Huawei B593s käyttöönotto - Pikaohje

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Huawei B593s käyttöönotto - Pikaohje"

Transkriptio

1 Huawei B593s käyttöönotto - Pikaohje Ohjeen versio Virheet ja parannusehdotukset voi ilmoittaa asiakaspalveluumme osoitteessa 3G-antennit.fi Huom! Ohje ei sellaisenaan sovellu vanhemmalle B593u-12 reitittimelle vaan on tarkoitettu ainoastaan Huawei B593s-22 mallille. Ohjeen kopiointi kaupalliseen tarkoitukseen on kielletty, jakaminen sallittua. Aloitus: 1. Aloita asettamalla normaalikokoinen SIM-kortti reitittimen sivulla olevaan aukkoon lovettu nurkka edeltä ja ylöspäin eli metallinen kontaktipinta laitteen etupuoleen päin. Älä käytä SIM-adaptereita jottei kortti jumitu laitteen sisään. Paina SIM-kortti kynnellä pohjaan asti kunnes vapauttaessasi kuulet naksahduksen ja SIM-kortti jää laitteen sisään reunan tasolle. 2. Kytke reitittimeen virta ja kytke sitten tietokoneesi reitittimeen joko ethernetkaapelin avulla (johonkin keltaisista porteista) tai kytkeytymällä sen luomaan langattomaan verkkoon. Langattoman verkon nimi ja salausavain löytyvät B593s-reitittimen takana olevasta tarrasta (WLAN-Name ja WLAN-Key). 3. Kirjaudu nettiselaimellasi (Chrome, Firefox, Safari, ym.) reitittimen hallintaan osoitteessa tai 4. Valitse kieli ja anna käyttäjätunnus ja salasana, oletukset ovat admin ja admin ilman lainausmerkkejä.

2 5. Suunnista ylä/reunavalikossa kohtaan Internet ja APN-hallinta. Jätä auto -profiili olemaan, sen sijaan valitse profiilivalikosta Lisää. 6. Anna profiilille jokin kuvaava nimi ja syötä sen jälkeen operaattoriasi ja liittymätyyppiäsi vastaava APN-osoite. Ole huolellinen, väärä APN voi aiheuttaa hidastelua tai liittymän jatkuvaa tai satunnaista toimimattomuutta. Valitse lisäksi todennusmenetelmäksi Automaattinen. Lopuksi paina Lähetä.

3 Vinkki: Lista yleisimmistä APN-osoitteista toimitetaan reitittimen mukana. Jos se kuitenkin puuttuu tai ei sisällä omaa liittymääsi, voit ottaa yhteyttä operaattoriisi tai asiakaspalveluumme. 7. Siirry seuraavaksi valikkoon Internet ja Verkkoyhteys. Voit verkkotilan avulla lukita yhteyden johonkin tiettyyn verkkoon kuten 3G tai 4G, jolloin laite hakee heikommankin signaalin halutulla verkkotekniikalla. Ota huomioon, että Dual Carrier on teknisesti 3G-verkkoa, joten 4G-valinta sulkee myös Dual Carrier-verkon pois. Et voi lukita laitetta erikseen Dual Carrier-verkkoon, joten jos alueellasi on voimakkaampi 900 MHz:n 3G-verkko, ainoa keino suodattaa tämä pois on käyttää reitittimessä sellaista ulkoista antennia joka tukee 2100 MHz:n verkkoja mutta ei 900 MHz:n verkkoa. 8. Valitse luomasi APN-profiili listalta kohdassa Profiili. Huomaa myös, että jotkin operaattorit käyttävät toisen operaattorin verkkoa (esim. Saunalahti käyttää Elisan verkkoa) jolloin on tärkeää myös aktivoida Datasiirto verkkovierailussa jotta yhteys toimisi. Paina lopuksi Lähetä.

4 9. Halutessasi voit poistaa PIN-koodin kyselyn käytöstä kohdassa Internet ja PIN-koodin hallinta. Jos kyselyn päällä pitämiselle ei ole mitään erityistä syytä, on suositeltavaa poistaa kysely kokonaan käytöstä. Mikäli et halua tehdä muita muutoksia laitteen asetuksiin ja käytät laitteen sisäänrakennettuja antenneja, laite on nyt valmis käyttöön. Mikäli et halua tehdä muita muutoksia laitteen asetuksiin, mutta sinulla on käytössäsi ulkoiset antenni(t) tai haluat tietää yhteyden signaalitason, siirry vaiheisiin 13 ja 14.

5 10. Kohdassa WLAN ja WLAN-asetukset voit mm. poistaa langattoman verkon kokonaan käytöstä, vaihtaa sen nimeä, suojausmenetelmää ja salausavainta. Merkitse asetukset itsellesi muistiin kun teet muutoksia, laitteen takana tarrassa olevat asetukset eivät enää päde muutosten jälkeen.

6 11. Kohdassa WLAN ja Lisäasetukset voit muuttaa mm. WLAN-kanavaa, kaistanleveyttä ja lähetystehoa. Kokeile asetusten muuttamista mikäli kohtaat ongelmia langattoman verkon tai internetin käytössä (internetin toimiessa normaalisti ethernet-kaapelin kautta). Esim. WLAN-kanavan muutoksella voi olla vaikutusta mikäli jokin toinen langaton laite käyttää lähellä olevaa taajuutta ja aiheuttaa näin häiriötä.

7 12. WDS-asetuksen avulla voit parittaa B593s-reitittimesi toisen WDSominaisuudella varustetun WLAN-tukiaseman kanssa. Näin voit laajentaa langattomasti verkon kuuluvuutta toiseen tukiasemaan esim. talon ylempään kerrokseen tai lähellä olevaan toiseen rakennukseen (kunhan toinen tukiasema on kuuluvuusetäisyydellä). Syötä BSSID-kenttään paritettavan tukiaseman yksilöllinen MAC-osoite (yleensä laitteen pohjassa olevassa tarrassa) ja varmista, että kummankin laitteen suojausmenetelmät ovat samat. Paritus täytyy tehdä vastaavalla tavalla myös toisen tukiaseman WDS-asetuksiin. Lisäksi varmista, että toisen tukiaseman hallintasivun osoite ei ole päällekkäinen B593s-reitittmen kanssa (oletus joka siis täytyy toisessa laitteessa olla poikkeava, esim ). Viimeiseksi varmista, että DHCP-palvelin eli osoitteenjako sisäverkon laitteille on päällä ainoastaan B593s-reitittimessä.

8 13. Jos signaali on alueellasi huono ja joudut käyttämään ulkoista 3G-antennia (perinteinen antenni) tai 4G-antennia (ristipolarisaatioantenni eli kaksoisantenni), muuta silloin antenniasetukset kuvan osoittamalla tavalla kohdassa Järjestelmä ja Antenni-asetukset. Kytke antenni virrattomaan laitteeseen ennen kuin teet muutoksia asetukseen. Mikäli valikossa on (ohjelmistoversiosta riippuen) mahdollista valita asetus kummallekin antennille erikseen, ylempi vaihtoehto tarkoittaa ns. ykkösantennia (takaa katsottuna vasemmanpuoleinen antenniliitin). Mikäli käytät perinteistä 3G-antennia, kytke antennikaapeli laitteen takaapäin katsottuna vasemmanpuoleiseen antenniliittimeen. Mikäli käytät 4G-antennia (kaksoisantenni tai kaksi erillistä antennia), kytke pystypolaarisen elementin kaapeli takaapäin katsottuna vasemmanpuoleiseen liittimeen ja vaakapolaarinen elementti oikeanpuoleiseen liittimeen. Mikäli et ole varma polarisaatioista, voit kokeilla kummin päin asennettuna yhteys toimii paremmin. Huolehdi, että antenni on oikeaoppisesti asennettu ulos avaraan ja esteettömään paikkaan ja säädä antennin paras suunta netin nopeustestejä toistamalla.

9 14. Kohdassa Järjestelmä, Vianmääritys ja Langattoman verkon tilan tarkistus näet verkon tarkan signaalitason. Mitä pienempi vaimentuma, sen parempi signaali. RSCP = laskennallinen vaimentuma siinä solussa mihin ollaan yhteydessä signaalin prosessoinnin jälkeen (modeemin sisäinen virheenkorjaus) ECIO = kohina ja ruuhka (-1 db / -3 db hyvä taso, -13 db / -14 db heikko) RSSI = laskennallinen vaimentuma kaikesta sisääntulevasta radiotaajuuksisesta energiasta, mukana mm. kohina viereisistä soluista RSSI/RSCP-asteikko: -51 db erinomainen / -63 db hyvä / -75 db normaali / -87 db heikko / - 99 db erittäin heikko / -113 db ei signaalia Laite mittaa sen verkon voimakkuutta mihin se on milloinkin kytkettynä (3G, 4G). Vinkki: Kun käytät ulkoista antennia, sen vaikutus kannattaa varmistaa signaalitason lisäksi aina nopeustestejä toistamalla. (esim. ja siellä Begin Test )

10 15. Mikäli huomaat yhteydessä tai laitteen toiminnassa jotain ongelmia, voit ajaa järjestelmän vianmäärityksen kohdasta Järjestelmä, Vianmääritys ja Järjestelmän tarkistus. Muun muassa ulkoisten antennien tilan tarkistus löytyy kohdasta 2.11 ja 2.12 Huawei B593s-reitittimen muita ominaisuuksia ovat mm. Dynaaminen DNS-palvelu (DynDNS.org) ja portinohjaus internetistä päin sisäverkon laitteelle (esim. IP-valvontakameralle) Mahdollisuus käyttää ulkoista USB-kiintolevyä tai muistitikkua verkkolevynä tietokoneille (FTP, Samba) tai televisioille ja pelikonsoleille (DLNA, vaatii tuen myös kytkettävältä laitteelta). USB-printterin jakaminen verkossa (Samba). DMZ-ohjaus laitteen omien suojausasetusten ohi erilliselle reitittimelle (yksi IPosoite) MAC, URL ja IP-pohjainen suodatus sekä Universal Plug-n-Play (upnp) ALG-reititys SIP-protokollan IP-puhelinyhteyksille

Huawei B593s DDNS ja portinohjaus. Johdatus dynaamiseen nimipalveluun

Huawei B593s DDNS ja portinohjaus. Johdatus dynaamiseen nimipalveluun Huawei B593s DDNS ja portinohjaus Ohjeen versio 1.1 25.1.2014. Virheet ja parannusehdotukset voi ilmoittaa asiakaspalveluumme osoitteessa 3G-antennit.fi Huom! Ohje on tarkoitettu Huawei B593s-22 reitittimelle,

Lisätiedot

TW-LTE/4G/3G -reititin

TW-LTE/4G/3G -reititin TW-LTE/4G/3G -reititin Ohjekirja Copyright TeleWell Oy 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. LAITTEEN ESITTELY... 3 1.1. MYYNTIPAKKAUKSEN SISÄLTÖ... 3 1.2. LAITTEEN OMINAISUUDET... 4 1.3. LAITEVAATIMUKSET... 4 1.4. TAKAPANEELIN

Lisätiedot

TW-EA515 (b) ADSL -reititin. Ohjekirja

TW-EA515 (b) ADSL -reititin. Ohjekirja TW-EA515 (b) ADSL -reititin Ohjekirja Copyright TeleWell Oy 06/2012 Sisällysluettelo 1. LAITTEEN ESITTELY... 3 1.1. Myyntipakkauksen sisältö... 3 1.2. Laitteen ominaisuudet... 4 1.3. Laitevaatimukset...

Lisätiedot

TW-EA510v3(c) & 3G/4G

TW-EA510v3(c) & 3G/4G TW-EA510v3(c) & 3G/4G ADSL 2+ -modeemi ja reititin 4 x 10/100 Mbps kytkin Palomuuri WLAN tukiasema (802.11b/g/n) Huomautus! Langattoman verkon (WLAN) avaimen löydät laitteen pohjapuolella olevasta tarrasta.

Lisätiedot

TW-WLAN-reititin. Ohjekirja

TW-WLAN-reititin. Ohjekirja TW-WLAN-reititin Ohjekirja Copyright TeleWell Oy 12/2011 Sisällysluettelo 1. LAITTEEN ESITTELY... 3 1.1. Myyntipakkauksen sisältö... 3 1.2. Laitteen ominaisuudet... 4 1.3. Laitevaatimukset... 4 1.4. Takapaneelin

Lisätiedot

TW-LTE/4G/3G -reititin

TW-LTE/4G/3G -reititin TW-LTE/4G/3G -reititin Ohjekirja Suomenkielinen ohjelmisto ja ohjekirja suomenkielisillä kuvilla löytyy osoitteesta www.telewell.fi Copyright TeleWell Oy 1 SISÄLLYSLUETTELO 1. LAITTEEN ESITTELY... 3 1.1.

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. DNA Welho Laajakaista Kaapeli

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. DNA Welho Laajakaista Kaapeli ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE DNA Welho Laajakaista Kaapeli Tervetuloa DNA:n asiakkaaksi! Tervetuloa DNA-asiakkaaksi! Onnittelut hyvästä valinnasta ja mukavia hetkiä uuden laajakaistasi parissa. Muistathan tutustua

Lisätiedot

TW-Wlan Reititin. Ohjekirja

TW-Wlan Reititin. Ohjekirja TW-Wlan Reititin Ohjekirja Copyright (c) TeleWell Oy 04/2011 2 SISÄLTÖ 1. LAITTEEN ESITTELY... 4 1.1. Myyntipaketin sisältö... 4 1.2. Laitteen ominaisuudet... 5 1.3. Laitevaatimukset... 5 1.4. Takapaneelin

Lisätiedot

TW-EA510 v3(c) ADSL 2+ -modeemi ja reititin 4 x 10/100 Mbps kytkin Palomuuri WLAN tukiasema (802.11b+g+n) Huomautus!

TW-EA510 v3(c) ADSL 2+ -modeemi ja reititin 4 x 10/100 Mbps kytkin Palomuuri WLAN tukiasema (802.11b+g+n) Huomautus! TW-EA510 v3(c) ADSL 2+ -modeemi ja reititin 4 x 10/100 Mbps kytkin Palomuuri WLAN tukiasema (802.11b+g+n) Huomautus! Langattoman verkon (WLAN) salausavain on oletuksena laitteen MAC osoite ilman välimerkkejä.

Lisätiedot

TW-EA530. ADSL 2+ -modeemi ja reititin, sisäänrakennettu 3G-modeemi 4 x 10/100 Mbps kytkin, palomuuri 54 Mbps WLAN tukiasema (802.

TW-EA530. ADSL 2+ -modeemi ja reititin, sisäänrakennettu 3G-modeemi 4 x 10/100 Mbps kytkin, palomuuri 54 Mbps WLAN tukiasema (802. TW-EA530 ADSL 2+ -modeemi ja reititin, sisäänrakennettu 3G-modeemi 4 x 10/100 Mbps kytkin, palomuuri 54 Mbps WLAN tukiasema (802.11b+g) Huomautus! Langattoman verkon (WLAN) salausavain on oletuksena laitteen

Lisätiedot

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. DNA Welho Laajakaista Kaapeli

ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE. DNA Welho Laajakaista Kaapeli ASENNUS- JA KÄYTTÖOHJE DNA Welho Laajakaista Kaapeli Tervetuloa DNA:n asiakkaaksi! Tervetuloa DNA-asiakkaaksi! Onnittelut hyvästä valinnasta ja mukavia hetkiä uuden laajakaistasi parissa. Muistathan tutustua

Lisätiedot

TW-3G Reititin. 3G- ja Flash-OFDM Reititin WLAN-tukiasema 802.11b/g/n 300 Mbps. Ohjekirja

TW-3G Reititin. 3G- ja Flash-OFDM Reititin WLAN-tukiasema 802.11b/g/n 300 Mbps. Ohjekirja TW-3G Reititin 3G- ja Flash-OFDM Reititin WLAN-tukiasema 802.11b/g/n 300 Mbps Ohjekirja Copyright (c) TeleWell Oy 01/2010 2 SISÄLTÖ 1. LAITTEEN ESITTELY... 4 1.1. Myyntipaketin sisältö... 4 1.2. Laitteen

Lisätiedot

DNA Mokkula 4G LTE WLAN S

DNA Mokkula 4G LTE WLAN S PIKAOPAS DNA Mokkula 4G LTE WLAN S Virtapainike Navigaatiopainike WPS-painike LCD-näyttö Ulkoisen antennin liitin Micro USB-portti Paketin sisältö Mokkulan lisäksi: Litium-ioniakku Seinälatausadapteri

Lisätiedot

ASENNUS - JA KÄYTTÖOHJE

ASENNUS - JA KÄYTTÖOHJE ASENNUS - JA KÄYTTÖOHJE DNA Welho Modeemi Cisco EPC3825/EPC3828D Thomson 750/770/870 Technicolor TC7200 Tervetuloa DNA-asiakkaaksi! Onnittelut hyvästä valinnasta ja mukavia hetkiä uuden laajakaistasi parissa.

Lisätiedot

Nettitikku MF668a Käyttöopas

Nettitikku MF668a Käyttöopas Nettitikku MF668a Käyttöopas 1 Tervetuloa... 3 2 Ominaisuudet ja järjestelmävaatimukset...4 2.1 Nettitikun ominaisuudet... 4 2.2 Järjestelmävaatimukset... 4 3 Käyttöönotto... 5 3.1 Nettitikun valmistelu...5

Lisätiedot

Elisa Viihde. Käyttöönotto-opas VDSL2

Elisa Viihde. Käyttöönotto-opas VDSL2 Elisa Viihde Käyttöönotto-opas VDSL2 71266_EL_Viihde_VDSL2_kayttoopas_A5_9_13.indd 1 19.9.2013 8.22 Sisällys 1. Asennus ja kytkennät 1.1. Laajakaistareitittimen asentaminen...4 1.2. Kaukosäädin...6 1.3.

Lisätiedot

Sisältö. Squeezebox Boomin käyttöohje 1

Sisältö. Squeezebox Boomin käyttöohje 1 Logitech Käyttöohje Squeezebox Boomin käyttöohje 1 Sisältö Kiitos!...3 Tuki...3 Pakkauksen sisältö...4 Järjestelmävaatimukset...4 Nopea vilkaisu Boom-laitteistoon...5 Kauko-ohjaus...5 Etupaneeli...6 Vihjeitä

Lisätiedot

AARNI RIISTA- JA VALVONTAKAMERAN KÄYTTÖOHJE

AARNI RIISTA- JA VALVONTAKAMERAN KÄYTTÖOHJE AARNI RIISTA- JA VALVONTAKAMERAN KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO 1. KAMERAN KÄYTTÖÖNOTTO... 3 2. KAMERAN KIINNITYS... 6 3. VIRRAN KULUTUS JA AKUN VALINTA... 8 4. AKUN LATAAMINEN AURINKOPANEELILLA... 10 Aurinkopaneelin

Lisätiedot

Linksys WAP300N. Käyttöopas

Linksys WAP300N. Käyttöopas Käyttöopas Sisällysluettelo Sisällysluettelo Yleiskatsaus Pakkauksen sisältö............................. 1 Kuva takaa.................................. 1 Kuva alhaalta.................................2

Lisätiedot

MELCloudpalvelun. käyttöopas

MELCloudpalvelun. käyttöopas The Renewable Solutions Provider Making a World of Difference MELCloudpalvelun käyttöopas Tervetuloa käyttämään MELCloudTMpalvelua, jonka avulla valvot Mitsubishi Electric -järjestelmiäsi nopeasti ja helposti.

Lisätiedot

Langattomalla tai kiinteällä yhteydellä varustettu IP -Valvontakamera. Käyttöohje

Langattomalla tai kiinteällä yhteydellä varustettu IP -Valvontakamera. Käyttöohje Langattomalla tai kiinteällä yhteydellä varustettu IP -Valvontakamera SÄÄNKESTÄVÄ Käyttöohje APM-J2033 SISÄLLYS 1 TERVETULOA KÄYTTÄJÄKSI... 3 1.1 1.2 1.3 1.4 1.5 1.6 OMINAISUUDET... 3 PAKKAUKSEN SISÄLTÖ...

Lisätiedot

Vaiheittaiset päivitysohjeet Windows 8:aan LUOTTAMUKSELLINEN 1/53

Vaiheittaiset päivitysohjeet Windows 8:aan LUOTTAMUKSELLINEN 1/53 Vaiheittaiset päivitysohjeet Windows 8:aan LUOTTAMUKSELLINEN 1/53 Sisältö 1. 1. Windows 8:n asetusprosessi 2. Järjestelmävaatimukset 3. Valmistelut 2. 3. 4. 5. 6. 1. Mukauta 2. Langaton 3. Mukautetut asetukset

Lisätiedot

Applen AirPort-verkot

Applen AirPort-verkot Applen AirPort-verkot 1 Sisältö Luku 1 3 Alkutoimet 5 Langattoman Apple-laitteen määritteleminen internet-yhteyttä varten AirPorttyökalulla 6 AirPort-verkon kantaman laajentaminen 6 AirPort Extreme -tukiasemaan

Lisätiedot

Elisa Viihde Käyttöönotto-opas TALOKUITU

Elisa Viihde Käyttöönotto-opas TALOKUITU Elisa Viihde Käyttöönotto-opas TALOKUITU Sisällys 1. Asennus ja kytkennät 1.1. Laajakaistareitittimen asentaminen... 6 1.2. Laajakaistan jakaminen huoneisiin ja digiboksille... 7 1.3. Kaukosäädin... 9

Lisätiedot

DNA MOKKULA USB 309 KÄYTTÖOHJE

DNA MOKKULA USB 309 KÄYTTÖOHJE DNA MOKKULA USB 309 KÄYTTÖOHJE DNA MOKKULA USB 309 KÄYTTÖOHJE SISÄLLYSLUETTELO 1 ESITTELY... 3 1.1 DNA Liikkuva laajakaista... 3 1.2 DNA Nettikaista... 3 1.3 Toiminta-alue... 3 2 MOKKULAN ASENNUS JA KÄYTTÖÖNOTTO...

Lisätiedot

English. Français. Käyttöohje. Deutsch. Español. Italiano. Português. ČEsKY MAGYAR РУССКИЙ БЪЛГАРСКИ ROMÂNĂ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

English. Français. Käyttöohje. Deutsch. Español. Italiano. Português. ČEsKY MAGYAR РУССКИЙ БЪЛГАРСКИ ROMÂNĂ ΕΛΛΗΝΙΚΑ LANGATON AC+ Gigabit -reititin English Käyttöohje Français Deutsch Nederlands Español Italiano Português POLSKI ČEsKY SLOVENSKY MAGYAR РУССКИЙ БЪЛГАРСКИ ROMÂNĂ F9K1118V1 8820ey01245fi versio B00 ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Lisätiedot

Käyttöoppaasi. SWEEX LW150 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2351742

Käyttöoppaasi. SWEEX LW150 http://fi.yourpdfguides.com/dref/2351742 Voit lukea suosituksia käyttäjän oppaista, teknisistä ohjeista tai asennusohjeista tuotteelle. Löydät kysymyksiisi vastaukset käyttöoppaasta ( tiedot, ohjearvot, turvallisuusohjeet, koko, lisävarusteet

Lisätiedot

Ohjelman käyttöön ei sisälly muita kuluja kuin ohjelman lisenssimaksu ja mahdolliset webbipalvelusi käyttömaksut.

Ohjelman käyttöön ei sisälly muita kuluja kuin ohjelman lisenssimaksu ja mahdolliset webbipalvelusi käyttömaksut. Kotisivu ohje Kotisivu - ohjelmisto on webbipohjainen kotisivujen julkaisujärjestelmä jossa käyttäjä ei tarvitse erityistaitoja kyetäkseen julkaisemaan webbisivuja. Jos osaat käyttää Microsoft Word tekstinkäsittelyohjelmaa,

Lisätiedot

DI-624+ AirPlus G+ 2.4GHz langaton

DI-624+ AirPlus G+ 2.4GHz langaton Tämän tuotteen asennuksen voi suorittaa käyttäen mitä tahansa uudehkoa selainta, esim. Internet Explorer 6:ta tai Netscape Navigator 6.2.3:a. DI-624+ AirPlus G+ 2.4GHz langaton laajakaistareititin Ennen

Lisätiedot

Enemmän viihdettä. Vähemmän virityskuvaa. Sonera Viihde -palvelun asennus- ja käyttöohje

Enemmän viihdettä. Vähemmän virityskuvaa. Sonera Viihde -palvelun asennus- ja käyttöohje Enemmän viihdettä. Vähemmän virityskuvaa. Sonera Viihde -palvelun asennus- ja käyttöohje 1. Tervetuloa Sonera Viihde -asiakkaaksi! Onnea, teit hyvän valinnan! Sonera Viihde tuo laajakaistan kautta täydellisen

Lisätiedot