TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Otsikko Sivu 213 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN LAUTAKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT JA VIRANHALTIJAPÖYTÄKIRJAT

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2012 227. Otsikko Sivu 213 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 229 214 LAUTAKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT JA VIRANHALTIJAPÖYTÄKIRJAT"

Transkriptio

1 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus AIKA :30-19:53 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 213 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN LAUTAKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT JA VIRANHALTIJAPÖYTÄKIRJAT KUNNANJOHTAJAN AJANKOHTAISKATSAUS LAPSI- JA NUORISOPOLIITTINEN OHJELMA LAUTAMIESTEN LUKUMÄÄRÄ OULUN AMMATTIKORKEAKOULUOSAKEYHTIÖN PERUSTAMINEN / SEURANTARYHMÄN JÄSENTEN NIMEÄMINEN 219 LIIKUNTA- JA KULTTUURISETELIN KÄYTTÖÖNOTTO LAUSUNTO / MAANKÄYTÖN, ASUMISEN JA LIIKENTEEN AIESOPIMUS 221 HUOLI YLEISTEN TEIDEN KUNNOSTA JA KASVAVISTA LIIKENNETURVALLISUUSRISKEISTÄ 222 ILMOITUSASIAT OSALLISTUMINEN EAKR -HANKEHAKEMUKSEN VALMISTELUUN

2 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus AIKA :30-19:53 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Nimi Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Uitto Tauno PJ Savela Olavi VPJ Karppinen Hannele J Leinonen Maire J Matinlauri Minna J Mällinen Seija J Saarela Esa J Salmenhaara Anne J Ylitalo Vesa Varajäsen POISSA Kurunsaari Jarmo J Kauppi Timo L Kvalt PJ MUU Partanen Marko Kvalt I VPJ Keränen Tiia Kvalt II VPJ Lohi Tuomas Kunnanjohtaja, esittelijä Vanhanen Eeva Hallintojohtaja, ptk:n pitäjä ALLEKIRJOITUKSET Tauno Uitto Puheenjohtaja Eeva Vanhanen Pöytäkirjanpitäjä KÄSITELLYT ASIAT PÖYTÄKIRJAN TARKASTUS Pöytäkirja on tarkastettu ja todettu kokouksen kulun mukaiseksi. Pöytäkirjan käsittelylehdet olemme varmentaneet nimikirjaimillamme. Tyrnävällä Maire Leinonen Seija Mällinen PÖYTÄKIRJA YLEI- Tyrnävän kunnanvirastossa aukioloaikana SESTI NÄHTÄVILLÄ Heli Pöllänen Ilmoitustaulun hoitaja

3 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN KHALL 213 Laillisuus ja päätösvaltaisuus Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus. Pöytäkirjantarkastajien valinta Kunnanhallitus on kokouksessaan päät tä nyt, et tä pöy tä kir ja tarkastetaan kahden kunnanhalli tuksen jäse nen toi mesta välittömästi sen laadinnan jälkeen ja pide tään yleisesti näh tävänä viidentenä päivänä kokouk sen jäl keen. Valitaan kaksi pöytäkirjantarkastajaa. Kokous todettiin laillisesti kokoon kutsutuksi ja jäsenmäärältään päätösvaltaiseksi. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Maire Leinonen ja Seija Mällinen.

4 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus LAUTAKUNTIEN PÖYTÄKIRJAT JA VIRANHALTIJAPÖYTÄKIRJAT KHALL 214 Oheismateriaalina on luettelot käsitellyistä asioista lautakunnittain ja jäljennökset päätöksistä viranhaltijoittain sekä muuta aineistoa ajankohtaisista asioista. Lautakuntien pöytäkirjat: Sivistyslautakunta Viranhaltijapöytäkirjat: Kunnanjohtajan päätökset: Kiinteistönluovutusilmoitukset: Omakotitalon tontin vuokrauspäätökset: / Kalevi Laukka Oy / Kalevi Laukka Oy / Kalevi Laukka Oy Omakotitalon tontin kauppakirjan hyväksymispäätökset: / Hanna-Kaisa Ervasti ja Heikki Rantasuo / Heidi ja Olli Markus Henkilöstöhallinnon viranhalt.päätökset: / Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työryhmä Hallintojohtajan päätökset: Henkilöstöhallinnon viranhaltijapäätökset: Talousjohtajan päätökset: Kunnanhallitus merkitsee pöytäkirjat tiedoksi ja päättää, ettei niiden ottokelpoisia päätöksiä oteta kuntalain 51 :n pe rusteella kunnanhallituk sen käsiteltäväksi. Hyväksyttiin.

5 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus KUNNANJOHTAJAN AJANKOHTAISKATSAUS KHALL 215 Kunnanjohtajan ajankohtaiskatseuksen yhteydessä käydään läpi myös valmistelussa olevaa hallintosääntöluonnosta ja säännön päivitystarvetta. Kunnanjohtaja esitteli valmistelussa olevaa hal lin to sään töluon nos ta. Päivitetty hallintosääntö on tarkoitus tuoda kunnan hal li tuk sen ja valtuuston käsittelyyn kuluvan vuoden aikana.

6 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus LAPSI- JA NUORISOPOLIITTINEN OHJELMA 421/014/2010 KHALL 216 Valmistelu: hallintojohtaja Eeva Vanhanen, p Oulun seutu on valmistellut ja hyväksynyt Oulun seudun lapsi- ja nuorisopoliittisen ohjelman, joka toimii suositukse na kunnille. Oulun seutu pyytää, että Oulun seudun kunnat hyväksyvät päätöksentekoelimissään Oulun seudun lapsi- ja nuorisopoliittisen ohjelman ohjeelliseksi pohjaksi kuntakohtaiselle ohjelma työlle. Oulun seutu pyytää tarkistamaan kuntaryhmien toiminnan yhteyshenkilön. Lisäksi kuntien pyydetään varaamaan tarvit tavat henkilöstöresurssit kuntaohjelman laatimiseen kunta ryhmän tueksi. Kunnallisen ohjelman laatimiseen on arvioi tu mene vän noin 2-6 henkilökuukauden työpanos kunnissa - Ou lussa noin yhden henkilön työpanos kokonaisuudes saan ohjelmatyön ajaksi. Lapsi- ja nuorisopoliittista ohjelmatyötä tuetaan seudulliseen ohjelmatyöhön varatulla erillisellä rahoituksella, Tukeva 3-juurruttamishankkeella ja ELY -keskuksen erillisellä rahoituksella ohjelmatyöhön liittyvän kuntalaisten vaikuttamisen osalta. Lisäksi seutunappi.fi -palvelun osaksi on julkaistu erilliset ohjelmatyön sivustot. Sivusto on rakennettu siten, että kunnat saavat omiin ohjelmatyöprosesseihin lisätietoja, asiakirjoja sekä kerättyä materiaalia. Oulun seudun kuntien lapsi- ja nuorisopolitiikka vuo teen ohjelma on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus hyväksyy laaditun Oulun seudun kuntien lapsi- ja nuorisopolitiikka vuoteen ohjelman ohjeellisesti noudatettavaksi Tyrnävän kunnassa. Hyväksyttiin.

7 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus LAUTAMIESTEN LUKUMÄÄRÄ 387/015/2012 KHALL 217 Valmistelu: hallintojohtaja Eeva Vanhanen, p Oikeusministeriö on pyytänyt Oulun käräjäoikeudelta esitystä käräjäoikeuden lautamiesten lukumäärästä. Esityksen mu kaan Tyr nä vän lautamiesten lukumääräksi esitetään kaksi (2), joka on ny kyi nen lukumäärä. Oulun istuntopaikan lautamiesten lukumäärä Iin, Kempeleen, Limingan, Muhoksen ja Tyrnävän osalta on laskettu suhteessa tuomiopiirin asukaslukuun ottamatta huomioon Kuusamon, Pudasjärven ja Taivalkosken asukasmääriä. Samoin on menetelty arvioitaessa ns. Uuden Oulun lautamiesten lukumäärää. Esitys Oulun käräjäoikeuden lautamiesten lukumääräksi on esityslistan liitteenä. Käräjäoikeus on varannut tuomiopiirinsä kunnille mah dollisuuden antaa lausunnon oikeusministeriölle laatimas taan esitysluonnoksesta. Lausunto tulee toimittaa käräjäoi keudelle mennessä. Lausuntoa ei tarvitse toi mittaa, jos kunnalla ei ole huomauttamista käräjäoikeuden esitysluon nok sen johdosta. Kunnanhallitus toteaa, ettei sillä ole huomauttamista käräjäoikeuden esitys luonnoksen johdosta. Hyväksyttiin.

8 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus OULUN AMMATTIKORKEAKOULUOSAKEYHTIÖN PERUSTAMINEN / SEURANTARYHMÄN JÄSENTEN NIMEÄMINEN 347/023/2012 KHALL 218 Valmistelu: hallintojohtaja Eeva Vanhanen, p Oulun kaupunginvaltuusto on / 86 :ssä päättänyt pe rus taa Oulun Ammattikorkeakoulu Oy:n ja merkitä yhtiön osa ke pää oman 2500 euroa. Oulun kaupunginhallitus on / 371 :ssä päättänyt Oulun Ammattikorkeakoulu Oy:n perustamissopimuksesta ja yhtiöjärjestyksestä. Kaupunginhallitus on nimennyt yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi Timo Levon, varapuheenjohtajaksi Kalervo Ukkolan ja jä se nek si Jarmo Paloniemen. Oulun seudun koulutuskuntayhtymän sisäinen valmistelutyö hoi de taan normaalin johtamisjärjestelmän mukaisesti kuntayhtymän johdon joh dolla. Valmistelu on organisoitu viiden val mis te lu ryh män kautta (talous-, henkilöstö, hallinto-, kiinteistö- ja IT-palve lut). Oulun seudun koulutuskuntayhtymän hallitus päätti / 103 :ssä perustaa Osekk:n omistajista koostuvan seurantaryhmän, jolle strate giaryhmä ja Ammattikorkeakoulu Oy:n aikainen hallitus ra portoivat 3-4 kertaa vuodessa Oamk Oy:n edistymisestä ja Osekk:n muutosprosesseista. Seurantaryhmään toivotaan jokaisesta jäsenkunnasta 1-2 virkamiesjohdon ja/tai poliitti senjohdon edustajaa. Ensimmäinen omistajista koostuvan seurantaryhmän kokous pidetään keskiviikkona klo Ou lun seudun koulutuskunta yhtymän tiloissa (koulutustila 126) Automaatiotie 1, Oulun salo). Kunnanhallitus nimeää Tyrnävän kunnan edustajat Osekk:n omis ta jis ta koostu vaan seurantaryhmään. Nimettiin kunnanhallituksen puheenjohtaja Tauno Uitto ja kun nan joh ta ja Tuomas Lohi Tyrnävän kunnan edustajiksi Osekk:n omistajista koostuvaan seurantaryhmään.

9 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus LIIKUNTA- JA KULTTUURISETELIN KÄYTTÖÖNOTTO 360/121/2012 KHALL 219 Valmistelu: hallintojohtaja Eeva Vanhanen, p Liikunta- ja kulttuuriseteli on hyödyllinen ja arvostettu työsuhde-etu. Se on joustava tapa huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista. Setelillä voi hankkia oman valinnan mukaan joko liikuntapalveluja tai kulttuuripalveluja. Kunta tarjoaa vähintään 4 kuukautta Tyrnävän kunnan palveluksessa olleille työntekijöilleen tyky-tukena Smartumin Lii kun ta- ja kulttuuriseteleitä 1 vihkon (10 seteliä) / vuosi. Vih kon arvo on 50, josta työntekijän omavastuu on 25. Kun nan nettomenoksi jää 25 /työntekijä. Liikunta- ja kulttuurisetelin käytössä hyödynnetään Smartumin ilmaista nettipohjaista ilmoituspalvelua. Menetellään näin: Työntekijä ilmoittautuu liikunta- ja kulttuurisetelin edunsaajaksi mennessä. Ilmoittautuneille tilataan valmiiksi nimetyt vihkot tammikuussa. Työntekijän omavastuu pe ri tään sentraalissa setelien noudon yhteydessä. Noutamattoman setelivihon omavastuu voidaan laskuttaa työntekijältä. Työntekijöille, joiden määräaikainen työsuhde päättyy vuodenvaihteessa, mutta heille kirjoitetaan uusi työsopimus tam mi kuus sa, hankitaan tammikuussa nimeämättömiä vihkoja tarpeen mukaan. Talousarvioon 2013 varataan nettomääräraha liikunta- ja kulttuurisetelien jakoon (meno ja tulo ). Määräraha kattaa 200 työntekijän Liikunta- ja kulttuurisetelin kustannukset. Toiminnasta vastaa hallinto- ja kehittämisosasto. Tyky-tuen voi edelleen käyttää myös nykyisen kaltaiseen toi min taan, ilmaiseen kuntosalivuoroon tai osallistumiseen yh teen liikuntatoimen järjestämään viikoittaiseen jumppaan syys- ja kevätkaudella. Yhteistoimintaryhmä käsittelee esityksen liikunta- ja kulttuurisetelistä kokouksessaan Yhteistoimintaryhmän

10 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus kan ta esitetään kunnanhallitukselle kokouksessa. Kunnanhallitus hyväksyy liikunta- ja kult tuu risetelin käyttöönoton edellä selostetulla tavalla ja aikataululla. Tar vit tava mää rä raha vara taan vuoden 2013 ta lous arvi oon. Liikunta- ja kulttuuriseteli täydentää nykyistä tyky-tuki käytäntöä ja laajentaa virkistäytymismahdollisuuksia. Hyväksyttiin. Todettiin, että yhteistoimintaryhmä pitää liikunta- ja kult tuurisete lin käyttöönottoa kannatettavana tapana edistää henki lös tön hyvinvointia.

11 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus LAUSUNTO / MAANKÄYTÖN, ASUMISEN JA LIIKENTEEN AIESOPIMUS 374/601/2012 KHALL 220 Valmistelu: hallintojohtaja Eeva Vanhanen, p Oulun seudun kunnat ja valtionhallinnon edustajat (LVM, YM, TEM, VM, Liikennevirasto, ARA, ELY -keskus) sekä maa kun nan liit to ovat yhteistyössä valmistelleet vuoden 2010 syksystä lähtien Oulun seudun maankäytön, asumisen ja liikenteen aiesopimusta (MALPE -aiesopimus) vuo sil le So pi mus on jat koa Oulun seu dun maan käy tön ja liikenteen aie sopi muk sel le Seutuhallituksen nimeämä alu eel linen työ ryh mä on saanut aie so pi mus luon nok sen valmiik si. MAL PE - aieso pimus on tar koi tus käsitellä pi dettä vässä MAL PE -ohjausryh män kokouk sessa, jonka jäl keen se lähetettäisiin hyväksyt tä väksi yhteis työtahoille. Aieso pimus on tarkoi tus allekirjoit taa vielä vuo den 2012 aikana. Työryh mä pyy tää Oulun seu dun kun tia käsittelemään aieso pimus luon nok sen kunnan hallituk sissa ja antamaan siitä mahdolli set kom mentit. Mahdolliset kommentit pyydetään toimittamaan men nes sä Oulun seu dulle osoitteella Oulun seutu, PL 54, Oulun kaupunki. MALPE -aiesopimusluonnos on esityslistan liitteenä. Kunnanhallitus lausuntonaan toteaa seuraavaa: Maankäytön ja liikenteen toimenpiteitä on listat tu runsaasti ja muutamiin otsikoihin halutaan tarkennuksia. Kun mainitaan seuraavalla aiesopi muskaudella käynnistet tävien hankkeiden suunnittelusta, tulee Valtatien 4 kohdalla sanamuodon olla sellainen, että se sisältää koko Oulun kaupunkiseudun (esim. Temmes - Kemi) eikä vain tieosuutta Oulu - Kemi. Esi mer kiksi val ta tien yleis suunnitelma on laa dittu välille Kem pe le - Kello ja se pi tää si sällään mittavia toi menpiteitä Kem pe leen taaja man lii ken neverkkoon. Myös Tupoksen alu een kehittä minen tulisi olla mainintana muka na. Samoin Sei nä jo ki - Oulu ra dan jat kokehittäminen on kirjattava tarkemmin si säl tämään kak soisraiteen rakentami sen, tasoristeysten poista misen sekä Kempeleen ja Limingan asemia kos ke van kehittä mishank keen. Palveluiden suunnittelun ja käytön toimenpiteissä on mainit-

12 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus tu, että kaupan toimintojen sijoittamisen ohjeellisena taustaselvityksenä toimii "Oulun seudun kaupallinen palveluverkko 2030"-sel vi tys. Tyrnävän kunta korostaa, ett ei sel vi tys tä ei kä var sin kaan siihen sisältyvää kau pan mi toi tus ta saa so veltaa lii an tiukasti kaavaratkaisuja ar vioi taes sa. Yh teis kun nan tulee luoda edellytyksiä elinkei no elä mälle ja kaupal lis ten palve lu jen rakentamiselle. Pitkäl le tule vai suu teen ulot tu valla nor mi oh jauk sel la estetään yh dys kun tien ke hittymistä ja uusien työpaikkojen syntymistä. Kau pan laa tua ja mitoi tusta ei tu le sitoa liian yksityiskohtai sella oh jeis tuk sella vaan yh dyskun ta ra ken teen ja liikenteen kan nal ta edul listen paik kojen osoit ta mi nen on riittävä ohjaus maan käytöl le. Hyväksyttiin.

13 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus HUOLI YLEISTEN TEIDEN KUNNOSTA JA KASVAVISTA LIIKENNETURVALLISUUSRISKEISTÄ 238/663/2012 TEKLA 50 Valmistelu: tekninen johtaja Matti Mannonen, p Tyrnävän kunta esittää vakavan huolestuneisuutensa kunnan alueella olevien yleisten teiden kunnosta. Kuntalaiset antavat jatkuvasti negatiivista palautetta teiden kunnosta, erityisesti valtion kunnossapidonalaisista yleisistä teistä. Tupostie Kunnan vilkkaimmin liikennöity väylä on Tupostie. Tyrnävän kirkonkylän asemakaava-alue on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, mikä on vaikuttanut merkittävästi Tupostien liikennemäärien kasvuun. Nykyisiin liikennemääriin nähden tie on liian kapea, mikä korostuu talvisin, jolloin siitä leikkautuu käytännössä vielä n. metri lisää. Henkilöautoliikenteen lisäksi tiellä on runsaasti kevyttä (koululaiset, jalankulkijat, pyöräilijät) ja raskasta liikennettä maatalouden ja teollisuuden tarpeista johtuen. Tupostie on valaisematon, eikä siinä ole pyörätietä, mikä tekee siitä erityisen vaarallisen. Tupostien pinnoite on liikennemääriin nähden luvattoman huonossa kunnossa. Leppiojantie Leppiojantie on pinnaltaan siemenperunakeskuksen kohdalta luoteen suuntaan todella heikossa kunnossa ja sen vuoksi tien käyttäjämäärät ovat vähentyneet. Tyrnävän kirkonkylän asemakaava-alue on laajentunut myös luoteeseen päin, jossa sijaitsee Eskolanpellon asutusalue. Sinne on rakentunut n. 60 uutta asuntoa, joita Leppiojantie kunnossa ollessaan palvelisi erinomaisesti Oulun suuntaan ja vähentäisi samalla Tupostien sekä Tyrnävän kirkkoristeyksen kuormitusta. Keskikyläntie Keskikyläntie lähtee kirkonkylältä Tyrnävänjoen länsipuolta etelän suuntaan. Tien ensimmäinen kilometri on kohtuullisessa kunnossa, mutta seuraavan n. 5 kilometrin matkalla tien pinta on erittäin huo nokuntoinen. Tietä ei ole pinnoitettu

14 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus vuosikausiin. Muut tiet Murskepintaisista teistä erityisesti Kylmäläntie ja Ängeslevän Ylipääntie ovat olleet jo vuosien ajan keväisin lähes läpiajamattomassa kunnossa. Ne kaipaavat pikaisesti to dellisia peruskorjaustoimenpiteitä, jotta varmistetaan turval linen liikennöinti ympärivuotisesti. Myös Isosuontien ja Hau rukyläntien varrelta tulee enenevissä määrin yhteydenottoja teiden heikosta kunnosta. Tekninen johtaja: Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle ja edelleen Elinkeino-, liikenne ja ympäristökeskukselle, että - Tupostie valaistaan, sen varteen rakennetaan kevyenliiken teen väylä ja tien pinnoi te pidetään nykyistä paremmassa kunnossa. - Leppiojantien pinnoite uusitaan ja tien ylläpitoon kiinnitetään kasvavaa huomiota. - Keskikyläntien pinnoite uusitaan ja tien ylläpitoon kiinnitetään kasvavaa huomiota. - Kaikkien teiden kunnossapitoon, huoltoon ja korjaustoimen piteisiin kiinnitetään jat kossa nykyistä enemmän huomiota. Kunnossapidon laimin lyönti lisää vaaratilanteita ja teiden lii kenneturvallisuusris kejä sekä aiheuttaa enenevissä määrin vaurioita teillä liiken nöiviin ajoneuvoihin. Tekninen lautakunta: Hyväksyttiin. KHALL 150 Kunnanhallitus yhtyy teknisen lautakunnan esittämään huoleen yleisten teiden kunnosta sekä kasvavista liikenneturvaris keistä ja lähettää lausunnon edelleen Elinkeino-, liikenne

15 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Tekninen lautakunta Kunnanhallitus Kunnanhallitus ja ym pä ris tökeskukselle toimenpiteitä varten. Hyväksyttiin. KHALL 221 Valmistelu: hallintojohtaja Eeva Vanhanen, p Liikenneministeri Merja Kyllönen on kirjeellään vas tan nut Tyr nä vän kunnan aloitteeseen kunnan alueella ole vien yleisten teiden kunnon parantamiseksi. Vastauksessaan liikenneministeri toteaa yleisellä tasolla valtion tiukan rahatilanteen ja ett ei tei den kunnossapidon rahoitus ole seu ran nut lii ken teen kas vua, ei kä myöskään kustannustason nou sua. Vastaus si sältää myös tiekohtaisen arvion Tyrnä vän aloitteessa esiin nostettujen kunnostusta tar vit se vien tei den kun nos tusti lan tees ta ja mah dol li suuk sista. Lii ken nemi niste rin vas taus ko ko nai suu des saan on esityslis tan liitteenä. Merkitään liikenneministerin vastine tiedoksi. Hyväksyttiin.

16 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus ILMOITUSASIAT KHALL 222 Kunnanhallituksen tietoon saatetaan seuraavat asiat: - Oulun seudun liikenneturvallisuusstrategia - luonnos Merkittiin tiedoksi.

17 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Kunnanhallitus OSALLISTUMINEN EAKR -HANKEHAKEMUKSEN VALMISTELUUN 390/090/2012 KHALL 223 Valmistelu: hallintojohtaja Eeva Vanhanen, p Oulun eteläpuolisten kuntien kanssa on neuvoteltu yh tei sestä elinkeinoelämän kehittämishankkeesta, joka to teu tet taisiin EAKR -hankkeena. Hankkeessa lähdetään ke hit tämään Kempeleessä pilotoitua yrityspalvelukonseptia ja muo dos ta maan ohjausmalli elinkeinostrategialle. Pohjois-Poh jan maan liitossa käytyjen keskustelujen perusteella kun tien yhteinen hakemus on ainoa tapa päästä mukaan EU -hankkeeseen. Aikataulu on kiireinen, maa kun ta ra haha ke mus on jätettävä mennessä. Mikäli val miste luun saadaan maakuntarahaa, pyritään varsinainen EAKR -ha ke mus jättämään Tavoitteena on hankkeen käyn nis tä mi nen vuonna Hankevalmistelu ei velvoita läh te mään mukaan varsinaiseen hankkeeseen. Hankevalmistelun kustannukset vuonna 2012 ovat eu roa. Kuntien osuus tästä on euroa ja Pohjois-Poh jan maan liiton myöntämä maakuntaraha euroa. Kunnille kustannukset jaetaan asukaslukujen suh teessa seuraavasti: Kempele 37% 4440 euroa Liminka 21% 2520 euroa Muhos 20% 2400 euroa Tyrnävä 15% 1800 euroa Lumijoki 5% 600 euroa Hailuoto 2% 240 euroa Yhteensä euroa Hankkeen kuvaus sekä yritysvaikutusten arviointi ovat esitys lis tan liitteenä. Kunnanhallitus päättää osallistua hankevalmisteluun vuonna 2012 edellyttäen, että Pohjois-Pohjanmaan liitto myöntää hankevalmisteluun haetun rahoituksen ja em. kunnat läh te vät mukaan hankevalmisteluun tai, että Tyrnävän kunnan osuus on enintään 1800 euroa huolimatta mukana olevien kuntien lukumäärästä. Hyväksyttiin.

18 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ O I K A I S U V A A T I M U S O H J E E T Muutoksenhakukiellot Kieltojen perusteet Seuraavista päätöksistä ei saa tehdä kuntalain 91 :n mukaan oikaisuvaatimusta eikä kunnallisvalitusta, koska päätös koskee vain valmistelua tai täytäntöönpanoa. Pykälät: 213, 214, 215, 216, 217, 219, 220, 221, 222, 223 Koska päätöksestä voidaan tehdä kuntalain 89 :n 1 mom. mukaan kirjallinen oikaisuvaatimus, seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät: 218 HValL 3 :n 1 mom. / muun lainsäädännön mukaan seuraaviin päätöksiin ei saa hakea muutosta valittamalla. Pykälät ja valituskieltojen perusteet Oikaisuvaatimusohjeet Oikaisuvaatimusviranomainen ja -aika Seuraaviin päätöksiin tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen Tyrnävän kunnanhallitukselle, osoite Kunnankuja 4, TYRNÄVÄ tai sähköpostiosoitteeseen kunta@tyrnava.fi Pykälät: 218 Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua siitä, kun päätöstä koskeva pöytäkirjanote on lähetetty hänelle kirjeellä. Kunnan jäsen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun pöytäkirja on asetettu yleisesti nähtäväksi. Oikaisuvaatimuksen sisältö Oikaisuvaatimuksesta on käytävä ilmi vaatimus perusteineen ja se on tekijän allekirjoitettava.

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2015 117 Tekninen lautakunta 13.07.2015 AIKA 13.07.2015 15:30-16:39 PAIKKA Tyrnävän kunnantoimisto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 69 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 119 70 VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 10/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 28.09.2015 klo 09:00-11:12 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen

Lisätiedot

Kunnanhallitus 143 20.05.2013 Kunnanhallitus 182 05.08.2013 OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OMISTUS 613/053/2013

Kunnanhallitus 143 20.05.2013 Kunnanhallitus 182 05.08.2013 OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OMISTUS 613/053/2013 Kunnanhallitus 143 20.05.2013 Kunnanhallitus 182 05.08.2013 OULUN AMMATTIKORKEAKOULUN OMISTUS 613/053/2013 KHALL 143 Valmistelu: hallintojohtaja Eeva Vanhanen, p. 050 356 6427 Oulun kaupunki, Oulun seudun

Lisätiedot

Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa klo 17:00-18:20

Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa klo 17:00-18:20 Pöytäkirja 1/2017 1 (5) Nuorisolautakunta Aika 31.01.2017 klo 17:00-18:26 Paikka Kunnanvirasto, tukirakennus, kokoushuone 206 Käsitellyt asiat Sivistyskeskuksen lautakuntien yhteinen kokous henkilöstöravintolassa

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 29.03.2019 klo 08:30-11:37 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 14 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 10.01.2019 klo 07:30-10:45 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, Parikkala Käsitellyt asiat

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2014 44 Energialaitoksen johtokunta 10.03.2014 AIKA 10.03.2014 16:30-17:00 PAIKKA Energialaitos KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 25 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2016 21 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 17.05.2016 klo 16:07-16:38 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/ Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 8/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 22.08.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 32 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 33 Teknisen toimen johtajan

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 11/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 29.10.2015 klo 14:00-16:05 Paikka Kaupungintalo, 2. kerroksen neuvotteluhuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen Pertti

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 4/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 06.04.2018 klo 08:30-12:00 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 25 Kokouksen

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2016 22 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 06.09.2016 klo 17:15-17:30 Paikka Kaupungintalo Imatrankoski (h.308) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 10 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 18/2014 411. Otsikko Sivu 213 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 413 214 KIRKKORISTEYKSEN KIERTOLIITTYMÄN TAIDEHANKINTA

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 18/2014 411. Otsikko Sivu 213 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 413 214 KIRKKORISTEYKSEN KIERTOLIITTYMÄN TAIDEHANKINTA TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 18/2014 411 Kunnanhallitus 24.11.2014 AIKA 24.11.2014 18:00-22:10 PAIKKA Kunnanhallituksen huone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 213 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 413 214 KIRKKORISTEYKSEN

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 23.11.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 45 Teknisen toimen johtajan kuuleminen 3 46 Rekrytointiyksikön palvelupäällikön kuuleminen 4 47 Vuoden

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 15:00-18:33. Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 15:00-18:33. Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 7/2018 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 21.05.2018 klo 15:00-18:33 Paikka Teknisen keskuksen kokoustila, Poutuntie 8, 2. krs Käsitellyt asiat 34 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.02.2017 Aika 09.02.2017 klo 13:00-16:00 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 165

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 165 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 11/2015 165 Tekninen lautakunta 27.10.2015 AIKA 27.10.2015 17:00-19:51 PAIKKA Tyrnävän kunnantoimisto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 97 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 167 98 VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN

Lisätiedot

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone

PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT. Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone PYHÄJOEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 13 Tarkastuslautakunta KOKOUSTIEDOT Aika 15.04.2015 klo 09:00-11:30 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone OSALLISTUJAT Läsnä Mattila Olli puheenjohtaja Koivusipilä

Lisätiedot

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone.

Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/ (9) Tarkastuslautakunta. Aika klo 17:15-19:31. kaupunginhallituksen kokoushuone. Lapuan kaupunki Pöytäkirja 8/2018 1 (9) Tarkastuslautakunta Aika 30.05.2018 klo 17:15-19:31 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 40 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 41 Pöytäkirjan

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 1/2015 1 Tarkastuslautakunta Kokousaika 15.04.2015 klo 08:00-10:10 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1

PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 PÖYTYÄN KUNTA ESITYSLISTA 1/2018 1 AIKA 09.02.2018 klo 09:00 PAIKKA Pöytyän kunnan Kyrön toimipiste ASIAT Käsitellyt asiat Asia Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 12.01.2018 klo 08:30-11:03 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kokoushuone 414 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Pyhtään kunnanvirasto klo

Pyhtään kunnanvirasto klo PYHTÄÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 24 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 26.04.2017 klo 16:00-18:20 PAIKKA Kunnanvirasto LÄSNÄ Lindemark Susanna Puheenjohtaja Piispa-Jespars Seija Varapuheenjoht. Aksels Tuulikki

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 8/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 30.10.2017 16:00-17:30 Paikka Ruoveden kunnantalon valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 56 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/ IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 11 Etelä-Karjalan jätelautakunta Aika 16.05.2017 klo 16:05-16:40 Paikka Kaupungintalo, kokoushuone 138 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 7 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone

SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/ Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone SASTAMALAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2017 1 Sastamalan tarkastuslautakunta Aika 17.11.2017 klo 08:30-11:34 Paikka Sastamalan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 86

Lisätiedot

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 3 Konserniohjaus 5 4 Varhaiskasvatuksen ajankohtaiskatsaus 6 5 Muut asiat 7

1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 3 Konserniohjaus 5 4 Varhaiskasvatuksen ajankohtaiskatsaus 6 5 Muut asiat 7 Lapuan kaupunki Pöytäkirja 1/2018 1 (8) Tarkastuslautakunta Aika 17.01.2018 klo 17:00-18:50 Paikka kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1

KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1 KITEEN KAUPUNKI Pöytäkirja 7/2016 1 Aluejohtokunta Aika 15.12.2016 klo 17:35-17:55 Paikka Kesälahti-talo, Puruvesi-sali Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Lisätiedot LÄSNÄ Lipsanen Pentti 17:35-17:55 varapuheenjohtaja

Lisätiedot

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 12. Kaupungintalon kokoustilat, kokoushuone KH

ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 12. Kaupungintalon kokoustilat, kokoushuone KH ORIVEDEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2012 12 Elämänlaatujaosto AIKA 12.04.2012 klo 17:00-18:25 PAIKKA Kaupungintalon kokoustilat, kokoushuone KH KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 6 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Yksityisteiden hoidon järjestäminen

Yksityisteiden hoidon järjestäminen Tekninen lautakunta 68 04.12.2018 Kaupunginhallitus 8 14.01.2019 Kaupunginvaltuusto 3 04.02.2019 Tekninen lautakunta 16 26.03.2019 Kaupunginhallitus 64 15.04.2019 Kaupunginvaltuusto 22 27.05.2019 Yksityisteiden

Lisätiedot

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9)

KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) KEURUUN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2015 1(9) Tarkastuslautakunta 19.11.2015 AIKA 19.11.2015 klo 15:00-18:00 PAIKKA Kehitysvammaisten asumisyksikkö Runokulma klo 15, ja sen jälkeen kau pun gin ta lo, kokoushuone

Lisätiedot

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen

Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä pitäminen Yleisten ennakkoäänestyspaikkojen vaalitoimitsijoiden määrääminen Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 8/2017 51 Keskusvaalilautakunta Aika 29.12.2017 klo 14:00-14:20 Paikka Kunnantalo, kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 29 Keskusvaalilautakunnan pöytäkirjojen nähtävillä

Lisätiedot

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 IMATRAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 2013-16 Aika 24.01.2017 klo 11:05-11:15 Paikka Kaupungintalo, Vallinkoski (138) Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 13/2018 1 Kunnanhallitus Aika 27.08.2018 17:00-19:20 Paikka Ruoveden kunnanviraston valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 108 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 2/2017 8 Tarkastuslautakunta Kokousaika 02.05.2017 klo 14:00-17:15 Kokouspaikka Parikkalan kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Harjukuja 6, 59100 Parikkala Käsitellyt

Lisätiedot

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan

KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen jäsen ja varajäsen sekä tarkastuslautakunnan YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 11/2017 KOKOUSAIKA 28.6.2017 klo 18.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 113 Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän yhtymähallituksen

Lisätiedot

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi

Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/ Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone. Karinen Jussi Yhtymäkokous Pöytäkirja 3/2017 1 Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymä Aika 29.12.2017 klo 17:10-17:42 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2016 1 Tarkastuslautakunta 2013-2016 19.02.2016 AIKA 19.02.2016 klo 09:00-12:00 PAIKKA Kunnanviraston kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2017 1/8 Tarkastuslautakunta Aika 10.05.2017 klo 15:00-15:35 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 16 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman investoinnit 3

Sisällysluettelo. 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman investoinnit 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Kaupunginhallituksen konsernijaosto 24.10.2017 Sisällysluettelo Sivu 36 Talousarvion 2018 ja taloussuunnitelman 2018 2021 investoinnit 3 Naantalin kaupunki Pöytäkirja

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/ Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 3/2017 1 Tarkastuslautakunta 09.03.2017 Aika 09.03.2017 klo 13:00-15:55 Paikka Kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen

Lisätiedot

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala

ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10. Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala ASIKKALAN KUNTA Pöytäkirja 4/2016 1/10 Tarkastuslautakunta Aika 28.09.2016 klo 15:00-16:45 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone, Asikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 19 Laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone

Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Utsjoen kunta Pöytäkirja 2/2014 1 Elinkeinolautakunta Aika 05.05.2014 klo 16:00-18:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 17 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2016 Tiejaosto Kokousaika Tiistaina 3.5.2015 klo 9.00 9.20 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus Kotirinteen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus

Lisätiedot

Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2016 1

Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2016 1 Sonkajärven kunta Pöytäkirja 3/2016 1 Tarkastuslautakunta Aika Perjantai 01.04.2016 klo 12:00-16:15 Paikka Kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet

Lisätiedot

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie...

PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Tiejaosto. 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie Tieavustushakemus: Paikkarin yksityistie... PADASJOEN KUNTA SISÄLLYSLUETTELO 1/2015 Kokousaika Maanantai 9.3.2015 klo 9.50 10.10 Kokouspaikka Kuntala, neuvotteluhuone Asiat sivu nro 1 Tieavustushakemus: Kaikuniemen yksityistie... 2 2 Tieavustushakemus:

Lisätiedot

- Asikkalasta, Padasjoelta ja Sysmästä yhteisesti kaksi jäsentä - Hämeenkoskelta, Kärkölästä, Myrskylästä ja Pukkilasta yhteisesti yk si jäsen

- Asikkalasta, Padasjoelta ja Sysmästä yhteisesti kaksi jäsentä - Hämeenkoskelta, Kärkölästä, Myrskylästä ja Pukkilasta yhteisesti yk si jäsen Kaupunginhallitus 138 10.04.2017 Kaupunginhallitus 248 19.06.2017 Lausunto Päijät-Hämeen jätelautakuntasopimuksen päivittämisestä/yhteistoimintasopimuksen muuttaminen 97/14.06.00/2017 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/

HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/ HAAPAJÄRVEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2017 67 Tarkastuslautakunta 2013-2016 AIKA 19.05.2017 09:00-09:20 PAIKKA Kaupunginhallituksen kokoushuone, 3-kerros KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 38 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 18.6.2018 78 Aika 18.6.2018 klo 16.30 16.50 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 85 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 86 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 87 Työjärjestyksen hyväksyminen

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 15/2017 475 Kunnanhallitus 30.10.2017 AIKA 30.10.2017 09:00-15:35 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 199 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 6/2017 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 6/2017 1 Tarkastuslautakunta Aika 12.09.2017 16:30-16:37 Paikka Ruoveden kunnantalon kahvihuone Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 42 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 5/2017 KOKOUSAIKA 27.3.2017 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 45 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014 162

Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014 162 Kunnanhallitus 368 10.11.2015 Kunnanhallitus 404 08.12.2015 Kunnanhallitus 414 22.12.2015 Kunnanhallitus 43 09.02.2016 Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden päätös Torsti Patakankaan valituksesta/khall 5.5.2014

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/ TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2019 19 astuslautakunta AIKA 07.06.2019 klo 15:00-15:25 PAIKKA Taipalsaaren kunnanvirasto, Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 13 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 21 Taksojen tarkistus erittelemättömän kappaletavaran osalta 3. 22 Sataman ajankohtaiset asiat 4. 23 Ilmoitusasiat 5

Sisällysluettelo. 21 Taksojen tarkistus erittelemättömän kappaletavaran osalta 3. 22 Sataman ajankohtaiset asiat 4. 23 Ilmoitusasiat 5 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 4/2013 1 Satamalautakunta 28.05.2013 Sisällysluettelo Sivu 21 Taksojen tarkistus erittelemättömän kappaletavaran osalta 3 22 Sataman ajankohtaiset asiat 4 23 Ilmoitusasiat

Lisätiedot

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta

Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/ ( 13) Tarkastuslautakunta Rautalammin kunta Pöytäkirja 2/2019 1 ( 13) Aika 13.03.2019, klo 08:05-10:55 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone, kunnanvirasto Käsitellyt asiat 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 9 Pöytäkirjan

Lisätiedot

PAPINSILLANTIEN JA NUUTINKULMANTIEN PYÖRÄTIE TAI PIENTAREEN LEVENNYS

PAPINSILLANTIEN JA NUUTINKULMANTIEN PYÖRÄTIE TAI PIENTAREEN LEVENNYS Tekninen lautakunta 24 13.04.2016 Kunnanhallitus 59 13.03.2017 PAPINSILLANTIEN JA NUUTINKULMANTIEN PYÖRÄTIE TAI PIENTAREEN LEVENNYS 143/08.00.00/2015 TEKLA 13.04.2016 24 Sari Kaakinen on tehnyt 15.6.2015

Lisätiedot

Pöytäkirja 14/ (10)

Pöytäkirja 14/ (10) Pöytäkirja 14/2016 1 (10) Am mat ti kor kea kou lu Oy, hallitus 07.11.2016 Aika 07.11.2016 klo 14:00-15:55 Paikka Kasarmiravintolan kabinetti, Kouvola Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen avaaminen

Lisätiedot

KIIKOISTEN LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.11.2012

KIIKOISTEN LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.11.2012 KIIKOISTEN LIIKUNTA- JA NUORISOLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 19.11.2012 Käsitellyt asiat: 17. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 18. Pöytäkirjantarkastajien valinta 19. Talousarvion toteutuminen 01.01. 30.09.2012

Lisätiedot

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla.

Keskiviikkona Kouvolan kaupungin internetsivulla. Kouvolan kaupunki Pöytäkirja 12/2017 130 Tarkastuslautakunta 13.12.2017 Aika 13.12.2017 klo 16:03-19:05 Paikka Läsnä Kouvolan kaupungintalo, Torikatu 10, hallinnon kokoushuone 316 3. krs. Luettelon mukaan

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2015 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 25.08.2015 klo 14:00-16:08 Paikka Kaupungintalo, 3. kerroksen neuvotteluhuone Osallistujat Nimi Klo Tehtävä Läsnä Ikonen Pertti

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/ Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 3/2016 19 Tarkastuslautakunta 25.05.2016 AIKA 25.05.2016 klo 08:00-10:00 PAIKKA Kunnanvirasto, johtokeskus KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen järjestäytyminen 21 12 Arviointikertomus

Lisätiedot

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ TAIPALSAAREN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 19 astuslautakunta 2013-2016 AIKA 18.05.2017 klo 14:33-15:33 PAIKKA Ruorisilta KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 21 12 Pöytäkirjan

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2015 11 11.02.2015 Aika 11.02.2015 klo 18:00-19:45 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 8 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1

JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 JUUAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2016 1 Käsitellyt asiat Asia Otsikko Sivu 44 Kokouksen järjestäytyminen 4 45 Juuan Vuokratalot Oy:n toiminta vuonna 2015 5 46 Arviointikertomuksen 2015 valmisteluun liittyvä 6

Lisätiedot

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64

MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64 MÄNTSÄLÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 7/2015 64 19.08.2015 Aika 19.08.2015 klo 18:00-20:00 Paikka Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 41 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 1/2019 1

Ruoveden kunta Pöytäkirja 1/2019 1 Ruoveden kunta Pöytäkirja 1/2019 1 Tarkastuslautakunta Aika 04.03.2019 15:00-15:55 Paikka Ruoveden kunnantalon valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden

Lisätiedot

PÄLKÄNEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Pälkäneen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Sivu

PÄLKÄNEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Pälkäneen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone. Sivu PÄLKÄNEEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 1 Tarkastuslautakunta 15.11.2018 AIKA 15.11.2018 kello 18:00-19:48 PAIKKA Pälkäneen kunnanvirasto, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Sivu 25 Pälkäneen Valokuitu

Lisätiedot

Sisällysluettelo. 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3. 2 Saatavan poistaminen 5. 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös 6

Sisällysluettelo. 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3. 2 Saatavan poistaminen 5. 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös 6 Naantalin kaupunki Pöytäkirja 1/2016 1 Rakennuslautakunta 10.02.2016 Sisällysluettelo Sivu 1 Rakennuslautakunnan vuoden 2015 määrärahan ylitykset 3 2 Saatavan poistaminen 5 3 Ilmoitusasiat ja viranhaltijapäätös

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 2/2017 1 Perusturvalautakunta Aika 17.05.2017 klo 18:00-19:05 Paikka Ravintola Tehdas, kabinetti : Pakaantie 1, Orimattila Osallistujat Nimi Tehtävä Holopainen Veini pj.

Lisätiedot

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio

Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/ (9) Pohjois-Savon aluepelastuslautakunta. Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Pohjois-Savon pelastuslaitos Pöytäkirja 8/2016 1 (9) Julkinen Kokoustiedot Aika keskiviikko klo 16:00-17:15 Paikka Aluepelastuslautakunnan kokoushuone, Volttikatu 1 A, Kuopio Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 2/2019

Tarkastuslautakunta 2/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 2/2019 Kokousaika: 18.4.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus Kunnanhallitus 27.08.2018 101 kunnanhallituksen kokoushuone klo 16.00 101 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 102 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen 103 Työjärjestyksen hyväksyminen 104 Valitus

Lisätiedot

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/

ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/ ASKOLAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 3/2017 21 Elinkeinotoimikunta 27.11.2017 AIKA 17:00-19:30 PAIKKA Askolan kunnanvirasto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 11 TYÖJÄRJESTYKSEN HYVÄKSYMINEN 23 12 ELINKEINOTOIMEN NEUVONTAPALVELUJA

Lisätiedot

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1

KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 KALAJOEN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 6/2018 1 Tarkastuslautakunta Aika 07.11.2018 klo 09:00-12:27 Paikka Kaupungintalo, Karikukko Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 24 Hallintopalvelut 4 25 Kiinteistö Oy Kalajoen Marin

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2019

Tarkastuslautakunta 4/2019 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2019 Kokousaika: 4.6.2019 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus:

- 16 Kokouksen avaaminen Pöytäkirjantarkastajien valinta Työjärjestyksen hyväksyminen. Vt. kaupunginjohtajan päätösehdotus: Kaupunginhallitus 198 12.06.2017 Kaupunginvaltuuston kokouksen 24.4.2017 päätösten täytäntöönpano 1898/00.02.01/2017 KHALL 12.06.2017 198 Kuntalain (410/2015) 39 :n 1 momentin mukaan kunnanhallitus vas

Lisätiedot

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20

ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta Sivu 20 ISONKYRÖN KUNTA PÖYTÄKIRJA No 5/2018 Tarkastuslautakunta 2017-2021 Sivu 20 KOKOUSAIKA KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimii puheenjohtajana) maanantai 16.4.2018 klo 18.00

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 7/2018

Tarkastuslautakunta 7/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 7/2018 Kokousaika: 29.10.2018 klo 14.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus

ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/ Orimattilan seudun terveydenhuollon kiinteistökuntayhtymän hallitus ORIMATTILAN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 5/2018 1 Aika 12.12.2018 klo 17:00-18:20 Paikka Orimattilan kaupungintalo, kaupunginhallituksen kokoushuone Osallistujat Nimi Tehtävä Kyöstilä Mauri pj. Gripenberg Marianna

Lisätiedot

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen.

Pöytäkirjan tarkastajiksi valittiin Tarja Kyllönen ja Pekka Sinkkonen. LUUMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 4/2016 31 Vapaa-aikalautakunta Aika 26.05.2016 klo 18:16-18:45 Paikka Kunnantalo, alakerran kokoushuone Käsitellyt asiat Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus Kokous todettiin

Lisätiedot

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1

Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rautavaaran kunta Pöytäkirja 1/2017 1 13.01.2017 Aika 13.01.2017 klo 14:00 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Pöytäkirjan

Lisätiedot

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti

MARKKU LEPPÄLAHTI Markku Leppälahti YPÄJÄN KUNTA Kunnanhallitus ASIALUETTELO 6/2017 KOKOUSAIKA 30.3.2017 klo 17.30 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, Perttulantie 20 KÄSITELTÄVÄT ASIAT NRO LIITE 46 Kunnanjohtajan viranhaku Oikaisuvaatimusohjeet

Lisätiedot

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/ Kaupunginhallitus Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, VIRTAIN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 21/2018 590 Aika 17.09.2018 klo 16:00-17:20 Paikka Marttinen, Paunu- sali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 258 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, 592 pöytäkirjantarkastajien

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/ Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 12/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 16.12.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 52 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 53 Hoito- ja vanhuspalvelujohtajan

Lisätiedot

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 131

TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 131 TYRNÄVÄN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2014 131 Tekninen lautakunta 28.10.2014 AIKA 28.10.2014 18:00-20:20 PAIKKA Tyrnävän kunnantoimisto KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 71 KOKOUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN 133 72 VIRANHALTIJAPÄÄTÖSTEN

Lisätiedot

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1

KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 KÄRSÄMÄEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 1/2017 1 Tarkastuslautakunta 21.06.2017 AIKA 21.06.2017 klo 10:00-11:14 PAIKKA Kunnantalon kokoushuone, Keskuskatu 14 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Laillisuus ja päätösvaltaisuus

Lisätiedot

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta

382 Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen. 382 Pöytäkirjan tarkastajien valinta PORNAISTEN KUNTA Asialista 18/2017 Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Lauantai 7.10.2017 KOKOUSPAIKKA Tallinna, Tallink City hotelli KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Liite Sivu (seuraava liite = ) 382 Kokouksen laillisuuden

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/ Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 5/2017 1 Keskusvaalilautakunta Aika 07.04.2017 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 13 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 14 Ennakkoäänestysasiakirjojen tarkastaminen

Lisätiedot

Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/ Rakennuslautakunta. Aika klo 17:00-17:10. Kunnantalon kahvio. Käsitellyt asiat

Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/ Rakennuslautakunta. Aika klo 17:00-17:10. Kunnantalon kahvio. Käsitellyt asiat Punkalaitumen kunta Pöytäkirja 1/2017 1 Rakennuslautakunta Aika 16.02.2017 klo 17:00-17:10 Paikka Kunnantalon kahvio Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Rakennuslautakunnan kokousten pitäminen vuonna 2017

Lisätiedot

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki:

Valmistelija talousjohtaja Anne Vuorjoki: Kaupunginhallitus 243 17.10.2016 Kaupunginhallitus 256 31.10.2016 Kaupunginhallitus 263 07.11.2016 Kaupunginhallitus 272 21.11.2016 Yhteistyötoimikunta 22 23.11.2016 Kaupunginhallitus 283 28.11.2016 Kaupunginhallitus

Lisätiedot

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/ Asia Sivu

Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/ Asia Sivu Parikkalan kunta Pöytäkirja 4/2017 28 Tarkastuslautakunta Kokousaika 30.08.2017 klo 07:00-08:50 Kokouspaikka Kirjolan koulu,neuvotteluhuone, Kirjolankatu 5, 59100 Parikkala Käsitellyt asiat Asia Sivu 15

Lisätiedot

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3

Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/ Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 Heinolan kaupunki Pöytäkirja 9/2016 1 Tarkastuslautakunta (2013-2016) Aika 19.09.2016 Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 37 Kokouksen asioiden käsittelyjärjestyksen hyväksyminen 3 38 Kaupunginvaltuuston puheenjohtajan

Lisätiedot

PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/

PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/ PUOLANGAN KUNTA PÖYTÄKIRJA 2/2019 13 Tekninen lautakunta 19.02.2019 AIKA 19.02.2019 klo 10:30-12:51 PAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 9 KOKOUKSEN LAILLISUUDEN JA 15 PÄÄTÖSVALTAISUUDEN

Lisätiedot

KHALL Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi

KHALL Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi Kunnanhallitus 137 29.05.2017 Kunnan luottamushenkilövalinnat 1/00.00.01/2017 KHALL 29.05.2017 137 Asian valmistelija: hallinto-/kunnanjohtaja Juha Rinta-Jouppi Kuntalain (410/2015) 30 :n mukaan kunnassa

Lisätiedot

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4

KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1. Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3. 2 Pöytäkirjan tarkastaminen 4 KANKAANPÄÄN KAUPUNKI PÖYTÄKIRJA 9/2014 1 Tarkastuslautakunta 11.09.2014 Aika 11.09.2014 klo 13:00-16:50 Paikka Kaupungintalo, Kokoushuone Petäjä Käsitellyt asiat Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja

Lisätiedot

Tarkastuslautakunta 4/2018

Tarkastuslautakunta 4/2018 YPÄJÄN KUNTA ASIALUETTELO Tarkastuslautakunta 4/2018 Kokousaika: 28.5.2018 klo 17.00 Kokouspaikka: Kunnanvirasto, Perttulantie 20, Ypäjä Käsiteltävät asiat: Nro ( ) Asia Sivu Liite TARLA 1 Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Ruoveden kunta Pöytäkirja 1/ Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Ruoveden kunta Pöytäkirja 1/ Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus, Ruoveden kunta Pöytäkirja 1/2018 1 Elinvoimalautakunta Aika 09.01.2018 17:00-20:02 Paikka Ruoveden kunnanviraston valtuustosali Käsitellyt asiat Liitteet Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus,

Lisätiedot

Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset. Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta

Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset. Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta 24 19.05.2016 Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset Kunnanvaltuuston valmistelutoimikunta 19.05.2016 24 Toimielinrakenteeseen tehtävät muutokset Kunnanvaltuuston

Lisätiedot

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu

JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/ Otsikko Sivu JOROISTEN KUNTA PÖYTÄKIRJA 8/2018 189 Kunnanhallitus 02.05.2018 AIKA 02.05.2018 16:00-17:10 PAIKKA Kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 75 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS

Lisätiedot