LOMAKIINTEISTÖ. Sinulle on myönnetty hakemuksesi perusteella lomaviikko n:o yhdistyksemme lomakiinteistössä

Koko: px
Aloita esitys sivulta:

Download "LOMAKIINTEISTÖ. Sinulle on myönnetty hakemuksesi perusteella lomaviikko n:o yhdistyksemme lomakiinteistössä"

Transkriptio

1 Lomakiinteistö Kuukkeli, Vuosselinruka 63 Uolevintie 11 A ja 11 B, Kuusamo LOMAKIINTEISTÖ HYVÄ YHDISTYKSEMME JÄSEN! Sinulle on myönnetty hakemuksesi perusteella lomaviikko n:o yhdistyksemme lomakiinteistössä Kuukkelissa Kuusamon Rukalla. Loma-aikasi on ja vaihtopäivä lauantai eli pääset mökkiin loman alkamispäivänä klo jälkeen ja mökki on luovutettava mennessä lomasi loputtua. Varauksen yhteydessä peritään varausmaksu ja loppulasku erääntyvät 1 kk ennen lomalle lähtöä. Mikäli varauksen alkuun on alle kuusi viikkoa, peritään koko vuokra varauksen yhteydessä. Jos varauksen alkuun on yli kuusi viikkoa, voidaan varaus peruuttaa. Jo maksettu varausmaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla (35,00 euroa). Jos peruutuksen sattuessa varauksen alkuun on vähemmän kuin kuusi viikkoa, ei varausmaksua palauteta. (Paitsi, jos peruutus tapahtuu sairauden perusteella, palautetaan koko varausmaksu vähennettynä toimistokuluilla lääkärintodistusta vastaan.) Yhdistyksen tili Nordea FI tai POP FI Lomahuoneiston avain on noudettavissa mökki-isäntä Esko Rötköltä, Velj. Laakkonen Oy, Aukeankatu 1, Lahti puh , esko.rotko@laakkonen.fi (sovi tapaaminen) Noutaessasi avainta Sinun tulee esittää todistus maksusta. Huolehdithan loppusiivouksesta hyvin, muistaen seuraavaa tulijaa. Jätä hissiliput huoneistoon. Hyviä lomahetkiä Kuusamossa ja Rukalla, toivottavat Kuukkeli ja mökkitoimikunta.

2 AKTIVITEETTEJÄ KUUKKELISSA Kuusamon ja Rukan alueesta on muodostunut aktiiviliikkujan paratiisi. Talvella puuterinen ja puhdas lumi ja kaamoksen mystisen lämmintunnelma tarjoavat talvisia aktiviteettejä aamusta iltaan. On laskettelurinteitä, kelkkailureittejä ja hiihtolatuja, jotka tarjoavat todella mahdollisuuksia liikkujille. Talvikausi on pitkä, se alkaa jo lokakuun alusta ja jatkuu pitkälle toukokuulle, mutta eivät ne Rukan tarjoamat aktiviteetit talveen lopu. Kesällä on tapahtumia myös paljon ja syksyllä ruskaretki on sitä parasta antia, mitä Ruka tarjoaa. Tapahtumista saat tietoja HUONEISTOJEN VARUSTETASO Lomahuoneistossa on tupa-keittiö, 2 makuuhuonetta (toisessa parivuode ja toisessa parvisänky, jonka alaosa levitettävissä parivuoteeksi), makuuparvi, sauna, pesuhuone ja wc. Huoneistossa on jenkkijääkaappi, liesi uunilla, mikroaaltouuni, astianpesukone, pyykinpesukone, kahvinkeitin, imuri, kuivauskaappi, silitysrauta, -lauta, hiustenkuivaaja, tv ja dvd-soitin. Astiasto 6-hengelle ja ruoanvalmistus- ja tarjoiluastiat. Tyynyt ja peitot ovat vuodeluvun mukaan. Huoneisto B:n puolella on takka. Takkapuut kuuluvat vuokraan. Huoneistossa on yleispesuaineet ja saunanpesuaineet. LEHDEN KÄÄNTÖ Syöttötuoli löytyy B-puolelta. LOMAN AJAKSI VARAA MUKAAN liinavaatteet (lakanat, tyynyliinat, pyyhkeet ja pefletit) WC-paperit ja talouspaperit henkilökohtaiset hygieniatuotteet Tarvittaessa liinavaatteita voi vuokrata Juha Lämsältä puh Osoitteeksi: Rukan posti oma nimi / noutaa itse Ruka Postin pihalla on noutolaatikko, josta lehti pitää hakea.

3 HISSIKORTIT Molemmissa huoneistoissa on kaksi hissikorttia. Kortit ovat kausikorttityyppiset kortit, joita kuka tahansa lomahuoneistossa lomaileva voi käyttää rajattomasti. Muista jättää kortit seuraavalle tulijalle. Huom! Kortit eivät kestä pesukonetta eivätkä kuivauskaappia. Ota kortti taskusta ennen kuivausta. Muista jättää kortit mökkiin kotiin lähtiessäsi. Mukavia mutkamäkiä! LÄMMITYKSESTÄ Saunaa lämmitettäessä patterit menevät pois päältä. Älä yritä lämmittää saunalla huoneistoa. Tulos on päinvastainen, kuin ehkä tarkoituksesi, eli huoneisto jäähtyy, kun patterit menevät pois päältä. Jos lämmössä on jotain huomauttamista, ota yhteys kiinteistömme hoitajaan Juha Lämsään. Hänet tavoitat puhelimitse PALOVAROITIN Palovaroitin on turvaksenne tarkoitettu ja laissa pakolliseksi säädetty turvaväline. Jos palovaroitin alkaa piipata pariston loppumisen merkiksi, voit vaihtaa pariston. Jos et itse halua vaihtaa paristoa, jätä vanha paristo paikoilleen ja ota yhteys kiin-teistömme hoitajaan Juhaan. Paristoja ei saa poistaa palovaroittimesta, jos ei saman tien asenna sinne uutta paristoa. Vakuutukset eivät korvaa mahdollista tulipaloa, jos paristot eivät ole varoittimessa paikallaan. LÄÄKKEET JA PESUAINEET Huolehdithan siitä, että henkilökohtaisia lääkkeitäsi, insuliiniruiskuja yms. ei jää yöpöydän laatikoihin tai muualle lomahuoneistoon. Myös pesuaineet ovat myrkyllisiä, joten laita ne lasten ulottumattomiin. Vanhempien vasta purkaessa tavaroita ovat lapset jo ennättäneet katsastaa koko huoneiston.

4 PAISTINPANNUT PARKUVAT APUA Sääli paistinpannuja, äläkä raavi niitä terävällä teräsesineellä. Huoneistossa on puulastoja ja muovilastoja paistinpannuja varten. Tiskaa paistinpannut käsin. Teflonpinnoitteet eivät kestä jatkuvaa konetiskausta. Jos rikot jonkin astian, yritä hankkia tilalle vastaava paikallisesta liikkeestä. Jollet onnistu saamaan astiaa rikkomasi tilalle, ilmoita siitä mökki-isännällemme Eskolle, niin voimme täydentää puuttuvan astian. Astioiden ja muiden keittiövälineiden puutteista kannattaa myös ilmoittaa Eskolle. KATOAVIEN PIKKULUSIKOIDEN MYSTEERI Huoneistoissa olevat tavarat, astiat ym. ovat huoneistoon kuuluvia. Älä ota niitä mukaasi. Erityisesti pikkulusikat ovat kovia seikkailemaan. Usein ne piiloutuvat sokeripussiin ja kahvipurkkiin ja matkaavat kotiinpalaajien mukana uusiin maisemiin. Kurkista siis tämä piilo ennen pakkaamista, niin saat reissulaisen kiinni jo kotinurkillaan. RUOKATAVARAT Ruokakaapit täyttyvät helposti sinne jätetyistä avatuista vehnäjauhopusseista yms. Vie mennessäsi kaikki tuomasi elintarvikkeet. Kuivatavarat kannattaa myös viedä pois, koska niitä ei yleensä kukaan halua käyttää. JÄÄKAAPPI Pese jääkaappi lähtiessäsi. Muista tyhjentää myös pakastin. Mökeissä on usein sähkökatkoksia ja pakastimeen jätetyt ruokatavarat sulavat sinne ja pilaantuvat. Kokemusta on, että koko jääkaappipakastin on jouduttu vaihtamaan, kun avattu katkarapupussi oli unohtunut pakastimeen ja sulettuaan valunut kaikkiin eristeisiin. HUONEISTOT Huoneistot ovat kalustetut samalla tavalla ja ovat peilikuvia toisilleen. Ainoa ero tulee pirtissä, jossa on takka B-puolella ja vastaavasti A-puolella on sitten sohvapöytä ja isompi TV. VIERASKIRJA Vieraskirja on hauskojen muistojen ja terveisten kirjoittamista varten. Sieltä saat lukea paljon erilaisia vinkkejä mm. tehdessäsi suunnitelmia, mihin kannattaa lomasi aikana suunnistaa Kuusamossa ja sen lähiympäristössä. Kirjoita vihjeitä nähtävyyksistä, säätietoja, runoja ja ennen kaikkea kokemuksistasi lomallasi täällä Rukalla ja Kuukkelissa. Älä kirjoita valituksia rikkonaisista lampuista. Nehän hoituvat toisella tavalla. Lasten piirustukset ovat vanhempien mielestä korvaamatonta taidetta. Yhteisen vieraskirjan jäljellä olevalle sivulle piirretty vieraan silmin katsottuna tunnistamaton kuva voi jopa harmittaa asiasta tietämättömiä sivullisia. Otathan näille pienille taiteilijoille piirustuspaperia mukaan. Puumerkki heiltäkin on tietenkin tervetullut myös vieraskirjassa. Muistakaa kirjoittaa aina kuittaus vieraskirjaan!

5 SIIVOUS Huoneistojen vuokraan ei kuulu siivousta, vaan jokaisen on siivottava huoneisto itse. LOPPUSIIVOUKSEEN KUULUU: mattojen tuuletus ja kopistelu imurointi ja lattiapintojen pyyhkiminen kostealla pölyjen pyyhkiminen: tv ja muut laitteet, tasot, pöydät keittonurkkauksen siivous (myös astianpesukoneen tyhjennys) jääkaappi, hella, uuni, mikroaaltouuni, leikkuulaudat, roskis makuuhuoneiden siivous, täkkien, tyynyjen ja päiväpeittojen tuuletus ja kopistelu ylimääräisten vuodevaatteiden sijoitus kaappeihin WC ja saunatilojen puhdistus kuivauskaapin puhdistus takan siivous, tuhkien tyhjennys ja puukorin täyttö (B-puoli) sanomalehtien ja roskien poisvienti Huolehdithan yhteisestä omaisuudestamme hyvin. On mukavaa saapua puhtaaseen huoneistoon tulomatkasta väsyneenä.

6 MÖKKIHUOLINTA JA SIIVOUS Jos Sinulle sattuu Kuukkelissa jotain odottamatonta lomasi aikana, niin ota yhteyttä kiin-teistöjemme hoitajaan Juha Lämsään. Hänet tavoitat puhelimitse tai sähköpostilla juha. Huoneiston vuokraan ei sisälly siivouspalveluita eikä loppusiivousta. Huoneisto on siivottava pois lähdettäessä seuraavia tulijoita varten. Kiinteistöhoitajamme Juha Lämsän huoltopalvelulta on saatavana loppusiivous. Ota yhteyttä Juhaan ja sovi hänen kanssaan asiasta, maksua vastaan tietenkin VENE Yhdistyksellä on Vuosselijärven rannassa oma vene, joka on käytössäsi. Vene on Juha Lämsän isän omistaman mökin rannassa. Mökkitie kääntyy Vuosselintieltä oikealle noin 100 metriä Vuosselintien ja Uolevintien risteyksestä eteenpäin. Mökkiä käyttävät Juha ja hänen siskonsa perheineen ja jos Sinä aiot ajaa alas ja parkkeerata autosi mökin parkkipaikalle, tulee lupa kysyä Juhalta, että sinne voit ajaa. Muutenkin Sinun on syytä tarkistaa mökkitien kunto ennen kuin ajat alas, että pääset ylös palatessasi. Kartta veneelle löytyy huoneisto B:n puolelta, samoin sieltä löytyy pelastusliivejä ja veneen lukko eli tappi. Vene on pukeilla rannassa ja airot löytyy veneen alta. Vene on lasikuituinen ja varsin kevyt liikutella, siksi onkin paikallaan, että lomaviikkosi lopussa nostat veneen takaisin pukkien päälle, airot veneen alle ja kytket veneen kiinni. Vuosselin rannoilla on nykyisin varsin paljon mökkejä ja tämä on tuonut myös samalla verkkokalastusta järvelle ja niinpä kalakanta on muuttunut varsin särkikantaiseksi. Mutta mikään ei voita lasten kanssa tehtyä mato-onkitapahtumaa järvellä. Kireitä siimoja! TÄRKEITÄ NUMEROITA Ambulanssi, palokunta 112 Poliisi 112 Päivystävä lääkäri Rukakeskus/RukaKlubi hissi ja lumi-info (08) Matkailukeskus Karhuntassu kalastusluvat, kartat, tietoja nähtävyyksistä (08) Taksi (08) (08) Sääpalvelu, Rukan ja Kuusamon alue

7 YMPÄRIVUOTUISTA LOMAILUA KEVÄT Kaamoksen ja talven selkä on taittunut ja ihmiset suuntaavat katseensa kohti valoa. Kevään valoisat ja hienoimmat ajat ovat edessä. Päivät pitenevät, vuorokautinen lämpötilojen vaihtelu on suuri. Yöpakkaset vaihtuvat muutamassa auringon täyttämässä tunnissa plus-asteiksi. Kuusamon kevät hellii ihmisen sydäntä ja sielua. KESÄ Yhä useampi vieras saapuu Kuusamoon myös kesäaikaan. Kesäinen Kuusamo on oikea luonnon huvipuisto, jossa tekemisiä rajoittaa vain mielikuvituksen puute. Voit seikkailla luonnossa omin päin tai lähteä kesäseikkailuun oppaan johdolla. Valoa yöttömässä yössä, se kuuluu keskikesän ehdottomiin hitteihin. Kuusamossa ei aurinko laske kesäkuun puolesta välistä alkaen. Ruka tarjoaa tekemistä moneksi kesäiseksi päiväksi, koskenlaskua Kitkajoella, melontaa Oulankajoella. patikointia karhunkierroksella ja päiväretkireiteillä sekä piipahduksia alueen monissa käyntikohteissa. Kuukkeli on meille täydellinen tukikohta Kuusamon luonnon valloitukseen. Sieltä on helppo lähteä liikkumaan. Poikkeuksellisen arvaamaton Kuusamon luonto yllättää kokeneemmankin patikoijan aina, mutta kyllä alueen luonto takaa sen, että kerran tänne tiensä löytänyt palaa varmasti uudelleen pohjoinen jättää jälkensä meihin kaikkiin. SYKSY KOE RUSKA! Ruskan juhlassa tuoksuu puhdas kauneus luonnossa. Liikkujaa eivät häiritse enää hyönteiset, eivätkä kesän helteet. Kirpeä syyssää kannattaa lähteä kokemaan. Kuusamossa loistavia mahdollisuuksia tarjoilevat eripituiset päiväretket, mm. Oulangan kansallispuistossa. Retkipolut kulkevat postikorttimaisemissa kauttaaltaan. Myös Karhunkierros kokonaisuudessaan, lähes 100 kilometriä matkaltaan on juuri syksyllä kokemisen arvoinen, mutta jos Iso Karhunkierros tuntuu liian vaativalta, löytyy Pieni Karhunkierros, puolen päivän vaellus ja sinne kulku käy kätevästi Juuman kylän kautta. TULE KUUSAMOON, KUUKKELI ODOTTAA SINUA JA PERHETTÄSI!

8 MAJOITTUMISMUISTIO Kuukkeli Huoneisto vko SÄILYTÄ TÄMÄ PAPERI LOMASI AJAN JA PALAUTA SAAMASI AVAIMEN KANSSA. Mökin luovutus lähtöpäivänä klo mennessä Tullessasi mökkiin tarkista huoneiston siisteys ja mikäli löytyy huomautettavaa, ota mieluiten ennen majoittumista yhteys Juha Lämsään puh , jolloin hän käy toteamassa ja korjaamassa tilanteen. Ilmoita jo asumisesi aikana havaitsemasi puutteet, niin hoidamme ne mahdollisimman pian kuntoon. Tupakointi on ehdottomasti kielletty lomahuoneistoissamme. Jos siivoat itse, tee loppusiivous oheista luetteloa hyväksi käyttäen: ruksi ruutuun, kun tehtävä on suoritettu. LOPPUSIIVOUKSEEN KUULUVAT SEURAAVAT TYÖT: mattojen tuuletus ja kopistelu imurointi ja lattiapintojen pyyhkiminen vuodevaatteiden tuuletus ja kopistelu pölyjen pyyhkiminen: tasot, tv, pöydät ym. keittonurkkauksen siivous, astianpesukoneen tyhjennys jääkaappi, mikro, hella, uuni, leikkuulaudat, roskis kuivauskaapin tyhjennys ja siivous wc ja saunatilojen puhdistus saunan pesu takan siivous ja tuhkien tyhjennys (B-puoli) TARKISTA, ETTÄ HISSIKORTIT JÄÄVÄT HUONEISTOON. Jos tilaat loppusiivouksen Juha Lämsältä, tee se omalle ajallesi loma-aikasi viimeiselle päivälle. Laita pullot kuistille muovikassiin ja sanomalehdet roskiin. Kirjoita tähän korjaus- ym. terveiset meille:

Tervetuloa Villa Hillaan!

Tervetuloa Villa Hillaan! Villa Hilla Tervetuloa Villa Hillaan! Olet lämpimästi tervetullut lomailemaan YTYn Villa Hillaan Kittilän Leville. Tutustuthan ohjeisiin huolella ja muista ilmoittaa tuloaikasi avainpalveluumme. Perustiedot

Lisätiedot

Tervetuloa Putti Torppaan!

Tervetuloa Putti Torppaan! Putti Torppa Tervetuloa Putti Torppaan! Olet lämpimästi tervetullut lomailemaan YTYn Putti Torppaan Jämsän Himokselle. Perustiedot Putti Torpasta Osoite: Kivistönkatu 5, 42100 Jämsä Tyyppi: hirsirakenteinen

Lisätiedot

Tervetuloa Villa Hillaan!

Tervetuloa Villa Hillaan! Villa Hilla Tervetuloa Villa Hillaan! Olet lämpimästi tervetullut lomailemaan YTYn Villa Hillaan Kittilän Leville. Tutustuthan ohjeisiin huolella ja muista ilmoittaa tuloaikasi avainpalveluumme. Perustiedot

Lisätiedot

TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA!

TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA! TERVETULOA ERKKUSEN KÄMPÄLLE VIIHTYISÄÄ MÖKKILOMAA! Yhteydenotot: Ma-Pe klo 08.00-16.00 puh. 040-6875508 (toimisto) Muina aikoina puh. 0400-395056 (toiminnanjohtaja) HÄTÄNUMERO: 112 Sisältö Ajo-ohjeet...

Lisätiedot

MAJA- KANSIO. Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille

MAJA- KANSIO. Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille MAJA- KANSIO Ohjeita Pyhäjärven reserviupseerien majan vieraille SIJAINTI Linkki Google Maps palveluun: https://goo.gl/maps/gvyk9nvxuqm2 Linkki Kansalaisen karttapaikkapalveluun: http://bit.ly/2cjallm

Lisätiedot

Tervetuloa Putti Torppaan!

Tervetuloa Putti Torppaan! Putti Torppa Tervetuloa Putti Torppaan! Olet lämpimästi tervetullut lomailemaan YTYn Putti Torppaan Jämsän Himokselle. Perustiedot Putti Torpasta Osoite: Liuskekuja 5 A (ent. Kivistönkatu 5), 42100 Jämsä

Lisätiedot

KOTITYÖT. Sanasto ja lämmittely

KOTITYÖT. Sanasto ja lämmittely Sanasto ja lämmittely 1. Teitkö kotitöitä, kun olit lapsi? 2. Saitko viikkorahaa? 3. Miksi siivoat? 4. Onko sulla kengät jalassa sisällä? 5. Tuuletatko kotona? 6. Mihin viet paperiroskat ja lehdet? 7.

Lisätiedot

Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita

Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita Tämä on perusohje sinulle, joka asut vastaanottokeskuksen vuokraamassa asunnossa. Asumiseen liittyviä ohjeita Asuminen vastaanottokeskuksen asunnossa Vastaanottokeskus järjestää sinulle tilapäisen majoituksen

Lisätiedot

ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016

ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016 1/6 ISLE-SUR-LA-SORGUE 2016 Vauclusen departtementissa sijaitseva L Isle-sur-la-Sorgue on kuin Venetsia Provencessa lukuisine kanaaleineen ja idyllisine kahviloineen. Mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja

Lisätiedot

Rautuki-Säätiö Mikonkatu 8 A 8. krs 00100 Helsinki

Rautuki-Säätiö Mikonkatu 8 A 8. krs 00100 Helsinki 1 Rautuki-Säätiö Mikonkatu 8 A 8. krs 00100 Helsinki Hyvä Ylläsraudun lomailija, Kiitämme varauksestasi Ylläsraudun lomakohteeseen. Ylläsraudun loma-asunnoissa voi majoittua vain asiakkaan ilmoittama henkilömäärä.

Lisätiedot

www.rukajarvenkoulu.fi Sijainti

www.rukajarvenkoulu.fi Sijainti www.rukajarvenkoulu.fi Sijainti 66 7'47.50"N, 29 12'35.63"E Rukajärventie 51, Kuusamo Kitka n. 10 km Kiutaköngäs n. 40 km Karhunkierros n. 25 km Ruokakaupat Rukakeskus RUKA Vuosseli Kuusamon luonto on

Lisätiedot

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen.

Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Rovanperän kelomökkien varausehdot Tehtyään varauksen asiakas saa laskun joko sähköpostiin tai kotiosoitteeseen. Varaus on sitova, kun ennakkovaraus, 20% varauksen hinnasta, on maksettu vahvistuskuitissa

Lisätiedot

Kiinteistöön liittyvissä hätätapauksissa Palmian päivystys palvelee teitä 24h, puh

Kiinteistöön liittyvissä hätätapauksissa Palmian päivystys palvelee teitä 24h, puh TALOON PEREHDYTYS Osoite: Knutersintie 915 00890 Helsinki Puhelinnumero: 09 310 79784 Sähköposti: ostersundom.leirikeskus@hel.fi Kotisivut: ostersundom.munstadi.fi Facebook: ostersundominleirikeskus KOORDINAATIT:

Lisätiedot

PARTIONIEMI VUOKRAAJAN OPAS

PARTIONIEMI VUOKRAAJAN OPAS PARTIONIEMI VUOKRAAJAN OPAS Sisältö 1. Tervetuloa 2. Turvallisuus 2.1. Päärakennus 2.2. Keittiörakennus 2.3. Sauna 2.4. Muut rakennukset/alueet 3. Alueen kartta 4. Järjestyssäännöt 5. Siivous ja roskat

Lisätiedot

Asuntolan toimintaohjeet. Koulutuskeskus Sedu, Lapua. Turvallista, viihtyisää ja opintoja tukevaa asumista yhteistyössä kodin ja koulun kanssa

Asuntolan toimintaohjeet. Koulutuskeskus Sedu, Lapua. Turvallista, viihtyisää ja opintoja tukevaa asumista yhteistyössä kodin ja koulun kanssa Asuntolan toimintaohjeet Koulutuskeskus Sedu, Lapua Turvallista, viihtyisää ja opintoja tukevaa asumista yhteistyössä kodin ja koulun kanssa Sedu Lapuan opiskelija-asuntolan toimintaohjeet Nämä toimintaohjeet

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille (myöhemmin tilaaja) on

Lisätiedot

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT

ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT ONLINE-MYYNTISIVUTON VARAUSEHDOT Myyntisivustolta varattavien kohteiden osalta noudatetaan Rukan Salonki Varausehdot osiota seuraavissa kohteissa: Ruka Noro, Rukan Salonki 1, Rukan Salonki 2, Rukan Salonki

Lisätiedot

LOMAHUONEISTOT Talvi 2015/16 marraskuu 2015 huhtikuu 2016 Ylläskieppi, Äkäslompolo Huttukero, Pyhä Matildanlokki, Mathildedal, Meri-Teijo V 3.10.

LOMAHUONEISTOT Talvi 2015/16 marraskuu 2015 huhtikuu 2016 Ylläskieppi, Äkäslompolo Huttukero, Pyhä Matildanlokki, Mathildedal, Meri-Teijo V 3.10. LOMAHUONEISTOT Talvi 2015/16 marraskuu 2015 huhtikuu 2016 Ylläskieppi, Äkäslompolo Huttukero, Pyhä Matildanlokki, Mathildedal, Meri-Teijo V 3.10.2015 Ylläskieppi Pyhä, Huttukero 6 Meri-Teijo Ski Yleiset

Lisätiedot

PIENTÄ LUKSUSTA VUOKATTI SUITES - HUONEISTOSSA

PIENTÄ LUKSUSTA VUOKATTI SUITES - HUONEISTOSSA PIENTÄ LUKSUSTA VUOKATTI SUITES - HUONEISTOSSA Julkaistu: 29.3.2016, http://www.lumipallo.fi/rinnepesue/2016/03/29/pienta-luksusta-vuokatti-suites-huoneistossa/ Vuoden 2015 Skiexpossa voitimme neljän vuorokauden

Lisätiedot

Carrer de Viladomat 89 BHM-3178

Carrer de Viladomat 89 BHM-3178 www.barcelona-home.com info@barcelona-home.com +34 934 231 270 - Carrer de Viladomat 89 BHM-3178 FABULOUS 3 MAKUUHUONEEN HUONEISTO PYSÄKÖINTI, SARRIA-SANT GERVASI kuvaus Hinta per yö alkaen 122 Kuukausittainen

Lisätiedot

JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS

JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS JUUAN KUNTA 1 KANNAKSEN LEIRIKESKUS KÄYTTÄJÄN OPAS JUUAN KUNTA 2 Sisällysluettelo Käyttötarkoitus ja yleiset ohjeet... 4 Leirikeskuksen käytön varaaminen... 4 Vahingon sattuessa... 4 Varauksen vahvistaminen/peruutus...

Lisätiedot

TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI

TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI TERVETULOA KUUSI-RUKA 6:n VIERAAKSI Tähän mökkikansioon on kerätty hyödyllistä tietoa ja toimintaohjeita, jotta lomasi sujuisi turvallisesti ja parhaissa mahdollisissa tunnelmissa. Toivomme, että viihdytte

Lisätiedot

BIARRITZ - Loma-asuntoja kaupungin keskustassa Kevät, kesä ja syksy 2015

BIARRITZ - Loma-asuntoja kaupungin keskustassa Kevät, kesä ja syksy 2015 BIARRITZ - Loma-asuntoja kaupungin keskustassa Kevät, kesä ja syksy 2015 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan

Lisätiedot

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit

Keto-Mökit. www.kouvolanmatkatoimisto.fi. Mökit Keto-Mökit Mökit KELO - 1,5-kerroksinen kelohirsinen mökki, jonka pinta-ala on 78 m². Mökissä on tilaa 6-8 henkilölle. Alakerrassa olohuone, makuuhuone, keittiö, sähkösauna, wc ja veranta. Tulikivitakka.

Lisätiedot

CANNES - MOUGINS Loma-asunnot 2016

CANNES - MOUGINS Loma-asunnot 2016 1/6 CANNES - MOUGINS Loma-asunnot 2016 Cannes on punaista mattoa, palmuja ja rantaa, mutta myös kauniita kujia, ostoksia ja pikkukaupungin tunnelmaa. Mougins sijaitsee noin 10 km päässä Cannesista sisämaahan.

Lisätiedot

Leppoisaa lomaa Luistokkaassa

Leppoisaa lomaa Luistokkaassa Leppoisaa lomaa Luistokkaassa Jämin loistomaisemissa KEVÄÄLLÄ KESÄLLÄ SYKSYLLÄ TALVELLA Me haluamme Sinun hymyilevän, rentoutuvan ja nauttivan. Jo muutama päivä täällä lataa Sinuun valoa ja virtaa. Siksi

Lisätiedot

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa.

Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. ASUNTO JA ASUMINEN ASUMINEN 1. Missä sinä asut? Minä asun kaupungissa. Asuuko Leena kaupungissa vai maalla? Leena asuu maalla, mutta hän on työssä kaupungissa. 2. Missä kaupungissa sinä asut? Asun Lahdessa.

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2017 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä.

Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä. Rantakylän terassiasuntoja lähellä Marseillen kaupunkia. Nauti rennosta rantaelämästä ja Provencen rannoista sekä nähtävyyksistä. Lomailijoille tarkoitettuja terassiasuntoja Välimeren ranta-alueella Six

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty 14.10.2018. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen vuokraajille

Lisätiedot

Tervetuloa KOTOLAan, Adoptioperheet ry:n, Familia Club ry:n ja Sateenkaariperheet ry:n yhteisiin toimitiloihin!

Tervetuloa KOTOLAan, Adoptioperheet ry:n, Familia Club ry:n ja Sateenkaariperheet ry:n yhteisiin toimitiloihin! Tervetuloa KOTOLAan, Adoptioperheet ry:n, Familia Club ry:n ja Sateenkaariperheet ry:n yhteisiin toimitiloihin! Tilat: Yhdistyksen toimistohuoneiden lisäksi Kotolasta löytyy kaksi koulutustilaa; suurempi

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2016 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019

BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019 BIARRITZ Loma-asuntoja kaupungin keskustassa 2019 Uudet vuonna 2012 valmistuneet huoneistot sijaitsevat Biarritzin keskustassa 400 m päässä rannasta. Lyhyt matka kaikkiin keskustan palveluihin ja kaupungin

Lisätiedot

Henkilökuntayhdistys r.y. Kiurun henkilökuntayhdistyksen MÖKKIESITE

Henkilökuntayhdistys r.y. Kiurun henkilökuntayhdistyksen MÖKKIESITE Henkilökuntayhdistys r.y. Kiurun henkilökuntayhdistyksen MÖKKIESITE Kalajoki Vuokatti Ylläs Levi Ruka - 2 - Sisällysluettelo Henkilökuntayhdistyksen lomamökit... 4 Lapin mökkien varaaminen ja hinta...4

Lisätiedot

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Lomarengas Ukkohalla-Paljakka noudattaa lomakohteen vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut

Lisätiedot

BRETAGNE Cancale merta, ostereita ja nähtävyyksiä Kesä 2017.

BRETAGNE Cancale merta, ostereita ja nähtävyyksiä Kesä 2017. BRETAGNE Cancale merta, ostereita ja nähtävyyksiä Kesä 2017. Loma-asuntoja upealla paikalla Cancalessa lähellä Mont Saint Michelin luostarisaarta Bretagnessa. Asunnoilta satamaan ja kaupoille 300m polkua

Lisätiedot

CANNES - MOUGINS Loma-asunnot 2017

CANNES - MOUGINS Loma-asunnot 2017 CANNES - MOUGINS Loma-asunnot 2017 Cannes on punaista mattoa, palmuja ja rantaa, mutta myös kauniita kujia, ostoksia ja pikkukaupungin tunnelmaa. Mougins sijaitsee noin 10 km päässä Cannesista sisämaahan.

Lisätiedot

MAALAISTALO PROVENCEN SYDÄMESSÄ Unelmaloma viinitilalla omassa talossa. Tilaa 10 hengelle.

MAALAISTALO PROVENCEN SYDÄMESSÄ Unelmaloma viinitilalla omassa talossa. Tilaa 10 hengelle. MAALAISTALO PROVENCEN SYDÄMESSÄ Unelmaloma viinitilalla omassa talossa. Tilaa 10 hengelle. Perinteikkään viinitilan mailla Provencessa sijaitseva vuokrattava kivitalo. Olet keskellä viiniviljelmiä ja oliivipuita.

Lisätiedot

KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87)

KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87) KIVIJÄRVEN VAPAA-AIKAKESKUKSEN JA VANHAN SAUNARAKENNUKSEN/UIMARANNAN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT (taksamuutos siv.ltk 3.11.2010 87) 1 Vapaa-aikakeskusalue on sivistyslautakunnan / liikuntatoimen hallinnassa. Sen

Lisätiedot

Helsingin Poliisien Yhdistyksen lomakohteet

Helsingin Poliisien Yhdistyksen lomakohteet Hyvää lomaa! Helsingin Poliisien Yhdistyksen lomakohteet HPY:n LOMAKOHTEET Helsingin Poliisien Yhdistyksen jäsenillä on käytössään seitsemän lomakohdetta, SINI- RANTA ja KAUKOLA (Inkoo) sijaitsevat samalla

Lisätiedot

Kerkkoon palveluosuuskunta Siivous- ja kotipalvelu

Kerkkoon palveluosuuskunta Siivous- ja kotipalvelu Kerkkoon palveluosuuskunta Siivous- ja kotipalvelu Asiakas Ohjeita työlistan täyttämiseen Seuraavat taulukot ovat apuna, kun mietit, mitä erilaisia työtehtäviä haluaisit siivoojan tekevän kodissasi ja

Lisätiedot

BRETAGNE Cancale merta, ostereita ja nähtävyyksiä Kesä 2018.

BRETAGNE Cancale merta, ostereita ja nähtävyyksiä Kesä 2018. BRETAGNE Cancale merta, ostereita ja nähtävyyksiä Kesä 2018. Loma-asuntoja upealla paikalla Cancalessa lähellä Mont Saint Michelin luostarisaarta Bretagnessa. Asunnoilta satamaan ja kaupoille 300m polkua

Lisätiedot

BRETAGNE Cancale merta, ostereita ja nähtävyyksiä Kesä 2016.

BRETAGNE Cancale merta, ostereita ja nähtävyyksiä Kesä 2016. BRETAGNE Cancale merta, ostereita ja nähtävyyksiä Kesä 2016. Loma-asuntoja upealla paikalla Cancalessa lähellä Mont Saint Michelin luostarisaarta Bretagnessa. Asunnoilta satamaan ja kaupoille 300m polkua

Lisätiedot

L ISLE-SUR-LA-SORGUE 2018

L ISLE-SUR-LA-SORGUE 2018 L ISLE-SUR-LA-SORGUE 2018 Vauclusen departtementissa sijaitseva L Isle-sur-la-Sorgue on kuin Venetsia Provencessa lukuisine kanaaleineen ja idyllisine kahviloineen. Mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja kauniita

Lisätiedot

SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) Johtokunta Suomenlinna C53

SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) Johtokunta Suomenlinna C53 SUOMENLINNAN UPSEERIKERHO OHJE 1 (5) SUOMENLINNAN UPSEERIKERHON SAUNAN SÄÄNNÖT 1. YLEISTÄ Suomenlinnan upseerikerhon saunalla on käytössä jäsenten yhteisvuoro, tilaussauna sekä perhesauna. Arkiviikon maanantait

Lisätiedot

50 vuotta. LOMAHUONEISTOT Talvi 2014/15 marraskuu 2014 huhtikuu 2015 Ylläskieppi, Äkäslompolo Huttukero, Pyhä Matildanlokki, Mathildedal, Meri-Teijo

50 vuotta. LOMAHUONEISTOT Talvi 2014/15 marraskuu 2014 huhtikuu 2015 Ylläskieppi, Äkäslompolo Huttukero, Pyhä Matildanlokki, Mathildedal, Meri-Teijo 50 vuotta LOMAHUONEISTOT Talvi 2014/15 marraskuu 2014 huhtikuu 2015 Ylläskieppi, Äkäslompolo Huttukero, Pyhä Matildanlokki, Mathildedal, Meri-Teijo Ylläskieppi Pyhä, Huttukero 6 Meri-Teijo Ski Yleiset

Lisätiedot

OHJEITA SUVAS KOKOUS- JA SAUNATILAN KÄYTTÄJILLE

OHJEITA SUVAS KOKOUS- JA SAUNATILAN KÄYTTÄJILLE OHJEITA SUVAS KOKOUS- JA SAUNATILAN KÄYTTÄJILLE SISÄLLYSLUETTELO 1 Hinnasto... 3 2 Suvaksen vuokrauskäytännöt ja -ehdot... 4 3 Tilojen varaaminen... 5 4 Käyttöohjeita... 6 5 Siivousohjeita... 6 6 Tilat...

Lisätiedot

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen

Helppo, Tuottoisa, Turvallinen Oletko mökkiomistaja? Haluaisitko vuokrata mökkisi venäläisille turisteille? Helposti Tuottoisasti Turvallisesti Me tarjoamme keinon! majapaikka.fi kallista.ru Se on Helppo Tuottoisa Turvallinen Me tarjoamme

Lisätiedot

Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016

Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016 Turkin pitkät lomat talvella 2015-2016 Turkin etelärannikon leuto talvi sopii hyvin talvehtimiseen! Kaikki pitkät lomat räätälöidään aina yksilöllisesti matkustajan toiveiden mukaan. Matkan keston, matka-ajankohdan,

Lisätiedot

KARHUKOLON KÄYTTÖOHJEET KÄMPPÄSÄNTÄ ANGELICA PAX 0503738963 KANTOHAKA 4H31 02410 K.NUMMI

KARHUKOLON KÄYTTÖOHJEET KÄMPPÄSÄNTÄ ANGELICA PAX 0503738963 KANTOHAKA 4H31 02410 K.NUMMI KARHUKOLON KÄYTTÖOHJEET KÄMPPÄSÄNTÄ ANGELICA PAX 0503738963 KANTOHAKA 4H31 02410 K.NUMMI KUN SAAVUT KÄMPÄLLE (KARHUKOLO) -Kytke palovaroittimien patterit ja tarkista että ne toimivat -tarkista että sammuttimet

Lisätiedot

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Nuuksion partiokämpät. Yleiset käyttöohjeet

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Nuuksion partiokämpät. Yleiset käyttöohjeet Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry Yleiset käyttöohjeet Sisällys 1. Yleistä... 3 2. Alueelle saapuminen ja poistuminen... 3 2.1. Saapuminen... 3 2.2. Poistuminen... 3 3. Palvelut... 4 3.1. Pysäköinti...

Lisätiedot

Kiinteistönomistajan ja asukkaan välinen. vastuunjakotaulukko 2.12.2015. Lämmitys. Ilmanvaihto

Kiinteistönomistajan ja asukkaan välinen. vastuunjakotaulukko 2.12.2015. Lämmitys. Ilmanvaihto Kiinteistönomistajan ja asukkaan välinen 2.12.2015 vastuunjakotaulukko Tämä taulukko määrittelee asukkaan ja kiinteistön omistajan väliset vastuut asunnon hoidossa. Epäselvissä tilanteissä ota yhteyttä

Lisätiedot

GOLF & SPA RESORT SAINT ENDRÉOL ESITE JA HINNAT 2016

GOLF & SPA RESORT SAINT ENDRÉOL ESITE JA HINNAT 2016 GOLF & SPA RESORT SAINT ENDRÉOL ESITE JA HINNAT 2016 Saint Endréol on yksi Ranskan parhaimmista golfkeskuksista noin tunnin ajomatkan päässä Nizzasta. Majoittua voit sviitissä, huoneistossa, kaksikerroksisessa

Lisätiedot

BISCARROSSE Uudet 4-kerroksiset loma-asunnot Atlantin rannalla Kevät, kesä ja syksy 2017

BISCARROSSE Uudet 4-kerroksiset loma-asunnot Atlantin rannalla Kevät, kesä ja syksy 2017 BISCARROSSE Uudet 4-kerroksiset loma-asunnot Atlantin rannalla Kevät, kesä ja syksy 2017 Biscarrossen hiekkarannalle on asunnoista ainoastaan 150 metriä. Mukavat asunnot sellaiselle, joka haluaa lähteä

Lisätiedot

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA

VARAUSEHDOT ALLIN MATALA VARAUSEHDOT ALLIN MATALA Päivitetty ja voimassa 25.1.2019 alkaen. Yleistä Allin Matala tarjoaa viihtyisät tilat kokouksille ja juhlille. Vierailijoiden viihtyvyyden sekä turvallisuuden lisäämiseksi tilojen

Lisätiedot

Varaus- ja peruutusehdot

Varaus- ja peruutusehdot Varaus- ja peruutusehdot Palvelujen tai tuotteiden varaus voi tapahtua suullisesti, kirjallisesti tai sähköisen varausjärjestelmän kautta. Majoitusvuorokausi Majoitusvuorokausi mökeissä alkaa klo 15 ja

Lisätiedot

BISCARROSSE Uudet 4-kerroksiset loma-asunnot Atlantin rannalla Kevät, kesä ja syksy 2018

BISCARROSSE Uudet 4-kerroksiset loma-asunnot Atlantin rannalla Kevät, kesä ja syksy 2018 BISCARROSSE Uudet 4-kerroksiset loma-asunnot Atlantin rannalla Kevät, kesä ja syksy 2018 Biscarrossen hiekkarannalle on asunnoista ainoastaan 150 metriä. Mukavat asunnot sellaiselle, joka haluaa lähteä

Lisätiedot

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2016

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2016 YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2016 Hintojen muutokset mahdollisia. Tarjoukset sekä kulloinkin voimassa olevan hinnan näet varausjärjestelmästä. Kysy en viikkohintoja! LOMAMÖKIT Kevät Alku- ja loppukesä

Lisätiedot

Kevät, kesä ja syksy 2019

Kevät, kesä ja syksy 2019 Loma-asunnot Atlantin rannalla BISCARROSSE Kevät, kesä ja syksy 2019 Biscarrossen hiekkarannalle on asunnoista ainoastaan 150 metriä. Mukavat asunnot sellaiselle, joka haluaa lähteä rantalomalle, surffaamaan

Lisätiedot

Myös järjestävän seuran sivuilla on tietoa:

Myös järjestävän seuran sivuilla on tietoa: Ensi vuoden Jukolan viesti juostaan Harpatinvaaran maastoissa Joensuun Enossa 17.- 18.6.2017. Kaikilla Rasti-Nokian jukola- ja venlajoukkueiden juoksijoilla, heidän tukijoukoillaan sekä kisaturisteilla

Lisätiedot

KERROSTALO. A. Katso kuvaa numero 1. Mikä kuvassa on? Kuvassa on. B. Katso kuvaa numero 1. Missä kuvassa ovat nämä tilat? Lisää kuvaan numero.

KERROSTALO. A. Katso kuvaa numero 1. Mikä kuvassa on? Kuvassa on. B. Katso kuvaa numero 1. Missä kuvassa ovat nämä tilat? Lisää kuvaan numero. KERROSTALO A. Katso kuvaa numero 1. Mikä kuvassa on? Kuvassa on B. Katso kuvaa numero 1. Missä kuvassa ovat nämä tilat? Lisää kuvaan numero. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. uima-allas

Lisätiedot

Dåvarin Käyttöohje 2014

Dåvarin Käyttöohje 2014 Dåvarin Käyttöohje 2014 Dåvitsin majan omistaa Tellervoiset ja sitä hallinnai Espoon Partiotuki. Majan ylläpidosta vastaava kämppäryhmä suorittaa säännöllistä valvontaa. Kerran vuodessa järjestettävissä

Lisätiedot

Perhe On Paras -liikuntakurssien palveluprosessi

Perhe On Paras -liikuntakurssien palveluprosessi Perhe On Paras -liikuntakurssien palveluprosessi Tässä raportissani visualisoin koko Perhekurssiprosessin kulun kurssin suunnittelusta jälkimarkkinointiin Kurssin suunnittelu ja kalenterointi Perhe On

Lisätiedot

Lisätietoa majoituksesta

Lisätietoa majoituksesta Lisätietoa majoituksesta Huoneet Kartanon päärakennuksessa Huoneita on yhteensä 11, joista yksi on neljän hengen huone (hinta 95 per vrk), kaksi kolmen hengen (75 vrk), kuusi kahden hengen (60 vrk) ja

Lisätiedot

Kalajoki, Hiekkasärkät Kohdenumero h+kk+parvi+s, 42,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. 800,00 Vh. 800,00

Kalajoki, Hiekkasärkät Kohdenumero h+kk+parvi+s, 42,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh. 800,00 Vh. 800,00 Lomaosake Kalajoki, Hiekkasärkät Kohdenumero 518314 1h+kk+parvi+s, 42,0 m² Kov. 1990 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 800,00 Vh. 800,00 Rysätie 10 talo 1 huon. 2 vko 41. Hyvällä sijainnilla aktiviteettien äärellä

Lisätiedot

Tilat kuudelle Kaksi Yamaha Venture 4-tahti-moottorikelkkaa Huippuvarusteltu keittiö Tunturi-maastopyöriä Taulu-tv & DVD/VHS Kaapeli-tv

Tilat kuudelle Kaksi Yamaha Venture 4-tahti-moottorikelkkaa Huippuvarusteltu keittiö Tunturi-maastopyöriä Taulu-tv & DVD/VHS Kaapeli-tv Tilat kuudelle Kaksi Yamaha Venture 4-tahti-moottorikelkkaa Huippuvarusteltu keittiö Tunturi-maastopyöriä Taulu-tv & DVD/VHS Kaapeli-tv Koillisrinteet 900 m Kolme makuuhuonetta Monitoimilautapeli Tilava

Lisätiedot

Lomaosake Kuusamo, Rukatunturi Kohdenumero Rukankyläntie 6.

Lomaosake Kuusamo, Rukatunturi Kohdenumero Rukankyläntie 6. Lomaosake Kuusamo, Rukatunturi Kohdenumero 579352 tupakeittiö,2mh,ph,sa,2wc,2parveketta, 61,0 m² Kov. 2009 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 119 883,00 Vh. 182 000,00 Rukankyläntie 6. Aivan Rukan ydinkeskustassa

Lisätiedot

Sotkamo, Vuokatti Kohdenumero h+k+s+parvi, 52,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00

Sotkamo, Vuokatti Kohdenumero h+k+s+parvi, 52,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh ,00 Lomaosake Sotkamo, Vuokatti Kohdenumero 586000 2h+k+s+parvi, 52,0 m² Kov. 1989 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 6 000,00 Vh. 6 000,00 Katinkullantie Katinkultaniemi. Vuokatissa, Holiday Club Katinkullassa,

Lisätiedot

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1

HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 HUHMARI -KESÄRETKI LA 9.6 SU 10.6.2012 1 Tänä vuonna autismikirjon aikuisten kesäretki suuntautuu luonnonläheiseen Lomakeskus Huhmariin (Huhmarisentie 43, 83700 Polvijärvi). Lomakeskus Huhmari sijaitsee

Lisätiedot

LOMAHUONEISTOT Kesä 2015 toukokuu 2015 lokakuu 2015 Ylläskieppi, Äkäslompolo Huttukero, Pyhä Matildanlokki, Mathildedal, Meri-Teijo V1 29.4.

LOMAHUONEISTOT Kesä 2015 toukokuu 2015 lokakuu 2015 Ylläskieppi, Äkäslompolo Huttukero, Pyhä Matildanlokki, Mathildedal, Meri-Teijo V1 29.4. LOMAHUONEISTOT Kesä 2015 toukokuu 2015 lokakuu 2015 Ylläskieppi, Äkäslompolo Huttukero, Pyhä Matildanlokki, Mathildedal, Meri-Teijo V1 29.4.2015 Ylläskieppi Pyhä, Huttukero 6 Matildanlokki Yleiset vuokrausehdot

Lisätiedot

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2017

YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2017 YYTERI RESORT & CAMPING HINNASTO 2017 Hintojen muutokset mahdollisia. Tarjoukset sekä kulloinkin voimassa olevan hinnan näet varausjärjestelmästä. Kysy en viikkohintoja! LOMAMÖKIT Talvi, Kevät, Syksy Alku-

Lisätiedot

L ISLE-SUR-LA-SORGUE 2017

L ISLE-SUR-LA-SORGUE 2017 L ISLE-SUR-LA-SORGUE 2017 Vauclusen departtementissa sijaitseva L Isle-sur-la-Sorgue on kuin Venetsia Provencessa lukuisine kanaaleineen ja idyllisine kahviloineen. Mielenkiintoinen arkkitehtuuri ja kauniita

Lisätiedot

OHJEITA RATSASTAJILLE

OHJEITA RATSASTAJILLE OHJEITA RATSASTAJILLE TALLILLE SAAPUMINEN Saavuthan tallille viimeistään 30 minuuttia ennen tunnin alkua. Maneesin vieressä on parkkipaikka, minne jätetään autot. Pihaan ei ajeta autoilla! Polkupyörän

Lisätiedot

Miten asutaan? ASUMISNEUVONTAHANKE 2006-2008

Miten asutaan? ASUMISNEUVONTAHANKE 2006-2008 1 Miten asutaan? ASUMISNEUVONTAHANKE 2006-2008 2 Erilaisia asumismuotoja Vuokra-asumisessa vuokralainen maksaa joka kuukausi vuokraa vuokranantajalle. Asunnon voi vuokrata yksityisiltä omistajilta ja yleishyödyllisiltä

Lisätiedot

MOLIETS LAADUKKAAT TALOT RANSKASSA ATLANTIN RANNALLA 2018.

MOLIETS LAADUKKAAT TALOT RANSKASSA ATLANTIN RANNALLA 2018. MOLIETS LAADUKKAAT TALOT RANSKASSA ATLANTIN RANNALLA 2018. Atlantin puoleisen Ranskan unelmapaikka niin golfarille kuin rannasta ja hyvästä ruoasta pitäville. Moliets sijaitsee Landes n maakunnassa, jossa

Lisätiedot

Tervetuloa Kuntokantoon!

Tervetuloa Kuntokantoon! KUNTOKANTO Tervetuloa Kuntokantoon! Lämpimästi tervetuloa lomailemaan YTYn Kuntokantoon Vierumäelle. Tutustuthan näihin ohjeisiin tarkasti jo ennen varauksesi alkamista. Perustiedot Kuntokannosta Osoite:

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN Koulukatu 19 Skolhusgatan PL 2 PB, Vaasa 65101 Vasa faksi/fax (06) 325 3629, www.pikipruukki.com Pvm TÄYTÄ JA TULOSTA. Palauta allekirjoitettuna osoitteeseen: Koy Pikipruukki,

Lisätiedot

Kuusamo, Ruka Kohdenumero tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh.

Kuusamo, Ruka Kohdenumero tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov Energialuokka Ei e-tod. Mh ,00 Vh. Kerrostalo Kuusamo, Ruka Kohdenumero 604121 tupak,mh,2 kpl alkovi,ph,sa,wc, 55,0 m² Kov. 2006 Energialuokka Ei e-tod. Mh. 154 060,00 Vh. 196 000,00 Rukatunturintie 9. Rukankylän ydin Keskustassa sijaitseva

Lisätiedot

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA

JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:N VIRKISTYS- JA ULKOILUTAPAHTUMA 28.-29.8.2010 KALAJOELLA JHL:n Kajaanin ja Oulun toimiston alueen jäsenille ja heidän perheilleen. Virkistys- ja ulkoilutapahtuma on kaksipäiväinen. Ohjelman pääpaino

Lisätiedot

ASUMISOIKEUDEN LUOPUMISILMOITUS

ASUMISOIKEUDEN LUOPUMISILMOITUS ASUMISOIKEUDEN LUOPUMISILMOITUS Koulukatu 19 Skolhusgatan PL 2 PB, Vaasa 65101 Vasa faksi/fax (06) 325 3629, www.pikipruukki.com Pvm TÄYTÄ JA TULOSTA. Palauta allekirjoitettuna osoitteeseen: Oy Vaasan

Lisätiedot

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT

SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT SATO HOTELLIKOTI OY:N MAJOITUSSOPIMUKSIIN SOVELLETTAVAT YLEISET SOPIMUSEHDOT 1 Sopimuksen synty ja soveltamisala Kun asiakas varaa :ltä huoneiston majoittumista varten ja vahvistaa varauksen, syntyy osapuolten

Lisätiedot

Asunnot Paradou Provencen maaseudulla kesä 2016.

Asunnot Paradou Provencen maaseudulla kesä 2016. Asunnot Paradou Provencen maaseudulla kesä 2016. Sisä-Provencen kohde pienen Paradoun kylän lähellä Alpilles n pitsivuorien kupeessa. Talojen lähistössä monta kaunista provencelaista kylää ja lisäksi Camarguen

Lisätiedot

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto

Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla. Kanneljärven Opisto Kanneljärven Opisto Mainio kokous- ja juhlapaikka Lohjalla, rauhallisen Hormajärven rannalla Meillä kokoonnutaan ja viihdytään Tervehdys Kanneljärven Opistolta Kanneljärven Opisto on toisen asteen oppilaitos,

Lisätiedot

BISCARROSSE Uudet 4-kerroksiset loma-asunnot Atlantin rannalla Kevät, kesä ja syksy 2016

BISCARROSSE Uudet 4-kerroksiset loma-asunnot Atlantin rannalla Kevät, kesä ja syksy 2016 BISCARROSSE Uudet 4-kerroksiset loma-asunnot Atlantin rannalla Kevät, kesä ja syksy 2016 Biscarrossen hiekkarannalle on asunnoista ainoastaan 150 metriä. Mukavat asunnot sellaiselle, joka haluaa lähteä

Lisätiedot

PALOTURVALLISUUTTA KOTONA

PALOTURVALLISUUTTA KOTONA TURVALLISEEN HUOMISEEN PALOTURVALLISUUTTA KOTONA Kunta/kaupunki: Katuosoite: Ovikoodi: Oma puhelinnumero: HÄTÄNUMERO: 112 Säilytä tämä esite näkyvällä paikalla. 1 Palovaroitin Kiinnitä palovaroitin kattoon.

Lisätiedot

SOTAINVALIDIEN (15 %) SIIVOUS- JA ASIOINTIPALVELUJEN HANKINTASOPIMUS

SOTAINVALIDIEN (15 %) SIIVOUS- JA ASIOINTIPALVELUJEN HANKINTASOPIMUS 1(5) Sotainvalidien siivous - ja asiointipalvelu SOTAINVALIDIEN (15 %) SIIVOUS- JA ASIOINTIPALVELUJEN HANKINTASOPIMUS Sopimuksen osapuolet TORNION KAUPUNKI (tilaaja / ostaja ) ja SOVEA Oy (palvelutuottaja

Lisätiedot

1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta + rikkalapio 1 kpl pölynimuri 2 kpl siivousliina

1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta + rikkalapio 1 kpl pölynimuri 2 kpl siivousliina Kassun takkahuoneen siivous AKKAHUONEEN SIIVOUS + PUKUHUONE + KÄYÄVÄ 1 vähintään 16 vuotias + 2 muuta henkilöä 1 kpl 50 cm levykehysmoppi 1 kpl kostutettu mopin lankaosa (vihreä 50cm kokoinen) 1 kpl lakaisulasta

Lisätiedot

MOLIETS LAADUKKAAT TALOT RANSKASSA ATLANTIN RANNALLA 2017.

MOLIETS LAADUKKAAT TALOT RANSKASSA ATLANTIN RANNALLA 2017. MOLIETS LAADUKKAAT TALOT RANSKASSA ATLANTIN RANNALLA 2017. Atlantin puoleisen Ranskan unelmapaikka niin golfarille kuin rannasta ja hyvästä ruoasta pitäville. Moliets sijaitsee Landes n maakunnassa, jossa

Lisätiedot

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen?

6. Vastaa kysymyksiin Onko sinulla isoveli? Oletko sinä lyhyt? Minkä väriset hiukset sinulla on? Onko sinulla siniset silmät? Oletko nyt iloinen? 5. Vastaa kysymyksiin (kpl1) Onko sinulla sisaruksia? Asuuko sinun perhe kaukana? Asutko sinä keskustan lähellä? Mitä sinä teet viikonloppuna? Oletko sinä viikonloppuna Lahdessa? Käytkö sinä usein ystävän

Lisätiedot

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje. 18.7.2011 Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna

Rauhaniemen saunan talkoo-ohje. 18.7.2011 Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna Rauhaniemen saunan talkoo-ohje Tuija Poutanen, Anne Vasko, Matti Ojala ja Petri Linna Sisältö Yleistä Saunan aamusiivous Saunan iltasiivous Saunanhoitajan tehtävät Yleistä Avain haetaan Rauhaniemestä saunanhoitajalta

Lisätiedot

MOLIETS LAADUKKAAT TALOT RANSKASSA ATLANTIN RANNALLA, 2016.

MOLIETS LAADUKKAAT TALOT RANSKASSA ATLANTIN RANNALLA, 2016. MOLIETS LAADUKKAAT TALOT RANSKASSA ATLANTIN RANNALLA, 2016. MOLIETS 2016 Atlantin puoleisen Ranskan unelmapaikka niin golfarille kuin rannasta ja hyvästä ruoasta pitäville. Moliets sijaitsee Landes n maakunnassa,

Lisätiedot

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka

Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Varausehdot: Lomarengas Ukkohalla-Paljakka Lomarengas Ukkohalla-Paljakka noudattaa lomakohteen vuokrauksessa näitä sopimusehtoja. Nämä ehdot sitovat kumpaakin osapuolta sen jälkeen, kun asiakas on maksanut

Lisätiedot

ROVANIEMEN KAUPUNKI. Hyvinvoiva lapsi. Hygienia ja infektioiden torjunta perhepäivähoidossa

ROVANIEMEN KAUPUNKI. Hyvinvoiva lapsi. Hygienia ja infektioiden torjunta perhepäivähoidossa ROVANIEMEN KAUPUNKI Hyvinvoiva lapsi Hygienia ja infektioiden torjunta perhepäivähoidossa Varhaiskasvatuspalvelut 2015 Työryhmä: Ahlsved Matias, tartuntataudeista vastaava hoitaja, Rovaniemen kaupunki

Lisätiedot

Essalo Oy Lomaosakeosuus

Essalo Oy Lomaosakeosuus Essalo Oy Lomaosakeosuus Fuengirola Sallatunturi 20.2.2016 Pekka.Komulainen@clarinet.fi Osakkeen lomaviikot Essalo Oy:n osake oikeuttaa joka vuosi yhteensä kahdeksan viikkoa Essalon kahdessa lomakohteessa

Lisätiedot

HÄTÄILMOITUS. 112 ambulanssi, palokunta 10022 poliisi. Soita hätäpuhelu itse, jos voit.

HÄTÄILMOITUS. 112 ambulanssi, palokunta 10022 poliisi. Soita hätäpuhelu itse, jos voit. HÄTÄILMOITUS 112 ambulanssi, palokunta 10022 poliisi Soita hätäpuhelu itse, jos voit. Mitä on tapahtunut? Onnettomuus? Sairaskohtaus? Onko ihmisiä vaarassa? Missä? Osoite, osasto, rakennus Vastaa kysymyksiin

Lisätiedot

Tervetuloa Lahtelaan!

Tervetuloa Lahtelaan! Tervetuloa Lahtelaan! Viihdyt paremmin, kun otat huomioon tämän kansion ohjeet. Samalla teet mökkeilystä mukavampaa myös seuraaville. Kuviohan toimii täällä yhteisvastuullisesti. Jos jätät paikat samaan

Lisätiedot

DALASKOGIN VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA

DALASKOGIN VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA DALASKOGIN VUOKRAAJAN KÄSIKIRJA Tervetuloa Dalaskogiin! Dalaskogin nuorisotaloa ylläpitää De Ungas Vänner på Ålön r.f. (DUV) ja sen hallitus. Olemme kirjoittaneet tämän käsikirjan jotta käytännön asiat

Lisätiedot

Persgårdenin erityisasuntola toivottaa sinut tervetulleeksi

Persgårdenin erityisasuntola toivottaa sinut tervetulleeksi Persgårdenin erityisasuntola toivottaa sinut tervetulleeksi Hofors kommun 2009 Persgården on 32 asunnon erityisasuntola. Persgården pyrkii luomaan rauhallisen, turvallisen ja luottamuksellisen kodinomaisen

Lisätiedot

VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN

VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN VUOKRASOPIMUKSEN IRTISANOMINEN Koulukatu 19 Skolhusgatan PL 2 PB, Vaasa 65101 Vasa faksi/fax (06) 325 3629, www.pikipruukki.com Pvm TÄYTÄ JA TULOSTA. Palauta allekirjoitettuna osoitteeseen: Koy Pikipruukki,

Lisätiedot

K-S Tili ja Isännöinti Oy

K-S Tili ja Isännöinti Oy K-S Tili ja Isännöinti Oy Asunto Oy:n valvontavastuu huoneiston kunnossapito- tai muutostöissä Asunto-osakeyhtiölain mukaan osakas on velvollinen ilmoittamaan kirjallisesti taloyhtiölle kaikista huoneistonsa

Lisätiedot