko Vesterinen Juhani Nurmela Aarre Seppälä Keijo Räikkönen Ilkka Neuvonen Sulo Lönnström Erkki Tolvanen Jouni Karvonen Tapani Laitinen Atso Arstila Esko Maunu Matti Porthan Matti Pirilä Olavi von Konow Jaakko Sandström Ari Sivula Olli Taipale Jarmo Mattila Jaakko Herranen Toivo Kauppinen Yrjö Norokorpi Risto Orispää Markku Saarnilehto Olavi Välitalo Pertti Karhapää Pentti Saira Esko Määttä Olavi von Konow Jouko Kurppa

27 KLUBIN JÄSENET VUOSINA Yrjö Simola Veikko Heikinheimo Auno Kerola Lauri Leppäluoto Ole Gottleben Viljo Tervahauta Vilho Saastamoinen Ernst Kalermo Reino Lamminen Ville Rauma Tuure Salo 54- Kalevi Siimes Oskari Särkilahti Eero Urponen Paavo Pitkänen Eino Virkkunen Emil Väisänen Juhani Carlstedt Gunnar Haase Aarne Koponen Aatto Aho Mauri Oksama Väinö Hirvelä 55- Janne Kuusela Viljo Mäki Pertti Vuento Antti Hiltula Toivo Hannila Ahti Leinonen Hemmo Arponen Matti Kesti Aapo Nopanen 58- Erkki Innola Mauri Pettersson Pekka Suhonen Erkki Tirronen Toivo J Myllymäki Aimo Lifländer Niilo Kuukkanen Allan Pietilä 61- Toivo Koponen Eero Naapuri Eino Paalanne Esko Vesterinen Harry Fagerlund Erkki Valkola Jussi Grönholm Kauko Vähämaa Kari Seppälä Urho Leskinen Juhani Nurmela Erkki Laakso Seppo Ovaska Martti Juusola Keijo Räikkönen Ilkka Neuvonen 64- Veikko Heinonen Georg Ahonen Matti Lemmetty 65- Matti Hannula Erkki Ollila Sauli Niku-Paavo Alarik Lehto Paavo Miettinen Aimo Niittyviita Aake Sissala Esko Vainio Tauno Pollari Kaj- Erik Asplund Jouni Karvonen 69- Mauno Koivisto Oiva Sartamo Rauno Haahti Tapani Laitinen 70-87

28 Esko Maunu Olli Alajääskö Veikko Karmala Jouko Vuori Pertti Tiuraniemi Matti Pirilä 72- Sulo Lönnström Veikko Kosonen Antti Läykki Aarre Seppälä Erkki Tolvanen Teuvo Hulkko Matti Porthan 73- Matti Korkala Yrjö Siitonen Pekka Huhanantti Jarmo Mattila 76- Raimo Aarni Olavi von Konow 77- Risto Paukku Martti Härkönen Atso Arstila 78- Olli Taipale 79- Eero Taipalus Toivo Kauppinen 81- Jaakko Herranen 81- Yrjö Norokorpi 81- Kari Kinnunen Antero Aro 81- Ari Sivula 82- Jorma Suvanto Pekka Kuha Jukka Mäkelä Matti Lehtonen Esa Manninen 84- Markku Saarnilehto 84- Jaakko Sandström 84- Risto Orispää Esko Palo Urpo Kivelä Pertti Karhapää 87- Yrjö Rasi Olavi Välitalo 87- Reino Kesola Tapio Yliruikka Jorma Kuusela Pentti Saira 95- Jouni Neuvonen 95- Jouko Kurppa 95- Jukka Kallunki Tauno Kuukkanen 98- Esko Määttä 98- Tuomo Leino 99- Petri Jolanki Juha Laiho 02- Pekka Rytilahti 02- Kauko Lampsijärvi nimeä

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO

Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO Lions tietoa uusille jäsenille JÄRJESTÖN HISTORIA JA ORGANISAATIO MERKKIPAALUJA 1917 Järjestö perustettiin USA:ssa 1920 Järjestöstä tuli kansainvälinen, kun Kanadaan perustettiin ensimmäinen klubi 1931

Lisätiedot

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento

51 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Kalevi Kosunen Oulun Tarmo 2. Matti Rissanen Kemin Into 2. Arto Varinen Kuopion Riento TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 14. 15.2.1970 LAHDESSA Lahden Kaleva 48 kg 67 kg 1. Jouni Järvinen Turun Teräs 1. Mauri Saarivaino Iisalmen Työväen Urheilijat 2. Hannu Miettinen Kuopion Riento 2. Jorma Pikkujämsä

Lisätiedot

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset

Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Pm-pilkki 25.3.2012 henkilökohtaiset tulokset Nuoret alle 12 v 1. Pasi Autio Saarijärven Kaira 4 495 g Nuoret alle 15 v 1. Erik Pirtala Laukaan Ahvenpojat 5 310 g 2. Tiia Piekäinen Tikkakosken Kalamiehet

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012

TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 LIONS CLUB TAMMELA RY TOIMINTASUUNNITELMA KAUDELLE 2011 2012 Yleistä Tällä kaudella ei ole kansainvälisiä projekteja. Pääpaino on paikallisissa palveluaktiviteeteissa sekä klubin toiminnan kehittämisessä.

Lisätiedot

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos).

Pyörätuoleihin tulee tarratekstinä Tämän pyörätuolin on lahjoittanut LC-Orimattila (Jopimainos). Hallituksen kokous 7 / 2009 Pöytäkirja Paikka: Ravintola Musta Ori Aika: ti 31.3.2009 klo 18.15 71 Kokouksen avaus Presidentti avasi kokouksen klo 18.19. 72 Todetaan läsnäolijat ja päätösvaltaisuus Läsnä

Lisätiedot

Lions -toiminnan perusta, organisaatio ja arvot. Markus Flaaming

Lions -toiminnan perusta, organisaatio ja arvot. Markus Flaaming Lions -toiminnan perusta, organisaatio ja arvot Markus Flaaming Lionstoiminnan perusta Melvin Jones 1917 Järjestömme perustajan Melvin Jonesin ajatuksissa rupesivat jo aikaisin kysymykset askarruttamaan

Lisätiedot

LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT

LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT LIONS CLUB, TAMPERE KOIVISTONKYLÄ Ry SÄÄNNÖT 1 Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club, Tampere Koivisotnkyä ry. Sen kotipaikka on Tampere. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi. 2 Tarkoitus

Lisätiedot

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta

LC Palokka. Toimintakertomus kaudelta LC Palokka Toimintakertomus kaudelta 2006-2007 2 LIONS CLUB Palokan toimintakertomus kaudelta 2006-2007 Kausi oli LC Palokan 29. Toiminta oli aktiivista ja perinteisten palveluaktiviteettien ja lahjoitusten

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2006

TOIMINTAKERTOMUS 2006 TOIMINTAKERTOMUS 2006 YLEISTÄ Vuosi 2006 oli OuLVI:n 44. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Veikon toimituskunnat 1935-1975

Veikon toimituskunnat 1935-1975 Veikon toimituskunnat 1935-1975 1935-1936 Esko R. Joki Opettajamatrikkeli Veikko Itkonen 3330 Harri Wendelin 3319 Erkki Kario 3530 Eino Salmi 3283 Ola Österholm 3557 Kauko Pennanen 3347 Ukko Saraste 3473

Lisätiedot

24.8.2011. Jurvan Rotaryklubi. Säläishallilla

24.8.2011. Jurvan Rotaryklubi. Säläishallilla 24.8.2011 Jurvan Rotaryklubi Säläishallilla YHTEIS Klubin sija Klubin tulos 1 Jurva 32,00 2 Kurikka 25,00 3 Jalasjärvi 23,00 4 Kauhajoki 17,00 5 Ilmajoki 16,00 6 Aro 13,00 sija nimi Saapas Tikka Rengas

Lisätiedot

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen

10.3.2011. Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Uusien jäsenten koulutus Piirikuvernööri Tuomo Holopainen Lions Clubs International MD 107 Finland Arne Ritari Suomen lionstoiminnan kummi Aarne Ritarin syntymästään tuli 7.3.2011 kuluneeksi 105 -vuotta.

Lisätiedot

Äänekosken Rotaryklubin vuosikymmenet 1947 2007 (2017)

Äänekosken Rotaryklubin vuosikymmenet 1947 2007 (2017) Äänekosken Rotaryklubin vuosikymmenet 1947 2007 (2017) Rotary tänään jäseniä 1.22 milj./ 34 000 klubissa mukana 200 maassa ja maantieteellisellä alueella palvelee, auttaa ja kehittää jäsenistöään noudattaa

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2005

TOIMINTAKERTOMUS 2005 TOIMINTAKERTOMUS 2005 YLEISTÄ Vuosi 2005 oli OuLVI:n 43. toimintavuosi. Vuoden aikana järjestetty toiminta oli edellisten vuosien mukaista.tapahtumissa keskityttiin laatuun ja panostettiin tapahtumaympäristöön

Lisätiedot

Melvin Jones Fellow't 107-K

Melvin Jones Fellow't 107-K Melvin Jones Fellow't 107-K NIMI KLUBI AHONEN Juhani AHONEN Seppo ANTTONEN Aimo AROLA Seppo ASIKAINEN Aarne AUTERE Seppo BERGQVIST ESKO BRANDT Ilpo HAAVISTO Seppo HAKULINEN Tuomo HALLIKAINEN Lauri HALLIKAINEN

Lisätiedot

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,?

J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?, Karl-Erik Ladau, Martti Siukosaari,? TamRU:n hallitukset Kuvia hallituksista vuodesta 1959 vuoteen 2014. Tietoja lisätään, kun saadaan. Hallitus 1959 J. Kivelä,?, O. Rissanen, Juhani Mattila, Ossian Peltola, Antti Solja, Tapio Vuorinen?,

Lisätiedot

LC Porvoo mlk Borgå lk Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008

LC Porvoo mlk Borgå lk Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008 Toimintaperiaatteet kausi 2007-2008 Presidentti Teppo Luoto p. 050-45 84570 teppo.luoto@kolumbus.fi Lions tunnuslause - Organisations valspråk Järjestömme tunnuslause We serve - Me palvelemme - Vi tjänar

Lisätiedot

LIONS CLUBS INTERNATIONAL D 107-N Piirikuvernöörin katsaus 05.02.2008 DG Markku Talvio

LIONS CLUBS INTERNATIONAL D 107-N Piirikuvernöörin katsaus 05.02.2008 DG Markku Talvio LIONS CLUBS INTERNATIONAL D 107-N Piirikuvernöörin katsaus 05.02.2008 DG Markku Talvio Lionismin ydin Mitä jos nämä henkilöt jotka ovat menestyneet motivoituneisuutensa, älykkyytensä ja kunnianhimonsa

Lisätiedot

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen

OIKARISTEN. sukuseura ry:n. Toimintakertomus vuodelta. Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen OIKARISTEN sukuseura ry:n Toimintakertomus vuodelta Näkymä Halmevaaralta Kontiomäelle kuvat Sirpa Heikkinen 2011 OIKARISTEN SUKUSEURA RY TOIMINTAKERTOMUS 30.11.2011 Oikaristen 11-vuotias sukuseura toimii

Lisätiedot

LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015

LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 TOIMINTASUUNNITELMA 2014-2015 STRATEGIA 2015 LIONS CLUB Rovaniemi-ounasvaara 1959-2014 Maan mahti voimakkain on yhteistyö VISIO 2015 Me olemme tunnettuja palveluistamme

Lisätiedot

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä.

4. Piirihallituksen jäsenten esittäytyminen ja merkkien jako. Piirikuvernööri jakoi jäsenille ao merkin ja jäsenet esittelivät lyhyesti itsensä. 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 1/2010-2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 28.08.2010 klo 09.30 15.15 Paikka: Hotelli Julie, Valimontie 3, 80710 LEHMO Läsnä: 25 jäsentä, 1 vieras, Liite

Lisätiedot

Aloittavien lionjohtajien instituutti Harjoitukset

Aloittavien lionjohtajien instituutti Harjoitukset Aloittavien lionjohtajien instituutti Harjoitukset Hyvä aloittavien lionjohtajien instituutin osallistuja, Sinut on valittu osallistumaan aloittavien lionjohtajien instituuttiin, onneksi olkoon! Tämän

Lisätiedot

MESTARIHIIHTO 2014-15 -haastehiihdon tulokset sija Etunimi Sukunimi. Grönstrand

MESTARIHIIHTO 2014-15 -haastehiihdon tulokset sija Etunimi Sukunimi. Grönstrand MESTARIHIIHTO 2014-15 -haastehiihdon tulokset sija Etunimi Sukunimi Kauno Kyhälä Sakari Ukonmaanaho Kari Kuoppamaa Reijo Puurunen Jorma Halonen Petri Pitkänen Ari Grönstrand Risto Ruostetsaari Risto Pekkala

Lisätiedot

54 kg 71 kg 1. Paavo Roininen Kokkolan Jymy 1. Mauri Backman Hämeenlinnan Kisa 2. Pauli Kemppainen Kemin Into 2. Pentti Söderlund Turun Jyry

54 kg 71 kg 1. Paavo Roininen Kokkolan Jymy 1. Mauri Backman Hämeenlinnan Kisa 2. Pauli Kemppainen Kemin Into 2. Pentti Söderlund Turun Jyry TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 23. 24.1.1960 FORSSASSA: 51 kg, 57 kg, 63.5 kg, 71 kg, 81 kg/forssan Alku KEMISSÄ: 54 kg, 60 kg, 67 kg, 75 kg, + 81 kg/kemin Into 1. Pentti Saviaro Kemin Into 1. Mauri Ruonala

Lisätiedot

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 8.3.2015

Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 8.3.2015 Kansalliset 25 tikan kilpailut Karstulassa 8.3.2015 päivitetty 8.3.2015 klo 23.30 MM 1. Lehtonen Seppo JST 39 44 43 42 38 206 2. Mäkinen Mauno VaaTi 44 39 45 40 36 204 3. Ylönen Niilo JST 40 35 45 43 39

Lisätiedot

107 N N-PIIRIN STRATEGIA

107 N N-PIIRIN STRATEGIA 107 N NPIIRIN STRATEGIA 2006 2010 107 N Tavoitteet ja toimenpiteet Tavoitteet Sisäinen yhteistyö toimii Lionit ja klubit sitoutuvat yhteisiin tavoitteisiin Aktiviteetit toteutetaan suunnitelmien mukaan

Lisätiedot

Lista 1 ( 6 ) 2012-10-19. Oulu toimitukset

Lista 1 ( 6 ) 2012-10-19. Oulu toimitukset Lista 1 ( 6 ) Oulu toimitukset 2012-10-19 1) K1 Alatalo Pertti Antero 2) K2 Alatalo Pertti Antero Alatalo Arto Tapio 3) K3 Teerinkoski Ritva Leena Teerinkoski Raimo Ilmari Ahonen Minna Maria Ahonen Marko

Lisätiedot

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet

6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 6. - 7.11.1965, KOTKA, Paini-Miehet 1. Reino Salimäki Kuortaneen Kunto 2. Veikko Järvelä TUL / Haukiputaan Heitto 3. Kaarlo Nykänen TUL / Koiton Riento 1. Raimo Taskinen TUL / Kemin Into 2. Jorma Virolainen

Lisätiedot

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t.

PIIRIKUVERNÖÖRIN TIEDOTE 7/2015-2016. Hyvät klubien presidentit ja muut virkailijat, lionit, puolisot ja PDG:t. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2015-2016 Timo Sysilampi ja puoliso Pirkko Distriktsguvernör, DG 2015-2016 Timo Sysilampi och maka Pirkko Lions

Lisätiedot

SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet

SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet SRI LANKAN LIONS YSTÄVIEN SEURA Tarkoitus ja toimintaperiaatteet MIKSI YSTÄVÄSEURA SRI LANKALLE? 1. KUMMILAPSITOIMINTA Toiminta alkoi jo vuonna 1986, projekti on toiminut 26 vuotta Käynnistäjinä Lion Seppo

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 33 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Meurasalo Antti Pohjois-Savon RT Y 193 98 95 4 10 5 2 Tiihonen Tommi

Lisätiedot

Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry. Toimintakertomus kaudelta 2008-2009

Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry. Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Lions Club Helsinki / Revonsalmi ry Toimintakertomus kaudelta 2008-2009 Perustamispäivä 26.9.1977 Rekisterinumero 128.217 LC Helsinki / Revonsalmi 2(6) 1. Yleistä Kulunut kausi oli klubin 32. toimintakausi.

Lisätiedot

KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014

KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014 Suunnitelma 1 (5) KLUBIJOHTOSUUNNITELMA 2013-2014 1 Sisältö Klubijohtosuunnitelman 2013-2014 sisältö: Klubin säännöt Klubin strategiset tavoitteet Klubin vuosikello (Liite 1) Klubin toimintasuunnitelma

Lisätiedot

Derby Forum -kysely TAUSTAMUUTTUJAT. Ikäsi. 20-24 -vuotias. 25-29 -vuotias. 30-34 -vuotias. 35-39 -vuotias. 40-44 -vuotias.

Derby Forum -kysely TAUSTAMUUTTUJAT. Ikäsi. 20-24 -vuotias. 25-29 -vuotias. 30-34 -vuotias. 35-39 -vuotias. 40-44 -vuotias. Derby Forum -kysely Onnittelut meille, sillä juuri Sinut on valittu kehittämään Lions toimintaa piirissämme. Etenemme kahdessa vaiheessa. Aluksi toivomme Sinun vastaavan tähän kyselyyn. Täyttämällä tämän

Lisätiedot

Keski-Suomen vapaa-ajan kalastajapiirin pilkkimestaruus kilpailut Äänekoski, Mämmen SEO-asema 24.3.2013 Kaloja sarjassa yhteensä 272,72 kg

Keski-Suomen vapaa-ajan kalastajapiirin pilkkimestaruus kilpailut Äänekoski, Mämmen SEO-asema 24.3.2013 Kaloja sarjassa yhteensä 272,72 kg Kaloja sarjassa yhteensä 272,72 kg 1. Marko Pollari YKK Miehet yleinen YKK yleinen 2. 10723 2. Esko Naukkarinen IPK Miehet yleinen IPK yleinen 1. 10089 3. Pekka Korhonen YKK Miehet yleinen YKK yleinen

Lisätiedot

RovaniemenYrittäjät r.y.

RovaniemenYrittäjät r.y. RovaniemenYrittäjät r.y. TOIMINTAKERTOMUS 2005 PUHEENJOHT AJAN KATSAUS Kulunut toimintavuosi oli yhdistyksemme 18. Yrittäjyyden merkitystä yhteiskunnan hyvinvoinnille korostettiin niin kuntalaisille kuin

Lisätiedot

Kouvolan VETREÄT VETERAANIT toivottavat lämmintä kesää kaikille!

Kouvolan VETREÄT VETERAANIT toivottavat lämmintä kesää kaikille! Kouvolan VETREÄT VETERAANIT Hyvät veteraani siskot ja -veljet Meillä on nyt oma napakat-palsta, johon voitte kirjoittaa mieleen tulevia toiveita ja ehdotuksia toimintaamme. Kirjoitukset voi jättää Rauskille.

Lisätiedot

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht.

Sija No Kippari Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Cup kilpailu Os. sij. pist. Yht. OPM-Cup 2013 Lopullinen tulosluettelo OPM cupin lisenssejä lunastettu 169 kpl. Harri Nikula teki kovat pohjat heti alkukaudesta, ja voittaa cupin Tuurin hauki kisassa suurin hauki 10435 g, Sami Aittokallion

Lisätiedot

TULOSPALVELU. Lions SM-pilkki 27.3.2011

TULOSPALVELU. Lions SM-pilkki 27.3.2011 TULOSPALVELU Lions SM-pilkki 27.3.2011 Järjestäjä: LC Parikkala/Siikalahti. Paikka: Parikkala Simpelejärvi Kilpailijoita yhteensä: 143 Kilpailukala: Ahven Yhteiskalamäärä: 95.8 kg Sarjat: M60 (Miehet alle

Lisätiedot

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45.

1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Martti Törrönen avasi kokouksen klo 9.45. Lions 107 K PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS NRO 2 / 2012-2013 Lauantai 1. joulukuuta 2012 klo 9.30 14.00 Hotelli Iso-Valkeinen, Kuopio PÖYTÄKIRJA 2. VDG Pekka Seppä toivotti kokousvieraat tervetulleeksi kauden

Lisätiedot

Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5)

Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5) Lionsklubin mallisäännöt Sivu 1 (5) LIONS CLUB RY SÄÄNNÖT (MALLI) 1. Nimi ja kotipaikka Yhdistyksen nimi on Lions Club r.y. Sen kotipaikka on. Yhdistystä nimitetään jäljempänä klubiksi. 2. Tarkoitus Klubin

Lisätiedot

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA

LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA 1 LC-PIRKKALA / NAISTENMATKA TOIMINTAKERTOMUS KAUDELTA 2011-2012 2 I YLEISTÄ Kulunut kausi oli klubin historian 25. täysimittainen toimintakausi. Klubissa oli kauden lopussa 19 jäsentä, joten jäsenmäärä

Lisätiedot

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008

KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 KiU KITEEN PESÄPALLOHISTORIAA 2008 JOUKKUEET: 1920 Luku Kiteenkylän pesäpallojoukkue Hakulinen Heikki Hakulinen Onni Hakulinen Simo Hakulinen Toivo Hakulinen Viljo Hirvonen Arvi Kosonen Juho Lipponen Toivo

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! palveluaktiviteetti 107-G piirin käytännön toteutus

Kiitos veteraanit! palveluaktiviteetti 107-G piirin käytännön toteutus palveluaktiviteetti 107-G piirin käytännön toteutus Kiitos veteraanit -toimikunta Piirikoordinaattori: Jaakko Harjumäki, jaakko.harjumäki@lions.fi, 040 164 9030 PDG: Toivo Lehtinen, toivo.lehtinen@pp.inet.fi,

Lisätiedot

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi

THE INTERNATIONAL ASSICIATION OF LIONS CLUBS Piiri 107-G, Suomi Aihe: Piirihallituksen kokous Aika: 23.11.2013 klo 17.15 Paikka: Kylpylähotelli Peurunka Laukaa KOKOUKSEN PÖYTÄKIRJA 1. Kokouksen avaus Piirikuvernööri Jari Rytkönen avasi kokouksen 2. Kokousvirkailijat

Lisätiedot

A-mestaruus. B-mestaruus

A-mestaruus. B-mestaruus Porin Keilailuliitto Porin Keilahalli RKL:n keilailumestaruus henkilökohtaiset mestaruudet, miehet ja naiset, 6 sarjaa eu 12.04.2010-02.05.2010 Valvoja:RKM Pori (Porin Rakennusmestariyhdistys ry) A-mestaruus

Lisätiedot

17.-18.11.1945, LAPUA,Virkiä / PIETARSAARI, Into / VOIKKAA, Viesti ja Urheilu-Veikot

17.-18.11.1945, LAPUA,Virkiä / PIETARSAARI, Into / VOIKKAA, Viesti ja Urheilu-Veikot 17.-18.11.1945, LAPUA,Virkiä / PIETARSAARI, Into / VOIKKAA, Viesti ja Urheilu-Veikot kärpässarja 56 kg 1. Antti Halonen Viipurin Voimailijat 2. Erkki Johansson Sunilan Sisu 3. Esko Heinonen Lapuan Työväen

Lisätiedot

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os.

Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os. Juniorien vapaapainin SM-kilpailut, 6.-7.11.1971, Kankaanpää ja Lappeenranta (KankU ja LrTU), 83 os. 1. Kari Toivonen Helsingin Tarmo 2. Kari Keskinen Tampereen Voimailijat 3. Pekka Laakso Rauman Voimailijat

Lisätiedot

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009

Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Yleinen laituripilkki Halkosaari 31.10.2009 Naiset Miehet 60 1. Mirja Huotilainen 146 1. Kyösti Härkönen 238 2. Marketta Mustonen 96 2. Ari Myller 207 3. Varpu Korhonen 26 3. Esko Huhtaniemi 189 4. Tuija

Lisätiedot

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA

Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA Yleisurheiluveteraanien SM-viestit 2012, Turku PN Stadion 9.6.2012 KULTAA M30 4 x 100 m 1. Varsinais-Suomen Veteraaniurheilijat 47,81 SE Mikko Kiuru Henri Heikkinen Jukka Mertanen Krister Laine M30 4 x

Lisätiedot

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI

LIONS CLUBS INTERNATIONAL. Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 LIONS CLUBS INTERNATIONAL PIIRI 107-N Pöytäkirja Aihe: SuurPNAT Aika: 25.9.2003 klo 18.00 Paikka: Helsingin tekniikan alan oppilaitos, Muotoilijankatu 3 00560 HKI 1 Kokouksen avaus DG Torsti koskinen

Lisätiedot

19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu

19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu 19. - 20.3.1960, VAASA, Voima-Veikot / KARHULA, Hallan Visa ja Sunilan Sisu 62 kg 67 kg 73 kg 79 kg + 1. Heikki Hakola Lapuan Virkiä 2. Lauri Prusti Veitsiluodon Vastus 3. Raimo Sjöblom Teuvan Rivakka

Lisätiedot

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013

Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions K piiri toimintasuunnitelma kaudelle 2012 2013 Lions teema: Me Palvelemme Kansainvälisen presidentin teema: In a World of Service Palvelun Maailmassa Kotimainen teema: Palvelulla Hyvinvointia Piirin

Lisätiedot

2 Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Janne Halunen ja sihteeriksi Henri Kinnunen.

2 Kokouksen puheenjohtajaksi kutsuttiin Janne Halunen ja sihteeriksi Henri Kinnunen. Kempeleen Metsästys- ja Kennelyhdistys r.y. PÖYTÄKIRJA Asia Vuosikokous Aika 28.03.2014 klo 18.30. Paikka Läsnä Kempeleen Kunnanvaltuustosali 23 osallistujaa. Liite1 1 Janne Halunen avasi kokouksen klo18:38

Lisätiedot

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007

TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TOIMINTASUUNNITELMA 2006 2007 TEEMAT Kansainvälinen teema: Liiton teema: Piirin teema: Klubin teema: Taidolla tavoitteisiin Skickligt goda resultat Passion to Excel Turvallinen tulevaisuus En trygg framtid

Lisätiedot

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y

Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Henkilökohtainen kilpailu 10 + 10 ls Tulokset - Sarja Y Osanottajia yhteensä 39 Sija Nimi Yhdistys Sarja Tulos 1. srj 2. srj Napa 10 9 1 Suominen Hannu Kankaanpään Seudun RT Y 192 94 98 6 6 8 2 Meurasalo

Lisätiedot

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015

LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 LAPIN MESTARUUSPILKKI 2015 Miehet Yleinen: 1. 55 Jouni Kokkonen Merilapin urheilukalastajat 3361 2. 51 Mika Jaako Merilapin urheilukalastajat 2935 3. 76 Mika Nampajärvi Koillisen kilpakalastajat 2914 4.

Lisätiedot

Veteraani CUP 25-29 v. 2010

Veteraani CUP 25-29 v. 2010 Veteraani CUP 25-29 v. 2010 1 Toni Mikkonen Lieksan Hiihtoseura 240 1 2 3 2 Jori Mikkonen Lieksan Hiihtoseura 210 2 4 2 3 Tuomas Karavirta Kouvolan Hiihtoseura 200 1 1 4 Antti Joutjärvi Kouvolan Hiihtoseura

Lisätiedot

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti

Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti Lions Clubs International MD 107 Finland Kiitos veteraanit! -palveluaktiviteetti 2014-2015 Tausta Lions-liiton vuosikokous 2013 Heinolassa teki päätöksen palveluaktiviteetista sotiemme veteraanien hyväksi

Lisätiedot

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1.

Aika: 12.4.2014 kello 12.10 14.45 Paikka: Vimpelin yhteiskoulu ja lukio, Opintie 29, 62800 Vimpeli Läsnä: Läsnäololuettelo, liite 1. Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto ja puoliso Silja Distriktsguvernör, DG 2013-2014 Kaarlo Katajisto och maka Silja Lions

Lisätiedot

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 13. 14.4.1930 VIIPURISSA Talikkalan Toverit

TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 13. 14.4.1930 VIIPURISSA Talikkalan Toverit TUL:N MESTARUUSKILPAILUT 13. 14.4.1930 VIIPURISSA Talikkalan Toverit 50 kg 66.5 kg 1. Uuno Tuovinen Kouvolan Pojat 1. Erkki Mela Talikkalan Toverit 2. Ossi Mäki Tampereen Yritys 2. Usko Ronkanen Hki Työväen

Lisätiedot

Taikinan kylän asukkaat

Taikinan kylän asukkaat Taikinan kylän asukkaat 197 Turtiainen Eino ja Liisa (kanttiini) 198 Turtiainen Mikko ja Väinö (veljekset, poikamiehiä) 199 (Vanha tupa) Turtiainen Salomon (Sakkeus) ja Ulla, Juho, Anton, Onni, jatoivo

Lisätiedot

ETELÄ POHJANMAAN LÄMPÖ-, VESI- JA ILMANVAIHTOTEKNISEN YHDISTYKSEN HISTORIIKKI 50-VUOTISEN TOIMINNAN AIKANA

ETELÄ POHJANMAAN LÄMPÖ-, VESI- JA ILMANVAIHTOTEKNISEN YHDISTYKSEN HISTORIIKKI 50-VUOTISEN TOIMINNAN AIKANA ETELÄ POHJANMAAN LÄMPÖ-, VESI- JA ILMANVAIHTOTEKNISEN YHDISTYKSEN HISTORIIKKI 50-VUOTISEN TOIMINNAN AIKANA Suomessa LVI yhdistystoiminta alkoi Helsingissä jo 1930 luvulla, jolloin oli perustettu Lämpö-

Lisätiedot

Vanha kenttä: 1987-1992

Vanha kenttä: 1987-1992 JYVÄS-GOLF HOLE-IN-ONE 1978-2010 Vanha kenttä: 1987-1992 1987 1 Matti Tikkinen väylä 6 1988 2 Tuomo Kilpeläinen väylä 8 1989 3 Jaakko Nieminen väylä 6 4 Pertti Virtanen väylä 4 5 Sami Rantakari väylä 6

Lisätiedot

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015

SM-esikilpailu. Yksilökilpailut. Lumijoki, 27.06.2015 SM-esikilpailu Lumijoki, 27.06.2015 Yksilökilpailut M 1. Kuitunen Lasse 21 Keski-Pohja 300 (20:06) 240 (-24m/+6m) 582 (97) 1122 2. Marttila Petri 1 Oulu 278 (23:41) 288 (-1m/-5m) 546 (91) 1112 3. Tapani

Lisätiedot

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö

Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Piirihallituksen kokous 30.11.2013 klo 9.30 OAMK:n Tekniikan yksikkö Kotkantie 1, Oulu Leijonehenki Esityslista 1. Kokouksen avaus -DG Eero avasi kokouksen -DG jakoi Lions liiton palkitsemiset ensimmäisen

Lisätiedot

LEPPÄLAMMI- TAIPALEEN KOTISEUTUYHDISTYS ry. SÄÄNNÖT

LEPPÄLAMMI- TAIPALEEN KOTISEUTUYHDISTYS ry. SÄÄNNÖT LEPPÄLAMMI- TAIPALEEN KOTISEUTUYHDISTYS ry. SÄÄNNÖT LEPPÄLAMMI- TAIPALEEN KOTISEUTUYHDISTYS ry. SÄÄNNÖT 1 NIMI, KOTIPAIKKA JA TOIMINTA-ALUE Yhdistyksen nimi on Leppälammi - Taipaleen Kotiseutuyhdistys

Lisätiedot

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu.

07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. 07/07/2014 08:54:02 Turnaus aloitettu. 07/07/2014 08:54:05 Kierros 1 paritettu. Harry Ulvi* - Seppo Järvisalo Stig Svens - Vesa Ala-Kulju* Erkki Saarinen - Lasse Wallin Teuvo Lahti - Kalevi Lehtinen Jussi

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011

TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011 LIONS CLUB MYLLYKOSKI RY 1 ( 5 ) TOIMINTAKERTOMUS 01.07.2010 30.06.2011 1. YLEISTÄ Vuosi 2010 2011 oli klubin 44. toimintavuosi. LC Myllykoski on perustettu 22.11.1967. Kansainvälisenä presidenttinä (IP)

Lisätiedot

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET

SKAL:n ja STL:n talvipäivät HIIHTOMESTARUUS 27.2.2010 Kuopio, Puijo TULOKSET Lapset alle 6, STL 0,5 km (v) 1. Oskari Kotiaho Vantaan Taksiautoilijat ry 4.11 2. Veera Yletyinen Kuopion Taksiautoilijat ry 6.33 Lapset alle 8, STL 0,5 km (v) 1. Elias Korhonen Ristijärven Taksiautoilijat

Lisätiedot

Leena Valkeeniemi-Tasanen. terveydenhoitaja Tampere. Marika Tasanen väyläsuunnittelija Tampere. Matti Hirvonen järjestelmäsuunnittelija Tampere

Leena Valkeeniemi-Tasanen. terveydenhoitaja Tampere. Marika Tasanen väyläsuunnittelija Tampere. Matti Hirvonen järjestelmäsuunnittelija Tampere 112 113 114 115 A Timo Malmi FL, kirjailija Leena Valkeeniemi-Tasanen terveydenhoitaja Mauri Poussa toimitusjohtaja, työyhteisövalmentaja Pirjo Kokkonen kotitalousteknikko 116 117 118 119 120 Ilkka Nikander,

Lisätiedot

PARTIOLIPPUKUNTA KULMAN KIERTÄJÄT RY NIMISEN YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT

PARTIOLIPPUKUNTA KULMAN KIERTÄJÄT RY NIMISEN YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Partiolippukunta Kulman Kiertäjät ry PARTIOLIPPUKUNTA KULMAN KIERTÄJÄT RY NIMISEN YHDISTYKSEN SÄÄNNÖT Hyväksytty perustavassa kokouksessa 13.12.1982 Muutokset hyväksytty lpk:n kokouksessa 22.10.1985, 28.2.1986

Lisätiedot

Lions Clubs International

Lions Clubs International Lions Clubs International Piiri 107-F, Finland Distrikt 107-F, Finland Piirikuvernööri, DG 2014-2015 Erkki Ammesmäki ja puoliso Anita Distriktsguvernör, DG 2014-2015 Erkki Ammesmäki och maka Anita Lions

Lisätiedot

LC Helsinki / Revonsalmi 1

LC Helsinki / Revonsalmi 1 LC Helsinki / Revonsalmi 1 LIONS CLUB Helsinki Revonsalmi 1. Yleistä Kulunut toimintakausi oli klubin 31. Kauden lopussa jäsenmäärä oli 26. Veli Pekka Hakkarainen erosi klubista helmikuussa 2008. Veli

Lisätiedot

14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet

14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet 14. - 15.3.1970 Lohja, Voimailijat / Seinäjoki, Paini-Miehet 1. Soini Kauppinen Suolahden Urho 2. Matti Laitinen Viipurin Voimailijat 3. Jaakko Piutunen Varkauden Urheilijat 1. Reino Salimäki Seinäjoen

Lisätiedot

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016

Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 Klubipresidenttien valmennus 2016 Köyliö 23.4.2016 IPDG Kalevi Sillanpää 21.4.2016 1 Valmennuksen sisältö, kevät 2016 1. Valmistautuminen presidentin tehtävään Presidentin rooli johtajana, lionismin arvot,

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 15.2.2002 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2001 Kulunut vuosi oli kiltamme 37. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

PIIRI 1400 www.rotary.fi/1400

PIIRI 1400 www.rotary.fi/1400 PIIRI 1400 www.rotary.fi/1400 Governor 2008-09 Juhani Alatalo / Kuusamo Koulutus Turjantie 10, 93600 Kuusamo GSM 0400 328 085 E-mail: juhani.alatalo@elisanet.fi Governor-elect Virpi Honkala / Raahe Kirurgia

Lisätiedot

RKL:n Hiihto-mestari 2013 haastehiihdon tulokset

RKL:n Hiihto-mestari 2013 haastehiihdon tulokset RKL:n Hiihto-mestari 2013 haastehiihdon tulokset Etunimi Sukunimi Yhdistys kilometrit Hannu Lahti Tampere 3360 Sakari Ukonmaanaho Oulu 3120 Martti Pulkkinen Pohjois-Kymi 2755 Arto Virtanen Turku 2400 Ari

Lisätiedot

Kouvolan Keilailuliitto ry. 2005-2006 Johtokunta

Kouvolan Keilailuliitto ry. 2005-2006 Johtokunta Kouvolan Keilailuliitto ry. 2005-2006 Varapuheenjohtaja / jäsen Seppo Kämäräinen varajäsen Kari Vanhala Rahastonhoitaja / jäsen varajäsen Marja-Liisa Isakow / jäsen varajäsen Päivi Pilli-Sihvola varajäsen

Lisätiedot

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81

Nuoret 14-alle 18v. 1. Mikko Saviaro 1056 g Kaamospilkki 81 Lapin Mestaruuspilkki 13.3.2010 Kemijärvi / Kaisanlahti Tulokset: Nuoret alle 12v. 1. Heidi Harju 780 g Ivalon Erämiehet 2. Ville Harju 287 3. Riikka Kumpula 250 Sodankylän Perhokalastajat 4. Jonna Harju

Lisätiedot

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna

Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna 1 SUOMEN LIONS LIITTO RY 107 H PIIRI PIIRIHALLITUKSEN KOKOUS 4/2010 2011 PÖYTÄKIRJA Aika: 16.4.2011 klo 10.00 11.50 Paikka: Opetusravintola Paviljonki, Rajalahdenkatu 4, Savonlinna Läsnä: Läsnä 17 jäsentä,

Lisätiedot

LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2005 30.6.2006 1(6)

LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2005 30.6.2006 1(6) LC Kitee/Ilmarinen Toimintakertomus toimintakaudelta 1.7.2005 30.6.2006 1(6) Klubihallitus Presidentti Martti Muukkonen I varapresidentti Kari Uuksulainen II varapresidentti Risto Hiltunen Sihteeri Kyösti

Lisätiedot

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET

Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Kunto-Pirkkojen ennätykset hyväksytään kalenterivuosi-ikäsääntöä noudattaen! KUNTO-PIRKKOJEN YLEISURHEILUENNÄTYKSET Päivitetty: 25.11.2012 Pentti Nieminen Lisäykset ja korjaukset puh. 050-3485607, peetun@luukku.com

Lisätiedot

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B

Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B ETELÄ KAJAANIN KYLÄT RY PÖYTÄKIRJA 1(5) VUOSIKOKOUS 31.3.2015 Aika Tiistai 31.3.2015 klo 18: Paikka Toimitupa Murtsikka, Murtomäentie 1003 B Osallistujat Fordell Pertti Juntunen Raija Kauppinen Esko Kallio

Lisätiedot

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012

Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Toimintakertomus kaudelta 2011 2012 Kauden kansainvälinen teema Kauden kansainvälinen teema oli Kuuntele sydäntäsi auttaaksesi muita RI presidenttinä toimi Kalyan Banerjee. Kokemäen rotaryklubilla oli

Lisätiedot

arkanon tutkimusaseman kokoonpano kautta aikojen

arkanon tutkimusaseman kokoonpano kautta aikojen arkanon tutkimusaseman hoitokuntien kokoonpano kautta aikojen Hoitokunnan retki Itä-Aureeseen kesäkuussa 1985. Kuvassa: Eero Paavilainen, Kalle Nevanranta, Leo Häggman, Jorma Tukeva, Markku Eskola, Tuovo

Lisätiedot

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016

RHY:n kilpailu - Tuloskooste 31.01.2016 RHY:n kilpailu JUUKA, 15.03.2014 Yksilökilpailut Kilpasarja Miehet alle 50v Nimi Nro Seura Hiihto Arviointi Ammunta Pisteet 1. Nousiainen Jarno 101 Petrovaaran Metsästysseura 288 (24:09) 244 (-5m/-23m)

Lisätiedot

Kurikka/Paitapiiska. - Klubin perustiedot - Klubivirkailijat - Jäsenet - Palkitut - Sininen ilta

Kurikka/Paitapiiska. - Klubin perustiedot - Klubivirkailijat - Jäsenet - Palkitut - Sininen ilta Lions Club 2002- Kurikka/Paitapiiska 2012 - Klubin perustiedot - Klubivirkailijat - Jäsenet - Palkitut - Sininen ilta 1. Lions Club Kurikka / Paitapiiska Kotimainen numero 856 Kansainvälinen numero 4025053011

Lisätiedot

ROTARYVUODEN SUNNITTELU. Päivämäärä: 17.03.2012

ROTARYVUODEN SUNNITTELU. Päivämäärä: 17.03.2012 ROTARYVUODEN SUNNITTELU Esittäjä: OLAVI MIETTINEN Päivämäärä: 17.03.2012 Esityksen tavoite: Tulevat presidentit, -sihteerit ja komiteat Innostaa sekä lisätä valmiuksia: Suunnitella klubin hallinto ja toiminta

Lisätiedot

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT

INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1 16.8.03 INNER WHEEL -PIIRIN SÄÄNNÖT 1. PIIRIN NIMI on Piiri Inner Wheel, Suomi. Nimen vahvistaa International Inner Wheelin hallitus, joka myös vahvistaa piirin rajat. Piirin jäseniä ovat kaikki piirissä

Lisätiedot

PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015. PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN

PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015. PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN PIIRIKOKOUS PORI 25.4.2015 PUOLISOKOULUTUS 7th FLOOR DC HILVE REIJONEN 1 Yleistä Suomen Lions-liitto r.y:n ohjesäännön 20 mukaan perheenjäsenten osallistuminen klubien palvelutoimintaan on lionstoimintaan

Lisätiedot

VETERAANIKEILAILU 2014-2015

VETERAANIKEILAILU 2014-2015 VETERAANIKEILAILU 2014-2015 Sij. Nimi Seura Tulos Pelit Kesk.arv. Peli 1 Peli 2 Peli 3 Peli 4 Peli 5 Peli 6 Peli 7 Peli 8 Peli 9 Peli 10 Peli 11 Peli 12 Peli 13 Peli 14 Peli 15 Peli 16 Peli 17 Peli 18

Lisätiedot

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi

KUTSU. 19,50 /hlö (vain viralliselta edustajalta) Päiväkahvi 1 (7) KUTSU LIONSPIIRI 107-H:n VUOSIKOKOUKSEEN JA -JUHLAAN Paikka: Kummun koulu Kummunkatu 15, 83500 OUTOKUMPU Ohjelma: 09.30 10.00 Aamukahvi piirihallituksen osanottajille 10.00 12.00 Piirihallituksen

Lisätiedot

LIONS-LIITON 60V. JUHLAVUODEN JA LIONSVIIKON AVAUS PORISSA LAUANTAINA 9.1.2010

LIONS-LIITON 60V. JUHLAVUODEN JA LIONSVIIKON AVAUS PORISSA LAUANTAINA 9.1.2010 LIONS-LIITON 60V. JUHLAVUODEN JA LIONSVIIKON AVAUS PORISSA LAUANTAINA 9.1.2010 Suomen Lions-liitto täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi piirimme järjesti juhlan, joka oli samalla virallinen

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012

TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012 TOIMINTAKERTOMUS 2011 2012 YLEISTÄ Toiminnan tarkoitus ja sisältö Toimintavuonna 2010 2011 Lions Club Rovaniemi - Ounasvaaran tarkoituksena on ollut mm. edistää yhteiskunnallista ja yleishyödyllistä toimintaa,

Lisätiedot

Pääsiäiscup Kajaani kilpailu 1

Pääsiäiscup Kajaani kilpailu 1 Pääsiäiscup Kajaani kilpailu 1 Kajaani, 25.03.2016 Yksilökilpailut M 1. Nousiainen Jarno 8 Pohjois-Karjala 290 (35:59) 284 (-5m/+3m) 552 (92) 1126 2. Repo Tuomas 11 Vieremän Eränkävijät 258 (41:15) 280

Lisätiedot

SVA:n MESTARUUSKILPAILUT, 300m

SVA:n MESTARUUSKILPAILUT, 300m HOLLOLA, HÄLVÄLÄ 22. - 23.05.2015 10:51:05 300m Kivääri 30 ls, makuu, sarja N45 1. Hanna-Kaisa Nieminen LeA 94 98 97 289 300m Kivääri 30 ls, makuu, sarja M45 1. Tero Lahti HAS 99 97 97 293 300m Kivääri

Lisätiedot

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003

TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 KANKAANPÄÄM SEUDUN TYKISTÖKILTA RY 38700 KANKAANPÄÄ 19.02.2004 1 TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2003 Kulunut vuosi oli kiltamme 39. Toimintavuosi SÄÄNTÖMÄÄRÄISET KOKOUKSET KILLAN HALLINTO Kevätkokous pidettiin

Lisätiedot

Stormin Avoin Teräsmieskisa

Stormin Avoin Teräsmieskisa Miehet yleinen 1. 49 Vastaranta, Mikko TriStadi 00:04:26 00:36:04 00:52:18 +00:00:00 2. 31 Lampainen, Markus Turun 00:04:42 00:36:36 00:53:54 +00:01:36 Urheiluliitto 3. 23 Ruotinen, Jukka Rekolan Raikas00:04:39

Lisätiedot