MUKAVA AURINKOSUOJA 2015

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "MUKAVA AURINKOSUOJA 2015"

Transkriptio

1 INSPIRED BY COMFORT MUKAVA AURINKOSUOJA 2015 Uusi mallisto! KATTAVA MARKIISIVALIKOIMA

2 2 Markiisit DOMETIC MARKIISIT Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

3 Markiisit 3 DOMETIC PERFECTROOF / PERFECTWALL Katto- ja seinämarkiisit sekä lisävarusteet Tuotteet Sinun mukavuudeksesi Sopiva markiisi kaikkiin ajoneuvoihin Kattomarkiisit Seinämarkiisit Adapterit Markiisien lisävarusteet Markiisivalikoiman yhteenveto 34 Yhteystiedot 36 Nauti ulkoilmasta liikkuvalla terassillasi! Pöytä, muutama tuoli sekä markiisi siinä kaikki mitä tarvitset viettääksesi koko kesän ulkona. Kaiken lisäksi voit matkailuajoneuvollasi pysähtyä mitä kauneimmissa paikoissa. Muuta ajoneuvosi edessä oleva tila omaksi, liikkuvaksi terassiksi Dometic-markiisin avulla. Sen avulla voit rentoutua tunnista toiseen!

4 4 Markiisit LAATU MAKSAA ITSENSÄ TAKAISIN Erittäin vahvat nivelvarret Erittäin vankat tuet ja nivelvarret kiristävät kankaan ihanteellisesti ja tekevät markiisista tuulta kestävän. Käyttö käsin tai sähkömoottorin avulla Tukijaloilla varustettujen markiisien nopeaa ja tasaisesti toimivaa koneistoa voi käyttää käsin teleskooppikammella tai sisäänrakennetun moottorin avulla (12 V tai 230 V). Alumiiniset päädyt PR 2500, PW 1500 ja PW markiiseissa on 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet. Ne tekevät markiisista erityisen iskunkestävän. Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

5 Markiisit 5 Olemme tehneet paljon töitä sen eteen, että Dometic-markiisit soveltuisivat jokapäiväiseen käyttöön. Siksi ne kestävät säätä kuin säätä vuodesta toiseen. Erittäin vahvat nivelvarret ja tukijalat pitävät avatun markiisin tukevana jopa malleissa, joiden ulottuma on. Valikoimaamme kuuluu myös markiiseja, jotka eivät tarvitse tukijalkoja lainkaan. Niiden toiminnan mahdollistaa patentoitu, takoteräksinen ja kantavuudeltaan erinomainen varsiniveljärjestelmä. Osaan markiisimalleista kuuluu iskunkestävät, alumiiniset päätyosat. Korkealaatuinen, pinnoitettu markiisikangas on todella kestävä. Se on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta eikä siinä ole saumoja. Se on myös haalistumaton, UV-säteilyä kestävä, vedenkestävä, pestävä ja lahoamaton. Sen voi myös kelata sisään yhä kosteana. Kulutusta kestävä markiisikangas Korkealaatuinen, molemmin puolin kuvioitu markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta (ilman saumoja). Adapterit lähes kaikkiin ajoneuvoihin Oli kyseessä sitten matkailuvaunu tai matkailuauto, Dometic-markiisit sopivat niihin ajoneuvokohtaisten adapterien ansiosta. Kattavat lisävarusteet Kaikki Dometic-markiisit ovat laajennettavissa yhteensopivilla lisävarusteilla (teltta, aurinko- ja sadesuoja, LEDvalot jne.)

6 6 Markiisit Avaa markiisi ja nauti! RÄÄTÄLÖIDYT DOMETIC-MARKIISIT KATTO- TAI SEINÄKIINNITYKSELLÄ DOMETIC PERFECTWALL / PERFECTROOF Pieni tai suuri matkailuvaunu, matlailuautoauto tai retkeilyauto, seinä- tai kattomarkiisi: Dometicilla on räätälöity markiisiratkaisu kaikkiin tarpeisiin. Mukavuudenhaluiset todennäköisesti valitsevat 12 V jalattoman markiisin, joka avautuu ja sulkeutuu nappia painamalla. Käsikäyttöisiä malleja suosivat valitsevat tukijaloilla varustetun perinteisen markiisin. Valikoima kattaa 1,5 6,0 m pituiset markiisit. Niiden kankaat ja kotelon värit sopivat hyvin ajoneuvosi tyyliin. Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

7 Markiisit 7 SOPIVA MARKIISI KAIKKIIN AJONEUVOMALLEIHIN Matkailuajoneuvo Ominaisuudet Dometic markiisityyppi Matkailuauto Matkailuvaunu Retkeilyauto Pituus Ulottuma avattuna Kotelon väri Moottori KATTOKIINNITYS Dometic PerfectRoof PR 4500 // ilman tukijalkoja (katso s. 8) 2,6 5,0 m maks. 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti 12 V Dometic PerfectRoof PR 2500 // tukijaloilla (katso s. 10) 3,5 6,0 m max valkoinen, hopea, antrasiitti lisävaruste Dometic PerfectRoof PR 2000 // tukijaloilla (katso s. 12) 2,65 4,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti SEINÄKIINNITYS Dometic PerfectWall PW 3500 // ilman tukijalkoja (katso s. 14) 2,57 5,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea, antrasiitti 12 V Dometic PerfectWall PW 1750 // tukijaloilla (katso s. 16) 3,0 4,0 m max 2,5 m valkoinen, hopea lisävaruste Dometic PerfectWall PW 1500 // tukijaloilla (katso s. 18) 1,5 6,0 m max valkoinen, hopea, antrasiitti, samppanja lisävaruste Dometic PerfectWall PW 1000 // tukijaloilla (katso s. 20) 2,6 4,5 m max 2,5 m valkoinen, hopea Markiisien ja lisävarusteiden tuotenumerot löytyvät erillisestä hinnastosta.

8 8 Markiisit Kattokiinnitys Markiisit ilman tukijalkoja! 12 V KATTOMARKIISI ILMAN TUKIJALKOJA DOMETIC PERFECTROOF PR 4500 Napin painallus riittää avaamaan Dometic PerfectRoof PR markiisin. Siten voit avata sen lyhyilläkin tauoilla. Tämä markiisi ei vaadi toimiakseen tukijalkoja, sillä siinä on erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet, jotka kannattelevat auki rullattua markiisia. Etuna on täysi liikkumisvapaus, sillä koko alue markiisin alla on käytettävissä. PR 4500 sopii lähes kaikkiin kattokiinnityksen salliviin matkailuajoneuvoihin. Se on erinomainen valinta myös pitkiin ajoneuvoihin, sillä avaaminen ja sulkeminen ei vaadi veivin pyörittämistä käsin. Lisävarusteet Light LK 120 (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) WeatherKit-myrskysarja (katso s. 27) Sun & Rain Protect -etuosa (katso s. 30) Seinäkytkin (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

9 Markiisit 9 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 4500 Heti käyttövalmis avaa vain kangas ja nauti Ilman tukijalkoja enemmän tilaa ja liikkumisvapautta ajoneuvon edessä Sisäänrakennettu, suuritehoinen 12 V moottori erittäin pienellä virrankulutuksella Säädettävä kallistuskulma Erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet Kangas kiristyy heti avaamisen jälkeen Pituus max 5,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Sisäänrakennettu tuulianturi Yhtenäinen markiisikangas Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 2,60 1,75 12 V 27,5 3,12 2,25 12 V 31,0 3,69 2,50 12 V 33,8 4,04 2,50 12 V 37,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 4,77 2,50 12 V 48,5 5,04 2,50 12 V 50,5 Ilman tukijalkoja Ei aikaa vievää asennusta, enemmän tilaa ja vapautta liikkua ajoneuvon edessä. Kaukosäädin Napinpainallus riittää: varjoon auringolta hetkessä. Tuulianturi Huolehtii markiisin automaattisesta sisäänkelaamisesta tuulen voimistuessa ja suojaa siten markiisia vaurioilta Yhtenäinen asennuskisko Lisää turvallisuutta ja vakautta, helpompi asentaa. Integroitu 12 V moottori Erittäin pieni virrankulutus. Varsinivel Erittäin kestävä, patentoitu rakenne mahdollistaa markiisin vaivattoman käytön ilman tukijalkoja. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Silver Breeze Blue Breeze valkoinen hopea antrasiitti

10 10 Markiisit Kattokiinnitys Uskomattoman kevyt ja kompakti KLASSINEN KATTOMARKIISI RUNSAILLA LISÄVARUSTEILLA DOMETIC PERFECTROOF PR 2500 Kun markiisin pituus on yli 4,50 m, ei Dometic PerfectRoof PR kattomarkiisia kevyempää ja kompaktimpaa ole. Katolle asennettava kotelo ei vaikuta ajoneuvon aerodynaamisiin ominaisuuksiin. 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet tekevät markiisista erittäin iskunkestävän. Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla takaavat luotettavan lukituksen ja lisäävät ajamisen turvallisuutta. Nopeaa ja tasaisesti toimivaa koneistoa käytetään teleskooppisella kammella, joka on helppo säätää sopimaan ajoneuvon eri korkeuksiin. Voit vaihtoehtoisesti valita sisäänrakennetun moottorin (230 V tai 12 V), jota voi hätätilanteissa käyttää myös käsin. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta(katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) Nivelvarren LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

11 Markiisit 11 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 2500 Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla luotettava lukitus Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitusvipu jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Pituudet 3,5 6,0 m; saatavissa myös :n lukitussalpa Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 3,50 2,50 / 2,75 27,0 3,75 2,50 / 2,75 28,0 4,00 2,50 / 2,75 30,0 4,50 2,50 / 2,75 33,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 5,00 2,50 / 2,75 36,0 5,50 2,50 / 2,75 40,0 6,00 2,50 / 2,75 45,0 Markiisit on saatavissa myös 12 V moottorilla, 230 V moottorilla, nivelvarteen asennettavalla LED-valolla sekä :n ulottumalla. Erittäin kevyt Kevyin kattomarkiisi 4,50 m:n ja sitä pidempien markiisien luokassa. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Teleskooppikampi Helppo käyttää kevyesti toimivaa koneistoa markiisin auki- ja kiinnirullaukseen. Nivelvarren LED-valo Luo miellyttävää tunnelmaa, mutta on myös tarpeeksi kirkas lukuvaloksi. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti

12 12 Markiisit Kattokiinnitys Kompakti kattomarkiisi SUOSITTU PERUSMALLI KATTOKIINNITYKSELLÄ DOMETIC PERFECTROOF PR 2000 Dometic PerfectRoof PR 2000 kevyt ja kompakti rakenne tekevät siitä ihanteellisen kattomarkiisin retkeilyautoihin sekä pieniin matkailuautoihin ja -vaunuihin. Se jopa jättää tilaa katolle muita lisävarusteita, kuten aurinkopaneeleita varten. Lisäksi se on edullinen hinnaltaan. Samalla se kuitenkin tarjoaa kaikki tärkeät Dometic ominaisuudet, kuten esimerkiksi saumattoman, korkealaatuisen markiisikankaan. Käyttö yhtenäisellä kammella. Tukijalat on pakattu siististi etupaneeliin, josta ne on helppo taittaa esille jousilukkoa käyttämällä. Laajan adapterivalikoiman ansiosta markiisi sopii lähes kaikkiin ajoneuvomalleihin. Lisävarusteet CampRoom (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) LED-valo (katso s. 32) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

13 Markiisit 13 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTROOF PR 2000 Kevyt ja kompakti rakenne Ihanteellinen retkeilyautoihin sekä pieniin matkailuautoihin ja -vaunuihin Muoviset päätyosat Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Pituus 2,65 4,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 2,65 2,00 18,0 3,00 2,50 21,0 3,25 2,50 22,0 3,50 2,50 24,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 3,75 2,50 27,0 4,00 2,50 28,0 Kompakti kotelo 25 % pienempi ja kompaktimpi kotelo muihin markkinoilla oleviin tuotteisiin verrattuna Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. Edullinen hinta & korkea laatu Kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet kilpailukykyisillä hinnoilla! Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectRoof PR markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Grey Waves Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti

14 14 Markiisit Seinäkiinnitys Markiisit ilman tukijalkoja! 12 V SEINÄMARKIISI ILMAN TUKIJALKOJA DOMETIC PERFECTWALL PW 3500 Sähkötoiminen seinämarkiisi liukuu ulos heti kun auringon ensimmäiset säteet ilmestyvät. Ja kun jatkat matkaa lyhyen tauon jälkeen, kelautuu se takaisin sisään. Molempiin toimintoihin riittää pelkkä napinpainallus. Dometic PerfectWall PW 3500 voi jättää toviksi myös ilman valvontaa, sillä kun tuuli alkaa puhaltaa, markiisi kelautuu automaattisesti sisään integroidun tuulianturinsa ansiosta. Sisarmallinsa PerfectRoof PR kattomarkiisin tavoin, tässä mallissa ei ole tukijalkoja. Koko alue markiisin alla on käytettävissä. Lisävarusteet MyRoom-markiisiteltta (katso s. 26) Sun & Rain Protect (katso s. 30) Seinäkytkin (katso s. 27) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) WeatherKit-myrskysarja (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

15 Markiisit 15 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 3500 Heti käyttövalmis avaa vain kangas ja nauti Ilman häiritseviä tukijalkoja enemmän tilaa ja liikkumisvapautta ajoneuvon edessä Sisäänrakennettu, tehokas 12 V moottori erittäin pienellä virrankulutuksella Säädettävä kallistuskulma Erittäin kestävät, patentoidut varsinivelet Pituus max 5,0 m, ulottuma avattuna jopa 2,5 m Sisäänrakennettu tuulianturi Yhtenäinen markiisikangas - ei saumoja Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 2,57 1,75 12 V 24,5 3,09 2,25 12 V 27,5 3,51 2,50 12 V 28,8 4,01 2,50 12 V 32,6 Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori Paino (kg) 4,74 2,50 12 V 43,3 5,01 2,50 12 V 45,7 Ilman tukijalkoja Ei aikaa vievää asennusta, enemmän tilaa ja vapautta liikkua ajoneuvon edessä. Kaukosäädin Napinpainallus riittää: varjoon auringolta hetkessä. Tuulianturi Huolehtii markiisin automaattisesta sisäänkelautumisesta tuulen voimistuessa ja suojaa täten markiisia vaurioilta. Yhtenäinen asennuskisko Lisää turvallisuutta ja vakautta, helpompi asentaa. Sisäänrakennettu 12 V moottori Erittäin pieni virrankulutus. Varsinivel Erittäin kestävä, mahdollistaa vaivattoman käytön ilman tukijalkoja. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kolmea eri väriä. Silver Breeze Blue Breeze valkoinen hopea antrasiitti

16 16 Markiisit Seinäkiinnitys 1,2 m Ainutlaatuinen: rullaverho etupaneelissa SEINÄMARKIISI INTEGROIDULLA RULLAVERHOLLA DOMETIC PERFECTWALL PW 1750 Mitä tehdä, kun aurinko paistaa matalalta juuri horisontin yllä, tai kun tuuli tai sade uhkaa pilata mukavan hetken markiisin alla? Vedä alas rullaverho joka on täysin integroitu klassisen Dometic PerfectWall PW seinämarkiisin etupaneeliin ja nauti elämästä. Käsikäyttöinen rullaverho on väriltään harmaa eikä sen kankaasta näy läpi. Verhon voi laskea mille tahansa korkeudelle. Verhon alareuna kiinnitetään markiisin tukijalkoihin tai maahan. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

17 Markiisit 17 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1750 Etupaneeliin integroitu rullaverho Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Automaattisesti liikettä tasaava etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa Teleskooppikampi Automaattinen etupaneelin kallistus Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Moottori (lisävaruste) Paino (kg) 3,00 2,50 12 V 26,0 3,50 2,50 12 V 30,0 4,00 2,50 12 V 33,0 Integroitu rullaverho Rullaverho on rakennettu etupaneelin sisään, joten se on aina mukana sitä ei tarvitse pakata eikä asentaa. Joustava käyttää ja asettaa, automaattinen sisäänrullaus. Teleskooppikampi Kevyesti toimivan kelausvaihteiston käsikäyttöön. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Automaattinen etupaneelin kallistus Kätevä ja helppo pääsy tukijaloille. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon väri Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kahta eri väriä. Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea

18 18 Markiisit Seinäkiinnitys Saatavissa 6 m pituuteen saakka SEINÄMARKIISIEN KLASSIKKO MYÖS HYVIN SUURIIN AJONEUVOIHIN DOMETIC PERFECTWALL PW 1500 Dometic PerfectWall PW 1500 on saatavana 1,5 6,0 m:n pituisena, joten se sopii laajaan valikoimaan eripituisia ajoneuvoja. Markiisin pituudesta riippumatta se on tehty samaan kotelorakenteeseen. Tämä pienentää pidempien markiisien ( > 4,0 m) suhteellista painoa huomattavasti. Yksityiskohdat, kuten 100 % alumiinista valmistetut päätykappaleet, kertovat PW 1500:n korkeasta laatutasosta ja takaavat pitkän käyttöiän. Automaattisesti säätyvän etupaneelin ansiosta markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti. Markiisi avataan ja suljetaan teleskooppikammella. Voit vaihtoehtoisesti valita integroidun moottorin (230 V tai 12 V), jota voi hätätilanteissa käyttää myös käsin. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) Rollo + (katso s. 33) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

19 Markiisit 19 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1500 Iskunkestävät alumiiniset päätyosat Patentoidut salvat etupaneelin molemmilla puolilla luotettava lukitus Automaattisesti säätyvä etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitusvipu Sama kotelorakenne 1,5 6,0 m:n pituuksille. Yli 3,5 m:n mallit saatavissa myös :n ulottumalla Teleskooppikampi Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 1,50 1,00 11,0 2,60 2,00 21,0 3,00 2,50 24,0 3,50 2,50 / 2,75 27,0 4,00 2,50 / 2,75 30,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 4,50 2,50 / 2,75 33,0 5,00 2,50 / 2,75 36,0 5,50 2,50 / 2,75* 39,0 6,00 2,50* / 2,75* 48,0 *saatavissa vain moottorilla varustettuna Markiisit on saatavissa myös 12 V moottorilla, 230 V moottorilla, nivelvarteen asennettavalla LED-valolla sekä vähintään 3,5 m pitkät mallit :n ulottumalla. Erittäin kevyt Merkittävää painonsäästöä yli 4,0 m malleissa. Alumiiniset päädyt Entistäkin parempi iskun- ja säänkestävyys. Teleskooppikampi Kevyesti toimivan kelausvaihteen käsikäyttöön. Nivelvarren LED-valo Luo miellyttävää tunnelmaa, mutta on myös tarpeeksi kirkas lukuvaloksi. Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. LISÄVARUSTE LISÄVARUSTE Täysin integroitu moottori Täysin sisäänrakennettu moottori ei työnny kotelon ulkopuolelle. Kaukosäätimellä varustettu 12 V tai 230 V malli. Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on viittä eri väriä. Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea antrasiitti opaali samppanja

20 20 Markiisit Seinäkiinnitys Edullinen & laadukas KESTÄVÄ JA EDULLINEN SEINÄMARKIISI DOMETIC PERFECTWALL PW 1000 Vastinetta rahalle: Dometic Perfect Wall PW markiisit tarjoavat kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet edulliseen hintaan. Jälleen kerran tarjoamme vahvan, yhtenäisestä kappaleesta valmistetun, saumattoman markiisikankaan; etupaneelin, jonka kallistuskulma mukautuu automaattisesti sekä helppokäyttöiset tukijalat, jotka pysyvät tukevasti paikoillaan patentoidun Easy Lock -lukitussalvan ansiosta. Seinämarkiisit kelautuvat pehmeästi sisään ja ulos ja niitä liikutetaan kiinteällä kammella. Markiisit voidaan sovittaa erilaisiin ajoneuvoihin tähän tarkoitukseen suunniteltujen adapterien avulla. Lisävarusteet CampRoom-markiisiteltta (katso s. 28) Sun & Rain Protect (katso s. 30) LED-valo (katso s. 32) ShadeView-varjostin (katso s. 27) Rollo + (katso s. 33) SP 22 -sivuseinä (katso s. 27) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

21 Markiisit 21 Tuotteen ominaisuudet DOMETIC PERFECTWALL PW 1000 Kompakti markiisikotelo Muoviset päätyosat Pituudet 2,6 4,5 m Automaattisesti säätyvä etupaneeli, markiisi kelautuu sisään ja ulos pehmeästi ja hiljaisesti Korkealaatuinen markiisikangas on valmistettu yhtenäisestä kappaleesta ei saumoja Tukijaloissa patentoitu Easy Lock -lukitussalpa jalat pysyvät tukevasti paikoillaan Kiinteä kampi Kattava adapterivalikoima (katso s. 22) Mitat Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 2,60 2,00 20,0 3,00 2,50 23,0 3,50 2,50 26,0 4,00 2,50 28,0 Pituus (m) Ulottuma (m) Paino (kg) 4,50 2,50 32,0 Patentoitu Easy Lock -lukitus Tukijalkojen vaivattomaan ja turvalliseen lukitukseen. Automaattinen etupaneelin kallistus Kätevä ja helppo pääsy tukijaloille. Edullinen & korkealaatuinen Kaikki tärkeät Dometic-ominaisuudet kilpailukykyiseen hintaan! VESITIIVIIT SAUMAT Kankaan värit Markiisikangas on valmistettu kulutusta kestävästä Breeze-vinyylistä ja siinä on läpinäkyvä akryylipinnoite. Kotelon värit Dometic PerfectWall PW markiisin koteloita on kahta eri väriä. Grey Waves Horizon Grey Horizon Blue valkoinen hopea

22 22 Markiisiadapterit AJONEUVOKOHTAISET ADAPTERIT Dometic-markiisit sopivat (lähes) kaikkiin matkailuajoneuvoihin! Ajoneuvon seinät ja katto ovat yksilöllisiä muotoiluelementtejä. Ne ovat muodoiltaan erilaisia tasaisia, kaarevia jne. Kattavan lisävarus- tevalikoimansa avulla Dometic pitää huolen siitä, että asennustulos on moitteeton, ja että ajoneuvo sekä markiisi sopivat täydellisesti yhteen. Dometic markiisiadapterit - kattomarkiisit PerfectRoof Hymer SX Laika Kreos 05, Carthago Chic Ducato, Jumper, Boxer (one piece) Master, Movano < 2011 LMC, TEC Master, Movano > 2011 Esterel Caravan Sprinter, Crafter Laika Kreos Caravan universal Dometic markiisiadapterit - kattomarkiisi PerfectRoof 4500 Ducato, Jumper, Boxer, H2 Sprinter, Crafter H2 Master, Movano, NV400 H2 Carthago C-Line Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

23 Markiisiadapterit 23 Dometic markiisiadapterit - seinämarkiisit PerfectWall Flat Adapter Eura Mobil Hymer Camp Hymer Van, B2 Laika Ecovip Rapido 2007, 8, 9 Bürstner Square, Hobby Knaus C-Liner Dethleffs Globebus Chausson, Arca Laika Rexosline Bürstner round Luxe Caravan Rail Ducato H2 Roofrail Ducato H3, Le Voyageur Dometic markiisiadapterit - seinämarkiisi PerfectWall 3500 Yksiosainen asennuskisko sisältäen kiinnikkeet merkkeihin: Hymer, Eura, Mobil ja Rapido

24 24 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET PIENIÄ YKSITYISKOHTIA, JOTKA TEKEVÄT SUUREN ERON Markiisien lisävarusteet kaikkiin tukijalattomiin Dometic-markiiseihin Dometic PerfectRoof PR 4500 ja PerfectWall PW 3500 MYROOM- SHADEVIEW WEATHERKIT SP 22- LIGHT LK 120 MARKIISITELTTA VIELÄKIN ENEM- MARKIISIN SIVUSEINÄ LED-VALOSARJA (S. 26) MÄN VARJOA KIRISTÄMISEEN (S. 27) (S. 32) (S. 27) (S. 27) Markiisien lisävarusteet kaikkiin tukijalallisiin Dometic-markiiseihin Dometic PerfectRoof PR 2500, PR 2000 sekä PerfectWall PW 1750, PW 1500 ja PW1000 CAMPROOM SUN & RAIN LED-VALO MUUT (S. 28) PROTECT (S. 32) LISÄVARUSTEET (S. 30) (S. 33) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

25 Markiisien lisävarusteet 25

26 26 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET Kaikkiin tukijalattomiin markiiseihin Laajennettuna yhdellä tai kahdella lisävarusteella, Dometic PerfectRoof PR 4500 ja PerfectWall PW V markiisit täyttävät yksilölliset tarpeet entistäkin paremmin. Alla luetellut lisävarusteet on suunniteltu erityisesti näihin kahteen markiisimalliin ja tilattavissa erikseen. Lisähuone matkailuautoosi! MYROOM Tekee markiisista huoneen Dometic MyRoom on kodikas "ulkoilmaolohuone", joka tarjoaa lisää tilaa ruokailuun, rentoutumiseen ja vapaa-aikaan. Se on markiisiteltta, joka sopii täydellisesti Dometic PerfectWall PW markiisiin. Patentoitu, alumiinikiskoilla varustettu kiristysjärjestelmä tekee markiisiin kiinnittämisen erityisen helpoksi. Kaikki sivuelementit, ikkunat sekä ovi voidaan rullata ylös ja sopeuttaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Hyttysverkot ja ikkunaverhot pitävät hyönteiset ulkona ja suojaavat samalla yksityisyyttäsi. Dometic MyRoom -telttaa on kahta eri korkeutta ja kolmea eri leveyttä. Sisältää säilytyspussin kangasosille ja tangoille. Huomio: markiisiteltta ei sovellu Dometic PerfectRoof PR markiisiin! Markiisiteltta PerfectWall PW markiisiin Dometic MyRoom Vakio (korkeus 225/250 cm) Korkea (korkeus 250/285 cm) Markiisin leveys (cm) Tuotenro Tuotenro Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

27 Markiisien lisävarusteet 27 SÄHKÖKYTKENTÄ SEINÄKYTKIN WEATHERKIT-MYRSKYSARJA Sähkökytkentäsarja Markiisin sähkökytkentäsarja. Sarjaa ei tarvita, mikäli markiisin virransyöttö ajoneuvosta on suojattu 5 A sulakkeella ja virransyöttö katkeaa, kun moottori käy. Tuotenro: Seinäkytkin Lisävaruste markiiseihin PR 4500 ja PW Toiminnot: avaus ja sulkeminen, pysäytys. Ohjelmoitava avautumisasento. Tuotenro: Markiisin kiristämiseen Pitää markiisin kireällä ja aukirullattuna myös tuulisella säällä. Ihanteellinen ratkaisu, kun et halua pitää tuulianturin käynnistämää automaattista sisäänkelausta päällä Räätälöity Dometic-markiiseille PR 4500 ja PW 3500 Tuotenro: SHADEVIEW Vieläkin enemmän varjoa Vinyylipinnoitetusta polyesterikankaasta valmistettu kevyt, läpinäkyvä ja ilmaa läpi päästävä etuseinämä. Asennetaan markiisin etupaneelin reunauraan. ShadeView // polarvalkoinen, 3 m // Tuotenro: ShadeView // polarvalkoinen, 4,5 m // Tuotenro: ShadeView // sininen, 3 m // Tuotenro: ShadeView // sininen, 4,5 m // Tuotenro: SP 22 -SIVUSEINÄ Sivuseinä Voidaan käyttää lisävarjona, mutta myös suojaamaan uteliailta katseilta, tuulelta ja sateelta Sopii katto- ja seinämarkiiseihin, joissa on 250 cm:n ulottuma ja cm:n asennuskorkeus Nopea ja helppo koota Dometic WeatherKit pakollinen! Voidaan asentaa sekä vasemmalle että oikealle puolelle Miellyttävän kevyt, korkealaatuinen materiaali Tuotenro:

28 28 Markiisien lisävarusteet DOMETIC-MARKIISIEN LISÄVARUSTEET Kaikkiin tukijalallisiin markiiseihin Dometic CampRoom luo katetun lisäalueen kaiken lisäksi erittäin nopeasti ja helposti. Sen voi pystyttää yksin ilman mitään ongelmia. Ikkunat suljetaan vetoketjujen avulla. Kaikissa ikkunoissa on valmiina hyttysverkot, PCV-ikkunat sekä verhot, joten "leirihuonetta" voi käyttää myös makuutilana. Jos ajoneuvon alapuolen peittää vakiomallisella liepeellä, tulee rakennelmasta täysin vesitiivis ja tuulta kestävä. Nopea ja helppo koota myös yksin Kaikissa ikkunoissa on valmiina hyttysverkko, ylösrullattava PVC-ikkuna (ulkopuolella) sekä verhot (sisäpuolella). Ylösrullattava ovi asennetaan aina oikealle puolelle. Kaksi ovea kuuluu vakiovarustukseen pituuden ollessa 4,50 m. Ducato-mallissa on lisäkolmio, joka tarjoaa vieläkin parempaa suojaa. Ajoneuvon alapuoli voidaan peittää vakiomallisella liepeellä (ei sisälly toimitukseen). Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

29 Markiisien lisävarusteet 29 CAMPROOM Yksinkertainen ja nopea asennus Vesitiivis ja tuulta kestävä markiisiteltta. Yksinkertainen ja nopea asennus: vain minuuttia yhdeltä henkilöltä. Teltan etuseinä vain liu'utetaan paikalleen markiisin etupaneelissa sijaitsevaan uralistaan. Sivuseinät kiinnitetään kiinnitysprofiilin avulla. Dometic CampRoom -etuosa Pituus (m) Ulottuma (m) Väri harmaa 2,60 2, ,00 2, ,25 2, ,50 2, ,75 2, ,00 2, ,50 2, Kiinnitysprofiili 5,00 2, ,50 2, ,00 2, Dometic CampRoom -sivuseinät PW A B C Patentoitu E Ulottuma (m) Korkeus (m) Väri harmaa Small 2,00 2,00 2, D Small 2,50 2,00 2, Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, X-Large 2,50 2,90 3, Dometic CampRoom -sivuseinät PR Ulottuma (m) Korkeus (m) Väri harmaa Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, A B C Kaksiosainen, synkronoidusti toimiva kiinnitysprofiili Irrotettava kiinnityslista One Step -lukitusjärjestelmä D E Uralista sivuseinien kiinnittämistä varten Markiisikangas jää tiiviisti osien väliin Fiat Ducato 2, Kiinnitysprofiilin salpaa täytyy kääntää vain neljäsosakierros. Tankoprofiilit on varustettu kumitiivisteillä, korkeutta on helppo säätää. Sivuseinä kiinnitetään tarranauhalla tukijalkoihin ja sen jälkeen etuseinään. Kulmatuki tukevoittaa telttaa.

30 30 Markiisien lisävarusteet Sun Protector -etuosa Sun Protector -sivuosa SUN & RAIN PROTECT Sopii malleihin PR 2500, PR 2000, PW 3500*, PW 1750, PW 1500 ja PW 1000 Lisäsuojaa aurinkoa, sadetta ja tuulta vastaan Sun Protector on läpinäkyvä suojakangas, joka päästää valon sisälle ja pitää lämmön ulkona. Etu- ja sivuosista on saatavana eri kokoja. Sivuosan voi asentaa sekä oikealle että vasemmalle puolelle ja sen ulottuma on 1,40 m. Rain Protector on valmistettu harmaasta, vesitiiviistä ja tuulenkestävästä PVC-materiaalista, josta ei näy läpi. Myös näistä etu- ja sivuosista on saatavana eri kokoja. Sivuosat ulottuvat maahan saakka ja niissä on panoraamaikkuna. Ne voi kiinnittää sekä vasemmalle että oikealle puolelle. Dometic SunProtect -etuosa Markiisin leveys (m) Ulottuma (m) Tuotenro 2,60 1, ,00 1, ,50 1, ,75 1, ,00 1, ,50 1, ,00 1, ,50 1, ,00 1, Dometic SunProtect -sivuosa Koko Markiisin ulottuma (m) Korkeus (m) Tuotenro Small 2,50 2,00 2, Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, X-Large 2,50 2,90 3, * Käytetään yhdessä WeatherKit-myrskysarjan kanssa (Tuotenro: ) Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

31 Markiisien lisävarusteet 31 Rain Protector -etuosa Rain Protector -sivuosa RainProtect Deluxe -sivuosa Panoraamaikkuna Suojaa sateelta ja tuulelta maahan asti Yksinkertainen kiristää kumikiristimien avulla Voidaan sovittaa tuulensuojaliepeeseen Yksinkertainen asentaa Voidaan käyttää sekä vasemmalla että oikealla puolella Dometic RainProtect -etuosa Dometic RainProtect Deluxe -sivuosa Markiisin leveys (m) Ulottuma (m) Tuotenro 2,60 1, ,00 1, ,50 1, ,75 1, ,00 1, ,50 1, ,00 1, ,50 1, ,00 1, Koko Markiisin ulottuma (m) Korkeus (m) Tuotenro Small 2,50 2,00 2, Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, X-Large 2,50 2,90 3, Dometic RainProtect -sivuosa Koko Markiisin ulottuma (m) Korkeus (m) Tuotenro Small 2,50 2,00 2, Medium 2,50 2,30 2, Large 2,50 2,60 2, X-Large 2,50 2,90 3,

32 32 Markiisien lisävarusteet Sopii malleihin PR 2500, PR 2000, PW 1750, PW 1500 ja PW 1000 LED-VALOT LED-valonauha Seinämarkiisin alle voidaan asentaa 12 V LED-valonauha. LED-nauha voidaan liimata tai kiinnittää alumiiniprofiilin avulla. ALUMIINIPROFIILIN KANSSA Pituus (m) Kuvaus Tuotenro 3,50 LED-valonauha ,00 LED-valonauha ,50 LED-valonauha alumiiniprofiilin kanssa, valkoinen ,00 LED-valonauha alumiiniprofiilin kanssa, valkoinen ,50 LED-valonauha alumiiniprofiilin kanssa, hopea ,00 LED-valonauha alumiiniprofiilin kanssa, hopea ILMAN ALUMIINIPROFIILIA LED-valosarja LED-valosarja markiiseihin, energiaa säästävä valaistus asennettavaksi markiisin nivelvarren alle. Voidaan käyttää yhdessä PR 4500:n ja PW 3500:n kanssa. Tulojännite: 12 V DC Joustava nauha, jossa 60 SMD-diodia metriä kohden; leikattavissa 5 cm:n välein; itsekiinnittyvä, tarttuu jopa epätasaisiin pintoihin Pituus: 2 x 1,20 m (joustava nauha) Lamput: SMD-LED-diodit / valon väri: lämmin valkoinen Teho: 4,8 W/m Valoteho: 240 lm/m Helppo käyttää kauko-ohjaimella Himmennystoiminto Tuotenro: Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

33 Markiisien lisävarusteet 33 ROLLO + Asennettavissa seinämarkiiseihin jälkikäteen Ainutlaatuinen järjestelmä Helppo asentaa markiisin etupaneeliin (patentoitu järjestelmä). Sopii kaikkiin tukijalallisiin seinämarkiiseihin. Solakka ja kaunis muotoilu Solakan muotoilunsa ansiosta tämä rullaverho voidaan liittää huomaamattomasti markiisikoteloon. Vakiopituudet ovat 2,60 / 3 / 3,50 / 4 m. Saatavissa valkoisena tai harmaana. Eri asentoja Patentti haettu Käsikäyttöisen rullaverhon voi helposti laskea mille tahansa korkeudelle. Se rullautuu ylös automaattisesti. Dometic Rollo rullaverho eteen Pituus (m) Kotelon väri Tuotenro Kotelon väri Tuotenro 2,60 valkoinen harmaa ,00 valkoinen harmaa ,50 valkoinen harmaa ,00 valkoinen harmaa MUUT LISÄVARUSTEET Kiristystuki Kiristystuki kiristää kankaan tiukemmalle. Tuki kuuluu vakiovarusteena markiiseihin, jotka ovat yli 4 m pitkiä. Vakiopituudet ovat ja. Repair Kit-korjaussarja Repair Kit on ainutlaatuinen korjauspaketti repeämien ja reikien korjaamiseen akryyli- ja polyesterikankaissa. Se on kestävä ratkaisu markiisikankaalle. Erittäin tehokas Vesitiivis Ilmatiivis Hyvin joustava Ei haalistu Ei kuivu Kumitiiviste Kumitiiviste sulkee aukon ajoneuvon ja seinämarkiisin välissä. Saatavissa eri pituuksilla: 3/3,50/4/30. Leveydet: Small = 50 mm Large = 75 mm. Dometic Clean&Care Markiisin ja venekuomun puhdistusaine. Poistaa pinttyneimmänkin lian nopeasti Helppo levittää pullon harjalla Puhdistaa joustavat pinnat UUTTA Vaahtosaumanauha Tiivistää aukon ajoneuvon ja PR tai PR kattomarkiisin välillä. Leveys = 30 mm, pituus = 4000 mm, paksuus = 25 mm. Ovipyörä Estää markiisin vahingoittumisen ovea avattaessa.

34 34 Markiisit DOMETIC MARKIISIVALIKOIMA Kaikki tärkeät ominaisuudet yhdellä silmäyksellä Dometic PerfectWall Dometic PerfectRoof PerfectWall 1000 Perfect-Wall 1500 Perfect-Wall 1750 PerfectWall 3500 PerfectRoof 2000 PerfectRoof 2500 PerfectRoof 4500 Seinäkiinnitys Kattokiinnitys Leveys (min. max.) 2,60 m 4,50 m 1,50 m 6,00 m 3,00 m 4,00 m 2,57 m 5,01 m 2,65 m 4,00 m 3,50 m 6,00 m 2,60 m 5,04 m Ulottuma (min. max.) 2,00 1,00 m 1,75 m 2,00 m / 1,75 m Lisäulottuma () lisävaruste 1) lisävaruste 1) Paino (min. max.) 20 kg 32 kg 12 kg 40,5 kg 26 kg 33 kg 24,5 kg 45,7 kg 18 kg 28 kg 27 kg 45 kg 27,5 kg 50,5 kg Ilman tukijalkoja Kaukosäädin Tuulianturi 12 V moottori lisävaruste lisävaruste lisävaruste 230 V moottori, sis. kaukosäätimen lisävaruste lisävaruste LED-valo nivelvarressa lisävaruste lisävaruste lisävaruste Alumiiniset päädyt Sisältää yleiskiinnikkeet Salvat etupaneelissa Tukijalat (integroitu etupaneeliin) Sisältää tukien seinäkiinnikkeet Kiinteä kampi Teleskooppikampi Sun & Rain Protect -etuosa Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste 2) Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste 2) ShadeView Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste 2) Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste 2) Rollo + Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste 2) Sun & Rain Protect -sivuosa Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste 2) Lisävaruste Lisävaruste SP 22 -sivuseinä Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste 2) Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste 2) WeatherKit (jälkiasennettavat tuet) Lisävaruste Lisävaruste CampRoom* Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste MyRoom Lisävaruste LED-valosarja LK 120 Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Lisävaruste Seinäkytkin Lisävaruste Lisävaruste Sähkökytkentäsarja Lisävaruste 3) Lisävaruste 3) Lisävaruste Lisävaruste 3) Lisävaruste *) Erikoismalli saatavissa Ducato-ajoneuvoihin 1) Vain > 3,50 m:n markiiseihin 2) Käytetään yhdessä WeatherKit-myrskysarjan kanssa 3) Vain malleihin, joissa on moottori Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään.

35 Markiisit 35 Dometic GROUP on johtava kansainvälinen mukavuustuotteiden valmistaja matkailuajoneuvoihin, henkilöja kuorma-autoihin, veneisiin sekä vapaa-ajan käyttöön. Monipuolinen tehdasasennuksiin ja jälkivarusteluun tarkoitettu tuotevalikoima käsittää mm. ilmastointilaitteita, jääkaappeja, markiiseja, keittiölaitteita, saniteettijärjestelmiä, valaistus- ja sähkölaitteita, mukavuus- ja turvallisuustuotteita, ikkunoita, ovia ja muita tuotteita, jotka tekevät matkalla olon entistä miellyttävämmäksi. Dometic GROUP tarjoaa myös kattavan valikoiman korjaamolaitteita ja komponentteja ajoneuvoilmastointilaitteiden huoltoon ja korjaukseen. Dometic GROUP valmistaa erikoiskylmälaitteita myös mm. hotelli- ja majoitushuoneisiin, viinin säilytykseen sekä elintarvikkeiden kuljetukseen ja säilytykseen. Tuotteitamme myydään yli 100 maassa ja ne valmistetaan omissa tuotantolaitoksissamme ympäri maailman.

36 KATTAVA MARKIISIVALIKOIMA FINLAND Dometic Finland OY Mestarintie 4 FIN Vantaa Tel Fax Mail info@dometic.fi Net AUSTRALIA Dometic Australia Pty. Ltd. 1 John Duncan Court Varsity Lakes QLD 4227 Tel Fax Mail sales@dometic-waeco.com.au AUSTRIA Dometic Austria GmbH Neudorferstrasse 108 A-2353 Guntramsdorf Tel Fax Mail info@waeco.at BENELUX Dometic Benelux B.V. Ecustraat 3 NL-4879 NP Etten-Leur Tel Fax Mail info@dometic.nl Dometic Branch Office Belgium Zinkstraat 13w B-1500 Halle Tel Fax Mail info@dometic.be DENMARK Dometic Denmark A/S Nordensvej 15, Taulov DK-7000 Fredericia Tel Fax Mail info@dometic.dk FRANCE Dometic France SAS ZA du Pré de la Dame Jeanne B.P. 5 F Plailly Tel Fax Mail vehiculesdeloisirs@dometic.fr GERMANY Dometic WAECO International GmbH Hollefeldstraße 63 D Emsdetten Tel +49 (0) Fax +49 (0) Mail info@dometic-waeco.de HONG KONG Dometic Group Asia Pacific Suites , 22/F, Tower 1 The Gateway, 25 Canton Road Tsim Sha Tsui, Kowloon Tel Fax Mail info@waeco.com.hk HUNGARY Dometic Plc. Sales Office H-1147 Budapest Kerékgyártó u. 5. Tel Fax Mail budapest@dometic.hu ITALY Dometic Italy S.r.l. Via Virgilio, 3 I Forli (FC) Tel Fax Mail vendite@dometic.it NORWAY Dometic Norway AS Østerøyveien 46 N-3236 Sandefjord Tel Fax Mail firmapost@dometic.no POLAND Dometic Poland Sp. z o.o ul. Puławska 435A PL Warszawa Tel Fax Mail info@dometic.pl Dometic Spain, S.L. Branch Office em Portugal Rotunda de São Gonçalo nº 1 - Esc Carcavelos Tel Fax Mail info@dometic.pt RUSSIA Dometic RUS LLC Komsomolskaya square 6 1 RU Moscow Tel Fax Mail info@dometic.ru SLOVAKIA Dometic Slovakia Sales Office Bratislava Nádražná 34/A Ivanka pri Dunaji Tel Fax Mail bratislava@dometic.com SOUTH AFRICA Dometic (Pty) Ltd. Regional Office South Africa & Sub-Saharan Africa P.O. Box Bedfordview Tel Fax Mail info@dometic.co.za SPAIN Dometic Spain S.L. Avda. Sierra del Guadarrama, 16 E Villanueva de la Cañada Madrid Tel Fax Mail info@dometic.es SWEDEN Dometic Scandinavia AB Gustaf Melins gata 7 S Västra Frölunda Tel Fax Mail info@dometicgroup.se SWITZERLAND Dometic Switzerland AG Riedackerstrasse 7a CH-8153 Rümlang Tel Fax Mail info@dometic-waeco.ch UNITED ARAB EMIRATES Dometic Middle East FZCO P.O. Box S-D 6, Jebel Ali Freezone Dubai Tel Fax Mail info@dometic.ae UNITED KINGDOM Dometic UK Ltd. Dometic House, The Brewery, Blandford St. Mary Dorset DT11 9LS Tel Fax Mail PORTUGAL Jälleenmyyjäsi:

37 INSPIRED BY COMFORT MARKIISIT & LISÄVARUSTEET 2015 UUTTA Kattava tuotevalikoima HINNASTO JA TUOTTEIDEN YLEISKATSAUS

38 SEINÄMARKIISIT DOMETIC PERFECTWALL Dometic PerfectWall PW 1000 Dometic PerfectWall PW 1500, käsikäyttöinen Kankaan värit / Tuotenumero Leveys Ulottuma Kotelon värit Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue Hinta 1,50 m 1,00 m 2,60 m 2,00 m 3,00 m 3,50 m 4,00 m 4,50 m 5,00 m 5,50 m Kankaan värit / Tuotenumero Leveys Ulottuma Kotelon värit Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue Hinta 2,60 m 2,00 m 3,00 m 3,50 m 4,00 m 4,50 m valkoinen hopea valkoinen hopea valkoinen hopea valkoinen hopea valkoinen hopea ,00 615,00 695,00 780,00 870,00 valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 samppanja ,00 valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 samppanja ,00 valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 samppanja opaali ,00 valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 samppanja opaali ,00 valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 opaali ,00 valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 opaali ,00 Dometic PerfectWall PW 1500, 12 V moottorilla Kankaan värit / Tuotenumero Leveys Ulottuma Kotelon värit Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue Hinta 1,50 m 1,00 m 2,60 m 2,00 m 3,00 m valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 samppanja ,00 2

39 SEINÄMARKIISIT DOMETIC PERFECTWALL Kankaan värit / Tuotenumero Leveys Ulottuma Kotelon värit Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue Hinta 3,50 m 4,00 m 4,50 m 5,00 m 5,50 m 6,00 m valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 samppanja ,00 valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 samppanja opaali ,00 valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 samppanja opaali ,00 valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 opaali ,00 valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 opaali ,00 valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 opaali ,00 valkoinen hopea ,00 Dometic PerfectWall PW 1500, 230 V moottorilla Kankaan värit / Tuotenumero Leveys Ulottuma Kotelon värit Grey Waves Blue Waves White Sand Horizon Grey Horizon Blue Hinta 1,50 m 1,00 m 2,60 m 2,00 m 3,00 m 3,50 m 4,00 m valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 samppanja ,00 valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 samppanja ,00 valkoinen hopea ,00 valkoinen hopea ,00 antrasiitti ,00 samppanja opaali ,00 valkoinen hopea ,00 Kaikki mustat tuotenumerot viittaavat varastotuotteisiin, joiden toimitusaika on n. 1-3 viikkoa. Kaikki harmaat tuotenumerot viittaavat tilauksesta valmistettaviin tuotteisiin, joiden toimitusaika on n. 6-8 viikkoa. Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin pidätetään. Kaikki hinnat ovat suositushintoja, sitoumuksetta, sis. alv 24 %. Hinnasto voimassa alkaen. 3

MUKAVA AURINKOSUOJA 2015

MUKAVA AURINKOSUOJA 2015 INSPIRED BY COMFORT MUKAVA AURINKOSUOJA 2015 Uusi mallisto! KATTAVA MARKIISIVALIKOIMA 2 Markiisit DOMETIC MARKIISIT Oikeudet varustelua ja teknistä kehitystä palveleviin muutoksiin ja toimitusmuutoksiin

Lisätiedot

VALINTAOPAS MARKIISIT NÄIN LÖYDÄT MATKAILUAJONEUVOOSI SOPIVAN MARKIISIN

VALINTAOPAS MARKIISIT NÄIN LÖYDÄT MATKAILUAJONEUVOOSI SOPIVAN MARKIISIN VALINTAOPAS MARKIISIT NÄIN LÖYDÄT MATKAILUAJONEUVOOSI SOPIVAN MARKIISIN ILMASTO MATKAILUAJONEUVOJEN MARKIISIT SISÄLTÖ 01 AURINKOSUOJA JA PALJON MUUTAKIN Dometic-markiisien edut juuri sinulle 02 MARKIISIN

Lisätiedot

MUKAVA AURINKOSUOJA LIIKKUVALLE TERASSILLE

MUKAVA AURINKOSUOJA LIIKKUVALLE TERASSILLE MOBILE LIVING MADE EASY MUKAVA AURINKOSUOJA LIIKKUVALLE TERASSILLE 2016 Sopiva markiisi kaikkiin ajoneuvoihin Seinämarkiisit Kattomarkiisit Ajoneuvokohtaiset adapterit Markiisivalikoiman yhteenveto Markiisien

Lisätiedot

Hinnat ovat voimassa 01.02.2012 alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 23 %, sitoumuksetta.

Hinnat ovat voimassa 01.02.2012 alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 23 %, sitoumuksetta. MATKAILUAJONEUVO VARUSTEET HINNASTO 1/2012 Hinnat ovat voimassa 01.02.2012 alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 23 %, sitoumuksetta. Tuotteet 2011 luettelon mukaisessa järjestyksessä,

Lisätiedot

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ

RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ 50 Kompressorijääkaapit Sopii tropiikkiin! Huippujäähdytys jopa +43 C ulkolämpötilassa 5 3 1 4 2 6 RAIKAS ULKONÄKÖ KOMPRESSORIJÄÄKAAPIT RAIKKAAN TERÄKSEN VÄRISINÄ Loistelias WAECO CoolMatic CR -mallisto

Lisätiedot

Pisla Group Member. Pisla MARKIISIT. Pisla viimeistelee pihan.

Pisla Group Member. Pisla MARKIISIT. Pisla viimeistelee pihan. Pisla Group Member Pisla MARKIISIT Pisla viimeistelee pihan. PISLA MARKIISIT Pisla markiisi on tehokas aurinkosuoja, jonka alla voi turvallisesti nauttia kesän lämmöstä. Se suojaa myös pihakalusteiden

Lisätiedot

VALINTAOPAS VIINIKAAPIT NÄIN LÖYDÄT ITSELLESI SOPIVAN VIINIKAAPIN

VALINTAOPAS VIINIKAAPIT NÄIN LÖYDÄT ITSELLESI SOPIVAN VIINIKAAPIN VALINTAOPAS NÄIN LÖYDÄT ITSELLESI SOPIVAN VIINIKAAPIN RUOKA & JUOMA DOMETIC IHANTEELLISET VARASTOINTIOLOSUHTEET VIINEILLE JA KYLMILLE JUOMILLE Viinien harrastajat, herkuttelijat ja ravintola-alan ammattilaiset

Lisätiedot

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC

» Valaisimen teho: 5W/m ± 5% (12V)» Valaisimen valomäärä: 300 lm/m» Elinikä: (L70) 25 000 tuntia 12V DC VALOA METREITTÄIN Meillä on useita valaisinvaihtoehtoja metritavarana. Voit valita erilaisten valolistojen ja -nauhojen väliltä. Tämäntyylinen valaistus antaa tasaisen valon ja sen voi asentaa melkein

Lisätiedot

www.galebreaker.com Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut

www.galebreaker.com Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut Ilmanvaihto Sääsuoja ja Sisäänpääsyratkaisut Galebreaker tuotteet GALEBREAKER TUOTEOPAS Tämä kaava auttaa valitsemaan oikean ja juuri sinun vaatimuksiasi vastaavan Galebreaker- tuotteen. TÄSSÄ ESITTEESSÄ

Lisätiedot

COMBISAFE FRANCE SAS. 63 Boulevard de Ménilmontant 75011 Paris France Tel: +33 (0)148 059570 Fax: +33 (0)148 059991 Email: info@combisafe.

COMBISAFE FRANCE SAS. 63 Boulevard de Ménilmontant 75011 Paris France Tel: +33 (0)148 059570 Fax: +33 (0)148 059991 Email: info@combisafe. COMBISAFE INTERNATIONAL LTD Group Head Office Safety Centre Cheaney Drive, Grange Park Northampton, NN4 5FB United Kingdom Tel. +44 (0)1604 660600 Fax. +44 (0)1604 662960 Email: info@combisafe.co.uk COMBISAFE

Lisätiedot

Huippulaatua edullisesti

Huippulaatua edullisesti weinor Topas markiisi Huippulaatua edullisesti Topas markiisi on todellinen taidonnäyte, jonka kaikki voivat hankkia. Siinä yhdistyvät: viimeistelty mekaniikka, upea ulkoasu sekä edullinen hinta www.weinor.com

Lisätiedot

IHANTEELLISET OLOSUHTEET VIININ SÄILYTYKSEEN JA TARJOILUUN

IHANTEELLISET OLOSUHTEET VIININ SÄILYTYKSEEN JA TARJOILUUN IHANTEELLISET OLOSUHTEET VIININ SÄILYTYKSEEN JA TARJOILUUN Energiatehokkaat viinikaapit Kalusteisiin asennettavat tai vapaasti sijoitettavat mallit Tärinättömät viinikellarit viinin varastointiin Tasainen

Lisätiedot

WAECO FRIGO TÄYSIN INTEGROIDUT JÄÄHDYTYSLAITTEET

WAECO FRIGO TÄYSIN INTEGROIDUT JÄÄHDYTYSLAITTEET WAECO FRIGO TÄYSIN INTEGROIDUT JÄÄHDYTYSLAITTEET 2014/2015 Jäähdytyksen ja ilmastoinnin asiantuntija Lämpösäädeltyjen kuljetusten jäähdytys niin ajon kuin pysähdystenkin aikana Ei katolle tulevia komponentteja

Lisätiedot

Täydellinen aurinkosuoja terassille

Täydellinen aurinkosuoja terassille Täydellinen aurinkosuoja terassille Kaikille on tuttu tilanne, jolloin tulisi nauttia kesästä mutta ainut toiveesi on päästä varjoon. Sateen yllättäessä on taas pakko vetäytyä sisätiloihin. Satoi tai paistoi,

Lisätiedot

KUORMA-AUTOJEN TAUKOILMASTOINTILAITTEET WAECO CoolAir

KUORMA-AUTOJEN TAUKOILMASTOINTILAITTEET WAECO CoolAir KUORMA-AUTOJEN TAUKOILMASTOINTILAITTEET WAECO CoolAir Räätälöity moduulirakenne Kompakti kattoilmastointilaite Kaksiosainen ilmastointilaite kattoon asennettavalla höyrystimellä Kaksiosainen ilmastointilaite

Lisätiedot

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet

www.schilling-fn.de Suomi Tuotevalikoima Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Suomi Alumiini-pukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet Tuotevalikoima Alumiinipukkinosturit Muuta Lisätarvikkeet Erikoisvalmisteet 1 2 Pääkirjoitus Hyvää päivää!... ideasta valmiiseen tuotteeseen...

Lisätiedot

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille

Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Varjoa ja suojaa ulkopuolisille terasseille ja ruokailualueille Luo ympäristöösi hyvinvointia edistävä keidas Apollo Xline terassimarkiisilla. Talvipuutarha on jokaisen talon helmi;. keidas ihmisille,

Lisätiedot

monipuolinen ilmaverho

monipuolinen ilmaverho monipuolinen ilmaverho Mitä patentoitu (no.: 4415079 C2) tarjoaa perinteisiin malleihin nähden järjestelmä korkea suojausteho alhainen energia kulutus matala melutaso helppokäyttöisyys ja säätömahdollisuudet

Lisätiedot

WB-työpöydät. 5years. 2years

WB-työpöydät. 5years. 2years WB-työpöydät WB-työpöydät on suunniteltu vaativiin kokoonpanoympäristöihin. Pöytien perusajatuksena on yksinkertaisuus ja hyvä ergonomia, joiden ansiosta yksittäisen työpöydän voi muokata useisiin eri

Lisätiedot

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA

LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA Spandeckkävelysillat ja -työtasojärjestelmät LAATUA JA VAHVUUTTA, JOIHIN VOIT LUOTTAA SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä, kaikki samassa tuotteessa.

Lisätiedot

LED-ULKOVALAISIMET FI ALVA-SARJA LED-ULKOVALAISIMET ALVA-SARJA

LED-ULKOVALAISIMET FI ALVA-SARJA LED-ULKOVALAISIMET ALVA-SARJA LEDULKOVALAISIMET FI ALVASARJA LEDULKOVALAISIMET ALVASARJA ALVA Kestävä alumiinikotelo ja sen graffiteja hylkivä jauhepinnoitus suojaavat kaikkia sarjan valaisimia. Pollarivalaisimien DALIverkotus ja liikeilmaisintoiminto

Lisätiedot

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa www.somfy.fi Somfyn avulla terassistasi tulee ihana "ulkotila", jota voidaan käyttää varhaiskeväästä myöhäissyksyyn. Somfyn avulla voit nauttia markiisistasi

Lisätiedot

Vetokaapit laboratorioihin

Vetokaapit laboratorioihin Vetokaapit laboratorioihin O U R E X O Y M ä k i r i n t e e n t i e 3 3 6 2 2 0 K a n g a s a l a P u h. ( 0 3 ) 2 1 2 8 0 0 0 F a k s i ( 0 3 ) 2 1 2 8 1 5 8 w w w. o u r e x. f i o u r e x @ o u r e

Lisätiedot

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva

Invacare. Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva Elämäntyyliisi täydellisesti sopiva MyOn HC on suunniteltu aktiiviselle käyttäjälle, joka etsii hinnaltaan edullista ja käyttöominaisuuksiltaan hyvää tuolia, joka on helppo taittaa kokoon käsittelyä, varastointia

Lisätiedot

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET

ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET ADAX NEO -DESIGNLÄMMITTIMET VALITTU LÄMPÖTILA ON HELPPO NÄHDÄ Selkeästä näytöstä näet helposti asetetun lämpötilan. Voit nostaa tai alentaa lämpöä patterin päädyssä olevilla plus- ja miinuspainikkeilla.

Lisätiedot

TAMAR TERASSIMARKIISIT

TAMAR TERASSIMARKIISIT TAMAR TERASSIMARKIISIT TAMAR-MARKIISEILLA TERASSISI SAA UUDEN ILMEEN Tampereen Markiisi Oy -laadukas pohjoismainen Tamar-markiisit ovat tuttu näky suomalaisten kotien pihapiirissä ja liikehuoneistojen

Lisätiedot

ovinostomekanismit varasto-ohjelma

ovinostomekanismit varasto-ohjelma ovinostomekanismit varasto-ohjelma AeroFlap kääntää päälle sivu 4 AeroLoft nostaa ylös sivu 6 AeroSplit taittaa ylös sivu 8 AeroWing pitää ylhäällä sivu 10 AeroLift kääntää ylös sivu 12 2 Aero: - AeroFlap

Lisätiedot

RETKEILYAUTOJEN VARUSTEET

RETKEILYAUTOJEN VARUSTEET KUVASTO 2017 RETKEILYAUTOJEN VARUSTEET KATTAVA TARVIKEVALIKOIMA RETKEILYAUTOIHIN SISÄLTÖ KUVASTO 2017 ILMASTO Pidätkö matkustamisesta aurinkoisella säällä? Nauti matkastasi ja miellyttävästä sisäilmasta

Lisätiedot

Toimistovalaisimet FI

Toimistovalaisimet FI Toimistovalaisimet FI PRANA+sarja LED LATTIA JA RIPUSTUSVALAISIMET PRANA+sarjan ylävalo liikuteltava VALAISINPÄÄ SUORA VALO HIGHTECHTUNNISTIN KIRKKAUS TILANNEOHJAUS TUNABLE WHITE TOIMINTO VALON VÄRIN mukautukseen

Lisätiedot

Ullakkoportaat 2012/2013. www.fakro.fi

Ullakkoportaat 2012/2013. www.fakro.fi Ullakkoportaat 2012/2013 1 PUISET KOKOONTAITETTAVAT ULLAKKOPORTAAT LWS Smart LWK Komfort 160 LWZ 3 vuoden takuu 2 W/m2K LWL Lux 160 160 UUSI LWS/LWK Komfort on kokoontaitettava 3- tai 4-osainen ullakkoporras

Lisätiedot

Turvallinen näkymä kuormaja pakettiautoihin

Turvallinen näkymä kuormaja pakettiautoihin 18 Turvallisuutta tien päälle Tarvitsetko lisätietoja? Autamme sinua mielellämme! Tilaa Peruutuskameratesite tai katso nettisivuiltamme osoitteessa www.waeco.com/rvs Turvallinen näkymä kuormaja pakettiautoihin

Lisätiedot

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut

CoolFreeze CFX. Energialuokka. Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut 0 Kompressorikylmä- ja pakastuslaukut UUTTA! WAECO CoolFreeze CFX 6 5 7 8 00 0 V / V Aurinkoenergia Katso lisätiedot uudesta CoolFreeze CFX-sarjasta nettisivuiltamme! www.waeco.com/fi/cfx-kompressorilaukut

Lisätiedot

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen

Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen Terassimarkiisi suuriin kattauksiin. Ihanteellinen markiisi mm. ravintoloiden terasseille. Markiisin viimeistelty kokonaisuus sisältää kahteen suuntaan aukeavat kankaat sekä runkokehikon tolppineen. Yhdellä

Lisätiedot

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät

ihmiset etusijalle! SANO asettaa Akkutoimiset porraskiipijät Akkutoimiset porraskiipijät ihmiset SANO asettaa etusijalle! LIFTKAR PT PORRASKIIPIJÄT LIFTKAR PT ON TURVALLINEN PORTAISSA JA HELPPOKÄYTTÖINEN. ELÄMÄNLAATU ON ELÄMÄSTÄ NAUTTIMISTA TÄYSILLÄ JA YHDESSÄ

Lisätiedot

Marrow - mainosteltta

Marrow - mainosteltta Brändätyt teltat Marrow - mainosteltta Marrow mainosteltat ovat erinomainen valinta kun tarvitset brändisi näköistä nopeasti pystytettävää telttaa. Älä tyydy pelkkään logopainettuun teltan, kun samalla

Lisätiedot

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan

Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Tehokasta pesua Vapaa-aikaa Vaivaton puhdistusratkaisu kotiin ja vapaa-aikaan Make it your home. Tehokas AQT-painepesurimallisto mitä erilaisimpiin pesutehtäviin. Tee nyt todella vaivattomasti kaikki pihan

Lisätiedot

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6

JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 JOHTOJEN JA KAAPELIEN HALLINTA Nro 5. 1/6 Edge Power Pöydän reunaan kiinnitettävä. 4 kpl maadoitettua pistorasiaa, ja 2 kpl Rj45 verkko/puhelinulosottoa. Varustettu 2,5 metrin syöttöjohdoilla. Verkkokaapeli

Lisätiedot

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems

Koneturvaovi Albany RP300. ASSA ABLOY Entrance Systems Koneturvaovi Albany RP300 ASSA ABLOY Entrance Systems Albany RP300 Avautuu ja sulkeutuu nopeasti, joten käyttöjaksoja voi olla jopa 5 minuutissa. Toimii luotettavasti myös oltuaan raskaassa käytössä vuosikausia.

Lisätiedot

1 Tekniset tiedot: 2 Asennus: Asennus. Liitännät

1 Tekniset tiedot: 2 Asennus: Asennus. Liitännät Viitteet 000067 - Fi ASENNUS ohje inteo Soliris Sensor RTS Soliris Sensor RTS on aurinko- & tuulianturi aurinko- & tuuliautomatiikalla varustettuihin Somfy Altus RTS- ja Orea RTS -moottoreihin. Moottorit

Lisätiedot

Käsivarsi- ja hartiaortoosit. www.camp.fi

Käsivarsi- ja hartiaortoosit. www.camp.fi www.camp.fi Kyynär- ja kantapääsuoja Heelbo Elastinen sukka, jonka geelilevy suojaa kyynärpään ihoa ja ehkäisee hankaumien syntymistä. Tuotenro. Väri Koko Mitta Pakkaus 53600 Keltainen Small 15-20 cm Pari

Lisätiedot

Hinnat ovat voimassa alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 24 %, sitoumuksetta.

Hinnat ovat voimassa alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 24 %, sitoumuksetta. MATKAILUAJONEUVO VARUSTEET HINNASTO 1/2016 Hinnat ovat voimassa 01.01.2016 alkaen, vapaasti varastossamme Vantaalla, sisältäen ALV 24 %, sitoumuksetta. Luettelon (2016 tulossa Q1/2016) tilausnumero OM

Lisätiedot

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen

TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen TEKNISET TIEDOT Pakokaasukela sarja 865, jousipalautteinen No. 981117101 Kuvaus Turvalukitus mahdollistaa rummun lukitsemisen letkunvaihdon yhteydessä. Räikkämekanismi lukitsee uloskelatun letkun halutulle

Lisätiedot

PALAX KLAPIKONEMALLISTO

PALAX KLAPIKONEMALLISTO COMBI M II - 3 KS 35-6 POWER 70S - 10 POWER 100S - 14 PALAX KLAPIKONEMALLISTO Yhteiset ominaisuudet Poistokuljetin Yhteinen ominaisuus kaikille koneille on nyt uudistettu 4,3 m pitkä ja 0,2 m leveä taittuva

Lisätiedot

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset

Spandeck. UpRight INSTANT Zip-Up. telinejärjestelmä. Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset Spandeck telinejärjestelmä Täyttää korkealla tehtävästä työstä annetun direktiivin vaatimukset UpRight INSTANT Zip-Up SPANDECK Spandeck on kevyt, alumiinista valmistettu kävelysilta, työtaso ja telinejärjestelmä,

Lisätiedot

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912

PASSION PROSYSTEM. Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI. Since 1912 PASSION IN CRANES PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä UUSI! ÄLYKKÄÄMPI JA TURVALLISEMPI Since 1912 PROSYSTEM Alumiininen piennosturijärjestelmä on maailman kehittynein työpajanosturi. Sen ainutlaatuiset

Lisätiedot

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN

TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN FIN TANEO NIVELVARTINEN JA JÄRJESTELMÄVALAISIN 2 TANEO MONIPUOLINEN VALAISIN IHANTEELLISEEN VALAISTUKSEEN. Tinkimätön valaistusratkaisu on välttämätön aina kun silmäsi ovat koetuksella. Oli työtehtävänä

Lisätiedot

Virtaustekniset suoritusarvot ja s

Virtaustekniset suoritusarvot ja s Virtaustekniset suoritusarvot ja s VTT:n testausseloste Nro VTT-S-661-12 3 2 23V ine p t, Pa 2 1 1 18V 16V 14V 12V 1V 8V 6V 1 2 3 4 6 7 8 9 1 11 12 7 6 6 4 23VMX-ilmanvaihtotuotteet Tekninen esite MX-ilmanvaihtotuotteet

Lisätiedot

SUNLER-MARKIISIT MARKIISIRATKAISUJA MONEEN TARPEESEEN! www.sunler.fi

SUNLER-MARKIISIT MARKIISIRATKAISUJA MONEEN TARPEESEEN! www.sunler.fi SUNLER-MARKIISIT MARKIISIRATKAISUJA MONEEN TARPEESEEN! www.sunler.fi TERASSIMARKIISIT IKKUNAMARKIISIT SANTERI Santeri-terassimarkiisi edustaa perinteistä muotoilua. Kaltevuuden säätöalue on 85 ja säätäminen

Lisätiedot

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä

Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä - 1 - Kirami Oy Vapaa-ajan elämyksiä Geyser kuumakylpyaltaat sopivat niin matkailukeskukseen, kotipihaan kuin mökillekin. Nauti ulkona kylpemisen ilosta kesät talvet, säällä kuin säällä. Valmistamme ja

Lisätiedot

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen

Fontaine-vetopöydät. Kestävä vaihtoehto. kaikkeen kuljetukseen Fontaine-vetopöydät Kestävä vaihtoehto kaikkeen kuljetukseen H* 904 12 o 880 457 690 275 40 o 415 12 o *H = korkeus Fontaine 2 vetopöytävalikoima Fontaine 3000 Kestävä valurautainen 2 vetopöytä. Kaikki

Lisätiedot

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat

Käyttötarkoitus. Mallit. Toimituksen sisältö. Korkeuden säätökahvat R Rollaattorin osat 1 Kahva 2 Korkeussäädettävä kahvan tanko 3 Jarru 4 Kahvan korkeuden säätövipu 5 Takapyörä 6 Runko 7 Etupyörä 8 Kori 9 Istuin 10 Tarjotin 11 Jarruvaijeri 12 Kepinpidike 2 Käyttötarkoitus

Lisätiedot

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating

- HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating TM - HEAT & LIGHT - World Leaders in Radiant Heating MIKSI TANSUN KVARTSILÄMMITIN? Lyhytaaltoista Lämmitysteknologiaa Tansun kvartsilämmittimet tuottavat aitoa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Tämä auringon

Lisätiedot

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys

AUTOTALLIN NOSTO-OVET. Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys AUTOTALLIN NOSTO-OVET Kestävyys ja turvallisuus Energiatehokkuus Mukavuus ja käytännöllisyys OVI JOKAISEEN TYYLIIN Door Master ovet valmistetaan sinun toiveidesi mukaan piditpä sitten ultramodernista tai

Lisätiedot

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa

IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa 500-2000 W Sähkölämmitys 12 mallia IR-lämmitin CIR Kohteisiin, jossa halutaan hillittyä muotoilua ja huomaamatonta toimintaa Käyttökohteet CIR tuo mukavuutta terasseille, parvekkeille ja ulkoilmaravintoloihin

Lisätiedot

77. Ulkovalaisimet. Fax: (09) 855 34 340. Seinälyhdyt, Veräjälyhdyt, Julkisivuvalaisimet... s. 362-377. Seinälyhdyt liiketunnistimin... s.

77. Ulkovalaisimet. Fax: (09) 855 34 340. Seinälyhdyt, Veräjälyhdyt, Julkisivuvalaisimet... s. 362-377. Seinälyhdyt liiketunnistimin... s. 77. Ulkovalaisimet Seinälyhdyt, Veräjälyhdyt, Julkisivuvalaisimet... s. 362-377 Seinälyhdyt liiketunnistimin... s. 378-379 Pylväslyhdyt... s. 380-383 Fax: (09) 855 34 340 361 SEINÄ-/ VERÄJÄLYHDYT JULKISIVUVALAISIMET

Lisätiedot

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN

SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN SÄHKÖLÄMMITTIMET PEHMEÄÄ LÄMPÖÄ KOTIIN RAUTAKESKO 1 Mukavaa lämpöä - miten ja miksi? Lämpö on yksi ihmisen perustarpeista. Lämpöä tarvitaan asuinhuoneissa: kotona ja vapaa-ajanasunnoissa, mökeillä, puutarhassa,

Lisätiedot

WTW SWANTM. Suorakaiteen muotoinen nauha-asennettava tuloilmalaite

WTW SWANTM. Suorakaiteen muotoinen nauha-asennettava tuloilmalaite SWANTM WTW Suorakaiteen muotoinen nauha-asennettava tuloilmalaite Lyhyesti Nauha-asennettava seinästä-seinään tuloilmalaite Hajotinosa on kevyt alumiinirakenne 2, 3 tai rakoa Vaaka-/pystyhajotus Teleskooppirakenne

Lisätiedot

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi

Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa. www.somfy.fi Somfy kesäterassille Nautiskelua kaikissa tilanteissa www.somfy.fi Somfyn avulla terassistasi tulee ihana "ulkotila", jota voidaan käyttää varhaiskeväästä myöhäissyksyyn. Somfyn avulla voit nauttia markiisistasi

Lisätiedot

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä

www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä www.somfy.fi Glystro Moottoroidut verhot Yhdellä painalluksella olohuoneeseen saadaan yksityisyyttä Moottoroi verhot Glystrolla ja nautit aina verho Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glystro -moottoroitu

Lisätiedot

Merkinanto- ja hälytyslaitteet

Merkinanto- ja hälytyslaitteet Merkinanto- ja hälytyslaitteet uudet tuotteet KOMPONENTIT JA ERIKOISKAAPELIT 2 9 Uudet tuotteet 645/844 Äänielementti valotorneille KombiSIGN 70 ja 71 Toistaa valinnaisia MP3-muotoisia äänitteitä (puhe/musiikki/ääni)

Lisätiedot

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T

L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T L U I S K A T JA K Y N N Y K S E T TUOTE-ESITE 2014 Alumiinikynnykset Matalat alumiiniset kynnykset on helppo ylittää pyörätuolilla tai rollaattorilla, kokonaiskorkeus on 6 mm. Alumiiniset kynnykset ovat

Lisätiedot

Kattoluukku: Hollandia 300, 500, 600, 700, 710

Kattoluukku: Hollandia 300, 500, 600, 700, 710 Kattoluukun käyttäminen 1. Ohjauspaneelit (sähköinen ja elektroninen versio) Sähkökäyttöiset Hollandia 300 DeLuxe -versiot ilman liukuvaa aurinkosuojaa (aurinkoverholla tai ilman sitä), Hollandia 500 FreeDome

Lisätiedot

SUPREMO 3m -> 6m. Tampereen Markiisi Oy I Nuutisarankatu 35 I Tampere I Puh I

SUPREMO 3m -> 6m. Tampereen Markiisi Oy I Nuutisarankatu 35 I Tampere I Puh I SUPREMO 3m -> 6m Tyylikkäistä Caravita malliston aurinkovarjoista löydät juuri sinulle sopivan ratkaisun. Kauniit ja kestävät aurinkovarjot soveltuvat niin kotipuutarhaan kuin vaativiinkiin kohteisiin.

Lisätiedot

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet

Kuvatelineet. Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Kuvatelineet Roll-Up ja Banner Stand kuvatelineet Quick-Up Roll Basic Edullinen Roll-Up markkinointikampanjoihin Quick-Up Roll Basic 85 Versiot: Basic 85 Materiaali: Alumiini ja muovi Pystytys koko: pakkauskoko:

Lisätiedot

SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET. tekniset tiedot. www.sunsystems.fi

SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET. tekniset tiedot. www.sunsystems.fi SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET tekniset tiedot www.sunsystems.fi SCREEN- JA PIMENNYSKAIHTIMET Kannakkeilla Asennuslistalla Kasetilla XS Maksimi mitat (*) leveys 200cm korkeus 200cm S Maksimi mitat (*) leveys

Lisätiedot

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM

Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM Oviverhopuhaltimet FLOWAIR.COM ILMAN LÄMPÖTILAN JAKAUTUMINEN HUONEISSA Ilman oviverhopuhallinta Oviverhopuhaltimella -1 C 22 C 2 C 21 C 2 C 22 C -8 C -6 C -4 C -2 C 19 C C 1 C 1 C 6 C C C 6 C 1 C 1 C 18

Lisätiedot

Ovensuljin TS73V DORMA. x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla

Ovensuljin TS73V DORMA. x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla Ovensuljin DORMA TS73V x uusilla mitoilla x lisätoiminnoilla DORMA TS 73 V Ovensuljin Vaivaton asentaa Suljinvoima portaattomasti säädettävissä Yksinkertainen ja nopea asennus. Testattu EN1154:n mukaan.

Lisätiedot

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä.

Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014. Aidon lämmön lähteillä. Kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2014 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Axion - teltat. Pneumaattiset tapahtumateltat

Axion - teltat. Pneumaattiset tapahtumateltat Axion - teltat Pneumaattiset tapahtumateltat Axion - teltat Pneumaattiset tapahtumateltat Ilmatäytteiset Axion -tapahtumateltat ovat todella helppoja käyttää ja kuljettaa. Axion - teltassa ei ole metallisia

Lisätiedot

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm

Korjaamopuristimet. Alapalkki MITAT. H (Sylinteri palautettuna) mm. J mm -runko 25 tonnia Voidaan asentaa työpöydälle tai lisävarusteena saatavalle jalustalle. Työpöytä asennusta varten tarvitaan 1.4 m 2 vapaata tilaa, jalustan kanssa tarvitaan 4 m 2 lattiatilaa. voin -runko

Lisätiedot

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m

Yhteenveto. ª Kevytsarjalainen: kokonaismassa vain 900 kg. ª Kapea ja ketterä: leveys vain 2,20 m. ª Kompakti: sensaatiomaisen lyhyt, vain 4,60 m Ihastuttavan kevyt. Ensiluokkaista keveyttä: Uusi Dethleffs Coco, jonka paino on vaivaiset 708 kg, tekee lomailusta ihanan kevyttä. Sitä kehittäessämme yhdistimme matkailuvaunuosaamisemme tehokkaimmat

Lisätiedot

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Circle ZCI - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m

SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m SCHATTELLO - NELIÖ 3m -> 5m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien terasseille

Lisätiedot

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä.

Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015. Aidon lämmön lähteillä. Aito kiukaat PUU- JA SÄHKÖLÄMMITTEISET TUOTEMALLISTO 2015 Aidon lämmön lähteillä. Perinteikäs & moderni Aina ajankohtainen ja jäljittelemätön Aito vie saunojan aidon lämmön lähteille. Aito-kiukailla saunotaan

Lisätiedot

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi

Glydea. Moottoroidut verhot. www.sunsystems.fi Glydea Moottoroidut verhot www.sunsystems.fi Moottoroi verhot...... ja nauti! Tunnet olevasi kuin teatterissa aina kun Glydea -moottoroitu verho liukuu silkinpehmeästi kiskollaan. Sopii täydellisesti kotiteatteriin!

Lisätiedot

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille

Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille HYLLYSTÖT TEHOKÄYTTÖÖN RFID-TEKNIIKALLA Uusi siirtohyllystö kevyille kuormille Sähköiset hyllyjärjestelmät Kaikki SCHÄFERin varasto- ja hyllyjärjestelmät voidaan asentaa siirrettäville alustoille. Periaate

Lisätiedot

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet

TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet TE-PA MEDICAL Sairaalakalusteet Yleistutkimuspöytä 7300 Tutkimuspöytä 7300 soveltuu perustutkimuspöydäksi. Tutkimustason korkeus on 75 cm. Tutkimustason pääosa on kaasujousella portaattomasti säädettävissä.

Lisätiedot

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA

METALLI. Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA METALLI Kouriintuntuvaa edistystä: FEIN ErgoGrip. FEIN-kulma- ja suorahiomakoneiden uusi sukupolvi. UUTTA Uudet FEIN-hiomakoneet FEIN ErgoGrip-kahvalla väsymättömään hiontaan. Pidon lisääminen lisää turvallisuutta,

Lisätiedot

afton kalusteet kalusteet afton

afton kalusteet kalusteet afton kalusteet Afton kalusteessa on ajattoman tyylipuhtaat linjat. Sileä pinta ja reuna antaa kalusteelle kevyen ja modernin tunteen. Kätevät ratkaisut talletukselle, aidot materiallit ja laadukkaat yksityiskohdat

Lisätiedot

SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m

SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m SCHATTELLO - KOLMIO 4x4x4m & 6x6x6m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m

SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m SCHATTELLO - SUORAKAIDE 2x4m -> 4x6m Tyyli Aurinkovarjo ammattikäyttöön mekanismina vinssinkampi. Suosituin aurinkovarjomallisto, joka on suunniteltu erityisesti ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien

Lisätiedot

Tuotetietoa. Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku

Tuotetietoa. Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku Tuotetietoa Neulasulku tarkemmin kuin koskaan aikaisemmin EWIKONin sähköinen neulasulku EWIKONin sähköinen neulasulkutekniikka EWIKONin sähkökäytöillä varustetut neulasulkujärjestelmät älykkäine ohjauksineen

Lisätiedot

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi

Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit. Uusi moottorisukupolvi Silent Gliss 9020/21, 9040/41 ja 5091 moottorit Uusi moottorisukupolvi Elämää helpottavia innovaatioita Silent Glissillä on yli 40 vuoden kokemus sähkötoimisista verhokiskoista. Toimme ensimmäisenä markkinoille

Lisätiedot

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit

Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit Tekninen käsikirja AE-kytkentäkaapit 3 4 1 6 3 4 8 7 5 2 Alkuperäinen kansainväliset hyväksynnät, sarjavalmisteisena varastotuotteena monissa standardimitoissa. Kokovalikoima ja toiminnalliset lisävarusteet

Lisätiedot

Unleash the Potential

Unleash the Potential Unleash the Potential HEVOSTEN KILPAKÄRRYT STAR MASTER ja PRO STAR MASTER Voimakkaasti nostattavat jenkkikärryt Star Master on voimakkaasti nostattava, ns. jenkkikärry jossa hevosen nostatus ja kärryn

Lisätiedot

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon!

Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! 19. maaliskuu ta2012 Uudet Ryobi - ruohonleikkurit nyt Subaru moottoreilla - lisätehoja puutarhanhoitoon! Ryobi lanseeraa polttomoottorikäyttöisten puutarhatyökalujen sarjaan uudet Subaru -moottoreilla

Lisätiedot

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016)

Crawford Superior 42. Optimaaliset ratkaisut. Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 Optimaaliset ratkaisut Crawford Superior 42, malli Style, väri valkoinen (RAL 9016) Crawford Superior 42 - Kauko-ohjattavaa laatua Hinta-laatusuhteeltaan markkinoiden paras ratkaisu

Lisätiedot

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje

Aurinko-R10 asennus ja käyttöohje EI NÄIN ESIM NÄIN Aurinko-R10 Aurinkopaneelin asennus ja kytkentä Asenna aurinkopaneeli avoimelle paikalle kohti etelää (välillä itä länsi) ja kallista kohti keskipäivän aurinkoa. Tuoton kannalta 25..

Lisätiedot

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite

Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Halton Zen Corner ZCO - syrjäyttävä tuloilmalaite Laaja ilmavirran säätöalue Tasainen ilmavirran virtauskuvio saadaan aikaan pienillä rei'illä, jotka muodostavat optimaaliset virtausolosuhteet hajottimen

Lisätiedot

KVARTSILÄMMITIN- MALLISTO 2017 AURINGON LÄMPÖ KAIKKIALLE MADE IN BRITAIN

KVARTSILÄMMITIN- MALLISTO 2017 AURINGON LÄMPÖ KAIKKIALLE MADE IN BRITAIN KVARTSILÄMMITIN- MALLISTO 2017 AURINGON LÄMPÖ KAIKKIALLE MADE IN BRITAIN TANSUN KVARTSILÄMMITYS LYHYTAALTOISTA LÄMMITYSTEKNOLOGIAA Tansun kvartsilämmittimet tuottavat aitoa lyhytaaltoista infrapunalämpöä.

Lisätiedot

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori.

Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo. Palkittu, suorituskykyinen sähköperämoottori. Torqeedo on veneilijän tulevaisuutta. Perämoottori, joka menestyy sitä paremmin, mitä tiukemmaksi ympäristömääräykset käyvät. Markkinoiden tehokkaimmat

Lisätiedot

ABT 2000kg Haarukkavaunun käyttöohje

ABT 2000kg Haarukkavaunun käyttöohje ABT 2000kg Haarukkavaunun käyttöohje HUOM! Käyttäjän tulee lukea käyttöohje ennen käytön aloittamista. 1. YLEISKUVAUS Kapasiteetti Max. haarukoiden korkeus Min. haarukoiden korkeus Haarukoiden pituus Vaunun

Lisätiedot

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2

6:2 6:3 6:4 6:5 7:1 7:2 Manuaali Zitzi Flipper Pro FI1101-1 TM Zitzi Flipper Pro Kaasujousi Zitzi Flipper Pro Sähköinen Sisällysluettelo Zitzi Flipper Pro Alue nr 1 Manufaturer: 2010-03-26 2:1 Korkeussäätö - Kaasujousi 6:2 Yhteenveto

Lisätiedot

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli

Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli www.etac.com Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tilt kallistettava ja korkeussäädettävä pyörällinen suihku- ja wc-tuoli Swift Mobil Tiltin avulla

Lisätiedot

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki

Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000. John Deere Erinomainen leikkuujälki Väyläleikkurimallisto JD 7000 ja JD 8000 John Deere Erinomainen leikkuujälki Helppo suoraan ajettavuus on väyläleikkurin tärkeimpiä ominaisuuksia. Maailman suurimpana golfkenttien hoitokoneiden valmistajana

Lisätiedot

y Polttonestetoiminen lämmitin 87

y Polttonestetoiminen lämmitin 87 Klimat 5 1 y Polttonestetoiminen lämmitin 87 912-B, 912-D Op. no. 87516 01- Bensiini 30618 095-1 Diesel 3730 340-1 20000 paitsi AT Bensiini 30618 095-1 912-B edustaa lämmittimien uuttaa sukupolvea. Tämä

Lisätiedot

IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA

IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA IDO LIGHT VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU UUSI KALUSTESARJA VIRTAVIIVAINEN JA PELKISTETTY MUOTOILU IDO Light IDO Light on uusi kalustesarja, jonka pelkistetty ja ajaton muotoilu on suunniteltu vastaamaan

Lisätiedot

Thermozone AD 102/103

Thermozone AD 102/103 Thermozone AD 102/103 SE... 3 NO... 4 FI... 5 GB... 6 DE F RU PL...7...8...9...10 SE NO FIN GB DE F 133 806 c-c 600 L = 2 m 207 A min 100 min 50 min 50 B C 2 FIN Asennus- ja käyttöohje Käyttöalue Pienehköt

Lisätiedot

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden

KVARTAL S U O M I SUUNNITTELU: MITAT: HYVÄ TIETÄÄ: HOITO: IKEA of Sweden S U O M I KVARTAL SUUNNITTELU: IKEA of Sweden MITAT: 1-urainen verhokisko 140 cm, 3-urainen verhokisko 140 cm. Ylä- ja alatukilista 60 cm. HYVÄ TIETÄÄ: Valitse seinä-/kattomateriaaliin sopivat ruuvit/tulpat.

Lisätiedot

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet

Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 2015 Vesiurheilu, kellunta ja veneilyvarusteet 1 119 Cadet sarjassa valittavanasi on 3 erilaista lattiaversiota tarpeesi ja halujesi mukaan. Ilmatäytteinen H2P korkeapainelattia (Aero) on helppokäyttöinen,

Lisätiedot