Toimintamme laajeneminen edellyttää runsaita kalusto- ym. hankintoja, joten emme tässä vaiheessa voi ryhtyä mittaviin rakennusinvestointeihin.

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "Toimintamme laajeneminen edellyttää runsaita kalusto- ym. hankintoja, joten emme tässä vaiheessa voi ryhtyä mittaviin rakennusinvestointeihin."

Transkriptio

1 Kunnanhallitus Tekninen lautakunta Tekninen lautakunta Kunnanhallitus TEOLLISUUSHALLIN RAKENTAMINEN MV-LAITE OY:LLE 83/68/682/2005 (Asian valmistelija tekninen johtaja Antero Korhonen, puh ) KH 257 MV-Laite Oy / Veli-Matti Rantamäki on esittänyt seuraavaa: Yrityksemme tuotannon kasvaessa ja toiminnan laajetessa toimitilamme Valtatie-4 varrella Linjalassa ovat liian pienet ja epäkäytännölliset. Jotta pystymme toimimaan täysipainoisesti ja toimittamaan asiakkaillemme kaikki tilatut tuotteet, tarvitsemme uudet isommat toimitilat. Metallialan yritys työllistää tällä hetkellä keskimäärin 9 henkilöä. Uusiin, suurempiin toimitiloihin siirtymisen jälkeen tarvitsemme työvoimaa 3-5 henkilöä lisää eli yhteensä yrityksessä olisi työpaikkaa. Tarkemmat, yritystä koskevat tiedot ilmenevät liiteaineistosta, joka on toimitettu kunnan elinkeinojohtajalle. Toimintamme laajeneminen edellyttää runsaita kalusto- ym. hankintoja, joten emme tässä vaiheessa voi ryhtyä mittaviin rakennusinvestointeihin. Pyydämme kunnioittavasti, että Joutsan kunta rakentaisi yrityksellemme tarpeelliset uudet toimitilat. Rakennushanke on jo pääosin valmiiksi suunniteltu ja sille on tontti varattuna Karimäen alueelta sekä rakennuslupa on myönnetty. Rakentamisaikataulu on ajateltu toteutettavaksi siten, että uudet toimitilat olisivat valmiina keväällä 2005." Kirjeen mukaan yritys on halukas vuokraamaan rakennuksen kunnalta. Myös kiinteistön lunastaminen määräajassa voi tulla kysymykseen. Hankkeen toteuttamisesta on laadittu sopimusluonnos, joka on esityslistan liitteenä nro 1. Suunnitellun teollisuushallin laajuus on m2 ja kustannusarvio alv 0 % on euroa. Sopimusluonnoksen mukaan yritys tekee / teettää kustannuksellaan hallin suunnitelmat ja kunta rakennuttaa hallin. Yritys vuokraa teollisuushallin tontteineen viideksi vuodeksi ja vuokra-aika jatkuu tämän jälkeen kaksi vuotta kerrallaan, jollei sitä jommalta kummalta puolelta irtisanota. Yritys maksaa vuokraa kunnalle rakennushankkeen kokonaiskustannuksista laskettuna 12 kuukauden euribor-korkoa vastaavan määrän lisättynä kahdella prosenttiyksiköllä.

2 Yritys sitoutuu kuuden kuukauden vuokravakuuden. Luonnoksen mukaantämän sopimuksen ehtona on se, että kunta saa rakentamiseen TE-keskuksen investointiavustuksen vähintään 15 prosentin suuruisena. Elinkeinotoimikunta on valmistellut asiaa ja päättänyt esittää rakennushankkeen toteuttamista kunnan toimesta. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus päättää esittää kunnanvaltuustolle, että Joutsan kunta rakentaa ja vuokraa MV-Laite Oy:lle teollisuushallin tontille, joka sijaitsee Karimäessä Nelostien varrella. Kunnanhallitus esittää, että hankkeesta solmitaan liitteen nro 1 mukainen sopimus teollisuushallin rakentamisesta ja vuokraamisesta. Samoin kunnanhallitus esittää, että hankkeen kustannukset huomioidaan vuoden 2005 talousarviossa. Kunnanjohtajan ehdotus hyväksyttiin. Pöytäkirjan liitteenä nro 1 on sopimusluonnos teollisuushallin rakentamisesta ja vuokraamisesta. KV 54 Esityslistan liitteenä nro 2 on sopimusluonnos teollisuushallin rakentamisesta ja vuokraamisesta. Hyväksyttiin. Tekn. ltk 5 Joutsa on sitoutunut rakentamaan MV-Laite Oy:lle teollisuushallin Karimäen alueelle. Sopimuksen mukaan yrittäjä hankkii kaikki suunnitelma-asiakirjat. Kunta rakennuttaa hallin yrittäjän suunnitelmien pohjalta. Yrittäjällä on sopimuksen mukaan oikeus olla läsnä urakkatarjousten avaustilaisuudessa ja hyväksyä tai hylätä voittaneet tarjoukset. Sopimus hallin rakentamisesta on ehdollinen siten, että sopimus astuu voimaan jos kunta saa rakentamiseen TE-keskuksen inventointiavustusta vähintään 15 % rakentamiskustannuksia. Ehdotus: Lautakunta päättää rakennuttaa hallin KVR-rakentamisena, kuitenkin poiketen normaalista KVR-urakasta siten, että MV-Laite toimittaa rakennuttajalle urakkatarjouspyyntöä varten tarvittavat suunnitelmat ja muut tarjouspyyntöön tarvittavat asiakirjat. KVR-urakassa valittu urakoitsija vastaa toteutuksesta "avaimet käteen" periaatteella. Rakennuttajan tehtäväksi jää laadun valvonta. KVR-urakka mahdollistaa urakoitsijalle ja samalla rakennuttajalle edullisimman vaihtoehdon juuri tällaisessa rakentamistapauksessa, jossa MV-Laitteella ei ole omaa koordinaattoria rakennushankkeeseen mutta se kuitenkin toimittaa rakennushankkeen suunnitelmat. Hyväksyttiin.

3 KH 151 Tekninen johtaja on pyytänyt KVR-urakkatarjoukset MV-Laite Oy:n teollisuushallista Urakkatarjoukset pyydettiin kuudelta rakennusliikkeeltä. Urakkatarjouksia saatiin kolmelta rakennusliikkeeltä. Urakkatarjoukset ovat pohjautuneet Joutsan Rakentajapalvelu Oy:n MV-Laite Oy:lle laatimiin luonnossuunnitelmiin. Edullisimman urakkatarjouksen hinta on Kunta on teetättänyt Joutsan Rakentajapalvelu Oy:llä yhteenvedon hallin kokonaiskustannuksista (urakkatarjous + MV-Laite Oy:n omat kiinteästi rakennukseen kuuluvat laitteet + liittymismaksut). Yhteenvedon mukaisesti hallin kokonaiskustannus on Keski-Suomen TE-keskus on myöntänyt kunnalle investointiavustusta hallin rakentamista varten. Tekninen lautakunta on päättänyt hallin rakennuttamiseen KVR-urakkana suunnittelun ja rakennustyön aloittamisen nopeuttamiseksi. KVR-urakkahintaan sisältyvät suunnitelmat maksaa MV-Laite hallin maksusuorituksen yhteydessä kokonaiskustannuksista käydyissä neuvotteluissa, johon osallistuivat Veli-Matti Rantamäki, Pentti Kuurne ja Antero Korhonen. MV-Laitteen yrittäjä Veli-Matti Rantamäki hyväksyi hallin kokonaiskustannuksiksi 2,1 milj. euroa. Elinkeinojohtaja Eero Ahola on selvittänyt mahdollisuutta kohonneiden kustannusten mukaiseen rakentamisen investointiavustukseen. TE-keskus on ilmoittanut, että yli 1,7 milj. euroa olevat investoinnit menevät ministeriön päätettäviksi. Ennen uuden investointiavustuksen esittämistä ministeriölle tulisi nyt voimassa oleva investointiavustuspäätös purkaa. Myönteisen investointipäätöksen saaminen ministeriöltä on epävarmaa. Liitteenä: Joutsan Rakentajapalvelu Oy:n laskelma kokonaiskustannuksiksi. Kaikki esitetyt rahasummat ovat alv 0%. Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että kunnanvaltuusto hyväksyy MV-Laite Oy:n hallin kokonaiskustannuksiksi 2,1 milj. euroa ja myöntää rakentamiseen lisämäärärahaa Kunnanhallitus päätti, että asian käsittelyä siirretään ja neuvotellaan yrittäjän kanssa teollisuushallin kustannusten karsimismahdollisuuksista. Merkitään pöytäkirjaan, että Terttu Hentinen poistui esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Puheenjohtajana toimi Reijo Hamina. Khall 165 Hankkeesta on neuvoteltu yrittäjän kanssa ja yrittäjä on luvannut hankkia osan halliin tulevista varusteista omalla kustannuksellaan. Kunnalle jäävä kustannusarvio olisi 1,9 m.

4 Kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että kunnanvaltuusto hyväksyy MV-Laite Oy:n hallin kokonaiskustannuksiksi 1,9 m ja myöntää rakentamiseen lisämäärärahaa Jari Reponen esitti Salme Satusaaren kannattamana, että asia palautetaan teknisen lautakunnan valmisteltavaksi ohjeena, että hanke toteutetaan jaetuilla urakoilla ja urakkakilpailun hoitaa tekninen johtaja. Puheenjohtaja totesi, että asiassa on suoritettava äänestys. Puheenjohtaja esitti suoritettavaksi nimenhuuotoäänestyksen, jossa ne jotka kannattavat kunnanjohtajan ehdotusta äänestävät Jaa, ja ne jotka kannattavat jari Reposen ehdotusta äänestävät Ei. Suoritetussa äänestyksessä annettiin neljä Jaa-ääntä ja neljä Ei-ääntä. Puheenjohtaja totesi, että puheenjohtajan äänen ratkaistessa kunnanhallitus hyväksyy Jari Reposen ehdotuksen. Äänestysluettelo on pöytäkirjan liitteenä nro 6. Merkitään pöytäkirjaan, että Terttu Hentinen poistui esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Puheenjohtajana toimi varapuheenjohtaja Reijo Hamina. Merkitään pöytäkirjaan, että elinkeinojohtaja Eero Ahola ja tekninen johtaja Antero Korhonen esittelivät asiaa kokouksen ollessa keskeytettynä. Tekltk 60 Joutsan kunta on sitoutunut rakentamaan MV-Laite Oy:lle teollisuushallin Karimäen alueelle. Sopimuksen mukainen alustava kokonaishinta on ,85, alv 0 %. Sopimuksen mukaan yrittäjä hankkii kaikki suunnitelma-asiakirjat. Kunta rakennuttaa hallin yrittäjän suunnitelmien pohjalta. Yrittäjälle on sopimuksen mukaan oikeus olla läsnä urakkatarjousten avaustilaisuudessa ja hyväksyä tai hylätä voittaneet tarjoukset. Lautakunta päätti kokouksessaan rakennuttaa hallin KVR-urakasta siten, että MV-Laite toimittaa rakennuttajalle urakkatarjouspyyntöä varten tarvittavat suunnitelmat ja muut tarjouspyyntöön tarvittavat asiakirjat. KVR-urakassa valittu urakoitsija vastaa toteutuksesta "avaimet käteen" periaatteella. Rakennuttajan tehtäväksi jää laadun valvonta. KVR-urakka mahdollistaa urakoitsijalle ja samalla rakennuttajalle edullisimman vaihtoehdon juuri tällaisessa rakentamistapauksessa, jossa MV-Laitteella ei ole oma koordinaattoria rakennushankkeeseen mutta se kuitenkin toimittaa rakennushankkeen suunnitelmat. Tekninen johtaja on pyytänyt urakkatarjoukset kuudelta rakennusurakoitsijalta. Tarjoukset saatiin kolmelta rakennusurakoitsijalta. Tarjoukset avattiin ja tarjousten

5 avauksesta laadittiin avauspöytäkirja. Veli-Matti Rantamäki MV-Laite Oy:stä oli mukana tarjouksia avattaessa. Tarjousten avauspöytäkirja esitellään kokouksessa. Edullisimman tarjouksen mukainen urakkatarjoushinta on , alv 0 %. Lisäksi urakkatarjouspyyntöön kulumattomia rakennuttajan kustannuksia on rakennushankkeen kokonaishinnaksi muodostuu Veli-Matti Rantamäki, kunnanjohtaja, tekninen johtaja ja elinkeinojohtaja ovat yhdessä yrittäneet etsiä ratkaisumallia puuttuvan rahoituksen löytämiseksi. Rahoituksen järjestyttyä urakoitsijan valinta olisi tullut teknisen lautakunnan käsittelyyn. MV-Laitteen hallituksen puheenjohtaja Veli-Matti Rantamäki toimitti Joutsan kunnanhallitukselle kirjelmän, jossa hän ilmoitti, ettei hän hyväksy avattuja KVR-urakkatarjouksia. Kirjelmän mukaan rakennushankkeen kokonaiskustannukset nousevat euroon ja näin ollen hankkeen toteuttaminen tehdyn sopimuksen puitteissa ei ole mahdollista. Kunnanhallitus on käsitellyt hallin rakentamista kokouksessaan lisärahoituspäätöksen yhteydessä. Kunnanhallitus on päättänyt, että tekninen lautakunta valmistelee hallin rakennuttamisen teknisen johtajan johdolla osaurakoina. Teknisen johtajan ehdotus: Lautakunta antaa teknisen johtajan tehtäväksi neuvotella MV-Laite Oy:n kanssa hallin suunnittelusta ja urakka-asiakirjoista sekä pyytää uudet, muuttuneen tilanteen mukaiset urakkatarjoukset. Keskustelun jälkeen tekninen johtaja teki uuden ehdotuksen; Lautakunta antaa teknisen johtajan tehtäväksi neuvotella MV-Laite Oy:n kanssa hallin suunnittelusta ja urakka-asiakirjoista ja tuo neuvottelutuloksen päätettäväksi teknisen lautakunnan kokoukseen Teknisen johtajan ehdotus hyväksyttiin. Tekltk 63 Tekninen johtaja on neuvotellut MV-Laitteen Veli-Matti Rantamäen kanssa teollisuushallin rakentamiseen liittyvistä asioista. Neuvottelussa oli mukana myös elinkeinojohtaja Eero Ahola sopimuskysymyksiin liittyvien asioiden johdosta. Neuvottelussa todettiin, että MV-Laitteen kanta teollisuushallin rakentamiseen on Veli-Matti Rantamäen Joutsan

6 kunnanhallitukselle toimittaman kirjelmän mukainen. Kirjelmässään Rantamäki peruu lähettämänsä kirjelmän, jossa hän ilmoitti, ettei hän tule hyväksymään kunnan pyytämiä urakkatarjouksia yrittäjän ja kunnan välisen sopimuksen 9 :ään viitaten. Rakentamiskustannuksista todettiin, että hankekustannusarvion ( ) laskelmasta MV-Laitteen kustannuksiin (yrittäjän hankinnat) kuuluvat ennakkosuunnittelu alv 0 %, raepuhaltamon ja maalaamon laitteet alv 0 % ja siltanosturit alv 0%. MV-Laitteen hankintojen osuus alv 0 %, vähentää kunnan osuudeksi jäävän hankekustannuksen ,00 :ksi alv 0 %. Kunnanvaltuuston hyväksymän MV-Laite Oy:n ja kunnan välisen rakentamissopimuksen mukaan alustava hankekustannus on , alv 22 %. Rakentamisen toteuttamiseen tarvittavan lisämäärärahan tarve on ,25 alv 0 %. Elinkeinojohtaja Eero Ahola valmistelee kunnanhallitukselle MV-Laitteen ja kunnan väliseen rakentamissopimukseen tehtävät neuvottelun mukaiset tarkennukset. Teknisen johtajan ehdotus: Lautakunta esittää kunnanhallitukselle, että kunnahallitus muuttaisi MV-Laitteen ja kunnan välistä rakentamissopimusta siten, että hallin kokonaiskustannusarvio on alv 0 %. Lautakunta hyväksyi teknisen johtajan ehdotuksen. Khall 184 Tekninen johtaja on pyytänyt Controlteam Oy / Tarmo Niskakangasta tekemään MV-Laitteen tämänhetkisten suunnitelmien pohjalta reaaliaikaisen, puolueettoman kustannuslaskelman hallin rakennuskustannuksista (valmistuu kokoukseen). Laskelmassa huomioidaan hallin kokonaiskustannus (sisältäen kaikki rakennuttajan kustannukset) sekä erikseen KVR-urakan rakennuskustannus pidetyssä teknisen johtajan ja Veli-Matti Rantamäen välisessä neuvottelussa, jossa oli mukana myös elinkeinojohtaja Eero Ahola, Rantamäki ilmoitti hyväksyvänsä uuden kokonaiskustannusarvion, , alv 0 %. Controlteam Oy / Mikko Rajaniemi oli kokouksessa läsnä esittelemäs sä hallin kustannuslaskelmaa. Vs.kunnanjohtajan ehdotus: Kunnanhallitus hyväksyy teknisen lautakunnan esityk sen ja esit tää kun nan val tuus tol le ,25 :n li sä mää rärahan myön tä mistä rakentamishankkeelle. Lisäksi kunnanhallitus esittää, että kunnanvaltuusto antaa kunnanhallitukselle valtuudet muuttaa MV-Laitteen so-

7 pimusta tarvittavilta osin. Jari Reponen esitti, että asian käsittelyä siirretään, kunnes uusi sopimus MV-Laite Oy:n kanssa on tehty ja tuotu kunnanhallituksen käsiteltäväksi. Salme Satusaari kannatti Jari Reposen esitystä. Puheenjohtaja totesi, että asiassa on suoritettava äänestys. Hän esitti suoritettavaksi nimenhuutoäänestyksen jossa ne, jotka kannattavat asian käsittelyn jatkamista äänestävät Jaa ja ne, jotka kan nattavat Jari Reposen ehdotusta äänestävät Ei. Äänestysesitys hy väksyttiin. Suoritetussa äänestyksessä asian käsittelyn jatkaminen sai viisi ääntä ja Jari Reposen ehdotus neljä ääntä. Äänestysluettelo on liitteenä nro 1. Jari Reponen esitti, että lisämäärärahaa ei myönnetä ja hanke toteutetaan erillisurakoina nykyisen määrärahan puitteissa.reijo Hamina ja Salme Sa tu saari kannattivat Jari Reposen esitystä. Puheenjohtaja totesi, että asiassa on suoritettava äänestys. Hän esitti suoritettavaksi nimenhuutoäänestyksen jossa ne, jotka kannattavat vs. kunnanjohtajan ehdotusta äänestävät Jaa ja ne, jotka kannattavat Jari Re po sen ehdotusta äänestävät Ei. Äänestysesitys hyväksyt tiin. Suo rite tussa äänestyksessä kunnajohtajan ehdotus sai viisi ääntä ja Jari Reposen ehdotus neljä ääntä. Äänestysluettelo on liitteenä nro 2. Puheenjohtaja totesi, että vs.kunnanjohtajan ehdotus on tullut kunnan hallituksen päätökseksi asiassa. Salme Satusaari jätti asiasta eriävän mielipiteen, liitteenä nro 2a. Merkitään pöytäkirjaan, että Terttu Hentinen poistui esteellisenä tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Puheenjohtajana toimi varapuheenjoh taja Reijo Hamina. Varajäsenenä toimi Tau no Kui tu nen.

Toimintamme laajeneminen edellyttää runsaita kalusto- ym. hankintoja, joten emme tässä vaiheessa voi ryhtyä mittaviin rakennusinvestointeihin.

Toimintamme laajeneminen edellyttää runsaita kalusto- ym. hankintoja, joten emme tässä vaiheessa voi ryhtyä mittaviin rakennusinvestointeihin. Kunnanhallitus 165 20.06.2005 Tekninen lautakunta 60 28.06.2005 Tekninen lautakunta 63 14.07.2005 Kunnanhallitus 184 25.07.2005 Kunnanvaltuusto 56 01.08.2005 Tekninen lautakunta 67 15.08.2005 Kunnanhallitus

Lisätiedot

Toimintamme laajeneminen edellyttää runsaita kalusto- ym. hankintoja, joten emme tässä vaiheessa voi ryhtyä mittaviin rakennusinvestointeihin.

Toimintamme laajeneminen edellyttää runsaita kalusto- ym. hankintoja, joten emme tässä vaiheessa voi ryhtyä mittaviin rakennusinvestointeihin. Joutsan kunnanhallitus, -2007 165 20.06.2005 Tekninen lautakunta 60 28.06.2005 Tekninen lautakunta 63 14.07.2005 Joutsan kunnanhallitus, -2007 184 25.07.2005 Kunnanvaltuusto 56 01.08.2005 TEOLLISUUSHALLIN

Lisätiedot

LEIPOMOHALLIN RAKENTAMINEN VUOHELAN HERKKUPUOTI OY:LLE

LEIPOMOHALLIN RAKENTAMINEN VUOHELAN HERKKUPUOTI OY:LLE Kunnanhallitus 137 19.06.2006 Kunnanhallitus 181 18.09.2006 Kunnanhallitus 214 09.10.2006 Kunnanvaltuusto 36 09.10.2006 Tekninen lautakunta 73 12.10.2006 Kunnanhallitus 227 30.10.2006 LEIPOMOHALLIN RAKENTAMINEN

Lisätiedot

LEIPOMOHALLIN RAKENTAMINEN VUOHELAN HERKKUPUOTI OY:LLE

LEIPOMOHALLIN RAKENTAMINEN VUOHELAN HERKKUPUOTI OY:LLE Kunnanhallitus 137 19.06.2006 Kunnanhallitus 181 18.09.2006 Kunnanhallitus 214 09.10.2006 Kunnanvaltuusto 36 09.10.2006 Kunnanhallitus 250 20.11.2006 Kunnanhallitus 273 11.12.2006 Kunnanvaltuusto 45 11.12.2006

Lisätiedot

LEIPOMOHALLIN RAKENTAMINEN VUOHELAN HERKKUPUOTI KY:LLE

LEIPOMOHALLIN RAKENTAMINEN VUOHELAN HERKKUPUOTI KY:LLE Kunnanhallitus 137 19.06.2006 Kunnanhallitus 181 18.09.2006 Kunnanhallitus 214 09.10.2006 Kunnanvaltuusto 36 09.10.2006 Kunnanhallitus 250 20.11.2006 Kunnanhallitus 273 11.12.2006 Kunnanvaltuusto 45 11.12.2006

Lisätiedot

KOULUKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN SUUNNITTELUN JATKAMINEN

KOULUKESKUKSEN PERUSKORJAUKSEN SUUNNITTELUN JATKAMINEN Sivistyslautakunta 52 27.09.2007 Joutsan kunnanhallitus 4 08.10.2007 Kunnanvaltuusto 57 22.10.2007 Sivistyslautakunta 5 19.02.2008 Joutsan kunnanhallitus 62 04.03.2008 Kunnanvaltuusto 18 10.03.2008 Joutsan

Lisätiedot

OIKAISUVAATIMUS KOSKIEN KAAVATEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDON URAKKATARJOUKSIA

OIKAISUVAATIMUS KOSKIEN KAAVATEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDON URAKKATARJOUKSIA Tekninen lautakunta 79 27.11.2008 Tekninen lautakunta 84 18.12.2008 Tekninen lautakunta 25 25.02.2009 OIKAISUVAATIMUS KOSKIEN KAAVATEIDEN JA ALUEIDEN TALVIKUNNOSSAPIDON URAKKATARJOUKSIA Tekltk 79 Konetyö

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 17.3.2016 Kokousaika Torstai 17. maaliskuuta 2016 kello 18.00 20.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet x Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x

Lisätiedot

Päätös: Kunnanhallitus päätti siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen.

Päätös: Kunnanhallitus päätti siirtää asian käsittelyn seuraavaan kokoukseen. Joutsan kunnanhallitus 167 09.06.2008 Kunnanvaltuusto 52 30.06.2008 Joutsan kunnanhallitus 202 07.07.2008 Joutsan kunnanhallitus 233 25.08.2008 Joutsan kunnanhallitus 92 16.03.2009 Kunnanvaltuusto 33 30.03.2009

Lisätiedot

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä

Tilikauden alijäämä oli - 1,38 milj. euroa (TA -1,35 milj. euroa). Investointien toteutuminen. Ehdotus tuloksen käsittelystä Kunnanhallitus 92 31.03.2016 Vuoden 2015 tilinpäätös kunnanhallitukselle 2/02.02.01/2016 Kunnanhallitus 31.03.2016 92 Kuntalain mukaan kunnanhallituksen on laadittava tilikaudelta tilinpäätös tilikautta

Lisätiedot

46/02.07.02/2015. Päätös: Kunnanhallitus hyväksyi ehdotuksen.

46/02.07.02/2015. Päätös: Kunnanhallitus hyväksyi ehdotuksen. 412 28.09.2015 470 09.11.2015 508 07.12.2015 24 11.01.2016 64 08.02.2016 106 14.03.2016 Valtiokonttorin päätös koskien Oiva Valdemar Sarpolan perintöä / Lopputilitys / Saapuneet tarjoukset / Kauppakirja

Lisätiedot

Koko hankkeen laajuus on 2350 m2 ja kustannusarvio 4 025 000 (alv 0 %).

Koko hankkeen laajuus on 2350 m2 ja kustannusarvio 4 025 000 (alv 0 %). Joutsan kunnanhallitus 215 19.09.2011 Kunnanvaltuusto 55 26.09.2011 Joutsan kunnanhallitus 29 30.01.2012 Joutsan kunnanhallitus 120 21.05.2012 Joutsan kunnanhallitus 210 22.10.2012 Kunnanvaltuusto 35 29.10.2012

Lisätiedot

101 Työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat Inarin kunnassa 29.2.2012 Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen

101 Työttömät työnhakijat ja avoimet työpaikat Inarin kunnassa 29.2.2012 Kunnanhallitus hyväksyi yksimielisesti kunnanjohtajan ehdotuksen Tiedote Tiedote on epävirallinen. 04.04.2012 Kunnanhallituksen 2.4.2012 kokouksen päätösluettelo 99 Esitys lumen säilömisen ja varastoinnin sekä ensilumen ladun kustannuksiin osallistumisesta Kunnanhallitus

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 115. Valtuusto 29.09.2014 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 115. Valtuusto 29.09.2014 Sivu 1 / 1 Valtuusto 29.09.2014 Sivu 1 / 1 3706/10.03.01/2014 Kaupunginhallitus 247 15.9.2014 115 Matinkylä - Kivenlahti metron rakennustöiden osoittaminen Länsimetro Oy:n tai perustettavan yhtiön tehtäväksi Valmistelijat

Lisätiedot

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1

Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Hailuodon kunta PÖYTÄKIRJA 7/2014 1 Tarkastuslautakunta 28.05.2014 AIKA 28.05.2014 klo 18:00-21:20 PAIKKA Kaitalankuja 52 KÄSITELLYT ASIAT Otsikko Sivu 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 3 2 Tarkastuslautakunnalle

Lisätiedot

KOULUKESKUSHANKKEEN 3. VAIHEEN URAKKATARJOUSTEN HYVÄKSYMINEN

KOULUKESKUSHANKKEEN 3. VAIHEEN URAKKATARJOUSTEN HYVÄKSYMINEN Joutsan kunnanhallitus 215 19.09.2011 Kunnanvaltuusto 55 26.09.2011 Joutsan kunnanhallitus 29 30.01.2012 Joutsan kunnanhallitus 120 21.05.2012 Joutsan kunnanhallitus 210 22.10.2012 Kunnanvaltuusto 35 29.10.2012

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 2 18.02.2015 Tekninen lautakunta 17 06.05.2015 Tekninen lautakunta 23 03.06.2015 Kunnanhallitus 134 08.06.2015

Tekninen lautakunta 2 18.02.2015 Tekninen lautakunta 17 06.05.2015 Tekninen lautakunta 23 03.06.2015 Kunnanhallitus 134 08.06.2015 Tekninen lautakunta 2 18.02.2015 Tekninen lautakunta 17 06.05.2015 Tekninen lautakunta 23 03.06.2015 Kunnanhallitus 134 08.06.2015 MURTOSEN VESIASEMAN VEDEN RAUDANPOISTOLAITTEISTON RAKENTAMINEN SEKÄ SANEERAUS

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) Kaupunginvaltuusto 64 16.06.2014. 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014. Kaupunginhallitus 19.5.

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) Kaupunginvaltuusto 64 16.06.2014. 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014. Kaupunginhallitus 19.5. Kuopion kaupunki Pöytäkirja 5/2014 1 (1) 64 Asianro 3220/00.00.01.00/2014 Maaninka-neuvottelukunnan jäsenet Kaupunginhallitus 19.5.2014 178: Kuopion ja Maaningan yhdistymishallitus 5.5.2014 11: Maaningan

Lisätiedot

Kunnanhallitus 71 10.04.2006 Tekninen lautakunta 27 24.05.2006 LIIKUNTAHALLIN URAKOITSIJAVALINNAN KÄSITTELY 68/68/682/2006

Kunnanhallitus 71 10.04.2006 Tekninen lautakunta 27 24.05.2006 LIIKUNTAHALLIN URAKOITSIJAVALINNAN KÄSITTELY 68/68/682/2006 Kunnanhallitus 71 10.04.2006 Tekninen lautakunta 27 24.05.2006 LIIKUNTAHALLIN URAKOITSIJAVALINNAN KÄSITTELY 68/68/682/2006 Kunnanhallitus 14.6.2004 (135 ) Kunnanvaltuusto 21.6.2004 (27 ) Kunnanhallitus

Lisätiedot

Kunnanhallitus 271 09.11.2015 Kunnanhallitus 311 21.12.2015 Kunnanhallitus 4 12.01.2016 Kunnanhallitus 25 22.01.2016 Kunnanhallitus 30 26.01.

Kunnanhallitus 271 09.11.2015 Kunnanhallitus 311 21.12.2015 Kunnanhallitus 4 12.01.2016 Kunnanhallitus 25 22.01.2016 Kunnanhallitus 30 26.01. Kunnanhallitus 271 09.11.2015 Kunnanhallitus 311 21.12.2015 Kunnanhallitus 4 12.01.2016 Kunnanhallitus 25 22.01.2016 Kunnanhallitus 30 26.01.2016 Kunnanjohtajan viran täyttäminen Khall 271 Kärsämäen kunnanjohtaja

Lisätiedot

Veikkolan keskustan korttelin 39 asemakaavan muutosehdotuksen asettaminen nähtäville piirustuksen 3249 mukaisesti

Veikkolan keskustan korttelin 39 asemakaavan muutosehdotuksen asettaminen nähtäville piirustuksen 3249 mukaisesti Yhdyskuntatekniikan lautakunta 22 23.03.2016 Kunnanhallitus 105 11.04.2016 Veikkolan keskustan korttelin 39 asemakaavan muutosehdotuksen asettaminen nähtäville piirustuksen 3249 mukaisesti 8/10.02.03/2016

Lisätiedot

Tapio ja Rauni Ruohtula sekä Mikko Hentinen ovat esittäneet seuraavaa:

Tapio ja Rauni Ruohtula sekä Mikko Hentinen ovat esittäneet seuraavaa: Kunnanhallitus 246 31.10.2005 Kunnanhallitus 173 04.09.2006 Kunnanvaltuusto 35 09.10.2006 KIRKONSEUDUN KAAVA-ALUEEN KORTTELI NRO 48 ASEMAKAAVAN HYVÄKSYMINEN 164/62/622/2005 Kunnanhallitus 12.01.2004 10

Lisätiedot

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 24.11.2015. Kokoustiedot Aika Tiistai 15.12.2015 klo 19.00. Kunnantalon kokoushuone

Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 24.11.2015. Kokoustiedot Aika Tiistai 15.12.2015 klo 19.00. Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 24.11.2015 Kokoustiedot Aika Tiistai 15.12.2015 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 65 KOKOUKSEN LAILLISUUS

Lisätiedot

Lämmöntuotantoa varten on perusteilla yhtiö ja sen kanssa on valmisteltu sopimusta, jonka pääkohtia on mm. seuraavat:

Lämmöntuotantoa varten on perusteilla yhtiö ja sen kanssa on valmisteltu sopimusta, jonka pääkohtia on mm. seuraavat: Joutsan kunnanhallitus 198 23.09.2013 Tekninen lautakunta 76 17.11.2016 Tekninen lautakunta 82 15.12.2016 Joutsan kunnanhallitus 4 09.01.2017 Joutsan kunnanhallitus 42 20.02.2017 LEIVONMÄEN TAAJAMAN LÄMMÖNTOIMITUSSOPIMUS

Lisätiedot

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen

Henkilökohtaiset varajäsenet. Mikko Ihanti Anitta Hakkarainen Kalevi Kinnunen Marjatta Koivukoski Ilkka Leppänen Jonna Leppänen Raimo Pekkarinen KINNULAN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Nro 25/12.12.2012 271 Kokousaika 12.12.2012 klo 17.00 20.35 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet Jäsenet jäsenet (merkintä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

5 Lausunto aluehallintovirastolle kirjaston väliaikaisista henkilöstöjärjestelyistä

5 Lausunto aluehallintovirastolle kirjaston väliaikaisista henkilöstöjärjestelyistä Kangasniemi Ote pöytäkirjasta 1/2016 1 (5) Kunnanhallituksen henkilöstöjaosto, 28, 01.12.2015 Sivistyslautakunta, 5, 27.01.2016 5 Lausunto aluehallintovirastolle kirjaston väliaikaisista henkilöstöjärjestelyistä

Lisätiedot

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen

Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen hyväksyminen Tekninen lautakunta 75 18.11.2015 Kunnanhallitus 298 07.12.2015 Kunnanhallitus 175 29.06.2016 Rautavaaran paloaseman suunnitelmien hyväksyttäminen ja rakentamispäätöksen valmistelu/rakentamispäätöksen

Lisätiedot

Sosterin kanssa on käyty neuvotteluja 30.1.2015 ja 4.3.2015 sääs töjen saamiseksi. Neuvottelujen tuloksia käsitellään kokouksessa.

Sosterin kanssa on käyty neuvotteluja 30.1.2015 ja 4.3.2015 sääs töjen saamiseksi. Neuvottelujen tuloksia käsitellään kokouksessa. Kunnanhallitus 60 30.03.2015 Kunnanhallitus 68 21.04.2015 Kunnanhallitus 82 11.05.2015 Kunnanhallitus 102 11.06.2015 Kunnanhallitus 107 18.06.2015 Kunnanvaltuusto 27 18.06.2015 Talouden tasapainottamistoimenpiteet

Lisätiedot

1. 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..55. 2. 48 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..55. 3. 49 Työjärjestyksen hyväksyminen..

1. 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..55. 2. 48 Pöytäkirjan tarkastajien valitseminen..55. 3. 49 Työjärjestyksen hyväksyminen.. Tekninen lautakunta 7.9.2016 54 SISÄLLYSLUETTELO Pöytäkirja 6 / 2016 Kokousaika Keskiviikko 7.9.2016 klo 17:00 17:30 Paikka Kunnanhallituksen kokoushuone 1. 47 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus..55

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 110. Valtuusto 17.08.2015 Sivu 1 / 1

Espoon kaupunki Pöytäkirja 110. Valtuusto 17.08.2015 Sivu 1 / 1 Valtuusto 17.08.2015 Sivu 1 / 1 2865/02.05.06/2015 Kaupunginhallitus 215 15.6.2015 110 Kaupungin omavelkaisen takauksen myöntäminen Invalidisäätiön kiinteistöleasingsopimukselle Valmistelijat / lisätiedot:

Lisätiedot

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35. (x) (x) (x) (-) (-) (-) (x)

KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35. (x) (x) (x) (-) (-) (-) (x) KINNULAN KUNTA ESITYSLISTA/KOKOUSPÖYTÄKIRJA Sivu Tekninen lautakunta Nro 4 26.03.2015 35 Kokousaika Torstai 26.03.2015 klo 19.00 19.21 Kokouspaikka Kunnanvirasto, valtuustosali Saapuvilla olleet jäsenet

Lisätiedot

Urakkatarjousten jättöaika päättyi 22.03.2010. Esityslistan liitteenä 32 /1 Vesihuoltolinjan sijaintia osoittava kartta.

Urakkatarjousten jättöaika päättyi 22.03.2010. Esityslistan liitteenä 32 /1 Vesihuoltolinjan sijaintia osoittava kartta. Tekninen lautakunta 32 23.03.2010 Kunnanhallitus 114 26.04.2010 Kunnanhallitus 181 21.06.2010 Kunnanhallitus 225 20.09.2010 VESIHUOLTOLINJAN SIVUHAARAN RAKENTAMINEN PALOKISSA TELA 32 Valmistelija: Tekninen

Lisätiedot

Kunnanvaltuusto on kokouksessaan 14.12.2009 äänestyksen jälkeen hyväksynyt seuraavan kunnanhallituksen esityksen:

Kunnanvaltuusto on kokouksessaan 14.12.2009 äänestyksen jälkeen hyväksynyt seuraavan kunnanhallituksen esityksen: JÄÄLIIKUNTAKESKUS KARSTULA-AREENA OY:N TOTEUTTAMINEN Khall 113 17.05.2010 Kunnanvaltuusto on kokouksessaan 14.12.2009 äänestyksen jälkeen hyväksynyt seuraavan kunnanhallituksen esityksen: Jääliikuntakeskuksen

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 214 24.06.2015 Kaupunginhallitus 280 06.07.2015. Länsialueen paloaseman rahoitus 99/10.03.02.01/2015

Tekninen lautakunta 214 24.06.2015 Kaupunginhallitus 280 06.07.2015. Länsialueen paloaseman rahoitus 99/10.03.02.01/2015 Tekninen lautakunta 214 24.06.2015 Kaupunginhallitus 280 06.07.2015 Länsialueen paloaseman rahoitus 99/10.03.02.01/2015 TEKLA 214 Valmistelija/lisätiedot: Tilakeskuksen johtaja vs. Pekka Oksman, puh. 040

Lisätiedot

Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00. Teknologiakylän auditorio

Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00. Teknologiakylän auditorio HAAPAVEDEN KAUPUNKI KOKOUSKUTSU Kaupunginvaltuusto NRO 8/2011 Kokousaika 19.12.2011 klo 19.00 Kokouspaikka Teknologiakylän auditorio Käsiteltävät asiat Asia nro Liite nro Asia Sivu Kokouksen laillisuus

Lisätiedot

Ruukin lämpölaitoksen peruskorjauksen hankesuunnitelma ja valtionavustuksen hakeminen

Ruukin lämpölaitoksen peruskorjauksen hankesuunnitelma ja valtionavustuksen hakeminen Tekninen lautakunta 61 17.06.2010 Kunnanhallitus 245 29.06.2010 Tekninen lautakunta 74 09.09.2010 Kunnanhallitus 328 20.09.2010 Tekninen lautakunta 86 21.10.2010 Kunnanhallitus 389 01.11.2010 Valtuusto

Lisätiedot

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS

97H 5 UUDEN SAIRAALAN JÄÄHDYTYSENERGIAN TOIMITUS KESKI-SUOMEN SAIRAANHOITOPIIRIN KUNTAYHTYMÄ ESITYSLISTA- PÖYTÄKIRJA 7/2015 Kokousaika pe klo 14.07-14.12 Kokouspaikka Jyväskylä, Keskussairaalan koulutustilat Käsiteltävät asiat Asia Liite Sivu 95H 3 LAILLISUUS

Lisätiedot

Kh 12 Valmistelija: Hallintojohtaja Toni Leppänen, puh. 06 438 4003, 044 438 4003

Kh 12 Valmistelija: Hallintojohtaja Toni Leppänen, puh. 06 438 4003, 044 438 4003 Kaupunginhallitus 12 06.08.2012 Kaupunginvaltuusto 3 13.08.2012 Tekninen lautakunta 160 07.09.2012 Vapaa-ajan lautakunta 3 13.09.2012 Siirrettävien katsomoiden hankinta / talousarvion muutos 383/02.08.00/2012

Lisätiedot

Teknisen toimen osalta on valmistelutyössä ollut mukana Antero Korhonen ja Matti Pälvimäki.

Teknisen toimen osalta on valmistelutyössä ollut mukana Antero Korhonen ja Matti Pälvimäki. Kunnanhallitus 183 25.07.2005 Kunnanhallitus 40 20.02.2006 Kunnanhallitus 88 24.04.2006 KOULUKESKUKSEN PERUSKORJAUS 98/68/681/2005 (Asian valmistelija sivistystoimenjohtaja Jorma Mäkinen, puh. 0207 618

Lisätiedot

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka

Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun peruskorjaus/rakennusurakka KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta 29.12.2011 KOKOUSAIKA Tiistaina 3.1.2012 klo 16.00 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, kunnanhallituksen kokoushuone KÄSITELTÄVÄT ASIAT Asia Sivu Liite 1 2 1 Asumispalveluyksikkö Hopeapajun

Lisätiedot

Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy

Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy Valtuusto 65 18.06.2012 Kiinteän omaisuuden myynti/määräala kiinteistöstä Gröndal 753-421-12-1 sekä kiinteistö 753-421-878-4/Louhintahiekka Oy 299/10.00.02/2012 KAAVJAOS 39 Kaavoitusjaosto 28.03.2012 Valmistelija:

Lisätiedot

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunta 21.11.2014

MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunta 21.11.2014 MUONION KUNTA ESITYSLISTA/PÖYTÄKIRJA 6/2014 1 Sosiaalilautakunnan kokous klo 13:00 14:45 pykälät otsikko 63 Talousarvio 2015, taloussuunnitelma 2016-2017 ja sanallinen toimintasuunnitelma 64 Sosiaalitoimen

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 56 Kirkkoneuvosto 5/2015 27.10.2015 56 53 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkoneuvosto 27.10.2015 53 Kokouskutsu asialistoineen on lähetetty kirkkoneuvoston jäsenille sekä kirkkovaltuuston puheenjohtajalle ja varapuheenjohtajalle

Lisätiedot

Rakennustarkastaja antaa asiaan tarkemman esityksen kokouksessa.

Rakennustarkastaja antaa asiaan tarkemman esityksen kokouksessa. Teknisen lautakunnan lupajaosto 58 10.09.2009 Teknisen lautakunnan lupajaosto 78 09.12.2010 Teknisen lautakunnan lupajaosto 23 07.04.2011 Teknisen lautakunnan lupajaosto 28 05.05.2011 Teknisen lautakunnan

Lisätiedot

LAUSUNNON ANTAMINEN ORAVAKIVEN ASEMAKAAVASTA TEHTYYN VALITUKSEEN

LAUSUNNON ANTAMINEN ORAVAKIVEN ASEMAKAAVASTA TEHTYYN VALITUKSEEN Kaavoitustoimikunta 3 26.09.2005 Kunnanhallitus 95 08.05.2006 Kunnanhallitus 109 23.05.2006 Kunnanvaltuusto 17 05.06.2006 Kunnanhallitus 148 07.08.2006 Kunnanhallitus 163 21.08.2006 LAUSUNNON ANTAMINEN

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 22

Espoon kaupunki Pöytäkirja 22 17.02.2016 Sivu 1 / 1 5557/2015 02.02.00 5 7.1.2016 22 terveystoimen vuoden 2016 käyttösuunnitelman tarkistus Valmistelijat / lisätiedot: Markus Syrjänen, puh. 09 816 23000 Marjo Lahtinen, puh. 043 825

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 6/2011 Tekninen lautakunta sivu 76

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 6/2011 Tekninen lautakunta sivu 76 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 6/2011 Tekninen lautakunta sivu 76 Kokousaika 8.6.2011 klo 15.00-16.15 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 66. 66 Teollisuustontin vuokrauspäätöksen jatkaminen Martinsillassa Sähkö-Polar Oy:lle, kortteli 30350 tontti 2

Espoon kaupunki Pöytäkirja 66. 66 Teollisuustontin vuokrauspäätöksen jatkaminen Martinsillassa Sähkö-Polar Oy:lle, kortteli 30350 tontti 2 03.06.2013 Sivu 1 / 1 467/02.07.00/2012 14 6.2.2012 66 Teollisuustontin vuokrauspäätöksen jatkaminen Martinsillassa Sähkö-Polar Oy:lle, kortteli 30350 tontti 2 Valmistelijat / lisätiedot: Juha Pulkkinen,

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 30. lokakuuta 2014 kello 18.00 19.50 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 4/2016. Kokousaika 8.3.2016. Asiat :t 13. Asialista

TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 4/2016. Kokousaika 8.3.2016. Asiat :t 13. Asialista ASIALISTA TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUS 4/2016 Kokousaika 8.3.2016 Paikka Valtuustosali Asiat :t 13 Asialista 13 MAHNALAN YMPÄRISTÖKOULUN RAKENNUSHANKE; URAKOITSIJAN VALINTA... 35 ILMOITUKSET... 37 PÖYTÄKIRJA

Lisätiedot

(Valmistelija: yhdyskuntatekniikan insinööri Annukka Takalo) - avustus on kilometriperusteinen

(Valmistelija: yhdyskuntatekniikan insinööri Annukka Takalo) - avustus on kilometriperusteinen Tekninen lautakunta 15 06.05.2015 Tekninen lautakunta 31 17.06.2015 Yksityistieavustukset 2015 8/10.03.01/2015 TekLtk 06.05.2015 15 Tekninen lautakunta on kokouksessaan 28.1.2015 9 päättänyt yksityistieavustusten

Lisätiedot

Effica-pääkäyttäjä Marianne Hellgrenin määräaikainen palkantarkistus

Effica-pääkäyttäjä Marianne Hellgrenin määräaikainen palkantarkistus Raision kaupunki Pöytäkirja 1 (1) Asianro 922/01.02.01/2014 11 Effica-pääkäyttäjä Marianne Hellgrenin määräaikainen palkantarkistus Sosiaali- ja terveyspalvelujen lautakunta 10.12.2014 214 Sosiaali- ja

Lisätiedot

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85

KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 KOLARIN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA NRO 7/2011 Tekninen lautakunta sivu 85 Kokousaika 29.06.2011 klo 16.00-17.00 Kokouspaikka Kunnanhallituksen kokoushuone, Kolari Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla

Lisätiedot

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 2. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.00

ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 2. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.00 ENONTEKIÖN KUNTA ESITYSLISTA 2. Kunnanvaltuusto KOKOUSAIKA Keskiviikko 24.2.2016 klo 17.00 KOKOUSPAIKKA Kunnanvirasto, valtuustosali SAAPUVILLA Alamattila Jaakko Kimmel Miliza OLLEET JÄSENET Alatörmänen

Lisätiedot

Puheenjohtaja totesi Juha Raitalan kannatetun ehdotuksen ja tiedusteli hyväksyykö kaupunginhallitus sen yksimielisesti. Kukaan ei

Puheenjohtaja totesi Juha Raitalan kannatetun ehdotuksen ja tiedusteli hyväksyykö kaupunginhallitus sen yksimielisesti. Kukaan ei Kaupunginhallitus 238 24.08.2015 Tekninen lautakunta 87 29.09.2015 Tekninen lautakunta 20 23.02.2016 Kaupunginhallitus 68 07.03.2016 Rakennusten ylläpitostrategia 896/02.07.00/2015 Kh 24.08.2015 238 Rakennusten

Lisätiedot

Sosiaalijaosto päättää, miten lain kohta tulkitaan sosiaalipäivystyksen osalta Merikratoksen kanssa.

Sosiaalijaosto päättää, miten lain kohta tulkitaan sosiaalipäivystyksen osalta Merikratoksen kanssa. Sosiaalijaosto 22 23.04.2010 Sosiaalijaosto 36 31.05.2010 Sosiaalijaosto 52 18.06.2010 Sosiaalijaosto 58 11.08.2010 Sosiaalijaosto 67 08.09.2010 Sosiaalijaosto 76 17.09.2010 Lastensuojelun sijoituspäätökset

Lisätiedot

Loimaan lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma vuosille 2014-2016

Loimaan lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma vuosille 2014-2016 Perusturvalautakunta 39 18.03.2014 Perusturvalautakunta 110 21.10.2014 Kaupunginhallitus 400 17.11.2014 Vapaa-aikalautakunta 106 16.12.2014 Kaupunginhallitus 8 19.01.2015 Kaupunginvaltuusto 6 26.01.2015

Lisätiedot

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2013 Sivistyslautakunta

Muonion kunta Esityslista/Pöytäkirja 6/2013 Sivistyslautakunta Sivistyslautakunta Kokoustiedot Aika 29.8.2013 klo 18.30-19.25 Paikka Kunnantalo, valtuustosali Asiat 76 Kokouksen avaaminen 77 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 78 Pöytäkirjantarkastajien valinta

Lisätiedot

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja

Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja Ruokoniemi Kimmo Varapuheenjohtaja Lappeenrannan Toimitilat Oy:n hallitus Pöytäkirja 5/2019 1 AIKA 2.5.2019 klo 17:00-18:10 PAIKKA Kaupungintalo, kaupunginhallituksen sali Nimi Tehtävä Lisätieto Päätöksentekijät Iitiä Markus Puheenjohtaja

Lisätiedot

Opetuslautakunta 7 26.01.2016. Varhaiskasvatuslain muutokset 1.8.2016 117/12.06/2016. Opetuslautakunta 26.01.2016 7

Opetuslautakunta 7 26.01.2016. Varhaiskasvatuslain muutokset 1.8.2016 117/12.06/2016. Opetuslautakunta 26.01.2016 7 Opetuslautakunta 7 26.01.2016 Varhaiskasvatuslain muutokset 1.8.2016 117/12.06/2016 Opetuslautakunta 26.01.2016 7 Valmistelija: varhaiskasvatuspalveluiden esimies Anna Karlsson, anna.karlsson@salo.fi,

Lisätiedot

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7

Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1. Nimi Tehtävä Läsnäolo Ryyynänen-Karjalainen toiminnanjohtaja, puheenjohtaja 1-7 Itä-Suomen yliopisto Pöytäkirja 4/2016 1 17.06.2016 Itä-Suomen yliopiston hallitus Aika 17.06.2016, 10:30-13:10 Paikka Itä-Suomen yliopisto, Kuopion kampus, Melania-rakennus, ME201 Osallistujat Nimi Tehtävä

Lisätiedot

Kirkkonummen kunnan esitys Uudenmaan ELY-keskukselle luonnonsuojelulain 24 :n mukaisen suojelualueen perustamiseksi Eerikinkartanon alueelle

Kirkkonummen kunnan esitys Uudenmaan ELY-keskukselle luonnonsuojelulain 24 :n mukaisen suojelualueen perustamiseksi Eerikinkartanon alueelle Kunnanhallitus 79 21.03.2016 Kirkkonummen kunnan esitys Uudenmaan ELY-keskukselle luonnonsuojelulain 24 :n mukaisen suojelualueen perustamiseksi Eerikinkartanon alueelle 933/11.05.02/2015 Kunnanhallitus

Lisätiedot

TEKSTIILITYÖN OPETTAJAN NIMITTÄMINEN MÄÄRÄAIKAISESTI PUULAN SEUTUOPISTOON / VAKINAISESTI NIMITTÄMINEN

TEKSTIILITYÖN OPETTAJAN NIMITTÄMINEN MÄÄRÄAIKAISESTI PUULAN SEUTUOPISTOON / VAKINAISESTI NIMITTÄMINEN Kunnanhallitus 97 08.05.2006 Kunnanhallitus 99 28.03.2007 Kunnanhallitus 118 16.04.2007 TEKSTIILITYÖN OPETTAJAN NIMITTÄMINEN MÄÄRÄAIKAISESTI PUULAN SEUTUOPISTOON / VAKINAISESTI NIMITTÄMINEN 86//2006 Opistolautakunta

Lisätiedot

Valmistelija: lupa-arkkitehti Arja Sihvola, p , arja.k.sihvola(at)kirkkonummi.fi

Valmistelija: lupa-arkkitehti Arja Sihvola, p , arja.k.sihvola(at)kirkkonummi.fi Rakennus- ja 111 09.06.015 ympäristölautakunta Kunnanhallitus 346 0.11.015 Rakennusjärjestys 5 ja 6 uusiminen ja muuttaminen (kv) 605/00.01.01/01 Rakennus- ja ympäristölautakunta 09.06.015 111 Rakennusjärjestyksen

Lisätiedot

Sivistyslautakunta 6 09.02.2016 Sivistyslautakunta 21 03.05.2016 Kunnanhallitus 93 09.05.2016 Kunnanhallitus 116 13.06.2016

Sivistyslautakunta 6 09.02.2016 Sivistyslautakunta 21 03.05.2016 Kunnanhallitus 93 09.05.2016 Kunnanhallitus 116 13.06.2016 Sivistyslautakunta 6 09.02.2016 Sivistyslautakunta 21 03.05.2016 Kunnanhallitus 93 09.05.2016 Kunnanhallitus 116 13.06.2016 JUVAN KUNNAN SIVISTYSTOIMEN TOIMITILARYHMÄ 45/12.00/2016 SIVLTK 6 (Asian valmistelija

Lisätiedot

Paikka: Uimarannan sauna läsnä poissa

Paikka: Uimarannan sauna läsnä poissa KOSKEN TL RAKENNUSLAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA 4-2013 Aika: 19.8.klo 18.00-18.35 Paikka: Uimarannan sauna läsnä poissa Puheenjohtaja Pekka Kulmanen x Varapuheenjohtaja Matti Laakso x Jäsenet Virpi Hahko x Jutta

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/ Kokousaika kello

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/ Kokousaika kello ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Kunnanvaltuusto 2/2018 9 Kokousaika 21.5.2018 kello 18.00 18.20 Kokouspaikka kunnantalo, valtuustosali Läsnä Kaarto, Anne-Mari Kalsi, Esa Kankare, Tarmo Kiertonen,

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 24.9.2015

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA 24.9.2015 Kokousaika Torstai 24. syyskuuta 2015 kello 16.00 19.25 Kokouspaikka Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Kunnanvirasto Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

Tarjoukset avattiin 1.6.2016 klo 12.45. Tarjousten avauspöytäkirja on liitteenä 1.

Tarjoukset avattiin 1.6.2016 klo 12.45. Tarjousten avauspöytäkirja on liitteenä 1. OPPILASKULJETUSTEN JA NIIHIN KYTKEYTYVÄN PALVELU- JA ASIOINTILIIKENTEEN HANKINTA Kasvatus- ja koulutuslautakunta 16.6.2016 ( 47): Lopen kunnan oppilaskuljetuksista ja niihin kytkeytyvästä palvelu- ja asiointiliikenteestä

Lisätiedot

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016

Pöytäkirja on ollut nähtävänä Ylivieskan seurakunnan kirkkoherranvirastossa 31.5.2016 YLIVIESKAN SEURAKUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA 7/2016 26 Aika Maanantaina 23.5.2016 klo 17 Paikka Läsnä Lagus Timo Määttä, puheenjohtaja Juhani Alaranta, poissa Jukka Hautala Kirsi Herranen-Somero Marja Himanka,

Lisätiedot

Kunnantalon kokoushuone

Kunnantalon kokoushuone Jämijärven kunta KOKOUSKUTSU Tekninen lautakunta Laatimispäivämäärä: 6.6.2016 Kokoustiedot Aika Tiistai 14.6.2016 klo 19.00 Paikka Kunnantalon kokoushuone Käsiteltävät asiat 36 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Tarkastuslautakunta 05.05.2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 8/2014 1 (9) Kokoustiedot Aika maanantai klo 14:00-16:55 Paikka Saunakabinetti, kaupungintalo 3. krs. Lisätietoja Saapuvilla olleet jäsenet Anna Olkkonen, puheenjohtaja Marja

Lisätiedot

VAHIJÄRVEN KOULU. Valmistelija: vs. tekninen johtaja Antti Kailio

VAHIJÄRVEN KOULU. Valmistelija: vs. tekninen johtaja Antti Kailio Tekninen lautakunta 3 27.01.2015 Kunnanhallitus 36 04.02.2015 Kunnanvaltuusto 5 04.03.2015 Kunnanhallitus 121 08.06.2015 Kunnanvaltuusto 20 17.06.2015 VAHIJÄRVEN KOULU TEKLTK 3 Valmistelija: vs. tekninen

Lisätiedot

2. antaa vuokrataloyhtiölle omavelkaisen takauksen 2.596.000 euron osake kau pan ja 75.000 euron tonttikaupan tekemiseen, ja

2. antaa vuokrataloyhtiölle omavelkaisen takauksen 2.596.000 euron osake kau pan ja 75.000 euron tonttikaupan tekemiseen, ja Virolahden kunnanhallitus 50 21.03.2016 Virolahden kunnanhallitus 64 25.04.2016 Kuntalaisaloite Asunto Oy Virolahden Sulkutie 1:n koko osakekannan ja rivitalojen tontin ostamiseksi, takauksen myöntämiseksi

Lisätiedot

Espoon kaupunki Pöytäkirja 59. Valmistelijat / lisätiedot: Katja Hakala, puh. 046 877 2956 etunimi.k.sukunimi@espoo.fi

Espoon kaupunki Pöytäkirja 59. Valmistelijat / lisätiedot: Katja Hakala, puh. 046 877 2956 etunimi.k.sukunimi@espoo.fi 06.06.2016 Sivu 1 / 1 2062/2016 02.07.00 59 Liiketontin myynti Kilosta YIT Rakennus Oy:lle, korttelin 54154 tontti 8 Valmistelijat / lisätiedot: Katja Hakala, puh. 046 877 2956 etunimi.k.sukunimi@espoo.fi

Lisätiedot

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012

RUSKON SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 11.12. 2012 Kirkkovaltuusto 5/2012 53-65 /2012 KIRKKOVALTUUSTON KOKOUS Aika 11.12.2012 klo 18.00-19.30 Paikka Rusk seurakuntakeskus Läsnä: Lähteenmäki Antero puheenjohtaja Hartman Taina varapuheenjohtaja Himala Milja Hovi Anna Hurme-Kouki Päivi Kankare

Lisätiedot

Ennakkopäätös koskien rakentamisvelvoitteen täyttämistä; Tarkkalan Kuljetus Oy

Ennakkopäätös koskien rakentamisvelvoitteen täyttämistä; Tarkkalan Kuljetus Oy Ennakkopäätös koskien rakentamisvelvoitteen täyttämistä; Tarkkalan Kuljetus Oy Tekla 25.11.2014 307 Khall. 1.12.2014 465 Khall. 22.12.2014 498 Tekla 24.2.2015 68 Khall. 27.3.2015 141 Tekla 18.8.2015 192

Lisätiedot

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti

Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Kunnanhallitus Kunnanvaltuusto Tillolan koulun myynti Kunnanhallitus 208 31.10.2016 Kunnanvaltuusto 39 07.11.2016 Kunnanhallitus 5 09.01.2017 Kunnanvaltuusto 6 30.01.2017 6 Tillolan koulun myynti 738/02.05.00/2016 Kunnanhallitus 31.10.2016 208 Kunnanvaltuusto

Lisätiedot

Tekninen lautakunta 6/2015 55 67

Tekninen lautakunta 6/2015 55 67 SIIKAISTEN KUNTA ESITYSLISTA Tekninen lautakunta 6/2015 55 67 Aika Keskiviikko 12.08.2015 klo 18.00 Paikka Kunnanvirasto Läsnä Harju Tero puheenjohtaja Söderbacka Sari varapuheenjohtaja Järvenpää Susanna

Lisätiedot

Kuntayhtymän omaisuus sekä vastuut ja velvoitteet

Kuntayhtymän omaisuus sekä vastuut ja velvoitteet Kunnanhallitus 332 25.08.2014 Kunnanvaltuusto 79 01.09.2014 EVTEK-kuntayhtymän purkaminen 379/00.04.02/2013 Kunnanhallitus 25.08.2014 332 Selostus EVTEK-kuntayhtymä Kuntayhtymän jäsenkunnat sekä osuudet

Lisätiedot

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18.

Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: Kokoustiedot Aika Maanantaina kello 18. Jämijärven kunta PÖYTÄKIRJA 19/2015 Kunnanhallitus Laatimispäivämäärä: 8.12.2015 Kokoustiedot Aika Maanantaina 14.12.2015 kello 18.00 Käsiteltävät asiat Paikka Lomahotelli Jämin kokoustila 301 KOKOUKSEN

Lisätiedot

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta

3 Talouden seuranta 31.3.2015 / tukipalvelulautakunta Mäntyharju Pöytäkirja 1/2015 1 (14) Aika 06.05.2015, klo 17:32-19:16 Paikka Kunnantalo, kokoushuone lahna Käsitellyt asiat 1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus 2 Pöytäkirjan tarkastus 3 Talouden

Lisätiedot

ASEMANTIEN PÄIVÄKODIN LOPPURAPORTTI

ASEMANTIEN PÄIVÄKODIN LOPPURAPORTTI ASEMANTIEN PÄIVÄKODIN LOPPURAPORTTI 28.1.2014 RAKENNUSHANKKEEN LOPPURAPORTTI Kohde: Asemantien päiväkoti 740-4-33-1 Asemantie 16 57100 SAVONLINNA Hankkeen laajuustiedot ja tilatehokkuudet: Päiväkotirakennus:

Lisätiedot

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18

ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18 ORIPÄÄN KUNTA KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro Sivu Sosiaalilautakunta 3/2016 18 Kokousaika 17.3.2016 kello 18.00 18.50 Kokouspaikka Palvelutalo, Turuntie 8 Läsnä Anne-Mari Kaarto, puheenjohtaja Ilkka Tuomisto Ville

Lisätiedot

Tränuholmen ranta-asemakaava; Vastineet kaavaehdotuksesta jätettyihin lausuntoihin ja muistutuksiin sekä kaavan hyväksyminen

Tränuholmen ranta-asemakaava; Vastineet kaavaehdotuksesta jätettyihin lausuntoihin ja muistutuksiin sekä kaavan hyväksyminen Ympäristölautakunta 128 13.11.2012 Ympäristölautakunta 96 26.08.2015 Kaupunginhallitus 224 14.09.2015 Ympäristölautakunta 173 09.12.2015 Kaupunginhallitus 13 11.01.2016 Kaupunginhallitus 143 06.06.2016

Lisätiedot

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS Helsinki Institute of Physics P.O.Box 64, (Gustaf Hällströmin katu 2) FIN-00014 University of Helsinki, Finland Phone +358 9 191 50521, fax +358 9 191 50522 FYSIIKAN TUTKIMUSLAITOKSEN JOHTOKUNNAN KOKOUS

Lisätiedot

Tulovero- ja kiinteistöveroprosenttien vahvistaminen vuodelle 2016

Tulovero- ja kiinteistöveroprosenttien vahvistaminen vuodelle 2016 Kunnanhallitus 380 02.11.2015 Valtuusto 46 12.11.2015 Tulovero- ja kiinteistöveroprosenttien vahvistaminen vuodelle 2016 386/02.03.00/2015 KHALL 380 Liite 1 Hallintojohtaja Kuntalain 66 on seuraava: Viimeistään

Lisätiedot

MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE Valmistelija: Tekninen johtaja Mikko Kari (puh )

MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE Valmistelija: Tekninen johtaja Mikko Kari (puh ) Tekninen lautakunta 78 09.08.2016 Kunnanhallitus 267 22.08.2016 Valtuusto 55 29.08.2016 Valtuusto 2 30.01.2017 MÄÄRÄALAN MYYNTI KIINTEISTÖSTÄ TEOLLISUUSALUE 494-403-155-46 429/6/63/631/2016 Teknltk 09.08.2016

Lisätiedot

TÖYSÄ 17.10.2012 Liite 1

TÖYSÄ 17.10.2012 Liite 1 TÖYSÄ 17.10.2012 Liite 1 1 TUURIN ASEMAKAAVA ASEMAKAAVAN MUUTOS KOSKEE OSAA KORTTELISTA 13 SEKÄ TIEALUETTA OSALLISTUMIS- JA ARVIOINTISUUNNITELMA (MRL 63 ) 1. SUUNNITTELUALUE Kaavamuutosalueen pinta-ala

Lisätiedot

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi.

Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00. Kokous todettiin lailliseksi ja päätösvaltaiseksi. Viranomainen KOKOUSPÖYTÄKIRJA Nro 17/2010 TUUSNIEMEN KUNTA Kunnanhallitus KOKOUSAIKA Torstai 16.12. 2010 klo 11.00 12.00 KOKOUSPAIKKA SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja merkintä siitä, kuka toimi puheenjohtajana)

Lisätiedot

Kiinteistöveroprosenttien määrääminen ja kunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodeksi 2014

Kiinteistöveroprosenttien määrääminen ja kunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodeksi 2014 Kunnanhallitus 263 11.11.2013 Valtuusto 89 18.11.2013 Kiinteistöveroprosenttien määrääminen ja kunnan tuloveroprosentin vahvistaminen vuodeksi 2014 267/02.03.01/2013 KHALL 263 11.11.2013 Kuntalain 66 :n

Lisätiedot

Incap Oyj:n ja Sotkamon kunnan välillä on voimassa Lastaajantien tuotantotiloja koskevat lunastussopimukset.

Incap Oyj:n ja Sotkamon kunnan välillä on voimassa Lastaajantien tuotantotiloja koskevat lunastussopimukset. 176 07.08.2012 186 21.08.2012 254 06.11.2012 Tehdastuotantotilojen jatkokäyttö/incap Oy // KHALL 176 Incap Oyj:n ja Sotkamon kunnan välillä on voimassa Lastaajantien tuotantotiloja koskevat lunastussopimukset.

Lisätiedot

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 35 02.02.2015. 35 Asianro 8528/10.00.02.01/2014

Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) Kaupunginhallitus 35 02.02.2015. 35 Asianro 8528/10.00.02.01/2014 Kuopion kaupunki Pöytäkirja 3/2015 1 (1) Kaupunkirakennelautakunta 9 21.1.2015 35 Asianro 8528/10.00.02.01/2014 Kolmisopen ryhmäpuutarha-alueen 297-30-9905-1 maanvuokrasopimuksen uusiminen ja rakennusten

Lisätiedot

SISÄLLYSLUETTELO Ote: Kaupunginhallitus 25.03.2013 211 Myytävien ammattirakentajien asuntotonttien haku keväällä 2013

SISÄLLYSLUETTELO Ote: Kaupunginhallitus 25.03.2013 211 Myytävien ammattirakentajien asuntotonttien haku keväällä 2013 SISÄLLYSLUETTELO Ote: Kaupunginhallitus 25.03.2013 211 Myytävien ammattirakentajien asuntotonttien haku keväällä 2013 211 Myytävien ammattirakentajien asuntotonttien haku keväällä 2013... 1 Haettavat myyntitontit

Lisätiedot

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA

KOSKEN TL TEKNINEN LAUTAKUNTA Kokousaika Torstai 16. kesäkuuta 2016 kello 18.00 19.00 Kokouspaikka Kunnanvirasto Saapuvilla olleet jäsenet Muut saapuvilla olleet Läsnä Poissa Jari Laurila pj x Esko Syrjälä j. x Kimmo Kupi j. x Pirjo

Lisätiedot

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7.6.2016 N:o 6/2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 2.6.2016 Sivu 60

LAUKAAN SEURAKUNTA PÖYTÄKIRJA 7.6.2016 N:o 6/2016 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 2.6.2016 Sivu 60 KIRKKONEUVOSTO ESITYSLISTA 2.6.2016 Sivu 60 Kokousaika Tiistai 7.6.2016 kello 16.30 Kokouspaikka Laukaan seurakuntatalo Päätöksen tekijät Hytönen Pauliina, poissa ei varajäsentä Kallio Marja Kovanen Eeva-Liisa

Lisätiedot

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone

Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10. Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone Viranomainen TUUSNIEMEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSPÖYTÄKIRJA 5 / 2012 KOKOUSAIKA Tiistai 19.06.2012 kello 17.30 18.10 KOKOUSPAIKKA Kunnantalo, lautakuntien kokoushuone SAAPUVILLA OLLEET JÄSENET (ja

Lisätiedot

31.10.2012 klo 17.30 19.00 Terveyskeskuksen ruokasali/päivätoiminnan tila. Sivu 61 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 116

31.10.2012 klo 17.30 19.00 Terveyskeskuksen ruokasali/päivätoiminnan tila. Sivu 61 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 116 Sosiaali- ja terveyslautakunta 7/2012 31.10.2012 klo 17.30 19.00 Terveyskeskuksen ruokasali/päivätoiminnan tila Sivu 61 KOKOUKSEN LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS 116 62 PÖYTÄKIRJAN TARKISTAJIEN VALINTA

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Nro 1. Tiistaina 17.01.2006. klo 18.00. Palokunnan huone

KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA. Nro 1. Tiistaina 17.01.2006. klo 18.00. Palokunnan huone KIVIJÄRVEN TEKNINEN LAUTAKUNTA PÖYTÄKIRJA Nro 1 Tiistaina 17.01.2006 klo 18.00 Palokunnan huone KIVIJÄRVEN KUNTA Tekninen lautakunta KOKOUSKUTSU 1/2006 Tiistaina 17.01.2006 klo 18.00 Palokunnan huone LIITE

Lisätiedot

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016

HAAPAJÄRVEN SEURAKUNTA Kokouspäivämäärä Sivu. 1 Kirkkovaltuusto 1/2016 9.2.2016 1 1 KOKOUKSEN AVAUS, LAILLISUUS JA PÄÄTÖSVALTAISUUS Kirkkovaltuusto 9.2.2016 1 KJ 8:5 KL 7:4 Kirkkovaltuuston työjärjestys 1 Kutsu asialuetteloineen on lähetettävä kirkkovaltuuston jäsenille viimeistään

Lisätiedot